cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sparrow39 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer overzichtelijke website met uitstekende keuze- en navigatiemogelijkheden

Service
de firma kwam exact na wat zij beloofde; het uitvoeringstraject was uitstekend te volgen

Assortiment
Kan ik slechts beoordelen naar het door mij gekochte product: een epson alles-in-een printer. Assortiment was ruim voldoende en de prijs concurrerend.

Aanbeveling
Zie mijn eerder gegeven motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

turbowings 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooi camera oranje

Service
toppie gauw thuis gekregen

Assortiment
heel veel camera's en meer

Aanbeveling
erg handig en ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

havo47 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden artikelen

Assortiment
Deze is zeer uitgebreid

Extra toelichting
Makkelijke, overzichtelijke site en snelle, goed en veilig verpakte verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoshua Thomassen 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Site is duidelijk. 's avonds laat besteld en ik kreeg direct een bevestiging. volgende dag stond TNT al aan de deur. Top service!

Extra toelichting
Prima winkel, webshop is zeer uitgebreid met een goed assortiment. makkelijk te bestellen met een prima prijs. en bezorging is uitermate snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

missgerrit 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Grote voorraad, veel keuzemogelijkheden, het gewenste produkt was snel te vinden

Service
Zeer snelle bezorging, afgeleverd op het afgesproken moment.

Assortiment
grote verscheidenheid aan camera's, filters, lenzen, etc. Alle van belang zijnde merken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Iemand die foto of video apparatuur wilt kopen of accessoires: kijk eens op de site van cameranu.nl. Ik ben daar tot nu toe steeds geslaagd.

Extra toelichting
Telkens opnieuw ben ik erg tevreden met mijn aankopen bij CameraNu. Ik heb nog steeds geen punt van kritiek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 22 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een Pool 02-03-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect

Service
Uitstekend

Assortiment
Alles wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van Giezen 02-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hoeft de deur niet uit

Service
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sheemoen 02-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gebruikersvriendelijke site stap voor stap in no time bestel

Service
Perfekt, gelijk bevestiging per mail; betalingsbevestiging en volgen hoe het is met je bestelling

Assortiment
goed voor als je weet wat je moet hebben en met de zoekfunkties kun je alles vinden

Aanbeveling
snelle levering, goed verpakt en afleveringsbon, tevens tekenen voor ontvangst

Extra toelichting
Als ik weer specifiek iets nodig heb wat ze daar hebben ga ik dat zeker in deze winkel/online bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke Vriens 02-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dimitri0110 02-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk ingedeeld, zowel qua onderwerpen als qua lay out.

Service
Na bestelling kreeg ik vlot een bevestiging en werd op de hoogte gehouden van de voortgang.

Assortiment
Hebben ze iets niet?

Aanbeveling
Zeer uitgebreide collectie, goede service, snelle levering en zeer scherp geprijsd.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden en kom zeker terug om nieuwe spullen te halen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janvangastel 02-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik had het product snel gevonden op de website

Service
Het product werd snel verstuurd en ik had het de volgende werkdag in huis.

Aanbeveling
Goede service en advies, ook telefonisch

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggie51 02-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, ruime keuze.Handig betalen via Ideal.

Service
Snelle levering!Keurig verpakt!

Assortiment
Veel keuze en lage prijzen!

Aanbeveling
i.v.m. bovenstaande zou ik zeker deze site aanbevelen.

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke site, betalen via Ideal, vlotte levering en keurig verpakt en verstuurd en grappig een paar verpakte snoepjes met reclame van CameraNu erop erbij in!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van het Goor 02-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige webshop en mooie winkel! Ik kom er regelmatig en met plezier.

Service
Goede service en de medewerkers nemen de tijd om je verhaal aan te horen en geven daar op een passend antwoord.

Assortiment
Ruim assortiment. Producten meestal op voorraad.

Aanbeveling
Ik beveel CameraNu regelmatig aan bij kennisen en familie, omdat ik er zelf zeer goede ervaringen mee heb.

Extra toelichting
Goede winkel, met een uitstekend assortiment. Personeel is behulpzaam en maakt tijd voor je vrij, ook na aanschaf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

docs 02-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ruilen binnen de tijd was geen enkel probleem.

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
Service tnt goed. Advies en aandacht goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NELCO 01-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BK 700d 01-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rivadet 01-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ik heb een bestelling geplaatst voor een artikel dat niet in het assortiment voorkwam. Er werd direct gebeld met de importeur om te horen of het artikel geleverd kon worden. Na bestelling werd het artikel binnen een week keurig thuisbezorgd. Vooraf werd een e-mail gestuurd met een link naar de bezorger voor de dag en tijdstip van bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulina van 't Wout 01-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product was gemakkelijk te vinden op de website.

Service
Bestelling was heel netjes verpakt en snel in huis. Helemaal tevreden dus!

Assortiment
Wat een assortiment hebben jullie, ongelooflijk!

Aanbeveling
Prima website, goed vindbaar.

Extra toelichting
Gewoon een heel tevreden klant, die graag nog eens terugkomt op jullie website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy29 01-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor 22:30 besteld.volgende dag in huis! ideaal

Service
goed en stevig verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Grevelink 01-03-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
uitstekende website, snel en overzichtelijk

Assortiment
Groot assortiment voor zo ongeveer de laagste prijzen.
Echt volop keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Ik ken geen betere winkel om fotoapparatuur te kopen.

Extra toelichting
Verkoper nam alle tijd om samen met mij een statief uit te zoeken, haalde nog wat uit het magazijn ter vergelijking. Ik ben er met een goed gevoel vandaan gegaan en zeer tevreden over het aangeschafte materiaal. Heb ook ooit wel besteld via internet en toen ging het ook uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornelis r 01-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker makkelijke site om van te bestellen

Service
Werd goed geholpen in de winkel met afhalen

Assortiment
In hun vakgebied hebben ze veel keuze

Aanbeveling
Veel keuze, gemakkelijk bestellen tegen een goede prijs

Extra toelichting
In de avond om half negen iets besteld en de volgende morgen had ik het al thuis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Jacobs 01-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nauwkeurige beschrijving en makkelijk te bestellen. Zoals het hoort in een webshop!

Service
Zoals gezegd binnen 24 uur geleverd!

Assortiment
Zeer uitgebreid alles wat je maar kan bedenken voor fotografiespullen

Extra toelichting
Als een van de weinigen had CameraNu.nl de nieuwe Tamron lens op voorraad en hij is puntgaaf binnen 24 uur geleverd. Eerder ook al een monopod besteld en daar was dezelfde service. Betrouwbaar en snel en als er dan toch iets is kun je altijd nog bij de winkel langs gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Huisman 28-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Kom al jaren bij Camera Nu ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernez 28-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk site.

Service
Snel, vriendelijk en adequaat telefonisch geholpen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en goede prijzen.

Aanbeveling
Ik heb al deze winkel in het verleden aan vrienden aanbevolen en ze zijn ook zeer tevreden.

Extra toelichting
Top winkel. Online bestellen is erg makkelijk en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal771 28-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website om je bestelling te plaatsen

Assortiment
Ruim assortiment aan camera artikelen.

Aanbeveling
De winkel is prima, je kan er gemakkelijk langs om je produkt te bekijken of gemakkelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sassie1004 28-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 2014 28-02-2014

Algemene score

9,5

Gemak
kijken engelijk bestellen

Service
vandaag besteld morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Bem 28-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goed assortiment: Bij het fotopapier zou beter zijn als bij elk item vermeld zou staan welk oppervlak het papier heeft zoals glans mat Etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

raramonster 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
alles was makkelijk te vinden op de website

Assortiment
Er is een brede keuze in vrijwel alle accesoires die je je maar kan bedenken

Extra toelichting
Zeer tevreden, goede service, bestelling werd snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefano ruffini 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ma-smits 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Met een paar muisklikken was de bestelling geplaatst

Aanbeveling
Ze komen na wat er beloofd wordt, om 14.00 besteld en de andere morgen rond 12.00 afgeleverd.
Prima service

Review criteria:

Voldoende

Reageer

JAN27022014 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site zonder gedoe product uitgezocht besteld en betaald.

Service
Levertijd kwam overeen met vermelding op site. Verder goed geïnformeerd over feestdag op Urk waardoor de levertijd 1 dag langer was dan gewoonlijk. Netjes toch?

Aanbeveling
Tot nu toe tevreden dus zou de site zo aanbevelen bij vrienden. Maar het hangt ook af van concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Prima webwinkel met weinig gedoe. Gewoon zoeken vergelijken en bestellen op een manier zo als het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Iris D. 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alles is gemakkelijk te bestellen en via iDeal te betalen.

Assortiment
Er zijn veel verschillende soorten producten op de website, ook zijn er bij veel producten verschillende modellen en merken waar je uit kunt kiezen.

Aanbeveling
Snelle service, veel keuzemogelijkheden en betrouwbaar.

Extra toelichting
Ik heb al vaker wat bij CameraNU gekocht en heb altijd keurig op tijd het juiste product ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Kroon 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website met handige zoek functie

Service
Komen hun beloftes na. Als je info nodig hebt dan geven ze hier altijd reactie op. Profescion

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.P.Honders 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Heldere communicatie en zelfs een herinnering om de extra garantie van de leverancier aan te vragen.

Assortiment
Ik ben op fotografie gebied nog niets tegengekomen wat ze bij CameraNU niet kunnen leveren

Aanbeveling
Zeer tevreden en dat mogen mijn vrienden en kennissen ook weten.

Extra toelichting
Een duidelijke website waar je het produkt dat je nodig hebt snel hebt gevonden. Op diverse manieren afrekenen mogelijk en direkt na de bestelling al een mail dat de bestelling ontvangen is. Even later dat deze verstuurd is. En de volgende dag al in huis. PERFECT!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gernanda 27-02-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
verkopers hebben verstand van zaken, snel geholpen.

Assortiment
winkel was in reorganisatie waardoor er veel niet in het zich stond, maar het was er wel allemaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Emile W 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijke site. Eenvoudige bestelling mogelijk.

Service
Terugsturen van een product is professioneel geregeld. Iedere status-update wordt netjes aan je verstuurd. Geld is snel retour! Klasse.

Assortiment
Wat je maar wil en het is er!

Aanbeveling
Niet alleen voor anderen, zeker ook voor mezelf!

Extra toelichting
Prima winkel, fijne klantenservice die snel schakelt! Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Dolle 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zoeken op steekwoorden gaat goed, navigatie is prima. Gemakkelijk bestellingproces.

Assortiment
Meeste merken zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Betrouwbaar, gemak en snelheid.

Extra toelichting
Prettige site, duidelijke afhandeling van de bestelling. De mogelijkheid om ook de fysieke winkel te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koper 1969 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site zit super gemakkelijk in elkaar,je kunt je aankoop ook reserveren en daarna ophalen zo kom je niet voor verrassingen te staan

Service
Ik had mijn ipad stuk alles is tot in de puntjes geregeld

Assortiment
Al wil je nu nog zo'n dure camera of iets anders alles is meest op voorraad niet eerst bestellen en maanden wachten

Aanbeveling
Kudige mensen ,goede service en aandacht voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Jop 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klik, ideal, klaar

Assortiment
3 dingen die ik zocht aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vakfotografe 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de supersnelle levering, goede verpakking van de artikelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

WimP 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
SImpel gevonden, simple besteld

Service
Ik had wat vragen, die warden snel en adequaat beantwoord. En daarna was er een problem met de levering, en daar hielden ze me via de mail en telefonisch netjes op de hoogte.

Assortiment
Zeer breed, ook occasions

Aanbeveling
Prima webwinkel, prettige helpdesk, snelle en zorgvuldige levering. Betrouwbaar adres dus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rubenchico 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is heel makkelijk te vinden via de website. Ook vind je bij elk product de nodige informatie.

Service
Het bestellen voor 22:00 uur morgen in huis. Vind ik een heel goed ding van cameranu.nl
Dit brengt mij elke keer terug om hier te bestellen. En buiten dat is cameranu.nl vaak nog het voordeligste.

Assortiment
Een groot en een breed assortiment. Hierdoor vind je alles wat je nodig hebt voor camera en fotografie. Wel is het soms lastiger vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Voormij is cameranu.nl een sterk punt dat je bestelling al snel binnen is. voor 22:00 uur besteld morgen in huis. En dit is vaak wat ik ook tegen andere vertel.

Extra toelichting
Erg blij met de service van Cameranu.nl We moesten een boompole bestellen voor een opdracht. Door de snelle service konden wij de boompole al goed uit testen voor de productie dag werkelijk begon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louise1953 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Website en informatie is duidelijk.
Bestellen ging gemakkelijk en bezorging was snel.

Assortiment
Ik was verbaasd over het enorme assortiment.

Aanbeveling
De snelle afwikkeling van de bestelling en de duidelijke info over de betaling geeft vertrouwen.

Extra toelichting
De aankoop betrof een cadeau voor onze zoon. De artikelen stonden op een verlanglijst met bijbehorende links. Ik was wat huiverig om via internet te bestellen, maar de vlotte afwikkeling (en de beloofde beschikbaarheid van de artikelen) heeft me veel vertrouwen gegeven. Dit zal ik ook aan onze zoon doorgeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M. van der Zwan 26-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Camera.nu was de goedkoopste voor de camera die ik wilde; de bestelling werd snel afgehandeld en binnen een dag had ik mijn toestel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 1310 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle service, prima en deskundig telefonisch advies, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wzrabbel 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede informatie omtrent de producten.

Service
Alles correct geregeld.

Assortiment
Alles voorradig in elk segment.

Aanbeveling
Zeer zeker vanwege de complete service en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriko123 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is erg makkelijk in gebruik

Service
De service is erg goed,
3 dagen na aankoop vragen gesteld over mijn producten via de mail,
had binnen 3 uur een reactie terug en ben goed geholpen met het antwoord.

Assortiment
Zeer ruim assortiment om van te watertanden zo veel :D

Aanbeveling
Top winkel aanbeveling voor iedereen die iets zoekt in de digitale techniek.

Extra toelichting
Top winkel aanbeveling voor iedereen die producten zoekt in de digitale foto techniek. Op de bovenverdieping van de winkel hebben ze ook een hele mooie pro afdeling ziet er allemaal tip top uit. Ook de service bij het uitzoeken van een camera is erg goed geregeld verkoper heeft alle tijd voor je, ook al is het druk in de winkel, er zijn voldoende balies en medewerkers die je kunnen helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pisovis 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen ging heel eenvoudig was goed overzichtelijk. Perfect.

Service
Alles staat goed beschreven. Heb nog geen contact gehad om dat dit nog niet nodig was. De levering was de andere dag al supersnel en netjes in doos afgeleverd en via de mail werd je goed op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Ikzelf zou volgende keer weer bestellen bij cameranu.nl. Prima service. Super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews