cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pietlies 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de ene dag bestellen, de volgende dag geleverd.
De bestelprocedure wordt helder per stap doorlopen.

Service
er miste een onderdeel van mijn bestelling. Na een telefoontje en een mailtje had ik het ontbrekende deel drie dagen later in huis.

Assortiment
er is een assortiment in alle prijsklassen. Assortiment is concurerend.

Aanbeveling
Heb deze winkel bij mede fotohobbyisten al aanbevolen

Extra toelichting
Het motief voor deze beoordeling is dat het handig is voor andere consumenten om te weten hoe een internet winkel aangeschreven staat bij haar klanten en omdt ik er 100 euro mee kan winnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

INE SUIJKERBUIJK 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
LEKKER VANUIT JE STOEL EEN CAMERA KIEZEN. vERVOLGENS DE BESTE WEBSHOP ERBIJ ZOEKEN, BESTELLEN, BETALEN EN KLAAR IS DE AANKOOP.

Service
DE VOLGENDE DAG ROND DE MIDDAG WAS DE CAMERA AL BEZORGD, KLASSE.

Assortiment
dE WEBSHOP IS ZEER UITGEBREID, MET OOK NOG EENS LAGERE PRIJZEN, DAN BIJ ANDERE WEBSHOPS.

Aanbeveling
aLLES KLOPTE, WAT BELOOFD WAS, DUS EEN PRIMA ADRES.

Extra toelichting
ALLES WAT WERD GEOPPERD, KLOPTE, DE LEVERING WAS SNEL EN CORRECT. DE PRIJS WAS SCHERP, DE AANGEKONDIGDE ACTIE VIA CANON KLOPTE OOK, KORTOM IK BEN EEN ZEER TEVREDEN KLANT.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Bakker 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, zodat je zeker weet dat je het goede product bestelt.

Service
Ik had mijn bestelling binnen enkele dagen in huis.

Assortiment
De oplaadbare batterijen waren aanzienlijk goedkoper dan andere webwinkels.

Aanbeveling
Tot nu toe erg tevreden over het aanbod, prijs en verzending.

Extra toelichting
Hetzelfde product nergens goedkoper gevonden. De site is overzichtelijke, er is een groot aanbod en wordt snel en goed verpakt verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bullet-proof 29-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Assortiment
erg veel op voorraad

Aanbeveling
grote deskundigheid en waardering en respect voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torvald 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten vinden en bestellen ging heel gemakkelijk.

Service
Je ontvangt duidelijke meldingen met waar in het verzendproces je bestelling zit.

Assortiment
Duidelijk en ruim assortiment.

Aanbeveling
Prima betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruin22 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bijna altijd de volgende dag in huis.

Assortiment
Ook zaken die niet in het assortiment zitten zijn snel besteld en geleverd

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancyim 29-07-2013

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie66 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Duidelijke bevestigingsmail, later nog gebeld omdat iets mij niet duidelijk was. Prima beantwoord.

Assortiment
Kan ik eigenlijk niet heel goed beoordelen, want ik zocht precies deze camera. Maar die was bijna nergens op voorraad. Dus toch hoog cijfer.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Umor_me 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke, informatieve website. Bestelprocedure gaat efficiënt zoals het hoort, zonder dat je perse een account o.i.d. moet aanmaken.

Service
Goede beoordeling omdat de website attent maakt op cashback actie van de fabrikant, met uitleg en links waarmee je gedeelte van het aankoopbedrag terug kan krijgen. Netjes. Voor de rest (nog) geen aftersales nodig gehad.

Assortiment
Deze shop heeft een vrij uitgebreid assortiment aan fotografie gerelateerde producte.

Aanbeveling
Over het algemeen heeft deze shop vrij scherpe prijzen, met uitzondering van de accessoires waarbij het kan lonen om elders te kijken.

Extra toelichting
Over het algemeen scherpe prijzen, duidelijke informatieve website en vlotte afhandeling van de bestelling. Het enigste minpuntje was dat mijn expliciete instructie om de bestelling NIET bij de buren af te leveren genegeerd is, gelukkig ging het deze keer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicolien van Dam 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle maten en afmetingen zijn genoemd, makkelijk

Service
keuring per e-mail de status van bestelling

Aanbeveling
perfecte service, kwalitatief goede spullen!

Extra toelichting
makkelijk via internet, kwalitatief goede spullen en perfecte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

serendipity 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon heel snel vinden waar ik naar op zoek was.

Assortiment
Met mijn gezin hebben we al vaker spullen via de website besteld. Maar ook in de winkel op Urk komen we regelmatig.

Aanbeveling
Wij laten de naam CameraNU vaak vallen, ook in gezelschap van anderen.

Extra toelichting
Ik had en mooie macro foto gemaakt en was benieuwd hoe dat er op canvas uit zou zien. Kon heel gemakkelijk de foto uploaden en zien wat het resultaat zou worden. Ik heb het op zondag via de website besteld en het zou 3-5 dagen duren.Ik was blij verrast toen het pakketje op dinsdag al binnen kwam. En werd ook blij van het resultaat. Een echte blikvanger. Heb al veel complimenten gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert1995 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg makkelijk om te bestellen en erg snel in huis. Op zaterdag avond besteld en had het dinsdag al in huis!

Service
Erg simpele webshop met vriendelijke interface.
Moest erg lachen om de snoepjes die in de verpakking zaten. Echt Urks!

Assortiment
Erg veel keuze, ik had een Suction cup mount voor me GoPro nodig en had deze hier snel gevonden.

Aanbeveling
Simpel, snel en vriendelijk!

Extra toelichting
Bij mijn eerstvolgende bestelling zal ik eerst bij Cameranu.nl kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo85 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website was goed overzichtelijk met veel informatie over het artikel.

Aanbeveling
Alles werd netjes en snel afgehandeld en bezorgd. Zeker een aanrader

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een goede winkel die snel en netjes een camera kon leveren dat ik zocht. Via tweakers op Cameranu.nl gekomen en hier uiteindelijk besteld. Item was op voorraad en werd dezelfde dag nog verzonden. De dag erna al netjes op tijd ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

fotograafje52 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke bestelling met alle bevestigingen via email

Service
snelle afhandeling en levering

Assortiment
precies wat ik zoek in een blik gevonden en besteld

Aanbeveling
goede zaak

Extra toelichting
Goedkoper dan de andere winkels, snelle complete levering zonder extra kosten, ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matthijs001 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is makkelijk. Dit gaat om een ervaring in de winkel. De winkel is systematisch opgebouwd en met een nummertje direct duidelijk wie aan de beurt is om geholpen te worden.

Service
Wij waren op zoek naar een verrekijker. De medewerker heeft uitgebreid de tijd genomen om ons goed te informeren. 1 1/2 uur laten liepen we zeer tevreden de winkel uit.

Assortiment
Genoeg keus en van alles wat.

Aanbeveling
Zeer breed assortiment, goede prijzen. Plezierige hulp

Extra toelichting
In zijn totaliteit zeer tevreden over de ervaring in de winkel in Urk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viktor Blum 28-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tevredenklant1963 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Smiddags besteld, volgende dag in huis!

Extra toelichting
Perfect geregeld, en ook nog ns de laagste prijs voor een orginele nikon batterij. Volgende dag in huis, tot op een half uur nauwkeurig. Hier kom ik zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon 500D gebruiker 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering

Service
Alles goed en netjes verpakt. Vrouw aan telefoon zou iets vriendelijker mogen zijn.

Assortiment
Kon bijna alles vinden wat ik nodig had tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Natasja Meersman 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zocht kap voor op mijn camera zo de juiste gevonden

Service
Beschermkap zat vrij los, gemaild of dit normaal was bij de winkel, kreeg ongevraagd een andere opgestuurd zonder verdere kosten, echt super!

Extra toelichting
Kan hem iedereen aanraden, goede service, goede prijzen, snel verzonden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.Rooijen 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben zelf even naar Urk gereden, ik bestel eigenlijk nooit iets voor dit soort prijzen, zonder iets gezien en getest te hebben.

Service
zie voorgaande antwoord.

Assortiment
Meer dan voldoende, lijkt mij, en de prijs is zeer zeker concurrerend.

Aanbeveling
Uit eigen ervaring.

Extra toelichting
IK zocht een Bridge camera en ben zeer uitvoerig ingelicht, ook werd ik niet in een bepaalde richting gestuurd, dus uiteindelijk mijn eigen keuze gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk marcus 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was zeer duidelijk aangegeven,makkelijk betaalproces.supersnelle levering!

Service
heb geen beroep op de service
hoeven doen.

Assortiment
zeer groot assortiment,prima.
zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
zou deze winkel/webshop zeker aan bevelen.

Extra toelichting
ben voor 100% tevreden over mijn aankoop bij deze winkel/webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maanjaja 27-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk in de winkel aanwezig.

Service
Deskundig en vriendelijk personeel.

Assortiment
Alle artikelen staan in de winkel, deze kun je makkelijk testen en bekijken.

Aanbeveling
Online hadden wij al goede ervaringen met cameranu.nl, Vandaag in de winkel in Urk geweest. Goede deskundige hulp.

Extra toelichting
Online hadden wij al goede ervaringen met cameranu.nl, vandaag in de winkel in Urk geweest. Goede deskundige hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ttheo 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk; prijzen en levertijden/kosten zijn direct duidelijk.

De automatische emails welke verstuurd worden over de status van de bestelling zijn ook helder en duidelijk

Service
Ik had bij de bestelling een opmerking geplaatst en hierop hebben ze duidelijk gehoor aan gegeven en op gereageerd!

Assortiment
Het assortiment is niet heel belangrijk voor mij daar ik specifiek op zoek was naar een bepaald model camera. Deze hadden zij, en ook nog eens op voorraad en voor de laagste prijs welke binnen NL te vinden is.

Aanbeveling
CameraNu is de goedkoopste, er zijn heel veel goede reviews over te vinden, heel weinig/geen slechte reviews (ontevreden mensen klagen veel sneller dan tevreden mensen dit uitten) en ze verzenden snel.

Extra toelichting
Op zondagmiddag heb ik een camera bij CameraNu besteld en deze met iDeal betaald. Maandag is deze verzonden en dinsdag had ik 'm in huis. Qua levering kan het bijna niet sneller. Camera zat goed verpakt in een kartonnen omdoos welke opgevuld was met een kartonnen opvulling. Persoonlijk vind ik deze manier van verpakken beter dan dat er gebruik gemaakt wordt van plastic opvulmateriaal (de bekende plastic chips of schuimpjes), het geeft minder rommel en afval bij het uitpakken en de impact op het milieu wordt ook kleiner. In de doos zaten ook nog een paar ballpoint pennen; waarvoor dank! Ik ben bij CameraNu terecht gekomen via diverse online prijsvergelijkers waarbij CameraNu telkens als goedkoopste aan stond geschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.C. de Jong 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede handleiding na een paar dagen goed er mee om te gaan.

Service
sávond om 21:00 uur besteld de volgende dag om 10:00 al
bezorgd.

Assortiment
Mijn lenzen van mijn vorige Canon camera zijn goed te gebruiken hierop.

Aanbeveling
De service en begeleiding tijdens bestelling en levering geweldig.Verder geen beroep op de service behoeven te doen.

Extra toelichting
Mijn beoordeling over het bedrijf is uitstekend en zal dan ook anderen het bedrijf aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepie999 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A van Kreuningen 27-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Bij een klein probleem (en aankoop} toch een uitstekende telefonische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martello 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lacerda 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter1969E 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
CameraNU ligt bij mij om de hoek als het ware, maar ook het afsturen is geen probleem. Erg makkelijk allemaal. Zeker als je weinig tijd hebt om te 'shoppen'

Service
Service is prima. Ze nemen ruim de tijd voor je en geven daar waar nodig prima tips.

Assortiment
Alles wat ik gebruik in de fotografie kan ik wel bij CameraNU bestellen of ophalen.
TOP!

Aanbeveling
Waarom zou een ander geen gemak van deze zaak mogen hebben?

Extra toelichting
CameraNU is een goed bedrijf waar ze weten wat er speelt in de fotografie. Een goed ingerichte winkel zegt al genoeg. Tot Binnekort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ronaldkamphuis 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en makkelijk betalen

Service
dmv email wordt je op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mailboxleon 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Fraai assortiment, concurrerende prijzen, en Nederlandse producten, waarbij altijd goede service(ook van de importeur) valt te verwachten.

Extra toelichting
Prettige site, goede toelichtingen, en positieve reacties, ook uit de hoek van een mij bekende professionele fotograaf die de winkel bezoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marloesl12 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
De service is goed, prettige en vriendelijk personeel wat kennis van zaken heeft.

Extra toelichting
De winkel en website zijn betrouwbaar zodat ik zonder enig aarzelen via de website grote uitgaven zou verrichten. De service is prima en het personeel is vriendelijk en neemt de tijd om je te informeren ook telefonisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N1992 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,7

Service
Een keer eerder wat bestelt en dat afgehaald. Geen probleem. Nu echter wat met spoed bestelt via internet, een lensdop, die de volgende dag bezorgt zou worden. Gebeurde niet, kwam een dag te laat met als resultaat dat ik alsnog zonder lensdop op vakantie moest. Jammer.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 29-08-2013

Geachte N1992,

Uw order is door ons tijdig verstuurd, zoals u ook heeft kunnen opmaken uit de ontvangen trackingmail. TNT garandeerd in 95% van de gevallen bezorging de volgende dag. Helaas bent u in de 5% categorie gevallen. Onze excuses.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Frank Catscottage 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, die gesmeerd loopt!

Service
Vooral de after sales service is uitstekend!
Bij de PostNL bleek mijn pakketje zoek. CameraNU nam het op zich e.e.a. uit te zoeken; werd binnen een 1/2 uur door hen teruggebeld en jawel het was alsnog was getraceerd!

Assortiment
Voor foto en video een zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Men maakt waar wat op de Website beloofd wordt en de afhandeling is zowel professioneel als vriendelijk!

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

306007 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
's Avonds om 21.30 uur de Scanner besteld. De volgende ochtend om 11.00 uur de levering via Post NL aan huis bezorgd. Razendsnel dus. Tussentijds via de mail alle informatie over de bestelling, de betaling en het te volgen pakket. Ik behoor tot de meer kritische klanten, maar ben uiterst tevreden! René de Bont.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akaatje 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hogie123 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Vandaag besteld morgen geleverd

Service
er ontbreekt wat in de verpakking dit is nog niet nagestuurd, verwacht hop dat dit snel wordt opgelost dan wordt het zeker weer een 8

Assortiment
ruim veel keus

Aanbeveling
snel, goede prijs, en erg belangrijk ruim assortiment

Extra toelichting
Tot nu erg positief, hoop dat probleem met ontbrekende handleiding snel wordt opgelost en volgend keer eerst controleren of tasje wel geschikt is voor camera, ga dez nu omruilen en ben benieuwd hoe soepel dit gaat verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 05-08-2013

Beste Hogie123,

Bedankt voor je review. Vervelend dat er wat ontbrak.
Kun je aan ons aangeven of je inmiddels het ontbrekende item hebt ontvangen? Wij vernemen het graag.

Indien u verdere vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Bart de Hoog
CameraNU.nl

Het Spijk 8
8321WT URK
Tel: 0527-690404
Mail: bart@cameranu.nl
Website: www.cameranu.nl

Reageer

johnpeek 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is zeer toegankelijk, in een paar klikken ben je daar waar je wilt zijn. De bestelling is daarna eenvoudig geplaatst.

Service
Bestellingen worden binnen een paar dagen geleverd. 24h service zou nog beter zijn (sommige concurrenten bieden dit ook)

Assortiment
CameraNu heeft het meest uitgebreide assortiment tegen (bijna altijd) de scherpste prijs

Aanbeveling
Als ik er goed kan shoppen, geef ik dat graag door

Extra toelichting
Het aangekochte product voldoet goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

H.J.H.Figge sr 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer makkelijk om een keuze te maken uit een ruim assortiment

Service
Snelle afhandeling en verzending

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker in mijn kennissen kring

Extra toelichting
Fijne webshop,vertrouwd,mooi en ruim assortiment,snelle levering.Gewoon een super zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Knoester48 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het zoeken op de website is handig en gaat snel.

Service
Het bestelde wordt vlot geleverd.

Assortiment
Assortiment is groot en er zijn vele artikelen op voorraad.

Aanbeveling
Na 1 maal een bestelling te hebben gedaan kun je eigenlijk nog geen goede beoordeling geven.
Toch komt Cameranu vertrouwd over.

Extra toelichting
Het ruime assortiment en de vlotte levering deden mij de bovenstaande cijfers geven. Bij een volgende aankoop zal ik zeker eerst op de website van Cameranu gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Iris 22 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Een fijn overzicht van producten waarna het bestellen vlot verloopt. Je hoeft geen onnodige gegevens in te vullen waardoor een bestelling snel en gemakkelijk gedaan is.

Service
Goede service, de volgende ochtend was het product al in huis. Echter was het product dat ik wilde kopen 90 euro, terwijl je boven de 100 geen verzendkosten betaald. Dit vond ik een tegenvaller, maar heb hierdoor wel een extra product besteld wat voor jullie gunstig is.

Assortiment
Ik was op zoek naar een onderwatercamera en jullie assortiment bestaat uit zowel goedkope (mindere kwaliteit) camera's als dure (goede kwaliteit) camera's. Dit is erg fijn, echter is het aanbod niet supergroot.

Aanbeveling
Goed aanbod tegen een goede prijs. Daarbij is de snelle levertijd een groot pluspunt!

Extra toelichting
Ik heb het product vergeleken op internet met andere aanbieders, maar CameraNU.nl was de goedkoopste. Dit was voor mij een van de meest belangrijke aspecten om het hier te bestellen, daarbij komt de korte levertijd goed van pas tijdens de zomervakantie. Al met al, een prima assortiment tegen scherpe prijzen met een snelle levertijd!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

BM Markus 26-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 16 uur besteld, de volgende dag de camera al in huis!

Assortiment
Een zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ik had zelf al eens een camera besteld, ook op aanraden van een ander. En nu vertel ik het weer door aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan1411 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen gaat gemakkelijk, in heldere stappen

Service
ik ben na bestellen nog gebeld over verzendwijze.

Assortiment
zeer uitgebreid, ik 'grijp 'nooit' mis

Aanbeveling
CameraNu heeft oog voor de klant, levert snel en het assortiment is afgestemd op iedere gebruiker.

Extra toelichting
Prima webwinkel, goede keuze en kwaliteits producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred de Zoete 26-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen van een lens was erg eenvoudig en de informatie duidelijk.

Service
Snel en efficiënt afgehandeld.

Assortiment
Alles aanwezig wat ik nodig had.

Extra toelichting
CameraNU.Nl is een duidelijke site en alles wordt keurig afgehandeld. Als ik opnieuw accesoires of een camera ga kopen dan doe ik het zeker via deze webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvWijk29 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en een prachtige showroom.

Service
Vragen werden goed beantwoord en ik werd vriendelijk geholpen. Moest wel lang wachten voor ik aan de beurt was, maar dat kwam omdat het druk was.

Assortiment
Zeer uitgebreide assortiment met veel op voorraad. Dus snel geleverd.

Aanbeveling
Ik zou Cameranu.nl absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
Onlangs mijn camera bij CameraNU op Urk gekocht. Paar weken later een tas online besteld bij hun. De tas was zeer snel geleverd (zoals beloofd).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mbkoolen 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoeken en betalen. Klaar.

Service
De gekozen manier van verzenden is achterhaald. Zeker voor een stuk dat door de brievenbus kan. Niet afleveren of afgeven bij de buren omdat voor het stuk moet worden getekend is niet meer van deze tijd. Kies voor een andere manier van verzenden zodat de klant niet meer hoeft te tekenen voor ontvangst.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 26-07-2013

Geachte heer Koolen,

Bedankt voor uw review. Wij hebben uw bestelling nagezien en inderdaad dit artikel past door de brievenbus. Wij kennen ook de optie om een artikel per briefpost te laten bezorgen, mits het past natuurlijk. Juist om het door u geschetste probleem te voorkomen Door een fout stond deze optie voor dit artikel uitgeschakeld. Hiervoor onze excuses. De fout is inmiddels hersteld.

Indien u verdere vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.
Met vriendelijke groeten,

Bart de Hoog

CameraNU.NL

Het Spijk 8
8321WT URK
Tel: 0527-690404
Fax: 0527-690484
E-Mail: info@cameranu.nl
Website: http://www.cameranu.nl

Reageer

Canon-tje 26-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima winkel, dit is al mijn 3e camera welke ik hier heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac Coumans 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk een product te zoeken op de website.

Service
Sneller leveren gaat bijna niet, als je voor 10u 's avonds besteld word het de volgende dag geleverd, mits op voorraad.

Assortiment
Groot assortiment van camera tassen direct leverbaar, tegen een scherpe prijs incl. levering.

Aanbeveling
In het verleden meerdere camera's hier besteld, eentje defect maar geen probleem gelijk een nieuwe ontvangen.

Extra toelichting
Prima betrouwbaar bedrijf, wat de snelle levering ook waar maakt en ook nog een hele goede aftersales service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RichardH1972 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uiterst duidelijk

Service
erg professioneel

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer goede bediening en erg uitgebreid met knappe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renedebest 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews