cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25049 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2563 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JaGodia 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
wat is simpeler dan online bestellen

Service
de ene dag besteld,de andere dag uitstekend verpakt bezorgd

Assortiment
het assortiment beoordelen is moeilijk aangezien niet iefereen dezlfde behoefte heeft. Wanneer je direct vindt wat je zoekt dan is dat dus een 10

Aanbeveling
Gegeven bovenstaande kan ik iedereen deze winkel aanbevelen

Extra toelichting
Hoewel ongeloofwaardig, niettemin een 10 omdat hetgeen is voorgsteld direct en voortreffelijk verzorgd is geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo uit Enschede 11-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K Fust 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg duidelijke interface. Wat je zoekt is gemakkelijk te vinden.

Service
Snelle levertijd. Direct de dag erna binnen. Heel erg fijn.

Assortiment
Wat ik nodig heb, vind ik ook hier. Ik hoef hierdoor niet verder het internet door te zoeken.

Aanbeveling
Zeker een aanrader! De combinatie van Gemak, Service en Assortiment maakt het de beste website voor het verkrijgen van audiovisuele producten.

Extra toelichting
Ik heb niks op of aan te merken aan deze website. Cameranu.nl is voor mij nu de site waar ik heen ga mocht ik iets nodig hebben op audiovisueel gebied. Het is gebruiksvriendelijk, heeft wat ik moet hebben en is vaak de volgende dag al binnen. Meer heb ik niet te wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartCornelis 11-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen een paar minuten is het geregeld

Service
's avonds om 22:00 uur een bestelling geplaatst, de volgende morgen om 09:30 uur al in huis! Geweldig !!

Assortiment
Ze hadden precies de camera, waarnaar ik op zoek was en een voordelige prijs

Aanbeveling
daar moet toch iedereen naar toe, die een camera zoekt

Extra toelichting
's avonds om 22:00 uur een Canon Compact SX280 HS besteld en de volgende morgen om 09:30 uur stond de postbode al met de camera op de stoep. Dit had ik nog nooit meegemaakt! Geweldig !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbertalbers 11-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Komen de beloofde levertermijn niet na. Kreeg daarover te laat een mailtje dat ik de volgende dag hierover gebeld zou worden, helaas geen telefoontje (gemiste kans). Vandaag dan eindelijk wel een berichtje, maar helaas geen eerdere levering dan woensdag (dus niet de beloofde volgende dag leveren, maar bijna 5 dagen later). Had het product dan beter bij een andere aanbieder kunnen kopen die deze wel (ook) de volgende dag zou leveren.

Extra toelichting
Komen de beloofde levertermijn niet na. Kreeg daarover te laat een mailtje dat ik de volgende dag hierover gebeld zou worden, helaas geen telefoontje (gemiste kans). Vandaag dan eindelijk wel een berichtje, maar helaas geen eerdere levering dan woensdag (dus niet de beloofde volgende dag leveren, maar bijna 5 dagen later). Had het product dan beter bij een andere aanbieder kunnen kopen die deze wel (ook) de volgende dag zou leveren.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 28-11-2013

Beste Robbert,

Hartelijk dank voor uw review. Direct na deze review, hebben wij contact met u opgenomen en alles naar eer en geweten opgelost.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Sendermender 11-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is voor mij altijd goed gegaan. CameraNU is secuur, accuraat en de site werkt goed.

Service
CameraNU heeft mij een keer geholpen om aanspraak te maken op de fabrieksgarantie van een Sigma-camera. Sigma maakte er een potje van en CameraNU heeft me keurig op de hoogte gehouden, Sigma steeds opnieuw verzocht om antwoord. Uiteindelijk kreeg ik een nieuwe camera. Fijn!

Aanbeveling
Zeker, fijne winkel, goede prijzen.

Extra toelichting
Fijne webwinkel, goede ondersteunig, nette prijzen, goede en snelle (en tegenwoordig gratis) levering. Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 2371 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Iemand van canon aanwezig met geode uitleg

Service
Prima

Assortiment
Goed

Aanbeveling
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichelleS1985 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snel geleverd! 'S avonds besteld en de volgende dag al binnen. Met zo een service ga ik zeker nog een keer bestellen bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJM3 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De informatie was uitgebreid, hetgeen de keuze gemakkelijker maakt

Extra toelichting
Alles is correct uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joost de Bruijn 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede uitleg en bijzonder snelle reactie

Assortiment
Enorm assortiment

Aanbeveling
Geweldige service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hark52 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is heel overzichtelijk en alles is goed te vinden. Het bestelproces is zeer duidelijk.

Service
De levering was zoals aangegeven op de site.

Assortiment
Keus genoeg.

Aanbeveling
Gelet op het bovenstaande is dat duidelijk.

Extra toelichting
Door de overzichtelijke site is dit een aanrader voor iedereen die iets zoekt op foto/film gebied.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost Hanofer 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van CameraNU is zeer toegankelijk. Gezochte artikelen zijn snel gevonden. Bestellen gaat vlot en makkelijk

Service
Prima service. Duidelijk en adequaat.

Assortiment
De keuze is enorm. Per artikel is er ook een ruime keuze, waarmee er voor elke portemonnee het passende artikel te vinden is.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
De website van CameraNU is zeer toegankelijk. Gezochte artikelen zijn snel gevonden en het assortiment is erg groot. Ook is er in elke prijsklasse wel iets passends te vinden. Bestellen gaat simpel en vlot. Prima service, prima afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Sekeris 10-11-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zoals een bedrijf behoort te functioneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan de S 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snel en deskundige hulp!

Assortiment
Zelfs de prime objectieven van boven de 300 mm f/2.8 op voorraad!

Aanbeveling
Vlotte bediening met een enorme know-how! Het enige wat ontbreekt is een snlkassa voor de kleine aankopen direct in de winkel.

Extra toelichting
Vriendelijke en geinteresseerde bediening waarbij geen vraag te veel is! Wil je wat proberen zonder te kopen, is geen probleem! Zeer makkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bo8by 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestelling gaat gemakkelijk.

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Chipke 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, groot assortiment, concurrerende prijzen, betalen via Ideal is erg gemakkelijk.

Service
Uitstekend: snelle verzending, goed verpakt, factuur als PDF.

Assortiment
Zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LAZS 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De aankoop gaat makkelijk. Ik had het product in het weekend besteld en dinsdag werd het al bezorgd overzendkosten waren 1,95 en dat is redelijk voor zo iets kleins. Goede sorterig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lruizeveld 09-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De handelingen om te kopen zijn eenvoudig en snel .
Bestelprocedure is dus prettig.

Service
Service, voor zover ik dit heb meegemaakt, is goed. Snelle levering - keurig net.
Apparaat is goed verpakt.

Assortiment
Goede keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Bovenstaande zaken zijn aantrekkelijk -- gemakkelijk in de praktijk - vergelijkingsmogelijkheden zijn goed.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant. Na een week gebruik nog geen klachten of bijzonderheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JohandeWit 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website, goede beschrijving van order proces.

Assortiment
Tot nu toe hen ik alles wat ik denk nodig te hebben bij CameraNu kunnen vinden.

Aanbeveling
Ruime keus en scherpe prijzen. Snelle levertijden.

Extra toelichting
Zondag mijn flitslamp kapot, en meteen een nieuwe besteld. Dinsdag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepipeter 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
hoef de deur niet uit,en kan op elk gewenst moment kopen wat ik wil

Service
snelle service

Assortiment
goed ,maar hier valt weinig over te zeggen

Aanbeveling
ik ben erg tevreden over het product en bij jullie was het veruit het goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ray4057 09-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na bestelling de volgende dag in huis

Assortiment
Er is een heel groot assortiment, maar af en toe vind je iets net niet.

Aanbeveling
Gebruiksgemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

roos123456789 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marcverbeeck 09-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met genoeg specificaties over de producten.

Service
Reageren snel op vragen, leveren snel

Assortiment
Ik denk dat alle recente fotomateriaal wel op cameranu te vinden is. Hun prijzen zijn scherp.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen bij kenissen.

Extra toelichting
Negatieve kanten heb ik niet. Inruilen van ouder fotomateriaal ging perfect aan een eerlijke prijs. Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ast1939 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snel besteld, promte aflevering

Assortiment
Ik kon vinden wat ik nodig had met goede informatie

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Gouda 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.J.M. Overberg 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en filters zijn direkt toegangkelijk, je kunt snel en effectief vergelijken. De produckt info is zeer uitgebreid.

Service
Om 17.55 uur vrijdag gebeld met wat vragen, was totaal geen probleem. s'Avonds de bestelling nog geplaatst en zaterdag 14.00 uur mijn nieuwe camera in huis.

Assortiment
Precies de camera's die ik overwoog hadden zij in huis. De combinatie aanbiedingen zijn precies dat wat ze moeten zijn. De combinatie waar jij wat aan hebt zit er zeker bij.

Aanbeveling
Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijs die ik betaald heb voor de camera met accessoires was zeer gunstig.

Extra toelichting
Bij de beoordeling van een website winkel als deze is het natuurlijk van belang dat het assortiment op orde is en dat de prijs gunstig is, maar bovenal is de aanschaf van een toch prijzig product als een fotocamera een kwestie van vertrouwen. Met een goed opgezette website en vriendelijk adequaat personeel aan de telefoon had ik alle vertrouwen in dit bedrijf. Samen met de snelle en goed te volgen levering ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Hstra 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudiger kan niet, klikken en betalen. Een overzicht van mogelijke accessoires wordt geboden wat alleen maar helpt.

Service
Prima service; kreeg per mail een bericht dat iets waar ik naar op zoek was op voorraad was. Meteen besteld en betaald, de volgende dag werd het verzonden en de dag daarop was het keurig netjes binnen.

Assortiment
Alles wat ik op dit gebied wil kopen hebben ze in het assortiment dus geen klachten!

Aanbeveling
Ik zie geen reden op deze winkel niet aan te bevelen.

Extra toelichting
De punten hierboven samengevat: heldere website met goed assortiment, bestellen is eenvoudig en snel waarna het product zo snel als verwacht verzonden wordt. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron uit Kerkrade 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanaf de bank op een overzichtelijke site spullen voor je camera bestellen.

Service
Snelle levering en netjes verpakt.

Assortiment
Veel keuze uit het assortiment , meerdere merken in huis.

Aanbeveling
De winkel / webshop is zéér aan te bevelen aan vrienden en kenissen.

Extra toelichting
Een nette webshop met veel artikelen in het assortiment. Het volgende artikel staat al op mijn verlanglijstje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Maas 08-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijke webpagina

Service
zeer snel en onder goede conditie thuisbezorgd

Assortiment
was op zoek naar een weinig gangbaar product dat ik elders niet had kunnen vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tammy van den Broek 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Easy to use site, good information, and available in english.

Service
Delivery was quick after order. Confirmation email sent immediately after purchase. Thankfully have had no problems so am unable to comment on any other service.

Assortiment
I found this the best priced site for product and delivery. A couple of other places the product was a bit cheaper (and only a few EUR's but the delivery could be double in some places.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Schuijt 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima overzichtelijke site met alle noodzakelijke informatie

Service
prima advies!

Assortiment
heel groot assortiment en veel op voorraad

Aanbeveling
prima betrouwbare winkel

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Badart 08-11-2013 In de winkel gekocht
In de geweldige winkel op Urk, Het Spijk 8, 8321 WT Urk

Algemene score

9,0

Gemak
Even op het internet kijken om te zien welke mogelijkheden er bestaan het fotograferen tot een prachtige hobby te maken.

Service
Even naar Urk rijden en de deskundigen staan je met raad en daad bij en het product is meteen gevonden.

Assortiment
Je kijkt je de ogen uit wat er allemaal in voorraad is.

Extra toelichting
De grote deskundigheid en enorme assortiment doen mij steeds weer terugkeren naar CameraNU op Urk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André H 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
site is overzichtelijk en betalen (via Ideal) is een makkie.

Service
Bij foutieve bestelling wordt alles op snelle en vriendelijke wijze geregeld.

Assortiment
Ruime keuze en overzichtelijk gepresenteerd.

Aanbeveling
Zeker gezien de mate van service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John1963 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website.

Service
Na zelf een verkeerd huisnummer opgegeven te hebben geen extra kosten 2de verzending.

Assortiment
ruim voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vjphoto 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Supersnelle service, goed contact en bijna alles voorradig! Echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Faber 08-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Na een eerdere aankoop kwam ik voor een defect gegaan onderdeeltje. Dit was niet op voorraad en niet op korte termijn leverbaar door de leverancier. CamerNu verving het betreffende deel geheel kosteloos. Excellente service en oog voor het belang van de klant.

Aanbeveling
Zie bovenstaand onder service.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jesg 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, snel

Service
gedaan wat beloofd wordt

Assortiment
erg ruim

Aanbeveling
Zeker, maar andere hebben dat ook al ontdekt kijkend naar de diverse reviews

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G. Jochems 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt thuis op je gemak het artikel dat je wilt kopen uitzoeken en desgewenst met andere artikelen vergelijken waarna je het dan op een eenvoudige en veilige manier kan bestellen en betalen en je hoeft er niet eens de deur voor uit.

Service
Dit is de eerste keer dat ik een aankoop heb gedaan bij cameranu.nl en vond de gehele afwerking van het moment van de aankoop tot aan de thuisbezorging zeer goed geregeld.

Assortiment
Het assortiment is naar mijn mening heel groot en voor mij zeker meer dan genoeg

Aanbeveling
Gezien mij persoonlijke ervaringen in hoge mate.

Extra toelichting
Zie al mijn bovenstaande punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkWateringen 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk, bestellen is erg gemakkelijk, en veel betaalmogelijkheden

Service
Men wordt goed op de hoogte gehouden van de actuele status van de order.

Assortiment
Een van de weinigen met een zeer uitgebreid assortiment aan artikelen.

Aanbeveling
Ik beveel iedereen deze winkel aan, eerst even hier kijken dus.

Extra toelichting
Ik kom graag nog eens terug voor andere aankopen, ben bijzonder tevreden met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rood1 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ze nemen de tijd voor je in de winkel, enige nadeel als je snel batterijen nog nodig hebt ,moet je lang wachten.
Misschien is een snelkassa voor kleine dingen een optie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles50 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke snelle webshop met een uitstekende zoekfunctie.
Goede presentatie van artikel en prijs

Service
Het bestelde wordt vlot geleverd. Personeel is bekend met het product en uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Totaal collectie van Leica [Premium dealer]

Aanbeveling
Om bovengenoemde punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smitje21 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Weenk 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is erg overzichtelijk. Goede zoekmogelijkheden.

Service
Binnen 2 dagen alle apparatuur door koerier bezorgd. Prima service.

Assortiment
Enorm veel keus.

Aanbeveling
Ook ik ben via aanbeveling van collega op deze site terecht gekomen. Zal zeker ook anderen deze aanbevelen

Extra toelichting
Prima service, prima assortiment en snelle levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ap13 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
normale procedure.
geen inbreuk privicy.

Service
op tijd verzonden.
1 dag na betaling ontvangen.

Assortiment
ik kan vinden wat ik zoek.
goede snelle site.

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
vlug veilig en voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolfwatcher 07-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vriendelijk. Alle tijd werd genomen voor advies en vergelijking. Men was niet uit om het duurste product te verkopen, maar dat product dat het meest bij ons zou passen.

Assortiment
Ruime vergelijkmogelijkheid, alles duidelijk uitgestald, met prijzen.

Extra toelichting
Wij zoeken eerst op de site, en als het een grote aankoop betreft komen wij 150 km rijden, juist voor het goede en duidelijke advies. Iedere keer voldoet dit weer volledig aan de verwachtingen. De behandeling blijft erg vriendelijk, ook als je besluit de beslissing nog even uit te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarolineCam 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gekozen en snel geleverd.

Service
Ik had geen extra service vragen.

Assortiment
Genoeg alternatieven.

Aanbeveling
CameraNU heeft een groot assortiment en het is fijn te weten dat je altijd een winkel kunt binnenlopen voor extra advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rubenchico 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel erg duidelijk en had zo gevonden wat ik nodig had.

Service
Na bestellen meteen dag erna binnen.

Assortiment
Alles goed op voorraad

Extra toelichting
Erg tevreden over cameranu nog net besteld voor de tijd en dag erna al binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kslachter 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en heldere website met voldoende informatie. Betaling eenvoudig via Ideal en direct e-mail berichten van de verder afhandelingen. Het bestelproces verloopt veilig via een beveiligde verbinding.

Service
Bestelling van een printer om 21.00 geplaatst, direct bevestiging en even later melding dat e.e.a. aangeboden was aan TNT. Tracking code en de volgende dag 's-middags al binnen. Top!!

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde bestellen en een 'rondje internet' leerde dat cameranu.nl tegen zeer concurrerende prijzen aanbied.

Aanbeveling
Snelle levering, optimale communicatie over de levering - scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk-Jan Vinke 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik ben zeer tevreden over het gemak van betalen, helaas is de site soms wat onoverzichtelijk

Service
Ik werd keurig via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen van mijn bestelling en kreeg mijn lens binnen 36 uur binnen. Top!

Assortiment
Mooi aanbod MFT lenzen. Jammer dat vooral de SLR lenzen niet op vooorraad zijn,

Aanbeveling
Snelle service en goed aanbod

Extra toelichting
Goed aanbod en snelle service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc0402 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede websit, met goede assesoires suggesties bij elk product.

Service
Snelle bezorging, ook al gaf de website aan dat mijn gewenst product niet op voorraad was.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment,
met producten(assesoires) die niet in de gangbare winkels verkrijgbaar zijn.

Aanbeveling
Goede winkel voor iedereen die in foto/video genteresseerd is.

Extra toelichting
Top, die snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews