cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rene j 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, met voordeelsets per artikel

Service
Vandaag bestellen, morgen levering.
Ik heb 1 keer een order geannuleerd, binnen een week was het geld terug gestort

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter gerritsen 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk

Service
Uitstekende en deskundige service

Assortiment
Indrukwekkend

Aanbeveling
Zeer willen aanbevelen, qua assortiment, prijs, service en voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prajad 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie en 'gekoppelde' artikelen meteen in bundels

Service
Onduidelijkheid bij mij over actievoorwaarden. 1 telefoontje en alles werd direct uitgelegd

Assortiment
Ruime keuze tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Altijd goede ervaringen mee gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top80 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op de iPad iets vertraagd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge2014 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden. Duidelijke omschrijving bij de producten.

Service
Net na de kerst besteld en 2 dagen erna al ontvangen. super!

Assortiment
Groot assortiment aan producten, lagere prijs dan de concurrenten. Duidelijke product omschrijving.

Aanbeveling
Door de snelle levering en het ruime assortiment, raad ik iedereen deze webwinkel aan.

Extra toelichting
Snelle levering en dat na de kerstdagen. Ruim assortiment aan producten en in vergelijking met de andere webwinkels duidelijk goedkoper. Goede aankoop gedaan en in de toekomst zal ik deze webwinkel zeker onthouden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. J. S. 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Erg duidelijk, al is het misschien handig om onder de accessoires van een product meteen de product-specifieke accessoires te zetten.

Assortiment
Ze hebben een boel, en in dit geval waren ze de goedkoopste.

Aanbeveling
Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lorenzo30 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlotte levering, continue up to date gehouden over de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CameraBoB 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Webshop die werkt zoals het hoort en zoals je verwacht.

Service
Snelle en directe hulp, ook per telefoon.

Assortiment
Goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 123 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig en online te bestellen.

Service
Correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze aan toestellen.

Aanbeveling
Ik ben uitermate tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandervdBij 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website was heel duidelijk, daarnaast was mijn bestelling zo gepiept!

Service
Niks mis mee, nooit klachten voor zover ik weet.

Assortiment
Ik heb nog geen gebreken ontdekt.

Aanbeveling
Snelle aankoop, snelle levering, goeie service. goed assortiment, weinig op aan te merken.

Extra toelichting
Alles wat je als consument zou willen zien. Ik heb geen enkele nare ervaring gehad met CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

klaar 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ruime keuze, overzichtelijke website, zorgvuldige verpakking, snelle levering. Als KPN vertraging oploopt, sturen ze direkt een waarschuwing dat de bezorging misschien een dag later wordt, dat is goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanpetit 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bijzonder eenvoudig zoals je eigenlijk al stiekem verwacht tegenwoordig. Overzichtelijke website en een goede zoekfunctie naar eventuele producten.

Service
Ik had nog niet op de bestel knop geklikt of al een mail in mijn mailbox met mijn track n trace code incl. link. Daarnaast kreeg ik niet opdringerig maar via de mail een uitleg over de extra garantie service.

Assortiment
Direct bij het bestellen krijg je de producten of voordeelbundels die passend bij de camera horen.

Aanbeveling
Zie algemene beoordeling

Extra toelichting
Prima service, kwaliteit en assortiment. Ik ken CameraNu al een tijdje en blijf er terug komen als is het alleen al dat ze altijd een scherpe prijs hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge1951 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen

Service
Ondanks dat ik las dat de winkel gesloten was tussen kerst en oudjaar, werd het pakje de volgende dag en wel op zaterdag met de post bezorgd.

Assortiment
ze hadden de grijsfilters van mijn merk in voorraad, wat niet bij alle winkels het geval was, en ook nog het goedkoopst.

Aanbeveling
volgens mijn ervaring een goed en betrouwbaar adres

Extra toelichting
Makkelijk, goed gesorteerd, snel en betrouwbaar adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ghuizing 05-01-2014

Algemene score

8,7

Gemak
Op de site van Cameranu heel makkelijk datgene op zoeken wat je wil.

Service
Uitstekend geholpen bij de vragen die ik had over het statief wat ik wilde aanschaffen.

Assortiment
Cameranu heeft een ruim assortiment. Ik wad op zoek naar eenstatief en kon ruimschoots kiezen.

Extra toelichting
Cameranu is een goed gesorteerde winkel, de medewerkers hebben een ruime kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenweil 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site en zeer snelle levering

Service
Goede begeleiding van het proces

Assortiment
Alles wat je zoekt is aanwezig

Aanbeveling
Zie eerste 3 antwoorden en je weet waarom

Extra toelichting
Alles is prima en snel geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isa34 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S. K. Hovius 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk overzicht

Service
zeer accuraat

Assortiment
alles wat ik zocht, overzichtelijk

Aanbeveling
snel, goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Zou de eerste zijn voor verdere bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdwinBroertjes 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima site. Alleen het menu zou iets makkelijker mogen werken.

Service
Service tot op heden altijd uitstekend.

Assortiment
Zover ik kan beoordelen hebben ze alles voor de (amateur/professioneel) fotograaf en filmer.

Aanbeveling
Al regelmatig gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotofan14 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede informatievoorziening over levering. Toen geplande datum niet gehaald dreigde te worden ivm problemen bij PostNL werd ik daarvan op de hoogte gebracht (statief werd uiteindelijk toch op tijd geleverd).

Aanbeveling
Nette service, snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah1963 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima service, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Heinis 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Groot assortiment op voorraad

Service
snelle levering en geen gezeur bij retourzending

Assortiment
Groot assortiment en online direct te zien wat voorradig is.

Aanbeveling
winkelen vanuit je eigen omgeving.

Extra toelichting
Prima web-shop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

oleamare 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Breed assortiment

Service
Snelle levering.

Assortiment
--

Aanbeveling
--

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris1256 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede winkel met topservice en laagste prijzen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal Ceelen 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen, leveren en betalen was zeer gemakkelijk en duidelijk.

Service
Netjes thuisbezorgd door hun koerier, die trouwens ook zeer vriendelijk was. Van tevoren gebeld om een afspraak te maken voor de levering was ook erg prettig.

Aanbeveling
Goede service, makkelijk bestellen, snel geleverd.

Extra toelichting
Eerste keer dat ik hier bestel, maar zeer betrouwbaar en goede, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin2500 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filter 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
even een tijdje wachten op je buurt bij de winkel kun je wel even rondneuzen en een kopje koffie nemen

Assortiment
Heel veel keuze in produkten

Aanbeveling
Goede voorlichting over het produkt dat je wilt kopen

Extra toelichting
Goede voorlichting en uitleg en mogelijk heden van de produkten zeer tevreden over de bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rvdboom 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was erg eenvoudig de producten te vinden en daarna bestellen ging eenvoudig. Alle info staat erop. Uitstekend.

Service
Bij aankoop werd ik uitstekend geholpen. Kreeg alle mogelijkheden te horen voor de camera, accessoires e.d. Het werd duidelijk uitgelegd en hij nam alle tijd hiervoor. Zeer prettig.

Assortiment
Camera nu was de goedkoopste, dicht in de buurt. Assortiment is zeer uitgebreid. Overzichtelijke winkel, duidelijk wat wat is, Niet "schrewerig" aangekleed.

Aanbeveling
Uitstekende winkel zeer professioneel personeel en erg vriendelijk en behulpzaam.

Extra toelichting
Dit is een winkel zoals ik vind dat het moet zijn: duidelijke producten en prijzen en voorraden, vriendelijk en professioneel personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianvk 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Paar keer klikken op de website, ideal betaling en meteen bevestiging dat mijn bestelling wordt verzonden. Ben nog geen 2 minuten bezig geweest om te kopen wat ik wilde hebben.

Service
Alle stappen werden per e-mail doorgezonden dus ik was altijd op de hoogte wanneer ik mijn pakketje zou ontvangen. Zelfs een terugkoppeling van PostNL kreeg ik per e-mail dat het pakketje vertraagd was met 1 dag. Service!!

Assortiment
Dankzij de goede zoekfunctie vond ik wat ik nodig had. Ze hebben zoveel spullen in hun assortiment zeg.

Aanbeveling
Het gemak is mij erg bevallen. Hiervoor ga ik nooit meer naar de stad indien Cameranu het op voorraad heeft. Echt ideaal.

Extra toelichting
Zeer positieve ervaring met de aankoop van mijn product. Het contact is zeer vlot en duidelijk dus ik ben ieder moment goed op de hoogte van mijn bestelling en de verzending ervan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Hogendoorn 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is gemakkelijk en geeft veel productinformatie

Service
Zeer snelle verzendservice
Met aftersales service heb ik geen ervaring want wat ik kocht was goed.

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment in alle prijsklassen

Aanbeveling
Ik zou hem aan iedereen kunnen aanbevelen.
Ik heb hier al meerdere dingen gekocht en ze zijn prima.

Extra toelichting
Eerlijke beoordeling, zoals het voor mij voelt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ANEMO-ONE 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tine1955 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was heel goed te bereiken.

Service
Heel erg goede informatie gehad

Assortiment
Voor ons het juiste assortiment

Aanbeveling
Om de bovengenoemde redenen.

Extra toelichting
We werden heel goed en corect geholpen. We hebben super goed advies gekregen en zijn dus zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ms. Aristocat 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Niet teveel knoppen

Aanbeveling
Snelle levering nadat ik besteld had

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frits Smeets 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De procedure is eenvoudig

Assortiment
Voor mij voldoende assortiment voor datgene wat ik zocht

Aanbeveling
Heel tevreden daarom ook doorgeven aan anderen

Extra toelichting
Na enig zoeken op jullie site gekomen. Daarna héél tevreden dat ook blijkt uit de voorgaande antwoorden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

topslob 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn overzichtelijk ingedeeld, duidelijke kenmerken.
Keuze en afhandeling zijn snel afgerond

Service
Direct een aankoop bevestiging, verloop leveringstraject is inzichtelijk. Al jaren klant. Ook garantie kwesties worden keurig afgehandeld

Assortiment
Tot nu toe (meerdere aankopen over enkele jaren) vind ik bij deze webshop altijd wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Indien foto / film apparatuur ter sprake komt beveel ik deze webshop altijd aan, voor mij inmiddels een vertrouwd adres.

Extra toelichting
Al enkele jaren koop ik hier de apparatuur die ik nodig heb. De prijsstelling is voordelig. Levering is altijd correct en daar waar garantie nodig is wordt deze ook gegeven. Een prima webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanneD 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
In de winkel al veel te zien en te proberen, personeel helpt goed en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Jan Perier 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met goede zoekmogelijkheden.

Service
Snelle levering. Goed verpakt.

Assortiment
Ruime sortering op divers gebied.

Aanbeveling
Eerst altijd even kijken bij Cameranu.nl. Goede kans dat je daar slaagt voor een goede prijs.

Extra toelichting
Een prettig adres om camera's en accessoires te kopen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wulpenlaan 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
thuis via pc en winkelen wanneer het mij uitkomt

Service
Als ik bel en vragen stel wordt ik altijd heel correct en deskundig geholpen

Aanbeveling
Omdat ik persoonlijk zeer tevreden ben over camera nu

Extra toelichting
Vanaf de allereerste keer dat ik met cameranu.nl in contact kwam geeft cameranu.nl mij een prettig gevoel en wordt ik altijd prima en deskundig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne Massimassimoo 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima website, goede afhandeling en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

2012TevredenKlant2012 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel in de winkel als online alles te bestellen

Service
Goed advies bij aankoop, nog geen service nodig gehad nadien

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Lijkt mij duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McRackie 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder,duidelijk,goed overzicht, concrete rubrisering van artikelen

Service
Concrete levertijden.tijdige info over vertragingen van levering.op de dag levering goed aangegeven

Assortiment
Assort. Voldoende,indeling duidelijk, prijs concurerend....mag nog iets scherper t.a.v media markt e.a

Aanbeveling
Zie boven vermelding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert Oudenaarden 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel besteld

Service
de volgende dag in mijn brievenbus

Assortiment
voor een mooie prijs

Aanbeveling
snelle service voor snelle

Extra toelichting
Via google kwam ik op jullie site wat ik zocht top site top bezorging toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maris9 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
's Avonds 22.00 uur besteld en de volgende dag werd de camera bezorgd, precies zoals op de site wordt beloofd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikdul 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je typt in het zoekvenstertje het artikel, je ziet gelijk meerdere mogelijkheden, klik de juiste aan, bestellen, enz. het gaat allemaal haast te gemakkelijk!

Service
Supersnel en makkelijk

Assortiment
Groot assortiment, scherpe prijzen.

Aanbeveling
Gewoon perfect

Extra toelichting
Prima webwinkel, niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred1940 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kon makkelijk vinden wat ik zocht

Service
medewerkers waren hulpvaardig

Assortiment
Er was vel in voorraad

Aanbeveling
Zie antwoorden hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert1967 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle verzending, snelle communicati per mail, voorraad klopt zoals vermeld op website, topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bennytje 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle verzending is top!!! Ik ga een fotoshoot de volgende dag en dacht ik bestel via cameranu.nl de website is prettig en de verzending snel

Service
De vorige keer per ongeluk dubbel besteld en door de oplettendheid van de medewerkers niet dubbel betaald. De bestelling was kosteloos geannuleerd, oftewel helemaal top!!

Assortiment
Ik heb bij voorbeeld een aantal flitsers van oloong. Een leuke background of secundaire flitser.misschien iets voor in de shop. Een negen omdat er altijd meer kan. Maar heb hier zeker nog nooit misgegrepen.

Aanbeveling
Vanwege de snelle leveringen goede service en uitgebreid assortiment zou ik deze site bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Vanwege de snelle leveringen goede service en uitgebreid assortiment zou ik deze site bij iedereen aanbevelen. Keep up the good work!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto Harrie 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webwinkel is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Sneller kon de bestelling niet binnen zijn.

Assortiment
Het assortiment in de webshop is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Precies zoals een webwinkel moet zijn; snel en zonder fratsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Zondag 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via de website was het product gemakkelijk te vinden.
De afhandeling is erg eenvoudig

Service
De verzending door cameranu wordt snel afgehandeld.

De aflevering door het postbedrijf laat te wensen over. Dit duurt enkele dagen.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze en gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TvV64 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levertijden en goede service.

Assortiment
Duidelijke website met een groot aanbod

Aanbeveling
kwaliteit/prijs verhouding en levering

Extra toelichting
Goede prijs, goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheesie54 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
´s-avonds besteld en de volgende dag om 11:30 uur was het er al, makkelijker kunnen we het niet maken.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Kan anderen deze winkel alleen maar aanbevelen.

Extra toelichting
Totale indruk: goede en ruime keuze en vlotte afhandeling zelfs tussen de feestdagen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews