cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ovation 10462 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site veel keus goede omschrijvingen vd producten

Service
goede afhandeling met veel know how

Assortiment
mega

Aanbeveling
service /prijs technisch/ snelheid/ en eigen bezorg service

Extra toelichting
zeer goede webshop, veel keus scherp geprijsd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel1975234234 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima levering

Service
snelle levering

Assortiment
scherpste prijs

Aanbeveling
zie bovenstaande ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TT Deventer 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Een probleem wat ik constateerde bij het product werd snel en degelijk onderzocht en mij werden direct een aantal mogelijkheden geboden om het te verhelpen. Super aardige en behulpzame mensen!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

RuthD 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Zeer overzichtelijke website. Goede prijzen. Aflevering loopt goed mits de bezorger meewerkt, wegens de vakantie periode heeft dat toch 2 dagen langer geduurt dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

flevohof 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schokkery 27-08-2013

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heleboel keus. Samengestelde voordeel pakketen. En gratis thuis bezorgt. Een droom toch. Heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarLaNL 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Gewoon een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Groot 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis achter de pc produkten opzoeken, beoordelen en bestellen. Gemakkelijker kan niet.

Service
Levering is top, goed verpakt en snel geleverd. Advies vragen geeft altijd een oplossing en blijk van kennis.

Assortiment
Assortiment is groot, misschien wel "te groot" om nog een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Met de antwoorden op de vorige vragen kom je uit bij CameraNu waar anders.

Extra toelichting
Berichten van andere mensen zijn ook altijd positief en mijn contacten met vragen en de bestellingen verlopen ook zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Driessen P.S. 27-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Beste mensen, Ik heb alleen kaarten gekocht via u voor de Dutch Birding Fair in Leley stad. Dat ging allemaal fantastisch. Ook uw reactie op mijn dubbele bestelling werd snel gecorrigeerd. Misschien nog een tip!!: tegenwoordig is het mogelijk dat je je toegangskaart direct na betaling thuis kunt uitprinten. Scheelt in de kosten en in arbeidskosten. Met een vriendelijke groet en heel goede zaken toegewenst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen3000 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima winkel: groot assortiment, gemakkelijk af te rekenen en snel geleverd, goederen zijn altijd goed ingepakt. Al vaker besteld en nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wt7 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen.

Assortiment
Hebben ook vrij zeldzame onderdelen die ik anders via Nikon zelf zou moeten bestellen.

Aanbeveling
Snelle levering, groot assortiment, scherpe prijzen.

Extra toelichting
Ik heb al een paar keer via cameranu.nl besteld en elke keer keuze uit een groot assortiment, scherpe prijzen en snelle en correcte levering. Niets op aan te merken dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia W. 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scubalina 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

squizur 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede overzichtelijke website en de volgende dag geleverd

Assortiment
Ze hebben alles m.b.t. camera's en toebehoren, allen voor een goede prijs.

Aanbeveling
Ik heb dit zelfs al meerdere malen gedaan

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant van Cameranu en heb al jaren ervaring met hun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Just G 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima site waarop je snel een keuze kunt maken d.m.v. verschillende zoek parameters.

Service
De reactie was snel en uiterst klantvriendelijk. Ook was men erg behulpzaam bij het zoeken van een product dat nog niet in het assortiment was opgenomen.

Assortiment
Ruime keus in alle typen camera's en accessoires tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik zal (heb) de winkel aanbevolen aan anderen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over het aankoopproces, de afhandeling/ dienstverlening van CameraNu.nl. Zal in het vervolg zeker de site bezoeken bij de aankoop van camera (accessoires)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Medianerd 27-08-2013 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

4,0

Gemak
Prima 'etalage' van de aangeboden producten in de winkel. Fijn om de verschillende camera's te bekijken en te gebruiken.

Service
Bij het afrekenen van de camera & accessoires betaalde ik met creditcard. Na de betaling vertelde verkoper Ron dat ik nog een extra 2% over het totaal bedrag moest afrekenen over het totaalbedrag omdat ik met een creditcard had afgerekend. Dit had hij mij echter niet van te voren vermeld en ik ging hiermee niet akkoord. Dit resulteerde in een situatie dat R.mijn reeds betaalde spullen niet mee wilde geven. Ik werd doorverwezen naar de klantenservice op de 1e etage. Daar is de zaak weliswaar opgelost, maar ik vond de situatie zeer klantonvriendelijk.
Geef duidelijk aan bij het afrekenen dat er extra kosten zijn verbonden aan het betalen met een creditcard! Niet verwijzen naar de voorwaarden op de website als ik fysiek in de winkel sta!

Extra toelichting
Mijn aankoop van de Canon 650D is ernstig teleurstellend verlopen dankzij R. Zijn klantonvriendelijke houding richting de klant heeft ervoor gezorgd dat ik niet weer bij Cameranu terugkom. Voor de rest een prima winkel met een groot assortiment en kennis, maar nogmaals, jammer van R.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 22-09-2013

Beste Medianerd,

Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en de procedures in de winkel aangepast. Uiteraard hebben wij ook onze excuses aangeboden. Wij hopen dat u de toegezonden tegoedbon inmiddels heeft ontvangen en dat wij u snel weer in de winkel mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

R.E. Turkstra 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling was zeer makkelijk te plaatsen, geen gedoe maar simpelheid

Service
super snelle levering

Assortiment
ruim assortiment met zeer geschikte prijzen

Aanbeveling
goed, goedkoop, betrouwbaar en snel, wat wil je nog meer van een internetshop

Extra toelichting
goed, goedkoop, betrouwbaar en snel, wat wil je nog meer van een internetshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemw61 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Groot en compleet aanbod

Service
Korte lijnen. Duidelijk. Goede informatie over de voortgang.

Assortiment
Compleet assortiment. Vrijwel alles uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Betrouwbaar en uitermate goede service, snelle levering

Extra toelichting
Zie voorgaande punten, samengevat: - deskundig, vriendelijk, accuraat, goede website, veel gerichte informatie, komen afspraken na, groot en volledig aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CvSt 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Produkten makkelijk te vinden. Duidelijke groepen

Service
Op mail wordt vlot gereageerd. Goed geholpen in de winkel. Verder nog geen problemen gehad dus kan de service bij problemen niet beoordelen.

Assortiment
Heel veel keuze. Prijs in orde, hoewel niet altijd de goedkoopste maar dat mag als de service maar uitstekend is.

Aanbeveling
Ruime keuze, goed personeel. Winkel makkelijk bereikbaar (afhankelijk waar je woont) nemen de tijd voor e. Koffie gratis.

Extra toelichting
Na redelijk wat speurwerk op internet is de keus toch gevallen op Cameranu. Aanschaf in de winkel had mijn voorkeur. Camera toch even in de hand houden. Bij duurdere aankopen gefeft dat toch een beter gevoel. Een uur rijden heb ik er graag voor over. Eerdere ervaring met een gekozen camera, in de winkel was het toch niet de juiste keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nienkeipod 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
We bestelden de i-pod 's avonds en hadden 'm de volgende ochtend al in huis. Camera.nu is ook scherp geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janssen.geert 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In 2007 mijn eerste aankoop gedaan bij CameraNU en nog steeds mijn favoriete webwinkel. Snelle betrouwbare levering en goede service!! Kortom een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacq1945 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
webpagina's zijn overzichtelijk, snel vinden wat je zoekt.

Service
was zeer lastige klant, vaak klantenservice nodig gehad, bleven zeer vriendelijk en behulpzaam.
Aankopen tegen de 2000,- gedaan het verschil met wat ik thuis had vond ik niet opwegen tegen het aankoopbedrag > geen probleem < geld terug gekregen.( spaarperiode te lang om weer aan zo'n bedrag te komen )

Assortiment
uitgebreid, eerder te veel keus, dan te weinig

Aanbeveling
Goed technisch advies, ruime keus, klant is koning, klinkt ouderwets > werkelijkheid is een overzichtelijke goed opgezette moderne winkel.

Extra toelichting
Was gewend compact camara's canon G11 en later Samsung WB850 en voor tele de Lumix 200, ( door kleine sensor ( later uitgelegd ) dichtbij scherp en verder weg ook scherp. Aan koop Full-frame Nikon D600 richt onderwerp zeer scherp rest minder, dat vond ik tegenvallen. Panasonic Lumix DMC-GH3 zou beter bij mij passen, klopt. Uiteindelijk het bedrag was voor mij te groot om het verschil in de dan verkregen meer scherpte te compenseren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Helmond 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen is eenvoudig en je hoeft je niet per se te registereren.

Service
Topservice, lekker snel binnen en de communicatie via e-mail is duidelijk.

Assortiment
Ik heb meteen gevonden waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Omdat het gewoon goed werkt en snel gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant2010 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te bestellen.

Service
Prima levertijd: lekker snel!

Assortiment
Aantrekkelijke prijs.

Extra toelichting
Na verschillende webshops met elkaar vergeleken te hebben, heb ik besloten hier te kopen. Geen spijt van! Snelle levering! Keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascalvilt 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer makkelijk in gebruik en logisch ingedeeld. Geen verstopte pagina's maar alles helder en overzichtelijk. Bestellingen worden keurig verpakt geleverd.

Service
Alle vele malen hier iets besteld , steeds de volgende werkdag in huis. Aftersales nog niet hoeven te gebruiken , heb nog niets hoeven te retourneren.

Assortiment
Assortiment dubbel en dik in orde. Vrijwel alle cameramodellen en objectieven en accecoires zijn er te vinden. Vind je een camera of objectief ergens anders niet meer ? Grote kans dat het hier wel nog verkrijgbaar is. Ook leuk zijn de uitstende occasions wat ze te koop aanbieden. Scheelt soms enorm op de nieuwprijs.

Aanbeveling
Veel beter dan een opdringere verkoper in een winkel die niet weet wat hij zegt. Hier kun je in alle rust kijken en eventueel om goed advies vragen. Alleen al vanwege de snoepjes die bij elke bestelling in de doos zitten (die zouden ze serieus los op de website moeten verkopen :-)

Extra toelichting
CameraNu is een winkel zoals iedere winkel (online of fysiek) zou moeten zijn. Soms een paar tientjes duurder maar de zekerheid, gemak en service telt dusdanig zwaar mee dat het geen bezwaar is. Je hebt meteen het gevoel dat je veilig zit en dat je niet in de steek gelaten wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bentota 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden en heel gebruiksvriendelijk

Service
snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en zal ook zelf wel meer hier bestellen.

Assortiment
een heel breed assortiment
met hele goede prijzen.

Aanbeveling
aan gezien ik zelf hier heel tevreden ben zal ik dit zeker ook aan andere melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janenjannydevries 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
voor ons dichtbij

Service
werden keurig geholpen

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
geen reden waarom niet

Extra toelichting
heb gehuurd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lanita 26-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijk en helder, je hoeft niet per se een account aan te maken, vind ik zelf wel zo prettig.

Service
Supersnelle levering, zoals aangegeven. Ik heb (helaas) gebruik moeten maken van de after sales service ivm retournering van het product. Dat is ook de reden waarom ik toch deze review schrijf, want de afhandeling is prima verlopen (behalve dan dat je de verzendkosten voor eigen rekening moet nemen) en ik had het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen terug op mijn rekening.

Assortiment
Goede keus en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Snel en geen probleem wanneer je iets terug wilt sturen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E.J. Westera 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Gewoon goed in assortiment, bestelling en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Zigid 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed kunnen vinden, duidelijke omschrijvingen van het product

Service
Goede service van bestellen en versturen.

Assortiment
Lijkt op dit moment beter dan de twee grote (internet) concurrenten. Apparatuur allemaal op voorraad

Aanbeveling
Waarom niet, gezien het bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

stef93 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen ging 'met de ogen dicht', de keuze van artikel was ook snel gemaakt

Service
ik heb alleen ervaring met de levertijd en die was fantastisch! de snoepjes en de keycord waren een origineel en gewaardeerd aardigheidje

Assortiment
wij waren op naar een specifiek artikel op zoek. Via Kieskeurig dook jullie winkel op; en met succes.

Aanbeveling
100%

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brutal Red 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Heijkoop 25-08-2013 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettige bediening

Service
Snel en vakkundig

Assortiment
Voor mij voldoende

Aanbeveling
Zonder meer

Extra toelichting
Snelle en vakkundige hulp aan de balie, het was wel jammer dat de camera niet als model in de winkel staat. van te voren wel veel over gelezen op internet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Raymond van Vliet 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
goede service, word precies op de hoogte gehouden via de mail waar je product zich bevind. netjes verpakt en goed opgesloten in de doos voor het voorkomen van beschadigingen e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel1946 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de lenzen en het effect dat deze hebben op mijn foto's. En zeer tevreden over de gang van zaken bij uitzoeken, bestellen, betalen en snelle levering van het bestelde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruby2000 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website, ook fijn dat je direct uit verschillende pakketten kon kiezen bijhorend voor bij deze camera,zoals acu,opslagkaart,camera etui.

Service
super, s'middags om 16.30 besteld,volgende dag om 11.15 in huis.tel.nr vd klantenservice is ook goed bereikbaar en medewerkers erg behulpzaam.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
alles was duidelijk,fijne website,snelle bezorging, goed product

Extra toelichting
duidelijke website, veel producten, snelle service. als ik iemand ken die een camera wil kopen zou ik jullie aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markla59 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop met goede indeling

Service
Bij mij bestelling was ik vergeten een noodzakelijk ander item te kopen. Men maakte mij hier op attent en dezelfde dag stuurde men het zonder verzendkosten na!!

Assortiment
Er is veel keuze en wat je ook zoekt ze hebben het.

Aanbeveling
Zeker weten de keuze en service zijn boven verwachting

Extra toelichting
Dit was de eerste keer dat ik iets bij cameranu.nl kocht en de service was top. De bestelling was zoals belooft de volgende dag binnen inclusief de nalevering van de het door mij vergeten artikel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hayu601 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
The website is very customer-friendly, easy to find what you're looking for

Service
Fast delivery. Good customer service.
I was not sure about the specification and sent them email about it, it replied almost immediately

Aanbeveling
Highly recommended

Extra toelichting
Highly recommended

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olympus 2013 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
binnen enkele minuten kunnen kiezen welke camera bij mij past

Service
snel besteld en snel binnen.
mis de persoonlijke uitleg, maar daar staat snelheid tegen over!

Assortiment
enorm assortiment

Aanbeveling
voor een digitale winkel helemaal ok.

Extra toelichting
had snel een camera nodig i.v.m. vakantie. Is prima bevallen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

angel1982 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk ideal betalen en snelle levering

Service
goede service en levering

Assortiment
goede merken en keuzes

Aanbeveling
veel keuzes

Extra toelichting
een goed ingedeelde online winkel en goede levering en garantie geen operking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ERODUS 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon goed, zoals het moet gaan.

Assortiment
Niet echt in de shop gekeken, maar wat ik zocht was bij hun het goedkoopste waardoor ik bij hun terecht ben gekomen en heb gokocht.

Extra toelichting
Geen gebruik. Gemaakt van de service, dus kan ik niet beoordelen. Verzending is door PostNL 1 dag vertraagd op het laatste moment dus dat was vervelend. Verpakking was wel erg amateuristisch. Dozen waren met veel plakband in plastic gewikkeld waardoor de dozen zelf gedeukt aan kwamen. Zou dit niet met dure aparaten willen hebben...!!! Verder in het algemeen gewoon goed, snel en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ynjo 24-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snel en goed geholpen aan de balie, goede uitleg over de lens, deze werkt prima op mijn Sony camera,en maakt haar scherpe foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Jansen 1958 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke site om te bestellen.

Service
's-avonds besteld en de volgende morgen in huis. Je bestellingen is goed te volgen waar hij op dat moment bevindt. Je wordt goed geinformeerd over de status.

Assortiment
Heb ik mij niet zo in verdiept.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring is prima en zal volgende keer als ik iets nodig heb zeker weer kijken CameraNu.nl het kan leveren.

Extra toelichting
De site is overzichtelijk en gemakkelijk. Er snelle en vlotte communicatie over je bestelling en maken waar wat ze zeggen. De spullen zijn snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arie Dijkmeijer 23-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en de bestelling is gemakkelijk geplaatst

Service
De service is uitmuntend, deze keer heb ik geen contact met de winkel gehad omdat het voor mij duidelijk was wat er besteld moest worden.

Assortiment
Een enorme sortering van aanbiedingen tegen een sterk concurrerende prijs.

Aanbeveling
Een winkel die vertrouwen uitstraalt en bovendien gunstig gesitueerd is voor de belangstellende (amateur)fotografen in heel Nederland

Extra toelichting
Een ieder die belangstelling heeft voor fotografie mag een bezoekje aan de winkel van Camera Nu niet missen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvandenh 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco166 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterDerks 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt alles goed vinden!

Service
de service is echt super. laatst een bestelling gedaan en er waren wat problemen met tnt post. ik werd echt prima op de hoogte gehouden. dat stelde ik echt op prijs. en dan, na enkele dagen wachten, ook nog een doosje met ballonnen en snoepjes. hoera!

Assortiment
voor mij is het assortiment altijd compleet geweest.

Aanbeveling
jullie doen wat jullie zeggen, dus ik zou het altijd aanbevelen. ps: dit doe ik al!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle2013 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke website, snelle afhandeling. Heerlijk !

Service
het gemak en assortiment is prima, de klantenservice vond ik minder. 2x iemand aan de telefoon gehad en ik werd niet echt vriendelijk en betrokken geholpen.
daar mag nog wat aan gewerkt worden.

Assortiment
gewoon goed

Extra toelichting
snelle service, overzichtelijke website, veel gemak met verrekening. Alleen klantenservice mag wat werken aan klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 24-08-2013

Beste Marielle,

Hartelijk dank voor uw review. Onze welgemeende excuses dat u onvriendelijk te woord bent gestaan. Kunt u uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl mailen zodat wij dit kunnen onderzoeken?

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Michiel Fritz 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bijzonder goed en snel. Ook in de winkel wordt alle tijd voor je genomen en goed geluisterd naar je wensen.

Assortiment
Alles wat je hartje begeert

Aanbeveling
Absoluut: Snel, goede service en goed geprijst

Extra toelichting
Ik ben al een aantal jaar een klant van CameraNu.nl en zal zeker bij hen blijven komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aa000122 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke site. En heel prettig dat als je er niet uitkomt je kunt bellen. De mensen aan de telefoon helpen goed.

Service
problemen worden snel en goed opgelost. Garantie is garantie zoals het hoort, bij jullie.

Assortiment
ruim voldoende.

Aanbeveling
heel positief over het geheel.voor ons is het ook heel belangrijk dat er een fysieke winkel achter zit. daarop hebben we voor we de producten kochten gescreend.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews