cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

stege 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen, betalen en de volgende dag in huis. Top.

Service
Prima, geen onduidelijkheden en alles wordt via e-mail gecommuniceerd

Assortiment
Super uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ellie55 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

powercom 08-07-2013

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Perfecte service! Zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.morren 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zou niet weten wat er beter kan/moet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne Heijmink 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Komt de beloften super nauwkeurig na

Service
het bestelde Perfect op tijd en in topvorm aangekomen. Via de telefoon ook erg klantvriendelijk

Assortiment
Erg overzichtelijk en prima om een goede persoonlijke keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Na twee slechte ervaringen bij Medion en Scheer en Foppen
is Cameranu.nl een topkeuze

Extra toelichting
Cameranu.nl, bestel er en u ervaart het wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Newfoundlander Bo 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
groot

Aanbeveling
snel , correct , en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuanke 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Even kijken op de site welke camera voldoet aan je eisen om vervolgens snel te kunnen bestellen. Twee dagen later heb je het bestelde in huis.

Service
Heb vorig jaar een telelens gekocht en dit jaar een camerabody. Je kunt de levering goed volgen via internet. Tot nu toe werkt alles nog goed.

Assortiment
Het aanbod is groot genoeg om er je keuze uit te maken. Alles is state of the art.

Aanbeveling
Aangezien de spullen die ik heb besteld altijd op tijd werden afgeleverd en CamerNu zich aan haar afspraken heeft gehouden, zie ik geen reden om dit bedrijf niet aan te bevelen bij vrienden.

Extra toelichting
CameraNu heeft zich prima gehouden aan haar eigen regels. Dus heb ik niet te klagen. Hun prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Hopelijk maak ik wat goede foto's met mijn laatste aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joost de Wildt 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon een winkel die goed werkt. Ziet er simple uit.

Service
Als er iets is dat goed is, is de service. Snelle leveringen, professioneel verpakt spul. Tja... Wat moet je er nog meer over zeggen. Geen aanmerkingen.

Assortiment
Gewoon wat je verwacht van een winkel als deze.

Aanbeveling
Als de prijzen goed blijven ga ik nergens anders meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma Benedic 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling is binnen no time afgehandeld.

Service
Het bestelde artikel werd na 1 dag geleverd.Na mijn bestelling kreeg ik onmiddellijk een leuke mail terug.Alles is duidelijk op de site te vinden.Er bleven voor mij geen vragen open.

Assortiment
Er is voor ieder wat wils, voor proffesioneel alswel voor hobbygebruik.

Aanbeveling
Eenvoudiger en sneller dan bij CameraNU.nl kan niet.

Extra toelichting
Dit was voor mij de beste inkoop via een webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vingcomm 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon goed: geen gedoe en een duidelijke beschrijving

Service
camera.nu doet wat het belooft

Assortiment
ik had maar één product nodig, maar heb een poos rond gesurfd

Aanbeveling
doen, want je weet waar je aan toe bent

Extra toelichting
ik ben altijd enigszins achterdochtig bij kopen via internet, maar heb al verschillende malen bovenstaande ervaringen opgedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.Gallas 08-07-2013

Algemene score

9,7

Gemak
Heb een "Lacie harde schijf" besteld en ontving dit product in de tijd z.a. beloofd is.

Service
Had moeite met het gebruiksklaar maken en na een telefoontje naar CameraNu, kon ik zonder kosten de schijf terug sturen, zodat zij dit voor mij in orde maakten en 3 dagen later had ik mijn schijf weer terug en ook deze keer werd dit kosteloos gedaan. Zo'n service verdient voor mij een 10!

Assortiment
Zeer groot assortiment. Je grijpt niet gauw mis.

Extra toelichting
De service die deze winkel kosteloos biedt zul je niet gauw bij een ander winkel zien. En door deze service zou ik een ieder CameraNu aanbevelen. Bij "Radar" zou deze service voor een "Warme Douche"in aanmerking komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Bermon 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Webshop navigeert makkelijk.
Bestellen is zo gepiept en word (indien uiteraard voorraad aanwezig is) snel verstuurd!

Assortiment
Een super aanbod, kan niet anders oordelen. Ze hebben bijna alles wel ook de nieuwste artikelen.

Aanbeveling
Zeer goede ervaringen met deze winkel, de webshop.

Extra toelichting
Zeer tevreden over leveringen, Service (gelukkig) nog geen gebruik van hoeven maken. Bestellingen zijn keurig verpakt en vlot opgestuurd. top shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coen1964 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bijna alles via internet is gemak

Service
erg goed

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
zeer zeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

piet2411 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Prima, snelle afhandeling van bestelling!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

gleeuw 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke website, goede filtermogelijkheden voor o.a. objectieven, zowel op merk, soort als mount-type.

Service
Zeer snelle levering, op telefonische vragen wordt direct gereageerd en teruggebeld wanneer de vraag niet direct kan worden beantwoord.

Assortiment
Zeer veel, maar niet alle canon objectieven zijn opgenomen in het assortiment.

Aanbeveling
Niet alleen een webshop, maar ook een echte winkel. Louter positieve ervaringen met cameranu.nl gedurende meerdere jaren.

Extra toelichting
Tot nu toe zijn alle bestellingen die ik bij camera.nu geplaatst heb naar volle tevredenheid afgehandeld. Ook de prijzen zijn scherp, en op occasions wordt een jaar garantie gegeven. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat op het display van de gekochte occasion canon body nog wat vingerafdrukken te zien waren, deze hadden ze er wel even af kunnen vegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sytze Blaauw 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet is een keus te maken uit alle op voorraad aanwezige producten

Service
In de winkel te Urk ben ik voortreffelijk geholpen en geadviseerd door de betreffende baliemedewerker.

Assortiment
Er is een geweldig groot en uitgebreid assortiment op voorraad aanwezig. Ruime keuze uit diverse merken, fabrikaten.

Aanbeveling
Op basis van service/snelle toezending van internetbestellingen/beschikbaar assortiment en prijs.

Extra toelichting
Twee keer een bezoek aan de winkel en een internetbestelling hebben mij tot bovenstaande conclusies gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esbr 07-07-2013

Algemene score

6,8

Gemak
niet slecht, ook niet uitmuntend

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

puchie2003 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakelijk

Service
snel

Assortiment
wat ik zoek is er

Aanbeveling
goed snel en gemakelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha EHV 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site met genoeg informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoertje 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk om online te bestellen goede foto's en duidelijke uitleg

Service
zeer snelle verzending

Assortiment
voor mij een goed assortiment, met de nieuwste toestellen

Aanbeveling
makkelijk en overzichtelijke producten

Extra toelichting
Een snelle service voor 10.30 uur besteld en de volgende dag al in huis, ondanks de staking bij tnt pakketdienst, wist niet wat ik zag toen het de volgende dag al werd bezorgd,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik58 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima website.
Product snel in huis.

Service
Goed bereikbaar. Vriendelijk en snel geholpen. Betrouwbaar.

Assortiment
De extra's die je kunt bestellen vind ik niet altijd goed passen bij het product.

Extra toelichting
AL meerdere malen bij hun besteld en altijd goed verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R . Tammer 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via de website heb ik gevonden wat ik wilde hebben. Daarna na de winkel gegaan om het artikel te kopen

Service
ik werd telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan. Als we kwamen stond de koffie klaar. Dat klopte ook

Assortiment
het was net een snoepwinkel, waar wij voor kwamen was er keuze zat

Aanbeveling
De winkel is goed bereikbaar, het assortiment is goed en je wordt zeer vriendelijk geholpen. We hebben goede uitleg gehad.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevrede over Camera.nl Als ik weer iets wil nieuws wil ga ik zeker weer naar Camera.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PALAVER2013 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
GOEDE AANWIJZINGEN HOE TE HANDELEN BIJ EEN ADVIES OF KOPER.

Service
CAMERA AANKOOP GEDAAN MAAR PROBLEMEN MET ACCU.
2E ACCU AANGESCHAFT EN BIJGELEVERDE GELATEN. NA PLM 14 DAGEN BERICHT GRATIS NIEUWE
ACCU, WELKE WERD GECREDITEERD.

Assortiment
OP ALLE DOOR CAMERA NU GEVOERDE ARTIKELEN UITSTEKENDE PRESENTATIE EN VOORLICHTING. BIJNA VAN ALLE GROTE MERKEN ALLES IN VOORRAAD

Aanbeveling
KIJK EERST BIJ CAMERA NU VOOR JE ELDERS IETS GAAT KOPEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein88 06-07-2013

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Nog nooit problemen ondervonden. Kan prima zaken doen met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hezzy 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze staan er allemaal, camera's te 'kust en te keur'. Geen file, gratis parkeren en koffie...

Service
In de winkel moet je soms even wachten, maar dat is het logisch gevolg als je goed geholpen wilt worden.

Assortiment
Heb ik geen verstand van, maar volgens mij té groot en té veel... waar moet je beginnen?

Aanbeveling
Ja, wat moet je dan nog zeggen... gewoon naar toe gaan en dan kijken, luisteren en opnieuw kijken!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit op Urk 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot assortiment in de winkel. Goede uitleg door het personeel. Men dringt niets op.

Service
Men vertelde veel over de mogelijkheden van het toestel.

Assortiment
In de winkel staan de meest representatieve toestellen opgesteld. Op de site staan er nog veel meer.

Extra toelichting
Goed geholpen voor een scherpe prijs. CameraNu is beslist geen "Dozenschuiver"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne27 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit!

Service
Het was binnen 1 dag al geleverd!!

Assortiment
Genoeg keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Wij hebben zeer goede ervaring met het bestellen via cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daylih 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hjpvideo te holten 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles loopt zoals je 't wenst; uitleg v. produkten etc.

Service
Op de bovenverdieping kreeg ik goede uitleg mbt mijn vragen; daarna met'verwijsbrief'naar beneden; afwachten op oproep van mijn nr en verder alles naar wens.

Assortiment
niet goed te beoordelen. Wat ik wenste was aanwezig.

Aanbeveling
Reeds via internet eenmaal ervaring en nu in de winkel. Prima, dus ja positief in 't verwijzen v. anderen n.de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slashhead 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Mijn bestelling stond klaar en was lekker snel aan de beurt, hoewel ik denk dat het afhaal systeem nog wel efficiënter kan. Je staat toch nog best wel te wachten op klanten die nog voorlichting moeten hebben.

Service
Enkel email en telefonisch contact gehad over een bestelling en dat verliep lekker vlot.

Assortiment
Voldoende te krijgen, mis alleen wat user guidance voor bepaalde artikelen. Moest daardoor een tweede bestelling plaatsen... een wat slimmer systeem had mij geattendeerd op bepaalde accessoires.

Extra toelichting
Urk is voor mij niet al te ver weg en ze hebben er lekkere vis om even van de gelegenheid gebruik te maken. Mijn dure aangekochte objectieven zie ik liever niet per stuk over de post naar mij verzonden worden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anton Barendregt 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen probleem met het vinden wat je zoekt!

Service
Eén van de bestelde accessoires bleek niet voorradig, ondanks de duidelijke aanduiding 'op voorraad' op de website - een beetje slordig. Kreeg echter onmiddellijk bericht daarvan en kon de accessoire laten vervangen door iets anders - wat wél weer vlot ging. Bestelling kwam uiteindelijk één dag later aan.

Assortiment
Er is weinig dat ze níet hebben. En vaak op voorraad ook!

Aanbeveling
Het blijft altijd een beetje riskant - honderden euro's betalen vóórdat je de goederen ontvangt. Maar deze jongens hebben de routine die zorgt dat het allemaal soepel verloopt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E. Lanting 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten die ik nodig had (Canon Pro-100 cartridgeset) was op voorraad en CameraNu.nl was de voordeligste. De keuze was dus snel gemaakt zoals u kunt begrijpen.

Service
Na het bestellen ontving ik al snel een bevestigings en verzendingsmail (zaterdagavond besteld en maandag in de brievenbus), kortom....superservice

Assortiment
CameraNu.nl heeft de meeste zaken welke ik nodig heb voor mijn fotografie op voorraad en kan dit dan ook supersnel leveren, ik ga hier zeker nog een keertje bestellen!

Aanbeveling
Groot assortiment, kundig personeel en indien besteld via internet: supersnelle levertijden.
Daarnaast kun je natuurlijk altijd genieten van verse vismaaltijd in de buurt van de winkel na het aanschaffen van een item bij CameraNu.nl om zo de nieuwe aankoop te vieren

Extra toelichting
Ik had supersnel een cartridgeset nodig voor mijn Canon Pro-100 printer en niet alleen had CameraNu.nl de set op voorraad maar ze waren ook nog eens de goedkoopste en snelste met verzenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 1960 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
Retourzending netjes afgahandeld. Goed geinformeerd.

Assortiment
Kan ik niet beoordelen.

Aanbeveling
Betrouwbare indruk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

adverd 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Snel ,betrouwbaar.En een ruime keuze

Extra toelichting
1 klein min puntje:beschrijving in het nederlands. Want niet iedereen kent vloeiend engels. Verders klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kasszz 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het invullen van mijn gegevens ging super simpel en cameranu vroeg meteen of ik een account aan wilde maken en dat vind ik ideaal.

Assortiment
Het assortiment is goed, maar niet super uitgebreid. Dan moet ik wel zeggen dat ik naar de laptop tassen keek, dus dat is eigenlijk wel goed dat ze die hebben.

Aanbeveling
Ik heb nog maar één ding van Cameranu heb gekocht, maar ik vond dat alles gewoon soepel verliep dus ik raad het wel aan bij andere!

Extra toelichting
In het algemeen ben ik zeer tevreden over CameraNu.nl. Ik houd ook van fotografie/filmen dus ik houd deze site zeker in mijn achterhoofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilles1947 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zonder problemen was mijn artikel te vinden en te bestellen

Service
duidelijke informatie via email vanaf bestellen tot bezorgen

Assortiment
Het artikel wat ik zocht was op voorraad, terwijl dit bij andere aanbieders niet het geval was.

Aanbeveling
Gezien mijn positieve ervaring zou ik de winkel bij anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Positieve ervaring bij mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bertkamp.nl 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNU werkt met een prettige en overzichtelijke website. Bestellen gaat eenvoudig en een bevestiging wordt vriendelijk en snel teruggekoppeld naar de e-mail.

Service
Door een poststaking bij postNL, kwam het pakket niet op de verwachte datum aan. Omdat ik niet op de hoogte was van de actualiteit, belde ik met CamerNU. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Al snel daarna verscheen het pakket. Camera en toebehoren waren uitstekend verpakt.

Assortiment
CameraNu was de enige online shop die de cameratas in voorraad had. Dit deed mij besluiten de camera bij CameraNU te bestellen.

Aanbeveling
Door het vriendelijke contact en goede service kan ik CameraNU van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Fafiani 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is omdat ik op maandag niet werk daarom geen tien. Af levering in overeenkomst met telefonische overeenkomst.

Service
Eerst telefonisch overleg of de levering op afgesproken tijdstip uitkomt.

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Goede verkoop prijst zich vanzelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harley-Henk 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site van Camera.nl bevat heldere zoekcriteria met een snelle response voor het zoeken van een product. Toelichtingen zijn volledig geformuleerd, en de optie inzake " andere klanten kochten ook" is nuttig.

Service
De verschafte emails tijdens het process van bestellen en betalen zijn duidelijk en tijdig.

Assortiment
Tot op heden nog niet tegen de situatie aangelopen dat een product niet gevonden kan worden.

Aanbeveling
Bovenstaande argumenten zijn mi voldoende om cameravrienden/dinnen te wijzen op cameranu.nl.

Extra toelichting
Naast de bovengenoemde vaststellingen is ook de wekelijkse nieuwsbrief nuttig/waardevol. Deze staat niet vol met aanbiedingen maar ook tips over gebruik of events die voor (beginnende) fotograven zinvol zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sylvia538 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en zonder ingewikkelde toestanden.

Service
Binnen 24 uur hadden we het product aangetekend binnen zonder verzendkosten.

Assortiment
zeer uitgebreid. Zoveel heb ik nog nooit bij elkaar gezien

Aanbeveling
Als iemand iets nodig heeft op het gebied van foto en film dan zou ik zeker cameraNu aanraden

Extra toelichting
Het product is perfect, alleen de houder van de microfoon is stuk en hebben we met plakband vast gezet. Vind dat wel erg jammer. Voor de rest is het een prima camera en zijn we erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gery de 05-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Kort en bondig: - zeer goede website, erg volledig - prima prijs kwaliteit - zeer goede communicatie, alles op to date - snelle levering Besluit: - doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Z.Tevreden 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
klantvriendelijke site, uitstekend!

Service
had nog telefonisch contact gehad, werd keurig geholpen en heel vriendelijk. de bestelling werd de volgende dag al afgeleverd

Assortiment
genoeg keus.

Aanbeveling
gewoon, alles is goed geregeld! Het kan natiir;ijk voorkomen dat wat je wilt, niet in voorraad is, maar dat kom je overal weleens tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fr.haasewinkel 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site

Service
van bestelling tot bezorging gewoon perfect

Assortiment
top

Aanbeveling
gewoon een zeer prettige ervaring

Extra toelichting
zeer vlotte bezorging n.l in een dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Kuipers 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikel snel gevonden. Duidelijke specificaties en uitleg.

Service
Ondanks mijn eigen fout(verkeerde accu bestelt), netjes te woord gestaan en juiste artikel zonder gedoe snel omgeruild en ontvangen.

Assortiment
Zowel breed als diep assortiment.

Aanbeveling
Zeer aanbevolen.

Extra toelichting
We werden netjes op de hoogte gehouden met betrekking tot de status van de bestelling. Duidelijk en netjes te woord gestaan over vragen. Artikel werd de volgende dag al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thamar van der linde 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online huren alleen even afhalen en terugbrengen.

Service
extra telefoontje allervriendelijkst,als was ik even vergeten de lens terug te brengen.

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
doe ik al! vakkundige mensen en hele fijne sfeer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 18 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de site is heel duidelijk opgesteld en alles is makkelijk te vinden

Service
ruime winkel met veel producten vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
ruime asortiment en veel keus

Aanbeveling
ik zou iedereen adviseren neem een kijkje bij camera.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

albert117 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig te bestellen en snel thuis

Service
Alles correct en snel afgehandeld en je krijgt het snel en goed beschermd aangeleverd

Assortiment
veel keuzemogelijkheden en snel te vinden

Aanbeveling
wij zouden hier zo weer bestellen en iedereen dit aanraden

Extra toelichting
Wij hebben hier een camera besteld, de mogelijkheden hiervan waren duidelijk omschreven zodat je duidelijk weet wat de mogelijkheden van de camera zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.hensens 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke, overzichtelijke website en webwinkel.
De webwinkel werkt zeer intuïtief

Service
ik heb mijn camera 's avonds om 21.00u besteld en de volgende morgen stond de pakketdienst al voor de deur.
(bovendien duidelijke feedback/aftersales via email)

Assortiment
praktisch alles op foto gebied is op voorraad

Aanbeveling
100%!

Extra toelichting
Zeer snelle levering. Zeer uitgebreid assortiment. Goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De fotograaf en koekebakker 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
een paar klikken en je bent klaar

Service
Camera Nu is goed en snel. met geweldige service

Assortiment
ik kan er kopen wat ik nodig heb, tegen de juiste prijs

Aanbeveling
het gemak en he assortiment spreken voorzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.j.tukker 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te zoeken en vinden

Service
Snel geleverd (als TNT niet had gestaakt)

Assortiment
Zeer groot assortiment dat makkelijk te doorzoeken is en voor goede prijzen.

Aanbeveling
Ideaal voor het zoeken van apparatuur, dan kijken of het elders goedkoper is EN op voorraad en dan toch weer CameraNU omdat ze het daar wel hebben!

Extra toelichting
Zeer groot assortiment dat makkelijk te doorzoeken is en voor goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews