cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23834 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2249 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ralph 48 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel was goed te vinden. Prijstechnisch zeer goed. Bestelling werd snel geleverd

Assortiment
Keuze meer dan voldoende.

Extra toelichting
Product snel vindbaar. prijs was prima. Snelheid levering was goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janencarin 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel bestellen. Makkelijk!

Service
Producten worden snel en keurig verpakt verstuurd, zodat ze niet beschadigen

Assortiment
Je pakt niet snel mis. Vooral voor mij als gevorderde fotograaf zoek je dikwijls naar specifieke accessoires die je hier dan ook kan bestellen. Klasse!

Aanbeveling
Alle lof! Ik ben dik tevreden en heb ook anderen op jullie site gewezen.

Extra toelichting
Als fotograaf wil je jezelf steeds weer verbeteren. Daarom wil je ook je uitrusting uitbreiden en zoekt dan naar specifieke accessoires. Bij Cameranu.nl is dat geen punt en kan je direct bestellen en wordt niet afgescheept met alternatieven die "net zo goed" zouden moeten zijn. Geen gezeur, snelle en goede levering. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adzuid 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
site is over het algemeen wel duidelijk, maar verbetering is m.i. denkbaar

Service
blijft op een zeer hoog niveau(ben al jaren klant, zowel telefonisch als in de winkel. Deskundig en vriendelijk personeel.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
altijd en overal waar dit kan en wenselijk is

Extra toelichting
Ben al jaren tot volle tevredenheid klant en heb in al die jaren diverse camera's, lenzen en toebehoren gekocht, zowel via internet als fysiek in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Endert 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke website, makkelijk bestelproces, makkelijk contact!

Service
Snelle levering, alles binnen 2 dagen in huis, weing kosten en alles duidelijk in mail direct in je mailbox.

Assortiment
Cameranu.nl is al jaren voor mij het punt voor de serieuze en minder serieuze foto- en videograaf!

Aanbeveling
Ik raad iedereen met wensen op het gebied van fotografie als eerste Cameranu.nl aan om eens te kijken. De meesten bestellen daarna ook ..

Extra toelichting
Ik heb nu in 10 jaar al mijn grote camera's hier besteld en nog geen moment spijt. Service is beter dan ooit, website beter dan ooit. En nog steeds grootste assortiment voor scherpe prijs.. En je hoeft al jaren niet meer voor naar Urk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebuiker 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het vinden van specifieke artikelen op de site vergt soms wat moeite. Het assortiment is erg groot en vergeleken bij andere sites vind ik de structuur/artikel categorisering wat minder intuitief. Bestelprocudure online was simpel.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Uitgebreid maar soms is het wat lastig om overzicht te krijgen.

Extra toelichting
Prima (online) winkel. Snelle levering. Online winkel is beetje onoverzichtelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

ACC fotografie 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed werkende website.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
al veel gekocht hier, ruime keuze

Aanbeveling
Ben zelf erg tevreden en verwacht dat anderen dat ook zullen zijn

Extra toelichting
Ik heb een aantal JJC zonnekappen gekocht. Terwijl je de originele versie van Olympus opzoekt, wordt je netjes geattendeerd op deze goedkopere uitvoering.Ze passen ook perfect op mijn Olympus lenzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Voets 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettig overzichtelijke site.

Service
Helemaal naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. de Geest 23-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Heerlijk rustig uit je luie stoel bestellen !

Service
Een top firma die met je mee denkt!

Assortiment
Groot assortiment, niet te veel, maar zeker niet te weinig. Je hebt vergelijkings mogenlijkheden in de zelfde prijsklasse.

Aanbeveling
Soms is zien beter als een plaatje!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jodozefus 23-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Royale opstellingen, je kunt alles bekijken en oppakken om te voelen hoe het in hand ligt.

Service
Groots! Rustige, uitstekende en deskundige hulp. Alle tijd. En mocht je op je besluit terug komen: geen enkel probleem. De aankoopsom wordt snel teruggestort, zonder vragen.

Assortiment
Verrassend was dat niet alleen een groot assortiment voor de amateur aanwezig is, maar ook voor de professional
of de zeer serieuze amateur.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, jammer alleen dat de winkel zover van het Westen ligt. Maar er is meer dan genoeg parkeerruimte pal voor de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Fortuin 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met gericht zoeken kom je in een paar stappen tot het gewenste artikel

Service
het aangeven van leveringsduur en levertijdstip/datum is al mooi maar ook bij vertragingen wordt er een melding gemaakt . En bij het betreffende artikel staat ook nog een beknopte maar duidelijke uitleg.

Assortiment
in mijn geval : een vogel kijker . Op zoek kwam ik een overzichtelijk assortiment tegen en kon ik makkelijk een keuze maken .

Aanbeveling
Mijn eerste artikel maar zeker niet het laatste . Zeer positieve ervaring en snel in huis ook . Komt betrouwbaar over deze site/shop

Extra toelichting
Ik ben , zoals hierboven te lezen valt , zeer tevreden over zowel de service als het geleverde artikel . Prijs/kwaliteit verhouding speelt ook zeer zeker een rol in deze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tietje 1954 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
geen - punten kunnen vinden vrgr pieter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hesomesha 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian1993 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Hebben bijna alles

Aanbeveling
alles is snel. Vooral als je iets nodig hebt op korte termijn is dit geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique52 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te navigeren site

Service
Prima service met snelle verzending van bestelling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling waard.

Extra toelichting
Ik kon makkelijk mijn bestelling plaatsen en betalen. Na drie dagen had ik alles al weer in huis. Prima verzorgd. Zou zo weer iets hier bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Despereaux 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
horen, zien en kopen! zo eenvoudig is het!

Service
alles razend snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Sevenum 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke website. Zit goed in elkaar

Service
Komen hun afspraken perfect na !

Assortiment
De gezochte camera in de kleur rood was bijna nergens anders te bestellen. Hier hadden ze 'm in 4 kleuren op voorraad !

Aanbeveling
Betrouwbare zaak, goede service en uitgebreid assortiment. wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Betrouwbare zaak, goede service en uitgebreid assortiment. wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie O. 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site

Service
uitermate snelle bezorging

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
ruime keus uit div. artikelen

Extra toelichting
ben zeer tevreden over mijn bestelling van een canon lensdop ,waar ik bij verschillende winkels te horen kreeg dat daar moeilijk aan te komen was , en ook nog duur zou zijn ,zo'n 16 euro .Bij jullie was deze 9.95 ex. verzendkosten. Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.H. Rolefes 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alektubaba 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Bij aankoop camera alles vlekkeloos geregeld. Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt. Handig zijn de combi-aanbiedingen b.v. de combinatie camera met flash kaart en/of tas.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lylet 22-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, makkelijk te bestellen en snelle bezorging

Service
Prima voorlichting en service in het filiaal

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Prima filiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdie SNL 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle en overzichtelijke website. Vlotte afhandeling, en ook zeer snelle opvolging van voorafbetaling.

Service
Goede informatie over de verzending van de bestelling

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijk, met suggesties voor accessoires.

Aanbeveling
Gewoon snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arie Majoor 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en de volgende dag wordt het bestelde bezorgd.Prima !!!!

Assortiment
Groot assortiment, zeker omdat ik met Sony apparatuur fotografeer.

Aanbeveling
Doe ik al :-)

Extra toelichting
Prima winkel, Ik heb reeds een aantal keer besteld en alles werd de volgende dag bezorgd. Wordt keurig gemeld via mail dat het verstuurd is. Ben zeer tevreden. Ik heb bij andere winkels wel eens heel andere ervaringen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijn naam hoeft niet op de site 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ruim assortiment, duidelijke website, keurige en snelle verzending. Heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jann47 21-11-2013

Algemene score

8,2

Gemak
De goede, interessante informatie over de artikelen staat op de site, dat is niet onbelangrijk!!

Service
Bestelprocedure verliep vlekkeloos, het beloofde werd nagekomen

Assortiment
Lijkt goed, al kan ik dat misschien niet helemaal beoordelen. Nieuwe bestelingen in de toekomst zullen dit moeten bevestigen

Aanbeveling
Ik ben niet zo van het aanbevelen, maar als ik dat wel zou zijn zou ik het zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten11S 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vlinderkieker 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Groot probleem om een goed snoertje bij mijn Olympus OM-D E-5 te vinden voor besturing via smartphone. Eén telefoontje met R. en het probleem was opgelost. Betaald via iDEAL en morgen in huis.

Service
Ondanks fouten van M. hebben ze (gratis) geprobeerd mijn probleem met de klem op de statiefpoot te verhelpen. Helaas is dat niet gelukt. Gelukkig betrof het een eenpootstatief!

Aanbeveling
Ik koop mijn toebehoren overal, maar nergens ontmoet ik zulke vriendelijke en hulpvaardige mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans&Jolanda 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en je wordt uitstekend, via emails, op de hoogte gehouden omtrent de status van de bestelling.

Service
Goede ervaring gehad met het oplossen van een defect aan een camera, dat keurig via garantie van de fabrikant is afgehandeld.

Assortiment
Heb in de afgelopen vijf jaar verschillende fotocamera's en toebehoren in verschillende prijsklassen aangeschaft en ben zeer tevreden over het assortiment en de zeer concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HK_2 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Camera en lenzen van mijn keuze bij 1 leverancier te bestellen.

Service
Nadat bij aankomst pakket 1 van de bestelde lenzen kapot was, dit direct via mail gemeld. Daarna nagenoeg direct antwoord hoe een en ander af te handele. Binnen 1 week nieuwe lens binnen.

Assortiment
Voor wat mij betreft was alles op voorraad en direct leverbaar.

Aanbeveling
Snelle levering, adequate service.

Extra toelichting
Eerder al een camera gekocht bij cameraNU.nl. Dit verliep toen ook vlekkeloos. Nu met klacht adequate afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansje25 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, bestellen verliep vlot.

Service
Kreeg netjes een mail dat er vertraging was in de levertijd. Bleek maar 1 dag later te zijn.

Assortiment
ruim assortiment voor mijn gebruik. Voor de professionele fotograaf kan ik het niet beoordelen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.J. van der Meer 21-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Nette winkel, goede service. In een woord Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GoPro fan 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leenb te u 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Schoolvoorbeeld van hoe het ook kan.

Service
Een item ging retour omdat ik er niet mee overweg kon dit ging super !

Assortiment
Een ervaring!

Aanbeveling
Altijd promoot ik dit naar collega's

Extra toelichting
Altijd buite gewone service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjopun 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Handige overzichtelijke website.

Service
Na een telefonische vraag over de cash back actie van Canon over afgeplakte barcode sticker kwam er ongevraagd nog een e-mail met een uitleg hoe te handelen met telefoonnummers en linkjes.

Aanbeveling
Behulpzaam en goede service.
Blijkbaar doen ze niet aan "grijze" import, tenminste de Canon 6D niet. (De cash back actie gold bijvoorbeeld niet bij een andere grote winkel.)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MartF 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige website. Makkelijk dingen te vinden.

Service
Ik kreeg zelfs bericht dat er een storing was bij Post NL en dat mijn zending vertraagd was. Prima service

Assortiment
Wat is zoek is meestal aanwezig.

Extra toelichting
Ik heb ervaring met diverse soorten fotowebwinkels maar camera.nu heeft sterk mijn voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NiceWatches.nl 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goeie duidelijke site

Extra toelichting
Duidelijke site met goede prijs/ kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Gilst 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima, snel, vrij gemakkelijk, altijd op tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pel 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon het artikel snel vinden en bestellen

Service
Mijn vraag werd snel en volledig beantwoord via de telefoon. Binnen 3 keer overgaan opgenomen door medewerkster en oplossing gegeven.

Assortiment
Voor mij prima assortiment. Ik was op zoek naar Sony compact camera en gevonden.

Aanbeveling
Bestellingsgemak, duidelijk, terugkoppeling via mail uitstekend. Men doet wat beloofd wordt. En bestelling de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Eenvoudig, duidelijk, duidelijke communicatie, bellofd wat men toezegd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ToonJR 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het een prettige manier van bestellen bij cameranu.nl erg eenvoudig en duidelijk.

Service
je word netjes op de hoogte gesteld van hoe het er voor staat met je pakketje,bv of het vertraging heeft bij post NL .

Assortiment
een erg breed assortiment

Aanbeveling
Gewoon prettig en betrouwbaar bij cameranu.nl ,geeft een vertrouwd gevoel.

Extra toelichting
Prettige manier van bestellen, je krijgt netjes bevestegingen hoe het er voor staat met je bestelling, en snelle levering als er geen vertraging is bij post nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo2014 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website

Service
idd 's avonds besteld volgende dag in huis.. super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirka Koot 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNU.nl is makkelijk te bereiken via de mail. Wanneer ik een vraag heb, zoals laatst over een nieuwe camera en hierbij mijn wensen vermeld. Dan krijg ik dezelfde dag gelijk het advies met onderbouwing in de mail beantwoord.

Service
Ik had advies gevraagd over een softbox die op mijn flitser zou passen, hierna een bestelling geplaatst. Helaas paste de softbox helemaal niet, na een mailtje kreeg ik gelijk antwoord. Het klopte dat het niet paste, ik kon het via een antwoordnummer retour sturen, binnen 3 dagen had ik ook gelijk mijn geld terug.

Assortiment
In de winkel zelf vond ik het jammer dat er weinig stond uitgestald, ik had de winkel veel groter voorgesteld. Echter de webshop heeft werkelijk waar bijna alles. En anders kan je dus altijd even bellen of mailen, de service en snelheid van reageren is perfect te noemen.

Aanbeveling
CameraNU is mij ook door verschillende mensen aangeraden. Gezien het snelle reageren en de service adviseer ik ook altijd mensen om fotografiespullen bij cameraNu te halen, en bij vragen over spullen even te mailen. Je krijgt altijd en snel antwoord.

Extra toelichting
Voor mijn vragen over spullen mail ik geregeld even naar cameraNU. Op internet zelf zie je soms door alle forums door de bomen het bos niet meer. En je krijgt snel en duidelijk antwoord. Spullen die ik bestel komen goed verpakt aan en snel. Toen ik wat besteld had, wat niet bleek te passen op mijn flitser kon ik het zonder problemen via een antwoordnummer terugsturen en mijn geld kreeg ik heel snel terug. Degelijk en helder advies, passend bij de vragen die vanuit mij komen. Het advies is aangepast op de kennis die bij de klant aanwezig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline48 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
goede telefonische hulp

Assortiment
brede sortering

Aanbeveling
snelle service en bezorging

Extra toelichting
een camera besteld voor het afscheid van een collega, deze was snel op de site te vinden en na een vraag, die goed beantwoord is supersnel in huis met als extra cadeau nog een waardebon van 50 euro ook, om op de site te besteden. Dat was nog eens een verrassing!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

frans derks 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles via de website gedaan; no problems

Service
snelle levering; goede info via mail over stand van zaken aflevering

Aanbeveling
als iemand mij daarnaar vraagt, zal ik eerlijk antwoorden dat CaneraNu mij een goed product tegen een scherpe prijs op een goede en snelle manier in huis heeft bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Stoesser 19-11-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel geholpen

Service
perfect aankoopadvies. geen commercieel praatje om je alleen maar geld uit je zak te kloppen. we gingen met een prachtig nieuw fototoestel naar huis en wisten gelijk ook een heleboel gebruikersfuncties

Assortiment
zoveel foto-apparatuur heb ik nog nooit bij elkaar gezien

Aanbeveling
Dit is echt een aanrader. en klik niet alleen op de website maar ga is kijken.

Extra toelichting
Ik was al bekend met cameranu. Heb 3 jaar geleden ook al een camera daar gekocht. Maar wilde nu een kwaliteitsstapje hoger gaan. Ik had al op de website rond gesnuffeld en een idee voor een camera. In de winkel vertelde ik wat ik met de camera wilde doen. Een raar verhaal eigenlijk.... de kerstman fotograferen. De verkoper gaf ons een zeer goed advies voor de camera en alle toebehoren. we gingen zeer tevreden naar huis. Nu een paar weken later zitten we bij hun op de abc-fotocursus. zeeeeeeer aan te bevelen. je steekt er heel wat van op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b_gerritsen 19-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Bestelproces kan eenvoudiger. Ik vind de website persoonlijk een beetje onoverzichtelijk

Assortiment
Aantal Apple producten tijdelijk uitverkocht

Extra toelichting
Had goede verhalen over CameraNu gehoord en wilde hier een Ipad Air 32GB bestellen, helaas was deze uitverkocht/niet leverbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 20-11-2013

Geachte B-Gerritsen,

Hartelijk dank voor uw review. Apple iPad Air is een nieuw artikel, welke net op de markt is en zeer slecht leverbaar. iPad is nergens voorradig. Als u op onze website aanvinkt, ontvangt u bericht zodra deze weer voorradig is.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

mhvangiffen 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Al veel en kostbare foto apparatuur bij cameranu.nl gekocht en ze hebben me nog nooit teleurgesteld .
Je wordt er zeer kundig geholpen. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marthove 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, goede prijzen, makkelijk bestellen

Service
Laat in de middag besteld, volgende dag in huis.
Ook ervaring in het verleden met artikel dat niet naar het zin was: probleemloos geregeld.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Uitstekende webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Lemstra 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Invullen, betalen en de dag erna heb je het product in huis.

Service
Keurig verpakt afgeleverd.

Assortiment
Meer heb je niet nodig.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen met deze winkel.

Extra toelichting
De aangekochte lens is niet direct een prime lens, zoals m'n andere lenzen, maar doet exact wat men beloofd. Heb deze nu een paar maal gebruikt en ben volledig tevreden. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Agnes65 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
had het product per se de volgende dag nodig. Na één telefoontje kreeg ik de bevestiging dat het op voorraad was en die dag nog de deur uitging. Het was er de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RobZelf 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken naar producten en de achterliggende informatie raadplegen is erg handig.

Service
Snelle en vriendelijke reactie bij elke email-vraag (over acties, verzending enz enz)

Assortiment
Uitstekend. Veel alternatieve producten en heele rg breed gesorteerd.

Aanbeveling
Ik weet niet of de prijzen super zijn maar de betrouwbaarheid en degelijkheid van afhandeling wekken voldoende vertrouwen om weer eens te bestellen.

Extra toelichting
Als ik een advies mag geven (en ik weet dat het veel, heel veel werk betekent) zorg voor gemakkelijke toegang tot onafhankelijke beoordelingen van de producten. Jullie gebruiken vooral prodcut informatie van de leverancier - dus is alles geweldig natuurlijk. Er zijn talloze plaatsen waar zeer uitgebreide beoordelingen worden weergegeven. Een link ernaartoe zou verrijkend zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenajax 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk goede informatie

Service
prima

Assortiment
zeer ruim assortiment en voordeelacties

Aanbeveling
prima aankoop en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews