cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

stefan van der veen 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering.
gratis keycord.

Assortiment
ruime aanbod van verschillende items

Aanbeveling
super service. snelle levering. veel keuze

Extra toelichting
voor al mijn andere camera benodigheden kom ik zeker terug naar cameranu.nl. de snelle levering is super. zeer goed verpakt, het doosje waar het item in zat zat geen deukje in. dus perfect verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim2607 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk, overzichtelijke website.

Service
Camera werd super snel geleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met vele beoordelingen en alle specificaties.

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke website en een goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Juriena Bezuidenhout 08-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel uitleg is heel fijn. Sfeer heel erg gezellig en professioneel

Service
Super goed. Ik ben meteen geholpen. Heb goeie advies gekregen. Vriendelijke personeel.

Assortiment
Ze hebbenvan alles in die winkel. Zeer goed

Aanbeveling
Super winkel, professionele advies en vriendelijke sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHJ79 08-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alles makkelijk te vinden en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dekazerie 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen!

Assortiment
Completer dan compleet

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Een goed voorbeeld dat een webwinkel wel degelijk een verlengstuk van een fysieke winkel kan zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jadejonge1974 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Wilde spiegelreflex camera, Verkoper adviseerde ons dit niet te doen gezien onze wensen! De deur uit met een hybride camera. Helemaal top!! Hernia's even rijden naar Urk maar dan krijg je goudeerlijk advies en ga je met het juiste product de deur uit.

Aanbeveling
Goed advies en bovenal eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kreileroord 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk,van stap tot stap

Service
service na koop ook prima, voel me serieus genomen, voelt als ouderwetse service

Assortiment
groot genoeg , helaas kun je niet alles even bekijken en vasthouden, maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de tijd waarin we leven

Aanbeveling
goede service en echte winkel aanwezig goed bereikbaar.

Extra toelichting
Goed gevoel over de aankoop , vertrouwen in de aftersales, service , bereikbaarheid, beantwoorden van telefoon en reactie op e mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riny Uitenhoven 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je huiskamer bestellen bij een betrouwbaar bedrijf

Service
Meteen een melding dat het gepickt is en een melding dat het verstuurd is. Na 2 dagen waren de bestelde artikelen binnen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, niet alleen voor amateurs, maar ook voor de vakmensen.

Aanbeveling
Ik kan niet anders zeggen als dat ik deze internetshop aan al mijn vakgenoten, vrienden, familie en kennissen zal aanbevelen

Extra toelichting
Zonder problemen je spullen in huis, zonder op en neer ge-mail en dan ook zonder te veel moeten betalen, kortom aanbevelen deze internet-shop, aan ieder die het maar wil horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

celles 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen, betalen en vlug geleverd.

Service
Na een technisch probleempje op de website kon ik de bestelling gewoon telefonisch doorgeven. Per email-link betalen en de rest ging prima.

Assortiment
Vrij uitgebreid.

Aanbeveling
Altijd. Geen problemen of ongemakken ondervonden. Dus zeer zeker de moeite waard om bij cameranu te bestellen.

Extra toelichting
Top service en goed geholpen. Prima (onlineshop) firma om dingen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richtje 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de website is het heel duidelijk om te vinden wat je zoekt. Alles wijst zich vanzelf, ook het betaalgemak. Stap voor stap wordt duidelijk uitgelgd wat je moet doen.

Service
Wanneer je voor een bepaald tijdstip de bestelling hebt geplaatst, dan heb de de volgende werkdag het bestelde artikel of de bestelde artikelen an in huis. Vooraf krijg je bericht dat de bestelling onderweg is.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Er zijn veel categorieën met elk een verscheideheid aan producten. En je kunt verschillende artikelen binnen een productgroep met alkaar vergelijken. Zo kun je voor jezelf bepalen welk product je uiteindelijk wilt hebben. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Aanbeveling
Dit is een goede winkel om een product op fotografie en video te kopen. Er wordt op de site duidelijke informatie gegeven over de producten en ook de technische informatie ziet er goed uit.

Extra toelichting
Alles samengevat is dit de winkel bij uitstek voor de liefhebber van foto en video, zowel van beginner tot professional.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j.barneveld 07-09-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Heb de Sony cybershot dsc-hx50v op aanraden van persoonlijk advies van een medewerker van camera.nu in de winkel op Urk gekocht en heb er geen seconde spijt van. Deze camera maakt geweldige haarscherpe foto's, of het nu dichtbij is of van veraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJdH 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk en een uitgebreid assortiment

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
deze (web)winkel beveel ik zeer zeker aan door hetgeen hiervoor benoemd is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lenydebree 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke informatie, product makkelijk te vinden

Service
er was iets mis gegaan met het verzenden, pakje was niet meegekomen. Vriendelijk behandeld, direct een oplossing gezocht.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik wilde bestellen.In de winkel zelf is een groot assortiment.

Aanbeveling
Toegankelijke winkel, goede website, prima service

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en de afhandeling daarvan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mtuinenburg 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle overzichtelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
eigenlijk is alles aanwezig

Aanbeveling
Prima prijzen, prima service en gemak. Wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Prima winkel, website en service. snelle levering en mogelijkheid om zelf af te halen. Familie koopt hier al jaren alles voor de fotografie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria Bruning 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke site die goed werkt

Service
Ik kreeg een kundige en prettige medewerker aan de lijn die ook nog met suggesties kwam, een echte meedenker!

Assortiment
Ze hebben echt heel veel

Aanbeveling
De beste ervaring met een webwinkel die ik ooit had is met CameraNu.
De zending was er ook nog eens supersnel.

Extra toelichting
Alles bij elkaar: volgende keer ga ik weer naar CameraNu. Ik heb echt vertrouwen in die zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kampen5 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en overzichtelijke website, bestelling ging makkelijk

Service
Op de pro afdeling krijg je prima advies!!

Assortiment
Prima assortiment, en goede voorraad. Meer mag altijd :-)

Aanbeveling
Goede winkel, aardige mensen, soms een beetje lang wachten in de winkel zelf..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank1600 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Wordt prima op de hoogte gehouden van status bestelling

Assortiment
Wisten wat we wilden hebben, dus snel gevonden op de website

Aanbeveling
Jazeker! Al meerdere keren bij Camernu gekocht en altijd prima afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PG82 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petger 06-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen via de website verloopt steeds vlekkeloos. Wanneer ik meer details wens om een keuze te maken bezoek ik de winkel in Urk. Als je op een rustige moment van de dag gaat is het een probleem om uitgebreid verschillende apparaten te bekijken.

Service
Ervaring met ruilen of retourneren is probleemloos. Bij de laatste koop in de winkel miste een onderdeel dat prompt de volgende dag werd nagestuurd.

Assortiment
Ruime keuze uit merken en typen.

Aanbeveling
Prijs vrijwel altijd concurrerend. Deskundig advies. Goede service.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

C. Schuil 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen via ideal (direct bevestiging op de email)

Service
Super snel bezorgt binnen 14 uur had ik mijn bestelling binnen

Assortiment
D-SLR's en lenzen genoeg en genoeg Accessoires erg blij met deze webshop

Extra toelichting
Ik vind dit een erg makkelijke site waarbij je keuze hebt uit een brede assortiment, ik heb een Diffuser voor mijn D-SLR gekocht en voorgaand ook een Samsung WB250F bestelt voor mijn vriendin en we zijn samen gelukkig met onze aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm Huitema 06-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Doormiddel van keuzemenu (nummer) kom je gelijk bij de juiste mensen terecht.

Service
Vakbekwame mensen, die je goed kunnen adviseren.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hans.bouwmeester 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke side

Service
ruilen was een peulenschil en binnen 3 dagen

Assortiment
niet alle camera s die ik interessant vond waren beschikbaar

Aanbeveling
snelle en probleemloze afhandeling

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martijn787 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
zeer gemakkelijk. Simpelweg vanuit je stoel uitzoeken, en de volgende dag in huis!

Assortiment
Bijna alles is te vinden in het assortiment

Aanbeveling
grote keus en snelle levering!

Extra toelichting
zeer gemakkelijk. Simpelweg vanuit je stoel uitzoeken, en de volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JH18 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Zeer snel!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosXY 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is erg overzichtelijk en de zoekmachine werkt erg goed. De bestel- en betaalprocedure is ook overzichtelijk en gemakkelijk, het wijst zich vanzelf. Bestellen en betalen is bij mij nog nooit foutgegaan en ik heb geregeld bij Cameranu iets gekocht.

Service
Ik heb een bestelling gedaan van een voordeelset, compact camera plus pocket. 2 dgn erna was het pakket in huis, echter vond ik de pocket erg groot. Klacht ingediend, diezelfde dag werd nog gereageerd met een voorstel voor een andere pocket. Accoord gegeven voor nieuw pocket. 2 dgn erna nieuwe pocket in huis. vervolgens de 1e pocket op hun kosten retour gestuurd. Klaar!

Assortiment
Ik vind dat ze een ruime keuze hebben en goede kwaliteit leveren. De prijs is meestal ook goed.

Aanbeveling
Heb ik al vaker gedaan en die personen waren ook tevreden met hun producten en met de bestelprocedure e.d.

Extra toelichting
Ik heb de camera en pocket mee op vakantie gehad. Hij functioneert goed en ik ben er heel tevreden mee. De omruil actie v.d. pocket was 1 dag voordat ik vertrok afgehandeld, daardoor heb ik tijdens de vakantie de camera goed beschermd overal mee kunnen nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Etienne uit Rosmalen 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij het zoeken naar mijn producten kwam ik steeds op cameranu terecht. Ook via prijsvergelijkingen werd ik hiernaar toe verwezen.

Service
Zoals het hoort.
Gemakkelijk bestellen, afhandelen en dag nadien thuis.

Assortiment
alles wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elvera20 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Snelle levering, alles duidelijk beschreven.

Assortiment
Zeer uitgebreid, alles is mogelijk om bij te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdeveth 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De artikelen zijn gemakkelijk en snel te vinden. Ook bijbehorende accessoires staan er meteen bij en kloppen ook voor de camera.

Service
Snelle levering waarbij alles netjes beschermd verpakt is.

Assortiment
Alle bekende merken zijn er wel te vinden voor een goede prijs. Enige minpuntje zou de prijs van de losse batterijen zijn.

Extra toelichting
Goede winkel met groot assortiment camera's en snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Bleeker 06-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Heel duidelijke website met veel keus aan spullen. Ik moest alleen even zoeken hoe ik de factuur naar het bedrijf kon laten sturen en het pakketje naar een ander adres.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MartijnWillemsen 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk zowel bij het zoeken naar de benodigde accessoires als bij de afrondfase.

Service
Ik vind het heerlijk wanneer je je spullen bij elkaar kan zoeken op de site waar je van te voren weet dat je het de volgende dag in huis zal hebben!!

Assortiment
Ik denk dat CameraNu.nl het uitgebreidste assortiment heeft per categorie.
Makkelijk slagen zonder dat je meerdere sites hoeft te gebruiken om zo e benodigde apparaturen in huis te halen. Helemaal goed!

Aanbeveling
Zoals CameraNu.nl mij is aangeraden zou ik deze iedereen zeker aan willen raden!
En dat doe ik ook!

Extra toelichting
Hele fijne ervaring op CameraNu.nl te hebben gewinkeld, vind het heerlijk om door het assortiment te gaan en te merken dat toch echt alles aanwezig is wat je in eerste instantie voor ogen hebt te gaan bestellen. Bedankt en goeie zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Lange 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. producten zijn makkelijke te vinden.uitgebreidde info bij het product.

Service
snelle levering.

Assortiment
Ze hebben alles wat je nodig hebt als fotograaf voor een goede prijs.

Aanbeveling
Ik wijs regelmatig mensen om me heen en klanten op deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bouma 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De websites is zeer gebruiksvriendelijk ingericht. Productpagina's zijn vaak zelfs voorzien van een korte beschrijving van het product, zodat je als leek ook weet waar het over gaat.

Service
De bestelling werd keurig afgehandeld. Een nabezorging van een artikel wat niet op voorraad was werd netjes gemeld. Prima!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment waarvan vrijwel alles voor de consumentenmarkt en semi-pro markt zelfs op voorraad. Daarnaast ook nog tegen zeer concurrerende prijzen. Al meermaals gehad dat zelfs een Mediamarkt niet aan de Cameranu prijs wil voldoen.

Extra toelichting
Zeer duidelijke webshop met uitgebreid assortiment. Ook de winkel op Urk is netjes ingericht en is bemand door zeer kundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Rengelink 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je wandeld heel eenvoudig door de producten

Service
in tijd van uren is de bestelling al thuis

Assortiment
een groot aanbod van de zelfde producten maar van verschillende merken

Aanbeveling
goede site en bestelling snel thuis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop Verhagen 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je weet wat moet hebben is het makkelijk. Je ziet het namelijk alleen van een foto. Je kan het niet persoonlijk uitproberen , aanraken.

Service
Service is fantastisch zondagavond via internet besteld , dinsdag binnen.

Assortiment
Grote sortering van allerlei apparaten en accessoires.

Aanbeveling
Zoals ik al zei , als je weet wat je wilt hebben is het super.

Extra toelichting
Grote sortering , veel op voorraad , en snelle levering zonder kosten en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marssas 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk en binnen een aantal stappen zit je op de betaal site. Dus je gaat met gemak door de velden heen perfect gewoon.

Service
Zelfde dag besteld morgen in huis en dat is echt goed...dus een goede service.

Assortiment
Voldoende keuze maar klanten die bestellen via de site weten eigenlijk wel wat ze willen hebben.

Aanbeveling
Zie bovenstaande toelichting dat spreek voor zich neem ik aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Petelaar 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle handige site goede zoekmachine

Service
Deskundig personeel in winkel en via web

Extra toelichting
Prettig "winkelen" op web maar ook reallive. Prettig deskundig personeel niet te beroerd om ook spullen uit blister te trekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hejsan 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel

Service
Veel informatie, helder en duidelijk

Assortiment
Groot assortiment, laagste prijs in dit geval

Aanbeveling
Ik zeg: doen!

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis! De slogan klopt voor 100% Ik ben zeer tevreden over Camera.nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toyota8223 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Handig om via internet te bestellen.

Service
Het zou service zijn wanneer een grote klant (bedrijf die inmiddels zo'n 5 camera's heeft afgenomen) op rekening zou kunnen. Dan zou het gemak een 10 zijn..

Aanbeveling
Door het ruime assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

J.D. Smit 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, goed inzicht in eventuele combi-aanbiedingen

Service
ze houden je netjes op de hoogte van ontwikkelingen en stadium aflevering

Assortiment
vrijwel alle merken en alternatieven zijn beschikbaar, dus keuze genoeg !

Aanbeveling
zeer aanbevelingswaardig. ga vervolg aankopen zeker via Camerau.nl doen

Extra toelichting
Kort en bondig, goede waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjm229 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel vinden en bestellken wat je zoekt

Aanbeveling
Goede winkel die doet wat ze beloven

Extra toelichting
Diverse keren wat besteld. Alleen goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim10123 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Camera besteld maar was toch niet helemaal mijn keuze. Na een gedegen persoonlijke voorlichting en afstemming met een van de medewerkers heb ik wel de juiste keuze kunnen maken. Een en ander is naar volle tevredenheid snel en correct opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bremermark 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutje1 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site die geen problemen gaf , alles wijst zichzelf !Het produkt had ik zo gevonden en betalen ging makkelijk.Alles ging makkelijk en het bestelproces was prima !

Service
Bereikbaarheid , prima en ik twijfel niet aan hun professionaliteit ! Levertijd was perfect en zoals afgesproken . Retourservice is goed en met exstra kosten heb ik geen ervaring.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende en is er iets niet op voorraad is , zorgen ze dat dit er komt , klasse.Prijs is vaak.......niet altijd concurrerend.En dezelfde soort producten zijn er in diverse prijsklassen !

Aanbeveling
Doordat ik zeer tevreden ben over deze zaak , zou ik hem zeker en gewis aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Omdat ik een zeer tevreden klant ben van Cameranu.nl en hoop dit ook te blijven in de toekomst ! Ik weet niets negatiefs te melden !!! Ook de camera is precies wat ik zocht .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paula11 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten duidelijk te vinden, met uitgebreide, goede informatie

Service
Direct orderbevestiging en levering binnen een dag, bovendien nog met veel extra's in het pakket!

Assortiment
Veel keuze, scherpe prijzen en hele goede aanbieding.

Aanbeveling
Prima aanbiedingen, duidelijke website, snelle afhandeling.

Extra toelichting
Cameranu.nl leverde mij een Samsung Galaxy camera, met zoveel voordeel en extra's, snelle levering en uitstekende afhandeling. De website is duidelijk en uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MachSol 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel makkelijke website en deskundig telefonisch advies

Service
Direct en snelle afhandeling van vragen en retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deurs 01 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Een product dat ik besteld had, voldeed niet aan de verwachting. camera.nu deed er alles aan, inclusief geduld, om het om te ruilen.

Assortiment
Het assortiment is ruim, maar toch moet de keuze gemaakt worden telkens uit maar een paar merken/artikelen. Het assortiment is dus wel breed, maar niet diep.

Extra toelichting
Uitstekende winkel. reageren snel en adequaat. service is hoog. klantvriendelijkheid ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ronald1968-020 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle navigatie op de website

Assortiment
een volledige webwinkel

Aanbeveling
plezierige website

Extra toelichting
Op het moment van bestellen was de camera hier het goedkoopste, goede webwinkelbeoordeling. Cameranu.nl is goed bevallen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Simons 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
goede website , makkelijk te bestellen , snelle levering ,
scherpe prijzen.

Assortiment
alles wat mijn interesse heeft staat op de site en het meeste is op voorraad

Extra toelichting
s,Avonds om 9.30 uur besteld de volgende da in huis. gratis verzending en ook voor een zeer scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Fleming 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoekfunctie op site is te eenvoudig om een 10 te geven. Zoeken werkt lastiger dan nodig. Ik wil bijvoorbeeld objectieven op lensmount kunnen browsen. Een zoekterm als "pentax da" levert niet alleen pentax objectieven op maar alle producten waar het woord pentax in voorkomt. Dat is gebrekkig. Voor de rest een prima site en bestellen was een eitje!

Service
Goede informatie over de levering, herinnering verlengen garantie (kosteloos) via sigma benelux, keurige mailtjes zonder schrijffouten

Assortiment
Ruim assortiment maar ook weer niet extreem groot. Wel veel elensmountconverters, zag ik vandaag. Die zie je niet overal, zeker niet op voorraad.

Aanbeveling
Al met al niets maar dan ook niets te klagen over mijn bestelling de spoedige levering en de informatievoorziening.

Extra toelichting
Zie tekst bij aanbeveling; niets te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brotherpeer 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met goede zoekfunctie. Zeer uitgebreid assortiment!

Service
Snel en duidelijk antwoord op al je vragen, gesteld via de mail. Eerlijke prijzen.

Assortiment
Zoal ik al aangaf.....zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Durf ik zeker bij een ander aan te bevelen.

Extra toelichting
Prima winkel, prima service.........vandaag besteld. morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews