cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hgmnwb 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Om 21.30u besteld en de volgende dag in huis! En voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chris1313 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Servi Janssen 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker makkelijk thuis bestellen, en vandaag besteld is morgen in huis. TOP.

Service
Prima!

Assortiment
Heel veel op voorraad anders snel leverbaar

Aanbeveling
Zeker de moeite waard, ook omdat de prijsstelling zeer goed is.

Extra toelichting
Ik ben zeer te spreken over het assortiment, de prijsstelling en de service van CameraNu. Ik koop al een aantal jaren zonder problemen bij hen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 19475 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen per internet, volgende dag thuis

Assortiment
Iedere denkbare camera in het assortiment

Extra toelichting
Zeer snelle levering. lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Windtkracht 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, helder!

Service
Duidelijke communicatie

Assortiment
Artikelen goed te verkrijgen en een ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service, artikelen goed op voorraad, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WVV1958 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
logische opbouw

Service
goede bereikbaarheid en prompte levering

Assortiment
alle gezochte items waren te vinden

Aanbeveling
zie andere opmerkingen

Extra toelichting
Prima assortiment en afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wonder-Fotografie.nl 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Snelle levering, spullen goed verpakt

Assortiment
Ik bestel vaak bij CameraNu omdat ze meestal wel de producten hebben die ik zoek en voor goede prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije Velthuis Fotografie 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik vind de site erg overzichtelijk. Daarnaast kan je ook via het zoek venster makkelijk je product vinden. Daarnaast vind ik het erg prettig dat je bij het desbetreffende product reviews kan lezen. Vaak is dat voor mij erg belangrijk om een product aan te schaffen.

Service
Ik vind de service echt top! Ze zeggen voor half 11 betaald is morgen in huis. Dit is ook echt zo en dat vind ik echt top! dit zie je niet veel bij winkels. Meestal heb je het pas na 2 dagen in huis. Dit vind ik echt klasse.

Assortiment
Ik vind dat ze een heel ruim assortiment hebben wat varieert tot verzekeringen tot camera aan toe. erg breed dus.

Aanbeveling
ik ben gewoon zeer tevreden! kan niet anders zeggen.

Extra toelichting
Zoals ik al zei: Ik ben ZEER tevreden over camera.nu. Met name de service is echt fantastisch. Ze geven een kundig advies en nemen de tijd voor je. Zelfs als je niet wilt kopen. Nou dat is vaak anders kan ik je vertellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisKK 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Tweemaal 's avonds voor 22:30 besteld. In beide gevallen tracktrace ontvangen met volgende dag levering. Maar uiteindelijk was de fysieke levering toch niet de volgende dag, maar een dag later.

Extra toelichting
Ik bestel al jaren bij CameraNU. Altijd goede en snelle service. Retourprocedure is ook goed gegaan. Alleen jammer dat "voor 22:30 besteld dezelfde dag verzonden" niet heeft geleid tot levering volgende dag. Het was 2x een dag later.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Tol 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima service. Snelle afhandeling. Betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

redlake 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, stap-voor-stap bestellen

Service
snel en correcty

Assortiment
Ik zocht een cameratas voor mijn videocamera: er was een ruime keuze in vele prijscategorieën.

Extra toelichting
het gehele proces is probleemloos verlopen. Goed assortiment en ruime keuze in prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BigevilNL 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is makkelijk en overzichtelijk, wat je mag verwachten van een webshop. Voldoende aandacht aan de eventuele hulp tijdens het bestellen.

Service
Service is uitmuntend, in het verleden zelfs na 21:00 contact gehad met betrekking tot een statiefkeuze, die avond nog bestelt en de volgende dag had ik het om 10:00 al in huis! Dat kan bijna niet sneller!

Assortiment
Genoeg verschillende camera apparatuur om iedereen tevreden te houden + het voordeel dat je alles op 1 plek kunt kopen. De prijzen zijn overal het goedkoopste waar je ze voor kunt krijgen!

Aanbeveling
Geen betere ervaring met andere winkels op het gebied van foto en/of video. Voor mij geen mediamarkt of een andere elektronica winkel meer met betrekking tot het foto en/of video gebied!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-1986 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, alle benodigde informatie in beeld. Het is niet nodig om bij bestelling meer velden in te vullen dan strikt noodzakelijk, geen dubbele vragen.

Service
Bij aankoop keurig op de hoogte gehouden van de bestelling per mail. Product keurig binnen 1 dag geleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor elke veeleisende (amateur) fotograaf.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en ze komen hun afspraken na.

Extra toelichting
Ik heb gebeld met vragen over het aan te kopen product. Ik werd met verstand van zaken te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenvR 05-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Regelmatig spullen besteld bij CameraNu, maar 2 jaar geleden ook een Macbook Pro van bijna 2000 euro. 2 maanden na garantie ging mijn Macbook kapot. Kosten van reparatie 600+ euro, terwijl dit bij Apple zelf ook nog goedkoper was. Laat je het niet repareren, kan je 60 euro gaan betalen voor 'onderzoekskosten'. Ik kon uiteindelijk het grootste deel zelf betalen, was veel tijd kwijt met heen en weer gemail en zat 2+ weken zonder hoofdcomputer. Voor een laptop van 2000 euro die net over de garantie valt, verwacht je service, maar helaas. Niet bij CameraNu.

Aanbeveling
Zie motivatie bij service. Aftersales is dus heel slecht en er zijn tegenwoordig andere winkels die meer garantie en service bieden.

Extra toelichting
Assortiment en prijzen zijn goed. Aftersales valt dus heel erg tegen. Mocht je grote aankopen doen, koop het dan elders met meer garantie of koop extra garantie erbij.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 06-12-2013

Beste Henny,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw servicenummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken de verwerking van uw schade dan even na.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

F. Lardenoye 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is zeer overzichtelijk en producten zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Direct antwoord op vraag via E-mail en snelle bezorging

Assortiment
Zeer uitgebreid, vooral w.b. onderdelen.

Aanbeveling
Goede ervaring met webwinkel

Extra toelichting
Tot nu toe goede ervaring met webwinkel, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Deurloo 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Zeer behulpzaam, ook telefonisch bereikbaar en zeer vriendelijk.

Extra toelichting
Een prettige winkel vooral omdat deze zeer benaderbaar is, wat veel webwinkels niet zijn, zeker niet telefonisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam25363 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
mijn bestellingen zijn snel en goed geleverd

Service
ik heb geld retour gekregen van iets wat ik waarschijnlijk verkeerd besteld had. en ik werd daar netjes via de email van op de hoogte gehouden. kortom Super Service!!!!!

Assortiment
je kan er echt van alles kopen

Aanbeveling
ik heb hele goeie ervaringen met CameraNu, dus ik zou het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arne_01 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en makkelijke website

Assortiment
Ik kon vinden wat ik nodig had en voldoende keus

Aanbeveling
Prima website en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mammarazzi 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Goed overzichtelijk

Service
Supersnelle levering! Heerlijk.
Produkt was zelfs al als kado ingepakt!

Assortiment
Ruim assortiment. Van goedkoop tot duur, van klein naar groot.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen met CameraNU en veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebo Buitenkamp 05-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is bijzonder praktisch, goed georganiseerd met afhandeling.

Service
De medewerker heeft mij goed te woord gestaan en geadviseerd.

Assortiment
Ik zou geen product kunnen noemen wat er niet zou zijn.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader, bereikbaarheid perfect en parkeren goed. Sfeer in de winkel ok, straalt kwaliteit uit en deskundige medewerkers. Goede scheiding tussen hobby en professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert van Dijken 05-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met gemakkelijk te vinden producten.

Service
Uutstekende service. Medewerkers nemen de tijd om vragen uit te leggen en zijn deskundig.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel regelmatig aan bij vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Kom regelmatig in de winkel op Urk om producten af te halen na op de website gekeken te hebben of product in voorraad is. Worden altijd prettig geholpen en er is altijd tijd voor een kopje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

storyteller 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site van Camera.nu werkt lekker snel, er wordt niets teveel gevraagd. Goede afweging mogelijk via kieskeurig.nl
Alleen is het lastig terug te gaan. Opletten dat je niet een exemplaar teveel besteld.

Service
Snelle reactie op de bestelling, vriendelijk bericht. Bestelling is echt heel snel binnen.

Assortiment
Linkjes naar reviews op bijvoorbeeld youtube zou de keuze makkelijker maken

Extra toelichting
Het product - canon legria - is prima, alleen een beetje veel mogelijkheden. De bestelling en levering was top.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Canon DSLR prosumer 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vergelijken prijzen met andere sites, eenvoudig bestellen en vervolgens snelle levering met een goede track&tracing

Service
Geen oordeel over service van nu bestelde product. Op basis van een behoefte aan service nav een eerdere bestelling zeer goed en deskundig geholpen.

Assortiment
breed assortiment tegen scherpe prijsstelling

Aanbeveling
gemak en assortiment zijn de moeite anderen deze winkel aan te bevelen

Extra toelichting
Tevreden, terugkerende klant op basis van gemak met bestellen, ervaren serviceerlening en breed assortiment met scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MMJ Visser 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de website kunt u alles vinden en het is erg overzichtelijk en gebruikersvriendelijk

Service
Binnen een dag na bestelling is het product zoals beschreven zonder extra verzendkosten bij je thuis per aangetekende verzending

Assortiment
alles wat je je zou kunnen voorstellen op gebied van fotografie is voorhanden, met scherpe prijzen

Aanbeveling
een uitermate goed en prettige winkel om je fotoaperatuur aan te schaffen

Extra toelichting
een goed overzichtelijke winkel met een breed assortiment en een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD ortega 04-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJAvL 04-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het enige waar ik wat commentaar op heb is het zoeken en vinden aan de hand van de zoektermen die ik invoerde.

Service
levertijd netjes zoals aangegeven op de site.
Eerder een keer in de winkel zeer goed geholpen

Assortiment
prima

Aanbeveling
fijne winkel. verzendkosten laag

Extra toelichting
Ik vind het een fijne winkel zowel in Urk als online. Online producten kunnen vergelijken (naast elkaar) zou nog een verbetering kunnen zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul stone 04-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goed assortiment voor een goede prijs op een goede site en zeer snelle aflevering. Zeker voor rherhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hiker.nl 04-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel gevonden op de site wat ik zocht!

Service
Snelle bezorging!

Assortiment
Veel te vinden hier!

Aanbeveling
Goed en snel!

Extra toelichting
De prijs/kwamiteit verhouding is goed. Prijzen vergeleken met andere webwinkels en deze winkel kwam er het beste uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jordi1935 04-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig en makkelijk te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
lijkt me logisch gezien mijn bovenstaande ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris1983 04-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden juiste product te vinden; website is overzichtelijk; betaling verliep soepel.

Service
Zeer snelle levering. Verder geen direct contact nodig geweest.

Assortiment
Snel het gewenste product gevonden tegen zeer goede prijs.

Aanbeveling
Goed assortiment, bestellen en betalen soepel verlopen en product snel thuisontvangen. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijs45 04-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat ik zocht

Service
Zeer snelle bezorging, binnen een etmaal.

Assortiment
Genoeg te kiezen

Aanbeveling
Snelle levering en goede service

Extra toelichting
Ruim assortiment, makkelijke website en sneFalcon Eyes Alu Koffer op Wielen SH309 L62xB48xH24 l geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Draijer 04-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima zoeken op de site, duidelijk en overzichtelijk.

Service
Prima service, en leveren binnen 24 uur is ook echt binnen 24 uur!

Assortiment
Uitstekend assortiment, vrijwel alles te verkrijgen!(en veel op voorraad)

Aanbeveling
Vertrouwd adres, prima service, snelle afhandeling van je bestelling!

Extra toelichting
Heb al diverse producten besteld bij CameraNu.nl, en vind het plezierig "winkelen". De supersnelle levering is een groot pluspunt. Voor mij het meest veilige en vertrouwde adres om dure aankopen te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sipke5 04-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er is een duidelijke website met een goede zoekfunctie

Service
ik heb twee maal een product gehad met een gebrek, en dit is snel en adekwaat opgelost

Assortiment
voor zover ik kan zien behoorlijk volledig maar het moeilijk iets te zien wat er niet is

Aanbeveling
reeds meermalen gebeurd

Extra toelichting
Ik koop al jaren bij Cameranu en dat is me beter bevallen dan bij anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Albert.nl 04-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk, eenvoudig en snel geregeld en betaald

Service
Voorraad duidelijk aangegeven en verzonden zoals beloofd.

Assortiment
uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. Ruime keuze uit Canon producten.

Extra toelichting
zie opmerkingen bij de div onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Graaf 04-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk en duidelijk.

Service
Bij de aankoop word je persoonlijk begeleid als je dat wilt. Wat ik heel goed vond dat ik een onduidelijkheid in de tekst aankaartte. De volgende dag was dat verbeterd.

Assortiment
Ze hebben een heel groot assortiment wat heel duidelijk wordt weergegeven op de website.

Aanbeveling
Een duidelijke en klantvriendelijke zaak.

Extra toelichting
Overzichtelijkheid van de website, vriendelijkheid waarmee je geholpen wordt, grote assortiment etc. etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Jongbloed 04-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen en betalen door overzichtelijk website en verschillende betaalmogelijkheden.

Service
Supersnelle levering. Goed verpakt bezorgd.

Assortiment
Alles wat ik nodig had was makkelijk te vinden op de site, en ook nog op voorraad.

Aanbeveling
Ik heb persoonlijk alleen goede ervaringen met de webshop. Het feit dat er ook een fysieke winkel is geeft nog meer vertrouwen.

Extra toelichting
Prettige website, waar producten makkelijk te vinden en te bestellen zijn. Meeste artikelen zijn op voorraad. En de prijzen zijn zeker goed te noemen (bij de laagste in Nederland)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HARNASS 04-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop werkt prima. Op verzoek een individuele ideallink gekregen.

Service
Op verzoek een individuele ideallink gekregen.

Assortiment
Camera is verschillende kleuren leverbaar.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecilia3 04-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekfunctie, kon snel de producten vinden die ik zocht.

Service
Zeer snelle service. Netjes verpakt.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen. Goede en snelle service en een uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tj. Koelewijn 04-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden en uit te voeren

Service
S'avonds besteld de volgende morgen keurig afgeleverd

Assortiment
in mijn genre is alles te vinden

Aanbeveling
artikel op voorraad, vlot te bestellen en snel afgeleverd.

Extra toelichting
Camaranu.nl is goede online-winkel met vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ScarletH 04-12-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

cockie 04-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website werkt heel makkelijk. de stappen die je moet nemen spreken voor zich

Service
snelle levering, precies zoals ze beloven

Assortiment
groot assortiment, en wat mijn product betreft de goedkoopste

Aanbeveling
ik zou zo weer wat bestellen

Extra toelichting
prima webshop. doen wat ze beloven en niet duur. geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polletje1960 03-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel gemakkelijk en duidelijk aan gegeven wat je moet doen.

Service
het verloop van de bestelling en de levering ervan wordt duidelijk gecomuniceerd, zodat je weet wanneer het geleverd wordt.

Assortiment
uitgebreid assortiment met dus een ruime keuze mogelijk heid

Aanbeveling
Omdat we hhel tevreden zijn over levering van de bestelling en de duidelijkheid van de site.

Extra toelichting
we zijn heel tevreden over het verloop vanaf het plaatsen van de bestelling tot aan de aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Auke Bleeker 03-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop die je vlot naar het gezocht product brengt. No nonsens bestelformulier.Directe bevestiging van het bestelde en de betaling dienaangaande

Service
Voortreffelijke levering en ruimschoots binnen de aangegeven tijd.

Assortiment
Groot assortiment, makkelijk te vinden en gewoon op voorraad.

Aanbeveling
De correctheid van afhandeling en levering van het bestelde verdient gewoon een 10.

Extra toelichting
Voor het eerst wat zaken op foto gebied hier gekocht en ben zeer tevreden over de geleverde producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Crooswijk 03-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel, niet in de file

Service
21:00uur besteld, volgende morgen bezorgt.

Assortiment
Grootste assortiment en altijd de eerste voor mijn camera merk.

Aanbeveling
Betrouwbaar en razendsnel

Extra toelichting
Het is een verademing om zaken te doen via internet en te weten dat je niet genept wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron-NI 03-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede keuze menu op de website en snelle en uitsekende levering

Service
In de winkel goed en deskundig advies

Assortiment
Een grote aanbieding van produkten

Aanbeveling
Vanwege het aanbod, deskundigheid en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdoL 03-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet alleen een snelle levering, maar ook direct en persoonlijk (email) contact om vragen te beantwoorden.

Service
Direct contact en antwoord op vragen

Assortiment
Ruim voldoende; wel moet je goed weten wat je zoekt: een merk of algemeen

Extra toelichting
Nu meerder keren een camera besteld en altijd zeer tevreden over de levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Johnson 03-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke snelle site, ik vond snel wat ik zocht. Ook bestellen gaat erg eenvoudig.

Service
Altijd een prima product ontvangen.

Assortiment
Een uitgebreide selectie, voldoende voor mijn wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kree1944 03-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle en adequate zoektocht op de site

Service
Na telefonisch advies en overleg mijn EPSON V750 PRO vóór de deadline besteld; inderdaad: de volgende dag al in huis!

Assortiment
Voor mijn keuze is er een heel groot assortiment aanwezig

Aanbeveling
Vooral vriendelijke, deskundige en begrijpende werknemers

Extra toelichting
De volgende keer zou ik wederom een product via dit medium en deze leverancier aanschaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart het konijn 03-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
top kon produckt retouneren geld werd keurig terug gestord. Min punt je moet zelf de verzend kosten betalen. Zouden julie eigenlijk in mindering kunnen brengen als je nog iets besteld zodat jet het geld niet echt kwijt bent. Wil nu iets bestellen maar dat weerhoud mij er van denk nu eerder aan wehkamp

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ Rajmohan 03-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews