cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Natalia van Gilst 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart020 04-09-2013

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

JK1951 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een keus te hebben gemaakt simpel door een aantal menu`s die nodig zijn om de bestelling te plaatsen. Zoals de website belooft op tijd gebeld en betaald, de volgende dag kun je met je spullen aan de slag.

Service
Ik verwacht niets anders dan goed.

Assortiment
Buitengewoon breed assortiment .Alle bekende topmerken zijn wel verkrijgbaar. Ook de wat minder bekende merken worden aangeboden , b.v. filters of zonnekappen maar zijn van uitstekende kwaliteit.

Aanbeveling
Enorme keus en wanneer je de moeite hebt genomen om je zelf goed te oriënteren op wat je nu precies wil is eigenlijk alles verkrijgbaar en natuurlijk niet onbelangrijk, voor een goede prijs.

Extra toelichting
Gewoon een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GPoortman 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruim assortiment aan camera's en accessoires, en het meeste op voorraad en supersnel geleverd. Had inderdaad de bestelling om 22:15h geplaats en reeds de volgende dag thuis afgeleverd. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Willem Koopman 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een webshop die doet wat ie moet doen.

Service
Even gebeld om bevestiging te krijgen of de bestelling goed was binnengekomen. Binnen 5 seconden werd ik te woord gestaan. Geen omslachtige keuzetoetsen etc.

Assortiment
Alles wat ik verwacht van fotografie kan ik er vinden. Ze waren een van de weinige winkels waar ik nog terecht kon voor een Fuji X100

Aanbeveling
Alles gladjes verlopen. Goede prijs, snelle levering.

Extra toelichting
Alles naar wens verlopen. Geen enkel minpuntje kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zanderink 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
mailtje gestuurd en klaar

Service
Snel en efficient

Assortiment
Wat ik zocht was op voorraad.

Aanbeveling
3x8 = aanbeveling waard.

Extra toelichting
Ik ben wel tevreden met camera nu, ook dat ze de Dutch Bird fair sponsoren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ernst schutte 03-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed bereikbare webshop, goed bereikbare winkel met deskundig personeel

Service
probleemloos camera omgeruild na defect bij aflevering

Assortiment
zeer uitgebreide keuzemogelijkheden, ook interessante combideals.
Nieuwe modellen snel beschikbaar.

Aanbeveling
geen minpunten, goede ervaringen mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bebbee 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Informatie is voldoende in de beschrijving van het produkt dat je alleen nog hoeft te bestellen het wordt thuis gebracht en je kan gewoon pinnen bij de koerier gewoon TOP!

Service
Wordt telefonisch contact met je opgenomen over de berzorging super niks hele dag thuis

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
Alles wat ik wil zeggen heb ik al gezegd dit was mijn eerste bestelling bij CameraNu.nl maar zeker niet de laatste prima service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mitch van der Heijden 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Onlangs weer een aantal producten besteld. Fijne winkel met uitstekende service! Bestel erg veel van mijn spullen bij cameranu. Ook hebben ze voor de meeste artikelen een erg scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gé Lemen 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles zeer gemakkelijke kunnen vinden wat ik zocht

Service
Van alle stappen van bestelling tot levering via pakketdienst op de hoogte gehouden

Assortiment
Zeer ruim assortiment, zelfs meer dan in andere winkels

Aanbeveling
Iets gevonden waarom niet, dus een aanbeveling aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob8484 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wijst zich van zelf.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel absoluut aanraden bij iedereen die belangstelling heeft in fotografie.

Extra toelichting
Snel geleverd en goedkoper dan elders op het web.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuel Bijen 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Binnen 10 minuten had ik me bestelling besteld en betaald.
Zonder dat ik hiervoor een account had!

Service
Naar behoren afgeleverd, verder geen service nodig gehad!

Assortiment
Er mogen wat meer Filters op in mijn ogen. Echter heb ik wel de 3rd party flitser weten te vinden die ik zocht!

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een Yongnuo Speedlight YN565EX en die is niet overal te verkrijgen. Echter bij Cameranu.nl had ik zeer snel een account aangemaakt en het product besteld en betaald. Dit alles zonder problemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Boudewijn Boer 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website werkt erg overzichtelijk en het aanbod is goed.

Service
Altijd keurig op tijd.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
De webshop werkt erg goed en niet geheel onbelangrijk zijn de prijzen ook nog eens lager dan grote concurrenten als Kamera Express of Foto Konijnenberg. Even ophalen zit er niet in, maar tot nu toe waren alle leveringen gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Auto Mulder Urk 03-09-2013 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat je eigen dorp biedt zoek dat in vreemden niet .

Service
Zeer goede service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Er is maar èèn cameranu

Extra toelichting
Cameranu aan te bevelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oriol 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Fast service and good boxing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arnoutde 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, correcte informatie.

Service
Heel snelle levering, snelle en vriendelijke reactie op mail met vragen.

Aanbeveling
Op grond van mijn ervaring zeker aan te bevelen. Weliswaar heb ik tot nu toe nog maar één aankoop gedaan bij deze webwinkel, maar ik ben ervan overtuigd dat ik naar deze webshop nog terug zal keren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rem71 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik kon vinden wat ik zocht, het was op voorraad. Om 1930 savonds besteld, de volgende dag bezorgd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina Frens-Hoogendoorn 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site duidelijk, snelle levering, pakketje prima te volgen, snel bezorgd!

Service
snelle aflevering toppie!

Aanbeveling
Top materiaal voor top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samuelditri 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist al welke camera ik wilde, en deze was eenvoudig te vinden.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Gunstige prijzen. Overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bluem 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed gevulde website met zeer toegankelijke informatie

Service
staan snel klaar om (in mijn geval een probleempje met pakketpost) nog even die extra stappen te maken die mij binden.

Assortiment
nog geen zaken gevonden die niet in het assortiment zitten

Aanbeveling
uitstekende winkel (voor het geval je ernaar toe gaat) uitstekende website en prima prijsgaranties. snelle afhnadeling

Extra toelichting
Het was heel jammer dat pakketpost zijn werk niet gedaan heeft. Camera.nu heeft er alles aan gedaan om mij te helpen "chapeau"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GPA 59 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima

Service
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

penmb 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site .

Assortiment
Alle merken en soorten beschikbaar

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Ben voor eerdere aankoop in de winkel geweest. Gaf veel vertrouwen om nu via de webwinkel aankopen te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice93 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel op internet gezocht, gevonden en volgende dag in huis!

Service
Netjes afgeleverd, ook met extra garantiepapieren waar ik om gevraagd had.

Assortiment
!Precies in huis wat ik zocht!

Aanbeveling
Snel en goed geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Macro Mike 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestellen bij CameraNU.nl is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk.

Service
Voor ik mijn bestelling heb geplaatst eerst per mail een aantal vragen over het betreffende product gesteld. Het antwoord kwam direct de volgende dag en was duidelijk.

Assortiment
Bij CameraNU.nl is het aanbod qua producten erg uitgebreid en is er veel keuze. Voor elk is er echt wat wils

Aanbeveling
Snel antwoord per mail, erg gebruiksvriendelijke site, uitgebreid assortiment en duidelijke informatie op de webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Heineman 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Heel goede service, snel bezorgd en ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1965 Groningen 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Betaald via afschrift, geen probleem, op het moment dat het geld gestort is, is je product al onderweg.

Service
Wanneer je een mail verstuurt met een vraag krijg je snel en correct antwoord.

Assortiment
CamaraNu heeft een groot assortiment,
Wat ik ook mooi vind ook een eigen winkel.
Hier hecht ik ook wel waarde aan, koop je er toch veiliger.

Aanbeveling
De winkel beveel ik rustig aan andere mensen omdat je er veilig kunt kopen.

Extra toelichting
CamaraNu heeft een eigen winkel en via internet wat ik eerlijker concurrentie vind. Omdat men ook een eigen winkel heeft koop ik voor mijzelf er veiliger. Hun adres staat vermeld op de site. Bij vragen via mail heb je zo antwoord waar je tevreden over kunt zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse36 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met een eenvoudige bestelprocedure. Verschillende betaalmogelijkheden.

Service
Veel uit voorraad leverbaar, snelle 24-uurs levering

Assortiment
Ruim assortiment met concurrerende prijzen. Het gekochte product was bij Camera.nu het goedkoopst

Aanbeveling
Al vaker bij deze winkel besteld naar volle tevredenheid. Concurrerende prijzen, snelle 24-uurs levering en een ruim assortiment

Extra toelichting
Ik ben zeer positief over Camera.nu wegens de goede prijzen, het ruime assortiment en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 1 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel

Service
Snel

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Ten zeerste

Extra toelichting
Ruim assortiment Snelle verzending Perfect verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egbert11 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je logt in en plaatst je bestelling

Service
Ik had vorig jaar een defect aan mijn camera. Na contact met CameraNu heb ik hem naar hun opgestuurd en zij hebben het contact met Nikon onderhouden.

Assortiment
Ik vind altijd wat ik zoek, het assortiment is compleet

Aanbeveling
goede prijsstelling en uitmuntende service

Extra toelichting
ik ben elke keer weer zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aaroncanon5dm2 02-09-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Precies zoals een webwinkel hoort te werken, makkelijk te betalen met iDeal, volgende dag in huis

Service
Defecte scanner ontvangen, volgende dag verstuurd, dag erop cameranu.nl ontvangen en de nieuwe opgestuurd die werkte!

Assortiment
Alles in huis, kijk altijd bij kieskeurig voor de goedkoopste en meestal komt daar cameranu.nl als een van de goedkopere uit

Aanbeveling
Als je camera spullen nodig hebt zeker niet aarzelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L.J Hopman 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en duidelijk webshop.
Waarin de klant goed kan kiezen.

Service
Snelle levering, geen klachten.

Assortiment
Ruim assortiment in elke gewenste prijsklasse.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, snelle levering, duidelijke website.

Extra toelichting
Dik tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris N. 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De site is duidelijk ingedeeld met alle nodige informatie en specificaties bijdehand.

Service
Er is een snelle levering en je krijgt bericht wanneer de bestelling wordt geleverd.

Aanbeveling
Door het grote assortiment, de goede service en de lage prijzen zou ik wanneer ik weet dat iemand opzoek is naar een specifiek product de website zeker aanraden: het is mij ook aangeraden nadat op een andere plek een item al was uitverkocht.

Extra toelichting
Een heerlijk overzichtelijke sites met veel reacties, informatie en lage prijzen. Bedankt voor de snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Joshoon 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de website.

Service
De service is snel en vriendelijk.
Ik had bij een eerdere bestelling een vraag omdat er een kleine fout was op de site.

Ik nam telefonisch contact met ze op, had snel een mevrouw aan de lijn die me gelijk hielp, en het probleem was binnen 3 minuten opgelost.

Assortiment
Assortiment is groot en erg uitgebreid.

Aanbeveling
Met de ervaringen die ik nu heb met CameraNu, kan ik het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moontje78 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
kwamen netjes vragen of ze monden helpen

Service
snel en moi zo op nummer, geen voordringers

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

hans niezen 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
om 22.15 besteld, 14 uur later in huis! (12 uur 's-middags)

Service
retour zenden geen probleem

Assortiment
ruime keuze, echt alles te krijgen...

Aanbeveling
al jaren heel goed en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Duin 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel gemakkelijk om iets te vinden en te bestellen.

Service
is gewoon erg goed, als er maar iets twijfel is dan wordt je door het personeel gebeld en wordt het besproken en evt. bestelfouten hersteld.

Assortiment
gewoon goed.

Aanbeveling
Omdat alles goed is geregeld en als er telefonisch contact is verloopt dit uiterst plezierig.

Extra toelichting
Een prima internet winkel waar je goed en direct geholpen wordt. Bij vragen direct of heel snel antwoord krijg en het personeel is zeer correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Mastbergen 02-09-2013

Algemene score

7,5

Service
Op De DBF voor bijna 300 euro gekocht, was de actie van bioscoopkaarten voor
" De Nieuwe Wildernis" vergeten. Na tel. contact op dinsdag 27/08 keurig nagestuurd en woensdag 28/08 had ik ze in huis. Heeeel goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

zhuravski 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard0987654321 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, goede service en advies en uitgebreid assortiment.

Service
Perfect, ze proberen altijd met jou tot de juiste aanschaf te komen en geven daarbij ook duidelijke alternatieven aan.

Assortiment
Wat moet ik zeggen, hebben ze iets niet?

Aanbeveling
Ik zou zeggen, bekijk mijn antwoorden hierboven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smittendick 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op vragen duidelijk antwoord gekregen in een voorafgaand telefoongesprek. Daarna via internet besteld.

Service
Via mail duidelijk de status van de bestelling door gekregen dag voor de levering gebeld dat de zending volgende dag afgeleverd zou worden.

Assortiment
Tot op heden ben ik met mijn aankopen nog steeds goed geslaagd bij cameranu.nl zowel via de website als in Urk in de winkel.

Aanbeveling
*

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t.karel. 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke informatie

Service
alles duidelijk weergegeven kom je er niet uit altijd telefonich contact mogelijk

Assortiment
groot assortiment en altijd een alternatief

Aanbeveling
goede prijs en kwaliteit verhouding

Extra toelichting
komt bij eerste aankoop super betrouwbaar over en eerlijke uitleg en betalings gemak met uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcvisee 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
snel en volledig antwoord op alle vragen

Assortiment
spreekt voor zich

Aanbeveling
levert op tijd ruime keuze zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebdierenfotografie 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
DUIDELIJK OVERZICHT OP DE WEBSITE

Service
WORD SNEL OPGENOMEN EN ZIJN ALTIJD VRIENDELIJK. ZELFS ALS IK STOMME VRAGEN STEL.

Assortiment
ZE HEBBEN ALLES WAT IK TOT NU TOE NODIG HEB EN WIL HEBBEN

Aanbeveling
ALTIJD.. TOP WINKEL.. SERVICE GOED. ASSORTIMENT GOED. EN ZE HEBBEN VERSTAND VAN WAT ZE IN DE WINKEL HEBBEN

Extra toelichting
TOP WINKEL.. SERVICE GOED. ASSORTIMENT GOED. EN ZE HEBBEN VERSTAND VAN WAT ZE IN DE WINKEL HEBBEN. EN GEZELLIGE VERKOPERS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

redpet 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet.

Service
snelle service.

Assortiment
zeer ruim.

Aanbeveling
het is zo makkelijk via internet,snelle service,ruim assortiment,discrete service helemaal top!

Extra toelichting
top lens meer heb je niet nodig!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swiers 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig keuze maken en doorgeven, alles wordt voor je geregeld

Service
Prima, goede uitleg gehad, veel zelf kunnen ondervinden met toestel uit de voorraad

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zeker

Extra toelichting
CameraNu was aanwezig op de Dutch Birdfair aan de Oostvaardersplassen. Heb daar een goed, uitgebreid en informatief gesprek gehad met een van de verkopers. Met groot gemak werd een extra toestel gepakt (dat niet aan de ketting lag) om zelf het toestel uit te kunnen proberen. Klasse! Aankoop kon snel worden geregeld, geen aanbetaling nodig. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap261982 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met de spullen in logische categorieen ingedeeld. Ook de zoekfunctie per type toestel is erg handig.

Assortiment
Groot assortiment en duidelijke beschrijvingen bij de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henco5831 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Cameranu.nl is een duidelijke webshop overzichtelijke webpage,en een groot assortiment. bestellen gaat makkelijk en je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. de levering is oke,even als de aftersales die ik nodig had,met een klein probleempje! maar dit werd werkelijk snel en acuraat opgelost shapo ik zou CameraNu.nl zeker aanraden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Dam 01-09-2013 In de winkel gekocht
Lelystad/Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
uitgebreide winkel, makkelijk bereikbaar, parkeren probleemloos

Service
Men neemt alle moeite voor je, denkt mee als je iets wil wijzigen

Assortiment
alles wat ik zoek op het gebied van fotografie is in de winkel aanwezig en ook direct voorradig

Aanbeveling
Mijn tevredenheid over deze winkel zou ik zeker aan anderen aanbevelen

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de manier waarop die tot stand is gekomen: namelijk een kadobon van forse waarde (€ 100,-) bij aankoop van een bepaald product en de daaruit voortvloeiende zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Igno v H. 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
deskundig advies, samen de voor en nadelen van de producten onder ogen zien en dan beslissen wat je wilt hebben.

Service
Grote voorraad, veel dingen kun je direct meenemen.

Assortiment
Grote keuze mogelijkheden, met echte verschillen, zodat de voor en nadelen goed tegenover elkaar gezet kunnen worden en je de beste keus hebt om te kiezen wat voor jou de beste keus is.

Aanbeveling
Goede verkopers, die verstand hebben van wat ze verkopen. En de tijd nemen om samen uit te zoeken wat het beste is voor jou.

Extra toelichting
Fijnen mensen die je helpen bij de goede keuze van materiaal. Ze laten je de bomen zien in het bos.... Dus je kunt voor jezelf de beste keuze maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igno v H. 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In de winkel is de telescoop uitgebreid gedemonstreerd met mijn eigen camera. We hebben buiten opnames gemaakt en alles werd uitvoerig verteld hoe het werkte en er was ruimte voor al mijn vragen. Er is zeer uitgebreid de tijd voor me genomen. Echt fantastisch. En men kon me ook alle technische vragen deskundig beantwoorden.

Service
Na de koop had ik wat vragen die ik per mail stelde. Ik ben terug gebeld door de specialist van deze kijker en nam weer alle tijd om alle vragen te beantwoorden. Geweldig, dus ook na de koop volledige service.

Assortiment
Aanvankelijk werd mij een kijker geadviseerd, maar toe ik ging twijfelen kon ik zo uit het assortiment een andere (betere) aanschaffen.

Aanbeveling
Iedereen heeft een specialisme waar ze echt alles weten en met je meedenken wat voor jou de beste keus is.

Extra toelichting
Geweldige winkel met geweldig personeel. Ze zijn allemaal even aardig, wat je ze ook vraagt. Het wordt gedaan met deskundigheid, de tijd nemend en een brede lach. Echt fijn winkelen. En daarna heb je dus ook geen spijt van je bewuste keuze die je gemaakt hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews