cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2340 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

naam 243 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon het artikel makkelijk vinden

Service
Snel in huis

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomeek 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website met bundelaanbiedingen zit goed in elkaar + technische info en relevante reviews.

Service
Tijdige info over verzending; verpakking product + deze aftersales enquete.

Assortiment
Genoeg keus bij het kiezen van deze eenvoudige camera voor kids.

Aanbeveling
Heb al eerder goede ervaringen gehad met aanschaf spiegelreflex.

Extra toelichting
Goede informatie + goede afhandeling bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martha03 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewenste informatie gemakkelijk te vinden

Service
Duidelijk wanneer geleverd gaat worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap van Visvliet 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Netjes de volgende dag na mijn bestelling per post thuisbezorgd

Assortiment
Heb een bestelling gedaan voor een videocamera die enkel bij deze firma voorradig was

Aanbeveling
Maken waar wat ze je beloven op hun site en een groot assortiment kwaliteitsproducten tegen een zeer concurrerende prijs

Extra toelichting
Zie mijn vorige opmerkingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick1998 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als je op de website bent kan je gemakkelijk kiezen tussen het assortiment.

Service
Iedere keer als ik iets bestelt heb was de levering op tijd en goed.

Assortiment
Omdat ik nog maar 15 jaar oud ben, mijn budget niet zo hoog is en van fotograferen houd, kan ik kiezen uit een groot assortiment in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Groot assortiment, overzichtelijke site, zeer goede service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlou Ewalds 09-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNu heeft een duidelijke website, de producten die ik zocht had ik snel gevonden en de informatie daarover was erg goed, de bestelling ging ook vlug en was duidelijk.

Service
De winkel is goed bereikbaar, er werken professionals, die zo'n goede tekst en uitleg overal over geven dat ik geen moment over mijn aankoop twijfel en zeer tevreden er weer zou kopen. De levering is snel, met vanaf €100,00 gratis verzenden in NL, B en D, behalve als het onder rembours is en retourneren is ook makkelijk en snel geregeld.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment, echter een product van een bepaald merk welk mijn zoon wilde hebben, hebben ze helaas niet in huis. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed elders soms wat goedkoper, echter moet dan vaak wel verzendkosten betaald worden.

Aanbeveling
Men wordt met zoveel geduld en professionaliteit geholpen, ook telefonisch en in de drukbezochte zaak, over alles geven ze zo'n goede uitgebreide uitleg en de keuze is zo uitgebreid, dat ik iedereen die mij vraagt of ik een goede fotozaak weet ze zelfs erheen zou brengen.

Extra toelichting
Ik ben ook in de zaak zelf geweest en heb zelden met zoveel plezier en enthousiasme iemand horen praten over en uitleg gekregen over alles van camera's tot toebehoren. Daarna, zonder enige opdringerigheid en met veel geduld laten ze een cliënt, die niet al precies van te voren weet welke camera of tas of statief enzovoorts hij/zij zou willen kopen, rustig een eventuele aankoop uitzoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Slotman 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke uitleg van alle producten op de site
Ook gemakkelijk te lezen voor iemand die niet zo handig is met internet zoals ik zelf

Service
direct uitleg over de bestelling en over de aflevering van het product wat besteld is Ik ervaar dit als erg prettig

Assortiment
heb in een oogopslag het assortiment gezien wat mij overkomt als overzichtelijk en ruim voldoende

Aanbeveling
Alles zeer correct dus volgens mij erg klant vriendelijk

Extra toelichting
Zie hier boven mijn motivatie Kan niet anders zeggen ZEER goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred van der Star 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewenste product was makkelijk op de site te vinden met duidelijke beschrijving, specificaties en advies.

Assortiment
Ruime en duidelijke keuze aan producten.

Aanbeveling
Gemak, keuze aan producten en gunstige prijzen.

Extra toelichting
Prettig "winkelen".

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Corinne51 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet op zoek langs alle winkels, je ziet op internet welke winkel het goedkoopst is

Service
Zoals beloofd de volgende dag je bestelling binnen

Assortiment
Voor alle benodigdheden kun je terecht

Aanbeveling
Goede service, veilig en vertrouwd

Extra toelichting
was zeer tevreden met de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard J. 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede verpakking, goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart1968 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke site

Service
Snelle reactie bij aankoop online!

Assortiment
Relevante onderdelen op voorrad

Aanbeveling
Snelle levering van producten, je word constant op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Mijn Ideal werkte niet goed, maar na de aanschaf van het produkt kreeg ik alsnog de mogelijkheid om op een andere manier aan betalingsverplichtingen te voldoen. Orderstatus en factuur ontvangen binnen één dag. de volgende werkdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CGG 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Alles verliep snel en naar wens

Assortiment
Wat ik zocht (speciefieks zonnekap) zat in het assortiment en was op voorraad

Extra toelichting
De bestelling werd vlot en op prima wijze thuis afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad van der Meer 09-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed indeling van de winkel, vooral een nummertje bij de ingang is goed geregeld

Service
Goede mail wisseling en goed geholpen in de winkel. Wij wonen niet dichtbij,

Assortiment
Zowel in de winkel of via de web shop

Aanbeveling
Wij vinden het een fijne winkel helaas voor ons is wel veer rijden om een goed oordeel te vragen over een product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabtje 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk. Bij de keuze van product, heb je meteen ook de keuze uit gecombineerde pakketten waarbij je bijv. printer direct kunt kopen met inkt, aan een voordeligere prijs dan afzonderlijk te kopen.

Service
Geen gebruik moeten maken van service na verkoop.
Gekochte artikel was keurig ingepakt.
Levering was gratis (boven 100 euro).
Levering de volgende werkdag!

Aanbeveling
Bestelling en levering verliep vlekkeloos! En scherp geprijsd.

Extra toelichting
Bestelling en levering verliep vlekkeloos! En scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shaharazzad 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henvas 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is soms wat minder duidelijk iets te vinden, als je verkeerde zoekterm invult.
Dit gaat alleen op bij de webwinkel. Op Urk gaat het snel en goed

Service
Snelle respons,soms ontstaat er na een antwoord behoefte aan een volgende vraag. Ook dit weer alleen voor de webshop. Op Urk wordt je voor service indien mogelijk, meteen geholpen

Assortiment
prima

Aanbeveling
Klant vriendelijkheid, service en bereikbaarheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Candari 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site, voldoende info!

Service
uitstekend! levertijden zijn betrouwbaar! orderafhandeling zeer snel en professioneel.

Assortiment
tot nu toe alles kunnen vinden bij cameranu.nl naar wat ik zocht. groot assortiment en scherp geprijsd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ValleyChannel 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker overzichtelijk, info snel te vinden

Service
Als er iets niet klopt geen gezeur en snel herstelt

Assortiment
Uitstekend, niets te klagen, alles is er

Aanbeveling
Prima zaak, ook leuk om naar toe te gaan.

Extra toelichting
Tot nu toe alleen positieve ervaringen. Ook in de winkel zelf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lieske1 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
ze weten wat ze verkopen!

Assortiment
uitgebreid!

Aanbeveling
helder format. en mensen met kennis van zaken achter de balie....
minpuntje: wel jammer van de slechte koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

shooter52 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Breed assortiment; wat ik zoch was snel gevonden

Aanbeveling
keurige en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Swiep 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
enorme verscheidenheid aan camer's en accessoires voor elke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WimK1955 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
Snelle leveringen en bevestiging van de bestelling

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in apparatuur en accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Kuppers 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site van Camera.nu is zeer gebruiksvriendelijk. Snelle navigatie.

Assortiment
Op Camera.nu vind ik wat ik zoek, altijd.

Extra toelichting
Camera.nu is een voor mij bekende winkel. Tot nu toe heb ik twee maal ervaring gehad met bestellen bij deze winkel. Beide keren bevielen heel goed. Veel keus, betaalgemak, en prima communicatie. De spullen worden snel geleverd en goed verpakt. Daarbij kijk ik altijd op prijs/vergelijksites naar de prijs van artikelen die ik wil bestellen en daar komt deze winkel altijd als een van de goedkoopste uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitze de Jong 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, veel betaalmogelijkheden.

Service
Snelle reactie op vragen

Assortiment
Breed en redelijk diep....

Aanbeveling
Zeer aanbevelenswaardig

Extra toelichting
Snelle levering, goede informatie, zowel online als per telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Roos 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksgemak is top!

Service
Om half 11 besteld en volgende dag om 10 over 11 in huis. Geweldige service!

Assortiment
Perfect, ze hebben alles wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Als iemand op zoek is naar een camera zal ik diegene zeker cameranu.nl aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jiyu Wang 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
fast delivery

Aanbeveling
cheaper price, real quality

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkvanlenthe 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen

Service
Bestelling volgende dag thuisbezorgd

Assortiment
Ruim voldoende keus

Extra toelichting
Overzichtelijke website met duidelijke produktinformatie, maar ook een mooie winkel in Urk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert D 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site. Goede toelichting

Service
Snelle levering, goed verpakt en updates via mail over status bestelling.

Assortiment
De titel van de site zegt het al camera, helaas nog geen andere artikelen dan camera gerelateerd.

Aanbeveling
Nog nooit zorgen gemaakt om een bestelling! Altijd correct geleverd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fotoplak.nl 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
's Avonds bestellen en de volgende morgen geleverd. Snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mct1 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Binnen 24uur geleverd en zonder gedoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deuf 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website

Service
Na bestelling de volgende dag bezorgd. Duidelijke informatie per mail ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lol 55 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je stoel bestellen
op je gemak

Service
vandaag bestellen morgen thuis
kan niet beter

Assortiment
alles staat duidelijk op
de computer

Aanbeveling
vanwegen het gemak en snel bezorgen

Extra toelichting
niet goed meteen geld terug goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Marcelissen 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en snelle levering

Service
Ik heb nog geen problemen gehad met leveringen.Dus ik ben :-)

Assortiment
Vrij groot, wat ik zocht vond ik bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ADVICOM-ENGINEERING GROUP 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon alleen al de keus, kom je er niet uit bel of mail je even, komt allemaal goed. Heb je alsnog het verkeerde besteld, ook geen probleem wordt de bestelling zonder meer aangepast.

Service
Zie vorenstaande

Assortiment
Gewoon een goed en uitgebreid assortiment, niet het massale van een Saturn of een Mediamarkt

Aanbeveling
Omdat je gewoon keus hebt, doe je iets verkeerd is er een meer dan uitstekende service, en ook terugsturen is geen probleem

Extra toelichting
Gewoon, gewoon, dus geen poespas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre1212121212 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno1969 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed service zowel bij verkoop als aftersales

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerharde 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en Overzichtelijk site waardoor de bestelling gemakkelijk is te doen

Service
Vlotte afhandeling, donderdagavond besteld vrijdag middag al afgeleverd

Assortiment
Veel keuse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alfredkempe 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere site met goede zoekfunctie

Service
vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
ik heb altijd alles gevonden wat ik zocht, ook minder courante accessoires

Aanbeveling
prijs is meestal erg scherp

Extra toelichting
Gewoon een uitstekende zaak voor al mijn foto apparatuur en toebehoren. Ik heb er al vaak besteld en ben nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbroers 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke zoekfunctie, waardoor het gewenste artikel makkelijk te vinden was

Service
Snelle levering.

Assortiment
Gevraagde artikel was op voorraad

Aanbeveling
Groot arsortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Prima gebruiksvriendelijke webshop en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartel Hulst 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site werkt probleemloos en heeft een heldere structuur.

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had en tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Inmiddels verspreid over een asantal jaren al verschillende aankopen gedaan en nooit een probleem gehad.

Extra toelichting
Dit keer heb ik geen contact gehad met de winkel omdat ik al precies wist wat ik wilde hebben. In het verleden bij andere aankopen wel telefonisch contact gehad waarbij ik snel en door deskundig personeel geholpen ben. Daarnaast is de prijs in vergelijking met andere online shops ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farmyard 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed doordachte website. Het selecteren van het product dat je zoekt is eenvoudig en logisch opgebouwd.

Service
Product werd 1 dag later geleverd dat aangegeven. Geen probleem in mijn geval.

Assortiment
Goed gekozen assortiment.

Aanbeveling
Zie bovenstaand en prima prijzen.

Extra toelichting
Ik ben afgegaan op het advies van mijn zoon om bij jullie te kopen. Hij had gelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf Groenheijde 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere navigatie door de site heen. zoekfunctie werkt prima

Service
Snelle e-mail met updates van de bestellingen. Verder geen persoonlijk contact gehad omdat dat niet nodig was.

Assortiment
Alle spullen die ik zocht hadden ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca1407 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandercitt 06-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen gaat makkelijk, website is duidelijk.

Service
Prima!

Assortiment
Erg veel beschikbaar, handig.

Aanbeveling
Het heeft alles wat je nodig hebt.

Extra toelichting
Prima webshop. Details als snoepjes bij de bestelling maken het beter dan de rest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D Dekkers 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel duidelijke website van item zoeken tot betaling.

Service
Binnen 14 uur het juiste artikel geleverd.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, haast ieder merk is wel vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Snelle levering en duidelijke website, geen verrassingen met extra kosten.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een winkel met een groot assortiment die snel en goed levert, duidelijke website, geen extra verborgen kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bartjan64 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
snelle afhandeling

Extra toelichting
Zeer snelle levering, keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Husken 06-02-2014 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel en bekwaam behulpzaam personeel.

Service
Goede voorlichting betreffende het te kopen product.

Assortiment
Ruime en breede keuze.

Aanbeveling
In hoge mate, ik kwam hier voor het eerst op aanraden van een kennis.

Extra toelichting
Ik heb vergelijkende ervaringen met andere winkels, jullie winkel komt er positief in de vergelijking uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AMG 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je je stoel niet uit, lekker makkelijk thuis winkelen. Eenvoudige site, kind kan de was doen.

Service
Prima levering volgens afspraak die de site met je maakt. Mooi volgens afgesproken tijd geleverd.

Assortiment
Heel breed assortiment, veel keuze in merken van het zelfde produkt. Duidelijke omschrijvingen en voldoende op voorraad. En heel belangrijk, alles tegen hele scherpe prijzen zonder verzend kosten. Gewoon klasse!

Aanbeveling
Zeer zeker een aanrader, scherpe prijzen, grote voorraad, veel keuze en zeer goede service.

Extra toelichting
Ik ben gewoon helemaal tevreden over deze winkel, alles top. Goede service, voldoende voorraad, zeer scherpe prijzen en dan ook nog eens goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.H.J. 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Snelle verzending en redelijke prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

WJ 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
overzichtelijke indeling van de producten waardoor je snel vindt wat je zoekt

Assortiment
Aanbod niet beperkt tot een paar producten, maar ook accessoires zijn leverbaar

Aanbeveling
Goed gesorteerd, heldere procedure,redelijke prijzen, snelle levering

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring met Cameranu was toen de eerste camera's als nevenactiviteit werden verkocht. Sindsdien heb ik diverse keren aankopen gedaan en heb met plezier gezien hoe het bedrijf zich in deze branche uitstekend heeft ontwikkeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews