cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25465 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwald 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebereid

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Prima webwinkel met een ruim assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zkeros 16-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danio69 16-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Bezoek de site vaak eerder dan vergelijkingssites Dat zegt genoeg.

Extra toelichting
Het is goed dat ze niet in buurt zitten. Anders was zouden ze me nu bij gezicht kennen. Tot nu toe alleen maar prima ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Veen 1950 16-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
product is makkelijk te vinden, bestelling gaat als een zonnetje, betalen is eenvoudig

Service
Duidelijke mailing over de bestelling, heldere omschrijving over het verloop van de bestelling

Assortiment
Ruime keuze aan artikelen en merken. Bijna alle direct leverbaar, geen wacht tijd

Aanbeveling
Zeker, helder, geen onzin, levertijden zijn snel.

Extra toelichting
Fijne zaak helder en direct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sarah de Groot 16-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht, alles is overzichtelijk gerangschikt en het is niet nodig om eindeloos de hele site te doorzoeken.

Service
Mijn bestellingen kwamen snel en de artikelen voldeden (meer dan) aan mijn verwachtingen.

Assortiment
Voor de artikelen die ik zocht is het assortiment ruim voldoende. Ik heb prijzen vergeleken bij zowel internetshops als andere winkels en het feit dat ik voor CameraNU.nl blijf keizen zegt genoeg!

Aanbeveling
Zie bovenstaande, lijkt me duidelijk!

Extra toelichting
Ik heb niets toe te voegen aan bovenstaande beoordelingen en dat lijkt me ook overbodig. CameraNU is in alle aspecten uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gert65bos 16-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker normaal, zoals het hoort

Service
Keurig op de hoogte houden van...

Assortiment
Kunt het zo gek niet bedenken of het is gewoon aanwezig

Aanbeveling
Ook de knowhow is groot

Extra toelichting
Gewoon omdat het zo is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meijer 623 16-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig om te bestellen

Service
snelle en goede levering en ook het bestellen ging eenvoudig

Assortiment
Concurrerende prijs voor de camera

Extra toelichting
Een prima camera tot nu toe en zeker voor zijn prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim48 16-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De artikelen zijn gemakkelijk te vinden

Extra toelichting
goeie prijs-kwaliteit verhouding en ruim assortiment. Product wordt snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bos123 16-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel eenvoudig om de camera te vinden die ik nodig had en ook makkelijk om nog eventuele extra accessoires te bekijken die aangegeven werden. Snel te bestellen en gelijk bevestiging in je mail.

Service
Camera besteld en dezelfde avond nog een mail dat de camera verzonden was en volgende dag netjes in huis. Super!

Extra toelichting
Al met al erg tevreden over deze winkel. Makkelijk te vinden wat je zoekt, duidelijkheid over eventuele accessoires, nette prijs, goed op de hoogte gehouden van de bestelling, zeer snel in behandeling genomen en gelijk de volgende dag netjes bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Jacobs 16-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Nu al meerdere malen wat bij cameranu besteld en iedere keer netjes binnen 24 uur binnen. Ook via pakjegemakje dus direct bij postkantoor ophalen, erg handig! Goeje service tegen scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mique56 16-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar minuten bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis.

Service
Camera volgende dag al in huis en werd goed op de hoogte gehouden van de status van levering.

Assortiment
Ik vond meteen wat ik zocht en een stuk goedkoper dan de originele prijs.

Aanbeveling
Als de vorige punten met een 10 beoordeeld worden dan spreekt dit voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertan 16-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoeker invullen en direct het artikel voor je neus

Service
had een verlengzoeker besteld voor me mark 5d 3 maar het verkeerde artikel nr ingevuld deze was voor me oude camera canon 5 mark 2 werd simpel geruild en prijsverschil stond op me rekenig perfect dus

Assortiment
ze hebben echt alles in huis volgende keren weer bij ze bestellen

Aanbeveling
vriendelijk gemakkelijk goedkoop en snel in huis ook bij omruilen klasse

Extra toelichting
zie beoordeling gewoon een perfecte web(winkel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rein1958 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ff site bekijken kiezen bestellen betalen en je heb het snel in huis
klasse

Service
netjes en snel

Assortiment
van a tot z alles hebben ze

Aanbeveling
gewoon goed en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits Vinju 15-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig, goede omschrijving, duidelijke afspraken, voorwaarden, geeft mij vertrouwen als vaste klant.

Service
Super snelle levering en keurig op de hoogte van de zending, klasse.

Assortiment
Zeer ruime keuze !

Aanbeveling
Betrouwbaar, duidelijk, garantie, snelle verzending, service van uitstekend nvo

Extra toelichting
Prima webwinkel waar ik erg tevreden over ben in alle opzichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haastrecht1964 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De website was makkelijk leesbaar en goede specificaties van de producten

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar, goede informatie

Extra toelichting
De site is heel duidelijk. Er staan voldoende specificaties bij de producten en dat is op andere sites wel anders.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

SNELLEHARRY 15-03-2014

Algemene score

10,0

Gemak
de website is erg overzichtelijk, en het
is erg snel in huis

Service
snel goed en netjes

Assortiment
erg ruime keus

Extra toelichting
camernu.nl vind ik er overzichtelijk en mag er met plezier mn aankopen doen. het is erg snel in huis, en zeer netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klazien50 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
volop

Aanbeveling
vele soorten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.C. Racké 15-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig om de juiste artikelen te vinden en selecteren.

Service
's-avonds besteld en inderdaad op zaterdagmorgen voor 12.00 uur de TNT aan de deur. CameraNu beloofd en maakt waar.

Aanbeveling
Prijs is goed, veel artikelen van vele merken en prima levering. Daar kunnen veel webshops nog een puntje aan zuigen.

Extra toelichting
Hiervoor ook de Cactus v4 gehad maar die gaf nog wel eens problemen met de verbinding en was niet altijd betrouwbaar in het gebruik. De zender van deze set was ook vrij snel defect en dus was alles onbruikbaar. Na enig zoeken toch weer gekozen voor Cactus maar dan de V5 omdat de recensies daar veel beter van waren. Tot nu toe inderdaad meer dan uitstekend. Prima verbinding en werkt bijzonder prettig en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Mollema 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product dat ik zocht was goed te vinden en er stond ook voldoende informatie bij. Ook het plaatsen van de bestelling ging gemakkelijk.

Service
We hebben de camera op vrijdagavond besteld en hadden hem zaterdagochtend al in huis!

Assortiment
Camera.nu heeft een uitgebreid assortiment aan camera's maar ook aan bijbehorende producten.

Aanbeveling
Vanwege het goede assortiment, het gemak van de bestelling en de snelle levering zou ik deze site zeker aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WBH 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon mijn bestelling een in een paar eenvoudige stappen regelen.

Service
Om 22.15 uur besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Ondanks de naam Camera is het asortimnet veel ruimer dan fotografie alleen. Ik kom vast weer terug.

Aanbeveling
Mijn ervaring is erg positief.Daar mogen anderen ook van profiteren.

Extra toelichting
Ik ben erg blij met mijn aankoop. Zelfs na 22.00 uur besteld en tocch de volgende dag in huis.En voor de laagste prijs in de markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien130369 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hoef nergens heen en het word thuis bezorgd.

Service
Zeer snel

Assortiment
Snel en goed

Aanbeveling
Snel en goed.

Extra toelichting
Savonds voor 21.30 besteld volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tandvlinder 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ee overzichtelijke en gebruiks vriendelijke site.

Service
Camera Nu maakt waar wat door de klanten service, en op site wordt weergegeven aan lever tijden.

Assortiment
Camera nu beschikt over een uit gebreid assortiment, van vele goede artikelen!

Aanbeveling
Camera nu beschikt over een groot assortiment, en deskundigheid van het personeel. Wat de tijd heeft, en neemt om de klant een goed advies te geven.

Extra toelichting
Persoonlijk ben ik bijzonder tevreden over de manier waar op naar de wensen van de klant geluisterd wordt. En een degelijk advies gegeven wordt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BTBW 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Afspraak maken eenvoudig

Service
Goed en snel en vriendelijk geholpen

Assortiment
ruime keuze en goed vergelijkbaar

Aanbeveling
Goede service.
personeel vriendelijk en vakbekwaam.
Prima assortiment

Extra toelichting
Duidelijke uitleg aan te schaffen apparatuur en waar nodig met advies in prijsvergelijk en gebruiksvriendelijkheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jippe1968 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon de stap van de betaling via de website niet afrond. Werd niet doorgelinked met ideal zodat ik via internetbankieren moest betalen.

Service
Goede en snelle afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Dit is mijn eerste ervaring met CameraNu en ik zou iemand dit zeker aanraden

Extra toelichting
Goede en snelle afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin van de Zande 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Biedt veel service, helder en overzichtelijk en een aankom is in enkele stappen gedaan!

Service
Het personeel neemt alle tijd voor, hoe druk het ook is.. Voor de wachtende klant kan dit soms vervelend zijn maar die weet wel zodra die aan de beurt, dat hij/zij alle aandacht krijgt. Complimenten!

Assortiment
Op zich wordt er kwalitatief hoogstaand en recent materiaal aangeboden. Persoonlijk zou ik het graag aangevuld zien worden met merken die nog meer van deze tijd zijn en ongelofelijk mooie opties bieden zoals Edelkrone.

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik goed tevreden met de geboden service van CameraNU.nl en biedt het mij vertrouwen om terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

C. van Ginkel 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Hele goede service. Mailtjes worden bijna altijd dezelfde dag nog beantwoord. Ook duidelijke antwoorden op de vragen.

Assortiment
Ruim assortiment, maar mijn bestelde producten waren niet op voorraad. Heb ik zelf voor gekozen, dus zeker niet ontevreden mee. Het zou wel een eventueel verbeterpuntje kunnen zijn.

Aanbeveling
Zou ze zeker aanbevelen aan anderen. Maar als men producten wil die niet op voorraad zijn, is het natuurlijk voor anderen wel snel een overstap naar een andere aanbieder.

Extra toelichting
Ruim assortiment, voldoende informatie over de producten op de website te vinden. Ook het advies dat online gekregen kon worden van een Sony-expert beviel mij goed. Mijn bestelde producten waren niet op voorraad, dat zou een eventueel verbeterpuntje kunnen zijn. Ik heb er ook zelf voor gekozen, dus zeker niet ontevreden over. De afhandeling van de bestellingen was ook erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

_Marvin 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld en snelle levering

Service
Had een probleem met de camera. Even gebeld en ze gingen het even uitzoeken met een camera uit het magazijn om te controleren of het voor alle camera's zo zou zijn, of dat ik een defecte camera had.

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Levert snel, deskundig en ook nog goedkoop!

Extra toelichting
Snelle levering en deskundige support.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.W.Westveer 13-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar

Service
correcte, deskundige en vriendelijke bediening. Nemen alle tijd.

Assortiment
Volgens mij is de slagingskans 99%

Aanbeveling
Plezierig, vertrouwd en compleet

Extra toelichting
Wij komen hier graag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMPH 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Camera donderdags besteld, helaas was de camera niet op voorraad, zou zaterdags pas op voorraad komen. Echter zaterdags werd ik blij gemaakt door de postbode met mijn nieuwe camera. Snel geleverd. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bejaard dametje. 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met groot gemak een bestelling kunnen doen.

Service
Mijn verzoek tot levering op een bepaald moment is zonder een enkel probleem ingewilligd. Fantastisch!

Assortiment
Een zeer gevarieerd aanbod tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Mijn eerdere reacties, zie boven, spreken voor zich.

Extra toelichting
Via een vriend kreeg ik Cameranu.nl op als DE zaak voor de aankoop die ik wilde doen nl. een Camera. Keuze genoeg. Verpakking en verzending waren prima in orde. Kortom, mijn COMPLIMENTEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost 1964 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en eenvoudig te bestellen

Service
goede service

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
in grote mate

Extra toelichting
een goede webwinkel voor een camera te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maaike52 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Vlot, efficiënt en vriendelijk

Assortiment
Ik kan dit niet voor elk merk beoordelen, maar voor wat betreft Olympus is dit aspect prima in orde

Aanbeveling
Een prettige winkel, vriendelijk en kundig personeel en wat wordt beloofd wordt waargemaakt

Extra toelichting
Ik heb zowel ervaring met de fysieke winkel als met de onlineshop. Mijn beoordeling geldt voor beide.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BOGY-2014 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct antwoord op al je vragen met een aanvullende adviezen. Na bestelling een zeer snelle afhandeling met als resultaat dat de dag er op het bestelde wordt bezorgd door TNT-pakketpost.

Service
Zie gemak!

Assortiment
Heb tot nu toe niets gemist.

Aanbeveling
Prijs/Kwaliteit is supergoed en evenzo is de communicatie zeer goed gezien er vrijwel direct en zeer deskundige wordt geantwoord met aanvullende adviezen. Dit geschiedt zowel vooraf als ook na de eventuele aankoop mocht je nog vragen hebben of directe ondeseuing in het oplossen van vermeende problemen!

Extra toelichting
Zie de beoordelingspunten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jethro_d 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel, simpel en een duidelijke webshop, en heel scherp kwa prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirjamBen 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter de computer bestel je wat je nodig hebt, je hoeft de deur niet uit. En er wordt heel snel geleverd.

Service
Super snelle levering.

Assortiment
Je kunt alles kopen wat je maar wilt, van elk merk.

Aanbeveling
Om alle hierboven genoemde redenen.

Extra toelichting
Ik ben erg onder de indruk van de hoeveelheid materialen die jullie verkopen. De website is heel duidelijk en bestellen ging heel makkelijk. De bestelde spullen werden binnen twee dagen al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Duits 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en goed

Service
zeer goede kennis van zaken bij de medewerkers

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
zeer aan te bevelen

Extra toelichting
prettige en goed adviezen. deskundige medewerkers. onnodig om naar de winkel te gaan omdat je hier even goed geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spoednick1967 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima winkel , groot assortiment , 's avonds besteld - de volgende dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nijland 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen op internet, overzichtelije site en snelle levering

Service
Staan altijd klaar om een goed en helder antwoord te geven.

Assortiment
Er is altijd wel iets bij wat je zoekt, ongeacht welk merk. Zeer goed aanbod.

Aanbeveling
Zeker aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Goede ondeneming met vakbekwame mensen. Goede scherpe prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen77 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis! Klopt als een zwerende vinger, mits op voorraad natuurlijk.

Assortiment
Groot assortiment, zowel in fabrieksproducten als alternatieve producten (andere merken vergelijkbaar als het origineel) voor accu's tenminste.

Aanbeveling
Snelle service.

Extra toelichting
Groot assortiment, duidelijke en overzichtelijke website, snelle afhandeling van bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J0h33 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berend Teuthof 13-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima winkel! Met de webshop heb ik geen ervaring, want vanuit Lelystad rij je zo heen en weer. Zowel telefonisch als in de winkel prima te woord gestaan. Er werd gekeken naar mjn wensen en niet of me nog iets ddurders aangesmeerd kon worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Blankestijn 12-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Geweldig geholpen door een fantastische verkoper. Die goed luisterde naar onze wensen!

Assortiment
Het assortiment was prima. Ons product gelijk leverbaar.

Aanbeveling
Prima winkel, veel kennis.

Extra toelichting
De aankoop is helemaal naar wens!! Dit ook dankzij de kennis en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik HS 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop!

Service
'S avonds besteld, de volgende ochtend in huis!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Voldoet aan de verwachtingen

Extra toelichting
Uitgebreide webshop met goede omschrijvingen en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk.v.d.Bemt. 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een duidelijke overzichtelijke website

Service
Mijn bestelde producten waren binnen de afgesproken tijd in huis.

Assortiment
IK heb alles kunnen bestellen wat ik nodig had.

Aanbeveling
Mijn bestelde producten voldoen prima aan mijn verwachtingen voor een goede prijs.

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden en zal in de toekomst zeker nog 1 keer een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes Borsboom 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldkamp73 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via de site bestellen en afrekenen

Service
snelle service, goede feedback over de bestelling en levering

Assortiment
Heel ruim assortiment, ook occasions

Aanbeveling
Alleen maar lof over de levering. Ook snelle reactie als je een vraag hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jori60 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ook dit keer verliep alles perfekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby1986 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website en de bestellingswijze zijn erg duidelijk en makkelijk te hanteren!

Service
Supersnelle levering, netjes verpakt.

Assortiment
Prima! Meer dan voldoende voor wat ik zocht.

Aanbeveling
Fijne winkel!

Extra toelichting
Fijne winkel, met snelle en nette levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Haalen 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Bax 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zonder problemen volgende dag in huis :)Met de gemak van vanuit thuis bestellen.

Service
Is goed

Assortiment
Groot assortiment, ik mis wel meer studio apparatuur voor online winkel.

Aanbeveling
Prijs service kwaliteit verhouding heel goed

Extra toelichting
Zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews