cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry Splinter 12-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Even bellen en het is zo gepiept.

Service
Ik had het item snel nodig ivm
vakantie naar het buitenland.
Voor 17.00 uur gebeld, de volgende morgen per post in huis. Fantastisch!!!

Aanbeveling
Aan zoveel mogelijk mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heske van esch 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke website waar je goed alles terug kunt vinden wat je zoekt. Ook staat er duidelijk aangegeven hoe je kunt bestellen en de manieren van verzenden en welke voorwaarden er zijn. Zoals aangegeven had ik het product de volgende werkdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. de Boer-Seinstra 12-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Super toestel, gemakkelijk en snel te leren en handig in gebruik. Resultaten foto's zijn goed en vooral het kantelen van het scherm/monitor bevalt me prima en is heel handig.

Assortiment
uitgebreid assortiment en correcte en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan_1980 12-05-2014 In de winkel gekocht
Urk, Het Spijk

Algemene score

9,7

Service
nemen echt de tijd voor je bij het uitzoeken

Assortiment
Echt heel veel camera tassen

Extra toelichting
Je kan op je gemak rond kijken en alle tassen van binnen en buiten bekijken.... erg handig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco_W 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anouska 1 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

gers1977 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ja kan makkelijk een bestelling plaatsen

Service
De kleppenset was veel uitgebreider dan op de foto maar dat staat wel in de tekst aangegeven

Assortiment
uitgebreid bij producten die je kan reserveren staat helaas geen datum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle921 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was erg duidelijk. Via de zoekfunctie kon ik de producten waar ik naar op zoek was snel vinden en de onderverdeling van de producten in categorieën is erg duidelijk.

Service
Snelle en goede levering. Zou fijn zijn als er een mogelijkheid zou zijn om achteraf d.m.v. acceptgiro te kunnen betalen, zonder dat er hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Assortiment
Ruim assortiment. Alle producten die ik voor ogen had worden aangeboden en zelfs veel meer.

Extra toelichting
Gewoon super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mhhknoben 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
heb geen klachten alles hoed gegaan met de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

belcel 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
prima opvolging op diverse bestellingen

Assortiment
zeer ruim en voldoet volledig (al jaren) aan mijn wensen / eisen

Aanbeveling
ten alle tijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendry Born 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk omschreven producten en overzichtelijke webshop.

Service
Vakkundig personeel ook via de telefoon krijg je mensen met kennis van zaken aan de lijn. Geen boe-boe en bla-bla.

Assortiment
prima, ook wat prijzen betreft doe je bij deze winkel geen miskoop.

Aanbeveling
Indien Cameranu.nl het niet heeft dan pas verder kijken

Extra toelichting
Deze zaak spreek mij aan door de vlotte service en het vakkundige personeel en het brede assortiment. Prijsstellingen zijn over het algemeen goed. Is er toch iets dan lossen ze het snel op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas A. 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk en gemakkelijk. Er wordt altijd goed aangegeven wat er aan de hand is en wat je volgende stap is. Dit was mijn eerste keer en het leek als of ik het al vaker had gedaan.

Service
Het was gewoon perfect geregeld. Ik had eerst een probleem met betaling en daar kreeg ik een nette mail op terug. Daarna betaald en mijn product was binnen een dag en op tijd geleverd helemaal top dus.

Assortiment
Ik weet natuurlijk niet hoe het met andere producten zit, maar onder het gebied tekentablets vind ik alles prima geregeld. Het gene wat ik nodig was, was gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Ik raad deze winkel heel erg aan. Ze komen hun afspraken na en de site is heel duidelijk.
Ik heb 0 problemen gevonden en producten zijn goed op voorraad. Ik heb ook al direct een aantal mensen gezegd dat ze hier goedkoop en snel hun tekentablet kunnen bestellen.

Extra toelichting
Mijn product de Wacom Intuos Pen & Touch M is geweldig geleverd. Nadat ik een probleem had met mijn betaling kreeg ik een nette mail terug van CameraNu. Hierna heb ik de betaling goed gedaan en was mijn product precies op tijd geleverd binnen één dag. Top service en het product is ook super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB4 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig en snel bestelproces. Vooral het pak je gemak van TNT is handig, nog niet alle webshops hebben dit.

Service
Mail wordt snel en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Op zoek naar iets specifieks wat niet in de shop los verkrijgbaar was alleen als set. Na een mail kon het gewoon los geleverd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonCP 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima mobiele website!

Service
informatie die klopt

Assortiment
alles voor micro4/3

Aanbeveling
verschillende keren iets gekocht. altijd naar tevredenheid.

Extra toelichting
Wederom alles ok geregeld voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Petelaar 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Uitgebreide informatie en bespreken van verschillen OM e 5 en OM D e 1, nergens gevoel dat de duurste wordt aangesmeerd

Assortiment
voorselectie via site (uitgebreid assortiment) en daarna goed advies

Extra toelichting
Kom er al wat langer en vind het aardige mensen MET verstand van zaken. Prijs-kwaliteitsverhouding prima. Fijne combinatie van internet kopen met live advies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jgnh 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lailasoer 10-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, snelle betaling

Service
Had een fout gemaakt met de bestelling en kon het zo retourneren (al zou een gratis retourservice nog beter zijn)

Assortiment
verschillende merken en onderdelen voor veel soorten camera's

Aanbeveling
Prima one-stop loket voor je fotografie benodigdheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sammertje 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede winkel, groot aanbod. Goede klantenservice. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bongard 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, alles is goed te vinden en te filteren. Alles netjes volgens afspraak geleverd.

Service
Geen service nodig gehad. Levering netjes volgens afspraak en goed te volgen waar je pakket ergens is vanaf het bestelmoment

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Ik had eerst bij enkele andere webwinkels gekeken, maar overal was maar een beperkt aantal producten van mijn categorie beschikbaar. Bij jullie kon ik alles vinden wat ik zocht!

Aanbeveling
Alles is volgens verwachting gegaan! Zeer tevreden, een concurrerende prijs en voldoende info om de juiste producten bij elkaar te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famvriend 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik had een verkeerde filtermaat besteld en kon deze zonder problemen retourneren ondanks dat ik de verpakking al had geopend.

Extra toelichting
Prettig om bij vragen direct een persoon aan de lijn te krijgen die je vriendelijk te woord staat. Snelle levering en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ankzon01 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site, goede zoek funktie

Service
super snel in huis

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
zie bovenstaand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Studioflits67 10-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van huis uit bestellen.

Service
Hele goede en zeer snelle afwerkingen, zowel als op de site maar ook telefonisch.!

Assortiment
Goede en ruime keuze..!

Aanbeveling
Zeker aanbevelen, de 1e ervaring ermee en 100%

Extra toelichting
Ik kan het een ieder aanbevelen, het was kwa prijs heel goed, ook de verwerking van alles ging snel en goed..!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

May D. 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
When I read that by ordering before 23:59 cameranu would prepare the order within the same day, I thought it was just a marketing stunt: no way that was possible! Instead...I sent in my order at about 23:55; the next morning my ring bell went on at about 11:00 and it was the delivery made by cameranu.nl! The gentleman who delivered the package offered to wait until I checked the product. I have only one word about the delivery service of cameranu.nl: Amazing! Thanks guys!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulv002 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mijn bestelling was met mijn bestaande account erg eenvoudig in te voeren.

Service
Door mijn eigen fout is mijn bestelling vorig jaar retour afzender gegaan. Deze werd kostenloos opnieuw verzonden met het juiste adres.

Assortiment
Prima, ik zoek op Internet via Kieskeurig wat ik nodig heb en weeg de prijs en de beoordeling van de Webshop mee in mijn keuze. CameraNU is al een aantal keren de beste keuze geweest.

Aanbeveling
Betrouwbaar en zeer snel! Vorige week om 22:00u besteld en de volgende dag om 11:00u in huis!

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Oosterink 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke snelle en complete website.
Eenvoudige manier van bestellen.

Service
Snelle levering. De volgende dag goed verpakt ontvangen.

Assortiment
Vrijwel altijd de gewenste producten te vinden.

Aanbeveling
Op basis van voornoemde gemak, service en assortiment een aanrader voor collega fotografen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert12345678 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon makkelijk product vinden

Service
22:30 besteld, volgende ochtend 11:30 binnen!

Assortiment
Ik weet geen brder assortiment in NL te vinden op fotogebied

Aanbeveling
Heb paar keer prima ervaringen gehad

Extra toelichting
De website is nu prima in orde - brede keuze en meestal laagste prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis1979terpstra 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld en de dag ernaa al in de bus!

Service
Prima gedaan allemaal.. snoepjes, extra info en jawel, ze (jullie) hadden het toestel ingepakt ivm dat het een kadootje was voor mijn vriendin! erg tevreden!

Assortiment
alle camara's aanwezig.. top site. meen ik.

Aanbeveling
ook prijs was goedkoper, dan in de andere webwinkels. Wellicht pakken die niet eens in!

Extra toelichting
Alles goed verzorgd en snel geleverd. Zelfs inpakken was erg leuk gedaan. Snoepjes erbij in het doosje.. allemaal mooi snel en niet ingewikkeld.. zoals ik het gewoon wil. Toppers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos van Haaren 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis bestellen en betalen. Daarna een dag wachten en ermee werken

Service
Snelle werkwijze en levering

Assortiment
Alles waar ik mee werk is of op voorraad of word snel nagezonden.

Aanbeveling
Ik heb regelmatig contact met anderen fotografen en geef ze dan het adres van cameranu.nl

Extra toelichting
Het laats bestelde product was voor een ander. Ik heb haar heel actief aan het werk gezien en heel gelukkig gezien

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PepieW 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site!

Service
na bestelling email ontvangen met orderstatus, factuur en link met track en trace nummer. Duidelijke communicatie vanaf cameranu.nl

Assortiment
ruim assortiment, alles staat duidelijk aangegeven op de site.

Aanbeveling
zou zeker deze winkel aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over deze winkel, op de site vind je snel wat je zoekt. Prijs is prima en in mijn geval is de lens die ik besteld had super verpakt en afgeleverd. Voor het gemak, prijs en afhandeling van de bestelling zou ik zeker hier nogmaals bestellen. Je wordt ook goed geïnformeerd via email over de status en aflevering van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddyvp 08-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site waar je zeer snel alles kan vinden.
Zeer helder bestelproces

Service
Er wordt zeer snel geantwoord op je vraag via email
Zeer snelle levertijd

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment aan concurrerende prijzen

Aanbeveling
Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Dit is volgens mij een van de beste winkels die je kan vinden. Alles klopt, de site ,de service , het assortiment en de prijzen zijn bij de goedkoopste, kortom een topwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V. Lodewijks 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt op de website gemakkelijk zoeken en als je niet kunt vinden ben je met 1 telefoontje zo geholpen.

Service
Aan de telefoon maar ook in de winkel nemen de medewerkers alle tijd voor je en als er iets gerepareerd moet worden wordt je fantastisch op de hoogte gehouden.

Assortiment
Alles is hier te vinden zowel voor professionals als voor hobbyisten.

Aanbeveling
Dit heb ik enkele keren gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorit86 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
het retourneren van een product leek wat omslachtig maar dit bleek uiteindelijk mee te vallen. Kopen ging eenvoudig en de zending werd snel verzonden (track&trace beschikbaar)

Service
Bijna onmiddelijk een reactie op mijn vraag per e-mail over retourneren, ik werd goed op de hoogte gehouden over de retournering en had binnen 3 dagen het geld terug op mijn rekening.

Aanbeveling
Voornamelijk door de snelle reactie op mijn e-mail en de goede communicatie zou ik hier vaker kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Frans J.M. van Dijk 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk te vinden! Het bestellen, registreren, betalen enz. gaat eenvoudig zoals het een goede webshop betaamd.

Service
Uit de veelheid van geheugens kon ik de juiste niet snel vinden. Eén telefoontje en ik kreeg de artikelcode van het betreffende product. Dit ingevoegd in het vak 'zoeken' en Klaar-is-Kees!

Assortiment
(erg) Uitgebreid en up to date.

Aanbeveling
Prima snel en betrouwbaar. Dit laatste weegt voor mij zeer zwaar.

Extra toelichting
Het moge duidelijk zijn dat ik tevreden ben. Ik zal Camera.Nu zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf1946 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de site het artikel uitgezocht, toen we de lens kwamen halen lag deze keurig gereed

Service
Er werd meegedacht door de betreffende medewerker, we werden keurig geholpen, waarbij de medewerker alle tijd nam.

Assortiment
Alles was keurig uitgesteld en overtrof mijn verwachting

Aanbeveling
I.v.m. het ruime assortiment en de vriendelijke deskundige bediening.

Extra toelichting
We dachten een grote hal in een industrieterrein, doch het was een keurige overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANEMO-ONE 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Dikke vette prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors Frans 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
een paar muisklikken ...

Assortiment
kwam nog allerlei nuttige dingen tegen

Aanbeveling
waarom niet?

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RudieV 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed heldere website

Service
zoals beloofd, op tijd geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
betrouwbaar en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dimitri5791 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke site, goede indeling en goede informatie

Service
Uitstekende communicatie

Assortiment
Als camera.nu het niet heeft is het er niet.

Aanbeveling
Snel, uitgebreid en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vonneke85 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteitverhouding en veel keuze. Berichtgeving over status bestelling ook zeer prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sara91234 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Ging heel snel en simpel allemaal. En geen verzendkosten, dat is ook fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Menno48 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je zoekt is het ideaal om in de webshop te bestellen

Service
Perfect snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, helemaal goed

Aanbeveling
Zowel voor de amateur als prof kun je te kust en te keur

Extra toelichting
CameraNu is een prettige zaak om je spullen te kopen . Ook in de winkel krijg een goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameraman1950 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht wat in huis is en wat niet, aanwijzigingen voor betalen en meteen een mail als het geld ontvangen is en het pakje de deur uit

Service
Telefoon snel beantwoord en duidelijk antwoord ontvangen niet steeds toets dit of dat
Super

Assortiment
Groot en duidelijke foto's wat voor welke merken etc.
Erg goed.

Aanbeveling
Aan iedereen aanbevelen, als wij goed geholpen zijn vertellen wij dat graag tegen iedereen.
Mond tot mond en ervaring werken altijd.

Extra toelichting
Zou meteen weer bij jullie bestellen als ik in de toekomst iets moet hebben voor deze camera of voor een andere. Assortiment is groot met duidelijke foto's en correcte afhandeling waar je van op aan kunt. SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guusjes 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is gemakkelijk verlopen tijdens het bestellen van mijn samsung nx300 camera het eenige min puntje vind ik dat als ik met me mobiel op de site wou dat wel erg lastig ging zo kon ik geen terken in het zoek vakje in vullen

Service
De service was prima alleen toen ik belde kreeg ik de indruk dat degene aan de telefoon niet goed wist wat hij met mijn vraag aan moest en wat hij moest we zijn er wel uit gekomen en degene was wel vriendelijk aan de telefoon

Assortiment
erg veelzijdig assortiment geen commentaar

Aanbeveling
de service was goed de bestelling was snel geleverd en het ruime assortiment keus is zeker de doorslaggevende factor

Extra toelichting
De service was goed de ruime assortimentskeuze is heel erg prettig veel fotos bij de producten vind ik ook fijn zo kocht ik een tas bij me camera en kon ik aardig inschatten hoe groot die was omdat er op de foto een man met de tas stond. De bestelling was er snel het was goed ingepakt ik ben tevrede. Het eenige dat jullie zouden kunnen verbeteren is de toegankelijkheid via de mobiel op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Slaperstil 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit huis heb ik een artikel besteld.

Service
De medewerkster kon direct op al mijn vragen beantwoorden

Extra toelichting
Een goede kwaliteit/prijsverhouding. De bestelling werd direct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark.S 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ik wist welk merk en soort camera ik wilde kwam ik snel bij het juiste produkt uit

Aanbeveling
Supersnelle levering en duidelijke website, veel op voorraad

Extra toelichting
Goede webwinkel met snelle levering,om 22:20 besteld dag erna in huis.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

GvLuttikhuizen 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan00 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Een nieuwe klant 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het plaatsen van een bestelling was erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Service
Nette statusupdates via de mail. Verder bied de site ook voldoende informatie.

Geen persoonlijk contact gehad met de winkel. Hier kan ik dus niks over zeggen.

Assortiment
Een breed assortiment gerelateerd aan cameraproducten voor een goede prijs.

Als je een cameraproduct zoekt dan zit je bij CameraNU goed. Voor andere producten kun je beter bij de winkels met een minder specifiek assortiment kijken.

Aanbeveling
Nette afhandeling van de bestelling. Zelfs mijn goedkope product was aangetekend verzonden in een ruime verpakking. Erg netjes allemaal.

Al zou ik wel graag een goedkopere verzendmethode zonder aangetekende verzending zien. Dat scheelt toch weer een beetje op een goedkoper product.

Ik kan CameraNU op basis van mijn ervaring aanbevelen.

Extra toelichting
Erg prettige winkel om iets bij te bestellen. Dingen zoals statusupdates en het bestelprocess zijn goed geregeld en je vind er juist de cameraproducten die je bij de algemene elektronica zaken niet vind.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BramHeuvel 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Erg goede winkel, niet te duur en een groot assortiment, vriendelijke bediening !

Extra toelichting
Gewoon een goede online winkel, ik zo het iedereen aanbevelen ! snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Parree 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel telefonisch bereikbaar.
met goede adviezen.

Service
met goede adviezen en zeer beleefde medewerkers.

Assortiment
bijna alles verkrijgbaar.

Aanbeveling
aan al mijn kennissen.

Extra toelichting
Het is in een woord Topkwaliteit en Hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews