cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2682 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c.j.jansen 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Aanbeveling
alles is er aanwezig. klantvriendelijkheid ligt op een hoog niveau. serves kan ik nog niet over oordelen gezien er niets ooit is stuk gegaan dat bij u is aangeschaft.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ron Roem 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website helder en duidelijk ingedeeld en snel.

Service
Ik had een klacht over een canvas print. Binnen een dag was alles geregeld en kreeg ik een nieuwe print.
TOP

Assortiment
Zeer breed en overzichtelijk.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaringen.

Extra toelichting
Met Camera Nu koop ik al enkele jaren mijn printen en foto attributen. Altijd naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B M 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter m'n computer kan ik tot 's avonds laat bestellen en de volgende dag heb ik 't al. Ideaal!

Assortiment
Zeeer uitgebreid!

Aanbeveling
Prima winkel, koop er al vele jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Kruithof 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel alles goed en overzichtelijk kunnen bekijken

Service
Vragen, opmerkingen revieuws allemaal zeer belangrijk

Assortiment
Groot en duidelijk assortiment zelfs bij de concurent hadden ze dit toestel niet

Aanbeveling
Snelle levering onvoorstelbaar helemaal super

Extra toelichting
Wat een snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertolino 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel zoeken op internet,heel duidelijke beschrijvingen,betalen is een fluitje van een cent,
bestelwijze makkelijk

Service
Heb een paar keer contact gehad met de servicedienst men was geduldig en vriendelijk,deskundige antwoorden,supersnelle levering,ik had een keer een foute bestelling geplaatst was al bij me thuis,geen probleem even bellen en inruilen voor de goede

Assortiment
over het assortiment van de totale winkel kan ik natuurlijk niet oordelen maar waar ik naar zocht stond er bijna allemaal in
prijsverhouding is in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H.Bugter 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webside.

Service
De gestelde vragen werden erg snel beantwoord. De levering ook erg snel. 2x de volgende dag al.

Assortiment
Kan alles vinden wat ik nodig heb voor fotografie.

Aanbeveling
Snel en goed materiaal.

Extra toelichting
Prima service en erg snelle antwoorden op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Hondema 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed georganiseerde website, producten juist gerubriceerd en daardoor makkelijk te vinden.

Service
Goede informatie tijdens en na het bestellen, goede info in de e-mail. Levering op tijd en vlotte nalevering van één product dat niet op voorraad was.

Assortiment
Wat moet je daar van zeggen: alles wat een hobby fotograaf nodig is staat op de website en vrijwel alles is op voorraad.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan!

Extra toelichting
Ik koop regelmatig bij CameraNU, zowel via internet als in de winkel in Urk. Ik ga naar Urk als ik persoonlijk advies wens, het is maar een uurtje rijden voor me. Als ik geen advies nodig heb en precies weet wat ik nodig heb dan bestel ik online. De adviezen in de winkel zijn altijd goed, bovendien is het altijd leuk om even te 'sneupen'. Al met al een fijn adres!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vannee 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
produkt zoeken,bestellen en klaar

Service
problemen met wat dan ook je wordt meteen geholpen

Assortiment
genoeg keuze uit alles

Extra toelichting
al een paar jaar klant en er is mij nog niks tegengekomen wat me tegenviel.Perfekt dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fhm.smit 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer invoedig om te bestellen;
Uitgebreide info over het te kopen product

Service
via email op de hoogte gehouden: snelle bevestiging van mijn aankoop,
duidelijk factuur
(zeer) snelle levering

Assortiment
De meeste camera's en accessoires

Aanbeveling
zie boven+ betrouwbare en professionele indruk en de laagste prijs

Extra toelichting
Ik denk dat hierboven de motivering van mijn beoordeling duidelijk en volledig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filmer 100 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede zoekfunctie, duidelijk aanbod

Service
klacht werd professioneel opgepakt en snel naar volle tevredenheid opgelost

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
prettige site, snelle levering, professionele klachtbehandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HAGHB 17-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de scharlaken koning 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk, de website staat bij mij bovenaan als het gaat om fotografie zaken.

Service
Vind het jammer dat je de verzendkosten moet betalen.

Assortiment
Goed aanbod en voldoende alternatieven.

Aanbeveling
Prima winkel.

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een prima aanbod en biedt goede prijskwaliteit verhoudingen. Binnen het aanbod heb je voor een bepaald artikel voldoende alternatieven, waardoor voor ieders iets wils te vinden is. De website is overzichtelijk en goed gecategoriseerd. Zeer zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Buczyna 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekopties

Service
Snelle levering

Assortiment
Moeilijk te krijgen item, toch hier te vinden

Aanbeveling
Goede ervaring. Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sinarfan 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online bestellen gaat handig. De site is overzichtelijk en er is voldoende achtergrondinformatie bij de producten.

Service
Zowel telefoon- als emailberichten worden snel beantwoord.

Assortiment
Behoorlijke keus voor de gemiddelde als de wat gevorderde fotograaf.

Aanbeveling
Vertrouwd adres.

Extra toelichting
Een aantal jaren reeds koop ik online fotomaterialen bij Cameranu.nl. Ook bezocht ik een aantal malen de winkel in Urk. De winkel ziet er overzichtelijk uit. Er is voldoende personeel met verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo in 't Veld 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke website, goede zoekmachine, breed aanbod en ook goede service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TurnerOne 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was heel duidelijk en makkelijk te bestellen.

Assortiment
Zeer snel geleverd.

Aanbeveling
Zeer goed en groot assortiment
tegen goede prijs

Extra toelichting
Zeer snelle en goede levering tegen een zeer goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies59 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed ingerichte website, zeer compleet.

Service
Camera werd supersnel geleverd.

Assortiment
Grote keuze. Ik ging voor Nikon, omdat ik al bekend was met de uitstekende kwaliteit van dit merk.

Aanbeveling
Deze winkel heeft een ruim assortiment in alle mogelijke camera's en accessoires.

Extra toelichting
Bij mijn oude camera, Nikon Coolpix S640, was ik uiterst tevreden over de lichtsterkte van de lens, het inzoomen en de kwaliteit van de foto's. Ook was deze camera lekker klein. Wat ik echter miste, was de handmatige instellingen, sluitertijd, diafragma. Zonder dit is het onmogelijk om sommige foto's te maken. Nu dus de Coolpix P7800, met elektronische zoeker, zodat je bij helder weer ook nog kunt zien wat je eigenlijk op de foto zet. Ook heeft deze camera, vergeleken met een spiegelreflex, een handzaam draagbaar formaat. De kwaliteit van de foto's: wat je van Nikon kunt verwachten, uitstekend. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Beumer 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld
Duidelijke omschrijving
met natuur getrouwe afbeelding

Service
Via de site wijst het zich helemaal vanzelf.makkelijker kan het niet

Assortiment
Ik wist wat ik zocht maar was verbaasd over het enorme assortiment dat wordt aangeboden

Aanbeveling
Ik zal deze
winkel absoluut aan mijn familie en kennissen aanbevelen

Extra toelichting
Ik werd door een vriend op de site gewezen,en heb er met veel plezier op rond gekeken en mijn bestelling gedaan. Snel en correct was het besteld en binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaspert2014 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke presentatie van het produkt.

Service
Zeer snelle service, met name na de aankoop: ik had een printer gekocht die niet helemaal goed functioneerde. Zonder meer werd mij onmiddellijke omruil voor een ander nieuw exemplaar aangeboden.

Extra toelichting
Jaren geleden heb ik bij CameraNu een andere aankoop gedaan, toen niet online maar in de winkel. Ook toen dezelfde fijne service en deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan willem boudewijn constantijn de lange 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website. Wat erg handig is dat onder het product dat je selecteerd ook een overzicht staat met producten die hierbij passen. Wat ik nog mis is de mogelijkheid om de opties van producten naast elaar te vergelijken

Service
Prima communicatie via de mail. Bestelling kwam wel een dag te laat.

Assortiment
Ik heb nog geen andere website gevonden waar het assortiment groter is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

bvdheij 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je precies is zoekt dan weet de zoek functie het precies te vinden.

Service
Je bestelling is snel in huis

Assortiment
Veel verschillende merken en prijs klasse

Extra toelichting
Cameranu heeft een ruim assortiment. Ze helpen je snel met vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap Verbeek 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In mijn geval wist ik wat ik wilde kopen en CameraNu.nl had het (alweer) op voorraad. Moeilijkheidsgraad 0 dus cijfer 10.

Service
Ik geef dit een 9, hoewel er geen reden was om aanspraak te maken op "service". De levering via PostNL was verbluffend snel: 20 uur.

Assortiment
Zo ongeveer alles binnen mijn interessegebied op voorraad.

Extra toelichting
Perfecte (web)winkel, met over het algemeen goed concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk G. Roermond 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was in tien minuten geregeld.

Service
Door een kromme volt in het bestelproces bleek ik twee keer hetzelfde produkt te hebben besteld. CameranNu stuurde mij prompt een mailtje met de correctie. Zeer attent.

Assortiment
CameraNu heeft alles

Aanbeveling
Gewoon goed en snel

Extra toelichting
Product de volgende dag in huis. Alles prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alpha - Sound. 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon een belletje en je weet wat en hoe je moet bestellen

Service
Geweldig goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
De mensen behandelen je zo als ze zelf graag behandeld willen worden.

Extra toelichting
En ze zij eerlijk teveel betaalde de volgende dag terug op mijn rekening, omdat ze mij adviseerde het via TPG te versturen in plaats van de sp bode. En dat scheelde toch maar weer 15 euro. in het kort EEN TOP ZAAK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miekies 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
producten overzichtelijk gerangschikt

Service
defect artikel ontvangen, werd gelijk op gereageerd en vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel_kromhout 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en te betalen.

Service
Product was volgende dag in huis

Extra toelichting
Prima site. Beetje jammer dat er producten zijn van 99 terwijl gratis verzending vanaf 100 is maar goed...business is business.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietje plaksel 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online besteld en alles was snel geregeld bij cameranu.nl

Service
uitmuntende service na de bestelling kreeg gelijk het bericht dat het objectief klaar gemaakt werd voor bezorging volgende dag thuis

Assortiment
een uitgebreid en overzichtelijk assortiment met duidelijke uitleg

Aanbeveling
zoals het bovengenoemde kan ik een ieder cameranu.nl zeker aanbevelen en vertrouwen

Extra toelichting
zoals boven genoemd ben ik correct behandeld en op de hoogte gehouden door cameranu.nl nadat ik daar mijn bestelling had gedaan .Zelfs de dagen erna hebben ze mij er nog op gewezen dat er een actie was via sigma dat er drie jaar garantie op het product zat als het op tijd geregistreerd werd .Dus ik heb dat gelijk gedaan en heb dus drie jaar garantie nu.Heb het objectief al uitgeprobeerd en het is een perfect en snel objectief met hele scherpe weergave van de foto,s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t van Zanten 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke uitleg over specificaties en gebruikersuitleg

Assortiment
Naast de normaal bestande artikelen ook de iets apartere produckten die in de alternatieve media voorkomen

Aanbeveling
Geheel goed omdat de prijzen qua produkt gewoon normaal zijn

Extra toelichting
Eerlijke produkten voor n profesionele aanpak Niet veel poespas gewoon degelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elck 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Op andere websites was de pan-head die ik zocht niet op voorraad, bij Camera.nu wel! Het artikel werd nog dezelfde avond verzonden, en de volgende dag bij mij thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruler 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site; eenvoudige bestelprocedure

Service
direct geleverd

Assortiment
alles wat ik nodig heb op camera gebied. Zelfs deze lensdop voor canon extender die zeker niet overal te krijgen is.

Aanbeveling
Zeer tevreden; dus ik raad Cameranu zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 795 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
overzichtelijke web shop en makkelijk bestellen

Assortiment
zelfs een ouder artikel wat moeilijk of niet elders te koop was is op voorraad

Aanbeveling
makkelijk bestellen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam197113 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden op de site

Service
snelle levering

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
gewoon prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Odin Spuijbroek 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bestellen, ik kon alleen niet rechtstreeks een account aanmaken. Aangezien de site dan bleef vragen om een ?btw of kvk? nummer, ook al selecteerde ik dat ik geen bedrijf had.

Service
Product was de volgende dag in huis, zoals op de site vermeld stond. Dus zoals het hoort en er zaten ook nog extra snoepjes bij.

Assortiment
Het assortiment is naar mijn mening groot genoeg, ik heb voor de rest ook weinig ervaring met webshops in deze sector. Er was in ieder geval niets wat ik niet gevonden kreeg.

Extra toelichting
Prima webshop, niets op aan te merken qua service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LokideTweede 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Iets onoverzichtelijk door de vele opties, maar wel erg logisch ingedeeld dus makkelijk te vinden. Klantenservice erg goed te bereiken.

Service
Erg vriendelijk en snelle reacties op mailtjes.

Assortiment
Enorm groot aanbod

Aanbeveling
Alles wat je nodig hebt.

Extra toelichting
Erg snelle levering, vriendelijke service en snelle reactie op vragen via de mail. Helaas moest mijn aankoop retour maar ook dit is erg goed afgehandeld en het aankoopbedrag is snel teruggeboekt. Wat ik erg fijn vond, waren de updates over de levering etc. via de mail zodat je goed op de hoogte blijft van je bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 055 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via de site is alles te vinden

Service
voor de kleinste details wordt moeite gedaan om je te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RoosDM 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kon makkelijk navigeren tussen de verschillende producten, en het betalen, gegevens invoeren etc. ging ook snel. Geen onnodige reclame tussendoor of een onoverzichtelijke site. Bij de producten staat ook uitgebreide informatie.

Service
Ik heb geen contact opgenomen met de klantenservice. Alle antwoorden op mijn vragen kon ik vinden op de site. Wat ook erg fijn was, is de mailtjes die ik kreeg om mij op de hoogte te houden van mijn bestelling. Ook het track-and-trace nummer

Assortiment
Uitgebreid assortiment met veel alle benodigdheden voor de fotograaf. Ook een goede start voor de beginnende fotograaf.

Aanbeveling
Heel graag, vanwege de uitstekende service, de snelle levering en de overzichtelijkheid van de site.

Extra toelichting
Snelle levering en uitstekend assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janzen68 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige duidelijke site.

Service
Om ongeveer 22.00 uur besteld, de volgende dag 14.00 uur in huis. Netjes bericht dat je je pakje kan volgen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, zelfs qua levertijd. Dat is lang niet overal zo!

Extra toelichting
Voluit tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBI 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, goede afhandeling van bestelling, goede informatie van besteld product.

Service
Goede afhandeling van bestelling, goede informatie naar koper.

Assortiment
Groot en gevarieerd assortiment.

Aanbeveling
Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen.

Extra toelichting
Duidelijke site, goede informatie over (lopende) bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guidus G. 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en geeft duidelijke informatie.

Service
Prima deskundig advies.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede service, advies en snelle levering.

Extra toelichting
Goede service, advies en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dini-54 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Je krijgt er alle info die je als leek nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Soer 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle artikelen zijn makkelijk te vinden en het bestellen is ook een fluitje van een cent

Service
Na de bestelling was het gevraagde artikel in notime in mijn bezit

Assortiment
Bij CameraNu heeft men gewoon heel veel

Aanbeveling
Altijd eerst even kijken bij CameraNu, dan ergens anders.

Extra toelichting
CameraNu is gewoon een heel goede winkel met leuke prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Visschers 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
hoewel pas 2 bestellingen gedaan, alleen positief ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schoorlemmer.c 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
voor 12 uur besteld wordt de volgende dag al thuis bezorgd

Service
snel en goed

Assortiment
de produkten gevonden die ik nodig had

Aanbeveling
snel, makkelijk, en een goedprodukt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sigrid87 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Praktisch alles in huis, heerlijk

Service
Producten werden op tijd verzonden, geen beschadigingen oid.

Assortiment
Alles wat ik nodig had.

Aanbeveling
Geen problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackrussels 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Cameranu heeft een heel groot assortiment fotografie spullen. Altijd snelle levering. Ik heb een tweedehands product gekocht met 1 jaar garantie. Ziet er als nieuw uit. Ik zou dit bedrijf direct aanmelden bij andere personen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turftrapper 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig op te zoeken in de web-shop en te bestellen.

Service
Snelle afwerking van de bestelling. Zondag besteld en dinsdag in huis.

Assortiment
Ruime sortering batterijen voor diverse media apparaten.

Aanbeveling
Prettige ervaring.

Extra toelichting
In tegenstelling tot andere web-shops snelle en eenvoudige wijze van bestellen enbetalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LeonvM24 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique_64 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen op tijden dat het gemakkelijk uitkomt, eenvoudige website. duidelijke communicatie

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertlk 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken en toevoegen aan de winkel wagen

Aanbeveling
Veel keus en snel in huis

Extra toelichting
Ben een paar keer in de winkel geweest en nu onlijn besteld en alles gaat snel en gemakkelijk. Ook goed geholpen in de winkel en veel op voorraad. Zeer goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Theo Egmond Van 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk de producten te bestellen via internet. je kan de producten laten versturen of zelf ophalen.

Service
ik heb bewust gekozen voor laten versturen (na 1 dag in huis) omdat ik weet als ik op zaterdag de producten op wil halen, het tegenvalt in wacht tijd in de winkel wegens de drukte.

Assortiment
Ik heb ook foto materiaal gekocht, echter nu een Macbook. het assortiment wordt steeds groter, hoewel ik vind dat cameranu eigenlijk alleen met foto materiaal zou moeten bezighouden.

Aanbeveling
prima winkel, vlak bij ons in de buurt. Prima service indien je dat nodig hebt. Leuke acties om je product compleet te maken!

Extra toelichting
Kort weg: Prima winkel en aardig personeel. niet ver van mijn woonplaats. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Personeel is bekwaam en heeft verstand van zaken. ook de internetsite is overzichtelijk en goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews