cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet uit Den Bosch 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk bestellen

Service
snel bezorgd de volgende dag al in huis

Assortiment
net voldoende

Aanbeveling
te ver weg en voor grote aankopen daarom te duur

Extra toelichting
Ik heb een negatieve ervaring met de aankoop van een product van Canon waar eeen cashback aan vast zat ik heb gedaan wat er van mij verlangt werd maar helemaal niets van Canon gehoord, dit vindt ik valse reclame.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Monty5 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Service
gegevens op de site kloppen, snelle levering.

Assortiment
goede keuze mogelijkheden

Aanbeveling
goedkoop, snelle levering en geen verzendkosten.

Extra toelichting
prima webshop, genoeg keuze snelle levering en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

domineetje 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Snel,deskundige en vriendelijk geholpen

Assortiment
Goede prijsstelling en voor ons slechts 3 km rijden.

Aanbeveling
Goedkoper dan elders en goed gesorteerd, woon je verder weg bestel je via internet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Photobility 16-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht en uitleg van de producten

Service
Goed geholpen in de winkel zelf op Urk

Assortiment
Voldoende assortiment voor provisionele en amateur fotografen.

Aanbeveling
Leuke winkel met uitgebreid assortiment, aanbevolen voor elke fotograaf om eens een kijkje in de winkel op Urk te nemen.

Extra toelichting
Gewoon leuk en goed geholpen tijdens de aankoop van mijn Canon EOS 6D.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis van der Laan 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot aanbod visueel op internet, geen gezeur met winkelwagens

Assortiment
Ruim voldoende!! En alle bekende merken

Aanbeveling
De manier om online je foto/filmspullen aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richtje 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is duidelijk dat je in alle rust thuis kunt bepalen wat je op welk moment wilt bekijken en bestellen. Je kunt het artikel thuis via de website in alle rust bekijken en bestuderen. Ook kun je verschillende artikelen met elkaar vergelijken indien gewenst.

Service
Dat wat je besteld hebt, wordt op correcte manier afgehandeld d.m.v. mailcontact. Je weet dat een bestelling is aangekomen en je krijgt bericht dat het bestelde artikel is verzonden.

Assortiment
Er is een ruime keus uit artikelen. Dat wat je zoekt, is goed te vinden doordat er gezocht kan worden op cathegorie. En het is heel fijn om te weten welke assessoires je erbij kunt bestellen. De prijs is vaak lager dan bij vele andere winkels waar je hetzelfde artikel kunt kopen. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Aanbeveling
Het is een prima winkel voor wie zich graag bezighoudt met fotografie en videofilmen. Je kunt er vinden wat je wilt. Het assortiment is over het algemeen upto date. Komt er iets nieuws op de markt, dan is het bij CameraNu in de regel wel te vinden.

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met CameraNu. Het is een betrouwwbaar bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk Pom 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, snel en makkelijk bestellen.

Service
Niet veel ervaring met de service, want alles was in orde. En zelfs de levertermijn van een dag klopte.

Assortiment
uitgebreid assortiment, ik kon hier alles vinden wat ik nodig had, en ook tegen een redelijke prijs vergeleken met andere websites. Ik vind het altijd wel prettig als je alles in 1 keer bij 1 winkel kan bestellen, in plaats van verschillende webwinkels.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over het hele bestelproces, en ik vind het ook altijd een fijn idee als een website de thuiswinkel waarborg heeft.

Extra toelichting
De producten die ik heb ontvangen zijn van goede kwaliteit, en ik had ze meteen de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung SSD 840 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Gewoon doen wat je belooft is helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jhbos 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
ik zou het afhalen vanuit de haven van Urk. Die bleek veel verder dan de mdw van Camera.nu had gezegd. Toen is hij de camera na werktijd komen brengen...
Goed opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoEva 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Ruim assortiment camera's en accessoires.

Aanbeveling
Prima winkel, scherpe prijzen. Camera snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mondriaan 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen probleem om op de website iets te vinden

Service
Uitstekend! Er wordt gedaan wat wordt beloofd.

Aanbeveling
Duidelijk, eerlijk en geen verborgen "kleine lettertjes"

Extra toelichting
Duidelijk, eerlijk en to-the-point.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeFotograaf 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website en dito bestelproces.

Service
Snel geleverd binnen de aangegeven levertijd.

Assortiment
Ze verkopen hier zeker niet alles, maar daarvoor is de markt van fotografie-goederen wellicht ook te groot. Als ondernemer moet je ook keuzes (durven) maken.

Aanbeveling
Zeker. Goed geprijst, overzichtelijk, snelle levering en duidelijke communicatie. Er zijn wel webwinkels waar dit minder goed geregeld is.

Extra toelichting
Behalve de webwinkel is ook het gekochte artikel prima in orde. Aangegeven beschrijving klopt volledig en bovendien een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nynker 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
heb telefonisch contact gehad en werd netjes en duidelijk te woord gestaan, en kreeg eerlijke antwoorden op mijn vragen.
Zo ben ik overgegaan tot aankoop van ons toestel

Aanbeveling
heel tevreden over deze winkel. Ze staan ook goed bekend en nu weet ik uit eigen ervaring waarom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Taris 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik hoef alleen maar even achter de computer te gaan zitten en het product wordt me thuis bezorgd.

Service
Op basis van goed advies laten verzenden en cartridges waren snel in huis. De cartridges zijn goed gevuld maar wel vuil van de toner. Mogelijk omdat het tweedehands cartridges zijn.

Assortiment
Voor mij voldoende keuze.

Aanbeveling
Voor een mooie prijs goed gevulde cartridges.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thom1234 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel geld terug na foute bestelling,

Assortiment
veel keus, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Yperen 15-08-2013 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

5,3

Service
De verkoper heeft niet gecheckt of in de meegegeven camerabody-verpakking zat wat erin hoorde te zitten. Thuisgekomen na een rit(je) Scheveningen - Urk v.v., bleek alleen de camera erin te zitten + de gebruiksaanwijzing. Zaken als oogschelp, batterij + lader, snoertjes en draagriem ontbraken.
Ook de suggestie dat ik geen nieuwe lensplaat nodig zou hebben voor mijn nieuw gekochte schommelkop bleek thuis onjuist.
In de telefoontjes en mailwisseling om e.e.a. op te lossen was ook sprake van half luisteren/lezen.
Kortom: een slapeloze nacht en frustratie, maar uiteindelijk kwam alles na twee dagen toch nog goed.

Assortiment
Fraaie winkel daar in Urk en ruim gesorteerde webwinkel.

Aanbeveling
Als je in de winkel zelf goed bij de les blijft en ze een tweede of zelfs derde kans gunt, dan kom je uiteindelijk best wel behoorlijk goedkoop aan je uitrusting.

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Sandra18575 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig bestelling te plaatsen ook als je nog geen klant bent.

Service
Zeer vriendelijk te woord gestaan en nog belangrijker heel goed geholpen. duidelijke uitleg.

Assortiment
Top

Aanbeveling
Geen negatieve ervaringen. beloftes nagekomen duidelijke communicatie en alles netjes verpakt.

Extra toelichting
Geen negatieve ervaringen. beloftes nagekomen duidelijke communicatie en alles netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DWO Otis 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
De mensen die er werken hebben verstand van zaken en geven een eerlijk advies.

Extra toelichting
Over ALLES zeer tevreden,zeker door de tijd die er voor je wordt genomen ook via de telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gernanda 15-08-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je voelt je in de winkel op je gemak; je kan een kopje koffie pakken en eerst zelf even rondlopen

Service
Er is voldoende personeel aanwezig en is erg ervaringsdeskundig en kan je dus goed helpen bij het maken van een keuze

Assortiment
heel veel camera's, veel merken, te veel om uit te kiezen...haha

Aanbeveling
veel deskundigheid, groot assortiment

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sr23 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles verliep naar verwachting. Duidelijke site en snelle levering.

Service
Snelle en nette reacties op mailtjes.

Assortiment
Hebben niet alleen het standaard spul.

Aanbeveling
Prima winkel.

Extra toelichting
Goede website, snelle levering, snelle en nette reactie op vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger1241 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Gewoon, wat ik verwacht van een e-shop

Assortiment
Ik kwam voor één bepaald product. Ik heb verder niet rondgekeken.

Aanbeveling
Goede website, snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Boelseye 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en efficiënt

Service
Vanzelfsprekend

Assortiment
Bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Zonder enige reserve

Extra toelichting
De beste online winkel op dit gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P. van Popta 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Had Atomos Ninja besteld, bleek niet goed. Teruggestuurd, en gevraagd of ik de betere Samurai kon krijgen ipv Ninja... alles keurig afgehandeld, prima.

Assortiment
accessoires voor nieuwe camera's niet altijd aanwezig (ie. Canon 5DmkIII / 1DmkIV)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Karel Noy 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden op jullie site !
Weinig in te vullen en het was duidelijk wat ik moest doen.

Service
De Service van jullie zijn perfect !
De levertijd zijn boven mijn verwachting.
De retourprocedure is ook geweldig.
Verkeerd bezorg door de firma een belletje en de volgende dag is het goede product gebracht via de post.

Assortiment
Er is genoeg te koop bij Camera.nl en erg overzichtelijk en als je iets niet snap vraag je aan het personeel of zij kunnen helpen En dat is het fijne van deze winkel.
Concurrerende prijzen hebben zij zeker diverse artikelen zijn bij Camera.nl een stuk goed koper !

Aanbeveling
Ik zou zeker ieder die wat met fotografie te maken heeft bij Camera.nl aanbevelen !

Extra toelichting
Van de week bij CameraNU.nl een beschermkapje van 14 euro gekocht voor mijn Sony A200. Het beschermkapje paste voor geen meter dus ik een belletje gedaan naar CameraNU.nl De dame aan de telefoon was erg vriendelijk en na een gesprekje en wat foto's gestuurd (van het kapje op het fototoestel niet passend)te hebben was het probleem gelijk geregeld en zonder kosten werd er een nieuwe beschermkapje bezorgd op mijn adres binnen 2 dagen. Dus daarom wil ik ieder motiveren om eens naar Urk te gaan om gezellig te gaan winkelen. En de koffie staat altijd klaar bij CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitser3 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke en overzichtelijke indeling van de winkel

Service
Prima begeleiding bij de koop of informatie van een bepaald artikel, winkel personeel goed op de hoogte met apparatuur en mogelijkheden hiervan.

Assortiment
Ruime keuze van alle merken.

Aanbeveling
Goed en gespecialiseerd in foto apparatuur.

Extra toelichting
Het is prima reclame om zo een winkel van deze kwaliteit aan te prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gomishan 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle info van het product was te vinden op de site, zelfs een filmpje over het product.

Service
Duidelijk en supersnel geleverd!

Assortiment
Waar vind je meer?

Aanbeveling
Het hele pakket klopt gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Blanke 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
2 x een bestelling geplaatst. Het bestellen is een peace of cake en de feedback die je krijgt vind ik persoonlijk geweldig. Nadat de bestelling is geplaatst krijg je meteen op de site te zien dat ze onmiddelijk het product uit de schappen zullen halen om klaar te maken voor verzending. Dat is echt super. Vervolgens kreeg ik binnen een minuut na betaling via Ideal, een mail dat deze ook ontvangen was en dat het product verzonden zou gaan worden. De volgende dag binnen. Heerlijk! Ik ga niet gauw meer ergens anders kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amyk 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
simpel een mailtje sturen en toen kreeg ik de link van het artikel

Service
zie boven

Assortiment
in veel winkels gezocht, maar hier gevonden

Aanbeveling
ruime sortering en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gpmvdb 14-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Tijdens het wachten in de winkel kun je rustig rondkijken en een bakje warme thee of koffie pakken.

Service
Ik kwam voor een camera en wilde graag advies over een regenhoes. Dit werd duidelijk gegeven en ook werd het model uit het magazijn gehaald om eerst te laten zien.

Assortiment
Er is geen nee te koop in Urk

Aanbeveling
Ik was door anderen eens geattendeerd op deze winkel. Zo attendeer ik nu ook weer anderen op deze winkel. Keurige shop en webshop. Altijd goede adviezen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fokje1 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In een paar klikken is je product besteld, superhandig!

Service
Vandaag besteld morgen in huis, en dat is ook écht zo!

Assortiment
Een negen, omdat ik weleens iets zoek wat heel af en toe niet in het assortiment zit

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke en correcte afhandeling. Ook telefonisch goed bereikbaar met deskundige mensen

Extra toelichting
Vind je een goede service fijn, dan moet je bij CameraNu zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T_Zwart 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
snelle levering, goed verpakt, gratis aangetekend verstuurd

Assortiment
Groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelP1985 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

klant12345 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
web site is overzichtelijk en er is veel informatie over de producten.

Service
snel geleverd.

Assortiment
er is heel veel te vinden op de web site.

Aanbeveling
veel producten, goede prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon49 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen gaat eenvoudig via de website.

Assortiment
Veel artikelen, maar je weet nooit of alles op fotogebied wordt aangeboden.

Aanbeveling
vanwege de snelle levering, het bestelgemak, de concurrerende prijzen en de duidelijke omschrijving van de artikelen, is deze webshop een echte aanrader!

Extra toelichting
Ik heb al meerdere artikelen gekocht bij CameraNU en ben steeds zeer tevreden over het gebodene. Duidelijke voorlichting, concurrerende prijzen en zeer snelle levering maken, dat ik steeds terug kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin van Alfen 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele duidelijke site!

Service
Op tijd bestellen is de volgende dag geleverd (Mits post NL meewerkt!!!!!

Aanbeveling
Gewoon goed, snelen simpel! DOEN!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas Jan 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk, duidelijk gemaakt met de gedachte staatjes van de klant in ogenschouw genomen.

Service
Kom je er even niet uit of heb je hulp nodig. Via contact wordt je snel telefonische geholpen.Ook hebben ze snel jou gegevens in beeld zodat je niet alles opnieuw hoeft op te lepelen

Assortiment
Er is gewoon heel veel keus. En minstens zo belangrijk, voorraad.

Extra toelichting
Snel, goed en simpel kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AdX 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De omschrijving was goed, helder en bestelling relatief eenvoudig

Service
Tja, service. Rond 22 uur met ideal betaald, volgende dag rond 12 uur binnen.

Assortiment
Camera gekocht met "advies" kaart en "advies" fototas. Deze laatste is eigenlijk te groot voor het type camera. In een echte winkel zou je zelf gepast hebben. Niet echt storend, maar nu wel een relatief grote tas

Aanbeveling
Het overzicht en de toelichting is goed en de snelheid is super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ben Harris 13-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PeterPan1960 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct aangeschaft tijdens bezoek winkel

Service
Zeer goede uitleg van diverse camera's en de (on)mogelijkheden

Assortiment
Ze hebben veel op voorraad, top !

Aanbeveling
Goede en snelle service. klantgericht handelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Aleman 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de webshop van CameraNu kon ik direct mijn bestelling plaatsen. Zonder veel gedoe.

Service
Was de volgende dag zoals beloofd in huis. Het werd aangetekend per post verzonden. En ik kon het volgen via track en trace.

Assortiment
CameraNU heeft een groot assortiment en kunnen hun beloftes waar maken.l

Aanbeveling
Prima winkel voor zowel zakelijk als privé gebruik. En goede service.

Extra toelichting
Ik heb online mijn product besteld bij CameraNU ze waren één van de goedkoopste winkels en ook nog is de één van de snelste. Zoals beloofd had ik het aangetekend de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwnieuwenhuizen 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan v.d. Kruyk 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik had de camera besteld en anderhalf uur later kreeg ik al de melding dat de bestelling met de post mee was. Dat vind ik snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis van de Schootbrugge 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig registreren, winkelmandje werkt goed. duidelijk overzicht van bestelling

Service
Snelle levering, geen verzendkosten boven €100,-

Assortiment
Het gekochte product, is heel specifiek, en maar voor een kleine doelgroep.

Extra toelichting
Als je bij cameranu koopt heb je het product vlot in huis, een leuke verrassing bij het openmaken van het pakketje, snoepjes een een handige sleutelhanger voor om de nek.bij het uitpakken van zo'n pakketje krijg je een lach op je gezicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RSwijghuizen 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Camera stuk? Voor een fotograaf die voor de media 24 uur per inzetbaar moet zijn met de camera geen probleem! Bestellen voor 22:30 uur, en je hebt de volgende dag je camera keurig in huis!

Service
Gemakkelijk bestellen, gegevens invoeren en afrekenen. Simpel, en snel, iets waar de klant voor terugkomt!

Assortiment
Wat je nodig hebt op cameragebied, vind je bij Cameranu.nl!
En voor accessoires? Wil je het A, B of C merk? Alles is aanwezig!

Extra toelichting
En voor de prijs al helemaal!Scheelde toch even bijna €100,- op een nieuwe camera bij Bol.com! Zoals ik hierboven melde, snel, simpel en goedkoop bestellen doe ik voortaan bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wpj201 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus, goede uitleg/beschrijving.

Service
Snelle en prima verpakte verzending

Assortiment
Heb tot op heden alles wat ik nodig had kunnen vinden

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Behoeft geen verdere uitleg

Extra toelichting
Bestel regelmatig bij CameraNU.nl en heb tot op heden geen enkele klacht of verkeerd artikel ontvangen. Alle bestellingen voldeden volledig aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilw 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Snelle levering, nooit problemen gehad. De enige klacht dieik ooit had is snel en afdoende afgehandeld

Extra toelichting
Makkelijk navigeerbare site Artikelen zijn snel te vinden Snelle afhandeling van bestelling Goede klachtenafhandeling. Misschien niet in alles de goedkoopste, maar goede serviceverlening is me ook wat waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda986 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Service
Je krijgt direct een mail met verzendbevestiging en nadere toelichting over de status van je product. Het was inderdaad de volgende dag in huis.

Assortiment
Ik heb een camera besteld en ik kon direct alle toebehoren bestellen. Ook kon ik hierbij gebruik maken van voordeel deals.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthuur 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en heldere website

Service
Afspraken worden eenvoudig weg nagekomen.

Aanbeveling
Prima prijs kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dick van Pelt 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HetSpul 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag besteld, morgen binnen. Ook via pakje gemakje. Is ideaal.

Service
Levering heeft altijd netjes plaatsgevonden. Voldoende verpakt en snel geleverd. Heb nog niet problemen meegemaakt.

Assortiment
Ruim assortiment. Ik bestel al m'n camera spullen bij cameranu.nl

Aanbeveling
Ik heb recentelijk gedaan aan m'n schoonzus. Ook zij was onder de indruk van de scherpe prijzen en snelle levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews