cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne1966 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het uploaden van een foto lukte niet. Maar toen ik naar de winkel mailde werd ik meteen geholpen!

Service
De service was gewoon TOP! Een medewerker van de winkel heeft mijn foto geupload en de bestelling verder afgehandeld.

Aanbeveling
Uitstekende service, snel geleverd, prachtige kwaliteit en niet duur.

Extra toelichting
Ik was heel tevreden over de services, de kwalitiet van het product dta ik aangeschaft had (foto op canvas)en de snelheid waarmee alles geleverd werd. En dat voor heel heel aantrekkelijk prijsje! Complimenten!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Coudray PHL 11-07-2013

Algemene score

10,0

Service
Very good / excellent service / service oriented

Extra toelichting
Very nice professionnal and service oriented company, well recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Swart 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft niet naar een winkel omdat je met zekerheid koopt vanuit je luie stoel.

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Alles wat je zoekt

Aanbeveling
overzichtelijke winkel met goede service en snelheid

Extra toelichting
Binnen 1 dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkjantn 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke webshop bestellen via logische stappen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RobertGeenidee 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Perfecte webshop: directe bevestiging per e-mail, snelle accurate bezorging, geen bezorgkosten & factuur per e-mail! helemaal top.

Service
Geen ervaring met service eigenlijk: Juiste artikelen geleverd & de spullen waren altijd in orde.

Assortiment
Ze hebben bijna alles, maar helaas niet de Sony SLT-A57 + 18-135MM SAM, die ik graag wilde hebben :(

Aanbeveling
De site heb ik al meermalen geadviseerd bij collega`s en ze hebben er ook besteld natuurlijk.

Extra toelichting
De fotozaak waar ik het eerste kijk en meestal ook bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Borren 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Dus makkelijk product van mijn keuze te vinden.
Makkelijke en eenvoudige bestel- en betaalprocedure.

Service
Levering voldeed volledig aan de verwachting. Artikel 's avonds besteld en de volgende dag om 12:00 uur in huis.
Ook de informatie over het levertraject was perfect.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de aankoop- en bestelprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Kooren 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bedrijf zegt wat het doet en doet wat het zegt!

Service
Bestelling wordt direct in behandeling genomen en het verdere verloop wordt steeds gecommuniceerd.

Assortiment
Mijn te betellen producten zitten steeds in het assortiment.

Aanbeveling
Zeer correcte werkwijze!

Extra toelichting
Ik zou graag zien dat alle bedrijven zo werkte!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarmKiel 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
1 x een mail en de zaak is snel en keurig afgewerkt.

Service
Bij het stellen van een vraag gelijk een duidelijk antwoord . Naar volle tevredenheid.

Assortiment
Het assortiment is uit de kunst . Kan niet beter,

Aanbeveling
Naar aanleiding van bovenstaande antwoorden kan ik niet anders dan een 9 als cijfer geven

Extra toelichting
Geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

corlcam 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon winkel goed vinden, kreeg direct volgnummer en aanbod voor koffie. Was binnen 1 minuut aan de beurt.
Ging naar winkel omdat aanbod zo groot is dat ik persoonlijk advies wilde m.b.t. de eisen dit ik stelde aan een camera. Heb ik goed en uitvoerig gehad.
Heb in verleden via site camera gekocht, werkte handig, snel, duidelijk en bestelling werd prima afgewerkt.

Service
Werd deskundig, vriendelijk en met humor geholpen. Persoon had alle geduld.
Persoon gaf ook goede tips t.a.v. aanvullende zaken, zonder deze op te dringen.

Assortiment
Groot.Wel was voorraad van door mij gewenste camera klein, maar aanwezig. Dus prima.
Heb vooraf geprobeerd prijzen te vergelijken, maar dat is nog niet zo eenvoudig omdat je dan ook alle technische details van producten mee moet nemen. Prijs leek me echter vrijwel idem als elders.

Aanbeveling
Heb ik al wel eens gedaan. Persoon was zeer tevreden over service via internet.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met het advies dat ik kreeg, zowel wat betreft inhoud als wijze waarop deze gegeven werd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

legeneck 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke bestelling via een goede site.
zeer snelle levering

Assortiment
voor mij moeilijk te beoordelen daar ik alleen naar een van te voren uitgezocht artikel heb gekeken.

Extra toelichting
gezien mijn ervaring zou ik CAMERA NU bij al mijn bekenden aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

m van delft 1957 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel overzichtelijke site
je hebt de bijbehorende acc
zo gevonden

Service
ik had een camera gekocht die
de week erop ineens €40 goedkoper was
toen ik erover belde kreeg ik gelijk de helft van het bedrag terug gestort
super toch
ze hoeven het niet te doen

Assortiment
ze hebben letterlijk alles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F.H. Blom 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen via de site

Service
Zeer snel in huis

Assortiment
Een zeer ruime assortiment en de keuze is reuze

Aanbeveling
Ik vertel dat de winkel zeer is aan te bevelen

Extra toelichting
Een dikke 10 en zeer verdient voor alle correcte verleende diensten. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Channah Rombouts 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en goed!

Service
Het is even niet helemaal duidelijk geweest, maar daarna wel weer.

Aanbeveling
Het is een hele goede winkel en ook nog eens goedkoop!

Extra toelichting
Top site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kimmy-07 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt goed filteren aan de linkerkant van je scherm

Service
super snel, iets 22:30 besteld via Ideal, de volgende morgen al in huis.

Assortiment
ik denk wel goed, maar ik heb niet verder gezocht want ik wilde deze camera

Aanbeveling
gemak, service en assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Liesbeth1966 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Hele snelle levering! Handig als je snel iets wilt hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saweli 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen gaat zoals het hoort, gemakkelijk en snel.

Service
De levertijd is super snel. Voor de rest nog geen ervaringen.

Assortiment
Het assortiment is groot en de prijzen zijn goed.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Extra toelichting
Prima winkel met een groot assortiment en lage prijzen dat spreekt toch iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Homma 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede omschrijving op de uitgebreide website

Service
Snelle aflevering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima winkel met een uitgebreide website

Extra toelichting
Een winkel waar ik snel weer naar toe zou gaan, omdat de bediening correct, gemotiveerd en kennis van zaken heeft. Het assortiment is uitgebreid en goede website! De bestelling verliep vlot en werd snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chr Maas 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele snelle levering , binnen 24 uur

Assortiment
Veel accesoires voor betaalbare prijs.

Aanbeveling
Zowiezo de snelheid

Extra toelichting
Ik zal beslist eerst naar de website van cameranu bekijken voordat ik verder ga zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dickterlouw 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Duidelijke website met veel informatie, ruim assortiment. Bestellen ging eenvoudig en snel. Canvas van prima kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JournalistCisca 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is prima in orde.

Service
Keurige afhandeling. Op tijd geleverd.

Assortiment
Een nogal bijzonder apparaat bleek gewoon op voorraad te zijn. Super!

Extra toelichting
Uitstekende webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StefDrop 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site is makkelijk te vinden naar waar je op zoek bent. duidelijk aangegeven in de verschillende categorieën

Service
Snel en duidelijk antwoord op je vragen. Vriendelijke toon in het antwoord. Dus vermoedelijk ook gemotiveerd personeel. Levering geschiedde binnen de beloofde termijn.

Assortiment
Er is voldoende keuze tegen een mooie prijs zeker in vergelijking met andere bedrijven

Aanbeveling
Met de ervaring die ik heb met CameraNu kan ik zonder problemen deze webwinkel aanbevelen aan vrienden en familie.

Extra toelichting
Fijne webwinkel war ik zeker zal terug komen wanneer ik weer iets nodig heb op het gebied van fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wijst zich vanzelf.....

Service
Tot nu toe nooit problemen gehad, als iets op voorraad is heb je het ook de volgende dag!

Assortiment
Erg veel keuze, voor iedereen is er wel wat te vinden

Aanbeveling
Prima, nooit problemen gehad!
Enkel een 9 omdat alles altijd nog wat beter kan.....

Extra toelichting
Regelmatig iets besteld, nooit problemen gehad. Op voorraad betekent dat je het bestelde artikel ook werkelijk de volgende dag in huis hebt. Prijzen zijn vaak lager als op een ander!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonmunstergeleen 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
supersnel en eenvoudig

Service
perfect vandaag bestellen morgen aan de deur

Assortiment
enorm en veelzijdig

Aanbeveling
in elk opzicht

Extra toelichting
Een snelle en perfecte service , alles direct per mail bevestigd . Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Vliegendhart 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
laat in de avond nog bestellen en je bestelling wordt die dag nog op de bus gedaan zodat je het de volgende dag in huis hebt.

Service
Ik had wat problemen met postNL ivm de staking na 1 telefoontje zochten ze het voor mij uit en kon ik alsnog mijn bestelling op het postkantoor ophalen ( terwijl ik bij postNL eerst te horen kreeg dat ik het maar met cameraNU moest oplossen )

Assortiment
Ik heb nog geen producten gevonden die ze niet kunnen leveren. Wel zijn ze niet altijd de goedkoopste maar de prijs is over het algemeen wel goed. Als ze met alles de goedkoopste zouden zijn zouden ze een 10 krijgen! ( maar service is ook wat waard )

Aanbeveling
Zeker! niet alleen online makkelijk bestellen ver buiten de openingstijden maar ook in de winkel krijg je goed advies!

Extra toelichting
Cijfers zijn hoog, maar dat verdienen ze ook! Soms heb je van die webshops van moet ik die nou vertrouwen of niet. webshops waar ik zeker geen dure bestelling zou durven te plaatsten. Bij CameraNU durf ik dit zeker wel. Dat ik zo positief ben hebben ze alleen maar aan hunzelf te danken. Ik werk niet voor CameraNU maar vind het gewoon een fijne (web)shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van der Kallen 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen, snelle levering

Service
helpdesk die goed en snel helpt

Assortiment
kan de locale fotografiezaak niet aan tippen

Aanbeveling
goede prijzen, snelle levering en goede service

Extra toelichting
zeer tevreden over camera nu, als ik wat nodig heb bestel ik het altijd hier. De levering is snel, goed en gratis. Assortiment meer dan ok en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 007 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk wat je moest doen

Service
Erg snel en netjes verpakt

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Zeker de moeite van het bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

errol20 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucca1975 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Hele snelle service, goede producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Johanna 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik had de bestelling besteld en de volgende dag kwam het al binnen! Het zat heel goed verpakt, zodat het niet zou kunnen beschadigen. Ik ben dus zeer tevreden over CameraNU.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarinvD 09-07-2013

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijke website en zeer gemakkelijk bestelproces.

Assortiment
Ik kon niet kiezen welke kleur Ik zou nemen, want de andere kleur was uitverkocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronjansenarkel 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Eerder in de winkel geweest om camera te laten schoonmaken, aardig personeel en goede uitleg

Assortiment
Hoeveel meer keuze wil je?

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge B123. 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site. Als er staat 'op voorraad' dan is het er ook.

Service
Door down zijn van IDEAL heb ik twee keer besteld. Was snel geregeld via de mail. En de betaling kon achteraf toch nog via IDEAL.

Assortiment
Duidelijk welk accessoire bij het toestel hoort.

Aanbeveling
prima winkel, prima geleverd.

Extra toelichting
Site up-to-date en snelle levering. Gewacht totdat het op voorraad was en toen besteld. prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith_1988 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Catharina van Laan 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer toegankelijk en het bestellen is gemakkelijk.

Service
Vriendelijk te woord gestaan en, voor zover ik dat kan beoordelen, deskundig geholpen.

Assortiment
Ik heb een systeemcamera gekocht, er was een ruime keuze beschikbaar en ook direct leverbaar

Aanbeveling
De bovenstaande punten geven weer dat ik de winkel graag zou aanbevelen. Ook toen mijn pakket te laat kwam door een fout bij TNT werd ik zeer snel geholpen. De medewerkster heeft voor elkaar gekregen dat de pakketdienst speciaal nog dezelfde dag ik gekomen.

Extra toelichting
Deskundig, klantvriendelijk, gunstige prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grietje romkes 08-07-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Starchild02 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer duidelijk. De artikelen zijn makkelijk en op verschillende manieren te vinden. Verder is er een duidelijk productinformatie. Betalen en levering gaat perfect.

Service
In het aankoopproces kun je hulp zoeken op site hier vindt je bijvoorbeeld product informatie maar je kunt ook met de zaak bellen en dan krijg je een zeer deskundig iemand aan de lijn die je prettig te woord staat. advies is zeer duidelijk.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot. verder kun je in verschillende prijsklassen en kwaliteit een keuze maken. Verder als je eenmaal een keuze hebt gemaakt kun je bij dit product een voordeelset kopen met verschillende soorten accessoires natuurlijk met een korting

Aanbeveling
Cameranu.nl heeft meestal de goedkoopste prijs, een hele goede service met zeer deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wernertjuh 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
CameraNU.nl heeft een zeer overzichtelijke website waar je met enkele drukken op de knoppen je producten moeiteloos kan bestellen.

Service
Helaas ging door een storing de betaling via ideal niet goed. Dit betekende dat mijn product niet betaald was, maar dat ik dat ook niet meer kon doen. Door een simpel en snel telefoontje kreeg ik opnieuw een link en kon ik als nog de betaling afronden.

Assortiment
CameraNU.nl heeft zeer ruime keuze in de diverse categorieen op de haar website. Er is altijd wel een alternatief product voor handen dat mogelijk beter aansluit op je persoonlijke wensen.

Aanbeveling
Bij mijn laatste bestelling ging het erg makkelijk en ook snel, de volgende dag kreeg ik het product netjes en veilig verpakt thuis geleverd.
In het verleden heb ik ook een compactcamera gekocht en zelfs na 1,5 jaar geven ze erg goede service! Wekelijks kregen wij een update en alles is erg netjes afghandeld en daarom beveel ik CameraNU.nl zeker aan als het gaat om camera's en assesoires!

Extra toelichting
Ik had erg goede ervaringen met het oplossen van een defecte compactcamera, dit zorgde ervoor dat ik zonder te twijfelen de laatste keer direct naar CameraNU.nl ben gegaan om het product, Nikon AF-S DX 35mm f/1.8G, daar aan te schaffen en ook deze keer ben ik super geholpen en hebben ze weer alles netjes geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. R.A. Kox 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ook telefonisch heb ik aanvullende informatie gekregen

Service
Een onderdeel werkte niet. Heb onmiddellijk een nieuwe ontvangen en de kapotte teruggestuurd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede informatie op de website

Aanbeveling
Ik zou zeker (dat doe ik trouwens al) uw winkel aanbevelen. Grote deskundigheid en antwoord op alle vragen.

Extra toelichting
Vroeger kwam ik met mijn man wel eens naar Urk om b.v. een objectief te kopen. Momenteel is dat wat moeilijker voor mij naar Urk te komen, maar via internet is het prima gegaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shgo 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website met goede voorraadstatus en zoekmogelijkheden.

Service
'S Avonds besteld s'ochtends binnen.

Assortiment
Kon veel vinden maar niet alle gewenste accessoires.

Aanbeveling
Aanbevelen had ik inmiddels al gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eppo1980 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was heel gemakkelijk in te vullen, alles wees zich vanzelf. Binnen 3 min was de bestelling gemaakt.

Service
Snelle levering. Binnen 2 dagen was het pakketje geleverd, in tegenstelling van andere sites.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment.
Alles wat ik nodig had voor mijn spiegelreflex kon ik terug vinden op jullie site.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanraden, Camera.nl heeft zijn producten goed scherp geprijsd.

Extra toelichting
Ik ben bewust wezen shoppen op het internet voor een spiegelreflex. En Camera.nl sprong er steeds uit als beste geprijsd. En de reviews waren erg handig om de knoop door te hakken, wat betreft mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jackie1958 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling ging makkelijk en levering was snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Omajantje 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker vanuit je luie stoel kiezen en bestellen, ook buiten winkeltijden.

Service
keurig meteen een antwoord op mijn vraag/opmerking bij het bestelde artikel via de mail ontvangen. En pakket volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GertjeV 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk ingedeelde site, logisch opgebouwd. Zoeken wordt daardoor lekker gemakkelijk.

Aanbeveling
Prima shop: heb vaak het zoekvenster gebruikt, en alles gevonden wat ik zocht.

Extra toelichting
Prima camera, vooral de resolutie is OK. Foto's en films geprobeerd, en geen problemen. Heb enkel nog geen landschapsfotos gemaakt.

Review criteria:

Goed

Reageer

stege 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen, betalen en de volgende dag in huis. Top.

Service
Prima, geen onduidelijkheden en alles wordt via e-mail gecommuniceerd

Assortiment
Super uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ellie55 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

powercom 08-07-2013

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Perfecte service! Zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.morren 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zou niet weten wat er beter kan/moet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne Heijmink 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Komt de beloften super nauwkeurig na

Service
het bestelde Perfect op tijd en in topvorm aangekomen. Via de telefoon ook erg klantvriendelijk

Assortiment
Erg overzichtelijk en prima om een goede persoonlijke keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Na twee slechte ervaringen bij Medion en Scheer en Foppen
is Cameranu.nl een topkeuze

Extra toelichting
Cameranu.nl, bestel er en u ervaart het wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Newfoundlander Bo 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
groot

Aanbeveling
snel , correct , en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuanke 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Even kijken op de site welke camera voldoet aan je eisen om vervolgens snel te kunnen bestellen. Twee dagen later heb je het bestelde in huis.

Service
Heb vorig jaar een telelens gekocht en dit jaar een camerabody. Je kunt de levering goed volgen via internet. Tot nu toe werkt alles nog goed.

Assortiment
Het aanbod is groot genoeg om er je keuze uit te maken. Alles is state of the art.

Aanbeveling
Aangezien de spullen die ik heb besteld altijd op tijd werden afgeleverd en CamerNu zich aan haar afspraken heeft gehouden, zie ik geen reden om dit bedrijf niet aan te bevelen bij vrienden.

Extra toelichting
CameraNu heeft zich prima gehouden aan haar eigen regels. Dus heb ik niet te klagen. Hun prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Hopelijk maak ik wat goede foto's met mijn laatste aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews