cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ynjo 24-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snel en goed geholpen aan de balie, goede uitleg over de lens, deze werkt prima op mijn Sony camera,en maakt haar scherpe foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Jansen 1958 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke site om te bestellen.

Service
's-avonds besteld en de volgende morgen in huis. Je bestellingen is goed te volgen waar hij op dat moment bevindt. Je wordt goed geinformeerd over de status.

Assortiment
Heb ik mij niet zo in verdiept.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring is prima en zal volgende keer als ik iets nodig heb zeker weer kijken CameraNu.nl het kan leveren.

Extra toelichting
De site is overzichtelijk en gemakkelijk. Er snelle en vlotte communicatie over je bestelling en maken waar wat ze zeggen. De spullen zijn snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arie Dijkmeijer 23-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en de bestelling is gemakkelijk geplaatst

Service
De service is uitmuntend, deze keer heb ik geen contact met de winkel gehad omdat het voor mij duidelijk was wat er besteld moest worden.

Assortiment
Een enorme sortering van aanbiedingen tegen een sterk concurrerende prijs.

Aanbeveling
Een winkel die vertrouwen uitstraalt en bovendien gunstig gesitueerd is voor de belangstellende (amateur)fotografen in heel Nederland

Extra toelichting
Een ieder die belangstelling heeft voor fotografie mag een bezoekje aan de winkel van Camera Nu niet missen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvandenh 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco166 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterDerks 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt alles goed vinden!

Service
de service is echt super. laatst een bestelling gedaan en er waren wat problemen met tnt post. ik werd echt prima op de hoogte gehouden. dat stelde ik echt op prijs. en dan, na enkele dagen wachten, ook nog een doosje met ballonnen en snoepjes. hoera!

Assortiment
voor mij is het assortiment altijd compleet geweest.

Aanbeveling
jullie doen wat jullie zeggen, dus ik zou het altijd aanbevelen. ps: dit doe ik al!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle2013 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke website, snelle afhandeling. Heerlijk !

Service
het gemak en assortiment is prima, de klantenservice vond ik minder. 2x iemand aan de telefoon gehad en ik werd niet echt vriendelijk en betrokken geholpen.
daar mag nog wat aan gewerkt worden.

Assortiment
gewoon goed

Extra toelichting
snelle service, overzichtelijke website, veel gemak met verrekening. Alleen klantenservice mag wat werken aan klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 24-08-2013

Beste Marielle,

Hartelijk dank voor uw review. Onze welgemeende excuses dat u onvriendelijk te woord bent gestaan. Kunt u uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl mailen zodat wij dit kunnen onderzoeken?

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Michiel Fritz 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bijzonder goed en snel. Ook in de winkel wordt alle tijd voor je genomen en goed geluisterd naar je wensen.

Assortiment
Alles wat je hartje begeert

Aanbeveling
Absoluut: Snel, goede service en goed geprijst

Extra toelichting
Ik ben al een aantal jaar een klant van CameraNu.nl en zal zeker bij hen blijven komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aa000122 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke site. En heel prettig dat als je er niet uitkomt je kunt bellen. De mensen aan de telefoon helpen goed.

Service
problemen worden snel en goed opgelost. Garantie is garantie zoals het hoort, bij jullie.

Assortiment
ruim voldoende.

Aanbeveling
heel positief over het geheel.voor ons is het ook heel belangrijk dat er een fysieke winkel achter zit. daarop hebben we voor we de producten kochten gescreend.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

InnoSportLab 's-Hertogenbosch 23-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online met erg snelle en eenvoudige betalingsopties.

Service
keurig de volgende dag afgeleverd, verder geen service nodig tot nu.

Assortiment
ruim!

Extra toelichting
zie boven!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul_a 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jsnijboer 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 22 uur besteld de volgende dag thuis.

Service
Vlotte afhandeling

Assortiment
Ruime asortiment.En bij elk artikel goeie specificaties.

Aanbeveling
Maak wel reclame voor jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eme Ruyter 22-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk veel keuze

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark745976 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knutseltuin 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed omschreven producten die snel geleverd worden

Service
toen ik iets verkeerd deed was het zo geregeld

Aanbeveling
zeker weten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jasper van Vliet 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Produkten zijn makkelijk te vinden en in het winkelwagentje te plaatsen. Afrekenen gaat ook heel eenvoudig zonder al te veel extra menu's, terwijl er wel flexibiliteit is. Bijvoorbeeld bedrijfsnaam, of alternatieve bezorgadressen.

Service
Je wordt in de winkel deskundig geholpen en je kan de producten(in mijn geval body's en lenzen) die je overweegt te kopen ter plekke rustig uitproberen.

Assortiment
Alle producten die ik zocht, waren op voorraad

Aanbeveling
Een plezierige winkel met goed personeel wat de tijd voor je neemt, en een snelle webshop zodat je thuis nog even rustig je geplande aankoop kan overdenken.

Extra toelichting
De combinatie van een fysieke winkel met een webshop vindt ik ideaal. Je wordt in de winkel deskundig geholpen en je kan de producten(in mijn geval body's en lenzen) die je overweegt te kopen ter plekke rustig uitproberen. Dan kan je er thuis over nadenken en beslissen om via een plezierige webshop in no time (alles was op voorraad) in huis te hebben, zonder dat je nog een keer terug moet naar de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j. barten 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk vanachter je computer bestellen en duidelijk zonder vragen

Service
alles compleet duidelijk uitgelegd en gemaild. Alles stelt je op je gemak dat het correct wordt afgehandeld

Aanbeveling
zeer zeker een aanrader

Extra toelichting
in 1 woord perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepsel 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Hele snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frederik amsterdam 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer goed

Assortiment
ik denk dat alles is tekrijgen bij cameranu

Aanbeveling
mijn zoon maakte mij er op atent

Extra toelichting
ik denk dat het een uitstekende webwinkel is

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ErikH77 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Spreekt voor zich; duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winschoten 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
De accu die ik zocht was zo gevonden, maar de oplader niet... Na een telefoontje met de klantenservice was dit probleem ook zo opgelost. Om 22.00 uur bestelt en inderdaad de volgende ochtend bezorgd, super!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Lorenz1 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is aanwezig!!

Aanbeveling
Prima winkel met snelle levering en zeker een goede prijs!

Extra toelichting
CamaeraNU.nl is een winkel waar je voor een zeer interessante prijs je producten op een eenvoudige manier kunt bestellen. Zeer snelle levering. TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan_06 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke werkwijze met nummertjes voor verkoop/advies en service.

Service
service afdeling heeft goede kennis van problemen en geeft eerlijk antwoord op wel of niet repareren. Zij adviseerden zelf om eerst te testen of de fout in de camera zat of in de lens. Zo zijn we er achtergekomen dat een nieuwe lens voldoende was.

Assortiment
groot assorptoberentiment camera's welke je ook allemaal ziet en kunt uit

Aanbeveling
voor de hobby fotograaf en de semi profesional is is Cameranu een zaak om zeker langs te gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Bremer 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De categorien in de shop zijn handig ingedeeld, producten zijn snel te vinden. Ook de zoekfunctie werkt zonder problemen. De klantenservice is goed bereikbaar, nummers en (mail)adressen zijn makkelijk te vinden.

Service
Sommige betaalvormen worden vooraf gecontroleerd en kunnen daardoor iets later afgeleverd worden. Ik wilde het product toch de volgende dag hebben. De klantenservice dacht goed met mij mee (desondanks geen mogelijkheid gevonden). Vervolgens kreeg ik tóch de volgende dag geleverd. Na ons gesprek heeft de klantenservice toch nog verder gedacht en is mij niet direct vergeten. Topservice!

Assortiment
Enorm veel merken en producten in het assortiment. Hoewel er altijd meer producten op de wereld verkrijgbaar zijn is het assortiment al redelijk compleet. Zolang de shop niet álle merken van de wereld levert geen 10, maar een 9 is zeker verdiend!

Aanbeveling
Als webshop, qua assortiment en qua klantenservice een hele dikke voldoende. Alleen de afstand tot de fysieke winkel vind ik jammer. Ik ga toch graag langs als ik advies wil hebben, en dat is bij CameraNu gewoon wat lastig qua afstand.

Extra toelichting
Zoals al gezegd bij de individuele beoordelingspunten, ik vind dat CameraNu goed met mij meedenkt, een goed assortiment heeft en dat de website eenvoudig te navigeren is. Dit maakt CameraNu voor mij dé winkel om al mijn fotografiespullen aan te schaffen. Hoewel er, net als bij elke winkel, soms wel eens wat mis gaat, de klantenservice staat voor je klaar om te zoeken naar een oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chipie2 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gezocht en gevonden via internet. Een bedrijf, dat weet wat het verkoopt voor een messcherpe prijs. Zelfs de begeleiding van het traject is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolves fotografie 22-08-2013 In de winkel gekocht
Zijn er meerdere filialen dan? Ik ben in Urk geweest.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, duidelijk en een goed assortiment.

Service
Telefonisch wordt je goed te woord gestaan en in de winkel in Urk word je erg prettig geholpen.

Assortiment
Goed assortiment, niet alles wat ik zocht, was op voorraad, maar overal is het gewoon goed.

Aanbeveling
Zeer tevreden over deze winkel en vooral ook over hoe ik geholpen ben en dat is voor mij dan ook reden om Cameranu.nl van harte aan te bevelen (en dat heb ik ook al gedaan).

Extra toelichting
Positieve punten: - in de winkel kun je met ideal betalen. Zeker bij grote aankopen is dat erg prettig; - verkoper die de tijd voor je neemt, met je mee probeert te denken en ook eerlijk toegeeft als hij iets niet weet (en dat laatste vind ik echt een grote plus). Negatief punt: - de bovenverdieping, waar veel van de professionele spullen te vinden zijn, is alleen per trap bereikbaar. Als je slecht ter been bent heb je dus een probleem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marije36 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaus D. 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon besteld vanachter de computer

Service
snelle levering

Assortiment
goed gesorteerd.

Aanbeveling
ik zou de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
snelle levering, duidelijk verhaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ScouP 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering, vakkundig personeel

Assortiment
Divers, topmerken en scherp geprijsd

Extra toelichting
Een van de beste fotozaken van NL en tegelijkertijd meestal het scherpst geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roland 2211 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker overzichtelijk: beneden foto + accessoires en meer en dan boven video + accessoires + meer.

Service
Zelfs eventueel aan te schaffen accessoires mocht ik eerst uit proberen alvorens te kopen/aan te schaffen/te betellen!
Ik werd zeer prettig te woord gestaan en men nam alle tijd voor mij. Geen vraag was teveel. En alles onder het genot van een prima cappuccino!

Assortiment
Voor een zaak van dit formaat een groot assortiment van goede tot zeer goede kwaliteit met een prima prijs/kwaliteit-verhouding.

Aanbeveling
Zie mijn eerdere opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.j.v. 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering van een laptoptas die we zochten. Samen met een goede prijs een goede combi.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jacques 12 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site en gemakkelijk bestellen

Service
prima berichtgeving over de bestelling, geen bezorgkosten en bestelling gemakkelijk te volgen

Assortiment
zeer uitgebreid en bijna alles op voorraad

Aanbeveling
geen negatieve zaken

Extra toelichting
alles prima in orde, van voorwaarden tot bestelling en ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikonARNO1971 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer klantvriendelijk!! Op elke mail krijg je antwoord!!

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen!!

Extra toelichting
Ik heb een spiegelreflexcamera, objectieven , flitser, statief gekocht bij Cameranu.nl Ik krijg altijd erg goed en eerlijk advies. Voor mij alleen nog maar Cameranu.nl!!!!!!!! Producten online gekocht en in de winkel geweest!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeewee12 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Om 22.00 's avonds heb ik mijn bestelling geplaatst. Dezelfde avond nog had ik al een track & trace code en de volgende dag werd mijn pakket al geleverd!

Assortiment
Ik was op zoek naar een populair nikor objectief. Ik ben diverse winkels (niet online) langs geweest en overal werd mij verteld dat dit product moeilijk te krijgen was en pas weken/maanden later op voorraad zou zijn. Gezien dat deze bij cameranu.nl wel op voorraad was en nog nog direct te leveren. Prima dus.

Extra toelichting
Snelle levering (rond 22.00 besteld, de volgende dag in huis) en netjes verpakt. Dit terwijl het objectief in bijna geen enkele winkel op voorraad was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moto Media Center 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen wat je nodig bent.

Service
Al meer fotografie zaken gekocht en altijd prima service

Assortiment
Breed scala en van alle merken thuis.

Aanbeveling
Zeer snelle levering mits op voorraad. Breed assortiment en perfecte service.

Extra toelichting
Gewoon fijn winkelen voor je foto apparatuur. Prijs en service zijn gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Hoekzema 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als webwinkel vind ik CameraNu.nl perfect: gemakkelijk bestellen en snelle levertijd. Alleen jammer dat de winkel niet in de Randstad gevestigd is, want ik zou het leuk vinden sommige spullen eerst lijfelijk uit te proberen.

Service
Toen ik per ongeluk een dubbele bestelling geplaatst had, werd dit zonder dat ik hier achterheen hoefde voor mij opgelost.

Assortiment
Het grootste deel van de producten waar mijn interesse naar uitgaat zijn gewoon op voorraad. De enkele keer dat een bepaald item (screen protector) niet op voorraad was, kon ik mijn interesse hierin met een enkele klik aangeven, en kreeg ik de volgende dag al bericht dat het product weer op voorraad was! Perfect!

Aanbeveling
Ik zie geen enkele reden waarom ik deze winkel niet aan vrienden of familie zou aanbevelen.

Extra toelichting
Mijn fish-eye lens heb ik bij CameraNu.nl besteld omdat hij daar het goedkoopst was. Achteraf bedacht ik me dat het ook wel grappig was dat ik juist deze lens in Urk heb besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice Buis 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product gemakkelijk te vinden.

Service
De volgende ochtend al bezorgd.

Assortiment
Het product was op voorraad.

Extra toelichting
Snel, vriendelijk, duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E_Overbeek 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het winkelen in de webshop van CameraNU.nl is erg fijn. Goede productinformatie, voorraadindicatie en betaalproces is eenvoudig met vele mogelijkheden om te betalen.

Service
De service van CameraNU.nl is erg goed in vergelijking met andere webshops. Snelle levering (voor 22:30 bestelling geplaatst, morgen in huis), goede informatievoorziening over bestel-, betaal en leveringsmogelijkheden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment van alle bekende topmerken, op voorraad is ook echt op voorraad.

Aanbeveling
CameraNU.nl is een betrouwbare webshop met een erg uitgebreid assortiment. Het prijsniveau is daarbij ook erg concurrerend t.o.v. van andere webshops. Tot slot een erg goede serviceverlening, kortom top online winkel!

Extra toelichting
CameraNU.nl beveel ik bij iemand anders aan omdat: - uitgebreid assortiment (op voorraad is ook echt op voorraad) - concurrerende prijzen - duidelijk productomschrijvingen - veel betaalmogelijkheden - goede informatievoorziening omtrent bestelproces, betaalmogelijkheden en de uiteindelijke aflevering - altijd aangetekend versturen, boven € 100,- gratis verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronne Vinkx 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De website heeft een handige, intuïtieve zoekfunctie, welke snel laat zien wat iets kost en of het op voorraad is. Daarnaast staan alle categorieën uitgesmeerd met bovenaan een snelmenu met de belangrijkste categorieën zoals camera's en objectieven. Eenmaal op de productpagina vind ik het handig dat je snel een overzicht hebt van passende accessoires.

Assortiment
Eigenlijk alles wat ik op cameragebied zou kunnen wensen wordt door Cameranu.nl geleverd. De beste tassen, filters, statieven, objectieven en body's. Voor mij voelt het als een speelgoedwinkel waar je urenlang naar kunt kijken. De meeste producten zijn bijna altijd op voorraad.

Aanbeveling
Cameranu.nl biedt de voor mij ideale combinatie van scherpe prijzen, een ruim assortiment en snelle levertijden. De belofte van voor 22.30u bestellen, volgende dag in huis, maken ze waar.

Extra toelichting
Voor mij de ideale combinatie die elke online winkel na zou moeten streven: een goede voorraad, snelle levertijden, scherpe prijzen en het vervullen van beloften. Al met al vind ik Cameranu.nl een topwinkel met een fijne site. Niks dan goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenspen 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, snel en goed geleverd. Geen klachten! Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Carvalho 21-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Via de web bestellen

Service
Snel levering en goed email informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhu 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet snel en duidelijk keuze te maken.

Service
Snellere levering ( minder dan 24 uur ) kan ii mij niet voorstellen.

Assortiment
mijn voorkeur was in alle uitvoeringen te leveren.

Aanbeveling
Grote keuze, laagste prijs.

Extra toelichting
Vooral de snelle levering en voorraad is een aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zefat 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudige web-site

Service
Nog nooit problemen gehad en toch al een aantal keer iets gekocht.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Gemak

Extra toelichting
Gemnak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anette66 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop. Duidelijke beschrijving van het product.

Service
Zeer snelle levering.Keurig verpakt en aangetekend geleverd.Goed bereikbaar voor vragen en advies.

Assortiment
Uitstekend. Volgens mij verkopen ze elke camera die je wilt hebben.

Aanbeveling
Gezien mijn goede ervaring met deze winkel, zou ik zeker een aanbeveling doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansvdbeukel 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle producten staan logisch in categorieën ingedeeld,waarbinnen ook gefilterd kan worden.

Service
Het personeel is vriendelijk, weet waar het over praat en geeft deskundig advies in situaties waarin je twijfelt.

Assortiment
Groot assortiment alhoewel het voor kan komen dat je een specifiek gewild product moet vervangen door een ander merk.

Aanbeveling
Goede service, en de 14 dagen afkoel periode geeft zekerheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokno 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne website

Service
Goede service

Assortiment
Veel op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Habekotté 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Nette afhandeling van mijn foutieve bestelling. Goede retour procedure. Overzichtelijk, snelle responds

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk Werner 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op maandag besefte dat ik niet verder kon leven zonder een negatief-diascanner, 's avonds bestelde ik het apparaat bij CameraNU.nl en dinsdagmiddag on 17.00 uur had ik het apparaat in mijn bezit!

Service
Vooral snel: de ene dag besteld, de volgende geleverd.

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald apparaat, dus ik heb niet echt in het hele assortiment rondgesnuffeld.

Aanbeveling
Zowel prijs als snelheid van service zijn geweldig.

Extra toelichting
Alleen maar positieve ervaringen: zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Scheijbeler 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lastig het goede type lens bij het type camera te vinden.
Tip: is geschikt voor ....

Service
Goed, vlotte en correcte behandeling.

Assortiment
Ruim.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Rutger007 20-08-2013

Algemene score

4,2

Gemak
Dame stond mij via de telefoon duidelijk en vriendelijk te woord.

Service
Bij aankomst bij de winkel bleek mijn product welke ik speciaal die ochtend had laten reserveren niet voorradig.

Assortiment
Misleidend als je belt om een product achter wilt laten houden en bij aankomst na 45 minuten rijden er alleen een versie aanwezig is die in de vitrine heeft gestaan. Erg onplezierig.

Aanbeveling
Bij soortgelijke winkels hou ik een prettiger gevoel over, qua service als klanttevredenheid. Ga er niet meer heen.

Extra toelichting
Bij aankomst bij de winkel bleek mijn product welke ik speciaal die ochtend had laten reserveren niet voorradig. Ik moest het doen met een model uit de vitrine. Ook de beoordeling van het toestel wat ik eventueel wilde verkopen duurde dermate lang en buiten mijn zicht dat dit ook niet hielp bij een prettige ervaring met de winkel. Anderhalf uur rijden voor een belofte die men niet na komt is voor mij reden genoeg om er geen zaken meer te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 24-08-2013

Beste Rutger,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u svp uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kunnen dan uitzoeken wat r mis is gegaan. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 22-09-2013

Beste Rutger,

Wij hebben u inmiddels benaderd en een uitleg gegeven. Uiteraard ook onze excuses aangeboden en onze processen in de winkel aangepast. Wij hopen dat u de tegoedbon inmiddels heeft ontvangen en dat wij u snel weer in onze winkel zien.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Toon meer reviews