cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hesomesha 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian1993 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Hebben bijna alles

Aanbeveling
alles is snel. Vooral als je iets nodig hebt op korte termijn is dit geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique52 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te navigeren site

Service
Prima service met snelle verzending van bestelling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling waard.

Extra toelichting
Ik kon makkelijk mijn bestelling plaatsen en betalen. Na drie dagen had ik alles al weer in huis. Prima verzorgd. Zou zo weer iets hier bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Despereaux 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
horen, zien en kopen! zo eenvoudig is het!

Service
alles razend snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Sevenum 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke website. Zit goed in elkaar

Service
Komen hun afspraken perfect na !

Assortiment
De gezochte camera in de kleur rood was bijna nergens anders te bestellen. Hier hadden ze 'm in 4 kleuren op voorraad !

Aanbeveling
Betrouwbare zaak, goede service en uitgebreid assortiment. wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Betrouwbare zaak, goede service en uitgebreid assortiment. wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie O. 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site

Service
uitermate snelle bezorging

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
ruime keus uit div. artikelen

Extra toelichting
ben zeer tevreden over mijn bestelling van een canon lensdop ,waar ik bij verschillende winkels te horen kreeg dat daar moeilijk aan te komen was , en ook nog duur zou zijn ,zo'n 16 euro .Bij jullie was deze 9.95 ex. verzendkosten. Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.H. Rolefes 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alektubaba 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Bij aankoop camera alles vlekkeloos geregeld. Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt. Handig zijn de combi-aanbiedingen b.v. de combinatie camera met flash kaart en/of tas.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lylet 22-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, makkelijk te bestellen en snelle bezorging

Service
Prima voorlichting en service in het filiaal

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Prima filiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdie SNL 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle en overzichtelijke website. Vlotte afhandeling, en ook zeer snelle opvolging van voorafbetaling.

Service
Goede informatie over de verzending van de bestelling

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijk, met suggesties voor accessoires.

Aanbeveling
Gewoon snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arie Majoor 22-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en de volgende dag wordt het bestelde bezorgd.Prima !!!!

Assortiment
Groot assortiment, zeker omdat ik met Sony apparatuur fotografeer.

Aanbeveling
Doe ik al :-)

Extra toelichting
Prima winkel, Ik heb reeds een aantal keer besteld en alles werd de volgende dag bezorgd. Wordt keurig gemeld via mail dat het verstuurd is. Ben zeer tevreden. Ik heb bij andere winkels wel eens heel andere ervaringen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijn naam hoeft niet op de site 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ruim assortiment, duidelijke website, keurige en snelle verzending. Heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jann47 21-11-2013

Algemene score

8,2

Gemak
De goede, interessante informatie over de artikelen staat op de site, dat is niet onbelangrijk!!

Service
Bestelprocedure verliep vlekkeloos, het beloofde werd nagekomen

Assortiment
Lijkt goed, al kan ik dat misschien niet helemaal beoordelen. Nieuwe bestelingen in de toekomst zullen dit moeten bevestigen

Aanbeveling
Ik ben niet zo van het aanbevelen, maar als ik dat wel zou zijn zou ik het zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten11S 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vlinderkieker 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Groot probleem om een goed snoertje bij mijn Olympus OM-D E-5 te vinden voor besturing via smartphone. Eén telefoontje met R. en het probleem was opgelost. Betaald via iDEAL en morgen in huis.

Service
Ondanks fouten van M. hebben ze (gratis) geprobeerd mijn probleem met de klem op de statiefpoot te verhelpen. Helaas is dat niet gelukt. Gelukkig betrof het een eenpootstatief!

Aanbeveling
Ik koop mijn toebehoren overal, maar nergens ontmoet ik zulke vriendelijke en hulpvaardige mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans&Jolanda 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en je wordt uitstekend, via emails, op de hoogte gehouden omtrent de status van de bestelling.

Service
Goede ervaring gehad met het oplossen van een defect aan een camera, dat keurig via garantie van de fabrikant is afgehandeld.

Assortiment
Heb in de afgelopen vijf jaar verschillende fotocamera's en toebehoren in verschillende prijsklassen aangeschaft en ben zeer tevreden over het assortiment en de zeer concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HK_2 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Camera en lenzen van mijn keuze bij 1 leverancier te bestellen.

Service
Nadat bij aankomst pakket 1 van de bestelde lenzen kapot was, dit direct via mail gemeld. Daarna nagenoeg direct antwoord hoe een en ander af te handele. Binnen 1 week nieuwe lens binnen.

Assortiment
Voor wat mij betreft was alles op voorraad en direct leverbaar.

Aanbeveling
Snelle levering, adequate service.

Extra toelichting
Eerder al een camera gekocht bij cameraNU.nl. Dit verliep toen ook vlekkeloos. Nu met klacht adequate afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansje25 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, bestellen verliep vlot.

Service
Kreeg netjes een mail dat er vertraging was in de levertijd. Bleek maar 1 dag later te zijn.

Assortiment
ruim assortiment voor mijn gebruik. Voor de professionele fotograaf kan ik het niet beoordelen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.J. van der Meer 21-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Nette winkel, goede service. In een woord Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GoPro fan 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leenb te u 21-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Schoolvoorbeeld van hoe het ook kan.

Service
Een item ging retour omdat ik er niet mee overweg kon dit ging super !

Assortiment
Een ervaring!

Aanbeveling
Altijd promoot ik dit naar collega's

Extra toelichting
Altijd buite gewone service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjopun 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Handige overzichtelijke website.

Service
Na een telefonische vraag over de cash back actie van Canon over afgeplakte barcode sticker kwam er ongevraagd nog een e-mail met een uitleg hoe te handelen met telefoonnummers en linkjes.

Aanbeveling
Behulpzaam en goede service.
Blijkbaar doen ze niet aan "grijze" import, tenminste de Canon 6D niet. (De cash back actie gold bijvoorbeeld niet bij een andere grote winkel.)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MartF 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige website. Makkelijk dingen te vinden.

Service
Ik kreeg zelfs bericht dat er een storing was bij Post NL en dat mijn zending vertraagd was. Prima service

Assortiment
Wat is zoek is meestal aanwezig.

Extra toelichting
Ik heb ervaring met diverse soorten fotowebwinkels maar camera.nu heeft sterk mijn voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NiceWatches.nl 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goeie duidelijke site

Extra toelichting
Duidelijke site met goede prijs/ kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Gilst 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima, snel, vrij gemakkelijk, altijd op tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pel 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon het artikel snel vinden en bestellen

Service
Mijn vraag werd snel en volledig beantwoord via de telefoon. Binnen 3 keer overgaan opgenomen door medewerkster en oplossing gegeven.

Assortiment
Voor mij prima assortiment. Ik was op zoek naar Sony compact camera en gevonden.

Aanbeveling
Bestellingsgemak, duidelijk, terugkoppeling via mail uitstekend. Men doet wat beloofd wordt. En bestelling de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Eenvoudig, duidelijk, duidelijke communicatie, bellofd wat men toezegd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ToonJR 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het een prettige manier van bestellen bij cameranu.nl erg eenvoudig en duidelijk.

Service
je word netjes op de hoogte gesteld van hoe het er voor staat met je pakketje,bv of het vertraging heeft bij post NL .

Assortiment
een erg breed assortiment

Aanbeveling
Gewoon prettig en betrouwbaar bij cameranu.nl ,geeft een vertrouwd gevoel.

Extra toelichting
Prettige manier van bestellen, je krijgt netjes bevestegingen hoe het er voor staat met je bestelling, en snelle levering als er geen vertraging is bij post nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo2014 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website

Service
idd 's avonds besteld volgende dag in huis.. super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirka Koot 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNU.nl is makkelijk te bereiken via de mail. Wanneer ik een vraag heb, zoals laatst over een nieuwe camera en hierbij mijn wensen vermeld. Dan krijg ik dezelfde dag gelijk het advies met onderbouwing in de mail beantwoord.

Service
Ik had advies gevraagd over een softbox die op mijn flitser zou passen, hierna een bestelling geplaatst. Helaas paste de softbox helemaal niet, na een mailtje kreeg ik gelijk antwoord. Het klopte dat het niet paste, ik kon het via een antwoordnummer retour sturen, binnen 3 dagen had ik ook gelijk mijn geld terug.

Assortiment
In de winkel zelf vond ik het jammer dat er weinig stond uitgestald, ik had de winkel veel groter voorgesteld. Echter de webshop heeft werkelijk waar bijna alles. En anders kan je dus altijd even bellen of mailen, de service en snelheid van reageren is perfect te noemen.

Aanbeveling
CameraNU is mij ook door verschillende mensen aangeraden. Gezien het snelle reageren en de service adviseer ik ook altijd mensen om fotografiespullen bij cameraNu te halen, en bij vragen over spullen even te mailen. Je krijgt altijd en snel antwoord.

Extra toelichting
Voor mijn vragen over spullen mail ik geregeld even naar cameraNU. Op internet zelf zie je soms door alle forums door de bomen het bos niet meer. En je krijgt snel en duidelijk antwoord. Spullen die ik bestel komen goed verpakt aan en snel. Toen ik wat besteld had, wat niet bleek te passen op mijn flitser kon ik het zonder problemen via een antwoordnummer terugsturen en mijn geld kreeg ik heel snel terug. Degelijk en helder advies, passend bij de vragen die vanuit mij komen. Het advies is aangepast op de kennis die bij de klant aanwezig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline48 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
goede telefonische hulp

Assortiment
brede sortering

Aanbeveling
snelle service en bezorging

Extra toelichting
een camera besteld voor het afscheid van een collega, deze was snel op de site te vinden en na een vraag, die goed beantwoord is supersnel in huis met als extra cadeau nog een waardebon van 50 euro ook, om op de site te besteden. Dat was nog eens een verrassing!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

frans derks 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles via de website gedaan; no problems

Service
snelle levering; goede info via mail over stand van zaken aflevering

Aanbeveling
als iemand mij daarnaar vraagt, zal ik eerlijk antwoorden dat CaneraNu mij een goed product tegen een scherpe prijs op een goede en snelle manier in huis heeft bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Stoesser 19-11-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel geholpen

Service
perfect aankoopadvies. geen commercieel praatje om je alleen maar geld uit je zak te kloppen. we gingen met een prachtig nieuw fototoestel naar huis en wisten gelijk ook een heleboel gebruikersfuncties

Assortiment
zoveel foto-apparatuur heb ik nog nooit bij elkaar gezien

Aanbeveling
Dit is echt een aanrader. en klik niet alleen op de website maar ga is kijken.

Extra toelichting
Ik was al bekend met cameranu. Heb 3 jaar geleden ook al een camera daar gekocht. Maar wilde nu een kwaliteitsstapje hoger gaan. Ik had al op de website rond gesnuffeld en een idee voor een camera. In de winkel vertelde ik wat ik met de camera wilde doen. Een raar verhaal eigenlijk.... de kerstman fotograferen. De verkoper gaf ons een zeer goed advies voor de camera en alle toebehoren. we gingen zeer tevreden naar huis. Nu een paar weken later zitten we bij hun op de abc-fotocursus. zeeeeeeer aan te bevelen. je steekt er heel wat van op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b_gerritsen 19-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Bestelproces kan eenvoudiger. Ik vind de website persoonlijk een beetje onoverzichtelijk

Assortiment
Aantal Apple producten tijdelijk uitverkocht

Extra toelichting
Had goede verhalen over CameraNu gehoord en wilde hier een Ipad Air 32GB bestellen, helaas was deze uitverkocht/niet leverbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 20-11-2013

Geachte B-Gerritsen,

Hartelijk dank voor uw review. Apple iPad Air is een nieuw artikel, welke net op de markt is en zeer slecht leverbaar. iPad is nergens voorradig. Als u op onze website aanvinkt, ontvangt u bericht zodra deze weer voorradig is.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

mhvangiffen 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Al veel en kostbare foto apparatuur bij cameranu.nl gekocht en ze hebben me nog nooit teleurgesteld .
Je wordt er zeer kundig geholpen. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marthove 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, goede prijzen, makkelijk bestellen

Service
Laat in de middag besteld, volgende dag in huis.
Ook ervaring in het verleden met artikel dat niet naar het zin was: probleemloos geregeld.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Uitstekende webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Lemstra 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Invullen, betalen en de dag erna heb je het product in huis.

Service
Keurig verpakt afgeleverd.

Assortiment
Meer heb je niet nodig.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen met deze winkel.

Extra toelichting
De aangekochte lens is niet direct een prime lens, zoals m'n andere lenzen, maar doet exact wat men beloofd. Heb deze nu een paar maal gebruikt en ben volledig tevreden. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Agnes65 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
had het product per se de volgende dag nodig. Na één telefoontje kreeg ik de bevestiging dat het op voorraad was en die dag nog de deur uitging. Het was er de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RobZelf 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken naar producten en de achterliggende informatie raadplegen is erg handig.

Service
Snelle en vriendelijke reactie bij elke email-vraag (over acties, verzending enz enz)

Assortiment
Uitstekend. Veel alternatieve producten en heele rg breed gesorteerd.

Aanbeveling
Ik weet niet of de prijzen super zijn maar de betrouwbaarheid en degelijkheid van afhandeling wekken voldoende vertrouwen om weer eens te bestellen.

Extra toelichting
Als ik een advies mag geven (en ik weet dat het veel, heel veel werk betekent) zorg voor gemakkelijke toegang tot onafhankelijke beoordelingen van de producten. Jullie gebruiken vooral prodcut informatie van de leverancier - dus is alles geweldig natuurlijk. Er zijn talloze plaatsen waar zeer uitgebreide beoordelingen worden weergegeven. Een link ernaartoe zou verrijkend zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenajax 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk goede informatie

Service
prima

Assortiment
zeer ruim assortiment en voordeelacties

Aanbeveling
prima aankoop en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5b5 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even bellen met de vraag of bestelling nog dezelfde dag verzonden kon worden. We worden telefonisch vriendelijk te woord gestaan, erg prettig na een vervelende ervaring bij Redcoon.

Service
Levering is verzonden na enkele uren bestelling.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en stuurt bestelling direct op van artikelen die in voorraad zijn.

Extra toelichting
Wij hebben vaker bestellingen gedaan bij CameraNU. We hebben nog nooit defecte apparaten gehad, after sales kunnen we dus niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacobaj 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en betrouwbaar

Service
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan schreurs 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online ruim assortiment fotoboeken, die niet in boekhandel voorradig zijn. site werkt snel en goed.

Service
conform beloofde: om 2100 uur besteld, volgende ochtend 10 uur in huis.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
niets mis mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrijske 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met een makkelijk bestelproces. En wat voor mij het belangrijkste is s'avonds besteld de volgende dag in huis!!

Service
De beloofde service wordt volledig nagekomen.

Extra toelichting
Ik zoek zelf erg gericht en CameraNU.nl was voor mij de goedkoopste en snelste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

japiofoto 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
nav. retourneren aankoop systeemcamera ivm. andere keuze kamera, via de mail direct en plezierige, informatieve respons van CameraNu. No problem.

Assortiment
Bijna alles op voorraad, alleen sommige onderdelen alleen als demo, zodat dit nabesteld moest worden.

Aanbeveling
Buiten de "drukke" dagen om Alle tijd, ruimte en aandacht voor de potentiële klant. Op andere dagen even een volgnummertje nemen. Overigens ook niets mis mee, kun je even lekker rondkijken met een bakje koffie.

Extra toelichting
Een hele rit vanuit Oost-Groningen, maar de moeite waard. Bakje koffie, lekker rondneuzen, een praatje met andere fotoliefhebbers/sters. Hier heb je tussen het hedendaagse digitale nog het ouderwetse klantengevoel. Er wordt niet geprobeerd je een kamera te verkopen maar je van een goed advies te voorzien. Dat de eerste kamera en ik het in de praktijk niet met elkaar konden vinden doet daar niets aan af. Met m'n 2e keuze (ja, gezellig weer naar Urk!) ben ik nu zeer tevreden. Kom in het begin van de week, dan is er alle tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sndfilms 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven: overdag besteld, en volgende morgen met TNT bezorgd. Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouters i 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Onderdeel kwam kapot aan kreeg gelijk een ander exemplaar opgestuurd

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Prima winkel goede keuze en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Roelands 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer eenvoudig bestelproces.

Service
Op mijn vraag vrijwel direct een antwoord gekregen.

Assortiment
Voldoende keuze voor iedereen.

Aanbeveling
Scherp geprijsd en de volgende dag geleverd. Prima service, zou deze winkel zeker aanraden aan anderen.

Extra toelichting
Ik vond het bestelproces eenvoudig, prijs was scherp en het product netjes op tijd verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K. Bakx 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als je weet wat je zoekt, kun je prima vinden wat je zoekt. Als je niet precies weet wat je zoekt, dan is het (net als bij andere webshops) wat moeilijk om 'advies' te krijgen. Er zijn productreviews, maar je kunt je afvragen hoe objectief die zijn. Natuurlijk kun je ze ook bellen of langsgaan in Urk.

Service
Er werd op tijd geleverd. Toch is het raar dat er anno 2013 niet op maandag wordt geleverd als je in het weekend besteld. Maar dat ligt misschien vooral aan de koerier PostNL.

Assortiment
Het assortiment is ruim, vergelijkbaar met de andere grote fotografie-webshops.

Aanbeveling
Ruim assortiment, scherp geprijsd, gratis verzending boven €100, snelle levering.

Extra toelichting
Als je weet wat je zoekt, dan kun je prima vinden wat je zoekt. CamerNu heeft is ruim gesorteerd, scherp geprijsd, gratis verzending boven €100 en de levering is snel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gerardo_53 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Doordat technische gegevens zijn beschikbaar. Daardoor is het makkelijk te bepalen of dat is wat ik wil en bij mijn camera past,

Assortiment
Uigebreid assortiment in allerlei prijs klassen

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen.
- Was goedkoper as BOL
- Voldoende informatie.
- zeer groot assortiment met allerlei accessoires

Extra toelichting
Lijkt het goed te gaan doen. Hen dit nu enkele dagen in huis en de eerste experimenten (foto's) zien er goed uit.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

henklogeerbed 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke keuze uit een ruim assortiment

Service
Snelle afhandeling bestelling

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
Snelle en acurate levering

Extra toelichting
Aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews