cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nel Slik 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne website en makkelijk de produkten te vinden

Service
goede service, ik had gekozen en betaald voor verzending zonder aantekenen maar de zending werd toch aangetekend verstuurd zonder dat ik hiervoor moest betalen.

Assortiment
veel keuze en geode prijs

Aanbeveling
CameraNu.nl werd mij aangeraden vanwege het assortiment en de prijzen en ik zal deze site ook zeker aanraden aan anderen.

Extra toelichting
gewoon goed!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rovaman 15-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de zeer uitgebreide website al een voorkeuze gemaakt, daarna in de winkel een definitieve keus gemaakt na advies van verkoper.

Service
Ik kreeg de indruk dat de verkoper wist waar over hij het had en gaf mij een goed advies.

Assortiment
Meer dan voldoende keus en zeker voldoende informatie over de artikelen.

Aanbeveling
Doordat je alle informatie kunt vinden en vergelijken op de website en daarna in de winkel de artikelen kunt zien en voelen, is er geen betere keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wernie48 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Product is gemakkelijk te vinden

Service
Na kortstondig contact met klantenservice, snelle levering. Super

Assortiment
Kon uit groot assortiment mijn product gauw vinden.

Aanbeveling
Alles gin van een leien dakje en de prijs was meer dan goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gemma1980 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Koop hier zowel prive als zakelijk veel van mijn spullen. Erg fijne shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julesv 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
snel, makkelijk, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerald Hermes 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en duidelijke bestelmogelijkheid

Service
Snelle en juiste leveringsmogelijkheden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed, duidelijk, veel keuze.

Extra toelichting
Omdat we eerder fysiek een camera hebben gekocht in de winkel te Urk, de toenmalige bediening, kennis en service was erg goed. Dit leidde er toe dat ik een compactcamera online heb besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk TS 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een goede overzichtelijke site.

Service
Razendsnelle levering voor aantrekkelijke prijzen.

Assortiment
Volop keuze en goed vergelijkings materiaal

Aanbeveling
Ik beveel deze site zeker aan, reeds vaker wat gekocht en steeds weer goede ervaringen.

Extra toelichting
Goede web shop met goede prijzen en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Famke út Fryslân 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles maar werkelijk alles staat klaar om te proberen. Geen camera waar de batterij van leeg is, heerlijk!

Service
Ik moest even wachten op mijn beurt maar toen ik aan de beurt was werd ook echt alle tijd voor mij genomen. Zelfs nadat ik had aangegeven welke camera ik wilde kopen nam de vriendelijke verkoper nog even de tijd mij de handigste functies uit te leggen.

Assortiment
Voor mij, beginnend fotograaf, is alle te verkrijgen en alles op voorraad!

Aanbeveling
Ik doe niet anders :). Dit is voor mij zoals meer winkels zouden moeten zijn. Ik voelde me een prinsesje in een grote snoepwinkel. Ik twijfelde of ik helemaal uit Friesland naar Urk moest rijden maar ik kan het werkelijk iedereen aanraden, fantastisch!!!

Extra toelichting
Een oud collega van mij ging vroeger altijd naar Urk als hij wat voor zijn camera nodig had. Nu was ik op zoek naar een camera en na vele uurtjes googelen besloot ik, vanuit Friesland, naar Urk te rijden. Als ik ooit weer wat nodig heb rijd ik er meteen heen. Alle camera's zijn opgeladen, je kunt ze testen. Het assortiment is zeer uitgebreid en de adviseurs zijn deskundig, vriendelijk en ze nemen de tijd voor je, hoeveel vragen je ook hebt. Prijstechnisch is Cameranu zeer concurrerent. Ik heb al heel wat mensen geadviseerd naar Urk te gaan als ze wat zoeken en kom er zelf zeker terug! Fantastisch, echt een winkel die je met een grote glimlach weer uitloopt!! (en die zat er zelf nog toen ik thuis kwam :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram2Camera 14-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima website en snel geleverd.

Service
Nadat de verkeerde adapter was geleverd heeft CameraNu het omgeruild en snel geleverd.

Extra toelichting
Goede Camera winkel met prima service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roelof Hoving 14-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb de site bezocht om een aantal tassen te bekijken en vervolgens naar Urk gereden om de tassen 'live' te zien

Service
Goed geholpen in de winkel. Behulpzaam. Gelijk ook abonnement op nieuwsbrief aangeboden. Leuk.

Assortiment
Heel veel tassen (en andere spullen) kom vast nog een keer weer

Aanbeveling
Zie hierboven en makkelijk bereikbaar (vanuit Drenthe)

Extra toelichting
Zie hierboven. Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yolo45 14-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke procedure, eenvoudig.

Service
Snelle levering, op tijd. Nog geen garantie ervaring oid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnt Haanappel 14-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een meer dan uitstekende winkel met een ruim assortiment. Het bestelde objectief werd binnen de afgesproken tijd afgeleverd en was bijzonder goed verpakt. Per e-mail continue op de hoogte gehouden van de bestelling en de verzending via track-and-trace prima te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marretje1956 14-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heerlijke winkel lekker kopje koffie met koekje

Service
fijn personeel en zeer kundig
dikke 9

Assortiment
genoeg keuze als je hier niet slaagt

Aanbeveling
prima winkel zeker vanuit Friesland best te doen

Extra toelichting
we werden er fijn geholpen wachttijd was nog geen half uur dikke pluim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LA75 14-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en overzichtelijke site.

Service
Snelle, correcte levering.

Assortiment
Erg ruim assortiment, ook voldoende accessoires voor het gekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els van leening 14-07-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin Roeleveld 14-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was duidelijk en makkelijk om te volgen.

Service
De levering was heel snel (twee dagen).

Assortiment
De prijs was concurrend

Aanbeveling
De online webshop is heel goed.

Extra toelichting
Ik was op zoek voor een verrekijker van goed kwaliteit en waarde. Via CameraNu.nl heb ik de Nikon Aculon 8x42 gekocht en vindt dat het voldoed aan alle eisen. Ik ben heel blij met me aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JRD2013 14-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site waar alles makkelijk is te vinden

Service
snelle levering en goede facturen , per email. Dus duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
op foto gebied een zeer ruim assortiment

Aanbeveling
groot assortiment, snelle levering. en goede prijs.

Extra toelichting
als webshop voor fotografie is dit een uitstekende webshop. Snelle levering, goede prijzen, overzichtelijke factuur en ruime sortering. Meer wensen ?? ik niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aza 13-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles goed op de site kunnen vinden.

Service
tel goed te woord gestaan

Assortiment
goed

Aanbeveling
als een goede winkel met een snelle levering.

Extra toelichting
Alleen heel jammer dat wij zelf nog 6.75 moesten betalen om een artikel te willen ruilen.Zou beter naar een antwoordnummer kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan E - Emmer Compascuum 13-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Produktinformatie vinden is eenvoudig. Nadat je een keuze hebt gemaakt is het bestelproces eveneens op een kinderlijk eenvoudige manier te doorlopen.

Service
Dit is een echte gemeende 10. Had een camera gekocht welke exact conform belofte werd geleverd. Nadien had ik een klein semi administratief probleempje welke na een mailtje in zeer korte tijd werd beantwoord met een passende oplossing.
Helemaal top, dit is Service met een hoofdletter. (Jan, Emmer Compascuum)

Assortiment
Tja alles binnen mijn interessegebied is aanwezig en op voorraad. In dit geval zelfs in meerdere kleuren.

Aanbeveling
Ik zit al vele jaren in de fotografie en kom voor de eerste keer bij CameraNU en dan toch een top service verlenen.

Extra toelichting
Altijd wat angstig voor internetbedrijven. Je moet maar zien of het goed komt nadat je hebt betaald. In dit geval ongegrond. Een volgende aankoop gaat zeker weer via dit kanaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Doeleman 13-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik koop eigenlijk niets via internet maar dit ging super eenvoudig.

Service
Bestellen, betalen, het ging allemaal vliegensvlug en correct.

Assortiment
De keuze is werkelijk enorm.

Aanbeveling
Aangezien ik alleen positieve dingen kan bedenken is de keuze voor CameraNU eenvoudig verklaard.

Extra toelichting
Als je een camera zoekt ga dan liever gelijk naar CameraNu want de behandeling, service en keuzemogelijkheid is perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H-10 13-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel online te bestellen

Service
Snel en duidelijk antwoord na bestelling.
Duidelijkheid over levering ed

Assortiment
Prima, voldoende keus

Aanbeveling
prima prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

An Ominous 13-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
CameraNU stuurt razendsnel op, verpakt z'n spullen goed en heeft scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jouke7 13-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle site en redelijk overzichtelijk

Service
Mail bij activiteiten op de site, alleen mis ik het ordernummer bij een annulering.

Assortiment
Groot, niet alleen voor de pro maar vaak ook goedkopere producten.

Aanbeveling
Goede site, goed bereikbaar, snel en betaalbaar. Ook een bereikbare klantenservice. Erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tessa03 13-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site. Producten makkelijk te vinden via de zoekbalk. Bij sommige artikelen wordt echter geen extra informatie gegeven en dat is wat minder.

Service
Zeer snelle levering, zonder problemen.

Assortiment
Zeer uitgebreid en voor een voordelige prijs.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanraden als iemand een product zoekt, wat jullie in het assortiment hebben.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben1465 13-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Op mijn vrije dag veel te lang in de winkel moeten wachten op mijn beurt, en het was niet eens druk.

Assortiment
Groot assortiment, veel apparatuur achter glas.

Aanbeveling
Mooie winkel met veel keuze

Extra toelichting
Enkele malen de winkel bezocht, ik ga me toch ergeren aan het lange wachten. Zelfs als ik het besteld heb en het kom halen duurt het soms lang. Het gekochte product valt tegen en is minder goed dan de info op het internet deed voorkomen, over eerder gekochte producten ben ik wel tevreden. Prijzen zijn goed al moet ik zeggen dat ik tegenwoordig goedkoper uit ben bij mijn fotovakhandel in Zwolle dus zal ik minder vaak de reis naar Urk maken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-07-2013

Beste Ben,

Hartelijk dank voor uw review. Als u niet tevreden bent over het aangekochte product kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Dat is geen enkel probleem. Kunt u aangeven op welke dag u in de winkel bent geweest? Afhalen mag nooit lang duren en als dat toch het geval is, moeten wij de procedure aanpassen. Wij willen u ter compensatie een cadeaubon van euro 25,- aanbieden. Wilt u svp een mail sturen naar wilco@cameranu.nl met als onderwerp (wachttijden winkel) Ik zal het dan verder afhandelen. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Maurice Hertog 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goed uitgeruste winkel met snelle verzendservice!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ebdierenfotografie 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website is overzichtelijk. je kan alles zo vinden. en bestellen en je hebt het zo in huis

Service
hoe dom me vraag ook is. Ik word altijd vriendelijk te word gestaan, en altijd een prima uitleg.. telefoon word snel opgenomen. top dus

Assortiment
tot nu toe hebben jullie altijd meer dan ik nodig heb ;)

Aanbeveling
Ik zou jullie site zeker aanbevelen bij andere en heb dit ook al gedaan.

Extra toelichting
CameraNu.nl staat altijd voor je klaar. klant voelt zich echt koning. En ze hebben bijna altijd alles in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugegerard 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag beslist, via internet besteld middels een heldere website, morgen in huis

Service
zie boven m.b.t. de presales service. Met aftersalesservice heb ik geen ervaring

Assortiment
er is zo'n beetje alles wat je als serieuze fotograaf nodig hebt, en nog in voorraad ook!

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B NH 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke "bestelknop", ik kwam via Google search meteen op de juiste pagina.

Service
Op vrijdag besteld voor 22:30, zaterdag al in huis

Assortiment
Alle benodigdheden die een amateur DLSR fotograaf nodig heeft, zittn in het assortiment

Aanbeveling
Goede service en uitgebreid assortiment, bovendien is de prijs ook goed

Extra toelichting
Ik heb een Nikon SG-3IR gekocht, bij Cameranu.nl was deze accessoire een stuk goedkoper dan bij andere (web)winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. jeheer 12-07-2013 In de winkel gekocht
URK

Algemene score

9,0

Gemak
in de winkel een nieuwe canon 700d en tamron 18-270mm gekocht. Door het nummertjes trekken hoef je niet continue in de rij te staan. je kan rustig even koffie gaan drinken en je hoeft alleen maar te wachten tot je aan de beurt bent.

Service
verkopers met kennis van zaken die niet van alles proberen aan te smeren.

Assortiment
volgens mij uitgebreid. ik heb van te voren wel op internet gecontroleerd of datgene wat ik wilde hebben op voorraad was.

Extra toelichting
ik vond dat ik prettig geholpen ben door een kundige medewerker. met name het nummertjes trekken was een goede ervaring waardoor je niet steeds in een rij hoeft te blijven staan. bij andere grote fotozaken heb ik het anders meegemaakt. wanneer je pech hebt sta je zo een uur in de rij. dit was mijn eerste bezoek mocht ik nieuwe fotospullen willen aanschaffen dan is deze winkel de moeite waard.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CPI 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vrijdag besteld, zaterdag in huis. geweldig!

Service
ouderwets, dus goed!

Assortiment
ruim assortiment.

Aanbeveling
omdat je indien gewenst ook een kijkje in de winkel kunt nemen is dat als je via internet geen keuze kunt maken, heel klantvriendelijk.

Extra toelichting
in prijs wel iets duurder, maar service is ook belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

acces4 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen. account aanmaken is niet nodig.

Service
Zeer snel geleverd en heel attent omgegaan met het verzoek om een neutrale verpakking te sturen omdat het een cadeau is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Frank194711 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankpals 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dit is hoe het hoort.

Service
goede service, vriendelijk personeel en uitstkende kennis van de produkten

Assortiment
heb nog nooit maagemaakt dat er iets wat ik nodig had niet verkocht werd bij cameranu

Aanbeveling
voor wie goed geiinformeerd wil worden, goede service wil en ook nog eens een goede prijs wil betalen moet je bi cameranu zijn

Extra toelichting
gewoon top! was alles maar zo makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca van Emmerik 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik vond in 1 keer wat ik zocht

Service
handig dat je pakketten aangeboden krijgt

Assortiment
binnen hele korte tijd in huis, zoals beloofd

Aanbeveling
al meerdere keren gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helena_90 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele mooie overzichtelijke site. Het zoeken naar producten gaat erg makkelijk, ook staat er bij de producten alle informatie die je nodig hebt.

Service
Supersnelle levering. Wat je vandaag besteld heb je de volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruim assortiment, alle producten die je nodig hebt om te fotograferen kun je hier vinden. Ook de prijzen zijn vergeleken met concurrenten hetzelfde of goedkoper.

Aanbeveling
Snelle service, groot assortiment, mooie en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino1969 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en overzichtlijk, we konden meteen de gewenste artikelen vinden en supersnel bestellen!

Assortiment
zeer ruime assortiment, voor ieder wel wat te vinden.

Aanbeveling
zeer, omdat zowel de website als de winkel een grote keuze heeft en een goede service

Extra toelichting
wij vinden CameraNU een fijne webwinkel/winkel(Urk) waar je op het gebied van camera's en toebehoren zeker kunt slagen, tevens hanteren ze zeer gunstige prijzen.Een aanrader dus!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

beejee524 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, snelle levering, concurrerende prijs. Nog geen problemen met product ondervonden dus kan service nog niet goed beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DirkIII 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Glasheldere bestelprocedure van webshop.

Service
Uitstekende terugkoppeling over status bestelling. Artikel volgende dag in huis, zoals beloofd.

Assortiment
Een van de goedkoopste webshops voor wat ik zocht.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties.

Extra toelichting
Glasheldere bestelprocedure van webshop, uitstekende terugkoppeling over status bestelling en snelle levering volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Urvin32 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Voor 22:30 besteld de volgende dag in huis. Ik had mijn bestelling 22:25 afgerond en jawel volgende dag in huis. Wat een gemak

Assortiment
Éen van de weinige shops die mijn gewenste product (Canon 650d) nog op voorraad had

Aanbeveling
Zoals veel webshops een prima omgeving om lekker te shoppen. Het gemak waarmee je tot laat kan bestellen en het de volgende dag al kunnen leveren is wel iets unieks!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

biklam 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
supersnel geleverde camera, zonder verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephanie Haenen 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken en snel gevonden wat ik zocht

Service
Snelle service en levering, en alles zat goed verpakt.

Assortiment
Meer producten van het betreffende merk hier kunnen vinden als ergens anders

Aanbeveling
Op het gebied van camera's kan je hier genoeg vinden en door de snelle service ben ik zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beamer-013 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
site navigeert makkelijk, waardoor je snel en effectief kunt zoeken

Assortiment
het assortiment is zeer ruim en erg uitgebreid, als je het hier niet kunt vinden dan weet ik niet meer waar je wel moet gaan zoeken

Aanbeveling
ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen, dus zal de site zeker aanraden. Ik heb gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken van de service afdeling en daar kan ik dus niet over oordelen. Maar gezien het feit dat verder alles goed geregeld is en dat alles wat beloofd wordt ook nagekomen is, ik er op vertrouw dat ook de service goed is. Vandaar dat ik met een gerust hart deze site aan durf te raden bij vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snAboR 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Schuif achter je computer, selecteer het gewenste object, nog wat klikken en klaar. Makkelijker kan het niet.

Assortiment
CameraNU heeft een zeer ruim assortiment. Bovendien is zowat alles op voorraad. Geweldig.

Aanbeveling
Gezien het assortiment, het bestel gemak en de snelle levering zou ik zeggen : Ga naar CameraNU.nl

Extra toelichting
Probleemloos besteld, 's avonds rond 21:30. De volgende morgen voor 10:00 uur in huis. Alles compleet, goed ingepakt en dat alles voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lissie_m 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rard nederhoff 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
thuis het juiste product uitzoeken en al snel het juiste product in huis hebben

Service
snelle, nette levering. Ook aan de telefoon goed geholpen met vragen.

Assortiment
in een gewone fotozaak kunnen ze nooit een dergelijk assortiment bieden.

Aanbeveling
snelle, goede en deskundige afhandeling van bestellen, betalen en ontvangen.

Extra toelichting
snel, goed, netjes en betaalbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Janse 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijk en snel zoeken op prijs/merk enz.
Snelle service!

Service
Zeer snelle service. volgende dag in huis.

Assortiment
ruim assortiment.. alleen stond er een camera op van 2012 die niet meer in de handel is...

Aanbeveling
gewoon goed.

Extra toelichting
mooie duidelijke overzichtelijke site. snelle levering van product. ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter van Grinsven 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen zonder dat je eerst een inlogcode moet maken en je kunt er op verschillende manieren betalen.

Service
Artikel ruilen is eenvoudig, retour formulier invullen op de site, opsturen en de volgende dag had ik al bericht en kon een ander artikel uitzoeken of mijn geld terug krijgen

Assortiment
Veel keus en de meeste artikelen hebben ze op voorraad

Aanbeveling
Deze winkel is zeker aan te bevelen. Groot assortiment prima service en natuurlijk het belangrijkste de prijzen goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

micha77 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website. Lekker overzichtelijk. Fijn ook dat ze complete pakketjes aanbieden. Dan heb je meteen de juiste maat UV filter bij je lens.

Service
Keurig op tijd. Goed verzorgd. Kan niet beter.

Assortiment
Alles in huis. Complete webshop.

Aanbeveling
Als je een betrouwbare webshop zoekt voor je camera's ga dan naar CameraNu.nl. Goede service tegen de best denkbare prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Verhoef 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Goede service en snelle levering

Assortiment
Ze hebben werkelijk alles op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Ruim assortiment. Goede service en snelle levering

Extra toelichting
Site geeft een professionele indruk. Overzichtelijk en makkelijk zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews