cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annnemarie 04-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is duidelijk ingedeeld, producten zijn makkelijk te vinden

Service
Vrijdagavond rond 20.00 besteld, zaterdagochtend al in huis. Netjes!

Assortiment
Veel keus uit verschillende merken en varianten, goede prijzen.

Extra toelichting
Cameranu heeft een uitgebreid assortiment in verschillende prijsklasses. Ik was op zoek naar een niet al te duur filter voor mijn lens en ben prima geslaagd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F.P. van Waning 04-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder enige dwang kan je rustig bekijken wat je eventueel wil aanschaffen

Service
Als je een keus gemaakt wworden door gerichte vragen gevraagd of je de juiste keus hebt gemaakt.

Aanbeveling
Iemand die zoekende is naar een camera kan bij camera-nu altijd slagen in iedere prijsklasse

Extra toelichting
Een winkel die een perfecte sfeer uitstraalt met zeer behulpzaam en deskundig personeel waar geen dwang achter zit om iets te verkopen. Een winkel waar wij als senioren zeer veel waarde aan hechten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheComedian 04-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen ging makkelijk en snel.

Assortiment
Camera en tas en SD kaart waren goed te kiezen.

Extra toelichting
Ineens besloten dat we een videocamera 'moesten' hebben. Makkelijk besteld en betaald bij deze webshop. Werd volgende dag geleverd, goed verpakt, niets te klagen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Foxhunter3 04-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijker kan niet. Kies maar uit en het komt naar je toe. Misschien nog wat extra filters?

Service
Als een artikel niet op voorraad is moeten jullie de klant beter op de hoogte houden. Ze betalen immers vooruit. Direct melden wat de oorzaak is van de vertraging en verwachte levertijd afgeven, niet een paar dagen wachten.

Assortiment
Ik mis niks qua fotografie, en ik denk dat omdat jullie nog allerlei andere producten erbij doen, de website goed overzichtelijk is.

Aanbeveling
De prijs behoort vaak tot de beste, er is geen belemmering om jullie aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sebas2005 04-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk op de sites aangegeven.

Service
uitstekend

Assortiment
alles op voorraad

Aanbeveling
maakt waar wat er beloofd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenart 03-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met de snelle behandeling van CameraNU.nl. De producten die verkocht worden zijn van goede kwaliteit en de levering is super snel! Bedankt voor de goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicky Deenen 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is heel gemakkelijk! Alles is super snel te vinden!

Service
Ik heb een maal moeten mailen en ik kreeg direct een uur later antwoord!

Assortiment
Deze winkel heeft bijna alles wat ik wil hebben.

Aanbeveling
Goede site, betrouwbaar en goedkoop. Wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden met deze winkel en ik raad het op mijn fotografie opleiding al iedereen aan! Binnenkort zal ik ook het cactus V5 product bij deze winkel kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claassena 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Helmer 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
veel sneller kan het niet denk ik.

Service
's avonds voor 22 besteld, volgende morgen om 10.34 aan mijn voordeur

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

denisloos 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
heldere website

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goede communicatie, scherpe prijzen en snelle afwikkeling van mijn bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hayu601 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
I can only say : Best place for camera shopping, I ordered at 9 pm, the next day at 2 pm, my order was already in my hand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm Lok 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de zoekmachine kun je opgeven voor welk merk body je een objectief zoekt, hierdoor krijg je snel een overzicht van de mogelijke merken en mogelijkheden.

Service
Van mijn gekochte objectief functioneerde de auto focus niet goed. Na het terugsturen van de lens kreeg ik per omgaande een nieuwe lens toegestuurd. Ook het terug sturen was gratis.

Assortiment
Het assortiment van sigma is indrukwekkend. De echte hele dure merk lenzen blijken wat minder voorradig.

Aanbeveling
Deze winkel heeft een naast goede prijzen ook goede adviezen en service.

Extra toelichting
Ik ben ondanks een vervelende ervaring erg goed behandeld met name de folowing up was perfect. Naast een goede webshop, aardige en kundige mensen aan de telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ebdierenfotografie 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
staan altijd voor je klaar

Assortiment
ze hebben tot nu toe alles wat ik wil

Aanbeveling
adviseer het iedereen\

Extra toelichting
ze zijn goed bereikbaar. deskundig advies en altijd vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VictorDroogh 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk online bestellen

Service
Ik had voor mijn aankoop verschillende specifieke vragen gesteld welke snel en uitgebreid beantwoord werden

Assortiment
Bijna alles wat je kan bedenken hebben ze voor verschillende type camera's

Aanbeveling
Mij is deze winkel ook aanbevolen, na wat reviews gelezen te hebben en prijzen vergeleken heb ik voor deze winkel gekozen. Dus ik zou de winkel ook aanbevelen.

Extra toelichting
Prima winkel, goede service. Alles snel ontvangen en vragen goed, snel en volledig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapdee 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op het internet uitzoeken wat je wilt hebben en dan in de webshop van Cameranu bestellen. Betalen met iDeal en vervolgens heb je het razendsnel in huis. Een afkoelingsperiode van 14 dagen maakt ook nog eens dat het product, in geval het niet voldoet, binnen deze termijn kan worden geretourneerd. Daarnaast geeft deze zaak ook nog eens twee jaar garantie.

Service
Een apparaat dat niet aan mijn verwachtingen voldeed kon ik zonder probleem onbeschadigd en in originele verpakking terug brengen en omruilen voor een ander product. Geen kwaaie gezichten maar één en al hulpvaardigheid. Ongekend!!!

Assortiment
Levensgevaarlijk. Het doet nog het meest denken aan de snoepwinkel uit mijn reeds lang vervlogen jeugd.

Aanbeveling
Ik ben er zeker van dat iedereen wordt behandeld zoals mij is overkomen. Aan dat advies houd ik dus in geen geval kwade gezichten over.

Extra toelichting
Cameranu.nl hanteert een prijsniveau dat ik in andere fotozaken nog niet heb kunnen vinden. Dit, in combinatie met de sublieme service, klantvriendelijkheid en expertise van het personeel, doen mij voor mijn aankopen telkens weer bij deze webshop terugkomen en voorlopig zie ik dat ook niet veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Kartowirijo 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is allemaal duidelijk beschreven

Service
ik kan niks anders zeggen dat ik er dik te vreden mee ben.

Assortiment
ruime assortiment en goedkope prijzen.

Aanbeveling
dat het een makkelijke site is met ruime keuzes en aantrekkelijke aanbiedingen, en bij niemand anders goedkoper is.

Extra toelichting
Wij zijn dik tevreden hoe alles is verlopen, van bestellen tot dat het is afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdam1980 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had

Service
Erg vriendelijk en direct te woord gestaan aan de telefoon. Werd netjes gebeld over tijdstip waarop mijn bestelling zou worden afgeleverd. En na aflevering (ik was niet thuis) werd ik netjes gebeld dat ze het bij de buren hadden bezorgd.

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Heldere site, vriendelijk personeel, goede service & aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 74 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en gemakkelijk om iets te bestellen.

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Goed product,goede prijs en snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sdel 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
IDeal-betaling weigerde de eerste keer, verder prima bestelproces

Service
Geen vragen, website voldoende duidelijk. Levertijd uitstekend.

Assortiment
Prijzen zijn concurrerend, assortiment relatief groot, goede partij om de grootste en beste fotografiewebsite van NL te worden

Aanbeveling
Idem

Extra toelichting
Goed assortiment, concurrerende prijzen, zeer gebruiksvriendelijke website

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

NJVPeterson 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk een product te vinden op de website. De eerste keer was meteen duidelijk hoe het betalingsproces ging.

Service
Ben nooit naar de fysieke winkel geweest maar schijnt makkelijk te vinden. De service online is goed ik kreeg snel reactie op mijn vraag over een product. De producten worden op tijd geleverd vaak sneller dan verwacht. Ook sturen ze meteen een trackingnummer waar je meteen op kan zien wanneer je het pakket kan verwachten.

Assortiment
Ze hebben zowat alles op het gebied van fotografie en filmen. Er zijn bijvoorbeeld producten die misschien niet meteen betaalbaar zijn voor de beginners maar daarvoor hebben ze wel een goedkoper alternatief voor dat van kwaliteit goed is.
De prijzen zijn vaak het goedkoopst hier of het scheelt maar heel weinig met de concurrent.

Aanbeveling
Ze hebben zowat alles. Betaalbare prijzen en leveren snel het product thuis.

Extra toelichting
Dit is denk ik de enige winkel waar ik producten koop op het gebied van fotografie. En dan ook nog online want de winkel ligt te ver weg voor mij. De meeste speciaalzaken verkopen hun producten veel duurder dan bij CameraNu. En op de website kan ik lekker op me gemak de producten bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suusjev1 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De spullen zijn makkelijk te bestellen en er staat een duidelijke uitleg bij.

Service
Je krijgt een indicatie over wanneer je spullen bezorgd zullen worden. Mijn bestelling liep vertraging op, maar daar kreeg ik netjes een melding van met excuses erin voor het ongemak. Dit heb ik nog niet vaak bij andere sites meegemaakt.

Aanbeveling
Ik heb product dat ik heb gekocht al aanbevolen. Omdat ik het handig vind en het makkelijk te bestellen is via deze site.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marco7419 02-10-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Het product dat ik zocht had Ik snel gevonden

Service
Bevestiging, verzending en ontvangst liepen gesmeerd...

Assortiment
Wat ik nodig had zat er tussen. ... En wat ik nog meer wil ook....:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mugo 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Makkelijke zoekfunctie. Niet teveel 'poespas' op de site, gewoon rustig en overzichtelijk!

Service
Super goede en snelle levering. Ook als je een vraag stelt via de mail, krijg je vrijwel direct een duidelijk antwoord.

Assortiment
Ruim assortiment. Ook bij de plaatsing in het winkelmandje krijg je automatisch handige extra producten te zien.

Aanbeveling
Prima internet winkel! Snelle en veilige levering. Ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Pakje Gemak, erg handig als je vaak van huis bent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

InSomNiaC 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk, snel en door de filters in het menu, ben je zo waar je wezen moet.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus, pakket is goed en stevig ingepakt.

Assortiment
Nog nooit iets niet gevonden bij cameranu.nl .

Aanbeveling
ze doen het zo als het hoort. snel,strakke prijzen en ruim assortiment

Extra toelichting
Al een aantal items gekocht via cameranu.nl. Altijd de volgende dag geleverd, correct verpakt en tegen scherpe prijzen. Ook de accessoires zijn scherp geprijsd, wat bij andere shops nog wel eens anders is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 1956 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is erg duidelijk, het pakje werd door post.nl een dag te laat bezorgd maar werd door cameranu.nl goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
zeer ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joukje86 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het nergens moeite mee gehad en als dat wel zo was bellen en je werd perfect en snel geholpen.

Service
Was gewoon super.

Assortiment
Tot nu toe nog niet iets niet kunnen vinden wat ik zocht dus goed.

Aanbeveling
Alles is goed, heb de winkel ook al aan vrienden aanbevolen want ben gewoon erg tevreden.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met deze winkel en webshop heb geen nadelen kunnen vinden tot op heden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Martens 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het kan niet simpeler

Service
geheel volgens verwachting snel afgehandeld

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
antwoorden spreken voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

consuPeet 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prima Website. soepele afhandeling.

Service
product was supersnel binnen. Volgens de site was het een voorraadproduct en dat klopte dus ook.

Aanbeveling
Geen enkele reden om hier niet te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk61 02-10-2013

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Zoals bij de meeste online winkels zit het met het gemak, assortiment en service, wel goed bij Cameranu, ik had 2 flitsparaplu's van Elinchrom besteld welke op de site "Op voorraad" stond, deze voorraad bleek er echter maar 1 te zijn, dan wordt de levertijd niet 24 uur, maar een week, dat hoorde ik toen ik na 2 dagen ging bellen waar mijn producten bleven... er is toen wel een paraplu al verzonden, en 1 nagezonden zonder extra kosten. Het verzenden van de paraplu's is GEEN goede zaak, deze worden niet in de originele Elinchrom box verstuurd, maar gewikkeld in plastic folie, zeer kwetsbaar dus, dat bleek ook bij de nagezonden paraplu, daar was de punt van verbogen !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex Segers 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is overzichtelijk en eenvoudig keuzes te maken en verder te winkelen en af te ronden

Service
Vooral mail gezonden met specifieke vraag. Snel antwoord. Antwoord was helaas niet juist vanwege kennelijk onvoldoende kennis van het product.
Afwikkeling van besteld item is echter perfect gegaan. Snelle levering.

Assortiment
Voldoende keuze in producten. Prijs is redelijk concurrerend.

Aanbeveling
Al met al een prettige manier van winkelen met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jan dummy 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
redelijk eenvoudig te bestellen

Service
actuele e-mail informatie over de voortgang van de bestelling

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
geen problemen gehad, maar fysiek ligt de winkel ver weg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam 10000000 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en niet te moeilijk

Service
Was er snel, en goed verpakt

Assortiment
Leuke keuze

Aanbeveling
Veel keuze en scappelijke prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JurgenCee 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is erg compleet en eenvoudig in gebruik. De winkel is erg verzorgd en heeft een groot assortiment. Zeer de moeite waard om voor naar Urk te rijden.

Service
Altijd goed contact gehad, het juiste antwoord op mijn vragen en een goede afhandeling van aankopen, ruilen en huren.

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles.

Aanbeveling
Een betere winkel heb ik persoonlijk niet ervaren.

Extra toelichting
Niet de goedkoopste, maar wel een scherpe prijsstelling. Uitgebreid assortiment, snelle leveringen en goed bereikbaar. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny72 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk bestellen bij de website, zonder een account aan te hoeven maken.

Service
Bestelling zou volgens de site binnen 2 werkdagen worden geleverd. Dit lukte niet ivm vertraging bij de post. Dit werd netjes vermeld via een mail van CameraNU.nl

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willempie11 01-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzicht van toestellen (o.a. de verschillende te leveren kleuren)

Service
Snelle levering. in een nette doos met pakbon

Assortiment
Geen probleem om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Geen enkele punt om een opmerking over te plaatsen

Extra toelichting
Duidelijke webshop met veel keuzes. Indien je twijfel met je keuze kan je de winkel bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.E.Haandrikman 01-10-2013 In de winkel gekocht
URK De Spijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In het begin uiteraard zoeken naar mogelijkheden. Binnen een week maak ik toch echt leuke foto's. Dat vind ik niet alleen maar ook de mensen om me heen. er zijn er bij die volgens mij wat jaloers zijn.....

Service
Een heel prettige, ongedwongen benadering van uw medewerkers. Goed adviserend en naar de wensen van de klant, mijn persoontje dus.

Assortiment
Nog nooit zo'n enorme verzameling gezien in een fijne overzichtelijke ruimte

Aanbeveling
De naam Cameranu is reeds meerdere keren genoemd, gevraagd of ongevraagd.

Extra toelichting
Volgens mij een zeer geschikte camera voor mijn doeleinden. verschillende personen gaven mij een compliment voor de keuze en speciaal mbt de mogelijkheden van mijn camera. (Oh ja dat had ik nog niet vermeld : Panasonic Lumix dmc-G5)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo blijefotos.nl 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede overzichtelijke site die aan de voorraad is gekoppeld. Zo voorkom je om voor niets naar de winkel te komen

Service
Super goed geholpen door deskundige mensen die weten waarover ze praten.

Assortiment
Breed en diep tegen marktprijzen

Aanbeveling
Dat doe ik al en menig contact is op mijn aanraden bij jullie terecht gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

markovanderbeek 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesbeth34 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijk aangegeven wat er gedaan moet worden

Service
De dag waarop het pakje gebracht werd waren we niet thuis. Er zat een keurig briefje in de brievenbus met daarop vermeld dat ze de volgende dag weer zouden komen.

Aanbeveling
Geen negatieve ervaringen

Extra toelichting
Wat deze winkel beloofde, hebben ze ook waar gemaakt. Snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ties55555 01-10-2013

Algemene score

6,3

Gemak
Duidelijke site en snelle levering, voor grote artikelen die je laat afleveren met Pakje gemak.

Service
Bij kleine artikelen kun je beter geen gebruik maken van "pakje gemak". Ze gebruiken deze service dan niet! Je pakket wordt dus niet aangemeld. Maar gewoon verzonden naar Bruna op jou naam. (het is een slechte kosten besparing van het bedrijf of een slordige fout op de de site, het is maar hoe je het bekijkt.)Het is dat de Bruna eerlijk was, anders was mijn pakje weg!!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 17-10-2013

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben naar aanleiding hiervan, contact met u gehad en onze procedure aangepast. Ter compensatie voor het ongemak hebben wij u de aanschafprijs van uw order vergoed. Wij nemen aan dat alles weer naar wens is.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Josianne 01-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk en betalen/bezorgen werkt snel en duidelijk.

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaalde cameralens, en deze hadden ze. Verder heb ik niet heel erg in het assortiment gekeken.

Aanbeveling
Ik kon het product ook op m'n werk laten bezorgen (wat erg fijn is, aangezien ik daar iedere dag ben). Fijn dat je tot 22.30 uur kunt bestellen en dat het dan de volgende dag alsnog in huis is. Niets zo vervelend als lang moeten wachten op een product wat je net besteld hebt. Prijzen van de producten liggen ook goed!

Extra toelichting
Een hele fijne overzichtelijke webshop, waar de prijzen relatief goedkoop zijn (goedkoper dan veel andere websites). Heel fijn is dat er tot 22.30 uur besteld kan worden en dat je het product de volgende dag alsnog in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Puma200 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site zit heel goed in elkaar. Kind kan de was doen.

Service
ik heb geen contact gezocht met cameranu.nl maar heb dat wel een keer eerder gedaan en werd zeer vriendelijk geholpen.

Assortiment
zeer uitgebreide winkel met bijna alles op voorraad.

Aanbeveling
Ik beveel iedereen deze site aan die op zoek is naar een camera of accecoires.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant van cameranu.nl en zal dat ook blijven aangezien alles bij elke bestelling na wens verloopt en de producten zijn tiptop in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeReptons 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
heldere site en bestelmogelijkheden

Service
keurig dag later bezorgd

Aanbeveling
komt afspraken goed na, duidelijke info over verloop order.

Extra toelichting
prima prijsstelling en dag later bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Leroy Dee 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mijn keuze voor de EOS-M stond al vast. CameraNU.nl was niet alleen de goedkoopste aanbieder maar ook vond ik de bestelprocedure van hen het makkelijkst werken.

Service
Via mails goed op de hoogte gehouden van moment van leveren en keurig anoniem verpakt ontvangen in mijn postbus.

Assortiment
Het assortiment is wellicht kleiner dan bij andere fotocamera web shops maar ik vindt het voldoende, breed en overzichtelijk.

Aanbeveling
Er is voldoende nieuwe apparatuur te vinden en heel handig ook nog tweedehands spul wat bij de meeste andere aanbieders ontbreekt.

Extra toelichting
No nonsens winkelen in goede web shop met lage prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AWdeB 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurig op tijd geleverd met eigen koerier.

Assortiment
Zowel de camera, een canon XA20, als de accu en de losse acculader waren uit voorraad leverbaar tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijs, snelle levering

Extra toelichting
Groot assortiment, scherpe prijs, snelle en veilige levering met eigen koerier (dat kost wel extra).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Saban 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk site, makkelijke bestel procedure. en Snel bezorgd.

Service
Ik ben ook een keer in de winkel geweest, behulpzaam en deskundig personeel en je wordt goed geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, ieder kan hier terecht voor de beste spullen voor zijn camera.

Aanbeveling
Overzichtelijk zaak en snelle levering ideaal als je iets snel huis wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

channed 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede zoekmogelijkheden, fijne structuur van de website.

Service
Prima.

Assortiment
Zeer ruime keuze van camera benodigdheden

Extra toelichting
Ook fijn dat je met Paypal kan betalen en verzending boven 100 euro gratis is!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van teeffelen 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden wat ik moest hebben, en vooral wat het product kan/niet kan tov andere producten.

Service
makkelijk bestellen, snel en duidelijk betalen en zeer snel thuis

Assortiment
ruim assortiment, altijd keuze

Aanbeveling
alles aanwezig, concurrerende prijzen, duidelijke omschrijvingen, helder, snel thuis

Extra toelichting
alles aanwezig, concurrerende prijzen, duidelijke omschrijvingen, helder, snel thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie Enschede-Oost 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen moeilijk gedoe

Service
's Avonds besteld, volgende middag al in huis, zoals beloofd!

Assortiment
Je raakt niet uitgekeken

Aanbeveling
Je stelt een ander niet teleur als je hem hier iets laat bestellen.

Extra toelichting
Ik vond de producten die ik zocht nergens goedkoper. Dat ik het tot 22:30 's avonds kon bestellen en het de volgende middag al in huis had was helemaal mooi. Wat moet je er nog meer van zeggen, ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnSpijkers 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Bestellen bij Cameranu.nl gaat makkelijk en snel. De bestelling werd keurig de volgende dag afgeleverd op het door mij opgegeven adres. Daarnaast zijn de prijzen bij Cameranu.nl net even wat scherper dan bij de concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews