cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jannekevanhurck 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen

Service
Had een retourzending en werd keurig op de hoogte gehouden via een mailtje.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Extra toelichting
Heb hier voor het eerst iets gekocht en dat zal ik zeker vaker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil87 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik heb het product helaas moeten retourneren omdat ze mij een andere tas hadden gestuurd dan dat ik besteld had. De tas die ik besteld had, was via de leverancier helaas niet meer leverbaar. Ik baalde hier ontzettend van. Gelukkig deed de klantenservice niet moeilijk en heb ik inmiddels het volledig aankoopbedrag plus de verzendkosten terug gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

robinsanderse 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
strakke website met makkelijke navigatie

Service
om 23:00 uur besteld en de volgende dag in huis

Assortiment
Ruim voldoende!

Aanbeveling
In grote mate aanbevelenswaardig voor alle fotografie liefhebbers

Extra toelichting
Super winkel met mooie assortiment, leuke acties en lage prijzen met snelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal van Timmeren 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was makkelijk om mijn bestelling te zoeken en te bestellen bij Cameranu.nl

Service
Hele goede service. Eind van de avond had ik mijn bestelling geplaatst en de volgende dag zelfs al geleverd en dat noem ik pas een goede service!!!

Assortiment
Prima assortiment niks mis mee

Aanbeveling
Als iemand een product zoekt die in deze winkel te koop is,dan zal ik dat zeker aanraden aan iemand anders om hier eens een kijkje te gaan nemen.

Extra toelichting
Snelle levering goede service dus een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andco 20-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
top webwinkel super snelle verzending ,super groot assortiment, en zeer goede prijzen ,zo niet de goedkoopste van Nederland!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Liesker 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellingen worden zeer snel verwerkt. Bovendien kun je alles volgen via internet. Waar en wanneer wat gebeurd. Dat is erg fijn!

Service
Je krijgt van elke stap in het proces een email met benodigde informatie.

Assortiment
Prima breed en diep assortiment.

Aanbeveling
Top geregeld.

Extra toelichting
Zou het niet nog mooier zijn als alle gebruikers na een maand hun bevindingen met de gekochte artikelen ook zouden melden? Dan heb je als potentiële koper nog meer redenen om hier te slagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Versteeg 20-03-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima winkel en prettige relaxte sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky1967 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Camera in winkel gekocht Winkel is gemakkelijk te bereiken. Voldoende parkeerruimte aanwezig.

Service
Service is perfect. Medewerkers hebben na keuze en onderzoek camera de resterende vragen perfect beantwoord. Ze hebben me ook op betere alternatieven gewezen.

Aanbeveling
Prima winkel, keuze en service. Winkel is mij via mond op mond reclame aangeraden en ik zou hem zeker bij iemand anders aanbevelen.

Extra toelichting
Kan nauwelijks beter. Ik heb in de winkel een hoop producten voor mijn verlanglijstje gezien. Ik heb alleen beschermlaagje voor toutchscreen niet op website gevonden, maar medewerker heeft mij de hyperlink gemaild.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hatti52 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Besteld in de ochtend en de volgende dag in huis. Makkelijker kan toch bijna niet!

Assortiment
Als ik iets nodig heb op gebied van fotografie, zij hebben het in huis.

Aanbeveling
Mijn ervaring met deze webshop is prima. Goed en uitgebreid assortiment en snelle levering. En uiteraard scherpe prijzen :-)

Extra toelichting
Snelle levering tegen scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Blackvelvet 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, gemakkelijk te navigeren en eenvoudig te vinden wat je zoekt.

Service
Geweldig hoe je snel via e-mails op de hoogte wordt gehouden van iedere stap tussen bestellen en ontvangen.

Assortiment
Bij CameraNu.nl hebben ze heel veel keus voor hele scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik zou CameraNu.nl aan iedereen willen aanbevelen.

Extra toelichting
Een hele fijne webshop waar ik graag koop. Ze doen wat ze beloven en houden je van elke stap op de hoogte. Deze winkel is een verademing en ik hoop dat ze nog in lengte van dagen blijven bestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.Klaveren 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product gemakkelijk te vinden op website.

Service
vandaag besteld voor 23.59 uur morgen in huis word waargemaakt.

Assortiment
Ik heb nog niet vel besteld via camera.nu maar zover als ik op de site kan zien is het arsortimentredelijk compleet.

Aanbeveling
Website goed, service goed en een redelijk goed assortiment.
Ik heb nog geen aanspraak gemaakt op evt. service of garantie, dus hoe hier mee omgegaan word weet ik nog niet.

Extra toelichting
Tevreden over de hele transactie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karl Veneman 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig om via de webshop te bestellen, veel informatie aanwezig op de site

Service
Na telefonisch informatie te hebben ingewonnen rond 21.00 uur een videocamera besteld en de volgende dag rond 14.00 uur de bestelling in huis

Assortiment
Alles aanwezig voor de foto liefhebber, zowel voor de amateur, gevorderde amateur als professional

Aanbeveling
Kennis en kunde en marktconforme prijzen

Extra toelichting
Winkel personeel is klantgericht en kennis van zaken, naast de prima webshop een hele leuke en gezellige winkel om gewoon te bezoeken zonder dat je wat wil / moet kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanW1967 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.E. van Hoof 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
naar dit statief heb ik jaren gezocht,ik ben namelijk invalide ben en mij verplaats op een scootmobiel,en maar een hand beschikbaar heb monteer ik dit klem statief op het stuur zodat ik de gehele camera zeer goed kan bedienen

Service
sávonds besteld,dezelfde avond een telefoontje wanneer zij het product ,de andere dag konden bezorgen,mij dank voor deze service

Assortiment
god overzicht en bijna alles aanwezich

Aanbeveling
het assortiment en de waanzinige snelheid van leveren

Extra toelichting
wat ik nu heb meegemaakt,super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Smaalen 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en het bestellen gaat gemakkelijk.
De gegevens van de producten staan duidelijk omschreven.

Service
De enige service waar ik gebruikt van gemaakt hebt is de bestelservice. Dit loopt bijzonder soepel en je wordt via mail mail goed op de hoogte gehouden wat de status van de verzending is. Ook als het afleveradres anders is dan het factuur adres.

Assortiment
Ik heb maar op 1 artikel gezocht, maar zag toch wel dat het assortiment knap groot is.

Aanbeveling
Duidelijke site met veel bestel gemak.

Extra toelichting
Mijn ervaring is zeer goed, en als ik in de toekomst weer iets op camera gebied nodig heb, zal ik zeker de website bezoeken en kijken of het in het assortiment zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Leenhouts 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk online bestellen

Service
de volgende dag in huis

Assortiment
zeer ruim!

Aanbeveling
vriendelijke en proffesionele zaak

Extra toelichting
ik had slechts een achterste lensdop nodig en werd telefonisch vriendelijke en deskundig geholpen, waarna ik het artikel online besteld heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van Hal 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima site, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dora29 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ontzettend vriendelijke, snelle, geduldige medewerkers. Mijn camera was kapot, deze voor reparatie opgestuurd. Bleek niet meer gerepareerd te kunnen worden. Niet alleen hield CameraNu mij heel goed op de hoogte van alle ontwikkelingen, ook kreeg ik een passend alternatief aangeboden voor de camera die ik had, ook werd deze heel snel bezorgd. Erg tevreden over de afhandeling.

Assortiment
Assortiment is up-to-date.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en afhandeling reparatieverzoeken, goede producten, vriendelijke medewerkers, goede prijzen. Zeer tevreden over CameraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koperke 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website, artikel snel gevonden

Service
het artikel was de volgende dag al aangekomen, zee efficient dus

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
het was een prettige, snelle manier van zakendoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van Giessen 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Makkelijk het bedoelde artikel vinden, bestellen en betalen. Maar dat verwacht ik ook en zie ik steeds meer bij webwinkels gelukkig.

Assortiment
Kan breder rondom gezocht artikel.Hetaangeven van alternatievenzouook zeer behulpzaam zijn.

Aanbeveling
Hangt af van verkrijgbaarheid van artikelen rondom hetzelfde doel.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

kees71 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Maakelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijk

Aanbeveling
Waarom niet?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene95 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Het was allemaal supersnel snel en gemakkelijk gegaan. Het product dat ik heb gekocht was in perfecte staat en goed verpakt. Ik raad deze winkel echt aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brnsk1 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Iets besteld wat mij toch niet zo beviel en kreeg na terugsturen binnen een paar dagen mijn geld terug.

Extra toelichting
Een aantal onderdelen van Lanparte voor een camera-rig aangeschaft. Twee "basic" handgrepen waren mij iets te basic en deze heb ik teruggestuurd. Binnen een paar dagen mijn geld terug ontvangen. Inmiddels een Lanparte Universal Grip 02 ervoor in de plaats aangeschaft. De rig bevalt tot nu toe zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

angela29 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg ovetzichtelijk en het is gemakkelijk om jet product wat je zoeky te vinden.

Service
De sevice is zeer goed. ik had mijn product om 21:00 savonfs besyeld en de volgende dag voor 13:00 was het albij mij in huis.

Assortiment
Bij cametanu is er voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Aan deze winkel is alles goed. Ik jeb geen op of aanmerkingen. Daarom is het zeker een aanrader voor iedereen die een camera oid wil kopen.

Extra toelichting
Ik heb al een aantal zeer positieve ervaringen met cameranu.nl Mijn vrienden en kennissen delen ook deze ervaring. Vandaar dat cameranu een uitstekende beoordeling verdient.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margareth1940 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan thuis op het gemak uitzoeken wat voor mij geschikt is en wat me bevalt

Service
Via de mail en telefonisch om advies gevraagd.
Dit is heel duidelijk en vriendelijk uitgelegd, ben zeer tevreden!!

Assortiment
Het aanbod is zo groot, heb eerst het merk uitgezocht daarna waar ik het beste gevoel bij had.

Aanbeveling
Omdat hij:
groot gesorteerd is
Heel vriendelijke behandeling
zeer snelle toezending
ik het thuis op de stoel en in de warme kamer kan kopen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Peters 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Jammer genoeg moest ik iets net de dag erna hebben en heb daarom extra gekeken of het op voorraad was en dezelfde dag verzonden zou worden. Ondanks dat ik direct 's middags per CC betaald heb werd toch pas een dag later verzonden waardoor post nl net op een dag dat niemand thuis was voor de deur stond. Ik kreeg mijn statief dus pas 2 dagen later.
Een minpuntje bij verder een perfecte webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jamie de ier 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site van camera.nu ervaar ik als duidelijk en overzichtelijk, waardoor het kiezen en bestellen van producten heel gemakkelijk verloopt.

Service
Verzending gaat binnen de afgesproken termijn (indien op voorraad). Ruilen of retournering is geen probleem.

Assortiment
Een hele fijne speciaalzaak op het gebied van foto/video en alles wat daar mee samenhangt. Ik slaag hier regelmatig.

Aanbeveling
Een fijne (online) speciaalzaak die gematigde prijzen hanteert.

Extra toelichting
Zowel de webwinkel als de fysieke winkel maken op mij een prettige en duidelijke indruk. Prima persoonlijk advies !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tdullemond 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Bunde 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en eenvoudig bestellen

Service
Vlotte communicatie en supersnelle, uiterst correcte levering

Assortiment
Grote keuze in mijn geval in printers

Aanbeveling
Niets dan lof, daarom bestelde ik al eerder bij Camera Nu.

Extra toelichting
Werkelijk alles is goed, van de website, tot het bestellen, de snelheid, de respons en de aflevering. En last but not least, de prijzen zijn heel concurrerend. Is voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans van Wieren 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Kon gelijk vinden wat ik nodig had!

Aanbeveling
Gewoon top

Extra toelichting
Nikon Handgreep GR-N2100 Wit gekocht voor een betere grip op de camara, super aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fuji fan 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk. 's Avonds bestellen volgende dag thuis.

Service
Zoomring liep aan. Mail over gestuurd, kreeg adressticker voor retour + kon zending droppen bij afhaalpunt. Binnen kantooruren zeer snelle reactie.

Assortiment
Alle gewenste artikelen te vinden, assortiment zeer compleet ook voor accessoires

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar adres, al meerdere apparaten gekocht.

Extra toelichting
Zoomring liep aan, uiteindelijk in Urk langsgegaan. Ook andere (nieuwe) apparaten hadden hetzelfde euvel, uiteindelijk voor andere camera gekozen (Sony RX100), die op voorraad was en ik (na bijbetaling) meteen kon meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Clerx 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling werd de dag daarna meteen bezorgd, ideaal!

Aanbeveling
Prima assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ivan1975 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Photographer17 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is goed te overzien en niks onduidelijk.

Service
Alles zoals beloofd en m'n camera was de volgende dag netjes ingepakt in huis!

Assortiment
Veel sites afgelopen maar hier was het toch echt het voordeligst en de ruimste keus!

Aanbeveling
Voor iemand die op zoek is naar een camera of benodigdheden zou ik deze site meteen aanbevelen omdat hij betrouwbaar, duidelijk en prijsbewust is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardtol 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goedkoopste en snelle levering, dat is toch waar het voor bedoelt is? Perfect!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan Rolvink 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Hebben mijn vragen wat techniek aangaat serieus beantwoord, duidelijk mensen uit het vak !!

Extra toelichting
Vakkundig en duidelijk te woord gestaan bij telefonisch contact met de winkel, ik was verrast door de vriendelijkheid van een "internetwinkel"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RayPernod1964 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Topsite, helder. Goede info.

Service
Supersnel.

Extra toelichting
Ben erg tevreden. Mijn bestelling was een bijzondere en bijna nergens in NL te krijgen. Hier dus wel en de volgende dag al in huis. Bedankt. Volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus50 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via verschillende prijsvergelijkingen ontdekte ik CameraNu.nl Makkelijke overzichtelijke website. Belooft dat voor eind van de avond besteld, de volgende dag in huis is. Had mijn bedenkingen. Maar inderdaad, dit klopt volledig. Mijn spullen de volgende dag in huis. Super. Verder zijn prijzen zeer concurrerend!

Service
Bied heel veel op het gebied van fotografie. Zijn zeer behulpzaam met gestelde vragen.

Assortiment
Wat ik zoek is er gewoon!

Extra toelichting
Voorbeeld voor andere Webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Overbeek5 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. De bestelling is prima te plaatsen.

Service
Bij vragen wordt er vlot en vriendelijk gereageerd. De levertijd is prima, de producten zijn vlot thuis bezorgd.

Assortiment
Er is veel keuze, het assortiment is zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Goede spullen, makkelijk te bestellen en vlot thuis geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Medinilla 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, waar je snel kunt bestellen.

Service
Zeer snelle levering. 22.00uur besteld, de dag er na had ik het al binnen

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Nette prijzen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia25 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijk producten te bestellen

Service
Erg snel het bestelde product in huis!

Assortiment
Zeer leuk assortiment:)

Aanbeveling
Heb nu een kado voor iemand besteld maar ga dat nog zeker vaker doen. En zal het andere ook aanraden!

Extra toelichting
Eg leuke producten voor camera! Zal zeker vaker jullie site bezoeken om producten in de gaten te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin meeuwsen 17-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekende service en vlotte levering tegen betaalbare prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko Houtman 17-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke en eenvoudige opbouw webwinkel.

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
van harte aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noud T. 17-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel kunnen vinden op de site wat ik nodig had

Service
Zeer correct met snelle afhandeling.

Assortiment
wat ik zocht hadden ze in meerdere kleuren en modellen

Aanbeveling
Prima service en correcte afhandeling, ruime keuze.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb op foto gebied zal ik deze site beslist als eerste bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries213 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk!

Service
Uitstekende service.

Assortiment
Erg voordelig ten opzichte van concurrentie.

Aanbeveling
Betrouwbaar en direct.

Extra toelichting
Van het weekend besteld en Dinsdag kon ik hem meteen ophalen bij het aangegeven ophaalpunt! Ik kon er direct mee aan de slag. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vepal 17-03-2014

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Artikelen stonden op jullie site als "op voorraad" maar waren dit blijkbaar niet. Toch snelle levering drie dagen later, maar daardoor liep mijn planning achter..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joep_ 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website, voorraad informatie klopt altijd (5+ bestellingen).

Service
Duidelijke en snelle e-mail communicatie.

Extra toelichting
Bij CameraNU bestel ik al mijn camera accessoires. De prijzen zijn scherp. De website, communicatie, status e-mail's zijn altijd erg duidelijk. Ze zijn gegroeid afgelopen jaren, maar de service is hetzelfde gebleven. Dit vind ik erg belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwald 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebereid

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Prima webwinkel met een ruim assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zkeros 16-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danio69 16-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Bezoek de site vaak eerder dan vergelijkingssites Dat zegt genoeg.

Extra toelichting
Het is goed dat ze niet in buurt zitten. Anders was zouden ze me nu bij gezicht kennen. Tot nu toe alleen maar prima ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews