cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25442 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2679 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

0181TV.NL 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vond vrij snel deze RingLight RIG .
Het contragewicht voor dit RIG werd mee geleverd. Staat echter niet bij info vermeld ,ook de foto's laten dit contragewicht niet zien.
Had er bijna een van een ander merk bij gekocht.

Service
Er werd snel geleverd ondanks het feit dat dit artikel niet direct te vinden was in het magazijn dit werd correct gemeld.
Vond het wel een vreemd bericht:
Wel op voorraad niet te vinden in magazijn .
Gelukkig is er wel snel geleverd , en kon ik op tijd dit RIG inzetten voor de opname van 19-apr-2014

Assortiment
verbazing wekkend groot assortiment vind bijna alles wat ik zoek.

Aanbeveling
ga ik zeker doen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeannette C 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Goed doorzoekbaar.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Nog nooit 'misgegrepen'.

Aanbeveling
Tot nu toe alleen goede ervaringen.

Extra toelichting
Duidelijke site, groot assortiment, snelle levering. En tot nu toe heb ik alleen nog maar goede ervaringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cobi Stam 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
maar een paar muisklikken en je bestelling is rond

Service
supersnelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
topservice en prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JaapKloppenburg 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de website zijn de meeste artikelen goed te vinden. Voor accessoires vind ik het wat lastiger terug te vinden in een categorie en dan gebruik ik de zoekfunctie die bij mij direct naar het gezocht product leidt.

Service
Bestellingen worden vlot afgehandeld. Datzelfde geldt voor vragen via de e-mail. Ik heb geen ervaring met artikelen die kapot waren of die ik terug wilde sturen.

Assortiment
CamereNu heeft erg veel in haar assortiment. Hun website is voor mij bijna de catalogus van wat er te koop is op fotografie gebied.

Aanbeveling
CameraNu is een goede winkel. Ik ben een aantal keer vriendelijk en goed geholpen. Ook via de post worden de artikelen vlot en volgens afspraak verzonden.

Extra toelichting
Prima winkel met vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansdejong1982 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartje_26 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, gemakkelijk te bestellen.

Service
mijn complimenten voor de correctheid van het personeel. Keurige en snel geholpen.

Assortiment
Was verbaasd over het aanbod. dacht altijd dat het alleen over fotomateriaal ging

Aanbeveling
gezien mijn ervaringen en de gunstige prijzen aan ieder aan te bevelen

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een A3 kleuren printer. na enig research op een type uitgekomen. Qua prijs goedkoper dan mijn "vaste" aanbieder die het ook altijd goed doet. Dezelfde voorwaarden dus hier besteld. na de snelle levering bleek een inktpatroon niet door de printer herkend te worden. gebeld probleem uitgelegd en binnen een paar minuten werd besloten de printer te wisselen. Geen gedoe met een andere patroon en dan maar weer zien. onmiddellijk in de mail alles bevestigd gekregen en een retour bon via Kiala. Dat is het enigste nadeel. Gelukkig heb ik een grote auto waar die doos in past, anders heb je wel een probleem om deze bij een Kiala punt te krijgen. Inmiddels een nieuwe printer binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A M de Ruiter 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
vlot en correct afgehandeld

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
door zijn ruime assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Broodbakmachine 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles makkelijk te vinden op de site vanuit je luie stoel

Service
snelle levering

Assortiment
ik heb al vaker inkopen gedaan hier. Altijd te vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
Heb al zo vaak zaken met CameraNu gedaan. Ook in de zaak bij Urk geweest.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel in de winkel en op de site alles makkelijk te vinden. Ook vergelijken gaat heel gemakkelijk. Top zaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van den tweel 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ned914 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mx22 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik heb al verschillende malen iets besteld via deze website. Altijd waren ze snel en correct, allen nu was het ongelofelijk. Ik bestelde om 22:00 iets en de volgende dag stond de doos al in mijn kamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJvD69 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had de bestelling eerder binnen dan verwacht.

Service
Werd op een correcte manier geïnformeerd via de mail.

Assortiment
Ruim voldoende keus om tot een juiste keuze te kunnen komen.

Aanbeveling
Zeer gunstige prijsstelling in combinatie met een zeer goede service! Hulde ;-)

Extra toelichting
Camera tas gekocht voor mijn nieuwe camera, die ik uitermate snel en goede orde heb mogen ontvangen! Ik ben er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gekaflosaar 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Een Nikon1 10-100 lens besteld op maandag rond 22.00uur, volgende dag om 18.00 in huis. Super snelle gratis bezorging en ook nog eens de laagste prijs. Heb ik weer eens iets nodig dan eerst kijken bij CameraNu een absolute aanrader!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanette de Boer 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot assortiment en snel bezorgd

Assortiment
groot assortiment en up to date

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mstevy 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles makkelijk onder de categorie te vinden.

Assortiment
Merk en type wat ik zocht was gewoon aanwezig.

Aanbeveling
Voelt vertrouwd aan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lenus van der Broek 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site om snel iets te vinden

Service
Ook bij een annulering is dat geen probleem

Assortiment
zeer breed

Aanbeveling
in mijn brede 'fotokring'

Extra toelichting
Vooral de vlotte service en goede adviezen brengen mij steeds weer bij Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krisjuh22 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Als je via het menu gaat zoeken, is het ooit even lastig, maar via de zoekfunctie kom je er eigenlijk altijd wel heel snel uit.

Service
Vooraf was de service al prima; vragen via de telefoon worden duidelijk, netjes en adequaat beantwoord.
Cameranu heeft de bestelling netjes op tijd geleverd. Ik heb de artikelen op zaterdag besteld en op dinsdag werden ze bij me bezorgd, precies zoals beloofd.
Ook op de service achteraf valt niets aan te merken. Bij ontvangst bleek een artikel beschadigd. Vanuit de leverancier werd er meteen een nieuw onderdeeltje opgestuurd en ook dat werd zeer snel thuisbezorgd.

Assortiment
Het assortiment van Cameranu is ontzettend uitgebreid. Alles wat ik zocht, heb ik er gevonden, niet alleen tijdens deze bestelling, maar ook tijdens alle eerdere bestellingen.

Aanbeveling
Handige winkel, nette service en ontzettend veel producten voor een zeer scherpe prijs. Ik vergelijk via Kieskeurig de prijzen regelmatig, maar van de betrouwbare winkels, springt cameranu er toch elke keer weer uit. Super!

Extra toelichting
Cameranu is mijn favoriete winkel als ik iets nodig heb voor mijn hobby fotograferen. Ongeacht welk product ik gezocht heb, ik heb het er altijd nog gevonden. Elke keer weer voor een scherpe prijs. Cameranu is betrouwbaar, heeft een goede service en gaat ook qua prijzen de concurrentie aan. Niet twijfelen dus, gewoon hier bestellen :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerarda58 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin L 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Hele snelle levering. Besteld en de volgende dag in de morgen bezorgd!

Aanbeveling
De levering is heel snel. Besteld en de dag erna in de morgen al bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter c de jong 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer gemakkelijk en informatief.

Service
Prima service, neemt gemakkelijk artikelen terug als ze niet bevallen. Top !

Assortiment
Mag iets uitgebreider maar is al zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Dat doe ik regelmatig op Facebook in fotograaf groepen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H.Bugter 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden. Snel geleverd!

Service
Via webside gestelde vragen snel beantwoord.

Assortiment
Alees wat ik zocht kunnen vinden.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Prettige afhandeling en levering van bestelde artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martosoewando 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathrina 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is userfriendly. It is easy to search and buy.

Service
Very fast and save delivery with good tracking options. Great!

Assortiment
Great selection

Extra toelichting
Great selection, service and prices. I can only recommend Cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Dopheide 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sharon112233 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker snel en gemakkelijk via internet gekocht

Service
Prima levering.

Assortiment
Jammer dat er geen bijpassend cameratasje en flipcover van samsung werd aangeboden.

Aanbeveling
Ik ga de volgende keer direct voor camera.nu

Extra toelichting
Prima internetwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CapteinRadolph 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Alle grote merken en een paar onbekende pareltjes.

Aanbeveling
Groot assortiment en regelmatig de goedkoopste welke motivatie wilt u nog meer??

Extra toelichting
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Zowel online als in de winkel zeer correct geholpen en alle geleverde spullen zijn hun geld meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke Kluiters 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel snel in huis.

Service
Voor zo ver heel goed.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Ik zou dat zeker doen omdat heel makkelijk is en ik gelijk foto"s kon maken.

Extra toelichting
Ik ben er erg blij mee maar wil nog wel advies hoe ik de camera kan gebruiken de gebruiksaanwijzing was voor mij niet helemaal duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tertzio 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je zoekt wat je nodig hebt . Je besteld het en je hebt het snel in huis.

Service
Is het toch niet naar wens , kun het zo terug sturen.

Assortiment
Keuze genoeg , voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Bij iedereen .

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden en krijg wat ik wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra Jansens 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolijn vKooij 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik vind de website superfijn maar ook de medewerkers zijn je hulpvaardig van dienst!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron de Rooij 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, wel een beetje "ruim", zou compacter mogen

Service
Heel goede anticipatie op afwijking in bestelling

Assortiment
In de meeste gevallen toereikend

Aanbeveling
Zonder meer : alleen maar positieve ervaringen

Extra toelichting
Heel goede ervaring: zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j1234 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lolapidola 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Veel keuze en goede en snelle levering.

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Fijne site, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vario 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden produkten op de site

Service
snelle reactie

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
snel,goede site,hoge service.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab45 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product goed te vinden en goede bestelwijze.

Service
Snelle levering, voor echte service heb ik nog geen gebruik te hoeven maken

Assortiment
Zeer volledig

Aanbeveling
Kan je met een gerust hart aanbevelen aan je vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waitz 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Always available expertise

Extra toelichting
Regardless of who you speak to, you are most likely to get someone who really knows cameras.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BKandfam 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

verflo 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
in de avond besteld, de volgende dag geleverd. Zeer snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansHighlander 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site met veel zoekmogelijkheden en prima product informatie

Service
snelle en correcte afhandeling

Assortiment
voor de vakman alles wat je hartje begeert

Aanbeveling
gemak, assortiment en prijs product verhouding in combinatie met een snelle levering en een prima service

Extra toelichting
Ik heb reeds vele malen spullen bij Cameranu gekocht en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G. te Dalfsen 17-04-2014 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site, uitzoeken-bestellen-betalen en ontvangen op de beloofde datum.

Service
Prima personeel, deskundig beleeft en behulpzaam.

Assortiment
Wat je nodig hebt of zoekt is er of wordt nageleverd.

Aanbeveling
Al bij veel mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Top winkel en site, wat moet er nog meer van zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.j.jansen 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Aanbeveling
alles is er aanwezig. klantvriendelijkheid ligt op een hoog niveau. serves kan ik nog niet over oordelen gezien er niets ooit is stuk gegaan dat bij u is aangeschaft.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ron Roem 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website helder en duidelijk ingedeeld en snel.

Service
Ik had een klacht over een canvas print. Binnen een dag was alles geregeld en kreeg ik een nieuwe print.
TOP

Assortiment
Zeer breed en overzichtelijk.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaringen.

Extra toelichting
Met Camera Nu koop ik al enkele jaren mijn printen en foto attributen. Altijd naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B M 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter m'n computer kan ik tot 's avonds laat bestellen en de volgende dag heb ik 't al. Ideaal!

Assortiment
Zeeer uitgebreid!

Aanbeveling
Prima winkel, koop er al vele jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Kruithof 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel alles goed en overzichtelijk kunnen bekijken

Service
Vragen, opmerkingen revieuws allemaal zeer belangrijk

Assortiment
Groot en duidelijk assortiment zelfs bij de concurent hadden ze dit toestel niet

Aanbeveling
Snelle levering onvoorstelbaar helemaal super

Extra toelichting
Wat een snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertolino 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel zoeken op internet,heel duidelijke beschrijvingen,betalen is een fluitje van een cent,
bestelwijze makkelijk

Service
Heb een paar keer contact gehad met de servicedienst men was geduldig en vriendelijk,deskundige antwoorden,supersnelle levering,ik had een keer een foute bestelling geplaatst was al bij me thuis,geen probleem even bellen en inruilen voor de goede

Assortiment
over het assortiment van de totale winkel kan ik natuurlijk niet oordelen maar waar ik naar zocht stond er bijna allemaal in
prijsverhouding is in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H.Bugter 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webside.

Service
De gestelde vragen werden erg snel beantwoord. De levering ook erg snel. 2x de volgende dag al.

Assortiment
Kan alles vinden wat ik nodig heb voor fotografie.

Aanbeveling
Snel en goed materiaal.

Extra toelichting
Prima service en erg snelle antwoorden op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Hondema 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed georganiseerde website, producten juist gerubriceerd en daardoor makkelijk te vinden.

Service
Goede informatie tijdens en na het bestellen, goede info in de e-mail. Levering op tijd en vlotte nalevering van één product dat niet op voorraad was.

Assortiment
Wat moet je daar van zeggen: alles wat een hobby fotograaf nodig is staat op de website en vrijwel alles is op voorraad.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan!

Extra toelichting
Ik koop regelmatig bij CameraNU, zowel via internet als in de winkel in Urk. Ik ga naar Urk als ik persoonlijk advies wens, het is maar een uurtje rijden voor me. Als ik geen advies nodig heb en precies weet wat ik nodig heb dan bestel ik online. De adviezen in de winkel zijn altijd goed, bovendien is het altijd leuk om even te 'sneupen'. Al met al een fijn adres!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vannee 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
produkt zoeken,bestellen en klaar

Service
problemen met wat dan ook je wordt meteen geholpen

Assortiment
genoeg keuze uit alles

Extra toelichting
al een paar jaar klant en er is mij nog niks tegengekomen wat me tegenviel.Perfekt dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fhm.smit 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer invoedig om te bestellen;
Uitgebreide info over het te kopen product

Service
via email op de hoogte gehouden: snelle bevestiging van mijn aankoop,
duidelijk factuur
(zeer) snelle levering

Assortiment
De meeste camera's en accessoires

Aanbeveling
zie boven+ betrouwbare en professionele indruk en de laagste prijs

Extra toelichting
Ik denk dat hierboven de motivering van mijn beoordeling duidelijk en volledig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filmer 100 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede zoekfunctie, duidelijk aanbod

Service
klacht werd professioneel opgepakt en snel naar volle tevredenheid opgelost

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
prettige site, snelle levering, professionele klachtbehandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews