cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr de Ridder 31277 02-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is makkelijk in gebruik en de filters zijn zeer handig om te gebruiken om de zoekopdrachten te verfijnen.

Service
Super snelle levering. 's avonds laat besteld en de volgende dag in huis.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Een goede zaak om fotoapparatuur te kopen. Goede prijs en een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eriksnoey 02-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product heel gemakkelijk gevonden.

Service
Snel en volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Meerdere artikelelen die aan mijn keus voldeden.

Aanbeveling
Afgelopen zaterdag juist nog aan iemand aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mulderfotografie 02-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te vinden en te bestellen. Mocht je een fout maken in de lijst dan wordt je keurig gewezen waar de fout staat en hoe het wel moet.

Service
Al eerder wat gekocht en bij deze aankoop weer een uitstekende melding over alles wat er met je bestelling gebeurt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, voor iedereen een keuze, van de dikke tot de dunne beurs.

Aanbeveling
Goede prijzen, goede service, gewoon geweldig.

Extra toelichting
Zeer tevreden over CameraNu. Alles is tot in de puntjes verzorgt. Van alles wordt je keurig op de hoogte gehouden zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast betrouwbaar. Wat ik een groot voordeel vind is dat er een fysieke winkel aan vast zit. Als je het via internet niet kunt vinden kun je ook naar de winkel. Hier krijg je een goede uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dick1009 02-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
precies de gewenste systeeem camera ENNN lens

Service
direct een terzake antwoord op mijn vraag

Aanbeveling
al gedaan!

Extra toelichting
erg blij met precies het goede product voor een goede prijs, vlot geleverd, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. H. Meyberg 02-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en duidelijke bestelprocedure

Aanbeveling
Geen enkel probleem

Extra toelichting
Duidelijke website. Snelle en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Kees Zw. 02-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.
Geschikte toebehoren voor de geselecteerde camera komen automatisch in beeld. Prima

Service
Snelle levering. Duidelijke vorotgangsmelding. Pakketje netjes te traceren met track & trace. En: gratis aangetekende verzending

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Prima zaken doen.
- goede site
- betrouwbare informatie
- scherpe prijzen
- goede service

Extra toelichting
Prima zaken doen. - goede site - betrouwbare informatie - scherpe prijzen - goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nankie30 01-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke keuzes op de website

Service
Snelle levering en duidelijk over de verwachtte leverdatum

Assortiment
Voldoende variatie om keuze uit te maken

Aanbeveling
Tip van collega geweest en zou ook iemand anders tippen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

newmikey 01-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Valt niet veel te motiveren: gewoon heel makkelijk doorzoekbare website met breed aanbod en makkelijke bestelmogelijkheden en uitgebreide betaalopties.

Assortiment
Breed aanbod lenzen maar ietwat beperkte occeassionafdeling. Kon ook niet de door mij gezochte Ricoh GH-3 adapter en zonnekap voor de GR vinden.

Aanbeveling
Zonder twijfel of terughoudendheid.

Extra toelichting
Gewoon een prettige en aangename aankoopervaring. Levering was supersnel en wat op voorraad staat op de site is ook daadwerkelijk op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

crin 01-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mijn bestelling was de volgende dag al binnen.

Service
Toen mijn bestelling niet was wat ik er van had verwacht, werd het direct heel vriendelijk geregeld en verstuurd. De service is perfect!

Aanbeveling
Perfecte service, goedkoop, direct de volgende dag al in huis en heel vriendelijk als je een vraag hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos 2013 01-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere procedure

Aanbeveling
aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Henske55 01-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Hondema 01-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door de aanbevolen combinaties is het gemakkelijk om de componenten te vinden die bij elkaar passen.

Assortiment
Uitgebreide keuze, niet altijd op voorraad maar dat kan ook haast niet anders met zoveel producten.

Extra toelichting
Niet alleen via Internet leuk om te bestellen, ook de winkel in Urk is de moeite waard om een lekker doorheen te sneupen....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert Gelmers 30-11-2013 In de winkel gekocht
Filiaal Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid,het assortiment, de service en de vakkennis van (de mensen van) CameraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulErnst1943 30-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Centraal gelegen.
Goed bereikbaar met de auto.
Voldoende parkeerruimte.
Informatie via de website is adequaat.

Service
Uitvoerig professioneel advies waarvoor alle tijd werd genomen en prima begeleiding, waardoor ik met een andere (en betere camera) de winkel verliet dan met merk en model dat ik eerst in gedachten had.

Assortiment
Uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen
Beschikbaarheid uitstekend.

Aanbeveling
Uitstekende service tegen een goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NKS 30-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken naar het product naar keuze. En er worden voordeelpakketten met accesoires aangeboden zodat je zelf niet meer op zoek hoeft.

Service
Snelle levering en het pakket was goed ingepakt.

Assortiment
Een uitgebreid assortiment met genoeg keuzes voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schepen 30-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan gewoon ontspannen en rustig het product uitzoeken wat je wilt kopen

Service
Super service: zeer snel geleverd! Volgen de transactie nauwlettend! Terugsturen is absoluut geen probleem. Keurige mailvoering zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat er gaat gebeuren

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Zie voorgaande motivaties

Extra toelichting
Shoppen en kopen bij CameraNU.nl is een genot. Echt een voorbeeld voor menige andere web-shop. Helemaal TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zera13 30-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en goed overzichtelijk

Service
Vandaag besteld en inderdaad morgen op tijd ontvangen

Assortiment
Alles is goed te bestellen

Aanbeveling
Heb erg goede ervaring met bestellen

Extra toelichting
Doet wat er verwacht wordt en dat is erg plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martino1948 29-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel besteld, snel geleverd.

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Volop keuze binnen de verschillende productgroepen

Aanbeveling
Duidelijk, correct, snel, betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarjanvH 29-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke uitleg bij de producten, gemakkelijke bestelwijze

Service
snel, duidelijk

Assortiment
veel te vinden op de site

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chriskoomen34 29-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keus en alles snel te vinden

Service
Gebeld met een vraag en werd keurig te woord gestaan en geholpen

Assortiment
Echt superveel keuze

Aanbeveling
Ben zelf zeer tevreden

Extra toelichting
Ben heel tevreden, gemakkelijke website met een zeer ruime keuze. Ook de levering was snel binnen, dus al met al is cameranu.nl een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanCanon 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gekeken naar het produkt, had daar een aantal vragen over. Telefonisch perfect geholpen en tips gekregen. Top!

Service
Nogmaals top, bij telefonische bestelling hoefde ik geen verzendkosten te betalen ivm prijs artikel. 99 euro. Prima service

Assortiment
Zeer breed assortiment waar ik alles kan vinden wat op mijn verlanglijstje staat. Dit is helaas langer dan mijn budget lijstje........

Aanbeveling
De ervaringen die ik tot nu toe hebben kunnen alleen maar positieve reacties naar vrienden en bekenden opleveren. Snelle service verzending, en zeker niet beonbelangrijk voor mij persoonlijk. Vriendelijke medewerkers.

Extra toelichting
Kan bovenstaande nogmaals herhalen maar denk dat mijn positieve gevoel bij cameranu.nl hier wel uit blijkt. Zeker zo door blijven gaan, blijf ik nog lang klant! Succes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrz8219 29-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, duidelijke en juiste informatie.

Service
Zoals beloofd inderdaad weer vandaag besteld morgen in huis (zelfs op zaterdag).

Assortiment
Naar mijn idee een compleet assortiment tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Zie mijn bovenstaande rating.

Extra toelichting
Overzichtelijke website, nette prijzen, snelle levering. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffry Spekenbrink 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, bestelling verliep soepeltjes en snel.

Service
Snelle levering, goed verpakt!

Assortiment
Bijna het gehele assortiment is goed bevoorraad. Veel keuze, van alle markten thuis!

Aanbeveling
Prima winkel, niks op aan te merken!

Extra toelichting
Ik heb de Canon 16-35 2,8 L II besteld bij CameraNu. Ik was vooraf een beetje huiverig omdat het niet om de minste aankoop gaat, maar cameranu was het goedkoopst en ik heb daarom de gok maar gewaagd. Achteraf helemaal niks op aan te merken! Bestelling verliep snel en gemakkelijk. Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd en goed verpakt. Factuur krijg je per e-mail opgestuurd, helemaal prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Boonman 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goeie site. Internetshoppen zoals je gewend bent van de betere winkels.

De gerelateerde producten kunnen nog iets beter. Het zou erg handig zijn als je kan zien wat er allemaal compatibel is met het product dat je aanschaft.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Professioneel.

Assortiment
Veel keus, toegespitst op fotografie. Goede prijzen.

Aanbeveling
Voor specifieke producten kan je hier goed terecht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

boeven 29-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt prima online bestellen.

Service
Prima service

Assortiment
genoeg assortiment

Aanbeveling
zonder problemen bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoZU 29-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was zeer eenvoudig om het product te vinden waar ik naar opzoek was.
De website is overzichtelijk en de bestelling verliep zonder problemen.

Service
De levering van het product verliep boven verwachting. Vandaag besteld morgen in huis! Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Achteraf heb ik nog even per mail een vraag gesteld omtrent het gebruik van het artikel in mijn specifieke situatie en kreeg snel een duidelijk antwoord retour.

Assortiment
Omdat ik het artikel wat ik nodig had direct kon vinden kan ik eigenlijk weinig zeggen over het gehele assortiment. Duidelijk is dat deze CameraNU.nl een erg groot assortiment heeft.

Aanbeveling
ik schaf nog al eens online zaken aan. Met het zoeken naar het artikel ben ik op de site van CameraNU.nl terecht gekomen daar zij voor zover ik heb kunnen nagaan de beste prijs hanteerden.

Extra toelichting
Algeheel kan ik zeggen dat dit een site is waar iemand betrouwbaar zaken kan doen. CameraNU.nl staat voor een snelle levering. Hun site is overzichtelijk en het bestelproces is eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Konings 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Aan huis levering en snel.

Service
Een telefoontje gepleegd,netjes en behulpzaam te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xlix 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke en complete site voor goed overzicht en makkelijk vergelijken. Bestellen is makkelijk en levering supersnel.

Service
Niets op aan te merken! Paar keer service nodig gehad en dat ging elke keer snel, zonder mekkeren en zonder achterdocht naar de klant. Ook werd soepel meegewerkt bij overstappen naar alternatief product voor een defect artikel.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid zodat onderling vergelijken mogelijk wordt gemaakt. Prijzen zijn scherp echter niet altijd de allerlaagste. Geen probleem in de wetenschap dat de service goed en betrouwbaar is gebleken.

Extra toelichting
Aftermarket accu van Jupio voor Canon functioneerde een jaar lang prima. Daarna liet hij zich om onduidelijke redenen niet meer opladen. Vermoedelijk is de compatibiliteit met de lader van Canon niet 100%. De accu werd op mijn verzoek omgeruild voor een originele Canon accu met bijbetaling van het prijsverschil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Hasert 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed vindbaar. Goede informatie over de producten en simpel te bestellen.

Service
Navraag gedaan naar een product en kreeg adequaat antwoord en tips. De dame aan de lijn wist inhoudelijk waar ze het over had.

Assortiment
Ruimschootse keuze!

Aanbeveling
"3 tienen" zegt genoeg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joomar1611 29-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, snel te doorlopen

Service
's Avonds besteld en de volgende dag in huis met track en trace te volgen

Extra toelichting
Fijn dat je tot laat kunt bestellen en het toch de volgende dag in huis hebt. Keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P314 29-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de website, bestellen gaat snel.

Service
Goede informatie voorziening. Mijn product was niet op voorraad, kreeg een mail met verwachte levering en dat klopte precies.

Assortiment
groot aanbod, tegen goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joanne Tacx 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product wat ik nodig had was makkelijk te vinden met een duidelijke beschrijving erbij. Na het bestellen was alles zeer vanzelf sprekend naar de betaling toe.

Service
het gekochte product was snel in huis en goed verpakt verzonden.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en hebben duidelijke beschrijvingen erbij zodat je precies weet wat je koopt.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan anderen, Dit omdat ze mooie prijzen hebben en een duidelijk overzicht.

Extra toelichting
Ik heb een zeer goede beoordeling gegeven, omdat ik vond dat de prijzen mooi waren, er duidelijke beschrijvingen waren en alles netjes en snel afgehandeld was. dank jullie wel voor deze bestelling en anderen zullen zeker volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Warnaar 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en snel te bestellen

Service
Tot nu toe geen gebruik hoeven maken van de service alles is naar wens

Assortiment
Ruim assortiment met bijpassende producten onder de aandacht brengend bij je nieuwe aankoop

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Extra toelichting
Het is de 2e maal dat ik een bestelling gedaan heb en beide waren goed. De eerste keer was een product niet meegeleverd maar na 1 telefoontje werd het gelukkig afgeleverd. Dat noem ik klantvriendelijk !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

V1stra 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige webshop met goede rubricering, heldere keuzemogelijkheden in de menu's en duidelijke instructies.

Service
Snelle levering, volgens de afspraak en snel geld retour bij retour-levering.

Assortiment
Veel keuze ook bij de occassions en nette prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Be2234 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gewenste product was makkelijk en snel te vinden. De getoonde informatie was helder en volledig.

Service
Goed, snelle levering.

Assortiment
ruime keuze in het vaskgebied

Aanbeveling
Dit was mijn tweede bestelling. Allebeide bijzonder vlot en correct verlopen. Een aanrader.

Extra toelichting
Beoordeling spreekt voor zich. Uitstekende webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleenderoode 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk uit het assortiment te kiezen voor als weet wat je wilt hebben nog makkelijker

Service
tot nu toe niet echt nodig gehad, de bestelde producten zijn immers op een veilige en snelle manier geleverd.

Assortiment
voldoende keus en vergelijkings gemak

Aanbeveling
als je een snelle levering wilt hebben zeker, er is keus genoeg.
bij vragen kan je altijd online terecht
en er is ook een fantastische winkel

Extra toelichting
een winkel waar ik als ik dingen wil hebben goed terecht kan, ook voor profs lijkt me het uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David Ankers 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Helaas was er een verkeerde item in het en nam een paar e-mails om het uit te zoeken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 29-11-2013

Beste David,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij gaan uitzoeken wat er verkeerd is gegaan en u dan een passende oplossing bieden. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

DejanG 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very satisfied with the camera

Service
Fast, on time, excellent, beyond expectations

Extra toelichting
Overall very happy with the experience with cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StuBu 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten makkelijk vindbaar en snel geleverd.

Service
Voor echt specifieke vragen over professionele producten zijn er enkelen die de antwoorden kunnen geven.

Assortiment
zeer compleet. Graag zie ik nog meer tweedehands professionele apparatuur in de verkoop.

Aanbeveling
Omdat ik zelf prima tevreden ben.

Extra toelichting
De producten op de webshop zijn makkelijk te vinden en het assortiment is zeer compleet, ook voor mij als professioneel fotograaf. Hoewel sommige producten duurder zijn dan de concurrent weet ik dat het altijd netjes wordt afgehandeld en nog belangrijker, snel wordt geleverd. U begrijpt dat als de prijs sterk verschilt ik overweeg om dit product elders aan te schaffen. Ik hoop alleen dat jullie het tweedehands aanbod wat meer uitbreiden met professioneel apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gebruiker30001 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fototovenaar 28-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot assortiment, ook ik in de fysieke winkel (Urk).

Service
verkoopmedewerker verschafte deskundig advies.

Extra toelichting
Deskundige medewerkers en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bennink 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site

Service
vraag, toegevoegd aan de bestelling, werd vlot beantwoord

Assortiment
ruim

Extra toelichting
goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FP79 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Wiersma 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen enkel probleem, overzichtelijk, snel.

Service
Ik ben al eens in de winkel geweest waar ik uitgebreid ben geholpen destijds. Professioneel, duidelijk, vriendelijk.

Assortiment
Prima aanbod en in mijn geval (flitser) scherpste prijs.

Aanbeveling
Geen bezwaren.

Extra toelichting
Prima winkel, vooral de snelheid was top. 's Avonds besteld, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

newmikey 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Enigzins misleidend want ik wist wat ik wilde mar de winkel is logisch opgezet, betaling en verzending goed geregeld en uitgelegd.

Assortiment
Alles beschikbaar en het meeste op voorraad.

Aanbeveling
Was, na meerekenen van alle kosten de beste prijs maar ook nog eens een gewone winkel en niet slechts een postbus.

Extra toelichting
De winkel heeft een naam hoog te houden (staat op diverse fotografiefora goed bekend) en doet z'n reputatie gewoon eer aan. No-nonsens. Verpakking en levering waren gewoon prima in orde, prijs was goed te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique1972 27-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg makkelijk om vanuit je luie stoel iets te kunnen bestellen

Service
Ik had een vraag over de bestelling, krijg hier gelijk een reactie op, super!

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
mooie site en prima winkel

Extra toelichting
ben erg tevreden over de snelheid dat ik het product in huis had. En de reactie van het personeel ging ook als een speer, erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FtD2 27-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure

Assortiment
Zeer ruim assortiment, ook veel assessoires

Aanbeveling
Goedkoop, snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan W. H. 27-11-2013

Algemene score

6,8

Service
1 produkt prima geleverd. Het andere produkt kwam niet, navraag gedaan 'iemnd anders had op hetzelfde moment hetzelfde produkt besteld'we gaan hem alsnog in bestelling nmemen. Zwak!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 28-11-2013

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan direct even na wat er is misgegaan en komen met een passende oplossing. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

a.c.v.228 27-11-2013

Algemene score

10,0

Gemak
mooi dicht bij

Service
gewoon geweldig

Assortiment
slaag altijd om dat het steeds op vooraad is

Extra toelichting
gewoon zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijsen14 27-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, what you see is what you get.
We moesten wel even wachten op ons product, maar was zeker de moeite waard.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en professionele omgang, duidelijk verstand van zaken vergeleken. Bij de betaling op de iPad ging het niet goed, dit werd goed gezien en meteen opgelost.

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Gewoon goede ervaringen mee, zeker aan te raden qua prijs.

Extra toelichting
Product inderdaad de volgende dag in huis, snelle service, top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews