cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.G. Jochems 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt thuis op je gemak het artikel dat je wilt kopen uitzoeken en desgewenst met andere artikelen vergelijken waarna je het dan op een eenvoudige en veilige manier kan bestellen en betalen en je hoeft er niet eens de deur voor uit.

Service
Dit is de eerste keer dat ik een aankoop heb gedaan bij cameranu.nl en vond de gehele afwerking van het moment van de aankoop tot aan de thuisbezorging zeer goed geregeld.

Assortiment
Het assortiment is naar mijn mening heel groot en voor mij zeker meer dan genoeg

Aanbeveling
Gezien mij persoonlijke ervaringen in hoge mate.

Extra toelichting
Zie al mijn bovenstaande punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkWateringen 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk, bestellen is erg gemakkelijk, en veel betaalmogelijkheden

Service
Men wordt goed op de hoogte gehouden van de actuele status van de order.

Assortiment
Een van de weinigen met een zeer uitgebreid assortiment aan artikelen.

Aanbeveling
Ik beveel iedereen deze winkel aan, eerst even hier kijken dus.

Extra toelichting
Ik kom graag nog eens terug voor andere aankopen, ben bijzonder tevreden met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rood1 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ze nemen de tijd voor je in de winkel, enige nadeel als je snel batterijen nog nodig hebt ,moet je lang wachten.
Misschien is een snelkassa voor kleine dingen een optie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles50 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke snelle webshop met een uitstekende zoekfunctie.
Goede presentatie van artikel en prijs

Service
Het bestelde wordt vlot geleverd. Personeel is bekend met het product en uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Totaal collectie van Leica [Premium dealer]

Aanbeveling
Om bovengenoemde punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smitje21 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Weenk 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is erg overzichtelijk. Goede zoekmogelijkheden.

Service
Binnen 2 dagen alle apparatuur door koerier bezorgd. Prima service.

Assortiment
Enorm veel keus.

Aanbeveling
Ook ik ben via aanbeveling van collega op deze site terecht gekomen. Zal zeker ook anderen deze aanbevelen

Extra toelichting
Prima service, prima assortiment en snelle levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ap13 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
normale procedure.
geen inbreuk privicy.

Service
op tijd verzonden.
1 dag na betaling ontvangen.

Assortiment
ik kan vinden wat ik zoek.
goede snelle site.

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
vlug veilig en voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolfwatcher 07-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vriendelijk. Alle tijd werd genomen voor advies en vergelijking. Men was niet uit om het duurste product te verkopen, maar dat product dat het meest bij ons zou passen.

Assortiment
Ruime vergelijkmogelijkheid, alles duidelijk uitgestald, met prijzen.

Extra toelichting
Wij zoeken eerst op de site, en als het een grote aankoop betreft komen wij 150 km rijden, juist voor het goede en duidelijke advies. Iedere keer voldoet dit weer volledig aan de verwachtingen. De behandeling blijft erg vriendelijk, ook als je besluit de beslissing nog even uit te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarolineCam 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gekozen en snel geleverd.

Service
Ik had geen extra service vragen.

Assortiment
Genoeg alternatieven.

Aanbeveling
CameraNU heeft een groot assortiment en het is fijn te weten dat je altijd een winkel kunt binnenlopen voor extra advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rubenchico 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel erg duidelijk en had zo gevonden wat ik nodig had.

Service
Na bestellen meteen dag erna binnen.

Assortiment
Alles goed op voorraad

Extra toelichting
Erg tevreden over cameranu nog net besteld voor de tijd en dag erna al binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kslachter 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en heldere website met voldoende informatie. Betaling eenvoudig via Ideal en direct e-mail berichten van de verder afhandelingen. Het bestelproces verloopt veilig via een beveiligde verbinding.

Service
Bestelling van een printer om 21.00 geplaatst, direct bevestiging en even later melding dat e.e.a. aangeboden was aan TNT. Tracking code en de volgende dag 's-middags al binnen. Top!!

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde bestellen en een 'rondje internet' leerde dat cameranu.nl tegen zeer concurrerende prijzen aanbied.

Aanbeveling
Snelle levering, optimale communicatie over de levering - scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk-Jan Vinke 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik ben zeer tevreden over het gemak van betalen, helaas is de site soms wat onoverzichtelijk

Service
Ik werd keurig via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen van mijn bestelling en kreeg mijn lens binnen 36 uur binnen. Top!

Assortiment
Mooi aanbod MFT lenzen. Jammer dat vooral de SLR lenzen niet op vooorraad zijn,

Aanbeveling
Snelle service en goed aanbod

Extra toelichting
Goed aanbod en snelle service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc0402 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede websit, met goede assesoires suggesties bij elk product.

Service
Snelle bezorging, ook al gaf de website aan dat mijn gewenst product niet op voorraad was.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment,
met producten(assesoires) die niet in de gangbare winkels verkrijgbaar zijn.

Aanbeveling
Goede winkel voor iedereen die in foto/video genteresseerd is.

Extra toelichting
Top, die snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tharealmb 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, veel betaalmogelijkheden

Service
Goede naservice bij problemen

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirandaZweers 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Fantastische service! Bezorging was binnen een dag, en toen ik via de site meldde dat de door mij gekochte reflectieschermhouder niet paste op mijn statief kreeg ik gratis een extra onderdeel toegestuurd (ook weer binnen een dag bezorgd) waardoor het wel past. Super!

Extra toelichting
Snelle bezorging, goede service op het moment dat er iets niet naar behoren werkt. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel206gt 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Hier heb ik een Jobo 2 Action cam gekocht, maar naar een aantal weken ging hij helaas kapot. Een mail gestuurd naar Camera.nu dat hij kapot was. De kapotte camera moest ik opsturen naar hun voor reparatie, de camera kon niet meer gemaakt worden. Maar de Jobo 2 was er ook niet meer, nu heb ik een nieuwere type gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boze Ellen 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
info van 2 type foto tassen was niet duidelijk en een draagband bleek geleverd te worden zonder de zeer handige verbinding met de camera (C-loop). En het complete set stond op een heel ander plek op de website.
Bestellen is wel heel makkelijke en de levering accuraat en goed verpakt.

Service
Fantastisch de ontbrekende C-Loop is zonder probleem voor het verschil tussen de draagriem en het hele set bijgeleverd.

Assortiment
alle gangbare merken en typen van goedkoop tot dure.

Aanbeveling
gewoon goed en een heel fijne servicedesk en goed bereikbaar via de mail.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J1960 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke voorwaarde

Service
Om 22:00 uur besteld en volgende dag voor 13:00 uur geleverd

Aanbeveling
Snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hinse.Rot 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen via de website. Zeer groot aanbod

Service
Goede service, als ze bestelling niet reden om op tijd uit te leveren dan mailen ze met de gegevens.

Assortiment
Groot breed assortiment van goedkopere merken tot duurdere merken. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zou CamerNu zeker aanraden bij andere omdat hun service gewoon super goed is.

Extra toelichting
CameraNu.nl is een zeer goede winkel en webshop. Met zeer breed assortiment. Kennis van zaken. Tegen zeer scherpe prijs. Sommige producten zijn zelfs goedkoper dan bij importeur zelf! En tevens gratis verzendkosten boven de 100 euro waardoor het slim is om meer te kopen voor dat bedrag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 1939 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk. Betaling met creditcard goed als andere mogelijkheid niet van toepassing is.

Service
Prompt op tijd en volledig geleverd.
Tracking postpakket pluspunt.

Assortiment
Bestelde camera en toebehoren waren op voorraad.

Aanbeveling
Alles prompt en zonder problemen afgewerkt tegen redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrie schouwenaars 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website waarop de produkten gemakkelijk te vinden zijn.
De betaling ging gemakkelijk via ideal op de normale wijze.
Het bestelproces was eenvoudig en duidelijk.

Service
De winkel was via internet goed te bereiken en mijn vragen werden op begrijpelijke wijze beantwoord, m.u.v. een vraag waarbij ik vroeg of ik de accu van de Nikon D70 (EN-EL3a), kon gebruiken in de Nikon D90, waarop bevestigend werd geantwoord. Toen ik dus de body van de D90 thuis kreeg, bleek dat er in de Nikon een accu, type EN-EL3e zat, en niet in de D70 te gebruiken was.
Bestelling en levering duurde maar goed 1 dag, en was dus zeer snel.

Assortiment
Het assortiment in de winkel is zeer divers en voldeed aan mijn verwachtingen.
De Nikon die ik besteld had was zeer prijs gunstig.
Ik kon deze nergens goedkoper aanschaffen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel beslist aan anderen aanbevelen vooral door de diverse en grote keuze mogelijkheden en gunstige prijzen.

Extra toelichting
Bij vele winkels en op internet had ik gezocht naar de body van de Nikon D90 en kwam terecht op jullie site, welke mij zeer prijs gunstig bleek en de klantvriendelijkheid, goede afhandeling van de bestelling en levering mij goed beviel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wil L 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makelijk bestellen
Betalen, en snel in huis.

Service
goed verpakt, snel verzonden

Assortiment
goed product, en veel keuze.

Aanbeveling
complete shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnenan 06-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Simpel via de Online besteld en vlot.

Service
Service is toppunt en zeer snel.

Assortiment
Alle punten zijn uitmuntend en keurig afgeleverd.

Extra toelichting
Geen commentaren; ook geen klachten aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janpost 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld via de website welke zeer gebruiksvriendelijk is

Service
Bestelling kon ik direct ophalen. Bij binnenkomst werd ik direct geholpen en geadviseerd over het product en van advies voorzien waarom dat kaartje de juiste keus was

Assortiment
Ruime voorraad en veel keus

Aanbeveling
in 1 woord uitmuntend zie hierboven.

Extra toelichting
makkelijk online bestellen. Scherpe prijzen en deskundig advies. en super snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBM R 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb al vaker spullen besteld. Alles is makkelijk te vinden ondanks het ruime aanbod.

Service
Deskundig personeel. Alles is ook supersnel binnen.

Assortiment
Zelfs de allernieuwste producten zijn snel verkrijgbaar. In tegenstelling tot andere winkels.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen. De prijzen zijn ook laag, vergeleken met andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Wies 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door het grote assortimen zou je helemaal kunnen verdwalen op deze site maar door de zeer goede zoekfunctie is het gewilde item toch snel te vinden.

Service
Uitgebreide assortiment kennis is merkbaar als je belt met specifieke vragen.

Assortiment
Ze hebben een groter assortiment dan ik ooit zou kunnen omschrijven.

Aanbeveling
Het assortiment omvat producten voor alle vormen van fotografie. De productkennis die aanwezig is bij het personeel zorgt ervoor dat je altijd naar tevredenheid koopt.

Extra toelichting
Al een paar keer wat gekocht bij Cameranu.nl, zowel online als in de winkel en elke keer werden mijn vragen beantwoord op een zeer informatieve manier, vond ik wat ik zocht, en wat ook belangrijk is, voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkuz48 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Pijlsnelle levering, keurige verpakking, precies wat je als online shopper wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José K. 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn product was -op moment van bestellen- nog niet zichtbaar op hun site.
Dat was geen enkel probleem. Ik stuurde een mail en alles werd keurig netjes en snel behandeld.

Service
De service is Top. Ik ben heel tevreden.

Assortiment
Een wel heel ruim assortiment. prima.

Aanbeveling
Het gemak, hun Service en groot assortiment is zo goed. Daar scoren ze hoog mee.

Extra toelichting
Één woord: uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ram1974 05-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
binnen 24 uur product in huis!

Aanbeveling
goede prijs en snelle levering. Ook de mogelijkheid om langs te gaan.

Extra toelichting
Snel in huis, goede prijs. Ook een keer langs geweest in urk. Altijd prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

jordy221982 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen alles wijst zich vanzelf, duidelijke omschrijving van het product.

Service
Snelle levering vandaag besteld volgende dag in huis.

Assortiment
Veel camera's om te vergelijken accessoires wordt direct weergeven voor het type camera

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeer zeker aanbevelen omdat de prijs kwaliteit verhouding goed is en er een goede service wordt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marivis 05-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk alle specificaties bekijken en reviews

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Accessoires makkelijk mee te bestellen

Aanbeveling
Via Tweakers.net kwam deze website als voordeligste uit de bus en had zeer goede reviews

Extra toelichting
Dankzij Cameranu.nl, werd ik erop geattendeerd dat Canon een cashback-actie heeft waardoor ik nog € 45,-- van Canon retour zal ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.vanzonneveld 05-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op website staat duidelijk wat je koopt, en of het artikel op voorraad is.

Service
Betaling via ideal haperde, maar na enige tijd kwam er een mail van Camera.nl om de betaling alsnog af te ronden.
Bestelling arriveerde keurig op de afgesproken tijd.En geen bezorgkosten!

Assortiment
Ik was op zoek naar een produ~ct dat volgens mij het enig juiste was voor mij. Gewoon op voorraad bij deze webwinkel. Kan niet van andere gezged worden.

Aanbeveling
Ik zou iedereen adviseren eens even op de website te kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vikanamacy 05-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis voordelig en gemakkelijk shoppen

Service
vakkundig, professioneel en goed op de hoogte van hun assortiment.

Assortiment
je hoeft niet verder te zoeken . Alles wat je nodig hebt in èèn winkel te vinden

Aanbeveling
professioneel, vakkundig en vriendelijk personeel die je al vragen kunnen beantwoorden.
Snel telefonisch contact.

Extra toelichting
Deze (internet) winkel kan ik bij een ieder aanbevelen. Binnen 24 uur na betaling zijn de goederen in perfecte staat geleverd. Super service en professioneel personeel die je goed kunnen telefonisch kunnen helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndyCl 05-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website met relevate informatie waarin je.makkelijk kunt zoeken.

Service
Goede betrouwbare prijs stelling en levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima dienst voor prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Vos Amstelveen 05-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker makkelijk vanachter de PC. Overzichtelijke site.

Service
Van de camera, die was geleverd, bleek het scherm niet te werken. Electronisch formulier ingevuld en gebeld. Camera retour naar antwoordnummer en zodra de camera bij hen was gearriveerd, werd meteen een nieuwe gestuurd.
Alleen jammer dat PostNL er 3 dagen over deed om de camrea te bezorgen.

Assortiment
Heel veel keus. Gelukkig wist ik precies wat ik wilde hebben ;-).

Aanbeveling
Zie de service. En alles was goed verpakt. En prettige mensen aan de telefoon.

Extra toelichting
Prima service en prettige klantenservice. Alles goed verpakt. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanvanBr 05-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles zeer duidelijk en helder

Service
Voor 22:30 besteld en de volgende dag thuis, prefect.

Assortiment
Ik heb er nooit iets niet kunnen vinden

Aanbeveling
Goede en snelle service, duidelijke site en bestelgemak

Extra toelichting
Goed concurrerende prijzen, heldere site, het bestel gemak en betaling hiervan. voor 22:30 besteld de volgende dag thuis, klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henos 05-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duielijk en goed te volgen

Service
Zeer snelle levering en prima informatie over de levering via de post

Assortiment
Voor de Ipod scherpe prijs en extra garantie

Aanbeveling
Reeds vele malen aangeprezen bij familie, kennissen en vrienden. Ook een bezoek aan de winkel is zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Snelle levering en prima informatie over de te verwachten levering. Scherpe prijs en extra garantie voor deze Ipod 5G.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davidsmets 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel makkelijk en overzichtelijk. Zeer vlotte en mooie site

Service
Ongelooflijk vlotte en supersnelle service. Camera zondagnacht besteld en betaald vanuit Belgie. En Dinsdagmorgen had ik hem in mijn handen. Plus...zeer vriendelijke en professionele klantendienst !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vantorre Peter 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk om te bestellen en de mogelijkheden om te betalen

Service
prima en behulpzaam

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
vanwege de service

Extra toelichting
Ik had een lens besteld en achter af gezien dat ik een fout had gemaakt, een email gezonden en zonder probleem kon ik een ander bestellen en 2 dagen later was alles netjes opgezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Bekkering 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpele handelingen

Service
Perfecte en probleemloze afhandeling

Assortiment
duidelijk overzicht

Aanbeveling
service levering compleetheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DvdSanden 05-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Aanbeveling
Snelle correcte levering van de camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin W 05-11-2013

Algemene score

10,0

Gemak
gevonden, de volgende dag in huis

Service
makkelijk door de brievenbus, daarn nog vriendelijke bevestigingsmailen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Bem 04-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen bij Camera nu gaat heel simpel en degelijk

Service
Service is heel goed je kunt je product via de telefoon bespreken en krijgt uitstekend advies

Assortiment
Wat mij betreft is het assortiment ruim voldoende

Aanbeveling
Gewoon heel goed

Extra toelichting
Heb achtergrond steunen en papierrollen gekocht en kopen en leveren liepen heel gesmeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinne KL 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Zeer goed en behulpzaam. Meteen antwoord gekregen van mijn vraag.
Beleefd

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Zeer goed/vriendelijk customer service

Extra toelichting
Snel afhandeling. Vervang artikel was super snel verstuurd. Vriendelijk klanten service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapKloppenburg 04-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb een macro-adapter-ring gekocht en die is wat moeilijk plaatsbaar (waar hoort ie bij) binnen alle artikelen van CameraNu. Toch kon ik hem goed vinden. Bestellen en betalen waar eenvoudig en herkenbaar vorm gegeven. Proces is zonder obstakels of fouten doorlopen.

Service
Pakket is volgens afspraak geleverd binnen de termijn die ze vermeld hadden. Ik werd tijdens de bestelling en bezorging goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Assortiment
CameraNu heeft buitengewoon veel artikelen voor fotografie. Heel prettig en ondanks de grote diversiteit redelijk geprijst (niet duur, maar ook niet altijd de goedkoopste - maar daar staat dan wel weer service tegenover!)

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteit verhouding. CameraNU heeft het online-winkel-zijn goed begrepen. Ik kan altijd mijn vragen bij hen stellen, of ik direct wat aanschaf of niet. De antwoorden die ik ontvang zijn vriendelijk en getuigen van kennis van zaken. Dat vind ik waarde vol.

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben altijd geholpen door mensen met kennis van zaken en ik ben altijd vriendelijk en goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack jennissen 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Altijd alle producten snel en in goede staat ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yoker 04-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke winkel waarbij het duidelijk is of je wel of niet aan de beurt bent

Service
Er wordt veel tijd aan uitleg en service genomen met een op maat gemaamkt advies

Assortiment
Heen breed en diep met diverse merken

Aanbeveling
Goed geholpen en erg blij met mijn aankoop

Extra toelichting
Gewoon goed geholpen. Men neemt alle tijd voor je. Mooie winkel met breed en ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norm 04-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Per rubriek, bijvoorbeeld "objectieven", kunnen zoeken op merk zou nog gebruiksvriendelijker zijn

Service
Zeer goed bereikbare service, zowel online als per telefoon

Assortiment
Op camera gebied is bijna alles te koop

Aanbeveling
Zeer scherpe prijzen en snelle levering

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over Cameranu.nl, het is mijn eerste stap als ik iets nieuws zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Crèvecoeur 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je doorloopt de stadia van de aankoop op bijzonder soepele manier en telkens kun je, als je dat wilt weer even terug.

Service
En van alles wat ze hebben weten ze ook alles en dat leggen ze ook nog eens in begrijpelijke termen uit!

Assortiment
Alles waar je van droomde hebben ze en zelfs nog meer!

Aanbeveling
Het antwoord op de eerste drie vragen geeft al aan waarom je iemand, zelfs zonder precies te weten wat hij of zij wil, naar de winkel kunt sturen. Je komt er nooit zonder iets weg, al is het maar een goed advies!

Extra toelichting
Bij de aankoop van een nieuwe camera kreeg ik een alleszins keurig inruilbedrag voor mijn toch intensief gebruikte oude camera terug. De hulp en uitleg was vriendelijk en diepgaand, er is alle tijd voor je, zelfs al is het druk. Dan springen meteen collega's bij. Verder is de website actueel, staat er dat het er is, dan is het er!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk en Karen 04-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en makkelijk toegankelijk. Simpel in gebruik

Service
Zeer vlotte en correcte afwikkeling en aflevering van de bestelling.

Assortiment
Zeer ruim en overzichtelijk op de website te vinden.

Extra toelichting
Ruim assortiment, scherpe prijzen, maar vooral snelheid en service (d.i. snelle levertijd!!)van bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews