cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23791 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2269 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JePeRo 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle accurate levering, bijzonder goede en adequate nazorg

Assortiment
Ruime, meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Zie eerdere opmerkingen

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, goede beschrijving van artikelen, gunstige prijsstelling, uitstekende, snelle afhandeling en goede nazorg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M.Langkemper 02-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je wordt duidelijk naar de juiste keuze ondersteund.

Service
Ze houden je goed op de hoogte van het verloop van je bestelling

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen.

Extra toelichting
Goede informatie bij aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Heeren 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, en gemakkelijk bestellen.

Service
Levering was perfect volgens afspraak, heldere communicatie.

Assortiment
Ik had al aardig lopen zoeken, maar vond bij CameraNu alles wat ik vond.

Aanbeveling
Gewoon goed en snel!

Extra toelichting
Cameranu is een complete, overzichtelijke webshop. Met een uitgebreid assortiment, goede voorraadindicatie, en ze doen wat ze beloven. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Touw 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
CameraNu.nl heeft een website die zeer toegankelijk is en heel transparant. Het was een fluitje van een cent om het product dat ik wilde aanschaffen in het enorme assortiment te vinden. De betaling was reuze makkelijk en de benodigde gegevens waren simpel in te voeren. Kortom een goed proces om te bestellen. De volgende dag had ik het bestelde al in huis. Goed verpakt en keurig verzonden en afgeleverd.

Service
Met de winkel heb ik geen contact opgenomen omdat ik op de website precies vond wat ik wilde hebben. Gezien de simpele ervaring met het bestelproces en de uitvoering daarvan verwacht ik dat als ik onverhoopt een beroep moet doen op garantievoorwaarden, dat dit geen enkel probleem zal geven.

Assortiment
Hoewel ik zocht naar een specifiek product zag ik dat het geboden assortiment bijzonder groot is. De prijzen zijn t.o.v. andere webwinkels en bedrijven in de meeste gevallen goedkoper.

Aanbeveling
Door het eenvoudige bestel proces, de simpele manier van betalen maar bovenal de perfecte levering heb ik dit in mijn omgeving al laten weten. Anderen zou ik beslist aanbevelen deze website te bekijken en producten hier te kopen

Extra toelichting
CameraNu.nl doet wat zij beloven. Ik ben uitermate tevreden met de ontvangst van de door mij bestelde producten, de dag na bestellen. Top! Ook de verpakking voldeed aan de hoge eisen die ik zelf stel als ik een postpakket verzend. Daarom alles in goede orde ontvangen. CameraNu.nl mensen, ontzettend bedankt voor de uitvoering van de bestelling. Ongetwijfeld hebben jullie hart voor de zaak en begrijpen wat jullie klanten willen. Proficiat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1947-Ton 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met dit lamp statief is het makkelijk om onderwerpen goed belicht te krijgen.

Service
De service is uitmuntend

Assortiment
Het assortiment is heel groot.
Wat je ook nodig hebt er is er.

Aanbeveling
Bovenstaande antwoorden zeggen genoeg.

Extra toelichting
Bij CamaraNu is het assortiment heel groot. En de service sluit daar goed op aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Dijkmeijer 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website, weinig zoekwerk

Service
prima, je kunt je bestelling volgen tot op het laatste uur

Assortiment
keuze t.o.v. de concurrent zeer uitgebreid

Aanbeveling
zeer aan te bevelen, betrouwbaar en snel

Extra toelichting
volkomen naar wens, groot assortiment, de bestelling kan duidelijk worden ingevuld en het bezorgen van het product is snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

betakarel 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige bestel procedure. Producten met beschrijvingen en reviews zijn eenvoudig te vinden.

Service
Eigenlijk geen service nodig gehad. CameraNU doet wat ze zegt. Betrouwbaar.

Assortiment
Ruim voldoende op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Ik beveel niet zo snel iets aan, maar als iemand aan mij zou vragen waar iets online te bestellen dan komt CameraNU wel aan bod.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Truida van Maar-kooi 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
per koerier laten bezorgen kost wel 20 euro maar je weet precies wanneer het wordt bezorgd

Aanbeveling
Ben 100 procent tevreden

Extra toelichting
Site is gemakkelijk, ook voor een ouder iemand

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Goarre 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt gemakkelijk iets uitzoeken en gelijk bestellen,en morgen heb je het "in huis"

Service
Ook de service is prima!
Binnen drie dagen heb je een verkeerd besteld product teruggestuurd en weer in huis.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Prima winkel en een goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WR Koster 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webwinkel is overzichtelijk en eenvoudig om er doorheen te surfen.
Alles werkt perfect. Bovendien is de afhandeling snel.
Al jaren ben ik een tevreden klant.

Service
Reparaties worden correct en snel uitgevoerd. Evt telefonisch contact of per email, er is altijd iemand bereikbaar.
Orders blijven online beschikbaar.

Assortiment
Groot assortiment met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik kan Cameranu aan iedereen aanbevelen. Het kijkt net een winkel naast de deur en voel me altijd een gewaardeerde klant.

Extra toelichting
Een prima shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Oosterhuis 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel kunnen bestellen uit een overzichtelijk assortiment, duidelijke aanwijzingen hoe het bestel proces verloopt

Service
Tijdens het bestel en afleverproces wordt je tijdig geinformeerd over de status van je bestellingen.

Assortiment
Volledig assortiment kan ik niet beoordelen. Maar lijkt me meer dan voldoende.

Aanbeveling
Voordelig assortiment, goede prijs en kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Product besteld tegen 21 uur, daarna direct een bericht dat de bestelling in behandeling was. Regelmatige updates wanneer er een verandering van status was en het product is de volgende dag afgeleverd. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tching 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Snelle Levering

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Sterke Prijs / Kwaliteit

Extra toelichting
Snelle verwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina Westra 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig om het product te vinden en de bestelling te plaatsen en af te ronden

Service
Ik wilde de camera op tijd in huis hebben omdat het een kado was maar bestelde op het laatste nippertje. Ik werd keurig op de hoogte gehouden wat de status van mijn bestelling was en hoefde me dus niet druk te maken of het wel op tijd aankwam. Het was er zelfs ruim op tijd!

Aanbeveling
Betrouwbaar, makkelijk en snel. Ik zal zeker deze webwinkel aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Het is ook zo fijn dat je een factuur krijgt opgestuurd waarin vermeld dat het aangetekend is verstuurd en ook de trackingcode erbij vermeld, en wie het aanspreekpunt is ofwel jouw bestelling heft afgehandeld (in dit geval; W Ik ben echt heel dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick-xxl 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website en prettige telefoniste die mijn vragen afhandelde

Service
Op verzoek alleen de rode Nikon body kunnen kopen.Dit viel aanvankelijk buiten het assortiment. Het werd perfect geregeld en verrekend.

Assortiment
De keuze is enorm. Ik viel voor een Nikon-camera met Tamron lens.

Aanbeveling
De website en telefoniste ondersteunen elkaar prima. Snelle afhandeling. Als je al weet wat je wil hebben is het helemaal snel gefixt.

Extra toelichting
CameraNu.nl vind ik een echte aanrader. Ruim assortiment en ook wat buiten het assortiment valt wordt geregeld. Hoewel het een hele uitgave blijft prima prijs -kwaliteit verhouding. Vriendelijke en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geppie59 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk, selecties zijn eenvoudig te maken.

Service
Snelle levering, 's avonds bestellen, volgende dag geleverd.

Assortiment
Ze verkopen alle camera's die er te koop zijn, inclusief alle objectieven van de camera's. Veel accessoires van battery packs tot aan polarisatiefilters, tassen, statieven, bijna alles op voorraad. De prijzen zijn vaak de laagste.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, heeft alles, goedkoop.

Extra toelichting
Degelijke website met uitgebreide selectie. Heeft daarnaast nog een winkel waar je goed wordt geholpen, jammer dat Urk niet naast de deur ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

donlang 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nadat je een account hebt aangemaakt is het bestellen en betalen zeer eenvoudig. Je kan ook je bestel geschiedenis opvragen, handig als je eraan twijfeld waar je iets gekocht hebt.

Service
Bij telefonische informatie over een product wordt je snel en goed geholpen.

Aanbeveling
Na de voorgaande argumentatie kom je via kieskeurig.nl vaak bij cameranu.nl terecht.

Extra toelichting
In de meeste gevallen is cameranu.nl de goekoopste en efficient in de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed1941 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Snelle en duidelijke schriftelijke reactie en voortgangsmeldingen. Stipte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

plutargus 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel te vinden

Service
snelle verzending

Assortiment
voldoende

Extra toelichting
duidelijke omschrijvingen, makkelijk zoeken, redelijke prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantje C 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zij makkelijk te vinden; bestellen is eenvoudig en zonder poespas. Ook betalen kan op verschillende manieren en is duidelijk en vlot.

Service
Uitermate tevreden over communicatie mbt het bestelproces en datum + tijdstip van levering. Problemen heb ik nog niet gehad. Spullen komen netjes verpakt aan en voldoen aan de verwachtte kwaliteit.

Assortiment
Kan altijd beter maar is zeker in mijn geval voldoende ruim.

Aanbeveling
Ben erg tevreden. Hoop dat dit hoge serviceniveau ook in de toekomst zo zal blijven!
Top mensen... ga zo door!

Extra toelichting
Niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

I AM sanne 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was heel duidelijk en alles was goed te vinden. Wat ze vragen aan gegevens, is gewoon het nodige. Alle stappen waren heel duidelijk aangegeven.

Service
Super snel thuisbezorgd! De namiddag had ik besteld en de volgende ochtend rond tienen werd het al bezorgd, gratis!

Assortiment
Een heel ruim assortiment met alles was ik nodig had. Ik heb hier zowel mijn camera als een goede, passende case gekocht. Met de prijzen heb ik natuurlijk wat winkels vergeleken en cameranu.nl was steeds weer de goedkoopste winkel, voor zowel mijn camera als mijn case.

Aanbeveling
Het was snel geregeld en de webwinkel heeft een ruim assortiment. De producten worden bovendien voor een prima (lage) prijs aangeboden.

Extra toelichting
Ik vind de cameranu.nl een prima webwinkel met voor mij alleen maar voordelen. Ze verdienen wat mij betreft een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry_eos 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, snelle bestelprocedure. Ik ben eerder een aantal keer in de fysieke winkel geweest, maar heb nu voor verstuur gemak gekozen.

Service
Ik begon om 21:20 met het maken van een account en om 21:42 ik ik een melding dat mijn bestelling verstuurd was.

Assortiment
De spullen die ik wilde hebben, zitten in het assortiment. Prijs is goed (misschien niet het allerlaagst, maar dat neem ik bij Cameranu voor lief).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Kikkert 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snelle levering, de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonsieee 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestelt en binnen 2 dagen in huis!

Service
Het product voor half 11 bestelt. Helaas niet de volgende dag binnen, maar wel binnen 2 dagen. Prima service!

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Zeker weten. Sommige producten zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere sites.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H.Lammers 2011 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede duidelijke website en na bestelling zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabianrobroek 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Het is een uitsekende winkel vol met gemakkelijkheid! De service is ook zeer netjes je hebt het al snel in huis. Ik raad iedereen dit aan en koop uw camera spullen voortaan op: www.camera.nu Topppiii!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mojo144 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en het is makkelijk om iets te bestellen

Service
Gemaild met een vraag, binnen een dag een reactie met het juiste antwoord.

Assortiment
Ik ben een beginnende fotograaf maar alles wat je nodig hebt is terug te vinden. Ook de prijs is duidelijk lager dan bij andere.

Aanbeveling
Ik heb m'n camera ergens anders gekocht maar ik kan mensen adviseren deze site te bezoeken. Je moet wel enigszins weten wat je zoekt. Voor dure aankopen zou ik iedereen adviseren de winkel te bezoeken.

Extra toelichting
Al met al een goede site, duidelijkheid over de levering, goede prijsstelling en goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

watermancleo 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt direct vanachter de opc alles vinden, en bestellen wat je wilt. De keuze is enorm

Service
Het is vebazingwekkend hoe snel je het bestelde op je bureau verschijnt!

Assortiment
Zeer groot assotiment. Je ziet niet snel een"hebben we niet"in onze winkel!

Aanbeveling
Zal iedereen aanbevelen om eerst bij jullie te zoeken. Tien tegen een dat je slaagt.

Extra toelichting
Mijn bevindingen zijn gestoeld op wat ik persoonlijk ondervonden heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.C.H. Producties 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis heb ik een keuze kunnen maken en vervolgens heb ik de scanner besteld.

Service
Nadat ik de scanner besteld had, kreeg ik een bevestiging.
Daarna kreeg ik een mail waarop de levertijd werd aangegeven. Alles klopte, ook het tijdstip van aflevering!

Assortiment
Ik mis nog wel artikelen, die mijn belangstelling hebben, in uw assortiment.

Aanbeveling
In mijn vriendenkring heb ik mijn ervaringen gedeeld; zij waren onder de indruk van mijn enthousiasme!

Extra toelichting
Uit mijn cijfergeving en de daarbij behorende motivatie moge duidelijk zijn, dat ik uitermate tevreden ben over uw bedrijf én medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcel021083 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en je weet precies wanneer het bezorgd wordt

Service
Geen problemen gehad.

Assortiment
Ruim assortiment en voor leuke prijzen

Aanbeveling
Zeer tevreden over bestelling en levering

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de bestelling en levering. De site heeft een goed assortiment en voor een leuke prijs! Ik kom hier zeker nog een keer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weetniethoe 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en makkelijke website

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Te vinden wat ik op ander websites niet kon vinden

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel, goede producten, nette en snelle behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keientrekker 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met eenvoudige navigatie. Zo moet het. Bestelproces zoals je mag verwachten, snel klaar.

Service
Direct contact met telefoon en prima geholpen. Jammer vd relatief hoge bijdrage in verzendkosten en vd 2% credit card bijdrage.

Assortiment
Zo te zien was het aanbod prima in orde. Los vd extra kosten is de prijs goed te noemen.

Aanbeveling
Zeker aanbevelingswaardig. Maar houd rekening met de extra kosten bij kleine bestellingen.

Extra toelichting
Gewoon een duidelijke website. Prima informatie verstrekking. Goed telefonisch bereikbaar. Vriendelijk. Jammer vd credit card kosten en verzendkosten. Anderen doen geen credit card bijdrage en geen verzendkosten bij lagere bestellingen. Maar aanbevelingswaardig deze online shop. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pierre Mertens 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Een Canon camera type 600 EOS D gekocht. Veel keuzein de winkel en zeer goede afhandeling van de bestelling. Service is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk navigeren en de producten zijn goed vindbaar.

Service
in het weekend besteld en de eerstvolgende werkdag reeds binnen.

Assortiment
Alles te vinden, super assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jutta de Jong 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de communicatie en bestelling kon geheel voor de e-mail. Geweldig!

Service
mijn vragen werden binnen een korte termijn goed beantwoord.
Als je advies nodig hebt via de telefoon wordt je goed geholpen.

Assortiment
je hebt veel keus en goede keus.

Aanbeveling
in het verleden ook zaken gedaan en nu zelf weer, tot ten volle tevredenheid.

Extra toelichting
in alles uitstekend, snel, goed advies en goede services.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre1986 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en snelle website.
Duidelijke berichtgeving bij aankoop en betaling via mail.

Service
s avonds gekocht en betaald.
De volgende dag al aan huis.
Sneller kan niet. Top!!!

Assortiment
Breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Lourier 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk bestellen

Service
zeer korte leveringtijd

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
het gemak van bestellen
snelle service
uitgebreid assortiment

Extra toelichting
dit is de tweede keer dat ik op deze manier iets gekocht heb, en het gemak en de snelle service bevallen mij goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Engel 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige website, bestellen gaat snel en simpel

Service
Retourzending is prima verlopen; het geld is snel terugbetaald.

Assortiment
Ruime keuze voor alle cameramerken, ook accessoires van third-party merken.

Aanbeveling
Goede winkel, goedkoop, snelle en correcte service

Extra toelichting
Voor mijn volgende aankoop zal ik eerst de site van CameraNU.nl bekijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex2258 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg overzichtelijke site

Service
Verkeerde item besteld, mijn eigen fout. Heb gemaild werd meteen hersteld.

Aanbeveling
Nette service, goede prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BenG Fotograaf 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Al eerder besteld bij CameraNU.nl, bestelling fluitje van een cent

Service
Levertijd is ok, mijn lens werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Wel wat duurder dan een aantal andere webshops, maar prijs was ok.

Assortiment
Breed assortiment, ze hebben wat ik nodig heb (ook een filter voor mijn lens en lensdoekje meebesteld).

Aanbeveling
Aantal keer besteld, gaat prima.

Extra toelichting
Deze lens (Canon 100mm 2.8 macro is usm) is ECHT GEWELDIG! Ik maak zo uit de hand (zonder statief) prachtige foto's van vlinders, bijen, libellen, lieveheersbeestjes, enz. Dit is mijn eerste ervaring met macro maar hier ga ik echt nog heel veel plezier aan beleven!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schuur16 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Correct geholpen door deskundig personeel

Extra toelichting
De persoon die mij hielp was zeer deskundig en gemoedelijk. Het was prettig om zaken met hem te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olywolle 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
De winkel heeft een goed sortiment, het bestellen is extreem eenvoudig en de service over het algemeen gewoon goed. Bijzonder goed vind ik de informatie via mail zodra een artikel weer op voorraad is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Margaretha 1969 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henry Robben 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk kiezen en bestellen.

Service
Levering keurig op tijd, net als de communicatie naar mij.

Assortiment
Leek me goed, maar ik wist al wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Men doet wat men belooft. Voor mij was het belangrijk dat mijn camera vóór mijn vakantie zou arriveren. Met een persoonlijk mailtje liet men mij weten dat dit zou gebeuren. Heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grebbegoos 31-07-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Redelijk overzichtelijke webwinkel. Redelijk informatief. Uitstekende afhandeling. Samen gewogen een 7.

Aanbeveling
Zie het antwoord bij de eerste vraag.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Jeeës 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
in enkele tellen in elkaar te zetten en simpel maar sterk

Service
snelle service en daags na bestelling thuisbezorgd

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
voor elk wat wils

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martijntje1981 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal alles bestellen via de webshop

Service
Doet wat ze zegt, voor 23;00 besteld volgende dag in huis. Netjes een mail dezelfde dag dat de zaken op de post zijn gegaan

Aanbeveling
Perfecte service, prima klantenservice ook via de telefoon.

Extra toelichting
Fijne overzichtelijke website waar te snel producten te vinden zijn. Dezelfde avond bestellen voor 23:00 betekent ook echt de volgende dag in huis. Op de dag van bestelling krijg je een e-mail met de factuur en dat het product verpakt en verzonden gaat worden. In de avond komt de track en trace code die direct gelinkt wordt aan PostNL, de zending is zo live te volgen. Prima winkel, mensen aan de telefoon hebben kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris12 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling en een goede telefonische service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klukklauckluk 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede winkel en dito personeel

Service
Kennis aanwezig van het personeel

Assortiment
Op het moment dat ik er was weinig Canon lenzen op voorraad...

Extra toelichting
Goede winkel, dito personeel en uitermate bereid je van nadere informatie en dergelijke te voorzien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

axelterpstra 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je word op je wenken bediend. Je moet er wel even voor thuis blijven, maar het hele traject is goed te volgen.

Service
Gewoon goed!

Assortiment
Ruime keuze en ook erg overzichtelijk.

Aanbeveling
Betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Een zeer tevreden klant. Meermalen iets besteld bij cameraNu en de volgende dag wordt het geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk098 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
snel en duidelijk

Assortiment
Veel keus ( Voor een redelijke prijs )

Aanbeveling
Tot nu toe geen klachten

Extra toelichting
Alles ging zo als afgesproken ( snelle levering )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews