cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43269 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Archeocultura 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site, makkelijke afhandeling

Extra toelichting
Supersnel verstuurd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WalterKoopman 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schiefer 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het gewenste is vlot te vinden zodat het bestellen ook vlot verloopt.

Service
met de winkel heb ik nooit contact gehad. De levering van het bestelde is altijd zeer goed verlopen

Assortiment
het totale assortiment valt geheel binnen mijn hobby, zodat ik kan vinden wat ik nodig denk te hebben

Aanbeveling
De winkel kan ik aan iedereen aanbevelen want mijn ervaring is heel goed.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wastebin 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling en levring gingen probleemloos

Service
Vragen vooraf werden vlot beantwoord

Assortiment
Behoudens een detail, heb ik gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Niks mis met deze winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack1975 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel online als telefonisch is de ondersteuning super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naveen 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten kan je makkelijk vinden via de zoekfunctie op de website. Ook is het mogelijk om een prijsklasse aan te geven. Dit is dus erg handig.

Service
Tijdens de telefoongesprekken met Cameranu werd ik goed geholpen. De medewerkers wisten voldoende over de producten om mij van dienst te zijn.

Assortiment
Cameranu heeft een heel groot assortiment. Het komt haast nooit voor dat ik iets niet op deze website voor mijn camera's kan vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment en alles voor een goede prijs. Ik kan cameranu dus zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Vlug 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

V.collombon 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Prima site, zal er vaker gaan bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MannoBult 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Misschien zie ik wat over het hoofd maar sorteren of filteren binnen groepen lijkt iets veter te kunnen.

Service
Snel, duidelijk en accuraat.

Assortiment
Volgens mij gewoon goed

Aanbeveling
Ik hou van het rondkijken in een winkel en dingen even vasthouden. Helaas zit ik te ver bij de winkel vandaan om dat even te doen. De online shop is verder erg goed en goed kwa prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak2013 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig in te vullen

Service
Een telefoontje was snel beantwoord, waarna de bestelling snel gemaakt kon worden en deze haast nog sneller klaar gemaakt was voor verzending en als belooft de volgende dag afgeleverd.

Assortiment
Vrijwel alles waar ik tot nu toe naar gezocht heb heb ik kunnen vinden. De uiteindelijke aankoop was zeker de laagste prijs die ik heb kunnen vinden.

Aanbeveling
Website ziet er goed uit, snelle levering, lage prijzen en Thuiswinkel Waarborg geven een zeker gevoel als je een bestelling plaatst, zeker in een tijd van veel faillisementen.

Extra toelichting
Alles is al gezegd bij bovenstaande motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Scheffer 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webshop werkt lekker

Service
supersnelle levering

Assortiment
Indrukwekkend

Aanbeveling
Gewoon goed, ook al kan ik niet vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie64 19-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis rustig door de webshop heen, duidelijke website, goed omschrijvingen, eenvoudige navigatie door de webshop heen

Service
Ik had een trigger gekocht die niet werkte 1 telefoontje en de service afdeling heeft mij per direct een nieuwe opgestuurd, tevens een retour adres (gratis) om de defecte trigger op te sturen,

Assortiment
Er is veel te koop voor de beginnende tot de professionele fotograaf

Aanbeveling
Groot assortiment,
grote voorraad,
en uiteraad een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebbele 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
vriendelijk personeel en verstand van zaken

Assortiment
Veel te zien en te proberen

Aanbeveling
Eeen mooie ruime winkel met een groot assortiement.

Extra toelichting
Nemn heel tevreden met deze winkel ruim van opzet veel verschillende artikelen en personeel dat vriendelijk is en verstand van zaken heeft.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

plpronk 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Was allemaal makkelijk te vinden

Service
Werd zeer juist ingelicht wanneer de bestelling werd aangeboden

Assortiment
Ruim assortiment en zelfs een apparaat die bij de retailer nog niet werd verkocht.

Aanbeveling
Zoals bovenstaand ondervonden, zou ik deze site aan ieder die geinterresseerd is aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Houterman 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is vrij gemakkelijk om bij cameranu.nl een bestelling te plaatsen heb het via kelko vergelijk gedaan

Service
De camera was er de volgende dag prima service

Assortiment
Het is een ruim assortiment

Aanbeveling
snelle levering en ruim assortiment

Extra toelichting
Heb via kelko vergelijk de camera opgezocht en cameranu.nl kwam als voordeligste eruit camera hier besteld en de andere dag al geleverd top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

zonnebloem77 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
's avonds 22.00 besteld en de volgende morgen om 9.30 had ik hem al in huis

Assortiment
ik had ruim voldoende keus, en het was op voorraad

Aanbeveling
voordelig, snel en correct.

Extra toelichting
Ik was verbaasd over de snelheid van leveren en er werd precies geleverd wat in de omschrijving stond. Ik bestelde er een extra batterij bij en was even bang dat ik er een van een ander merk zou ontvangen, maar alles was exact zoals op de website omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo Rijniersce 19-08-2013

Algemene score

6,5

Gemak
Je loopt binnen, pakt een nummertje en wacht totdat je nummer getoond wordt.

Service
Netjes geholpen

Assortiment
Een ander artikel waar ik ook voor kwam, was 's middags volgens de website nog op voorraad. Op het moment dat ik in de shop aankwam, was de laatste net gereserveerd via de webshop. Weinig aan te doen, maar wel jammer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Barry1964 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met overzicht en diverse betalingsmogelijkheden.

Service
Snelle verzending met track en trace.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met voor elk war wils.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ToThePoint 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webwinkel van CameraNU.nl is overzichtelijk en alle benodigdheden waren snel gevonden. Ook de bestelling ging gemakkelijk en was overzichtelijk.

Service
De levertijd was heel snel en alles was goed ingepakt. Wat ik wel grappig vond waren de snoepjes, ballonnen en sleutelhanger in de verpakking. Dit gaf toch een grabbeltongevoel!

Assortiment
CameraNU.nl heeft veel artikelen in het assortiment. Maar ik zou toch nog meer artikelen verwachten voor studiofotografie en strobisten. Hiervoor zoek ik dan ook mijn heil bij andere shops.

Aanbeveling
De webwinkel beveel ik zeker aan. De winkel in Urk heb ik geen ervaring mee. Ik kan in de webshop op zich alles vinden. Ik laat me door anderen adviseren via filmpjes op YouTube.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

15 x 50 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Eind juli een verrekijker in de winkel gekocht. Groot sortiment , zeker in het duurdere segment. Heel goede uitleg over de onderlinge verschillen en men neemt alle tijd voor je om de verschillen uit te proberen zodat je weloverwogen kunt beslissen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nielsing 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis achter je computer je camera uitzoeken met al de nodige achtergrond informatie die aanwezig is!

Service
Bestelling keurig verpakt alles erop en eraan en op tijd.zelf ballonnen en snoepjes voor de kinderen erbij(lekker).

Assortiment
zeer groot betreffende de cameras en alle accesoires erbij ontelbaar!

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Prima website, heel veel keuze en vooral scherpe prijzen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolle de Jong 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk indeling

Service
Snelle afhandeling bij defect product.

Assortiment
Nagenoeg volledig assortimet

Aanbeveling
Hoor overwegend positieve geluiden van andere hobbyisten

Extra toelichting
De beoordeling is positief omdat de prijs kwaliteit goed is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ddb1989 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

O. A. Swart 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon lekker rustig een bestelling plaatsen

Service
Zondag besteld, dinsdag thuis, geweldig.

Assortiment
Perfect, alles aanwezig.

Aanbeveling
Volledig assortiment en de snelle levering.

Extra toelichting
Perfecte winkel, geweldig assortiment, jammer dat ik zo ver weg woon anders kwam ik iedere dag even een kijkje nemen. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees1947 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijke webshop
gewenst product eenvoudig te vinden.

Service
Direct response na het plaatsen van de bestelling

Aanbeveling
zeer compleet assortiment en
snelle en correcte afhandeling
van orders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abosse 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, alles makkelijk te vinden. Duidelijkheid over betaling en levering. Kortom: uitmuntend

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had en....er was keuze genoeg.

Aanbeveling
Prima webwinkel. Geen enkel probleem mee gehad. Puur gemak en betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Goede webwinkel. Duidelijk in alles en snelle levering die goed te volgen is en wat ook betrouwbaar is. Kortom: men doet wat men belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntonieV 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist wat ik ongeveer wilde hebben en kon dit ook snel vinden. Daarna was het snel geregeld om de bestelling compleet te maken.

Service
Bestelling werd snel en volgens afspraak gratis verzonden en geleverd.

Assortiment
Tot nu heb ik alles kunnen aanschaffen wat ik nodig had.

Aanbeveling
De webshop is overzichtelijk, de producten zijn scherp geprijsd.

Extra toelichting
Tot nu kan ik geen negatief punt vinden om niet bij CameraNU.nl te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo de Haas 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product wat ik zocht vond ik vrij snel

Service
na mijn bestelling gelijk op de hoogte gebracht middels mailtjes wanneer en hoe ik het product kon verwachten

Assortiment
ik vind wat ik zocht. meer heb ik niet nodig.

Aanbeveling
prijs-kwaliteit goed. snelle levering.

Extra toelichting
1e keer dat ik iets besteld heb via deze site, maar ga dat zeker vaker doen mocht ik meer nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E vanvleuten 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit luie stoel, eerst rustig uitzoeken en daarna keus maken.

Service
In ieder geval is de levering erg vlot. De apparatuur functioneert goed en ik heb dus geen idee hoe de rest van de service is! De eerste kennismaking is echter klasse!!

Aanbeveling
Zie de revieuws hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rigianne 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur er niet voor uit.

Extra toelichting
Onze 2e camera via Camera nu: allemaal prima verlopen en 2 jaar garantie i.p.v. 1 bij andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Slaman 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en met de zoekfunctie is alles te vinden wat je nodig hebt. Het betaalproces is duidelijk aangegeven en bij de klantenservice vind je alles wat je verder nog wil weten

Service
Gewoon goed en snelle service zowel met leveren als reageren op vragen. Top

Assortiment
Een van de meest uitgebreide assortimenten op dit moment, zelfs de minder bekende merken zijn hier te vinden.

Aanbeveling
Dit is gewoon een goede winkel en ik heb hem al meerdere malen aanbevolen.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een top webshop voor camera producten, de prijs is goed, de service is goed en de spullen zijn goed. Wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Coppoolse 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karel Jans 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duideljk

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Vanwege de ruime keuze zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reflection159 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mail contact gevraagd of een bepaalde sticker aanwezig was op der verpakking. Binnen een uur had ik het juiste antwoord terug. Hierna lens besteld (na 18:00 besteld ivm dat ik niet thuis was toen ik het antwoord ontving) volgende dag lens in huis.

Service
Ivm dat ik na 18:00 uur de lens had besteld heeft de avond dienst de verkeerde lens opgestuurd die niet de juiste sticker had (ivm dat de lens zonder sticker focus problemen had met mijn type camera en diegene met de sticker wel de juiste firmware in de lens had zitten waardoor die goed functioneert met mijn camera).
Na ontvangen lens, cameranu gemaild.
lens zelfde dag teruggestuurd via antwoordnummer, tnt tracking id gemaild naar cameranu en hierna werd de juiste lens naar mij gestuurd.
De daarop volgende dag juiste lens in huis met compatible sticker a65/a77.

Kortom uitstekende service!

Assortiment
een van A tot Z assortiment.

Mocht ik iets zoeken, dan kom ik altijd bij cameranu.nl uit en de lens is ook altijd voorradig.

Inmiddels bij cameranu.nl een 2 lenzen gekocht en 1 spiegelreflex.

Aanbeveling
Goede service, volledig assortiment.

In de winkel en via email wordt je door professionals te woord gestaan die verstand van hun producten hebben.

Extra toelichting
Zoals hierboven al te lezen valt. Een top zaak! Niet altijd goedkoper dan andere webwinkels, maar die bedragen zijn zo summier dat ik 9 van de 10 x kies voor cameranu.nl Dit komt ook door de uitmuntende service. Ook tijdens mijn aankoop van de spiegelreflex in de winkel zelf vorig jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Roep 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van de produkten. Het hele aankoopproces zit duidelijk in elkaar

Service
Ik kreeg zelfs een melding dat een vergelijkbaar maar goedkoper product beschikbaar was.

Assortiment
Wat ik verwachtte aan assortiment, is aanwezig.

Aanbeveling
Helder, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didy0306 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bij Camera.nu wordt je bestelling zeer snel in behandeling genomen. Wat ze beloven op de site maken ze waar. En omdat ze dit jaar jarig zijn stoppen ze ook nog kleine cadeautjes bij je bestelling. Gewoon, omdat het leuk is. Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Schepers 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Taris 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel achter de pc snel het product op de site gevonden.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis.

Assortiment
Wat ik zocht is op voorraad terwijl Saturn mij de filter niet kon leveren.

Aanbeveling
Niet alleen de goedkoopste van Nederland, ook nog een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunshine76 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak van het online schoppen
je kan alles snel vinden en goed gesorteerd

Service
Ik heb maar 1 keer dan de klanten service gebeld en service was geweldig

Assortiment
Assortiment ziet er helemaal goed uit, alles te vinden

Aanbeveling
Aan iedereen, heb ik trouwens al gedaan bij de familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

total image 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede site en gemakkelijk te bestellen

Service
wordt goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling

Assortiment
ik mis niks daar in

Aanbeveling
omdat het erg volledig is, en duidelijk. gave winkel

Extra toelichting
ik heb er graag gekocht en ben erg tevreden. ik ga zeker nog meer aanschaven en dit op deze manier bestellen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Luwi 17-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel !

Service
Fantastisch !!!

Assortiment
groot !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lschoutsen 17-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede aanbieding, vind wel dat de site wat meer selectiemogelijkheden zou moeten bieden, zodat je beter kunt filteren. Maar voor de rest top!

Service
Problemen met de betaling binnen enkele momenten opgelost! Top!

Assortiment
Heel breed assortiment, veel keuze.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

just_e_nough 17-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles loopt als een trein

Service
snelle levering

Assortiment
breed genoeg voor een Nikonian

Aanbeveling
prijs/kwaliteit dik in orde

Extra toelichting
prijs/kwaliteit dik in orde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dn Peer 1957 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aanbiedingsmail van te voren gekregen met de tijd waarin de aanbieding geldig was.

Service
Snelle levering na bestelling en het juiste artikel goed verpakt

Assortiment
Veel keuzes te maken

Aanbeveling
Goede service!

Extra toelichting
Prima webwinkel, ik zou er zo weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nightmoth 17-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel en makkelijk, geen problemen

Service
Je wordt er echt goed geholpen

Assortiment
Groot assortiment, heel tevreden!

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij veel vrienden en familie

Extra toelichting
Alles wordt goed afgehandeld, je wordt goed geholpen, zowel op internet, in de winkel of aan de telefoon. Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tstb 17-08-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
er wordt uitgebreid de tijd genomen om naar jouw v raag te luisteren en een oplossing te zoeken die voor jouw probleem goed werkt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tessiebessie 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigeren, plaatsen in winkelmand, afrekenen en een dag later in huis. Verbaasd over het gemak, maar vooral heeeeel erg blij met de snelheid!

Service
Levertijden zijn echt super.

Assortiment
Ik zocht een glidecam. Bij andere winkels kon ik deze niet vinden en bij de winkel waar dit wel kon, was deze erg duur. Bij Cameranu.nl was deze op voorraad en de volgende dag in huis. Top!

Aanbeveling
Assortiment en levering dik in orde. Daar wil je vaker iets bestellen!

Extra toelichting
Niets dan lof. Ik verbaasde me echt over de snelheid van levering. Ik was skeptisch, maar onterecht. Hier ga ik vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard-g 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
artikelen goed te vinden in het ruime assortiment produkten

Assortiment
Genoeg keuze voor iedereen, goed in duidelijke groepen verdeeld

Aanbeveling
Eigen ervaring alijd goed geweest, dus zeker aan te bevelen voor een ander.

Extra toelichting
Nog geen problemen met Cameranu.nl Alle bestellingen netjes optijd afgeleverd en in goede staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ttr 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goede uitleg en bereidwillig ondanks de drukte 10 augustus

Service
snel binnen

Assortiment
nieuwste camera op voorraad

Aanbeveling
eerlijk uitleg en snelle service

Extra toelichting
ik vind de site overzichtelijk en duidelijk met levering en prijzen mooie pakket deals

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVTuannn04 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk overzichtelijk. En ziet er goed uit.

Service
Snelle versturing van de bestelling.

Assortiment
Genoeg producten waaruit je kunt kiezen en genoeg in de assortiment. Je hoeft geen weken te wachten.

Aanbeveling
Snelle service. Goed ingerichte site en snelle versturing.

Extra toelichting
Ziet er keurig uit en ben blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews