cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geer154 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik wist wat ik wilde hebben en dat was bij jullie makkelijk te vinden

Service
Hoewel het buiten de officiële tijd was waarop ik spullen kon terugsturen, hebben jullie toch een cameratas terug genomen. Uitstekende service!

Aanbeveling
Zie vraag 1 en 2. Verder toelichting niet nodig.

Extra toelichting
Prima site en uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Kikkert 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zoals gewoonlijk snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis538 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website van Cameranu.nl de juiste camera gevonden. Ik ben daarna naar de winkel in Urk gereden om meer uitleg te vragen. Daar konden zij mij voorbeelden laten zien wat de camara allemaal kon.

Service
In de winkel was de service top, ik kon een nummertje trekken en was heel snel aan de beurt. Ook zie je in de winkel alle mogelijkheden op camera gebied inclusief alle toebehoren.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en mijn camera was in voorraad, dus deze kon ik na gedegen uitleg gelijk meenemen.

Aanbeveling
In de winkel heb je persoonlijk contact met professionele medewerkers. Uiteindelijk kwam ik thuis, en miste een oplaad kabeltje. Een telefoontje en de volgende dag had ik het kabeltje per post gratis in huis. Ook over de extra toebehoren in het gemakkelijk in de winkel deze uit te testen (past de nieuwe tas wel goed om de camera, welke extra filters heb ik nodig, en hoe hou ik mijn camera schoon.

Extra toelichting
Ik vind de website van Cameranu.nl overzichtelijk, maar met ik vond een bezoek aan de winkel wel super gemakkelijk. Vriendelijk en goed opgeleide medewerkers die niet zitten te verkopen, maar informatie geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dkoukoulas 14-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
binnen de cameraNU winkel en webshop zijn alle mogelijke "foto snoepjes" te verkrijgen. het deskundige personeel leid je naar een goede en ook financieel optimale aanschaf

Service
zeer deskundige mensen geven zeer deskundig advies. als iets niet goed uitpakt kan je de spullen gemakkelijk retourneren

Assortiment
erg compleet

Aanbeveling
op basis van het voorafgaande is het duidelijk dat ik een advies in deze richting uit volle overtuiging zal doen

Extra toelichting
cameraNU is een zeer uitvoerige webshop. ik vind het echter heerlijk om in de winkel op Urk rond te lopen en me aan de mooie spullen te vergapen. ook kan je daar gebruik maken van advies van deskundige medewerkers

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ayu Yusoff 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De online winkel makkelijk te navigeren is. Alles duidelijk aangegeven en gesoorteren op de website.

Service
De spullen krijgt je een dag daarna al thuis.

Assortiment
Veel keuzen met betrouwbare merken.

Aanbeveling
Zeker aan andere mensen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 1957 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van cameranu.nl is overzichtelijk en duidelijk. Via de categorieën of via het zoekformulier vind ik altijd snel wat ik zoek. Bij het invullen van het zoekformulier verschijnen direct al resultaten wat het zoeken versnelt. Bij elk artikel staat aangegeven of het op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. De afhandeling van een bestelling gaat duidelijk en vlot. Er kan gekozen worden voor de afhandeling met of zonder een eigen account. Het is duidelijk wat er ingevuld dient te worden en waar. Betalen is eenvoudig en snel, zeker wanneer je gebruik maakt van een systeem als iDeal. Ik heb nog geen enkele keer een probleem ervaren bij het betalen van een bestelling via dit systeem.

Service
Op vragen voor, tijdens of na de bestelling antwoord cameranu.nl altijd snel en duidelijk. De levering is nog altijd keurig op tijd gebeurd. Ik vind het bijzonder prettig dat een bestelling geplaatst voor 22:30, de volgende dag zeker al bezorgd wordt. Dit maakt de noodzaak om naar een fysieke winkel te gaan eigenlijk bijna overbodig. Sterker nog, cameranu.nl heeft ook vaak een veel groter aantal direct voorradige artikelen dan een normale winkel. Het is bovendien mogelijk om de winkel te bezoeken, zodat u zich persoonlijk kunt laten adviseren en de artikelen kunt bekijken. Het retourproces verloopt altijd naar wens. Cameranu.nl houdt zich keurig aan de wet en eventueel gedane beloften. Het op een nette (voorgeschreven) wijze retourneren van een artikel is geen enkel probleem. Terugbetaling gebeurt altijd vlot. Er wordt ook netjes gevraagd of terugbetaling of een ander artikel gewenst is.

Assortiment
Wanneer ik zoek via kieskeurig.nl naar fotoapparatuur, dan staat cameranu.nl er negen van de tien keer tussen met een concurrerende prijs. Echter, cameranu.nl heeft niet altijd de laagste prijs. Nieuwe artikelen kan cameranu.nl altijd vrij vroeg aanbieden, maar het komt regelmatig voor dat daar dan een hogere prijs voor gevraagd wordt dan de concurrentie. Ook heb ik meegemaakt dat artikelen die elders (in de bekendste/beste grote online winkels) uitverkocht waren, door cameranu.nl wel aangeboden werden, maar voor een hogere prijs. Dat vind ik jammer, maar het doet natuurlijk geen afbreuk aan de betrouwbaarheid en goede service van deze winkel.

Aanbeveling
Absoluut, maar wel na het vergelijken van prijzen via een website als kieskeurig.nl. Zoals ik al aangaf kan de prijs elders lager zijn. Dat geldt natuurlijk voor de meeste winkels. Qua service en snelle levering zie ik geen reden om elders te gaan winkelen. Vandaag besteld is morgen op de deurmat en ook qua verdere service zit het wel snor bij cameranu.nl.

Extra toelichting
Ik heb gewoon niets aan te merken op deze winkel. Ik denk dat wanneer je een online winkel hebt, cameranu.nl als een goed voorbeeld kan dienen. Professioneel, grote/goede voorraad, snelle verzending en een goede service. Uitstekend, meer kan ik er niet van zeggen. Het is dan ook een winkel die ik zeker aanbeveel bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blom31 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
CameraNu bezit over een groot assortiment waarbij de hulp en begeleiding tijdens een aankoop correct en snel is. Fijne ervaring opgedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank B65 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn snel te vinden en te bestellen

Service
Na de bestelling is de levering snel en goed verpakt afgeleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering middels e-email

Assortiment
Ruim voldoende voor mij

Aanbeveling
Bovenstaande punten zijn reden genoeg om de shop aan te bevelen

Extra toelichting
Zie eerdere toelichtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vikanamacy 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles onder 1 dak en een ruime keus

Service
Een 10+ zeer correct en snel handelend en oplossings gericht. Niet moeilijk doen maar direct handelen naar behoefte klant.

Assortiment
Je hoeft niet verder te zoeken , zij hebben een zeer ruim assortiment en het nieuwste van het nieuwste in huis

Aanbeveling
De service en vriendelijkheid van de medewerkers is enorm. Zijn zeer bekwaam men oplossings gericht naar de klant toe.

Extra toelichting
Prima assortiment. De vriendelijke medewerkers zijn goed op de hoogte van hun assortiment indien je vragen hebt. Na aankoop printer met storing binnen 3 dagen een nieuw model ontvangen zonder discussie. Top. Ik zal zeker weer een beroep op ze doen indien ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Halise 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno1957 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Handige webwinkel, juist door hun specialisatie, en lekker goedkoop. Goederen werden snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janb10 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
canon is een goed betrouwbaar printer,ben al meer dan 10 jaar tevreden over canon printers

Service
snelle levering.

Aanbeveling
heeft een groot assortiment. en meestal op voorraad

Extra toelichting
ben tevreden over de snelle levering ook afhandelen gewoon super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Alex95431 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te vinden.

Assortiment
Veel producten te vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bart81561 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
1 van de meest overzichtelijke sites op het gebied van foto-apparatuur. Ik kan producten altijd snel en makkelijk vinden.

Service
Uitstekende service, snelle verzending en als er iets voorvalt altijd super vriendelijke en hulpvaardige mensen aan de telefoon en email.

Assortiment
Zeer ruime keuze, als ze iets niet hebben kunnen ze altijd voor je op zoek.

Aanbeveling
Compleet, overzichtelijk en snel.

Extra toelichting
Overzichtelijke website zonder rompslomp en uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Vee 13-11-2013 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heldere webshop, met aanvullende informatie over producten. Het laat geen vragen meer open bij de consument

Service
Als je nog wat extra uitleg nodig hebt, is het de moeite waard m de winkel in Urk te bezoeken. Over mijn cameramerk en alle accesoires wisten de medewerkers deskundig advises te geven, mede gebaseerd op gebruikservaring

Assortiment
Voor elk onderdeel van het fotograferen, van fototassen tot afstandsbediening, van flitsers tot statieven, is een ruime keuze. De medewerkers helpen goed om de juiste keuze te maken zonder meteen het duurste aan te prijzen.

Extra toelichting
Zoals gezegd, de winkel heeft een ruime keus in voorraad, een heldere website die makkelijk navigeerbaar is. vaak leuke aanbiedingen die net iets aantrekkelijker zijn dan de rest van de fotowebwinkels. Belangrijkste PLUS vind ik echter de medewerkers van de webshop/winkel, die je met deskundig maar eerlijk advies verder kunnen helpen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martin Krans 13-11-2013 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

9,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Schwill 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk en snel

Service
en goede service

Assortiment
redelijk tot uitstekend

Aanbeveling
professionals

Extra toelichting
ben zeer tevreden over de aankoop en de afwikkeling m.b.t. betalen en leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willybol 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Uitermate goede service! Zelfs na plaatsen order was het geen enkel probleem deze nog aan te passen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mgeld 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel gemakkelijk besteld.

Service
fototoestel 's avonds besteld, volgende dag al in huis ingepakt en wel.

Extra toelichting
zeer snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robbertalbers 13-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Helaas pindakaas vwb de beloofde levertermijn. De beloofde volgende dag werd niet gehaald, kreeg hierover 's avonds een mailtje dat ze me de volgende dag zouden bellen, helaas geen belletje ontvangen (gemiste kans). Na het weekend werd ik gebeld met excuses maar dat was dan ook alles. Kreeg het product pas woensdag geleverd (bijna een week verder). Als ik dat geweten had dan had ik elders besteld!

Extra toelichting
Helaas pindakaas vwb de beloofde levertermijn. De beloofde volgende dag werd niet gehaald, kreeg hierover 's avonds een mailtje dat ze me de volgende dag zouden bellen, helaas geen belletje ontvangen (gemiste kans). Na het weekend werd ik gebeld met excuses maar dat was dan ook alles. Kreeg het product pas woensdag geleverd (bijna een week verder). Als ik dat geweten had dan had ik elders besteld!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

TJJ 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van der Hoek 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen goede condities van de site

Service
Snelle levering in correcte staat met goede beschrijvingen

Assortiment
Ass. uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Tweeling Kinderopvang bv 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk te navigeren.

Service
Vragen werden direct beantwoord en snel afgehandeld.

Extra toelichting
Prima ervaring met camera.nu Hele snelle service, afspraken werden onmiddellijk nagekomen. Heel duidelijk ook in het communiceren over het te volgen proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xlottex 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is overzichtelijk, dus snel besteld.

Service
Correcte service. Zeer snelle levering.

Assortiment
Goed assortiment en zeer mooie prijs.

Aanbeveling
Heel prettig en snel verlopen.
s'avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. Correct verlopen.
Aanrader om er te kopen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over deze winkel. Prijs erg goed. Snel geregeld en correcte afhandeling. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bakker69 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Of je nu in de winkel komt of telefonisch contact hebt met hulp bij het bestellen. Alle medewerkers helpen vriendelijk en profecioneel. Eigenlijk geen vraag gek genoeg.

Service
Snelle afhandeling van aankoop, garantie en vragen.

Assortiment
Tja, bij het zoeken naar een camera zag ik soms door de bomen het bos niet meer. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tazelaar 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Voor ons werd de tijd genomen en kregen een vriendelijk en uitgebreid advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikJan73 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Heb een defecte Jobo PhotoGPS binnen de garantietermijn teruggestuurd naar CameraNU.nl. Heel goed om te ervaren hoe goed CameraNU.nl mij continu op de hoogte heeft gehouden over de voortgang van de reparatie. Nadat de leverancier het defect uiteindelijk niet kon verhelpen ontving ik zeer kort daarna het aankoopbedrag retour.

Extra toelichting
Heb een defecte Jobo PhotoGPS binnen de garantietermijn teruggestuurd naar CameraNU.nl. Heel goed om te ervaren hoe goed CameraNU.nl mij continu op de hoogte heeft gehouden over de voortgang van de reparatie. Nadat de leverancier het defect uiteindelijk niet kon verhelpen ontving ik zeer kort daarna het aankoopbedrag retour.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rhea Platenkamp 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In een paar klikken had ik alle informatie die ik nodig had om een keuze te maken en de volgende dag had ik de nieuwe camera al in huis!

Service
Ik heb per mail vragen gesteld en die zijn de zelfde avond nog adequaat beantwoord.

Assortiment
enorme keuze in verschillende segmenten! En verschillende opties / pakketten bij elke camera.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden!

Extra toelichting
Zie boven! Ik heb per mail vragen gesteld en kreeg zeer snel een goed advies. En de volgende dag werd de camera al bezorgd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floor Oskam 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uit eerdere ervaring deze winkel gekozen, site is duidelijk, wat je zoekt snel te vinden

Service
Ik stuurde een email omdat de camera die ik zocht niet meer voorradig was, snel antwoord de volgende dag camera besteld en een dag later in huis.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Snelle service

Extra toelichting
Winkel komt vertrouwd over, een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matjas1959 12-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het product had ik in enkele seconden gevonden in het assortiment.

Service
Het product had ik de volgende dag al in huis. Boven verwachting, super.

Assortiment
Accessoires en hulpstukken voor de digitale camera en lenzen een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede winkel om iets aan te schaffen voor je digitale camera voor een leuke prijs.

Extra toelichting
Gezien dit de eerste aankoop is in deze winkel en de levering zeer snel is gedaan, ook omdat het op tijd is besteld en op voorraad was, ben ik zeer tevreden en zal zeker in de toekomst nog iets bestellen voor mijn digitale camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonsigne 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alle producten zijn gemakkelijk te vinden

Service
Zeer goeie service wat betreft een scherpe offerte

Assortiment
Alles wat ik nodig had heb ik bij jullie besteld

Aanbeveling
Goeie site, scherpe prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico* 12-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen gaat makkelijk en goed duidelijke emails na aankoop alleen account maken was even onduidelijk .

Service
De levertijd was zoals afgesproken de volgende dag , de Communicatie zeer goed , duidelijke antwoorden van Medewerker " Richard " op mijn vragen .
De printer was in de originele doos verpakt maar geen extra doos erom heen aangezien het regende kwam de doos nat aan maar de printer was gelukkig niet beschadigt door vocht (klein verbeter puntje ).

Assortiment
De prijs is goed en assortiment ook alleen jammer dat net de Epson Cash back actie was verlopen .

Aanbeveling
CameraNu houdt zich aan de afspraken en de prijs/assortiment is goed .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dirk jan vrieswijk 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janna1959 12-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even bestellen en in de kortste tijd al in huis.

Service
Je krijgt steeds een update in hoeverre de bestelling gevorderd is.

Assortiment
Ik kon uit genoeg toestellen kiezen.

Aanbeveling
Het is mij goed bevallen en je hoeft niet te wachten tot je aan de beurt bent zoals in een winkel. En via Kieskeurig kun je de prijzen goed vergelijken. CameraNu was goedkoop en de reviews waren goed.

Extra toelichting
Steeds vaker koop ik wat via het internet. Je hoeft de deur niet meer uit en er is keus genoeg. Je kunt in 1 oogopslag zien waar de artikelen het goedkoopst zijn en hoe de service van de verkopende zaak is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robvc93 12-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website werkt perfect, precies zoals het hoort. Overzichtelijk.

Service
Goede en snelle reactie op emails.

Assortiment
Ze hebben alles wat ik nodig heb in het assortiment, en voor een goede prijs. Zou iets uitgebreider kunnen.

Aanbeveling
Beste camera webshop in Nederland (naar mijn mening).

Extra toelichting
Hoede webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mneuvel 12-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
site is overzichtelijk, producten zijn makkelijk te vinden

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden mbt. de verzending

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Totale indruk en ervaring met de winkel erg goed

Extra toelichting
Goede ervaring, goed op de hoogte gehouden, nette verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pedro26754 12-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering.

Assortiment
Veel keuze en veel op voorraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Rovers 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, makkelijk om te bestellen.

Service
Goede communicatie, ook bij retourzendingen of foute bestelling.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer goede prijs/kwaliteit

Extra toelichting
Zeer goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariah60 12-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel te bestellen en de volgende dag in huis

Service
snelle bestelling

Assortiment
wat ik hebben wou, was er

Aanbeveling
gemak

Extra toelichting
het gemak van thuis bestellen en de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Empas Hogedspuiten BV 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima webshop duidelijk en snelle levering. Zeer goed over te spreken. Dit is de 3e keer dat wij hier wat bestellen. gaat altijd goed en als je iets niet weet even bellen en je wordt meteen goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertS1967 11-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sven Kortekaas 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie en duidelijke website. Alles is duidelijk te vinden. Geeft me een goed gevoel om hier te bestellen zeker omdat ze ook een nog een grote fysieke winkel hebben in Urk.

Heb hier nu in totaal twee keer een bestelling gedaan. Allebei de keren top geregeld en snel.

Goed mail contact en ze zijn ook bereid om je vragen via de mail over producten snel te beantwoorden. Had namelijk een vraag over een quick release of die op mijn tripod zou passen. Snel en keurig antwoord wat ik allemaal nodig had.

Service
Snelle verzending. Meteen de volgende dag al in huis en alles was goed stevig verpakt. Netjes een Track&Trace code erbij gekregen en handtekening zetten voor ontvangst. Netjes!

Aftersales ook toppie! Had bij één bestelling een verloopnippeltje besteld omdat mij dat werd gezegd via de mail dat ik die nodig zou hebben. Eenmaal de bestelling binnen gekregen bleek dus dat ik het verloopnippeltje niet nodig had. Heb het product terug gestuurd en binnen 2 werkdagen had ik me geld al weer terug op me rekening staan. Top service noem ik dat!

Assortiment
Heel ruim assortiment al mis ik wel een paar dingen. Was nog op zoek naar GPS loggers maar niet diegene die ik wil heb ik er kunnen vinden.

Aanbeveling
Top winkel. Duidelijk. Niet duur. Snelle levering. Top service ook na de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

timmovslooten 11-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veni vidi vici
hij kwam, hij zag, hij kocht een camera. tot nu toe een van mij favoriete winkels, je loopt naar binnen pakt een bonnetje en een kopje koffie je wacht tot je nummer aan de beurt is en je wordt geholpen

Service
zoals ik al zei bij gemak, de service is super mails terug binnen een dag bij problemen of vragen. Heerlijk!

Assortiment
ze hebben altijd alles wat ik nodig heb daar houd ik wel van.

Aanbeveling
stuur al bijna iedereen hierheen voor camera apparatuur omdat ze lage prijzen hebben en goede service en ook nog eenig zinds dichtbij

Extra toelichting
ik vind cameranu in urk een super toffe winkel en zou ze nog jaren lang willen zien als de beter camera winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FSchenk 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isaac Neumann 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld, snel ontvangen.

Service
Snel ontvangen.

Aanbeveling
Goede service. Snel ontvangen.

Extra toelichting
Stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Coolblue wat betreft deze bestelling: Polaroid Pogo fotopapier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birdy59 11-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Kwa snelheid valt hij toch wel een beetje tegen. Ik heb de scanner met name aangeschaft voor dia's scannen. Voor vier dia's ben je wel zo'n vier minuten kwijt. Verder blijkt dat de scanner je voor instellingen (kleurcorrectie, stofreductie) niet onthoud. Wel jammer want dat moet je nu telkens aanklikken. Kwaliteit is verder wel ok.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Paul Veenendaal 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering, correcte verpakking, direct feedback via mail

Assortiment
afdoende aanbod voor mijzelf

Aanbeveling
prima business, kun je goed zaken mee doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JaGodia 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
wat is simpeler dan online bestellen

Service
de ene dag besteld,de andere dag uitstekend verpakt bezorgd

Assortiment
het assortiment beoordelen is moeilijk aangezien niet iefereen dezlfde behoefte heeft. Wanneer je direct vindt wat je zoekt dan is dat dus een 10

Aanbeveling
Gegeven bovenstaande kan ik iedereen deze winkel aanbevelen

Extra toelichting
Hoewel ongeloofwaardig, niettemin een 10 omdat hetgeen is voorgsteld direct en voortreffelijk verzorgd is geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo uit Enschede 11-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K Fust 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg duidelijke interface. Wat je zoekt is gemakkelijk te vinden.

Service
Snelle levertijd. Direct de dag erna binnen. Heel erg fijn.

Assortiment
Wat ik nodig heb, vind ik ook hier. Ik hoef hierdoor niet verder het internet door te zoeken.

Aanbeveling
Zeker een aanrader! De combinatie van Gemak, Service en Assortiment maakt het de beste website voor het verkrijgen van audiovisuele producten.

Extra toelichting
Ik heb niks op of aan te merken aan deze website. Cameranu.nl is voor mij nu de site waar ik heen ga mocht ik iets nodig hebben op audiovisueel gebied. Het is gebruiksvriendelijk, heeft wat ik moet hebben en is vaak de volgende dag al binnen. Meer heb ik niet te wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews