cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 24118 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2286 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W. Kruit 22-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te begrijpen link naar de website. Geen reeds afgevinkte vakjes voor, bijvoorbeeld een klantenkaart oid.

Service
Bij de afwerking van de bestelling ging iets mis -mijn schuld, gebeld en de bestelling werd direct geannuleerd, zodat ik snel opnieuw kon bestellen. Op vragen via email werd direct geantwoord. Snelle levering. Top!!

Assortiment
Wat ik nodig had, was direct voorradig.

Aanbeveling
Goede service, concurrerende prijs, snelle, complete levering.

Extra toelichting
Een goede zaak, die goede service levert en het bestelde snel opstuurt. Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DanielHerter 22-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Volgende dag in huis!

Extra toelichting
Voor alles wat met camera te maken heeft de beste webwinkel van Nederland

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s_t_e_e_f 22-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke overzichtelijke webshop

Service
de service is perfect had helaas een doa die werd netjes omgeruilt. als je mail heb je bijna meteen een andwoord super.

Extra toelichting
top service antwoorden bijna meteen via de mail. en als je belt word je aardig te woord gestaan. snelle levering voor half 11 besteld en betaald volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AaGeBe 22-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Voor mij is het assortiment en de prijsklasse uitstekend en concurrerend ten opzichte van andere aanbieders.

Aanbeveling
Ruime keus goede ontvangst vrij om te kijken en indien nodig uitleg.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

PattyT 22-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Transparant, duidelijk en overzichtelijk

Service
Ik heb uitgebreid antwoord gekregen bij de vragen die ik had over verschillende camera's. Uiteindelijk heb ik in overleg met een medewerker een camera uitgekozen die mij meer dan bevalt. Nu mijn camera kapot is krijg ik ook goede service.

Assortiment
Ik heb alleen gekeken naar camera's. Alle soorten en maten zijn beschikbaar voor een leuke prijs.

Extra toelichting
Ik vind het een fijne website omdat je alle camera's kunt bestellen, in alle soorten, maten en kleuren. Ook hebben de camera's een goede prijs. Service vind ik super goed! En de medewerkers weten waar zij over praten. Hierdoor kunnen ze goed en passend advies geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sj44k13 22-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De cameranu website is erg overzichtelijk, waardoor je snel vindt wat je zoekt. Het enige nadeel vind ik dat de mobiele website wat minder handig is.

Service
Mijn aankopen heb ik rond 22 uur 's avonds besteld en ik had ze de dag erna al binnen. Het klopt dus dat als je voor half 11 besteld je de dag daarna je bestelling al binnen hebt! Ook zijn de aangekochte spullen goed verpakt, zodat ze niet beschadigen. Natuurlijk erg belangrijk bij cameraspullen die erg kwetsbaar zijn.

Assortiment
Cameranu heeft een erg uitvoerig assortiment en de prijzen zijn scherp. Zeker als ik wat meer spullen koop doe ik dat bij Cameranu, omdat je dan gemiddeld meestal het beste uitkomt.

Aanbeveling
Ik zou Cameranu zeker aanbevelen aan andere mensen vanwege de duidelijke website, de snelle levertijd en het feit dat je bijna alles bij Cameranu kunt krijgen.

Extra toelichting
Cameranu is een goede winkel, met een groot assortiment en een snelle verzending. De spullen worden goed en duurzaam verpakt en zijn de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monster27 21-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis.

Service
Prima, persoonlijke banadering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

danielv9 21-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige winkel. De Canon S120 was nog maar een paar dagen uit en hij werd binnen een dag geleverd voor de scherpste prijs die online te vinden was en zonder verzendkosten. Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim80 21-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Had 's avonds na 22:00 besteld. De gekochte camera was hier even goedkoop dan op enkele andere webshops, en vanwege het 'voor 22:30 besteld, die dag nog verzonden' besloten bij CameraNU.nl de camera te kopen. Prima informatie per mail ontvangen, en die avond inderdaad al een 3S... traceercode. En inderdaad, volgende dag geleverd! Keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanneke86 21-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk te vinden en snel besteld

Service
Snel geregeld zonder problemen

Assortiment
wat omschreven staat was ook te vinden

Aanbeveling
zal ik zo doorgeven aan vrienden en kennissen omdat het zo goed is verlopen

Extra toelichting
Het werkt goed snel en probleemloos dat is wat je wil als consument.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Charles Capello 21-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voeld me als een jarenlange klant

Service
Snel, vakkundig, profesioneel,
wisten precies waarover ik het had

Assortiment
Mijn camera was direct voorradig.

Aanbeveling
Conclusie van bovenstaande

Extra toelichting
Vakkundig, profesioneel en vriendelijk personeel zorgden ervoor, dat ik mij, telefonisch, op mij gemak voelde, leek net alsof ik in de winkel was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MC47 21-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site met goed assortiment,goede prijzen en duidelijke produktbeschrijvingen

Service
Produkt was binnen no time in huis,keurig verpakt.

Assortiment
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Ik heb nog maar 1 keer gebruik gemaakt van de webwinkel maar zou het zeker weer doen en beveel dat dan ook van harte aan andere aan

Extra toelichting
Al met al snel en prettig gewinkeld,ook rond geshopt op internet maar kwam toch bij cameranu.nl uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janvangastel 21-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik kon gemakkelijk vinden wat er in het online assortiment zit. Ook contactinformatie was snel te vinden.

Service
Het contact via email en telefoon was uitstekend. Al mijn vragen werden beantwoord door terzake kundige personen.Ik had het product de andere dag al in huis.

Aanbeveling
Gezien de service zal ik de winkel absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
Ik zou niet weten wat ik aan het bovenstaande nog toe zou kunnen voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon van Iersel 21-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel en gemakkelijk geplaatste bestelling

Service
duidelijke en makkelijke site en snel en probleemloos geleverd

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment wat makkelijk en overzichtelijk wordt gepresenteerd

Aanbeveling
gewoon doen en makkelijk bestellen zonder poespas

Extra toelichting
snelle, makkelijke site met uitgebreid assortiment en in enkele klikken te bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lile 21-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel "kopen".
Zeker als je niet altijd tijd heb.

Service
In een woord, SUPER!! Had problemen met betalen via Ideal. Zij zorgden voor een oplossing zodat ik toch nog t weekend mijn objectief in huis had.

Assortiment
Zeer breed. Heb nog alles kunnen krijgen bij CameraNU.

Aanbeveling
Sowieso aan iedereen, omdat ze klantvriendelijk zijn, overzichtelijke internetsite en een ruime keuze en een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maan1 21-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het kan van huis uit en er is heel veel informatie waardoor je de producten goed met elkaar kan vergelijken.

Service
Snelle bezorging en goede verpakking.

Assortiment
Zeer groot assortiment met uitgebreide en overzichtelijke informatie en juiste prijzen.

Aanbeveling
Zie bovenstaand commentaar

Extra toelichting
Het ruime assortiment, de veelheid aan geordende informatie en dus genoeg vergelijkingsmateriaal en de juiste prijzen, maakt dat het van huis uit shoppen wel als erg luxe wordt ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvet1 21-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg, zeker omdat ik geen expert ben en geen moeilijke woorden die ik niet begrijp

Service
perfect!

Assortiment
Van alles heb je gewoon keus, en ze helpen je ook de keuze te maken door goede uitleg en kijken naar wat ik nodig had.

Extra toelichting
Super winkel! zowel online als in de winkel op urk zelf! en een tip, like ze eens op facebook, dankzij camera nu heb ik een gratis nieuwe fiets gewonnen door een facebook actie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hielemedia 21-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met compleet aanbod

Service
Netjes op de hoogte gehouden over gedane bestelling

Aanbeveling
Prettige winkel online en altijd deskundigen achter de schermen en in de 'echte' winkel in Urk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daandriaan 20-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht het product en heb het zeer snel en met een grote zekerheid gekocht

Assortiment
Zeer uitgebreid en van grote kwaliteit

Aanbeveling
Vanwege de betrouwbaarheid en de professionaliteit over de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daandriaan 20-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon alles snel en goed vinden. Dankzij de goeie filters kon ik snel een keuze maken over mijn aankoop.

Service
Bestellen ging helemaal goed. Het is helemaal fijn dat de verzendkosten vaak gratis is. Toen ik een vraag had over een accu, werd die vraag direct en goed beantwoord.

Assortiment
Deze winkel heeft redelijk veel verscheidene producten, en de prijs is ook goed, alhoewel er wel webwinkels zijn met lagere prijzen.

Aanbeveling
Gewoon omdat deze winkel goed is, en alles goed werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauldevreugd 20-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk je producten vinden en afrekenen

Service
een vraag ? gewoon een mailtje sturen en het wordt de zelfde dag nog beantwoord

Assortiment
ze hebben veel, nog net niet alles maar altijd wel wat te vinden wat je zoekt

Extra toelichting
leuke mensen aan de balie die je vakundig helpen en adviseren, online bestellen net zo makkelijk en snel bezorgd en heb je nog vragen gewon een mailtje sturen en deze wordt zeer snel beantwoord

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ToonPanasonic 20-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene_1978 20-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke site.

Service
Snelle en duidelijke afwikkeling van de bestelling. Je wordt zeer zorgvuldig geholpen.

Assortiment
In de soort producten die ze aanbieden hebben ze een ruim assortiment.

Extra toelichting
Prima firma om ook online je bestellingen bij te doen. Aangesloten bij thuiswinkel waarborg wat ook een zeker gevoel geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gomby 20-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Gert Gelmers 20-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik ben weer zeer tevreden over de advisering bij een aankoop. Aleen jammer dat ik 100 km voor moet rijden.

Assortiment
Ruim voldoende keus om tot een goede aankoop te komen.

Aanbeveling
Vrinedenelijk en behulpzaam personeel. Groot assortiment van de bekende merken.

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SsmrH 20-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is allemaal duidelijk omschreven op de site

Service
wanneer je online besteld hebt, en je in de winkel een nummer trekt ben je vlot aan de beurt. Ook vragen ze nog of er aanvullende info nodig is

Assortiment
Veel meer assortiment dan mijn beurs betalen kan, geen nee te koop

Aanbeveling
gemakkelijk toegang via buitenwegen, overzichtelijk per merk, goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Blom63 20-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Betrouwbare leverancier met goede afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GCu 20-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie om te kunnen bestellen. Een paar klikken, betalen en je ontvangt je product.

Service
Snel geleverd, geen problemen, dus uitstekend.

Aanbeveling
Als prima ervaren, goedkoop en snel: kijk zelf maar eens.

Extra toelichting
Duidelijk product, goede ervaring met Panasonic, nieuwe nodig en dit is een gemakkelijk en uitstekende opvolger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Airam 20-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Nadat ik een verkeerde lens had besteld mocht ik hem gratis retourneren. In de mail naar mij zat een link naar de goede lens, hoefde ik niet meer te zoeken.

Extra toelichting
Snelle bezorging en goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwin Broeks 19-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product is eenvoudig op de site te vinden met een eenvoudige betaalprocedure. Er wordt niet meer gevaagd dan nodig is.

Service
Vragen die via de mail gesteld zijn over het aan te schaffen product werden zeer adequaat beantwoord. Omdat het hier ging om een aparte setting mocht ik het apparaat volledig testen en indien het apparaat niet voldeed aan de verwachtingen mocht het geretourneerd worden. Na ontvangst bleek een onderdeel te missen welke ik 2 dagen later al in huis had.

Assortiment
Zeer ruime keuze aan producten tegen acceptabele tarieven.

Aanbeveling
Ik heb meermalen producten besteld met een zeer grote tevredenheid.

Extra toelichting
Cameranu staat voor wat ze zeggen waarbij de service hoog in het vaandel staat. Leveringen verlopen vlot en correct. Eventuele vragen worden snel en correct beantwoord, zelfs als het antwoord niet gegeven kan worden dan krijg je dat ook eerlijk te horen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Onink 19-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt zelf kiezen, een volgnummer pakken, en je wordt snel en keurig afgehandeld.

Service
Er wordt gevraagd of alles duidelijk is en of er nog vragen zijn over het product of over andere producten.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel voor foto-apparatuur en toebehoren.

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel voor foto-apparatuur en toebehoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knilesse 19-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Eerder al eens online gekocht, maar de winkel bezoeken is een aanrader. Veel te zien (wordt je hebberig van :-)) Als het druk is ff wachten maar er zijn voldoende verkoopbalies en verkopers. ++++++

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

WimM1382 19-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Vergelijkbaar met andere webshops

Service
Defect product werd zonder vragen geruild

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Service goed en gemak gemiddeld

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Jan Nauta 19-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site met uitstekende zoek functie.

Service
Vandaag bestelt morgen in huis. En de telefonische ondersteuning is uitstekend

Assortiment
Ik heb nog geen nee ontdekt in de voorraad.

Aanbeveling
Gewoon doen zou ik zeggen.

Extra toelichting
Heb de afgelopen periode veel besteld bij cameranu.nl en ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shanna1996 19-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
in 2 minuten alles gevonde

Service
na 2 dagen in de bus

Assortiment
teveel om op te noemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mischa1989 19-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joshua van Niekerk 19-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KaWoutertje 19-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en eenvoudige manier van zoeken, bekijken en bestellen.

Service
Prettig contact en informatie gehad over mijn vraag over de Canon lens. Duidelijk antwoordt en gereserveerd voor mij. Toen ik hem kwam ophalen lag de lens al klaar met het juiste bedrag wat telefonisch overeen gekomen was. Verder kreeg ik nog een leuke kleine attentie mee bij het afrekenen.

Assortiment
Duidelijk gerangschikt en overzichtelijk. Wat op voorraad wordt aangegeven is er ook. Nette service bij vragen over producten en duidelijke afspraken, die ook nagekomen worden.

Aanbeveling
Goede service en AFSPRAAK is AFSPRAAK.

Extra toelichting
Goede service en AFSPRAAK is AFSPRAAK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Tensen 19-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel keuze en goede vergelijkingen te maken

Service
Zowel via de mail als in de winkel deskundig en vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
Er zit voor ieder wat wils tussen

Aanbeveling
Alleen naar deze camerawinkel geweest, maar er een goed gevoel aan overgehouden

Extra toelichting
Na vriendelijk geholpen te zijn in de winkel door een van de verkopers nog een rondje gelopen en diverse camera's bekeken. Na de aankoop bij een andere verkoper kwam de eerste nog even langs om te zeggen dat het een goede keuze was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erikfalke43 19-10-2013

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, zoeken gaat snel

Service
bestelling heel snel ontvangen, terwijl er een weekend tussen zat.

Extra toelichting
De site is zeer overzichtelijk en de afhandeling van de bestelling was heel goed. Snel geleverd tegen en concurrerende prijs, goed verpakt verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopS56 19-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kijk kritisch naar wat ik bestel en of de betaling veilig verloopt. Bij deze aankoop verliep dat vlot (< 30 min.) en naar tevredenheid.

Service
De levering verliep vlot en conform de informatie die ik erover kreeg.

Assortiment
Ik wist wat ik wou (hoefde dus niet het hele assortiment door te zoeken) en vond het meteen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden. En verder vind ik de prijs-kwaliteit verhouding goed.

Extra toelichting
Zie bovenstaande toelichtingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Janssen 61 19-10-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en intuitieve website

Service
Om 22:00 uur besteld en meteen op de post, helaas was TNT wat minder snel

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam Koot 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Vriendelijk en duidelijk advies gekregen, snelle levertijd

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Ik heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht op de website, heb vriendelijk en duidelijk advies gekregen over de producten waartussen ik koos en de levertijd was heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Stienstra 18-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak. Niet alleen in de winkel maar ook via het web bestellen. Overzichtelijk en spullen via het web de volgende dag in huis. Geen zorgen of het überhaupt de volgende dag geleverd gaat worden, het is er gewoon.
Top.

Service
Hulp bij aanschaf en zelfs na aanschaf, telefonische of in de winkel helder en duidelijk. Vakmensen.

Assortiment
Alles wat ik wil voor fotografie en het maken van video kan ik vinden. Ook qua huur prima. Alhoewel dit uit gebreid mag worden met name video cameras.

Aanbeveling
In alles top. What can i say.

Extra toelichting
Alweer een jaar of 5 / 6 een tevreden kant. Reeds mn 3e spiegel reflex gekocht, lenzen video camera en wat klein spul. Heb totaal geen behoefte om ergens anders te gaan kijken. Prijs en kwaliteit prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siel1961 18-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles was makkelijk op te zoeken

Service
Mijn bestelling was de dag erna al in huis

Assortiment
Ik wist precies wat ik zocht, meteen gevonden

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennisvb 18-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Snel geleverd en goede prijzen.

Extra toelichting
Snel geleverd en goede prijzen. Service medewerkers zijn duidelijk en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RonaldVos 18-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel personeel, nemen de tijd voor je, nummer systeem in de winkel zodat je rustig kan rondkijken of koffie kan drinken en je beurt niet mis loopt

Service
Erg veel parate kennis aanwezig.

Assortiment
Ruime keus en veel op vooraad. 9 want het kan al is het met moeite toch altijd nog beter

Aanbeveling
Echt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LP Vogels 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Ruim assoritiment

Extra toelichting
Zeer snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon van asperen 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en uit te zoeken

Service
Snelle thuisbezorging

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
Kan geen slechte dingen zeggen als ze er niet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikenmijzelf 18-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews