cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pwai 06-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super snelle levering. Ik had 22:15 besteld en via ideal betaald. De volgende dag in huis. Alles goed verpakt. Geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J ter Borg 05-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het Foto materiaal is wat ik gehaald heb vind ik goed

Service
De service is goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
zeer goed ge holpen

Extra toelichting
wat ik ge halt heb doet zijn werk goet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fagmw 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Na een oriëntatie op het internet, heb ik in de winkel een goede keuze kunnen maken, waar ik erg tevreden me ben

Service
In de winkel had ik nog een beslissing te maken. De medewerken gaf een inhoudelijk en goed advies, waarna ik mijn keuze definitief kon maken.

Assortiment
Zeer ruim en alles is mogelijk op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
Ik beveel Camera.nu zeker aan. Een volgende keer ga ik er zeker weer kopen.

Extra toelichting
Niets meer aan toe te voegen. Gewoon een zeer goede winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piepken 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marinja 05-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Service in de winkel zelf, ik heb niet online besteld. Er werd uitgebreid de tijd genomen om erachter te komen wat ik wilde en waarom en ik ben zeer uitgebreid geïnformeerd over alle opties. Ik heb hun advies opgevolgd. Super service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ben super geholpen, zelfs 'domme' beginners vragen waren geen probleem.

Extra toelichting
Ik zal hier absoluut klant blijven en de winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WalterKoopman 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niezen 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 2 minuten voor 23:00 besteld en dan de volgende dag toch in huis

Service
zie gemak

Aanbeveling
iedereen.snelle levering,gemak etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf2013 05-08-2013

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.B.Janssen 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede en duidelijke site, alle informatie die je nodig hebt. Ik had hier al eerder iets besteld en naar aanleiding van die goede ervaring had ik besloten om terug te komen.

Assortiment
Het sterke van CameraNU is dat ze zich volledig richten op foto en video spullen. Dat maakt dat ze ook alles van hun producten weten. Ze weten wat de marktprijzen zijn van hun producten en blijven daarmee gelijk of zelfs iets er onder.

Aanbeveling
Betrouwbare firma die goed en degelijk werk levert. Een aanbeveling waard!

Extra toelichting
- Goede site met een duidelijke beschrijving van wat je krijgt als je een product koopt. - Goede informatie rondom bestelling, betaling en verzending. - Netjes verpakt en alles is onbeschadigd en verzegeld. - Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. - Ik heb letterlijk iets meer betaald als bij een concurrent omdat service en betrouwbaarheid voor zo'n kostbaar product heel veel waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido C. 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel aanklikken en bestellen!

Service
Je kunt je gehele bestelling goed bekijken en volgen, ook vindt ik het personeel erg goed advies geven!

Assortiment
EEN DIKKE 10! Ik geef dit cijfer omdat jullie de enigste webshop zijn die letterlijk ALLES in huis hebben. Ik heb nog geen een ding gevonden dat jullie niet hadden!

Aanbeveling
Gemakkelijk, alles in huis, goede service!!

Extra toelichting
Goed product!!! Heel goed zelfs!! Snel geleverd en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Volkers 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
het product is bij de klant niet fysiek in voorraad bij een online aankoop

Service
snelle correcte afhandeling van de bestelling

Assortiment
voldoet aan alle verwachtingen

Aanbeveling
het grote assortiment en de snelle correcte afhandeling is een pré voor een internet aankoop

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik een product bij CameraNU aanschaf, deze firma bied een goed vertrouwen is mijn ervaring

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hessels15698256359874562 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel_1234 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon de spullen snel en eenvoudig vinden. Een enkele keer komt het voor dat ik opnieuw moet zoeken met een verbindingsstreepje of een spatie tussen de cijfers en letters.

Service
Altijd snel antwoord via de mail op vragen. En met snel bedoel ik meestal binnen een kwartier tot maximaal een half uur.

Assortiment
Al wat niet op voorraad is, is over het algemeen binnen enkele dag weer op voorraad. Het aantal artikelen dat op voorraad is, is fenomenaal !
En de voorraad-indicatie is ook 'live' en up to date hetgeen buitengewoon prettig is.

Aanbeveling
Ik raad alleen winkels aan die ik ken, waar ik vaker zaken mee gedaan heb en degelijk en betrouwbaar zijn. Ik steek mijn hand in het vuur voor Cameranu en dus kan ik de winkel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Cameranu.nl zit in Urk. Daar wil ik absoluut niet lacherig over doen. In tegendeel. Urkers hebben het ondernemerschap in het bloed zitten en weten als geen ander dat je in eerste instantie betrouwbaar en degelijk moet zijn. Geen gezeur en zorgen dat de klanten tevreden zijn. Alleen dan blijven de mensen terug komen en onderhoud je een prettige band met je klant. Hoezo is winkelen via internet onpersoonlijk ? Daar merk ik bij Cameranu.nl helemaal niets van !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g & d 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De site is overzichtelijk en de producten staan er op zoals ze ook zijn. Bestellen gaat heel snel 's avonds besteld de volgende dag voor 13:00 uur in huis. Prima voor elkaar.

Service
De mensen zijn klantvriendelijk, het is fijn dat je ook altijd in de winkel terecht kan, als er iets met de camera zou zijn.

Assortiment
Groot assortiment, voor elk wat wils. Wij hebben zelf 2 jaar geleden een prima camera aangeschaft via cameranu.nl en nu hebben onze kinderen ook een geschikte camera gekocht.

Aanbeveling
Als ik weet dat er iemand een camera gaat kopen. Noem ik altijd cameranu.nl Normale prijs en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jankees Rodenburg 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geurts1977 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prettige en overzichtelijke webshop. Veelzijdig assortiment. Bestelling makkelijk te plaatsen. Goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Captain caveman 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima site. Alles is goed te vinden en site werkt verder goed. Slecht beschikbaar op smartphone, vandaar een 8. Wachten dus tot er een app is.

Service
Snelle levering. Op zondag wordt er blijkbaar niet gewerkt, want op zaterdag besteld is dinsdag in huis.

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Snel winkelen en voor zover ik weet nog altijd goedkoper dan de vakahandelaren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto Rensini 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik had d4e keuze voor het toestel al gemaakt en mede daardoor was het heel gemakkelijk om deze via de site te bestellen. Snel te vinden makkelijk te bestellen

Service
Snelle en correcte aflevering.

Aanbeveling
Site is gebruiksvriendelijk en levering was snel en goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MME20 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site

Service
Snelle service en vriendelijke klantenservice

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald artikel en had het snel gevonden.

Aanbeveling
Snelle levering, vriendelijke service en makkelijk betalen.

Extra toelichting
1e Keer iets besteld, eerst de reviews gelezen en die waren allemaal heel positief. Daarom aangedurfd om ook te bestellen en het is supersnel en netjes verlopen. Zondag besteld (geen werkdag) en dinsdag in huis. Netjes verpakt en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul1975 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AngelB 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal natuurlijk, via internet besteld en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Prim/ ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik heb al eens eerder bij CameraNu.nl besteld en het is iedereen aan te raden!!!

Extra toelichting
Prima website, goede prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Strandjutter 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke informatie!

Service
Bij een probleem na aankoop werd er uitstekende service verleend.

Assortiment
ik heb eerlijk gezegd nog niet de site bezocht, ik heb na zoeken op Google de bestelling bij cameraNU.nl geplaatst.

Aanbeveling
gezien de uitstekende service en het snelle handelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

diendea 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld, duidelijke website, goede voorraad - zocht een artikel wat nergens anders op voorraad was!!

Service
prima afhandeling van telefonische vragen,
op tijd bezorgt aan huis.

Assortiment
Ik zocht een artikel via internet, het artikel was enkel bij camernu.nl te bestellen.

Aanbeveling
een (web)winkel met goed service, snelle afhandeling en duidelijke communicatie

Extra toelichting
Ben erg te spreken over cameranu.nl. Bij volgende aanschaf van camera benodigdheden kijk ik zeker eerst op cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

doese 05-08-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke weergave van artikel.
Makkelijke en duidelijke afhandeling van de bestelling.
Goede informatie over koop en verzending en alles op tijd geleverd.

Service
Goede informatie over zowel koop en verzending van artikel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wentje78 04-08-2013

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ontzettend klantvriendelijke winkel met veel ervaringsdeskundigen. Een topwinkel waar ik momenteel regelmatig kom om spullen aan te schaffen of te huren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole7400 04-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle site, goede zoek resultaten, en heel overzichtelijk

Assortiment
ruime keuze. wat ik zocht was leverbaar en er is ook heel veel op voorraad

Aanbeveling
doen wat ze beloven en zeer snel.

Extra toelichting
zeer prettige webwinkel. precies zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse45 04-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
handig zoeken, makkelijk bestellen.

Service
ruilen buiten ruiltijd, vriendelijke medewerkers

Assortiment
hadden wat we wilden ook bij ruilen

Aanbeveling
topshop, vriendelijk, snel!

Extra toelichting
topshop, vriendelijk, snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JvF Fotografie 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijke overschakeling tussen twee aanbieders

Service
snelle en goede afhandeling,
had het binnen 2 dagen bezorgd

Assortiment
ze hebben bijna alles

Aanbeveling
als je iets niet kan vinden stuur je een mail en je heb gelijk antwoord terug. Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.H.J. Efdé 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk het product van je keuze zoeken en meteen een update of het product op voorraad is

Service
Op dezelfde dag dat ik de verzendbevestiging via de mail heb ontvangen, had ik mijn bestelde artikel in huis

Assortiment
Je kunt beter vragen wat hebben ze niet!

Aanbeveling
Een goed overzichtelijke site en een bedrijf wat zich keurig aan de voorwaarden houdt die ze op hun eigen website neergezet hebben!

Extra toelichting
wie een internetbedrijf wil beginnen kan zich op deze site oriënteren en succes is dan bijna verzekerd als je jezelf dan aan jouw eigen voorwaarden houdt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Kox 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet makkelijk en snel besteld volgende dag in huis

Service
CameraNU.nl levert goed service, en bezorgd snel

Assortiment
CameraNU.nl heeft het grootste assortiment en voorraad

Extra toelichting
Aan iedereen die snel en goede spullen wil bestellen via internet. Dan ga je naar CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JorienR 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk besteld en de volgende dag afgeleverd bij het postkantoor.

Extra toelichting
's Avonds laat besteld, de volgende dag in huis. Geen problemen mee gehad. Pakket kwam in goede orde aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Vrooland 04-08-2013 In de winkel gekocht
industrie terein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar makelijk te vinden

Service
De manier waarop je geholpen wordt

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
De mensen die in de winkel werken weten waar over ze het hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loes smits 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke informatie over de camera.

Service
Vorige voor de derde keer een camera gekocht, de andere twee waren kapot gegaan. Ik vind de service, goed en persoonlijk. Ik heb een hele mailwisseling over mijn vorige camera's meegestuurd en een brief, ik kreeg een mail terug dat deze waren ontvangen en dat er begrip was. Vond ik zelf erg prettig, toen ik doorgaf dat ik niet nogmaals dezelfde camera wilde (2x kapot gegaan) was hier ook begrip voor en kreeg ik korting op een andere. Perfect.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Mijn vader heeft hier ook zijn camera aangeschaft na mijn advies.

Extra toelichting
Zeer tevreden, hoewel twee van mijn camera's kapot zijn gegaan. Ik ben overtuigd dat dit niet de fout is van camera.nu, maar van NIkon. Een snelle, persoonlijke afhandeling van mijn klacht, en direct een nieuwe camera. Dat zijn we hier in Nederland niet meer gewend! Super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luuk2305 04-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Toen bleek dat het door mij bestelde fototoestel het niet deed is er op de laatste dag voor mijn vakantie nog en koerier langsgekomen om een nieuw toestel te bezrogen. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna Booij 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
Er was meteen na ontvangst een probleem met het toestel. Prima reactie en service.

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Beoordeling na de ervaringen van de laatste dagen. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald40D 04-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
Snel en correct

Assortiment
Veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleun 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Middels een goeie internetsite kun je relaxed vanuit je luie stoel je keuze bepalen en dat tegen scherpe prijzen.

Service
Na bestelling volgde de dag erop al de levering. Netjes.

Assortiment
Zeer kompleet.

Aanbeveling
Cameranu heeft alles wat een goeie internetzaak moet hebben dus waarom verder zoeken.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teergram 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk wat je moet doen bij bv retourzending

Service
Ik kwam voor een andere camera, maar men liet mij ook de keuze maken uit andere camera die niet onder deden van degene die ik wou. Besparing van 200 euro.

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, ruim aanbod.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Norm 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon een goed ingedeelde site waar je snel tot een keuze kunt komen. Online betalen gaat ook erg vlot.

Service
De bevestigingsmail kwam snel na mijn aankoop inclusief track&trace link

Assortiment
Zeer ruime keus inclusief de nieuwste modellen en vaak tegen een scherpe prijs

Aanbeveling
Prima winkel als je een nieuwe camera of objectief nodig hebt

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over mijn aankoop, een Olympus Pen E-PM1 body voor 99 euro is zijn geld meer dan waard. Samen met het Panasonic 20 mm 1,7 pancake objectief heb ik een zeer compacte camera die ik overal mee naartoe kan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rohuis 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
Prima

Assortiment
alles goed voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogvliet 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, hoef niet te "zoeken" hoe nu verder te gaan na keuze bijvoorbeeld

Service
I.v.m. een "op is op" aanbieding bij mijn product even gebeld met cameraNU om zeker te weten dat de extra's niet op waren op het moment dat ik mijn artikel zou bestellen. Ben snel en zeer vriendelijk te woord gestaan, waarbij ook nog uitgelegd werd hoe dit systeem werkt en geen enkele klant "misleid" kan worden doordat de actie vd site zou vervallen op moment dat de extra ook daadwerkelijk op zou zijn vanuit de voorraad. Is een automatisch bewakingssysteem voor.

Assortiment
Ik heb gericht naar "mijn" artikel gezocht en gevonden. Had wel de indruk dat er veel en actuele producten te bestellen zijn.

Aanbeveling
Ben alleen maar tevreden. Waarom niet dus?

Extra toelichting
H Heb mijn bestelling, incl. de gratis extra's, de volgende dag al ontvangen. Ook al was mijn bestelling pas ruim na 16.00 uur gedaan. Keurig. Daarbij heb ik eerst het internet afgezocht naar mijn product en een uitgebreide prijsvergelijking gedaan, waarbij dit bedrijf er zeer goed uitkwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klant987 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J-D 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de info over zonnekapjes op lenzen kan beter.

Service
een verkeerde bestelling werd binnen de kortste keren omgeruild. Chapeau.

Aanbeveling
Goed, snel en uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam2099 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk berijdbaar, overzichtelijke winkel. Kof

Service
Overzichtelijke wachttijden via nummer, zeer ervaren en vriendelijke medewerkers, die je alle tijd en info bieden die nodig is om een overwogen besluit te nemen. Goeie koffie, thee en water faciliteiten.

Assortiment
Van alle merken en prijs klassen is er om uit te kiezen.

Aanbeveling
Zekerzou ik deze winkel aanbevelen, vanwege voorgaande redenen.

Extra toelichting
Heel te vreden over service en vooral de ervaren medewerkers, met heel veel geuld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick987654 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer ruim assortiment en alles is op voorraad. Hierdoor wordt je optimaal bediend.

Service
Uitgebreid advies waardoor je een goede keuze kunt maken zonder twijfel

Assortiment
Van klein tot groot, van de topmerken tot de minder bekende merken, overal is een alternatief voor beschikbaar

Aanbeveling
Met zeer veel plezier geslaagd voor een D-SLR. Advies was top, beschikbaarheid was top, alles was top.

Extra toelichting
Met zeer veel plezier geslaagd voor een D-SLR. Advies was top, beschikbaarheid was top, alles was top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bslaman 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van Cameranu is overzichtelijk en bestellen gaat ook gemakkelijk. Alles is meteen duidelijk voor mij.

Service
Een tien geef ik niet snel, maar ze zitten er dicht tegen aan. Service is goed en supersnel. Er wordt vrij snel gereageerd op een vraag via de email en leveringen zijn echt de volgende dag binnen.

Assortiment
Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en lijkt net de AH. Ze hebben dure goede spullen en goedkope goede alternatieven. Perfect gewoon.

Aanbeveling
Dit is gewoon een goede winkel. Ik heb hier besteld vanwege het assortiment, maar de service en snelheid zijn ook nog eens super.

Extra toelichting
Ik was opzoek naar yongnuo RF-603 triggers voor mijn Sony. Er bestaan alleen Nikon en Canon triggers, maar die zijn om te bouwen naar Sony. Doordat bij CameraNu de prijs zo aantrekkelijk was heb ik de stap gemaakt ze te bestellen en de volgende ochtend stond de chauffeur al op de stoep. Dit is echt service! CameraNu! Mijn petje af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rienmulch 03-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Aanbeveling
snelle afwikkeling van het product als je het zelfs laat in de avond bestelt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rinus Veldhuizen 02-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goede en informatieve site gecombineerd met een prettige winkel, maar je moet er wel even voor reizen. Ondaks dat ik de camera voor dezelfde prijs bij de mediamarkt (voorbeeld) kan kopen verkies ik het toch naar Urk af te reizen.

Service
Werkelijk uitstekend advies. Uitstekende uitleg en zeer klantgerichte medewerkers.

Assortiment
Keuze te over. Ik zie die dingen waarvan ik het bestaan niet eens afwist.

Aanbeveling
Zie alle voorgaande opmerkingen en beoordelingen

Extra toelichting
Ik werk graag aan deze beoordeling mee omdat ik er volledig achtersta dat potentiële klanten worden geïnformeerd over de topwinkel CameraNu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van der Zwaan 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, snelle levering en dat voor redelijke prijzen.

Service
gewoon prima

Assortiment
Veel keus in diverse artikelen

Aanbeveling
gewoon een goede zaak, dus geen rompslomp en snelle levering en gemakkelijk afrekenen.

Extra toelichting
Had een macro lens nodig, en vond hier voor een mooie prijs een lens en de afhandeling was prima !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Blokker 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
pretige website waar je makkelijk alles kan vinden en bestellen.

Service
snelle levering

Assortiment
veel te vinden

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
zie bovenstaande. verder vertrouwde indruk. thuis winkel waarborg. aangetekende versturing.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews