cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43716 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Germen Koster 31-10-2013 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is zeer overzichtelijk, en de checkout is van alle moderne gemakken voorzien. Voldoende mogelijkheden tot on-line betaling, en de mogelijk wordt gegeven om je bestelling in de winkel af te halen.

Service
Ik had een lens gekocht die defect bleek te zijn. Hierover direct contact gezocht via e-mail, en had binnen een kwartier een positieve reactie. Na nog een mailtje werd ik door cameranu gebeld om direct goede afspraken over vervanging te maken. Deze directe manier van afhandeling ervaar ik als zeer prettig. Er wordt helemaal niet moeilijk gedaan.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid. Alle gangbare merken zijn in de breedte vertegenwoordigd.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een zeer prettige winkel, zowel on-line als fysiek. On-line is het een overzichtelijk winkel, kun je uitgebreide filters plaatsen, is het goed zoeken, en de checkout is van alle gemakken voorzien. Reserveren en in de winkel ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. In de winkel kun je je aankoop dan eerst nog uitgebreid testen, wat zeer prettig is. De klantenservice treed zeer krachtdadig op, en probeert meldingen zo snel mogelijk af te handelen in belang van de klant. In mijn geval werd er best wel moeite voor gedaan om mijn aangekochte lens zo snel mogelijk te vervangen. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xunit 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je zoekt, je vindt, je besteld en ontvangt het de dag erna!

Service
Had gebeld om hulp en wist binnen 2 minuten zonder irritante wachttijden of ik het juiste product had.

Assortiment
Als je alles wilt bekijken ben je een hele dag zoet !

Aanbeveling
Ze hebben alles, ze kunnen alles leveren en dat ook binnen 1 werkdag :D top !

Extra toelichting
Denk dat ik genoeg gemeld heb hierboven ! Geen woorden aan toe te voegen. Volgende keer weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van Houten 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line is de bestelling in een mum uitgekozen en vervolgens geplaatst.

Assortiment
CameraNu is in mijn ogen de best gesorteerde web-winkel in Nederland

Aanbeveling
scherp geprijsd en prima nazorg!

Extra toelichting
Bestelling vlug geplaatst en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Twigt 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

789 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
zeer deskundig en vriendelijk personeel

Assortiment
hele ruime keuze

Aanbeveling
fijne winkel, goed assortiment, goede service en deskundig en geduldig personeel

Extra toelichting
prima winkel die ik iedereen zou aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia van Leest 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
geen vertraging. wat er staat zo gebeurd het ook.

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
heb al bij collega's aangeraden.

Extra toelichting
erg gelukkig met aankoop en betaalwijze en verzending en ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job2013 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb geen online koop gedaan maar wel informatie gevonden over het gekochte artikel.

Service
Zeer deskundige medewerkers,
zeer goede tekst en uitleg over het gekochte artikel.

Assortiment
Bijna alles te koop op fotografie gebied.

Aanbeveling
Als je van fotografie houdt ben je hier aan het juiste adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo Gr 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de webshop makkelijk bestellen en het is meestal de volgende dag gelijk in huis

Service
Goeie klantenservice die je vragen binnen een dag beantwoord via de mail

Assortiment
Uitgebreid assortiment met uitstekende prijzen

Aanbeveling
Het is gewoon een winkel met super service en super prijzen

Extra toelichting
Heb een camera gekocht via de webshop. Had eerst een paar vragen die ik via de mail had gestuurd. Die werden dezelfde dag nog beantwoord! Ook prima levering omdat het pakketje al de volgende dag in huis was met een veilige verpakking. Ik raad cameraNU.nl zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paradyso 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk snel gevonden en besteld

Service
Duidelijk snel

Aanbeveling
Goede winkel goede producten eerlijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria110 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
snel

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
nu besteld morgen in huis, sneller kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Huijben 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website is makkelijk te overzien.

Service
met 1 telefoontje wordt
een probleempje meteen opgelost.

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
omdat er niet veel van deze
winkels in mijn omgeving zijn

Extra toelichting
Deze winkel is op dit gebied vele malen beter dan bv een bouwmarkt of een radio/tv winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke78 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veilig bestellen online via een overzichtelijke site.

Service
Snel geleverd, aangetekend en goed verpakt.

Assortiment
Veel keus, zee groot assortiment.

Extra toelichting
Groot aanbod van camera's en lenzen. Duidelijke site. nette afhandeling (levering).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gw jacobs 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer direct en eenvoudig

Service
snelle respons op vraag

Assortiment
beschikbaar waar ik naar zocht

Aanbeveling
geen negatieve punten tijdens deze aankoop

Extra toelichting
goede prijs, snelle levering, directe antwoorden op de vragen...dit is wat je verwacht van een online shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Vogler 29-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groter gemak dan bestellen bij Cameranu lijkt me niet mogelijk. De bestelprocedure is precies zoals je verwacht en je krijgt meteen een bevestiging van je bestelling.

Service
Ik heb weinig gebruik hoeven te maken van "service". Na ontvangst van de bestelling heb ik even gebeld en werd ik deskundig te woord gestaan.

Assortiment
Ik heb niet het hele assortiment onderzocht. Ik wilde de Canon PowerShot G15 kopen en die was op voorraad. Bij veel andere winkels was de camera niet op voorraad.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden. De bestelling is 's-avonds laat gedaan. Omstreeks 22.00 uur en de volgende dag om 11.00 uur werd het bestelde bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janbrantjes 29-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A.Hoogendijk 29-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Rechtstreeks via kieskeurig.nl, werkte goed

Assortiment
Ik kon goed vinden wat ik hebben wilde

Aanbeveling
Snelle levering, goed assortiment, prima prijs

Extra toelichting
Kwam snel op de website, afwikkeling was prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

gaast1946 29-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het duurde even voor ik het doorhad, maar via het meest linkse blokje (het huisje) in de menubalk kon ik heel snel en gemakkelijk naar het onderwerp van mijn interesse navigeren. Daarna vond ik het heel gemakkelijk filteren op merk, prijsklasse of ander duidelijk criterium. Ik heb niet besteld via de site maar ben naar de winkel gegaan. Nog van een oudere generatie!

Service
De service in de winkel vond ik heel duidelijk en vriendelijk. Heldere informatie en rustig alle tijd nemend. Ik kreeg geen enkele keer de indruk dat er nog meer klanten graag geholpen wilden worden (al was dat waarschijnlijk wel het geval)!

Assortiment
Omdat de aankoop van een nieuwe camera + groothoek zoomlens voor mij - ook in financieel opzicht - een zeer belangrijke aangelegenheid was, heb ik de site diverse malen bezocht om informatie te verzamelen en mezelf te overtuigen van een juiste keuze. Opvallend vond ik het zeer grote en gevarieerde assortiment. In vergelijking met andere sites in dit vakgebied vond ik de prijzen doorgaans zeer scherp.

Aanbeveling
Dat zou ik anderen ten zeerste doen. Nogmaals moet ik wel de aantekening maken dat ik naar de winkel toegegaan ben en dus geen ervaring met het bestelproces en de bijbehorende afhandeling heb opgedaan.

Extra toelichting
Ik heb de bovenstaande vragen vrij uitgebreid van commentaar voorzien, waaruit al een behoorlijk goede beoordeling uit te destilleren valt. Ik heb de winkel in Urk al vaker bezocht en had daar toen ook een heel prettige en professionele indruk van gekregen. Ik vind de combinatie van goed gedocumenteerde webshop met een zeer plezierig aandoende fysieke winkel een prachtige combinatie. Vooral voor de wat ouderen onder ons - en daar hoor ik nu eenmaal ook bij - is dit een plezierige combinatie om je keuzes te bepalen en/of te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannyhans 29-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
was makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F. de Swart 29-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de site is heel overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden

Service
het geld smiddags overgemaakt en de andere dag keurig verpakt aangeboden door de bode klasse

Assortiment
je kunt alles goed vinden tenminste wat ook nodig zou moeten hebben voor mijzelf dan

Aanbeveling
Bij iedereen die ook de interesse die ik heb zou ik deze ervaring delen.

Extra toelichting
Een goed bedrijf die ik kan aanraden om snel en doeltreffend zaken mee te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sliedrecht1 29-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephen Voorhout 29-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt vooraf bestellen en dan wet je zeker dat d spellen op voorraad zijn.

Service
Uiterst vriendelijke behandeling, korte wachttijd.

Assortiment
Uitstekend assortiment en ook goed te vinden op de website

Aanbeveling
Niets mis mee.

Extra toelichting
Net website en uitstekende winkel. Prijzen zijn ook concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierre.visschers 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen verloopt heel simpel en gemakkelijk

Service
Maandag om 16.00 uur besteld en dinsdag om 11.00 uur afgeleverd

Assortiment
Er is een zeer ruime keuze

Aanbeveling
Gezien de service en het assortiment van harte aanbevolen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

crans 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken op de website is erg gebruiksvriendelijk

Service
supersnellen levering (22.00 uur besteld, volgende dag in huis) en prima verpakt.

Assortiment
erg ruime keus

Extra toelichting
bovenstaande spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aileen B. 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle besteld

Service
om 22:00 besteld, om 11:00 volgende dag binnen!

Extra toelichting
duidelijke site, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mauricehorst 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel duidelijke informatie, goede vergelijkingsmogelijkheden tussen verschillende camera's

Assortiment
Bijna te veel om ui te kiezen

Aanbeveling
Snel, goede prijs (goedkoop), duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Hartjes 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede site

Service
goed advies na aanleiding aanbieding

Assortiment
goed tot zeer goed

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John_17 28-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Drissen 28-10-2013

Algemene score

9,3

Gemak
Ruime keuze en mogelijkheid tot vergelijken spreekt mij aan.

Service
Bestelling rond 19:30 geplaatst en de dag er na reeds correct ontvangen.
Geweldig.

Assortiment
Zeer ruim assortiment dat goed ingedeeld is op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolu1964 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website, goede uitleg over de specs van het product, goede combi producten om eventueel bij te bestellen

Service
Binnen de afgesproken tijd geleverd, makkelijke betaling, goede terugkoppeling van de bestelling en het op de hoogte houden van de status van levering

Assortiment
Alles in het assortiment wat een professioneel fotograaf nodig heeft

Aanbeveling
Ik geef regelmatig het web adres door aan vrienden of bekenden omdat ik weet dat het een eenvoudige website is, waar makkelijk wat te vinden is en het bedrijf een goede service levert

Extra toelichting
Hoge score gegeven op alle punten omdat ik erg blij wordt als ik, dat wat ik zoek, makkelijk kan vinden, er een goede service is, je op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling en het in goede orde wordt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ik wil geen naam op jullie site zetten 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De website heeft geen gemakkelijke categorien/filters en sorterings mogelijkheden waardoor het moeilijk is een product uit te zoeken als je niet al weet welk product je exact zoekt (merk/type).

Service
Nergens iets op aan te merken behalve dat de verzenkosten pas helemaal aan het eind van het bestel process toegevoegd worden aan de totale kosten. En gratis verzenden boven de 100 euro? Is dat niet een beetje een hoge grens? Vooral als je het vergelijkt met de meeste concurenten.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Simon P 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site werkt voor 100%
heb meerdere aankopen gedaan afgelopen jaren.

Service
Snel antwoord op je vraag.

Assortiment
Ik zou niet weten waar je meer kan zien en kopen.

Aanbeveling
Deze winkel heb aan veel mensen al aanbevolen ook zij waren zeer tevreden.

Extra toelichting
Hoop snel eens in de echte winkel te komen kijken op Urk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans561267 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik was in eerste instantie vertrokken met de Tamron lens, maar wilde bij nader inzien toch liever de Canon lens. Wel een stuk duurder, maar net iets beter. Zonder problemen werd er geruild. De Canon lens was ondertussen een stuk duurder geworden, maar het verschil werd bijna geheel door cameranu.nl voor haar rekening genomen. Verder werd ik nog geattendeerd op de Canon cashback actie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergheem 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Kuiper 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere duidelijke site. makkelijk doorzoekbaar

Service
Snelle afhandeling en levering en prima aftersales !! Bij een van mijn bestellingen had de fabriek verzuimd reservezekeringen mee te verpakken. Een mailtje naar Camera.nu en per ommegaande een mail terug met excuses (ondanks ZIJ daar niets aan konden doen want was foutje fabriek). Camera.nu heeft de zekeringen nabesteld bij de fabriek en binnen enkele dagen werden die franco thuis geleverd!!

Assortiment
Zeer ruim assortiment.. voor de beginner tot de prof.... voor iedereen een ruim assortiment.

Aanbeveling
combinatie van betrouwbaarheid, assortiment, service+aftersales en snelheid maken dit een topbedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Konig 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken en selecteren gaat erg eenvoudig via de webwinkel. Evenals het betalen (via Ideal).

Service
Door snelle, heldere reacties van Cameranu.nl weet je exact hoe de voortgang van de afhandeling is. Dat is duidelijk en dus prettig.

Assortiment
Voor wat ik zocht: perfect!

Aanbeveling
Door de werkwijze van Cameranu.nl is kopen via internet eenvoudig, betrouwbaar en veilig. Dit is een voorbeeld van hoe een professionele webwinkel moet zijn. Hulde!

Extra toelichting
Cameranu.nl is wat een webwinkel moet zijn: goede prijzen, goede service én goede bereikbaarheid (ook na de aankoop).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Zwaanstra 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een paar keer klikken en ik had mijn bestelling geplaatst en betaald!

Service
Er was iets mis gegaan bij de verzending en adressering. Toen ik daarover belde heeft cameraNU gelijk naar PostNL gebeld om dit op te helderen. Vervolgens is dit weer teruggekoppeld naar mij als klant. Daarna is het pakje alsnog goed terecht gekomen.
Goede service dus!

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en goed.

Extra toelichting
Ik heb een tasje voor een spiegelreflexcamera gekocht als cadeau voor mijn zwager. De service van CameraNu was buitengewoon goed. Toen ik belde werd ik heel vriendelijk geholpen en binnen no time was alles duidelijk en geregeld. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maart3n 27-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op voorraad en binnen 2 dagen geleverd.

Service
Prima service. De aangegeven tijd van levering was echter niet bekend bij pakketbezorger, dus die stond voor een dichte deur. Na bellen is het nog dezelfde dag nabezorgd, wat weer een goede service van de pakketbezorger was!

Assortiment
Ik bestel voor de eerste keer, selectie op basis van prijs en betrouwbaarheid. Geen

Aanbeveling
Zeker aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ronni Lin 27-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik zocht.

Service
Medewerker stond me graag te woord en heeft veel kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mkuyntjes 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het zoeken kan nog iets makkelijker worden gemaakt.

Service
Correct afgehandeld

Assortiment
Cameranu heeft meer producten dan ik dacht

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra9876 27-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreide en duidelijke beschrijving op internet

Service
snelle, duidelijke en klantvriendelijk opgestelde bevestigingsmails van zowel bestelling als verzending

Assortiment
ik zocht direct wat ik vond, veel keuze

Aanbeveling
Absoluut want wat ze zeggen op de site maken ze ook waar, bijvoorbeeld bij snelheid bezorging. Prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Melenboer 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel je produkt te kiezen

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Ruime keus voor een goede prijs.

Aanbeveling
Als je een camera wilt kopen ben je hier aan het juiste adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Koper 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijk en snel te vinden.

Service
vragen per mail worden correct en snel beantwoord. De levering is ook altijd netjes verzorgd.

Assortiment
Alles wat een fotograaf nodig heeft is hier te vinden.

Aanbeveling
Een groot assortiment met semi prof tot professionele apparatuur.

Extra toelichting
Een overzichtelijke webwinkel met een zeer groot aanbod van diverse artikelen. Zowel professionals als amateurs kunnen hier terecht voor goede service en kwaliteit apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonja Van Manen 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supereenvoudig om je favoriete camera te bestellen. Een kind kan de was doen!

Service
Zoals beloofd had ik de camera een dag na de bestelling al in mijn bezit! Veilig verpakt en verantwoord verzonden.

Assortiment
Geweldig assortiment. In vergelijking met diverse sites viel mijn keuze op CameraNu.nl vanwege de laagste prijs voor mijn camerakeuse.

Aanbeveling
Ik ken geen betere winkel dan die van CameraNu.nl, dus is het logisch dat ik 'm zal aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik ben in mijn nopjes met de ontdekking van CameraNu.nl en heb 't volste vertrouwen dat ik er ook terecht kan als ik vragen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart van Vliet 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onmiddellijk alles duidelijk op de site. Snel gevonden.

Service
Besteld en volgende dag in huis.

Assortiment
Alles is op de site te vinden betreft fotografie.

Aanbeveling
Voor iedereen makkelijk en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar13ke 27-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Zeer goed geholpen. Duidelijke uitleg van voor- en nadelen van producten en kijken daarbij ook naar je persoonlijke situatie (toekomstplannen, ervaring).

Assortiment
Ruim assortiment, zo ruim dat ik zelf niet wist waar te beginnen maar met hulp van de medewerkers ben ik er goed uitgekomen. Ook mbt toebehoren bij de camera.

Aanbeveling
De winkel is mij aanbevolen en voldeed zeker aan de verwachtingen. Op mijn beurt zou ik camera.nu ook zeker aanraden.

Extra toelichting
Zeer goede service gecombineerd met ruime product keus. Top!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

A.J. Dekker 27-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed aangegeven via routebeschrijving.
In de winkel netjes geholpen en duidelijke uitleg. Dag later via internet nog een bestelling gedag goed geholpen via de telefoon.Kon nog voor de aanbiedingsprijs als je in de winkel alles tegelijk zou aanschaffen.l

Service
Had eerst via de Email een prijs opgaven gehad voor mijn in te ruilen camera. In de winkel werden wij goed geholpen ook met de inruil werd serieus omgegaan. Prijs werd gestand gedaan erg netjes. Goede uitleg over het aanschaffen van welke camera het best bij mijn lenzen combineert.

Assortiment
Voldoende mogelijkheden hadden wat ik zocht in huis. Ook een dag later de reserve accu binnen eendag in huis.

Aanbeveling
Ik was hier voor het eerst, ruim een uur rijden van uit Purmerend. Was zeker de moeite waard. Konden gelijk koffie nemen en rustig rond kijken. Aan de balie werden vriendelijk geholpen. Zou het zeker weer doen deze rit.

Extra toelichting
Heb mijn ogen uitgekeken van het assortiment wat er in de winkel aanwezig was. Ga zeker voor mijn volgende aanschaf hier weer naar toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthurl2 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer goede website - overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Snelle levering conform afspraak

Assortiment
Zeer ruim assortiment, ook van de minder gangbare merken

Aanbeveling
Winkel is een absolute aanrader!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Wederom een goede ervaring bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kawim550 26-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Na zeer snelle levering tegen zeer gunstige prijs bleek mijn Epson printer niet goed te werken. Volgens een snelle reactie van cameranu op mijn mail was er een batch zwarte cartridges met een fout. Een week later de cartridge nageleverd gekregen. Toen werkte de printer inderdaad. Een week dus zonder printer en helaas de andere cartridges al half leeg door de problemen met de eerste zwarte cartridge.

Aanbeveling
Zeer gunstige prijs, snelle levering. Snelle reacties op E-mails.

Extra toelichting
Goede ervaringen met snelheid levering, prijs en reactie op E-mails. Jammer dat het product niet helemaal goed was. Daardoor week zonder printer en verlies van kostbare inkt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pjottertje 26-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Supersnelle levering. De volgende dag in huis. Ik had me vergist in de bestelling. Volgende dag retour gezonden en binnen twee dagen had ik het juiste artikel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop van raaij 26-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk te vinden bij kieskeurig

Service
Zeer snelle levering , vrijdags besteld en zaterdag al in huis . Leek overtoom wel .

Assortiment
Voor mij voldoende .

Aanbeveling
Voor de eerste keer zeer tevreden.
Als ik weer iets nodig heb ga ik hier het eerst zoeken.

Extra toelichting
Voor de eerste keer hier iets gekocht tegen een zeer gunstige prijs en een super snelle levering .perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews