cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 24118 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2286 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo Dopheide 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kan bijna niet voorstellen hoe dit nog eenvoudiger zou kunnen, bestellen is echt eenvoudig

Assortiment
Al ik het hier nit vind dan wordt het wel heel lastig om het überhaupt ergens te kunnen vinden.

Aanbeveling
Voor mij altijd mijn eerste keus , groot assortiment kundige mensen en een geode prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertA85 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg makkelijk, de zoekmachine helpt je met suggesties. Dus het is puur een kwestie van een paar klikken.

Service
Heb netjes mailtjes binnen gekregen waar alle stappen bevestigd worden. Betaling binnen tot pakket is onderweg incl. track en trace.

Assortiment
Erg breed assortiment op DSLR foto en videogebied. Ook van minder bekende merken, waar ik in de toekomst graag video reviews van zie. Ben nieuwsgierig naar de kwaliteit van deze producten.

Aanbeveling
Aan iedereen met een DSLR of één wil. Ben je nieuw of wil je uitbreiden, hier is genoeg te vinden.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste aankoop bij CameraNu. Heb van te voren gekeken naar beoordelingen van andere mensen en naar keurmerken. Dit zag er allemaal prima uit. Mijn aankoop is netjes afgehandeld en mijn pakketje kwam binnen 24uur netjes ingepakt binnen. Een dikke 8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kerstoma 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
hoefde niet allerlei winkels af te lopen

Service
ben vriendelijk en zeer snel geholpen

Aanbeveling
zie bovenstaande gegevens bij service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith Koster 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen op de website zijn snel en gemakkelijk te vinden. Er staat veel en duidelijke informatie over het product. Goede foto's en goed omschreven wat geleverd wordt.

Service
Winkel goed bereikbaar. Prima advies gekregen bij de aanschaf van een camera en lens.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Veel keuze, snelle website, goed advies.

Extra toelichting
Goed advies, groot assortiment. De winkel is zeker de moeite van de reis naar Urk waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold-81 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Duidelijke website, duidelijke info over producten, duidelijke communicatie (bevestiging en status order), snelle en nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjs1976 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het staat allemaal duidelijk aangegeven.

Service
Snelle levering. Super tevreden!!!

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Duidelijke site
Snelle levering
Veel keus

Extra toelichting
Erg tevreden over de service. Binnen 24 uur had ik het product al in huis. Moest wel achter de chauffeur van Post.nl aan fietsen. Was namelijk net aan de deur geweest. Maar niemand was thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zuudje 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is een overzichtelijke webshop. Duidelijke categorieën. duidelijke bestel procedure.

Service
Mocht je iets niet vinden op de site, een telefoontje naar de klantservice en je krijgt een artikelnummer. Handig om gelijk in de site in te vullen je hebt het binnen. Duidelijke track & trace van het pakketje.

Terugsturen van een pakket is ook goed mogelijk. Bestelling terug gestuurd en krijg je netjes een ontvangst email.

Assortiment
Iedereen heeft zijn eigen voorkeursmerk. Ze hebben hier eigenlijk alle topmerken. Ideaal voor de hobby en prof fotograaf.

Aanbeveling
Ze zijn erg behulpzaam. Moest een onderdeel voor mij Rode Stereo mic hebben, met het sturen van foto's is het gelukt. Zij hebben voor mij contact gelegd bij leverancier en heb gratis!!! het onderdeel ontvangen.

Extra toelichting
Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul_020 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Zowel telefonisch, per e-mail en via chatfunctie!
Voor 22:30 is écht volgende dag in huis en 'gratis'.

Assortiment
Ruim voldoende op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gradje34 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny68 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met ruime keuze. Eenvoudige menukeuzes om bestelling af te kunnen ronden.

Service
Bestelde item keurig verpakt binnen twee dagen thuis bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze waarbij ook binnen de productgroep diverse combinaties te maken zijn.

Aanbeveling
Ruime keuze in combinatie met goede prijs/kwaliteit verhouding en bestelgemak.

Extra toelichting
Zie bovenstaande afzonderlijk genoemde aanbevelingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emil ter Horst 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet, goede website, dus erg gemakkelijk.

Service
Erg goed pre- en after-sales

Assortiment
alles wat ik nodig had

Aanbeveling
een klein administratief foutje was zo verholpen. bleek later niet eens te kloppen (sorry). Prima shop, fijne service, mooie winkel in Urk!!!

Extra toelichting
Prima shop!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mauilse 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet vandaag besteld, morgen in huis. Makkelijker kan toch niet?

Assortiment
Het assortiment is prima!

Aanbeveling
Ik ken geen betere camera webshop.

Extra toelichting
Fijne webwinkel, goede service, snelle levertijd. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JohanEi 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen, bestellen en betalen is zeer professioneel opgezet

Service
telefonische beantwoording van vragen was stipt

Extra toelichting
Gewoon een goeie internetwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jailman 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de betrouwbare site kan ik vanuit mijn "luie" stoel kan bestellen en ik vind meer dan voldoende informatie / reviews over de door mij (eventuele) aankoop.

Service
Ik vind het prettig dat, als ik vóór 22:30 uur betaald heb, de andere werkdag mijn bestelling al in huis heb. Kan op de site zien of het artikel voorradig is.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende, zowel merkartikelen als vervangende merken van goede kwaliteit.

Aanbeveling
Camera Nu is een betrouwbare zaak, die correct werkt. Zij zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen.

Extra toelichting
Voor mij is er maar één online fotozaak en dat is Camera Nu.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Antoon P 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop heeft zeer ruime keus. Product groep is makkelijk te vinden. Div. filter en sorteer mogelijkheden om keuze te verfijnen. Makkelijk en snel te doorlopen bestelproces.

Service
Zeer snelle levering, 's avonds besteld, de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim assortiment, veel productgroepen. Per productgroep veel diversiteit en een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Grote keuze, scherpe prijs, snelle levering.

Extra toelichting
Web shop die aan de verwachting voldoet. Veel keus, scherpe prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan12* 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keus snel kunnen maken na advies via mail

Service
Snelle levering en goede garantie

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Professioneel en klantgericht personeel

Extra toelichting
Een professioneel bedrijf dat altijd naar de klant luistert en meedenkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foxtrot77 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
GGoede website

Service
SSnelle reactie oop mail van de helpdesk

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lukas1974 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een ruim assortiment en snelle levering, ik zou het zeker aanraden hier je camera benodigdheden te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xylofoon 19-12-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Goede site, kan alleen nog overzichetelijker

Service
Snelle levering

Assortiment
Artikel op voorraad en voldoende keuze

Aanbeveling
Snelle respons

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henk Diepeveen 1950 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel via Internet bereikbaar met overzichtelijk aanbod en goede prijzen en goede info.

Service
bestelling wordt direct bevestigd, makkelijke betaling met i-deal, betalingsbevestiging volgt ook direct en de leveringsbevestiging volgt binnen 10 minuten. De aankoop wordt binnen 24 uur afgeleverd.

Assortiment
goed breed assortimentvanuit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Direct aanbevolen, simpel, juiste prijs, goed en snel

Extra toelichting
Ik wil geen andere leverancier meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud_EOS 19-12-2013

Algemene score

8,7

Gemak
Keuze was gemaakt, bestellen verliep zonder hindernissen.

Service
Er was weinig service nodig maar emails over bezorging werden op prijs gesteld

Assortiment
Mijn keuze was gemaakt maar als ik prijsvergelijk doe komt CameraNU altijd wel met artikel.

Extra toelichting
Kan CameraNu.nl aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F van Zanten 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik gaf in wat ik zocht en kreeg meteen, wat ik gevraagd had, zonder dingen die ik niet gevraagd had.

Service
's Avonds om 22.00 uur besteld en 's morgens al in huis.

Assortiment
Tot nog toe heb ik alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ze maken waar, wat ze beloven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria Bax2 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Volgend dag in huis, verder geen probleem geweest :)

Assortiment
Ruime asortiment

Aanbeveling
Snelle levering scherpe prijzen. Alles loopt heel vlot :)

Extra toelichting
Fijne webwinkel dat je goed kan vertrouwen. Op voorraad volgend dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf12345 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop, makkelijk bestellen en betalen.

Service
Snel geleverd en uitstekende helpdesk voor vragen.

Assortiment
Jullie hadden dat wat ik zocht op voorraad.

Aanbeveling
Ik zou deze site aan iedereen aanraden, vanwege het ruime assortiment, de snelle levering en de uitstekende helpdesk.

Extra toelichting
Een duidelijke, overzichtelijke webshop. Bestellen is makkelijk en er zijn voldoende betaalopties. Een groot assortiment en snelle levering. Bovendien is de service uitstekend. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 46 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNu heeft een zeer duidelijke website. Ook het bestelproces verliep probleemloos. Ik was dit al gewend bij eerdere bestellingen. Ze krijgen van mij een 10+.

Service
Nu geen gebruik hoeven te maken van hun service. Maar in het verleden wel eens. Was toen uitstekend.

Aanbeveling
Ervaar CameraNu als een topverkoper.

Extra toelichting
Ik had i.v.m. de overgang naar Windows 7 een nieuwe scanner nodig. Meteen naar de website van CameraNu gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marzzz69 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Online besteld, betaald en gekozen voor verzending, besloot daarna het toch op te halen. ongevraagd werden de verzendkosten teruggeboekt. Erg netjes gezien ze de order al klaar gemaakt hadden voor verzending

Aanbeveling
goede voorlichting, neem wel de tijd want het was erg druk toen ik er was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ggerbenn 19-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Aanklikken, klaar

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
Zeer ruime keus

Extra toelichting
Heel eenvoudig, zeer snelle levering. Lage bezorgkosten, boven 100 euro zlefs gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haaije4u 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk ingericht en bestellen gaat heel eenvoudig

Service
Je bestelling is binnen no time veilig in huis.

Aanbeveling
Nu enkele malen iets besteld en heel tevreden over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas_V 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk vindbaar en via een setje de gewenste en passende accessoires bijbesteld.

Service
Levering volgende werkdag en dus supersnel.

Assortiment
Via google en kieskeurig gezocht naar het gewenste product. Gekozen voor scherpe prijs en geen verborgen kosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spot-On-59 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijke site

Service
snel, vlot, simpel zonder flauwekul.

Assortiment
nou ja, zo'n beetje alles is daar te koop en meestal meteen leverbaar. Indien niet staat dat er al meteen keurig bij.

Aanbeveling
zeker wel, alleen goede ervaringen tot nu toe. ben zeer tevreden.

Extra toelichting
het is een no-nonsense winkel. de site is sober en zakelijk, maar zeer overzichtelijk. je vindt alles binnen een paar muisklikken. scherpe prijzen, en een vlotte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim de bruijne 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in de web winkel kom je via een overzichtelijke navigatie vlot bij het gewenste artikel. welke duidelijk staat omschreven ook wordt doorverwezen naar optie's

Service
mijn bestelling was niet volledig voorradig en werd op verzoek in gedeelte's verzonden, je hebt bij de bestelling de optie om te wachten tot alles compleet is voordat je hem laat verzenden. verder duidelijke aftersales zodat je je pakketje goed kunt volgen

Assortiment
op foto gebied uitgebreid genoeg

Aanbeveling
qua prijs,assortiment, service zou ik hem zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijntjepluis 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bezorging binnen een dag, toppie.

Service
Heb ik niet nodig gehad, toppie

Assortiment
Product wat niet makkelijkl te krijgen was nu wel gevonden, toppie

Aanbeveling
Topwebshop.....

Extra toelichting
Drie keer toppie, wat wil je als consument nog meer..............

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard125 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wat is nu makkelijker,dan vanuit je zolder kamer een bestelling te plaatsen en de volgende dag je spullen al te hebben.

Service
bereikbaarheid van de winkel is prima in orde, snelheidvan leveren is TOP, had dat niet verwacht.

Assortiment
assortiment is zeer ruim,ik kan er alles vinden, en wat de prijzen betreft, ik denk een van de laagste in nederland.

Aanbeveling
Gezien de zeer ruime keuze, lage prijzen en de ongeloofelijke snelle levering
( voor 22.00 besteld de volgende dag in huis)

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, als ik meer spullen nodig heb kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vinobeldo 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon besteld vanachter de laptop lekker gemakkelijk en heel eenvoudig!

Assortiment
kreeg de indruk dat ze alles verkopen

Aanbeveling
prettig winkelen

Extra toelichting
ontzettend snel geleverd, s'avonds besteld de volgende morgen al geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ing10 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vond vrij snel wat ik zocht en verder ging alles naar behoren met betalen, vlot en duidelijk.

Service
Goed, was de volgende dag al bezorgd en werd op de hoogte gehouden dmv track en trace.

Assortiment
Cameranu.nl had de scherpste prijs van het product wat ik zocht. Ook handig dat er suggesties werden gedaan voor bijbehorende producten, alsmede de voordeel pakketten

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel die snel levert met veel aanbod.

Extra toelichting
Zie boven, ik heb een product besteld waar ik heel tevreden over ben. Verder vind ik het belangrijk dat er snel geleverd wordt en dat een webwinkel goed bereikbaar is. Ook fijn dat er twee jaar garantie op zit. Zal zeker in de toekomst nog een keer bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Berkhout 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is gemakkelijker dan een duidelijke aanwijzing om de bestelling te doen en dat was een pak van mijn hart, want zoveel heb ik elektronisch nog niet besteld.

Service
Aan alle kanten kreeg ik de begeleiding om de printer , die ik mijn zoon kado wilde doen, te bestellen.

Assortiment
Jullie hadden de Canon printer die mijn zoon zo graag wilde hebben.
Dus verder zoeken hoefde ik niet.

Aanbeveling
Prijstechnisch , service biedend en ook nog eens heel snel geleverd waren jullie top.

Extra toelichting
Ben dik tevreden en dat blijkt wel uit de bovenstaande motivaties !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinazoet 18-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en de producten zijn goed omschreven

Service
Je kunt in de winkel de producten testen en er wordt duidelijk verteld waarom je iets wel beter niet kunt doen

Assortiment
Er is veel keuze

Extra toelichting
Ik vind het personeel erg behulpzaam en ze weten duidelijk waar ze over praten. Ze hebben alle tijd voor de klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hagrid 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zelf kijken
Beschikbaar
Bestellen
Probleem is dat specefiek zonnekappen en camerariemen moeilijk te vinden bleken
Olympus

Service
Verkeerde zonnekap simpel te retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

will1952 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zitten in je luie stoel kwaliteit artikelen bestellen

Service
geen probleem correcte service

Assortiment
alles wat je voor je hobby nodig heb is er

Aanbeveling
zie bovenste antwoorden

Extra toelichting
prima artikelen en snelle verzending zonder problemen en goed en netjes verpakt. een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lettel2 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik wist wat ik wilde en het zat in no time in m'n mandje

Service
Geweldig. De volgende dag stond de postbode voor de deur en.....gratis verzonden!

Aanbeveling
Sneller kan niet. Goed verpakt. Kosteloos verzonden.

Extra toelichting
Dit adres is een adres om te onthouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Mellema 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ideale site en erg overzichtelijk, goede keuze uit een divers aanbod.

Service
's Avonds een verrekijker besteld, de volgende dag al in huis. Betere SERVICE bestaat er volgens mij niet!

Assortiment
Het assortiment is heel goed bij cameranu.nl en wat nog mooier is is dat ik bij hun het voordeligste terecht kon voor mijn keuze, nergens op internet was de prijs het laagst als bij cameranu.nl.

Aanbeveling
De winkel is mij uitstekend bevallen, als ik iemand een aanbeveling mag doen zal dat zeker cameranu.nl zijn omdat de site mij ontzettend goed is bevallen.

Extra toelichting
De service, het gemak en de snelle levering is voor mij een pluspunt daarbij komt ook nog dat cameranu.nl voor mijn aankoop het aller voordeligste is die ik ik kon vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schakel23 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden. Bestellen en betalen gaat altijd vlot en zonder problemen.

Service
Bestelling wordt vlot geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment, goede beschrijving en afbeeldingen erbij.

Extra toelichting
Bestellingen die ik tot nu toe gedaan heb, zijn vlot en volgens afspraak geleverd. Geen leveringsfouten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm70 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is goed en duidelijk, mag wat mij betreft nog wel wat meer zoekfuncties hebben, om dingen makkelijker met elkaar te vergelijken.

Service
Service is goed, zowel in de winkel als aan de telefoon indien noodzakelijk.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Bij gelijke prijs koop ik zeker bij deze winkel.

Extra toelichting
Goede winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CP Rotterdam 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik op de knop, eenvoudige betaling en zending in ontvangst nemen. Super gemakkelijk!

Service
Prima verwittiging via de e-mail.

Assortiment
Ruim assortiment met veel keus. Daarnaast goed duidelijk welke opties er voor een specifieke camera beschikbaar zijn.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen! Kan niet zeggen hoe goed cameranu.nl in geval van problemen met geleverde producten, daarom een 9.

Extra toelichting
Zie punt 'In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.B 17-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Service
Supersnelle levering. top!

Assortiment
Een hele uitgebreide keuze aan artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans H. Brouwer 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk te bestellen via de overzichtelijke website

Service
Heb je vragen over het product, wordt heel goed en vriendelijke te woord gestaan.

Assortiment
Hebben de nieuwste artikelen.

Aanbeveling
Ik zou ze zeker aanbevelen. Betrouwbaar, correct en klantgericht en klantvriendelijk

Extra toelichting
Camera nNu heeft een groot assortiment en gunstig geprijsd. Zijn Betrouwbaar, correct en klantgericht en Klanrvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne54mieke 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Omdat ik kan zien wat de voorraadi s op t moment dat ik bestel!

Service
Snel! Beataald volgende dag geleverd!

Assortiment
Van alles en nog wat, goed assortiment

Aanbeveling
Voorraad, betaalgemak en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijs 83 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim opgezet is de winkel en goed bereikbaar

Service
soms moet je wel een tijdje wachten maar als je aan de beurt ben hebben ze alle tijd voor je en krijg je op elke vraag een prof. antwoord

Assortiment
op hun vakgebied hebben ze een zeer breed assortiment

Aanbeveling
wil je slagen en het juiste object aanschaffen ook al heb je er geen verstand van dan zit je hier op de juiste plek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mousje020 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john1903 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede en duidelijke website

Service
helpdesk medewerkers die verstand van zaken hebben en niet lang in de wachtrij staan bij telefonische vragen

Assortiment
zoek je iets speciaals dan ben je hier op het goede adres

Aanbeveling
er is geen winkel met z'n assortiment en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews