cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kimberley22 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site en informatie is makkelijk te vinden.

Extra toelichting
Snelle service, prettig om gemakkelijk via sociale media contact te kunnen maken met medewerkers. Overzichtelijke site, veel producten, prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remco Riemens 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle specificaties overzichtelijk op een rij. Bestellen is zo gepiept

Service
Goede klantenservice, die direct alle vragen beantwoorden en bij reparatie van artikelen wordt er snel gehandeld (binnen enkele dagen).
Vandaag besteld en morgen in huis, dus je kunt direct aan de slag.

Assortiment
Een heel groot assortiment, van alles wat en tegen lage prijzen.

Aanbeveling
De meeste producten op voorraad. Topproducten tegen een lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chardonnee 23-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is overzichtelijk en de producten zijn makkelijk te sorteren dmv verschillende zoekcriteria

Service
Klantenservice is erg vriendelijk. Klant wordt teruggebeld en willen je graag tegemoet komen, daar waar mogelijk. Ook de mensen aan de balie zijn uiterst behulpzaam en maken graag wat tijd voor je vrij.

Assortiment
Ruim assortiment, heel duidelijk gesorteerd.

Aanbeveling
Deze winkel is ideaal voor de beginnende fotograaf, maar ook geschikt voor wat meer ervaren fotograven. Door de hoge servicegraad zeker een aan te bevelen winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredengenoeg 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website is eenvoudig te vinden en de bestelling is volgens een goed systeem te doen.

Service
Ik had vooraf telefonisch contact. Vraag keurig beantwoord. Na ontvangst gebeld om code dat recht geeft op cursus canon.
zat niet in het pakket na twee dagen had ik het in huis

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
heb het volste vertrouwen in deze winkel.
overigens had ik via hen de kaarten voor de dutch bird flair. ging ook correct

Extra toelichting
prima ervaring

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

frots 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig zonder overbodige stappen

Service
binnen 22 uur in huis - aangetekend!

Assortiment
geen uitgebreide studie van gemaakt...

Aanbeveling
eenvoud en snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rolf Thoma 23-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed advies, redelijke prijzen.

Service
Uitstekend geholpen en geen spijt van de aankoop

Assortiment
Zeer uitgebreid en niet aan een merk gebonden.

Extra toelichting
Vriendelijke medewerkers, goed advies en redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans die geen naam op de site wil 23-09-2013

Algemene score

9,5

Gemak
Snel bestellen zonder accountcodes etc.

Service
Snelle levering, tussen de 1 en 2 dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Boogers 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht een lens en wist niet of die op mijn camera paste, dus gebeld en ik kreeg vlug een passend antwoord.

Service
binnen een dag geleverd, supersnel.

Assortiment
geweldig, zeer uitgebreid

Extra toelichting
Ik had bij Mediamarkt mijn camera gekocht, een Nikon 5100. Nu was daar de lens van defect dus heb ik hem in Breda ingeleverd omdat er twee jaar garantie op was. Ik kreeg daarop geen garantie want het was val-/druk-/stootschade. Aldus Nikon Servicep. De Jong en Van. Zij kunnen hem wel repareren voor de somma van € 152,10, dat was in mijn optiek te gortig en ben op internet gaan kijken. Bij Camaranu.nl dezelfde lens gevonden, nieuw voor € 59,00 thuis gestuurd binnen een dag. Dus voor mij nooit geen Mediamarkt meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HjmZ 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed te vinden

Service
goed en snel

Assortiment
Van alles ruim voldoende

Aanbeveling
Gebaseerd op één ervaring moeilijk, maar die was positief

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Geka2013 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

sammie1951 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb zelf niets gedaan ,alleen gezegd welke camera ik wilde met accu, makkelijk welke past in mijn te bestede bedrag ,mijn zoon heeft besteld.

Service
De verzending is perfect gegaan,voor zo ver de service

Assortiment
voor grote beurzen en ook profesionele keuze genoeg

Aanbeveling
je hoeft niet de deur uit , als gehandicapte wel handig.

Extra toelichting
De camera is makkelijk in het gebruik en licht robust in de hand. De manier van afhandeling/verzending is heel netjes en geeft vertrouwen voor eventuele vervolg aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuivenhoven 23-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
je wordt goed geholpen.

Assortiment
De goede merken zag ik. Ook wat ik nu niet nodig heb.

Extra toelichting
Simpel, door mijn eigen ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ina hendriks 23-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
duidelijke uitleg

Assortiment
veel spullen die moeilijk te krijgen zijn

Aanbeveling
betrouwbaar gewoon goed

Extra toelichting
goede winkel, goedkoop, breed assortiment , ben er ook zelf een keer naar toe gereden, prima geholpen, betrouwbaar, gewoon een goede zaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ditta Plaatsman 23-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Er wordt een geweldige service aangeboden. Zonder dat ik het gevraagd had, werd mijn verrekijker, telescoop met statief nagekeken. Je wordt geholpen door specialisten met veel vakmanschap en een oneindig geduld.
De retourprocedure kan niet beter. Het is geen enkel probleem om iets te ruilen of terug te geven. Dat wordt zelfs ongevraagd verteld. Een regenkap voor mijn verrekijker werd, zonder kosten, voor me besteld en naar mijn huisadres gestuurd.

De bereikbaarheid van Cameranu op Urk is goed. Ruime parkeergelegenheid. Gratis parkeren.

Assortiment
Het assortiment is groot. Dezelfde producten zijn er in verschillende prijsklassen.
Ik kon er alles vinden wat ik nodig heb, zelfs meer dan dat.

Aanbeveling
Het is een grote, prettige winkel met een groot assortiment in verschillende prijsklassen.

Extra toelichting
Ik woon 55 km bij Urk vandaan. Ik kan het benodigde een stuk dichter bij huis kopen. Toch is het beslist de moeite waard om deze afstand ervoor te rijden. Cameranu te Urk is grote ruime winkel, met een groot assortiment in verschillende prijsklassen, de PROFESSIONALITEIT EN SERVICE ZIJN VAN TOPKWALITEIT. Ik maak graag reclame voor Cameranu door de boodschappentassen van Cameranu te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bogdanvoda 23-09-2013

Algemene score

10,0

Gemak
website clear, quick and efficient

Service
just after the order has been paid, the order has been processed and each step has been documented and information email-ed

Extra toelichting
best price and best service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basbrader 23-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon binnenlopen, wachten op je beurt, en alles wordt voor je geregeld.

Service
Tijdens het wachten een lekker gratis kopje koffie

Assortiment
Voldoende assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Direkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron verheijden 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Fijne zaak, leuk om naar toe te gaan. Een uitgebreid assortiment en goede adviezen. Ik heb recentelijk een onderdeel gekocht voor mijn studio; zoals gewoonlijk niet te duur en een snelle levering. Ron

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WestHighLandWayFotograaf 23-09-2013 In de winkel gekocht
Urk, Het Spijk 8

Algemene score

3,8

Service
Ik koop al jaren mijn spullen bij Cameranu. Maar na vandaag heb ik mijn twijfels of ik hier nog mijn spullen haal.

Ik wilde vandaag een camera halen. Vanwege het grote diafragma op mijn lens is het testen van back- of frontfocus onontbeerlijk. De kennis die ik meebracht heeft dit issue ook regelmatig en wilde eveneens haar camera testen.

Tot mijn verbazing kreeg ik van de toegeroepen verkoper (xxxx?) te horen dat back- of frontfocus niet met een camerachermpje te testen is, ondanks de inzoommogelijkheid tijdens het afspelen.

Bij het afrekenen werden ik mijn kennis als een 'gevalletje apart' neergezet. Want back- of frontfocus zou bijna niet voorkomen.(Naar mijn mening is dit een combinatie van de lens en camera).

Ook bij het reserveren van de camera werd er een onjuiste factuur opgemaakt. Na enkele mailtjes werd dit rechtgezet.

Al met al, een treurige service. Afsnauwen van klanten bij het afrekenen is echter een no-go. Daarom het lage cijfer.

Aanbeveling
Ik heb de winkel in de loop der jaren aan veel mensen aangeraden. Maar na vandaag durf ik mijn familie en kennissen hier niet langs te laten komen vanwege onjuistheden tijdens mijn aankoop en de onjuiste bejegening naar de klant.

Extra toelichting
Nette winkel met goede prijzen. Door de jaren heen goede ervaringen. Slechte ervaring met bovenstaande verkoper was in ons ogen ronduit bedroevend en beledigend.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

K.Spoelstra 23-09-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne afstemming over aan te schaffen producten, zowel schriftelijk als telefonisch

Service
Goede deskundige mensen die weten waar het over gaat. Ook het geven van advies is uitstekend.

Assortiment
Een heel ruim assortiment en ondanks mijn soms extreme vraag is het onderdeel altijd aanwezig

Aanbeveling
Ik bestel al jaren bij Cameranu.nl, en altijd op de juiste wijze behandeld. Vakkundige benadering en een juist advies. En niet te vergeten een lekker bakje koffie!

Extra toelichting
Alleen maar lof voor CameraNU.nl. Deskundig, betrokken en altijd kijkend naar jou behoeften. Iedereen is zeer vriendelijk en enthousiast. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Swaters2 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top

Service
Top

Assortiment
Top

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 2211 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel gevonden via internet, duidelijke overzichtelijke site

Service
snel opgestuurd

Assortiment
Veelzijdig, voor ieder merk wel iets, ook als het wat oudere producten zijn zoals mijn mini dv bandjes voor mijn
nog altijd prima werkende jvc camcorder van bijna 13 jaar oud

Aanbeveling
zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Veerman 22-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site dus wel erg gemakkelijk om je keus te maken

Service
Heb reeds een keer van de service gebruik gemaakt i.v.m een camera die zijn werk niret goed deed , het was een kwestie van opsturen en 4 dgn later had ik hem weer werkend in huis

Aanbeveling
In alle opzichten een fijne zaak welke zijn afspreken prime nakomt , zowel wat betreft het bestelllen/bezorgen alswel de service .
Ik hen biet voor niets al meerdere camera benodigdheden hier gekocht , zoals een camera , objekteven en een printe

Extra toelichting
Top winkel met prima service , ook aan de telefoon vriendelijke mensen en zal eer zeker nog meer aankopen doen . Prijsrecjnosch gezien bijten ze ook meestal de spits af .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien1978 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer goede service en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie46 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en duidelijk te bestellen

Assortiment
Ruim voldoende om een goede keus te maken

Extra toelichting
Zeer goede ervaring met Cameranu.nl Dit is de tweede keer dat ik een bestelling heb geplaatst. Bovendien een bezoek gebracht aan de vestiging in Urk. Hier een uitermate vriendelijk advies en uitleg over de aankoop van een camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno B 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten makkelijk te vinden op de site.

Service
heldere service

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden en helder advies.

Aanbeveling
makkelijke je product vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PEG007 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
Mijn vraag per telefoon werd direct en vakkundig beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze, ook voor het kleinere budget.

Aanbeveling
Snelle levering, keurig verpakt, vakkundig antwoord op vragen.

Extra toelichting
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertrikhakvoort 22-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vorig jaar bij Cameranu.nl een losse flitser gekocht. Deze was echter kapot gegaan. Ik kon hem terugsturen en tot mijn verbazing kreeg ik een paar dagen later een nieuwe losse flitser thuisgestuurd!! Top geregeld. Garantie is bij Cameranu.nl dus ook echt garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Higgings 22-09-2013

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima, met voldoende keus, en ook een vriendelijke behulpzame helpdesk. Mis alleen tips in de webshop/site over nieuwe producten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. v.d. Heide 22-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
goed advies goed bereikbaar goed geholpen

Assortiment
alternatieve mogelijkheden

Aanbeveling
assortiment en prijs

Extra toelichting
op website gezocht en uiteindelijk toch in winkel gehaald waar we goed geadviseerd zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veenema 22-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Een heel tevreden klant 21-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Alles online en snel vanaf de bank, dat is toch gemak.

Service
Echte mensen achter een website. Vragen worden direct en goed beantwoord. Een probleem wordt zonder een hoop vragen gewoon opgelost

Assortiment
Het kan altijd uitgebreider, maar camaeranu heeft toch wel een heel groot assortiment.

Extra toelichting
Camaeranu is een winkel met goede prijzen en ook bij problemen worden deze gewoon direct opgelost zonder al te veel vragen. Bijzonder makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Gerth 21-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel sneller dan verwacht is de zending bij mij aangekomen. Dit was een zeer plezierige en onverwachte ervaring.

Service
Bestelgemak, nette levering en nuttige informatie over de status van de bestelling. Alles bleef vlekkeloos verlopen. Zeker de moeite waard om dit adres te onthouden en vaker bestellingen te plaatsen.

Assortiment
Zeer breed en diep voor datgene waar ik naar op zoek was. Ideaal hoe snel en gemakkelijk alles te vinden was.

Aanbeveling
Na al deze positieve ervaringen op de verschillende gebieden zal ik aan mijn familie vrienden en kennissen dit bedrijf zeker aanbevelen. Voor mij een glashelder bedrijf waar ik een fijn gevoel aan heb overgehouden. Door de snelheid en het goed op de hoogte worden gehouden van de levering gaf mijn eigen bestelling mij haast een gevoel alsof ik een kadootje ontving.

Extra toelichting
Zoals ik voor alle onderdelen net al de motivatie heb beschreven heb ik niets dan lof voor dit bedrijf met een ongelofelijk snelle levering en fijne manier van informatie over het product. Precies datgeen wat je wilt weten is dat waar je over wordt geïnformeerd. Niets meer en niets minder, duidelijk en helder. Een onverwachte zeer positieve ervaring na vele jaren ervaring van online bestellingen bij talloze verschillende bedrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanna81 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed geholpen. Omdat het redelijk in de buurt was kon ik ook langs gaan. Wat ik dus gedaan heb. Daar stonden ze meteen voor me klaar.

Service
De medewerkers waren vriendelijk.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Zeker waar voor je geld. En dat geld bedrag is vaak ook de goedkoopste.

Extra toelichting
Al met al een prima (web)winkel met prima prijzen en waar voor je geld, met als toevoeging ook nog goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mellegers2 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke info over levertijden en makkelijk bestellen

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
Ik vond snel wat ik nodig had

Extra toelichting
Camera.nu doet wat ze zegt, ik had het filter om 21:00 besteld en de volgende middag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruine_Beer 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk vanuit je luie stoel thuis bestellen, simpele site, eenvoudig betalen.

Service
Tot 22:30 besteld is de eerstvolgende werkdag al in huis, dit ging ook perfect!

Assortiment
Groot assortiment, heel veel keus.

Aanbeveling
Ik zou al mijn familie, vrienden en kennissen CameraNu aanbevelen om de zeer goede
afhandeling van de orders en de snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

markopkieskeurig 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Doorklikken via kieskeurig heel handig

Service
snelle levering, volgende dag

Assortiment
n.v.t.

Aanbeveling
zou deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ik wilde makkelijk en snel een fotostatief. En dat is gelukt, zoals vermeld op website. levering de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vgzvgz 20-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product was snel gevonden en ook nog de goedkoopste

Service
eerst telefonsich contact gehad en ik werd goed en duidelijk te woord gestaan, na bestelling goed en snel op de hoogte gebracht over mijn bestelling

Aanbeveling
tot nu toe heel goed bevallen

Extra toelichting
ben erg tevreden via internet bestellen blijft een vertrouwenskwestie (zeker met vooruit betaling) maar andersom geldt dit ook voor jullie :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kort en Krachtig 20-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag bestellen morgen in huis.

Service
Handelden een klacht van mijn correct en snel af.

Assortiment
Bij het zoeken naar een camera via een externe site kwam ik steeds weer terecht bij CameraNU.nl

Aanbeveling
Ik kan cameraNU.nl alleen maar aanbevelen als zij het huuidige gemak van bestellen, de service en het assortiment handhaven.

Extra toelichting
Naar aanleiding van een defect aan mijn camera met garantie ontstond er een welles-nietes-spel tussen mij, de producent en de reparateur van het toestel. Omdat ik het via CameraNU.nl gekocht had namen zij het heft in handen en kwam een bevredigende oplossing tot stand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert90 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
op de website zijn de producten alleen makkelijk te vinden als je precies weet wat je wil.

Service
goede service

Assortiment
Alles

Aanbeveling
gewoon goed en goedkoop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MR_de_Jong 20-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke structuur en een goede zoekoptie.

Service
Zelfs bij een defect van een 2e hands camera wordt er gezorgd voor een goede afhandeling. Duidelijke communicatie en je wordt echt terug gebeld.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
We hebben een tweede hands camera hier gekocht. Na 6 maanden was er een defect mee. Men heeft niet alleen het defect verholpen, maar ook een probleem het memory card slot kosteloos hersteld. Omdat ze tijdens het hele proces ook mij informeerden middels emails en ook terug belden naar aanleiding van een vraag van mij vind ik dit echt een winkel die het aanbevelen waard is.

Extra toelichting
We hebben een tweede hands camera hier gekocht. Na 6 maanden was er een defect mee. Men heeft niet alleen het defect verholpen, maar ook een probleem het memory card slot kosteloos hersteld. Omdat ze tijdens het hele proces ook mij informeerden middels emails en ook terug belden naar aanleiding van een vraag van mij vind ik dit echt een winkel die het aanbevelen waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carla bouwman 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product was makelijk te vinden betaling was makelijk en snel website was ook overzichtelijk dus kon snel het product vinden

Service
nadat ik een product had gevonden en besteld was het de andere dag binnen dus zeer snel het bleek later niet goed te zijn heb ik het terug gestuurd en dat ging erg snel en makelijk had 3 dagen later mijn geld terug dus een goede service

Assortiment
een breed assortiment en zeker concurerend

Aanbeveling
door de goede service zou ik het iedereen aanbevelen echt top

Extra toelichting
mijn algemenen oordeel goede service snel en gemakelijk overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woepie 003 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site, snelle levering

Service
Aan het eind van de bestelling kregen we de vraag of we vrijblijvend een offerte voor een verzekering van de camera die we gekocht hadden, via de mail wilden krijgen. Super !

Extra toelichting
snelle levering. Camera was de goedkoopste van verschillende aanbieders. Gratis verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RiaV 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede service, makkelijk te bestellen, super snelle bezorging. In de winkel zelf word je ook goed en vakkundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romyrijkenberg 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vond het heel gemakkelijk om te zoeken wat ik nodig had de website is duidelijk en overzichtelijk

Service
De service geef ik een dikke 10, ik had rond een uur of half 2 m'n bestelling geplaatst en kreeg het pakketje de volgende dag om 12 uur binnen!

Aanbeveling
Goede webshop, heb er niets aan op te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gradus 72 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hebt een camera en je constateer dat je nu een onderdeel mist die je bij cameranu kunt opzoeken en bestellen

Service
bestellen, betalen, en bewonderen en dat alles in een dag

Assortiment
met zeker negen bladen vol met verschillende onderdelen en nieuwe produkten, het tiende blad gaf mij de bestelling

Aanbeveling
Heel veel keus en kwaliteitvoor een acceptabele prijs

Extra toelichting
Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik mijn bestelde onderdeel nog zou vinden, want wat nodig had is eigenlijk al uit de tijd, maar dankzij mag ik wel zeggen heb ik mazzel gehad, anders was ik het tienvoudige in Euro"s duurder uit geweest en dat voor een stichting die toch al van het gegeven moet zien rond te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Bijland 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak om informatie te vinden op de site is zeer groot; ook het onderdeel om meerdere producten met elkaar te vergelijken vind ik zeer praktisch.

Service
Goede ondersteuning; telefonisch zeer goed bereikbaar. Bij het vragen naar mogelijkheden, alternatieven e.d. kreeg ik duidelijk en ook snel antwoord.

Assortiment
Prima, ruime keuze in aanbod; ook in de verschillende kwaliteiten en de daarbij horende prijsklassen.

Aanbeveling
Vergelijkend met andere (online-) winkels vind ik de prijzen van Cameranu.nl meestal zeer scherp.

Extra toelichting
Een zeer goede winkel. Ik ben in de afgelopen jaren altijd prima geholpen, zowel bij het bezoeken van de winkel als bij telefonische of via de mail verkregen ondersteuning / uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene45 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
's middags bestelt en de volgende dag al geleverd.

Assortiment
keuze genoeg

Extra toelichting
dit bedrijf doet wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidiefocus 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, makkelijk te vinden, producten makkelijk te vinden.

Service
Vandaag besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
Ik heb nog nooit gehad dat iets niet te bestellen was wat ik graag wilde hebben zover ik me herinner.

Aanbeveling
Zonder aarzelen raad ik het aan, dat heb ik overigens ook al gedaan bij collega's.

Extra toelichting
Er is niks wat me niet aanstaat, dus ga gewoon zo door. Ik koop wel vaker producten bij Camera.nu en nooit problemen gehad. Fijne service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ1981 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestelling is makkelijk gemaakt. De voordeelbundels brengen gemak met zich mee

Service
1e camera die ik had besteld was niet naar mijn zin. Deze geretourneerd en een andere besteld. Retour is prima, geld stond na een paar dagen weer op de rekening

Aanbeveling
genoeg keus en prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc Wittebol 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere website, veel keuze, geen onoverzichtelijke knoppen etc.

Service
Snel besteld en snel geleverd.

Assortiment
Bijna alles wat ik zoek is er te vinden!

Aanbeveling
Ik heb meerdere medefotografen en medestudenten al ingelicht over deze website.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de website, service en de prijzen. Na meerdere malen besteld te hebben, nog geen één keer teleurgesteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews