cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim Vrooland 04-08-2013 In de winkel gekocht
industrie terein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar makelijk te vinden

Service
De manier waarop je geholpen wordt

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
De mensen die in de winkel werken weten waar over ze het hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loes smits 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke informatie over de camera.

Service
Vorige voor de derde keer een camera gekocht, de andere twee waren kapot gegaan. Ik vind de service, goed en persoonlijk. Ik heb een hele mailwisseling over mijn vorige camera's meegestuurd en een brief, ik kreeg een mail terug dat deze waren ontvangen en dat er begrip was. Vond ik zelf erg prettig, toen ik doorgaf dat ik niet nogmaals dezelfde camera wilde (2x kapot gegaan) was hier ook begrip voor en kreeg ik korting op een andere. Perfect.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Mijn vader heeft hier ook zijn camera aangeschaft na mijn advies.

Extra toelichting
Zeer tevreden, hoewel twee van mijn camera's kapot zijn gegaan. Ik ben overtuigd dat dit niet de fout is van camera.nu, maar van NIkon. Een snelle, persoonlijke afhandeling van mijn klacht, en direct een nieuwe camera. Dat zijn we hier in Nederland niet meer gewend! Super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luuk2305 04-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Toen bleek dat het door mij bestelde fototoestel het niet deed is er op de laatste dag voor mijn vakantie nog en koerier langsgekomen om een nieuw toestel te bezrogen. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna Booij 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
Er was meteen na ontvangst een probleem met het toestel. Prima reactie en service.

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Beoordeling na de ervaringen van de laatste dagen. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald40D 04-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
Snel en correct

Assortiment
Veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleun 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Middels een goeie internetsite kun je relaxed vanuit je luie stoel je keuze bepalen en dat tegen scherpe prijzen.

Service
Na bestelling volgde de dag erop al de levering. Netjes.

Assortiment
Zeer kompleet.

Aanbeveling
Cameranu heeft alles wat een goeie internetzaak moet hebben dus waarom verder zoeken.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teergram 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk wat je moet doen bij bv retourzending

Service
Ik kwam voor een andere camera, maar men liet mij ook de keuze maken uit andere camera die niet onder deden van degene die ik wou. Besparing van 200 euro.

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, ruim aanbod.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Norm 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon een goed ingedeelde site waar je snel tot een keuze kunt komen. Online betalen gaat ook erg vlot.

Service
De bevestigingsmail kwam snel na mijn aankoop inclusief track&trace link

Assortiment
Zeer ruime keus inclusief de nieuwste modellen en vaak tegen een scherpe prijs

Aanbeveling
Prima winkel als je een nieuwe camera of objectief nodig hebt

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over mijn aankoop, een Olympus Pen E-PM1 body voor 99 euro is zijn geld meer dan waard. Samen met het Panasonic 20 mm 1,7 pancake objectief heb ik een zeer compacte camera die ik overal mee naartoe kan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rohuis 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
Prima

Assortiment
alles goed voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogvliet 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, hoef niet te "zoeken" hoe nu verder te gaan na keuze bijvoorbeeld

Service
I.v.m. een "op is op" aanbieding bij mijn product even gebeld met cameraNU om zeker te weten dat de extra's niet op waren op het moment dat ik mijn artikel zou bestellen. Ben snel en zeer vriendelijk te woord gestaan, waarbij ook nog uitgelegd werd hoe dit systeem werkt en geen enkele klant "misleid" kan worden doordat de actie vd site zou vervallen op moment dat de extra ook daadwerkelijk op zou zijn vanuit de voorraad. Is een automatisch bewakingssysteem voor.

Assortiment
Ik heb gericht naar "mijn" artikel gezocht en gevonden. Had wel de indruk dat er veel en actuele producten te bestellen zijn.

Aanbeveling
Ben alleen maar tevreden. Waarom niet dus?

Extra toelichting
H Heb mijn bestelling, incl. de gratis extra's, de volgende dag al ontvangen. Ook al was mijn bestelling pas ruim na 16.00 uur gedaan. Keurig. Daarbij heb ik eerst het internet afgezocht naar mijn product en een uitgebreide prijsvergelijking gedaan, waarbij dit bedrijf er zeer goed uitkwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klant987 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J-D 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de info over zonnekapjes op lenzen kan beter.

Service
een verkeerde bestelling werd binnen de kortste keren omgeruild. Chapeau.

Aanbeveling
Goed, snel en uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam2099 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk berijdbaar, overzichtelijke winkel. Kof

Service
Overzichtelijke wachttijden via nummer, zeer ervaren en vriendelijke medewerkers, die je alle tijd en info bieden die nodig is om een overwogen besluit te nemen. Goeie koffie, thee en water faciliteiten.

Assortiment
Van alle merken en prijs klassen is er om uit te kiezen.

Aanbeveling
Zekerzou ik deze winkel aanbevelen, vanwege voorgaande redenen.

Extra toelichting
Heel te vreden over service en vooral de ervaren medewerkers, met heel veel geuld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick987654 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer ruim assortiment en alles is op voorraad. Hierdoor wordt je optimaal bediend.

Service
Uitgebreid advies waardoor je een goede keuze kunt maken zonder twijfel

Assortiment
Van klein tot groot, van de topmerken tot de minder bekende merken, overal is een alternatief voor beschikbaar

Aanbeveling
Met zeer veel plezier geslaagd voor een D-SLR. Advies was top, beschikbaarheid was top, alles was top.

Extra toelichting
Met zeer veel plezier geslaagd voor een D-SLR. Advies was top, beschikbaarheid was top, alles was top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bslaman 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van Cameranu is overzichtelijk en bestellen gaat ook gemakkelijk. Alles is meteen duidelijk voor mij.

Service
Een tien geef ik niet snel, maar ze zitten er dicht tegen aan. Service is goed en supersnel. Er wordt vrij snel gereageerd op een vraag via de email en leveringen zijn echt de volgende dag binnen.

Assortiment
Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en lijkt net de AH. Ze hebben dure goede spullen en goedkope goede alternatieven. Perfect gewoon.

Aanbeveling
Dit is gewoon een goede winkel. Ik heb hier besteld vanwege het assortiment, maar de service en snelheid zijn ook nog eens super.

Extra toelichting
Ik was opzoek naar yongnuo RF-603 triggers voor mijn Sony. Er bestaan alleen Nikon en Canon triggers, maar die zijn om te bouwen naar Sony. Doordat bij CameraNu de prijs zo aantrekkelijk was heb ik de stap gemaakt ze te bestellen en de volgende ochtend stond de chauffeur al op de stoep. Dit is echt service! CameraNu! Mijn petje af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rienmulch 03-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Aanbeveling
snelle afwikkeling van het product als je het zelfs laat in de avond bestelt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rinus Veldhuizen 02-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goede en informatieve site gecombineerd met een prettige winkel, maar je moet er wel even voor reizen. Ondaks dat ik de camera voor dezelfde prijs bij de mediamarkt (voorbeeld) kan kopen verkies ik het toch naar Urk af te reizen.

Service
Werkelijk uitstekend advies. Uitstekende uitleg en zeer klantgerichte medewerkers.

Assortiment
Keuze te over. Ik zie die dingen waarvan ik het bestaan niet eens afwist.

Aanbeveling
Zie alle voorgaande opmerkingen en beoordelingen

Extra toelichting
Ik werk graag aan deze beoordeling mee omdat ik er volledig achtersta dat potentiële klanten worden geïnformeerd over de topwinkel CameraNu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van der Zwaan 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, snelle levering en dat voor redelijke prijzen.

Service
gewoon prima

Assortiment
Veel keus in diverse artikelen

Aanbeveling
gewoon een goede zaak, dus geen rompslomp en snelle levering en gemakkelijk afrekenen.

Extra toelichting
Had een macro lens nodig, en vond hier voor een mooie prijs een lens en de afhandeling was prima !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Blokker 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
pretige website waar je makkelijk alles kan vinden en bestellen.

Service
snelle levering

Assortiment
veel te vinden

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
zie bovenstaande. verder vertrouwde indruk. thuis winkel waarborg. aangetekende versturing.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B.Willemsen1 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere site en prima telefonische ondersteuning

Service
Een dagje Urk gecombineerd met het testen (huren) van een camera, de accu bleek snel leeg, kreeg een andere accu en kon verder, prima service dus.

Extra toelichting
Tijdens het huren van de camera ben ik prima geholpen, geen gedoe toen ik terug kwam toen de accu leeg was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cevaga2013 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website heeft goede zoekfunkties, waarbij veel nuttige toegevoegde info te vinden is. Bestellen en betalen verlopen zeer vlot. Alleen nuttige gegevens hoeven ingevuld te worden.

Service
Er wordt telefonisch of per mail op een positieve manier aanvullende informatie gegeven en uitstekend gereageerd op vervolgvragen. Levering verloopt vlekkeloos. Spullen zijn prima verpakt en er wordt niet moeilijk gedaan over omruilen van foutieve spullen. Wekt veel vertrouwen. Dus de service houdt zeker niet op na de aankoop.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen door de betrouwbaarheid, die ik inmiddels persoonlijk heb ervaren.

Extra toelichting
Door het ruime assortiment, eenvoudige en overzichtelijke manier van zoeken, gemakkelijke manier van betalen en de betrouwbaarheid en goede service is het mijn favoriete webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JePeRo 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle accurate levering, bijzonder goede en adequate nazorg

Assortiment
Ruime, meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Zie eerdere opmerkingen

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, goede beschrijving van artikelen, gunstige prijsstelling, uitstekende, snelle afhandeling en goede nazorg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M.Langkemper 02-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je wordt duidelijk naar de juiste keuze ondersteund.

Service
Ze houden je goed op de hoogte van het verloop van je bestelling

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen.

Extra toelichting
Goede informatie bij aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Heeren 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, en gemakkelijk bestellen.

Service
Levering was perfect volgens afspraak, heldere communicatie.

Assortiment
Ik had al aardig lopen zoeken, maar vond bij CameraNu alles wat ik vond.

Aanbeveling
Gewoon goed en snel!

Extra toelichting
Cameranu is een complete, overzichtelijke webshop. Met een uitgebreid assortiment, goede voorraadindicatie, en ze doen wat ze beloven. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Touw 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
CameraNu.nl heeft een website die zeer toegankelijk is en heel transparant. Het was een fluitje van een cent om het product dat ik wilde aanschaffen in het enorme assortiment te vinden. De betaling was reuze makkelijk en de benodigde gegevens waren simpel in te voeren. Kortom een goed proces om te bestellen. De volgende dag had ik het bestelde al in huis. Goed verpakt en keurig verzonden en afgeleverd.

Service
Met de winkel heb ik geen contact opgenomen omdat ik op de website precies vond wat ik wilde hebben. Gezien de simpele ervaring met het bestelproces en de uitvoering daarvan verwacht ik dat als ik onverhoopt een beroep moet doen op garantievoorwaarden, dat dit geen enkel probleem zal geven.

Assortiment
Hoewel ik zocht naar een specifiek product zag ik dat het geboden assortiment bijzonder groot is. De prijzen zijn t.o.v. andere webwinkels en bedrijven in de meeste gevallen goedkoper.

Aanbeveling
Door het eenvoudige bestel proces, de simpele manier van betalen maar bovenal de perfecte levering heb ik dit in mijn omgeving al laten weten. Anderen zou ik beslist aanbevelen deze website te bekijken en producten hier te kopen

Extra toelichting
CameraNu.nl doet wat zij beloven. Ik ben uitermate tevreden met de ontvangst van de door mij bestelde producten, de dag na bestellen. Top! Ook de verpakking voldeed aan de hoge eisen die ik zelf stel als ik een postpakket verzend. Daarom alles in goede orde ontvangen. CameraNu.nl mensen, ontzettend bedankt voor de uitvoering van de bestelling. Ongetwijfeld hebben jullie hart voor de zaak en begrijpen wat jullie klanten willen. Proficiat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1947-Ton 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met dit lamp statief is het makkelijk om onderwerpen goed belicht te krijgen.

Service
De service is uitmuntend

Assortiment
Het assortiment is heel groot.
Wat je ook nodig hebt er is er.

Aanbeveling
Bovenstaande antwoorden zeggen genoeg.

Extra toelichting
Bij CamaraNu is het assortiment heel groot. En de service sluit daar goed op aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Dijkmeijer 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website, weinig zoekwerk

Service
prima, je kunt je bestelling volgen tot op het laatste uur

Assortiment
keuze t.o.v. de concurrent zeer uitgebreid

Aanbeveling
zeer aan te bevelen, betrouwbaar en snel

Extra toelichting
volkomen naar wens, groot assortiment, de bestelling kan duidelijk worden ingevuld en het bezorgen van het product is snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

betakarel 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige bestel procedure. Producten met beschrijvingen en reviews zijn eenvoudig te vinden.

Service
Eigenlijk geen service nodig gehad. CameraNU doet wat ze zegt. Betrouwbaar.

Assortiment
Ruim voldoende op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Ik beveel niet zo snel iets aan, maar als iemand aan mij zou vragen waar iets online te bestellen dan komt CameraNU wel aan bod.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Truida van Maar-kooi 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
per koerier laten bezorgen kost wel 20 euro maar je weet precies wanneer het wordt bezorgd

Aanbeveling
Ben 100 procent tevreden

Extra toelichting
Site is gemakkelijk, ook voor een ouder iemand

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Goarre 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt gemakkelijk iets uitzoeken en gelijk bestellen,en morgen heb je het "in huis"

Service
Ook de service is prima!
Binnen drie dagen heb je een verkeerd besteld product teruggestuurd en weer in huis.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Prima winkel en een goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WR Koster 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webwinkel is overzichtelijk en eenvoudig om er doorheen te surfen.
Alles werkt perfect. Bovendien is de afhandeling snel.
Al jaren ben ik een tevreden klant.

Service
Reparaties worden correct en snel uitgevoerd. Evt telefonisch contact of per email, er is altijd iemand bereikbaar.
Orders blijven online beschikbaar.

Assortiment
Groot assortiment met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik kan Cameranu aan iedereen aanbevelen. Het kijkt net een winkel naast de deur en voel me altijd een gewaardeerde klant.

Extra toelichting
Een prima shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Oosterhuis 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel kunnen bestellen uit een overzichtelijk assortiment, duidelijke aanwijzingen hoe het bestel proces verloopt

Service
Tijdens het bestel en afleverproces wordt je tijdig geinformeerd over de status van je bestellingen.

Assortiment
Volledig assortiment kan ik niet beoordelen. Maar lijkt me meer dan voldoende.

Aanbeveling
Voordelig assortiment, goede prijs en kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Product besteld tegen 21 uur, daarna direct een bericht dat de bestelling in behandeling was. Regelmatige updates wanneer er een verandering van status was en het product is de volgende dag afgeleverd. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tching 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Snelle Levering

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Sterke Prijs / Kwaliteit

Extra toelichting
Snelle verwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina Westra 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig om het product te vinden en de bestelling te plaatsen en af te ronden

Service
Ik wilde de camera op tijd in huis hebben omdat het een kado was maar bestelde op het laatste nippertje. Ik werd keurig op de hoogte gehouden wat de status van mijn bestelling was en hoefde me dus niet druk te maken of het wel op tijd aankwam. Het was er zelfs ruim op tijd!

Aanbeveling
Betrouwbaar, makkelijk en snel. Ik zal zeker deze webwinkel aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Het is ook zo fijn dat je een factuur krijgt opgestuurd waarin vermeld dat het aangetekend is verstuurd en ook de trackingcode erbij vermeld, en wie het aanspreekpunt is ofwel jouw bestelling heft afgehandeld (in dit geval; W Ik ben echt heel dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick-xxl 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website en prettige telefoniste die mijn vragen afhandelde

Service
Op verzoek alleen de rode Nikon body kunnen kopen.Dit viel aanvankelijk buiten het assortiment. Het werd perfect geregeld en verrekend.

Assortiment
De keuze is enorm. Ik viel voor een Nikon-camera met Tamron lens.

Aanbeveling
De website en telefoniste ondersteunen elkaar prima. Snelle afhandeling. Als je al weet wat je wil hebben is het helemaal snel gefixt.

Extra toelichting
CameraNu.nl vind ik een echte aanrader. Ruim assortiment en ook wat buiten het assortiment valt wordt geregeld. Hoewel het een hele uitgave blijft prima prijs -kwaliteit verhouding. Vriendelijke en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geppie59 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk, selecties zijn eenvoudig te maken.

Service
Snelle levering, 's avonds bestellen, volgende dag geleverd.

Assortiment
Ze verkopen alle camera's die er te koop zijn, inclusief alle objectieven van de camera's. Veel accessoires van battery packs tot aan polarisatiefilters, tassen, statieven, bijna alles op voorraad. De prijzen zijn vaak de laagste.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, heeft alles, goedkoop.

Extra toelichting
Degelijke website met uitgebreide selectie. Heeft daarnaast nog een winkel waar je goed wordt geholpen, jammer dat Urk niet naast de deur ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

donlang 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nadat je een account hebt aangemaakt is het bestellen en betalen zeer eenvoudig. Je kan ook je bestel geschiedenis opvragen, handig als je eraan twijfeld waar je iets gekocht hebt.

Service
Bij telefonische informatie over een product wordt je snel en goed geholpen.

Aanbeveling
Na de voorgaande argumentatie kom je via kieskeurig.nl vaak bij cameranu.nl terecht.

Extra toelichting
In de meeste gevallen is cameranu.nl de goekoopste en efficient in de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed1941 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Snelle en duidelijke schriftelijke reactie en voortgangsmeldingen. Stipte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

plutargus 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel te vinden

Service
snelle verzending

Assortiment
voldoende

Extra toelichting
duidelijke omschrijvingen, makkelijk zoeken, redelijke prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantje C 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zij makkelijk te vinden; bestellen is eenvoudig en zonder poespas. Ook betalen kan op verschillende manieren en is duidelijk en vlot.

Service
Uitermate tevreden over communicatie mbt het bestelproces en datum + tijdstip van levering. Problemen heb ik nog niet gehad. Spullen komen netjes verpakt aan en voldoen aan de verwachtte kwaliteit.

Assortiment
Kan altijd beter maar is zeker in mijn geval voldoende ruim.

Aanbeveling
Ben erg tevreden. Hoop dat dit hoge serviceniveau ook in de toekomst zo zal blijven!
Top mensen... ga zo door!

Extra toelichting
Niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

I AM sanne 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was heel duidelijk en alles was goed te vinden. Wat ze vragen aan gegevens, is gewoon het nodige. Alle stappen waren heel duidelijk aangegeven.

Service
Super snel thuisbezorgd! De namiddag had ik besteld en de volgende ochtend rond tienen werd het al bezorgd, gratis!

Assortiment
Een heel ruim assortiment met alles was ik nodig had. Ik heb hier zowel mijn camera als een goede, passende case gekocht. Met de prijzen heb ik natuurlijk wat winkels vergeleken en cameranu.nl was steeds weer de goedkoopste winkel, voor zowel mijn camera als mijn case.

Aanbeveling
Het was snel geregeld en de webwinkel heeft een ruim assortiment. De producten worden bovendien voor een prima (lage) prijs aangeboden.

Extra toelichting
Ik vind de cameranu.nl een prima webwinkel met voor mij alleen maar voordelen. Ze verdienen wat mij betreft een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry_eos 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, snelle bestelprocedure. Ik ben eerder een aantal keer in de fysieke winkel geweest, maar heb nu voor verstuur gemak gekozen.

Service
Ik begon om 21:20 met het maken van een account en om 21:42 ik ik een melding dat mijn bestelling verstuurd was.

Assortiment
De spullen die ik wilde hebben, zitten in het assortiment. Prijs is goed (misschien niet het allerlaagst, maar dat neem ik bij Cameranu voor lief).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Kikkert 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snelle levering, de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonsieee 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestelt en binnen 2 dagen in huis!

Service
Het product voor half 11 bestelt. Helaas niet de volgende dag binnen, maar wel binnen 2 dagen. Prima service!

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Zeker weten. Sommige producten zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere sites.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H.Lammers 2011 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede duidelijke website en na bestelling zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabianrobroek 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Het is een uitsekende winkel vol met gemakkelijkheid! De service is ook zeer netjes je hebt het al snel in huis. Ik raad iedereen dit aan en koop uw camera spullen voortaan op: www.camera.nu Topppiii!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mojo144 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en het is makkelijk om iets te bestellen

Service
Gemaild met een vraag, binnen een dag een reactie met het juiste antwoord.

Assortiment
Ik ben een beginnende fotograaf maar alles wat je nodig hebt is terug te vinden. Ook de prijs is duidelijk lager dan bij andere.

Aanbeveling
Ik heb m'n camera ergens anders gekocht maar ik kan mensen adviseren deze site te bezoeken. Je moet wel enigszins weten wat je zoekt. Voor dure aankopen zou ik iedereen adviseren de winkel te bezoeken.

Extra toelichting
Al met al een goede site, duidelijkheid over de levering, goede prijsstelling en goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

watermancleo 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt direct vanachter de opc alles vinden, en bestellen wat je wilt. De keuze is enorm

Service
Het is vebazingwekkend hoe snel je het bestelde op je bureau verschijnt!

Assortiment
Zeer groot assotiment. Je ziet niet snel een"hebben we niet"in onze winkel!

Aanbeveling
Zal iedereen aanbevelen om eerst bij jullie te zoeken. Tien tegen een dat je slaagt.

Extra toelichting
Mijn bevindingen zijn gestoeld op wat ik persoonlijk ondervonden heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.C.H. Producties 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis heb ik een keuze kunnen maken en vervolgens heb ik de scanner besteld.

Service
Nadat ik de scanner besteld had, kreeg ik een bevestiging.
Daarna kreeg ik een mail waarop de levertijd werd aangegeven. Alles klopte, ook het tijdstip van aflevering!

Assortiment
Ik mis nog wel artikelen, die mijn belangstelling hebben, in uw assortiment.

Aanbeveling
In mijn vriendenkring heb ik mijn ervaringen gedeeld; zij waren onder de indruk van mijn enthousiasme!

Extra toelichting
Uit mijn cijfergeving en de daarbij behorende motivatie moge duidelijk zijn, dat ik uitermate tevreden ben over uw bedrijf én medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcel021083 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en je weet precies wanneer het bezorgd wordt

Service
Geen problemen gehad.

Assortiment
Ruim assortiment en voor leuke prijzen

Aanbeveling
Zeer tevreden over bestelling en levering

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de bestelling en levering. De site heeft een goed assortiment en voor een leuke prijs! Ik kom hier zeker nog een keer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews