cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HG65 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere duidelijke en overzichtelijke site

Service
Ze zeggen 'voor 22:30 besteld is de volgende dag in huis'. En ja, ze doen wat ze zeggen. Ik bestelde een nieuwe camera om 22:15 en deze werd de volgende dag om 16:00 geleverd. Super!

Assortiment
Ze hebben alle producten en merken van mijn voorkeur.

Aanbeveling
Zelf al meerdere keren tevreden als klant. Dus prima aan te bevelen.

Extra toelichting
In 2010 een nieuwe digitale videocamera gekocht en nu een nieuwe digitale fotocamera. Beide keren ben ik tevreden over het product en de dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viba 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjerk zandburg 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles ver liep zo als ik het graag zie kreeg nog snoep toe

Aanbeveling
had dit van mijn zwager.die is er heel erg over tespreken zo doende.ik kom in de vakantie nog een keer langs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BradLemon 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
M'n vorige camera en lens ook hier gekocht. Duidelijke site.

Service
Camera werd netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Om m'n bestaande lens nog te kunnen gebruiken was ik in elk geval weer op zoek naar een Nikon camera. Genoeg keus.

Aanbeveling
Voor mij inmiddels een vertrouwd adres en een voordelige keus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mavuutje 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel geleverd. Meerdere betalingsmogelijkheden.

Service
Snel en deskundig antwoord op mijn vragen per mail.

Assortiment
Heel veel in het assortiment. De camera die ik heb gekocht is uit te breiden met enorm veel objectieven en bij cameranu.nl hebben ze veel objectieven in het assortiment. Niet alleen van het merk van de camera zelf maar van allerlei merken.

Extra toelichting
Positieve ervaring met deze winkel. Ik zou er zeker weer kopen. Deskundig mensen die snel antwoord geven per mail. Veel te koop rondom mijn camera, lenzen, objectieven tassen etc. Fijn dat er diverse merken te koop zijn zodat je uit diverse prijsklassen kunt kiezen. zo is er voor iedere beurs iets te koop. Snel thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astro Piet 21-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gevonden. Makkelijk bestellen. Laagste prijs, gemakkelijke betaling via PayPal.

Service
Supersnelle levering zonder problemen.

Assortiment
Ik zocht maar 1 speciale lens. En die hadden ze.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJvdB-67 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een site met een heldere opbouw en je kan eenvoudig de zoekopdrachten verfijnen door gebruik te maken van het drop down menu.

Service
Na het plaatsen van de bestelling word je bestelling (bijna) direct afgehandeld, klaargemaakt voor verzending en verzonden. Over al deze fases van je bestelling word je middels e-mail geïnformeerd. Persoonlijk vind ik dat niet noodzakelijk.

Assortiment
Groot en breed assortiment van alle gebruikelijke minder gebruikelijke merken. Tegen zeer concurrerende prijzen. Daarbij is bijna alles op voorraad. Klasse!

Aanbeveling
Het cijfer zegt genoeg over de webshop. De winkel in Urk heb ik nog niet bezocht en kan ik niet beoordelen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande uitgebreidere antwoorden. Kort samengevat: Een goede webshop met een ruim assortiment tegen concurrerende prijzen en een snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.Son 21-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het hele proces werd duidelijk uitgelegd. Je kon alle informatie goed nalezen en vergelijken met andere producten.

Service
Levertijd prima, zoals was beloofd en dus heel snel.

Assortiment
Prima, ook in verhouding met andere winkels.

Aanbeveling
Duidelijke site, goede materialen, duidelijke levering, snelle levering. Prima product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dick236 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
In de winkel geweest en daar een prima service ontvangen

Assortiment
Technische beschrijvingen zijn soms te summier op de website

Aanbeveling
Absoluut. Goede producten tegen een prima prijs.

Extra toelichting
Zelf al vaker een goede aankoop gedaan en prima service gehad, ook na een verstoring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wardy 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke web-site. Alles goed overzichtelijk weggezet en prima zoekfunctie.

Service
Eerder wel eens wat teruggestuurd en zonder vragen keurig aankoopbedrag teruggestort gekregen.

Assortiment
Ik zou niet weten wat ze niet hebben

Aanbeveling
Je vindt het wel eens goedkoper en uiteindelijk heb je overal fabrieksgarantie. Maar ja, het is wel een goed bedrijf hoor.

Extra toelichting
Ik heb er acht jaar geleden op een zolder in Urk mijn eerste camera gekocht. Deze mensen zijn erg goed bezig, mooi nieuw pand op het industrieterrein, goed advies, efficiente afhandeling van vragen. Zitten wat mij betreft al jaren in de top samen met een andere in de Ham.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.E. 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service! De bestellling bleek eerst niet bezorgd te zijn, toen is er meteen een nieuwe opgestuurd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Music Media Holland 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van de op de markt aangeboden producten.

Service
Deskundig, professioneel, betrokken en enthousiast om mee te denken met materiaal die in aanvang niet compatibele zijn.

Assortiment
Van hobbyist tot professional

Aanbeveling
Goede en aangename ambiance en keuzemogelijkheid

Extra toelichting
Een goed advies op basis het gewenste mogelijkheden. Om vervolgens de tijd te nemen voor verdieping en detail. Kortom; een professionele en deskundige benadering, met als resultaat een zeer geslaagde aankoop. Mijn complementen aan de videoafdeling. En de vragen na aankoop, wederom ruimte voor service en oplossingsgerichtheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1Jacqueline3 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was erg eenvoudig om de camera te bestellen

Service
ik kreeg direct een bevestiging en ook het tracken van de bestelling ging eenvoudig

Assortiment
ik vond wat ik zocht, met goede uitleg over de specificaties. Er was volop keuze

Aanbeveling
goede specificaties, gemakkelijk bestellen, prima!!!

Extra toelichting
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker hier beginnen met kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odyssefs Lampropoulos 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud baltus 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de Nikon 1 j1 is heel makkelijk om mee om tegaan het resultaat is hele mooie en scherpe heldere foto's

Service
ik ben via uw medewerkster uitstekend geholpen met het uitzoeken van een camera ( nikon )via het internet
( alsnog bedankt hier voor )

Aanbeveling
cameranu.nl is zeker een website die zeer goedkoop hun produkten verkoopt!!! ik ga zeker deze website aan vrienden en bekenden aanbevelen.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superray123 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is goed en verzending is gratis.

Service
De videocamera die ik gekocht heb, was veruit het goedkoopst en ook supersnel binnen.

Assortiment
Volgens mij zijn zo'n beetje alle grote merken wel aanwezig

Aanbeveling
De goedkoopste winkel die ik heb kunnen vinden en supersnel binnen met gratis verzending. Lijkt me duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander-fy 20-07-2013

Algemene score

6,5

Service
De inhoud van de doos was niet correct, de opnieuw opgestuurde handleding was wederom de verkeerde

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Annemieke Zwart 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website met makkelijk bestelformulier. Geen overbodige handelingen.

Service
Snelle levering, vlotte bevestiging van de bestelling. Ik moest iets retourneren, daarvoor eerst de winkel gebeld. Zeer aardig te woord gestaan en er werd niet moeilijk gedaan. Duidelijke communicatie per mail. Product is goed verpakt.

Assortiment
Alles wat ik wilde hebben was aanwezig. Voor wat ik heb gezien ruim assortiment.

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen aan de telefoon, duidelijke communicatie en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

198888 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had mijn camera om 2100 besteld en de volgende dag al in huis.

Service
Snelle bezorging

Extra toelichting
Het was erg fijn om op de vergelijkingssite een camera uit te kiezen en binnen 12u had ik hem al in huis via cameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van der Schaaf 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
nvt

Service
spreekt voor zich

Assortiment
nvt

Aanbeveling
prima service

Extra toelichting
spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijs Borgers 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Na het online zoeken van enkele reviews heb ik de keuze latan vallen op de Nikon Coolpix L610. Toen deze niet in de winkel verkrijgbaar bleek ben ik in CameraNU.nl terecht gekomen. Op vrijdagavond besteld en de volgende morgen was de camera al in huis. Zeer nette en super vlotte service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudo2 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Luiten 20-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Dat alle knoppen naast elkaar staan, dat is makkelijk te vinden, dan bij vorige scanner
type Canoscan 5200 F, die nog uitstekend deed.

Service
Dat je het product de andere dag al in huis had.

Extra toelichting
goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dorien Bierings 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website, makkelijk bestellen, geen rare fratsen

Service
Had kapot mp3 ontvangen, super snelle reactie en super snel een nieuwe ontvangen, top

Assortiment
Duidelijk en veel, ook duidelijke uitleg er bij

Aanbeveling
Zou meteen aanbevelen. Service staat bij mij hoog in het vaandel en dat is hier zeker een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoeck1970 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kwam met een reparatie van mijn afstandsbediening die het niet naar behoren deed en werd door de juiste medewerker geholpen.

Service
De afstandsbediening deed het weer na de juiste instelling en er werd mij uitgelegd dat ik zelf mijn camera kun schoonmaken.

Assortiment
Ruim assortiment in merken op het gebied van ftografie.

Aanbeveling
Goede service,leuke acties en het personeel neemt de tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleen47 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en het product was gemakkelijk te vinden. Ook het betalen ging gemakkelijk

Service
's middags besteld, de de andere morgen netjes verpakt in huis.

Assortiment
Ik wist waar ik naar op zoek was en had het ook snel gevonden. De prijs was goed.

Aanbeveling
Een webwinkel waar je het gevoel hebt dat de klant koning is, als ik weer wat nodig heb zal ik zeker eerst hier gaan kijken.

Extra toelichting
Overzichtelijk en voldoende aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiedes 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ze komen er bij prijsvergelijking heel vaak als voordeligst uit. Bestellingen komen goed verpakt en op de afgesproken tijd aan. Ook bestellingen 's avonds tot half 11 al de volgende dag binnen. Verbeterpuntje voor de website: Bij objectieven zie je aanbiedingen van zgn. voordeelsets met filters, lensdoekjes etc., maar voor een nuttig accessoire als een zonnekap moet je zelf zoeken onder een apart tabje accessoires. Had van mij ook meteen bij de aanbiedingen gemogen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant60 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Wij bestelden 's avonds,en de dag erna hadden wij de camera al in huis. Erg fijn, zo'n snelle levering. Ook werden we goed geinformeerd over de status van ons pakket.

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasDB 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handige site

Service
Het was handig dat ik nog tot laat kon bestellen en de volgende dag al geleverd kon krijgen. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang (verzonden, aankomst TNT, verwachtte aflevertijd.)

Assortiment
Ze hadden als een van de weinigen de lens die ik nodig had en konden direct de volgende dag leveren.

Aanbeveling
Goede service, goede prijs, goede afhandeling van de levering na de aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ver achteraf 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
camera goed te vinden en duidelijke site

Service
afspraak goed nagekomen

Aanbeveling
geod prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

joopie12345 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel met goede service en snel thuisbezorgt voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roderic K 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site staat niet heel duidelijk aangegeven of een product wel of niet op voorraad is.

Service
Zo gauw het product op voorraad was, werd het gelijk opgestuurd in een doos met ruim voldoende vulling. Er waren tussendoor ook voldoende status updates en een nette, duidelijke factuur. Prima dus!

Assortiment
Er is veel keuze tegen een over het algemeen goede prijs. Maar het kan altijd meer.

Aanbeveling
Geen reden om deze winkel niet aan te raden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Waterjuffer 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk en bestelling loopt soepeltjes
in stappen.Goede uitleg op de site van de eventuele aankoop.

Service
Door onze fout hadden wij 2x dezelfde accu besteld, werd door CameraNu.nl netjes 1x
geannuleerd.

Assortiment
Veel keuze van camera's voor amateur en professioneel. Ook voor telescopen en accessoires

Aanbeveling
Goede uitleg op de site en in de winkel deskundig, vriendelijk personeel,

Extra toelichting
Wij hadden een camera op het oog wat we na enige maanden voorbereiding ons wel wat leek, maar bij de CameraNu de fysieke winkel hebben we na goede, deskundig advies, en uitleg van verschillende camera's uiteindelijk een andere camera gekocht dan we in eerste instantie voor gingen in dezelfde prijsklasse. Op dat moment en achteraf zijn wij heel blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss Ms 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede omschrijving van het product op de site, duidelijke specificaties.

Service
De bestelling was binnen 17 uur geleverd

Assortiment
Product was het goedkoopst op cameranu.nl, vergeleken met hetzelfde product op andere sites.

Aanbeveling
Vanwege de goede service en de duidelijke site zou ik cameranu.nl zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

6336 19-07-2013

Algemene score

6,8

Service
Bestelling geplaatst en na 10 minuten wilde ik nog iets bij bestellen, dit was niet mogelijk met de zelfde verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Justin de Rijke 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is super duidelijk , heel overzichtelijk. Het vinden van de juiste producten is heel gemakkelijk. Bij het betalen stond ik ervan versteld hoe makkelijk het was en hoe weinig gegevens je moest invullen.

Service
Ik kan het niet anders uitdrukken dan perfect. De bestelling is geplaatst voor half 11, je krijg een paar mailtjes over hoe en wat met de bezorging, en je hebt het de volgende dag in huis!

Assortiment
Hierbij moet ik eerlijk zeggen dat ik niet altijd alles op deze site heb kunnen vinden, maar het assortiment is zo groot dat ik van te voren kijk wat ik wil kopen en dan kijk of ze het op deze site ook hebben. En dat is bijna altijd het geval geweest tot nu toe.

Aanbeveling
Deze site is geweldig op het gebied van foto en video apparatuur en als er iemand in geinterseerd is zal ik zeker deze site aanbevelen.

Extra toelichting
De cijfers hierboven liegen niet! Ik heb super goede ervaringen met cameranu.nl en zal ook zeker meerdere malen terugkomen. De prijs is eerlijk, de producten zijn uitstekend en de service is fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle-tralala 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Snelle service, vrijdag besteld en zaterdag al in huis!

Aanbeveling
Snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

alexrij 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Cameranu heeft een hele duidelijker website. Als je het product nog wilt bekijken en/of wilt afhalen kun je het reserveren zodat het voor je klaar ligt in de winkel.

Service
Je wordt goed geholpen bij aankoop en toen ik eerst nog even belde snel en goed antwoord gekregen.

Assortiment
Veel modellen op voorraad en grote showroom

Aanbeveling
Zonder meer aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brujoy 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Handige website waarop je snel producten kunt vergelijken. Voor 22.30 uur besteld en de volgende dag net na de middag in huis.

Assortiment
Prima keuze

Aanbeveling
Duidelijke heldere website met snelle levering en tegen laag tarief

Extra toelichting
Handige, duidelijke en heldere website waarop je snel producten kunt vergelijken. Snelle levering tegen laag tarief: voor 22.30 uur besteld en inderdaad de volgende dag net na de middag in huis. Assortiment is dusdanig dat je niet zoek raakt, vergelijkingsmogelijkheden zijn erg prettig. Ik heb geen gebruik hoeven maken van de service want ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

karin.hageman1 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.

Service
Bestelling werd later als normaal geleverd dus heb zelf moeten bellen wat hier de rede van was...uiteindelijk was de order toen alsnog binnen twee dagen in huis.Vind het jammer dat er bij betaling van Pay-pal en credit-card een toeslag wordt berekend.

Assortiment
Zeker voor een fanatieke amateur fotograaf zoals ik een fantastisch assortiment voor een prijs die in vergelijking met andere webwinkels gewoon goed is.

Aanbeveling
Groot assortiment..niet alleen als webwinkel opererend.Voor een goed advies kan je hier ook terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Laan431 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel

Service
Adequaat

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Prima eerste ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opdenkamp 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
kamera functioneerde niet bij aankomst; geen probleem, kosteloos teruggestuurd. Tot nu toe alles prima service

Aanbeveling
snelle verzending, uitstekende service, betrouwbaar

Extra toelichting
Ik wacht nog op de toezending van een nieuwe kamera, maar tot nu uitstekende service, snelle verzending, kortom, geen enkele negatieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jillis Godlieb 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van assortiment.Duidelijke detail informatie.

Service
Altijd aanspreekbaar via email of telefoon.

Assortiment
Langlopende en nieuwe artikelen in voorraad.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding en prima service.

Extra toelichting
Nog meer? Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AngelaKok 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de winkel was goed bereikbaar, de medewerkers aardig en toegankelijk en de keuze uitgebreid

Service
Ik werd met aandacht en serieus geholpen, waar ook nog uit bleek dat er veel kennis van zaken was!

Assortiment
teveel keus, waarbij door de juiste begeleiding de beste keus kon worden gemaakt.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Beste mensen van CameraNu.nl; Bedankt voor jullie deskundige hulp bij keuze en service bij de aankoop van mijn nieuwe camera! Ik heb er veel plezier van. Ik hoop dit ook nog lang te hebben. Ik kom wel graag terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.scheven 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
camera is goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pimpelkees 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
's avonds laat een verrekijker besteld en de volgende middag zonder verzendkosten al geleverd

Assortiment
Hebben groot aanbod van hoog kwalitatieve verrekijkers voor zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thuiswerker Frans 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De informatie is overzichtelijk en daardoor duidelijk

Aanbeveling
Ik ben tevreden en het gaf een veilig gevoel bij jullie iets te kopen

Extra toelichting
Alles ging volgens afspraak, er waren geen addertjes onder het gras. Willigt kom ik weer bij jullie terecht bij mijn volgende aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liekem 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
intuitieve webshop; veel betalingsmogelijkheden; geen lastige links die je moet bevestigen per e-mailadres

Assortiment
de behuizing die ik zocht is alleen bij goed gesorteerde fotospeciaalzaken te koop, waaronder cameranu.nl. Voor specifiekere accesoires voor onderwaterfotografie, zoals het merk Ikelite, wordt niet verkocht op cameranu.nl

Aanbeveling
De prijs is scherp, levering is snel. Ik heb geen ervaring met het terugsturen van producten, maar heb daar wel op gegoogled en daar blijkt dat ze ook een nette afterservice hebben

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

genrow 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig een keus te maken en te bestellen.

Service
Snelle bevestiging na de betaling en prima uitlevering van het aangeschafte product.

Assortiment
Voor mijn wensen is het assortiment compleet.

Aanbeveling
Op bases van bovenstaand commentaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol Heij - Van Wezel 18-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker op je gemak rond shoppen onder het genot van een kopje koffie!

Service
Heel goede uitleg gekregen van de verkoper.

Assortiment
Wauw! Wat een assortiment!

Aanbeveling
Ik heb al verschillende bekenden verteld van Camera.nl. Helaas kende nog niemand dit bedrijf.

Extra toelichting
Ik was eigenlijk niet van plan om een camera te kopen maar ging met mijn zoon mee die een lens voor zijn camera wilde aanschaffen. Bij het rondkijken werd mijn oog getrokken naar een leuk fototoestelletje en ging ik daar een paar vragen over stellen. Uiteindelijk adviseerde de verkoper mij een ander product en vertelde met zoveel enthousiasme wat dit toestel allemaal kon en vooral bij mij goed zou passen. Ik was meteen om en heeft zijn aanbevolen camera gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews