cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dini-54 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Je krijgt er alle info die je als leek nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Soer 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle artikelen zijn makkelijk te vinden en het bestellen is ook een fluitje van een cent

Service
Na de bestelling was het gevraagde artikel in notime in mijn bezit

Assortiment
Bij CameraNu heeft men gewoon heel veel

Aanbeveling
Altijd eerst even kijken bij CameraNu, dan ergens anders.

Extra toelichting
CameraNu is gewoon een heel goede winkel met leuke prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Visschers 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
hoewel pas 2 bestellingen gedaan, alleen positief ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schoorlemmer.c 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
voor 12 uur besteld wordt de volgende dag al thuis bezorgd

Service
snel en goed

Assortiment
de produkten gevonden die ik nodig had

Aanbeveling
snel, makkelijk, en een goedprodukt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sigrid87 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Praktisch alles in huis, heerlijk

Service
Producten werden op tijd verzonden, geen beschadigingen oid.

Assortiment
Alles wat ik nodig had.

Aanbeveling
Geen problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackrussels 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Cameranu heeft een heel groot assortiment fotografie spullen. Altijd snelle levering. Ik heb een tweedehands product gekocht met 1 jaar garantie. Ziet er als nieuw uit. Ik zou dit bedrijf direct aanmelden bij andere personen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turftrapper 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig op te zoeken in de web-shop en te bestellen.

Service
Snelle afwerking van de bestelling. Zondag besteld en dinsdag in huis.

Assortiment
Ruime sortering batterijen voor diverse media apparaten.

Aanbeveling
Prettige ervaring.

Extra toelichting
In tegenstelling tot andere web-shops snelle en eenvoudige wijze van bestellen enbetalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LeonvM24 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique_64 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen op tijden dat het gemakkelijk uitkomt, eenvoudige website. duidelijke communicatie

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertlk 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken en toevoegen aan de winkel wagen

Aanbeveling
Veel keus en snel in huis

Extra toelichting
Ben een paar keer in de winkel geweest en nu onlijn besteld en alles gaat snel en gemakkelijk. Ook goed geholpen in de winkel en veel op voorraad. Zeer goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Theo Egmond Van 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk de producten te bestellen via internet. je kan de producten laten versturen of zelf ophalen.

Service
ik heb bewust gekozen voor laten versturen (na 1 dag in huis) omdat ik weet als ik op zaterdag de producten op wil halen, het tegenvalt in wacht tijd in de winkel wegens de drukte.

Assortiment
Ik heb ook foto materiaal gekocht, echter nu een Macbook. het assortiment wordt steeds groter, hoewel ik vind dat cameranu eigenlijk alleen met foto materiaal zou moeten bezighouden.

Aanbeveling
prima winkel, vlak bij ons in de buurt. Prima service indien je dat nodig hebt. Leuke acties om je product compleet te maken!

Extra toelichting
Kort weg: Prima winkel en aardig personeel. niet ver van mijn woonplaats. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Personeel is bekwaam en heeft verstand van zaken. ook de internetsite is overzichtelijk en goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H_V 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de website staan de contactgegevens en dergelijke bovenaan voor snelle toegang. De categorieën van producten zitten op twee plekken: aan de zijkant maar ook onder de homebutton. Vind de layout onder de homebutton mooier en naar mijn mening mogen die aan de zijkant weggelaten worden.
Bestellen gaat ook makkelijk. Je plaatst producten in het winkelmandje, geeft je gegevens op en voor je het weet is het bij jou thuis in een zo klein mogelijke doos. Geen onnodig grote dozen meer in je huiskamer dus.

Service
Alles staat duidelijk uitgelegd op de website. En de artikelen die je besteld zijn ook zo thuis. En zoals ik zeg zo komen binnen in zo klein mogelijke dozen. Dat is bij andere bedrijven niet altijd het geval. Maar het is wel veilig ingepakt. En snel binnen. Tot nu toe geen problemen gehad.

Assortiment
Tot nu toe heb ik bijna alles kunnen vinden wat ik nodig had. Ik koop meer bij cameranu.nl dan bij welk ander camerabedrijf.

Aanbeveling
Ze hebben bijna alles in camera spullen, de prijzen zijn vaak het laagst en boven 100 euro is het gratis verzenden EN nog eens de volgende dag thuis. Ideaal! Dus ja ik raad dit zeker aan.

Extra toelichting
Ik heb nu al heel vaak bij internetwinkels mijn apparatuur besteld. Maar bijna altijd kom ik toch bij hen uit voor de spullen die ik zoek en het budget die ik heb. En het fijt dat ze heel snel leveren is een groot factor in het kiezen voor hen, want soms moet ik iets echt de volgende dag hebben en dat lukt hen. Ideaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

milandro 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De Fujifilm half cameratas is een prima product. Cameranu.nl had de laagste prijs op de Nederlandse markt. Het verzenden verliep snel en probleemloos. Ik ben heel erg tevreden. -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Berkel 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen en betalen verliep soepel

Service
ik kon de bestelling volgen en het pakketje werd precies volgens plan geleverd

Assortiment
ik kon ruim kiezen nadat ik me op de canon-site had geöriënteerd

Aanbeveling
Alles verliep soepel

Extra toelichting
Van bestellen tot bezorging is alles soepel verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjcmdebie 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website. Ruim aanbod. Bestellen en afrekenen gaat probleemloos.

Service
Ik heb eigenlijk geen beroep hoeven doen op service. Van zoeken tot afleveren ging van een leien dakje en zeer vlotjes.

Assortiment
Ruim assortiment. Nu nog zorgen dat ze over de hele lijn de goedkoopste zijn. Het Sigma objectief wat ik op het oog had was bij de concurrent 10% goedkoper.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Overzichtelijke website. Ruim aanbod. Bestellen en afrekenen gaat probleemloos. Ik heb eigenlijk geen beroep hoeven doen op service. Van zoeken tot afleveren ging van een leien dakje en zeer vlotjes. Ruim assortiment. Nu nog zorgen dat ze over de hele lijn de goedkoopste zijn. Het Sigma objectief wat ik op het oog had was bij de concurrent 10% goedkoper.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

WF Krabbendam 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
x op zaterdag gemaild en direct duidelijk antwoord gekregen

Aanbeveling
Snelle verzending met track en trace snelle antwoorden op mijn vragen en goede verpakking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arie2311 12-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik ben in de winkel zeer prettig en goed geholpen door èèn van de mede \werkers.Nu heb ik iets per e-mail gevraaagd en direkt het antwoord gekregen waarna de bestelling gedaan.2 Dagen later was het bestelde bij mij in huis.Gewldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klaus6 12-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
perfecte afhandeling, product 1 daag later in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berto97 12-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en toegankelijke wegsite. Binnen enkele minuten alles geregeld.

Service
Dag na de bestelling alles (netjes verpakt) in huis.

Assortiment
Ruim en veel op voorraad.

Aanbeveling
Voordelig en snel.

Extra toelichting
Uitermate tevreden. Snel, voordelig, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robdejonglisse 12-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een hele overzichtelijke website en bestellen gaat super makkelijk!

Service
Bestellen ging snel en via mail kreeg ik de factuur en werd ik netjes op de hoogte gehouden van de levering, de volgende dag al!

Assortiment
Cameranu heeft echt heel veel.

Aanbeveling
Prijs en assortiment zijn dik in orde en bestellen gaat super makkelijk

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een nieuwe lens voor mijn Canon EOS 60D. Bij Cameranu heb ik die gelijk kunnen vinden en ook maar besteld. In het verleden ben ik zelf in de winkel geweest en heb ik meerdere keren artikelen via de website besteld. Aangezien ik de service altijd perfect vond, was de keuze voor mij dit keer niet moeilijk. De lens was de volgende dag in huis en werd netjes bezorgd door Postnl. Dit kan ook door de eigen koerier en dat is ook perfect geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo van Gulik 12-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Compact, snel paraat.

Service
Snelle reactie en bezorging.

Assortiment
Waar anderen het produkt niet hebben....

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Strak, duidelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Schumans 12-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld op overzichtelijke site

Service
prima service, track en trace, vandaag betseld morgen in huis dit klopt als een bus

Assortiment
voor elk wat wils, met goede uitleg en video's

Aanbeveling
Zeer goede service, snelle afhandeling en men komt na wat men belooft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg72 12-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via de website is eenvoudig. De bestelling wordt keurig bevestigd, inclusief leverdatum en -tijd.

Service
De service is prima. De bestelling kwam zoals afgesproken en was netjes verpakt.

Assortiment
Ik mis van sommige merken bepaalde producten (waarover in fotobladen wordt gesproken), zoals tussenringenset van Kenko voor Canon.

Aanbeveling
Prima winkel met deskundig personeel en prima service.

Extra toelichting
Prima winkel met goed assortiment, deskundig personeel en een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hechengjun 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OSR 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en snel besteld. Zelfs op de Ipad geen probleem met het invullen van de adresgegevens

Service
Zoals beloofd de volgende dag geleverd

Assortiment
Ongelofelijke sortering. Als ze het hier niet hebben dan weet ik het niet.

Aanbeveling
Ja zeker. Snelle levering, lage verzendkosten, groot assortiment en website die ook werkt op de Ipad. Voor mij de ideale combi om s avonds te winkelen.

Extra toelichting
Mijn zoon had in het buitenland een Capa camerariem gekocht. Super fijn in gebruik snijdt niet in je nek en de camera hangt los op je heup. CameraNu.nl was de enige aanbieder in Nederland waar ik deze kon vinden. Ik ben er super blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet P. 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het ging allemaal super handig. Werd keurig op de hoogte gehouden hoe de status was. Alles werd keurig verzorgd in een doos met de nodige verpakkingsmateriaal geleverd. Heb een systeemcamera met objectief en een extra objectief besteld plus een extra voordeel pakket erbij. (Tas, kamerakoord UVfilter enz. Helaas past het extra objectief (50mm - 200 mm)niet in de cameratas. Deze is beslist te klein. Heb dus een andere rugzak erbij gekocht. Verder dik tevreden. Zal beslist bij deze firma opnieuw bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verdij 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even een bestelling plaatsen met de computer. makkelijk.

Service
Het gaat altijd goed dus met de service heb ik geen ervaring.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
In hoge mate.

Extra toelichting
Alles gaat altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansje54 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik klak en klaar

Service
Vandaag gekocht en de volgende dag keurig bezorgd! Top!

Assortiment
Een van de beter fotozaken !

Aanbeveling
Mooie webshop en mooie winkel in Urk
Ook leuk voor een dagje uit!

Extra toelichting
Ik koop al jaren bij cameraNu gewoon goed en ruilen nooit een probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Ripke 11-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima, professioneel, goede uitleg en lekkere koffie. Telegebied rondom de winkel is mooi en er zitten putters en buizerds dus je kunt je aankoop meteen uittesten...helaas moet je wel eerst afrekenen.

Aanbeveling
Hier is alles wat je hartje begeert en dat ook nog voor de aankoop kan worden uitgetest
op foto en glasobjectief gebied.

Extra toelichting
Assortiment, uitleg en klantvriendelijk met een prijsnivo dat concurerend genoemd kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario-gekeurd 11-04-2014

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk zat!

Service
De mogelijkheid om jullie helpdesk te bellen als er vragen zijn is erg persoonlijk.

Assortiment
Keuze is onvoorstelbaar groot!

Extra toelichting
De aanbiedingsactie (extra accu) bij de aankoop van dit product heeft mij doen besluiten te kopen. Wij hopen dat jullie het assortiment in deze richting zo mogelijk nog verder uitbreiden. Dat vereenvoudigd de aankoop van extra accessoires van dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emre S. 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jette59 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken met de zoekfunctie

Service
snelle levering, goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kvdakker 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces

Assortiment
Compleet, alles wat je nodig hebt en meer.

Extra toelichting
Fijne winkel, goede en duidelijke site met veel productinformatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j wilstra 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
ze helpen je goed als er iets fout ga

Aanbeveling
goede en snelle service

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keesie73 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een helder menu en verschillende filtermogelijkheden.

Service
Makkelijke bestelprocedure en goede opvolging met status van je bestelling

Assortiment
Alle topmerken in huis met een heel brede productkeus

Aanbeveling
Breed assortiment, goeie service, snelle levering!

Extra toelichting
Breed assortiment, goeie service, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB Reisimpressies 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Objectief was uitverkocht/ tijdelijk niet leverbaar en 2 dagen later toch al bezorgd!!!! Geweldig.

Aanbeveling
snelle en goede service, ook indien er vragen of - in een uitzonderljk geval - eventuele klachten zijn

Extra toelichting
snelle, goede service: bij vragen, bestelling en levering! Uitgebreid assortiment in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Gewoon erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karlijn80 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld en de volgende dag in huis.

Service
Had wat problemen met de bijbehorende tas. Na overleg zonder problemen de tas retour mogen sturen en een nieuwe ontvangen.

Assortiment
Voldoende keus om een product binnen mijn eisen en financiële mogelijkheden uit te zoeken.

Extra toelichting
Omdat ik onbekend was met Softbox flitsers heb ik eerst gebeld. Ik ben uitgebreid voorgelicht en geadviseerd door mensen die weten waar ze het over hebben. Nadat de tas niet de juiste bleek te zijn (de lampstatieven pasten niet) is dit kosteloos omgeruild. Kortom, zeer tevreden over alle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HKF 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, makkelijk zoeken, redelijke prijzen

Service
Defect artikel gratis terugsturen via verzendpunten, snelle terugkoppeling per mail, snelle oplossing. Prima!

Assortiment
Kan alles, en meer, vinden wat ik zoek op foto- en filmgebied

Aanbeveling
Ziet er gewoon goed uit. Heeft ook automatisering etc. prima voor elkaar. Jammer dat ze alleen maar in Urk een winkel hebben........

Extra toelichting
De teksten bij de beoordeling geven m.i. volledig aan hoe ik -tot nu toe- over CameraNU denk. Ga zo door en hou dit vast!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hil500 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, uitgebrerid assortiment. Ook telefonisch zjn ze goed te bereiken voor nadere, professionele uitleg.

Service
Weer de uitleg van de medwerkers waardoor ze zo hoog scoren.

Aanbeveling
Ik beveel Cameranu al regelmatig aan bij anderen.
Ze hebben concurrerende prijzen, vlotte verzending. Maar ook een bezoek aan de winkel in Urk is zeer de moeite waard!!

Extra toelichting
CameraNu.nl is een absolute aanrader voor iedereen die iets zoekt op het gebied van fotografie. Zeer deskundig personeel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Vader 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er overzichtelijk

Service
super, na telefoongesprek wist ik precies wat ik moest hebben

Assortiment
veel.

Aanbeveling
Aan iedereen.

Extra toelichting
Een snelle service in elk opzicht. Snel geleverd, zelfs na overleg een ander product onder de aandacht gebracht welke beter en goedkoper was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

visser102 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website met goede filter mogelijkheden

Service
snelle e-mail bevestiging na aankoop en snelle levering,ze doen wat ze beloven

Assortiment
ruim assortiment voor gunstige prijzen

Aanbeveling
ze zijn niet duur,leveren zeer snel en doen wat ze op de site beloven

Extra toelichting
Na 19.30 uur een Nikon lens besteld en heb die de volgende dag al geleverd gekregen.Kreeg binnen een paar minuten verscheidene e-mails binnen over de bestelling en betaling en om 23.00 uur een bevestiging dat het verstuurt is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Colijn 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
antwoord op een e-mail direct de volgende dag.

Assortiment
er is heel veel keus, en wat ik wilde kopen waren ze de eerste winkel met het product

Aanbeveling
netjes en snel geregeld, de spullen zijn er echt de volgende dag, en geen verzendkosten.

Extra toelichting
de nieuwe sigma 18-200 hier gekocht, de eerste winkel die hem had, maar alle beloften van betalen en de volgende dag in huis kloppen. een vraag over de e-mail werd ook de volgende dag geantwoord, en dat is netjes, jammer dat niet alle winkels zo werken, of een voordeel voor Cameranu.nl ik ga er nu van uit dat het in de winkel minstens net zo goed is, ik ga zeker een keer kijken, of op de koffie, dat hebben ze ook nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bliss Tamron 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen.

Service
Het is echt voor 23,59 bestellen morgen in huis.

Assortiment
Ruimen keus voor de Canon camera.

Aanbeveling
De snelle service ook als je een vraag hebt. Dan krijg snel antwoord.

Extra toelichting
Ik twee bestellingen gedaan bij Cameranu.nl, snel en zorgvuldig de volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hlkhlk 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
's avonds besteld, volgende dag 's middags thuis. super snel dus.

Extra toelichting
Zeer tevreden met het assortiment en de snelheid van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lowrider56 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een cameratas voor een spiegelreflexcamera en er was meer dan genoeg keuze in allerlei prijsklassen. Overzichtelijke site en goed informatie.

Service
Ze doen echt wat ze beloven. 's avonds laat besteld en volgende dag in huis.

Assortiment
Veel keuze in wat ik zocht.

Extra toelichting
Deze winkel zal ik zeker aanbevelen, ze doen wat ze op de site beloven en dat kun je helaas van veel winkels nog steeds niet zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab Schuurhuis 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website.
Voorraad indicatie.
Diverse betaling en verzend mogelijkheden.
Snelle verzending.

Assortiment
Ruime keuze in zowel merkgebonden als alternatieve artikelen en accessoires.

Aanbeveling
Goede service, grote keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDL63 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit mijn luie stoel kon ik een cameratas bestellen die in verschillende winkels nog niet leverbaar was. Makkelijk...

Assortiment
Assortiment is groter dan in de gemiddelde winkel.

Aanbeveling
Heb alleen maar positieve ervaring met deze webwinkel. Dus twijfel niet.... gewoon bestellen!!

Extra toelichting
Zeer snelle levering van een artikel dat bij div. winkels in Rotterdam en omgeving (nog) niet voorradig was. De volgende dag al binnen. Daar word een mens toch helemaal blij van??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barsingerhorn 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende site

Service
Goede telefonische informatie

Assortiment
Uitgebreid en verrassend hoog niveau. Veel op voorraad.

Aanbeveling
Uitstekende kwaliteit, prima geprijsd, snelle service.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eennaamdienogniemandheeft 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon. Easy as it gets.

Service
Alles snel en correct geleverd.

Assortiment
Meer dan ik in één even bekijken kon.

Extra toelichting
Ben op de site gekomen op aanraden van een bevriende fotograaf. Zeer tevreden over de wijze waarop cameranu.nl mijn bestelling heeft verwerkt. Online shoppen op zijn best.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hkoning47 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website overzichtelijk en makkelijk alles te vinden

Service
makkelijke betaling en binnen 2dagen afgeleverd

Assortiment
een ruim assortiment voor de liefhebber

Aanbeveling
gezien mijn ervaring aan iedereen aan te bevelen. Degelijk en betrouwbaar.

Extra toelichting
Zie bovenstaande bevindingenr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews