cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ClaudiaMM 04-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De keuzes zijn duidelijk weergeven op de website wat betreft het soort camera. De locatie van de winkel zelf is niet heel erg centraal. Je moet er een dagje van maken wil je de winkel bezoeken, je zult het niet even op de weg mee pakken.

Service
Ik kreeg altijd een goed en snel antwoord terug per mail. In de winkel zelf ook goede uitleg, er wordt tijd voor je genomen.

Assortiment
Goede prijsrange.

Aanbeveling
Heb ik al meerdere malen gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stewima 03-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ales is goed te vinden op de site en bestellen is makkelijk.

Service
Je wordt goed en correct geholpen en krijgt goed advies bij het aanschaffen van een nieuw artikel.
Ben erg tevreden!

Assortiment
Voor mij in ieder geval meer dan voldoende!

Aanbeveling
Nog nooit iets vervelends meegemaakt, dus volmondig ja!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met de webwinkel van Cameranu. Een keer per jaar ga ik naar de winkel op locatie, jammer dat het zo ver weg zit voor mij. Maar de webwinkel maakt veel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannaa 03-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
M

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

bouart 03-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is heel overzichtelijk, zodat je exact weet of een product wel of niet onmiddellijk leverbaar is.

Service
Onlangs was ik mijn aankoopnota kwijt. Per direct werd daar door de servicemedewerker op mijn verzoek gereageerd. Super en om die reden een 10!

Assortiment
Je kan niet alles onmiddellijk leveren, maar wat ik zoek is snel te vinden op de site.

Aanbeveling
Snelle service en als je een probleem hebt, wordt dat - blijkens mijn ervaring - daar uitstekend op gereageerd. Dat schept vertrouwen voor latere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob196567 03-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, makkelijk te vinden spullen

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Nog niet echt in verdiept

Aanbeveling
Zie antwoorden boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ruiterbeer38 03-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het werkt naar behoren, maar dit soort apparaten zijn ook puur voor hobby doeleinden en daar moet je gewoon geduld voor hebben, maar bediening is heel erg simpel

Service
Ik had nog vraagje over de houder voor de negatieven, die blijkt al in het apparaat zelf te zitten, maar de klantenservice heeft binnen een paar minuten gemaild en alles afgehandeld. Super!

Assortiment
Ruime keus uit diverse verschillende apparaten in diverse prijsklasses.

Extra toelichting
De snelheid, de service en het gemak waarmee dit allemaal gegaan is. En voor een hoop dingen geldt : LEES AANDACHTIG DE GEBRUIKSAANWIJZING DOOR VOORDAT JE BEGINT! , dit voorkomt al heel veel ellende, verder totaal niks op de site of iets aan te merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simone001 03-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon heel makkelijk de producten vinden. Bovendien heel handig: advies met aanverwante artikelen, zoals een passende tas voor mijn camera.

Service
Snelle en duidelijke bevestiging van mijn bestelling. Ook een melding toen het artikel vestuurd was. Binnen 1 werkdag had ik mijn bestelling in huis.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik kunnen kopen bij CameraNU.nl
Dat is precies wat ik wilde; zodat ik niet uren hoefde te surfen voor de artikelen die ik zocht.

Aanbeveling
Deze winkel raad ik zeker aan; een ruim assortiment, goede service en snelle levering.

Extra toelichting
Ik ben dolblij met het door CameraNU.nl geleverde produkt. Als ik nog 's een fotografie-artikel wil kopen, doe ik dat zeker bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1961. 03-11-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

manus 03-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik kom al vele jaren bij CameraNu voor alles voor mijn fotohobby, semi prof. Uitstekende kennis van zaken, soepele afhandeling van vragen per mail, en altijd meedenkend. Wil je veel overleggen en vragen is het aan te raden om niet op vrijdag of zaterdag te gaan, is het erg druk maar door de week heeft men veel meer tijd voor je, of je koopt of niet. En natuurlijk verkopen ze graag iets aan je. Eeen aanrader CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pepe32 03-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met goede prijzen!

Service
Toplevering! Verwachte langere levering werd gelijk gemeld, maar werd ook weer na een dag snel bijgesteld!!

Assortiment
Uitgebreide keus met duidelijke omschrijvingen en goede prijzen

Aanbeveling
Het was mijn eerste bestelling bij Cameranu.nl, maar zeker niet de laatste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sahib Kosi 03-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonisch kon ik mijn proleem goed duidelijk maken

Service
Zeer snelle toezending van onderdeel

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Veel keuze, professioneel en vriendelijke medewerkers

Extra toelichting
Heel goede ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk.stellaard 03-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon even thuis bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Hebben echt zeer veel in huis

Aanbeveling
Snelle levering en ruim assortiment en lage prijzen dat maakt het makkelijk om deze zaak aan te bevelen

Extra toelichting
Winkels op het internet met daarbij een fysieke winkel spreken altijd meer aan vanwege dat je het product eventueel ook in de winkel kunt beoordelen met daarbij uitleg.Ja en als de prijzen dan ook nog zeer concurrerend zijn dan is de keus snel gemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

empie49 03-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis vanaf de bank besteld de volgende dag in huis

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ervaringen tot nu toe prima dus vertel je dat door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

smartys 02-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site. Heldere uitleg

Service
Zeer goed en snel

Assortiment
Groot, altijd nieuwste modellen op voorraad

Aanbeveling
Prima ervaringen mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Schipper195 02-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frederikkk 02-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
's Avonds lang mogelijk om te bestellen zodat het de volgende werkdag in huis is!

Assortiment
Ook goedkopere alternatieven voor bijv. zonnekappen aanwezig.

Aanbeveling
Snelle levering en goede verpakking. Ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TCFotografie 02-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke, duidelijke en overzichtelijke site. Met ruime keus en goede variatie aan prijs.

Service
Late bestelling gedaan in het weekend, 1e werkdag had ik het al binnen. Goede snelle, correcte service, fijne mailing.

Assortiment
Veel keuze in maat/soort/kleur etc. erg fijn.

Aanbeveling
Gewoon goed! Aan iedereen dus!

Extra toelichting
Fijne site waar ik vaker informatie vandaan haal en vaak (en graag) een kijkje neem voor nieuwe camera benodigdheden. Snelle levertijden, goede prijzen, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van de Beek 02-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een echte speciaalzaak op het gebied van fotografie en video. Eén van de weinigen die een echt vakkundig en objectief advies geeft, dit uitgaande van de behoefte en de wensen van de klant

Service
Er wordt voor iedere klant ruim voldoende tijd genomen om tot een goed en gedegen advies te komen. Een klantenvolgsysteem met nummers maakt dat er als het nodig is voldoende personeel wordt ingezet om iedereen zo snel mogelijk te behandelen

Assortiment
Zeer ruim en gevarieerd assortiment waarbij zelfs telefonisch gereserveerd kan worden

Aanbeveling
Eén van de weinige speciaalzaken in mijn optiek die zowel online als in de winkel zeer klantvriendelijk is ingesteld en de klant nog centraal stelt

Extra toelichting
Een echte winkel met zeer vakkundig, behulpvaardig, klantgericht personeel die objectief advies geeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JuultjeM 02-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind site zeer gebruikersvriendelijk!

Service
De mensen aan de telefoon waren zeer behulpzaam. Ze namen alle tijd ook om zaken op te zoeken die ze zelf niet direct wisten. Heb de juiste adviezen gekregen!

Assortiment
De prijs en assortiment altijd goed. Mijn dochter (fotograaf) koopt al jaren bij dit bedrijf en is zeer enthousiast!

Aanbeveling
Vooral door de goede service en de behulpzame mensen aan de telefoon, maar ook de professionaliteit van de mensen in de zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wibe 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website en het bestelproces is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
De afwikkeling van de bestelling verliep geheel volgens de aangegeven stappen en tijd. 'S Avonds om 22.00 besteld en betaald; de andere ochtend om 10.30 uur door PostNL afgeleverd. Ongelooflijk!

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid. Het kostte geen moeite om het beoogde apparaat te vinden en te bestellen.

Aanbeveling
Ik zou CameraNu van harte aanbevelen. Op basis van meerdere bestellingen heb ik ervaren dat het serviceniveau van een hoge kwaliteit is.

Extra toelichting
Op basis van de hiervoor genoemde aspecten beoordeel ik CameraNu in alle opzichten positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meritxell 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul klement 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk kiezen. Ruim overzicht. Bestellen en volgende dag in huis.

Service
Heb ervaring bij het retour sturen en dit gebeurt heel soepel! Top Service. Ook hele snelle service

Assortiment
De keuze is reuze. Alles wat je op cameragebied zoekt is aanwezig en tevens alle topmerken aanwezig

Aanbeveling
Zoals bij andere punten omschreven, goede service, uitgebreid assortiment etc.

Extra toelichting
Het is een fijne winkel om je aankopen in te doen! Zeker een aanrader Zeker om de prijs/kwaliteitsverhouding En snelle bezorging/service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Qi Hu 01-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Bruins 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De zoekopdracht werkt perfect. Mooie foto's en heldere teksten.
Afhandeling aankoop verliep zoals het hoort.

Service
Ik kreeg direct iemand aan de telefoon die de vraag kon beantwoorden. Men heeft op het gebied van fotografie gewoon veel kennis in huis en dat is erg prettig.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Ik ken deze shop al vanaf het ontstaan op zolder en is sindsdien qua service gewoon ouderwets goed gebleven.

Extra toelichting
Intussen heb ik al 4 fotocamera's ben hen gekocht. Eén keer heb ik een printer stuk gehad en werd door Cameranu.nl op Urk in ontvangst genomen, gerepareerd en bij mij aan huis afgeleverd. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Swart 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle betrokken elementen schitterden door doeltreffendheid,gebruiksgemakvan de site, uitgebreide produktieinformatie en het gemak van betalingsvormen

Service
Na vlekkeloze en snelle aflevering (geheel overeenkomstig beloften); telefonische serviceverlening - zeer snel bereikbaar, vriendelijke, begripvolle en kundige benadering client. Er werd alle tijd genomen onderwerp te bespreken. Een opluchting ivm diverse ervaringen andere leveranciers.
Bij bezoek winkel - pand is zeer imposant qua inrichting, assortiment en vooral klantvriendelijkheid afdeling Klantenservice en personeel. Ondevonden begeleiding - alle lof.

Assortiment
In mijn geval - na selectie ; alle op internet aangeboden artikelen bleken inderdaad aanwezig in de winkel. Enig minpuntje ; het gezochte artikel bleek aanwezig op de 1e verdieping terwijl zich op de begane grond de bulk van het assortiment bevond. Tip ; duidelijke verwijzing maken naar beide opstellingen.
Algemeen - de winkel is dermate goed ingericht dat het alle schijn heeft dat een internet-keuzeartikel daadwerkelijk in Urk te vinden is.

Aanbeveling
Alle bovengenoemde elementen dragen bij tot de waardering 10 (jammer dat er geen 10-met-een-veer mogelijk is).
Daarnaast (zeer belangrijk)de prijsstelling is uiterst concurrerend/gunstig.

Extra toelichting
Ervaringen leiden tot 1 conclusie ; Hoezo CameraNU ? voor iedereen is het CameraALTIJD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PM van Marion 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en het is duidelijk wat je doen moet om te bestellen.

Service
Voor 22.30 besteld de andere dag geleverd, echt een top service!! Die service maken ze ook waar, de andere ochtend ging de deurbel al.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Prima service, no nonsens.
Goede levering en producten met prima kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ireen47 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel uitzoeken en bestellen. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Service
Binnen no time een bevestiging van je bestelling en even later bericht dat het aangetekend verzonden is.

Assortiment
Had een gerichte keuze, dus hoefde niet verder te kijken.

Aanbeveling
Gezien de snelheid en de prijs zou ik cameranu.nl zeker aan anderen aanprijzen.

Extra toelichting
Na een prijsvergelijking kwam ik (voor één en hetzelfde product/merk/type) terecht bij de goedkoopste aanbieder. Cameranu.nl behoorde tot deze groep, en 24 uur service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MWGBeheer 01-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Assortiment
Goede prijs

Aanbeveling
Simpel bestellen, Goede levering.

Extra toelichting
Gewoon goed en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

flarextius 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijke site, alles staat goed geordend in desbetreffende menus. geen enkele moeite om iets te zoeken.

Service
rond 20.00 uur product besteld en zoals aangegeven werd het product de diezelfde dag nog verzonden, helaas kreeg ik het dan pas drie dagen later, maar dat lag aan postnl.

Assortiment
ik verbaasde me echt aan het totale aanbod op de site, er staat alles op wat ik zoek, ik zal hier waarschijnlijk nog wel meer bestellen in de toekomst.

Aanbeveling
alles wat je nodig hebt is hier te vinden

Extra toelichting
heb maar 1 woord nodig: Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S_Doornewaard 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via Kieskeurig.nl netjes uitgekomen bij CameraNU.nl en gelijk op het juiste artikel. In het winkelmandje gedaan en eenvoudig betaald via Ideal. De volgende dag al met de post bezorgd!

Service
Zeer nette en snelle levering binnen 24 uur.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste bestelling, maar was zeer eenvoudig en snel geregeld, dus van mijn kant een positief advies om hier te bestellen.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste bestelling bij CameraNU.nl. Kwam hier op uit via de Kieskeurig site. Het artikel waar ik naar op zoek was, is al wat ouder en was daardoor ook niet eenvoudig te vinden. Bij CameraNU.nl besteld en netjes met Ideal kunnen betalen. De volgende middag was het pakketje al netjes met de post bezorgd. De bevestiging van de betaling en bestelling kwamen duidelijk en snel binnen. Ook was er een track and trace nummer toegevoegd om het pakketje te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert limburg 01-11-2013

Algemene score

9,3

Gemak
via internet,snel....

Service
snelle afhandeling

Assortiment
grote keuze

Extra toelichting
prima snijmat,het werken erop is lust.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicento 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rolleifil 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter de PC.

Service
Kan niet beter.

Assortiment
Alles is er.

Aanbeveling
Zeker

Extra toelichting
Gisteravond besteld en vandaag in huis, binnen 12 uur dus. Sneller kan niet. Perfect dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerarina 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site.eenvoudig te bestellen

Service
vriendelijk, snel en correct

Extra toelichting
alles perfect en snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerton69 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met een paar simpele klikken besteld en alles in goede orde ontvangen

Service
perfecte service en snel antwoord op mijn mail

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
een perfecte webshop,waar je met alle gerustheid kunt kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga69 01-11-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Goede website waar je eenvoudig kunt vinden wat je zoekt.

Service
Kan ik niet goed beoordelen. Ik heb een videomicrofoon besteld als cadeau voor iemand anders. Bijpassend tasje besteld, maar dit tasje blijkt niet te passen en dat is toch jammer. Vind ik ietwat onzorgvuldig in de levering. Terug zenden gaat niet meer omdat het al is uitgepakt.

Aanbeveling
Op zich een goede website met kwalitatief goede producten. Levering ook heel snel en correct / zorgvuldig.
Verder zie service.

Extra toelichting
Ben zeer te spreken over de website en de producten. Vind het wel een misser dat een bijbehorend opbergtasje niet blijkt te passen. Voor mij een beetje een verlegenheidssituatie. Ik heb de microfoon (+ opbergtas) gekocht als 'loon' voor jongeman die videofilmpje voor mij had gemaakt. Jongeman is in opleiding tot cameraman en spaart zijn uitrusting bij elkaar. Jammer dat tasje dan niet bruikbaar blijkt. En zoals echte jongens doen rukken zij hun product uit de verpakking. Herstellen voor retourzending is dan direct onmogelijk :-(

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 02-11-2013

Beste Marga,

Hartelijk dank voor uw review op Kieskeurig. Ik begrijp niet waarom u onze service met een vijf beoordeeld. Heeft u vooraf aan ons gevraagd of het tasje geschikt was voor de door u aangeschafte microfoon of heeft u na ontvangst aan ons gevraagd of wij het tasjes retour willen nemen. Als u beide niet gevraagd heeft, kunt u onze service natuurlijk niet beoordelen. Wij doen helemaal nooit moeilijk over een verpakking en tasje kan altijd retour. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groeten,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 13-11-2013

Beste Marga,

Hartelijk dank voor uw review op Kieskeurig. Ik begrijp niet waarom u onze service met een vijf beoordeeld. Heeft u vooraf aan ons gevraagd of het tasje geschikt was voor de door u aangeschafte microfoon of heeft u na ontvangst aan ons gevraagd of wij het tasjes retour willen nemen. Als u beide niet gevraagd heeft, kunt u onze service natuurlijk niet beoordelen. Wij doen helemaal nooit moeilijk over een verpakking en tasje kan altijd retour. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groeten,

Wilco de Vries

CameraNU.nl B.V.

Reageer

madriafotografie 31-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is goed te vinden en duidelijk uitgelegd

Service
enorm vriendelijke mensen

Assortiment
alles wat ik nodig heb, is er

Aanbeveling
topwinkel!!!

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Majoor 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bestellen en thuis geleverd.

Assortiment
veel artikelen

Aanbeveling
Levert bestelling volgens afspraak, volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet K. 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bij aankoop in de winkel krijg je uitgebreide en deskundige voorlichting.

Assortiment
Uitgebreid aanbod van camera's en accessoires.

Aanbeveling
Zowel de webshop als de winkel zijn aanbevelenswaardig. Aan de winkel geef ik de voorkeur als je geen ervaren gebruiker bent.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trinkelbeer 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wbesite is duidelijk, maar misschien moeten de specificaties van een product als standaard getoond worden ingesteld, in plaats van de voordeelbundels

Assortiment
ik kon deze camera bijna nergens anders vinden, en zeker niet voor deze prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgard Bogers 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Gegevens over diverse camera's zijn goede te vinden. Bestelling en betaling gaan ook goed.

Service
Goede en snelle service!

Assortiment
Assortiment is ruim. Nog fijner had ik het gevonden als er vergelijking van meerdere camera's mogelijk zou zijn, zodat je nog makkelijker de juiste camera kunt kiezen.

Aanbeveling
Aanrader voor iedereen!

Extra toelichting
Op het moment dat ik me ging oriënteren voor een nieuwe camera kwam ik vrijwel direct bij CameraNU.nl. Ondanks dat ik ook op andere websites heb gekeken (en daar vergelijkbare camera's goedkoper aantrof), heb ik er voor gekozen om de camera bij jullie te bestellen. Jullie site en service spreekt me het meeste aan en gaf me het meeste vertrouwen. Mijn verwachtingen zijn helemaal uitgekomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sboulema 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aeyez 31-10-2013

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Snelle levering, goede prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon31 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelsite en betalen via Ideal

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel bruikbare artikelen

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melina L 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van den Eijnden 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website, goede menustructuur en goede zoekfunctie

Assortiment
uitgebreid assortiment, doch ik mistte een sommige bekende merken.

Aanbeveling
Heb diverse keren artikelen besteld. Geen enkel probleem gehad en steeds bijzonder snelle levering. Top site!

Extra toelichting
Goede webwinkel. Ik heb reeds meerdere keren artikelen besteld en steeds zonder problemen. Kwaliteit van de producten is goed, heel snelle levering, meestal binnen 24 uur. Nog geen gebruik hoeven maken van hun service. Dat zegt op zich ook wat...

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Duncan ten Kate 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijk en makkelijk om producten te vinden.

Service
Het is een paar keer mis gegaan met iDEAL.
Hierdoor was er bij mij wat verwarring ontstaan voor het uiteindelijke betalen van het factuur.

Assortiment
Heel Breed Assortiment.
Als ik nieuwe camera spullen zoek kijk ik meestal als eerste op CameraNU.nl

Aanbeveling
Ik raad andere mensen zeker aan om op deze website te gaan kijken.
Al is het alleen om rond te kijken.

Extra toelichting
Ik bestel al meerdere keren camera spullen van deze site. Je kan heel makkelijk vinden wat je zoekt en de producten hebben een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

annemarieveltman 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en zoekmachine

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebereid, kwalitatief en goede prijs

Aanbeveling
Zonder twijfel aan te bevelen!

Extra toelichting
Verscheidene producten al aangekocht en allemaal dezelfde levering, service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Rakers 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en begrijpelijke site

Service
Telefonisch goed bereikbaar, prettig contact en vlotte levering

Assortiment
Veel keuze in alle merken en prijzen.
Goede omschrijving van de artikelen

Aanbeveling
Geeft een goed en betrouwbaar gevoel. Geen valse belooftes

Extra toelichting
Is een betrouwbaar bedrijf, die ook goed telefonisch bereikbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheLightEd 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De service is prima, geen enkele klacht

Assortiment
Men heeft bijna alles op voorraad, de rest wordt zsm nagezonden

Extra toelichting
Prima winkel, ervaren mensen die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews