cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24429 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2344 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter Koman 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon thuis uitzoeken wat voor apparatuur je wilt kopen. Na niet alleen prijsvergelijk maar ook de review van de aanbieders een keus maken.

Service
Bestelling wordt inderdaad de andere dag bezorgd. De verpakking is uitstekend en beschermd de gevoelige apparatuur optimaal tegen beschadiging.

Assortiment
Ruim voldoende in alle merken

Aanbeveling
Zeer hoog niveau. Topper

Extra toelichting
Ik denk dat bovenstaande opmerkingen en het cijfer 10 voor zich spreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.C. Smit 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen is gemakkelijk en snel.

Service
De artikelen worden heel goed ingepakt.

Assortiment
Ik heb nog maar 1 aankoop gedaan tot nu toe, maar zover ik kan zien: voor ieder wat wils!

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Ik koop altijd graag nieuwe cameralenzen, maar aangezien deze vaak duur zijn hou ik altijd sites met occassions/tweedehands artikelen in de gaten. Deze keer viel mijn oog op een lens bij Cameranu.nl. Dit is een van de sites die mij erg betrouwbaar leken, dus ik besloot de lens te bestellen. De volgende dag had ik hem in huis, lekker snel! En zoals beloofd op de site in perfecte staat. Ook ontzettend goed ingepakt zodat hij onderweg geen schade e.d. op kon lopen. Erg blij dus! Zal hier in de toekomst zeker weer wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RoelieBosch 13-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een super winkel, met altijd prima service en kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Graaf 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt heel gemakkelijk producten uitzoeken.

Service
Service is prima. Kan niet beter.

Assortiment
Assortiment is heel groot. Je vindt gemakkelijk iets van je keuze.

Aanbeveling
Prima internet winkel.

Extra toelichting
Een hele leuke winkel. Je wordt telefonisch ook goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred C 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, concurrerende prijzen

Service
Snelle orderafhandeling (verstuurd op dag van bestelling); track and trace code om verzending en aflevering te volgen.

Assortiment
Ruim assortiment op website.

Aanbeveling
Is mij prima bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle S. 13-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en (bijna) altijd ruim op voorraad, het bestellen van een product is binnen enkele minuten geregeld.

Service
Snelle service. Bij problemen wordt er direct actie ondernomen om een oplossing te vinden. Top!!

Assortiment
Heeeeeeel veel verschillende topproducten.

Aanbeveling
Zoals hierboven vermeld, Cameranu.nl heeft een ruim assortiment en de service en levering is snel en klantvriendelijk.

Extra toelichting
Ik zou Cameranu.nl altijd aanbevelen. Ik heb al meerdere malen met veel plezier producten bij Cameranu.nl gekocht. Eén keer een camera opgehaald bij de vestiging in Urk, ook dit ging vlekkeloos: 's middags gereserveerd en ik kon hem een uur later al ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 1984 13-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voor 22:00 besteld
Verschilende mogelijkheden tot betaling
Gemkallijk navigeren op de site

Service
Na bestelling, direct een bevestiging ontvangen.
Het pakket is perfect te volgen. Afgifte tijd is vermeld (postnl) + keuze voor de tweede levering

Assortiment
N.v.t.

Aanbeveling
Goede prijs
Perfecte service

Extra toelichting
* Duidelijke site * Goede prijs * Perfecte levering * Kortom, het kan niet beter (geen verbeterpunten)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Vogelzang 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik hoef er de deur niet voor uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard1802 12-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website en de gewenste producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Communicatie met de webshop gaat snel, alleen op werktijden.

Assortiment
ruime keuze camera's accesoires en ict middelen.

Aanbeveling
Eenvoudig, prijzen gemiddeld en snelle levering.

Extra toelichting
Prima webshop en redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lucas2001 12-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Eekhof Foto&Film 12-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke en rijkgesorteerde webshop

Service
Zeer kundig en behulpzaam personeel.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Hier vind je wat je zoekt. De prijzen zijn laag en nog belangrijker, de deskundigheid van het personeel is groot

Extra toelichting
Ik koop al jaren praktisch al mijn apparatuur bij CameraNu. Bij mij is een goed advies door het personeel belangrijker dan de prijs (Nogmaals bedankt Gert-Jan).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ana333 12-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
fast delivery

Extra toelichting
great service and fast delivery

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk_P 12-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Overzichtelijke website met duidelijke voorwaarden en makkelijke navigatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan_kl_g 12-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Omdat ik nog een aanvullende vraag had over de accessoires heb ik gebeld.Ze hebben mij goed geholpen.

Assortiment
Ik heb goede aanvullende spullen kunnen vinden.

Aanbeveling
Snelle levereing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

84Lucas 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super duidelijke website en makkelijk betalen met verschillende opties, waaronder ideal.

Service
Supersnelle service, voor 21.00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Assortiment
Groot assortiment, bijna alles in voorraad

Aanbeveling
Winkel is snel en goedkoper dan de gemiddelde winkel.

Extra toelichting
Winkel met goede en snelle service! Alleen maar tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger2013 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudige website met goede zoekfunctie en snelle respons

Service
snelle levering naar afwijkend bezorgadres

Assortiment
meer dan genoeg apparatuur voor zowel amateur als pro

Aanbeveling
betrouwbaar/snelle levering/voorraad indicatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurgen987 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne Hoekstra 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk via internet een camera uitzoeken, wetende dat de prijs/kwaliteit goed is.

Service
Hier heb ik nog geen gebruik van hoeven maken.

Assortiment
Een uitgebreid assortiment met goede camera's, ruime keuze en verschillende prijsklasses. Goede beschrijvingen bij de diverse toestellen.

Aanbeveling
Omdat ik tevreden ben en goede ervaringen heb met deze site.

Extra toelichting
Fijne site om op je gemak een product uit te zoeken. Gemakkelijk te vinden, ruime keuze goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

awvde 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima site, gemakkelijk en duidelijk

Service
Goed, handig dat je via de mail op de hoogte word gehouden. Snelle bezorging!

Assortiment
Weet ik niet, meteen gezocht wat ik hebben wou en dat was op voorraad.

Aanbeveling
Heb goede ervaring dus kan de tip geven om eens op deze site te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan1932 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet gauw gepiept.

Service
De ene dag besteld en de andere dag al in huis.En boven de 100 euro geen verzendkosten.

Assortiment
Een groot assortiment van vele goede merken.

Aanbeveling
Mocht het zich voordoen, dan zal ik zeker cameranu.nl aanbevelen.

Extra toelichting
Eerder al eens wat besteld bij cameranu.nl en de service was ook prima en vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albous3 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel gemakkelijk als je weet wat je nodig hebt. Zo niet, dan met diverse keuzes toch vrij snel je doel bereiken

Service
Snel in huis wat je besteld. Duidelijke afspraken m.b.t. betaling, levering.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik nog steeds gevonden.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan, twee maal, door snelle goede service die er is en gemak waarmee je iets vindt.

Extra toelichting
Heb hier inmiddels gekocht: compact camera en systeemcamera met aparte lend. Ben over beiden zeer tevreden, evenals over service en uitleg waar nodig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo v H. 11-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
site zit overzichtelijk,makkelijk,duidelijk in elkaar.

Service
Niets op aan te merken.
Supersnelle service met correcte levering.

Assortiment
van alle markten thuis.

Extra toelichting
Aan iedereen, topkwaliteit,deskundigheid en zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles Moreu 11-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim parkeren, prettige winkel, genoeg afleiding als je even moet wachten.

Service
uitstekend, omruilen geen probleem.

Assortiment
ruim aanwezig.

Aanbeveling
Echt prettig en goed gesorteerd, kundig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Bierma 11-12-2013 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Al meerdere producten hier gekocht. Tot op heden steeds alles op voorraad. Soepele openingstijden. Gemakkelijk te bereiken

Service
Duidelijke uitleg, ook als er klachten zijn wordt er niet moeilijk gedaan. De koffie staat altijd klaar en je wordt vriendelijk en beleefd te woord gestaan, en hebben alle tijd voor je.

Assortiment
Ze hebben gewoon ontzettend veel op voorraad. Ook goedkopere vervangende producten. Ik vind de prijzen allerzins redelijk ten opzichte van andere aanbieders.

Aanbeveling
Kan het iemand zeker aanraden hier naar toe te gaan .Ze nemen alle tijd voor je vragen en duidelijke uitleg.

Extra toelichting
Ik ben hier tot op heden altijd netjes behandeld. Ik heb hier al meerdere producten gekocht, die me allemaal prima bevallen. Als ik interesse heb voor een objectief, word hij zo uit het magazijn gehaald en op je camera gezet en je kunt hem gelijk proberen. Koffie staat altijd klaar. Ook als niets koop wordt ik toch netjes te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abcdef12345 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld via internet

Service
duidelijke communicatie.

Aanbeveling
tot nu toe prima ervaring, snelle service, duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plog 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product snel gevonden met de goede informatie

Service
Levering als aangekondigd, de ene dag besteld, de volgende dag geleverd, prima

Assortiment
Zover ik kan beoordelen een voldoende en uitgebreid product-assortiment

Aanbeveling
Door mijn ervaring zou ik met een gerust gevoel anderen cameranu aanbevelen

Extra toelichting
Een prima adres, van harte aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TEu50 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Meerdere aankopen werden perfect en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevrede vrouw 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kunt altijd bij hun terecht

Service
mijn fototoestel was kapot en we gaan op vakantie zij hebben er voor gezorgd dat hij weer op tijd terug was geweldig

Assortiment
heel veel op voorraad,is het er niet wat je zoekt dan gaan ze van alles doen om het voor je in orde te brengen ze hebben meestal een oplossing

Aanbeveling
omdat ze alle tijd voor je nemen plus een prima uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FLinder2010 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en duidelijke website waar je eenvoudig een bestelling kan plaatsen

Service
Na gemelde problemen met apparaat is er snel en doeltreffend gehandeld om de problemen op te lossen. Toen daarna weer hulp nodig was werd er weer onmiddellijk gereageerd. Prima

Assortiment
Vrijwel compleet assortiment en grote voorraad.

Aanbeveling
Goede ervaring, dus waarom niet aanbevelen?

Extra toelichting
Ik heb ondervonden dat ook webwinkels aandacht aan de klant kunnen geven. Dat was toch een beetje een verrassing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke88 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
iPad mini gekocht. Prima prijs, supersnel bezorgd. Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

e mulder 66 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gaat gewoon zeer gemakklijk

Service
als je belt voor vragen wordt je netjes en goed geholpen

Assortiment
prima

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Aankopen welke gedaan zijn zijn aar tevredenheid behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotohuis 10-12-2013

Algemene score

6,5

Gemak
Duidelijke en logische web site

Service
De service op een garantie claim is op zich klantvriendelijk doch er wordt ter vervanging geen gelijkwaardig alternatief gestuurd. Dat is dus een min punt.

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Aan te bevelen.

Extra toelichting
Een ruim assortiment, duidelijke web shop maar voor een garantie claim de puntjes nog even op de i zetten.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-12-2013

Geachte,

Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kunnen dan bekijken of er iets mis is gegaan met uw order. Wij horen het graag van u.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

MartyMcFly1985 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de webshop van cameranu.nl verloopt heel soepel. Van het selecteren van producten via betalen naar bezorgen; het gaat allemaal als vanzelf.

Service
Via een opmerkingenveld bij je bestelling kun je vragen stellen. Hierop krijg je snel antwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, in zowel het goedkopere als duurdere segment.

Aanbeveling
Goed assortiment, normale prijzen, goede service en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appieflappie1 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk op de camera de zetten.

Service
dag na bestellen binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postma- Universiteit Leiden 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
zeer toegankelijke en adequate behandeling van mijn vragen. Grote opluchting om mensen te spreken die volledig op de hoogte zijn van wat zij verkopen en ook van de techniek van fotografie en video.

Aanbeveling
Direct!

Extra toelichting
Prettig om zaken te doen met professionele medewerkers en te kunnen vertrouwen dat de producten van goede kwaliteit zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M_Rijpkema 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben overal geweest voor foto inktpatronen, maar nergens te krijgen. Daarna even naar cameranu.nl en daar waren ze nog goedkoper ook!

Service
Super! De volgende dag was het pakket al binnen

Assortiment
Zeer voldoende! Buiten de originele canon geven ze je ook de mogelijkheid om een goedkoper inktpatronen te kopen. De keuze ligt bij jezelf.

Aanbeveling
Heb nu meerdere producten besteld bij dit bedrijf en nog nooit een klacht gehad.

Extra toelichting
Super leuk bedrijf. Ben er 1x geweest omdat ik een camera kocht, maar was niet eens nodig geweest, want via internet gaat alles net zo goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ande 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
zelfs het boek dat bijna nergens te krijgen is hebben ze hier.

Aanbeveling
al een paar keer iets besteld, groot assortiment. snelle levering.

Extra toelichting
zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ABes 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreid en duidelijk

Service
de levertijd was binnen 12 uren!!!!!

Assortiment
uitgebreid assortiment en hele concurrerende prijzen

Aanbeveling
correct

Extra toelichting
geen gedonder en alles perfect geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barleduc 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gideon1981 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luuk Franken 10-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
best ver weg

Service
veel kennis

Assortiment
als enige voorraad

Aanbeveling
dreigend probleem keurig opgelost, veel kennis en goed assortiment

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Leon Kok 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kan op eenvoudige wijze en snel komen tot de producten waar ik naar zoek.

Service
Ik belde naar CameraNU en werd snel en vakkundig geholpen met de vragen die ik nog had omtrent mijn keuze.

Assortiment
Tot nu toe heb ik altijd ales kunnen vinden waar ik naar zocht,op deze site.

Aanbeveling
En dat doe ik ook als mijn fotografie cursisten vragen naar waar ze hun producten goed zouden kunnen afnemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

london123 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Inzichtelijk

Service
Vlot en betrouwbaar. Oer Urk

Assortiment
Meest uitgebreid

Aanbeveling
Zoekt niet verder

Extra toelichting
Compliment, handhaven, "helaas" kan geen verbetering advies geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. v. R. 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk opgezet met een duidelijk menu. Daarnaast werkt de zoekfunctie erg goed, waardoor het vinden van een product moeiteloos gaat als je al weet wat je zoekt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, de artikelen die ik zocht waren ook op voorraad dus niks te klagen.

Aanbeveling
Top website! Ruime keuze, scherpe prijzen, veel op voorraad en een snelle kosteloze levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasjesman 09-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mauricioTT 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, alles is goed te vinden en staat op een logische plek

Service
De snelheid waarmee product wordt geleverd.
Voor 22:30 uur bestelt, de volgende dag is huis, klopte als een bus. Super

Assortiment
de prijs is absoluut concurrerend. voor mijn product absoluut de laagste prijs.

Aanbeveling
goede prijs, goede service en snelle levering

Extra toelichting
goede prijs, goede service en snelle levering. Zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harml 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website gemakkelijk te regelen

Service
Snelle levering sávonds besteld volgende dag geleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment en een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demulderkes 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel erg gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Zeer snelle service!

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede betrouwbare winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.holler 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk en overzichtelijke website.

Service
Erg goedkoop,( hoe is het mogelijk),de volgende dag bezorging en zonder bezorgkosten.

Assortiment
Groot assortiment, en goedkoop, mijn product (canon-lens) was 100 euro!! goedkoper als in de winkel.

Aanbeveling
Ik zou de website aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jabjob 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gaat perfect

Service
Zoals beloofd

Assortiment
UItstekend

Aanbeveling
Eerlijke zaak

Extra toelichting
Komen exact na wat beloofd wordt. Goede afwikkeling van orders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews