cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43582 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leroy Dee 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mijn keuze voor de EOS-M stond al vast. CameraNU.nl was niet alleen de goedkoopste aanbieder maar ook vond ik de bestelprocedure van hen het makkelijkst werken.

Service
Via mails goed op de hoogte gehouden van moment van leveren en keurig anoniem verpakt ontvangen in mijn postbus.

Assortiment
Het assortiment is wellicht kleiner dan bij andere fotocamera web shops maar ik vindt het voldoende, breed en overzichtelijk.

Aanbeveling
Er is voldoende nieuwe apparatuur te vinden en heel handig ook nog tweedehands spul wat bij de meeste andere aanbieders ontbreekt.

Extra toelichting
No nonsens winkelen in goede web shop met lage prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AWdeB 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurig op tijd geleverd met eigen koerier.

Assortiment
Zowel de camera, een canon XA20, als de accu en de losse acculader waren uit voorraad leverbaar tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijs, snelle levering

Extra toelichting
Groot assortiment, scherpe prijs, snelle en veilige levering met eigen koerier (dat kost wel extra).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Saban 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk site, makkelijke bestel procedure. en Snel bezorgd.

Service
Ik ben ook een keer in de winkel geweest, behulpzaam en deskundig personeel en je wordt goed geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, ieder kan hier terecht voor de beste spullen voor zijn camera.

Aanbeveling
Overzichtelijk zaak en snelle levering ideaal als je iets snel huis wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

channed 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede zoekmogelijkheden, fijne structuur van de website.

Service
Prima.

Assortiment
Zeer ruime keuze van camera benodigdheden

Extra toelichting
Ook fijn dat je met Paypal kan betalen en verzending boven 100 euro gratis is!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van teeffelen 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden wat ik moest hebben, en vooral wat het product kan/niet kan tov andere producten.

Service
makkelijk bestellen, snel en duidelijk betalen en zeer snel thuis

Assortiment
ruim assortiment, altijd keuze

Aanbeveling
alles aanwezig, concurrerende prijzen, duidelijke omschrijvingen, helder, snel thuis

Extra toelichting
alles aanwezig, concurrerende prijzen, duidelijke omschrijvingen, helder, snel thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie Enschede-Oost 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen moeilijk gedoe

Service
's Avonds besteld, volgende middag al in huis, zoals beloofd!

Assortiment
Je raakt niet uitgekeken

Aanbeveling
Je stelt een ander niet teleur als je hem hier iets laat bestellen.

Extra toelichting
Ik vond de producten die ik zocht nergens goedkoper. Dat ik het tot 22:30 's avonds kon bestellen en het de volgende middag al in huis had was helemaal mooi. Wat moet je er nog meer van zeggen, ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnSpijkers 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Bestellen bij Cameranu.nl gaat makkelijk en snel. De bestelling werd keurig de volgende dag afgeleverd op het door mij opgegeven adres. Daarnaast zijn de prijzen bij Cameranu.nl net even wat scherper dan bij de concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stroetm 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is een prima webwinkel, dat is het probleem niet. Maar juist omdat ze zo verschrikkelijk groot assortiment hebben, is het soms even zoeken in welke categorie hetgeen valt dat je nodig hebt. Zeker als het iets niet-gangbaars is. Desalniettemin, een ruimschootse voldoende, want het is voor een groot deel goed opgevangen met zoek- en filtermogelijkheden.

Service
Niets mis mee. Geen 10 omdat iets nooit perfect is, maar veel beter kan het eigenlijk ook niet. In de middag besteld, en waarempel de volgende dag stond de postbode voor de deur. Ook prettig om geen verzendkosten te hebben, maar met een bestelling van 1700 euro (in mijn geval) mag je dat ook wel een beetje verwachten. Maar deze shop rekent ogenschijnlijk dus nooit verzendkosten. Dat is fijn.

Assortiment
Okay, ze hebben niet alles, maar ze hebben we verschrikkelijk veel. Dit merk je in dat je niet altijd iets kunt vinden dat wat minder gangbaar is (zoals een filterring-adapter) maar van de gangbare artikelen kun je eigenlijk altijd wel vinden wat je zoekt, mits het bestaat.

Aanbeveling
Het enige onhandige dat ik me kan bedenken, is dat de fysieke winkel in Urk zit. Dus mensen die liever naar een winkel gaan, hebben daar niet zo veel aan. Maar als online winkel is dit een prima startpunt (en eindpunt) als je iets voor je camera zoekt, of als je een camera zoekt.

Extra toelichting
Ik heb geen hele diepgaande ervaring met deze winkel, maar het is wel een van de winkels die de boel goed voor elkaar heeft. Niet "up there" met Bol.com of Wehkamp, maar meer dan goed genoeg. Vandaar mijn zo positieve beoordeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkstra41 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet is een bestelling snel gemaakt, mede door de duidelijke website.

Service
Op vragen wordt correct en snel geantwoord.
Er wordt met je meegedacht en alternatieven genoemd als je daarom vraagt.
Het is een zeer professionele winkel. Ook als je in Urk in de winkel zelf komt.

Assortiment
Het assortiment is groot en er wordt meegedacht bij de keus van een artikel .

Aanbeveling
Zonder voorbehoud zou ik deze winkel bij anderen aanbeve

Extra toelichting
Csorrecte afhandeling, er wodt meegedacht, goede voorlichting en zeer ruime keus tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo R 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel simpel te bestellen.

Service
Had eerst de verkeerde kleur ipod besteld, na een mailtje was het binnen 30min opgelost.

Aanbeveling
Zeker een goede webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

www.SemafoonWinkel.nl 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig vanuit je stoel vergelijken en bestellen.
Goede info gevonden.

Service
Alles liep zoals beloofd.

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik verwacht op fotografie gebied (en meer).

Aanbeveling
Gewoon goed en snel.

Extra toelichting
Eenvoudig vanuit je stoel vergelijken en bestellen. Goede info gevonden. Snel kunnen bestellen, vlg. dag bezorgd. Ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim38Z 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke website, alles goed en snel vindbaar. Zeer prijs concurrerend.

Service
Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden omdat een artikel niet direct leverbaar was.

Aanbeveling
Door mijn ervaringen (en gehoord van anderen) kan ik dit bedrijf zeer aanbevelen. Ook belangrijk, het komt zeer betrouwbaar over.

Extra toelichting
Ik bestelde een afstandsbediening van een alternatief merk voor een Nikon-camera. Het bleek echter in strijd met de website niet direct leverbaar te zijn. Cameranu.nl stuurde mij vervolgens de originele Nikon-afstandsbediening zonder enige bijbetaling te vragen. Dat is nou klantvriendelijk en daarom dit bedrijf aan iedereen warm aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CH Kwok 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Online makkelijk kunnen vinden. Snelle bezorging en uitstekend ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josph 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Opzoeken op internet en bestellen.

Assortiment
Ruim assortiment. Was op zoek naar Quasar® Sensor Loupe maar trof alleen Visible Dust Sensor Loupe aan.

Extra toelichting
Cameraschoonmaakartikelen besteld. Arriveerden per ommegaande in prima staat. Dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Ruwers 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
fijne site. Alleen de voorgestelde combinaties bij het product zijn beperkt en lastiger te veranderen.

Service
Snelle levering. Met iDeal ging iets mis en dat werd goed opgepakt en opgelost door de backoffice

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede site, goede producten voor een goede prijs

Extra toelichting
Goede site, goede producten voor een goede prijs. Snelle levering en adequate backoffice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

51Fred 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop. Snel thuisbezorgd. Heldere info.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke Cools 29-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig om bestelling te plaatsen en te betalen

Service
Nadat we iets teruggestuurd hebben dat helaas niet functioneerde kregen we per omgaande een nieuw exemplaar toegestuurd.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Prima zaak met goede klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne van der Ploeg 29-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan niet meer zonder deze lens! Van mijn chocoladeverslaving ben ik nu af, daarentegen ben ik nu verslaafd aan dit lensje. Ik ben nu veel meer buiten in de natuur te vinden omdat het prachtige natuurfoto's maakt. Het lensje is dus ook nog eens gezond. Werkt en draait heel erg fijn als je met Manual focus werkt!

Service
Het wordt goed en netjes geleverd. Keurig in een doos met veel papier en piepschuim om beschadigingen te voorkomen.

Assortiment
Er is een ruim aanbod in goede lensen waar je goede reviews kunt lezen.

Aanbeveling
Omdat de levering snel en goed is, en er zo'n ruim aanbod is in het assortiment!

Extra toelichting
Ik vind dit een erg goede lens, omdat details mensen die niet fotograferen vaak niet opvallen, en wij, fotografen, dit met dit mooie lensje wel vast kunnen leggen en kunnen laten zien. De bokeh (onscherpte) die op de achtergrond gecreëerd wordt is erg mooi als je op een voorwerp focust. Filmen kan dit lensje trouwens ook goed. Geweldig dat er zo'n leuk lensje voor zo weinig centen verkrijgbaar is! Je ziet er ook details mee die je liever niét wilt zien, zoals dikke kruispinnen. Maar goed, details zijn details! Je ziet de realiteit dus moeten we er ook aan geloven dat er je de ogen van een kruisspin kunt zien, haha... :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Wakker 29-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niets te klagen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dolfijn59 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Super tevreden 👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick de Jong 1953 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke vermelding of het product wel of niet op voorraad is. En deze vermelding klopt ook!!

Service
Ik wilde extra info over een product. Ik heb gebeld en kreeg binnen enkele seconde een medewerker aan de lijn. En ik kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag.

Assortiment
Bij het zoeken naar een scanner: als consument zou ik willen dat bijv. alle scanners van canon in het assortiment zouden zitten. Dat is wel wat veel gevraagd. Daarom een 9.

Aanbeveling
Veel artikelen op voorraad.
Scherpe prijzen.
Zeer vlotte afhandeling.

Extra toelichting
Bij deze winkel: voorraadvermelding is correct, bij andere winkels niet altijd = zeer irritant. bereikbaarheid van medewerkers: zeer snel en goede informatieverstrekking. Prijzen: heel vaak goedkoopste prijs. Levering: zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heweij 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle keuzes en goede prijzen.

Service
Perfect en super snel, ik had om half 10 s'avonds besteld en het was de volgende al binnen.

Assortiment
Ik ben geen echte fotograaf maar volgens mij hebben ze alles.

Aanbeveling
Mijn ervaring is heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 54 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zie de algemene beoordeling.

Service
Zie de algemene beoordeling.

Assortiment
Zie de algemene beoordeling.

Aanbeveling
Zie de algemene beoordeling.

Extra toelichting
Ik zou dit bedrijf op alle vlakken een 10 willen geven maar dan zou daaruit niet blijken waar ze écht goed in is: de service!!! Echt een verademing! In deze inmiddels toch wel kille en zakelijke tijd waarbij je als consument vaak wordt benaderd met een houding van: "Nou komt het er nog van: Kopen of opdonderen!" Om dát 'mens tot mens'-aspect te benadrukken heb ik de overige (meer zakelijke aspecten) naar een 8 ondergewaardeerd. Heel mooi! Alle (vriendelijke) tijd en eerlijk over plus én minpunten van het aan te schaffen artikel. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulus245 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Prima en snel

Assortiment
Compleet

Extra toelichting
Compleet assortiment gecombineerd met een snelle afhandeling maakt het winkelen aangenaam. Ook de informatie voorziening tijdens het totale proces is volledig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WestHighLandWayFotograaf 28-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik werd netje en geduldig door de verkoper geholpen. Verkoper dacht actief mee en gaf goede tips.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SarahRose 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nvt

Service
Alles op tijd geleverd. Bij vragen was CameraNU telefonisch bereid te begeleiden bij de aankoop.

Assortiment
nvt

Aanbeveling
Professionals zijn goed in staat om kundig te adviseren. Bij CameraNU heb ik mijn volledige assortiment aangeschaft. Lees Spiegelreflex Camera, Softboxen, Statief (2x). Alles was prima in orde en ik was goed geadviseerd.

Extra toelichting
Professionals zijn goed in staat om kundig te adviseren. Bij CameraNU heb ik mijn volledige assortiment aangeschaft. Lees Spiegelreflex Camera, Softboxen, Statief (2x). Alles was prima in orde en ik was goed geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nance006 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hele duidelijke site en veel product informatie op de site.

Service
Telefonisch contact perfect, duidelijk en meteen regelen om het product goed te leveren. Mijn voorkeur van leveren werd ook precies zo geregeld. Ook op de afgesproken tijd het product geleverd. Perfect!

Assortiment
Hetgeen ik zocht was ook aanwezig en had ook de keuze uit verschillende types. Het product was ook direct leverbaar.

Aanbeveling
Dit zou ik absoluut adviseren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry0281 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel kiezen uit een enorm assortiment. Wie wild at nu niet?

Service
Bestelling werd snel geleverd en per mail werd ik op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Assortiment
Enorm assortiment met kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
Gewoon uitstekend

Extra toelichting
Heb onlangs een objectief gekocht bij deze winkel. Snelle service en vlotte levering. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Catrien40 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie overzichtelijke website, ziet er keurig uit

Service
De artikelen zijn alle 4 tegelijk verstuurd en had ik heel gauw binnen, ideaal!

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment met scherpe aanbiedingen

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaringen met CameraNU dus ik ben een hele tevreden klant.

Extra toelichting
Ik heb alleen maar goede ervaringen met CameraNU dus ik ben een hele tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruudrmv 27-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
er zijn veel producten, om uit te kiezen, geode technische informative, geode zoek en selectie methoden, snelle aflevering

Service
de gekochte camera was na enige maanden defect, deze kon ik opsturen en kreeg ik na een maand terug. Echter nog steeds met defecten. Na weer opsturen en 3 weken wachten, een nieuwe camera gekregen. De communicatie en afhandeling was steeds correct.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
vanwege grote keuze en geode service

Extra toelichting
De website werkt goed, er is groot assortiment en de levering is snel. Bij problemen is de communicatie en afhandeling correct gebleken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

consument82 27-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op de site functioneert zoals het moet

Service
echt heel snel geleverd

Assortiment
ver boven gemiddeld

Aanbeveling
door snelle levering en scherpe prijzen is dat wel waarschijnlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Hoogstrate 27-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en een goede zoek functie

Service
snelle levertijd en bezorging

Assortiment
Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen

Aanbeveling
Goede service en prijzen, komt betrouwbaar over.

Extra toelichting
Prettige, goedewebwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RoyceDW 27-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service, nummertjessysteem werkt handig met drukte maar verder een beetje omslachtig

Service
Goede, professionele, snelle en behulpzame medewerkers, die alles duidelijk uitleggen (bv. over de verzekering bij een dure DSLR)

Assortiment
Zeer uitgebreid, ook veel kleine handige accessoires

Aanbeveling
Mijn favoriete camerawinkel, helaas wonen de meeste van mijn vrienden ver weg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbvandergeest 27-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Googlen, selecteren en super snel besteld en betaald.

Service
Je wordt goed geïnformeerd over je zending.

Assortiment
Ik wist wat ik zocht maar het assortiment is erg groot.

Aanbeveling
Zoeken, vinden, bestellen, betalen en een dag later in de bus. Wie wil dat niet?

Extra toelichting
Een verdiende 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van den Broeck 27-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
snelle service aan de telefoon
geen wachtrij

Assortiment
Top alles op voorraad

Aanbeveling
van wegen de prijs en het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ETams 27-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle bezorging, ruime keuze in het assortiment. betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leny.dieter 27-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
snelle,probleemloze afhandeling zoals beloofd

Service
Bij de aanvraag voor de Cash-back actie van Tamron had ik per abuis de foute code opgestuurd en kwam zo niet in aanmerking voor de cash-back actie en heb mijn ongenoegen hierover kenbaar gemaakt bij Cameranu.Maar de mensen bij Cameranu hebben alsnog ervoor gezorgd dat ik mijn €50.- op mijn bankrekening mocht ontvangen.Dit vind ik een geweldige geste!!!

Assortiment
Een geweldig aanbod met ongekend lage prijzen.

Aanbeveling
Cameranu kan ik iedereen aanbevelen,ik heb al mijn fotovrienden hierover in kennis gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 27-09-2013

Beste Leny,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl zodat wij kunnen nakijken of er iets is misgegaan. Wij horen het graag van u.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 01-10-2013

Beste Leny,

Wij hebben inmiddels contact met u gehad en de miscommunicatie tussen u en de importeur opgelost. Zoals reeds gemeld heeft u gewoon recht op de cashback en ontvangt u deze ook.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 04-10-2013

Beste Leny,

Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen en het misverstand tussen u en de importeur opgelost. Wilt u zo vriendelijk zijn de beoordeling van de service te herzien. CameraNU.nl heeft in deze niets verkeerd gedaan. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

M.H. van Harn 27-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De online shop is heel toegankelijk, en zeer goed verzorgd en ook zeer overzichtelijk.

Service
Zo wel in de winkel als aan de telefoon is de service goed en weet men waar over men het heeft.

Assortiment
Zeer veel merken en prijsklassen gewoon op voorraad en je kan in de winkel de modellen zelf uit proberen.

Aanbeveling
Daar bij Cameranu.nl je zowel online als in de winkel goed geholpen word met al je vragen en door dat men weet waar men het over heeft kan ik deze winkel met een gerust hart aanbevelen.

Extra toelichting
Deze winkel verdient een grote pluim, alles klopt van het begin tot het eind. Ook de klantenservice is goed te bereiken, ook daar weten ze waar ze het over hebben. Als je online hebt besteld word je gebeld om een afspraak te maken voor de bezorging en ze komen het brengen met een eigen dienst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric0412 27-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, goed opgezet

Service
Meteen contact, zowel via mail als per telefoon.

Assortiment
Groot assortiment, ook duidelijk aangegeven of het op voorraad is

Aanbeveling
Je weet precies wat je kunt verwachten, en de prijzen zijn concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauraly 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Beschrijving kan iets uitgebreider

Service
Heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan aan de telefoon

Extra toelichting
Levering heel snel en het produkt bevalt goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees van Schaik 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, waar je alles op kunt vinden.

Service
Je wordt duidelijk geïnformeerd over de status van de opdracht.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment.

Aanbeveling
De prijzen zijn goed, en een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Visser 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kan de meeste dingen online bestellen en heb het snel in huis.

Service
Weet ik uit ervaring is prima zowel in de winkel als via de telefoon.

Assortiment
de meeste gangbare dingen zijn op voorraad , en zo niet doen ze toch hun best om zo snel mogelijk te leveren.

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit zijn goed.

Extra toelichting
Camera NU is een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton den Engelsman 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanaf mijn bureau heb ik zonder verder kosten van reizen mijn product gemakkelijk besteld

Service
Met een belletje werd mij duidelijk en correct aangegeven dat mijn product de volgende dag afgeleverd wordt. Ook correcte informatie

Assortiment
Ruim assortiment aan statieven. Ook bij eerdere bestelling was mij dit reeds duidelijk

Aanbeveling
Gelet op mijn huige ervaring en de aanbeveling van collega fotografen ga ik zeker deze webwinkel aan familie, kennissen en collega fotografen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik denk dat mijn eerdere motivatie reeds aangeven dat ik uitermate tevreden ben over de service van uw Webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertofoto 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
handige en overzichtelijke site

Service
Prima, zowel aan telefoon als qua aflevering van de bestelling

Assortiment
Ruim! en veel in vooraad

Aanbeveling
Als het uitkomt za ik het zeker doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

michelk 26-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Goede service mbt een verzendprobleem bij UPS

Assortiment
Wat ik zoek, is aanwezig

Aanbeveling
Gezien de ervaring tot nog toe zie ik geen bezwaar in aanbeveling bij andere

Extra toelichting
Goede service, jammer dat de beloofde Nederlandse handleiding niet bij mijn camera zat. Deze wordt alsnog nagestuurd overigens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T. Montizaan 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles goed te vinden.

Service
Snelle levering; kreeg direct bericht zodra mijn pakket op weg was, en kon de levering online volgen. Geen verzendkosten.

Assortiment
Zal ongetwijfeld goed zijn, maar heb ik niet op gelet, ik was specifiek op zoek naar 1 artikel.

Aanbeveling
Alles tip top.

Extra toelichting
Snelle levering, geen verzendkosten en twee jaar garantie, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TonyL 26-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere site, goede productinformatie

Service
Keurige afhandeling, en binnen afgesproken termijnen

Extra toelichting
Keurige, overzichtelijke site. Correcte en professionele afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ChantalvdDool 25-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer makkelijk in omgang, alles is simpel en binnen 3 tellen te vinden.

Service
Zoals op de website staat wordt er binnen de genoemde tijd ook geleverd.

Assortiment
Het product dat ik nodig had was meteen te vinden en op voorraad. De eventuele bijbehorende producten waren ook aanwezig.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan7 25-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met enkele muisklikken was alles geregeld.

Service
Goed geregeld en op tijd bezorgd.( heel veel waard)

Assortiment
Wat ik wilde hebben was aanwezig, dus een goed assortiment.

Aanbeveling
goede verzorging en een snelle bezorging.

Extra toelichting
Zoals eerder genoemd, goede en snelle verzorging van het product, en alles klopte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews