cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25167 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2594 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

javelin but now the original 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanachter mijn pc

Service
Binnen een dag geleverd!

Assortiment
Eigenlijk hebben ze alles wat ik zoek

Aanbeveling
Tot nu iedere transactie perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem van Cooten 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie overzichtlijke website.

Service
Bij online bestelling krijg je gelijk bericht, is het product op voorraad, betaling, en verzending enz. Erg netjes geregeld.

Assortiment
Voor mij is het assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
Ruim assortiment, overzichtelijke website, en goede afhandeling van aankopen.

Extra toelichting
Al veel bestellingen gedaan via internet maar Camernu.nl steekt van A tot Z met vlag en wimpel overal boven uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heijmans123 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan nog tot laat bestellen en hebt het de volgende dag al in huis.

Service
Doen niet moeilijk over retourneren, hele goeie service, mails worden goed beantwoord.

Assortiment
Ze hebben alles en vaak net iets scherpere prijs dan de concurrenten.

Extra toelichting
Ik kocht online een occasion camera, en het was geen enkel probleem om deze te retourneren. Zo kun je met een gerust hart bestellen, omdat je weet dat als het niet is wat je zocht je het gewoon terug kan sturen. De service is supersnel en supergoed. Meteen bericht dat je pakket is aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benniebv 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het gemak van de site en bestelprocedure

Service
snelle levering zoals beloofd

Assortiment
overzichtelijk.

Aanbeveling
doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wout Bo 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Uitzonderlijk prettig. Je weet iedere stap van de bestelling waar je aan toe bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna65 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten goed te vinden, en ook de lijst van accessoires is snel egvonden

Assortiment
Heel veel keuze en goede beschrijvingen en illustraties (foto's)

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit-service is top. Wij hebben al meerdere keren een aankoop gedaan bij cameranu.nl

Extra toelichting
Prijs-kwaliteit-service is top. Wij hebben al meerdere keren een aankoop gedaan bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kita0010 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de website kon ik mijn keuze snel maken en voor de beste prijs kiezen.

Service
Ik ontving direct een bevestigingsmail en de datum waarop verzending zou plaatsvinden

Assortiment
Ik kon de gezochte lens direct vinden

Extra toelichting
Nog nooit zo snel en goedkoop een lens gekocht en ontvangen. Ik zal dit zeker vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enkhuizen 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site met goede zoek functie.

Service
Goed, klantvriendelijk personeel met veel kennis. Goede mogelijkheden om camera's uit te proberen. Enige minpunt is de 2% extra bij creditcard betaling. Probleempje met een lens die elders gekocht was werd zeer goed opgelost.

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad. Mooie erg uitgebreide mogelijkheid om heel veel camera's te proberen.

Aanbeveling
CameraNu is aanzienlijk klantvriendelijker dan andere winkels en daarbij is het kennisniveau van het personeel en de service- afdeling dik voor elkaar.

Extra toelichting
De winkel in Urk is prima te bereiken. Een zeer groot assortiment met goed personeel en een zeer klantvriendelijke service afdeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artsenco 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden met voldoende informatie over het product

Service
Snelle en accurate levering

Assortiment
Wist welk product ik wilde en daar ging ik voor

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Ik wist welke I=Mac ik wilde, ging voor een scherpe prijs , maar ook voor betrouwbaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eleveld1 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen67 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via tweakers op de site van cameranu.nl uit gekomen voor een Canon Powershot A2500. Mede door de goede recensies hier gaan kijken in plaats van de allergoedkoopste winkel uit te zoeken.

Service
Omdat ik nog wat vragen had, heb ik eerst gebeld. Mijn vragen werden keurig en duidelijk beantwoord. Zeker ook door deze prettige behandeling de camera hier gekocht.

Assortiment
Ondanks dat ik naar een specifieke camera zocht, toch even rond gekeken in het assortiment. Ik kan niet anders zeggen dan dat dat prima in orde is.

Aanbeveling
Goed assortiment, duidelijke antwoorden. Al met al een goed gevoel om hier te bestellen.

Extra toelichting
Er waren winkels die de camera iets goedkoper aanboden, maar mede door de betere recensies van cameranu.nl eerst hier gaan informeren. Door de goede communicatie hier de camera gekocht. Geen moment spijt van gehad, snel en keurig geleverd! Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huitema hendrik 10-02-2014

Algemene score

8,2

Gemak
alles gaat stap voor stap je hoeft niet bang te zijn dat je iets fout doet

Service
ik had opmerkingen gemaakt tijdens bestelprocedure betreft leveringsdatum, vlot had ik een reactie terug op mijn opmerking

Assortiment
voor de bekendste merken is er volop keus

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannie 77 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de site was overzichtelijk en makkelijk te gebruiken

Service
Door een storing in het laatste stuk van de bestelling werd het product 2 x besteld. Een mailtje en de dubbele bestelling werd terug gedraaid zonder problemen.

Assortiment
Er is een keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Met een zeer scherpe concurrerende prijs.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering van het juiste product is een prettige ervaring.

Extra toelichting
Een prettige web winkel met een zeer goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joca 30 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze,en bestel mogelijkheden.
Je hoeft de deur niet uit.

Service
Op iedere technische vraag via mail of telefoon telkens vlot antwoord.
Ik heb de winkel bezocht, vriendelijk personeelen hebben kennis van hun producten.

Assortiment
Vindt steeds wat ik zoek, keuze genoeg.

Aanbeveling
reeds vele keren bestelde ik in volle vertrouwen online, telkens opnieuw loopt de afhandeling en levering heel vlot. Perfect

Extra toelichting
Heb geen negatieve ervaringen. erstelling onder waarborg verliep vlot. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan uit Melick 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede overzichtelijke site en zeer sterke prijzen.!

Assortiment
zeer uitgebreid in vele merken

Aanbeveling
Ik raad mensen aan om als laatste op de site van CameraNu te kijken, dan pas zie je het verschil.!!

Extra toelichting
Als je het hier niet vindt dan vind je het nergens !! en spectaculaire prijzen, Top.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabtje 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk. Bij de keuze van product, heb je meteen ook de keuze uit gecombineerde pakketten waarbij je bijv. printer direct kunt kopen met inkt, aan een voordeligere prijs dan afzonderlijk te kopen.

Service
Geen gebruik moeten maken van service na verkoop. Gekochte artikel was keurig ingepakt. Levering was gratis (boven 100 euro). Levering de volgende werkdag!

Aanbeveling
Bestelling en levering verliep vlekkeloos! En scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw hoekstra 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld en op voorraad

Service
binnen 1dag geleverd

Assortiment
genoeg op voorraad en netjes verstuurd

Extra toelichting
ik zou iedereen deze winkel adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timmermans87 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

woutersierdsma 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online prima keuze, vergelijk en bestel mogelijkheden

Service
Telefonische service prima, levering binnen 24 uur

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Scherpe prijsstelling, prima service en snel geleverd.

Extra toelichting
Prima shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nanderdewijk10 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zo besteld, zo binnen. Beter kan niet. Overzichtelijke site en de specificaties en reviews zijn makkelijk te vinden op de site.

Service
Snelle en duidelijke service. Volgende dag in huis.

Assortiment
Breed assortiment, veel keuze, goed vergelijkingsmateriaal.

Aanbeveling
Kan eigenlijk niet veel beter dan dit..

Extra toelichting
Prima service, snelle levering, veel variatie en keuze. Overzichtelijke site en prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrJames 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb al vaker gekocht via CameraNu.nk, iedere keer wordt ik goed voorgelicht en ben ik blij met mijn aanschaf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 243 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon het artikel makkelijk vinden

Service
Snel in huis

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomeek 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website met bundelaanbiedingen zit goed in elkaar + technische info en relevante reviews.

Service
Tijdige info over verzending; verpakking product + deze aftersales enquete.

Assortiment
Genoeg keus bij het kiezen van deze eenvoudige camera voor kids.

Aanbeveling
Heb al eerder goede ervaringen gehad met aanschaf spiegelreflex.

Extra toelichting
Goede informatie + goede afhandeling bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martha03 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewenste informatie gemakkelijk te vinden

Service
Duidelijk wanneer geleverd gaat worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap van Visvliet 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Netjes de volgende dag na mijn bestelling per post thuisbezorgd

Assortiment
Heb een bestelling gedaan voor een videocamera die enkel bij deze firma voorradig was

Aanbeveling
Maken waar wat ze je beloven op hun site en een groot assortiment kwaliteitsproducten tegen een zeer concurrerende prijs

Extra toelichting
Zie mijn vorige opmerkingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick1998 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als je op de website bent kan je gemakkelijk kiezen tussen het assortiment.

Service
Iedere keer als ik iets bestelt heb was de levering op tijd en goed.

Assortiment
Omdat ik nog maar 15 jaar oud ben, mijn budget niet zo hoog is en van fotograferen houd, kan ik kiezen uit een groot assortiment in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Groot assortiment, overzichtelijke site, zeer goede service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlou Ewalds 09-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNu heeft een duidelijke website, de producten die ik zocht had ik snel gevonden en de informatie daarover was erg goed, de bestelling ging ook vlug en was duidelijk.

Service
De winkel is goed bereikbaar, er werken professionals, die zo'n goede tekst en uitleg overal over geven dat ik geen moment over mijn aankoop twijfel en zeer tevreden er weer zou kopen. De levering is snel, met vanaf €100,00 gratis verzenden in NL, B en D, behalve als het onder rembours is en retourneren is ook makkelijk en snel geregeld.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment, echter een product van een bepaald merk welk mijn zoon wilde hebben, hebben ze helaas niet in huis. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed elders soms wat goedkoper, echter moet dan vaak wel verzendkosten betaald worden.

Aanbeveling
Men wordt met zoveel geduld en professionaliteit geholpen, ook telefonisch en in de drukbezochte zaak, over alles geven ze zo'n goede uitgebreide uitleg en de keuze is zo uitgebreid, dat ik iedereen die mij vraagt of ik een goede fotozaak weet ze zelfs erheen zou brengen.

Extra toelichting
Ik ben ook in de zaak zelf geweest en heb zelden met zoveel plezier en enthousiasme iemand horen praten over en uitleg gekregen over alles van camera's tot toebehoren. Daarna, zonder enige opdringerigheid en met veel geduld laten ze een cliënt, die niet al precies van te voren weet welke camera of tas of statief enzovoorts hij/zij zou willen kopen, rustig een eventuele aankoop uitzoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Slotman 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke uitleg van alle producten op de site
Ook gemakkelijk te lezen voor iemand die niet zo handig is met internet zoals ik zelf

Service
direct uitleg over de bestelling en over de aflevering van het product wat besteld is Ik ervaar dit als erg prettig

Assortiment
heb in een oogopslag het assortiment gezien wat mij overkomt als overzichtelijk en ruim voldoende

Aanbeveling
Alles zeer correct dus volgens mij erg klant vriendelijk

Extra toelichting
Zie hier boven mijn motivatie Kan niet anders zeggen ZEER goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred van der Star 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewenste product was makkelijk op de site te vinden met duidelijke beschrijving, specificaties en advies.

Assortiment
Ruime en duidelijke keuze aan producten.

Aanbeveling
Gemak, keuze aan producten en gunstige prijzen.

Extra toelichting
Prettig "winkelen".

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Corinne51 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet op zoek langs alle winkels, je ziet op internet welke winkel het goedkoopst is

Service
Zoals beloofd de volgende dag je bestelling binnen

Assortiment
Voor alle benodigdheden kun je terecht

Aanbeveling
Goede service, veilig en vertrouwd

Extra toelichting
was zeer tevreden met de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard J. 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede verpakking, goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart1968 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke site

Service
Snelle reactie bij aankoop online!

Assortiment
Relevante onderdelen op voorrad

Aanbeveling
Snelle levering van producten, je word constant op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Mijn Ideal werkte niet goed, maar na de aanschaf van het produkt kreeg ik alsnog de mogelijkheid om op een andere manier aan betalingsverplichtingen te voldoen. Orderstatus en factuur ontvangen binnen één dag. de volgende werkdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CGG 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Alles verliep snel en naar wens

Assortiment
Wat ik zocht (speciefieks zonnekap) zat in het assortiment en was op voorraad

Extra toelichting
De bestelling werd vlot en op prima wijze thuis afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad van der Meer 09-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed indeling van de winkel, vooral een nummertje bij de ingang is goed geregeld

Service
Goede mail wisseling en goed geholpen in de winkel. Wij wonen niet dichtbij,

Assortiment
Zowel in de winkel of via de web shop

Aanbeveling
Wij vinden het een fijne winkel helaas voor ons is wel veer rijden om een goed oordeel te vragen over een product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabtje 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk. Bij de keuze van product, heb je meteen ook de keuze uit gecombineerde pakketten waarbij je bijv. printer direct kunt kopen met inkt, aan een voordeligere prijs dan afzonderlijk te kopen.

Service
Geen gebruik moeten maken van service na verkoop.
Gekochte artikel was keurig ingepakt.
Levering was gratis (boven 100 euro).
Levering de volgende werkdag!

Aanbeveling
Bestelling en levering verliep vlekkeloos! En scherp geprijsd.

Extra toelichting
Bestelling en levering verliep vlekkeloos! En scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shaharazzad 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henvas 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is soms wat minder duidelijk iets te vinden, als je verkeerde zoekterm invult.
Dit gaat alleen op bij de webwinkel. Op Urk gaat het snel en goed

Service
Snelle respons,soms ontstaat er na een antwoord behoefte aan een volgende vraag. Ook dit weer alleen voor de webshop. Op Urk wordt je voor service indien mogelijk, meteen geholpen

Assortiment
prima

Aanbeveling
Klant vriendelijkheid, service en bereikbaarheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Candari 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site, voldoende info!

Service
uitstekend! levertijden zijn betrouwbaar! orderafhandeling zeer snel en professioneel.

Assortiment
tot nu toe alles kunnen vinden bij cameranu.nl naar wat ik zocht. groot assortiment en scherp geprijsd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ValleyChannel 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker overzichtelijk, info snel te vinden

Service
Als er iets niet klopt geen gezeur en snel herstelt

Assortiment
Uitstekend, niets te klagen, alles is er

Aanbeveling
Prima zaak, ook leuk om naar toe te gaan.

Extra toelichting
Tot nu toe alleen positieve ervaringen. Ook in de winkel zelf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lieske1 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
ze weten wat ze verkopen!

Assortiment
uitgebreid!

Aanbeveling
helder format. en mensen met kennis van zaken achter de balie....
minpuntje: wel jammer van de slechte koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

shooter52 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Breed assortiment; wat ik zoch was snel gevonden

Aanbeveling
keurige en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Swiep 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
enorme verscheidenheid aan camer's en accessoires voor elke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WimK1955 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
Snelle leveringen en bevestiging van de bestelling

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in apparatuur en accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Kuppers 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site van Camera.nu is zeer gebruiksvriendelijk. Snelle navigatie.

Assortiment
Op Camera.nu vind ik wat ik zoek, altijd.

Extra toelichting
Camera.nu is een voor mij bekende winkel. Tot nu toe heb ik twee maal ervaring gehad met bestellen bij deze winkel. Beide keren bevielen heel goed. Veel keus, betaalgemak, en prima communicatie. De spullen worden snel geleverd en goed verpakt. Daarbij kijk ik altijd op prijs/vergelijksites naar de prijs van artikelen die ik wil bestellen en daar komt deze winkel altijd als een van de goedkoopste uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitze de Jong 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, veel betaalmogelijkheden.

Service
Snelle reactie op vragen

Assortiment
Breed en redelijk diep....

Aanbeveling
Zeer aanbevelenswaardig

Extra toelichting
Snelle levering, goede informatie, zowel online als per telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Roos 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksgemak is top!

Service
Om half 11 besteld en volgende dag om 10 over 11 in huis. Geweldige service!

Assortiment
Perfect, ze hebben alles wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Als iemand op zoek is naar een camera zal ik diegene zeker cameranu.nl aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jiyu Wang 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
fast delivery

Aanbeveling
cheaper price, real quality

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkvanlenthe 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen

Service
Bestelling volgende dag thuisbezorgd

Assortiment
Ruim voldoende keus

Extra toelichting
Overzichtelijke website met duidelijke produktinformatie, maar ook een mooie winkel in Urk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert D 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site. Goede toelichting

Service
Snelle levering, goed verpakt en updates via mail over status bestelling.

Assortiment
De titel van de site zegt het al camera, helaas nog geen andere artikelen dan camera gerelateerd.

Aanbeveling
Nog nooit zorgen gemaakt om een bestelling! Altijd correct geleverd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fotoplak.nl 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
's Avonds bestellen en de volgende morgen geleverd. Snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews