cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TEu50 11-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Meerdere aankopen werden perfect en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevrede vrouw 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kunt altijd bij hun terecht

Service
mijn fototoestel was kapot en we gaan op vakantie zij hebben er voor gezorgd dat hij weer op tijd terug was geweldig

Assortiment
heel veel op voorraad,is het er niet wat je zoekt dan gaan ze van alles doen om het voor je in orde te brengen ze hebben meestal een oplossing

Aanbeveling
omdat ze alle tijd voor je nemen plus een prima uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FLinder2010 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en duidelijke website waar je eenvoudig een bestelling kan plaatsen

Service
Na gemelde problemen met apparaat is er snel en doeltreffend gehandeld om de problemen op te lossen. Toen daarna weer hulp nodig was werd er weer onmiddellijk gereageerd. Prima

Assortiment
Vrijwel compleet assortiment en grote voorraad.

Aanbeveling
Goede ervaring, dus waarom niet aanbevelen?

Extra toelichting
Ik heb ondervonden dat ook webwinkels aandacht aan de klant kunnen geven. Dat was toch een beetje een verrassing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke88 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
iPad mini gekocht. Prima prijs, supersnel bezorgd. Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

e mulder 66 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gaat gewoon zeer gemakklijk

Service
als je belt voor vragen wordt je netjes en goed geholpen

Assortiment
prima

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Aankopen welke gedaan zijn zijn aar tevredenheid behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotohuis 10-12-2013

Algemene score

6,5

Gemak
Duidelijke en logische web site

Service
De service op een garantie claim is op zich klantvriendelijk doch er wordt ter vervanging geen gelijkwaardig alternatief gestuurd. Dat is dus een min punt.

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Aan te bevelen.

Extra toelichting
Een ruim assortiment, duidelijke web shop maar voor een garantie claim de puntjes nog even op de i zetten.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-12-2013

Geachte,

Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kunnen dan bekijken of er iets mis is gegaan met uw order. Wij horen het graag van u.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

MartyMcFly1985 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de webshop van cameranu.nl verloopt heel soepel. Van het selecteren van producten via betalen naar bezorgen; het gaat allemaal als vanzelf.

Service
Via een opmerkingenveld bij je bestelling kun je vragen stellen. Hierop krijg je snel antwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, in zowel het goedkopere als duurdere segment.

Aanbeveling
Goed assortiment, normale prijzen, goede service en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appieflappie1 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk op de camera de zetten.

Service
dag na bestellen binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postma- Universiteit Leiden 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
zeer toegankelijke en adequate behandeling van mijn vragen. Grote opluchting om mensen te spreken die volledig op de hoogte zijn van wat zij verkopen en ook van de techniek van fotografie en video.

Aanbeveling
Direct!

Extra toelichting
Prettig om zaken te doen met professionele medewerkers en te kunnen vertrouwen dat de producten van goede kwaliteit zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M_Rijpkema 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben overal geweest voor foto inktpatronen, maar nergens te krijgen. Daarna even naar cameranu.nl en daar waren ze nog goedkoper ook!

Service
Super! De volgende dag was het pakket al binnen

Assortiment
Zeer voldoende! Buiten de originele canon geven ze je ook de mogelijkheid om een goedkoper inktpatronen te kopen. De keuze ligt bij jezelf.

Aanbeveling
Heb nu meerdere producten besteld bij dit bedrijf en nog nooit een klacht gehad.

Extra toelichting
Super leuk bedrijf. Ben er 1x geweest omdat ik een camera kocht, maar was niet eens nodig geweest, want via internet gaat alles net zo goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ande 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
zelfs het boek dat bijna nergens te krijgen is hebben ze hier.

Aanbeveling
al een paar keer iets besteld, groot assortiment. snelle levering.

Extra toelichting
zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ABes 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreid en duidelijk

Service
de levertijd was binnen 12 uren!!!!!

Assortiment
uitgebreid assortiment en hele concurrerende prijzen

Aanbeveling
correct

Extra toelichting
geen gedonder en alles perfect geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barleduc 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gideon1981 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luuk Franken 10-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
best ver weg

Service
veel kennis

Assortiment
als enige voorraad

Aanbeveling
dreigend probleem keurig opgelost, veel kennis en goed assortiment

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Leon Kok 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kan op eenvoudige wijze en snel komen tot de producten waar ik naar zoek.

Service
Ik belde naar CameraNU en werd snel en vakkundig geholpen met de vragen die ik nog had omtrent mijn keuze.

Assortiment
Tot nu toe heb ik altijd ales kunnen vinden waar ik naar zocht,op deze site.

Aanbeveling
En dat doe ik ook als mijn fotografie cursisten vragen naar waar ze hun producten goed zouden kunnen afnemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

london123 10-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Inzichtelijk

Service
Vlot en betrouwbaar. Oer Urk

Assortiment
Meest uitgebreid

Aanbeveling
Zoekt niet verder

Extra toelichting
Compliment, handhaven, "helaas" kan geen verbetering advies geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. v. R. 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk opgezet met een duidelijk menu. Daarnaast werkt de zoekfunctie erg goed, waardoor het vinden van een product moeiteloos gaat als je al weet wat je zoekt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, de artikelen die ik zocht waren ook op voorraad dus niks te klagen.

Aanbeveling
Top website! Ruime keuze, scherpe prijzen, veel op voorraad en een snelle kosteloze levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasjesman 09-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mauricioTT 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, alles is goed te vinden en staat op een logische plek

Service
De snelheid waarmee product wordt geleverd.
Voor 22:30 uur bestelt, de volgende dag is huis, klopte als een bus. Super

Assortiment
de prijs is absoluut concurrerend. voor mijn product absoluut de laagste prijs.

Aanbeveling
goede prijs, goede service en snelle levering

Extra toelichting
goede prijs, goede service en snelle levering. Zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harml 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website gemakkelijk te regelen

Service
Snelle levering sávonds besteld volgende dag geleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment en een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demulderkes 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel erg gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Zeer snelle service!

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede betrouwbare winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.holler 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk en overzichtelijke website.

Service
Erg goedkoop,( hoe is het mogelijk),de volgende dag bezorging en zonder bezorgkosten.

Assortiment
Groot assortiment, en goedkoop, mijn product (canon-lens) was 100 euro!! goedkoper als in de winkel.

Aanbeveling
Ik zou de website aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jabjob 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gaat perfect

Service
Zoals beloofd

Assortiment
UItstekend

Aanbeveling
Eerlijke zaak

Extra toelichting
Komen exact na wat beloofd wordt. Goede afwikkeling van orders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Schoeber 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellingen waren gemakkelijk te plaatsen en afhandelen. Ook de site ziet er heel overzichtelijk uit, en het is makkelijk om het product te vinden wat ik zoek. Helemaal top!

Service
Ik heb van de service nog niet zo veel gemerkt, enkel dat het leveren helemaal goed ging, niets op aan te merken. Ik vond het wel jammer dat er geen contact mogelijk is via een contactformulier. Maar dit mag de pret niet drukken, er staat ook gewoon een emailadres bij.

Assortiment
Er is veel aanwezig in het assortiment wat ik zocht, maar ik heb wel een aantal kleine toch best belangrijke producten gemist.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om er eens rond te neuzen! Ik weet niet of er in elk interessegebied mbt camera's alles goed te vinden is, maar met video iig wel.

Extra toelichting
Goede webshop, erg overzichtelijk en alles goed te vinden! De eerste website die ik open als ik een product mbt. videoapparaten zoek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ejans3 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website met fijne filter functie. Mooi aanbod wat je makkelijk kan bestellen en betalen. Mocht een product niet op voorraad zijn word je hier goed van op de hoogte gehouden.

Service
Bij het openen van mijn Falcon Eyes lampen kwam ik er achter dat 1 van de 9 lampen kapot was. Na 1 kort telefoontje aan cameranu.nl kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd zonder maar iets te hoeven doen. De volgende dag was mijn lamp al binnen.

Assortiment
Genoeg keus en goed te vergelijken door de duidelijke omschrijvingen van de producten. Ook zijn de producten aantrekkelijk geprijsd in vergelijking met andere online camera winkels.

Aanbeveling
Fijne ervaring, goed service en tot nu toe altijd aantrekkelijke prijzen gehad na vergelijking met andere camera winkels.

Extra toelichting
Meerdere malen goede ervaring gehad met de klanten service van cameranu.nl en altijd mijn producten snel in huis. Prijzen zijn na vergelijking met andere camera winkels erg aantrekkelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

K. Everards 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestellen, snelle reacties op vragen. Overzichtelijke site.
Prima betaalprocedure. Snelle afwikkeling bij terugsturen bestelling.

Service
Snelle reactie op email-vragen, persoonlijke email"brief (van Anita)
Klasse!!

Assortiment
Moeilijk te beoordelen, heb me alleen gericht op het product waar mijn interesse naar uit ging. Maar dat assortiment was zeer uitgebreid

Extra toelichting
Een prima zaak met goede en directe service, ook bij retournering van het bestelde. Kan iedereen aanraden hier zijn bestelling(en) te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remon Engel 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je loopt met gemak door de site heen er wordt precies verteld wat je moet doen.

Service
Je bestelling wordt direct opgepakt en de levering is snel, je kan je pakketje volgen.

Assortiment
Er is ruime keus, en prijs is aan trekkelijk.

Aanbeveling
je wordt snel geholpen, leveren snel en site is klant vriendelijk.

Extra toelichting
Ben goed geholpen en de bestelling is heel snel gegaan, je kan je pakketje volgen. helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danky 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering en uitstekende service bij problemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Russell 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke aanwijzingen, intuitief doorklikken, makkelijke betaling.

Service
Één keer telefonisch contact gehad. Was naar tevredenheid.
De 6 is vanwege het feit dat Cameranu met PostNL werkt. En PostNL is totaal niet geinteresserd in de klant.

Assortiment
Voor mij voldoende. Het enkele merk dat niet in het assortiment zit is voor mij niet essentieel.

Aanbeveling
Na de aankoop van een groothoeklens hebben twee van mijn vrienden dezelfde lens bij Cameranu besteld. En tot volle tevredenheid.
Dus.... in hoge mate.

Extra toelichting
Als geheel erg positief. Mijn 6 voor de service is te danken aan PostNL, dat voor mij en voor een van de twee door mij aangebrachte klanten voor veel frustratie heeft gezorgt. Kan Cameranu niets aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Panderos990 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend !!
Makkelijk !!
Goed !!

Service
Perfect !!
Snel !!

Assortiment
Uitstekend !!
Uitgebreid !!
Genoeg te verkrijgen !!

Aanbeveling
Uitstekende service aan vrienden/familie en kennissen !!

Extra toelichting
Uitstekend !! Perfect !! Goede service !! Prima !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L van Bavel 08-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
artikelen zijn makkelijk via internet te bestellen.
de site is duidelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jakami 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestellen

Service
Snel geleverd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Deze webwinkel is aan te bevelen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

petemill 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig product te vinden

Service
prima snelle service, zelfs vlak voor sinterklaas

Assortiment
ruim voldoende aanwezig

Aanbeveling
maakt goede betrouwbare indruk

Extra toelichting
Met genoegen en probleemloos een camera aangeschaft bij cameranu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pebuit 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig je keuze maken, in de winkelwagen en afrekenen. Makkelijker kan niet.

Service
Snelle service. De volgende dag al in huis..

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Aan te bevelen door ruime sortering tegen concurrerende prijzen en snelle levering

Extra toelichting
Een goede site waarop alles snel te vinden is. Ruime sortering ,met concurrerende prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Van Puffelenstein 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het wijst de weg vanzelf. Eenvoudige bestellingsprocedure.

Service
Prima terugkoppeling op de bestelling en inderdaad levering binnen 24 uur. Aangetekend en dat geeft een veilig gevoel.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
zeker, want ze hebben grot keus, snelle levering en degelijke terugkoppeling tijdens en na het bestellingsproces

Extra toelichting
Cameranu.nl is een duidelijke site, goede zoek opties en ruimte keuze. De bestelprocedure is eenvoudig. Na de bestelling wordt alles met mail bevestigd. Levering is aangetekend (prima!) en toezegging van levering binnen 24 uur is nagekomen. Verder een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMak 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aankoop ging snel en gemakkelijk.

Service
Duidelijke communicatie rondom de levering en bestelling.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Geen reden om niet gebruik van te maken.

Extra toelichting
Aankopen via CameraNU.nl ging gemakkelijk. Aankoopproces is duidelijk. Service na aankoop is prima. Duidelijke communicatie rondom aankoop en levering. Heel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. S. 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Uncless 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Simpel zoals het overal zou moeten zijn

Service
Ondanks de afwezigheid van voorraad (prima geïnformeerd) toch nog een snelle levering

Aanbeveling
Een webwinkel waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Extra toelichting
Prima webwinkel. Voldoende informatie over het verloop van de bestelling(artikel was niet in voorraad)Toch nog snelle levering en uitstekend verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

arnodebie 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gin alemaal soepel niet ingewiket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Kuiper 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet ingewikkeld om te bestellen.

Service
Snelle levertijd, goede informatie.

Assortiment
Ruim assortiment, in ieder geval mijn keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Een hele ruime keuze, zeker voor mensen met vogels kijken als hobby. Goede informatie ook, door middel van instructie video.

Extra toelichting
Geen 10 omdat ik niet weet of de service na een probleem of mankement aan het product super is. In ieder geval geeft deze winkel mij een zeer goed gevoel. Ruim assortiment en vakbekwaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cramwinckel 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken gaat eenvoudig. Je vind snel wat je zoekt.

Service
Per ongeluk twee keer betaald, het teveel overgemaakte is meteen teruggestort.

Assortiment
Erg veel!

Aanbeveling
gemak en overzichtelijk. Het is gemakkelijk om contact te leggen.

Extra toelichting
Gewoon helemaal OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinheng 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Een product waar ik niet tevreden over was. Mocht zonder gezeur terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel vd Berg 08-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNU heeft zowel een goede overzichtelijk winkel als ook een hele snelle website

Service
Zeer kundig personeel dat uitstekend op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen in het werkveld

Assortiment
90% is gewoon altijd op voorraad of direct leverbaar. Soms mis ik een merk maar is er altijd een top alternatief.

Aanbeveling
Al vaak gedaan en ga ik ook zeker weer doen

Extra toelichting
Al mijn recente camera (gerelateerde) aankomen zijn via CameraNU gedaan. Dit is uitstekend bevallen en daarom zal ik zeker terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozzy2212 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
al jaren tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.v.d.meer 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kun thuis op je gemak alles bekijken en vergelijken zoals prijzen en merken.

Service
als vragen heb kun je via mail contact hier vragen over stellen of telefonisch wordt hier netjes geholpen

Assortiment
er is een groot assortiment via de site dit vindt je niet bij gewone foto zaken

Aanbeveling
veel keus te bekijken via site en anders kun je er altijd nog naar de winkel in urk

Extra toelichting
een groot assortiment en veel keus en voor 22.30 uur besteld volgende dag daadwerkelijk in huis dus makkelijk en rustig uitzoeken thuis en vergelijken en na je keus te hebben bepaald bestellen en via ideal betaald te hebben wordt het thuis afgeleverd zonder afleverings kosten als je boven een bepaald bedrag zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rjdepagter 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Zorg dat je een verlanglijstje toevoegd, dan kunnen mensen hier dingen in zetten die ze in de toekomst willen kopen. Mocht dit er al zijn dan moet het duidelijker naar voren komen want ik heb het niet kunnen vinden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

efens 08-12-2013 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je loopt de winkel in, pakt wat je zoekt of vraagt het even aan een personeelslid en rekent af

Service
Erg goed, het personeel is vriendelijk, heeft verstand van de producten die ze verkopen, er is genoeg personeel, je wordt snel geholpen en ze nemen de tijd voor je.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, maar kan natuurlijk altijd nog uitgebreider, daarom geen tien.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen

Extra toelichting
Als je in een winkel zo goed geholpen wordt dan verdienen ze een goede beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Mons 07-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Vlotte correcte levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hmgtmk 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op alle punten goed en duidelijk

Service
Snelle correcte afhandeling; bestelling binnen de aangegeven tijd afgeleverd.

Aanbeveling
Beste- en afleverproces verliep prima.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews