cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rem71 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik kon vinden wat ik zocht, het was op voorraad. Om 1930 savonds besteld, de volgende dag bezorgd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina Frens-Hoogendoorn 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site duidelijk, snelle levering, pakketje prima te volgen, snel bezorgd!

Service
snelle aflevering toppie!

Aanbeveling
Top materiaal voor top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samuelditri 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist al welke camera ik wilde, en deze was eenvoudig te vinden.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Gunstige prijzen. Overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bluem 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed gevulde website met zeer toegankelijke informatie

Service
staan snel klaar om (in mijn geval een probleempje met pakketpost) nog even die extra stappen te maken die mij binden.

Assortiment
nog geen zaken gevonden die niet in het assortiment zitten

Aanbeveling
uitstekende winkel (voor het geval je ernaar toe gaat) uitstekende website en prima prijsgaranties. snelle afhnadeling

Extra toelichting
Het was heel jammer dat pakketpost zijn werk niet gedaan heeft. Camera.nu heeft er alles aan gedaan om mij te helpen "chapeau"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GPA 59 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima

Service
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

penmb 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site .

Assortiment
Alle merken en soorten beschikbaar

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Ben voor eerdere aankoop in de winkel geweest. Gaf veel vertrouwen om nu via de webwinkel aankopen te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice93 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel op internet gezocht, gevonden en volgende dag in huis!

Service
Netjes afgeleverd, ook met extra garantiepapieren waar ik om gevraagd had.

Assortiment
!Precies in huis wat ik zocht!

Aanbeveling
Snel en goed geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Macro Mike 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestellen bij CameraNU.nl is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk.

Service
Voor ik mijn bestelling heb geplaatst eerst per mail een aantal vragen over het betreffende product gesteld. Het antwoord kwam direct de volgende dag en was duidelijk.

Assortiment
Bij CameraNU.nl is het aanbod qua producten erg uitgebreid en is er veel keuze. Voor elk is er echt wat wils

Aanbeveling
Snel antwoord per mail, erg gebruiksvriendelijke site, uitgebreid assortiment en duidelijke informatie op de webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Heineman 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Heel goede service, snel bezorgd en ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1965 Groningen 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Betaald via afschrift, geen probleem, op het moment dat het geld gestort is, is je product al onderweg.

Service
Wanneer je een mail verstuurt met een vraag krijg je snel en correct antwoord.

Assortiment
CamaraNu heeft een groot assortiment,
Wat ik ook mooi vind ook een eigen winkel.
Hier hecht ik ook wel waarde aan, koop je er toch veiliger.

Aanbeveling
De winkel beveel ik rustig aan andere mensen omdat je er veilig kunt kopen.

Extra toelichting
CamaraNu heeft een eigen winkel en via internet wat ik eerlijker concurrentie vind. Omdat men ook een eigen winkel heeft koop ik voor mijzelf er veiliger. Hun adres staat vermeld op de site. Bij vragen via mail heb je zo antwoord waar je tevreden over kunt zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse36 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met een eenvoudige bestelprocedure. Verschillende betaalmogelijkheden.

Service
Veel uit voorraad leverbaar, snelle 24-uurs levering

Assortiment
Ruim assortiment met concurrerende prijzen. Het gekochte product was bij Camera.nu het goedkoopst

Aanbeveling
Al vaker bij deze winkel besteld naar volle tevredenheid. Concurrerende prijzen, snelle 24-uurs levering en een ruim assortiment

Extra toelichting
Ik ben zeer positief over Camera.nu wegens de goede prijzen, het ruime assortiment en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 1 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel

Service
Snel

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Ten zeerste

Extra toelichting
Ruim assortiment Snelle verzending Perfect verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egbert11 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je logt in en plaatst je bestelling

Service
Ik had vorig jaar een defect aan mijn camera. Na contact met CameraNu heb ik hem naar hun opgestuurd en zij hebben het contact met Nikon onderhouden.

Assortiment
Ik vind altijd wat ik zoek, het assortiment is compleet

Aanbeveling
goede prijsstelling en uitmuntende service

Extra toelichting
ik ben elke keer weer zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aaroncanon5dm2 02-09-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Precies zoals een webwinkel hoort te werken, makkelijk te betalen met iDeal, volgende dag in huis

Service
Defecte scanner ontvangen, volgende dag verstuurd, dag erop cameranu.nl ontvangen en de nieuwe opgestuurd die werkte!

Assortiment
Alles in huis, kijk altijd bij kieskeurig voor de goedkoopste en meestal komt daar cameranu.nl als een van de goedkopere uit

Aanbeveling
Als je camera spullen nodig hebt zeker niet aarzelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L.J Hopman 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en duidelijk webshop.
Waarin de klant goed kan kiezen.

Service
Snelle levering, geen klachten.

Assortiment
Ruim assortiment in elke gewenste prijsklasse.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, snelle levering, duidelijke website.

Extra toelichting
Dik tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris N. 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De site is duidelijk ingedeeld met alle nodige informatie en specificaties bijdehand.

Service
Er is een snelle levering en je krijgt bericht wanneer de bestelling wordt geleverd.

Aanbeveling
Door het grote assortiment, de goede service en de lage prijzen zou ik wanneer ik weet dat iemand opzoek is naar een specifiek product de website zeker aanraden: het is mij ook aangeraden nadat op een andere plek een item al was uitverkocht.

Extra toelichting
Een heerlijk overzichtelijke sites met veel reacties, informatie en lage prijzen. Bedankt voor de snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Joshoon 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de website.

Service
De service is snel en vriendelijk.
Ik had bij een eerdere bestelling een vraag omdat er een kleine fout was op de site.

Ik nam telefonisch contact met ze op, had snel een mevrouw aan de lijn die me gelijk hielp, en het probleem was binnen 3 minuten opgelost.

Assortiment
Assortiment is groot en erg uitgebreid.

Aanbeveling
Met de ervaringen die ik nu heb met CameraNu, kan ik het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moontje78 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
kwamen netjes vragen of ze monden helpen

Service
snel en moi zo op nummer, geen voordringers

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

hans niezen 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
om 22.15 besteld, 14 uur later in huis! (12 uur 's-middags)

Service
retour zenden geen probleem

Assortiment
ruime keuze, echt alles te krijgen...

Aanbeveling
al jaren heel goed en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Duin 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel gemakkelijk om iets te vinden en te bestellen.

Service
is gewoon erg goed, als er maar iets twijfel is dan wordt je door het personeel gebeld en wordt het besproken en evt. bestelfouten hersteld.

Assortiment
gewoon goed.

Aanbeveling
Omdat alles goed is geregeld en als er telefonisch contact is verloopt dit uiterst plezierig.

Extra toelichting
Een prima internet winkel waar je goed en direct geholpen wordt. Bij vragen direct of heel snel antwoord krijg en het personeel is zeer correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Mastbergen 02-09-2013

Algemene score

7,5

Service
Op De DBF voor bijna 300 euro gekocht, was de actie van bioscoopkaarten voor
" De Nieuwe Wildernis" vergeten. Na tel. contact op dinsdag 27/08 keurig nagestuurd en woensdag 28/08 had ik ze in huis. Heeeel goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

zhuravski 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard0987654321 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, goede service en advies en uitgebreid assortiment.

Service
Perfect, ze proberen altijd met jou tot de juiste aanschaf te komen en geven daarbij ook duidelijke alternatieven aan.

Assortiment
Wat moet ik zeggen, hebben ze iets niet?

Aanbeveling
Ik zou zeggen, bekijk mijn antwoorden hierboven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smittendick 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op vragen duidelijk antwoord gekregen in een voorafgaand telefoongesprek. Daarna via internet besteld.

Service
Via mail duidelijk de status van de bestelling door gekregen dag voor de levering gebeld dat de zending volgende dag afgeleverd zou worden.

Assortiment
Tot op heden ben ik met mijn aankopen nog steeds goed geslaagd bij cameranu.nl zowel via de website als in Urk in de winkel.

Aanbeveling
*

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t.karel. 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke informatie

Service
alles duidelijk weergegeven kom je er niet uit altijd telefonich contact mogelijk

Assortiment
groot assortiment en altijd een alternatief

Aanbeveling
goede prijs en kwaliteit verhouding

Extra toelichting
komt bij eerste aankoop super betrouwbaar over en eerlijke uitleg en betalings gemak met uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcvisee 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
snel en volledig antwoord op alle vragen

Assortiment
spreekt voor zich

Aanbeveling
levert op tijd ruime keuze zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebdierenfotografie 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
DUIDELIJK OVERZICHT OP DE WEBSITE

Service
WORD SNEL OPGENOMEN EN ZIJN ALTIJD VRIENDELIJK. ZELFS ALS IK STOMME VRAGEN STEL.

Assortiment
ZE HEBBEN ALLES WAT IK TOT NU TOE NODIG HEB EN WIL HEBBEN

Aanbeveling
ALTIJD.. TOP WINKEL.. SERVICE GOED. ASSORTIMENT GOED. EN ZE HEBBEN VERSTAND VAN WAT ZE IN DE WINKEL HEBBEN

Extra toelichting
TOP WINKEL.. SERVICE GOED. ASSORTIMENT GOED. EN ZE HEBBEN VERSTAND VAN WAT ZE IN DE WINKEL HEBBEN. EN GEZELLIGE VERKOPERS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

redpet 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet.

Service
snelle service.

Assortiment
zeer ruim.

Aanbeveling
het is zo makkelijk via internet,snelle service,ruim assortiment,discrete service helemaal top!

Extra toelichting
top lens meer heb je niet nodig!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swiers 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig keuze maken en doorgeven, alles wordt voor je geregeld

Service
Prima, goede uitleg gehad, veel zelf kunnen ondervinden met toestel uit de voorraad

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zeker

Extra toelichting
CameraNu was aanwezig op de Dutch Birdfair aan de Oostvaardersplassen. Heb daar een goed, uitgebreid en informatief gesprek gehad met een van de verkopers. Met groot gemak werd een extra toestel gepakt (dat niet aan de ketting lag) om zelf het toestel uit te kunnen proberen. Klasse! Aankoop kon snel worden geregeld, geen aanbetaling nodig. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap261982 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met de spullen in logische categorieen ingedeeld. Ook de zoekfunctie per type toestel is erg handig.

Assortiment
Groot assortiment en duidelijke beschrijvingen bij de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henco5831 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Cameranu.nl is een duidelijke webshop overzichtelijke webpage,en een groot assortiment. bestellen gaat makkelijk en je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. de levering is oke,even als de aftersales die ik nodig had,met een klein probleempje! maar dit werd werkelijk snel en acuraat opgelost shapo ik zou CameraNu.nl zeker aanraden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Dam 01-09-2013 In de winkel gekocht
Lelystad/Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
uitgebreide winkel, makkelijk bereikbaar, parkeren probleemloos

Service
Men neemt alle moeite voor je, denkt mee als je iets wil wijzigen

Assortiment
alles wat ik zoek op het gebied van fotografie is in de winkel aanwezig en ook direct voorradig

Aanbeveling
Mijn tevredenheid over deze winkel zou ik zeker aan anderen aanbevelen

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de manier waarop die tot stand is gekomen: namelijk een kadobon van forse waarde (€ 100,-) bij aankoop van een bepaald product en de daaruit voortvloeiende zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Igno v H. 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
deskundig advies, samen de voor en nadelen van de producten onder ogen zien en dan beslissen wat je wilt hebben.

Service
Grote voorraad, veel dingen kun je direct meenemen.

Assortiment
Grote keuze mogelijkheden, met echte verschillen, zodat de voor en nadelen goed tegenover elkaar gezet kunnen worden en je de beste keus hebt om te kiezen wat voor jou de beste keus is.

Aanbeveling
Goede verkopers, die verstand hebben van wat ze verkopen. En de tijd nemen om samen uit te zoeken wat het beste is voor jou.

Extra toelichting
Fijnen mensen die je helpen bij de goede keuze van materiaal. Ze laten je de bomen zien in het bos.... Dus je kunt voor jezelf de beste keuze maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igno v H. 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In de winkel is de telescoop uitgebreid gedemonstreerd met mijn eigen camera. We hebben buiten opnames gemaakt en alles werd uitvoerig verteld hoe het werkte en er was ruimte voor al mijn vragen. Er is zeer uitgebreid de tijd voor me genomen. Echt fantastisch. En men kon me ook alle technische vragen deskundig beantwoorden.

Service
Na de koop had ik wat vragen die ik per mail stelde. Ik ben terug gebeld door de specialist van deze kijker en nam weer alle tijd om alle vragen te beantwoorden. Geweldig, dus ook na de koop volledige service.

Assortiment
Aanvankelijk werd mij een kijker geadviseerd, maar toe ik ging twijfelen kon ik zo uit het assortiment een andere (betere) aanschaffen.

Aanbeveling
Iedereen heeft een specialisme waar ze echt alles weten en met je meedenken wat voor jou de beste keus is.

Extra toelichting
Geweldige winkel met geweldig personeel. Ze zijn allemaal even aardig, wat je ze ook vraagt. Het wordt gedaan met deskundigheid, de tijd nemend en een brede lach. Echt fijn winkelen. En daarna heb je dus ook geen spijt van je bewuste keuze die je gemaakt hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karliene 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke site, veel informatie over zowel product als bezorging.

Service
Goed geholpen door helpdesk bij een technische vraag, snelle levering en goede informatieverstrekking.

Aanbeveling
Wat betreft de aanschaf van deze camera zou ik deze winkel aanraden omwille van de goede helpdesk, de snelle levering en de goede informatieverstrekking.

Extra toelichting
Wij hadden eerst een nieuwe lens en cameratas besteld voor onze oude Nikon D50, destijds goed geholpen door de helpdesk omdat wij een vraag hadden over het matchen van de nieuwe lens met de oude camera. Helaas is onze camera (inclusief nieuwe lens en cameratas) gestolen op vakantie en hebben wij nu een hele nieuwe moeten kopen. Toch ook wel weer erg blij met deze! De snelle levering, de duidelijke en volledige informatieverstrekking op de site en de wetenschap dat we geholpen kunnen worden door de helpdesk als dat nodig is gaf de doorslag om de camera hier te komen! Wanneer wij straks een nieuwe cameratas gaan bestellen doen we dat zeker hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oostvaarders 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
deskundig advies wat mij ook het vertrouwen geeft dat de service goed is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

xoooxsanne 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vond het erg fijn, dee verzending was vlot en goed verpakt. Ook krijg je allemaal extra's erbij, zoals snoepjes en een keycord :') super..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SeN 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker makkelijk op de bank bestellen

Service
Aardige bezorger en snel geleverd

Assortiment
Divers maar soms kan ik iets niet vinden

Aanbeveling
Vanwege de service en snelle bezorging

Extra toelichting
Goede webwinkel die staat voor wat ze verkoopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dekazerie 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop duidelijk en overzichtelijk.

Service
Uitmuntend.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb/ga hebben.

Aanbeveling
Dik tevreden.

Extra toelichting
Ze zeggen wat ze doen EN ze doen wat ze zeggen!Kom je niet vaak meer tegen, chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elena-J 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie is overzichtelijk.

Service
Het personeel is deskundig.

Assortiment
Een ruim assortiment.

Aanbeveling
Camera.nu is mijn favoriet.

Extra toelichting
Ik heb Godox QL1000K Quartz Light Kit gekocht en het is precies wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 1957 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het uitzoeken was via de keuzemogelijkheid heel goed te doen

Service
Je kreeg meteen bericht van je aankoop, ook het volgsysteem werd prima uitgelegd. Het product was prima op tijd volgens afsprak

Assortiment
een groot assortiment, en mijn keuze was makkelijk te vinden

Aanbeveling
Ik heb veel sites bezocht voor mijn wens.
prima prijsklasse voor in elk geval mij product.

Extra toelichting
Ik had al het voorgaande model en was zeer tevreden over het gebruik en de kwaliteit van de foto's en films. ik heb mijn toestel aan iemand cadeau gedaan en de opvolger gekocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gdn 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is gemakkelijk, opzoeken wat je wilt hebben.

Service
Ik had vooraf wat vragen, allemaal keurig beantwoordt.
En vlot-*

Assortiment
Goed tot zeer goed

Aanbeveling
Zeker weten, Camera komt zijn verplichtingen na.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn laatste bestelling. Goed en zeer vlot verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan Knijpstra 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website .

Assortiment
Goed assortiment met goede modellen camera's en duidelijkheid.

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken, uit voorraad leverbaar voor een goede concurrerende prijs met snelle levering.

Extra toelichting
Niks anders dan goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van der Kaaden 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
bijzonder dat ze de adapter konden leveren

Extra toelichting
ik had een tussenstukje nodig tussen mijn camera en microfoon. CameraNu heeft voor mij uitgezocht wat ik waarschijnlijk nodig had, zodat ik het makkelijk kon bestellen. Op mijn vraag of het produkt retour kon als het onverhoopt niet zou passen werd geantwoord dat naatuurlijk altijd kan. Het produkt paste en wrd snel geleverd. ben zeer tevreden over de klantvriendleijke wijze van communicatie en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Scherpenisse 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Voor het eerst iets online besteld. Overzichtelijke gebruiksvriendelijke site. Binnen 2 dagen had ik het artikel binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KareltjeKaboel 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart0285 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer uitgebreide website met volop keus. Gemakkelijk keuzemenu op onderwerp/soort.

Service
Zeer snelle levering; om 22u besteld en de volgende middag in huis en in perfecte staat ontvangen!

Assortiment
Zeer ruim assortiment, met mooie aanbiedingen in vergelijking met concurrenten.

Extra toelichting
Zeer groot assortiment, snelle levering. Perfecte service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger4545 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zeer snelle levering . 's avonds 21.00u besteld volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

willem steenis 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is goed toegankelijk, eenvoudig in gebruik. Duidelijk wat er op voorraad is en wat niet.

Service
Uitstekend geholpen, ruim de tijd om aantal zaken uit te leggen in de winkel.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prima zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adrianus Tripel 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is heel makkelijk zoeken op de site door de betreffende rubrieken

Assortiment
Is ruim op fotogeniek.

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews