cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2781 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sieger 24 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk toegankelijke en overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
zie voorgaande opmerkingen

Extra toelichting
ik heb nog niet zo lang ervaring CameraNU maar de eerste indruk is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N. van 't Hof 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak van online bestellen via een overzichtelijke website

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik zou camera nu aan iedereen aanbevelen!

Extra toelichting
Duidelijke website met goede productinfo, snelle orderbevestiging en levering. Product is keurig verpakt (in mijn geval een lens) zodat beschadiging uitgesloten is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwoud83 12-03-2014

Algemene score

9,7

Gemak
via internet direkt toegang. Overzicht produkten prima. Keuze makkelijk te maken.

Service
belofte de volgende dag binnen wordt waar gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NatasO 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Online advies gehad

Assortiment
Breed

Aanbeveling
Tot heden alleen maar positieve ervaringen

Extra toelichting
Website eenvoudig in gebruik, makkelijk te bestellen, duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GrootE59 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De afhandeling en informatieverstrekking (volgen bestelling en levering) zijn perfect

Assortiment
Alles voorradig.

Aanbeveling
Grote aankopen zijn altijd een beetje spannend, maar deze shop geeft veel vertrouwen, niet alleen door waarborg maar ook door prima informatie en supersnelle levering

Extra toelichting
Ben uiterst tevreden, kan geen enkel minpunt bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine21 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vriendelijke telefonische hulp, direct amtwoord op schriftelijke vraag. Beats volgende dag al bezorgd! Prima.

Service
Zie biven

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Uitstekende service

Extra toelichting
Prima Beats van dr. dre, goede prijs, op mijn vraag of de microfoon er wel bij zat, kreeg ik direct antwoord. Erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plien73 11-03-2014

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik1242523523 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB89 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te zoeken op website, product plaatsen in winkelmandje en afrekenen. Het is erg overzichtelijk.

Service
Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, via track&trace-code kan je precies zien waar je pakketje is en hoe laat het ong. geleverd wordt. En dit zonder verzendkosten!!

Assortiment
Het product dat ik wou hebben, was op voorraad.

Aanbeveling
Goede website, goede (snelle) service!

Extra toelichting
Gemak: Makkelijk te zoeken op website, product plaatsen in winkelmandje en afrekenen. Het is erg overzichtelijk. Service: Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, via track&trace-code kan je precies zien waar je pakketje is en wanneer en hoe laat het ong. geleverd wordt. Binnen twee dagen geleverd, en dit zonder verzendkosten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Beulen 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en zeker

Service
Nog niet nodig gehad

Assortiment
Goed en snel tevinden

Aanbeveling
Omdat hij gewoon goed in

Extra toelichting
Ben correct behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. Bodemeijer 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht van de artikelen. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Service
Kon het artikel niet vinden. Via de mail keurig linkjes toegestuurd gekregen naar te te bestellen artikelen.

Assortiment
Tot nu toe alles dat ik nodig had kunnen vinden op de webshop. Dus naar mijn mening voldoende aanbod voor een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Op vragen via de mail een snel antwoord, voldoende keuze aan artikelen en snelle levering

Extra toelichting
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy Nakdai 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon alles heel makkelijk vinden, met de "zoekfunctie" maar ook door gewoon te kijken.

Service
Mijn bestelling was ontzettend snel binnen, zo snel had ik hem niet eens verwacht. En wat is er nou leuke dan je bestelling ineens binnen krijgen?

Assortiment
Breed, prima voor mij. Ik heb alles kunnen vinden wat ik wilde vinden.

Aanbeveling
Ik heb hem zelfs al aanbevelen, ik was gewoon heel blij met de snelle service.

Extra toelichting
Zoals hierboven al gemeld, snelle levering, fijne website. Gewoon niks om te klagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cjhnp 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen en betalen gaat makkelijk. site is erg duidelijk en geeft voldoende informatie over de producten.

Service
Na probleem met bestelling werd ik gelijk geholpen en werd het probleem direct opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

teunhuis 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Altijd correct en snel. Zo hoort het en zo doen ze het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald2014 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
- Uitstekende telefonische klantondersteuning. - Uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. - Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Feiken 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed geregeld

Service
Is altijd prettig zaken doen met CameraNU

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Vakkundig personeel

Extra toelichting
Je word altijd goed geïnformeerd en serieus behandelt ook de beginner in fotografie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josine1975 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snelle beantwoording van mails

Extra toelichting
Kundioge en hulpvaardige bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jojessie 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wijst voor zich!

Service
Of je nu online besteld of in de winkel bent, tis altijd goed.

Assortiment
Wat we nodig hebben is er, dus voor ons ruim voldoende, misschien wel iets te veel keus;-)

Aanbeveling
Duidelijke site en in de winkel deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet48 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle reactie op vraag via de mail over product en duidelijke informatie over wanneer er gereageerd zou worden.

Assortiment
Voor mij meer dan genoeg producten en ook aanbeveling van alternatieve producten met korting t.o.v. origineel

Aanbeveling
Ik zal de webshop zeker aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Gekochte producten voldoen aan mijn wensen. Snelle levering en goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco7342 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te zoeken op website

Service
snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment van veel verschillende merken

Aanbeveling
Alles op het gebied van fotografie of film kun je eenvoudig bestellen via de webshop met een snelle levering en makkelijke betaling.

Extra toelichting
Op zoek naar een artikel dat nergens meer te krijgen was. Cameranu had het artikel gelukkig wel. Besteld en de volgende dag netjes bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JaapKoudstaal 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles ging soepel en zeer simpel

Aanbeveling
Al voor de tweede keer ging de bestelling vlekkeloos

Extra toelichting
Alles ging soepel en is keurig op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik52 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke omschrijving, eenvoudig te vinden wat ik zocht

Service
Via de mail wordt duidelijk gemaakt wanneer het pakket wordt bezorgd, sneele en goede service

Assortiment
Het assortiment is zeker groot te noemen, ruime keuze van meerdere merken

Aanbeveling
Ik heb meerdere malen een aankoop bioj Cameranu gedaan en ben nog nooit teleurgesteld wat betreft de levering of het product. Zal het adres zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BREEZAND 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling via Internet gaat zeer eenvoudig door het goede stap-voor-stap winkelprogramma.

Service
Het antwoord op de bestelling komt zeer snel en de telefonische ondersteuning wordt door ter zake kundige mensen gedaan.

Assortiment
Je kunt niet bedenken wat er aan assortiment is, zowel merkgericht als een tweede lijn aan accessoires.

Aanbeveling
zonder aarzelen aan iedereen. Tot nu toe, naast de goede service, ook steeds de goedkoopste in de markt. Als er één was met een zelfde prijs, kwamen er alsnog bezorgkosten bij.

Extra toelichting
Door een vervelend ongeluk mijn vorige camera onder water verspeeld. Zeven jaar oud, dus op zoek naar iest nieuws. Ik had reeds kennis gemaamt met een bezitter van een Panasonic Lumix voor onderwaterfotografie. Ik was onder de indruk van de scherpte en de nagenoeg traploze scherpstelling van 3 cm tot oneindig! Onmisbaar onder water!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederieke94 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een paar klikken was ik al in het bezit van een camera. Dit proces was zeer gemakkelijk en verliep moeiteloos. Ik denk dat zelfs mensen die minder handig zijn met computers makkelijk een camera oid via deze website kunnen bestellen, de uitleg is namelijk erg duidelijk.

Service
Op maandag heb ik om 5 uur 's middags de camera besteld en de volgende ochtend om 9 uur was hij al op mijn bezorgadres, beter kan eigenlijk niet! Erg fijn vond ik de samenwerking met PAK JE GEMAK, hierdoor hoefde ik op het moment van bezorging niet aanwezig te zijn en kon ik zelf uitkiezen op welk moment ik mijn pakketje zou ophalen. De camera zat netjes ingepakt in een doos en daarbij kreeg ik nog lekker veel snoepjes van cameranu.nl. In een woord: geweldige service!

Aanbeveling
Ik zou deze website zeker aanraden aan andere mensen. Cameranu.nl maakt al zijn beloftes waar.

Extra toelichting
Ik heb geen enkel nadeel kunnen vinden wat betreft deze site. De levering was stipt en je krijgt na je bestelling nette mails met duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StanJanssen 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik geef niet zo snel een 10, maar heb nu al enkele bestellingen gedaan bij Cameranu.nl en is altijd erg goed gegaan. Mail ook snel beantwoord.

Assortiment
Ik zocht iets wat bijna alleen in 't buitenland te koop is en kwam het via Google ineens op Cameranu.nl tegen en nog snel geleverd ook! Top :-)

Aanbeveling
Sowieso! Snel, professioneel en gewoon een kwaliteit-winkel.

Extra toelichting
Altijd al goede leveringen gehad, snel geleverd en in goede verpakking. Snoepjes er bij als herinnering; geweldig. Hier kan menig webwinkel iets van leren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike125 10-03-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met voldoende informatie.

Service
Binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Bekende en minder bekende merken. Noem een artikel wat ze niet hebben.

Extra toelichting
Dit is toch wel de meest complete webshop. De winkel in Urk is makkelijk te bereiken en de koffie staat altijd klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DIGIDeurne 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website en geheel duidelijk

Service
Altijd goede service en eerlijk

Assortiment
Zeer uitgebreid en keuze genoeg

Aanbeveling
AAN IEDEREEN, doe het reeds als op de fotoclub waar ik actief ben

Extra toelichting
Gewoon super store, geen nadelen te bekenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongde 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gebruiksvriendelijke webshop, alles wijst zich vanzelf, artikelen zijn ook makkelijk vindbaar.

Assortiment
Ruime aanbod, alle artikelen die ik op mijn verlanglijstje had staan kon ik in de Webshop terug vinden.

Aanbeveling
Zeer tevreden, alhoewel dat misschien moeilijk te zeggen is na 1 opdracht, maar een eerste goede indruk geeft in ieder geval een goed gevoel en op de vraag of ik Cameranu.nl zou aanbevelen kan ik duidelijk ja zeggen, heb ze namelijk al aan een aantal kennissen en collega's geadviseerd.

Extra toelichting
Ben erg tevreden over mijn eerste aankoop, alles werkt simpel en eenvoudig en is het handig dat je de zending zelf kunt volgen voordat deze geleverd wordt. Prijs was net flink gedaald voor mijn aanschaf en was Cameranu 1 van de eersten die de lagere Fuji prijzen actueel op de site hadden staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Kramer 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te gebruiken

Service
Altijd de volgende dag geleverd

Assortiment
Altijd op voorraad en zo niet duidelijk aangegeven. Bij concurrentie ook geen lagere prijzen nog gevonden van producten die ik wilde.

Aanbeveling
Nooit problemen mee gehad dus zou ze zeker aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinazoet 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles van uit huis

Service
Bij vragen krijg je gelijk antwoord op je mail

Assortiment
Alles voor fotografie is aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W.F. Portier 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft nergens naar toe en kan dus uit je bureaustoel de boodschap doen

Service
De service is UITMUNTEND!! dat is buiten kijf.

Assortiment
Nagenoeg alle foto uitrusting is er te verkrijgen.

Aanbeveling
Ik zal en wil het iedereen aanraden als ze wat zoeken vast en zeker eerst bij "CameraNU" te kijken.

Extra toelichting
Ik kan alleen maar zeggen:" Alle lof voor CameraNU". De service en de behandeling mag geroemd worden, vooral in deze tijd, waar (heel)veel bedrijven veel te wensen overlaten en het letterlijk niet zo nauwkeurig nemen met "service".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Missput 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Bestelling werd binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijke site, de accesoires konden direct meebesteld worden, geen verzendkosten en een supersnelle bezorging!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gait golbach 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De te volgen route voor mijn bestelling was kort en bondig

Service
Mijn vragen over het te leveren product werden duidelijk beantwoord, bij onduidelijkheid van mijn kant werd er doorgevraagd.
Dit alles op een prettige correcte wijze.

Assortiment
Wat is er niet te koop bij Cameranu.nl ?

Aanbeveling
Vanwege de prettige, correcte manier van omgang.
Krijg als klant het gevoel "thuis"te zijn.

Extra toelichting
Een paar keer telefonisch contact gehad met iemand van de winkel. Er werd doorgevraagd bij onduidelijkheid van mijn kant. Uitleg en afhandeling van mijn vragen, kort en bondig. Geeft mij als klant een vertrouwd gevoel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tineke100 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitzoeken - selecteren - bestellen - en met Ideal betalen. Fluitje van een cent.

Service
Gosteren besteld en vandaag al in huis!

Assortiment
Had van te voren al bepaald wat ik wilde hebben, heb dus niet verder gekeken.

Aanbeveling
Alles is goed gegaan, dus ik ben heel positief.

Extra toelichting
Alles is goed gegaan, dus ik ben heel positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan van Wezel 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is gewoon duidelijk met goede zoekfunktie

Service
Doen wat ze zeggen en is goed verpakt dus betrouwbaar

Assortiment
Ze hebben echt volgens mij alles

Aanbeveling
Altijd sinds ik nu zelf al meerdere malen positieve ervaringen ermee heb zal ik cameranu als eerste noemen als men wat wil aanschaven

Extra toelichting
Alleen maar lof ik kan niet anders want het is gewoon goed en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric uit Zwolle 10-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
op de website staat alles duidelijk vermeld. Hier al het nodige voorwerk gedaan,voorafgaand aan het bezoek.

Aanbeveling
goede sortering, goede prijs, goed advies.

Extra toelichting
Enthousiaste, deskundige en geduldige verkoper die goed meedacht met mij en van wie ik niet het gevoel kreeg dat hij zo nodig moest'verkopen'. Heb het gevoel precies de camera gekocht te hebben die bij mij past en die voor mijn doel geschikt is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanny01 09-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles was goed en snel te vinden. Ook over een bepaald product was er voldoende info.

Service
Goede en zeer snelle levering!!!

Assortiment
Alles gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Duidelijk en snel

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joahn Schoot 09-03-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke en complete winkel

Service
zeer goede en uitgebteide informatie

Assortiment
uitgebreid assortiment en veel keus

Aanbeveling
alhoewel het redelijk uit de buurt is, is het zeker de moeite waard om het aanbod te bekijken

Extra toelichting
De informtie over een aankoop van een balhoofd en een statief waren echt super alle tijd werd er voor genomen, en de uitleg was echt goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert1951Photography 09-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is goed overzichtelijk

Service
Ze zijn snel bereikbaar en meewerkend om tot een goede oplossing van het probleem te komen.

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Goede kennis van zaken en uitgebreid assortimeny.

Extra toelichting
Ben heel tevreden over CameraNu vanwege de kennis, assortiment en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renier Izeboud 09-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is bij CameraNu snel en eenvoudig. Gee lange menu's of door te lopen stappen.

Service
Prima service. Bij vragen een prima telefonische uitleg!

Assortiment
Ruim opgezet assortiment. De keuze is iedereen ruim opgezet. Professional of hobbyist, je kan voor alle spullen terecht!

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen voor een ander!

Extra toelichting
Wederom een zeer snelle levering van het door mij gekochte product. Daarbij was de prijs fors lager dan bij andere internet shops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 11 09-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt op je gemak, vergelijken.

Service
Deskundig advies.

Assortiment
Van lage naar hoge prijsklassen heb je de keus.

Aanbeveling
Goede service. Duidelijke site, waar je alle merken kunt vinden.

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat wij via camaranu.nl kopen. Bij vragen, word je aan de telefoon, deskundig geholpen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broos Ka 09-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vriendelijk telefonisch te woord gestaan en mijn vragen werden duidelijk en deskundig beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze, en overzichtelijke website waar ik alles kan vinden op merk en/of produktgroep.

Extra toelichting
Diverse keren al spullen besteld en gekocht. Handig "nummer" systeem in de winkel waardoor je snel geholpen wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel1994 09-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige, overzichtelijke keuze op de site!

Service
Service is perfect, mails met trackingnummer om je pakket te volgen en mails met informatie over je bestelling.

Assortiment
Breed assortiment in fotocamera's en associares

Aanbeveling
Goede site en alles te vinden wat je nodig hebt!

Extra toelichting
Kijk vooral op de site!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.v.d.meer 08-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
mooi statief makkelijk in gebruiken een mooie hoogte ben zelf 1.80

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

D. Boele 08-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
De wachttijden zijn wat mij betreft te lang.

Service
Keurig te woord gestaan en de tijd voor ons genomen.

Extra toelichting
Prachtige winkel, geholpen door iemand die begrijpt waar het over gaat. De wachttijden zijn lang op zaterdagochtend, das het enige minpuntje

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 13-03-2014

Geachte D. Boele,

Hartelijk dank voor uw review. Wachttijden zijn helaas soms iets langer. Dit vooral op de piekdagen vrijdag en zaterdag. Hier wordt hard aan gewerkt, maar planning is helaas lastig.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Abdunno 08-03-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, duidelijke productspecificaties. Ik had een bepaalde accu nodig en wist zeker dat ik de juiste aan het bestellen was.

Service
De bestelling werd op het moment geleverd dat beloofd werd op de website (zondag besteld, maandag verstuurd, dinsdag ontvangen).

Extra toelichting
De webshop werkt zoals je van een webshop verwacht. Snelle service voor versturen. Scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Haverkate 08-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en goede propositie van de artikelen

Service
Ik had een aanvullende vraag gesteld over het artikel, waarop ik keurig via mail een antwoord heb ontvangen.

Assortiment
Meer dan voldoende. Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering en antwoord op mijn vraag.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over aanbod, service, kwaliteit en snelheid van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Kamutzki 08-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop doorzocht op mijn iPad. Alle producten zijn mooi gepresenteerd en te vinden.

Service
Makkelijke betaling via iDeal, duidelijke bevestiging van de aankoop. Komen belofte van bestelling de volgende werkdag waar. Een webwinkel die ik volledig vertrouw.

Assortiment
Ruim asortiment, waar andere shops het soms laten liggen; cameranu.nl is altijd mijn eerste stop in mijn zoektocht.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede service, ruim assortiment.

Extra toelichting
Koop al jaren mijn camera spullen bij cameranu.nl. Van alle webshops waar ik gewinkeld heb, weet ik waar ik bij cameranu.nl altijd aan toe ben: snelle en betrouwbare service van producten die ik vaak allean bij cameranu vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WGHME 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had een kadootje nodig voor zaterdag. Vrijdag besteld en zaterdag in huis.
Ik had eerst nog naar een winkel gebeld, deze had niet de camera op voorraad die ik wilde hebben. Ze konden wel een zwarte uit een andere winkel laten komen. Maar die ik graag wilde hebben was uitverkocht en de zwarte was ook nog eens € 40,- duurder.

Service
Vrijdag bestel en zaterdag al in huis.
Netjes ingepakt, want ik had aangegeven dat het voor een kadootje was, keurig!

Assortiment
Daar kan ik niet veel over zeggen omdat ik naar een canon 132 opzoek was. Heb ik alleen maar naar dat type gezocht.

Aanbeveling
Ik vond het gewoon heel prettig vrijdag besteld zaterdag in huis en ook nog eens keurig ingepakt!

Extra toelichting
Als ik weer een camera nodig zou hebben zou ik eerst weer op deze site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WR71 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
'S avonds om 21 uur besteld, volgende dag voor 14 uur in huis! Echt super met mailing over de status van de bestelling.

Service
Snelle levering, bevestiging in je mailbox! Goede duidelijke website.

Assortiment
Wat ik zoek steeds in het assortiment en op voorraad.

Extra toelichting
Super snelle levering, overzichtelijke website en alles uit voorraad leverbaar. Per mail goed geïnformeerd over de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews