cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24427 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2342 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul van der Veer 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, uitgebreid assortiment, goede zoekmachine, diverse betaalmogelijkheden, toegankelijke klantenservice

Service
toegankelijke klantenservice, duidelijke boodschap bij telefonisch en emailcontact

Assortiment
Heb nog nooit een 'lege' zoekopdracht gekregen. Breed assortiment waardoor er veel keus in kwaliteit en kwantiteit is.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle service, goed advies.

Extra toelichting
Cameranu.nl is één van de eerste sites waar ik op kijk als ik op zoek ben naar fotografie materiaal. Omdat ik weet dat er snel geleverd wordt kan ik er van uitgaan dat mijn bestelling op tijd binnen is (meestal de volgende dag), waardoor ik mijn afspraken kan nakomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar vd Loo 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webshop werkt zoals een webshop hoort te werken, de zoekfilters werken naar behoren en zijn duidelijk door de breadcrumbs

Service
Een iets verouderde aanbieding werd keurig opgelost door de klantenservice.

Assortiment
Genoeg keus voor een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Geen klachten, keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny_1 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jemp65 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
in eerste instantie gekeken op internet om me te orienteren dit was duidelijk en overzichtelijk. vervolgens naar de winkel op zaterdagochtend ben hier goed geholpen en domme vragen bestaan niet door de adviseur van sony. daarna kon ik nogmaals vragen stellen en ook ter plekke nog weer in de computer kijken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

koper bij cameraNU 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik heb online een digitale camera gekocht bij cameraNU.nl. Zij werd binnen twee dagen geleverd. Goede webshopafhandeling, goed verpakt met papier in plaats van de verschrikkelijke vlokken die je steeds meer ziet en altijd zo'n rommel geven. Het enige minpuntje wat ik heb ervaren is dat ik pas na betaling van de factuur ontdekte dat je voor creditcardbetaling 2% van je aankoopbegrag extra betaalt. Maar dat kan net zo goed mijn eigen onopmerkzaamheid zijn geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mart1990 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg fijne catalogus, ook fijn dat PayPal mogelijk is.

Service
Camera had een oroductie foutje. Vrijdag had ik hem, Af het zaterdag. Maandag terug gestuurd, woensdag weer een nieuwe binnen.

Assortiment
Camera was de zelfde prijs als elke andere site, de sd kaart (sdhc 80mb/s 32GB) was zeker 20 euro goedkoper te vinden op andere sites.

Aanbeveling
Goede service, betrouwbaar

Extra toelichting
Fijna goed betrouwbare winkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

4lier 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer duidelijke website.
Zoekfunctie werkt prima.
Specifieke artikelen zo makkelijk te vinden.
Uitgebreide beschrijving bij de meeste artikelen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment op fotografiegebied. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Aanbeveling
Uitstekend personeel met kennis van zaken. Maakt niet uit hoe druk het is, ze nemen echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen.
Daar heb ik wel een autorit van 120km vv voor over.

Extra toelichting
Ik heb eerst uitgebreid de website bekeken. Ik twijfelde tussen 2 camera's. Toch naar Urk gereden voor passend advies. En aldaar uitstekend geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger-Krade 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere (bestel)structuur

Service
Vriendelijk en zeer deskundig telefonisch advies. Perfecte opvolging van de bestelling. Service met een hoofdletter!

Assortiment
Uitgebreid assortiment en veelal per direct uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Qua service niet te overtreffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindah1990 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De volgende dag had ik mijn lens goed en wel binnen

Assortiment
Het assortiment is voor mij goed, alleen mis ik de CF kaartjes van het merk wat ik gebruik. Verder heb ik er geen problemen mee.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de service en de levering van Cameranu

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scanner-2014 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden, overzichtelijk

Service
uitstekend, 's middags 16.00 besteld/betaald, volgende dag 18.30 uur geleverd

Assortiment
prijs waarvoor het product wordt aangeboden is concurrerend, assortiment voor mij persoonlijk voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Duijf 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gegevens waren vlot in te vullen.

Service
Prima afhandeling en goede informatie over proces.

Assortiment
De winkel heeft veel keuze en het meeste is op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel.

Extra toelichting
Geen verzendkosten, goed assortiment en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Agt 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site gebruiksvriendelijk en artikelen makkelijk te bestellen

Service
Vandaag besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
De keuze is reuze.

Extra toelichting
De site is gebruiksvriendelijk, met een groot assortiment. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fleuren 61 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snel in huis

Assortiment
Uigebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leicafan 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website.

Service
Telefonisch contact gezocht, uiterst beleefde en vriendelijke dame.

De koerier kwam zoals afgesproken de aankoop thuis bezorgen. Was er zelfs voor de afgesproken tijd.

Assortiment
breed assortiment.

Aanbeveling
zie bovenstaande, ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pctart 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel bezocht naar besteling

Service
N.V.T

Assortiment
Zeer uit gebreid assortiment

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar

Extra toelichting
Snel bezocht naar bestelling. Zeer uit gebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS861 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prettige website

Service
goede service. Ik had een foutje in het bezorgadres gemaakt en dit werd goed opgepakt.

Extra toelichting
Een lage prijs en snelle levering. Ik had een foutje gemaakt in het bezorgadres en dit werd snel opgelost. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpenninkhof 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renier84 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNu is een winkel/webwinkel met een uitgebreid assortiment. Het online bestellen is zeer gemakkelijk.

Service
Al diverse producten online besteld en tot nu toe een uitstekende service gehad.

Assortiment
Ruim assortiment voor zowel de professional als de amateur. Voor beide groepen voldoende ondersteuning voor vragen. Personeel met voldoende kennis van zaken. Zowel telefonisch als per e-mail een vlot en duidelijk antwoord gehad op vragen.

Aanbeveling
No nonsense. Duidelijk en snel. Absoluut aan te raden voor een ander.

Extra toelichting
CameraNu heeft mij al diverse producten geleverd na een online bestelling. Ondanks dat ik liever naar en fysieke winkel ga, is CameraNu voor mij te ver rijden. Mijn eerste bestelling was om die reden dan ook iets kleins. Een uitprobeersel. Na eerst telefonisch contact te hebben gehad met een aantal vragen, volgde al snel een 2e bestelling. Inmiddels heb ik diverse producten op een snelle en goede manier ontvangen. Een product retourneren is nooit een probleem. CameraNu heeft een ruim assortiment met diverse merken. Ook B merken zijn er ruim te verkrijgen. Alle producten die ik tot nu toe heb ontvangen voldeden volledig aan de opgegeven specificaties. Een aanrader voor een ieder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.wassenaar 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt direct vinden wat je zoekt

Service
Prompte bediening

Assortiment
Ik heb mijn specifieke product gevonden en heb vertrouwen dat dit ook geldt voor andere producten

Aanbeveling
Directe en efficiente afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boselie55 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Dit kan hoger maar ik heb vandaag een vraag gesteld en ik wacht nog op antwoord. Is dat goed dan is het punt hoger.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

h.M.Filius 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alleen maar lof, snelle levering, indien nodig goed advies met medewerkers die verstand van zaken hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrico de Bruin 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Als je weet welk product je wilt hebben, is een lijst met leveranciers met prijzen op kieskeurig.nl wel heel gemakkelijk.

Service
Het product werd binnen de afgesproken tijd bezorgd en de doorklikmogelijkheid 'Wat leveren we hiervoor'is erg prettig om te kijken wat er meegeleverd wordt voor de vermelde prijs en wat niet.

Aanbeveling
Deze winkel werd mij aanbevolen door een vriend en na deze tot nu toe naar tevredenheid verlopen aankoop kan ik hem anderen ook aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Smitsjh 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Bestellen was eenvoudig. Aflevering keurig volgens planning. Duidelijke informatievoorziening tijdens bestelproces.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hanskingma 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zoals altijd prima producten voor goede prijzen. Hulpvaardige telefoonservice. Zeer snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AMBA 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het was gemakkelijk om het product te vinden en de voorraadinformatie te krijgen. Wat ik vooral heel fijn vond was het feit dat ik via ideal kon betalen.

Service
Na de betaling, de bevestiging ging vlot en ik kon goed volgen in hoeverre de bestelling verwerkt was.

Assortiment
Ik kon bijna alles vinden wat ik wilde hebben, op een paar dingen na.

Aanbeveling
Keurig op tijd geleverd volgens de gemelde leveringstijden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

79's 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk via internet besteld.

Service
Zeer vriendelijk en snel alle vragen beantwoord.

Assortiment
Beste prijs op de markt voor wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ik was heel tevreden met de hele ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belezza 26-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima werkende website

Assortiment
Goed aanbod en scherpe prijs voor gekochte fototoestel. Aanbiedingen voor relevante accessoires zou beter kunnen.

Aanbeveling
Ik heb met Camera.nu nog niet veel ervaring, maar lijkt me een betrouwbare webwinkel. Goede ervaring.

Extra toelichting
Goede prijs, goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique198231 25-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel geleverd, goede service en een uitstekende kwaliteit! Ik zou het zeker aanraden hier een artikel te bestellen. Ik ben zeer tevreden en ga ook zeker mijn nieuwe hobby fotografie artikelen via deze site uitbreiden en aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Rutten 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een zeer toegankelijke website!

Service
Goed informatie mailing om de klant te informeren over de status van de bestelling

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Ik zou deze site absoluut aanbevelen

Extra toelichting
Zeer snelle levering binnen 2 dagen had ik mijn GoPole Bobber ( voor GoPro camera) in huis, een woord "TOP"!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanvdKooi 25-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Ik werd goed en persoonlijk geholpen. Geen moeite was teveel. Op vragen werd uitleg gegeven waarmee ik uit de voeten kon. Ik kon ter plaatse ook verrekijkers vergelijken. Heel fijn allemaal.

Assortiment
Ruime keuze verrekijkers in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Ik kwam voor een verrekijker en werd vakkundig geholpen. Tevens kun je er veel uitproberen.

Extra toelichting
Ik wilde een verrekijker kopen en had mij op internet van te voren geinformeerd. De kijker die ik op het oog had werd te koop aangeboden bij CameraNu.nl. Van zwager gehoord dat het een grote winkel was. Klopte. Groot assortiment en ik kreeg vakkundig advies. Vooral het uitproberen van de kijker is heel fijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bregj e 25-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
het pakket werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden waar et pakketbleef

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam10dp 25-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is logisch opgezet en ingedeeld. Om datgene te vinden waar je naar op zoek bent kost geen enkele moeite.

Service
Bereikbaarheid en advisering als goed ervaren.

Assortiment
Assortiment is breed en biedt meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Zowel website als de inrichting van de winkel in Urk zijn goed georganiseerd en bieden een breed assortiment. Voor beginner tot en met de professional. Advies bij keuze was adequaat.

Extra toelichting
Zie toelichting bij de beoordeling van de aspecten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

liv2581 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gisteravond om 22.15 uur besteld en vanmorgen om 11.30 opgehaald en in huis. Wauw, helemaal goed!

Assortiment
Voor iedere fotograaf wat wils, van hobby tot prof.

Aanbeveling
Ik kreeg deze webshop aanbevolen door een vriendin en ik raad hem nu aan iedereen aan.

Extra toelichting
-snelle levering -advies via de mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy_Orange 25-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overichtelijke, strakke site en zeer goede communicatie!!!

Service
Supersnel verzonden en perfect op de hoogte gehouden!!!

Assortiment
Uitgebreid & duidelijk.

Extra toelichting
Superwinkel, perfecte communicatie, duidelijke site & snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a3bergwerff 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijke bestellen, niet verplicht om een account aan te maken.

Service
Snelle levering, vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Ruime keuze scherpen prijzen

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lennishill 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website met goede zoekmogelijkheden en een gestroomlijnd bestelproces.

Service
Ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik had zelfs nog na 22u30 mijn bestelling gedaan en de volgende dag al keurig en correct afgeleverd. Kan niet beter!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met duidelijke foto's en beschrijvingen. Daarnaast worden er ook een aantal 2e hands en demo artikelen aangeboden. Erg compleet!

Aanbeveling
Prima winkel met prima service. Komt mij erg correct en betrouwbaar over.

Extra toelichting
Prima winkel met prima service. Komt mij erg correct en betrouwbaar over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper. H 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site waarover makkelijk te navigeren is.

Service
Een gemiddelde acht omdat ik geen persoonlijk contact met een werknemer heb gehad en daardoor de service niet goed te beoordelen is.

Assortiment
Het assortiment van de webshop was zeer groot! Wat ik ergens anders niet kon vinden vond ik op deze site gelukkig wel.

Aanbeveling
Voor cameraliefhebbers is deze site zeker aan te raden! Geen 10 omdat de bezorging net iets te lang duurde voor wanneer je het product snel nodig hebt, dit is echter een keuze.

Extra toelichting
Ik ben op deze site terrecht gekomen doordat ik zocht naar een verjaardagscadeau voor mijn vriendin welke groot cameraliefhebber is en natuurlijk weer net producten moest hebben welke bijna onmogelijk waren om te vinden. Gelukkig kwam ik op de site cameranu.nl terrecht welke de producten wel had. Er is een keuze voor verschillende bezorgdiensten met ook verschillende bezorg tijden. Ik ben echter van mening dat deze tijden gelijk zouden kunnen zijn. Dit omdat dat ook bij andere webshops het geval is... Dit zal echter wel meer aan PostNL liggen dan aan cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KlavertjeFier 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ging allemaal vanzelfsprekend en zelfs nog humor na de bestelling: wij springen nu van onze pallet en......

Service
aflevering liep uitstekend (snel en duidelijk)
Nog geen ervaring met evt. klachten.

Assortiment
Mooi aanbod en zeer scherp van prijs.

Aanbeveling
Goed georganiseerd en zeer scherp van prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

janvalk 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig zoekfuncties in de webshop

Service
bij vragen wordt er snel en proffesioneel gereageerd

Assortiment
enorm groot en uitgebreid

Extra toelichting
Een goeie winkel met een snelle levering en de juiste kennis in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loeloetje 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een klink heb je wat je wilt.

Service
meteen de volgende dag in huis

Assortiment
De lens die ik nodig had (los) de nikkor 18-55 was in diverse grote winkels niet los te koop alleen met camera. Bij cameraNU.nl hadden ze hem wel.

Aanbeveling
Ik heb de webshop aangeraden gekregen via iemand anders die ook deze lens had besteld en zou dat ook zeker doen naar anderen toe.

Extra toelichting
Zeer tevreden met de manier van winkelen (hoefde niet lang te zoeken) en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa Gjaltema 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Stond duidelijk of de camera nog in voorraad was

Service
Snel bezorgd

Aanbeveling
Geen problemen mee gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Smid 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

wedding4EVER 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Laagste prijs en supersnelle levering ('s avonds besteld, volgende dag in huis).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wedding4EVER 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Laagste prijs en supersnelle levering ('s avonds besteld, volgende dag in huis). Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nilsdecker 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very easy to use website, friendly lady on the phone

Service
Great! Friendly lady advised me shortly before closing time to buy online with next-day delivery

Extra toelichting
Bought a 55mm lens for my new Sony Alpha 7 a few weeks ago. I first called cameranu.nl and spoke to someone there. The lady advised me that if I ordered before 10pm, I would still receive the lens the next day. I actually ordered around 9pm and did receive the lens the next day, GREAT service, extremely happy with the lens. Highly recommended!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canonfan2014 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke, overzichtelijke website. Aankopen zijn eenvoudig.

Service
Medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.
Berichtgeving per email na aankoop van een artikel is prima.

Assortiment
Zeer compleet. Meeste artikelen zijn in voorraad.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de service.

Extra toelichting
Na meerdere bestellingen nog altijd erg tevreden. Cameranu.nl blijkt een betrouwbare en prettige webwinkel voor de fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Leeuw 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Snel de camera die ik wilde hebben gevonden voor de beste prijs.

Service
Binnen een dag was de camera in huis. Over de verdere service kan ik nog niets zeggen omdat we de camera pas een week hebben.

Aanbeveling
Tot nu toe is alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E-lezer 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik-Jan S 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk site: grote afbeeldingen van product, goede omschrijving.

Service
's avonds bestellen, volgende middag al per post thuis.

Assortiment
Meeste bijpassende accessoires handig terug te vinden bij product omschrijving.

Aanbeveling
Echte fotovakwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Bonsel 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een bestelling kan makkelijk worden geplaatst, eenvoudige betaling en afhandeling middels mail. Is snel gegaan en cameraNU komt belofte na.

Service
Mijn eerste bestelling is zoekgeraakt door PostNL. De service van CameraNU in deze situatie was uitstekend en zij hebben PostNL benadert. Uiteindelijk heeft CameraNU kosteloos de zoekgeraakte bestelling opnieuw opgestuurd, klasse!

Assortiment
Ik was opzoek naar een specifiek product en dat kon ik meteen vinden. Aan de hoeveelheid artikelen op de website kan ik aflezen dat cameraNU een zeer ruim assortiment heeft.

Aanbeveling
Service was perfect, prima afhandeling en snelle & professionele reactie vanuit cameraNU omtrent het bovengenoemde probleem. Producten zijn scherp geprijsd dus ik zou cameraNU zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews