cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronne Vinkx 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De website heeft een handige, intuïtieve zoekfunctie, welke snel laat zien wat iets kost en of het op voorraad is. Daarnaast staan alle categorieën uitgesmeerd met bovenaan een snelmenu met de belangrijkste categorieën zoals camera's en objectieven. Eenmaal op de productpagina vind ik het handig dat je snel een overzicht hebt van passende accessoires.

Assortiment
Eigenlijk alles wat ik op cameragebied zou kunnen wensen wordt door Cameranu.nl geleverd. De beste tassen, filters, statieven, objectieven en body's. Voor mij voelt het als een speelgoedwinkel waar je urenlang naar kunt kijken. De meeste producten zijn bijna altijd op voorraad.

Aanbeveling
Cameranu.nl biedt de voor mij ideale combinatie van scherpe prijzen, een ruim assortiment en snelle levertijden. De belofte van voor 22.30u bestellen, volgende dag in huis, maken ze waar.

Extra toelichting
Voor mij de ideale combinatie die elke online winkel na zou moeten streven: een goede voorraad, snelle levertijden, scherpe prijzen en het vervullen van beloften. Al met al vind ik Cameranu.nl een topwinkel met een fijne site. Niks dan goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenspen 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, snel en goed geleverd. Geen klachten! Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Carvalho 21-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Via de web bestellen

Service
Snel levering en goed email informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhu 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet snel en duidelijk keuze te maken.

Service
Snellere levering ( minder dan 24 uur ) kan ii mij niet voorstellen.

Assortiment
mijn voorkeur was in alle uitvoeringen te leveren.

Aanbeveling
Grote keuze, laagste prijs.

Extra toelichting
Vooral de snelle levering en voorraad is een aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zefat 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudige web-site

Service
Nog nooit problemen gehad en toch al een aantal keer iets gekocht.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Gemak

Extra toelichting
Gemnak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anette66 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop. Duidelijke beschrijving van het product.

Service
Zeer snelle levering.Keurig verpakt en aangetekend geleverd.Goed bereikbaar voor vragen en advies.

Assortiment
Uitstekend. Volgens mij verkopen ze elke camera die je wilt hebben.

Aanbeveling
Gezien mijn goede ervaring met deze winkel, zou ik zeker een aanbeveling doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansvdbeukel 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle producten staan logisch in categorieën ingedeeld,waarbinnen ook gefilterd kan worden.

Service
Het personeel is vriendelijk, weet waar het over praat en geeft deskundig advies in situaties waarin je twijfelt.

Assortiment
Groot assortiment alhoewel het voor kan komen dat je een specifiek gewild product moet vervangen door een ander merk.

Aanbeveling
Goede service, en de 14 dagen afkoel periode geeft zekerheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokno 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne website

Service
Goede service

Assortiment
Veel op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Habekotté 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Nette afhandeling van mijn foutieve bestelling. Goede retour procedure. Overzichtelijk, snelle responds

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk Werner 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op maandag besefte dat ik niet verder kon leven zonder een negatief-diascanner, 's avonds bestelde ik het apparaat bij CameraNU.nl en dinsdagmiddag on 17.00 uur had ik het apparaat in mijn bezit!

Service
Vooral snel: de ene dag besteld, de volgende geleverd.

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald apparaat, dus ik heb niet echt in het hele assortiment rondgesnuffeld.

Aanbeveling
Zowel prijs als snelheid van service zijn geweldig.

Extra toelichting
Alleen maar positieve ervaringen: zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Scheijbeler 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lastig het goede type lens bij het type camera te vinden.
Tip: is geschikt voor ....

Service
Goed, vlotte en correcte behandeling.

Assortiment
Ruim.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Rutger007 20-08-2013

Algemene score

4,2

Gemak
Dame stond mij via de telefoon duidelijk en vriendelijk te woord.

Service
Bij aankomst bij de winkel bleek mijn product welke ik speciaal die ochtend had laten reserveren niet voorradig.

Assortiment
Misleidend als je belt om een product achter wilt laten houden en bij aankomst na 45 minuten rijden er alleen een versie aanwezig is die in de vitrine heeft gestaan. Erg onplezierig.

Aanbeveling
Bij soortgelijke winkels hou ik een prettiger gevoel over, qua service als klanttevredenheid. Ga er niet meer heen.

Extra toelichting
Bij aankomst bij de winkel bleek mijn product welke ik speciaal die ochtend had laten reserveren niet voorradig. Ik moest het doen met een model uit de vitrine. Ook de beoordeling van het toestel wat ik eventueel wilde verkopen duurde dermate lang en buiten mijn zicht dat dit ook niet hielp bij een prettige ervaring met de winkel. Anderhalf uur rijden voor een belofte die men niet na komt is voor mij reden genoeg om er geen zaken meer te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 24-08-2013

Beste Rutger,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u svp uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kunnen dan uitzoeken wat r mis is gegaan. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 22-09-2013

Beste Rutger,

Wij hebben u inmiddels benaderd en een uitleg gegeven. Uiteraard ook onze excuses aangeboden en onze processen in de winkel aangepast. Wij hopen dat u de tegoedbon inmiddels heeft ontvangen en dat wij u snel weer in onze winkel zien.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Jolanda Droogh 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen via je computer

Service
direct antwoord op je email

Assortiment
ook accessoires zijn goed te vinden en te bestellen

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny alders 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
produkt makkelijk te vinden

Service
als je ze belt voor evt. info staan ze je netjes te woord

Assortiment
mooie ruime winkel

Aanbeveling
goede kwaliteitswinkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Dennis Veninga 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gezochte artikel snel gevonden.

Service
Geen gebruiken hoeven maken van de klantenservice e.d. Gebruik maken van overige services was goed. Bijv. de betaling doen was makkelijk.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Omdat alles zo snel en makkelijk ging, zou ik deze site zeker aanraden.

Extra toelichting
Zoals gezegd, alles ging makkelijk, geen problemen gehad. Snelle levering en op de hoogste gesteld van de order. Als ik iets nodig heb, kom ik zeker weer bij CameraNu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Groustra 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevrouw de Graaf 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er is duidelijk te zien of de producten op voorraad zijn en tot laat op de avond worden er bestellingen verwerkt.

Service
Je krijgt netjes email over de vorderingen van je bestelling.

Assortiment
Bij de producten worden bijpassende accessoires aanbevolen, hierdoor krijg ik het idee dat ze wel een uitgebreid assortiment hebben, in ieder geval een goed aansluitend assortiment.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn bestelling.

Extra toelichting
Wat cameranu.nl vooral onderscheid is dat ze net een stapje verder gaan. Zoals bij de bestelling ballonnen en snoepjes toe te voegen. Het is net alsof je een cadeautje ontvangt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EnthousiasteAmateurFotograaf 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig verzonden en snel ontvangen.

Service
retour zenden van product was eenvoudig, ondanks dat dit op het laatste moment was

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Archeocultura 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site, makkelijke afhandeling

Extra toelichting
Supersnel verstuurd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WalterKoopman 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schiefer 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het gewenste is vlot te vinden zodat het bestellen ook vlot verloopt.

Service
met de winkel heb ik nooit contact gehad. De levering van het bestelde is altijd zeer goed verlopen

Assortiment
het totale assortiment valt geheel binnen mijn hobby, zodat ik kan vinden wat ik nodig denk te hebben

Aanbeveling
De winkel kan ik aan iedereen aanbevelen want mijn ervaring is heel goed.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wastebin 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling en levring gingen probleemloos

Service
Vragen vooraf werden vlot beantwoord

Assortiment
Behoudens een detail, heb ik gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Niks mis met deze winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack1975 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel online als telefonisch is de ondersteuning super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naveen 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten kan je makkelijk vinden via de zoekfunctie op de website. Ook is het mogelijk om een prijsklasse aan te geven. Dit is dus erg handig.

Service
Tijdens de telefoongesprekken met Cameranu werd ik goed geholpen. De medewerkers wisten voldoende over de producten om mij van dienst te zijn.

Assortiment
Cameranu heeft een heel groot assortiment. Het komt haast nooit voor dat ik iets niet op deze website voor mijn camera's kan vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment en alles voor een goede prijs. Ik kan cameranu dus zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Vlug 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

V.collombon 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Prima site, zal er vaker gaan bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MannoBult 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Misschien zie ik wat over het hoofd maar sorteren of filteren binnen groepen lijkt iets veter te kunnen.

Service
Snel, duidelijk en accuraat.

Assortiment
Volgens mij gewoon goed

Aanbeveling
Ik hou van het rondkijken in een winkel en dingen even vasthouden. Helaas zit ik te ver bij de winkel vandaan om dat even te doen. De online shop is verder erg goed en goed kwa prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak2013 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig in te vullen

Service
Een telefoontje was snel beantwoord, waarna de bestelling snel gemaakt kon worden en deze haast nog sneller klaar gemaakt was voor verzending en als belooft de volgende dag afgeleverd.

Assortiment
Vrijwel alles waar ik tot nu toe naar gezocht heb heb ik kunnen vinden. De uiteindelijke aankoop was zeker de laagste prijs die ik heb kunnen vinden.

Aanbeveling
Website ziet er goed uit, snelle levering, lage prijzen en Thuiswinkel Waarborg geven een zeker gevoel als je een bestelling plaatst, zeker in een tijd van veel faillisementen.

Extra toelichting
Alles is al gezegd bij bovenstaande motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Scheffer 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webshop werkt lekker

Service
supersnelle levering

Assortiment
Indrukwekkend

Aanbeveling
Gewoon goed, ook al kan ik niet vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie64 19-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis rustig door de webshop heen, duidelijke website, goed omschrijvingen, eenvoudige navigatie door de webshop heen

Service
Ik had een trigger gekocht die niet werkte 1 telefoontje en de service afdeling heeft mij per direct een nieuwe opgestuurd, tevens een retour adres (gratis) om de defecte trigger op te sturen,

Assortiment
Er is veel te koop voor de beginnende tot de professionele fotograaf

Aanbeveling
Groot assortiment,
grote voorraad,
en uiteraad een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebbele 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
vriendelijk personeel en verstand van zaken

Assortiment
Veel te zien en te proberen

Aanbeveling
Eeen mooie ruime winkel met een groot assortiement.

Extra toelichting
Nemn heel tevreden met deze winkel ruim van opzet veel verschillende artikelen en personeel dat vriendelijk is en verstand van zaken heeft.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

plpronk 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Was allemaal makkelijk te vinden

Service
Werd zeer juist ingelicht wanneer de bestelling werd aangeboden

Assortiment
Ruim assortiment en zelfs een apparaat die bij de retailer nog niet werd verkocht.

Aanbeveling
Zoals bovenstaand ondervonden, zou ik deze site aan ieder die geinterresseerd is aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Houterman 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is vrij gemakkelijk om bij cameranu.nl een bestelling te plaatsen heb het via kelko vergelijk gedaan

Service
De camera was er de volgende dag prima service

Assortiment
Het is een ruim assortiment

Aanbeveling
snelle levering en ruim assortiment

Extra toelichting
Heb via kelko vergelijk de camera opgezocht en cameranu.nl kwam als voordeligste eruit camera hier besteld en de andere dag al geleverd top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

zonnebloem77 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
's avonds 22.00 besteld en de volgende morgen om 9.30 had ik hem al in huis

Assortiment
ik had ruim voldoende keus, en het was op voorraad

Aanbeveling
voordelig, snel en correct.

Extra toelichting
Ik was verbaasd over de snelheid van leveren en er werd precies geleverd wat in de omschrijving stond. Ik bestelde er een extra batterij bij en was even bang dat ik er een van een ander merk zou ontvangen, maar alles was exact zoals op de website omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo Rijniersce 19-08-2013

Algemene score

6,5

Gemak
Je loopt binnen, pakt een nummertje en wacht totdat je nummer getoond wordt.

Service
Netjes geholpen

Assortiment
Een ander artikel waar ik ook voor kwam, was 's middags volgens de website nog op voorraad. Op het moment dat ik in de shop aankwam, was de laatste net gereserveerd via de webshop. Weinig aan te doen, maar wel jammer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Barry1964 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met overzicht en diverse betalingsmogelijkheden.

Service
Snelle verzending met track en trace.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met voor elk war wils.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ToThePoint 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webwinkel van CameraNU.nl is overzichtelijk en alle benodigdheden waren snel gevonden. Ook de bestelling ging gemakkelijk en was overzichtelijk.

Service
De levertijd was heel snel en alles was goed ingepakt. Wat ik wel grappig vond waren de snoepjes, ballonnen en sleutelhanger in de verpakking. Dit gaf toch een grabbeltongevoel!

Assortiment
CameraNU.nl heeft veel artikelen in het assortiment. Maar ik zou toch nog meer artikelen verwachten voor studiofotografie en strobisten. Hiervoor zoek ik dan ook mijn heil bij andere shops.

Aanbeveling
De webwinkel beveel ik zeker aan. De winkel in Urk heb ik geen ervaring mee. Ik kan in de webshop op zich alles vinden. Ik laat me door anderen adviseren via filmpjes op YouTube.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

15 x 50 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Eind juli een verrekijker in de winkel gekocht. Groot sortiment , zeker in het duurdere segment. Heel goede uitleg over de onderlinge verschillen en men neemt alle tijd voor je om de verschillen uit te proberen zodat je weloverwogen kunt beslissen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nielsing 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis achter je computer je camera uitzoeken met al de nodige achtergrond informatie die aanwezig is!

Service
Bestelling keurig verpakt alles erop en eraan en op tijd.zelf ballonnen en snoepjes voor de kinderen erbij(lekker).

Assortiment
zeer groot betreffende de cameras en alle accesoires erbij ontelbaar!

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Prima website, heel veel keuze en vooral scherpe prijzen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolle de Jong 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk indeling

Service
Snelle afhandeling bij defect product.

Assortiment
Nagenoeg volledig assortimet

Aanbeveling
Hoor overwegend positieve geluiden van andere hobbyisten

Extra toelichting
De beoordeling is positief omdat de prijs kwaliteit goed is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ddb1989 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

O. A. Swart 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon lekker rustig een bestelling plaatsen

Service
Zondag besteld, dinsdag thuis, geweldig.

Assortiment
Perfect, alles aanwezig.

Aanbeveling
Volledig assortiment en de snelle levering.

Extra toelichting
Perfecte winkel, geweldig assortiment, jammer dat ik zo ver weg woon anders kwam ik iedere dag even een kijkje nemen. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees1947 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijke webshop
gewenst product eenvoudig te vinden.

Service
Direct response na het plaatsen van de bestelling

Aanbeveling
zeer compleet assortiment en
snelle en correcte afhandeling
van orders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abosse 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, alles makkelijk te vinden. Duidelijkheid over betaling en levering. Kortom: uitmuntend

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had en....er was keuze genoeg.

Aanbeveling
Prima webwinkel. Geen enkel probleem mee gehad. Puur gemak en betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Goede webwinkel. Duidelijk in alles en snelle levering die goed te volgen is en wat ook betrouwbaar is. Kortom: men doet wat men belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntonieV 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist wat ik ongeveer wilde hebben en kon dit ook snel vinden. Daarna was het snel geregeld om de bestelling compleet te maken.

Service
Bestelling werd snel en volgens afspraak gratis verzonden en geleverd.

Assortiment
Tot nu heb ik alles kunnen aanschaffen wat ik nodig had.

Aanbeveling
De webshop is overzichtelijk, de producten zijn scherp geprijsd.

Extra toelichting
Tot nu kan ik geen negatief punt vinden om niet bij CameraNU.nl te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo de Haas 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product wat ik zocht vond ik vrij snel

Service
na mijn bestelling gelijk op de hoogte gebracht middels mailtjes wanneer en hoe ik het product kon verwachten

Assortiment
ik vind wat ik zocht. meer heb ik niet nodig.

Aanbeveling
prijs-kwaliteit goed. snelle levering.

Extra toelichting
1e keer dat ik iets besteld heb via deze site, maar ga dat zeker vaker doen mocht ik meer nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E vanvleuten 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit luie stoel, eerst rustig uitzoeken en daarna keus maken.

Service
In ieder geval is de levering erg vlot. De apparatuur functioneert goed en ik heb dus geen idee hoe de rest van de service is! De eerste kennismaking is echter klasse!!

Aanbeveling
Zie de revieuws hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rigianne 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur er niet voor uit.

Extra toelichting
Onze 2e camera via Camera nu: allemaal prima verlopen en 2 jaar garantie i.p.v. 1 bij andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Slaman 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en met de zoekfunctie is alles te vinden wat je nodig hebt. Het betaalproces is duidelijk aangegeven en bij de klantenservice vind je alles wat je verder nog wil weten

Service
Gewoon goed en snelle service zowel met leveren als reageren op vragen. Top

Assortiment
Een van de meest uitgebreide assortimenten op dit moment, zelfs de minder bekende merken zijn hier te vinden.

Aanbeveling
Dit is gewoon een goede winkel en ik heb hem al meerdere malen aanbevolen.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een top webshop voor camera producten, de prijs is goed, de service is goed en de spullen zijn goed. Wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Coppoolse 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews