cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25164 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2594 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

André 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop, levering was goed en snel.
Ruime keuze in assortiment en scherp geprijsd.

Reageer

Maria 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze gekozen omdat het en mooie site is en de service heel goed
De volgende dag de bestelling in huis
Dus voor herhaling vatbaar
Super zaak

Reageer

Van oort 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een overzichtelijke site en nette communicatie.
De levering was keurig de volgende dag binnen, dit in de drukke corona tijd.

Reageer

Christophe 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm tevreden over m’n aankoop in deze winkel, alsook over de verduidelijkende dienstverlening via e-mail, de nazorg van m’n bestelling en de supersnelle levering. Topservice!

Reageer

Michaël 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goede service!
Groot aanbod en scherpe prijsstelling.
Vragen per e-mail worden snel beantwoord.
Contact per telefoon is ook snel, behulpzaam en vriendelijk.
Geen probleem als een order (met wachttijd) alsnog aangepast wordt.

Reageer

lorenzo bombello 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelde goederen worden de dag erna al geleverd, verschillende goederen al besteld en iedere keer prima verpakt

Reageer

Vincent 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een camera besteld met 24 uurs levering. Cameranu.nl had de camera op tijd de deur uit, helaas liet de POSTNL het daarna afweten. Eerst kwam POSTNL met vertraging en daarna was het pakket niet meer te traceren. Na een telefoontje met Cameranu.nl hebben we gekeken of ik toch nog camera mee kon krijgen uit één van de vestigingen. Dat lukte, moest er wel een klein uurtje voor in de auto zitten maar alles beter dan wachten tot POSTNL met een oordeel komt. Dan zijn we nog een week verder en dat wilde ik niet. Prima opgelost zo en een snelle goede actie. Daarom een dikke voldoende voor Cameranu.nl en 0 voor die andere...

Reageer

YKV 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel alles gevonden wat ik nodig had om onze meeting room om te turnen naar een conference call room! En ook nog super snel geleverd, aanrader dus.

Reageer

Arjen 22-05-2020

Algemene score

9,0
50 mm lens voor mijn canon spiegel reflex besteld. Savonds besteld en was de volgende dag met de post al binnen.
Super snelle levering, en de lens ben ik heel blij mee. Kortom erg tevreden over cameranu.nl. zal hier zeker vaker bestellen

Reageer

Hans B. 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en goede beschrijving van de producten.
En kwaliteit van producten is goed.

Reageer

Ronald 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website en goed geoutilleerde winkels. Wanneer een product niet aan je verwachtingen voldoet krijg je snel je geld terug. Koop met plezier goede producten bij Cameranu. Vriendelijke medewerkers. Kom ik op een 9. Mvg xxxx

Reageer

Sander 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weer een super ervaring met CameraNU.nl - Ik kocht een Blackmagic video-apparaatje en ondanks de corona-crisis was deze de volgende dag keurig bezorgd. De volgende dag kreeg ik zelfs een super zinvolle email over online streaming waar ik hem juist voor nodig had. Awesome! Ook telefonisch ben ik nog geholpen met een technische vraag over Thunderbolt en USB. Goed bezig mensen!

Reageer

Viktoriia 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn camera in winkel in Urk gekocht. Wat een prima service bieden ze daar! De medewerker was heel aardig en hij gaf me veel informatie over hoe ik een camera moet kiezen (dat is mijn eerste camera). Top winkel!

Reageer

Joke 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen via de website gaat vlot en makkelijk. Toen ik na sluitingstijd van de klantenservice nog een vraag stelde via de mail, kreeg ik toch nog antwoord, terwijl ik verwachtte tot maandagochtend te moeten wachten.
De levering was op het afgesproken tijdstip, en het artikel voldeed aan alle verwachtingen.

Reageer

Andreea 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The first time using this website to purchase a hybrid analog digital camera and I was very pleased with the experience. First of all, what I noticed from the start the prices are more cheaper than on other websites for example on bol.com. the bundle option also gives you some nice discounts. Second of all, the delivery was fast! I ordered late during the day, the next morning received it in good order, very well packed and taken care of. Would definitely came back on the website for any other future purchases

Reageer

Jan R 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer overzichtelijk. Na een telefoontje over het product dat ik gekocht heb. Ben ik het zelf op gaan halen.Telefonisch werd ik zeer correct te woord gestaan.De winkel zelf is super .Ook in deze coronatijd. De medewerkers zijn zeer informatief en laten je met een fijn gevoel de winkel uit te gaan.Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Reageer

Kenneth 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel goede service niet lang moeten wachten op bestelling mooi veilig verpakt zeker een aanrader

Reageer

Matt Huntjens 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is informatief en biedt ruime keuzes, de persoonlijke hulp bij inbellen was correct en wist goed door te vragen wat ik nodig had. Bij retourzending loopt alles "volgens spoor"!

Reageer

Brigitte 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website overzichtelijk en ook erg handig is dat je ook meteen de accessoires hebt voor je betreffende camera.

Reageer

Guido 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede gerichte informatie vooraf telefonisch. Moeite genomen om na te gaan of software van diascanner werkte op mijn macbook air onder yosemite. Bestellen via website erg vlot. Bestelling was er de dag erna . Kortom top service.

Reageer

Henk 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke bestelprocedure en vlotte levering. E-reader voldoet aan verwachting.

Reageer

Martijn 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op verschillende websites een mail gestuurd naar de klantenservice en Cameranu was de eerste die reageerde op de mail. Daarom heb ik de camera die ik wilde ook bij hen besteld. De camera was de volgende dag al in huis. Zeer tevreden!

Reageer

Maria Albuquerque 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU.nl is een van de meest gebruiksvriendelijke websites om te winkelen die ik ooit heb bezocht. Het product dat ik zocht was heel gemakkelijk te vinden en de levering was erg snel. Het product (Falcon Eyes I-2001 Lampstatief) heeft ook een zeer goede kwaliteit, wat ik super belangrijk vind. Ik had ook wat vragen over het product en de klantenservice was erg snel en nauwkeurig. Ik raad ten zeerste aan!

Reageer

Jan Albert Lanting 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In mijn geval heb ik het over de vestiging in Urk. De winkel is goed bereikbaar met eigen parkeergelegenheid. De winkel is ruim van opzet en overzichtelijk. Omdat het vaak gaat om grotere aankopen en omdat je zelf graag daar de tijd voor wilt hebben, is het logisch dat ook anderen tijd en aandacht nodig hebben. Een ruime tafel om het wachten wat te veraangenamen met koffie en wat leesvoer zijn dan wel heel prettig. Het personeel is vriendelijk, heeft een luisterend oor en heeft een ruime kennis van zaken. De eerste keer dat ik in de winkel kwam, was ik van plan om toch een forse aankoop te doen. Dat werd me goed beargumenteerd afgeraden. Nee verkopen is op zo'n moment het allerbeste wat je als verkoper kunt doen. Met legen handen, maar met heel veel extra kennis liep ik weer naar buiten. Kort geleden ben ik weer naar de winkel gegaan. Nu veel beter voorbereid, want weer met lege handen naar buiten gaan, vond ik geen prettig plan. Met de nodige kennis op zak werd ik geholpen door één van de medewerkers en mijn ervaring was ook echt heel goed. Vriendelijk, kennis van zaken, gerichte vragen en advies wat wel en wat niet en dan ook meteen waarom. Als ik nu zou moeten kiezen tussen bedrijven waar ik mijn volgende aankoop zou moeten doen op het gebied van fotografie, zou ik geen enkele andere optie hebben dan cameranu.

Reageer

Max 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne, snelle, en duidelijke service, groot aanbod, en vlugge bezorging (zelfs in deze Covid-19 tijden)

Reageer

C. 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van camera lenzen. Één keertje verkeerd besteld en retour gezonden. Binnen een paar dagen reactie dat het geld retour gestuurd zou worden. Direct de juiste lens besteld en was de volgende dag weer geleverd.
Prima service.

Reageer

Luc Van de Velde 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede communicatie. Houden je op de hoogte hoever je bestelling staat. Producten met een levertijd mogen niet vermeld op site als leverbaar, doch voor mij was dit euvel snel opgelost

Reageer

Henk 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hebben de tijd voor je, een goede uitleg wordt bij je bezorgd door eigen koerier.
Doen niet moeilijk over ruilen van verkeerd bestelde artikel .

Reageer

Hijmans 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd een snelle levering en uitgebreid aanbod in de webshop. Fijn dat het minimumbedrag voor gratis verzending niet heel hoog is, zo kon ik mooi twee producten die ik nodig had combineren zonder dat ik verzendkosten hoefde te betalen.

Reageer

Maarten Legene 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al vele jaren van tijd tot tijd bij Foto Booms in Amsterdam die nu (met hetzelfde personeel) een vestiging blijkt te zijn geworden van Cameranu. Een kleine zaak met een groot aanbod en deskundige medewerkers. Ook vragen achteraf per e-mail worden goed beantwoord. De prijzen zijn iets onder het gemiddelde dus in orde. Waar Mediamarkt uitsluitend nog Canon en Nikon kent is het aanbod bij Cameranu veel diverser; voor elk wat wils.

Reageer

Ton Janssen 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betreft de leverantie van een uv/protect filter. Het voormalige filter was tijdens een fotoshoot op de Hoge Veluwe door het stoten tegen een boomtak versplinterd. Is in de tientallen jaren dat ik fotografeer nog nooit voor gekomen. Het objectief is ongedeerd gebleven. Dus een protectfilter heeft wel degelijk een grote waarde. De leverantie van een nieuw filter gebeurde snel. De volgende dag al in huis. Overigens zijn alle artikelen die ik bij CameraNu tot dusver heb besteld snel en correct geleverd. Derhalve kan ik CameraNu van harte aanbevelen!

Reageer

thaemes 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht vooral naar een goede prijs, en camera nu was het voordeligst. De bezorging was snel en gratis.

Reageer

Lani Anna 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb twee weken geleden een Wacom-tablet besteld bij cameranu.nl. De tablet werd de volgende dag nog bezorgd, ookal hadden we een mail ontvangen dat het langer zou duren ivm Corona. Hij doet het fantastisch en ik heb er veel plezier mee. Erg goede service vanuit Cameranu. Kudos!

Reageer

manuela 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eerst was ik zo van jee een nieuwe site,nooit iets bij besteld ,hoe zou de levering zijn,is het betrouwbaar,dus de gok heb ik genomen omdat de website toch betrouwbaar overkomt,mijn mening bij deze is de bestellingen goed verlopen zijn,voor €1,99 als je daarvoor kiest word het dezelfde dag al bezorgt ,en dat klopt helemaal ,via mail krijg je updates van je verzending ,dus om het niet al te lang te maken ,goede kwaliteit word geleverd ,en je word via mail goed op de hoogte gebracht top gewoon .

Reageer

Marleen 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snelle levering in België, ik had een vraag over een hulpstuk heb heel snel reactie gekregen.

Reageer

Wim (Gent, België) 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superservice! Bij vragen of bijzondere verzoeken, krijg je heel snel antwoord, op een hartelijke manier. Levering was heel stipt, verpakking milieuvriendelijk, alles erop en eraan. Een erg positieve ervaring!

Reageer

Kyra 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week mijn allereerste aankoop bij cameranu.nl gedaan en dit is mij erg goed bevallen! Het allergrootste toppunt een super goede service. Ik stond niet lang in de wachtrij aan de telefoon en de werknemers namen uitgebreid tijd voor al mijn vragen! Al met al heb ik een hele goede ervaring!

Reageer

Monique 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor cameranu.nl omdat het een zeer betrouwbaar adres is. Ze zijn snel en de service is goed.

Reageer

Isabel 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website. Groot aanbod aan artikelen. Klantenservice een mail gestuurd voor een advies. Deze set hebben wij vervolgens achter laten leggen en dit werd door de klantenservice en de desbetreffende winkel onderling heel netjes geregeld. Bij ophalen ook niks aan te merken op de maatregelen omtrent corona. Vriendelijk personeel die ons ook verder hielp in de winkel. Helemaal tevreden!

Reageer

Hans 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn kleindochter heeft voor haar opleiding een video camera nodig. Zelf ben ik Fan van Camera.nu, dus wij naar Apeldoorn. Vooraf geïnformeerd of de betreffende camera hier aanwezig is, Deze is vanuit Urk bezorgd en ik heb er bericht over gekregen dat de camera aanwezig is. We hebben een geweldige service en uitleg gekregen, het kan dus wel ook onder Corona tijd . Niets dan lof, maar dat was altijd al. Petje af.

Reageer

Arnoud 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een mooie gebruikte camera hier gekocht. Er stond bij zonder gebruikssporen. De volgende dag al in huis en de camera zag er inderdaad geweldig goed uit!
Enige opvallende punt was dat het beschermklepje voor de USB poort ontbrak. Hier heb ik contact met CameraNu voor opgenomen. Ik ben netjes geholpen! Zij hebben dit beschermklepje voor mij besteld en mij kostenloos toegestuurd. Dit is werkelijk top service en onderscheidend!

Ik ben zeer tevreden!!

Reageer

Alex 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera met telelens besteld.
Scherpe prijs. Zeer snel bezorgd, zelfs nog dezelfde dag in huis. Stevig verpakt. Zeer tevreden klant.

Cameranu.nl heeft verder een mooi assortiment.
Mocht ik nog iets nodig hebben voor mijn camera dan neem ik zeker een kijkje op de website.

Reageer

Franklyn Varela Delgado 19-05-2020

Algemene score

1,0
Feeling cheated by cameranu.nl
On May 8th, I had ordered with cameranu.nl the new Fujifilm XT-4 plus the kit lens fujifilm xf 18-55mm.
My Ordernummer was XXXXXXX81251. It was a total of 2199 euros. It took me a long time to gather all that money, and I was very excited about this camera!The offers were the same as in the rest of the online shopping sites.The reason I decided to buy in cameranu.nl was I thought I could trust in the site, as it specializes in cameras. But nothing could be further from the truth.
Next day I had received my package 📦 and I have to confess that I was very disappointed 😞. I instantly realized that the box of the lens XF 18-55mm was from the outside very worn and manipulated, as if it had been opened and used many times before, or even returned by a previous customer or customers.
When I proceeded to open it, then came the other incident I was already suspicious of:that lens had been used many times before. It was not brand new lens.
The lens came inside a very old wrapped and manipulated nylon. The lens had lots of dust, scratches, finger prints on it, even a small piece of hair, and I could see all around the lens' mount that it is well used, scratched…I had paid for something new, not for a very used or perhaps returned object from another client. This was the least I would have expected from that site.I returned the lens, and they did not have new lens to replace mine, reason this why I believed this incident was intentional and not by incident. I was cheated by cameranu.nl. They did not offer any other option, like switching to another lens, like the XF 16-80 mm, as a compensation for the damages and my waste of time.This talks a lot about their reputation as a reliable online site. Finally I had my money back on May 19th.They lost a potential customer. I ordered now the package with Coolblue, as I have been buying with them for some time and although they are not a specialized online site for cameras,they do not offer their customers second hand or used items.

Reageer

Norbert 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending en perfecte levering ,netjes verpakt,cameranu kan ik aanbevelen.

Reageer

Sander 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De beste prijs voor de Camera die ik wilde hebben. Een complete site met veel keus en uitgebreide info over de producten. snelle levering (1-2 dagen) , en een erg vriendelijke klantenservice voor retouren.

Als ik een minpunt moet noemen dan is dat dat er betaald moet worden voor retourzenden.

Reageer

Olaf Schouten 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en accurate service. Goed geïnformeerd over mogelijke vertraging in deze Corona tijden.
Zij maken waar wat beloofd wordt!

Reageer

Marc 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een oplossing nodig vanwege het vele video conferencing dat ik voor mijn werk moet doen de hele dag door. Mijn gezicht was niet goed te zien omdat het licht van buiten in mijn werkkamer niet optimaal is. Ik ging naar CameraNU in/op URK en daar hebben ze echt de tijd genomen om met een hele mooie oplossing te komen. Een RL-24VC van Linkstar op een standaard aan mijn bureau, het licht is kleur en intensiteit traploos instelbaar, ik ben er heel tevreden mee!

Reageer

Raymond 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu meerdere artikelen besteld en deze waren: 1. fijne website 2. snel binnen 3. goed verpakt 4. fijne bevestiging van de orders

Reageer

Bram 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera heb bestel ik mijn accessoires en benodigdheden bij CameraNU. Het assortiment is enorm breed en het is erg fijn om tips en aanbevelingen te krijgen van de experts!

Reageer

Marco 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen spijt van mijn keuze voor deze webshop. Snelle levering, keurig verpakt om schade te voorkomen. Shop heeft een zeer ruime keuze aan fotografie artikelen. Volgende keer 100% zeker weer via cameranu.nl

Reageer

Toon meer reviews