cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23783 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2264 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gompie33 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Snelle afwerking van de order en het product was prima verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marc uit Zwolle 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede testlocatie voor verrekijkers, en grote keuze direct uit te testen en vergelijken.

Service
Prima advies, snelle afwikkeling.

Assortiment
Groot assortiment verrekijkers op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel met grote keuze verrekijkers voor prima prijs.

Extra toelichting
Goed geslaagd in korte tijd. Nikon verrekijker, al veel wild gezien in korte tijd tijdens relatief donker weer omstandigheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.M. Koning 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hoeft de deur niet meer uit en alles wordt verzorgd.

Service
Goede voorlichting en ondanks de drukke kerstperiode keurig op tijd.

Assortiment
Een groot assortiment; meer dan ik kan betalen.

Extra toelichting
Alles is bij dit bedrijf goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T Tigges 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk te vinden. Ook de beschrijving is erg goed.

Service
In de avond om 21.45 besteld, volgende dag al in huis, top!!

Assortiment
Zeer ruim assortiment, eigenlijk alles wat de hobbyfotograaf nodig heeft!

Aanbeveling
Laagste prijs, snelle service en zeer overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans-54 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling en levering zonder problemen verlopen.

Service
Geen gebruik van service hoeven te maken, alles verliep prima.

Assortiment
Voor mij is het asortiment meer dan voldoende

Extra toelichting
Nog nooit "gedoe" gehad met cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaar 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website, goede informatie

Service
snelle levering,
mogelijkheid om per koerier te laten bezorgen is fijn extra.

Assortiment
ruime keuze uit camera's,
en brede keuze w.b. prijsklasse

Aanbeveling
Service en prijzen zijn goed, dus aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik heb nog geen ervaring met eventuele post sale service, maar de ruime keuze, snelle levering, de afhandeling bestelling, de zorgvuldige verpakking en de service van de koerier (kwam zelfs de trappen op!)zijn allemaal positieve punten. Dus durf ik de winkel wel aan anderen aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BLL 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er staat voldoende informatie op de site om een goede keuze te kunnen maken. Mocht je daarna nog meer informatie willen, dan is het heel makkelijk om de klantenservice te bellen, waar men je vriendelijk en deskundig te woord staat.

Service
Men geeft meer dan uitstekende service en denkt met de klant mee. Men belde mij om te vertellen dat het product dat ik had gekocht te zwaar en te duur was om met de reguliere post te verzenden. men kwam het kosteloos met een eigen koerier brengen. Fantastisch!!!

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over deze winkel. De service en deskundigheid zijn uitstekend.

Extra toelichting
Ik heb inmiddels meer malen met de service van CameraNu te maken gehad en ben hierover zeer tevreden. Mijn ervaring is dat men vaak zelfs meer doet dan men zou hoeven doen en dat waardeer ik zeer. Ik koop dus graag bij CameraNu, maar ik houd ook zeker kleinere winkels graag in ere en verdeel daarom mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Recht 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.
Producten makkelijk te vinden.
Bestel formulier met de te nemen stappen is duidelijk.
Veilig en makkelijk betalen met Ideal.

Service
Snelle levertijd.
Goed en snel geholpen via de telefoon met een printerprobleem.
Zonder kosten is er een nieuw inktcartridges bezorgd

Assortiment
De prijs van de printer was concurrerend met andere winkels.

Aanbeveling
snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartSony 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Supersnelle levering!

Service
Prima geholpen via telefoon en internet.

Extra toelichting
Prima service door goede bereikbaarheid via telefoon en internet. Keurige levering en nalevering van bestelde artikelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koop strijker 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke internetsite, telefonisch goed bereikbaar bij toch nog vragen

Service
Komen hun afspraken na, vandaag besteld en betaald morgen in huis..

Assortiment
Ruim. Wat je op de site site ziet en op voorraad is, is ook daadwerkelijk aanwezig. Dus bij reservering of bestelling heb je het product ook, geen teleurstelling.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service, mensen die luisteren en meedenken met hun klant. Goede bereikbaarheid en de koffie staat klaar.

Extra toelichting
Zoals boven aanegegeven. Een zaak voor een tien met een griffel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimpy23 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen via internet gaat heel gemakkelijk en er staat duidelijk aangegeven of het apparaat in voorraad is.De levering was supersnel zoals beloofd.

Service
Het hele proces van bestellen, transport en bezorgen liep goed gesmeerd.Tussentijds contact was niet nodig.

Assortiment
Keuze voor mij meer dan genoeg.

Aanbeveling
Snelle levering zonder problemen en tegen een scherpe prijs

Extra toelichting
Scherpe prijs, snelle levering en zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dianalips 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede websie

Service
Supersnelle levering

Aanbeveling
Ben 100% tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan3607 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel resultaat zichtbaar door een goede website die snel reageert

Service
ik heb een bestelling en ik maakte een fout. daar deden zij niet moeilijk over. teruggestuurd en direct een mail dat het betaalde retour is gestuurd. Later advies gekregen voor de juiste aankoop

Assortiment
veelzijdig met een concurrerende prijs.

Aanbeveling
in hoge mate . ik zou deze winkel zeker benoemen

Extra toelichting
gewoon service met een beetje extra

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol van Dijk 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Daamen 26-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het assortiment is goed onderverdeeld en de producten zijn betrekkelijk gemakkelijk te vinden.

Service
Niet alleen was het product er binnen een dag, maar ook werd per omgaande op een verkeerd bezorgverzoek gereageerd, waardoor onnodige kosten werden vermeden.

Assortiment
Nauwelijks iets niet kunnen vinden.

Aanbeveling
ondanks de grote drukte rondom kerst, was er tijd en aandacht voor de bestelling.

Extra toelichting
Producten zijn goed geprijsd en van een uitstekende service voorzien, petje af!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterDH070 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en artikelen zijn makkelijk te vinden

Service
Bij ontevredenheid of een verkeerd besteld item is de afkoelingsperiode perfect

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Complete, overzichtelijke shop met goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor.A 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten netjes per rubriek. Zoekmachine geeft weer wat je zoekt en niet wat er op lijkt.

Service
Levering zoals aangegeven op de site. Ook vlak voor de feestdagen.

Assortiment
Groot assortiment en heel veel op voorraad.

Aanbeveling
Één van de beste internetwinkels op gebied van camera's.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Steenhouwer 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bereikbaarheid is uitstekend.

Service
Deskundig, netjes, koffie, belangstelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid en zowel in de winkel als ook op internet goed te vinden.

Aanbeveling
Betrouwbaar.

Extra toelichting
Deskundige, betrouwbare, vriendelijke winkel als ook via online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien1961 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb een 2de hands lens gekocht hij werd voor me appart gehouden , zodat ik hem konkomen bekijken.

Service
Aardig personeel en behulpzaam met het uitzoeken van accessoires.

Aanbeveling
Prima service.

Extra toelichting
In de winkel wordt je snel geholpen. En ze nemen ook de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

raymond7332 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, alhoewel er sinds de laatste update er wel veel foutjes zitten in de camera specificaties! Hier zou wel wat meer aandacht aan besteed mogen worden

Service
In de winkel wordt alle tijd voor je genomen. Er werden mij ook een aantal andere alternatieve onder de aandacht gebracht maar de keuze lieten ze aan mij over. Er wordt dus niets opgedrongen.

Assortiment
Veel keuze, ook in de winkel zijn veel camera's te proberen. Wel jammer dat je eigen SD card er niet even in kan om thuis de gemaakte foto's goed te bekijken.

Aanbeveling
Heb in de loop der jaren bijna al mijn camera's hier gekocht. Prettige ontvangst in de winkel, ruim assortiment en niet duur.

Extra toelichting
Heb zowel ervaring met online als fysiek in de winkel kopen, en beide zijn mij erg goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Keegstra 26-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Prima website met goede mogelijkheid om verschillende producten te vergelijken.

Service
Terwijl ik op de 'betalen' knop druk, gaat de telefoon al voor een vraag in mijn bestelling. De volgende dag heb ik de boel in huis. Ongeevenaard!

Assortiment
Vanwege het ruime assortiment in camera's heb ik goed kunnen vergelijken en het juiste product kunnen vinden.

Aanbeveling
Zie hier boven. Ik ben zeer tevreden. Bovendien kwam CameraNU.nl als goedkoopste naar boven via tweakers.net.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Seggers 26-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk menu en korte bestelprocedure

Service
super snelle levertijd, binnen 1 dag, zoals beloofd !!!

Assortiment
zeer ruim assortiment, maar keuze was al bepaald.

Aanbeveling
voldoet absoluut aan de verwachtingen en super snelle levering !

Extra toelichting
prima webshop. Door de aankoop en mede door eerdere ervaringen absolute aanrader. Een dikke 10 !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjonvn 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Extra toelichting
groot aanbod snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ineke beekman 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, goed, goedkoop

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima winkel.

Extra toelichting
Aanbevolen. Snel, betrouwbaar en betaalbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulder58 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwin hartman 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk onderverdeeld , bovendien kun je ook je zoekopdracht kwijt die dan vervolgens suggesties oplevert , waardoor je echt snel vind wat je zoekt , betalen kan op veel manieren en is vlot geregeld , bij het invullen van de noodzakelijke gegevens kun je ook iets zeggen wat je kwijt wilt , erg prettig , het bestelproces is naar mijn mening overduidelijk en alles wordt met mails bevestigd ,geen wensen over.

Service
de service is naar mijn eigen ervaring goed , je wordt gehoord als iets onverhoops niet duidelijk is ,dit kan per mail en per telefoon ,je wordt dan profesioneel te woord gestaan , leveren gebeurd ook snel (sta er soms versteld van) verder wordt je online goed geinformeerd over keuzes in verzendwijze en kosten , er is een eigen koerierdienst !

Assortiment
het assortiment in de(web)winkel is groot , ik kan altijd vinden wat ik zoek , soms vind je ook producten die hetzelfde doen in andere prijsklassen , hierdoor wordt je vaak bewustgemaakt van wat er mogelijk is , de prijzen zijn veelal normaal of goedkoper.

Aanbeveling
Zelf ben ik erg enthousiast over Camera Nu , ik heb de winkel begin 2012 gevonden en heb mijn draai hier wel gevonden.

Extra toelichting
met internet winkelen kom je er tegenwoordig al snel achter dat het aanbod groot is , je vindt snel en vooral specifiek wat je zoekt (slenterend door de stad lukt het meestal niet (meer).als je alles over je hobby bij een vertrouwde winkel kan vinden dan vindt ik het helemaal klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Oxyptilus 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling geplaatst en afgerekend, is spoedig in huis.

Service
binnen 24 uur bezorgd.

Assortiment
enkele speciale items niet in assortiment: Atomos video recorder; Feisol statieven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Elzenga 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreid assortiment, met meeste spullen die direct uit voorraad geleverd kunnen worden!

Service
Bestelde lens werd op afgesproken tijdstip geleverd via eigen (betaalde) koeriersdienst.
Daarnaast werd snel op vragen via email geantwoord.

Assortiment
Uitgebreid assortiment waarvan meeste direct geleverd kan worden. De door mij gekochte Canon L lens is bij een aantal andere (internet) winkels niet op voorraad, dan wel uitverkocht.

Aanbeveling
Gewoon goed, dus aanbevelen. Is ook al eerder gebeurd.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

59 Cees 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is overzichtelijk en makkelijk door te bladeren

Service
Prima service verkeerde bestelling perfect behandeld

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Grote keuze,snelle levering en geweldige service

Extra toelichting
Had per vergissing verkeerde lens (Canon) besteld wat een Nikon moest zijn. Dit is perfect en snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam19xx 25-12-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

heatseeker1 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
Geen gebruik van gemaakt, maar lijkt me goed gezien de verhalen op de website

Assortiment
ruime keuze aan fotoapparatuur

Aanbeveling
produkt samen met de verzendkosten was het goedkoopste hier.

Extra toelichting
Snel geleverd; 's avonds besteld, de volgende dag geleverd. Klasse!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenHopp 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Binnen een paar minuten alles kunnen regelen. Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en een goede keuze uit betalingsmogelijkheden.

Service
Ik had vrij laat besteld, maar toch de volgende dag al in huis. Super

Assortiment
Bekijk de website en sta versteld van de diversiteit van het aanbod.

Extra toelichting
De maattabel van de het product klopte precies voor mij. Even was ik bang dat ze misschien te groot zouden zijn, maar ze passen perfect. De duim en wijsvinger zijn iets langer dan je bij andere handschoenen gewend bent, maar dat maakt het makkelijker om ver de speciale functie gebruik te kunnen maken. Hellaas is het nog niet echt koud genoeg geweest ze volledig tot hun recht te laten komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fleurop1988 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke website, ik kon het produkt dat ik wilde hebben snel vinden

Service
's avonds besteld en de volgende dag al geleverd

Assortiment
kon het produkt dat ik zocht nergens goedkoper vinden

Aanbeveling
goeie prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zandra M. 25-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De verschillende keuzemogelijkheden voor verzending, incl. ophalen.

Service
Je wordt snel en vriendelijk te woord gestaan, de koffie staat klaar en het geheel heeft een professionele uitstraling.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Geen aanvullende toelichting, ben zeer tev.reden.

Extra toelichting
Zie het bovenstaande,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BondConsument 25-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Vanaf het moment dat de website van CameraNU laadde was het gemakkelijk om te kiezen, te bestelen en te betalen. Prima website.

Service
De bestelling, transport en levering verliepen probleemloos en snel, ondanks de kerstdrukte.

Assortiment
Het assortiment is groot, maar niet oneindig groot. Er werd niet gewaarschuwd dat er apart een SD kaart bij de camera moest worden besteld.

Aanbeveling
Als je snel en betrouwbaar wil kiezen en kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Prima verzorgd goede website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fammidwoud 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Site zit uiterst gebruiksvriendelijk in elkaar

Service
Om onduidelijke redenen was er een beschadiging bij de camera bij aankomst. Nadat we dit konden aantonen ontvingen wij probleemloos een geheel nieuw exemplaar! Echt geweldig CameraNu!

Extra toelichting
Een schade werd na enkele contacten en bewijsvoeringen probleemloos opgelost. Ik ken geen webwinkel die hier zo klantgericht mee omgaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wilhelmina 53 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website.
Gemakkelijk vinden van artikelen.

Service
Duidelijk en snel antwoord op een door mij gestelde vraag.
Snelle levering.

Assortiment
Genoeg keuze en mogelijkheid om artikel in andere prijsklasse te vinden.

Aanbeveling
Het artikel wat men zoekt is sneller te vinden dan een zoektocht naar/in winkels. Goede service en snelle/duidelijke afhandeling van vragen.

Extra toelichting
Gemak, service, assortiment zijn aanbevelingswaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Nbr. 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kijken, beslissen, bestellen, afrekenen. Alles werkt even vlot en makkelijk!

Service
Dit ging wel erg snel..... Zaterdagmiddag rond half drie de bestelling geplaatst en betaald. Maandag rond het middag uur belde mijn vrouw me op dat het pakketje al was bezorgd. Dit is supersnel, zeker gezien de bestelling op zaterdag was geplaatst.

Assortiment
Ruime keuze uit vele soorten merken. Meer dan voldoende terwijl het overzichtelijk blijft.

Aanbeveling
Zonder meer een aanrader gezien services, snelheid en gemak.

Extra toelichting
In het verleden had ik ook al eens wat besteld en was alles keurig netjes in orde. Met mijn laatste bestelling ging het boven verwachting nog sneller. Het pakket werd in goede orde ontvangen, een heldere picklist, stevige doos waar de complete bestelling in zat. Ruim voldoende bescherming van de spullen en alles overzichtelijk en compleet verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel C H 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen en zoeken naar andere producten ging makkelijk en snel.

Service
Na bestellen de volgende dag in huis. Keurige mails voor het volgen van de bestelling.

Aanbeveling
Goede prijs voor de printen en snelle service

Extra toelichting
Goede prijs en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.wierda 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website benaderde voor de 100% het aanbod in de zaak.

Service
De service in de zaak was vriendelijk/ betrouwbaar en niet opdringerig.

Assortiment
Het aanbod was ruimte voorhanden, voor elke prijsklasse zijn er goede dingen te vinden.

Aanbeveling
De zaak is gemakkelijk bereikbaar. Een keurige nette zaak met deskundige mensen.
Er word je niets aangesmeerd.
Je krijgt alle tijd om wel of geen besluit te nemen over de aankoop.

Extra toelichting
Mijn advies: Wil je een specialistische aankoop doen, dan slaag je hier gegarandeerd. Voor elke prijsklasse wat wils.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robvanempel 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijne site, overzichtelijk gegroepeerd op artikelsoort.

Service
Redelijk vlotte levering. Verder nog geen ervaring mee.

Assortiment
Zeer breed assortiment, dus voldoende keuze.

Aanbeveling
Gewoon een tevreden klant.

Extra toelichting
Fijne webshop met voldoende keuze. Levering is niet binnen 24 uur, maar toch voldoende snel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Emilio42 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het gezochte was makkelijk te vinden.

Service
De bestelling verliep uitstekend en werd snel geleverd.

Assortiment
Erg uitgebreid.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet2312 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk website met handige wijze van bestellen.

Service
Zeer snelle en correcte bezorging.

Assortiment
Ruime keuze met iets voor ieders portemonnee.

Aanbeveling
Zou de winkel zeker aanbevelen, goede prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Mooie solide 'umbrella swivel'. In het scharnier is een soort vertanding aanwezig die voorkomt dat de paraplu wegzakt, zoals bij andere goedkopere swivels. Het is een slim ontwerp voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b goed 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te zoeken

Service
binnen 2 dagen in huis

Assortiment
groot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hebro48 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gekocht AF-s Nikkor 55mm-300mm
1:4.5-5.6 GED, deze past op mijn camara Nikon D5200. Een geweldige lens en in automaat functie maak ik snel geweldige foto's.Ik ben hier erg blij mee

Service
Zeer nette behandeling. Ik wilde eerst een verloopring voor mijn Nikon D5200 hebben naar M42 toe (Dit ivm mijn grote assortiment lensen met M42 draad(ookwel P-draad genoemd)Helaas worden de lensen niet herkend door mijn Nikon. Blijkt deze serie die mogelijkheid niet te hebben. Ik werd deskundig geadviseerd en daarom knoop doorgehakt en eerder ge-noemde lens gekocht.Nu lens bereik: standaard lens Nikkor 18-55mm +lens Nikkor 55-300mm. Samen met 2 voorbeide lensen B+W filter en UV filter + zonnekap. Werkt allemaal soepel en voldoet aan mijn eisen. Bedankt medewerker van camaraNU.nl en ben blij de moeite te hebben genomen,om op advies van een vriend, vanuit Purmerend naar Urk te komen voor een persoon-lijke uitleg en advies.

Assortiment
Al het materiaal wat ik nodig had voor mijn camara kon men zo uit het magazijn, c.q winkel halen

Aanbeveling
Zie mijn bevindingen bij gemak/service en assortiment

Extra toelichting
Het is een fijne winkel om voor de 1e maal persoonlijk naar toe te gaan. Dan zie je dat je door ervaren en serieuze medewerkers te woord wordt gestaan en vooral als klant wordt behandeld. Is toch net even anders dan kopen via internet. Toch zal ik nu ik weet hoe men met je als klant omgaat en de nodige zorgvuldigheid besteedt aan het product (wat ik gezien heb) ook per internet bestellen. Mijn vriend bedankt dat hij mij attendeerde op CamaraNU.nl en CamaraNU.nl bedankt voor jullie service en hou dit vast. Proficiat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton14 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, goede prijzen en snelle verzending.

Assortiment
Als je hier niet slaagt, slaag je nergens.

Aanbeveling
Zie bovenstaande argumenten.

Extra toelichting
Prima website en fysieke winkel, jammer dat het voor mij te ver weg is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

acer4321 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Voor de personen die zouden bestellen,kan ik jullie cameranu.nl zeker aanraden, zeer goede service en op tijd geleverd, proficiat aan het hele team. groeten xxxxx Belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bwes 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website werkt goed, af en toe zou ik meer willen filteren om sneller te vinden wat ik zoek.

Service
Goede klantenservice, telefonisch bereikbaar.

Assortiment
Vrijwel alles in het assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan bij vrienden.

Extra toelichting
Ik ben voornamelijk tevreden over de snelle levering en assortiment. De website werkt goed maar heeft ruimte voor verbetering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jikke Kampen 23-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Begin deze maand een camera inclusief accessoires gekocht. Groot assortiment, vriendelijk personeel met ontzettend veel kennis. Weten echt te vinden wat bij jou past! Alles op voorraad, van body tot accessoires, van amateur tot professioneel materiaal!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews