cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25157 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2598 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees Vissers 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis achter de PC en zoeken maar wat je nodig hebt

Service
Ik heb telefonisch instruktie gevraagd en heb die onmiddelijk gekregen

Assortiment
Meer als een regulieren winkel

Aanbeveling
Altijd want ze zijn toch goedkoper en je blijft toch fabrieksgarantie houden

Extra toelichting
Ik had het artikel de andere dag al in huis op de van te voren gemailde tijd. Beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cheers57 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website goed opgezet - producten makkelijk te vinden

Service
Na een onvolledige bestelling geen gezeur maar direct de volgende dag het ontbrekende materiaal ontvangen

Assortiment
Goed

Aanbeveling
OK

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 1968 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
In het verleden aanspraak moeten maken op garantie, dit werd door camaraNu.nl goed opgepakt.

Assortiment
groot assortiment en veel op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon een prima online winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia3 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig online bestellen met keuze uit groot assortiment.

Service
Snelle levering en eenvoudig online betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnbob 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snelle levering maar ook als het artikel binnen is, is cameranu.nl snel met antwoorden op eventuele vragen. Top ;-)

Service
Snel en duidelijk.
Rekening via mail. Prima

Assortiment
Een groot assortiment,
Aangezien ik nog geen andere artikelen nodig heb gehad kan ik slechts oordelen over wat ik op de site zie. Cameranu.nl zal zeker de eerste plaats zijn waar ik voor andere artikelen ga kijken indien ik deze nodig heb. (lenzen en filters bijvoorbeeld)

Aanbeveling
Ik zou zeker cameranu.nl aanbevelen. Ik geef een 10 omdat de ervaring die ik met cameranu.nl heb 100% naar tevredenheid is verlopen. Meer dan dat kan een mens niet wensen.

Extra toelichting
prima winkel, duidelijke site, degelijk advies op mijn vragen. Klant is koning voor de koop, maar bij cameranu.nl heb ik het idee dat de klant ook koning is na de koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick van den Broek 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar muisklikken het product besteld waar ik naar zocht voor een top prijs.

Service
Fantastische service, in de avond tussen 8 en 10 besteld en het werd de volgende dag om 11 uur in de ochtend geleverd.

Aanbeveling
combinatie van prijs en levering is fantastisch. Ik ben er zeer over te spreken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Stroes 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webwinkel, groot assortiment

Service
Bereikbaarheid en advies bij vragen is uitstekend

Aanbeveling
Klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundige personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard van bilsem 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering en goed verpakt

Service
snel

Assortiment
heel mooie producten kom zeker terug

Aanbeveling
snelle service en goede afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hopseflops 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In principe prima. Wel een minpuntje: Als je een artikel in je winkelmandje hebt, krijg je suggesties van andere artikelen die misschien interessant zijn maar daar staat verder geen (link naar) informatie bij. Dan moet je het andere artikel eerst toevoegen aan je winkelmandje voordat je er verder naar kunt kijken.

Service
Ik wilde informatie over een statiefkop die ik wilde gaan bestellen en had binnen 24 uur antwoord op mijn vraag. Geen 10 omdat dat antwoord niet het probleem oploste (maar het is ook wel een lastig probleem).

Assortiment
Tsja, best veel. Tegen een goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

EVDGB 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestel-betaal proces loopt goed.

Service
Uitstekend.

Assortiment
perfect, met aardige mensen.

Aanbeveling
Doet wat voor de Consument.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilseeee93 25-11-2013

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon makkelijk alles vinden en ook het bestellen verliep soepel.

Service
De harde schijf die ik had besteld was snel binnen en veilig verpakt.

Assortiment
Ik was alleen geïnteresseerd in een externe harde schijf. Hier hadden ze er veel van.

Extra toelichting
De externe harde schijf heb ik makkelijk en snel kunnen bestellen. Ook werd hij snel in een stevige doos bezorgd. Ik vind de samenwerking met kieskeurig.nl ook erg prettig, dit hielp mij beslissen welk product te kopen en zorgde ervoor dat ik de site sneller vertrouwde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geen gebruikewrsnaam 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis. als dat geen gemak is weet ik het niet meer.

Service
Alle bestellingen die ik tot nu toe gedaan heb zijn keurig op tijd bezorgd. Zelfs in de avonduren.

Assortiment
Praktisch alles op fotogebied verkrijgbaar.

Aanbeveling
Zie boven, dat lijkt me aanbeveling genoeg.

Extra toelichting
Geen klachten en ook in de winkel deskundig voorgelicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanny Nieraeth 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
CameraNU hanteert veel mogelijkheden o.a. om te betalen. Je kunt alle kanten op en er is altijd wel die mogelijkheid die jou aanspreekt.

Service
Ik ben vriendelijk en klantgericht te woord gestaan. Houden zo!
En natuurlijk wacht ik rustig af of ik eventueel dezelfde service krijg mocht er onverhoopt iets aan mijn toestel mankeren.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU met een gerust hart aan vrienden en vriendinnen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was gefocust op de aankoop van één product en lette niet op ander aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana Garcia 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snel, aardig en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Karnekamp 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wat ik nodig had, was via de website wat lastiger te vinden, maar als je het hebt gevonden is bestellen eenvoudig.

Service
kerrekt en snel; conform hetgeen wordt aangegeven op de website

Assortiment
ook voor de wat kleinere portemonnee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan244 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laurent Dreyfus 24-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar

Service
mens met verstand achter de balie

Assortiment
voor iedereen wat te vinden

Aanbeveling
nog net geen 10 maar wel een 9+,

Extra toelichting
Groot assortiment en algemeen goede prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ColinThor 24-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super snelle verzendtijd.

Assortiment
Veel assortiment bij cameranu.nl snelle service.

Aanbeveling
Top service, + aanrading

Extra toelichting
Ik bestel vaker bij cameranu.nl Ik bestel hieromdat 1) Snelle service (Vaak de volgende dag in huis) 2) Snelle klantenservice, geen dagen lang wachten op een e-mail terug 3)Enigste puntje wat nog moet komen is gratis verzendkosten bij elke bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KlaasH. 24-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de zoek optie snel gevonden wat ik wilde bestellen.

Service
Binnen de aangekondigde levertijd geleverd.

Assortiment
Keuze genoeg in het artikel wat ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Gemak, Service en Assortiment scoren hoog, plus een goede prijs (waar voor je geld).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.krikken 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site van ruim assortiment.

Service
Response direct en adequaat, met mogelijkheid voor persoonlijk contact.

Assortiment
Zeer ruim en in ieder geval vindbaar, ook bijv, oudere accessoires.

Aanbeveling
Eén van de beste sites in NL, ook nog als concrte winkel goed toegankelijk (vroegere ervaring).

Extra toelichting
Gewoon no-nonsense goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ineke Claessen 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een heel duidelijke site die veel info geeft. Met youtube filmpje oa.

Service
Heel goede service!! Goed ingepakt! Snelle bezorging, met goed contact over de tijd van de levering!

Assortiment
Een groot assortiment, met aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Is gewoon in alle opzichten een duidelijke en goede site die je wel tot een geschikte keuze kan leiden!

Extra toelichting
De voorgaande waarderingen spreken voor zich; gewoon niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hageveld 24-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede Webste

Service
In het verleden is een problème naar tevredenheid opgelost

Assortiment
Zeer gode

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Heel goede Webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenryHennink 24-11-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldig om onderweg naar de winkel via webshop een lens te reserveren en die 10 minuten later mee te nemen.

Extra toelichting
Dit keer professioneel meedenkend en erg behulpzaam. Ook redelijk bedrag voor inruil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 48 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel was goed te vinden. Prijstechnisch zeer goed. Bestelling werd snel geleverd

Assortiment
Keuze meer dan voldoende.

Extra toelichting
Product snel vindbaar. prijs was prima. Snelheid levering was goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janencarin 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel bestellen. Makkelijk!

Service
Producten worden snel en keurig verpakt verstuurd, zodat ze niet beschadigen

Assortiment
Je pakt niet snel mis. Vooral voor mij als gevorderde fotograaf zoek je dikwijls naar specifieke accessoires die je hier dan ook kan bestellen. Klasse!

Aanbeveling
Alle lof! Ik ben dik tevreden en heb ook anderen op jullie site gewezen.

Extra toelichting
Als fotograaf wil je jezelf steeds weer verbeteren. Daarom wil je ook je uitrusting uitbreiden en zoekt dan naar specifieke accessoires. Bij Cameranu.nl is dat geen punt en kan je direct bestellen en wordt niet afgescheept met alternatieven die "net zo goed" zouden moeten zijn. Geen gezeur, snelle en goede levering. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adzuid 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
site is over het algemeen wel duidelijk, maar verbetering is m.i. denkbaar

Service
blijft op een zeer hoog niveau(ben al jaren klant, zowel telefonisch als in de winkel. Deskundig en vriendelijk personeel.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
altijd en overal waar dit kan en wenselijk is

Extra toelichting
Ben al jaren tot volle tevredenheid klant en heb in al die jaren diverse camera's, lenzen en toebehoren gekocht, zowel via internet als fysiek in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Endert 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke website, makkelijk bestelproces, makkelijk contact!

Service
Snelle levering, alles binnen 2 dagen in huis, weing kosten en alles duidelijk in mail direct in je mailbox.

Assortiment
Cameranu.nl is al jaren voor mij het punt voor de serieuze en minder serieuze foto- en videograaf!

Aanbeveling
Ik raad iedereen met wensen op het gebied van fotografie als eerste Cameranu.nl aan om eens te kijken. De meesten bestellen daarna ook ..

Extra toelichting
Ik heb nu in 10 jaar al mijn grote camera's hier besteld en nog geen moment spijt. Service is beter dan ooit, website beter dan ooit. En nog steeds grootste assortiment voor scherpe prijs.. En je hoeft al jaren niet meer voor naar Urk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebuiker 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het vinden van specifieke artikelen op de site vergt soms wat moeite. Het assortiment is erg groot en vergeleken bij andere sites vind ik de structuur/artikel categorisering wat minder intuitief. Bestelprocudure online was simpel.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Uitgebreid maar soms is het wat lastig om overzicht te krijgen.

Extra toelichting
Prima (online) winkel. Snelle levering. Online winkel is beetje onoverzichtelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

ACC fotografie 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed werkende website.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
al veel gekocht hier, ruime keuze

Aanbeveling
Ben zelf erg tevreden en verwacht dat anderen dat ook zullen zijn

Extra toelichting
Ik heb een aantal JJC zonnekappen gekocht. Terwijl je de originele versie van Olympus opzoekt, wordt je netjes geattendeerd op deze goedkopere uitvoering.Ze passen ook perfect op mijn Olympus lenzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Voets 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettig overzichtelijke site.

Service
Helemaal naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. de Geest 23-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Heerlijk rustig uit je luie stoel bestellen !

Service
Een top firma die met je mee denkt!

Assortiment
Groot assortiment, niet te veel, maar zeker niet te weinig. Je hebt vergelijkings mogenlijkheden in de zelfde prijsklasse.

Aanbeveling
Soms is zien beter als een plaatje!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jodozefus 23-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Royale opstellingen, je kunt alles bekijken en oppakken om te voelen hoe het in hand ligt.

Service
Groots! Rustige, uitstekende en deskundige hulp. Alle tijd. En mocht je op je besluit terug komen: geen enkel probleem. De aankoopsom wordt snel teruggestort, zonder vragen.

Assortiment
Verrassend was dat niet alleen een groot assortiment voor de amateur aanwezig is, maar ook voor de professional
of de zeer serieuze amateur.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, jammer alleen dat de winkel zover van het Westen ligt. Maar er is meer dan genoeg parkeerruimte pal voor de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Fortuin 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met gericht zoeken kom je in een paar stappen tot het gewenste artikel

Service
het aangeven van leveringsduur en levertijdstip/datum is al mooi maar ook bij vertragingen wordt er een melding gemaakt . En bij het betreffende artikel staat ook nog een beknopte maar duidelijke uitleg.

Assortiment
in mijn geval : een vogel kijker . Op zoek kwam ik een overzichtelijk assortiment tegen en kon ik makkelijk een keuze maken .

Aanbeveling
Mijn eerste artikel maar zeker niet het laatste . Zeer positieve ervaring en snel in huis ook . Komt betrouwbaar over deze site/shop

Extra toelichting
Ik ben , zoals hierboven te lezen valt , zeer tevreden over zowel de service als het geleverde artikel . Prijs/kwaliteit verhouding speelt ook zeer zeker een rol in deze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tietje 1954 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
geen - punten kunnen vinden vrgr pieter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hesomesha 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian1993 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Hebben bijna alles

Aanbeveling
alles is snel. Vooral als je iets nodig hebt op korte termijn is dit geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique52 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te navigeren site

Service
Prima service met snelle verzending van bestelling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling waard.

Extra toelichting
Ik kon makkelijk mijn bestelling plaatsen en betalen. Na drie dagen had ik alles al weer in huis. Prima verzorgd. Zou zo weer iets hier bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Despereaux 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
horen, zien en kopen! zo eenvoudig is het!

Service
alles razend snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Sevenum 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke website. Zit goed in elkaar

Service
Komen hun afspraken perfect na !

Assortiment
De gezochte camera in de kleur rood was bijna nergens anders te bestellen. Hier hadden ze 'm in 4 kleuren op voorraad !

Aanbeveling
Betrouwbare zaak, goede service en uitgebreid assortiment. wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Betrouwbare zaak, goede service en uitgebreid assortiment. wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie O. 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site

Service
uitermate snelle bezorging

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
ruime keus uit div. artikelen

Extra toelichting
ben zeer tevreden over mijn bestelling van een canon lensdop ,waar ik bij verschillende winkels te horen kreeg dat daar moeilijk aan te komen was , en ook nog duur zou zijn ,zo'n 16 euro .Bij jullie was deze 9.95 ex. verzendkosten. Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.H. Rolefes 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alektubaba 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Bij aankoop camera alles vlekkeloos geregeld. Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt. Handig zijn de combi-aanbiedingen b.v. de combinatie camera met flash kaart en/of tas.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lylet 22-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, makkelijk te bestellen en snelle bezorging

Service
Prima voorlichting en service in het filiaal

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Prima filiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdie SNL 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle en overzichtelijke website. Vlotte afhandeling, en ook zeer snelle opvolging van voorafbetaling.

Service
Goede informatie over de verzending van de bestelling

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijk, met suggesties voor accessoires.

Aanbeveling
Gewoon snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arie Majoor 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en de volgende dag wordt het bestelde bezorgd.Prima !!!!

Assortiment
Groot assortiment, zeker omdat ik met Sony apparatuur fotografeer.

Aanbeveling
Doe ik al :-)

Extra toelichting
Prima winkel, Ik heb reeds een aantal keer besteld en alles werd de volgende dag bezorgd. Wordt keurig gemeld via mail dat het verstuurd is. Ben zeer tevreden. Ik heb bij andere winkels wel eens heel andere ervaringen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijn naam hoeft niet op de site 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ruim assortiment, duidelijke website, keurige en snelle verzending. Heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jann47 21-11-2013

Algemene score

8,2

Gemak
De goede, interessante informatie over de artikelen staat op de site, dat is niet onbelangrijk!!

Service
Bestelprocedure verliep vlekkeloos, het beloofde werd nagekomen

Assortiment
Lijkt goed, al kan ik dat misschien niet helemaal beoordelen. Nieuwe bestelingen in de toekomst zullen dit moeten bevestigen

Aanbeveling
Ik ben niet zo van het aanbevelen, maar als ik dat wel zou zijn zou ik het zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten11S 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vlinderkieker 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Groot probleem om een goed snoertje bij mijn Olympus OM-D E-5 te vinden voor besturing via smartphone. Eén telefoontje met R. en het probleem was opgelost. Betaald via iDEAL en morgen in huis.

Service
Ondanks fouten van M. hebben ze (gratis) geprobeerd mijn probleem met de klem op de statiefpoot te verhelpen. Helaas is dat niet gelukt. Gelukkig betrof het een eenpootstatief!

Aanbeveling
Ik koop mijn toebehoren overal, maar nergens ontmoet ik zulke vriendelijke en hulpvaardige mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans&Jolanda 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en je wordt uitstekend, via emails, op de hoogte gehouden omtrent de status van de bestelling.

Service
Goede ervaring gehad met het oplossen van een defect aan een camera, dat keurig via garantie van de fabrikant is afgehandeld.

Assortiment
Heb in de afgelopen vijf jaar verschillende fotocamera's en toebehoren in verschillende prijsklassen aangeschaft en ben zeer tevreden over het assortiment en de zeer concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews