cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Reflo 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, makkelijk om te bestellen, alles duidelijk

Service
product goed verpakt toegestuurd en de volgende dag ontvangen - en dan ook nog snoep erbij!

Assortiment
heel veel verscheidenheid!

Aanbeveling
Enige tijd weer:
snelle en goede dienst.

Extra toelichting
Top service ( ik hoop alleen, in geval van garantie is die service ook zo goed) en bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peppelman1950 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijke draaiknop en het menu is overzichtelijk

Service
Verder nog hulp nodig gehad maar de verzending was perfect geregeld

Assortiment
via de aanbieding FNV een perfecte aanbieding en daarnaast nog op de shop site gekeken duidelijk en overzichtlijk

Aanbeveling
omdat ik het als prettig heb ervaren zou ik het zeker aanbevelen bij anderen

Extra toelichting
Ik heb de antwoorden gegeven zo ze bij me opkwamen en meer kan ik er niet van maken. Ga zo door zou ik zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jetske1408 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en simpel

Service
Vlotte service en snel in huis

Assortiment
Alles wat ik eventueel nog zou willen hebben was aanwezig

Aanbeveling
Snel, simpel bestellen Goed ontvangen.
Ben er blij mee!!!

Extra toelichting
Snel, simpel bestellen Goed ontvangen. Ben er blij mee!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Gort 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snel besteld, snel in huis!

Aanbeveling
uitstekende service met zeer snelle bezorg service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon van Nijs 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website van CameraNU.nl is overzichtelijk en modern. Je kon uitgebreid zoeken naar de voor jouw ideale camera. Op basis van specificaties heb ik mijn perfecte camera gevonden. Het bestellen ging eenvoudig, binnen een paar minuten tijd was de zaak afgerond. Ik werd niet genoodzaakt om onnodige gegevens aan de website te verstrekken. Alles werd stap voor stap aangegeven, zo ontstond er geen onduidelijkheid.

Service
Laat op de dag had ik de camera bestelt, de volgende dag was mijn bestellen voor tien uur al in huis. Top service!

Aanbeveling
CameraNU.nl is een voordelige webshop. Na een poos de prijzen vergeleken te hebben met andere winkels/sites was CameraNU.nl met stipt de goedkoopste. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen bij een bedrag boven de honderd euro, wat bij andere webshops wel vaak zo is.

Extra toelichting
CameraNU.nl is een hele goede webshop. Het wordt niet mooier gemaakt dan het is, de afspraken worden goed nagekomen. Ik zou deze site zeker aanbevelen bij andere. Je pakketje wordt netjes en goed verpakt bezorgt. Via Track and Trace werd je op de hoogte gehouden van de locatie van je pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christha 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hebben mij goed geholpen met het geschiktste product wat ik zocht.

Service
Mij elke keer netjes geholpen en had veel vragen wordt goed beantwoord.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ja zeker, Super kwaliteit, super service en goede prijs.

Extra toelichting
Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoA1970 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk bestellen

Service
Snel geleverd en goed verpakt

Aanbeveling
Ruime keuze aan apparatuur

Extra toelichting
Het voelt vertrouwd om op Cameranu.nl spullen te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h lettink 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RKE70 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De winkel was goed online te vinden en het bestellen ging vanzelf.

Assortiment
Zover ik heb kunnen beoordelen, was het assortiment behoorlijk uitgebreid. Alle producten die ik nodig had, heb ik snel kunnen vinden.

Aanbeveling
Snelle levering en een goede prijs. Ik heb nog niet met de Service te maken gehad, dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Extra toelichting
Een makkelijke site met veel producten die makkelijk vindbaar zijn. De prijzen zijn zeer concurrerend. Het bestellen gaat eenvoudig. De producten had ik de volgende dag al in huis. Wat kan ik nog meer wensen. Prima winkel dus, waar ik zeker terug zal komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ER1971 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rikzwiers 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goed gebruikersgemak op de site, helder..... Overzichtelijk

Assortiment
Alles is ruim aanwezig en vele verschillende merken/prijzen

Aanbeveling
Gewoon top! Dus aanbevelen kan ik met een gerust hart doen

Extra toelichting
Eigenlijk niks kunnen ontdekken wat niet goed was, ze doen exact wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

varenhof 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis het gewenste artikel uitzoeken

Service
's middags bestellen en betalen, de volgende middag in huis!

Assortiment
duidelijk welke accessoires bij welke camera passen

Aanbeveling
prettige manier van winkelen!

Extra toelichting
Rustige en veilige manier van winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk1111 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anneke Bakker 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Genua 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BumperC 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik klak klaar

Service
Netjes ingepakt, aangetekend verstuurd en mooi tijdens etenstijd afgeleverd

Aanbeveling
Levering is goed, dit is mijn 3e bestelling inmiddels, 1 x iets terug moeten sturen en dat werd ook prima afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermen Lesscher 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden, mandje werkt zoals het hoort.

Service
Nog niet echt nodig gehad, dus kan het eigenlijk niet beoordelen

Assortiment
Bijna alles wat ik nodig heb, en veel meer dan ik me kan veroorloven, helaas.

Aanbeveling
Omdat Cameranu goedkoop is en werkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D. Obbink 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goed product voor een mooie prijs, supersnel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JOE1965 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GradjeSmits 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website, vooral als je ongeveer weet wat je wil hebben kun je eenvoudig via zoeken alles vinden.

Service
Duidelijk berichtgeving m.b.t. status van bestelling en moment van verzenden.

Assortiment
Mijn vorige leverancier van onderdelen, liet toch wat steekjes vallen t.o.v. cameranu.nl

Aanbeveling
Groot assortiment en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fotofiel 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen en thuis ontvangen, kind kan de was doen.

Service
snel, goed ingepakt

Assortiment
overzichtelijk en uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans Theunissen 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

8vogel 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website duidelijk en overzichtelijk,groot assortiment, goede beschrijving aangeboden producten. Over bestelling en aflevering kan ik niet oordelen. 3 Aankopen met gezin in afgelopen 2 jaar afgehaald in Urk.

Service
Bereikbaarheid voor vragen goed, professionele beantwoording. Over service als Internetwinkel kan ik niet oordelen zie bij gemak.

Assortiment
Groot assortiment, veel keuzemogelijkheden goede vergelijking mogelijk obv beschrijving; prijs concurerend.

Aanbeveling
Op basis van ervaringen met website en behandling in de winkel zou ik deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Een winkel met veel keuzemogelijkheden en concurerende prijzen, beschrijvingen die een goede afweging van voorgenomen aankoop mogelijk maken, professioneel advies in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WalkAlot 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede overzichtelijke site. Alle relevante gegevens zijn makkelijk te vinden. Het bestelproces is eenvoudig en er is een ruime keuze aan betaalmogelijkheden.

Service
Geleverd zoals op de site staat vermeld. Product de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim aanbod van verschillende producten en een ruime keuze binnen een assortiment. Hele nette prijsstelling.

Aanbeveling
Wat ik al eerder had gelezen wordt bewaarheid, een snelle afhandeling en snelle levering. Het bestelde product is keurig verpakt.

Extra toelichting
Heb veel positieve reacties en aanbevelingen gelezen. Heb zelf mogen ervaren dat een gedeelte hiervan, zoals de site, het aanbod, de prijs en de levering kloppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietlies 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de ene dag bestellen, de volgende dag geleverd.
De bestelprocedure wordt helder per stap doorlopen.

Service
er miste een onderdeel van mijn bestelling. Na een telefoontje en een mailtje had ik het ontbrekende deel drie dagen later in huis.

Assortiment
er is een assortiment in alle prijsklassen. Assortiment is concurerend.

Aanbeveling
Heb deze winkel bij mede fotohobbyisten al aanbevolen

Extra toelichting
Het motief voor deze beoordeling is dat het handig is voor andere consumenten om te weten hoe een internet winkel aangeschreven staat bij haar klanten en omdt ik er 100 euro mee kan winnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

INE SUIJKERBUIJK 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
LEKKER VANUIT JE STOEL EEN CAMERA KIEZEN. vERVOLGENS DE BESTE WEBSHOP ERBIJ ZOEKEN, BESTELLEN, BETALEN EN KLAAR IS DE AANKOOP.

Service
DE VOLGENDE DAG ROND DE MIDDAG WAS DE CAMERA AL BEZORGD, KLASSE.

Assortiment
dE WEBSHOP IS ZEER UITGEBREID, MET OOK NOG EENS LAGERE PRIJZEN, DAN BIJ ANDERE WEBSHOPS.

Aanbeveling
aLLES KLOPTE, WAT BELOOFD WAS, DUS EEN PRIMA ADRES.

Extra toelichting
ALLES WAT WERD GEOPPERD, KLOPTE, DE LEVERING WAS SNEL EN CORRECT. DE PRIJS WAS SCHERP, DE AANGEKONDIGDE ACTIE VIA CANON KLOPTE OOK, KORTOM IK BEN EEN ZEER TEVREDEN KLANT.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Bakker 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, zodat je zeker weet dat je het goede product bestelt.

Service
Ik had mijn bestelling binnen enkele dagen in huis.

Assortiment
De oplaadbare batterijen waren aanzienlijk goedkoper dan andere webwinkels.

Aanbeveling
Tot nu toe erg tevreden over het aanbod, prijs en verzending.

Extra toelichting
Hetzelfde product nergens goedkoper gevonden. De site is overzichtelijke, er is een groot aanbod en wordt snel en goed verpakt verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bullet-proof 29-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Assortiment
erg veel op voorraad

Aanbeveling
grote deskundigheid en waardering en respect voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torvald 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten vinden en bestellen ging heel gemakkelijk.

Service
Je ontvangt duidelijke meldingen met waar in het verzendproces je bestelling zit.

Assortiment
Duidelijk en ruim assortiment.

Aanbeveling
Prima betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruin22 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bijna altijd de volgende dag in huis.

Assortiment
Ook zaken die niet in het assortiment zitten zijn snel besteld en geleverd

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancyim 29-07-2013

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie66 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Duidelijke bevestigingsmail, later nog gebeld omdat iets mij niet duidelijk was. Prima beantwoord.

Assortiment
Kan ik eigenlijk niet heel goed beoordelen, want ik zocht precies deze camera. Maar die was bijna nergens op voorraad. Dus toch hoog cijfer.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Umor_me 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke, informatieve website. Bestelprocedure gaat efficiënt zoals het hoort, zonder dat je perse een account o.i.d. moet aanmaken.

Service
Goede beoordeling omdat de website attent maakt op cashback actie van de fabrikant, met uitleg en links waarmee je gedeelte van het aankoopbedrag terug kan krijgen. Netjes. Voor de rest (nog) geen aftersales nodig gehad.

Assortiment
Deze shop heeft een vrij uitgebreid assortiment aan fotografie gerelateerde producte.

Aanbeveling
Over het algemeen heeft deze shop vrij scherpe prijzen, met uitzondering van de accessoires waarbij het kan lonen om elders te kijken.

Extra toelichting
Over het algemeen scherpe prijzen, duidelijke informatieve website en vlotte afhandeling van de bestelling. Het enigste minpuntje was dat mijn expliciete instructie om de bestelling NIET bij de buren af te leveren genegeerd is, gelukkig ging het deze keer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicolien van Dam 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle maten en afmetingen zijn genoemd, makkelijk

Service
keuring per e-mail de status van bestelling

Aanbeveling
perfecte service, kwalitatief goede spullen!

Extra toelichting
makkelijk via internet, kwalitatief goede spullen en perfecte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

serendipity 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon heel snel vinden waar ik naar op zoek was.

Assortiment
Met mijn gezin hebben we al vaker spullen via de website besteld. Maar ook in de winkel op Urk komen we regelmatig.

Aanbeveling
Wij laten de naam CameraNU vaak vallen, ook in gezelschap van anderen.

Extra toelichting
Ik had en mooie macro foto gemaakt en was benieuwd hoe dat er op canvas uit zou zien. Kon heel gemakkelijk de foto uploaden en zien wat het resultaat zou worden. Ik heb het op zondag via de website besteld en het zou 3-5 dagen duren.Ik was blij verrast toen het pakketje op dinsdag al binnen kwam. En werd ook blij van het resultaat. Een echte blikvanger. Heb al veel complimenten gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert1995 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg makkelijk om te bestellen en erg snel in huis. Op zaterdag avond besteld en had het dinsdag al in huis!

Service
Erg simpele webshop met vriendelijke interface.
Moest erg lachen om de snoepjes die in de verpakking zaten. Echt Urks!

Assortiment
Erg veel keuze, ik had een Suction cup mount voor me GoPro nodig en had deze hier snel gevonden.

Aanbeveling
Simpel, snel en vriendelijk!

Extra toelichting
Bij mijn eerstvolgende bestelling zal ik eerst bij Cameranu.nl kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo85 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website was goed overzichtelijk met veel informatie over het artikel.

Aanbeveling
Alles werd netjes en snel afgehandeld en bezorgd. Zeker een aanrader

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een goede winkel die snel en netjes een camera kon leveren dat ik zocht. Via tweakers op Cameranu.nl gekomen en hier uiteindelijk besteld. Item was op voorraad en werd dezelfde dag nog verzonden. De dag erna al netjes op tijd ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

fotograafje52 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke bestelling met alle bevestigingen via email

Service
snelle afhandeling en levering

Assortiment
precies wat ik zoek in een blik gevonden en besteld

Aanbeveling
goede zaak

Extra toelichting
Goedkoper dan de andere winkels, snelle complete levering zonder extra kosten, ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matthijs001 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is makkelijk. Dit gaat om een ervaring in de winkel. De winkel is systematisch opgebouwd en met een nummertje direct duidelijk wie aan de beurt is om geholpen te worden.

Service
Wij waren op zoek naar een verrekijker. De medewerker heeft uitgebreid de tijd genomen om ons goed te informeren. 1 1/2 uur laten liepen we zeer tevreden de winkel uit.

Assortiment
Genoeg keus en van alles wat.

Aanbeveling
Zeer breed assortiment, goede prijzen. Plezierige hulp

Extra toelichting
In zijn totaliteit zeer tevreden over de ervaring in de winkel in Urk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viktor Blum 28-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tevredenklant1963 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Smiddags besteld, volgende dag in huis!

Extra toelichting
Perfect geregeld, en ook nog ns de laagste prijs voor een orginele nikon batterij. Volgende dag in huis, tot op een half uur nauwkeurig. Hier kom ik zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon 500D gebruiker 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering

Service
Alles goed en netjes verpakt. Vrouw aan telefoon zou iets vriendelijker mogen zijn.

Assortiment
Kon bijna alles vinden wat ik nodig had tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Natasja Meersman 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zocht kap voor op mijn camera zo de juiste gevonden

Service
Beschermkap zat vrij los, gemaild of dit normaal was bij de winkel, kreeg ongevraagd een andere opgestuurd zonder verdere kosten, echt super!

Extra toelichting
Kan hem iedereen aanraden, goede service, goede prijzen, snel verzonden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.Rooijen 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben zelf even naar Urk gereden, ik bestel eigenlijk nooit iets voor dit soort prijzen, zonder iets gezien en getest te hebben.

Service
zie voorgaande antwoord.

Assortiment
Meer dan voldoende, lijkt mij, en de prijs is zeer zeker concurrerend.

Aanbeveling
Uit eigen ervaring.

Extra toelichting
IK zocht een Bridge camera en ben zeer uitvoerig ingelicht, ook werd ik niet in een bepaalde richting gestuurd, dus uiteindelijk mijn eigen keuze gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk marcus 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was zeer duidelijk aangegeven,makkelijk betaalproces.supersnelle levering!

Service
heb geen beroep op de service
hoeven doen.

Assortiment
zeer groot assortiment,prima.
zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
zou deze winkel/webshop zeker aan bevelen.

Extra toelichting
ben voor 100% tevreden over mijn aankoop bij deze winkel/webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maanjaja 27-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk in de winkel aanwezig.

Service
Deskundig en vriendelijk personeel.

Assortiment
Alle artikelen staan in de winkel, deze kun je makkelijk testen en bekijken.

Aanbeveling
Online hadden wij al goede ervaringen met cameranu.nl, Vandaag in de winkel in Urk geweest. Goede deskundige hulp.

Extra toelichting
Online hadden wij al goede ervaringen met cameranu.nl, vandaag in de winkel in Urk geweest. Goede deskundige hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ttheo 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk; prijzen en levertijden/kosten zijn direct duidelijk.

De automatische emails welke verstuurd worden over de status van de bestelling zijn ook helder en duidelijk

Service
Ik had bij de bestelling een opmerking geplaatst en hierop hebben ze duidelijk gehoor aan gegeven en op gereageerd!

Assortiment
Het assortiment is niet heel belangrijk voor mij daar ik specifiek op zoek was naar een bepaald model camera. Deze hadden zij, en ook nog eens op voorraad en voor de laagste prijs welke binnen NL te vinden is.

Aanbeveling
CameraNu is de goedkoopste, er zijn heel veel goede reviews over te vinden, heel weinig/geen slechte reviews (ontevreden mensen klagen veel sneller dan tevreden mensen dit uitten) en ze verzenden snel.

Extra toelichting
Op zondagmiddag heb ik een camera bij CameraNu besteld en deze met iDeal betaald. Maandag is deze verzonden en dinsdag had ik 'm in huis. Qua levering kan het bijna niet sneller. Camera zat goed verpakt in een kartonnen omdoos welke opgevuld was met een kartonnen opvulling. Persoonlijk vind ik deze manier van verpakken beter dan dat er gebruik gemaakt wordt van plastic opvulmateriaal (de bekende plastic chips of schuimpjes), het geeft minder rommel en afval bij het uitpakken en de impact op het milieu wordt ook kleiner. In de doos zaten ook nog een paar ballpoint pennen; waarvoor dank! Ik ben bij CameraNu terecht gekomen via diverse online prijsvergelijkers waarbij CameraNu telkens als goedkoopste aan stond geschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.C. de Jong 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede handleiding na een paar dagen goed er mee om te gaan.

Service
sávond om 21:00 uur besteld de volgende dag om 10:00 al
bezorgd.

Assortiment
Mijn lenzen van mijn vorige Canon camera zijn goed te gebruiken hierop.

Aanbeveling
De service en begeleiding tijdens bestelling en levering geweldig.Verder geen beroep op de service behoeven te doen.

Extra toelichting
Mijn beoordeling over het bedrijf is uitstekend en zal dan ook anderen het bedrijf aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepie999 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A van Kreuningen 27-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Bij een klein probleem (en aankoop} toch een uitstekende telefonische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews