cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dordrecht078 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Bij ontvangst flitser stuk na telefonisch contact perfect geholpen met excuus en snelle afhandeling

Aanbeveling
Wat een service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w-e-n-n 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede usability, makkelijk zoeken en bestellen.

Service
Levertijd niet helemaal nagekomen, maar wel netjes een mail gehad van de servicedesk met de reden hiervoor.

Assortiment
Breed assortiment voor een goede prijs. Was voor het product wat ik besteld heb de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loekatje 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
mooi op tijd geleverd, met 1 dag vertraging i.v.m. de benodigde handtekening. dit was wel duidelijk aangegeven in track en trace

Aanbeveling
alles prima

Extra toelichting
Goede service, duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvdzwan 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik zocht een flitser voor mijn camera en wist al waar ik naar zocht dus bij de zoekfunctie ingevoerd

Service
kan gelijk zien of het product op voorraad is en na betaling het product binnen 1 dag in huis.

Assortiment
in dit geval wist ik waar ik naar zocht maar al vaker op de site geweest en altijd gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
overzichtelijke website. prijs/kwaliteit verhouding is ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Spierings 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

errie001 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan eenvoudig verschillende oplossingen testen op je eigen camera.

Service
Kundig personeel, bieden mogelijkheid tot inruilen.

Assortiment
Meeste producten op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gientje70 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel makkelijk bestellen en duidelijke website

Service
Ik had eerst een Blue-ray besteld, die bleek toch niet meer op voorraad. Hier hebben ze over geprobeerd te bellen en toen dat niet lukte, kreeg ik een mail. Ik heb al met al 2 keer gebeld met ze en kreeg prima service

Assortiment
Ik vind het alleen raar dat, ook nadat ik contact met ze heb gehad dat de blu-ray niet leverbaar was, deze wel nog steeds als leverbaar op de site stond.

Aanbeveling
snelle levering, goed telefonisch contact mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke van Eeuwen 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super!

Service
Prima!

Assortiment
Goed en lekker breed georriënteerd

Aanbeveling
aan iedereen die het maar horen wil!

Extra toelichting
Geweldig snelle levering van mijn Canon 100 mm, Macro objectief, gelijk van de week mee aan de slag gegaan, weliswaar binnenshuis, maar resultaat is super te noemen! Ik kan iedereen aanbevelen bij CameraNu.nl te bestellen, mij is het in ieder geval heel goed bevallen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars1972 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Goede service en snelle afhandeling

Assortiment
Ruim assortiment ook voor de kleinere beurs

Aanbeveling
ruime keus en snelle levering of ter plekke af te halen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja van Stee 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het spreekt allemaal voor zich, de site is duidelijk!

Service
Er was een probleem met de set flitsers die ik had besteld. Er zouden statieven bij zitten en dat was niet het geval. Onmiddelijk werd een set opgestuurd en ik had het de volgende dag in huis, zonder extra kosten!

Assortiment
Heel uitgebreid, fijn!

Extra toelichting
Over de hele linie tevreden. Heel snel, goede service! Ik hoop hier zeker terug te komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tasman55 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
je hoeft maar te kikken en
ze staan voor je klaar met
raad en daad

Assortiment
geweldig assortiment zo mooi
en uitgebreid dat je gaat
dagdromen

Aanbeveling
uitgebreid, gunstige prijs,
zeer vlotte levering

Extra toelichting
fijn om een bedrijf tegen te komen waar ze uiterst gemotiveerd zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duck33 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en snel bereikbaar. Overzichtelijke site

Service
Ik wilde wat extra informatie over het artikel dat ik wilde aanschaffen. Ik belde en weer heel persoonlijk en deskundig te woord gestaan.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen is het assortiment heel uitgebreid.

Aanbeveling
Betrouwbare firma die snel levert en alle gemaakte afspraken punctueel nakomt.

Extra toelichting
Ik geef CameraNu een zeer goede beoordeling. Ik heb er nu voor de tweede keer een artikel gekocht. Voel me als klant heel serieus genomen. Vind het erg prettig dat er goed en persoonlijk telefonisch contact mogelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex2014 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Keer op keer een fijne webwinkel om bij te bestellen. Ik kan alles snel en makkelijk vinden. De verschillende betaal methodes en in het bijzonder PayPal is een groot plus punt voor mij.

Het feit dat ik 's avonds iets bestel en de volgende morgen om 11:00 de PostNL voor de deur heb staan is de eerste keer een hele fijne ervaring. En keer op keer ligt het niet aan CameraNu.nl als hij iets later binnen komt. De track and trace werkt goed om te zien dat PostNL wat steekjes laat liggen.

Het enige nadeel aan de site is dat ik af en toe de weg een beetje kwijt ben. Dan ben ik ergens een afslag in gegaan en kan niet niet goed meer alles vinden op de site. Dan klik ik op het Logo, en beginnen we opnieuw.

Assortiment
Het assortiment is redelijk breed en ik kan eigenlijk altijd alles op de site vinden wat ik nodig heb. En meestal ook nog voor de beste prijs volgens een aantal sites.

Aanbeveling
Ik heb niets anders dan goede ervaringen met deze webwinkel, en zou hem zonder te aarzelen aan iedereen aanbevelen. Voor mij DE site waar ik mijn camera spullen koop.

Extra toelichting
Al met al een hele fijne webwinkel en voor mij geen ander. Goede prijzen, snelle levering. En over de service kan ik niets zeggen, want daar heb ik nog geen ervaring mee. Alles producten werken nog goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sparetime 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webshop is goed bereikbaar en helder.

Service
De mensen aan de bali zijn klantvriendelijk, kundig, eerlijk en objectief

Assortiment
In elk segment is er voldoende keuze aan merken en types in meerder prijsklassen.

Aanbeveling
De prijzen zijn concurerend, de bediening is prima. Daardoor is het wel vaak erg druk en zijn de wachttijden soms wat lang.

Extra toelichting
Een prima store waar ik vrijwel al mijn aankopen op het gebied van fotografie doe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w.geijtenbeek 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig

Service
Snel en doorzichtig proces

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen

Extra toelichting
Een eenvoudige, snelle en doeltreffende behandeling. De shop geeft een vertrouwd gevoel, waardoor je makkelijker een beslissing neemt tot aankoop. Volledige informatie over de aflevering. Ik zou niet weten hoe het nog beter moest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Td 13-01-2014 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
werk op hetzelfde industrie terrein

Service
altijd top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

azsandiz 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Structuur van de site is duidelijk genoeg, maar door grote assortiment is het af en toe zoeken.

Service
Supersnelle levering! Verder geen nazorg nodig gehad.

Assortiment
Alles wat je maar kan bedenken op fotogebied.

Aanbeveling
Absoluut 1 van de winkels die je moet checken voor een aankoop.

Extra toelichting
Op zoek naar een specifieke fototas kwam ik via google bij CameraNu als goedkoopste aanbieder. Aanschaf via de webwinkel ging heel intuitief en hoewel ik op vrijdag bestelde, werd de tas al op zaterdagochtend geleverd. Verassing! Dat noem ik nou supersnel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bossie 12-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via website bestellen zonder bezorgkosten.

Service
Foto toestel was gaf error melding (e23). Ik kon de camera terugsturen, volgende dag een mailtje dat ze de fout ook hadden geconstateerd en meteen een nieuwe gestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge B123. 12-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vergeklijken van produkten is makkelijk.

Service
keurig op tijd geleverd en tussentijds bericht

Assortiment
ok

Aanbeveling
indien er staat 'in voorraad' dan is dat ook zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Brands jr 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site. overzichtelijk.

Service
Prima afhandeling van de koop.

Assortiment
Alles te koop, dus prima assortiment.

Aanbeveling
Zelf goed behandeld dus zeker aan te bevelen bij anderen.

Extra toelichting
Prima winkel en site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Weima 12-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke/vakkundige uitleg op de Pro-Afdeling heeft mij geholpen bij de keuze van mijn studio/locatie apparatuur.

Service
Bij het uitpakken van mijn nieuwe Bowens Stuido-flitsset bleek een instel-lamp stuk te zijn. Na één telefoontje, werd een extra lamp binnen een paar dagen thuis gestuurd. Zo hoort het.

Extra toelichting
Naar mijn mening een aanwinst voor de vakfotograaf. Het personeel weet waarover het praat en kan u goed van advies dienen en zodoende helpen bij het kiezen van uw aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelayan 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
fantastisch geholpen in de winkel

Aanbeveling
goede service en ze nemen de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edyard 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Overzichtelijk en gemakkelijk, snelle levering, goede prijzen. Zou er zo nog een keer bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eize Pieter Ypma 11-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles overzichtelijk bij elkaar

Service
geweldig geholpen en voor gelicht

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
zie punt service

Extra toelichting
ik ben geweldig geholpen door een nummer te trekken wisten we waar we aan toe waren niemand dringt op deze manier voor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit Bikker 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed werkende site, prima afhandeling

Service
garantie afhandeling werdt perfect afgewikkeld (enkele jaren geleden)

Assortiment
prima voor wat ik zoek

Aanbeveling
goede prijs/kwal verhouding

Extra toelichting
Ik kwam jaren geleden al bij cameranu.nl toen ze nog op een zolder boven de oliehandel zaten. werd toen heel plezierig geholpen en het was een setting die ik niet had verwacht. Sindsdien met enige regelmaat spullen gekocht. Ondertussen kopen we voor het bedrijf waar ik werk ook alle spullen bij cameranu.nl en dat loopt altijd prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eukendei62 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te navigeren site

Service
Item wat niet op voorraad bleek vervangen door duurder artikel voor de lagere prijs

Assortiment
Alles te vinden op fotogebied..

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Prima en accurate service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Whizon 11-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is helder en overzichtelijk. Via de zoekfunctie kom je vlot bij artikelen. Zowel betaling als bestelling is duidelijk en snel via e-mail ter bevestiging/informatie. De stapsgewijze manier van bestellen voorkomt onduidelijkheden.

Service
Voorbeeld uit eigen ervaring: lens bevatte een fabrieksfout. Contact opgenomen. Snel bericht terug gehad. Lens opgestuurd, wederom contact gehad en een nieuwe lens opgestuurd. Kort maar krachtig: uitstekende service waarbij helder gecommuniceerd wordt, en goed wordt meegedacht met de klant. Top!

Assortiment
Voor zowel camera's als camera accessoires een prima assortiment. Qua prijzen goed in lijn met de concurrentie.

Aanbeveling
Dankzij de uitstekende service zeer zeker aan te bevelen bij vrienden, en reden om bij deze winkel te kopen in de toekomst.

Extra toelichting
Goede service + prima assortiment = topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly D. 11-01-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website staan de artikelen duidelijk omschreven zodat toelichting nauwelijks nodig is.
Bestellen gaat eenvoudig, evenals de betaalprocedure.

Service
Verzending was snel en artikel was keurig verpakt! Geen verzendkosten... waar zie je dát nog?

Assortiment
De daglichtlamp die ik heb aangeschaft was nergens anders goedkoper, scheelde me toch 20 euro.
Ruim assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bach1935 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Efficiënte website

Service
Zoals beloofd de volgende dag product in huis.
Vergeten sd kaart te bestellen. Telefoontje was voldoende en ook dat de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Prima eerste ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Photomaarten 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vergelijken is erg makkelijk

Service
volgende dag had ik het product al in huis en kon gelijk aan de slag

Assortiment
Ik had de keuze uit drie merken

Aanbeveling
Al mijn collegas kopen bij cameranu.nl

Extra toelichting
Het vergelijken was erg makkelijk en kon snel mijn keuze maken uit de drie aangeboden merken. De volgende dag had ik het al in huis en kon het gelijk gaan uitproberen, ik ben blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny48 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Als ik dan iets zou mogen toevoegen; zou het mooi zijn dat er een iets uitgebreidere filtering bij de statieven beschikbaar zou zijn.

Service
Ik zou eigenlijk een 10 moeten zeggen maar het kan altijd nog net iets beter. Ik ben uiterst tevreden met de service en ook de kennis bij cameranu. Ik ben in de winkel geweest en ben zelden zo geduldig en vakkundig geholpen. Ik zal niet zo heel snel naar een andere shop gaan.

Assortiment
Voor het geen ik wilde kopen ben ik steeds geslaagd bij Cameranu

Aanbeveling
Tja, als je zelf elke keer fijn geholpen bent, is het logisch dat je jouw ervaring met andere deelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam6januari 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
gewoon goed, gemakkelijk en snel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie Arends 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Her56 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Door zoekfunctie direct juiste artikel. Het bestelproces is in duidelijke stappen en er zijn diverse betaalmogelijkheden

Aanbeveling
Snelle levering tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Snelle en complete levering zonder verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Entropy69 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
makkelijk besteld en erg snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

steijnerick 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruikelijke standaard montage met een korte, maar duidelijke handleiding.

Service
Correcte behandeling van de aankoop en afwerking van de betaling.
Heldere follow-up bij de verzending met een opgaven van de leverings tijdbestek en herziening bij afwijking.

Assortiment
Onvoorstelbaar veel producten en een overzichtelijke zoek routine.

Aanbeveling
Op basis van eigen ervaringen.

Extra toelichting
Ik heb een aantal keren materiaal gekocht bij Cameranu en zowel de bestel- en betaal procedure zijn helder. De levering is prima in termijn en verpakking. Schade aan de producten door transport zijn niet vastgesteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia C 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt zowel naar de winkel in Urk als via de site bestellen. Voor de levering kun je ook kiezen voor de (gratis) koeriersservice van Cameranu zelf, dit vind ik toch stukken prettiger dan verzending via PostNL (ook een gratis optie trouwens).

Service
Ze zijn echt heel vriendelijk en behulpzaam, zowel in de winkel, als via de telefoon als per mail. Ze geven ook eerlijk advies, dat heb ik uit eigen ervaring gemerkt toen ik er een keer voor een camera van een vriendin was. Ze praten je hier niet zomaar dure producten aan, maar écht de producten die jij nodig hebt, of bij je passen. Eerlijk advies dus. En uitgebreid.

Assortiment
Qua camera's en accessoires (zelfs MacBooks!) hebben ze hier álles.

Aanbeveling
Ik heb zelf bij Cameranu mijn nieuwe spiegelreflex plus toebehoren besteld, omdat ik zo te spreken was over hun (eerlijke!) service aan een vriendin van me die haar camera bij Cameranu kocht. En zelf ben ik ook echt helemaal tevreden met hun service aan mij. En bevriende professionele fotografen kopen ook bij Cameranu. Ik zou ze echt aanbevelen aan iedereen die een camera of accecoires wil kopen. En als je de kans hebt, bij ze langs te gaan in de winkel. :)

Extra toelichting
Echt een goede, professionele winkel met vriendelijke, behulpzame en vooral kundige bediening. Verzending gebeurt snel en in overleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs 28 11-01-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel en overzichtelijk

Service
adequaat, deskundig oplossingen zoeken op maat

Assortiment
voldoende en te zien via de website

Aanbeveling
geweldige ervaringen tot nu toe

Extra toelichting
goed advies prettige sfeer en lekker kopje koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vorie 11-01-2014

Algemene score

3,0

Service
terwijl er 2 stellen erg twijfelden over een aankoop, liepen de baliemedewerkers continue met deze mensen mee, terwijl er anderen (waaronder ikzelf) meer dan een uur moesten wachten. als toppunt besloot een van de medewerkers op dit moment ook nog eens lunchpauze te nemen! ik kom niet meer in de winkel, maar bestel wel via internet.

Aanbeveling
de webshop wel, en als je zeer uitgebreid advies wil de winkel ook wel, maar als je wat kleins nodig hebt zou ik gewoon via internet bestellen

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 12-01-2014

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw factuurnummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij gaan dan onderzoeken wat er fout is gegaan. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

marcel darkblue 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Assortiment
Veel te vinden in de categorieen

Aanbeveling
Net nog aanbevolen aan ouders

Extra toelichting
Topbedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KNRM Hoek van Holland 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en snel

Service
Goede contacten via mail en snel in huis.

Assortiment
Meeste wat je zoekt vind je er wel

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
Op de rembours / pakketkosten na een directe hit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Boetje1607 10-01-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk om vanuit huis je voorwerp te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment wanneer je op gewenst onderdeel zoekt

Aanbeveling
Goede voorwaarden en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick Blom 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken en bestellen via de website gaat bijzonder eenvoudig. De volgende dag wordt het pakje netjes afgeleverd! Compleet natuurlijk.

Service
Je wordt prima geïnformeerd over de bestelstatus!

Assortiment
Ik heb precies kunnen vinden wat ik zocht. Een heldere productbeschrijving.

Aanbeveling
Gewoon doen! deze winkel is betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Ponjee 10-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Paar keer vraag gesteld via e-mail. Snel antwoord gekregen. Met de camera én een vraag langsgegaan toen ik in de buurt was, goed geholpen.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel. Nooit geweten dat er zoveel accessoires bestonden!

Aanbeveling
Ze weten waar ze het over hebben als je een inhoudelijke vraag over je camera hebt, vriendelijke medewerkers.

Extra toelichting
Mooie winkel met groot assortiment, mooie website, vriendelijke en deskundige medewerkers, voldoende parkeergelegenheid, schoon toilet

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anna 1703 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik kon snel het product vinden wat ik zocht. Ook kon ik snel andere soortgelijke producten vinden en direct vergelijken.

Service
Product werd niet conform de afleveringsvoorwaarden geleverd. Werd wel via de mail gecommuniceerd. Volgens de website bestellen voor 22:30 kon niet worden nagekomen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
ja, maar als het product echt de volgende dag nodig hebben dan eerst telefonisch contact opnemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MB1987 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel betaalmogelijkheden, geen verplichting tot het aanmaken van een account, duidelijke website.

Service
Geen ongevraagde extra informatie, wél gevraagde extra informatie. Snelle, kosteloze levering.

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijs, snelle levering.

Extra toelichting
Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

babedwin 10-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Service
's avonds 21.30 uur bestelling gedaan, volgende middag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zoodsma 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke site en ook voor afhalen mooie lokatie. Goed en steeds groeiend assortiment. Goede service met bestellingen maar ook met klachten afhandeling. Aanbevelingen: zelfs klein kinderen zijn bekend met cameranu en doen bestellingen hier. Succes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Poortstra 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is op de website gemakkelijk te vinden en het bestellen is supereenvoudig.

Service
Goede communicatie, zeer snelle verzending van de bestelling.

Assortiment
Ja, goed, compleet aanbod voor de beginnende en de gevorderde natuurfotograaf

Aanbeveling
Snel, voordeling en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coen1981 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces.

Service
Bestelling werd snel geleverd, volledig volgens afspraak.

Aanbeveling
Erg tevreden over de aankoop bij deze winkel

Extra toelichting
Erg tevreden over de aankoop bij deze winkel vanwege een eenvoudig bestelproces en de bestelling werd snel geleverd zoals was beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews