cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hermanarm 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles binnen je bereik en uitstekende indeling van de bedienings knoppen.

Assortiment
De meest gebruikte en nieuwste camera's op voorraad

Aanbeveling
Omdat aan de beloofde snelheid van leveren is voldaan.

Extra toelichting
Vandaag bestellen en morgen leveren maakt cameranu.nl waar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NooijerN 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, over het algemeen overzichtelijk genoeg. Veel keuze wat het soms iets lastiger maakt de juiste te kiezen.

Service
Telefonisch advies gevraagd, de persoon aan de lijn had er verstand van en heeft me prima geadviseerd.

Assortiment
Erg ruime keuze, dit kan zowel een voordeel als een nadeel zijn. In mijn geval wist ik niet zo goed wat ik nodig had, dus teveel keuze was lastig. Gelukkig telefonisch prima geholpen.

Aanbeveling
Ik zou ze zeker aanbevelen bij anderen. Alles was netjes geregeld, geen enkel minpunt.

Extra toelichting
Prima winkel, niks op aan te merken. Ruime keuze, prima hulp via de telefoon van iemand die er verstand van had. Levering snel en alles met duidelijke factuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John1411 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke webshop.

Service
Super snelle levering: vrijdag avond om 9 uur besteld en op zaterdag morgen rond 11 uur kon ik met mijn aankoop aan de slag.

Assortiment
Prima aanbod voor een goede prijs; zeker gezien de service die geleverd wordt!

Extra toelichting
Overzichtelijk, duidelijk, groot assortiment, goede service en dat allemaal voor een zeer concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitze de Jong 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, meerdere bataalmogelijkheden.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johoo42 15-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
redelijk snel spullen te vinden

Service
prima service op vragen

Assortiment
erg veel te vinden op de website

Aanbeveling
mocht men fotospullen nodig hebben,

Extra toelichting
perfecte service zowel qua assortiment als after sales, snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

MerelC48 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gemakkelijk om te bestellen, snel bezorgd, niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Korteweg 15-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg toegankelijk en makkelijk.

Service
Medewerkers nemen veel de tijd om alles uit te leggen en heeft me goed kunnen informeren.

Assortiment
Groot assortiment!

Aanbeveling
Omdat het simpelweg op elk vlak een goede winkel is.

Extra toelichting
De service die ze geven is uitermate goed. Ik ben naar de winkel gegaan met in me hoofd een aantal camera's die ik wilde aanschaffen om te filmen. Na veel informatie verkregen te hebben van de medewerkers heb ik gekozen voor de Panasonic Lumix G6 en dit is achteraf zeker een juiste keuze geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Zijlstra 15-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Heb vele malen de winkel bezocht omdat k erg twijfelde welke camera te kopen. Ideaal is het dat je in de winkel de meeste camera's ter hand kan nemen en uit kan proberen. Uiteindelijk in de winkel de Fuji X100 aangeschaft. Ik had nog mazzel dat het de laatste was. Bij de volgende keer kreeg ik als advies mee een product te reserveren om een teleurstelling te voorkomen. Ik heb er ook direct een geheugenkaart bijgekocht.

Aanbeveling
De winkel kan ik van harte aanbevelen. Voor mij goed te bereiken, prima parkeergelegenheid; deskundig personeel; de prijzen zijn goed; gratis koffie en bij het verlaten van de winkel kun je, als ze er liggen, ook nog een blad van Focus gratis meenemen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

EdJ69 15-11-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Voor 22 uur stellen = volgende dag geleverd! Super service mits natuurlijk op voorraad.

Service
Goede terugkoppeling betreft orderstatus en factuur.

Assortiment
Goed overzichtelijk assortiment met eerlijke prijzen

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke webshop met eerlijke prijzen en een goede service.Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hheemsb 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website navigeert makkelijk en probleemloos. Bestelling plaatsen en betalen gaat bijna vanzelfsprekend.

Service
Accuraat en effectief. Bijzonder vriendelijk en direct geholpen bij de vragen die ik had.

Assortiment
Breedte en diepte van het assortiment zijn prima. Soms zouden de foto's wat duidelijker kunnen zijn zodat ik iets meer van het product kan zien.
Bij mijn bestelling ontbrak een gebruiksaanwijzing van de fabrikant.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en deskundig.

Extra toelichting
Mijn algehele indruk is zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter501 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig te boeken en vergelijken

Service
adequate reactie

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric Riemsma 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie en heldere site, met gedetailleerde informatie.

Service
Op mijn mail werd snel en adequaat gereageerd

Assortiment
Heel compleet en gemakkelijk te vergelijken, producten worden tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden.

Aanbeveling
Ik heb de winkel reeds aan iemand anders aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Buijsrogge Fotografie 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk, overzichtelijk en kunt selecteren op wat ik belangrijk vindt. bijvoorbeeld compactcamera's met RAW mogelijkheden

Service
snel en duidelijk.

Assortiment
ruimschoots voldoende voor mij

Aanbeveling
ik maak vaak reclame voor dit bedrijf!

Extra toelichting
Van alle webwinkels op het gebied van fotografie, is dit de door mij meest bezochte site. duidelijk, doeltreffend en na bestelling een vlotte levering en goede service. Ik ben erg blij met Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Billie Slurf 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Open website, kies product, regel betaling en verzending, daags erna in de bus. Rits-rats-klik. Simpel, snel en goed

Service
Niet tevreden? Second Thoughts? Terug in originele verpakking en alles is zo geregeld. Geld terug en geen gedoe.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Gewoon zeer goed in alle opzichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Schillings 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede internet site.

Service
Bij vragen wordt er direkt gereageerd.

Assortiment
Het asortiment is voor een webshop bijna niet te verbeteren.

Aanbeveling
Ik iedereen die ik ken deze shop adviseren.

Extra toelichting
Ik bestel alles wat met mijn camera's te doen heeft bij cameraNu.Deze shop is gewoon de beste, en of je nou een camera besteld van 3000€ of nu in mijn geval een screenprotector van 15€ de service en de snelheid waarmee het geleverd en verzorgd wordt is altijd hetzelfde. Ik zou zeggen ga gewoon zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een printster 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep zeer soepel.

Service
Geen problemen gehad.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geer154 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik wist wat ik wilde hebben en dat was bij jullie makkelijk te vinden

Service
Hoewel het buiten de officiële tijd was waarop ik spullen kon terugsturen, hebben jullie toch een cameratas terug genomen. Uitstekende service!

Aanbeveling
Zie vraag 1 en 2. Verder toelichting niet nodig.

Extra toelichting
Prima site en uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Kikkert 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zoals gewoonlijk snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis538 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website van Cameranu.nl de juiste camera gevonden. Ik ben daarna naar de winkel in Urk gereden om meer uitleg te vragen. Daar konden zij mij voorbeelden laten zien wat de camara allemaal kon.

Service
In de winkel was de service top, ik kon een nummertje trekken en was heel snel aan de beurt. Ook zie je in de winkel alle mogelijkheden op camera gebied inclusief alle toebehoren.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en mijn camera was in voorraad, dus deze kon ik na gedegen uitleg gelijk meenemen.

Aanbeveling
In de winkel heb je persoonlijk contact met professionele medewerkers. Uiteindelijk kwam ik thuis, en miste een oplaad kabeltje. Een telefoontje en de volgende dag had ik het kabeltje per post gratis in huis. Ook over de extra toebehoren in het gemakkelijk in de winkel deze uit te testen (past de nieuwe tas wel goed om de camera, welke extra filters heb ik nodig, en hoe hou ik mijn camera schoon.

Extra toelichting
Ik vind de website van Cameranu.nl overzichtelijk, maar met ik vond een bezoek aan de winkel wel super gemakkelijk. Vriendelijk en goed opgeleide medewerkers die niet zitten te verkopen, maar informatie geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dkoukoulas 14-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
binnen de cameraNU winkel en webshop zijn alle mogelijke "foto snoepjes" te verkrijgen. het deskundige personeel leid je naar een goede en ook financieel optimale aanschaf

Service
zeer deskundige mensen geven zeer deskundig advies. als iets niet goed uitpakt kan je de spullen gemakkelijk retourneren

Assortiment
erg compleet

Aanbeveling
op basis van het voorafgaande is het duidelijk dat ik een advies in deze richting uit volle overtuiging zal doen

Extra toelichting
cameraNU is een zeer uitvoerige webshop. ik vind het echter heerlijk om in de winkel op Urk rond te lopen en me aan de mooie spullen te vergapen. ook kan je daar gebruik maken van advies van deskundige medewerkers

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ayu Yusoff 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De online winkel makkelijk te navigeren is. Alles duidelijk aangegeven en gesoorteren op de website.

Service
De spullen krijgt je een dag daarna al thuis.

Assortiment
Veel keuzen met betrouwbare merken.

Aanbeveling
Zeker aan andere mensen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 1957 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van cameranu.nl is overzichtelijk en duidelijk. Via de categorieën of via het zoekformulier vind ik altijd snel wat ik zoek. Bij het invullen van het zoekformulier verschijnen direct al resultaten wat het zoeken versnelt. Bij elk artikel staat aangegeven of het op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. De afhandeling van een bestelling gaat duidelijk en vlot. Er kan gekozen worden voor de afhandeling met of zonder een eigen account. Het is duidelijk wat er ingevuld dient te worden en waar. Betalen is eenvoudig en snel, zeker wanneer je gebruik maakt van een systeem als iDeal. Ik heb nog geen enkele keer een probleem ervaren bij het betalen van een bestelling via dit systeem.

Service
Op vragen voor, tijdens of na de bestelling antwoord cameranu.nl altijd snel en duidelijk. De levering is nog altijd keurig op tijd gebeurd. Ik vind het bijzonder prettig dat een bestelling geplaatst voor 22:30, de volgende dag zeker al bezorgd wordt. Dit maakt de noodzaak om naar een fysieke winkel te gaan eigenlijk bijna overbodig. Sterker nog, cameranu.nl heeft ook vaak een veel groter aantal direct voorradige artikelen dan een normale winkel. Het is bovendien mogelijk om de winkel te bezoeken, zodat u zich persoonlijk kunt laten adviseren en de artikelen kunt bekijken. Het retourproces verloopt altijd naar wens. Cameranu.nl houdt zich keurig aan de wet en eventueel gedane beloften. Het op een nette (voorgeschreven) wijze retourneren van een artikel is geen enkel probleem. Terugbetaling gebeurt altijd vlot. Er wordt ook netjes gevraagd of terugbetaling of een ander artikel gewenst is.

Assortiment
Wanneer ik zoek via kieskeurig.nl naar fotoapparatuur, dan staat cameranu.nl er negen van de tien keer tussen met een concurrerende prijs. Echter, cameranu.nl heeft niet altijd de laagste prijs. Nieuwe artikelen kan cameranu.nl altijd vrij vroeg aanbieden, maar het komt regelmatig voor dat daar dan een hogere prijs voor gevraagd wordt dan de concurrentie. Ook heb ik meegemaakt dat artikelen die elders (in de bekendste/beste grote online winkels) uitverkocht waren, door cameranu.nl wel aangeboden werden, maar voor een hogere prijs. Dat vind ik jammer, maar het doet natuurlijk geen afbreuk aan de betrouwbaarheid en goede service van deze winkel.

Aanbeveling
Absoluut, maar wel na het vergelijken van prijzen via een website als kieskeurig.nl. Zoals ik al aangaf kan de prijs elders lager zijn. Dat geldt natuurlijk voor de meeste winkels. Qua service en snelle levering zie ik geen reden om elders te gaan winkelen. Vandaag besteld is morgen op de deurmat en ook qua verdere service zit het wel snor bij cameranu.nl.

Extra toelichting
Ik heb gewoon niets aan te merken op deze winkel. Ik denk dat wanneer je een online winkel hebt, cameranu.nl als een goed voorbeeld kan dienen. Professioneel, grote/goede voorraad, snelle verzending en een goede service. Uitstekend, meer kan ik er niet van zeggen. Het is dan ook een winkel die ik zeker aanbeveel bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blom31 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
CameraNu bezit over een groot assortiment waarbij de hulp en begeleiding tijdens een aankoop correct en snel is. Fijne ervaring opgedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank B65 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn snel te vinden en te bestellen

Service
Na de bestelling is de levering snel en goed verpakt afgeleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering middels e-email

Assortiment
Ruim voldoende voor mij

Aanbeveling
Bovenstaande punten zijn reden genoeg om de shop aan te bevelen

Extra toelichting
Zie eerdere toelichtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vikanamacy 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles onder 1 dak en een ruime keus

Service
Een 10+ zeer correct en snel handelend en oplossings gericht. Niet moeilijk doen maar direct handelen naar behoefte klant.

Assortiment
Je hoeft niet verder te zoeken , zij hebben een zeer ruim assortiment en het nieuwste van het nieuwste in huis

Aanbeveling
De service en vriendelijkheid van de medewerkers is enorm. Zijn zeer bekwaam men oplossings gericht naar de klant toe.

Extra toelichting
Prima assortiment. De vriendelijke medewerkers zijn goed op de hoogte van hun assortiment indien je vragen hebt. Na aankoop printer met storing binnen 3 dagen een nieuw model ontvangen zonder discussie. Top. Ik zal zeker weer een beroep op ze doen indien ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Halise 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno1957 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Handige webwinkel, juist door hun specialisatie, en lekker goedkoop. Goederen werden snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janb10 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
canon is een goed betrouwbaar printer,ben al meer dan 10 jaar tevreden over canon printers

Service
snelle levering.

Aanbeveling
heeft een groot assortiment. en meestal op voorraad

Extra toelichting
ben tevreden over de snelle levering ook afhandelen gewoon super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Alex95431 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te vinden.

Assortiment
Veel producten te vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bart81561 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
1 van de meest overzichtelijke sites op het gebied van foto-apparatuur. Ik kan producten altijd snel en makkelijk vinden.

Service
Uitstekende service, snelle verzending en als er iets voorvalt altijd super vriendelijke en hulpvaardige mensen aan de telefoon en email.

Assortiment
Zeer ruime keuze, als ze iets niet hebben kunnen ze altijd voor je op zoek.

Aanbeveling
Compleet, overzichtelijk en snel.

Extra toelichting
Overzichtelijke website zonder rompslomp en uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Vee 13-11-2013 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heldere webshop, met aanvullende informatie over producten. Het laat geen vragen meer open bij de consument

Service
Als je nog wat extra uitleg nodig hebt, is het de moeite waard m de winkel in Urk te bezoeken. Over mijn cameramerk en alle accesoires wisten de medewerkers deskundig advises te geven, mede gebaseerd op gebruikservaring

Assortiment
Voor elk onderdeel van het fotograferen, van fototassen tot afstandsbediening, van flitsers tot statieven, is een ruime keuze. De medewerkers helpen goed om de juiste keuze te maken zonder meteen het duurste aan te prijzen.

Extra toelichting
Zoals gezegd, de winkel heeft een ruime keus in voorraad, een heldere website die makkelijk navigeerbaar is. vaak leuke aanbiedingen die net iets aantrekkelijker zijn dan de rest van de fotowebwinkels. Belangrijkste PLUS vind ik echter de medewerkers van de webshop/winkel, die je met deskundig maar eerlijk advies verder kunnen helpen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martin Krans 13-11-2013 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

9,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Schwill 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk en snel

Service
en goede service

Assortiment
redelijk tot uitstekend

Aanbeveling
professionals

Extra toelichting
ben zeer tevreden over de aankoop en de afwikkeling m.b.t. betalen en leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willybol 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Uitermate goede service! Zelfs na plaatsen order was het geen enkel probleem deze nog aan te passen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mgeld 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel gemakkelijk besteld.

Service
fototoestel 's avonds besteld, volgende dag al in huis ingepakt en wel.

Extra toelichting
zeer snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robbertalbers 13-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Helaas pindakaas vwb de beloofde levertermijn. De beloofde volgende dag werd niet gehaald, kreeg hierover 's avonds een mailtje dat ze me de volgende dag zouden bellen, helaas geen belletje ontvangen (gemiste kans). Na het weekend werd ik gebeld met excuses maar dat was dan ook alles. Kreeg het product pas woensdag geleverd (bijna een week verder). Als ik dat geweten had dan had ik elders besteld!

Extra toelichting
Helaas pindakaas vwb de beloofde levertermijn. De beloofde volgende dag werd niet gehaald, kreeg hierover 's avonds een mailtje dat ze me de volgende dag zouden bellen, helaas geen belletje ontvangen (gemiste kans). Na het weekend werd ik gebeld met excuses maar dat was dan ook alles. Kreeg het product pas woensdag geleverd (bijna een week verder). Als ik dat geweten had dan had ik elders besteld!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

TJJ 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van der Hoek 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen goede condities van de site

Service
Snelle levering in correcte staat met goede beschrijvingen

Assortiment
Ass. uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Tweeling Kinderopvang bv 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk te navigeren.

Service
Vragen werden direct beantwoord en snel afgehandeld.

Extra toelichting
Prima ervaring met camera.nu Hele snelle service, afspraken werden onmiddellijk nagekomen. Heel duidelijk ook in het communiceren over het te volgen proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xlottex 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is overzichtelijk, dus snel besteld.

Service
Correcte service. Zeer snelle levering.

Assortiment
Goed assortiment en zeer mooie prijs.

Aanbeveling
Heel prettig en snel verlopen.
s'avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. Correct verlopen.
Aanrader om er te kopen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over deze winkel. Prijs erg goed. Snel geregeld en correcte afhandeling. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bakker69 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Of je nu in de winkel komt of telefonisch contact hebt met hulp bij het bestellen. Alle medewerkers helpen vriendelijk en profecioneel. Eigenlijk geen vraag gek genoeg.

Service
Snelle afhandeling van aankoop, garantie en vragen.

Assortiment
Tja, bij het zoeken naar een camera zag ik soms door de bomen het bos niet meer. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tazelaar 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Voor ons werd de tijd genomen en kregen een vriendelijk en uitgebreid advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikJan73 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Heb een defecte Jobo PhotoGPS binnen de garantietermijn teruggestuurd naar CameraNU.nl. Heel goed om te ervaren hoe goed CameraNU.nl mij continu op de hoogte heeft gehouden over de voortgang van de reparatie. Nadat de leverancier het defect uiteindelijk niet kon verhelpen ontving ik zeer kort daarna het aankoopbedrag retour.

Extra toelichting
Heb een defecte Jobo PhotoGPS binnen de garantietermijn teruggestuurd naar CameraNU.nl. Heel goed om te ervaren hoe goed CameraNU.nl mij continu op de hoogte heeft gehouden over de voortgang van de reparatie. Nadat de leverancier het defect uiteindelijk niet kon verhelpen ontving ik zeer kort daarna het aankoopbedrag retour.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rhea Platenkamp 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In een paar klikken had ik alle informatie die ik nodig had om een keuze te maken en de volgende dag had ik de nieuwe camera al in huis!

Service
Ik heb per mail vragen gesteld en die zijn de zelfde avond nog adequaat beantwoord.

Assortiment
enorme keuze in verschillende segmenten! En verschillende opties / pakketten bij elke camera.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden!

Extra toelichting
Zie boven! Ik heb per mail vragen gesteld en kreeg zeer snel een goed advies. En de volgende dag werd de camera al bezorgd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floor Oskam 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uit eerdere ervaring deze winkel gekozen, site is duidelijk, wat je zoekt snel te vinden

Service
Ik stuurde een email omdat de camera die ik zocht niet meer voorradig was, snel antwoord de volgende dag camera besteld en een dag later in huis.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Snelle service

Extra toelichting
Winkel komt vertrouwd over, een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matjas1959 12-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het product had ik in enkele seconden gevonden in het assortiment.

Service
Het product had ik de volgende dag al in huis. Boven verwachting, super.

Assortiment
Accessoires en hulpstukken voor de digitale camera en lenzen een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede winkel om iets aan te schaffen voor je digitale camera voor een leuke prijs.

Extra toelichting
Gezien dit de eerste aankoop is in deze winkel en de levering zeer snel is gedaan, ook omdat het op tijd is besteld en op voorraad was, ben ik zeer tevreden en zal zeker in de toekomst nog iets bestellen voor mijn digitale camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonsigne 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alle producten zijn gemakkelijk te vinden

Service
Zeer goeie service wat betreft een scherpe offerte

Assortiment
Alles wat ik nodig had heb ik bij jullie besteld

Aanbeveling
Goeie site, scherpe prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico* 12-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen gaat makkelijk en goed duidelijke emails na aankoop alleen account maken was even onduidelijk .

Service
De levertijd was zoals afgesproken de volgende dag , de Communicatie zeer goed , duidelijke antwoorden van Medewerker " Richard " op mijn vragen .
De printer was in de originele doos verpakt maar geen extra doos erom heen aangezien het regende kwam de doos nat aan maar de printer was gelukkig niet beschadigt door vocht (klein verbeter puntje ).

Assortiment
De prijs is goed en assortiment ook alleen jammer dat net de Epson Cash back actie was verlopen .

Aanbeveling
CameraNu houdt zich aan de afspraken en de prijs/assortiment is goed .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dirk jan vrieswijk 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janna1959 12-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even bestellen en in de kortste tijd al in huis.

Service
Je krijgt steeds een update in hoeverre de bestelling gevorderd is.

Assortiment
Ik kon uit genoeg toestellen kiezen.

Aanbeveling
Het is mij goed bevallen en je hoeft niet te wachten tot je aan de beurt bent zoals in een winkel. En via Kieskeurig kun je de prijzen goed vergelijken. CameraNu was goedkoop en de reviews waren goed.

Extra toelichting
Steeds vaker koop ik wat via het internet. Je hoeft de deur niet meer uit en er is keus genoeg. Je kunt in 1 oogopslag zien waar de artikelen het goedkoopst zijn en hoe de service van de verkopende zaak is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews