cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43601 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de Swart 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle betrokken elementen schitterden door doeltreffendheid,gebruiksgemakvan de site, uitgebreide produktieinformatie en het gemak van betalingsvormen

Service
Na vlekkeloze en snelle aflevering (geheel overeenkomstig beloften); telefonische serviceverlening - zeer snel bereikbaar, vriendelijke, begripvolle en kundige benadering client. Er werd alle tijd genomen onderwerp te bespreken. Een opluchting ivm diverse ervaringen andere leveranciers.
Bij bezoek winkel - pand is zeer imposant qua inrichting, assortiment en vooral klantvriendelijkheid afdeling Klantenservice en personeel. Ondevonden begeleiding - alle lof.

Assortiment
In mijn geval - na selectie ; alle op internet aangeboden artikelen bleken inderdaad aanwezig in de winkel. Enig minpuntje ; het gezochte artikel bleek aanwezig op de 1e verdieping terwijl zich op de begane grond de bulk van het assortiment bevond. Tip ; duidelijke verwijzing maken naar beide opstellingen.
Algemeen - de winkel is dermate goed ingericht dat het alle schijn heeft dat een internet-keuzeartikel daadwerkelijk in Urk te vinden is.

Aanbeveling
Alle bovengenoemde elementen dragen bij tot de waardering 10 (jammer dat er geen 10-met-een-veer mogelijk is).
Daarnaast (zeer belangrijk)de prijsstelling is uiterst concurrerend/gunstig.

Extra toelichting
Ervaringen leiden tot 1 conclusie ; Hoezo CameraNU ? voor iedereen is het CameraALTIJD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PM van Marion 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en het is duidelijk wat je doen moet om te bestellen.

Service
Voor 22.30 besteld de andere dag geleverd, echt een top service!! Die service maken ze ook waar, de andere ochtend ging de deurbel al.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Prima service, no nonsens.
Goede levering en producten met prima kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ireen47 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel uitzoeken en bestellen. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Service
Binnen no time een bevestiging van je bestelling en even later bericht dat het aangetekend verzonden is.

Assortiment
Had een gerichte keuze, dus hoefde niet verder te kijken.

Aanbeveling
Gezien de snelheid en de prijs zou ik cameranu.nl zeker aan anderen aanprijzen.

Extra toelichting
Na een prijsvergelijking kwam ik (voor één en hetzelfde product/merk/type) terecht bij de goedkoopste aanbieder. Cameranu.nl behoorde tot deze groep, en 24 uur service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MWGBeheer 01-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Assortiment
Goede prijs

Aanbeveling
Simpel bestellen, Goede levering.

Extra toelichting
Gewoon goed en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

flarextius 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijke site, alles staat goed geordend in desbetreffende menus. geen enkele moeite om iets te zoeken.

Service
rond 20.00 uur product besteld en zoals aangegeven werd het product de diezelfde dag nog verzonden, helaas kreeg ik het dan pas drie dagen later, maar dat lag aan postnl.

Assortiment
ik verbaasde me echt aan het totale aanbod op de site, er staat alles op wat ik zoek, ik zal hier waarschijnlijk nog wel meer bestellen in de toekomst.

Aanbeveling
alles wat je nodig hebt is hier te vinden

Extra toelichting
heb maar 1 woord nodig: Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S_Doornewaard 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via Kieskeurig.nl netjes uitgekomen bij CameraNU.nl en gelijk op het juiste artikel. In het winkelmandje gedaan en eenvoudig betaald via Ideal. De volgende dag al met de post bezorgd!

Service
Zeer nette en snelle levering binnen 24 uur.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste bestelling, maar was zeer eenvoudig en snel geregeld, dus van mijn kant een positief advies om hier te bestellen.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste bestelling bij CameraNU.nl. Kwam hier op uit via de Kieskeurig site. Het artikel waar ik naar op zoek was, is al wat ouder en was daardoor ook niet eenvoudig te vinden. Bij CameraNU.nl besteld en netjes met Ideal kunnen betalen. De volgende middag was het pakketje al netjes met de post bezorgd. De bevestiging van de betaling en bestelling kwamen duidelijk en snel binnen. Ook was er een track and trace nummer toegevoegd om het pakketje te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert limburg 01-11-2013

Algemene score

9,3

Gemak
via internet,snel....

Service
snelle afhandeling

Assortiment
grote keuze

Extra toelichting
prima snijmat,het werken erop is lust.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicento 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rolleifil 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter de PC.

Service
Kan niet beter.

Assortiment
Alles is er.

Aanbeveling
Zeker

Extra toelichting
Gisteravond besteld en vandaag in huis, binnen 12 uur dus. Sneller kan niet. Perfect dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerarina 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site.eenvoudig te bestellen

Service
vriendelijk, snel en correct

Extra toelichting
alles perfect en snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerton69 01-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met een paar simpele klikken besteld en alles in goede orde ontvangen

Service
perfecte service en snel antwoord op mijn mail

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
een perfecte webshop,waar je met alle gerustheid kunt kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga69 01-11-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Goede website waar je eenvoudig kunt vinden wat je zoekt.

Service
Kan ik niet goed beoordelen. Ik heb een videomicrofoon besteld als cadeau voor iemand anders. Bijpassend tasje besteld, maar dit tasje blijkt niet te passen en dat is toch jammer. Vind ik ietwat onzorgvuldig in de levering. Terug zenden gaat niet meer omdat het al is uitgepakt.

Aanbeveling
Op zich een goede website met kwalitatief goede producten. Levering ook heel snel en correct / zorgvuldig.
Verder zie service.

Extra toelichting
Ben zeer te spreken over de website en de producten. Vind het wel een misser dat een bijbehorend opbergtasje niet blijkt te passen. Voor mij een beetje een verlegenheidssituatie. Ik heb de microfoon (+ opbergtas) gekocht als 'loon' voor jongeman die videofilmpje voor mij had gemaakt. Jongeman is in opleiding tot cameraman en spaart zijn uitrusting bij elkaar. Jammer dat tasje dan niet bruikbaar blijkt. En zoals echte jongens doen rukken zij hun product uit de verpakking. Herstellen voor retourzending is dan direct onmogelijk :-(

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 02-11-2013

Beste Marga,

Hartelijk dank voor uw review op Kieskeurig. Ik begrijp niet waarom u onze service met een vijf beoordeeld. Heeft u vooraf aan ons gevraagd of het tasje geschikt was voor de door u aangeschafte microfoon of heeft u na ontvangst aan ons gevraagd of wij het tasjes retour willen nemen. Als u beide niet gevraagd heeft, kunt u onze service natuurlijk niet beoordelen. Wij doen helemaal nooit moeilijk over een verpakking en tasje kan altijd retour. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groeten,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 13-11-2013

Beste Marga,

Hartelijk dank voor uw review op Kieskeurig. Ik begrijp niet waarom u onze service met een vijf beoordeeld. Heeft u vooraf aan ons gevraagd of het tasje geschikt was voor de door u aangeschafte microfoon of heeft u na ontvangst aan ons gevraagd of wij het tasjes retour willen nemen. Als u beide niet gevraagd heeft, kunt u onze service natuurlijk niet beoordelen. Wij doen helemaal nooit moeilijk over een verpakking en tasje kan altijd retour. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groeten,

Wilco de Vries

CameraNU.nl B.V.

Reageer

madriafotografie 31-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is goed te vinden en duidelijk uitgelegd

Service
enorm vriendelijke mensen

Assortiment
alles wat ik nodig heb, is er

Aanbeveling
topwinkel!!!

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Majoor 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bestellen en thuis geleverd.

Assortiment
veel artikelen

Aanbeveling
Levert bestelling volgens afspraak, volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet K. 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bij aankoop in de winkel krijg je uitgebreide en deskundige voorlichting.

Assortiment
Uitgebreid aanbod van camera's en accessoires.

Aanbeveling
Zowel de webshop als de winkel zijn aanbevelenswaardig. Aan de winkel geef ik de voorkeur als je geen ervaren gebruiker bent.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trinkelbeer 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wbesite is duidelijk, maar misschien moeten de specificaties van een product als standaard getoond worden ingesteld, in plaats van de voordeelbundels

Assortiment
ik kon deze camera bijna nergens anders vinden, en zeker niet voor deze prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgard Bogers 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Gegevens over diverse camera's zijn goede te vinden. Bestelling en betaling gaan ook goed.

Service
Goede en snelle service!

Assortiment
Assortiment is ruim. Nog fijner had ik het gevonden als er vergelijking van meerdere camera's mogelijk zou zijn, zodat je nog makkelijker de juiste camera kunt kiezen.

Aanbeveling
Aanrader voor iedereen!

Extra toelichting
Op het moment dat ik me ging oriënteren voor een nieuwe camera kwam ik vrijwel direct bij CameraNU.nl. Ondanks dat ik ook op andere websites heb gekeken (en daar vergelijkbare camera's goedkoper aantrof), heb ik er voor gekozen om de camera bij jullie te bestellen. Jullie site en service spreekt me het meeste aan en gaf me het meeste vertrouwen. Mijn verwachtingen zijn helemaal uitgekomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sboulema 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aeyez 31-10-2013

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Snelle levering, goede prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon31 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelsite en betalen via Ideal

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel bruikbare artikelen

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melina L 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van den Eijnden 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website, goede menustructuur en goede zoekfunctie

Assortiment
uitgebreid assortiment, doch ik mistte een sommige bekende merken.

Aanbeveling
Heb diverse keren artikelen besteld. Geen enkel probleem gehad en steeds bijzonder snelle levering. Top site!

Extra toelichting
Goede webwinkel. Ik heb reeds meerdere keren artikelen besteld en steeds zonder problemen. Kwaliteit van de producten is goed, heel snelle levering, meestal binnen 24 uur. Nog geen gebruik hoeven maken van hun service. Dat zegt op zich ook wat...

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Duncan ten Kate 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijk en makkelijk om producten te vinden.

Service
Het is een paar keer mis gegaan met iDEAL.
Hierdoor was er bij mij wat verwarring ontstaan voor het uiteindelijke betalen van het factuur.

Assortiment
Heel Breed Assortiment.
Als ik nieuwe camera spullen zoek kijk ik meestal als eerste op CameraNU.nl

Aanbeveling
Ik raad andere mensen zeker aan om op deze website te gaan kijken.
Al is het alleen om rond te kijken.

Extra toelichting
Ik bestel al meerdere keren camera spullen van deze site. Je kan heel makkelijk vinden wat je zoekt en de producten hebben een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

annemarieveltman 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en zoekmachine

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebereid, kwalitatief en goede prijs

Aanbeveling
Zonder twijfel aan te bevelen!

Extra toelichting
Verscheidene producten al aangekocht en allemaal dezelfde levering, service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Rakers 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en begrijpelijke site

Service
Telefonisch goed bereikbaar, prettig contact en vlotte levering

Assortiment
Veel keuze in alle merken en prijzen.
Goede omschrijving van de artikelen

Aanbeveling
Geeft een goed en betrouwbaar gevoel. Geen valse belooftes

Extra toelichting
Is een betrouwbaar bedrijf, die ook goed telefonisch bereikbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheLightEd 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De service is prima, geen enkele klacht

Assortiment
Men heeft bijna alles op voorraad, de rest wordt zsm nagezonden

Extra toelichting
Prima winkel, ervaren mensen die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinkebol 31-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Wybrich 31-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet en zonder verzendkosten bestellen.

Service
De mensen achter de balie of aan de telefoon nemen echt de tijd voor je, dat is het iets langere wachten in de winkel meer dan waard!

Assortiment
Wat evt. niet aanwezig is kan besteld en zonder verzendkosten alsnog verstuurd worden

Aanbeveling
Ik beveel de winkel aan iedereen aan die mij info vraagt over mijn camera's, ze kunnen in Urk net wat beter helpen en alles mag daar uitgeprobeerd.

Extra toelichting
Ik ben altijd goed en geduldig geholpen in de winkel of per telefoon zonder het gevoel te hebben gehad dat mij iets aangesmeerd werd, en ben nog steeds blij met de tips en de gekochte spullen. dank daarvoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.v.d.veeken 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zo gevonden

Service
idealbetaling was mislukt heb het gewoon over gemaakt en dat werd door jullie ook gezien

Assortiment
jullie hadden wat ik hebben wilden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Logchem1956 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.

Service
Snelle levering, deugdelijke verpakking en adequate informatievoorziening.

Assortiment
Ruim aanbod en merendeel op voorraad en snel leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LBOERSMA 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Hierdoor kan je snel je bestelling plaatsen.

Assortiment
Assortiment is -in mijn geval-ruim. Hierdoor kon ik mijn specifieke keuze snel maken.

Aanbeveling
Ruime collectie en produkt wordt -indien in voorraad- snel geleverd.

Extra toelichting
Na vele omzwervingen ben ik toch weer bij Cameranu terecht gekomen. Het assortiment was voor mij groot genoeg. Tevens bestond de mogelijkheid om een combinatiekoop -extra flitsdisfusor- te plaatsen. De snelle en correcte -goed ingepakt- flitser is ongeschonden door mij ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van A. 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment en medewerkers met kennis van zake

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Germen Koster 31-10-2013 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is zeer overzichtelijk, en de checkout is van alle moderne gemakken voorzien. Voldoende mogelijkheden tot on-line betaling, en de mogelijk wordt gegeven om je bestelling in de winkel af te halen.

Service
Ik had een lens gekocht die defect bleek te zijn. Hierover direct contact gezocht via e-mail, en had binnen een kwartier een positieve reactie. Na nog een mailtje werd ik door cameranu gebeld om direct goede afspraken over vervanging te maken. Deze directe manier van afhandeling ervaar ik als zeer prettig. Er wordt helemaal niet moeilijk gedaan.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid. Alle gangbare merken zijn in de breedte vertegenwoordigd.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een zeer prettige winkel, zowel on-line als fysiek. On-line is het een overzichtelijk winkel, kun je uitgebreide filters plaatsen, is het goed zoeken, en de checkout is van alle gemakken voorzien. Reserveren en in de winkel ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. In de winkel kun je je aankoop dan eerst nog uitgebreid testen, wat zeer prettig is. De klantenservice treed zeer krachtdadig op, en probeert meldingen zo snel mogelijk af te handelen in belang van de klant. In mijn geval werd er best wel moeite voor gedaan om mijn aangekochte lens zo snel mogelijk te vervangen. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xunit 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je zoekt, je vindt, je besteld en ontvangt het de dag erna!

Service
Had gebeld om hulp en wist binnen 2 minuten zonder irritante wachttijden of ik het juiste product had.

Assortiment
Als je alles wilt bekijken ben je een hele dag zoet !

Aanbeveling
Ze hebben alles, ze kunnen alles leveren en dat ook binnen 1 werkdag :D top !

Extra toelichting
Denk dat ik genoeg gemeld heb hierboven ! Geen woorden aan toe te voegen. Volgende keer weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van Houten 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line is de bestelling in een mum uitgekozen en vervolgens geplaatst.

Assortiment
CameraNu is in mijn ogen de best gesorteerde web-winkel in Nederland

Aanbeveling
scherp geprijsd en prima nazorg!

Extra toelichting
Bestelling vlug geplaatst en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Twigt 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

789 31-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
zeer deskundig en vriendelijk personeel

Assortiment
hele ruime keuze

Aanbeveling
fijne winkel, goed assortiment, goede service en deskundig en geduldig personeel

Extra toelichting
prima winkel die ik iedereen zou aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia van Leest 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
geen vertraging. wat er staat zo gebeurd het ook.

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
heb al bij collega's aangeraden.

Extra toelichting
erg gelukkig met aankoop en betaalwijze en verzending en ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job2013 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb geen online koop gedaan maar wel informatie gevonden over het gekochte artikel.

Service
Zeer deskundige medewerkers,
zeer goede tekst en uitleg over het gekochte artikel.

Assortiment
Bijna alles te koop op fotografie gebied.

Aanbeveling
Als je van fotografie houdt ben je hier aan het juiste adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo Gr 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de webshop makkelijk bestellen en het is meestal de volgende dag gelijk in huis

Service
Goeie klantenservice die je vragen binnen een dag beantwoord via de mail

Assortiment
Uitgebreid assortiment met uitstekende prijzen

Aanbeveling
Het is gewoon een winkel met super service en super prijzen

Extra toelichting
Heb een camera gekocht via de webshop. Had eerst een paar vragen die ik via de mail had gestuurd. Die werden dezelfde dag nog beantwoord! Ook prima levering omdat het pakketje al de volgende dag in huis was met een veilige verpakking. Ik raad cameraNU.nl zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paradyso 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk snel gevonden en besteld

Service
Duidelijk snel

Aanbeveling
Goede winkel goede producten eerlijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria110 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
snel

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
nu besteld morgen in huis, sneller kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Huijben 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website is makkelijk te overzien.

Service
met 1 telefoontje wordt
een probleempje meteen opgelost.

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
omdat er niet veel van deze
winkels in mijn omgeving zijn

Extra toelichting
Deze winkel is op dit gebied vele malen beter dan bv een bouwmarkt of een radio/tv winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke78 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veilig bestellen online via een overzichtelijke site.

Service
Snel geleverd, aangetekend en goed verpakt.

Assortiment
Veel keus, zee groot assortiment.

Extra toelichting
Groot aanbod van camera's en lenzen. Duidelijke site. nette afhandeling (levering).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gw jacobs 30-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer direct en eenvoudig

Service
snelle respons op vraag

Assortiment
beschikbaar waar ik naar zocht

Aanbeveling
geen negatieve punten tijdens deze aankoop

Extra toelichting
goede prijs, snelle levering, directe antwoorden op de vragen...dit is wat je verwacht van een online shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Vogler 29-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groter gemak dan bestellen bij Cameranu lijkt me niet mogelijk. De bestelprocedure is precies zoals je verwacht en je krijgt meteen een bevestiging van je bestelling.

Service
Ik heb weinig gebruik hoeven te maken van "service". Na ontvangst van de bestelling heb ik even gebeld en werd ik deskundig te woord gestaan.

Assortiment
Ik heb niet het hele assortiment onderzocht. Ik wilde de Canon PowerShot G15 kopen en die was op voorraad. Bij veel andere winkels was de camera niet op voorraad.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden. De bestelling is 's-avonds laat gedaan. Omstreeks 22.00 uur en de volgende dag om 11.00 uur werd het bestelde bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janbrantjes 29-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A.Hoogendijk 29-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Rechtstreeks via kieskeurig.nl, werkte goed

Assortiment
Ik kon goed vinden wat ik hebben wilde

Aanbeveling
Snelle levering, goed assortiment, prima prijs

Extra toelichting
Kwam snel op de website, afwikkeling was prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

gaast1946 29-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het duurde even voor ik het doorhad, maar via het meest linkse blokje (het huisje) in de menubalk kon ik heel snel en gemakkelijk naar het onderwerp van mijn interesse navigeren. Daarna vond ik het heel gemakkelijk filteren op merk, prijsklasse of ander duidelijk criterium. Ik heb niet besteld via de site maar ben naar de winkel gegaan. Nog van een oudere generatie!

Service
De service in de winkel vond ik heel duidelijk en vriendelijk. Heldere informatie en rustig alle tijd nemend. Ik kreeg geen enkele keer de indruk dat er nog meer klanten graag geholpen wilden worden (al was dat waarschijnlijk wel het geval)!

Assortiment
Omdat de aankoop van een nieuwe camera + groothoek zoomlens voor mij - ook in financieel opzicht - een zeer belangrijke aangelegenheid was, heb ik de site diverse malen bezocht om informatie te verzamelen en mezelf te overtuigen van een juiste keuze. Opvallend vond ik het zeer grote en gevarieerde assortiment. In vergelijking met andere sites in dit vakgebied vond ik de prijzen doorgaans zeer scherp.

Aanbeveling
Dat zou ik anderen ten zeerste doen. Nogmaals moet ik wel de aantekening maken dat ik naar de winkel toegegaan ben en dus geen ervaring met het bestelproces en de bijbehorende afhandeling heb opgedaan.

Extra toelichting
Ik heb de bovenstaande vragen vrij uitgebreid van commentaar voorzien, waaruit al een behoorlijk goede beoordeling uit te destilleren valt. Ik heb de winkel in Urk al vaker bezocht en had daar toen ook een heel prettige en professionele indruk van gekregen. Ik vind de combinatie van goed gedocumenteerde webshop met een zeer plezierig aandoende fysieke winkel een prachtige combinatie. Vooral voor de wat ouderen onder ons - en daar hoor ik nu eenmaal ook bij - is dit een plezierige combinatie om je keuzes te bepalen en/of te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannyhans 29-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
was makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews