cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25442 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2679 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Japios 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestelling via de website. Betaling eenvoudig via ideal. 's avonds om 20:00 uur besteld. De volgende dag bezorgd. Geweldig.

Assortiment
Een grote keuze in artikelen. Prijzen zijn concurerend met andere webwinkels. Een voordeel is dat in Urk een echte winkel te bezoeken valt.

Aanbeveling
Omdat mijn bestelling soepeltje is verlopen, zal ik zowiezo CameraNu promoten.

Extra toelichting
Top webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Duin 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een overzichtelijke website

Service
Daar heb ik alleen maar goede ervaringen mee.

Assortiment
Tot nu toe heb ik altijd bij CameraNU kunnen vinden, wat ik zoek.

Extra toelichting
Omdat ik zelf erg tevreden ben over CameraNU.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Cremers 16-05-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Ik ging met een collega-student van de fotografie-opleiding die wij volgen naar Urk gegaan met ons boodschappenlijstje. Wij zijn zeer goed geholpen op de eerste verdieping. De mensen daar hebben veel vakkennis, zijn vriendelijk, beantwoorden alle vragen, slaan je niet om de oren met onnodige vaktermen en zeggen het ook eerlijk als een aankoop niet nodig is. Al met al hebben we er enkele uren doorgebracht zonder dat we het idee hadden dat er tijdsdruk was. Parkeren is gratis, de winkel is goed bereikbaar. Het enige minpuntje is dat je een uurtje moet rijden voordat je er bent, maar dat heb ik er een volgende keer graag voor over. Inmiddels heb ik ook enkele malen online spullen gekocht. Die worden snel en goed verpakt thuisbezorgd. Indien nodig zou ik ook bellen als ik advies nodig heb. Maar een bezoekje aan de winkel verdient mijn voorkeur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leny1947 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel bestellen vanuit je luie stoel. Hoe makkelijk kan het zijn.

Service
Bestellen en een uurtje later is het al verzonden. Klasse.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Heel snel. Prima service. Volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne van Sloun 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede informatie op de website

Service
snelle reactie

Assortiment
hebben zij het niet dan heeft niemand het

Aanbeveling
prima de luxe

Extra toelichting
reeds jaren een trouwe klant, snelle en accurate levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Verhoeven 1960 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om je product op te zoeken als je weet wat je wil aanschaffen, en op de website de reviews lezen van andere mensen

Service
je krijgt binnen minuten de bevestiging dat je product betaalden verzonden wordt

Assortiment
Werkelijk alles wat je maar kan zoeken op fotografie gebied is te vinden bij Cameranu.nl

Aanbeveling
Iedereen die wat zoekt op fotografie gebied zou ik cameranu.nl willen aanbevelen

Extra toelichting
zie boven, makkelijk snel en je hoeft het huis niet niet uit voor alle fotografie spullen als je online je spullen aankoopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 1968 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
's Avonds rond 21:45 uur besteld. Binnen 30 minuten een bevestiging van de bestelling en verzending ontvangen. De volgende morgen rond 09:00 uur afgeleverd!

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen. Ruim assortiment. Snelle afwikkeling van je bestelling.

Extra toelichting
Het gemak van bestellen, de snelle levering en prima product maken dat ik een volgende keer zeker deze aanbieder zal bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DavidB69 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EmileK99 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Helaas heb ik het product terug moeten sturen omdat het niet aan de verwachtingen voldeed. Maar dit is uiterst professioneel en zonder problemen opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dora Kok 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen, snel in huis.

Service
Geen probleem als iets wordt teruggestuurd.

Assortiment
Veel in huis, maar ik mis soms wel bepaalde artikelen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Ik heb al heel wat keren iets besteld en ben zeer tevreden. Goede prijs en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Fritsen 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima website.

Service
Duidelijke ondersteunende e-mails.

Assortiment
Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ik zou de website zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Goede en betrouwbare website, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LukaLuuk 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Levertijden en de manier van leveren volgens mijn verwachting.

Assortiment
Ik heb de beste camera bij deze winkel kunnen vinden.
De prijs waarvoor deze camera wordt aangeboden is concurrerend?

Aanbeveling
Vooral voor de extra garantie van 1 jaar op alle fabrieksgaranties van 1 jaar.

Extra toelichting
In alles straalt cameranu.nl vertrouwen uit. Hoop dat ze dit ook waarmaken bij problemen met een camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Gerrit Verkerk 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site biedt snelle en duidelijke zoekcriteria, waardoor je niet door overbodige informatie hoeft te ploegen.

Service
Goede afhandeling van een retourzending, heldere instructie, vlotte reactie.

Assortiment
Assortiment is zeer ruim, in alle prijsklassen, alle gangbare merken worden aangeboden.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit B 1958 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit mijn luie stoel kan ik een zeer uitgebreid assortiment bekijken

Service
Binnen no time geleverd na de bestelling

Assortiment
heel uitgebreid, geen nee te koop

Aanbeveling
In ieder die iets in fotografie doet kan niet om cameranu.nl heen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brassheavy 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is erg overzichtelijk allemaal. En snel.

Service
Top.

Assortiment
alles is te vinden.

Aanbeveling
Ik koop er zelf ook dus....

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ryvyrd 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goede email communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolly_R 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via een google zoekopdracht kwam ik gelijk op de goeie pagina van cameranu.nl terecht. Prijs, voorraad, levertijd waren in één oogopslag te zien. Daarna verliep het bestellen simpel.

Service
Cameranu maakt waar dat wanneer een artikel op voorraad is en je bestelt voor middernacht, dat dat artikel de volgende dag bezorgd wordt.

Assortiment
de lens die ik zocht was net op de markt en kon al besteld worden.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en zou daarom deze webshop zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. Mijn artikel was eenvoudig te vinden, ondanks dat het nog maar net op de markt is al op voorraad en snel en gratis verzonden..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter J.H. 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gezochte artikelen makkelijk gevonden.

Service
Snelle levering, zonder problemen.

Assortiment
Dit was mijn eerste bestelling via CameraNu. In hoeverre het assortiment uitgebreid kan ik nog niet beoordelen, wat ik zocht heb ik gevonden

Aanbeveling
Snel, accuraat!

Extra toelichting
Niets aan toe te voegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fred Scheringa 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Keurige duidelijke site,geen poespas.

Service
Duidelijke telefonische uitleg over manier van betalen/bezorgkosten.

Aanbeveling
Als ik zelf opnieuw gebruik ga maken van deze "winkel" zal ik deze zeker aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jailman7 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kan vanuit mijn stoel op mijn tijdstip, zonder opdringende winkelmedewerker, het door mij beoogde artikel bekijken en (evt.) aankopen

Service
De service is goed. Wanneer ik 's avonds nog wat bestelt is her er de volgende werkdag.

Assortiment
Wat je bij Camera Nu niet ziet op Camera-gebied bestaat er volgens mij niet!

Aanbeveling
Camera Nu is een betrouwbaar adres.

Extra toelichting
Camera Nu is voor mij de Webwinkel waarop ik vertrouwd en mijn aankopen met een gerust hart plaatst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Roering 14-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Winkelen via de computer is in

Service
Medewerkers van cameranu belde
mij op met de mededeling dat er een eenvoudige manier van
opsturen van de door mij artikelen is, waardoor ik
15,05 euro terug gestort kreeg op mijn rekening.

Assortiment
Tot de kleinste foto artikelen kun je bij cameranu terecht.

Extra toelichting
Voor mij de WARME DOUCHE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia215 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kan op de website makkelijk zoeken tussen de producten en de uitleg van het product staat er duidelijk bij

Service
Snelle levering, netjes en veilig verpakt

Assortiment
Genoeg keuze, voor in dit geval een onderwatercamera. Zo kan je een goede vergelijking maken

Aanbeveling
Ik zou deze winkel wel aanbevelen, juist door de snelle levering. Maar ook zijn ze goedkoper dan andere webwinkels

Extra toelichting
De camera werd netjes en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nomade 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, ruime sortering van diverse artikelen, goede beschrijving, gemakkelijke betaling, vlotte levering.

Assortiment
Groot assortiment camera's en accessoires

Aanbeveling
Ruime keuze, scherpe prijsstelling, vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartWp 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker laat kunnen bestellen

Service
Op mail een goed en nuttig advies gekregen over welke accessoire ik het best kon kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Prins2000 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hele heldere website, ik vond het product meteen.

Service
Heel snel geleverd, perfect ingepakt.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Mooie prijs, heldere website, niet alleen Canon en Nikon maar ook andere merken. Levering volgende dag en perfekt ingepakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D. de W. 13-05-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super netjes geholpen, vriendelijk te woord gestaan, klacht serieus genomen

Assortiment
wat een winkel vol apparatuur. . .

Aanbeveling
Goede en uitgebreide site, aardig en deskundig personeel.

Extra toelichting
We brachten een camera voor reparatie en we kwamen een internetbestelling ophalen. Cijfers spreken voor zich!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Schillings 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Ik heb al bij vele webshops iets besteld, maar Camera.nu is gewoon de beste.Meer kan ik er niet van maken, maar zeker niet minder.

Extra toelichting
Bestelling en levering, beter als in een live winkel. En gewoon sneller en makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JLLHFSTR 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag bestellen en morgen inderdaad thuis aan de deur bezorgt.

Service
Via track en trace te volgen zodat je ongeveer weet om welke tijd het pakketje wordt bezorgd.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Heb nu mijn 2e aankoop bij hun gedaan en alles is beide keren perfect verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula's Pet Store 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle levering

Service
super snel geleverd

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prijs zeer aantrekkelijk

Extra toelichting
Snelle juiste levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mamdouh Yousef 13-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Service
Snel verstured, paypal , bestellen zonder registratie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

infobertje 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle levering

Service
Ik ga ervan uit dat de service net zo goed is als de levering

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Service geef ik het voordeel van de twijfel

Extra toelichting
SUPER!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke80 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk en is makkelijk te vinden

Service
Ik had een vraag over de levertijd, heb gebeld, en ik had direct een duidelijk antwoord

Assortiment
Alles op het gebied van fotografie is aanwezig

Aanbeveling
Waarom niet?

Extra toelichting
Ik heb nog maar 1 artikel gekocht bij CameraNu maar dat zal vast niet de laatste keer zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.V. Kooijman 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
M'n producten waren binnen nog geen 24 uur binnen.

Aanbeveling
Aanrader, een webshop zoals een webshop hoort te zijn.

Extra toelichting
Duidelijk, gemakkelijk, snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LEXsample.nl 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede service. Wel nog steeds veel taalfouten op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.Jacob 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling verliep soepel alleen was de aangegeven voorraad niet actueel, bleek de volgende dag

Service
De volgende dag kwam er dus een mail dat de bestelde camcorder voor mijn zoon niet meer leverbaar was.
Mijn zoon was erg teleurgesteld omdat hij alleen een Canon wilde en een vergelijkbaar model was meteen 70 euro duurder.
In dit geval gaf CameraNU 50 euro korting !!
Echt super CameraNu !!

Extra toelichting
uitstekende aankoop service !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ab Schuurhuis 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen.

Service
Direct reactie op de gedane bestelling met de verwachte verzend datum, meestal de zelfde dag.

Assortiment
Vrijwel alles wat je op fotografie of video nodig bent hebben ze in voorraad.

Aanbeveling
Gezien de vele goede ervaringen in de afgelopen vijf jaar ook ten aanzien van garantie en service kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaccoline 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle service, geen problemen ondervonden bij bestelling en een supersnelle levering, zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bertrick 12-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Top winkel. Groot assortiment en goeie service en snelle levering. In 1 woord top!

Extra toelichting
Top winkel. Groot assortiment en goeie service en snelle levering. In 1 woord top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberts naam 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit.

Service
Betaling en levering prima in orde.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden!

Extra toelichting
Makkelijk bestellen via de site. Nette prijs. Veilig betalen en snelle levering. Het product voldoet ook nog eens aan de verwachting. Daar kan de winkel weliswaar niets aan doen maar is wel fijn! Wat wil je nog meer? Ik ben zeer tevreden. Robert

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

timdeboer34 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website

Service
telefonisch goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam93 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website.
Een breed assortiment, wat het zoeken naar producten ook wel wat onduidelijk kan maken.

Service
Super! Snel, goede service via email (bevestigingen via email en dergelijke), nette verpakking.

Assortiment
Uitgebreid.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolaasje 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijker kán niet, heerlijk overzichtelijk website, veel betrouwbare informatie

Service
snel, snel en nauwkeurig en snel

Assortiment
Zeer uitgebreid, en er komt steeds meer bij

Extra toelichting
prima webshop, maar ook schitterende winkel daar in Urk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Hoefakker 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vriendelijk en deskundig werd me alles uitgelegd, zodat ik een tevreden en goed gevoel ervan kreeg wat de aankoop positief heeft beïnvloed.

Service
Snel werd alles vakkundig afgehandeld wat een goed teken is van een goed draaiende machine die het werk weet te verdelen en te verkopen.

Assortiment
Wat ik voor mijn merk camera zocht vond ik daar ook dus voor mij ruim voldoende en aan accessoires is er voldoende keus dus kom ik weer later terug.
Nu eerst weer sparen voordat ik wat koop.

Aanbeveling
Er zijn voor mij geen minpunten te vinden tot nu toe ben ik altijd goed en snel geholpen en de aflevering van de gekochte spullen was goed geregeld.

Extra toelichting
Voor mij een zaak waar ik vaker op terug zal vallen ik ben nu bij diverse zaken geweest maar deze springt er dus voor mij bovenuit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Splinter 12-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Even bellen en het is zo gepiept.

Service
Ik had het item snel nodig ivm
vakantie naar het buitenland.
Voor 17.00 uur gebeld, de volgende morgen per post in huis. Fantastisch!!!

Aanbeveling
Aan zoveel mogelijk mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heske van esch 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke website waar je goed alles terug kunt vinden wat je zoekt. Ook staat er duidelijk aangegeven hoe je kunt bestellen en de manieren van verzenden en welke voorwaarden er zijn. Zoals aangegeven had ik het product de volgende werkdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. de Boer-Seinstra 12-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Super toestel, gemakkelijk en snel te leren en handig in gebruik. Resultaten foto's zijn goed en vooral het kantelen van het scherm/monitor bevalt me prima en is heel handig.

Assortiment
uitgebreid assortiment en correcte en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan_1980 12-05-2014 In de winkel gekocht
Urk, Het Spijk

Algemene score

9,7

Service
nemen echt de tijd voor je bij het uitzoeken

Assortiment
Echt heel veel camera tassen

Extra toelichting
Je kan op je gemak rond kijken en alle tassen van binnen en buiten bekijken.... erg handig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco_W 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anouska 1 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

gers1977 11-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ja kan makkelijk een bestelling plaatsen

Service
De kleppenset was veel uitgebreider dan op de foto maar dat staat wel in de tekst aangegeven

Assortiment
uitgebreid bij producten die je kan reserveren staat helaas geen datum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews