cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23791 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2269 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emilio42 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het gezochte was makkelijk te vinden.

Service
De bestelling verliep uitstekend en werd snel geleverd.

Assortiment
Erg uitgebreid.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet2312 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk website met handige wijze van bestellen.

Service
Zeer snelle en correcte bezorging.

Assortiment
Ruime keuze met iets voor ieders portemonnee.

Aanbeveling
Zou de winkel zeker aanbevelen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Mooie solide 'umbrella swivel'. In het scharnier is een soort vertanding aanwezig die voorkomt dat de paraplu wegzakt, zoals bij andere goedkopere swivels. Het is een slim ontwerp voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b goed 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te zoeken

Service
binnen 2 dagen in huis

Assortiment
groot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hebro48 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gekocht AF-s Nikkor 55mm-300mm
1:4.5-5.6 GED, deze past op mijn camara Nikon D5200. Een geweldige lens en in automaat functie maak ik snel geweldige foto's.Ik ben hier erg blij mee

Service
Zeer nette behandeling. Ik wilde eerst een verloopring voor mijn Nikon D5200 hebben naar M42 toe (Dit ivm mijn grote assortiment lensen met M42 draad(ookwel P-draad genoemd)Helaas worden de lensen niet herkend door mijn Nikon. Blijkt deze serie die mogelijkheid niet te hebben. Ik werd deskundig geadviseerd en daarom knoop doorgehakt en eerder ge-noemde lens gekocht.Nu lens bereik: standaard lens Nikkor 18-55mm +lens Nikkor 55-300mm. Samen met 2 voorbeide lensen B+W filter en UV filter + zonnekap. Werkt allemaal soepel en voldoet aan mijn eisen. Bedankt medewerker van camaraNU.nl en ben blij de moeite te hebben genomen,om op advies van een vriend, vanuit Purmerend naar Urk te komen voor een persoon-lijke uitleg en advies.

Assortiment
Al het materiaal wat ik nodig had voor mijn camara kon men zo uit het magazijn, c.q winkel halen

Aanbeveling
Zie mijn bevindingen bij gemak/service en assortiment

Extra toelichting
Het is een fijne winkel om voor de 1e maal persoonlijk naar toe te gaan. Dan zie je dat je door ervaren en serieuze medewerkers te woord wordt gestaan en vooral als klant wordt behandeld. Is toch net even anders dan kopen via internet. Toch zal ik nu ik weet hoe men met je als klant omgaat en de nodige zorgvuldigheid besteedt aan het product (wat ik gezien heb) ook per internet bestellen. Mijn vriend bedankt dat hij mij attendeerde op CamaraNU.nl en CamaraNU.nl bedankt voor jullie service en hou dit vast. Proficiat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton14 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, goede prijzen en snelle verzending.

Assortiment
Als je hier niet slaagt, slaag je nergens.

Aanbeveling
Zie bovenstaande argumenten.

Extra toelichting
Prima website en fysieke winkel, jammer dat het voor mij te ver weg is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

acer4321 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Voor de personen die zouden bestellen,kan ik jullie cameranu.nl zeker aanraden, zeer goede service en op tijd geleverd, proficiat aan het hele team. groeten xxxxx Belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bwes 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website werkt goed, af en toe zou ik meer willen filteren om sneller te vinden wat ik zoek.

Service
Goede klantenservice, telefonisch bereikbaar.

Assortiment
Vrijwel alles in het assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan bij vrienden.

Extra toelichting
Ik ben voornamelijk tevreden over de snelle levering en assortiment. De website werkt goed maar heeft ruimte voor verbetering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jikke Kampen 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Begin deze maand een camera inclusief accessoires gekocht. Groot assortiment, vriendelijk personeel met ontzettend veel kennis. Weten echt te vinden wat bij jou past! Alles op voorraad, van body tot accessoires, van amateur tot professioneel materiaal!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenie Blanker Boer 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima service en erg vriendelijk contact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman uit Den Haag 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend verzorgde site.

Service
Supersnelle levering!

Aanbeveling
Betrouwbare site.

Extra toelichting
Een goede zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark49 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk website en goede omschrijving van het product.

Service
Niet nodig gehad aangezien het product probleemloos arriveerde.

Assortiment
Voor wat ik zocht was het assortiment voldoende.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste bestelling en dat is goed bevallen.

Extra toelichting
De voordelen op een rijtje: Duidelijke website, Goede communicatie na de bestelling over de status van de bestelling. Snelle levering (zondag besteld en dinsdag in huis) Goede prijs, niet de goedkoopste maar wel van de webshops waar het product op voorraad was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert de vogelaar 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super makkelijk vanuit de luie stoel bestellen.

Service
Afspraak =afspraak en dat komen ze keurig na.
Gedane bestelling is via track and trace eenvoudig te volgen.

Assortiment
Superveel artikelen met een ruime keuze.

Aanbeveling
Winkel is prima bevallen en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm Oerlemans 22-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Is via de webshop zeer makelijk

Service
Had de verkeerde vervoerder aan gevinkt en werd er op gewezen dat het ook anders kan

Assortiment
Heeft een zeer groot assortiment

Aanbeveling
Kom op tijd aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pscmaas 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website zit goed in elkaar, het is makkelijk om de gewenste producten te vinden.

Service
Ik had een product vergeten te bestellen. Telefonisch contact gehad, waarbij ik direct iemand aan de lijn kreeg, en het artikel is apart opgestuurd zonde extra verzendkosten.

Assortiment
Ruim assortiment, duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Gewon uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasperpluim 22-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Had een fijne Lowepro tas waar na een paar jaar (!) enkele stiksels van de schouderband loslieten, bij cameraNu nagevraagd of dat nog te repareren was. Had de bon niet meer maar stond nog in het systeem bij cameranu, binnen een week kreeg ik een nieuwe inmiddels nieuw model tas thuisgestuurd. Echt fantastische service!!

Aanbeveling
Goede service en prachtig assortiment, tevens mooie fysieke winkel bij Urk met aardig en goed personeel

Extra toelichting
Had een fijne Lowepro tas waar na een paar jaar (!) enkele stiksels van de schouderband loslieten, bij cameraNu nagevraagd of dat nog te repareren was. Had de bon niet meer maar stond nog in het systeem bij cameranu, binnen een week kreeg ik een nieuwe inmiddels nieuw model tas thuisgestuurd. Echt fantastische service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs 28 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
rustig kijken onder genot van een kop koffie

Service
zeer deskundig personeel dat rustig de tijd neemt, en goed advies geeft

Assortiment
veel onder een dak.
van te voren voorraad te chekken

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
zeer tevreden bij aan koop van niet goedkoop produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnnnnnn 22-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed toegankelijke, overzichtelijke website met een enorm assortiment.

Service
Heel snelle levering, waarbij je uit verschillende bezorgopties kunt kiezen.

Assortiment
Enorm groot, zelfs de vakfotograaf slaagt er met gemak, ook als het bijvoorbeeld om niet alledaagse studioapparatuur gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. van de Pol 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen ging snel en eenvoudig

Service
Concurrerende prijzen. Gekocht product was op veel andere plekken duurder

Assortiment
Verschillende merken

Aanbeveling
Zal cameranu zeker nog eens gebruiken en ook aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen ijpelaar 21-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle verzendtijd en vrij makkelijke site goed geordend.

Service
Goede service aardige klantenservice

Assortiment
Het is uitgebreid maar zou zeker nog verder kunnen worden uitgebreid. Vooral in de categorie filmen met DSLR.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Cameranu.nl. Ik heb eigenlijk geen enkele kritiek als behalve het assortiment dat begrijp me niet verkeerd al aardig groot is maar (altijd) nog groter kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Skipper H 21-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gemakkelijke website

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Bestelling, betalen en levering verliepen zonder problemen.

Extra toelichting
Gewoon probleemloos een product gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ingridfaro 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond vrijwel direct het artikel dat ik zocht met een duidelijke omschrijving en kon moeiteloos bestellen en afrekenen.

Service
Het artikel was op voorraad en ik kreeg de volgende dag al een mail met verzendgegevens. Na 2 dagen had ik mijn artikel al in huis.

Assortiment
Ik zocht een accessoire voor een vrij oude camera, deze vond ik vrij snel op de site. Ook zag ik daarbij dat bij het zoeken naar mijn artikel er veel zoekresultaten waren en veel merken om te selecteren dus ik kreeg de indruk dat er ruime keuze is uit een groot assortiment.

Aanbeveling
Ik denk dat deze site veel artikelen aanbiedt en dat er ruime keus is in merken en producten, grote kans van slagen dus.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring op cameraNU.nl en kom hier zeker nog een keer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Eigenraam 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website. Gewenste spullen zijn zo snel en gemakkelijk te vinden en te vergelijken.

Service
Bevestigingsmail, goed verpakt en binnen een dag geleverd.

Assortiment
Bij veel andere aanbidders was de flitser uitverkocht. Bij Cameranu was deze op voorraad.

Aanbeveling
Scherpe prijs, snelle correcte levering en een duidelijke internetsite.

Extra toelichting
Scherpe prijs, snelle correcte levering en een duidelijke internetsite.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter van maastrigt 21-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
internet

Service
snel

Assortiment
alles aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo Dopheide 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kan bijna niet voorstellen hoe dit nog eenvoudiger zou kunnen, bestellen is echt eenvoudig

Assortiment
Al ik het hier nit vind dan wordt het wel heel lastig om het überhaupt ergens te kunnen vinden.

Aanbeveling
Voor mij altijd mijn eerste keus , groot assortiment kundige mensen en een geode prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertA85 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg makkelijk, de zoekmachine helpt je met suggesties. Dus het is puur een kwestie van een paar klikken.

Service
Heb netjes mailtjes binnen gekregen waar alle stappen bevestigd worden. Betaling binnen tot pakket is onderweg incl. track en trace.

Assortiment
Erg breed assortiment op DSLR foto en videogebied. Ook van minder bekende merken, waar ik in de toekomst graag video reviews van zie. Ben nieuwsgierig naar de kwaliteit van deze producten.

Aanbeveling
Aan iedereen met een DSLR of één wil. Ben je nieuw of wil je uitbreiden, hier is genoeg te vinden.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste aankoop bij CameraNu. Heb van te voren gekeken naar beoordelingen van andere mensen en naar keurmerken. Dit zag er allemaal prima uit. Mijn aankoop is netjes afgehandeld en mijn pakketje kwam binnen 24uur netjes ingepakt binnen. Een dikke 8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kerstoma 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
hoefde niet allerlei winkels af te lopen

Service
ben vriendelijk en zeer snel geholpen

Aanbeveling
zie bovenstaande gegevens bij service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith Koster 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen op de website zijn snel en gemakkelijk te vinden. Er staat veel en duidelijke informatie over het product. Goede foto's en goed omschreven wat geleverd wordt.

Service
Winkel goed bereikbaar. Prima advies gekregen bij de aanschaf van een camera en lens.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Veel keuze, snelle website, goed advies.

Extra toelichting
Goed advies, groot assortiment. De winkel is zeker de moeite van de reis naar Urk waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold-81 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Duidelijke website, duidelijke info over producten, duidelijke communicatie (bevestiging en status order), snelle en nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjs1976 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het staat allemaal duidelijk aangegeven.

Service
Snelle levering. Super tevreden!!!

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Duidelijke site
Snelle levering
Veel keus

Extra toelichting
Erg tevreden over de service. Binnen 24 uur had ik het product al in huis. Moest wel achter de chauffeur van Post.nl aan fietsen. Was namelijk net aan de deur geweest. Maar niemand was thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zuudje 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is een overzichtelijke webshop. Duidelijke categorieën. duidelijke bestel procedure.

Service
Mocht je iets niet vinden op de site, een telefoontje naar de klantservice en je krijgt een artikelnummer. Handig om gelijk in de site in te vullen je hebt het binnen. Duidelijke track & trace van het pakketje.

Terugsturen van een pakket is ook goed mogelijk. Bestelling terug gestuurd en krijg je netjes een ontvangst email.

Assortiment
Iedereen heeft zijn eigen voorkeursmerk. Ze hebben hier eigenlijk alle topmerken. Ideaal voor de hobby en prof fotograaf.

Aanbeveling
Ze zijn erg behulpzaam. Moest een onderdeel voor mij Rode Stereo mic hebben, met het sturen van foto's is het gelukt. Zij hebben voor mij contact gelegd bij leverancier en heb gratis!!! het onderdeel ontvangen.

Extra toelichting
Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul_020 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Zowel telefonisch, per e-mail en via chatfunctie!
Voor 22:30 is écht volgende dag in huis en 'gratis'.

Assortiment
Ruim voldoende op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gradje34 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny68 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met ruime keuze. Eenvoudige menukeuzes om bestelling af te kunnen ronden.

Service
Bestelde item keurig verpakt binnen twee dagen thuis bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze waarbij ook binnen de productgroep diverse combinaties te maken zijn.

Aanbeveling
Ruime keuze in combinatie met goede prijs/kwaliteit verhouding en bestelgemak.

Extra toelichting
Zie bovenstaande afzonderlijk genoemde aanbevelingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emil ter Horst 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet, goede website, dus erg gemakkelijk.

Service
Erg goed pre- en after-sales

Assortiment
alles wat ik nodig had

Aanbeveling
een klein administratief foutje was zo verholpen. bleek later niet eens te kloppen (sorry). Prima shop, fijne service, mooie winkel in Urk!!!

Extra toelichting
Prima shop!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mauilse 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet vandaag besteld, morgen in huis. Makkelijker kan toch niet?

Assortiment
Het assortiment is prima!

Aanbeveling
Ik ken geen betere camera webshop.

Extra toelichting
Fijne webwinkel, goede service, snelle levertijd. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JohanEi 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen, bestellen en betalen is zeer professioneel opgezet

Service
telefonische beantwoording van vragen was stipt

Extra toelichting
Gewoon een goeie internetwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jailman 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de betrouwbare site kan ik vanuit mijn "luie" stoel kan bestellen en ik vind meer dan voldoende informatie / reviews over de door mij (eventuele) aankoop.

Service
Ik vind het prettig dat, als ik vóór 22:30 uur betaald heb, de andere werkdag mijn bestelling al in huis heb. Kan op de site zien of het artikel voorradig is.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende, zowel merkartikelen als vervangende merken van goede kwaliteit.

Aanbeveling
Camera Nu is een betrouwbare zaak, die correct werkt. Zij zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen.

Extra toelichting
Voor mij is er maar één online fotozaak en dat is Camera Nu.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Antoon P 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop heeft zeer ruime keus. Product groep is makkelijk te vinden. Div. filter en sorteer mogelijkheden om keuze te verfijnen. Makkelijk en snel te doorlopen bestelproces.

Service
Zeer snelle levering, 's avonds besteld, de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim assortiment, veel productgroepen. Per productgroep veel diversiteit en een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Grote keuze, scherpe prijs, snelle levering.

Extra toelichting
Web shop die aan de verwachting voldoet. Veel keus, scherpe prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan12* 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keus snel kunnen maken na advies via mail

Service
Snelle levering en goede garantie

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Professioneel en klantgericht personeel

Extra toelichting
Een professioneel bedrijf dat altijd naar de klant luistert en meedenkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foxtrot77 20-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
GGoede website

Service
SSnelle reactie oop mail van de helpdesk

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lukas1974 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een ruim assortiment en snelle levering, ik zou het zeker aanraden hier je camera benodigdheden te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xylofoon 19-12-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Goede site, kan alleen nog overzichetelijker

Service
Snelle levering

Assortiment
Artikel op voorraad en voldoende keuze

Aanbeveling
Snelle respons

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henk Diepeveen 1950 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel via Internet bereikbaar met overzichtelijk aanbod en goede prijzen en goede info.

Service
bestelling wordt direct bevestigd, makkelijke betaling met i-deal, betalingsbevestiging volgt ook direct en de leveringsbevestiging volgt binnen 10 minuten. De aankoop wordt binnen 24 uur afgeleverd.

Assortiment
goed breed assortimentvanuit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Direct aanbevolen, simpel, juiste prijs, goed en snel

Extra toelichting
Ik wil geen andere leverancier meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud_EOS 19-12-2013

Algemene score

8,7

Gemak
Keuze was gemaakt, bestellen verliep zonder hindernissen.

Service
Er was weinig service nodig maar emails over bezorging werden op prijs gesteld

Assortiment
Mijn keuze was gemaakt maar als ik prijsvergelijk doe komt CameraNU altijd wel met artikel.

Extra toelichting
Kan CameraNu.nl aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F van Zanten 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik gaf in wat ik zocht en kreeg meteen, wat ik gevraagd had, zonder dingen die ik niet gevraagd had.

Service
's Avonds om 22.00 uur besteld en 's morgens al in huis.

Assortiment
Tot nog toe heb ik alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ze maken waar, wat ze beloven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria Bax2 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Volgend dag in huis, verder geen probleem geweest :)

Assortiment
Ruime asortiment

Aanbeveling
Snelle levering scherpe prijzen. Alles loopt heel vlot :)

Extra toelichting
Fijne webwinkel dat je goed kan vertrouwen. Op voorraad volgend dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf12345 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop, makkelijk bestellen en betalen.

Service
Snel geleverd en uitstekende helpdesk voor vragen.

Assortiment
Jullie hadden dat wat ik zocht op voorraad.

Aanbeveling
Ik zou deze site aan iedereen aanraden, vanwege het ruime assortiment, de snelle levering en de uitstekende helpdesk.

Extra toelichting
Een duidelijke, overzichtelijke webshop. Bestellen is makkelijk en er zijn voldoende betaalopties. Een groot assortiment en snelle levering. Bovendien is de service uitstekend. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 46 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNu heeft een zeer duidelijke website. Ook het bestelproces verliep probleemloos. Ik was dit al gewend bij eerdere bestellingen. Ze krijgen van mij een 10+.

Service
Nu geen gebruik hoeven te maken van hun service. Maar in het verleden wel eens. Was toen uitstekend.

Aanbeveling
Ervaar CameraNu als een topverkoper.

Extra toelichting
Ik had i.v.m. de overgang naar Windows 7 een nieuwe scanner nodig. Meteen naar de website van CameraNu gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marzzz69 19-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Online besteld, betaald en gekozen voor verzending, besloot daarna het toch op te halen. ongevraagd werden de verzendkosten teruggeboekt. Erg netjes gezien ze de order al klaar gemaakt hadden voor verzending

Aanbeveling
goede voorlichting, neem wel de tijd want het was erg druk toen ik er was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ggerbenn 19-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Aanklikken, klaar

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
Zeer ruime keus

Extra toelichting
Heel eenvoudig, zeer snelle levering. Lage bezorgkosten, boven 100 euro zlefs gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews