cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23819 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2260 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dre62 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker online alles rustig uitzoeken.

Service
Service mag je echt zeggen. kan gewoon niet beter!

Assortiment
Super ruim assortiment, met een goede omschrijving en duidelijke foto's.

Aanbeveling
Ruim en een fijn assortiment met een goede prijs kwaliteit verhouding!

Extra toelichting
Goede Service Goede verzending Snelle reactie, en verzending. Gewoon in een woord TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KaatjeS 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Had zonder veel moeite snel gevonden wat ik zocht

Assortiment
Was de enige die de gezochte camera (Nikon Coolpix S3500 Lineart) nog op voorraad had!

Aanbeveling
Snel en eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. Wijnbergen 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Complete website. Bestelling eenvoudig uit te voeren. En een goede afhandeling van de bestelling.

Service
Niets op aan te merken, voldoet aan de verwachtingen.

Assortiment
Lekker ruim assortiment!

Aanbeveling
Prima webwinkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hinkelend 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik trof een omissie in het bestelprogramma:bij een bestelling van een hoger aantal dan de -niet getoonde- voorraad werd zonder enige verdere mededeling de bestelling afgebroken.

Service
Gelukkig wist de dame aan de telefoon de volgende ochtend alles weer recht te zetten

Assortiment
vind altijd wat ik zoek

Aanbeveling
Grote keus, goede prijzen. goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 09-08-2013

Beste Hinkelend,

Hartelijk dank voor je review. Zou je misschien je ordernummer kunnen mailen naar aftersales@cameranu.nl zodat wij kunnen kijken wat er is mis gegaan tijdens het bestelproces. Wij hebben gisteren meerdere tests gedaan en zijn het probleem niet tegen gekomen. Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

1971marcel 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te boeken

Service
geen problemen gehad, snelle verzending

Extra toelichting
duidelijke site, makkelijk te bestellen snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

53henny 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je "wandelt" bij je bestelling eigenlijk automatisch door de site heen

Service
Bij wijze van spreken: je bestelling is al haast in huis, zodra je betaald hebt. En serieuzer: prima op tijd geleverd zoals vooraf gemeld.

Assortiment
Uitmuntende keuzemogelijkheid voor het gewenste product.

Aanbeveling
In hoge mate, immers de verwachtingen worden geheel waargemaakt.

Extra toelichting
Het geleverde product voldoet geheel aan de verwachting; dat geldt overigens ook voor de bestelling zelf (snelle levering).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van der Hout 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website, eenvoudige betaling

Service
Zeer vlotte afhandeling en zeer verzorgde levering

Assortiment
Enorm aanbod

Aanbeveling
Ik heb uitstekende ervaring met Cameranu: betrouwbaar, vlotte service.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rowena89 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en snel bestellen

Service
Alles word gelijk de volgende dag netjes bezorgd en netjes verpakt

Assortiment
Er is genoeg en voldoende keuze

Aanbeveling
Snelle levering , overzichtelijke website , groot assortiment, betaalbare prijs!

Extra toelichting
Ik heb nu al een paar keer bij Cameranu.nl wat besteld en elke keer werd het de volgende dag nog netjes geleverd zelfs als je laat bestelde! alles is netjes verpakt en heeft een betaalbare en redelijke prijs ik kom hier zeker vaker terug voor mijn fotografie apparatuur etc te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Bakker MO-1 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Koop meestal in de winkel waar je prima wordt geholpen
door deskundige en vriendelijke medewerkers.

Assortiment
Zeer groot er mij nog nooit nee verkocht

Aanbeveling
Voor professional en amateur is er alles te koop met een prima aftersale service

Extra toelichting
Uitstekend zie het voorafgaande.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

205rallyteam.nl 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
1 min op internet bezig voor bestelling en 1 dag wachten voor bestelling
perfect.

Service
ik had een mail gestuurd 5 min ltr bericht terug. kan bijna niet sneller

Assortiment
weet ik niet maar wat ik zocht vond ik zo.

Aanbeveling
voor camera spullen gewoon perfect binnen 24 uur thuis. en niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roos van Wegberg 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en makkelijk product te vinden

Assortiment
voldoende assortiment, kwaliteit

Aanbeveling
goed telefonisch bereikbaar, advies to the point

Extra toelichting
vriendelijk, snel, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermenlesscher 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilbert 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke en uitgebreide website welke het mogelijk maakt om het juiste product te vinden

Service
Snelle levering.

Assortiment
Zeer groot aanbod met heel veel informatie om een juiste keuze te maken.

Aanbeveling
Zeer groot aanbod met heel veel informatie om een juiste keuze te maken.

Extra toelichting
9+. Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 2659 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima te volgen

Service
fijne service, niet te opgedrongen

Assortiment
geweldig assortiment

Aanbeveling
webshop met persoonlijke service

Extra toelichting
Eerste ervaring met webshopwinkel is prima bevallen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela23685 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, het bestelproces is ook goed geregeld. Je kunt inzien wanneer het pakket ongeveer bezorgd zal worden, en die tijd klopte ook.

Service
De levertijden zijn, zoals ik hierboven al zei, goed verteld en klopten ook. Het wordt netjes afgeleverd.

Assortiment
Ze hebben een breed assortiment, en een goede prijs voor producten van mooie kwaliteit.

Aanbeveling
Geen ervaring met de winkel zelf, maar als je iets wilt bestellen hier, zou ik dat zeker doen als je de prijs ook goed vind. Het afleveren vond ik heel netjes gegaan.

Extra toelichting
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

monikapk 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het werkt allemaal prima. Snelle levering, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cheetafriekje 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
supersnelle levering.

Service
Telefonisch zeer goed geholpen met mijn vragen.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Heb nu zelf 3x bij deze firma iets besteld en altijd tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reest01 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke49 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet zonder het huis te verlaten mijn product kunnen kopen

Service
direct leverbaar, zoals stond vermeld

Assortiment
een hele grote keus

Aanbeveling
al woon je op het platte land je gekochten producten zijn, mits leverbaar, de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaylc75 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet besteld; Scherpe prijs, geen portokosten, supersnelle levering en eventueel een winkel waar je naartoe kunt als er iets aan het product stuk gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

auke1960 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website , gemakkelijk te bestellen

Service
snelle levering , goed contact

Assortiment
veel items op de website

Aanbeveling
snelle levering , vriendelijke verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick de Vries 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Je zou denken, omdat het de goedkoopste is op internet (althans voor mijn gekocht product), dat dat wel ten koste zal gaan van service en verzending. Maar nee, de volgende dag werd ie al afgeleverd aan de deur en de verzending was nog gratis ook. Proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soefjana 06-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site, alles makkelijk te vinden en te bestellen

Service
volgende dag al in huis en werd dmv mail goed op de hoogte gehouden betreft de bestelstatus.

Aanbeveling
door de bovengenoemde punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterIvan 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk om te gebruiken en instellen

Service
snel en correct geleverd

Assortiment
ik zocht alleen een type apparaat.

Aanbeveling
Ik ken de winkel van een aankoop. Is tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 07-08-2013

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw review over ons bedrijf. Uw ervaring komt op ons gelukkig positief over. Wel beoordeeld u ons assortiment met "slechts" een zes, omdat u slecht een type apparaat zocht. Hiermee doet u in onze ogen ons assortiment tekort. Wij verkopen werkelijk waar alles wat op fotografie gebied leverbaar is uit voorraad.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Bassjaak 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerste keer iets (anders dan een vakantie of verzekering) gekocht bij een webshop.

Service
niets op aan te merken. Je hoeft geen geregistreerde klant te worden of zoiets, geen belemmeringen

Aanbeveling
Alles klopte tot in detail!

Extra toelichting
Had altijd mijn bedenkingen tegen kopen bij een webshop, omdat je maar moet afwachten of je krijgt wat je hebt besteld. Alles ging echter vlekkeloos. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMdenElzen 06-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed te vinden in de winkel.
Mocht je het onverhoopt toch niet kunnen vinden, dan staan er een aantal terminals in de winkel waar je het product op de website kan opzoekn.

Service
We waren op zoek naar een echte "vrouwen"fototas.
Helaas bleek het model wat mijn vrouw gevonden had, niet geschikt voor het toestel wat ze heeft.
Uiteindelijk zijn we wel met een tas de deur uitgegaan omdat één van de medewerkers met een andere tas in leuke kleurtjes aan kwam zetten waar én haar fototoestel in kan en ook haar eigen spulletjes.
Hierdoor hoeft ze niet met 2 tassen te sjouwen als ze foto's wil gaan maken.

Assortiment
Zoek het en hier is de kans heel groot dat je het zult vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment en goed personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pwai 06-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super snelle levering. Ik had 22:15 besteld en via ideal betaald. De volgende dag in huis. Alles goed verpakt. Geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J ter Borg 05-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het Foto materiaal is wat ik gehaald heb vind ik goed

Service
De service is goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
zeer goed ge holpen

Extra toelichting
wat ik ge halt heb doet zijn werk goet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fagmw 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Na een oriëntatie op het internet, heb ik in de winkel een goede keuze kunnen maken, waar ik erg tevreden me ben

Service
In de winkel had ik nog een beslissing te maken. De medewerken gaf een inhoudelijk en goed advies, waarna ik mijn keuze definitief kon maken.

Assortiment
Zeer ruim en alles is mogelijk op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
Ik beveel Camera.nu zeker aan. Een volgende keer ga ik er zeker weer kopen.

Extra toelichting
Niets meer aan toe te voegen. Gewoon een zeer goede winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piepken 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marinja 05-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Service in de winkel zelf, ik heb niet online besteld. Er werd uitgebreid de tijd genomen om erachter te komen wat ik wilde en waarom en ik ben zeer uitgebreid geïnformeerd over alle opties. Ik heb hun advies opgevolgd. Super service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ben super geholpen, zelfs 'domme' beginners vragen waren geen probleem.

Extra toelichting
Ik zal hier absoluut klant blijven en de winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WalterKoopman 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niezen 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 2 minuten voor 23:00 besteld en dan de volgende dag toch in huis

Service
zie gemak

Aanbeveling
iedereen.snelle levering,gemak etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf2013 05-08-2013

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.B.Janssen 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede en duidelijke site, alle informatie die je nodig hebt. Ik had hier al eerder iets besteld en naar aanleiding van die goede ervaring had ik besloten om terug te komen.

Assortiment
Het sterke van CameraNU is dat ze zich volledig richten op foto en video spullen. Dat maakt dat ze ook alles van hun producten weten. Ze weten wat de marktprijzen zijn van hun producten en blijven daarmee gelijk of zelfs iets er onder.

Aanbeveling
Betrouwbare firma die goed en degelijk werk levert. Een aanbeveling waard!

Extra toelichting
- Goede site met een duidelijke beschrijving van wat je krijgt als je een product koopt. - Goede informatie rondom bestelling, betaling en verzending. - Netjes verpakt en alles is onbeschadigd en verzegeld. - Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. - Ik heb letterlijk iets meer betaald als bij een concurrent omdat service en betrouwbaarheid voor zo'n kostbaar product heel veel waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido C. 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel aanklikken en bestellen!

Service
Je kunt je gehele bestelling goed bekijken en volgen, ook vindt ik het personeel erg goed advies geven!

Assortiment
EEN DIKKE 10! Ik geef dit cijfer omdat jullie de enigste webshop zijn die letterlijk ALLES in huis hebben. Ik heb nog geen een ding gevonden dat jullie niet hadden!

Aanbeveling
Gemakkelijk, alles in huis, goede service!!

Extra toelichting
Goed product!!! Heel goed zelfs!! Snel geleverd en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Volkers 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
het product is bij de klant niet fysiek in voorraad bij een online aankoop

Service
snelle correcte afhandeling van de bestelling

Assortiment
voldoet aan alle verwachtingen

Aanbeveling
het grote assortiment en de snelle correcte afhandeling is een pré voor een internet aankoop

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik een product bij CameraNU aanschaf, deze firma bied een goed vertrouwen is mijn ervaring

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hessels15698256359874562 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel_1234 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon de spullen snel en eenvoudig vinden. Een enkele keer komt het voor dat ik opnieuw moet zoeken met een verbindingsstreepje of een spatie tussen de cijfers en letters.

Service
Altijd snel antwoord via de mail op vragen. En met snel bedoel ik meestal binnen een kwartier tot maximaal een half uur.

Assortiment
Al wat niet op voorraad is, is over het algemeen binnen enkele dag weer op voorraad. Het aantal artikelen dat op voorraad is, is fenomenaal !
En de voorraad-indicatie is ook 'live' en up to date hetgeen buitengewoon prettig is.

Aanbeveling
Ik raad alleen winkels aan die ik ken, waar ik vaker zaken mee gedaan heb en degelijk en betrouwbaar zijn. Ik steek mijn hand in het vuur voor Cameranu en dus kan ik de winkel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Cameranu.nl zit in Urk. Daar wil ik absoluut niet lacherig over doen. In tegendeel. Urkers hebben het ondernemerschap in het bloed zitten en weten als geen ander dat je in eerste instantie betrouwbaar en degelijk moet zijn. Geen gezeur en zorgen dat de klanten tevreden zijn. Alleen dan blijven de mensen terug komen en onderhoud je een prettige band met je klant. Hoezo is winkelen via internet onpersoonlijk ? Daar merk ik bij Cameranu.nl helemaal niets van !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g & d 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De site is overzichtelijk en de producten staan er op zoals ze ook zijn. Bestellen gaat heel snel 's avonds besteld de volgende dag voor 13:00 uur in huis. Prima voor elkaar.

Service
De mensen zijn klantvriendelijk, het is fijn dat je ook altijd in de winkel terecht kan, als er iets met de camera zou zijn.

Assortiment
Groot assortiment, voor elk wat wils. Wij hebben zelf 2 jaar geleden een prima camera aangeschaft via cameranu.nl en nu hebben onze kinderen ook een geschikte camera gekocht.

Aanbeveling
Als ik weet dat er iemand een camera gaat kopen. Noem ik altijd cameranu.nl Normale prijs en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jankees Rodenburg 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geurts1977 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prettige en overzichtelijke webshop. Veelzijdig assortiment. Bestelling makkelijk te plaatsen. Goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Captain caveman 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima site. Alles is goed te vinden en site werkt verder goed. Slecht beschikbaar op smartphone, vandaar een 8. Wachten dus tot er een app is.

Service
Snelle levering. Op zondag wordt er blijkbaar niet gewerkt, want op zaterdag besteld is dinsdag in huis.

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Snel winkelen en voor zover ik weet nog altijd goedkoper dan de vakahandelaren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto Rensini 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik had d4e keuze voor het toestel al gemaakt en mede daardoor was het heel gemakkelijk om deze via de site te bestellen. Snel te vinden makkelijk te bestellen

Service
Snelle en correcte aflevering.

Aanbeveling
Site is gebruiksvriendelijk en levering was snel en goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MME20 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site

Service
Snelle service en vriendelijke klantenservice

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald artikel en had het snel gevonden.

Aanbeveling
Snelle levering, vriendelijke service en makkelijk betalen.

Extra toelichting
1e Keer iets besteld, eerst de reviews gelezen en die waren allemaal heel positief. Daarom aangedurfd om ook te bestellen en het is supersnel en netjes verlopen. Zondag besteld (geen werkdag) en dinsdag in huis. Netjes verpakt en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul1975 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AngelB 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal natuurlijk, via internet besteld en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Prim/ ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik heb al eens eerder bij CameraNu.nl besteld en het is iedereen aan te raden!!!

Extra toelichting
Prima website, goede prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Strandjutter 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke informatie!

Service
Bij een probleem na aankoop werd er uitstekende service verleend.

Assortiment
ik heb eerlijk gezegd nog niet de site bezocht, ik heb na zoeken op Google de bestelling bij cameraNU.nl geplaatst.

Aanbeveling
gezien de uitstekende service en het snelle handelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

diendea 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld, duidelijke website, goede voorraad - zocht een artikel wat nergens anders op voorraad was!!

Service
prima afhandeling van telefonische vragen,
op tijd bezorgt aan huis.

Assortiment
Ik zocht een artikel via internet, het artikel was enkel bij camernu.nl te bestellen.

Aanbeveling
een (web)winkel met goed service, snelle afhandeling en duidelijke communicatie

Extra toelichting
Ben erg te spreken over cameranu.nl. Bij volgende aanschaf van camera benodigdheden kijk ik zeker eerst op cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

doese 05-08-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke weergave van artikel.
Makkelijke en duidelijke afhandeling van de bestelling.
Goede informatie over koop en verzending en alles op tijd geleverd.

Service
Goede informatie over zowel koop en verzending van artikel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews