cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23842 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2242 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan bouwer 08-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goede afwikkeling van bestelling. Snelle levering keurig en goed verpakt en via internet prima nazorg. Een vertrouwd adres voor een ieder die een foto of filmproducent wil aanschaffen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr. Helderder 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk klaar voor gebruik

Service
's avonds voor 22:30 besteld en de volgende morgen in huis, super

Assortiment
Heb gericht gezocht dus heb ik niet echt naar andere artikelen gekeken

Aanbeveling
Zeker vanwege de snelle service

Extra toelichting
de beloften van voor 22:30 besteld is zeker waargeworden, ik had mijn artikel de volgende morgen al voor half 10 in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SilvieT 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Product makkelijk te vinden. Eenvoudige betaalwijze (o.a. Ideal)

Service
Het product werd keurig binnen de aangegeven tijd netjes verpakt thuis bezorgd.

Assortiment
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Heb al meerdere malen bij Cameranu.nl besteld.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rocky100 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig goed bereikbaar met voldoende parkeer plaatsen

Service
Ik had een afspraak op zaterdag morgen maar was vrijdag middag in de buurt ben er zonder overleg naar toe gegaan dat was geen enkel probleem

Assortiment
Ik had een lens gereserveerd en die moest gehaald worden heb toen rond gekeken zij hebben werkelijk alles

Aanbeveling
Ik ben erg goed geholpen en zeer tevreden ik ben lid bij twee foto clubs en zal daar camera nu aanbevelen

Extra toelichting
Ik had dus een canon 300 mm f4 l lens gereserveerd dit was een occasion deze was er dus keurig ben door de naar mijn mening door een zeer deskundige verkoper die mij vertelde dat als ik de lens thuis uit probeerde en mij niet beviel deze zo om mocht ruilen voor een nieuwe met uiteraard de bijbetaling De koffie was ook goed Ik kan dan ook geen enkel minpuntje vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anneke24 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk Gommer 07-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke indeling

Service
Vlotte en eerlijke service

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Eerlijke en bekwame mensen die je goed kunnen helpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernhard1957 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie site,duidelijk en gemakkelijk.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen,goede service,kundig en vriendelijk personeel,groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan1111111111 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KatjaBaron 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik had een flitser besteld + batterijen en oplader. Die deden het niet op de flitser. Ik heb heel netjes een antwoord nummer gekregen om het terug te sturen + nieuwe batterijen en oplader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S Muller 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Faber 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
gemakkelijk en de prijs staat me wel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus van Leeuwen 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet bestellen ging erg soepel

Service
Binnen tweedagen lag m'n bestelling op de mat. Perfect

Assortiment
Prima in orde

Aanbeveling
Omdat ik ook live naar de winkel ga ben ik super tevreden over deze winkel. Voor het eert via internet was van het zelfde hoge niveau. Ik zou dus deze winkel aan een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnnedeJong 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi en overzichtelijk

Extra toelichting
Hier vaker wat besteld en altijd prima in order. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NatasjaBP 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle mogelijke accessoires zijn duidelijk vermeld bij de camera. Ook de technische gegevens zijn makkelijk te vinden.

Service
Ik ben gebeld over de voorraad hoeveelheid (deze was niet conform de magazijn voorraad) Ze hebben hebben voor mij besteld en ik heb de lens en camera drie dagen later op kunnen halen. De dag voor het ophalen ben ik nog maals gebeld om te bevestigen dat de spullen allemaal binnen waren.

Assortiment
Voor de spullen die ik nodig had en naderhand ook op advies van de verkoper waren alle spullen aanwezig.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, meedenkend personeel.
Makkelijk toegankelijk. Groot assortiment. Grote kennis van zaken bij personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

interjrs 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goedkoopste plek, vlotte levering, productomschrijving komt overeen met wat geleverd is. Kortom: ik ben zeer content.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

primaservice 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D800 Nikon 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goede uitleg waarvoor de tijd werd genomen

Assortiment
Alles op voorraad zoals de site aangaf.

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel

Extra toelichting
Er hoeft niets gemotiveerd te worden, gewoon een goede winkel met heel scherpe prijzen waarbij de originele producten worden verkocht. Dus geen grijze inport

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marc_I 06-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamiboer 06-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sagit 06-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Heel veel keuze en makkelijk op de site te vinden

Extra toelichting
Cameranu.nl is zeker een aanrader het is erg makkelijk om iets bestellen, en je bestelling is op tijd en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart1802 06-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Na discussie over reparatie kosten is klacht opgelost

Extra toelichting
Na discussie over reparatie kosten van Pentax 17-70 mm lens is de klacht professioneel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RPZ 06-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kalix 05-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MASH4077 05-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe makkelijker kan het nog?

Service
Ondanks een foutje op de website, werd alles prima geregeld.

Assortiment
Wat heb je nog meer nodig?

Extra toelichting
Hele goede service voor een hele redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joni1234 05-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Vlotte levering

Assortiment
Had precies wat ik zocht

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan Poelen 05-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
wij kochten een Canon 5D mark III, en er was iemand van Canon zelf in de winkel!

Assortiment
wat wij zochten, was aanwezig en konden wij ook vast houden om te vergelijken

Aanbeveling
Zeker, een prettige winkel waar je genoeg keus hebt en dus ook makkelijk kan vergelijken

Extra toelichting
Wij kenden Camera Nu nog niet, alleen van internet. De winkel in Urk is een volwaardige winkel. En dus niet alleen maar een ophaal- of servicepunt. Het loont om op en neer naar Urk te rijden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mzunderdorp 05-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke functies met pictogrammen, makkelijke instellingen, goed instelbaar naar wensen!

Service
Snelle levering, geen gedoe, zeker om aan te bevelen.

Assortiment
Vond wat ik zocht via kieskeurig bij jullie het goedkoopst.

Aanbeveling
Gewoon top zie andere beoordelingen.

Extra toelichting
Overal hartstikke tevreden, goedkoop, goede kwaliteit, super snelle levering, echt aan te bevelen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

The Jewelry Story 04-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
S'avonds besteld, volgende dag in huis, mooi verpakt en leuke vervolgpagina op de site na het bestellen.

Extra toelichting
Ondanks dat het een webshop is krijg je meer aandacht als in de meeste fysieke winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peterkite 04-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
tot laat in de avond bestellen andere dag in huis

Service
tot nu toe geen problemen gehad dus kan verder er niks over zeggen. naast dat het pakketje altijd op tijd verstuurd is.

Extra toelichting
Prima internet winkel goede prijzen snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Lammers 04-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles uitstekend, van bestelling tot levering en tussentijdse vragen. Hier ga ik de volgende keer zeker weer kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annnemarie 04-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is duidelijk ingedeeld, producten zijn makkelijk te vinden

Service
Vrijdagavond rond 20.00 besteld, zaterdagochtend al in huis. Netjes!

Assortiment
Veel keus uit verschillende merken en varianten, goede prijzen.

Extra toelichting
Cameranu heeft een uitgebreid assortiment in verschillende prijsklasses. Ik was op zoek naar een niet al te duur filter voor mijn lens en ben prima geslaagd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F.P. van Waning 04-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder enige dwang kan je rustig bekijken wat je eventueel wil aanschaffen

Service
Als je een keus gemaakt wworden door gerichte vragen gevraagd of je de juiste keus hebt gemaakt.

Aanbeveling
Iemand die zoekende is naar een camera kan bij camera-nu altijd slagen in iedere prijsklasse

Extra toelichting
Een winkel die een perfecte sfeer uitstraalt met zeer behulpzaam en deskundig personeel waar geen dwang achter zit om iets te verkopen. Een winkel waar wij als senioren zeer veel waarde aan hechten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheComedian 04-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen ging makkelijk en snel.

Assortiment
Camera en tas en SD kaart waren goed te kiezen.

Extra toelichting
Ineens besloten dat we een videocamera 'moesten' hebben. Makkelijk besteld en betaald bij deze webshop. Werd volgende dag geleverd, goed verpakt, niets te klagen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Foxhunter3 04-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijker kan niet. Kies maar uit en het komt naar je toe. Misschien nog wat extra filters?

Service
Als een artikel niet op voorraad is moeten jullie de klant beter op de hoogte houden. Ze betalen immers vooruit. Direct melden wat de oorzaak is van de vertraging en verwachte levertijd afgeven, niet een paar dagen wachten.

Assortiment
Ik mis niks qua fotografie, en ik denk dat omdat jullie nog allerlei andere producten erbij doen, de website goed overzichtelijk is.

Aanbeveling
De prijs behoort vaak tot de beste, er is geen belemmering om jullie aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sebas2005 04-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk op de sites aangegeven.

Service
uitstekend

Assortiment
alles op voorraad

Aanbeveling
maakt waar wat er beloofd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenart 03-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met de snelle behandeling van CameraNU.nl. De producten die verkocht worden zijn van goede kwaliteit en de levering is super snel! Bedankt voor de goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicky Deenen 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is heel gemakkelijk! Alles is super snel te vinden!

Service
Ik heb een maal moeten mailen en ik kreeg direct een uur later antwoord!

Assortiment
Deze winkel heeft bijna alles wat ik wil hebben.

Aanbeveling
Goede site, betrouwbaar en goedkoop. Wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden met deze winkel en ik raad het op mijn fotografie opleiding al iedereen aan! Binnenkort zal ik ook het cactus V5 product bij deze winkel kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claassena 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Helmer 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
veel sneller kan het niet denk ik.

Service
's avonds voor 22 besteld, volgende morgen om 10.34 aan mijn voordeur

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

denisloos 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
heldere website

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goede communicatie, scherpe prijzen en snelle afwikkeling van mijn bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hayu601 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
I can only say : Best place for camera shopping, I ordered at 9 pm, the next day at 2 pm, my order was already in my hand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm Lok 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de zoekmachine kun je opgeven voor welk merk body je een objectief zoekt, hierdoor krijg je snel een overzicht van de mogelijke merken en mogelijkheden.

Service
Van mijn gekochte objectief functioneerde de auto focus niet goed. Na het terugsturen van de lens kreeg ik per omgaande een nieuwe lens toegestuurd. Ook het terug sturen was gratis.

Assortiment
Het assortiment van sigma is indrukwekkend. De echte hele dure merk lenzen blijken wat minder voorradig.

Aanbeveling
Deze winkel heeft een naast goede prijzen ook goede adviezen en service.

Extra toelichting
Ik ben ondanks een vervelende ervaring erg goed behandeld met name de folowing up was perfect. Naast een goede webshop, aardige en kundige mensen aan de telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ebdierenfotografie 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
staan altijd voor je klaar

Assortiment
ze hebben tot nu toe alles wat ik wil

Aanbeveling
adviseer het iedereen\

Extra toelichting
ze zijn goed bereikbaar. deskundig advies en altijd vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VictorDroogh 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk online bestellen

Service
Ik had voor mijn aankoop verschillende specifieke vragen gesteld welke snel en uitgebreid beantwoord werden

Assortiment
Bijna alles wat je kan bedenken hebben ze voor verschillende type camera's

Aanbeveling
Mij is deze winkel ook aanbevolen, na wat reviews gelezen te hebben en prijzen vergeleken heb ik voor deze winkel gekozen. Dus ik zou de winkel ook aanbevelen.

Extra toelichting
Prima winkel, goede service. Alles snel ontvangen en vragen goed, snel en volledig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapdee 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op het internet uitzoeken wat je wilt hebben en dan in de webshop van Cameranu bestellen. Betalen met iDeal en vervolgens heb je het razendsnel in huis. Een afkoelingsperiode van 14 dagen maakt ook nog eens dat het product, in geval het niet voldoet, binnen deze termijn kan worden geretourneerd. Daarnaast geeft deze zaak ook nog eens twee jaar garantie.

Service
Een apparaat dat niet aan mijn verwachtingen voldeed kon ik zonder probleem onbeschadigd en in originele verpakking terug brengen en omruilen voor een ander product. Geen kwaaie gezichten maar één en al hulpvaardigheid. Ongekend!!!

Assortiment
Levensgevaarlijk. Het doet nog het meest denken aan de snoepwinkel uit mijn reeds lang vervlogen jeugd.

Aanbeveling
Ik ben er zeker van dat iedereen wordt behandeld zoals mij is overkomen. Aan dat advies houd ik dus in geen geval kwade gezichten over.

Extra toelichting
Cameranu.nl hanteert een prijsniveau dat ik in andere fotozaken nog niet heb kunnen vinden. Dit, in combinatie met de sublieme service, klantvriendelijkheid en expertise van het personeel, doen mij voor mijn aankopen telkens weer bij deze webshop terugkomen en voorlopig zie ik dat ook niet veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Kartowirijo 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is allemaal duidelijk beschreven

Service
ik kan niks anders zeggen dat ik er dik te vreden mee ben.

Assortiment
ruime assortiment en goedkope prijzen.

Aanbeveling
dat het een makkelijke site is met ruime keuzes en aantrekkelijke aanbiedingen, en bij niemand anders goedkoper is.

Extra toelichting
Wij zijn dik tevreden hoe alles is verlopen, van bestellen tot dat het is afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdam1980 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had

Service
Erg vriendelijk en direct te woord gestaan aan de telefoon. Werd netjes gebeld over tijdstip waarop mijn bestelling zou worden afgeleverd. En na aflevering (ik was niet thuis) werd ik netjes gebeld dat ze het bij de buren hadden bezorgd.

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Heldere site, vriendelijk personeel, goede service & aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 74 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en gemakkelijk om iets te bestellen.

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Goed product,goede prijs en snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sdel 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
IDeal-betaling weigerde de eerste keer, verder prima bestelproces

Service
Geen vragen, website voldoende duidelijk. Levertijd uitstekend.

Assortiment
Prijzen zijn concurrerend, assortiment relatief groot, goede partij om de grootste en beste fotografiewebsite van NL te worden

Aanbeveling
Idem

Extra toelichting
Goed assortiment, concurrerende prijzen, zeer gebruiksvriendelijke website

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

NJVPeterson 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk een product te vinden op de website. De eerste keer was meteen duidelijk hoe het betalingsproces ging.

Service
Ben nooit naar de fysieke winkel geweest maar schijnt makkelijk te vinden. De service online is goed ik kreeg snel reactie op mijn vraag over een product. De producten worden op tijd geleverd vaak sneller dan verwacht. Ook sturen ze meteen een trackingnummer waar je meteen op kan zien wanneer je het pakket kan verwachten.

Assortiment
Ze hebben zowat alles op het gebied van fotografie en filmen. Er zijn bijvoorbeeld producten die misschien niet meteen betaalbaar zijn voor de beginners maar daarvoor hebben ze wel een goedkoper alternatief voor dat van kwaliteit goed is.
De prijzen zijn vaak het goedkoopst hier of het scheelt maar heel weinig met de concurrent.

Aanbeveling
Ze hebben zowat alles. Betaalbare prijzen en leveren snel het product thuis.

Extra toelichting
Dit is denk ik de enige winkel waar ik producten koop op het gebied van fotografie. En dan ook nog online want de winkel ligt te ver weg voor mij. De meeste speciaalzaken verkopen hun producten veel duurder dan bij CameraNu. En op de website kan ik lekker op me gemak de producten bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews