cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23842 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2242 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ggerbenn 19-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Aanklikken, klaar

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
Zeer ruime keus

Extra toelichting
Heel eenvoudig, zeer snelle levering. Lage bezorgkosten, boven 100 euro zlefs gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haaije4u 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk ingericht en bestellen gaat heel eenvoudig

Service
Je bestelling is binnen no time veilig in huis.

Aanbeveling
Nu enkele malen iets besteld en heel tevreden over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas_V 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk vindbaar en via een setje de gewenste en passende accessoires bijbesteld.

Service
Levering volgende werkdag en dus supersnel.

Assortiment
Via google en kieskeurig gezocht naar het gewenste product. Gekozen voor scherpe prijs en geen verborgen kosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spot-On-59 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijke site

Service
snel, vlot, simpel zonder flauwekul.

Assortiment
nou ja, zo'n beetje alles is daar te koop en meestal meteen leverbaar. Indien niet staat dat er al meteen keurig bij.

Aanbeveling
zeker wel, alleen goede ervaringen tot nu toe. ben zeer tevreden.

Extra toelichting
het is een no-nonsense winkel. de site is sober en zakelijk, maar zeer overzichtelijk. je vindt alles binnen een paar muisklikken. scherpe prijzen, en een vlotte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim de bruijne 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in de web winkel kom je via een overzichtelijke navigatie vlot bij het gewenste artikel. welke duidelijk staat omschreven ook wordt doorverwezen naar optie's

Service
mijn bestelling was niet volledig voorradig en werd op verzoek in gedeelte's verzonden, je hebt bij de bestelling de optie om te wachten tot alles compleet is voordat je hem laat verzenden. verder duidelijke aftersales zodat je je pakketje goed kunt volgen

Assortiment
op foto gebied uitgebreid genoeg

Aanbeveling
qua prijs,assortiment, service zou ik hem zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijntjepluis 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bezorging binnen een dag, toppie.

Service
Heb ik niet nodig gehad, toppie

Assortiment
Product wat niet makkelijkl te krijgen was nu wel gevonden, toppie

Aanbeveling
Topwebshop.....

Extra toelichting
Drie keer toppie, wat wil je als consument nog meer..............

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard125 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wat is nu makkelijker,dan vanuit je zolder kamer een bestelling te plaatsen en de volgende dag je spullen al te hebben.

Service
bereikbaarheid van de winkel is prima in orde, snelheidvan leveren is TOP, had dat niet verwacht.

Assortiment
assortiment is zeer ruim,ik kan er alles vinden, en wat de prijzen betreft, ik denk een van de laagste in nederland.

Aanbeveling
Gezien de zeer ruime keuze, lage prijzen en de ongeloofelijke snelle levering
( voor 22.00 besteld de volgende dag in huis)

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, als ik meer spullen nodig heb kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vinobeldo 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon besteld vanachter de laptop lekker gemakkelijk en heel eenvoudig!

Assortiment
kreeg de indruk dat ze alles verkopen

Aanbeveling
prettig winkelen

Extra toelichting
ontzettend snel geleverd, s'avonds besteld de volgende morgen al geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ing10 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vond vrij snel wat ik zocht en verder ging alles naar behoren met betalen, vlot en duidelijk.

Service
Goed, was de volgende dag al bezorgd en werd op de hoogte gehouden dmv track en trace.

Assortiment
Cameranu.nl had de scherpste prijs van het product wat ik zocht. Ook handig dat er suggesties werden gedaan voor bijbehorende producten, alsmede de voordeel pakketten

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel die snel levert met veel aanbod.

Extra toelichting
Zie boven, ik heb een product besteld waar ik heel tevreden over ben. Verder vind ik het belangrijk dat er snel geleverd wordt en dat een webwinkel goed bereikbaar is. Ook fijn dat er twee jaar garantie op zit. Zal zeker in de toekomst nog een keer bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Berkhout 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is gemakkelijker dan een duidelijke aanwijzing om de bestelling te doen en dat was een pak van mijn hart, want zoveel heb ik elektronisch nog niet besteld.

Service
Aan alle kanten kreeg ik de begeleiding om de printer , die ik mijn zoon kado wilde doen, te bestellen.

Assortiment
Jullie hadden de Canon printer die mijn zoon zo graag wilde hebben.
Dus verder zoeken hoefde ik niet.

Aanbeveling
Prijstechnisch , service biedend en ook nog eens heel snel geleverd waren jullie top.

Extra toelichting
Ben dik tevreden en dat blijkt wel uit de bovenstaande motivaties !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinazoet 18-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en de producten zijn goed omschreven

Service
Je kunt in de winkel de producten testen en er wordt duidelijk verteld waarom je iets wel beter niet kunt doen

Assortiment
Er is veel keuze

Extra toelichting
Ik vind het personeel erg behulpzaam en ze weten duidelijk waar ze over praten. Ze hebben alle tijd voor de klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hagrid 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zelf kijken
Beschikbaar
Bestellen
Probleem is dat specefiek zonnekappen en camerariemen moeilijk te vinden bleken
Olympus

Service
Verkeerde zonnekap simpel te retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

will1952 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zitten in je luie stoel kwaliteit artikelen bestellen

Service
geen probleem correcte service

Assortiment
alles wat je voor je hobby nodig heb is er

Aanbeveling
zie bovenste antwoorden

Extra toelichting
prima artikelen en snelle verzending zonder problemen en goed en netjes verpakt. een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lettel2 18-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik wist wat ik wilde en het zat in no time in m'n mandje

Service
Geweldig. De volgende dag stond de postbode voor de deur en.....gratis verzonden!

Aanbeveling
Sneller kan niet. Goed verpakt. Kosteloos verzonden.

Extra toelichting
Dit adres is een adres om te onthouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Mellema 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ideale site en erg overzichtelijk, goede keuze uit een divers aanbod.

Service
's Avonds een verrekijker besteld, de volgende dag al in huis. Betere SERVICE bestaat er volgens mij niet!

Assortiment
Het assortiment is heel goed bij cameranu.nl en wat nog mooier is is dat ik bij hun het voordeligste terecht kon voor mijn keuze, nergens op internet was de prijs het laagst als bij cameranu.nl.

Aanbeveling
De winkel is mij uitstekend bevallen, als ik iemand een aanbeveling mag doen zal dat zeker cameranu.nl zijn omdat de site mij ontzettend goed is bevallen.

Extra toelichting
De service, het gemak en de snelle levering is voor mij een pluspunt daarbij komt ook nog dat cameranu.nl voor mijn aankoop het aller voordeligste is die ik ik kon vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schakel23 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden. Bestellen en betalen gaat altijd vlot en zonder problemen.

Service
Bestelling wordt vlot geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment, goede beschrijving en afbeeldingen erbij.

Extra toelichting
Bestellingen die ik tot nu toe gedaan heb, zijn vlot en volgens afspraak geleverd. Geen leveringsfouten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm70 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is goed en duidelijk, mag wat mij betreft nog wel wat meer zoekfuncties hebben, om dingen makkelijker met elkaar te vergelijken.

Service
Service is goed, zowel in de winkel als aan de telefoon indien noodzakelijk.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Bij gelijke prijs koop ik zeker bij deze winkel.

Extra toelichting
Goede winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CP Rotterdam 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik op de knop, eenvoudige betaling en zending in ontvangst nemen. Super gemakkelijk!

Service
Prima verwittiging via de e-mail.

Assortiment
Ruim assortiment met veel keus. Daarnaast goed duidelijk welke opties er voor een specifieke camera beschikbaar zijn.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen! Kan niet zeggen hoe goed cameranu.nl in geval van problemen met geleverde producten, daarom een 9.

Extra toelichting
Zie punt 'In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.B 17-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Service
Supersnelle levering. top!

Assortiment
Een hele uitgebreide keuze aan artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans H. Brouwer 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk te bestellen via de overzichtelijke website

Service
Heb je vragen over het product, wordt heel goed en vriendelijke te woord gestaan.

Assortiment
Hebben de nieuwste artikelen.

Aanbeveling
Ik zou ze zeker aanbevelen. Betrouwbaar, correct en klantgericht en klantvriendelijk

Extra toelichting
Camera nNu heeft een groot assortiment en gunstig geprijsd. Zijn Betrouwbaar, correct en klantgericht en Klanrvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne54mieke 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Omdat ik kan zien wat de voorraadi s op t moment dat ik bestel!

Service
Snel! Beataald volgende dag geleverd!

Assortiment
Van alles en nog wat, goed assortiment

Aanbeveling
Voorraad, betaalgemak en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijs 83 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim opgezet is de winkel en goed bereikbaar

Service
soms moet je wel een tijdje wachten maar als je aan de beurt ben hebben ze alle tijd voor je en krijg je op elke vraag een prof. antwoord

Assortiment
op hun vakgebied hebben ze een zeer breed assortiment

Aanbeveling
wil je slagen en het juiste object aanschaffen ook al heb je er geen verstand van dan zit je hier op de juiste plek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mousje020 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john1903 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede en duidelijke website

Service
helpdesk medewerkers die verstand van zaken hebben en niet lang in de wachtrij staan bij telefonische vragen

Assortiment
zoek je iets speciaals dan ben je hier op het goede adres

Aanbeveling
er is geen winkel met z'n assortiment en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilco van R 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon een makkelijke online shop. vandaag besteld morgen in huis dat beweren veel shops maar er zijn er maar enkelen die dit na komen . Jullie zijn er een van

Service
tijdens je bestel / verzend proces wordt je goed op de hoogte gehouden doormiddel van email

Assortiment
breed assortiment met met genoeg keus van duur tot goedkoop

Aanbeveling
het is een fijne winkel waar ik veel vertrouwen in heb kan hem iedereen aanraden , en met de prijs zit het ook wel goed

Extra toelichting
fijne online winkel waar ik graag wat koop heb er al meerdere dingen gekocht en alles loopt altijd lekker soepel goede prijzen genoeg vooraad enz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mxd 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de tweakers pricewatch kwam ik op cameranu.nl uit omdat zij vaak de goedkoopste waren. Het gemak uitte zich vooral in het makkelijk bestellen, en de snelle bezorging de volgende dag al.

Service
Goeie actie met de 50 euro cadeaubon! Ik had er overheen gelezen, waardoor deze voor mij als een aangename verrassing kwam. Ik kon daardoor alsnog een extra geheugenkaart kopen!

Assortiment
Ik wilde eigenlijk de Sony NEX 5RY bestellen: een pakket met 2 kitlenzen erbij. Deze ging helaas net uit het assortiment, waardoor ik uiteindelijk voor de 5RL heb gekozen (pakket met 1 lens). Die andere lens koop ik dan wel op het moment dat ik hem nodig heb.

Aanbeveling
Goedkoop en snel. Wat wil je nog meer van een webshop?

Extra toelichting
Goedkoop en snel. Wat wil je nog meer van een webshop?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

poetje007 17-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Scherpe prijzen en een groot assortiment. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wurny 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Simpel te vinden wat ik zocht

Service
Verzending duurde lang (1 week)

Aanbeveling
Goed prijs en ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 17-12-2013

Geachte,

Hartelijk dank voor uw review. Kunt u uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl? Wij kunnen dan even kijken wat er is misgegaan.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Marsfam 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is makkelijk en verzending loopt altijd voorspoedig.

Service
Bij vragen tot nu toe altijd snel en doeltreffend antwoord gehad.

Assortiment
Bijna alles te krijgen.

Aanbeveling
Vanwege goede service en kundig personeel raad ik deze zaak van harte aan.

Extra toelichting
Zoals hierboven al vermeld service en kundig personeel vind ik zeer belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 1969 1969 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. A. Schuurman 16-12-2013 In de winkel gekocht
CameraNU, Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je mag in alle rust apparatuur uit proberen, ook via de website is het gezochte snel te vinden.

Service
Service zoals service hoort te zijn bij een zaak als deze.

Assortiment
Ruime keuze van producten van diverse leveranciers, met een goede prijs verhouding.

Aanbeveling
Door zijn professie en gemak.

Extra toelichting
Ruime parkeer gelegenheid. Koffie staat klaar. Als klant is ruim de tijd om tot een beslissing te komen. Gedegen product uitleg en over de eventuele bijbehorende accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RonnievanGelder 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces is makkelijk en het geven van pakketaanbiedingen is erg handig. Duidelijk omschrijvingen van het product.

Service
Ik had een vraag over de aflevering en die werd binnen een dag beantwoord met een duidelijk antwoord, zodat ik niet nogmaals vragen moest stellen.

Assortiment
Ruim assortiment. Zelf was ik wel specifiek op zoek naar een camera en Cameranu.nl kwam als goedkoopste naar boven.

Aanbeveling
Levering kwam overeen met wat aangegeven werd op de website. Mails ontvangen n.a.v. wijzigen van de status van de bestelling (van besteld t/m afgeleverd)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten de Kok Photography 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg uitgebreide website met goede filter opties

Service
Snel antwoord op je vragen per mail of telefoon

Assortiment
Alles, maar dan echt alles voor de amateur en de professionele fotograaf

Aanbeveling
Er is toch maar 1 goede fotowinkel?

Extra toelichting
Paar keer per jaar koop ik spullen voor mijn bedrijf. Als ik op woensdag een fotoshoot heb kan ik daarvoor gewoon op maandag nog een extra flitser kopen. Te Gek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin388 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
's avonds om even voor 22:30 uur besteld, de volgende ochtend in huis

Assortiment
Veel producten en bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Dat zou ik zeker doen.

Extra toelichting
Goed werkende website, goede service en nog tot laat de mogelijkheid om te bestellen om het de volgende dag in huis te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huub Lemmens 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even aanklikken en de volgende dag ontvang je de bestelling

Service
Ik was wat onhandig in het aanvragen van de cashback. Een mailtje met de klantenservice en ik werd wer goed geholpen

Assortiment
In alles de ruimste keuzes

Aanbeveling
Ik ben er goed geholpen

Extra toelichting
Volgens mij de allerbeste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fotomailer 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke taal en prijzen en hoe af te rekenen - meerdere opties van betalen mogelijk

Service
zonder spoed toch met 2 dagen binnen - geen gebruik hoeven maken van garantie of andere ongemakken

Assortiment
elektronika aanbod genoeg, ook buiten camera`s om

Aanbeveling
Dit komt zeker ter sprake bij de koffie en verjaardagen

Extra toelichting
Ik ben geen online koper 100%, wantrouwend soms wel en koop niet snel iets via internet. Dit is me overigens zeer goed bevallen, met een goede service/verzending bij de prijs in, zodat deze kosten ten opzichte van andere aanbieders niet nog een keer apart betaald hoeft te worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Perenboom 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Webshop is altijd netjes op orde.Op voorraad betekend bij hun ook echt op voorraad.

Service
Snel en online goed bereikbaar. Ook in de winkel nette service en denken met je mee.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Altijd met een vertrouwd gevoel bij hun mijn materiaal kunnen bestellen.

Extra toelichting
Een fijne winkel met prettige medewerkers die je goed helpen. En een webshop waar je met een gerust hart je spullen kan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pappillon 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel zeer duidelijk ingericht en het is meteen duidelijk wat er verwacht wordt, en wanneer je aan de beurt bent. (nummertjes trekken) Ook de producten zijn ordelijk in de winkel opgesteld, voor elk wat wils. Van eenvoudig tot zeer geavanceerd en professioneel materiaal.

Service
Ik ben zeer goed geadviseerd en geholpen. Niets is teveel.

Assortiment
zie gemak

Aanbeveling
Als je iets zoekt op het gebied van fotografie of film, zul je zeker slagen bij cameranu, wat het ook is.

Extra toelichting
zie vorige beschrijvingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Packbier 16-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer tevreden over afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Nijmegen 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website met makkelijke bestelprocedure, eventueel ook zonder registreren.

Service
Snelle levering van de printer, zonder verzendkosten.

Assortiment
Ruime keuze met scherpe prijzen. Veel op voorraad zodat het direct verzonden kan worden. Heel tevreden.

Extra toelichting
Alles bij elkaar heel goede ervaring met CameraNu.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rasli04 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online vergelijken, goede prijzen.

Service
Super, vandaag besteld, morgen thuis

Assortiment
Ruime keuze, super

Aanbeveling
JA, goede service, goede kennis, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CellaVie Fashion 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 22.00 besteld (mits voorradig), en van de 3 bestellingen tot 3 x toe ook echt de dag erna in huis.

Service
Goede telefonische hulp ontvangen.
Retourneren ging vlot, en binnen 2 dagen het bedrag ook teruggestort op mijn rekening. Dit in tegenstelling tot andere shops!

Assortiment
Veel keus, tenminste hetgeen waar ik naar zocht zeer veelzijdige keus.

Aanbeveling
Ik kan iedereen de site aanbevelen.

Extra toelichting
Ik heb een zeer positieve ervaring met de webshop. zowel telefonisch als online. werd goed geinformeerd over het verloop van de bestellingen, en over mijn retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egbert 2 16-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Via een kennis op dit adres terecht gekomen en zeer correcte en snelle aflevering. Compliment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertus van der Woude 15-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is duidelijk ingedeeld en de stappen voor betaling zijn duidelijk.

Service
Bij bellen wordt er snel gereageerd en is men behulpzaam bij het navragen. Ook de assistentie bij problemen met inloggen als gevolg van een updateprobleem werden snel verholpen.

Assortiment
Er is alles wat ik verwacht bij een dergelijke webwinkel en de prijs is concurrerend.

Aanbeveling
Gezien de ervaringen met de afhandeling en de ondersteuning/service zal ik deze webwinkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Goede ondersteuning/advies bij aankoop en bij afhalen in de winkel. Erg prettig om hier iets te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Debuizert 15-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer handig en gebruiksvriendelijke aankoopafhandeling.

Service
Goed

Assortiment
Voor waar ik in geinteresseerd ben, heeft de webshop bijna alles. Ruime keuze .

Aanbeveling
De winkel heeft bijna alles, heeft goede service en is zeer gebruiksvriendelijk. Een aanrader dus.

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop ,et ruime keuze en goede verkoopafhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Polmann 15-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer handige site, producten snel te vinden!

Service
Snelle levertijd

Assortiment
Er is genoeg te vinden voor de expert en hobbyfotograaf

Aanbeveling
Goede eerlijke prijzen.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden betreffende mijn eerste kennismaking met deze site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart Zorge 15-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke omschrijving op de website en de aanvullende producten bij je product dat is echt perfect

Service
goed verpakt en snel geleverd

Aanbeveling
alles goed gegaan geen problemen ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nancy van Dam 15-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

foto 13 15-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering en vriendelijke benadering

Aanbeveling
Betrouwbaar en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.J.Vos 15-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel besteld en geleverd.

Service
als die net zo is als de leversnelheid zal dit indien nodig goed zijn.

Assortiment
was op zoek naar i-pad mini , goede prijs .
Op dat gebied voldoende aanbod.

Aanbeveling
zie bovenstaande.

Extra toelichting
zie bovenstaande. zijn erg tevreden. Met vr.gr.J.J.Vos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews