cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24457 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2360 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h.M.Filius 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alleen maar lof, snelle levering, indien nodig goed advies met medewerkers die verstand van zaken hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrico de Bruin 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Als je weet welk product je wilt hebben, is een lijst met leveranciers met prijzen op kieskeurig.nl wel heel gemakkelijk.

Service
Het product werd binnen de afgesproken tijd bezorgd en de doorklikmogelijkheid 'Wat leveren we hiervoor'is erg prettig om te kijken wat er meegeleverd wordt voor de vermelde prijs en wat niet.

Aanbeveling
Deze winkel werd mij aanbevolen door een vriend en na deze tot nu toe naar tevredenheid verlopen aankoop kan ik hem anderen ook aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Smitsjh 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Bestellen was eenvoudig. Aflevering keurig volgens planning. Duidelijke informatievoorziening tijdens bestelproces.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hanskingma 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zoals altijd prima producten voor goede prijzen. Hulpvaardige telefoonservice. Zeer snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AMBA 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het was gemakkelijk om het product te vinden en de voorraadinformatie te krijgen. Wat ik vooral heel fijn vond was het feit dat ik via ideal kon betalen.

Service
Na de betaling, de bevestiging ging vlot en ik kon goed volgen in hoeverre de bestelling verwerkt was.

Assortiment
Ik kon bijna alles vinden wat ik wilde hebben, op een paar dingen na.

Aanbeveling
Keurig op tijd geleverd volgens de gemelde leveringstijden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

79's 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk via internet besteld.

Service
Zeer vriendelijk en snel alle vragen beantwoord.

Assortiment
Beste prijs op de markt voor wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ik was heel tevreden met de hele ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belezza 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima werkende website

Assortiment
Goed aanbod en scherpe prijs voor gekochte fototoestel. Aanbiedingen voor relevante accessoires zou beter kunnen.

Aanbeveling
Ik heb met Camera.nu nog niet veel ervaring, maar lijkt me een betrouwbare webwinkel. Goede ervaring.

Extra toelichting
Goede prijs, goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique198231 25-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel geleverd, goede service en een uitstekende kwaliteit! Ik zou het zeker aanraden hier een artikel te bestellen. Ik ben zeer tevreden en ga ook zeker mijn nieuwe hobby fotografie artikelen via deze site uitbreiden en aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Rutten 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een zeer toegankelijke website!

Service
Goed informatie mailing om de klant te informeren over de status van de bestelling

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Ik zou deze site absoluut aanbevelen

Extra toelichting
Zeer snelle levering binnen 2 dagen had ik mijn GoPole Bobber ( voor GoPro camera) in huis, een woord "TOP"!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanvdKooi 25-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Ik werd goed en persoonlijk geholpen. Geen moeite was teveel. Op vragen werd uitleg gegeven waarmee ik uit de voeten kon. Ik kon ter plaatse ook verrekijkers vergelijken. Heel fijn allemaal.

Assortiment
Ruime keuze verrekijkers in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Ik kwam voor een verrekijker en werd vakkundig geholpen. Tevens kun je er veel uitproberen.

Extra toelichting
Ik wilde een verrekijker kopen en had mij op internet van te voren geinformeerd. De kijker die ik op het oog had werd te koop aangeboden bij CameraNu.nl. Van zwager gehoord dat het een grote winkel was. Klopte. Groot assortiment en ik kreeg vakkundig advies. Vooral het uitproberen van de kijker is heel fijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bregj e 25-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
het pakket werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden waar et pakketbleef

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam10dp 25-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is logisch opgezet en ingedeeld. Om datgene te vinden waar je naar op zoek bent kost geen enkele moeite.

Service
Bereikbaarheid en advisering als goed ervaren.

Assortiment
Assortiment is breed en biedt meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Zowel website als de inrichting van de winkel in Urk zijn goed georganiseerd en bieden een breed assortiment. Voor beginner tot en met de professional. Advies bij keuze was adequaat.

Extra toelichting
Zie toelichting bij de beoordeling van de aspecten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

liv2581 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gisteravond om 22.15 uur besteld en vanmorgen om 11.30 opgehaald en in huis. Wauw, helemaal goed!

Assortiment
Voor iedere fotograaf wat wils, van hobby tot prof.

Aanbeveling
Ik kreeg deze webshop aanbevolen door een vriendin en ik raad hem nu aan iedereen aan.

Extra toelichting
-snelle levering -advies via de mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy_Orange 25-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overichtelijke, strakke site en zeer goede communicatie!!!

Service
Supersnel verzonden en perfect op de hoogte gehouden!!!

Assortiment
Uitgebreid & duidelijk.

Extra toelichting
Superwinkel, perfecte communicatie, duidelijke site & snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a3bergwerff 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijke bestellen, niet verplicht om een account aan te maken.

Service
Snelle levering, vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Ruime keuze scherpen prijzen

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lennishill 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website met goede zoekmogelijkheden en een gestroomlijnd bestelproces.

Service
Ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik had zelfs nog na 22u30 mijn bestelling gedaan en de volgende dag al keurig en correct afgeleverd. Kan niet beter!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met duidelijke foto's en beschrijvingen. Daarnaast worden er ook een aantal 2e hands en demo artikelen aangeboden. Erg compleet!

Aanbeveling
Prima winkel met prima service. Komt mij erg correct en betrouwbaar over.

Extra toelichting
Prima winkel met prima service. Komt mij erg correct en betrouwbaar over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper. H 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site waarover makkelijk te navigeren is.

Service
Een gemiddelde acht omdat ik geen persoonlijk contact met een werknemer heb gehad en daardoor de service niet goed te beoordelen is.

Assortiment
Het assortiment van de webshop was zeer groot! Wat ik ergens anders niet kon vinden vond ik op deze site gelukkig wel.

Aanbeveling
Voor cameraliefhebbers is deze site zeker aan te raden! Geen 10 omdat de bezorging net iets te lang duurde voor wanneer je het product snel nodig hebt, dit is echter een keuze.

Extra toelichting
Ik ben op deze site terrecht gekomen doordat ik zocht naar een verjaardagscadeau voor mijn vriendin welke groot cameraliefhebber is en natuurlijk weer net producten moest hebben welke bijna onmogelijk waren om te vinden. Gelukkig kwam ik op de site cameranu.nl terrecht welke de producten wel had. Er is een keuze voor verschillende bezorgdiensten met ook verschillende bezorg tijden. Ik ben echter van mening dat deze tijden gelijk zouden kunnen zijn. Dit omdat dat ook bij andere webshops het geval is... Dit zal echter wel meer aan PostNL liggen dan aan cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KlavertjeFier 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ging allemaal vanzelfsprekend en zelfs nog humor na de bestelling: wij springen nu van onze pallet en......

Service
aflevering liep uitstekend (snel en duidelijk)
Nog geen ervaring met evt. klachten.

Assortiment
Mooi aanbod en zeer scherp van prijs.

Aanbeveling
Goed georganiseerd en zeer scherp van prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

janvalk 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig zoekfuncties in de webshop

Service
bij vragen wordt er snel en proffesioneel gereageerd

Assortiment
enorm groot en uitgebreid

Extra toelichting
Een goeie winkel met een snelle levering en de juiste kennis in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loeloetje 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een klink heb je wat je wilt.

Service
meteen de volgende dag in huis

Assortiment
De lens die ik nodig had (los) de nikkor 18-55 was in diverse grote winkels niet los te koop alleen met camera. Bij cameraNU.nl hadden ze hem wel.

Aanbeveling
Ik heb de webshop aangeraden gekregen via iemand anders die ook deze lens had besteld en zou dat ook zeker doen naar anderen toe.

Extra toelichting
Zeer tevreden met de manier van winkelen (hoefde niet lang te zoeken) en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa Gjaltema 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Stond duidelijk of de camera nog in voorraad was

Service
Snel bezorgd

Aanbeveling
Geen problemen mee gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Smid 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

wedding4EVER 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Laagste prijs en supersnelle levering ('s avonds besteld, volgende dag in huis).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wedding4EVER 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Laagste prijs en supersnelle levering ('s avonds besteld, volgende dag in huis). Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nilsdecker 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very easy to use website, friendly lady on the phone

Service
Great! Friendly lady advised me shortly before closing time to buy online with next-day delivery

Extra toelichting
Bought a 55mm lens for my new Sony Alpha 7 a few weeks ago. I first called cameranu.nl and spoke to someone there. The lady advised me that if I ordered before 10pm, I would still receive the lens the next day. I actually ordered around 9pm and did receive the lens the next day, GREAT service, extremely happy with the lens. Highly recommended!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canonfan2014 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke, overzichtelijke website. Aankopen zijn eenvoudig.

Service
Medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.
Berichtgeving per email na aankoop van een artikel is prima.

Assortiment
Zeer compleet. Meeste artikelen zijn in voorraad.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de service.

Extra toelichting
Na meerdere bestellingen nog altijd erg tevreden. Cameranu.nl blijkt een betrouwbare en prettige webwinkel voor de fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Leeuw 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Snel de camera die ik wilde hebben gevonden voor de beste prijs.

Service
Binnen een dag was de camera in huis. Over de verdere service kan ik nog niets zeggen omdat we de camera pas een week hebben.

Aanbeveling
Tot nu toe is alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E-lezer 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik-Jan S 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk site: grote afbeeldingen van product, goede omschrijving.

Service
's avonds bestellen, volgende middag al per post thuis.

Assortiment
Meeste bijpassende accessoires handig terug te vinden bij product omschrijving.

Aanbeveling
Echte fotovakwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Bonsel 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een bestelling kan makkelijk worden geplaatst, eenvoudige betaling en afhandeling middels mail. Is snel gegaan en cameraNU komt belofte na.

Service
Mijn eerste bestelling is zoekgeraakt door PostNL. De service van CameraNU in deze situatie was uitstekend en zij hebben PostNL benadert. Uiteindelijk heeft CameraNU kosteloos de zoekgeraakte bestelling opnieuw opgestuurd, klasse!

Assortiment
Ik was opzoek naar een specifiek product en dat kon ik meteen vinden. Aan de hoeveelheid artikelen op de website kan ik aflezen dat cameraNU een zeer ruim assortiment heeft.

Aanbeveling
Service was perfect, prima afhandeling en snelle & professionele reactie vanuit cameraNU omtrent het bovengenoemde probleem. Producten zijn scherp geprijsd dus ik zou cameraNU zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

in.ra. 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat makkelijk. Producten de volgende dag nog verstuurd.

Service
Betaling via ideal is ideaal.
Je kunt de producten volgen.

Aanbeveling
snel en nauwkeurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gadze 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Service prima, dus wel aan te bevelen

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theodoruswilhelmus 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een hele duidelijke site en een groot arsortiment,bestelen gaat heel gemakkelijk en de bestelling was de volgendag al binnen plus een duidelijke omschrijving van het product

Service
zeer snelle levering voor de rest geen mening want het apparaat werkt perfect

Assortiment
wat een groot arsortiment hebben ze

Aanbeveling
ben zeer tevreden tot nu toe

Extra toelichting
het is mijn 1e bestelling bij cameranu en zeker niet de laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjan1959 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruim assortiment, zeer scherpe prijzen, zeer snelle levering uit voorraad en goede duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Idema 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Cameralens ontvangen met focusprobleem, lens retour gezonden en binnen 2 dagen een nieuwe in huis. Daarbij ook nog een persoonlijk bericht dat ze het vervelend vonden dat ik een slecht product had ontvangen. Superservice!

Aanbeveling
Uitstekende ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan3210 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goed advies! Snel, juist en correct.
Dat maak je vaak heel anders mee.

Assortiment
Camera opgehaald en je kunt de camera nog voor die tijd vasthouden en bevestiging van je keuze krijgen.

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste maar als je service weet te waarderen wel "beste koop"

Extra toelichting
Uitgezocht via de website, telefonisch gereserveerd en afgehaald om hem direct te hebben. Vanuit de doorgaande weg snel en makkelijk te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keesie59 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snel en goed. Een klein foutje in de aflevering werd direct opgelost tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Loenen 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer toegankelijke en overzichtelijke website waar een flinke keuze is in apparatuur van alle topmerken

Service
Kan eigenlijk niet beter, dus een 10, bestellen via de website, betalen en de volgende dag in huis

Assortiment
Zeer, zeer ruime keuze, van betaalbaar tot de meest geavanceerde foto/film apperatuur

Aanbeveling
Tegen teleurstellingen opgelopen bij een (klein(e))fotozaak in Vlaardingen waar ook nog eens de service behoorlijk te wensen overlaat, dus ik zal met de ervaring die ik nu heb, altijd doorverwijzen naar Urk.

Extra toelichting
Superzaak waar je alles kunt aanschaffen tegen een scherpe prijs en ook nog eens zonder problemen de volgende dag bij je thuis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaan48 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het gezochte product was makkelijk te vinden. Goede omschrijving.

Service
Ik had het product heel snel in huis.

Assortiment
Voor zover ik het kan beoordelen een ruime sortering

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gebruiker Theo 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site en makkelijke invulformulieren.

Service
bevestiging van de order en berichten over de verzending duidelijke direct.

Assortiment
niet verder bekeken maar het deel wat ik bezocht was duidelijk,overzichtelijk en behoorlijk compleet.

Aanbeveling
Alles aan deze winkel klopt!
Aanbevelingen aan familie en kennissen reeds verzonden!

Extra toelichting
Bovenstaand motiveringen lijke mij voldoende te zeggen. Prima webwinkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joshua Vos 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je krijgt snel antwoord op vragen per mail. Ook telefonisch is het contact prettig en klantvriendelijk.

Assortiment
Op fotogebied hebben ze ontzettend veel en op filmgebied ook steeds meer. Als filmmaker zou ik dat graag nog meer uitgebreid zien!

Aanbeveling
Geen lange wachttijden voor je je product hebt. Als het op voorraad is, krijg je het één dag na bestelling bezorgd!

Extra toelichting
Goede (lage dus ;) prijzen, kwaliteit producten, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen299 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijk

Service
Snel en goede communicatie

Extra toelichting
Zeer tevreden met CameraNu. Al vele dingen besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har 45 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide keus, zowel in artikelen als in prijsrange

Service
Nog nooit enig probleem met bestelling gehad. Ooit was statief niet voorradig, maar kreeeg binnen enkele uren opgave wanneer leverbaar. Die klopte ook!

Assortiment
Als gezegd: zeer uitgebreid. Keus voor (bijna) iedere beurs

Aanbeveling
Ik geef nooit een 10, anders...

Extra toelichting
Dat is wel genoeg jongelui: zie bovenstaande loftuitingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Jager 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prachtige overzichtelijke site

Service
zeer snelle levering, 's avonds 21:00 uur besteld volgende middag 14:00uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex van derWerff1949 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De online winkle is heel overzichtelijk en de winkel in Urk kun je alles prima bekijken

Service
De service is prima je wordt constant op de hoogte gehouden hoe lang het duurt en waneer het product weer in je bezit komt.

Assortiment
Het assortiment is prima

Aanbeveling
Ik beveel een ieder die iets op foto gebied wat wil hebben Camera nu aan.

Extra toelichting
Bij cameranu staat klantvriendelijk hoog op het programma . Of je nu voor iets simpel komt of voor een heel uitgebreide uitleg ze nemen alle tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Krikken 22-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Buitengewoon groot assortiment op voorraad, plus bijbehorende aanwezige deskundigheid, bedrijfsplek gemakkelijk te vinden

Assortiment
Tja, dat is een groot pluspunt -- je kunt ter plekke vanwege de grote voorraad ook uit minder gevraagde apparatuur een keuze maken

Aanbeveling
Ik heb meerdere van dit type bedrijven bezocht -- CameraNu kan ik zowel de serieuze amateur als de professioneel zeker aanbevelen

Extra toelichting
Uit het bovenstaande mag voldoende zijn waarom ik het geen punt vind voor een artikel van Leiden naar Urk te rijden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

admelis 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo simpel, je hebt niet eens instructies nodig. Een kind kan de was doen.

Service
Werkelijk niets op aan te merken. Steeds duidelijke berichten van de stand van zaken, zoals bevestiging van bestelling en wijze van verwerken en verzenden.

Assortiment
Moeilijk te beoordelen, omdat ik heel gericht een artikel zocht.

Aanbeveling
Alles goed en betrouwbaar geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutervdd 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wardy 22-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer ruime sortering, wel lange wachttijd.

Service
In het verleden wel eens wat terug gestuurd, geen gezeur gewoon geld terug.

Assortiment
Wat mij betreft hebben ze alles.

Aanbeveling
Timmeren hard aan de weg.

Extra toelichting
Deskundig en vriendelijk personeel. Spreekt uit eigen ervaring en dat is wel prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosP1957 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goede service. Na aankoop van een camcorder van Sony was ik niet geheel tevreden en kon deze moeiteloos omruilen voor een Canon camcorder. Deze bevalt mij veel beter. Top service!!

Assortiment
Ruim assortiment en goede aankoop begeleiding.

Aanbeveling
Prettige winkel, met deskundig personeel. Ze nemen voldoende tijd voor je en luisteren goed naar je wensen.

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop zal ik zeker als eerste bij CameraNu kijken. Groot assortiment, deskundig personeel en nemen de tijd voor je. Goede omruil service. Ik zal deze winkel zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. In 1 woord TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews