cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans_EOS1s 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere navigatie, duidelijke site

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke site, breed assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Smedema 12-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is stijlvol,ruim en overzichtelijk ingedeeld. Alles oogt en voelt goed.

Service
Het personeel is heel attent en behulpzaam, vriendelijk ook. De koffie-en theepantry is ook heel uitnodigend.

Assortiment
Alles is er. Alles. Goed opgesteld en toegankelijk, zoals alle camera's die je in de hand kunt nemen en aan alle kanten bekijken.

Aanbeveling
Het is een mooie, ruime en moderne winkel, die uitnodigt om rond te kijken en je te orienteren.

Extra toelichting
Ruim een jaar geleden heb ik hier een Panasonic fotocamera gekocht (DMC-TZ30). Een uitstekende koop en goed geholpen. Onlangs haperde de lens steeds meer. Ik heb de camera teruggebracht en hij is in de reparatie genomen. Keurig geholpen. Ik kreeg hem terug met een nieuwe lens, zonder kosten, terwijl de garantietermijn met een maand overschreden was. Dat noem ik nog eens service. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoleDTC1973 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige website, snelle levering

Service
aangetekende levering binnen 1 dag

Assortiment
heel veel keus binnen 1 productgroep

Extra toelichting
Dit is een zeer gespecialiseerde webshop, met binnen een klein gebied een heel ruim assortiment. Ik heb hier dé laptopsleeve gevonden voor een lastige maat (14 inch), en had hem de volgende dag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim harwig 12-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schippers 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en makkelijk bestellen

Service
Bij een probleem wordt je telefonisch direct geholpen

Assortiment
veel keuze tegen scherpe prijs

Extra toelichting
Prettig om te winkelen via de site en bij problemen of vragen is de telefonische support uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariët Hebbink 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman2665 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is heel overzichtelijk en slim opgebouwd, ik vind er alles wat ik nodig heb.

Service
Snelle levering en afhandeling van zaken.

Assortiment
Ik vind hier altijd alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik zeg altijd, als Cameranu in het rijtje staat, bestel het dan daar.

Extra toelichting
Eerst kijk ik naar de prijs, al zou het bij een onbekende zaak dan iets duurder zijn dan zou ik het toch bij Cameranu bestellen omdat de ervaringen erg prettig zijn. Meestal eerst Cameranu zo scherp geprijsd dat de keuze voor de hand ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBoomer 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle informatie is duidelijk te vinden en wordt precies nagekomen

Service
De reparatie die ik liet doen, na een ongelukje met de camera, werd zorgvuldig behandeld. Ik was op elk moment precies op de hoogte van de stand van zaken.

Assortiment
Alles waar ik informatie over zocht was voorradig. Ik kan het hele assortiment uiteraard niet beoordelen.

Aanbeveling
Hoewel het een webwinkel is, wordt je persoonlijk behandeld als in een gewone winkel.

Extra toelichting
Ik heb een aantal keren telefonisch en online contact gehad met een medewerker van CameraNu. Eerst bij de aanschaf van een camera en laatst in verband met reparatie na een ongelukje met de camera. In alle gevallen werd ik correct en prettig behandeld. Opvallend vond ik dat ik de defecte camera naar Urk kon opsturen en CameraNu verder bemiddelde in het reparatieproces. Wat er gebeurde was ook erg inzichtelijk omdat ik steeds op de hoogte werd gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TioTrozo 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via Kieskeurig.nl heb ik doorgeklikt naar de site van Cameranu.nl. Deze internetwinkel behoort bij de goedkoopsten en heeft goede beoordelingen. De site van Cameranu.nl werkt heel intuïtief, ook als je zoekt naar andere producten. Het menu is duidelijk en wat je zoekt heb je snel gevonden.

Service
Erg belangrijk bij het bestellen via internet is dat de belofte van snelle levering wordt nagekomen. Bij Cameranu.nl heb ik een goede ervaring gehad. De camera is de volgende dag geleverd en zat keurig verpakt.

Assortiment
Op het gebied van fotografie heb ik niets kunnen bedenken wat nu niet in het assortiment zit. Erg handig is ook dat bij de camera een pakket inclusief accessoires wordt aangeboden. Hierop wordt bovendien een korting tot 20% gegeven.

Aanbeveling
Goed, snel en aantrekkelijk geprijsd.

Extra toelichting
Bij het kopen via internet is het altijd maar afwachten of de belofte wordt waargemaakt van: voor een bepaalde tijd bestellen is de volgende dag leveren. Ik heb bij Cameranu.nl in ieder geval een goede ervaring gehad. Pro-actief worden nuttige accessoires met korting aangeboden. Het assortiment is bovendien prima. De bestelde camera werd keurig verpakt via Post.nl ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco eerden 11-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar. Goed parkeren. Overzichtelijke winkel. Professionele uitstraling.

Service
Prima meedenken en alternatief aanbieden.

Assortiment
Voor elke prijs voor elke vraag een oplossing/aanbieding

Extra toelichting
Top winkel. Specialistisch advies en prettig personeel. Meedenken voor een oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie_R 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zie algemeen

Aanbeveling
Service en koffie prima er worden allen geen "webprijzen" gehanteerd.

Extra toelichting
Ik ben in de winkel geweest en daar is de service en after service prima in orde. Helaas worden er geen webprijzen gehanteerd maar gewone adviesprijzen. Dat valt een beetje tegen maar voor goede service mag betaald worden.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

ingrid welbergen 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik hoefde alleen maar te bestellen via internet en daarna hoefde ik niets meer te doen. Mijn bestelling werd gewoon thuisbezorgd.

Service
Doordat ik niets meer hoefde te doen en mijn bestelling gewoon thuisbezorgd werd, vind ik een stukje service. Ik hoefde helemaal niets te doen.

Assortiment
Er was genoeg om uit te kiezen.

Aanbeveling
De service e.d. is zo goed dat ik niet zou weten waarom ik dit bedrijf niet zou aanbevelen. Het is een goed bedrijf.

Extra toelichting
Ik ben dusdanig tevreden met camera.nu dat ik een volgende keer absoluut hier weer ga bestellen. Er is genoeg om uit te kiezen, de service is goed en de bestelling wordt snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beweck 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris_J1 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zowel de productomschrijving, de site en het bestelproces is duidelijk.

Service
Super goede service, vlotte reacties op mails en een vast contact persoon die precies van mijn situatie af wist.

Assortiment
Alle accessoires en objectieven die ik voor mijn camera zou willen hebben worden op de site aangeboden.

Aanbeveling
Zeer snelle levering, snelle service en een scherpe prijs.

Extra toelichting
Ik ben echt zeer tevreden over CameraNU, ten eerste werd het product tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Ik kocht hem om 22:00 en hij werd dezelfde dag nog verstuurd. Helaas had ik een typefout gemaakt in de postcode waar ik pas de volgende ochtend achter kwam. Ik heb gebeld naar CameraNU, werd vriendelijk te woord gestaan en ze hebben dit direct met PostNL geregeld. Helaas lijkt PostNL zelf hier niet echt een goede procedure voor te hebben waardoor mijn pakket vertraging opliep, maar CameraNU zat hier boven op en zorgde ervoor dat mijn pakketje alsnog zsm en goed geleverd werd. Als ik in de tussentijd contact opnam met CameraNU wisten zij precies wat er aan de hand was en hoefde ik niet telkens mijn verhaal weer te doen. Mijn volgende bestelling is zeker weer op deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mojo101577 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een heldere website waar je laagdrempelig doorheen geloodst wordt

Assortiment
Voor mij een ruim assortiment. Ik was heel gericht op zoek naar een kleurenprinter voor thuis, draadloos met scan mogelijkheid. Daar was voor mij een ruime keus in met helder omschreven in de productinformatie wat de verschillen waren

Aanbeveling
De online winked is overzichtelijk, je weet wat je koopt en bovenal is de prijs-kwaliteit verhouding heel goed.

Extra toelichting
Een heel goede prijs-kwaliteit verhouding, duidelijke productinformatie

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marjan_01 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide productinformatie en eenvoudige bestelprocedure. Duidelijke informatie over hoe alles verloopt.

Service
Ik heb met de klantenservice gebeld omdat ik een vraag had over het product. Ben uiterst vriendelijk en professioneel te woord gestaan, geen verkooppraatje maar prima informatie.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Heb al vaker besteld bij CameraNu, slechts positieve ervaringen. Of je nu in de winkel om advies vraagt of via de telefoon/site, je wordt vakkundig geholpen.

Extra toelichting
Ruime keuze, snelle verzending maar bovenal vakkundig advies op een prettige manier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marja1971 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sonja Verlinde 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je krijgt wat je besteld, ziet meteen of het op voorraad is.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden wat de status van je bestelling is en ze maken hun belofte van levering waar

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
CameraNu is een zeer uitgebreide web shop, die doet wat ze zeggen. Prima levering van mijn camerabody. Zorgvuldig verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schaap5 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via google op uw site gekomen en het was heel makkelijk om mijn artikel te vinden en te bestellen

Service
prima,de bestelling naar wens afgehandeld!

Aanbeveling
omdat mijn bestelling snel en naar wens is afgehandeld kan ik deze winkel aanbevelen aan iemand anders

Extra toelichting
Ik ben tevreden over het afhandelen van mijn bestelling. Snel geleverd, keurig verpakt en een duidelijke beschrijving op de pakbon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

big boss 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
alles in orde/afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel Houwing 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was even zoeken waar ik de lens kon vinden in de webshop. Daarna per telefoon vragen welke op de camera paste. Terugbelafspraak werd niet nagekomen....

Service
Als je eenmaal hebt besteld verloopt alles prima, zoals het hoort.

Assortiment
Niet s aan toe te voegen, zeer volledig.

Aanbeveling
Goede webshop, concurrerende prijzen, correcte afhandeling en levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Dekkers 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk menu, veel informatie. Snel af te werken.

Service
Telefonisch snel bereikbaar voor informatie.

Assortiment
Uitstekende voorraad! Heel veel spullen, voorraad informatie tot op heden 100% correct.

Aanbeveling
Altijd.

Extra toelichting
Zeer positieve ervaring met CameraNu.nl. Als eerste de Canon EOS 70D body op voorraad en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.d.V. 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat ik bij CameraNU online besteld heb. Allereerst was CameraNU de enige online winkel, die het product wat ik zocht, verkocht. De levering was erg snel, ondanks de indicatie 1-5 werkdagen lag mijn bestelling na 2 werkdagen op de mat. Kortom een goede winkel, waarbij het makkelijk is te bestellen en er goed en snel geleverd wordt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Analoger 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
. Een duidelijke website.
. De nodige en voldoende informatie over de foto-scanner die ik wilde aanschaffen.
. Compleet in die zin dat ik de nodige professionele software meegeleverd kreeg om deze scanner meteen te kunnen gebruiken.
. Het betalen via iDEAL verloopt snel en is zeer prettig.
. Tussen betalen en het krijgen van mijn scanner was slechts een dag.
. In de toegezonden e-mail met daarin de factuur ook een verwijzing naar het trackingsysteem van de bezorger. Zeer makkelijk
. En gratis bezorging !

Service
Uitstekende service. Een vraag die ik stelde over een aspect van de scanner werd binnen enkele uren beantwoord via e-mail.

Assortiment
Een goede en betrouwbare 'fotozaak'. Groot assortiment.
En, de scanner die ik heb aangeschaft lag beduidend lager in prijs dan bij andere zaken.

Aanbeveling
Zeer zeker vertel ik aan anderen de kwaliteit van deze winkel.

Extra toelichting
Een prettige, betrouwbare winkel die ook bereikbaar via e-mail of telfoon. Een winkel met een groot assortiment aan kwaliteits-spullen. De scanner die ik heb aangeschaft is zeer zeker een kwalitief goede flatbed scanner voor grote negatieven en foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdeboer 10-09-2013 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede hulp in te maken keuze van het foto toestel en vriendelijk personeel

Service
Kan niet beter.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goede vooraad

Aanbeveling
Zeer zeker, want zelfs een artikel kosteloos nasturen is geen probleem voor Cameranu.nl

Extra toelichting
Snel aan de beurt. Goede hulp om een keuze te maken voor het type toestel (4 type's), die ik in gedachten had. Voldoende parkeer ruimte bij cameranu te Urk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik_1980 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige overzichtelijke site, simpele maar effectieve merkfilters,

Service
Ervaring met de winkel in Urk; vriendelijke personeel en zoals aangegeven is op voorraad ook daadwerkelijk op voorraad. Mocht je last hebben van impulsaankoopgedrag: niet heengaan: alles ligt er namelijk ;)

Extra toelichting
Overzichtelijke website, winkel welke netjes is ingericht en vertrouwen inboezemend hier te maken te hebben met een professionele onderneming welke tegen scherpe prijs producten verkoopt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandoB 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mijn artikel was snel te vinden op de site. Stond een duidelijke productomschrijving bij.

Service
Bestelling was de volgende dag al in huis.

Assortiment
CameraNu.nl bood diverse varianten van mijn gezochte artikel aan. In vergelijk met andere aanbieders is de kwaliteit duidelijk beter.

Aanbeveling
Ga zeker weer terug om te bestellen en ik zal CameraNu.nl zeker bij vrienden en collega's aanraden.

Extra toelichting
Ben uiterst tevreden over het geleverde product en de uitstekende en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van de Werken 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima spul en mooi snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Liononline 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website werkt eenvoudig zoals je van een dergelijke website mag verwachten

Service
Qua levering dik in orde. Komen afspraken zoals vermeld op de website na. Ik heb 's avonds om 22.10 uur een artikel besteld en betaald en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Op het gebied van camera's en toebehoren is heel veel keus.

Extra toelichting
Vlotte en keurige afhandeling van de bestelling. De belofte op de website wordt absoluut waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 3 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker thuis winkelen. Meer informatie dan in de winkel

Service
Beloftes worden nagekomem

Assortiment
Prima winkel.

Aanbeveling
Was erg enthousiast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marcel timmerhuis 10-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen bij CameraNU.nl is heel eenvoudig en de site is heel overzichtelijk!

Service
In de winkel krijg je prima service, zeker op maandag net na elf uur want dan is het nog niet zo druk

Assortiment
Het assortiment van CameraNU.nl is volgens mij op hun vakgebied het breedste van Nederland

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering en goed advies indien gewenst!

Extra toelichting
In het algemeen komt alles zeer goed en professioneel over en dat wordt in sterke mate bevestigd wanneer je de winkel in Urk bezoekt! Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judogallery4all 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Supersnel

Aanbeveling
voor iedereen aan te bevelen

Extra toelichting
Camera Canon 1D x middags besteld. Ik had aangegeven met de post versturen. Enkele uren daarna kreeg ik van Cameranu een telefoontje dat de camera de volgende ochtend rond 10.00 uur bezorgd zou worden. De volgende dag stopte om 09.30 uur een busje van Cameranu en alles werd netjes geleverd. Ik mocht nog eerst alles controleren voordat ik de ontvangst tekende. Dat heb ik niet gedaan omdat de verpakking er perfect uitzag, en al vertrouwen wekte. na het uitpakken bleek ook alles 100% in orde. Cameranu heeft er een nieuwe fan bij.TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GC de R. 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, heel gemakkelijk om iets te vinden

Service
's avonds rond 22.00 uur besteld. Andere dag 's morgens al thuisbezorgd.

Assortiment
ruime keuze, divers assortiment. vrijwel alles op voorraad.

Aanbeveling
Nu 3 keer iets gekocht. Toet nu alles perfect gegaan

Extra toelichting
Met een woord: prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thibault van der Laan 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk, en super snel. Geen onnodige problemen en de helpdesk is snel beschikbaar

Service
Zoals hierboven, super!

Aanbeveling
Er is niks op aan te merken. Sneller bezorgen dan dit kan gewoon niet.

Extra toelichting
10/10. Reden staat hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Devira 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Fijne webshop, snelle levertijden en een fijn menu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Zoo 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg duidelijke en overzichtelijke site.

Service
De volgende dag al in huis.

Aanbeveling
Ze hebben heel veel in hun assortiment je beoordeling

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gielen12 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bezige_bij 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede uitleg
Mocht direct vanalles proberen

Assortiment
Na me georienteerd te hebben op de website zijn we naar de winkel gegaan waar alles wat ik wou vergelijken op voorraad is

Aanbeveling
Zeker, prijs is goed. CaneraNu behoord zeker tot één van de betere aanbieders.

Extra toelichting
Het was niet de eerste keer dat ik bij CameraNu producten voor mijn camera koopt. Wederom een positieve ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pieter Scholten 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk omschrijving van het artikel en goed te vinden op de internetsite.

Service
de bestelling werd erg snel verzonden en dit werd duidelijk gemeld.

Assortiment
er waren meerdere mogelijkheden in keus.

Aanbeveling
ik zou iedereen CameraNu aanbevelen en zou zo zelf ook were bij hen bestellen.

Extra toelichting
Erg duidelijke site, goed assortiment en niet (te) duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Amsterdam 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle levering. Heb 's avonds besteld en het kwam de volgende ochtend aan.

Aanbeveling
Alles was uitstekend en snel geleverd.

Extra toelichting
Snel en goedkoop geleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

v Damme 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel in Urk is goed bereikbaar en biedt een groot assortiment waardoor een goed vergelijk van producten aanschouwelijk mogelijk is.

Service
Uitstekende uitleg met kennis van zaken.
Denkt mee in je wensen.

Assortiment
zie hoofdstuk "gemak"

Aanbeveling
Ik heb de winkel al bij div. mensen onder de aandacht gebracht.
Ook zij zijn erg enthousiast.

Extra toelichting
Een goede zaak verdient een pluim: bij deze!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Ariesen 10-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb mijn camera in de winkel gekocht, waar ik grandioos ben geholpen

Service
Het rijden naar naar de winkel was voor mij 100 km naar Urk
Maar de winkel heel makkelijk te bereiken

Assortiment
Het geen wat ik allemaal wilde hebben lag in vooraad in de winkeol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Tuiten-van der Valle 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Rustig thuis uitzoeken en duidelijke webwinkel

Service
Snelle bezorging en uitstekende garantie voorwaarden: uit eigen ervaring gemerkt dat garantie uitstekend geregeld is!!!

Assortiment
Ik heb geen verstand van camera,s, maar vond voldoende informatie om goed te kunnen kiezen. Overzichtelijk en voldoende keus.

Aanbeveling
Ik ben te spreken over de vlotte afwerking van bestelling en garantie op kapotte camera was uitstekend.

Extra toelichting
Persoonlijk contact is via mail mogelijk. Op vragen wordt keurig en vlot geantwoord. Ik had mijn digitale camera in een paar maanden stuk en kreeg zonder gezeur een nieuwe! Mocht zelfs kiezen uit kleur. Ik vind dit een dikke 10 punten waard en ga zeker positieve reclame maken voor jullie bedrijf. Heel erg bedankt voor de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cc2013 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Het assortiment van de winkel is vrij uitgebreid en de bestelling gemakkelijk. De producten had ik 's avonds besteld en ze werden de volgende dag al bezorgd, heel prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans18-55 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zelfs op een waddeneilanden binnen een dag bezorgd zoals aangegeven. Top, snelle levering en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwenkamp 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
je zeg dat het binnen de tijd geleverd wordt en dat is zo

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

AzNa 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het bestellen en betalen gaat super makkelijk. Ook nog eens een hele snelle levering. Tevens is het makkelijk zoeken op de site naar de juiste onderdelen.

Service
Ik had in eerste instantie een verkeerde maat lensdop besteld, maar mocht deze zelfs na openen terugsturen en kreeg binnen een dag een nieuwe (juiste maat) opgestuurd.

Assortiment
Voor alles camera's heel veel accessoires te vinden.

Aanbeveling
Zie bovenstaand.

Extra toelichting
Ik ben erg blij met de site, assortiment en de service die ik heb gekregen. De dame aan de klantenservice heeft heel goed meegedacht en geholpen en ik had binnen een dag het juiste product ontvangen nadat ik zelf eerst een verkeerde maat had besteld. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jrdunk8 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezocht+gevonden+bestelt+betaalt in minder dan vijf minuten. Gemakkelijker kan toch niet.

Service
Bevestiging en verzonden volgens plan. Perfecte service. En dan nog de beste prijs in Nederland.

Assortiment
Van alles en dan nog wat te maken met hun specialiteit. Niet meer niet minder.

Aanbeveling
Geen spekje problemen, enkelt gedaan wat werd belooft. Een website die ik kan aanraden zelfs aan onze koning aan toe !!!

Extra toelichting
Alles ging van begin tot einde zonder dat ik ook maar iets erop heb aan te merken. Het enige dat ik wel kan zeggen is dat met een bedrijf die op deze manier zaken doet mijn vertrouwen in websites zeker weer beter zal worden. Verander alstublieft niets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Ensing 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Doordat ik weinig thuis ben is het altijd lastig om iets te laten bezorgen. CameraNu heeft de mogelijkheid om het pakket op een afhaalpunt af te halen. Dat noem ik gemak!

Service
Vooraf even iets verifiëren is geen probleem. Slechts een belletje en ik had antwoord op mijn vraag.

Assortiment
Het assortiment is zeer compleet. Eigenlijk alles wat ik voor mijn Canon camera zou willen bestellen kan hier. Soms kan dit ook heel verleidelijk zijn om dan nog even iets mee te bestellen ;-)

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen vanwege bovenstaande opmerkingen. Kan geen slechte eigenschap bedenken waarom je hier niet zou moeten bestellen.

Extra toelichting
CameraNu is een totaal leverancier op het gebied van fotografie. Of je nu hobby of profesioneel fotograaf bent.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nick R 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kiezen, klikken en bestellen.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Vervolgens kwam alles, precies volgens afspraak, op tijd binnen.

Assortiment
Ik had een ruime keuze en kon selecteren wat ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Prima webwinkel met een goede, snelle service. Ik kan het iedereen aanraden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews