cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

v.Rooijen 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben zelf even naar Urk gereden, ik bestel eigenlijk nooit iets voor dit soort prijzen, zonder iets gezien en getest te hebben.

Service
zie voorgaande antwoord.

Assortiment
Meer dan voldoende, lijkt mij, en de prijs is zeer zeker concurrerend.

Aanbeveling
Uit eigen ervaring.

Extra toelichting
IK zocht een Bridge camera en ben zeer uitvoerig ingelicht, ook werd ik niet in een bepaalde richting gestuurd, dus uiteindelijk mijn eigen keuze gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk marcus 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was zeer duidelijk aangegeven,makkelijk betaalproces.supersnelle levering!

Service
heb geen beroep op de service
hoeven doen.

Assortiment
zeer groot assortiment,prima.
zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
zou deze winkel/webshop zeker aan bevelen.

Extra toelichting
ben voor 100% tevreden over mijn aankoop bij deze winkel/webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maanjaja 27-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk in de winkel aanwezig.

Service
Deskundig en vriendelijk personeel.

Assortiment
Alle artikelen staan in de winkel, deze kun je makkelijk testen en bekijken.

Aanbeveling
Online hadden wij al goede ervaringen met cameranu.nl, Vandaag in de winkel in Urk geweest. Goede deskundige hulp.

Extra toelichting
Online hadden wij al goede ervaringen met cameranu.nl, vandaag in de winkel in Urk geweest. Goede deskundige hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ttheo 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk; prijzen en levertijden/kosten zijn direct duidelijk.

De automatische emails welke verstuurd worden over de status van de bestelling zijn ook helder en duidelijk

Service
Ik had bij de bestelling een opmerking geplaatst en hierop hebben ze duidelijk gehoor aan gegeven en op gereageerd!

Assortiment
Het assortiment is niet heel belangrijk voor mij daar ik specifiek op zoek was naar een bepaald model camera. Deze hadden zij, en ook nog eens op voorraad en voor de laagste prijs welke binnen NL te vinden is.

Aanbeveling
CameraNu is de goedkoopste, er zijn heel veel goede reviews over te vinden, heel weinig/geen slechte reviews (ontevreden mensen klagen veel sneller dan tevreden mensen dit uitten) en ze verzenden snel.

Extra toelichting
Op zondagmiddag heb ik een camera bij CameraNu besteld en deze met iDeal betaald. Maandag is deze verzonden en dinsdag had ik 'm in huis. Qua levering kan het bijna niet sneller. Camera zat goed verpakt in een kartonnen omdoos welke opgevuld was met een kartonnen opvulling. Persoonlijk vind ik deze manier van verpakken beter dan dat er gebruik gemaakt wordt van plastic opvulmateriaal (de bekende plastic chips of schuimpjes), het geeft minder rommel en afval bij het uitpakken en de impact op het milieu wordt ook kleiner. In de doos zaten ook nog een paar ballpoint pennen; waarvoor dank! Ik ben bij CameraNu terecht gekomen via diverse online prijsvergelijkers waarbij CameraNu telkens als goedkoopste aan stond geschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.C. de Jong 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede handleiding na een paar dagen goed er mee om te gaan.

Service
sávond om 21:00 uur besteld de volgende dag om 10:00 al
bezorgd.

Assortiment
Mijn lenzen van mijn vorige Canon camera zijn goed te gebruiken hierop.

Aanbeveling
De service en begeleiding tijdens bestelling en levering geweldig.Verder geen beroep op de service behoeven te doen.

Extra toelichting
Mijn beoordeling over het bedrijf is uitstekend en zal dan ook anderen het bedrijf aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepie999 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A van Kreuningen 27-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Bij een klein probleem (en aankoop} toch een uitstekende telefonische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martello 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lacerda 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter1969E 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
CameraNU ligt bij mij om de hoek als het ware, maar ook het afsturen is geen probleem. Erg makkelijk allemaal. Zeker als je weinig tijd hebt om te 'shoppen'

Service
Service is prima. Ze nemen ruim de tijd voor je en geven daar waar nodig prima tips.

Assortiment
Alles wat ik gebruik in de fotografie kan ik wel bij CameraNU bestellen of ophalen.
TOP!

Aanbeveling
Waarom zou een ander geen gemak van deze zaak mogen hebben?

Extra toelichting
CameraNU is een goed bedrijf waar ze weten wat er speelt in de fotografie. Een goed ingerichte winkel zegt al genoeg. Tot Binnekort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ronaldkamphuis 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en makkelijk betalen

Service
dmv email wordt je op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mailboxleon 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Fraai assortiment, concurrerende prijzen, en Nederlandse producten, waarbij altijd goede service(ook van de importeur) valt te verwachten.

Extra toelichting
Prettige site, goede toelichtingen, en positieve reacties, ook uit de hoek van een mij bekende professionele fotograaf die de winkel bezoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marloesl12 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
De service is goed, prettige en vriendelijk personeel wat kennis van zaken heeft.

Extra toelichting
De winkel en website zijn betrouwbaar zodat ik zonder enig aarzelen via de website grote uitgaven zou verrichten. De service is prima en het personeel is vriendelijk en neemt de tijd om je te informeren ook telefonisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N1992 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,7

Service
Een keer eerder wat bestelt en dat afgehaald. Geen probleem. Nu echter wat met spoed bestelt via internet, een lensdop, die de volgende dag bezorgt zou worden. Gebeurde niet, kwam een dag te laat met als resultaat dat ik alsnog zonder lensdop op vakantie moest. Jammer.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 29-08-2013

Geachte N1992,

Uw order is door ons tijdig verstuurd, zoals u ook heeft kunnen opmaken uit de ontvangen trackingmail. TNT garandeerd in 95% van de gevallen bezorging de volgende dag. Helaas bent u in de 5% categorie gevallen. Onze excuses.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Frank Catscottage 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, die gesmeerd loopt!

Service
Vooral de after sales service is uitstekend!
Bij de PostNL bleek mijn pakketje zoek. CameraNU nam het op zich e.e.a. uit te zoeken; werd binnen een 1/2 uur door hen teruggebeld en jawel het was alsnog was getraceerd!

Assortiment
Voor foto en video een zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Men maakt waar wat op de Website beloofd wordt en de afhandeling is zowel professioneel als vriendelijk!

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

306007 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
's Avonds om 21.30 uur de Scanner besteld. De volgende ochtend om 11.00 uur de levering via Post NL aan huis bezorgd. Razendsnel dus. Tussentijds via de mail alle informatie over de bestelling, de betaling en het te volgen pakket. Ik behoor tot de meer kritische klanten, maar ben uiterst tevreden! René de Bont.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akaatje 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hogie123 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Vandaag besteld morgen geleverd

Service
er ontbreekt wat in de verpakking dit is nog niet nagestuurd, verwacht hop dat dit snel wordt opgelost dan wordt het zeker weer een 8

Assortiment
ruim veel keus

Aanbeveling
snel, goede prijs, en erg belangrijk ruim assortiment

Extra toelichting
Tot nu erg positief, hoop dat probleem met ontbrekende handleiding snel wordt opgelost en volgend keer eerst controleren of tasje wel geschikt is voor camera, ga dez nu omruilen en ben benieuwd hoe soepel dit gaat verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 05-08-2013

Beste Hogie123,

Bedankt voor je review. Vervelend dat er wat ontbrak.
Kun je aan ons aangeven of je inmiddels het ontbrekende item hebt ontvangen? Wij vernemen het graag.

Indien u verdere vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Bart de Hoog
CameraNU.nl

Het Spijk 8
8321WT URK
Tel: 0527-690404
Mail: bart@cameranu.nl
Website: www.cameranu.nl

Reageer

johnpeek 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is zeer toegankelijk, in een paar klikken ben je daar waar je wilt zijn. De bestelling is daarna eenvoudig geplaatst.

Service
Bestellingen worden binnen een paar dagen geleverd. 24h service zou nog beter zijn (sommige concurrenten bieden dit ook)

Assortiment
CameraNu heeft het meest uitgebreide assortiment tegen (bijna altijd) de scherpste prijs

Aanbeveling
Als ik er goed kan shoppen, geef ik dat graag door

Extra toelichting
Het aangekochte product voldoet goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

H.J.H.Figge sr 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer makkelijk om een keuze te maken uit een ruim assortiment

Service
Snelle afhandeling en verzending

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker in mijn kennissen kring

Extra toelichting
Fijne webshop,vertrouwd,mooi en ruim assortiment,snelle levering.Gewoon een super zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Knoester48 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het zoeken op de website is handig en gaat snel.

Service
Het bestelde wordt vlot geleverd.

Assortiment
Assortiment is groot en er zijn vele artikelen op voorraad.

Aanbeveling
Na 1 maal een bestelling te hebben gedaan kun je eigenlijk nog geen goede beoordeling geven.
Toch komt Cameranu vertrouwd over.

Extra toelichting
Het ruime assortiment en de vlotte levering deden mij de bovenstaande cijfers geven. Bij een volgende aankoop zal ik zeker eerst op de website van Cameranu gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Iris 22 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Een fijn overzicht van producten waarna het bestellen vlot verloopt. Je hoeft geen onnodige gegevens in te vullen waardoor een bestelling snel en gemakkelijk gedaan is.

Service
Goede service, de volgende ochtend was het product al in huis. Echter was het product dat ik wilde kopen 90 euro, terwijl je boven de 100 geen verzendkosten betaald. Dit vond ik een tegenvaller, maar heb hierdoor wel een extra product besteld wat voor jullie gunstig is.

Assortiment
Ik was op zoek naar een onderwatercamera en jullie assortiment bestaat uit zowel goedkope (mindere kwaliteit) camera's als dure (goede kwaliteit) camera's. Dit is erg fijn, echter is het aanbod niet supergroot.

Aanbeveling
Goed aanbod tegen een goede prijs. Daarbij is de snelle levertijd een groot pluspunt!

Extra toelichting
Ik heb het product vergeleken op internet met andere aanbieders, maar CameraNU.nl was de goedkoopste. Dit was voor mij een van de meest belangrijke aspecten om het hier te bestellen, daarbij komt de korte levertijd goed van pas tijdens de zomervakantie. Al met al, een prima assortiment tegen scherpe prijzen met een snelle levertijd!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

BM Markus 26-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 16 uur besteld, de volgende dag de camera al in huis!

Assortiment
Een zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ik had zelf al eens een camera besteld, ook op aanraden van een ander. En nu vertel ik het weer door aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan1411 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen gaat gemakkelijk, in heldere stappen

Service
ik ben na bestellen nog gebeld over verzendwijze.

Assortiment
zeer uitgebreid, ik 'grijp 'nooit' mis

Aanbeveling
CameraNu heeft oog voor de klant, levert snel en het assortiment is afgestemd op iedere gebruiker.

Extra toelichting
Prima webwinkel, goede keuze en kwaliteits producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred de Zoete 26-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen van een lens was erg eenvoudig en de informatie duidelijk.

Service
Snel en efficiënt afgehandeld.

Assortiment
Alles aanwezig wat ik nodig had.

Extra toelichting
CameraNU.Nl is een duidelijke site en alles wordt keurig afgehandeld. Als ik opnieuw accesoires of een camera ga kopen dan doe ik het zeker via deze webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvWijk29 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en een prachtige showroom.

Service
Vragen werden goed beantwoord en ik werd vriendelijk geholpen. Moest wel lang wachten voor ik aan de beurt was, maar dat kwam omdat het druk was.

Assortiment
Zeer uitgebreide assortiment met veel op voorraad. Dus snel geleverd.

Aanbeveling
Ik zou Cameranu.nl absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
Onlangs mijn camera bij CameraNU op Urk gekocht. Paar weken later een tas online besteld bij hun. De tas was zeer snel geleverd (zoals beloofd).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mbkoolen 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoeken en betalen. Klaar.

Service
De gekozen manier van verzenden is achterhaald. Zeker voor een stuk dat door de brievenbus kan. Niet afleveren of afgeven bij de buren omdat voor het stuk moet worden getekend is niet meer van deze tijd. Kies voor een andere manier van verzenden zodat de klant niet meer hoeft te tekenen voor ontvangst.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 26-07-2013

Geachte heer Koolen,

Bedankt voor uw review. Wij hebben uw bestelling nagezien en inderdaad dit artikel past door de brievenbus. Wij kennen ook de optie om een artikel per briefpost te laten bezorgen, mits het past natuurlijk. Juist om het door u geschetste probleem te voorkomen Door een fout stond deze optie voor dit artikel uitgeschakeld. Hiervoor onze excuses. De fout is inmiddels hersteld.

Indien u verdere vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.
Met vriendelijke groeten,

Bart de Hoog

CameraNU.NL

Het Spijk 8
8321WT URK
Tel: 0527-690404
Fax: 0527-690484
E-Mail: info@cameranu.nl
Website: http://www.cameranu.nl

Reageer

Canon-tje 26-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima winkel, dit is al mijn 3e camera welke ik hier heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac Coumans 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk een product te zoeken op de website.

Service
Sneller leveren gaat bijna niet, als je voor 10u 's avonds besteld word het de volgende dag geleverd, mits op voorraad.

Assortiment
Groot assortiment van camera tassen direct leverbaar, tegen een scherpe prijs incl. levering.

Aanbeveling
In het verleden meerdere camera's hier besteld, eentje defect maar geen probleem gelijk een nieuwe ontvangen.

Extra toelichting
Prima betrouwbaar bedrijf, wat de snelle levering ook waar maakt en ook nog een hele goede aftersales service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RichardH1972 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uiterst duidelijk

Service
erg professioneel

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer goede bediening en erg uitgebreid met knappe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renedebest 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann456 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk site.

Service
Ik was 1 artikel vergeten te bestellen. Na bellen kon de 2e bestelling toch gratis bezorgd worden. Zeer snel mail ontvangen voor 2e bestelling. Keurig netjes geregeld.

Assortiment
Zeer ruime keuze in artikelen.

Aanbeveling
De nette service, snelle bezorging maar tevens kun je het pakket volgen. Tevens zijn de artikelen goed verpakt en vanaf een bepaald bedrag gratis aangetekend bezorgd en dat geeft zekerheid.

Extra toelichting
Ik kan geen enkele minpunt bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Keulers 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Om dezelfde reden als ik hieronder heb vermeld.

Extra toelichting
Reeds diverse malen artikelen besteld bij Cameranu.nl. Nooit een probleem gehad en altijd goed geholpen. Snelle betrouwbare service! Voor mij mogen jullie de naam veranderen in CameraAltijd.nl ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marco Rauwerda 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruikersvriendelijke website.

Service
Alles ging zo als het moest gaan.

Assortiment
Goedkoop!!

Aanbeveling
Absoluut

Extra toelichting
Dikke pluim!! Gebruikersvriendelijke duidelijke website. Geen poespas, maar veel producten en erg goedkoop. 'S middags besteld, volgende ochtend voor 10 uur in huis. Helemaal super camera.nu!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. den Engelsman 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met goede beschrijving van de producten.

Service
De stoel werd de volgende dag al bezorgd.

Assortiment
Er waren diverse modellen en veel keuze qua maten, fantastisch.

Aanbeveling
Goed zaken doen hier, snelle levertijd .

Extra toelichting
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenny atsma 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben supertevreden over alles. Kwaliteit, service, producten. Heb een pocketcamera en een canvas besteld de laatste weken, supersnel in huis en de kwaliteit is geweldig. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden. Ook de klantenservice is zeer goed te bereiken en erg prettig in de communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwin 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via de webshop gaat prima.

Service
Na een fout van mijn kant bij het invullen van de gewenste gegevens, telefonisch contact gehad en binnen een minuut een nieuwe factuur met de juiste gegevens.

Assortiment
Voor de camera die ik heb gekocht kon ik heel makkelijk bijbehorende asseccoires bestellen zoals, accu, tas, filters etc. Met ruime keuze in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Goede service, groot assortiment en één van de goedkoopste voor de camera die ik zocht!

Extra toelichting
Ik ben erg blij met de geleverde producten en de service. Daarnaast ook plezierig dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden van het verloop van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Loonstra 25-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Hele goede en betrouwbare service gekregen. Er werd echt de tijd voor mij genomen en dat was heel prettig. Ik ben heel goed geholpen in mijn keuze voor een camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels15987125 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Uitgebreid onderzoek gedaan op internet en kwam bij CameraNU.nl als beste en goedkoopste optie voor een mooie cameratas voor mijn Olympus Pen camera.

Assortiment
De sjieke cameratas voor de Olympus Pen is niet op veel plekken te koop, maar CameraNU biedt deze aan voor een goede prijs.

Aanbeveling
Totaal geen klachten, goedkoop en snel geleverd. Je krijgt zelfs een aantal snoepjes bij je bestelling meegeleverd. Aardige toevoeging, toch? :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans56 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering, 21:00uur besteld, 12:00uur de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DHFW 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon goed!

Service
Prima, geen problemen, zoals het hoort.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Prima, niks mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert8888 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Een overzichtelijke internetwinkel zonder poespas. Duidelijke filters om in te stellen zodat het zoeken naar het gewenste product makkelijker is. Helaas werd de lens die ik bestelde een dag later bezorgd dan binnen de 24 uur, maar dat ligt aan post nl en niet aan cameranu.nl. Ik ben blij met mijn aankoop en ben positief over de (toch nog snelle) levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

eriobb1 24-07-2013

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lied90 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van de producten.

Service
Keurig op tijd, in nette verpakking, zelfs met snoepjes erbij:)

Assortiment
De tas die ik kocht (thinktank) is bij weinig winkels te koop, ik was dan ook erg blij dat cameraNU ze verkoopt.

Aanbeveling
Mijn ervaring is erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Snaterse 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Tegenwoordig gaat er steeds meer via internet. Maar hoe kom je achter de juiste informatie? Welk product past het beste bij jou. Ik vond binnen een paar klikken de juiste info op de site. Selecties op bijvoorbeeld merk, prijs of product komen snel op je scherm.

Service
Ik had iets via de webshop besteld. Het betaal menu helpt je stap voor stap van je geld af. Heel simpel en duidelijk. Wat ik prettig vind is dat je je bestelling op elk moment kan volgen. Het bericht dat de magazijn jongens in actie komen was wel leuk maar misschien iets te enthousiast.

Assortiment
Als er op de site staat dat iets op voorraad is wil je daar natuurlijk van op aan kunnen. Je zit eerst weken te dubben over wat je wilt maar als je dan uiteindelijk beslist wil je het ook gelijk hebben. Ja, zo zijn we nu eenmaal. Ik had in de loop van de dag iets besteld dat op voorraad was en inderdaad stond de postbode de volgende dag op de stoep met een pakje. Ja, dan scoor je als winkel!

Aanbeveling
Ik merk aan mijzelf dat een scherpe prijs een heel belangrijk argument is om iets te kopen. De fotowinkel op de hoek waar je drie keer per week voor je hobby en sociale contacten kwam. Ik geloof niet dat ze nog bestaan. Maar wat is de toegevoegde waarde als je alleen maar goedkoop bent. Emotie, gunnen, kennis van zaken. Ik merk dat ik net als velen het Net afstruin om info te vinden en de koop doe bij diegene die op dat moment het artikel op voorraad heeft en er een scherpe prijs voor vraagt. De binding met een winkel is daarom niet meer zo. Voordeel voor de winkel is dat ze nu over de hele wereld kunnen verkopen. De website moet er overzichtelijk uitzien en snel info geven die je zoekt. Nou dat ging prima.

Extra toelichting
Ik was uitermate tevreden over de aankoop. Ik kon op de site zien of het product op voorraad was. Het betaal menu ging stap voor stap en was makkelijk te volgen en de koerier stond de volgende dag voor de deur met het bestelde pakje.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten de Boer 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestel process ging gemakkelijk en alles was duidelijk. Het enige waarom ik een 8 geef en geen 9 of 10 is omdat ik het niet altijd gemakkelijk vind om wat te vinden in de webshop, ze hebben wel alles en via de zoekmachine kun je dat wel vinden echter het menu laat zich wat afweten naar mijn idee.

Een gecategoriseerd en overzichtelijk menu zou het voor mij beter doen.

Service
Altijd goede service, nooit problemen met ze gehad en levering ging altijd razend snel. Makkelijk is dat ze ook Pakje Gemak ondersteunen!

Assortiment
Ze hebben altijd alles wat ik nodig heb!

Aanbeveling
Zeer betrouwbare winkel met goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarijkedV74 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke navigatie

Service
Zeer snelle bezorging

Assortiment
Ik vind wat ik zoek

Aanbeveling
Snelle service, geen verzendkosten, goede site

Extra toelichting
prettige site, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Foto Wim 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De helpdesk staat je bij met raad en daad, zodat je niet direct naar de winkel op Urk hoeft te komen. Een gemakkelijke en klantvriendelijke manier om je te oriënteren waardoor je uiteindelijk je aankoop toch bij cameranu gaat doen

Service
Vriendelijk, vlot en bovenal zeer kundig. Kortom een professionele organisatie

Assortiment
breed assortiment, het is mij nog niet overkomen dat iets niet voorradig was

Aanbeveling
deze winkel is het waard om voor in de auto te stappen

Extra toelichting
deskundigheid en onafhankelijkheid is de norm, je krijgt het beste advies dat bij jouw situatie past. Je hebt nooit het gevoel dat je iets wordt "aangepraat" waar je later spijt van kan krijgen. Een absolute aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric de Redelijkheid 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellingen worden de volgende dag via PostNL geleverd. Betaling via Ideal

Service
Levertijden zijn volgens verwachting. Gratis verzending indien duurder dan € 100,--

Assortiment
Ruim, maar niet zo ruim als een echte specialist.

Aanbeveling
Voldoende ruim assortiment en goederen worden volgens afspraak geleverd.

Extra toelichting
Het gemak dient de mens.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

vince1234567 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
uiteindelijk geen bestelling hoeven doen aangezien camera.nu de papiercassette kosteloos heeft nagestuurd.

Service
Nette service van camera.nu. Ze hebben aangegeven dat er inderdaad een fout stond op de site en aangeboden om de papiercassette kosteloos op te sturen. Deze was binnen een week binnen.

Aanbeveling
de fout (incomplete informatie) op de site is hersteld en de afhandeling is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews