cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43575 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos Scholten 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit luie stoel " winkelen" ,

Service
Afwikkeling bestelling conform afspraak, helaas was het artikel net iets te klein, afwikkeling van mijn retour is schoolvoorbeeld hoe zoiets moet. Compliment!

Aanbeveling
Het gevoel dat de klant voorop staat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

g.griesheimer 17-09-2013 In de winkel gekocht
te urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen gelijk ophalen prima

Service
netjes geholpen en snel
heel goed weten ook waar ze het over hebben

Assortiment
uitgebreiden winkel alles op camera en printers enz aanwezig

Aanbeveling
enwel om het volgende,bestellen en de volgendedag al bij je thuis.
anders op tehelen nog sneller
prima

Extra toelichting
heb voor het eerst wat bij de firma iets gekocht via internet dit ga ik dan ook vaker doen als ik iets weer nodig heb.een prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riekjeenkoos 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en efficiënt. Duidelijke en zorgvuldige informatie

Service
Goede feedback

Assortiment
Wat i want, i find

Extra toelichting
Het een uitstekend geroutineerde webwinkel. Van alle gemakken en service voorzien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaapdee 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk in afdelingen geplaatst waardoor e.e.a. makkelijk is te vinden.

Service
Tijdens en na de koop wordt u keurig geïnformeerd aangaande de status van de procedure.

Assortiment
Ik ben nog niets tegengekomen dat ik op fotografie gebied niet bij Cameranu.nl kan aanschaffen.

Aanbeveling
Ik gun anderen ook de voordelen van kopen bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny99 17-09-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Ik vond het lastig om te bepalen of de neopreen paraattas die ik wilde bestellen wel geschikt was voor mijn camera, omdat niet consequent de afmetingen vermeld worden.

Service
Dit was mijn eerste bestelling en alles verliep naar wens. Alleen, ik kreeg en cadeautje waarvan ik absoluut niet weet wat het is!

Assortiment
Zeer ruim, verder zie opmerking bij "gemak". Consequente vermelding van de eigenschappen/specificaties zou bijdragen aan meer duidelijkheid en zekerheid voor de klant.

Aanbeveling
Qua service en assortiment zou ik Cameranu zondermeer aanbevelen. T.a.v. het gemak zou ik voorbehouden maken.

Extra toelichting
Prima service en assortiment. T.a.v. het gemak stel ik voor om de consequente vermelding van de eigenschappen/specificaties te verbeteren zodat er voor de klant meer duidelijkheid en zekerheid ontstaat.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

patrickvanloon 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen.

Service
Telefonisch, per mail en zelfs via social media word er service verleend. Echt top! Kan niet beter.

Assortiment
Veel keuze en een goede prijskwaliteit verhouding!

Aanbeveling
Ik zou Cameranu.nl aan iedereen aanbevelen!

Extra toelichting
Ik heb verder niks aan toe tevoegen. Alles hier is top en zeer betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart1802 17-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0

Service
Duurt erg lang, terugkoppeling tegenstrijdig. Eerst mail dat ze geen probleem zien dan weer wordt de lens naar andere reparateur gestuurd.

Aanbeveling
Prima winkel met goede spullen voor redelijke prijs en over het algemeen deskundig personeel

Extra toelichting
In 2012 wordt na lang onderhandelen defecte lens vervangen voor een nieuwe, deze blijkt na jaartje ook defect. Eind juni hebben ze defecte lens ontvangen die nog in garantie periode zit. Nu na ruim 2 en halve maand komen ze met voorstel voor reparatie en moet ik Eur 80,- betalen?!

Review criteria:

Slecht

Reageer

Susan Oosterlaar 17-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Aankoop heeft in de winkel op Urk plaatsgevonden, er werd alle tijd genomen om een goed advies te geven en het overzichtelijk voor mij te maken welke volgende stap ik het beste kan doen.
De stap is inmiddels gezet en heb een nieuwe body en lens aangeschaft waar ik erg blij mee ben!

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende, wat ik ook vroeg het was aanwezig.

Aanbeveling
met een gerust hart naar winkel en je door de deskundigheid van het personeel laten leiden. Er wordt niets opgedrongen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met deze aankopen en de volgende aankopen gaan ook via hen. Dat kan zeer goed via de website omdat ik er het volste vertrouwen in heb dat zij altijd service gericht en voor vragen bereikbaar zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Verberkt 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemak= gemakkelijk...

Extra toelichting
Mooi, fijn toestel. Goede zoom, scherpe beelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han de Jong 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, duidelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
reeds meerdere producten afgenomen, tot nu toe altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wag2 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel te vinden in de database en voorraad aanduiding, snelle site ook!

Service
Ik werd meteen gebeld toen bleek dat ik 'per koerier'aangevinkt had, terwijl het door de brievenbus kon en dus goedkoper. Het teveel betaalde stond binnen 24 uur weer op onze rekening.

Assortiment
Veel, heel veel en zoals gezegd goed te vinden op zoektermen.

Aanbeveling
Als heel betrouwbaar, makkelijk en goede service

Extra toelichting
Snelle 'winkel', snel geleverd. Voorraad aanduiding is fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ylfva 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenmaal in de winkel goed, maar er eerst 30 min. naar toe rijden. Soms lang wachten in de winkel

Service
Tot nu toe goed maar geen ervaring met als er dingen mis zijn met de aankopen

Assortiment
Alles wat ik nodig had was aanwezig, maar betaalde op een aankoop van € 3750,- € 20 meer voor uvfilter dan bijv. bol.com

Aanbeveling
Personeel vriendelijk, deskundig en professioneel. Mooie ruime winkel, makkelijk parkeren. Groot assortiment

Extra toelichting
Heel prettig goed geadviseerd te worden, dat de tijd genomen wordt een en ander uit te leggen, scherpe prijzen (behalve dure uv filter 20% duurder dan bijv. bol.com).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.P.A. Labeur 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na zoeken op de site of product er is bestel je het

Service
Dag na betelling al binnen

Assortiment
Alles wat je zoekt is er bijna altijd

Aanbeveling
Ik zou hem altijd aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benw 61 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website is duidelijk
de produkten zijn gemakkelijk
te overzien.
gemakkelijk te betalen
gegevens in vullen geen probleem
bestel proces is gemakkelijk en heb goed ervaren

Service
de bestelling binnen 24 uur in huis

Aanbeveling
cameranu heeft mij vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven Kortekaas 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was op zoek naar een zonnenkap voor me lenzen van me Canon EOS 600D. Ik heb totaal geen verstand van al die zonnenkappen en welke ik nu precies moest hebben. Maar via deze website heb ik me lens opgezocht en kon meteen de perfecte zonnenkap erbij zoeken. Helemaal perfect!

Assortiment
Heel ruim assortiment. Heb nog niet veel bestelt maar wat ik voorbij heb zien komen is echt onwijs veel!

Aanbeveling
Heb je spullen nodig voor je camera? Kijk hier! Ze hebben veel, goedkoop en het is snel bij je thuis.

Extra toelichting
Na het avond eten nog even snel wat bestelt. Was de volgende dag meteen verzonden en kreeg het die dag erna in de bus. Heel goed verpakt. Kon niks mis mee gaan. Duidelijke informatie over de betaling, via PayPal, en verzending. Kreeg duidelijke informatie. Kort samengevat: veel, goedkoop en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Columbo 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit mijn stoel kunnen bestellen.

Assortiment
Ruime up to date keus.

Aanbeveling
Deze website kan ik met een gerust hart aan iemand aanbevelen.

Extra toelichting
Ruime keus in (in mijn geval) verrekijkers en gratis verzending vanaf 100.- euro is heel prettig. Ook door de snelle levering en zorgvuldige verpakking een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pago52 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles in orde geen klachten

Service
ook alles goed

Assortiment
heel groot

Aanbeveling
Zou hem zeker aanbevelen

Extra toelichting
Gemakkelijk bestellen en correcte verwerking van gegevens en bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Hollegien 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is makkelijk te doorzoeken en bestellen en afrekenen is a piece of cake.

Service
Snelle levering met een no nonsense tintje. Heb nog gebeld voor uitleg over een product en men had alle tijd voor mij en waren bovendien deskundig.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Meer hoeft er niet over gezegd te worden

Aanbeveling
Vanuit mijn omgeving is URK wat ver. Kom uit Roermond. Als webwinkel zou ik iedereen deze aanraden en heb ik in het verleden regelmatig gedaan!

Extra toelichting
Al met al een webwinkel zoals je het graag ziet. Goede service, snelle levering en geen gezeur als het een keer ergens mis gaat! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk rontje 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ruime keuze en geen agressieve verkopers .

Service
je moet even de geduld hebben,voor je aan de beurt bent,maar dan is ook alle tijd er voor de klant.

Assortiment
heel groot ze luisteren eerst heel goed naar de klant en gaan dan met je veder .
met een keuze maken van een product

Aanbeveling
zo wie zo met ieder die daar belang bij heeft .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdeboer 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor mij is de winkel niet ver rijden en men neemt alle tijd voor je bij vragen. Website is duidelijk en overzichtelijk en goed van artikel info voorzien

Service
De dag erop liep er een actie van het artikel wat ik had gekocht. Na een belletje kreeg ik het ook voor de aktieprijs en werd het artikel ook kosteloos nagestuurd. Dat is Service.

Assortiment
Zeer uitgebreid en de artikelen zijn voorzien van veel informatie. Goede prijzen en mooie aanbiedingen

Aanbeveling
Aanbevelen doe ik bijna nooit, maar hiervoor wel. Goede voorraad, groot assortiment en super snelle levering

Extra toelichting
Gewoon een prettige winkel cq. website waar je bijna nooit voor niks komt. en prettige mensen die je helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djamr 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vanuit je luie stoel zeer eenvoudig

Assortiment
Zeer grote keuze mogenlijkheid

Aanbeveling
Vanwege de snelle afhandeling en bezorging

Extra toelichting
Uit bovenstaande blijkt dat de keuze mogelijkheid zeer groot is. De afhandeling en bezorging is prima in orde

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rob van Olmen 16-09-2013 In de winkel gekocht
Utrecht

Algemene score

7,5

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eef_BP 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk producten kunnen vinden, door o.a de overzichtelijke rubrieken en zoek functie. Ook de filters op de website werken goed.

Service
Hele snelle levering! Goede manier van verpakken voor verzenden. Alles heel duidelijk.

Assortiment
Heel compleet! Kan echt zoveel verschillende producten vinden, zoveel merken en producten. Groot assortiment.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, snelle levering, vele producten voor starter als pro. Zeer goede prijzen!

Extra toelichting
Duidelijke webwinkel met een zeer uitgebreid assortiment aan spullen op diverse vlakken. Goede prijzen. Super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansR2005 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Groot assortiment; kundig personeel; makkelijk toegankelijk bedrijf.

Extra toelichting
Wij zijn direct naar het bedrijf op Urk gereden. Van te voren enkele digitale compact camera's geselecteerd op basis van beschikbare specificaties. Prima advisering door aanwezige personeel; ook geen wachttijd! Geselecteerde camera gekocht voor de aangegeven prijs (niet onderhandelbaar). tegenvaller: SDHC-card wordt niet gratis meegeleverd; toch eigenlijk een essentieel onderdeel van de camera.

Review criteria:

Goed

Reageer

Lukas8 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima winkel en scherp geprijst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Pronk 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden en duidelijke aanbieding.

Service
Snel gevonden en snel geleverd, wat wil je nog meer !

Assortiment
Ruim assortiment en fijn dat er duidelijke aanbiedingen bij staan, je hoeft zelf niet te zoeken.

Aanbeveling
Overzichtelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Eindhoven 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfect geholpen. Ze hebben de artikelen op basis van summiere informatie van mijn kant gevonden en perfect verzonden.

Service
Ook zeer over te spreken. Onverhoopt het verkeerde artikel besteld en heel duidelijk uitgelegd hoe ik het kan retourneren. Vervolgens de juiste producten toegezonden. Allemaal heel netjes geregeld en heldere communicatie.

Assortiment
Gewoon erg ruim. De producten die wij nodig hadden zijn echte niche producten maar daar hebben ze een ruim aanbod in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonti098 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Goede communicatie m.b.t. de email en een prima en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WILLEM.HOGENKAMP 16-09-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle info is zeer duidelij en uitgebreid

Service
Genoeg personeel en er word zeer de tijd genomen voor de klant

Assortiment
veel merken,en voor elke beurs een geschikt product

Aanbeveling
ik zou de winkel altijd aanbevelen, motivatie zie bovenstaand

Extra toelichting
Al jaren zeer tevreden over de service van cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Ameel 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fantine 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mijn complimenten voor jullie.

Service
mijn complimenten voor jullie.

Assortiment
mijn complimenten voor jullie.

Aanbeveling
je kan goed bestellen bij jullie, en het is ook overzichtelijk. mijn complimenten voor jullie, top!. je kan snel bestellen. ik ga zeker vaker bestellen bij jullie.

Extra toelichting
beste lezer, jullie hebben een super webwinkel, ik heb een fotomapje van het merk Lowepro Napoli 20 chocolade bruin besteld en die is prima, en mooi. het enige wat jammer is dat de verpakking er van open was, dit vindt ik er slecht, en daar schrok ik ook erg van toen ik het pakketje opende. hopelijk is dit eenmalig bij jullie, gebeurd dit nogmaals dan zal ik jullie even mailen of bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Daamen 15-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat supersnel, makkelijk vinden

Service
Goede website en snelle levering

Assortiment
Maakt eigenlijk niet uit wat ik zoek, ik vind het altijd bij jullie

Aanbeveling
Geen enkele slechte ervaring

Extra toelichting
Prima winkel, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn van der Meijs 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke online webshop. Uitgebreide omschrijvingen bij de artikelen.

Service
Helaas bleek na ontvangst van een bestelde flits set dat 1 van de flitslampen niet goed werkte. Ik kon de defecte lamp retour zenden. Op de dag dat cameranu deze had ontvangen en getest had, werd diezelfde dag nog een geheel nieuwe lamp naar mij verzonden!

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen vrij uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B.W.J. Boelens 15-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk internetsite.

Service
Snelle levertijd en alles correct geleverd.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen aan iedereen

Extra toelichting
Goede internet zaak duidelijk overzicht en snelle levertijd van mijn bestelde producten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christhap 15-09-2013

Algemene score

10,0

Gemak
Super camera super !

Service
Top service snel geleverd

Assortiment
Top wel uitgebreid en wat ik nodig heb

Extra toelichting
Iedereen goedkoop en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdoLoenen 15-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Informatie over de camera met details te lezen op de website. Gemakkelijk te bestellen.

Service
Al eerder een camera besteld die na ca. een jaar gebreken vertoonde; deze werd gerepareerd en zonder problemen en kosten teruggestuurd.

Assortiment
Alle camera's waar ik belangstelling voor heb, staan in het assortiment; ook de allernieuwste.

Aanbeveling
Snel, voordelig en een prima service!

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Westerbrink 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
ruim assortiment.

Aanbeveling
Niets op aan te merken goede service, tal van producten en goede prijzen

Extra toelichting
Goede en betrouwbare winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven Westerbrink 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke beschrijvingen

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Assortiment
Wat ik zocht zat in het assortiment.

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Al veel plezier gehad aan mijn product. Deze winkel is aan te raden aan iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JW1979 15-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website. Alles is snel geregeld.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Hoop spullen direct op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

faxine 15-09-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De medewerkers nemen echt de tijd voor je. Ze hebben verstand van zaken en ze vinden het niet vervelend als je veel vragen hebt. Dit hebben bij de concurrent helaas wel anders meegemaakt.

Assortiment
Bijna alles op fotografiegebied kun je er krijgen. Ook hebben ze op de eerste etage een speciale pro-afdeling.

Aanbeveling
De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.
Daarnaast vinden wij het erg fijn dat er ook een kinderspeelhoek in de winkel aanwezig is.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over cameranu.nl. De medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben veel verstand van zaken. En ze hanteren erg scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

woestewillem 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichterlijk en gemakkelijk kiezen met accessoires en voordeelsets per camera.

Service
Supersnelle levering en gratis bezorging zoals beloofd !

Assortiment
Ruime keus in camera's en mijn opinie is dan ook als camera.nu het niet verkoopt dan moet het nog ontworpen en gemaakt worden.

Aanbeveling
Een ieder die een camera wil kopen kijkt eerst bij camera.nu, misschien niet altijd de goedkoopste of voordeligste, maar gemak en service is toch het belangrijkste en naast hun webshop ook een makkelijk te bereiken vestiging in Urk.

Extra toelichting
Na het bestellen een snelle levering en daar word ik als consument blij van. Alsof ik een kadootje uitpakte na ontvangst. Camera.nu perfect in alles ! Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Snel 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, goed onder verdeeld.

Service
Snel en goed op mijn vraag geanticipeerd.

Aanbeveling
Snelle service, snelle levering, lagere prijs dan concurrenten.

Extra toelichting
Reeds eerdere malen bestelling geplaatst en elke keer tevreden zoals hierboven beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjk74 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle camera's staan op een rij om uit te proberen. Wanneer je meer advies wilt lopen er medewerkers die je willen helpen zelfs bij de verkoop balie.

Service
Samen met de verkoper alles bekeken dat ik alle onderdelen had.

Assortiment
De meeste camera's hebben ze zelfs gewoon als demo in de winkel om mee zelf mee te spelen zodat je voor je echt advies vraagt je zelf ook een goed beeld van de camera's hebt.

Aanbeveling
Ik heb al een heleboel mensen op deze zaak gewezen, ze zijn allemaal ook uitermate tevreden.

Extra toelichting
Gewoon een plezierige winkel waar het altijd ook gezellig druk is. Dat zegt wel genoeg denk ik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Champ de Mars 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Al meerdere bestellingen hier gedaan en heel erg tevreden over zowel het assortiment, de prijzen, de levertijd en service. Zelfs een bestelling van verschillende producten arriveerden netjes binnen de genoemde bezorgtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jacco86 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.massop 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vlot, probleemloos

Service
prima, alles duidelijk

Assortiment
assortiment was voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
vlotte bezorging, assortiment ruim voldoende, heldere website

Extra toelichting
prima, voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotomaurice 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze site is vriendelijk en makkelijk.

Service
Zaterdag besteld en op maandag bezorgd bij mij thuis. Echt snelle service!!!.

Assortiment
Assortiment waar ik gekocht en het is ook mijn juiste keuze en allergoedkoopste van allemaal.

Aanbeveling
Ik zou deze shop wel goede aanrader voor allemaal.
Snelle bestelling en volgende dag is product bij jou thuis geleverd.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze site van cameranu.nl Voor goede prijzen, makkelijk en eenvoudig te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ghillie 14-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
In de winkel in Urk maakt men gebruik van een ticketsysteem, zodat klanten op hun beurt worden geholpen door de juiste medewerker. Uitstekend.

Assortiment
Het assortiment kan beter. De winkel verkoopt alleen SD kaarten met WiFi van Flucard, terwijl er ook alternatieven op de markt beschikbaar zijn.

Extra toelichting
De kaart die ik in de winkel heb gekocht, bleek al eerder door een vorige klant te zijn gebruikt. Er stonden helaas nog een drietal foto's op de kaart en de registratiecode voor de online storage van Flucard was al gebruikt. Na registratie van het defect op de site op zaterdagavond, is maandag direct een nieuwe kaart opgestuurd. Voor de retourzending heeft de winkel een antwoordnummer beschikbaar. De nieuwe kaart is op woensdag bezorgd en op vrijdag werd ontvangst van de retourzending door de winkel bevestigd. Het probleem met mijn aankoop is daarmee prima en volgens verwachting afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jimmmkr 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn snel te vinden
Voorraad is groot

Service
Ze doen wat ze zeggen, maar mails tussendoor -als je wat te vragen hebt- blijven onbeantwoord

Assortiment
Veel en gevarieerd tegen goede prijzen

Aanbeveling
Voordelig en grote voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JPF67 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews