cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23773 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2262 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

abm48 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Inuïtieve website

Service
Levering binnen 24 uur

Assortiment
Ken niet het hele assortiment maar zie veel artikelen die weinig andere zaken hebben.

Aanbeveling
Levering conform bestelling en afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine22 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet veel voorwerk gedaan dus we wisten wat we wilden kopen. Vrijdagavond om 21.15 uur besteld, zaterdagochtend 10.30 uur werd de camera bezorgd! Perfect.

Service
Kreeg snel antwoord op mail, heel netjes.

Extra toelichting
Goede combipakketten, veel voorlichting. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinjo 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke en snelle manier van bestellen.

Service
Een goede service en een snelle levering van het product die ook nog eens heel goed verpakt was

Assortiment
Het assortiment is groot bij cameranu.nl

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aanbevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
Goede en snelle levering. Al na een paar dagen had ik het product in huis. Zag er netjes en goed verpakt uit. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marja Goossens 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling leverde geen enkele moeilijkheid op. Alles liep gesmeerd.

Service
De bestelling werd binnen enkele dagen bezorgd.

Aanbeveling
Ik vind CameraNU een leuk bedrijf. Als je het op je neemt om het jaarlijkse vogelfestival nieuw leven in te blazen, kun je bij mij niet meer stuk...

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat ik iets bij CameraNU koop. Beide keren liep alles helemaal prima. Ook aan de telefoon word je prima te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Winkenius 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit "je luie stoel" bestellen.

Service
Zeer snel, vrijdagavond besteld en zaterdagmorgen geleverd!

Aanbeveling
Ik heb met deze bestelling een snelle en goede levering gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Puccini 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Camera.Nu is voor mij de beste webwinkel omdat het zeer toegankelijk is , makkelijk te bereiken vanuit Enkhuizen en een groot assortiment heeft. Behalve een webwinkel kun je er prima terecht in het grote moderne pand , dat vol staat met de meest voorkomende camera,s en andere foto artikelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Baars 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Gewoon een prima zaak met scherpe prijzen en alle keuze

Extra toelichting
Gewoon een prima zaak met volop keuze in elk segment en lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Somogy 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een zeer duidelijke website

Service
Zeer goed

Assortiment
Zeer veel keuze ook in de assecoires

Aanbeveling
Ben zeer tevereden en zal dat ook promoten

Extra toelichting
Het is heel fijn om bij cameranu.nl te kopen. en een zeer goede afhandeling ook als je het naar het buitenland laat sturen. Keurig verzorgd , ben één en al lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanette korevaar 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een klik op de muisknop en het wordt geregeld.

Service
gelijk een bevestiging, je weet waar je aan toe bent

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goedkoop en prima survice

Extra toelichting
Wij kregen een folder binnen actie fototoestel van 189,00 nu voor 124. Mijn man wilde hem gelijk gaan halen. Ik zei: wacht even ik ga nog even op internet kijken of het echt zo goedkoop is. Ik kwam er achter dat camera.nu hem nog veel voordeliger kon leveren en dat zonder verzendkostten!!! Ik hoef er dus de deur niet voor uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Henic 10-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het personeel is klantvriendelijk, professioneel en geven altijd een goede uitleg.

Assortiment
Meestal kan je vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Het is gewoon een goede en professionele winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

PK1964 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede vergelijken van camera's, makkelijk bestellen.

Assortiment
compleet

Aanbeveling
ik heb goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

peter345789 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima, geen enkel probleem

Service
niet nodig gehad

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.L.Broskij 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rrnvvoudig keuze te maken

Service
Binnen enkele minuten alle informatie

Aanbeveling
Buitengewoon snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra van Binnendijk 09-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk op te zoeken op de website. Makkelijk te bestellen of zelfs te reserveren om op te halen in de winkel.

Service
Vriendelijke en leuke medewerker die ons heeft geholpen. Ook goed antwoord gehad op andere vragen, die niet met onze aankoop te maken hadden.

Assortiment
Veel op voorraad in de winkel van verschillende merken en modellen, ook onderdelen en accessoires.

Aanbeveling
Prijzen zijn scherp, goed advies, veel verschillende modellen en merken in de winkel om te bekijken.

Extra toelichting
Als ik ooit weer een nieuwe camera nodig zou hebben, zal ik zeker eerst hier weer kijken. Ze hebben echt zoveel in de winkel om te bezichtigen, dat zie ik nergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denprutsert 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerardjanssen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Diverse voordelen

Service
De zeer snelle afhandeling van de bestelling

Assortiment
Ruim voldoende voorraad

Aanbeveling
Er zijn drie redenen voor aan bevelen aan andere personen.
1) de zeer snelle levering.
2) de correcte levering.
3) de prijs van het artikel

Extra toelichting
Het is waar, oor 22:30 besteld de volgende dag geleverd, de goede verzorging van de verpakking, en wat ook belangrijk is de prijs van het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Kikkert 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering; de volgende dag al in huis!

Assortiment
Men verkoopt wel het originele NIKON-batterijpack dat ik nodig had, maar het originle Canon batterijpack had men weer niet in het assortiment... (wel een ander merk ter vervanging, maar toch 'misgrijpen' als het origineel wilt houden...)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nessa 09-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Cameranu.nl heef een heel helder website. Er word duidelijk aangegeven of een product op voorraad is of niet.

Service
Ik heb contact gehad met d winkel, zowel telefonisch als in de winkel. Ik werd uitgebreid en deskundig geholpen. Men ging goed in op mijn vragen. Ik werd geholen een goede afweging te maken.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid. lle beende camaratypen zijn aan te schaffen

Aanbeveling
Zie de motivaties hierboven. Cameranu is een webshop, maar de mogelijkheid bestaat dat je werkelijk overal mee geholpen wordt.

Extra toelichting
Ik ben enthousiast over cameranu. Dit is mijn tweede aankoop bij deze winkel. Ik zal een volgende keer zeker weer naar deze winkel gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Everttzum 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
S'avonds heel laat een digitale camera besteld. volgende dag had ik hem in huis. perfect.en de goedkoopste. Ik heb vaker bij CameraNU.nl iets besteld en elke keer weer boven verwachting . Ik ben zeer tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel diseraad 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke overzichtelijke webshop, en fysieke winkel is makkelijk bereikbaar.

Service
half jaar geleden in de winkel geweest, was druk (goed teken) maar ondanks dat word er de tijd genomen om dingen uit te leggen en men weet waar men het over heeft.

Assortiment
zeer uitgebreid!

Aanbeveling
het is qua prijs, service en snelheid van leveren zeker de moeite waard om hier te bestellen!

Extra toelichting
diverse aankopen gedaan zowel in de winkel als in de webshop en beiden bevallen heel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job T 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel op categorie of naam kiezen. Bestellen gaat eenvoudig en snel.

Service
Snelle service via email. Bestelling snel verwerkt, ordergegevens snel bijgewerkt en product snel netjes verzonden. Prima.

Assortiment
Moeilijk te zeggen over het gehele aanbod. Als klant ben je toch op zoek naar een specifiek product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ibrenia 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk ik mis alleen een eventuele assecoires knop

Service
product snel ontvangen.

Assortiment
groot

Extra toelichting
snelle en nette service en ik had het product snel thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

browneye 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
keuze maken en invoeren is niet moeilijk

Service
goed geholpen in de winkel, klantvriendelijk

Assortiment
goed en overzichtelijk gerangschikt

Aanbeveling
zou hem aanbevelen als je iets met een goede uitleg wil hebben

Extra toelichting
als je weet wat je wil hebben en je keuze kunt maken kun je in ieder geval voor de prijs hier eens langs gaan. Assortiment is goed hulp bekwaam. prijs verhouding is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Schuur 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wordt voor je geregeld en wordt ondersteund met advies

Service
Bij cameraNu geen gezeur, b.v. verkeerd artikel wordt dit binnen de regels direct opgelost

Assortiment
Een fantastisch en ruim assortiment, waar ik zeker nog meer gebruik van ga maken

Aanbeveling
De kennis, service en het ruime assortiment is vergeleken met soortgelijke winkels bij CameraNu gewoon boven Top

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans zeg ik altijd maar. Al ben ik nie van Urk, je wordt wel als Urker ontvangen en behandeld. Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antony82 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
camera op tijd geleverd

Aanbeveling
Good product, easy ordering, fast delivery

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Aberson 09-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jay 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer betrouwbaar, ik bestel al sinds 2007, altijd 100% goed

Service
Een keer een reparatiekwestie gehad, waarbij het pakje met te repareren camera bij post.nl was gestolen. Met behulp van cameranu.nl eenvoudig opgelost

Assortiment
Uitgebreid assortiment, maar niet alles altijd op vooraard

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik van harte aan: betrouwbaar, duidelijk, eerlijk.

Extra toelichting
Deze winkel beveel ik van harte aan: betrouwbaar, duidelijk, eerlijk. Ik bestel hier al sinds 2007, altijd 100% goed. Een keer een reparatiekwestie gehad, waarbij het pakje met te repareren camera bij post.nl was gestolen. Met behulp van cameranu.nl eenvoudig opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hos1974 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Na afloop kreeg ik nog een aanvullende mail mbt tot het product dat ik had gekocht ivm gratis garantieverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander12345678 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Binnen twaalf uur werd de camera bezorgd

Assortiment
Ruim assortiment tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Ik zou toch ook iedereen adviseren om naar de prijs te kijken.

Extra toelichting
Goede, snelle service tegen een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S. ten Dam 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een persoonlijke vraag over een product, kreeg binnen 24uur antwoord en vervolgens binnen 24uur het product in huis

Service
Snel en degelijk antwoord via de website op een productvraag!

Assortiment
Breed assortiment aan producten in iedere prijsklasse van basic tot professional

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de combi product assortiment en service, klantgerichtheid! Daarnaast zijn de prijzen marktconform!

Extra toelichting
Goede prijs kwaliteit, service combinatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Brugman 09-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat is er makkelijker dan bestellen via de webshop ??

Service
Service kan niet beter.. Ik kan in ieder geval niet bedenken hoe de service nóg beter kan...

Assortiment
Ze hebben (bijna) alles..:-)

Aanbeveling
Ik heb deze winkel al meerdere kerenaanbevolen aan anderen, en iedereen is er tevreden mee..

Extra toelichting
Dit is gewoon de enige echte fotowinkel voor mij!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mesha 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet1111 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via de website gaat zeer snel en gemakkelijk.

Service
Afspraken worden volledig nagekomen.

Assortiment
Ruim aanbod

Extra toelichting
Vanuit je makkelijke stoel bestel je snel en veilig via de website. De levering is snel en volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erzsi Molnar 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Om 22.00 uur 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Echt geweldig.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Een ieder die via een website een camera of aanverwante producten wil kopen, zal ik altijd "Cameranu"aanraden.

Extra toelichting
Het is nu de tweede keer dat ik via de website iets bestel bij CameraNu en ik ben vooral over de supersnelle levering zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Beer 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat weinig info over gewenste product ( compatible ?, functionaliteit ?. Nadere info via e-mail leverde wel meer duidelijkheid. Bestelproces en betaling probleemloos.

Service
Productinfo via e-mail snel en "to the point". Levering volgens opgave. Geen verborgen kosten!

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht en wilde hebben.
Prijs versus kwaliteit in evenwicht en zeker concurrerend. Gewenst product in meerdere kwaliteitsklassen en merken. Kortom keuze genoeg.

Aanbeveling
Zie motivatie.

Extra toelichting
Ruime keuze in kwaliteitsmerken. Makkelijk en transparant bestelproces. Prijs is concurrerend. Levering conform opgave bestelproces.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Borne 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een webshop zoals een webshop zijn moet!

Service
22:25 bestelling geplaatst en 12:00 de volgende dag stond de koerier op de stoep. Super!

Assortiment
Alles wat ik (nu) nodig heb, kan ik vinden, dus prima.

Aanbeveling
Zie vorige cijfers ... Verdere uitleg overbodig.

Extra toelichting
Gewoon uitstekend. Het is vervelend voor winkeliers, maar ik vind dit de perfecte manier van shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Leenders 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Na dat ik een keuze heb gemaakt en een vergelijk heb gemaakt met andere internet
aanbieders is het makkelijk om bij CameraNU te bestellen .

Service
Geen problemen met het verlenen van snelle
en goede service.

Assortiment
Ruime keuze !!

Extra toelichting
De boven vermelde punten zeggen voldoende over CameraNU

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger M. 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
2 klikken en 24uur later bestelling in bezit

Assortiment
Ruime zo niet compleet assortiment in voorraad

Aanbeveling
tot op heden geen enkele wanklank

Extra toelichting
prima, eenvoudig snel en tot op heden altijd uit voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van der K 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Beter, dan hoe dit gaat, kan niet

Service
ook erg goed...

Assortiment
prima

Aanbeveling
gewoon makkelijk

Extra toelichting
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelyn Prins 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Geweldige winkel!! Zelden een winkel met zo'n goede service meegemaakt. Eerst een paar keer in de winkel in Urk geweest, waar ik heel professioneel advies kreeg. Als ik nu wat nieuws wil hebben, mail ik de klantenservice van cameranu.nl waar ik naar op zoek ben, welke camera ik heb en wat mijn budget is. Binnen een paar uur krijg ik antwoord wat de opties zijn. Vaak is het dan dezelfde dag binnen. Ik raad cameranu.nl aan iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rhand57 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, u-to-date, goed verzorgd

Service
Zeer vakkundig personeel, veel en vol aandacht

Assortiment
veel, heeel veel en veel op voorraad

Aanbeveling
Zeer goede winkel, met vakbekwaam personeel terzake kundig, vriendlijk.
Mooi aanbod en aantrekkelijke prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke&Ton 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fotoscanner123 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk en goed

Service
´s avonds besteld, volgende ochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Engelina Mar 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is duidelijk en bestelproces wijst voor zich. Het gehele bestel proces is eenvoudig te doorlopen.

Service
Zeer goede service, camera was de volgende dag al in huis. Helaas hadden we een defect aan de camera (canon). Gebeld met het algemeen nummer, de bereikbaarheid is uitstekend, snelle oplossing. De camera is retour gegaan, nieuwe ontvangen, geen extra kosten gemaakt. Binnen drie dagen was het probleem opgelost.

Assortiment
Ruim assortiment. In het bestelproces is eenvoudig te zien, welke toebehoren (tasjes, geheugenkaarten etc) besteld kunnen worden.

Aanbeveling
Goede service, snelle bestelprocedure, deskundige medewerkers.

Extra toelichting
Inmiddels al twee camera's besteld bij Cameranu.nl. De eerste is terug geweest voor een reparatie, is keurig opgelost. Door de klantenservice word je altijd vriendelijk te woord gestaan en je krijgt een duidelijke uitleg. Producten zijn scherp geprijst. Een volgende camera ga ik daar weer bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotowillem1 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig en snel

Service
Supersnelle levering

Aanbeveling
Betrouwbare en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam23656543 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van camera.nl.Ik zal in de toekomst deze site vaker bezoeken daar de prijs en kwaliteit verhouding prima is.Site is goed toegankelijk.Kortom ik ben zeer tevreden Mvg F.F-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martino1231951 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling is eenvoudig en snel

Service
uitstekende service. Bij aankomst functioneerde het toestel niet; gebeld, kosteloos teruggestuurd en binnen 2 dagen een nieuw apparaat. Chapeau!

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
gezien service, vooral bij problemen, zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
samenvattend: uitstekende service, snelle verzending en bij problemen snelle oplossing, tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

andreaschut 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle, correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Pieneman 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces.

Service
Eind van de middag besteld. Direct wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de volgende morgen al in huis. Verbazendwekkend snelle bezorging dus! Zo hoort het dus.

Aanbeveling
Zo'n supersnelle bezorging kom je maar bij een paar webshops tegen en Cameranu.nl is er één van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouki 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit huis alles wat je maar nodig hebt, kan je bestellen bij Cameranu.nl

Service
Super snelle levering

Assortiment
Altijd gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews