cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23824 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2255 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met een goede zoek functie. Na zoekopdracht diverse artikelen om te vergelijken.
Levering was uitstekend

Reageer

Eline van Beek-van Lieburg 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel, aardige medewerkers met een geweldige klantvriendelijkheid, altijd goede informatie en advies, niet gericht op hoogste prijs maar gericht op tevreden klanten en dat is dan ook wat ze krijgen.
Klanten die tevreden zijn, graag terugkomen en reclame maken voor een kwaliteitswinkel.

Reageer

Paul 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor camera's en bijkomende accessoires een prima winkel, eerlijke prijs en goed advies indien gewenst. Het assortiment is uitgebreid en eenvoudig te bekijken.. Goede vergelijkingsmogelijkheden.

Reageer

Dana 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel blij met de ruime keuze uit producten en de snelle levertijd! Had het de volgende dag in huis

Reageer

Vertaalwerk met passie 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top klantenservice, mega snelle levering en goed advies. Cameranu.nl is zeker een aantader.

Reageer

Roel 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede keuze aan artikelen, deskundig advies bij aankoop en een goede klantenservice.
Bij de winkel in Urk is er zelfs de mogelijkheid om op je gemak buiten wat proeffotos te maken van de polder of voorbijkomend verkeer
Via de webshop bestelde artikelen snel en goed verpakt thuisbezorgd.met track-and-trace.

Reageer

Ria 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site. Goed advies.
Levering volgens afspraak en wens.
Alleen jammer dat geheugenkaart niet is inbegrepen.

Reageer

Flashpro 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed aanbod, goed werkende site en perfecte levertijden. En als er toch problemen zijn, reageren ze vlot en oplossingsgericht met oog voor de klant.

Reageer

Pieter 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niet duur en snel geleverd. Betaling niet mogelijk via Paypal of Payconiq app. Dan maar via bancontact, ging eerst niet goed maar klantendienst stuurde snel een link zodat ik opnieuw kon proberen, met succes deze keer. Kortom, zeer tevreden maar betalen zou makkelijker moeten gaan.

Reageer

Remco 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog nooit eerder besteld bij camera.nl, maar blijvertje.
Super snelle levering.
Ook blij met afterpay

Reageer

Helga 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede comunicatie. Duidelijke site. Goed advies. Meer weet ik niet.

Reageer

Rolf 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Yongnuo YN 50mm F/1.8 objectief

Ik ben verrast, voor deze prijs een prima objectief.
De enige “nadeel” is dat bij het scherpstellen de motor deugdelijk is te horen.

Reageer

ED 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product ontvangen zoals het beschreven staat op de website.
Super snelle levering weer

Reageer

Rene Nelemans 09-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met 'n besteld fototoestel van cameranu. nl, maak ik de mooiste foto's zeer snel, dus mijn advies aan u, ga naar cameranu.

Reageer

Peter Homan 09-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde graag gebruik maken van de aanbieding van de Manfrotto Tripod om mee te nemen op reis. Twijfelde of die mijn toestel met 150 - 600 lens kon dragen. Gebeld en uiterst vriendelijk te woord gestaan. Ik kon hem bestellen en mocht hij niet voldoen dan retourneren. Heb ok gedaan. Prachtig statief maar net te instabiel. Even gebeld over het retourneren en wederom uiterst vriendelijk geholpen. Ik kreeg tijdens het gesprek al een mail met het retour etiket. Dezelfde dag teruggestuurd en daags daarna al en bevestiging dat alles in orde was en het geld werd teruggestort. Eergisteren een mail gehad dat het geld binnen 7 dagen op mijn rekening zou staan. Alle vertrouwen dat het goed komt, super klantvriendelijk. CameraNU.nl, een aanrader.

Reageer

Jaap Wiegmans 09-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hallo ik ben Jaap en had weer eens problemen met natuur foto's maken ik heb er advies voor nodig dus via de link kontakt hulp gevraagd , met 'n paar regels wisten ze wat ik bedoelde , meestal ben ik ,n gaoot op de PC maar echte professionele hulp verhielp zorgde ervoor dat ik de juiste remote-controle bestelde !!!! Bedankt voor alle hulp !!

Reageer

Robert B 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Efficiente website, goede prijs, snelle levering binnen 24 uur, meteen aan de gang met de nieuwe scanner nadat een oude het zonder waarschuwing had opgegeven. Wat zou ik meer willen?

Reageer

Advofoto 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met de zeer uitgebreide variëteit aan foto-apparatuur in combinatie met een prima verzorgde website is Cameranu.nl de voor mij beste plek om mijn spullen te kopen. Veel in voorraad en tot nu toe altijd binnen de gestelde termijn bezorgd. Ook mijn laatste Canon-lens kwam op tijd, uitstekend verpakt en helemaal naar mijn zin voor een altijd concurrerende prijs....

Reageer

Roel Benjamins 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is betrouwbaar en goed te begrijpen, levering was snel en de stappen naar het betaal proces was uiters gebruiks vriendelijk. Ben blij met mijn product, wacom tablet m.

Reageer

Jorik 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede website, ruime keuze in verschillende categorieën voor zowel de beginnende amateur tot de professionele fotograaf.
Daadwerkelijk goedkoper dan meeste andere websites die 24 uur leveringen doen.
Zeer duidelijke en volledige informatie, een vlot vergelijkingssysteem en een zeer snelle en vriendelijke vragencontact.
Leveringen snel en onbeschadigd afgeleverd.
Enige huidige minpunt is dat de betaalmethode nog niet compatibel is met alle banking-apps.
Voor de rest zeer tevreden!

Reageer

Iet M.C. Timmermans 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en goede prijs. Contact met de helpdesk meer dan fantastisch. Voor een niet online besteller, die niet anders kon een eye opener.

Reageer

Mart 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de snelle levering, maar vooral de professionaliteit waarmee deze winkel mij bijstaat in mijn aankopen, keer ik telkens weer "terug naar Urk".

Reageer

Carlos 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn product kwam binnen 24 uur aan huis. het kwam in goede conditie extra verpakking om product doos te beschermen.
overall goede winkel ik heb 2 keer besteld en alles ging volgens afspraak.

Reageer

Bob 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top! Snelle bezorging en perfect op de hoogte gehouden. Product is netjes geleverd en keurig op tijd. Aanrader!

Reageer

Stefan 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop. Een van de betere ten aanzien van assortiment en prijzen en product informatie.

Reageer

St1300abs 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde op eigen initiatief een Gimbal. 1 letter over het hoofd gezien Past het net niet. Bellen met cameranu.nl terwijl ik aan d lijn was contact met de distributeur. "Past echt niet" , was het antwoord. Cameranu nam zonder kosten zelfs niet voor transport heen en weer de Gimbal terug. 3 dagen later geld op mijn rekening. Ongekend voor mij. Chapeau

Reageer

Mars 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl heeft een ruime keus en is scherp geprijsd. Zijn vlot in de bezorging en geven indien nodig goede voorlichting.

Reageer

Hans Veenhuis 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al sinds zo lang ze op Urk bestaan een geweldige zaak met een gigantisch assortiment en een uitstekende service!!

Reageer

Nelleke 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs. Stelt je goed op de hoogte van de vorderingen van de bestelling. Keurige en snelle levering.

Reageer

Ad de Kok 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu heeft een sukkel-vriendelijke site/en klantendienst.
Laatst had ik een stel omkeerringen nodig van Caruba.
Toen ik uiteindelijk klaar was, bleek dat ik de hele zwik dubbel besteld had en
kwam ik er achter dat ik toch nog wat vergeten was.
Ik dacht aanvankelijk: het was zo goedkoop; dus laat maar zitten, maar na een telefoontje met de
klantenservice na 6 uur was alles in no-time geregeld en werd het pakketje 's morgens bij mij afgeleverd!
Petje af Cameranu!!!!

Reageer

Manon 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb laatst voor t eerst bij cameranu.nl besteld en dit is mij super goed bevallen. Ik heb mijn product vergeleken met andere aanbieders, maar deze website kwam toch naar voren met de snelle levertijd en de minimale tot gratis verzendkosten.

Ik werd goed op de hoogte gehouden via mail over mijn order, de bevestiging en de verzending

Reageer

N 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst besteld in deze shop. Ging gemakkelijk en snel en dag erna geleverd. Top!

Reageer

Laura 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is heel overzichtelijk. Bij vragen helpen ze je direct en je krijgt een duidelijk antwoord. Ook is de levering super snel! Met andere woorden, hier ga ik vaker bestellen!

Reageer

Zwaan 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Product ook in goede staat afgeleverd. Prijs was ook voordelig in vergelijking met andere webshops.

Reageer

Mica Ben 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede koopervaring. Ik had, voor vertrek naar het buitenland, de Eclipse Sensor reinigingsvloeistof hard nodig. De belofte van Cameranu.nl : voor 23.59u! besteld morgen in huis klopte als een bus. Product kwam op tijd aan en kon met een schone sensor en camera op vakantie. Top winkel!!

Reageer

Samuel 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is always my safe bet when it comes to buying camera gear. Good prices, very fast delivery (I'm in Belgium) and great customer service.

Reageer

Alberto 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The website is clear and has complete information, the price is competitive, the delivery time is quick, and I'm happy with the products!

Reageer

Bianca 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele fijne webshop. Ze hebben een groot aanbod en snelle levering. Ik beveel het zeker aan!

Reageer

Tim de Vries 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede ervaringen met Cameranu.nl. Snelle levering en ook bij ophalen van producten verloopt alles soepel.

Reageer

Peter cuyper 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goeie vlotte levering ,en bij mijn weten de goedkoopste en vlotte service ,gebruiksvriendelijke site ook ,aanrader

Reageer

Ronald Jansen 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera.nu was voor mij dé winkel om mijn camera te bestellen omdat zij simpelweg een mega-groot assortiment hebben, goed aangeschreven zijn én de goedkoopste webwinkel zijn. Daarbij is dit de enige webwinkel die naast de beste prijs ook nog eens een shop-tegoed van €50 cadeau deden! Voor mij dus de nr.1 online fotowinkel!

Reageer

Maria 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind Cameranu.n;l een betrouwbare winkel. Je kuntook altijd met een vraag bellen, als je ergens over twijfelt . Hele fijne service en extra tips per mail, waarnaar je wanneer het je uitkomt rustig kunt kijken! (Zoals RAW versus of JPEG .bijvoorbeeld)
De bestellingen heb je heel snel in huis. Voor mij geen andere zaak.

Reageer

Rodero 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede keuze. Goed overzicht. Helaas gaat er iets mis met de website: overzichten lopen in elkaar over, geen oplossing gevonden.

Reageer

Arjan 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu is voor mij de webshop to go als het gaan om video en foto artikelen en toebehoren. Levertijd is altijd zoals beloofd de volgende dag en bij vragen of technische vragen is hun klantenservice vriendelijk en snel bereikbaar.

Website is overzichtelijk en je kan je artikel snel vinden. Tevens zijn er af en toe acties waar je altijd blij van wordt al zijn het kortingen of extra artikelen.

Eigenlijk heb ik verder geen klachten over Cameranu.
Mijn cijfer is 9/10

Reageer

René L 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, snelle levering en goede informatie op website👍 Aanrader

Reageer

Ed Twigt 05-03-2019

Algemene score

10,0
Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen. Prima kwaliteit en netjes verpakt. Op mijn vragen kreeg ik ook de volgende dag al uitgebreid antwoord. Dus heb ik nog een bestelling gedaan!

Reageer

Roel 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu heeft geen artikelen uit het Really Right Stuff SOAR serie in hun assortiment opgenomen.
Desondanks hebben ze alle moeite genomen om deze artikelen op mijn verzoek te bestellen.
Ze hebben een realistische leverdatum afgeven die vrij nauwkeurig was.
Wat uiteindelijk deze goede service compleet maakte, was de periodieke status terugmelding over de bestelling. Veel bedrijven laten niets tot weinig horen over de bestelstatus tenzij je er expliciet om vraagt. In dit opzicht maakt Cameranu het onderscheid. Chapeau!!

Reageer

TOP! 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl in Urk is voor mij DE winkel als het gaat om vakkundig advies en altijd de beste apparatuur voor mijn hobby!
Scherp geprijsd en de mooiste acties!
Doen!

Reageer

Hendrik 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. Snel en correct ! Kennis van de medewerkers is ongeëvenaard in deze branche.

Reageer

F. van den Hombergh 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke wordt uitleg gegeven over product en inhoud van het te verwachten pakket. Fijne webwinkel. Product snel binnen zonder betalen portokosten.

Reageer

Toon meer reviews