cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ddb1989 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

O. A. Swart 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon lekker rustig een bestelling plaatsen

Service
Zondag besteld, dinsdag thuis, geweldig.

Assortiment
Perfect, alles aanwezig.

Aanbeveling
Volledig assortiment en de snelle levering.

Extra toelichting
Perfecte winkel, geweldig assortiment, jammer dat ik zo ver weg woon anders kwam ik iedere dag even een kijkje nemen. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees1947 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijke webshop
gewenst product eenvoudig te vinden.

Service
Direct response na het plaatsen van de bestelling

Aanbeveling
zeer compleet assortiment en
snelle en correcte afhandeling
van orders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abosse 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, alles makkelijk te vinden. Duidelijkheid over betaling en levering. Kortom: uitmuntend

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had en....er was keuze genoeg.

Aanbeveling
Prima webwinkel. Geen enkel probleem mee gehad. Puur gemak en betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Goede webwinkel. Duidelijk in alles en snelle levering die goed te volgen is en wat ook betrouwbaar is. Kortom: men doet wat men belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntonieV 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist wat ik ongeveer wilde hebben en kon dit ook snel vinden. Daarna was het snel geregeld om de bestelling compleet te maken.

Service
Bestelling werd snel en volgens afspraak gratis verzonden en geleverd.

Assortiment
Tot nu heb ik alles kunnen aanschaffen wat ik nodig had.

Aanbeveling
De webshop is overzichtelijk, de producten zijn scherp geprijsd.

Extra toelichting
Tot nu kan ik geen negatief punt vinden om niet bij CameraNU.nl te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo de Haas 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product wat ik zocht vond ik vrij snel

Service
na mijn bestelling gelijk op de hoogte gebracht middels mailtjes wanneer en hoe ik het product kon verwachten

Assortiment
ik vind wat ik zocht. meer heb ik niet nodig.

Aanbeveling
prijs-kwaliteit goed. snelle levering.

Extra toelichting
1e keer dat ik iets besteld heb via deze site, maar ga dat zeker vaker doen mocht ik meer nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E vanvleuten 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit luie stoel, eerst rustig uitzoeken en daarna keus maken.

Service
In ieder geval is de levering erg vlot. De apparatuur functioneert goed en ik heb dus geen idee hoe de rest van de service is! De eerste kennismaking is echter klasse!!

Aanbeveling
Zie de revieuws hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rigianne 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur er niet voor uit.

Extra toelichting
Onze 2e camera via Camera nu: allemaal prima verlopen en 2 jaar garantie i.p.v. 1 bij andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Slaman 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en met de zoekfunctie is alles te vinden wat je nodig hebt. Het betaalproces is duidelijk aangegeven en bij de klantenservice vind je alles wat je verder nog wil weten

Service
Gewoon goed en snelle service zowel met leveren als reageren op vragen. Top

Assortiment
Een van de meest uitgebreide assortimenten op dit moment, zelfs de minder bekende merken zijn hier te vinden.

Aanbeveling
Dit is gewoon een goede winkel en ik heb hem al meerdere malen aanbevolen.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een top webshop voor camera producten, de prijs is goed, de service is goed en de spullen zijn goed. Wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Coppoolse 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karel Jans 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duideljk

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Vanwege de ruime keuze zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reflection159 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mail contact gevraagd of een bepaalde sticker aanwezig was op der verpakking. Binnen een uur had ik het juiste antwoord terug. Hierna lens besteld (na 18:00 besteld ivm dat ik niet thuis was toen ik het antwoord ontving) volgende dag lens in huis.

Service
Ivm dat ik na 18:00 uur de lens had besteld heeft de avond dienst de verkeerde lens opgestuurd die niet de juiste sticker had (ivm dat de lens zonder sticker focus problemen had met mijn type camera en diegene met de sticker wel de juiste firmware in de lens had zitten waardoor die goed functioneert met mijn camera).
Na ontvangen lens, cameranu gemaild.
lens zelfde dag teruggestuurd via antwoordnummer, tnt tracking id gemaild naar cameranu en hierna werd de juiste lens naar mij gestuurd.
De daarop volgende dag juiste lens in huis met compatible sticker a65/a77.

Kortom uitstekende service!

Assortiment
een van A tot Z assortiment.

Mocht ik iets zoeken, dan kom ik altijd bij cameranu.nl uit en de lens is ook altijd voorradig.

Inmiddels bij cameranu.nl een 2 lenzen gekocht en 1 spiegelreflex.

Aanbeveling
Goede service, volledig assortiment.

In de winkel en via email wordt je door professionals te woord gestaan die verstand van hun producten hebben.

Extra toelichting
Zoals hierboven al te lezen valt. Een top zaak! Niet altijd goedkoper dan andere webwinkels, maar die bedragen zijn zo summier dat ik 9 van de 10 x kies voor cameranu.nl Dit komt ook door de uitmuntende service. Ook tijdens mijn aankoop van de spiegelreflex in de winkel zelf vorig jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Roep 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van de produkten. Het hele aankoopproces zit duidelijk in elkaar

Service
Ik kreeg zelfs een melding dat een vergelijkbaar maar goedkoper product beschikbaar was.

Assortiment
Wat ik verwachtte aan assortiment, is aanwezig.

Aanbeveling
Helder, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didy0306 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bij Camera.nu wordt je bestelling zeer snel in behandeling genomen. Wat ze beloven op de site maken ze waar. En omdat ze dit jaar jarig zijn stoppen ze ook nog kleine cadeautjes bij je bestelling. Gewoon, omdat het leuk is. Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Schepers 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Taris 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel achter de pc snel het product op de site gevonden.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis.

Assortiment
Wat ik zocht is op voorraad terwijl Saturn mij de filter niet kon leveren.

Aanbeveling
Niet alleen de goedkoopste van Nederland, ook nog een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunshine76 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak van het online schoppen
je kan alles snel vinden en goed gesorteerd

Service
Ik heb maar 1 keer dan de klanten service gebeld en service was geweldig

Assortiment
Assortiment ziet er helemaal goed uit, alles te vinden

Aanbeveling
Aan iedereen, heb ik trouwens al gedaan bij de familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

total image 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede site en gemakkelijk te bestellen

Service
wordt goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling

Assortiment
ik mis niks daar in

Aanbeveling
omdat het erg volledig is, en duidelijk. gave winkel

Extra toelichting
ik heb er graag gekocht en ben erg tevreden. ik ga zeker nog meer aanschaven en dit op deze manier bestellen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Luwi 17-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel !

Service
Fantastisch !!!

Assortiment
groot !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lschoutsen 17-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede aanbieding, vind wel dat de site wat meer selectiemogelijkheden zou moeten bieden, zodat je beter kunt filteren. Maar voor de rest top!

Service
Problemen met de betaling binnen enkele momenten opgelost! Top!

Assortiment
Heel breed assortiment, veel keuze.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

just_e_nough 17-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles loopt als een trein

Service
snelle levering

Assortiment
breed genoeg voor een Nikonian

Aanbeveling
prijs/kwaliteit dik in orde

Extra toelichting
prijs/kwaliteit dik in orde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dn Peer 1957 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aanbiedingsmail van te voren gekregen met de tijd waarin de aanbieding geldig was.

Service
Snelle levering na bestelling en het juiste artikel goed verpakt

Assortiment
Veel keuzes te maken

Aanbeveling
Goede service!

Extra toelichting
Prima webwinkel, ik zou er zo weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nightmoth 17-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel en makkelijk, geen problemen

Service
Je wordt er echt goed geholpen

Assortiment
Groot assortiment, heel tevreden!

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij veel vrienden en familie

Extra toelichting
Alles wordt goed afgehandeld, je wordt goed geholpen, zowel op internet, in de winkel of aan de telefoon. Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tstb 17-08-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
er wordt uitgebreid de tijd genomen om naar jouw v raag te luisteren en een oplossing te zoeken die voor jouw probleem goed werkt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tessiebessie 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigeren, plaatsen in winkelmand, afrekenen en een dag later in huis. Verbaasd over het gemak, maar vooral heeeeel erg blij met de snelheid!

Service
Levertijden zijn echt super.

Assortiment
Ik zocht een glidecam. Bij andere winkels kon ik deze niet vinden en bij de winkel waar dit wel kon, was deze erg duur. Bij Cameranu.nl was deze op voorraad en de volgende dag in huis. Top!

Aanbeveling
Assortiment en levering dik in orde. Daar wil je vaker iets bestellen!

Extra toelichting
Niets dan lof. Ik verbaasde me echt over de snelheid van levering. Ik was skeptisch, maar onterecht. Hier ga ik vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard-g 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
artikelen goed te vinden in het ruime assortiment produkten

Assortiment
Genoeg keuze voor iedereen, goed in duidelijke groepen verdeeld

Aanbeveling
Eigen ervaring alijd goed geweest, dus zeker aan te bevelen voor een ander.

Extra toelichting
Nog geen problemen met Cameranu.nl Alle bestellingen netjes optijd afgeleverd en in goede staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ttr 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goede uitleg en bereidwillig ondanks de drukte 10 augustus

Service
snel binnen

Assortiment
nieuwste camera op voorraad

Aanbeveling
eerlijk uitleg en snelle service

Extra toelichting
ik vind de site overzichtelijk en duidelijk met levering en prijzen mooie pakket deals

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVTuannn04 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk overzichtelijk. En ziet er goed uit.

Service
Snelle versturing van de bestelling.

Assortiment
Genoeg producten waaruit je kunt kiezen en genoeg in de assortiment. Je hoeft geen weken te wachten.

Aanbeveling
Snelle service. Goed ingerichte site en snelle versturing.

Extra toelichting
Ziet er keurig uit en ben blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marzzz69 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen is simpel via de website. Vragen die ik vooraf had werden heel snel en vriendelijk beantwoord

Service
Ik kon nog gebruik maken van een actie die eigenlijk al een dag was afgelopen, door een computerstoring kon ik niet eerder bestellen, na daarvan melding te hebben gemaakt bij cameraNU kreeg ik alsnog de actieprijs.

Assortiment
ruime keus en op vooraad

Aanbeveling
Goed gevoel voor en na de aankoop.

Extra toelichting
Prima winkel, heb hier voor het eerst gekocht na positieve verhalen van kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Rokven 17-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site. Dus gewoon vanaf je bank bestellen.

Service
De service is prima niks op aan te merken

Assortiment
Het assortiment is compleet ze hebben alles.

Aanbeveling
Zeer goed ik heb al enkele vrienden naar deze site gestuurd als ze iets nodig hadden voor de camera.

Extra toelichting
Al met al heb ik alleen maar positieven berichten gemeld over deze winkel (site). Of het nu om iets kleins gaat of groot alles word keurig bezorgt en op tijd geleverd. Dus je kan gerust een bestelling doen bij CameraNU.nl,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie van Loon 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site gebruiksvriendelijk en doeltreffend

Service
Product wat ik zocht was niet op voorraad maar ik kon mezelf laten verwittigen als het weer op voorraad was, maar aangezien dat overal was toch even telefonisch contact gezocht , hele aardige dame heeft me eea uitgelegd en me gewezen op het feit dat ik me op de hoogte kon laten stellen als het weer binnen was.
Zo gezegd zo gedaan 2 weken later kreeg ik een mail dat het product op voorraad was, savond's om 20:00 besteld en betaald, volgende dag om 14:00 was het binnen ...

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid, maar moet eerlijkheidshalve bekennen dat ik erg gericht de site bezocht heb vanwege dat ene product, maar zal zeker mijn volgende bestelling ook weer daar doen.

Aanbeveling
dit is moeilijk te motiveren, dit is het gevoel wat ik heb...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lex005 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
ruim assortiment

Extra toelichting
tot nu toe zijn alle gekochte producten snel en goed geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Rakers 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Om het artikel te vinden moet je wel de juiste benaming weten daarna ging alles t/m de betaling volgens een logische en duidelijke volgorde.

Service
De winkel is voor vragen goed bereikbaar en ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan. Als men niet direct een antwoord werd er bij een collega even navraag gedaan.

Assortiment
het door ons gezochte artikel was eenvoudig te vinden mits je de juiste benaming weet

Extra toelichting
Het gekochte ziet er goed uit, voldeed ruimschoots aan de verwachtingen. Telefonische vragen over het artikel werden netjes en keurig behandeld. Telefonisch goed bereikbaar. De site ziet er netjes uit en goed leesbaar. Roept in het totaal geen vraagtekens op. Voelt zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend de Roo 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Grooten 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk. Niets mis mee.

Service
Ontzettend snelle levering. Vrijdagavond laat besteld, op zaterdagochtend in huis.

Aanbeveling
Ontzettend snelle levering en lage prijs.

Extra toelichting
Via tweakers.net kwam ik bij deze winkel vanwege de lage prijs. Meteen besteld en de volgende ochtend had ik de camera in huis. Ik stond versteld. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharky57 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en heeft bovendien een perfect werkende zoekfunctie.
Levering is bloedje snel, 3X
besteld, telkens binnen 12-14 uur binnen

Service
Gewoon prima

Assortiment
Zeer uitgebreid, hoef nooit ergens anders nog te zoeken

Aanbeveling
Gemakkelijk, betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb, is dit de eerste site waar ik ga kijken en het zal me zeer verwonderen als ze het niet hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk10011955 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van achter de pc zaken doen geweldig

Service
geweldig, was een adapterring kwijt die besteld moest worden deze had ik na 4 dagen in huis.
werd via mail op de hoogte gehouden van de bestelling.
prima service

Assortiment
ruime keuze voor elk merk en elke beurs

Aanbeveling
prima geen gezeur service

Extra toelichting
snel makkelijk en informatief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Focus44 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De volgende dag al in huis, en nog eens grais verzendkosten.

Service
Prima feedback na bestelling en verzending.

Assortiment
Zeer gevarieerd.

Aanbeveling
Perfecte webshop van deze winkel. Nog nooit een probleem ondervonden.

Extra toelichting
Voor mij is dit een van de beste, zo niet de beste camera webwinkel. Een zeer gevarieerd aanbod, scherpe prijzen en ook nog leuke nevenactiviteiten voor fotografen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet uit Den Bosch 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk bestellen

Service
snel bezorgd de volgende dag al in huis

Assortiment
net voldoende

Aanbeveling
te ver weg en voor grote aankopen daarom te duur

Extra toelichting
Ik heb een negatieve ervaring met de aankoop van een product van Canon waar eeen cashback aan vast zat ik heb gedaan wat er van mij verlangt werd maar helemaal niets van Canon gehoord, dit vindt ik valse reclame.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Monty5 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Service
gegevens op de site kloppen, snelle levering.

Assortiment
goede keuze mogelijkheden

Aanbeveling
goedkoop, snelle levering en geen verzendkosten.

Extra toelichting
prima webshop, genoeg keuze snelle levering en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

domineetje 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Snel,deskundige en vriendelijk geholpen

Assortiment
Goede prijsstelling en voor ons slechts 3 km rijden.

Aanbeveling
Goedkoper dan elders en goed gesorteerd, woon je verder weg bestel je via internet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Photobility 16-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht en uitleg van de producten

Service
Goed geholpen in de winkel zelf op Urk

Assortiment
Voldoende assortiment voor provisionele en amateur fotografen.

Aanbeveling
Leuke winkel met uitgebreid assortiment, aanbevolen voor elke fotograaf om eens een kijkje in de winkel op Urk te nemen.

Extra toelichting
Gewoon leuk en goed geholpen tijdens de aankoop van mijn Canon EOS 6D.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis van der Laan 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot aanbod visueel op internet, geen gezeur met winkelwagens

Assortiment
Ruim voldoende!! En alle bekende merken

Aanbeveling
De manier om online je foto/filmspullen aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richtje 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is duidelijk dat je in alle rust thuis kunt bepalen wat je op welk moment wilt bekijken en bestellen. Je kunt het artikel thuis via de website in alle rust bekijken en bestuderen. Ook kun je verschillende artikelen met elkaar vergelijken indien gewenst.

Service
Dat wat je besteld hebt, wordt op correcte manier afgehandeld d.m.v. mailcontact. Je weet dat een bestelling is aangekomen en je krijgt bericht dat het bestelde artikel is verzonden.

Assortiment
Er is een ruime keus uit artikelen. Dat wat je zoekt, is goed te vinden doordat er gezocht kan worden op cathegorie. En het is heel fijn om te weten welke assessoires je erbij kunt bestellen. De prijs is vaak lager dan bij vele andere winkels waar je hetzelfde artikel kunt kopen. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Aanbeveling
Het is een prima winkel voor wie zich graag bezighoudt met fotografie en videofilmen. Je kunt er vinden wat je wilt. Het assortiment is over het algemeen upto date. Komt er iets nieuws op de markt, dan is het bij CameraNu in de regel wel te vinden.

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met CameraNu. Het is een betrouwwbaar bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk Pom 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, snel en makkelijk bestellen.

Service
Niet veel ervaring met de service, want alles was in orde. En zelfs de levertermijn van een dag klopte.

Assortiment
uitgebreid assortiment, ik kon hier alles vinden wat ik nodig had, en ook tegen een redelijke prijs vergeleken met andere websites. Ik vind het altijd wel prettig als je alles in 1 keer bij 1 winkel kan bestellen, in plaats van verschillende webwinkels.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over het hele bestelproces, en ik vind het ook altijd een fijn idee als een website de thuiswinkel waarborg heeft.

Extra toelichting
De producten die ik heb ontvangen zijn van goede kwaliteit, en ik had ze meteen de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung SSD 840 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Gewoon doen wat je belooft is helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jhbos 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
ik zou het afhalen vanuit de haven van Urk. Die bleek veel verder dan de mdw van Camera.nu had gezegd. Toen is hij de camera na werktijd komen brengen...
Goed opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoEva 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Ruim assortiment camera's en accessoires.

Aanbeveling
Prima winkel, scherpe prijzen. Camera snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mondriaan 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen probleem om op de website iets te vinden

Service
Uitstekend! Er wordt gedaan wat wordt beloofd.

Aanbeveling
Duidelijk, eerlijk en geen verborgen "kleine lettertjes"

Extra toelichting
Duidelijk, eerlijk en to-the-point.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeFotograaf 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website en dito bestelproces.

Service
Snel geleverd binnen de aangegeven levertijd.

Assortiment
Ze verkopen hier zeker niet alles, maar daarvoor is de markt van fotografie-goederen wellicht ook te groot. Als ondernemer moet je ook keuzes (durven) maken.

Aanbeveling
Zeker. Goed geprijst, overzichtelijk, snelle levering en duidelijke communicatie. Er zijn wel webwinkels waar dit minder goed geregeld is.

Extra toelichting
Behalve de webwinkel is ook het gekochte artikel prima in orde. Aangegeven beschrijving klopt volledig en bovendien een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews