cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mauricehorst 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel duidelijke informatie, goede vergelijkingsmogelijkheden tussen verschillende camera's

Assortiment
Bijna te veel om ui te kiezen

Aanbeveling
Snel, goede prijs (goedkoop), duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Hartjes 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede site

Service
goed advies na aanleiding aanbieding

Assortiment
goed tot zeer goed

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John_17 28-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Drissen 28-10-2013

Algemene score

9,3

Gemak
Ruime keuze en mogelijkheid tot vergelijken spreekt mij aan.

Service
Bestelling rond 19:30 geplaatst en de dag er na reeds correct ontvangen.
Geweldig.

Assortiment
Zeer ruim assortiment dat goed ingedeeld is op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolu1964 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website, goede uitleg over de specs van het product, goede combi producten om eventueel bij te bestellen

Service
Binnen de afgesproken tijd geleverd, makkelijke betaling, goede terugkoppeling van de bestelling en het op de hoogte houden van de status van levering

Assortiment
Alles in het assortiment wat een professioneel fotograaf nodig heeft

Aanbeveling
Ik geef regelmatig het web adres door aan vrienden of bekenden omdat ik weet dat het een eenvoudige website is, waar makkelijk wat te vinden is en het bedrijf een goede service levert

Extra toelichting
Hoge score gegeven op alle punten omdat ik erg blij wordt als ik, dat wat ik zoek, makkelijk kan vinden, er een goede service is, je op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling en het in goede orde wordt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ik wil geen naam op jullie site zetten 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De website heeft geen gemakkelijke categorien/filters en sorterings mogelijkheden waardoor het moeilijk is een product uit te zoeken als je niet al weet welk product je exact zoekt (merk/type).

Service
Nergens iets op aan te merken behalve dat de verzenkosten pas helemaal aan het eind van het bestel process toegevoegd worden aan de totale kosten. En gratis verzenden boven de 100 euro? Is dat niet een beetje een hoge grens? Vooral als je het vergelijkt met de meeste concurenten.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Simon P 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site werkt voor 100%
heb meerdere aankopen gedaan afgelopen jaren.

Service
Snel antwoord op je vraag.

Assortiment
Ik zou niet weten waar je meer kan zien en kopen.

Aanbeveling
Deze winkel heb aan veel mensen al aanbevolen ook zij waren zeer tevreden.

Extra toelichting
Hoop snel eens in de echte winkel te komen kijken op Urk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans561267 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik was in eerste instantie vertrokken met de Tamron lens, maar wilde bij nader inzien toch liever de Canon lens. Wel een stuk duurder, maar net iets beter. Zonder problemen werd er geruild. De Canon lens was ondertussen een stuk duurder geworden, maar het verschil werd bijna geheel door cameranu.nl voor haar rekening genomen. Verder werd ik nog geattendeerd op de Canon cashback actie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergheem 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Kuiper 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere duidelijke site. makkelijk doorzoekbaar

Service
Snelle afhandeling en levering en prima aftersales !! Bij een van mijn bestellingen had de fabriek verzuimd reservezekeringen mee te verpakken. Een mailtje naar Camera.nu en per ommegaande een mail terug met excuses (ondanks ZIJ daar niets aan konden doen want was foutje fabriek). Camera.nu heeft de zekeringen nabesteld bij de fabriek en binnen enkele dagen werden die franco thuis geleverd!!

Assortiment
Zeer ruim assortiment.. voor de beginner tot de prof.... voor iedereen een ruim assortiment.

Aanbeveling
combinatie van betrouwbaarheid, assortiment, service+aftersales en snelheid maken dit een topbedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Konig 28-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken en selecteren gaat erg eenvoudig via de webwinkel. Evenals het betalen (via Ideal).

Service
Door snelle, heldere reacties van Cameranu.nl weet je exact hoe de voortgang van de afhandeling is. Dat is duidelijk en dus prettig.

Assortiment
Voor wat ik zocht: perfect!

Aanbeveling
Door de werkwijze van Cameranu.nl is kopen via internet eenvoudig, betrouwbaar en veilig. Dit is een voorbeeld van hoe een professionele webwinkel moet zijn. Hulde!

Extra toelichting
Cameranu.nl is wat een webwinkel moet zijn: goede prijzen, goede service én goede bereikbaarheid (ook na de aankoop).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Zwaanstra 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een paar keer klikken en ik had mijn bestelling geplaatst en betaald!

Service
Er was iets mis gegaan bij de verzending en adressering. Toen ik daarover belde heeft cameraNU gelijk naar PostNL gebeld om dit op te helderen. Vervolgens is dit weer teruggekoppeld naar mij als klant. Daarna is het pakje alsnog goed terecht gekomen.
Goede service dus!

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en goed.

Extra toelichting
Ik heb een tasje voor een spiegelreflexcamera gekocht als cadeau voor mijn zwager. De service van CameraNu was buitengewoon goed. Toen ik belde werd ik heel vriendelijk geholpen en binnen no time was alles duidelijk en geregeld. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maart3n 27-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op voorraad en binnen 2 dagen geleverd.

Service
Prima service. De aangegeven tijd van levering was echter niet bekend bij pakketbezorger, dus die stond voor een dichte deur. Na bellen is het nog dezelfde dag nabezorgd, wat weer een goede service van de pakketbezorger was!

Assortiment
Ik bestel voor de eerste keer, selectie op basis van prijs en betrouwbaarheid. Geen

Aanbeveling
Zeker aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ronni Lin 27-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik zocht.

Service
Medewerker stond me graag te woord en heeft veel kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mkuyntjes 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het zoeken kan nog iets makkelijker worden gemaakt.

Service
Correct afgehandeld

Assortiment
Cameranu heeft meer producten dan ik dacht

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra9876 27-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreide en duidelijke beschrijving op internet

Service
snelle, duidelijke en klantvriendelijk opgestelde bevestigingsmails van zowel bestelling als verzending

Assortiment
ik zocht direct wat ik vond, veel keuze

Aanbeveling
Absoluut want wat ze zeggen op de site maken ze ook waar, bijvoorbeeld bij snelheid bezorging. Prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Melenboer 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel je produkt te kiezen

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Ruime keus voor een goede prijs.

Aanbeveling
Als je een camera wilt kopen ben je hier aan het juiste adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Koper 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijk en snel te vinden.

Service
vragen per mail worden correct en snel beantwoord. De levering is ook altijd netjes verzorgd.

Assortiment
Alles wat een fotograaf nodig heeft is hier te vinden.

Aanbeveling
Een groot assortiment met semi prof tot professionele apparatuur.

Extra toelichting
Een overzichtelijke webwinkel met een zeer groot aanbod van diverse artikelen. Zowel professionals als amateurs kunnen hier terecht voor goede service en kwaliteit apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonja Van Manen 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supereenvoudig om je favoriete camera te bestellen. Een kind kan de was doen!

Service
Zoals beloofd had ik de camera een dag na de bestelling al in mijn bezit! Veilig verpakt en verantwoord verzonden.

Assortiment
Geweldig assortiment. In vergelijking met diverse sites viel mijn keuze op CameraNu.nl vanwege de laagste prijs voor mijn camerakeuse.

Aanbeveling
Ik ken geen betere winkel dan die van CameraNu.nl, dus is het logisch dat ik 'm zal aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik ben in mijn nopjes met de ontdekking van CameraNu.nl en heb 't volste vertrouwen dat ik er ook terecht kan als ik vragen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart van Vliet 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onmiddellijk alles duidelijk op de site. Snel gevonden.

Service
Besteld en volgende dag in huis.

Assortiment
Alles is op de site te vinden betreft fotografie.

Aanbeveling
Voor iedereen makkelijk en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar13ke 27-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Zeer goed geholpen. Duidelijke uitleg van voor- en nadelen van producten en kijken daarbij ook naar je persoonlijke situatie (toekomstplannen, ervaring).

Assortiment
Ruim assortiment, zo ruim dat ik zelf niet wist waar te beginnen maar met hulp van de medewerkers ben ik er goed uitgekomen. Ook mbt toebehoren bij de camera.

Aanbeveling
De winkel is mij aanbevolen en voldeed zeker aan de verwachtingen. Op mijn beurt zou ik camera.nu ook zeker aanraden.

Extra toelichting
Zeer goede service gecombineerd met ruime product keus. Top!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

A.J. Dekker 27-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed aangegeven via routebeschrijving.
In de winkel netjes geholpen en duidelijke uitleg. Dag later via internet nog een bestelling gedag goed geholpen via de telefoon.Kon nog voor de aanbiedingsprijs als je in de winkel alles tegelijk zou aanschaffen.l

Service
Had eerst via de Email een prijs opgaven gehad voor mijn in te ruilen camera. In de winkel werden wij goed geholpen ook met de inruil werd serieus omgegaan. Prijs werd gestand gedaan erg netjes. Goede uitleg over het aanschaffen van welke camera het best bij mijn lenzen combineert.

Assortiment
Voldoende mogelijkheden hadden wat ik zocht in huis. Ook een dag later de reserve accu binnen eendag in huis.

Aanbeveling
Ik was hier voor het eerst, ruim een uur rijden van uit Purmerend. Was zeker de moeite waard. Konden gelijk koffie nemen en rustig rond kijken. Aan de balie werden vriendelijk geholpen. Zou het zeker weer doen deze rit.

Extra toelichting
Heb mijn ogen uitgekeken van het assortiment wat er in de winkel aanwezig was. Ga zeker voor mijn volgende aanschaf hier weer naar toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthurl2 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer goede website - overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Snelle levering conform afspraak

Assortiment
Zeer ruim assortiment, ook van de minder gangbare merken

Aanbeveling
Winkel is een absolute aanrader!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Wederom een goede ervaring bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kawim550 26-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Na zeer snelle levering tegen zeer gunstige prijs bleek mijn Epson printer niet goed te werken. Volgens een snelle reactie van cameranu op mijn mail was er een batch zwarte cartridges met een fout. Een week later de cartridge nageleverd gekregen. Toen werkte de printer inderdaad. Een week dus zonder printer en helaas de andere cartridges al half leeg door de problemen met de eerste zwarte cartridge.

Aanbeveling
Zeer gunstige prijs, snelle levering. Snelle reacties op E-mails.

Extra toelichting
Goede ervaringen met snelheid levering, prijs en reactie op E-mails. Jammer dat het product niet helemaal goed was. Daardoor week zonder printer en verlies van kostbare inkt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pjottertje 26-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Supersnelle levering. De volgende dag in huis. Ik had me vergist in de bestelling. Volgende dag retour gezonden en binnen twee dagen had ik het juiste artikel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop van raaij 26-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk te vinden bij kieskeurig

Service
Zeer snelle levering , vrijdags besteld en zaterdag al in huis . Leek overtoom wel .

Assortiment
Voor mij voldoende .

Aanbeveling
Voor de eerste keer zeer tevreden.
Als ik weer iets nodig heb ga ik hier het eerst zoeken.

Extra toelichting
Voor de eerste keer hier iets gekocht tegen een zeer gunstige prijs en een super snelle levering .perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo van Gerwen 25-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen dag daarna thuis.

Service
Snel en netjes verpakt,kan niet beter.

Assortiment
Keus te over,en in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Zeer tevreden TOPWINKEL

Extra toelichting
Op veel plaatsen gekeken CameraNu beste deal en zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

www.wildnaturetravels.com 25-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat op de site staat klopt als een bus: voor half elf 's avonds besteld, de volgende dag in huis!

Service
Klantvriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Overzichtelijk en goed gesorteerd.

Aanbeveling
Ik ken andere leveranciers, maar hier is men zakelijk en vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. Dat is toch niet meer zo gewoon vandaag de dag.

Extra toelichting
Geen dikdoenerij, gewoon goede prijzen en strakke service. Houden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans0515 25-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
In de winkel kan je voor info een nummertje trekken. Zo wordt iedereen op zijn beurt geholpen.

Assortiment
De site was uitgebreid, maar in de winkel was het assortiment goed te zien.

Aanbeveling
Eerder gekocht en goede ervaring

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John_17 25-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sneeuwvlok 25-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website en producten makkelijk te vinden

Service
om 21.30 uur op vrijdagavond besteld de volgende dag al bezorgd door Post.nl. Top!

Assortiment
voldoende keus om je product te kopn

Aanbeveling
zeker aan te bevelen. volgende keer weer bij hen zoeken en kopen.

Extra toelichting
makkelijk te bestellen ruime keus en hele snelle levering. een dikke 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willems 25-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
tijd en mogelijkheden genoeg om te zoeken, verge;ijken en kiezen

Service
gemakkelijk betalen, goede aflecering

Assortiment
er is bijn alles en dat zelfs op voorraad

Aanbeveling
gewoon goede zaak

Extra toelichting
goede zaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolf Thoma 25-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik woon vlak bij Urk, dus kan ik zo binnenlopen.

Service
Goede voorlichting en ruime keuze

Assortiment
Zoals ik aangegeven heb is er een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over het assortiment en de dienstverlening.

Extra toelichting
Zie mijn eerdere antwoorden, spreekt voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geennaambeschikbaar 25-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin van Hout 25-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Stelde niks voor snel en makkelijk.

Aanbeveling
Snelle service en levering fluitje van een cent

Extra toelichting
Winkel komt gewoon netjes zijn afspraken na en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Karin2222 25-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website overzichtelijk

Service
alle tijd, goed geïnformeerd, er werd goed geluisterd waarvoor we de camcorder gingen gebruiken.

Assortiment
zeer ruim, vele merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petgoo 25-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijke site en lekker vanaf de bank bestellen.

Service
Levering verliep snel en vlekkeloos.

Assortiment
Zeer uitgebreid en gunstig geprijsd.

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Snel en goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

yala 25-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
prima verzorgde en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MrStick 25-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webshop zit goed en eenvoudig in elkaar

Service
Heb een vraag gesteld over een product en had de volgende dag een netjes, duidelijk en helder antwoord

Assortiment
Had slechts 1 product nodig, en die hadden ze :)

Aanbeveling
Nette afhandeling van de bestelling en een snelle bezorging (product was de volgende dag binnen)

Extra toelichting
Winkel reageert snel en correct op vragen. Bestelde artikel was de volgende dag binnen en voldoet aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meez9 25-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles spreekt voor zich. Zeer snelle levering; 's middags besteld, volgende dag al in huis!

Service
Prima. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van je bestelling. Mail ter bevestiging van bestelling en van verzending en vraag om je mening te geven.

Aanbeveling
Tot nog toe alleen maar positieve ervaringen.

Extra toelichting
Duidelijke site en bestel- en betaalprocedure, zeer snelle levering. Pr1ma service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

www.tweedehands-kinderkleding.net 25-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
2 studioflitsers gekocht en die brandde helaas na een dag door. Meteen 2 nieuwe opgestuurd gekregen. Topservice dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Scholten 25-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is zowel in de winkel
als per e mail en per telefoon
allemaal heel goed en vriendelijk

Service
als je iets heel duur koopt
komen ze het persoonlijk brengen en als ze het opsturen is ook alles perfect

Assortiment
assortiment is enorm

Aanbeveling
nog nooit eerder meegemaakt
de vriendelijk heid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wallize 24-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eerst thuis uitzoeken en dan in Urk kopen

Service
Camera functioneerde niet goed zonder pardon een nieuwe camera

Assortiment
Groot van opzet bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Het kan niet beter

Extra toelichting
De uitleg die gegeven werd tijdens onze vragen was dusdanig dat er gelijk een overgave tot koop op volgde. Voorts de uitgesproken verzekering dat wanneer er een probleem zou ontstaan zou dit direct worden verholpen en dit gebeurde ook nadat wij na twee weken terug kwamen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DW71 24-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles sprak voor zich, snel, duidelijk en overzichtelijk.

Service
woensdag in de namiddag besteld, donderdag in de namiddag werd het rpodukt geleverd.

Assortiment
assortiment is bijzonder breed, keuze genoeg

Aanbeveling
goede service, produkt netjes ingepakt, snelle levering

Extra toelichting
bijzonder tevreden over Camera-Nu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MV1971 24-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site,

Service
Gratis verzending,snelle levering!

Assortiment
scherp geprijsd en

Aanbeveling
Zou zeker deze winkel aanbevelen. Prima qua bestelling en levering en erg scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ittyuel 24-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede selectie mogelijkheden

Service
ook bij ene garantie gevalletje prima geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

engelandvaarder 24-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de site is alles snel en goed te vinden met een duidelijke omschrijving en voor een goede prijs

Service
De levering was ondanks dat het bestelde aantal niet op voorraad was zeer snel ! En ik kreeg ook direct alles via de mail snel en duidelijk

Assortiment
Je kan zo gek niet denken of je vind het op de site, en mocht je het niet vinden, een telefoontje en ze helpen je direct !!!

Aanbeveling
Een snellere en voordeliger site heb ik nog niet gevonden.

Extra toelichting
Ik zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vi001 24-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zou bij het kiezen van een camera ook de optie willen zien voor bijbehorende accessoires zoals SD kaart los en niet icm een pakket

Service
Snelle bezorging en goed te volgen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goeie prijs, snelle levering, overzichtelijke website, handige pakket deals.

Extra toelichting
No nonsense camera webshop met een groot aanbod aan camera's en accessoires. Goede betaalmogelijkheden en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.M. Meulensteen 24-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de accessoires die ik gekocht heb, waren gemakkelijk te vinden op de site.

Service
de problemen die er waren, zijn adequaat opgelost. alleen kwam ik er pas laat achter dat men niet op de afgesproken dag kwam en ik daardoor weer van alles moest regelen, zodat de goederen in ontvangst genomen konden worden.

Assortiment
Te weinig inzicht in uw assortiment, maar wat ik nodig had, was voorradig

Aanbeveling
ondanks dat er toch wel een aantal zaken niet goed zijn gegaan, werden deze goed opgelost. de mensen zijn vriendelijk aan de telefoon en ook de dame van jullie postdienst is erg vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Calisproducties 24-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
lekker snel in huis

Service
geen problemen, alles naar wens.

Assortiment
top assortiment

Extra toelichting
top product, bnu kan ik mijn oude minoltalensen op mijn moderne canon 600d knallen. Helaas geeft het nog al wat chromatic abberation, dat had ik niet verwacht. IUk weet niet of het aan de converterring ligt of aan de lens zelf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews