cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23771 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2266 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LP Vogels 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Ruim assoritiment

Extra toelichting
Zeer snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon van asperen 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en uit te zoeken

Service
Snelle thuisbezorging

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
Kan geen slechte dingen zeggen als ze er niet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikenmijzelf 18-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de gemiddelde Nederlandse consument 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig om keuze te maken en bestelling is in paar "klikken" geregeld.

Service
'savonds om 22.00 uur besteld, de volgende dag 'smiddags in huis, beter kan gewoon niet.

Assortiment
hier mis ik nog wel eens iets, maar ik realiseer dat geen enkele winkel alles op voorraad kan hebben

Aanbeveling
zie het bovenstaande,
eenvoudig, snel, betrouwbaar.

Extra toelichting
Nog slechts 1 artikel hier besteld, maar daarover zeer tevreden, voordelig, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

janbo 47 18-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima en makkelijke pagina

Service
Het personeel is zeer klantvriendelijk zowel aan de telefoon als in de winkel.
Over het leveren van het pakket (een printer)was ik niet tevreden deze stond bij de voordeur achter een bloempot omdat wij niet thuis waren. Ik had door gegeven dat we die vrijdag niet aanwezig waren.

Assortiment
Assortiment en prijs zijn prima

Aanbeveling
Zie hierboven.

Extra toelichting
Over CameraNU.nl ben ik dik tevreden prima winkel en goed personeel. Het afleveren van het product bij de voordeur kan niet goed zijn. We hebben goede buren die het pakket met plezier aannemen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Julius Bakker 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Te weinig assortiment op het gebied van film

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bronek Wlochacz 18-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
In het kort komt het hierop neer dat door de ongewone wijze van mijn bestelling (uitzondering op regel en routine) er hiaten zijn ontstaan in de continuiteit bij uitvoeren van de bestelling, waardoor die een dag te laat arriveerde

Assortiment
Geen Hama producten en andere "goedkope" assecoires

Extra toelichting
In het kort komt het hierop neer dat door de ongewone wijze van mijn bestelling (uitzondering op regel en routine) er hiaten zijn ontstaan in de continuiteit bij uitvoeren van de bestelling, waardoor die een dag te laat arriveerde, terwijl ik op alle werkdagen per mail en per telefoon de bereidwillige mensen bij camera.nu gevraagd heb hoe de stand van zaken nu was en ze dus eigenlijk aangestuurd heb op continuiteit want ik had de camera graag op tijd in huis willen hebben, aanvoelende dat het elke dag spannender werd of het zou lukken. De instemming van Camera.nu om een door mij gewaardeerde uitzondering te maken voor mijn bestelling leidde ertoe, door controle en vragen over de ongewone gang van zaken op de werkvloer, dat de aflevering vertraging heeft opgelopen. Dat is het hele eiereten. Als je het "hard" wilt zeggen en die behoefte heb ik niet, dan zou je kunnen zeggen, Camera.nu lijkt niet goed te zijn ingespeeld op bijzondere bestellingen, en zou misschien kunnen aangeven dat afwijkende of bijzondere bestellingen 4 a 5 werkdagen in beslag nemen, ik heb niet kunnen weten, nog vermoeden, dat een afwijkende wijze van bestelling, namelijk "op rekening" ook zou inhouden dat de 24 uurs levering niet gehaald kon worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

ReneHorsthuis 18-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige site

Service
goede klant adviezen via de telefoon

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
goede ervaringen met deze winkel

Extra toelichting
Prima service via de telefoon. Uitgebreid advies gekregen over wat het beste product is voor mijn camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EliseJ 17-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Product makkelijk te vinden, goede beschrijving, makkelijk te bestellen.

Service
Snel geleverd, netjes.

Assortiment
Lijkt me voldoende.

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kees009 17-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Een voordeelset gekocht met de Canon EOS-M camera. Bijgeleverde tasje vond ik thuis toch niet zo handig. Was makkelijk om te ruilen via de winkel en geen probleem om wat meerdere tassen daarna te bekijken en een keuze te maken.

Assortiment
Groter kan bijna niet

Extra toelichting
Gewoon goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy-52 17-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Had problemen met een onderdeel,de zelfde dag een nieuw opgestuurd gekregen.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Zeer goede service.

Extra toelichting
Snelle levering,daarnaast goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ateloc 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super klantvriendelijk,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rabinu 17-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te zoeken op categorie en anders gebruik je de zoek functie als je niet weet in welke categorie het thuis hoort

Assortiment
Alles wat ik nodig heb hebben ze

Aanbeveling
goed verpakte prijs voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j4y 17-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op CameraNu terecht gekomen via tweakers pricewatch ooit, maar door gemak van de site e.d. altijd in het geheugen gebleven. Nou moest ik toevallig 2 zaken hebben die bij CameraNu op voorraad waren dus maar gelijk besteld.

Service
Verzending was prima geregeld, zat wat snoepgoed in de doos haha, leuk bedacht :)

Assortiment
Assortiment is prima. Had bijvoorbeeld een zonnekap nodig voor mijn Tokina lens die vrij lastig te vinden was, behalve uitwegen naar hongkong via Ebay... CameraNu had 'm op voorraad als één van de weinigen.

Aanbeveling
Prima shop

Extra toelichting
Zie bovenstaande punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fijn 17-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
was 's avonds besteld en al de volgende dag in huis.

Assortiment
goede prijs.

Extra toelichting
Snel betrouwbaar goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Helmien 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is supersnel te vinden

Service
zeer snelle levering. Nog nooit problemen gehad en altijd snel alles in huis

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
alleen maar lof voor de supersnelle levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

O. Dolstra 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en eenvoudig bestelling te plaatsen. Snelle levering.

Service
Snelle beantwoording via de e-mail, zodat duidelijk is dat je bestelling is geplaatst en waar je terecht kunt met eventuele vragen.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Camera.NU is een betrouwbare en snelle leverancier.

Extra toelichting
Na uitgebreid reviews ben ik mede door de lage prijs en de goede beoordeling van deze webwinkel bij Camera.NU terecht gekomen. De bestelling was gemakkelijk en de levering was zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hoendervangers 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de zoekfunctie kon ik vrij snel het door mij gewenste product vinden.

Service
Men wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Alles wordt vlot geregeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, wat iets meer zoekrijd kost, maar daardoor wel het best passende product te vinden is.

Aanbeveling
Zie bovenstaande beoordelingen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met deze (web)winkel. Mocht ik nog iets op dit gebied nodig hebben, dan zal ik hier zeker weer een bezoek aan brengen om te kijken of het door mij gewenste product hier te vinden is voor de een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GWS65 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop is helder en producten makkelijk te vinden.

Service
Vlotte levering op volgende werkdag.

Assortiment
Heb alle kandidaten voor een nieuwe aanschaf makkelijk kunnen vinden en vergelijken.

Aanbeveling
Naast de praktische voordelen scherp geprijsd

Extra toelichting
Na een eerdere positieve ervaring in de fysieke winkel maar direct via de webshop besteld met een soortgelijke positieve ervaring. Ga zo door. Het ging weer lekker snel bij cameranu.nl :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjardathart 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk via de website besteld en snel geleverd

Aanbeveling
Geweldig dat je tot 22:30 kunt bestellen en dat het de volgende dag in huis is.

Extra toelichting
Perfect snel binnen alleen doos erg beschadigd en product een klein beetje. Dit verder niet aangegeven. Wel bij mijn volgende bestelling erbij geschreven dat ze beter moeten verpakken dus ben benieuwd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

simone de vries 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eerlijk is eerlijk, via internet mijn fotocamera kopen is niet mijn eerste keus.
maar...ik ontdekte in twee fotozaken dat er geen of weinig camera's op voorraad zijn. en dat een camera via internet door hen besteld zou moeten worden. ik heb mijn mening bijgesteld

Service
de uitleg bij de camera's vind ik bij uw winkel helder en uitgebreid, gemakkelijk te begrijpen en het helpt uitstekend om tot een goede keus te komen!

Assortiment
is divers

Aanbeveling
alles liep gewoon heel goed, vanaf bestelling tot het aanreiken door de postbode. verzorgd en veilig ingepakt.

Extra toelichting
ik heb ervan genoten om deze camera bij u aan te schaffen, evenveel als wanneer ik in een fysieke fotozaak me had georiënteerd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Frederique_ 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb een camera (Nikon D7100) gekocht bij Camera.nu. Dit bedrijf biedt niet alleen de camera + kit (wat ik zocht), maar ook combinatie-aanbiedingen met lenzen, batterij, memory-kaart, UV-lens, etc. Je vergeet daardoor niet om belangrijke zaken mee te bestellen.

Service
Ik vind het prettig om in een "echte winkel" geholpen te worden, zodat je bij problemen ook naar deze "echte winkel" terug kan komen. 't Is zeker een mooie winkel waar je ruime keus hebt en rustig rond kunt kijken. De verkoper dacht goed mee met wat ik wou, ik heb daar een goed gevoel over.

Assortiment
Wat ik zocht was goed in voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon2013 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site zijn de producten makkelijk te vinden en betalingen via iDeal lopen prima! Ik vind het echt helemaal top geregeld bij CameraNu.nl.

Service
De levering liep keurig conform wat beloofd wordt op de site. Na betaling ontvang je direct een bevestigingsmail en vervolgens de link zodat je je pakket kan volgen. Ook helemaal top!!

Assortiment
Alles wat ik nodig had heb gemakkelijk kunnen vinden en de prijs was zeker concurrerend t.o.v. andere aanbieders.

Aanbeveling
Ik wil deze online aanbieder zeker aan iedereen die fotografeert aanbevelen!!

Extra toelichting
Al met al een zeer goede online winkel met een groot assortiment en cocurrerende prijzen. De order afhandeling loopt vlot en volgens afspraak en betalingen lopen ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotograveergraag 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Problemen met defecte camera werden correct afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Passico 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer goede site, al meerdere producten gevonden en aangeschaft.

Service
Zeer belangrijk: geen gezeur met verzendkosten. Bestellen en de volgende dag in huis; met andere webwinkels wel andere ervaringen gehad!

Assortiment
Zeer uitgebreid: alles wat ik nodig had gevonden: camera's, lenzen, 'SpyderPro' colourmanagement etc.

Aanbeveling
Snelle, accurate levering, goede prijzen, alles duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond uit Almere 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNu heeft een goede website, je kan er snel vinden wat je zoekt. Daarnaast loopt het bestelproces soepel.

Service
Snelle reactie op aanvullende vragen. Ook op een gevraagde creditering werd snel en adequaat gereageerd. Het geld stond binnen 5 werkdagen op mijn rekening!

Assortiment
Je kan op de website bijna alles op fotografie vinden.

Aanbeveling
Voor de derde keer een fotocamera bij CameraNu gekocht alles is zonder enig probleem geleverd. Dus aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise1943 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk, alles staat erin wat je wilt weten over een camera.

Service
Levertijd was uitstekend.
's-Avonds om half negen besteld en de volgende middag via post.nl op het afgesproken tijdatip geleverd.
Vraag per email over kabel werd prakisch direct en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid en wordt duidelijk beschreven.
Alle accessoires ook aanwezig en de prijs is concurerend met andere bedrijven.

Extra toelichting
Fantastische camera met geweldige resultaten. Ik ben er heel tevreden mee. Zoeker zou iets groter kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arieson 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen wijst zichzelf en je krijgt meteen via email de terugkoppeling dat de bestelling goed verlopen is. Kan eigenlijk niet simpeler.

Service
Supersnel geleverd.

Aanbeveling
Ik heb dat inmiddels al gedaan bij vrienden en collega's...:-)

Extra toelichting
Vorige week zocht ik naar een Fuji X10. Via Googlen kwam ik al snel bij Camera.nu op de site. De camera was op voorraad, de price was right, dus bestellen maar. Dat was 's avonds rond de klok van 9. De volgende dag rond 9:00 's morgens stond het pakketje al achter mijn voordeur! Netjes verpakt, de gelijk mee bestelde extra accu en SD card er goed in het oog vallend bij verpakt. Dit soort supersnelle service kan ik goed waarderen. Camera.nu staat inmiddels dus bij mijn favoriete links.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornerstone 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
duidelijke site
goede informatie

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
Probleemloos online shoppen

Extra toelichting
directe levering, goede telefonische info gekregen, lage prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joop Verhagen 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim aanbod en alles met een foto en beschrijving.

Service
Ik had een zonnekap bij mijn nieuwe lens besteld. Toe ik de lens thuis had uitgepakt zat daar standaard een zonnekap bij. Hierover gebeld en zonder probleem geld terug gestort.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service en zeer snelle levering , wat ze schrijven maken ze waar. Prima webwinkel

Extra toelichting
Zie vorige omschrijvingen prima webwinkel snelle levering en zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GDTV 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis zitten, iets (direct) nodig hebben: even computeren en het komt er aan!

Service
Dit is sneller dan zelf naar de winkel gaan. Als je die al in je eigen omgeving hebt, natuurlijk, anders ben je zelfs meer tijd kwijt. Geen onzin verkopende winkelbediende, daar ben je zelf voor verantwoordelijk.

Assortiment
Een iets lager cijfer, omdat ik nog niet alles geprobeerd heb. Maar het ziet er veelbelovend uit...

Aanbeveling
In dit segment, indien nodig bij vrienden of kennissen, zou ik zeker de aanbeveling doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DenMan78 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Duidelijk en correct over wanneer product geleverd wordt

Assortiment
Brede keuze in assortiment

Aanbeveling
Deskundige winkel, veel producten, goede bezorging, goede prijs

Extra toelichting
Prettige winkel met scherpe prijzen, groot assortiment en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikdool 16-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en snel te bedienen, dit mede door bijv. de zoekbalk.

Service
Door het personeel goede uitleg gehad over de aangekochte producten. En Cameranu.nl heeft ook een snelle service, 2x een bestelling gedaan via de website en allebei de keren de volgende dag in huis.

Assortiment
Ik vind dat Cameranu.nl een groot assortiment heeft. Alles wat ik tot nu toe nodig heb gehad had Cameranu.nl op voorraad.

Aanbeveling
Het assortiment wordt verkocht tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Cameranu.nl staat bekend om zijn laagste prijs en de kwaliteit is precies hetzelfde.

Extra toelichting
2x iets besteld via de website, en 1x in de winkel zelf geweest voor het aanschaffen van een statief. Tijdens mijn bezoek aan de winkel werd ik geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel. Het statief werkt tot nu toe nog naar mijn tevredenheid. Dit statief is echt super stevig kan 8 kilo aan en de kop 4 kilo. De hoogte is voor mij ook uitstekend (ben zelf 1,90 m) en de kolom kan ook horizontaal, ideaal voor macrofotografie. Een klein nadeel van het statief is dat hij nogal zwaar is. Kortom, voor natuurfotografie een uitstekend statief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanVogel 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was makkelijk te vinden op de site en de info was erg goed.

Service
Na wat problemen met TNT perfect opgelost door de winkel die goed bereikbaar was

Assortiment
Er is voldoende om uit te kiezen.

Aanbeveling
betrouwbare site en goede prijzen

Extra toelichting
CameraNu.nl krijgt van mij een 10, omdat de service erg goed is, De winkel is goed telefonische bereikbaar en de prijzen zijn laag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inimini 16-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Schuijlenburg 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
webshop zeer gemakkelijk te vinden

Service
alvorens tot aankoop over te gaan heb ik via e-mail een vraag over het artikel gesteld. Deze wer per omgaande volledig beantwoord.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ik ben zelf een tevreden klant

Extra toelichting
zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashley-Mylan 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk in gebruik

Service
Goede informatie gekregen

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Alles verkrijgbaar voor professionele en amateur fotografen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden Consument Camera Nu 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om produkten te vinden.

Service
Uitstekende service. Vragen worden vakkundig beantwoord.

Assortiment
Als men het hier niet kan vinden, waar dan wel?

Aanbeveling
Diverse mensen al doorverwezen naar CameraNu. Ook deze mensen zijn daar zeer over te spreken.

Extra toelichting
CameraNu is een bedrijf waar alles tot in de puntjes geregeld wordt. Ik heb het er zelfs voor over om vanuit Brabant naar Urk te rijden om daar spullen te halen. Wanneer je daar in de winkel bent dan is de uitsraling proffesioneel en vakkundig. Personeel weet waar het over praat. CameraNu is een no nonsense bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kooifotografie 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is heel makkelijk te vinden, de bestellingen zijn zo gedaan en ook betaald. Misschien op rekening laten betalen zou nog een punt extra op kunnen leveren. Bestellingen zijn de volgende dag geleverd.

Service
De enige keer dat ik email contact heb gehad waren de antwoorden van dusdanige kwaliteit dat ik niet hoef te twijfelen aan de professionaliteit van de medewerkers.

Assortiment
Heel uitgebreid en war nodig goed keuze in de merken. Toch zal het prettig zijn als nog meer merken verkrijgbaar zijn bij Cameranu.nl

Aanbeveling
Voor online bestellingen zeker aan te raden, het is dat Urk ver ligt van Alkmaar anders was ik zeker een keer langs gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sugarcoated 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne website, atikelen kunnen wellicht nog iets verder onderverdeeld worden in kopjes wat het zoeken simpeler zou maken. (Bijvoorbeeld alle korte en brede achtergrondrollen ook nog apart te selecteren)

Service
Wat was ik blij met het belletje over de aflevering van de spullen waarin jullie al info konden geven over hoe laat ik op de planning stond en zelfs nog een belletje vooraf van de chauffeuse kreeg ter info. Super netjes en niet vanzelfsprekend!

Assortiment
Zeer compleet. Prettig.

Extra toelichting
Na een aantal teleurstellende ervaringen met andere fotografie webshops ben ik bijna verbaasd over jullie service. Heel erg fijn en zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aldejo 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Toegankelijke website met duidelijke aanwijzingen voor zoeken en bestellen.

Assortiment
Ruim assortiment en makkelijk opzoeken.

Aanbeveling
Heb uitsluitend positieve ervaringen met deze website en kan deze zonder terughoudendheid aan anderen aanbevelen.

Extra toelichting
De aankopen die ik de afgelopen jaren heb gedaan waren naar volle tevredenheid!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Amrish 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede en snelle service

Extra toelichting
Scherp geprijsd. Goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Weerd fotografie 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
direct 's avonds telefonisch te bereiken heel goed voor gelicht.

Service
goede uitleg en zoals aangegeven op tijd bezorgd.

Assortiment
goede vooraad en prijstechnisch de goedkoopste!

Aanbeveling
geen twijfel mogelijk, wij gaan het rond vertellen

Extra toelichting
Een webshop die is, zoals een webshop hoort te zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. 27 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wanneer je dat wat je zoekt niet kunt vinden op de site kun je contact met ze op nemen en daar word je professioneel geholpen.

Service
Vriendelijk aan de telefoon en ze weten waar ze het over hebben. Nog een groot voordeel je word niet in de wacht gezet dus snelle afhandeling.

Assortiment
zie antwoord bij gemak.

Aanbeveling
zal het iedereen in mijn omgeving aanraden zie eerder gegeven antwoorden.

Extra toelichting
super nette en snelle service, daarnaast was mijn product niet van uit voorraad leverbaar maar des ondanks snelle levering. Ook prijs kwaliteitsverhoudingen erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daman1951 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van thuis uit de catalogus doorlopen en bestellen aan de scherpste prijzen. Zo simpel.

Service
Gisteren de bestelling geplaatst (Belgie). De betaling met Visa uitgevoerd en de dag erna in de voormiddag werd reeds de bestelling geleverd.

Assortiment
Zeeeeer ruim assortiment

Aanbeveling
Dit is mijn 1ste aankoop bij Camernu en ik zal mijn positieve ervaring met deze winkel zeker meedelen andere amateurfotografen.

Extra toelichting
Qua gemak van bestellen, betalen, leveringstermijn en prijs: alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VCU 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin1821 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk de bestelling te plaatsen

Service
Prima klantenservice, ze helpen je graag en snel

Extra toelichting
Canmeranu.nl is een prima site om je bestellingen op te plaatsen. De klantenservice is vriendelijk en wil je snel helpen. verzending was een dag later bij mij thuis. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Elsinghorst 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
gemakkelijk mee te nemen energ duidelijk beeld

Service
heel erg snel en vriendelijk

daarvoor hartelijk dank

Extra toelichting
goed en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WéPé Fotografie 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden, overzichtelijk

Service
snelle afhandeling en effectieve communicatie over het afhandelingsproces

Assortiment
zeer uitgebreid en niet alleen de (duurdere) A-merken. Dus veel keus

Aanbeveling
In hoge mate!

Extra toelichting
Een zeer positief ervaren eerste kennismaking met dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adriaan90 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel besteld en vaak voorradig

Service
Goede communicatie omtrent bestellingen en verzending

Assortiment
Breed assortiment, al mis ik soms wel wat modellen van bepaalde merken in de webshop staan.

Aanbeveling
Gewoon prima prijs/service gehalte. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews