cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43621 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jack de Vries 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is overzichtelijk, makelijk iets te vinden, het aanbod is groot, je krijgt echt alles . als je iets niet vind kun je met hun chatten, levering is vlug, goed verpakt, ze staan je goed te woord, erg klant vriendelijk , ik zou deze site altijd aan andere aanbevelen

Reageer

L.F. Cabrera 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers bij Cameranu nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en bieden goede service. Zowel in de fysieke winkel als online word je goed geholpen.

Reageer

Carly 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen op cameranu.nl . De winkel levert de bestelling snel en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt bezorgd.

Reageer

Rene 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke informatie en snelle levering. Netjes en degelijk verpakt.
Ook de winkel is leuk om eens te bezoeken. Pas op: de kans dat je er iets leuks ziet dat je ook wil hebben is groot.

Reageer

AoetH 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment fotografieartikelen, tegen goede prijs en snelle levering.

Reageer

Ronald 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima kwaliteit/prijsverhouding.
Ik persoonlijk ben uiterst goed geholpen, ik had eerst een verkeerd produkt besteld, via messenger heb ik gevraagd om dit te veranderen en dit hebben ze onmiddelijk gedaan en mij hiervan op de hoogte gebracht. Zeer behulpzaam en professioneel.
Snelle bezorging.
Cameranu.nl is dus voor mij een aanrader.

Reageer

Martyn Gregoire 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel groot assortiment, duidelijke product omschrijvingen. Ideaal, voor twaalven besteld, volgende dag thuis, goed verpakt en snelle berichtgeving via mail over status verzending. Prijzen zijn comform maar bij cameranu.nl betaal je geen bezorg kosten,dus voor mij een ideale 'winkel'.

Reageer

Arjan 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke beschrijving, concurrerende prijzen en overzichtelijke site.
Prima, tevreden.

Reageer

Cees 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou niet weten waarom ik een lager cijfer zou geven. Op vrijdagavond om 21.45 uur nog telefonisch contact gehad om advies te vragen over een ND-filter voor deze nieuwe Sony DSC RX-10 en toebehoren. Even later besteld en de volgende ochtend was ik alles al aan het uitpakken. Nog per e-mail een vraag gesteld over de garanties en ook daarop een keurig antwoord ontvangen. Kortom, top service van een top bedrijf!
Bedankt CameraNu.

Reageer

Mexx 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een lens gekocht via Cameranu.nl
Er stond een advertentie op facebook van deze winkel on line hele duidelijke site goede info over de mogelijkheden van de lens , beter dan op andere sites t heeft me als beginnend fotograaf heel erg goed geholpen en ze hebben helemaal gelijk gehad Caneranu.nl staat nu in mijn favoriete

Reageer

Wilko 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en grote keuze op de website. Prijs zeker niet slechter dan concurrenten. Snel in huis - als beloofd.

Reageer

pion 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, goed, duidelijk en gewoon de topmerken in originele verpakking. Geen parallel inkoop, fake of onduidelijkheid. Vandaag gekocht, morgen in huis. Niet goed, geld terug.

Reageer

Jordi 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een objectief besteld die niet op voorraad was. Erheen gebeld om te vragen wanneer ik hem dan kon verwachten. Ze hadden er nog 1 liggen en kon hem de volgende dag verwachten. Top geregeld.

Reageer

Massimo 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen ik een scanner nodig had heb ik voor deze zaak gekozen omdat ik hier al eerder een kleurcalibratie-setje gekocht had. De scanner kwam aan en bleek -om het kort te houden- niet aan de praat te krijgen op mijn Windows10-computer. Ik heb diverse keren contact met deze zaak opgenomen in verband hiermee en werd steeds vriendelijk, redelijk en duidelijk te woord gestaan. Ook kreeg ik diverse voortgangsberichten per e-mail en die kwamen ook heel vlot. Heb net bericht gekregen dat de scanner ontvangen is en ik het geld terugkrijg.

Reageer

Peter 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Package die ik wilde bestellen was er niet maar is in een persoonlijk gesprek samengesteld. Erg werd meegedacht, de dame was vriendelijk en wist waar ze het over had. Erg goed dus en de volgende dag de spullen in huis.

Reageer

Peter 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht naar de Canon Selphy CP 1300 en vond deze bij Cameranu. Ze boden hem - met enkele andere winkels - aan voor de laagste prijs, dus ik kon kiezen. Ben uiteindelijk bij Cameranu beland, omdat ik in het verleden al eerder bij Cameranu heb gekocht, dus het voelde vertrouwd. Voor 23.59 besteld, volgende dag geleverd. Nieuw product netjes in originele verpakking. Ze deden ook mee aan de Canon cash back actie, dus extra voordeel. Superwinkel.

Reageer

Jan 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een artikel van de drie bestelde was niet meteen voorradig, dus was de levering uitgesteld. Op verzoek werden toch de twee andere artikelen vast aangetekend vooruit geleverd, het andere artikel zou nageleverd worden. Top!

Reageer

Erik te Loo 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een rugzak hebben voor mijn foto-apparatuur tijdens onze reizen. Op de site heel veel (nuttige) informatie! Uiteindelijk gekozen voor de lichte Lowebro Slingshot 202AW.
Diezelfde avond nog thuisbezorgd. Keurig verpakt!
Dit was mijn eerste bestelling bij Camera.nu maar ik kan het iedereen aanbevelen!

Reageer

Luc Cornelis 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld, morgen in huis. Dit gebeurd echt zo! Bij de tracking van UPS stond wel vermeld dat ze het maar na het weekend gingen leveren, maar ze leverden zoals voorzien. Goede service verder door Cameranu.nl, alles ordentelijk ingepakt en beschermd in de doos met luchtzakjes. De chat op de website is ook een meerwaarde, bij moeilijke vragen antwoorden ze zo snel mogelijk via een email (ze antwoorden ernstig op uw vragen).

Reageer

Peter 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde na jaren weer een nieuwe camera kopen. Heb eerst gebeld, en kreeg een verassende goede uitleg over verschillen tussen dlsr en bridgecamera’s. Tevens een duidelijk advies mbt de camera die uiteindelijk is aangeschaft. (Bridge)
Zeer goed informatief telefoongesprek, mevrouw had alle tijd voor me, en is zeer deskundig.
Na het bestellen werd de camera keurig netjes de andere dag geleverd, veilig verpakt.
Goede service, lage prijs!

Reageer

Yavuz Tuncer 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect shop, snel levering. Antwoord snel aan un vraag. En de prijs is redelijk.
TOP!!!

Reageer

hansi 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop en ook ervaring met fysieke winkel ,klantvriendelijk en specialistische kennis aanwezig, goed geholpen bij aanschaf gopro gymbal bij bestelling ook supersnel geleverd gekregen.

Reageer

Michelle 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een super service !! Savonds om 22.00 besteld en sochtends om 09.45 ging de deurbel en werd mijn pakje al bezorgd! Kan niets anders zeggen dan een top service!

Reageer

Christiaan Krop 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In tegenstelling tot veel andere winkels was de lens die ik wilde aanschaffen bij CameraNU wel op voorraad. Het gaat om de Nikon AF-S 20mm f/1.8G ED. Een prachtig en betaalbaar objectief. De volgende dag in huis, top!

Reageer

Frank 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel was snel geleverd, prima verpakt, ik ben heel blij met CameraNu.nl!

Reageer

Plexat 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lang gezocht naar een fototas als rugzak. Ik wist welke ik wilde hebben maar kon hem nergens meer vinden. Uiteindelijk heb ik hem toch bij jullie gevonden en besteld. Hij werd snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Reageer

richard 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was de volgende dag al, snel dus !
Correcte berichtgeving via de mail voor verzending dus al met al snel en correct geleverd, en erg blij mee
tot gauw weer

Reageer

S. Borst 17-01-2019

Algemene score

9,0
Het artikel werd niet binnen 24 uur afgeleverd, maar keurig binnen 2 dagen. En aangezien ik die supersnelle service van tegenwoordig absurd vind, ben ik zeer tevreden.

Reageer

Amber 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb de canon m50 gekocht super snel geleverd en heb er veel plezier van ik had wel wat kleinen isseus bij instellen maar daar voor moet ik naar canon zelf overgens super goede klanten service !

Reageer

Hannah 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens de aanschaf van mijn camera werd ik heel goed geholpen met de verschillende keuzes tussen de modellen en waar dan precies het verschil in ligt. Er werd uitgebreid de tijd genomen om alles aan mij goed duidelijk te maken waardoor ik na lang overwegen toch mijn keus heb gemaakt. En daar ben ik nu echt heel blij mee! Omdat wij uiteindelijk wel iets van 3 uur in de winkel zijn geweest was het fijn dat je even kon zitten en er gratis koffie thee en chocomelk kon halen. Wel duurde het soms lang met het wachten tot je aan de beurt was, maar dat was het helemaal waard.

Reageer

FW.Joosten 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, makkelijk te bestellen artikelen, snelle levering, netjes verpakt👍

Reageer

Sebastian96 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd scherp geprijsd, overzichtelijke winkel in Urk en Webshop. Al meer dan 10 aankopen gedaan, nooit problemen mee gehad. Ik kan het met hun aanbod in combinatie met hun service gerust de beste camera winkels van Nederland kunnen noemen.

Reageer

Kiara 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle verzending en vriendelijk personeel. Mijn achter grond rollen werden persoonlijk gebracht door een medewerker van cameranu.nl erg fijn.

Reageer

Hans 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, producten goed te vinden. Snelle afhandeling en levering. Producten goed verpakt. Prima keuzes voor wat betreft betaal- en aflevermogelijkheden. Aanrader voor het kopen van fotografie artikelen.

Reageer

Agnes 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, zeer duidelijke beschrijvingen en supersnelle levering. Zij beloven een snelle levering en het gebeurt allemaal heel correct. Zorgvuldig verpakt, gewoon perfect.

Reageer

Nico 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle service!
Bij vragen wordt je goed en snel geholpen, dit is tegenwoordig steeds meer een eis..
Perfect dat jullie zo cool blijven en alles netjes regelen.

Reageer

Maren 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering. Wanneer er iets mist of niet werkt, wordt er direct een nieuwe gestuurd. Ik had dit met een triggerset die niet werkte, uiteindelijk kwam dit door de meegeleverde batterij en kreeg ik dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd.

Reageer

Guusje 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service en klantvriendelijk. Een vertrouwde webshop waar ik graag mijn bestellingen doe. Zeer goed benaderbaar via de mail met een snelle reactie.

Reageer

dbuijsen 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik besloot na lange tijd niets met mijn hobby gedaan te hebben, weer een DSLR camera te kopen. Dankzij de overzichtelijke en uitgebreide informatie op de website en de uitgebreide zoekfucties (keuze in filters), was de keuze snel gemaakt. De volgende dag was mijn camera al binnen (in het weekend!).
Daarna was het ook gemakkelijk om via de website van cameranu.nl bij de cashback-actie van mijn camera terecht te komen. Alles bij elkaar dus een fijne ervaring!

Reageer

Gert 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop met groot assortiment en snelle levering. Ook retour wordt snel afgehandeld, prima hoor.

Reageer

Anita 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Absoluut De winkel voor alles wat met camera's te maken heeft! Prettige website met uitgebreide omschrijvingen van de producten en snelle levering, vaak ook gratis als het kleinere producten betreft. En zeker ook de moeite waard om ze op facebook te hebben, door de vele tips voor fotografie.

Reageer

Peter Canters 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst een paar online vragen gesteld en dadelijk antwoord op gekregen tot ik tot de aankoop van een camera met accessoires over ben gegaan , na 's avonds laat de knoop doorgehakt te hebben ,besteld en de dag erna al levering gekregen. Topwinkel met mensen die op de hoogte zijn .100/100

Reageer

Dirk 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen van deze winkel staan je graag en snel met raad en daad bij, als je vragen hebt.
Je vragen worden professioneel behandelt.
De levering van je goederen gebeurt supersnel.
Prima service :-)

Reageer

Prutsie 15-01-2019

Algemene score

10,0
Via diverse sites voor printers kwam ik als goedkoopste uit bij CameraNU . nl Wat reviews gelezen en direct besteld op hun site. Deze site was duidelijk en gebruiksvriendelijk.
Betalen ook gemakkelijk en snel. Opgegeven levertijd was exact en het pakket is netje aangekomen zonder beschadigingen. Uitgepakt, beschrijving gelezen en toen installeren.
Dit alles is prima verlopen en heb een goed werkende printer met 2 inktcartridges. Hopelijk bevalt dit beter, goedkoper, dan met 5 inkt cartridges.

Reageer

Paul Ouddeken 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al een paar keer een bestelling geplaatst bij CameraNU. Geen misverstanden over het product omdat het goed omschreven is. En de snelheid van levering... indrukwekkend! Mijn laatste buit, een mooie alternatieve zonnekap van JJC met adapter voor mijn Fuji 100F tegen een heel scherpe prijs. Alle vertrouwen in CameraNU en ik blijf er bestellen als het om fotobehoeften gaat!

Reageer

S 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNU is een ontzettend prettige winkel: snelle levering, een mooi en zeer ruim assortiment en goede service!

Reageer

Lumic 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog niet zoveel besteld maar wat ik al bestelde werd snel en correct afgeleverd. Nog geen beroep moeten doen op servicedienst, wel een extra vraag over een produkt gesteld en die werd snel en to the point beantwoord. Informatie via de website vrij volledig en ruim aanbod. Vond er een oplossing als aanvulling voor de camera waar ik al een hele tijd naar op zoek was.

Reageer

Adrie 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, snelle levering, en ik hoop bij eventuele aanschaf van een nieuwe Camera een goed advies krijg.
Met een goede prijs.

Reageer

Han vd Berg 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij CameraNU vond ik wèl wat ik zocht, voor een goede prijs en gratis verstuurd!

Reageer

Visserman 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zo,n laat tijdstip besteld en toch de volgende dag in huis.Geweldig,zij verdienen gewoon een pluim.

Reageer

Toon meer reviews