cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ben engelen 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel; duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esbe 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Probleemloze bestelling en levering.

Assortiment
Groot assortiment.
Alles waar ik uit wou kiezen was aanwezig.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel bij iedereen aan.

Extra toelichting
Duidelijke webshop en vertrouwde fotozaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MacJesmo 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk je keuzes in de winkelmand zetten, voldoende verschillende betaalmogelijkheden.

Assortiment
In mijn interesse gebied Canon en gerelateerde producten meer dan voldoende

Aanbeveling
Staat voorlopig voor mij bovenaan

Extra toelichting
Een nieuw verschenen lens en gelijk op voorraad met de scherpste prijs van Nederland. Afleveren zoals beloofd, om 19.00 besteld en de volgende dag om 13.00 uur in mijn bezit. Zeer goede en degelijke verpakking met zelfs 5 snoepjes erbij. Reeds 2 maal eerder online een bestelling geplaatst met altijd zeer positieve resultaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry1959 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede zoekfunctie, actueel goederen op voorraad in eigen magazijn.

Service
snelle verzending, prima op de hoogte gehouden van verloop en precies op tijd binnen.

Assortiment
wat ik zocht was op voorraad ;)

Aanbeveling
lekker vlot, aanwezig = direct verzenden = volgende dag in huis.

Extra toelichting
Prima webshop, snel en spullen die ze op voorraad hebben zijn echt de volgende dag bij jou. De ballonnen en de zuurtjes zijn wat mij betreft niet echt nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Weemaes 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de site zoeken van cameranu is simpel en gemakkelijk

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
In alles gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.etten 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis je keuze maken

Service
de volgende dag in huis super

Assortiment
keuze is enorm

Aanbeveling
goede service is erg belangrijk

Extra toelichting
de keuze om wat te kopen bij camera nu is enorm je kan vergelijken wat product kwaliteit /gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2e directeur 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Assortiment
Meer dan dat ik zoek.

Aanbeveling
Snelle levering zonder poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebren Aukema 30-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Redelijk gemakkelijk uitzoeken welk product in aanmerking zou komen

Service
levering na 2 dagen.

Assortiment
Assortiment is heel groot. Eigenlijk heb ik wel heel goed kunnen kopen wat ik nodig had.

Extra toelichting
Ik beveel nooit iets of iemand aan of het bedrijf mij nou wel of niet goed is bevallen. Ikzelf heb een goede ervaring maar als iemand anders het toevallig wat minder trof dan wil ik niet om de oren krijgen dat ik gezegd heb dat het zo goed was.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Samamber 30-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simone1739 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik heb de camera via internet besteld, erg makkelijk dus..

Service
Ik belde op omdat er geen Nederlandse beschrijving van is. De meneer aan de telefoon heel correct hoor maar verwees me naar de CD. Ook prima natuurlijk. Maar als een beginnend fotograaf wil je dit toch op papier en is een boekje wel fijner, toch? Dus daarmee ben ik niet echt goed geholpen.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel/ internet via mijn zoon doorgekregen en mijn schoonzoon kon hier wel wijs uit worden..Volgens hen hebben jullie een prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

adjanit 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide en overzichtelijke website, betaling verloopt soepel en gemakkelijk

Service
levertijden worden nageleefd,
volgende dag is echt volgende dag,degelijke verpakking is dik in orde

Assortiment
Uitgebreid assortiment meeste art. op voorraad

Aanbeveling
Na verschillende aankopen heeft deze shop bij mij het vertrouwen gewekt

Extra toelichting
Mijn beoordeling over deze winkel is tot stand gekomen, omdat ik ook ervaringen heb met andere winkels die duidelijk minder scoorden... althans dat is mijn ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCvH 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site met heldere informatie en goeie prijzen

Service
Mijn bestelling was snel binnen en de informatie erover was glashelder.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vuurtoren1944 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik werd op een goede manier te woord gestaan.
De vraag was duidelijk en het artikel werd direct opgezocht op de computer en daarna gehaald.

Service
Al had ik in een lange tijd geen aankopen gedaan....mijn gegevens stonden nog keurig in de computer. Dus werd snel de volgende stap genomen.
Een minpuntje: het artkel werd niet uit de verpakking gehaald om te laten zien.
Daarom keek ik buiten, voordat ik weg reed of het de juiste zonnekap was.

Assortiment
Geweldig dat zij dit artikel in voorraad hadden.
In Katwijk lukte mij het niet.

Aanbeveling
Aan iedereen.....uit het verleden weet ik, dat je persoonlijke aandacht krijgt. En dat men de tijd voor je nemen.

Extra toelichting
Ik heb er niets meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lida de Groot 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Internet bestellen is helder, duidelijk en overzichtelijk

Service
Het product wat ik wilde bestellen was niet op voorraad. Je kon je email achter laten en wanneer product weer op voorraad was kreeg je bericht via mail. Tot geregeld!

Aanbeveling
Gemak, helder en duidelijk!

Extra toelichting
Door de snelle communicatie ( op de hoogte gebracht product voorraad ) was het kado op tijd binnen. N.l. email ontvangen met gelijk link naar product voor 22:00 besteld en de andere dag in huis. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalia66 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Een overzichtelijke site

Aanbeveling
Goede en betrouwbare webwinkel

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over mijn bestellingen en de aflevering daarvan. Ik kan deze web winkel aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

H. Lindeman 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke site, met complete informatie.

Service
Snel antwoord op opmerkingen.

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Voldoet aan alle redelijk te stellen eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly Lieuwens 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te navigeren website

Service
Deskundige assistentie als het niet precies weet.

Assortiment
Tot dusver heb ik alles wat ik zocht kunnen vinden.

Aanbeveling
betrouwbaar, deskundig en snel

Extra toelichting
Camera Nu is gewoon een prima adres voor fotografen. Ook als ze professioneel werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Boosten 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed toegankelijke keuze mogelijkheden via de site

Assortiment
Groot assortiment, dus veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Goede service en keuze mogelijkheid

Extra toelichting
Zeer tevreden over de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Aalbrecht 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website geeft veel informatie, is duidelijk in gebruik en het bestelproces is makkelijk in stappen. Ook de info na de betaling is handig.

Service
Perfecte levering en precies zoals de website aangaf: voor 22.30 besteld ( en betaald uiteraard), op voorraad bij bestellen? ja, dan de volgende dag in huis. Wat echt superfijn is dat niet alleen je pakketje kunt volgen maar dat er ook een bezorgings-tijdvak gegeven wordt. Je zit dus niet de hele dag te wachten, je weet gewoon wanneer de levering is. Ideaal. Daarnaast kun je zelfs je product extra verzekeren.

Assortiment
Assortiment en prijzen zijn concurrerend en laag ivm anderen. Goed uitgebreid en er worden zelfs pakketten aangeboden die lager in prijs liggen dan wanneer je al die items los gekocht zou hebben.

Aanbeveling
Zonder meer een betrouwbaar adres om je camera en gerelateerde producten te kopen tegen concurrerende prijzen en supervlotte bezorging

Extra toelichting
Uitstekende ervaring bij de aankoop van mijn camera. Duidelijke info op de website, zelfs aanvullende pakketten met bv sdhc-card en cameratas tegen een lagere prijs. Betalingswijze gaat vlot met direct een bevestigende email. Via track-en trace incl. tijdvak van levering is je pakket optimaal te volgen. Aan mij hebben ze een vaste klant gekregen, zo tevreden ben ik over cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.vanWolfswinkel 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bendien 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site.
Snel je artikel te vinden.
Bestellen en betalen is gemakkelijk en zeer duidelijk.
Kreeg per omgaande bevestiging van het bestelde.

Service
Geen contact gehad, maar de snelheid van aflevering was optimaal.

Assortiment
Assortiment is voldoende, zodat er een ruime keuze is.

Extra toelichting
Deze site had het product niet alleen op de site staan, zoals velen,maar had het ook in voorraad. De afhandeling is zeer snel. Het gekochte was erg goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Betman 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, snel,veelal voorraad dus niet wachten, uitstekend

Service
zeer goed, snel,effectief en bovenal vriendelijk en correct aan de telefoon

Assortiment
zeer goed

Aanbeveling
direct, al diverse doorverwijzingen oa mijn eigen zoon

Extra toelichting
zeer goede en vlotte afhandeling van de bestelling, prijs ok, verzending te volgen, zeer goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattijs1975 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website. product besteld en snel in huis!

Extra toelichting
Product gekocht en zeer snel thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.84 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LoekVoesten 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

DionB 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Supersnel, handig, professioneel. Dik tevreden, volgende keer bestel ik weer bij Cameranu !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

warmoltz 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Soms is het even zoeken, maar wat je zoekt is over het algemeen snel te vinden.

Service
Snelle service, goede service, je wordt perfect op de hoogte gehouden

Assortiment
Bijna te veel, als je niet precies weet wat je wilt, dan is het nog wel eens moeilijk om een keuze te maken.
Wel altijd keuze uit prima assortiment, absoluut geen rommel en voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ruim assortiment, prima service, redelijke prijzen.
Kortom prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcelvs 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een duidelijke website

Service
wat bestelt op de website en had er nog een vraagje over toen even telefonisch contact gezocht en perfect en vriendelijk geholpen.+ mijn bestelling werd de volgende dag goed verpakt geleverd.helemaal top.
een te vrede klant
marcel.

Assortiment
voor mij groot genoeg

Aanbeveling
alles gaat correct duidelijk en snel. dat is wat we allemaal willen denk ik.

Extra toelichting
een zonnekap gekocht voor een goede prijs deze was bij de meeste zaken niet leverbaar en die hem wel in huis had daar was hij 12 euro duurder best wel veel voor de zelfde zonnekap. dus ik ben zeer tevreden met cameranu.nl keurig en prettig zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM45 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site product snel gevonden. Er was ook een ander type van hetzelfde product. Op de site is niet iets te vinden over vergelijk tussen 2 soortgelijke producten - dat is een verbeterpunt. Na telefoontje was het snel duidelijk en geregeld. dat was top

Service
Niet in de wacht tijdens tel. Meteen geholpen,hoefde formulier via site niet meer in te vullen, ook meteen telefonisch afgerond. Direct mail met bevestiging en aparte mail met betaalgegevens

Assortiment
Was op zoek naar specifiek product, dus geen goed beeld van. Uit nieuwsgierigheid snel "gebladerd", zag er goed uit, mn omdat het gespecialiseerd is in foto apparatuur.

Aanbeveling
Zeer tevreden én een gespecialiseerde winkel - online winkels met foto apparatuur vaak veel breder en algemener aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannes29 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website

Service
Na verkeerde onderdeel besteld te hebben, had ik binnen enkele dagen mijn geld terug gestort gekregen

Assortiment
Wat ik nodig had was op voorraad.

Aanbeveling
Zeer positief!

Extra toelichting
Enig puntje wat anders zou kunnen is; Wanneer ik vandaag een artikel bestel en betaal, krijg ik morgen een mailtje dat het is betaald. weer een dag later wordt het artikel pas verzonden. Bij veel onlinewinkels is het vaak; vandaag besteld morgen in huis. De verzending zou dus sneller mogen/kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferdinand Hulshof 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellingwijze is prima te doen, makkie

Service
op extra vragen wordt snel gereageerd

Assortiment
ik had een echte ruime keuze uitr de camara's, dat was soms zelfs lastig!

Aanbeveling
er is geen enkele negatief punt in service en assortiment.
En dat voor die prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R o e l 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke site, gemakkelijk om bestelling te plaatsen.

Assortiment
Dat waar ik naar op zoek was, heb ik makkelijk gevonden.

Aanbeveling
Prima en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. ter Welle 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ovation 10462 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site veel keus goede omschrijvingen vd producten

Service
goede afhandeling met veel know how

Assortiment
mega

Aanbeveling
service /prijs technisch/ snelheid/ en eigen bezorg service

Extra toelichting
zeer goede webshop, veel keus scherp geprijsd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel1975234234 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima levering

Service
snelle levering

Assortiment
scherpste prijs

Aanbeveling
zie bovenstaande ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TT Deventer 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Een probleem wat ik constateerde bij het product werd snel en degelijk onderzocht en mij werden direct een aantal mogelijkheden geboden om het te verhelpen. Super aardige en behulpzame mensen!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

RuthD 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Zeer overzichtelijke website. Goede prijzen. Aflevering loopt goed mits de bezorger meewerkt, wegens de vakantie periode heeft dat toch 2 dagen langer geduurt dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

flevohof 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schokkery 27-08-2013

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heleboel keus. Samengestelde voordeel pakketen. En gratis thuis bezorgt. Een droom toch. Heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarLaNL 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Gewoon een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Groot 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis achter de pc produkten opzoeken, beoordelen en bestellen. Gemakkelijker kan niet.

Service
Levering is top, goed verpakt en snel geleverd. Advies vragen geeft altijd een oplossing en blijk van kennis.

Assortiment
Assortiment is groot, misschien wel "te groot" om nog een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Met de antwoorden op de vorige vragen kom je uit bij CameraNu waar anders.

Extra toelichting
Berichten van andere mensen zijn ook altijd positief en mijn contacten met vragen en de bestellingen verlopen ook zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Driessen P.S. 27-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Beste mensen, Ik heb alleen kaarten gekocht via u voor de Dutch Birding Fair in Leley stad. Dat ging allemaal fantastisch. Ook uw reactie op mijn dubbele bestelling werd snel gecorrigeerd. Misschien nog een tip!!: tegenwoordig is het mogelijk dat je je toegangskaart direct na betaling thuis kunt uitprinten. Scheelt in de kosten en in arbeidskosten. Met een vriendelijke groet en heel goede zaken toegewenst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen3000 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima winkel: groot assortiment, gemakkelijk af te rekenen en snel geleverd, goederen zijn altijd goed ingepakt. Al vaker besteld en nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wt7 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen.

Assortiment
Hebben ook vrij zeldzame onderdelen die ik anders via Nikon zelf zou moeten bestellen.

Aanbeveling
Snelle levering, groot assortiment, scherpe prijzen.

Extra toelichting
Ik heb al een paar keer via cameranu.nl besteld en elke keer keuze uit een groot assortiment, scherpe prijzen en snelle en correcte levering. Niets op aan te merken dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia W. 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scubalina 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

squizur 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede overzichtelijke website en de volgende dag geleverd

Assortiment
Ze hebben alles m.b.t. camera's en toebehoren, allen voor een goede prijs.

Aanbeveling
Ik heb dit zelfs al meerdere malen gedaan

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant van Cameranu en heb al jaren ervaring met hun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Just G 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima site waarop je snel een keuze kunt maken d.m.v. verschillende zoek parameters.

Service
De reactie was snel en uiterst klantvriendelijk. Ook was men erg behulpzaam bij het zoeken van een product dat nog niet in het assortiment was opgenomen.

Assortiment
Ruime keus in alle typen camera's en accessoires tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik zal (heb) de winkel aanbevolen aan anderen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over het aankoopproces, de afhandeling/ dienstverlening van CameraNu.nl. Zal in het vervolg zeker de site bezoeken bij de aankoop van camera (accessoires)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Medianerd 27-08-2013 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

4,0

Gemak
Prima 'etalage' van de aangeboden producten in de winkel. Fijn om de verschillende camera's te bekijken en te gebruiken.

Service
Bij het afrekenen van de camera & accessoires betaalde ik met creditcard. Na de betaling vertelde verkoper Ron dat ik nog een extra 2% over het totaal bedrag moest afrekenen over het totaalbedrag omdat ik met een creditcard had afgerekend. Dit had hij mij echter niet van te voren vermeld en ik ging hiermee niet akkoord. Dit resulteerde in een situatie dat R.mijn reeds betaalde spullen niet mee wilde geven. Ik werd doorverwezen naar de klantenservice op de 1e etage. Daar is de zaak weliswaar opgelost, maar ik vond de situatie zeer klantonvriendelijk.
Geef duidelijk aan bij het afrekenen dat er extra kosten zijn verbonden aan het betalen met een creditcard! Niet verwijzen naar de voorwaarden op de website als ik fysiek in de winkel sta!

Extra toelichting
Mijn aankoop van de Canon 650D is ernstig teleurstellend verlopen dankzij R. Zijn klantonvriendelijke houding richting de klant heeft ervoor gezorgd dat ik niet weer bij Cameranu terugkom. Voor de rest een prima winkel met een groot assortiment en kennis, maar nogmaals, jammer van R.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 22-09-2013

Beste Medianerd,

Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en de procedures in de winkel aangepast. Uiteraard hebben wij ook onze excuses aangeboden. Wij hopen dat u de toegezonden tegoedbon inmiddels heeft ontvangen en dat wij u snel weer in de winkel mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

R.E. Turkstra 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling was zeer makkelijk te plaatsen, geen gedoe maar simpelheid

Service
super snelle levering

Assortiment
ruim assortiment met zeer geschikte prijzen

Aanbeveling
goed, goedkoop, betrouwbaar en snel, wat wil je nog meer van een internetshop

Extra toelichting
goed, goedkoop, betrouwbaar en snel, wat wil je nog meer van een internetshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews