cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43703 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yeb 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de website is het heel makkelijk om een artikel te bestellen.

Service
's middags een bestelling geplaatst. ik kreeg snel een email dat mijn bestelling zou worden verzonden. De volgende ochtend had ik m'n telefoon al in huis.

Assortiment
ik zocht een bepaald merk en type telefoon en zo was ik op de website gekomen. assortiment telefoons is beperkt.

Aanbeveling
levering snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yven vd S 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en gebruikersvriendelijke website

Service
Duidelijke mail na de bestelling. Ik had het in de winkel afgehaald en kreeg nog netjes uitgelegd hoe sommige dingen werkte en wat de + en - punten waren/konden zijn van de producten. De tijd werd er voor genomen.

Assortiment
Volgens mij hebben ze echt alles en heel veel op voorraad.

Aanbeveling
Zeker als je er enigszins in de buurt woont. Prachtige winkel voor mensen die geïnteresseerd zijn in fotografie

Extra toelichting
Erg tevreden over alles eigenlijk (site, winkel en advies). Als ik weer wat nodig heb of advies nodig heb ga ik zeker naar deze winkel terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert_P 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, goede service.

Service
Snel, persoonlijk antwoord op e-mail.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig.

Aanbeveling
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
Prima webwinkel met goede prijzen en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charret 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis, perfect verpakt.

Assortiment
Ik heb de Canon Selphy CP900 gekocht, maar ik had graag gezien dat jullie wbt het papier/inkt meer te bieden hadden.

Extra toelichting
Prettige webshop, snel en veilig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

S.Rozema 19-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Met iDEAL geen problemen

Service
Zeer goed

Assortiment
Zeer Goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C.M.Dijkstra 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt op je gemak winkelen en als je het product wil zien kun je naar de winkel.

Service
Het product is echt in dag in huis, ook als je belt voor informatie wordt je goed geholpen.

Assortiment
Assortiment is erg groot en makkelijk te vinden.De prijs is erg concurrerend, alleen geheugenkaartjes zijn erg duur!

Aanbeveling
Aan iedereen voor een aankoop.

Extra toelichting
Ik heb al 2 camera's -2 lenzen -flitser en veel andere dingen gekocht bij cameranu dat zegt genoeg dacht ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Makelaar 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede site, vanachter je buro. Verzending goed geregeld via PostNL.

Service
Telefonische assistentie gehad bij het bepalen van met name de accessoires. Snel en goed advies gekregen.

Assortiment
Kan ik als amateur moeilijk over oordelen. Mijn producten waren bij CameraNu.nl op voorraad. Bij diverse andere leveranciers moesten ze nog besteld worden.

Aanbeveling
Zeker gezien de goede aanvullende telefonische service en kennis die mij prima geholpen heeft bij de keuze.

Extra toelichting
Een hele dikke voldoende. Prettig zakendoen, veilig betalen. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van der starre 19-09-2013 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

5,7

Gemak
Redelijk dichtbij voor mij
Makkelijk parkeren voor de deur

Service
Iets besteld via de site
En ik wou t zelf ophalen,nog geen probleem
Kom ik daar ,is t artikel wat ik bestel heel wat anders dan wat op de site staat
Namelijk de dji phantom naza v-2 module
Geel met zwart kastje wat de vliegeigenschappen verbeterd ten opzichte van de naza 1 module
Dit is echter nog steeds niet aangepast op de site
Dus helemaal voor niets daar heen gegaan
Ze konden mij dat kastje niet leveren
Ze zouden mij nog een mail sturen hoe of wat
Niets meer van hun ontvangen
Inmiddels elders de naza v2 module besteld
Was trouwens wel een stuk duurder als bij cameranu,maar ik heb wel waar ik om vroeg

Aanbeveling
Op foto en film gebied super
Alleen op dji phantom gebied missen ze nog
Wel iemand die er echt verstand van heeft
En de onderdelen of upgrade benodigdheden
Is erg minimaal,beter naar een specialist hiervoor gaan

Extra toelichting
Nette en keurige zaak,alleen met de dji phantom hebben ze weinig ervaring En staan er producten op hun site wat niet klopt met het product wat ze uitleveren Naza v2 module

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 27-09-2013

Beste John,

Afgelopen week heb ik u gesproken over de foutjes die wij gemaakt hadden op onze website met betrekking tot de DJI Phantom accessoires, met in het bijzonder de Naza M-V2 module.

Ik heb na ons gesprek ervoor gezorgd dat alle data nu correct bij ons op de website staat, en ik heb aan mijn collega's van de winkel nieuwe uitleg gegeven over de Phantom helikopter, om te voorkomen dat deze fout opnieuw gemaakt wordt. Bovendien hebben wij sinds 2 maanden een Phantom in gebruik op onze Pro afdeling, zodat we werkelijk uit eigen ervaring kunnen adviseren, iets wat wij daarvoor helaas nog niet konden.

In ons telefoongesprek gaf u aan de review op de site van Kieskeurig te zullen verwijderen, iets wat ik zeer op prijs stelde van u aangezien we de fout echt zelf gemaakt hadden waardoor u voor niets naar onze winkel was gekomen. Ik heb dit dan ook doorgegeven aan mijn collega's van de winkel en van onze content afdeling, die al benaderd waren door Kieskeurig, waar wij verder juist als een heel behulpzame en correcte winkel te boek staan.

Vanmorgen zag ik dat de review nog op kieskeurig stond, vandaar mijn vraag aan u of er mogelijk toch nog iets van onduidelijkheid is waardoor u heeft besloten de review toch te laten staan? Als dit zo is wil ik u graag helpen om te zorgen dat ook de laatste onduidelijkheid weg genomen wordt.

Met vriendelijke groet,

Brian Dragstra
CameraNU.nl

Reageer

RS 911 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke winkel. Vakkundig personeel, goede adviezen. Snelle levering bij bestellingen via de webside.

Review criteria:

Goed

Reageer

gerkoos 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en eenvoudig bestelproces.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Perfect!

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Zeker! Scherpe prijs icm goed assortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Scherpe prijs icm uitgebreid assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rpvanoyen 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Deze website/-shop werkt zoals het hoort;
- logische en duidelijke indeling waardoor je je er direct thuis voelt
- effectief filteren op de gewenste eigenschappen/kenmerken van de artikelen
- ruim voldoende correcte productinformatie
- bestellen en betalen gaat vlekkeloos

Service
Onder service versta ik ook orderafhandeling, verpakking en eventuele probleemoplossing.
Orderafhandeling is zeer correct verlopen en ik ben meermaals per e-mail op de hoogte gebracht met de status van mijn bestelling.
Verpakking was ook top: een eigenlijk veel te grote doos, zorgvuldig dichtgetaped en met veel vulmateriaal, zodat het artikel uitstekend beschermd is tegen onheil van buitenaf. In mijn geval een compacte dakkantkijker.
Probleemoplossing: geen ervaring mee.

Assortiment
Men biedt een erg breed assortiment aan met voldoende diepte. Alles wat met beeldvastlegging/-waarneming te maken heeft, is aanwezig. Wellicht dat extreme fanaten toch nog wat extra keus wensen, maar ik heb sterk de indruk dat men zich graag inzet om voor iedere klant zo gezegd maatwerk te kunnen leveren.

Aanbeveling
Mijn ervaring is uitstekend en zal graag anderen hierheen verwijzen.

Extra toelichting
Volgens mij ben ik niets vergeten in mijn prettige eerste kennismaking met cameranu. Enne, nog van harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig jubileum!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy_M 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
zeer snelle levering, goed verpakt, prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boswachter Sjors 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden en besteld

Service
perfecte pro-active service

Assortiment
meer dan genoeg keus

Aanbeveling
Snelle service, bestelgemak en prettige medewerkers

Extra toelichting
CameraNu.nl maakt waar wat ze op hun site beloven. Dat is altijd fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

keemink 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snel verstuurd.

Assortiment
Breed assortiment met scherpe prijzen. Pakketaanbieding is goed

Aanbeveling
Voor fotocamera's e.d. een mooie winkel

Extra toelichting
Eerste ervaring zeer positief. Snel en goede aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voor123accu 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel bestellen na een advies van één van uw medewerkers

Service
Alhoewel mijn bestelling niet tot het gewenste resultaat heeft geleid, was de service perfect

Assortiment
Moeilijk te beoordelen, maar lijkt prima

Aanbeveling
Was door familie al op de hoogte van uw bedrijf en zal het zeker weten aan te bevelen.

Extra toelichting
Men heeft werkelijk alle moeite gedaan om een oplossing te vinden voor mijn probleem. Ik zou vandaag echter gebeld worden om een oplossing te bewerkstelligen, maar dat is helaas niet gebeurd. Minpuntje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjarel123 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfect.

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
Zou weer in deze webshop kopen en zeker aanbevelen aan derden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bomirma 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk, makkelijk, snel

Service
Vriendelijk, extra tips, denken met de klant mee.

Assortiment
Precies goed.

Aanbeveling
Ben heel tevreden met deze webshop en winkel. Beide zijn super in service, snelheid en gemak.
Bedankt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SjorsGG 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ik ben een zeer tevreden klant, dusja

Extra toelichting
ik vond alles goed aan deze winkel, snelle levering, prima service en een zeer groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Jager 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
voor mij voldoende

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant dat zal ik uitdragen

Extra toelichting
Heb ook wel in de winkel bezocht maar via internet bespaar je op je autokosten en spaar je het milieu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke11 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
artikelen zijn goed en gemakkelijk te vinden.

Service
duidelijke uitleg op een vraag per telefoon. vervolgens bestelling binnen 24 uur ontvangen. Ook was het pakket te volgen!

Assortiment
ruime keus. Goede uitleg ver artikelen.

Aanbeveling
geen negatieve opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim klaver 18-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is makkelijk toegankelijk en gaf vlot informatie. Op naar de goed bereikbare winkel met voldoende parkeerruimte.

Service
Deskundige medewerkers en geen moeite is teveel om je te helpen een goede keuze te maken. Men neemt werkelijk alle tijd voor je ongeacht de drukte.

Assortiment
De keuze is gewoon overweldigend ook in de accessoires. Mocht er iets niet zijn dan wordt dat vlot besteld en afgeleverd.

Aanbeveling
Top bediening, uitstekend assortiment en goede adviezen.

Extra toelichting
We zijn gewoon heel tevreden over de afhandeling en hulp bij de keuze van onze camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter ten have 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ok

Service
ok

Assortiment
ok

Aanbeveling
ok

Extra toelichting
U was zo tolerant de geleverde printer retour te accepteren en het bedrag gemoeid met de aanschaf terug te boeken. Ondergetekende kreeg van een kennis een printer uit Viet-Nam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.G. Rothuis 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk.Het product wat ik zocht heb ik gezocht via Google/kieskeurig/cameraNU en dat was goed te doen.De betaling via Ideal liep goed. Er is een ruime keuze aan betaalmogelijkheden.Er werd de normale hoeveelheid aan gegevens gevraagd.De bestelprocedure verliep gladjes en het is fijn dat je een track en trace per mail toegestuurd krijgt. De levering was snel zoals beloofd was.

Service
Het was een snelle levering (de volgende dag) zoals beloofd werd. Verder heb ik van de service geen gebruik hoeven te maken.

Assortiment
Ik vind het assortiment ruim voldoende. Ik heb in ieder geval voor mijn aankoop kunnen slagen bij cameraNU.nl

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over cameraNU.nl en kan het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Zoals ik hierboven al omschreven heb ben ik zeer tevreden over cameraNU.nl. Snelle levering overzichtelijke duidelijke website. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raive 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke website, snel gevonden wat ik nodig had.

Service
Bestelling was de volgende dag al thuis. :-)

Assortiment
Hetgene wat ik moest hebben was zeer beperkt leverbaar, maar CameraNu had het gewoon op voorraad.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jeroen737 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig klikken van keuze naar betalen

Aanbeveling
Doen precies wat ze beloven, perfecte kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marrit1984 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen 10, omddat ik bij het bestellen/reserveren van een tijdelijk uitverkocht product, toch nog een aantal keren moest bellen. Verder heel goed geregeld.

Service
Super snel, klantvriendelijk en er werd erg goed meegedacht.

Assortiment
Alles wat ik nodig had was er, met daarbij een ruime keuze aan extra producten.

Aanbeveling
Vooral vanwege de goede en snelle service en leering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Schuijren 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer gemakkelijk zelfs, even de site op en je daar is alles duidelijk en overzichtelijk te zien.
Het bestellen is ook duidelijk, veilig en snel.

Service
nadat ik het product besteld had, was het binnen de verzendtijd netjes bij mij thuis afgeleverd

Assortiment
een breed assortiment is het

Extra toelichting
Onlangs was ik op naar een tweede quick-release plaatje voor mijn camera statief. Nergens meer te koop. Gelukkig vond ik het hier op CameraNU.nl. De prijs was goed, dus gelijk besteld. En voordat ik het wist was het bij mij thuis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wouter 1987 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
garantie makkelijk te activeren en snelle levering.

Assortiment
alles was op voorraad.

Aanbeveling
gewoon goed!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Scholten 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit luie stoel " winkelen" ,

Service
Afwikkeling bestelling conform afspraak, helaas was het artikel net iets te klein, afwikkeling van mijn retour is schoolvoorbeeld hoe zoiets moet. Compliment!

Aanbeveling
Het gevoel dat de klant voorop staat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

g.griesheimer 17-09-2013 In de winkel gekocht
te urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen gelijk ophalen prima

Service
netjes geholpen en snel
heel goed weten ook waar ze het over hebben

Assortiment
uitgebreiden winkel alles op camera en printers enz aanwezig

Aanbeveling
enwel om het volgende,bestellen en de volgendedag al bij je thuis.
anders op tehelen nog sneller
prima

Extra toelichting
heb voor het eerst wat bij de firma iets gekocht via internet dit ga ik dan ook vaker doen als ik iets weer nodig heb.een prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riekjeenkoos 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en efficiënt. Duidelijke en zorgvuldige informatie

Service
Goede feedback

Assortiment
Wat i want, i find

Extra toelichting
Het een uitstekend geroutineerde webwinkel. Van alle gemakken en service voorzien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaapdee 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk in afdelingen geplaatst waardoor e.e.a. makkelijk is te vinden.

Service
Tijdens en na de koop wordt u keurig geïnformeerd aangaande de status van de procedure.

Assortiment
Ik ben nog niets tegengekomen dat ik op fotografie gebied niet bij Cameranu.nl kan aanschaffen.

Aanbeveling
Ik gun anderen ook de voordelen van kopen bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny99 17-09-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Ik vond het lastig om te bepalen of de neopreen paraattas die ik wilde bestellen wel geschikt was voor mijn camera, omdat niet consequent de afmetingen vermeld worden.

Service
Dit was mijn eerste bestelling en alles verliep naar wens. Alleen, ik kreeg en cadeautje waarvan ik absoluut niet weet wat het is!

Assortiment
Zeer ruim, verder zie opmerking bij "gemak". Consequente vermelding van de eigenschappen/specificaties zou bijdragen aan meer duidelijkheid en zekerheid voor de klant.

Aanbeveling
Qua service en assortiment zou ik Cameranu zondermeer aanbevelen. T.a.v. het gemak zou ik voorbehouden maken.

Extra toelichting
Prima service en assortiment. T.a.v. het gemak stel ik voor om de consequente vermelding van de eigenschappen/specificaties te verbeteren zodat er voor de klant meer duidelijkheid en zekerheid ontstaat.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

patrickvanloon 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen.

Service
Telefonisch, per mail en zelfs via social media word er service verleend. Echt top! Kan niet beter.

Assortiment
Veel keuze en een goede prijskwaliteit verhouding!

Aanbeveling
Ik zou Cameranu.nl aan iedereen aanbevelen!

Extra toelichting
Ik heb verder niks aan toe tevoegen. Alles hier is top en zeer betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart1802 17-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0

Service
Duurt erg lang, terugkoppeling tegenstrijdig. Eerst mail dat ze geen probleem zien dan weer wordt de lens naar andere reparateur gestuurd.

Aanbeveling
Prima winkel met goede spullen voor redelijke prijs en over het algemeen deskundig personeel

Extra toelichting
In 2012 wordt na lang onderhandelen defecte lens vervangen voor een nieuwe, deze blijkt na jaartje ook defect. Eind juni hebben ze defecte lens ontvangen die nog in garantie periode zit. Nu na ruim 2 en halve maand komen ze met voorstel voor reparatie en moet ik Eur 80,- betalen?!

Review criteria:

Slecht

Reageer

Susan Oosterlaar 17-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Aankoop heeft in de winkel op Urk plaatsgevonden, er werd alle tijd genomen om een goed advies te geven en het overzichtelijk voor mij te maken welke volgende stap ik het beste kan doen.
De stap is inmiddels gezet en heb een nieuwe body en lens aangeschaft waar ik erg blij mee ben!

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende, wat ik ook vroeg het was aanwezig.

Aanbeveling
met een gerust hart naar winkel en je door de deskundigheid van het personeel laten leiden. Er wordt niets opgedrongen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met deze aankopen en de volgende aankopen gaan ook via hen. Dat kan zeer goed via de website omdat ik er het volste vertrouwen in heb dat zij altijd service gericht en voor vragen bereikbaar zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Verberkt 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemak= gemakkelijk...

Extra toelichting
Mooi, fijn toestel. Goede zoom, scherpe beelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han de Jong 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, duidelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
reeds meerdere producten afgenomen, tot nu toe altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wag2 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel te vinden in de database en voorraad aanduiding, snelle site ook!

Service
Ik werd meteen gebeld toen bleek dat ik 'per koerier'aangevinkt had, terwijl het door de brievenbus kon en dus goedkoper. Het teveel betaalde stond binnen 24 uur weer op onze rekening.

Assortiment
Veel, heel veel en zoals gezegd goed te vinden op zoektermen.

Aanbeveling
Als heel betrouwbaar, makkelijk en goede service

Extra toelichting
Snelle 'winkel', snel geleverd. Voorraad aanduiding is fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ylfva 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenmaal in de winkel goed, maar er eerst 30 min. naar toe rijden. Soms lang wachten in de winkel

Service
Tot nu toe goed maar geen ervaring met als er dingen mis zijn met de aankopen

Assortiment
Alles wat ik nodig had was aanwezig, maar betaalde op een aankoop van € 3750,- € 20 meer voor uvfilter dan bijv. bol.com

Aanbeveling
Personeel vriendelijk, deskundig en professioneel. Mooie ruime winkel, makkelijk parkeren. Groot assortiment

Extra toelichting
Heel prettig goed geadviseerd te worden, dat de tijd genomen wordt een en ander uit te leggen, scherpe prijzen (behalve dure uv filter 20% duurder dan bijv. bol.com).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.P.A. Labeur 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na zoeken op de site of product er is bestel je het

Service
Dag na betelling al binnen

Assortiment
Alles wat je zoekt is er bijna altijd

Aanbeveling
Ik zou hem altijd aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benw 61 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website is duidelijk
de produkten zijn gemakkelijk
te overzien.
gemakkelijk te betalen
gegevens in vullen geen probleem
bestel proces is gemakkelijk en heb goed ervaren

Service
de bestelling binnen 24 uur in huis

Aanbeveling
cameranu heeft mij vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven Kortekaas 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was op zoek naar een zonnenkap voor me lenzen van me Canon EOS 600D. Ik heb totaal geen verstand van al die zonnenkappen en welke ik nu precies moest hebben. Maar via deze website heb ik me lens opgezocht en kon meteen de perfecte zonnenkap erbij zoeken. Helemaal perfect!

Assortiment
Heel ruim assortiment. Heb nog niet veel bestelt maar wat ik voorbij heb zien komen is echt onwijs veel!

Aanbeveling
Heb je spullen nodig voor je camera? Kijk hier! Ze hebben veel, goedkoop en het is snel bij je thuis.

Extra toelichting
Na het avond eten nog even snel wat bestelt. Was de volgende dag meteen verzonden en kreeg het die dag erna in de bus. Heel goed verpakt. Kon niks mis mee gaan. Duidelijke informatie over de betaling, via PayPal, en verzending. Kreeg duidelijke informatie. Kort samengevat: veel, goedkoop en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Columbo 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit mijn stoel kunnen bestellen.

Assortiment
Ruime up to date keus.

Aanbeveling
Deze website kan ik met een gerust hart aan iemand aanbevelen.

Extra toelichting
Ruime keus in (in mijn geval) verrekijkers en gratis verzending vanaf 100.- euro is heel prettig. Ook door de snelle levering en zorgvuldige verpakking een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pago52 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles in orde geen klachten

Service
ook alles goed

Assortiment
heel groot

Aanbeveling
Zou hem zeker aanbevelen

Extra toelichting
Gemakkelijk bestellen en correcte verwerking van gegevens en bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Hollegien 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is makkelijk te doorzoeken en bestellen en afrekenen is a piece of cake.

Service
Snelle levering met een no nonsense tintje. Heb nog gebeld voor uitleg over een product en men had alle tijd voor mij en waren bovendien deskundig.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Meer hoeft er niet over gezegd te worden

Aanbeveling
Vanuit mijn omgeving is URK wat ver. Kom uit Roermond. Als webwinkel zou ik iedereen deze aanraden en heb ik in het verleden regelmatig gedaan!

Extra toelichting
Al met al een webwinkel zoals je het graag ziet. Goede service, snelle levering en geen gezeur als het een keer ergens mis gaat! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk rontje 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ruime keuze en geen agressieve verkopers .

Service
je moet even de geduld hebben,voor je aan de beurt bent,maar dan is ook alle tijd er voor de klant.

Assortiment
heel groot ze luisteren eerst heel goed naar de klant en gaan dan met je veder .
met een keuze maken van een product

Aanbeveling
zo wie zo met ieder die daar belang bij heeft .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdeboer 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor mij is de winkel niet ver rijden en men neemt alle tijd voor je bij vragen. Website is duidelijk en overzichtelijk en goed van artikel info voorzien

Service
De dag erop liep er een actie van het artikel wat ik had gekocht. Na een belletje kreeg ik het ook voor de aktieprijs en werd het artikel ook kosteloos nagestuurd. Dat is Service.

Assortiment
Zeer uitgebreid en de artikelen zijn voorzien van veel informatie. Goede prijzen en mooie aanbiedingen

Aanbeveling
Aanbevelen doe ik bijna nooit, maar hiervoor wel. Goede voorraad, groot assortiment en super snelle levering

Extra toelichting
Gewoon een prettige winkel cq. website waar je bijna nooit voor niks komt. en prettige mensen die je helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djamr 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vanuit je luie stoel zeer eenvoudig

Assortiment
Zeer grote keuze mogenlijkheid

Aanbeveling
Vanwege de snelle afhandeling en bezorging

Extra toelichting
Uit bovenstaande blijkt dat de keuze mogelijkheid zeer groot is. De afhandeling en bezorging is prima in orde

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rob van Olmen 16-09-2013 In de winkel gekocht
Utrecht

Algemene score

7,5

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews