cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nightmoth 17-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel en makkelijk, geen problemen

Service
Je wordt er echt goed geholpen

Assortiment
Groot assortiment, heel tevreden!

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij veel vrienden en familie

Extra toelichting
Alles wordt goed afgehandeld, je wordt goed geholpen, zowel op internet, in de winkel of aan de telefoon. Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tstb 17-08-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
er wordt uitgebreid de tijd genomen om naar jouw v raag te luisteren en een oplossing te zoeken die voor jouw probleem goed werkt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tessiebessie 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigeren, plaatsen in winkelmand, afrekenen en een dag later in huis. Verbaasd over het gemak, maar vooral heeeeel erg blij met de snelheid!

Service
Levertijden zijn echt super.

Assortiment
Ik zocht een glidecam. Bij andere winkels kon ik deze niet vinden en bij de winkel waar dit wel kon, was deze erg duur. Bij Cameranu.nl was deze op voorraad en de volgende dag in huis. Top!

Aanbeveling
Assortiment en levering dik in orde. Daar wil je vaker iets bestellen!

Extra toelichting
Niets dan lof. Ik verbaasde me echt over de snelheid van levering. Ik was skeptisch, maar onterecht. Hier ga ik vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard-g 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
artikelen goed te vinden in het ruime assortiment produkten

Assortiment
Genoeg keuze voor iedereen, goed in duidelijke groepen verdeeld

Aanbeveling
Eigen ervaring alijd goed geweest, dus zeker aan te bevelen voor een ander.

Extra toelichting
Nog geen problemen met Cameranu.nl Alle bestellingen netjes optijd afgeleverd en in goede staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ttr 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goede uitleg en bereidwillig ondanks de drukte 10 augustus

Service
snel binnen

Assortiment
nieuwste camera op voorraad

Aanbeveling
eerlijk uitleg en snelle service

Extra toelichting
ik vind de site overzichtelijk en duidelijk met levering en prijzen mooie pakket deals

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVTuannn04 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk overzichtelijk. En ziet er goed uit.

Service
Snelle versturing van de bestelling.

Assortiment
Genoeg producten waaruit je kunt kiezen en genoeg in de assortiment. Je hoeft geen weken te wachten.

Aanbeveling
Snelle service. Goed ingerichte site en snelle versturing.

Extra toelichting
Ziet er keurig uit en ben blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marzzz69 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen is simpel via de website. Vragen die ik vooraf had werden heel snel en vriendelijk beantwoord

Service
Ik kon nog gebruik maken van een actie die eigenlijk al een dag was afgelopen, door een computerstoring kon ik niet eerder bestellen, na daarvan melding te hebben gemaakt bij cameraNU kreeg ik alsnog de actieprijs.

Assortiment
ruime keus en op vooraad

Aanbeveling
Goed gevoel voor en na de aankoop.

Extra toelichting
Prima winkel, heb hier voor het eerst gekocht na positieve verhalen van kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Rokven 17-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site. Dus gewoon vanaf je bank bestellen.

Service
De service is prima niks op aan te merken

Assortiment
Het assortiment is compleet ze hebben alles.

Aanbeveling
Zeer goed ik heb al enkele vrienden naar deze site gestuurd als ze iets nodig hadden voor de camera.

Extra toelichting
Al met al heb ik alleen maar positieven berichten gemeld over deze winkel (site). Of het nu om iets kleins gaat of groot alles word keurig bezorgt en op tijd geleverd. Dus je kan gerust een bestelling doen bij CameraNU.nl,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie van Loon 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site gebruiksvriendelijk en doeltreffend

Service
Product wat ik zocht was niet op voorraad maar ik kon mezelf laten verwittigen als het weer op voorraad was, maar aangezien dat overal was toch even telefonisch contact gezocht , hele aardige dame heeft me eea uitgelegd en me gewezen op het feit dat ik me op de hoogte kon laten stellen als het weer binnen was.
Zo gezegd zo gedaan 2 weken later kreeg ik een mail dat het product op voorraad was, savond's om 20:00 besteld en betaald, volgende dag om 14:00 was het binnen ...

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid, maar moet eerlijkheidshalve bekennen dat ik erg gericht de site bezocht heb vanwege dat ene product, maar zal zeker mijn volgende bestelling ook weer daar doen.

Aanbeveling
dit is moeilijk te motiveren, dit is het gevoel wat ik heb...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lex005 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
ruim assortiment

Extra toelichting
tot nu toe zijn alle gekochte producten snel en goed geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Rakers 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Om het artikel te vinden moet je wel de juiste benaming weten daarna ging alles t/m de betaling volgens een logische en duidelijke volgorde.

Service
De winkel is voor vragen goed bereikbaar en ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan. Als men niet direct een antwoord werd er bij een collega even navraag gedaan.

Assortiment
het door ons gezochte artikel was eenvoudig te vinden mits je de juiste benaming weet

Extra toelichting
Het gekochte ziet er goed uit, voldeed ruimschoots aan de verwachtingen. Telefonische vragen over het artikel werden netjes en keurig behandeld. Telefonisch goed bereikbaar. De site ziet er netjes uit en goed leesbaar. Roept in het totaal geen vraagtekens op. Voelt zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend de Roo 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Grooten 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk. Niets mis mee.

Service
Ontzettend snelle levering. Vrijdagavond laat besteld, op zaterdagochtend in huis.

Aanbeveling
Ontzettend snelle levering en lage prijs.

Extra toelichting
Via tweakers.net kwam ik bij deze winkel vanwege de lage prijs. Meteen besteld en de volgende ochtend had ik de camera in huis. Ik stond versteld. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharky57 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en heeft bovendien een perfect werkende zoekfunctie.
Levering is bloedje snel, 3X
besteld, telkens binnen 12-14 uur binnen

Service
Gewoon prima

Assortiment
Zeer uitgebreid, hoef nooit ergens anders nog te zoeken

Aanbeveling
Gemakkelijk, betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb, is dit de eerste site waar ik ga kijken en het zal me zeer verwonderen als ze het niet hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk10011955 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van achter de pc zaken doen geweldig

Service
geweldig, was een adapterring kwijt die besteld moest worden deze had ik na 4 dagen in huis.
werd via mail op de hoogte gehouden van de bestelling.
prima service

Assortiment
ruime keuze voor elk merk en elke beurs

Aanbeveling
prima geen gezeur service

Extra toelichting
snel makkelijk en informatief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Focus44 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De volgende dag al in huis, en nog eens grais verzendkosten.

Service
Prima feedback na bestelling en verzending.

Assortiment
Zeer gevarieerd.

Aanbeveling
Perfecte webshop van deze winkel. Nog nooit een probleem ondervonden.

Extra toelichting
Voor mij is dit een van de beste, zo niet de beste camera webwinkel. Een zeer gevarieerd aanbod, scherpe prijzen en ook nog leuke nevenactiviteiten voor fotografen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet uit Den Bosch 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk bestellen

Service
snel bezorgd de volgende dag al in huis

Assortiment
net voldoende

Aanbeveling
te ver weg en voor grote aankopen daarom te duur

Extra toelichting
Ik heb een negatieve ervaring met de aankoop van een product van Canon waar eeen cashback aan vast zat ik heb gedaan wat er van mij verlangt werd maar helemaal niets van Canon gehoord, dit vindt ik valse reclame.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Monty5 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Service
gegevens op de site kloppen, snelle levering.

Assortiment
goede keuze mogelijkheden

Aanbeveling
goedkoop, snelle levering en geen verzendkosten.

Extra toelichting
prima webshop, genoeg keuze snelle levering en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

domineetje 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Snel,deskundige en vriendelijk geholpen

Assortiment
Goede prijsstelling en voor ons slechts 3 km rijden.

Aanbeveling
Goedkoper dan elders en goed gesorteerd, woon je verder weg bestel je via internet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Photobility 16-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht en uitleg van de producten

Service
Goed geholpen in de winkel zelf op Urk

Assortiment
Voldoende assortiment voor provisionele en amateur fotografen.

Aanbeveling
Leuke winkel met uitgebreid assortiment, aanbevolen voor elke fotograaf om eens een kijkje in de winkel op Urk te nemen.

Extra toelichting
Gewoon leuk en goed geholpen tijdens de aankoop van mijn Canon EOS 6D.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis van der Laan 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot aanbod visueel op internet, geen gezeur met winkelwagens

Assortiment
Ruim voldoende!! En alle bekende merken

Aanbeveling
De manier om online je foto/filmspullen aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richtje 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is duidelijk dat je in alle rust thuis kunt bepalen wat je op welk moment wilt bekijken en bestellen. Je kunt het artikel thuis via de website in alle rust bekijken en bestuderen. Ook kun je verschillende artikelen met elkaar vergelijken indien gewenst.

Service
Dat wat je besteld hebt, wordt op correcte manier afgehandeld d.m.v. mailcontact. Je weet dat een bestelling is aangekomen en je krijgt bericht dat het bestelde artikel is verzonden.

Assortiment
Er is een ruime keus uit artikelen. Dat wat je zoekt, is goed te vinden doordat er gezocht kan worden op cathegorie. En het is heel fijn om te weten welke assessoires je erbij kunt bestellen. De prijs is vaak lager dan bij vele andere winkels waar je hetzelfde artikel kunt kopen. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Aanbeveling
Het is een prima winkel voor wie zich graag bezighoudt met fotografie en videofilmen. Je kunt er vinden wat je wilt. Het assortiment is over het algemeen upto date. Komt er iets nieuws op de markt, dan is het bij CameraNu in de regel wel te vinden.

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met CameraNu. Het is een betrouwwbaar bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk Pom 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, snel en makkelijk bestellen.

Service
Niet veel ervaring met de service, want alles was in orde. En zelfs de levertermijn van een dag klopte.

Assortiment
uitgebreid assortiment, ik kon hier alles vinden wat ik nodig had, en ook tegen een redelijke prijs vergeleken met andere websites. Ik vind het altijd wel prettig als je alles in 1 keer bij 1 winkel kan bestellen, in plaats van verschillende webwinkels.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over het hele bestelproces, en ik vind het ook altijd een fijn idee als een website de thuiswinkel waarborg heeft.

Extra toelichting
De producten die ik heb ontvangen zijn van goede kwaliteit, en ik had ze meteen de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung SSD 840 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Gewoon doen wat je belooft is helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jhbos 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
ik zou het afhalen vanuit de haven van Urk. Die bleek veel verder dan de mdw van Camera.nu had gezegd. Toen is hij de camera na werktijd komen brengen...
Goed opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoEva 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Ruim assortiment camera's en accessoires.

Aanbeveling
Prima winkel, scherpe prijzen. Camera snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mondriaan 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen probleem om op de website iets te vinden

Service
Uitstekend! Er wordt gedaan wat wordt beloofd.

Aanbeveling
Duidelijk, eerlijk en geen verborgen "kleine lettertjes"

Extra toelichting
Duidelijk, eerlijk en to-the-point.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeFotograaf 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website en dito bestelproces.

Service
Snel geleverd binnen de aangegeven levertijd.

Assortiment
Ze verkopen hier zeker niet alles, maar daarvoor is de markt van fotografie-goederen wellicht ook te groot. Als ondernemer moet je ook keuzes (durven) maken.

Aanbeveling
Zeker. Goed geprijst, overzichtelijk, snelle levering en duidelijke communicatie. Er zijn wel webwinkels waar dit minder goed geregeld is.

Extra toelichting
Behalve de webwinkel is ook het gekochte artikel prima in orde. Aangegeven beschrijving klopt volledig en bovendien een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nynker 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
heb telefonisch contact gehad en werd netjes en duidelijk te woord gestaan, en kreeg eerlijke antwoorden op mijn vragen.
Zo ben ik overgegaan tot aankoop van ons toestel

Aanbeveling
heel tevreden over deze winkel. Ze staan ook goed bekend en nu weet ik uit eigen ervaring waarom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Taris 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik hoef alleen maar even achter de computer te gaan zitten en het product wordt me thuis bezorgd.

Service
Op basis van goed advies laten verzenden en cartridges waren snel in huis. De cartridges zijn goed gevuld maar wel vuil van de toner. Mogelijk omdat het tweedehands cartridges zijn.

Assortiment
Voor mij voldoende keuze.

Aanbeveling
Voor een mooie prijs goed gevulde cartridges.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thom1234 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel geld terug na foute bestelling,

Assortiment
veel keus, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Yperen 15-08-2013 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

5,3

Service
De verkoper heeft niet gecheckt of in de meegegeven camerabody-verpakking zat wat erin hoorde te zitten. Thuisgekomen na een rit(je) Scheveningen - Urk v.v., bleek alleen de camera erin te zitten + de gebruiksaanwijzing. Zaken als oogschelp, batterij + lader, snoertjes en draagriem ontbraken.
Ook de suggestie dat ik geen nieuwe lensplaat nodig zou hebben voor mijn nieuw gekochte schommelkop bleek thuis onjuist.
In de telefoontjes en mailwisseling om e.e.a. op te lossen was ook sprake van half luisteren/lezen.
Kortom: een slapeloze nacht en frustratie, maar uiteindelijk kwam alles na twee dagen toch nog goed.

Assortiment
Fraaie winkel daar in Urk en ruim gesorteerde webwinkel.

Aanbeveling
Als je in de winkel zelf goed bij de les blijft en ze een tweede of zelfs derde kans gunt, dan kom je uiteindelijk best wel behoorlijk goedkoop aan je uitrusting.

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Sandra18575 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig bestelling te plaatsen ook als je nog geen klant bent.

Service
Zeer vriendelijk te woord gestaan en nog belangrijker heel goed geholpen. duidelijke uitleg.

Assortiment
Top

Aanbeveling
Geen negatieve ervaringen. beloftes nagekomen duidelijke communicatie en alles netjes verpakt.

Extra toelichting
Geen negatieve ervaringen. beloftes nagekomen duidelijke communicatie en alles netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DWO Otis 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
De mensen die er werken hebben verstand van zaken en geven een eerlijk advies.

Extra toelichting
Over ALLES zeer tevreden,zeker door de tijd die er voor je wordt genomen ook via de telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gernanda 15-08-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je voelt je in de winkel op je gemak; je kan een kopje koffie pakken en eerst zelf even rondlopen

Service
Er is voldoende personeel aanwezig en is erg ervaringsdeskundig en kan je dus goed helpen bij het maken van een keuze

Assortiment
heel veel camera's, veel merken, te veel om uit te kiezen...haha

Aanbeveling
veel deskundigheid, groot assortiment

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sr23 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles verliep naar verwachting. Duidelijke site en snelle levering.

Service
Snelle en nette reacties op mailtjes.

Assortiment
Hebben niet alleen het standaard spul.

Aanbeveling
Prima winkel.

Extra toelichting
Goede website, snelle levering, snelle en nette reactie op vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger1241 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Gewoon, wat ik verwacht van een e-shop

Assortiment
Ik kwam voor één bepaald product. Ik heb verder niet rondgekeken.

Aanbeveling
Goede website, snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Boelseye 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en efficiënt

Service
Vanzelfsprekend

Assortiment
Bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Zonder enige reserve

Extra toelichting
De beste online winkel op dit gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P. van Popta 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Had Atomos Ninja besteld, bleek niet goed. Teruggestuurd, en gevraagd of ik de betere Samurai kon krijgen ipv Ninja... alles keurig afgehandeld, prima.

Assortiment
accessoires voor nieuwe camera's niet altijd aanwezig (ie. Canon 5DmkIII / 1DmkIV)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Karel Noy 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden op jullie site !
Weinig in te vullen en het was duidelijk wat ik moest doen.

Service
De Service van jullie zijn perfect !
De levertijd zijn boven mijn verwachting.
De retourprocedure is ook geweldig.
Verkeerd bezorg door de firma een belletje en de volgende dag is het goede product gebracht via de post.

Assortiment
Er is genoeg te koop bij Camera.nl en erg overzichtelijk en als je iets niet snap vraag je aan het personeel of zij kunnen helpen En dat is het fijne van deze winkel.
Concurrerende prijzen hebben zij zeker diverse artikelen zijn bij Camera.nl een stuk goed koper !

Aanbeveling
Ik zou zeker ieder die wat met fotografie te maken heeft bij Camera.nl aanbevelen !

Extra toelichting
Van de week bij CameraNU.nl een beschermkapje van 14 euro gekocht voor mijn Sony A200. Het beschermkapje paste voor geen meter dus ik een belletje gedaan naar CameraNU.nl De dame aan de telefoon was erg vriendelijk en na een gesprekje en wat foto's gestuurd (van het kapje op het fototoestel niet passend)te hebben was het probleem gelijk geregeld en zonder kosten werd er een nieuwe beschermkapje bezorgd op mijn adres binnen 2 dagen. Dus daarom wil ik ieder motiveren om eens naar Urk te gaan om gezellig te gaan winkelen. En de koffie staat altijd klaar bij CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitser3 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke en overzichtelijke indeling van de winkel

Service
Prima begeleiding bij de koop of informatie van een bepaald artikel, winkel personeel goed op de hoogte met apparatuur en mogelijkheden hiervan.

Assortiment
Ruime keuze van alle merken.

Aanbeveling
Goed en gespecialiseerd in foto apparatuur.

Extra toelichting
Het is prima reclame om zo een winkel van deze kwaliteit aan te prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gomishan 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle info van het product was te vinden op de site, zelfs een filmpje over het product.

Service
Duidelijk en supersnel geleverd!

Assortiment
Waar vind je meer?

Aanbeveling
Het hele pakket klopt gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Blanke 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
2 x een bestelling geplaatst. Het bestellen is een peace of cake en de feedback die je krijgt vind ik persoonlijk geweldig. Nadat de bestelling is geplaatst krijg je meteen op de site te zien dat ze onmiddelijk het product uit de schappen zullen halen om klaar te maken voor verzending. Dat is echt super. Vervolgens kreeg ik binnen een minuut na betaling via Ideal, een mail dat deze ook ontvangen was en dat het product verzonden zou gaan worden. De volgende dag binnen. Heerlijk! Ik ga niet gauw meer ergens anders kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amyk 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
simpel een mailtje sturen en toen kreeg ik de link van het artikel

Service
zie boven

Assortiment
in veel winkels gezocht, maar hier gevonden

Aanbeveling
ruime sortering en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gpmvdb 14-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Tijdens het wachten in de winkel kun je rustig rondkijken en een bakje warme thee of koffie pakken.

Service
Ik kwam voor een camera en wilde graag advies over een regenhoes. Dit werd duidelijk gegeven en ook werd het model uit het magazijn gehaald om eerst te laten zien.

Assortiment
Er is geen nee te koop in Urk

Aanbeveling
Ik was door anderen eens geattendeerd op deze winkel. Zo attendeer ik nu ook weer anderen op deze winkel. Keurige shop en webshop. Altijd goede adviezen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fokje1 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In een paar klikken is je product besteld, superhandig!

Service
Vandaag besteld morgen in huis, en dat is ook écht zo!

Assortiment
Een negen, omdat ik weleens iets zoek wat heel af en toe niet in het assortiment zit

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke en correcte afhandeling. Ook telefonisch goed bereikbaar met deskundige mensen

Extra toelichting
Vind je een goede service fijn, dan moet je bij CameraNu zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T_Zwart 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
snelle levering, goed verpakt, gratis aangetekend verstuurd

Assortiment
Groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelP1985 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

klant12345 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
web site is overzichtelijk en er is veel informatie over de producten.

Service
snel geleverd.

Assortiment
er is heel veel te vinden op de web site.

Aanbeveling
veel producten, goede prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon49 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen gaat eenvoudig via de website.

Assortiment
Veel artikelen, maar je weet nooit of alles op fotogebied wordt aangeboden.

Aanbeveling
vanwege de snelle levering, het bestelgemak, de concurrerende prijzen en de duidelijke omschrijving van de artikelen, is deze webshop een echte aanrader!

Extra toelichting
Ik heb al meerdere artikelen gekocht bij CameraNU en ben steeds zeer tevreden over het gebodene. Duidelijke voorlichting, concurrerende prijzen en zeer snelle levering maken, dat ik steeds terug kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews