cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin van Alfen 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele duidelijke site!

Service
Op tijd bestellen is de volgende dag geleverd (Mits post NL meewerkt!!!!!

Aanbeveling
Gewoon goed, snelen simpel! DOEN!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas Jan 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk, duidelijk gemaakt met de gedachte staatjes van de klant in ogenschouw genomen.

Service
Kom je er even niet uit of heb je hulp nodig. Via contact wordt je snel telefonische geholpen.Ook hebben ze snel jou gegevens in beeld zodat je niet alles opnieuw hoeft op te lepelen

Assortiment
Er is gewoon heel veel keus. En minstens zo belangrijk, voorraad.

Extra toelichting
Snel, goed en simpel kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AdX 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De omschrijving was goed, helder en bestelling relatief eenvoudig

Service
Tja, service. Rond 22 uur met ideal betaald, volgende dag rond 12 uur binnen.

Assortiment
Camera gekocht met "advies" kaart en "advies" fototas. Deze laatste is eigenlijk te groot voor het type camera. In een echte winkel zou je zelf gepast hebben. Niet echt storend, maar nu wel een relatief grote tas

Aanbeveling
Het overzicht en de toelichting is goed en de snelheid is super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ben Harris 13-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PeterPan1960 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct aangeschaft tijdens bezoek winkel

Service
Zeer goede uitleg van diverse camera's en de (on)mogelijkheden

Assortiment
Ze hebben veel op voorraad, top !

Aanbeveling
Goede en snelle service. klantgericht handelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Aleman 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de webshop van CameraNu kon ik direct mijn bestelling plaatsen. Zonder veel gedoe.

Service
Was de volgende dag zoals beloofd in huis. Het werd aangetekend per post verzonden. En ik kon het volgen via track en trace.

Assortiment
CameraNU heeft een groot assortiment en kunnen hun beloftes waar maken.l

Aanbeveling
Prima winkel voor zowel zakelijk als privé gebruik. En goede service.

Extra toelichting
Ik heb online mijn product besteld bij CameraNU ze waren één van de goedkoopste winkels en ook nog is de één van de snelste. Zoals beloofd had ik het aangetekend de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwnieuwenhuizen 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan v.d. Kruyk 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik had de camera besteld en anderhalf uur later kreeg ik al de melding dat de bestelling met de post mee was. Dat vind ik snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis van de Schootbrugge 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig registreren, winkelmandje werkt goed. duidelijk overzicht van bestelling

Service
Snelle levering, geen verzendkosten boven €100,-

Assortiment
Het gekochte product, is heel specifiek, en maar voor een kleine doelgroep.

Extra toelichting
Als je bij cameranu koopt heb je het product vlot in huis, een leuke verrassing bij het openmaken van het pakketje, snoepjes een een handige sleutelhanger voor om de nek.bij het uitpakken van zo'n pakketje krijg je een lach op je gezicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RSwijghuizen 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Camera stuk? Voor een fotograaf die voor de media 24 uur per inzetbaar moet zijn met de camera geen probleem! Bestellen voor 22:30 uur, en je hebt de volgende dag je camera keurig in huis!

Service
Gemakkelijk bestellen, gegevens invoeren en afrekenen. Simpel, en snel, iets waar de klant voor terugkomt!

Assortiment
Wat je nodig hebt op cameragebied, vind je bij Cameranu.nl!
En voor accessoires? Wil je het A, B of C merk? Alles is aanwezig!

Extra toelichting
En voor de prijs al helemaal!Scheelde toch even bijna €100,- op een nieuwe camera bij Bol.com! Zoals ik hierboven melde, snel, simpel en goedkoop bestellen doe ik voortaan bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wpj201 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus, goede uitleg/beschrijving.

Service
Snelle en prima verpakte verzending

Assortiment
Heb tot op heden alles wat ik nodig had kunnen vinden

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Behoeft geen verdere uitleg

Extra toelichting
Bestel regelmatig bij CameraNU.nl en heb tot op heden geen enkele klacht of verkeerd artikel ontvangen. Alle bestellingen voldeden volledig aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilw 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Snelle levering, nooit problemen gehad. De enige klacht dieik ooit had is snel en afdoende afgehandeld

Extra toelichting
Makkelijk navigeerbare site Artikelen zijn snel te vinden Snelle afhandeling van bestelling Goede klachtenafhandeling. Misschien niet in alles de goedkoopste, maar goede serviceverlening is me ook wat waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda986 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Service
Je krijgt direct een mail met verzendbevestiging en nadere toelichting over de status van je product. Het was inderdaad de volgende dag in huis.

Assortiment
Ik heb een camera besteld en ik kon direct alle toebehoren bestellen. Ook kon ik hierbij gebruik maken van voordeel deals.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthuur 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en heldere website

Service
Afspraken worden eenvoudig weg nagekomen.

Aanbeveling
Prima prijs kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dick van Pelt 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HetSpul 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag besteld, morgen binnen. Ook via pakje gemakje. Is ideaal.

Service
Levering heeft altijd netjes plaatsgevonden. Voldoende verpakt en snel geleverd. Heb nog niet problemen meegemaakt.

Assortiment
Ruim assortiment. Ik bestel al m'n camera spullen bij cameranu.nl

Aanbeveling
Ik heb recentelijk gedaan aan m'n schoonzus. Ook zij was onder de indruk van de scherpe prijzen en snelle levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DaanPhoto 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke webshop waar de producten makkelijk zijn te vinden.

Assortiment
Goed assortiment maar nog niet compleet dus vandaar een 8

Aanbeveling
Overzichtelijke webshop en snelle levering. Conclusie een aanbeveling voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Klaas Fidom 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voor ieder objectief kan ik hier een goede keus maken voor een scherpe prijs!

Service
Direct een bevestigingsmail ontvangen dat mijn order ontvangen was. En hier opvolgend een mail om je post pakket te volgen maar deze was niet nodig want de volgende ochtend was het pakket al bezorgd! Helemaal top!

Assortiment
Een super breed assortiment met een geweldige concurrerende prijs. En je aankoop de volgende dag thuis. Dat wil je toch!!!

Aanbeveling
DOEN! Heerlijk gemakkelijk shoppen op de bank en lekker de tijd om een review te bekijken dus geen overhaaste beslissingen nemen die je in een fotozaak wel vaak doet! En natuurlijk een geweldig aanbod voor een scherpe prijs.

Extra toelichting
Voor mij is CameraNu mijn fotowinkel, staat tussen mijn favorieten en mijn volgende aankoop zal ik ook zeker bij CameraNu doen. Wat een aanbod, wat een service en voor wat een prijs! Helemaal TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pelgrim51 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website

Service
snelle verzending

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Ik vind het een betrouwbaar bedrijf. Goede website, makkelijk producten te vinden. Duidelijke leveringsvoorwaarden en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. Verwey 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zo besteld. Snel in huis!

Service
Niks aan te merken. goed en netjes geregeld. Met Track&Trace precies op de hoogte.

Assortiment
erg uitgebreid en overzichtelijk.

Aanbeveling
Al aanbevolen aan anderen. om alle bovengenoemde redenen.

Extra toelichting
Betrouwbare, overzichtelijke site! Snel in huis en met Track&trace alles onder controle! Internetshoppen volgens het boekje!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diabolo 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht mijn ding en kreeg CamaraNu.nl in beeld.

Service
Ik bestel en kreeg direct daarna in een dag mijn artikel thuis.

Assortiment
Ik zocht rood.....en ik kreeg rood.

Aanbeveling
Ik zeg voortaan.....kijk eens bij CameraNU.nl

Extra toelichting
Zeer tevreden zoals u ziet. Precies wat ik zocht. Mijn oude was stuk dus ben ik blkij met deze snelle vervanging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Pieter 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik had iets verkeerd gedaan bij de besteling. Er werd die middag onmidelijk tel gereageerd,wat leide tot een positive wijziging voor wat betreft de transport kosten. De levering vond de andere ochtend plaats Transport kosteloos.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J.G.Feenstra 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
DE KEUS IS GEWOON GEWELDIG EN HET GEMAK OM ACHTER DE PC THUIS TE ZITTEN EN ALLES KUNNEN NA KIJKEN IS GEWOON GEWELDIG

Service
IK HEB OM 19 UUR MIJN BESTELLING GEPLAATST EN DE VOLGENDE OCHTEND OM 9.30 STOND
DE BEZORGER VAN POST NL AL BIJ MIJ AAN DE DEUR

Assortiment
IN EEN WOORD GEWELDIG EIGENLIJK IS HET TEVEEL OM UIT TE KIEZEN.INTUSSEN HEB IK AAN MIJN NICHT OOK EEN CAMERA VIA CAMERA NU VERKOCHT ZE ZAG DE MIJNE EN MOEST HET OOK HEBBEN

Aanbeveling
Service
Assortiment
Gemak
VOOR MIJ GEEN WINKEL MEER

Extra toelichting
IK BEN ZEER GOED TEVREDEN OVER HET HELE PAKKET WAT ZE ONS AANBIEDEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 19 75 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij ons zit zo'n winkel niet en vanuit je eigen omgeving toch de spullen snel in huis.

Service
Super snelle service en zeer klant vriendelijk.

Assortiment
Zeer breed assortiment voor de meeste camera's.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Zeer fijne web winkel met een breed assortiment voor de meeste camera's,ook de prijzen vallen mee. De web winkel en de bestelling en de betaal mogelijk heden zijn een dikke tien waard. En je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelde artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Echo K H 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk,komt zo al vertrouwd over,en extra met het keurmerk.

Service
De service is heel goed
Bij een kleine onduidelijkheid over de verschillende paketten van de Sony HDR-AS15 actioncam werd ik zeer vriendelijk tewoord gestaan.

Assortiment
Alles wat de actioncam aan extra,s heeft,heeft de webwinkel in huis.

Aanbeveling
Niets negatiefs te melden en zeker de moeite waard om eens rond te neuzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Wetzels 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site is heel duidelijk in alle fronten. Alleen de verzendkosten kwamen wat laat aan bod.

Aanbeveling
Goeie producten, mooie prijzen en een goeie service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick van der Putten 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijke website, prima toelichtingen, bestellen gaat zeer gemakkelijk! En is dan ook zeer verleidelijk ;))

Service
Je krijgt wat je vraagt, volgens toezegging op de site. Bestellingen zijn prima te volgen en keurig op tijd.

Assortiment
Er zijn er maar weinig in Nederland die zo'n uitgebreid aanbod hebben en vooral: veel op voorraad, derhalve snel binnen !

Aanbeveling
Waar moet ik ze anders naar toe sturen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim_ 12-08-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Het bestelproces is overzichtelijk en eenvoudig.

Service
De automatische e-mails bevatten informatie voor alle mogelijk (specifieke) bestelprocessen, terwijl ik er maar een heb doorlopen. Dat kan dus meer op maat.

Assortiment
Boven verwachting heeft CameraNU.nl niet alleen camera's / -accessoires)

Aanbeveling
Prima shop, maar prijs is toch altijd leidend.

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft wat ik nodig heb, voor een goede prijs en levert dat razendsnel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

wolbert 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website.

Service
Goede productkennis en objectief advies

Assortiment
Laatste set, maar hij was er wel!

Aanbeveling
Dat was prima zakendoen.

Extra toelichting
De medewerkster had nog bij de post of het product de volgende dag op het eiland geleverd kon worden i.v.m. vakantie en, jawel, dat was gelukt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zaw 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks een dat het een webwinkel betreft is er een heel persoonlijke benadering.

Extra toelichting
Op de site was het gemakkelijk zoeken en besluiten welke de aankoop zou worden. Via mail kreeg ik persoonlijke support, die welkom en goed was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacquelien_ 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Grad Pansier 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke site met logische indeling.

Service
Levering zoals aangegeven binnen 24 uur dus prima

Assortiment
Zeer ruim assortiment dus hadden ook wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen problemen gehad tijdens de bestelling en belangrijk is ook voor een prima prijs

Extra toelichting
Als alle internet winkels op deze manier zouden leveren super !!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 1988 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering

Assortiment
breed

Aanbeveling
geen mening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krehalon 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed gemak, ik zou het zakelijk gezien prettiger vinden om op rekening te kunnen betalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert642 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bediening is door de automatiche instelling gekombineerd met de zoom geweldig, even wennen

Service
heeft waargemaakt wat betreft hun leverings voorwaarde

Assortiment
vind ik zeer uitgebreid zie zoveel dat het moeielijk is om een goede keus te maken

Aanbeveling
iets wat voldoet en zonder problemen wordt geleverd, dat is volgens mij belangrijk of je een ander deze winkel aanbeveeld, hebben hieraan voldaan

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

guja 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed afhandeling en levering op de afgesproken tijd

Service
als via de mail duidelijk te volgen en goede afspraken

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
als fotograaf zie ik cameranu.nl als een goede leverancier

Extra toelichting
Dit product werkt fantasties, je ziet goed het verschil tussen niet gecalibreerd scherm en wel. Gemakkelijke interface, gemakkelijk te volgen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JonR 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bolio 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Perfecte webshop, navigeren door producten zou iets makkelijker kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Vos 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het meeste werkt automatisch

Aanbeveling
Prima afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

abm48 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Inuïtieve website

Service
Levering binnen 24 uur

Assortiment
Ken niet het hele assortiment maar zie veel artikelen die weinig andere zaken hebben.

Aanbeveling
Levering conform bestelling en afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine22 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet veel voorwerk gedaan dus we wisten wat we wilden kopen. Vrijdagavond om 21.15 uur besteld, zaterdagochtend 10.30 uur werd de camera bezorgd! Perfect.

Service
Kreeg snel antwoord op mail, heel netjes.

Extra toelichting
Goede combipakketten, veel voorlichting. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinjo 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke en snelle manier van bestellen.

Service
Een goede service en een snelle levering van het product die ook nog eens heel goed verpakt was

Assortiment
Het assortiment is groot bij cameranu.nl

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aanbevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
Goede en snelle levering. Al na een paar dagen had ik het product in huis. Zag er netjes en goed verpakt uit. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marja Goossens 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling leverde geen enkele moeilijkheid op. Alles liep gesmeerd.

Service
De bestelling werd binnen enkele dagen bezorgd.

Aanbeveling
Ik vind CameraNU een leuk bedrijf. Als je het op je neemt om het jaarlijkse vogelfestival nieuw leven in te blazen, kun je bij mij niet meer stuk...

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat ik iets bij CameraNU koop. Beide keren liep alles helemaal prima. Ook aan de telefoon word je prima te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Winkenius 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit "je luie stoel" bestellen.

Service
Zeer snel, vrijdagavond besteld en zaterdagmorgen geleverd!

Aanbeveling
Ik heb met deze bestelling een snelle en goede levering gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Puccini 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Camera.Nu is voor mij de beste webwinkel omdat het zeer toegankelijk is , makkelijk te bereiken vanuit Enkhuizen en een groot assortiment heeft. Behalve een webwinkel kun je er prima terecht in het grote moderne pand , dat vol staat met de meest voorkomende camera,s en andere foto artikelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Baars 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Gewoon een prima zaak met scherpe prijzen en alle keuze

Extra toelichting
Gewoon een prima zaak met volop keuze in elk segment en lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Somogy 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een zeer duidelijke website

Service
Zeer goed

Assortiment
Zeer veel keuze ook in de assecoires

Aanbeveling
Ben zeer tevereden en zal dat ook promoten

Extra toelichting
Het is heel fijn om bij cameranu.nl te kopen. en een zeer goede afhandeling ook als je het naar het buitenland laat sturen. Keurig verzorgd , ben één en al lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanette korevaar 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een klik op de muisknop en het wordt geregeld.

Service
gelijk een bevestiging, je weet waar je aan toe bent

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goedkoop en prima survice

Extra toelichting
Wij kregen een folder binnen actie fototoestel van 189,00 nu voor 124. Mijn man wilde hem gelijk gaan halen. Ik zei: wacht even ik ga nog even op internet kijken of het echt zo goedkoop is. Ik kwam er achter dat camera.nu hem nog veel voordeliger kon leveren en dat zonder verzendkostten!!! Ik hoef er dus de deur niet voor uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Henic 10-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het personeel is klantvriendelijk, professioneel en geven altijd een goede uitleg.

Assortiment
Meestal kan je vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Het is gewoon een goede en professionele winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

PK1964 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede vergelijken van camera's, makkelijk bestellen.

Assortiment
compleet

Aanbeveling
ik heb goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews