cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yv0n 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Samen met een vriendin een cameratas gekocht, bleek dat er maar eentje op voorraad was. Ze hebben meteen contact met me gezocht. Prima.

Assortiment
Ze hebben voor mij genoeg.

Aanbeveling
Makkelijke site, goede service, vriendelijk geholpen aan de telefoon, dus waarom niet. Alleen maar pluspunten.

Extra toelichting
Makkelijke site, goede service, vriendelijk geholpen aan de telefoon, dus waarom niet. Alleen maar pluspunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groos 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis

Service
Niet goed, retourneren geen probleem

Assortiment
Groot assortiment en meeste artikelen in voorraad

Aanbeveling
Het is gewoonweg een aanrader

Extra toelichting
Ik kocht mijn camera nikon 1 j1 bij Cameranu, omdat ik Uit het verleden zeer goede service ontvangen heb, Dit gaf me het vertrouwen om weer bij CameraNu een bestelling te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. de Zwart 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.

Service
Heldere klantenservice die de zaken correct afhandelt.

Assortiment
Mooi uitgebreid assortiment behalve bij de sterrenkijkers.

Extra toelichting
Heb al vaker producten gekocht bij dit bedrijf, snelle levering. Bij vragen over het product of bestelling wordt je goed en deskundig te woord gestaan door het personeel wat erg gemotiveerd bij mij overkwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yash22 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, waarbij de producten makkelijk te vinden zijn. De betaling ging gemakkelijk en goed.

Service
De levertijden en de manier van leveren waren volgens mijn verwachting.

Assortiment
Webwinkel heeft een zeer ruim assortiment, voldoet zeker aan verwachtingen, en heeft goede, in mijn geval zelfs de goedkoopste, prijzen.

Aanbeveling
Iemand die camera en/of accessoires nodig heeft, zal ik deze webwinkel aanbevelen, omdat deze webwinkel een ruim assortiment heeft met goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ouolof 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
webshop

Service
item werd niet geleverd maar werd prima op de hoogte gehouden en alternatief werd aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Brand 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke webshop en duidelijk overzicht

Service
Snelle service en afhandeling

Assortiment
Ruime keuze voor ieder wat wils

Aanbeveling
Iedereen die het zou vragen aan mij

Extra toelichting
Was op zoek naar dit product en cameranu.nl kon het leveren. En de prijs was ook normaal wat vaak op het internet alle kanten uit gaat. En de webshop kwam mij ook vertrouwd over en dat is wel het belangrijkste bij aankopen online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent25 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede en gebruikersvriendelijke website. Ze verschaffen duidelijke en volledige informatie.

Service
Snel bezorgd en genoeg informatie over de verzending en track & trace code.

Assortiment
Een goed breed assortiment. Het zou voor mij persoonlijk wel dieper mogen zijn.

Aanbeveling
Duidelijke en snelle service. Goede prijzen en assortiment.

Extra toelichting
Goede website met een breed assortiment. Duidelijke informatie zowel over de producten als over het verzenden van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kilogram 17-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is snel te vinden, mocht het toch niet lukken kunt u via de zoekfunctie op de site het zeker alsnog vinden.

Assortiment
Zeer groot assortiment, ook in verscheidene combinaties. Ook is het prijsniveau zeer concurrerend met andere webshops.

Extra toelichting
Heb hier voor de laagste prijs van Nederland een systeemcamera gekocht, alles kom zeer goed en stevig verpakt binnen, dit binnen 1 werkdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KrielkipNL 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop van de winkel is duidelijk. Via het zoeken op de website kan je eenvoudig de producten. Tevens geeft het ook direct aan welke op voorraad zijn. Ook al zijn er verschillende versies.

Service
Bij het model waar ik naar keek bleek er meerdere kleuren beschikbaar te zijn. Echter bij 1 kleur bleek veel extra meegeleverd te worden vanuit CameraNu. Na een mailtje te sturen of dit ook mogelijk was bij andere modellen, werd het direct aangepast en mogelijk gemaakt voor de andere kleuren. Geweldig!

Assortiment
Zeer ruim. Linker menu staat (overvol) met producten in categorieën. Het fijne was dat bij het product wat ik nodig had, direct ook aangaf welke accessoires er bij CameraNU beschikbaar zijn en geschikt zijn voor het apparaat.

Aanbeveling
Fijne support en overzichtelijke website. Tevens houden ze hun belofte aan van bezorging

Extra toelichting
Een betrouwbare zaak die ook klanten willen helpen ipv enkel verdienen! Tevens ook kijkt naar de wensen van de klant en adviseert wat de klant nodig heeft. Top! Mede door de uitwerking van de website behaalt het goede punten. Laatste natuurlijk ook dat de bezorging mooi op tijd is. De producten zijn dus echt op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kom62 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te gebruiken website. Bestel regelmatig bij CameraNU. Uitgebreid assortiment, maar duidelijk gepresenteerd en daarom makkelijk te vinden wat ik zocht.

Service
Had de bestelde goederen de volgende dag al in huis. Super.

Assortiment
Een zeer breed assortiment toegesneden op de doelgroep.

Aanbeveling
Elementen al aangegeven. Breed assortiment, goede prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Eek 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handig en eenvoudig

Service
snelle levering

Aanbeveling
ruime keuze

Extra toelichting
prachtige beelden goed geluid en handzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie Buis 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging erg makkelijk

Service
Prima service en geleerd binnen het opgegeven tijdsbestek.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor nette prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ynke 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb niet via de webshop gekocht, maar ben in de winkel in Urk geweest.
VAn tevoren wel gekeken op in de webshop.
Info is goed te vinden.
Een prettige zaak, en meer dan uitstekend geholpen!
Wist van tevoren al wat ik wilde hebben, dus was de boodschap snel gedaan.

Service
Goed geholpen, en gekocht waar ik voor kwam! Uitstekende hulp daarbij van William.

Assortiment
Volop keus, en veel op voorraad.

Aanbeveling
Had al ervaring met cameranu.nl.,
had er jaren geleden al gewinkeld.
Dat was de aanleiding om collega's te verwijzen naar cameranu.nl, ook zij kochten naar volle tevredenheid.
Ook recent nog iemand 'doorgestuurd' naar Urk, ook zij kwam tevreden terug.
Dus: Zegt het voort!!!

Extra toelichting
Cameranu.nl is een zeer professionele zaak met keus te over. Ikzelf ben vooral in het fotogebied geinteresseerd en kan op de site en in de winkel in Urk mijn hart ophalen. Wil je er hulp bij, dan zijn er mensen met kennis van zaken. Ik zal niet gauw ergens anders mijn camera en eventuele toebehoren gaan kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellendekok 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke overzichtelijke site.

Service
snelle zending, verschillende manieren van betalen, geen verzend kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Snufje10 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe uitgebreid alles wordt uitgelegd welke mogelijkheden de camera heeft.

Service
Binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Bij een goede ervaring is het makkelijk om iemand anders naar jullie site en of winkel te verwijzen.

Extra toelichting
Bedankt voor de service en snelle levering. Ga vooral zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Willem65 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime duidelijk keuze. Web site geeft goede product inhoudelijke informatie

Service
Tijdlijn van " direct leverbaar" werd gewoon gehaald. Goed alles te volgen. Product (fragiel dus kwetsbaar voor breuk) was goed ingepakt.

Assortiment
Kon zelf een doordachte afweging maken tussen verschillende producten met dezelfde functionaliteiten van verschillende aanbieders.

Aanbeveling
Goed overzicht...ook als je in de orienterende fase bent kan je je menign vormen. Het is mijn tweede aankoop en zeker niet de laatste.

Extra toelichting
Helder aanbod. Site helpt bij de productkeuze met aanvullende info, meerdere producten. Snelheid van levering, aandacht voor de verpakking van het pakketje laten zien dat er met zorg wordt gewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGvNrm 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HennyL 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is eenvoudig en snel et navigeren, bestellen is ook erg makkelijk

Assortiment
alle door mij geselecteerde camera's uit de test vd consumentenbond kon ik vinden op Cameranu

Aanbeveling
makkelijke site, snelle levering, netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.v. Oostveen 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In één dag garantie op een defect onderdeel geregeld en een nieuw binnen twee dagen in huis.

Service
Zie zelfde motivering als bij gemak.

Assortiment
In principe is alles wat je wenst te koop.

Aanbeveling
Snel, houdt zich aan de afspraken, goede prijsstelling.

Extra toelichting
Officieel was de garantieperiode van de oude GPS meter verlopen, ondanks dat werd direct na ontvangst in Urk van de oude meter, een nieuwe opgestuurt en was de verlopen garantie geen punt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Oosterink 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site met een ruime keuze aan producten. Snel winkelen op basis van de gewenste producten.
Eenvoudige betaling middels ideal.

Service
Eigen koerier is een goed initiatief! Hierdoor besteld bij cameranu.nl. E.e.a. wordt door een medewerker persoonlijk afgegeven bij je eigen voordeur. Aanrader!

Assortiment
Zeer ruim!
Alle benodigdheden besteld bij cameranu.nl

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar, ruime keuze, goede service en correcte levering/afhandeling.

Extra toelichting
Zeer tevreden, met name over het persoonlijke contact middels de eigen koeriersdienst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hveluwen 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke site, uitgebreid assortiment

Service
Product werd snel geleverd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Betrouwbare winkel, makkelijk betalen via Ideal.

Extra toelichting
Ik heb hier al eerder gekocht en zou het een volgende keer weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan meeusen 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, makkelijk navigeren

Service
bij afhalen prima service gekregen. vriendelijk te woord gestaan en antwoord op al mijn vragen

Assortiment
Je zou bijna zeggen teveel op om te noemen.

Aanbeveling
prijs prestatie is dik in orde,

Extra toelichting
duidelijke website, makkelijk navigeren bij afhalen prima service gekregen. vriendelijk te woord gestaan en antwoord op al mijn vragen. prijs prestatie is dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nbohemen 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

riklola 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website met alle info die je nodig hebt

Service
supersnelle verzending alles keurig geregeld

Assortiment
zeer uitgebreide webwinkel

Aanbeveling
ik kan iedereen een aankoop bij cameraNU aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart-P 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen via de webshop op een overzichtelijke site.

Service
Voor 22.30 besteld dezelfde dag nog verzonden, geweldig! Bovendien worden de producten aangetekend verzonden dus je kunt zonder zorgen shoppen. Alle producten waren degelijk verpakt

Assortiment
Een van de grootste assortimenten in Nederland, tegen een goede prijs

Aanbeveling
Groot assortiment tegen goede prijzen met snelle (aangetekende en goed verpakte) verzending. Helemaal top !

Extra toelichting
Ik heb rond 22.00 besteld op de overzichtelijke website en kreeg binnen 1 minuut al mijn track&trace informatie met een venstertijd van slechts 2 uur, zodat ik niet de hele dag thuis hoefde te blijven. Erg tevreden over deze winkel en zal hier zeker vaker dingen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a tevreden koper 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk site, accessoires duidelijk gelinked
eenvoudig te bedienen

Service
binnen 12 uur na bestelling camera thuis afgeleverd.
Eventuele extra garantie opties direct behandeld

Assortiment
ruime keuze, niet duur, overzichtelijk, makkelijk vergelijking tussen verschillende producten

Aanbeveling
eenvoudig maar een ruime keuze van camera's van diverse pluimage

Extra toelichting
een goede site, waarborg snelle aflevering goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1935eb 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk

Service
of ik een mail wilde sturen met mijn wensen en hierop de reactie

Aanbeveling
goede service,duidelijke website

Extra toelichting
goed en vriendelijk bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bstollman 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle service, goede communicatie en top prijzen. Ik raad iedereen deze winkel aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel2050 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sabrinasanders1978 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor half 11 's avonds besteld ,volgende dag in huis!

Service
Computerkleurstalen kwamen niet overeen.Kleurstalen toegetuurd gekregen.

Achtergrondrollen geruild.Ondanks schade aan een van de verpakkingen,werd er geen probleem gemaakt.

Assortiment
Ze hebben veel!!

Aanbeveling
Snel en altijd alles prima in orde!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feline1985 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt thuis alles op internet alvast bekijken, vragen opschrijven en dan op naar Urk voor uitleg en eventueel een demonstratie.

Service
Vanaf het prille begin komen we al bij cameraNU en de service is uitmuntend! Men geeft professioneel advies, neemt de tijd voor je en als er iets aan mankeert doet men niet moeilijk maar gaat serieus aan de slag om het euvel samen op te lossen.

Assortiment
Een groot assortiment aanwezig: Jammer dat er geen "merkloze" artikelen in de showroom tentoongesteld staan.

Aanbeveling
We hebben alleen maar positieve ervaringen met cameraNU.nl. Dit gunnen we iedereen die serieus genomen wil worden en tevreden naar huis wil gaan. Men geeft eerlijk advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janlooy 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer goede, duidelijke en nette website

Service
Diverse mails gestuurd met vragen en werden zeer snel, netjes en juist beantwoord

Assortiment
Zeer ruim tegen nette concurrerende prijzen

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen en een voorbeeld voor velen

Extra toelichting
Zoals aangegeven in de bovenstaande onderwerpen kan ik duidelijk stellen dat Cameranu.nl een voorbeeld is voor vele internet bedrijven. Ruim assortiment tegen nette concurrerende prijzen, snelle afhandeling van vragen. Compliment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mesloo 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Complete en overzichtelijke site, zeer snelle levering en prima prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Boivin 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website,producten zijn snel gevonden en makkelijk te bestellen.

Service
Bij het bestellen van 2 SD geheugenkaarten vroeg ik of ze zodanig verpakt konden worden zodat ze door de brievenbus konden, dit is gebeurd, binnen no-time lagen ze op de mat ! Super !

Assortiment
Mooie ruime sortering.

Aanbeveling
Erg goede prijs-kwaliteit verhouding, goed assortiment.

Extra toelichting
Prima zaak, goede website, bestelgemak en prima bezorging, aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janenjannydevries 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker dichtbij voor mij, eerst via de web shop iets uitzoeken, dan evt direct naar de winkel om het aan te schaffen.

Service
Ik vind de service bij tijd en wijle zeer matig, moet vaak lang wachten tot je aan de beurt bent, ondanks een redelijk aantal desks die jullie beschikbaar hebben, deze zijn lang niet altijd bemand.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
in principe aan iedereen. mits hij heel veel geduld heeft

Extra toelichting
dit heeft misschien niets met de beoordeling te maken, maar er moet me wel iets van het hart, ik heb vorige week een camera canon EOS7d gehuurd, thuis kwam ik er achter dat de camera verhuurd wordt zonder geheugen kaart, dit staat op de website nergens vermeld, of ik moet er overheen gelezen hebben. dit leest ik op Internet:Huren van camera's en objectieven "Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!" Nou sorry hoor je kunt niet direct met je camera aan de slag, je moet weer terug naar Urk om een geheugenkaart te kopen, nog eens €65,- totaal koste me een dagje huur €130,- camera €40,- Objectief €25,- en een niet verwachte aanschaf geheugen kaart €65,- de keus voor de huur maak je zelf, dat weet ik. maar de aanschaf geheugen kaart daar had ik niet op gerekend, opdat moment sta je dus voor het blok, je camera heb je gepland die huur je niet voor niets en ga je dan op dat moment ook niet terugbrengen, dus schaf je maar een kaart aan. Bij het terug brengen maakt ik hier een opmerking over, "ik zal het meenemen meneer". Niet echt klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-07-2013

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw review. U heeft zeer zeker een punt en de website zal gewijzigd worden op dit punt. Wij gaan duidelijk vermelden dat er geen geheugenkaart wordt meegeleverd met verhuur. Onze service medewerker had op uw opmerking moeten ingaan. Deze zal hierop worden aangesproken. Wachttijden in de winkel staat hoog op de agenda en wordt aan hard aan gewerkt. Wij willen u ter compensatie een cadeaubon van euro 25,- aanbieden. Wilt u svp een mail sturen naar wilco@cameranu.nl met als onderwerp (cadeaubon 7D) Ik zal het dan verder afhandelen. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

PeterJanB 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, duidelijkheid inzake de bestelprocedure

Service
levering de volgende dag gegarandeerd

Assortiment
ze hebben alle goede spullen

Aanbeveling
Beste site, goede producten, topservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vince1234567 15-07-2013

Algemene score

5,5

Service
bij de canon selpy cp900 werd papier/inkt aangebevolen dat niet past in de standaard meegeleverde papiercassette. Hier werd niks over vermeld. Achteraf (thuis) blijkt dat er een extra papiercassette voor nodig a 25,-. Cameranu zou ook papier/inkt kunnen aanbevelen waar je wel meteen mee aan de slag kan.

Aanbeveling
bij de aanschaf van een product wordt een aanbeveling gedaan waarbij niet de volledige informatie wordt gegeven.

Extra toelichting
levering was snel. Informatie over de levering etc was ook oke. Minpunten, er wordt een produkt aanbevolen zonder te melden dat je hiervoor nog extra accessoires nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-07-2013

Beste Vince,

De informatie staat inderdaad fout op onze website. Heeft u dit ook aan onze klantenservice gemeld zodat wij actie hadden kunnen ondernemen? Voor het door u bestelde papier heeft u de Canon PCC-CP400 papierlade nodig. Deze willen wij u gratis aanbieden. Wilt u svp mailen naar wilco@cameranu.nl met als onderwerp (papierlade selphy). Laat u dan even weten of u de lade al heeft aangeschaft of het papier al geretourneerd heeft. Wij horen het graag van u.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Rene_1965 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bestelling zondag avond gedaan en dinsdag in huis. Lekker snel binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterJan51 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNU is goed bereikbaar vanaf de snelweg en bevat een aparte afdeling voor (semi-)professionals.

Service
De pro-medewerker stelde de goede vragen: naar mijn soort fotografie, naar mijn huidige uitrusting en naar mogelijk al aanwezige voorkeuren. Het gaat om de keuze tussen vaste brandpunt objectieven en zooms. Op basis van zijn eigen kennis en ervaring krijg ik vervolgens advies op maat. Het belang van de klant gaat daarbij boven die van het bedrijf op korte termijn. Klasse! Zo kom ik terug, wat CN uiteindelijk meer oplevert.

Assortiment
Alles is op voorraad, óók de noodzakelijke accessoires. De prijzen zijn concurrerend. De afhandeling is snel en zorgvuldig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel van harte aanbevelen aan een ander

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik hier spulen voor mijn fotografie aanschaf. Service op de eerste plaats, prijs en keuzemogelijkheden zijn prima op orde en nodigen uit om bij een volgende aanschaf eerst naar deze zaak terug te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Stedema 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis even inloggen en kijken of het artikel in voorraad is en natuurlijk de prijs vergelijken.

Service
Had een probleem met een tele zoom lens van Tamron.

Via de mail contact op genomen en opgestuurd , de service afdeling heeft hem nagekeken en ik kreeg hem als nieuw terug

Assortiment
Wat je nodig hebt heeft Cameranu.

Aanbeveling
Niet verder surfen maar kijken en of kopen bij Cameranu

Extra toelichting
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kanofoto 15-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige procedure; duidelijke website; produkt vlot gevonden; afhandeling stapsgewijs goed aangegeven.

Service
Zeer vlotte levering.

Extra toelichting
Direkt gevonden wat ik zocht tegen de laagste prijs. Produkt in voorraad, in tegenstelling tot elders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ltro 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, die zich gemakkelijk laat doorzoeken. Duidelijk en juist overzicht van de betalingsmogelijkheden en verzendkosten. Dus geen verrassing aan het einde van het bestel/betaal proces.

Service
snelle levering (volgende dag)en vooral makkelijk telefonisch bereikbaar (nagenoeg geen wachttijd) en kundig advies. met retournering van een artikel heb ik geen ervaring.

Assortiment
Voor mij is het assortiment en de voorraad ruim voldoende met een concurrerende prijs

Aanbeveling
In de winkel zelf ben ik nog niet geweest. ivm afstand, maar de webwinkel voldoet aan alle eisen die je mag verwachten.

Extra toelichting
Ik heb een paar negatieve ervaringen met ander webwinkels gehad om een paar euro goedkoper uit te zijn, maar vaak was dat uiteindelijk toch een wassen-neus. Vooral het makkelijk telefonisch contact verkrijgen en het kundig advies, zijn naast de snelle levering en assortiment voor mij belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stranger40 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen, goede webwinkel

Service
Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer opgegeven, waardoor de bestelling niet bezorgd kon worden en weer retour is gegaan. Na een mailtje is de bestelling kosteloos opnieuw verzonden. Hulde!

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Prima webwinkel en erg goede service

Extra toelichting
Prima webwinkel en erg goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo.Mediacradle 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zoals gewoonlijk: Super snel en goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo.Mediacradle 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zoals ik hier gewend ben supersnel en goede kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hermsen 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede webwinkel

Service
Bestellen, gaan slapen, vroeg op om het pakket aan te nemen!!!

Assortiment
Ik wist welk artikel ik zoeken moest, dus eigenlijk: nvt

Aanbeveling
Goede winkels hebben het meest aan mondelinge reclame

Extra toelichting
Afgezien van het exorbitant hoge inktverbruik, slechte software en helpdesk van Canon printers, heeft dit merk ook uitstekende producten. Daarom kocht ik de CanoScan 5600F. Bij sommige instellingen een beetje langzaam, maar de resultaten zijn super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rosaliehansen 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem

Service
Geen enkel probleem

Assortiment
ruim, alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
ik heb alles gevonden, het is netjes en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel Slik 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne website en makkelijk de produkten te vinden

Service
goede service, ik had gekozen en betaald voor verzending zonder aantekenen maar de zending werd toch aangetekend verstuurd zonder dat ik hiervoor moest betalen.

Assortiment
veel keuze en geode prijs

Aanbeveling
CameraNu.nl werd mij aangeraden vanwege het assortiment en de prijzen en ik zal deze site ook zeker aanraden aan anderen.

Extra toelichting
gewoon goed!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rovaman 15-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de zeer uitgebreide website al een voorkeuze gemaakt, daarna in de winkel een definitieve keus gemaakt na advies van verkoper.

Service
Ik kreeg de indruk dat de verkoper wist waar over hij het had en gaf mij een goed advies.

Assortiment
Meer dan voldoende keus en zeker voldoende informatie over de artikelen.

Aanbeveling
Doordat je alle informatie kunt vinden en vergelijken op de website en daarna in de winkel de artikelen kunt zien en voelen, is er geen betere keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wernie48 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Product is gemakkelijk te vinden

Service
Na kortstondig contact met klantenservice, snelle levering. Super

Assortiment
Kon uit groot assortiment mijn product gauw vinden.

Aanbeveling
Alles gin van een leien dakje en de prijs was meer dan goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews