cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden Consument Camera Nu 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om produkten te vinden.

Service
Uitstekende service. Vragen worden vakkundig beantwoord.

Assortiment
Als men het hier niet kan vinden, waar dan wel?

Aanbeveling
Diverse mensen al doorverwezen naar CameraNu. Ook deze mensen zijn daar zeer over te spreken.

Extra toelichting
CameraNu is een bedrijf waar alles tot in de puntjes geregeld wordt. Ik heb het er zelfs voor over om vanuit Brabant naar Urk te rijden om daar spullen te halen. Wanneer je daar in de winkel bent dan is de uitsraling proffesioneel en vakkundig. Personeel weet waar het over praat. CameraNu is een no nonsense bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kooifotografie 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is heel makkelijk te vinden, de bestellingen zijn zo gedaan en ook betaald. Misschien op rekening laten betalen zou nog een punt extra op kunnen leveren. Bestellingen zijn de volgende dag geleverd.

Service
De enige keer dat ik email contact heb gehad waren de antwoorden van dusdanige kwaliteit dat ik niet hoef te twijfelen aan de professionaliteit van de medewerkers.

Assortiment
Heel uitgebreid en war nodig goed keuze in de merken. Toch zal het prettig zijn als nog meer merken verkrijgbaar zijn bij Cameranu.nl

Aanbeveling
Voor online bestellingen zeker aan te raden, het is dat Urk ver ligt van Alkmaar anders was ik zeker een keer langs gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sugarcoated 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne website, atikelen kunnen wellicht nog iets verder onderverdeeld worden in kopjes wat het zoeken simpeler zou maken. (Bijvoorbeeld alle korte en brede achtergrondrollen ook nog apart te selecteren)

Service
Wat was ik blij met het belletje over de aflevering van de spullen waarin jullie al info konden geven over hoe laat ik op de planning stond en zelfs nog een belletje vooraf van de chauffeuse kreeg ter info. Super netjes en niet vanzelfsprekend!

Assortiment
Zeer compleet. Prettig.

Extra toelichting
Na een aantal teleurstellende ervaringen met andere fotografie webshops ben ik bijna verbaasd over jullie service. Heel erg fijn en zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aldejo 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Toegankelijke website met duidelijke aanwijzingen voor zoeken en bestellen.

Assortiment
Ruim assortiment en makkelijk opzoeken.

Aanbeveling
Heb uitsluitend positieve ervaringen met deze website en kan deze zonder terughoudendheid aan anderen aanbevelen.

Extra toelichting
De aankopen die ik de afgelopen jaren heb gedaan waren naar volle tevredenheid!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Amrish 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede en snelle service

Extra toelichting
Scherp geprijsd. Goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Weerd fotografie 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
direct 's avonds telefonisch te bereiken heel goed voor gelicht.

Service
goede uitleg en zoals aangegeven op tijd bezorgd.

Assortiment
goede vooraad en prijstechnisch de goedkoopste!

Aanbeveling
geen twijfel mogelijk, wij gaan het rond vertellen

Extra toelichting
Een webshop die is, zoals een webshop hoort te zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. 27 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wanneer je dat wat je zoekt niet kunt vinden op de site kun je contact met ze op nemen en daar word je professioneel geholpen.

Service
Vriendelijk aan de telefoon en ze weten waar ze het over hebben. Nog een groot voordeel je word niet in de wacht gezet dus snelle afhandeling.

Assortiment
zie antwoord bij gemak.

Aanbeveling
zal het iedereen in mijn omgeving aanraden zie eerder gegeven antwoorden.

Extra toelichting
super nette en snelle service, daarnaast was mijn product niet van uit voorraad leverbaar maar des ondanks snelle levering. Ook prijs kwaliteitsverhoudingen erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daman1951 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van thuis uit de catalogus doorlopen en bestellen aan de scherpste prijzen. Zo simpel.

Service
Gisteren de bestelling geplaatst (Belgie). De betaling met Visa uitgevoerd en de dag erna in de voormiddag werd reeds de bestelling geleverd.

Assortiment
Zeeeeer ruim assortiment

Aanbeveling
Dit is mijn 1ste aankoop bij Camernu en ik zal mijn positieve ervaring met deze winkel zeker meedelen andere amateurfotografen.

Extra toelichting
Qua gemak van bestellen, betalen, leveringstermijn en prijs: alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VCU 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin1821 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk de bestelling te plaatsen

Service
Prima klantenservice, ze helpen je graag en snel

Extra toelichting
Canmeranu.nl is een prima site om je bestellingen op te plaatsen. De klantenservice is vriendelijk en wil je snel helpen. verzending was een dag later bij mij thuis. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Elsinghorst 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
gemakkelijk mee te nemen energ duidelijk beeld

Service
heel erg snel en vriendelijk

daarvoor hartelijk dank

Extra toelichting
goed en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WéPé Fotografie 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden, overzichtelijk

Service
snelle afhandeling en effectieve communicatie over het afhandelingsproces

Assortiment
zeer uitgebreid en niet alleen de (duurdere) A-merken. Dus veel keus

Aanbeveling
In hoge mate!

Extra toelichting
Een zeer positief ervaren eerste kennismaking met dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adriaan90 15-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel besteld en vaak voorradig

Service
Goede communicatie omtrent bestellingen en verzending

Assortiment
Breed assortiment, al mis ik soms wel wat modellen van bepaalde merken in de webshop staan.

Aanbeveling
Gewoon prima prijs/service gehalte. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Klavervier 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Kl 14-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zaterdagmiddag besteld en, ondanks een wijziging per e-mail op zondag, toch op dinsdag al bij de post.

Service
Een foutje bij de bestelling werd n.a.v. een mail snel door Cameranu.nl recht gezet

Assortiment
De juiste flitser voor mijn camera was gelukkig in voorraad

Aanbeveling
Snelle service en correcte behandeling van mijn telefonische vragen

Extra toelichting
SNELLE EN CORRECTE LEVERING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdinBeek 14-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het maken van keuzes en de manier van bestellen is eenvoudig door het volgen van het stappenplan.

Service
Zonder problemenen razend snel thuis bezorgd.

Assortiment
Er is een erg ruime reuze.

Aanbeveling
Uitgaande van de bovenstaande items, kan ik tot geen andere conclusie komen dan anderen deze winkel positief te adviseren.

Extra toelichting
Ik zal een volgende aankoop weer via deze winkel doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Voorthuizen 14-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal! s'avonds besteld, de volgende dag netjes in huis. Prima verpakt zo hoort een webshop te werken!

Assortiment
Groter assortiment dan de lokale speciaalzaak, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Makkelijk, snel, compleet, prima prijs.

Extra toelichting
Mijn favoriete onlineshop voor al mijn camera behoeften! Alles wat je nodig hebt is te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amaranthstudio 14-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede web site snel geleverd

Service
prima

Assortiment
ruim

Extra toelichting
een mono pod van 193 cm is heel fijn voor een lange fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs Boorsma 14-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig een totaalpakket samen te stellen.

Service
De bestelling werd binnen de gestelde tijd geleverd en was tot aan de levering te volgen.

Assortiment
Complete sets bij de camera's.

Aanbeveling
Goed en voordelig op internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cb26 14-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
bestelling makkelijk te plaatsen. overzichtelijke site

Service
volgende dag bestelling in huis

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goed assortiment en snelle, nette levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Auke47 14-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je belt en het wordt gedaan

Service
dichtbij dus makkelijk. Kunt altijd ruilen

Assortiment
de gevraagde dingen op voorraad

Aanbeveling
altijd uitstekende service en uitstekende kwaliteit/prijs

Extra toelichting
uitstekend zie boven Je belt xxxx en hij staat voor je klaar als is het 's avonds 22.00 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F45 14-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Cameranu.nl heeft een overzichtelijke website en biedt veel informatie over de aangeboden producten. Het gecategoriseerde overzicht met specificaties bij een product is een pluspunt. Het uitvouw menu biedt snelle toegang tot de onderdelen van de site.

Wat ik als onprettig ervaar is het feit dat bij het aanklikken van een product direct het tabblad met combinatie aanbiedingen wordt getoond in plaats van de productinformatie. Dit is een begrijpelijke keuze van cameranu.nl maar het draagt naar mijn mening niet bij aan het gebruiksgemak omdat men voor het tonen van de productinformatie eerst een ander tab aan moet klikken.

Service
Er wordt snel geleverd. Facturen en track & trace informatie wordt tijdig per email verstuurd.

Kort na het doen van mijn aankoop bleek het aangeschafte product in prijs te zijn gedaald. Per email heb ik cameranu.nl erop geattendeerd dat ik het voor een hogere prijs kocht. Mijn email werd snel beantwoord en men heeft het prijsverschil naar mij teruggeboekt. Dit heb ik erg gewaardeerd.

Cameranu.nl herinnerde mij via email aan het registreren van het aangekochte product bij de fabrikant om zo van een verlengde garantieperiode gebruik te kunnen maken. Dit is een prettige extra service!

Assortiment
Het assortiment is erg breed en omvat naast nieuwe apparatuur en accessoires ook gebruikte apparatuur en aan fotografie gerelateerde producten en diensten. Dit maakt cameranu.nl een goed startpunt voor diverse zaken omtrent digitale fotografie.

Aanbeveling
Cameranu.nl kan ik aan andere aanbevelen op grond van het ruime assortiment, korte levertijd en goede after-sales

Extra toelichting
Over Cameranu.nl ben ik zeer tevreden. De webshop is toegankelijk en eenvoudig te bedienen. Er wordt veel informatie getoond over de producten. De specificaties zijn ordentelijk weergegeven in een uitklapbare lijst. Bij het aanklikken van een product uit het assortiment worden helaas niet direct de kenmerken van het product getoond maar toont men eerst de combinatie-aanbiedingen hetgeen het gebruiksgemak wat vermindert als men producten wil beoordelen op basis van specificaties. De levering is snel en de informatievoorziening is goed. Mijn vraag aan de klantenservice werd snel beantwoord. Cameranu.nl kan ik van harte aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

anne hotmail 14-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen ging easy

Service
camera binnen no time in huis ('s avonds besteld, volgende ochtend had ik 'm al)

Aanbeveling
perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v2visueel 14-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zie bovenstaande cijfers en motivatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria Bol 13-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelden zo klantvriendelijk een bestelling op internet kunnen doen.

Service
de camera die ik in eerste instantie head gekocht, bleek toch niet de bedoeling te zijn. Teruggestuurd en direct een ander, goedkopere, camera besteld. Via email wordt je uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling e.d.

Assortiment
Motiveer je beoordelingAlle soorten camera s zijn te koop het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Cameranu.nl weet exact hoe zij klanten moeten behandelen. de navigatie van de site is logisch, de service is geweldig en de prijzen zijn absoluut zeer schappelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.M. Buth 13-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site van CameraNu is logisch ingedeeld en het plaatsen van een bestelling verloopt soepel. De afhandeling van de bestelling met snelle en duidelijke terugkoppeling van artikelen en betaling is bijzonder prettig en geruststellend. De gekozen manier van verzending met track en trace, die overigens ook snel is opgepakt, is plezierig en accuraat.

Service
De service heeft in dit geval alleen betrekking op de manier waarop CameraNu de bij haar bestelde artikelen afhandelt.
Dit geeft wel vertrouwen dat de serviceverlening in het algemeen OK is.

Assortiment
CameraNu heeft een uitgebreid assortiment in voorraad met heel veel artikelen die dan ook snel geleverd kunnen worden.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring met de tot heden bestelde artikelen zal ik zeker bij familie, vrienden en kennissen CameraNu aanbevelen.

Extra toelichting
Een prettige, accurate en snel reagerende webwinkel die het traject van bestelling tot levering goed in de vingers heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Wissink 13-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling snel verstuurd

Service
Correcte en snelle afhandeling van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Delahaye 13-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lens snel gevonden via kieskeurig en de site van cameranu.nl, maar er werd niet duidelijk aangegeven voor welk systeem de lens bestemd was. Hierdoor eerst de foute lens besteld.

Service
Eerst de foute lens besteld, maar dit kon snel worden gecorrigeerd, voordat de bestelling verzonden was.

Assortiment
Ik bestelde een Olympus 9-18 mm lens voor Micro 4/3 - en die was op voorraad.

Aanbeveling
Levering is snel, als er iets fout loopt (verkeerde bestelling), dan wordt dat snel en probleemloos gecorrigeerd.

Extra toelichting
Levering is snel, als er iets fout loopt (verkeerde bestelling), dan wordt dat snel en probleemloos gecorrigeerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rachella17 13-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ideaal via internet, moet ik wel bekennen dat ik al wist wat ik precies nodig had.

Service
Super snel afgeleverd....alles keurig in orde.

Assortiment
Goed uitgebreid

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aanbevelen, uitgebreid assortiment, veilig betalen, snelle levering.

Extra toelichting
Alles prima in orde, als ik toe ben aan iets nieuws zal ik zeker de webshop nogmaals bezoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RunningBock 13-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertus11 13-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te doen

Service
Precies op tijd bezorgd

Assortiment
Alles was te krijgen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel de volgende keer weer uitkiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

msmedinga 13-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MdB59 12-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Krijgen wat je hebben wilt en binnen al dan niet letterlijk handbereik

Service
Aandacht voor je vragen, de tijd voor overleg

Assortiment
Heel veel op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trynke 12-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is goed te bereiken.

Service
Daar mijn camera het plotseling liet afweten ging ik met een Help vraag naar CameraNu.
Na een nauwkeurig onderzoek kreeg ik helaas te horen dat mijn camera zou moeten worden opgestuurd. Er werd mij goed uitgelegd wat daar de consequenties van waren.
Ik besloot de camera weer mee te nemen en mij in de winkel maar eens te laten voorlichten: "Als ik een nieuwe camera zou willen kopen, welk advies men dan voor mij had"
Ik werd behoorlijk bestormd met vragen zoals: Is fotografie jouw hobby?
Wat fotografeer je ?
Gebruik je de automatische stand?
Bewerk je foto's?
Wat zou je uit willen geven voor een nieuwe camera? Wij kunnen niet in jouw portemonee kijken.
Wil je op dezelfde voet door gaan met fotograferen als met je oude camera of wil je een stapje hoger.
Wat is voor jouw belangrijk aan een nieuwe camera?
Zoveel vragen....... !
Eerst maar weer terug naar huis.
Sites bekijken en nog eens bellen met CameraNu. Weer werd ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg ik duidelijke uitleg op al mijn vragen.
Na 14 dagen terug naar de winkel.
De verkoper had alle tijd voor me.
1 1/2 uur later verliet ik met een goed gevoel en mijn nieuwe aanwinst de winkel

Assortiment
Alles voor mijn camera was op voorraad.

Aanbeveling
In deze winkel gaat men niet alleen voor de verkoop.
Advies en service staat hier hoog in het vaandel.

Extra toelichting
CameraNu....een winkel waar je serieus wordt genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri de Groot 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht, prima op tijd (snel!) geleverd, goede prijs, dus een 9!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LucasSeuren 12-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Benodigde product was eenvoudig te vinden, al was het nog even verifiëren of het pakket inderdaad omvatte wat ik dacht dat het omvatte.

Service
Betaling en verzending snel geregeld.

Assortiment
Mijn eerste keus was helaas niet verkrijgbaar, maar het alternatief was gewoon op voorraad en deed er amper voor onder

Aanbeveling
Meerdere keren een product gekocht en altijd dik tevreden.

Extra toelichting
Breed assortiment, alles voor een goede prijs, snelle verzending die ook nog eens gratis aangetekend is. Product in perfecte staat ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Oonk 12-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is erg overzichtelijk ingedeeld. De verkopers hebben verstand van zaken en hebben op de meeste vragen een antwoord.

Service
Je wordt prima geholpen. Ik heb geen ervaring met spullen die stuk zijn, of garantieperiodes. Daar hoop ik ook geen gebruik van te hoeven maken.

Assortiment
Specialistisch, maar toch breed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xena D 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gemak van de site is eigenlijk de professionaliteit in alles wat je zoekt de afhandeling

Service
Heb alleen de bestelling en aflevering
Mogen meemaken en die was geweldig. o.a. Snel en volgbaar bij post.nl

Assortiment
Assortiment geweldig.
Keuze geweldig
De prijzen zijn zeker concurrent
Het zelfde product kan ergens anders geodkoper zijjn maar wil niet zeggen dat de serves net zo goed is.

Aanbeveling
Vanwege de ėėnvoud van bestellen en gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Middelkoop 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Bennink 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en snelle site, ik had zo gevonden wat ik zocht.

Service
de afspraken zijn nagekomen: De volgende dag stond de postbode aan de deur! (ik was er alleen zelf niet ;))Maar de dag erna kon ik met de producten aan de slag.

Assortiment
Het is een groot assortiment wat cameranu.nl aanbiedt! Super dus om nog een keer tussen de spullen te kijken!

Aanbeveling
Zeker weten! geen twijfel over mogelijk!

Extra toelichting
volgende bestelling zeker weten weer bij cameranu.nl!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeevaarder 11-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling geplaatst via de website alsook de betaling, confirmatie in de mail en continue op de hoogte gehouden.

Service
Product geruild, binnen 1 werkdag nieuwe product in huis, verschil in geld teruggestort en continue informatie via mail!

Assortiment
Alles en meer!

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bouma 11-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer overzichtelijk. Bestellen gaat eenvoudig met aansluiten snelle levering.

Service
Bij bestellen zelfs later op de avond is de bezorging al de volgende dag.

Assortiment
Zeer ruim assortiment waarvan het grootste deel ook nog eens op voorraad.

Extra toelichting
Website en verzending uitstekend voor elkaar. Zeker een aanrader voor een ieder die op zoek is naar vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.A. de Ruiter 11-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea Beemster 11-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Nadat we onze eerste kijker hebben kunnen uitzoeken; was de keuze voor de tweede kijker snel gemaakt. Digitaal Bestellen en de volgende dag werd de pracht kijker keurig bezorgd.

Service
Gelukkig hebben we nog geen gebruik hoeven te maken van de service. Maar de garantietermijn van 25 jaar is veelbelovend.

Assortiment
Enorm veel kijkers waren er te bewonderen.

Aanbeveling
We denken dat deze winkel uitkomst biedt voor veel mensen die graag even een verrekijker willen beoordelen.

Extra toelichting
In de winkel wordt je geholpen door een specialist; die je door verschillende kijkers laat kijken. Daarbij geeft hij veel praktische achtergrondinformatie. Een kopje koffie of thee is er om even na te denken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 1236 11-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen in de luie stoel

Service
voor de service hoop ik op een
10 mocht ik hier gebruik van moeten maken. Tijdens de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden

Assortiment
lekker ruim assortiment

Aanbeveling
reuze makkelijk bestellen en groot assortiment!

Extra toelichting
lekker makkelijk bestellen en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapio89 11-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Tussen de ring en de lens zit net even te veel speling. En aangezien je handmatig focust merk je het duidelijk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

N. Andries 11-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vlotte levering. Goed opgezette website. Klantvriendelijke uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon van Leur 11-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het product wat ik zocht was gemakkelijk te vinden op de site.

Service
Service betreft meestal aftershaves, maar de shop doet wat er beloofd is.

Assortiment
Ik had maar 1 product nodig dus heb ik daar eerlijk gezegd niet zo op gelet

Aanbeveling
Alle facetten zijn goed geregeld.

Extra toelichting
Er is nog ruimte om het nog beter te doen, maar niet veel, kortom zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thoas.nl 11-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en het assortiment is zeer compleet.

Service
Canon G15 's avonds om 21.00 uur besteld, de volgende dag om 11.00 uur stond TNT op de stoep met mijn nieuwe camera. Het hoesje dat niet aan mijn verwachting voldeed kon ik moeiteloos terug sturen met een duidelijke beschrijving hoe dit proces verloopt.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt, zowel het consumenten gedeelte als het prof spul!

Aanbeveling
Doe ik regelmatig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lylet 11-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site, prima administratieve afhandeling

Service
snelle aflevering
goede reactie op vraag

Aanbeveling
prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews