cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25177 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2598 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kritische klant2 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel eenvoudig te bestellen

Service
op tijd geleverd, goed verpakt. Factuur was binnen no time correct aangepast.

Assortiment
andere leveranciers konden de gekochte printer voorlopig niet leveren.

Aanbeveling
correcte en snelle afhandeling van de gevraagde order.

Extra toelichting
snelle en adequate levering van een printer die lang niet overal leverbaar was tegen een concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia de Jong 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je ziet zo wat op voorraad is of wat niet ook via de site. Alles wordt duidelijk omschreven.

Service
De service is geweldig je wordt goed geholpen en ze hebben er daar echt verstand van.

Assortiment
9 van de 10 dingen die je zoekt hebben ze op voorraad en anders heb je het z.s.m. Ze zijn echt van alle markten thuis.

Aanbeveling
Goede winkel met betrouwbaar advies. Goede garantie en service en alles keurig aangeleverd.

Extra toelichting
Wij zijn al jaren klant bij deze winkel en vol tevredenheid. Mocht er een keer iets niet goed zijn dan wordt dit heel goed verholpen. Wij zijn echt zeer tevreden en gaan er graag naar toe. Ook via de site hele goede service verlening en veel op voorraad. Enige minpunt is soms wat langere wachttijden in de winkel maar dat ligt niet aan de hoeveelheid verkopers want die zijn er zeker maar aan de goede service en het goede advies dat ze geven en daardoor is het er ook super druk. Zeker op zaterdagen. Absoluut een fijne winkel om naar toe te gaan en je spullen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W te D 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk en makkelijk toegankelijk

Service
super snelle afhandeling

Assortiment
alles wat je je kan voorstellen is aanwezig tegen de juiste prijs

Aanbeveling
Zie bovenstaande aspecten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tango10 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Snel en betrouwbaar

Assortiment
Groot en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Betrouwbaar,snelle levering, uitstekende service, groot assortiment en deskundig personeel

Extra toelichting
Alles top, kan niets meer toevoegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet P. 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
We waren erg aan het twijfelen welke camera we zouden nemen. Heb de klantenservice gevraagd om informatie. Ze waren er duidelijk met hun uitleg en hebben meegedacht. Camera Samsung NX300 was een zeer goede keuze. Later nog dingen bijbesteld. Ook in overleg wat we het beste konden doen. Top geregeld. Camera voor 23:00 uur besteld en volgende dag al binnen. Riem bijbesteld, kon een paar dagen duren omdat het via de post werd verzonden, maar nee hoor, volgende dag al binnen. Ben zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert3000 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles bij de hand

Assortiment
ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RudyF 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website bij vragen kan je telefonisch contact opnemen

Service
zeer goede service, klantvriendelijk duidelijk en goed bereikbaar. bij problemen wordt je goed geholpen

Assortiment
assortiment ruim voldoende van lensdop tot volwaardige camera

Aanbeveling
geen probleem gehad dus als iemand een camera of accesoires nodig heeft zou ik deze webshop aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dapb 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site, eenvoudig te bestellen

Service
eenvoudig telefonisch bereikbaar, goed advies

Aanbeveling
Goedkoop en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gool0571 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goed overzicht en productinformatie

Service
Bij enige problemen direct respons en er wordt goed gezocht naar een oplossing.

Assortiment
voldoende keus in allerlei segmenten.

Aanbeveling
Fijne zaak, ook via internet.

Extra toelichting
Met diverse web-shops zaken gedaan. Bij camera-nu krijg je een persoonlijke benadering. Goed overzicht wat er met je bestelling gebeurt. Snelle service. Prima. Prijzen zeer concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GBA1 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige site, met duidelijke structuur. Je hoeft je huis er niet voor uit.

Service
Mijn vragen werden telefonisch prima beantwoord.
Ook de levering was lekker snel. De volgende dag het product al thuis.

Assortiment
Goede prijs!

Aanbeveling
Makkelijk, duidelijk en gunstige prijzen. Ik heb een aantal keren wat gekocht bij CameraNu.nl en altijd weer de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd Oldersma 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een goede website, gemakkelijk en overzichtelijk. Prima info over de artikelen die worden aangeboden.

Service
Vandaag besteld is ook morgen in huis en in een degelijke verpakking.

Assortiment
Via je computer krijg bij cameranu.nl een groot assortiment ter beschikking. Weloverwogen kun je je keuze maken en bestellen. En de prijs is prima!

Aanbeveling
Alles klopt wat bij een webwinkel kloppen moet. Zie voorgaande motivaties

Extra toelichting
Vorig jaar een camera gekocht en na een half jaar ben ik nog er zeer tevreden over. Daarom heb ik ook mijn objectief, een Sony 50mm f/1.8, bij Camera.nu aangeschaft. Om de goede service en het prima assortiment van Camera.nu wil ik dit graag delen met anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van den Assem 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis alle voors en tegens uitzoeken en op een rijtje. Keuze genoeg!

Service
De reclame - voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis - is absoluut waar. Aangetekend en wel.

Assortiment
Wat mij betreft keuze genoeg.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Zelden op zo'n plezierige manier aan internetshoppen gedaan. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Beek123 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de zoekfunctie was eenvoudig het product te vinden dat ik zocht

Service
Ik kon het product de zelfde dag nog afhalen, waarbij ik snel geholpen werd.

Aanbeveling
Snel, vriendelijk en goed geholpen.

Extra toelichting
Zowel de zoektocht als het bestellen en daarna het afhalen van het product dat ik zocht, was snel en goed mogelijk. [In de ochtend besteld, en 's-middags al gehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efjee4941 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris1972 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik kon heel snel vinden wat ik zocht, het plaatsen van de bestelling ging heel makkelijk en snel en ik had het de volgende dag in huis! Top toch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 27 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed te doorlopen site en bestelprocedure

Service
supersnelle levering

Assortiment
printer die bijna nergens op voorraad is binnen 18 uur in huis

Aanbeveling
wegens bovenstaande snelle levering en ook de minder gevraagde artikelen op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dikdikkie 23-04-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
's avonds besteld en de volgende dag in huis, snel en een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinus de jong 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.
Artikelen makkelijk te vinden.

Service
Je wordt telefonisch vriendelijk te woord gestaan en er wordt naar je geluisterd.

Assortiment
Erg uitgebreidt met veel uitvoeringen van diverse verschillende merken

Aanbeveling
Goede site.
Makkelijk bestellen.

Extra toelichting
Snelle en goede levering. Had op woensdagnamiddag besteld, had het donderdag in huis. SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kraantjeja 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voorraad is ook echt voorraad. Ik had het product 's avonds om 23.00 uur besteld en volgende dag al geleverd.

Service
Mail wordt zeer snel beantwoord en de service is top!

Assortiment
Je grijpt eigenlijk nooit mis.

Aanbeveling
Zeer aanbevolen.

Extra toelichting
Bestel wel eens wat online, maar kom ook wel in de winkel. Goede voorlichting over wat je wilt aanschaffen en men er de tijd voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romanya 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site, overzichtelijk ook.

Service
Reageren snel en behulpzaam per mail.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en veel keuze.

Aanbeveling
Ik zou de webshop minder snel aanraden door onbekendheid.

Extra toelichting
Het enige nadeel vind ik de retour-verwerking. Ik als klant moest de verzendkosten betalen in plaats van het product naar een antwoordnummer te kunnen verzenden. Dat is het enige puntje van kritiek wat ik zou hebben bij een shop als www.cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.J. van der Pijl 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De structuur van de site is hekder. Daardoor is het gemakkelijk te vinden wat je zoekt. Ook is het eenvoudig alternatieven te vergelijken als je nog aarzelt.

Service
Zeer goede ervaring met afhandeling van klachten. Geen lange wachttijden aan de telefoon. Positieve reactie bij redelijke vragen.

Assortiment
Zeer ruim en actueel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fpaffen 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Wat ook zoekt aan fotoequipment, ze hebben het

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia10.000 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Het Monfrotto statief (monopod)die ik wilde bestellen was nergens verkrijgbaar behalve bij CameraNu.

Aanbeveling
Heb al een aantal malen bij CameraNu besteld en tot nu toe altijd vlekkeloos verlopen. Goed geprijsd en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Noordijk 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het gewenste is in een oogwenk gevonden en besteld zonder enig probleem

Service
Alles wordt snel en goed op orde aangeleverd, met Track & Trace goed te volgen. Ik zou het een 10 geven als ik ook zulke ervaring had met garanties. Dat heb ik niet, omdat altijd alles goed functioneerde en ik geen gebruik van garantie hoefde te maken.

Assortiment
Ik kon er altijd precies datgene vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Gezien het voorgaande kan ik de winkel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Ik heb een keer of 5 foto-benodigdheden bij CameraNU gekocht. Genoeg om een duidelijk beeld te hebben van de winkel, en dat beeld is heel positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tante Bus 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via website bestellen gaat handig en snel.

Service
De ene dag besteld, de andere dag al in huis, sneller gaat niet!

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen via internet en snelle levering.

Extra toelichting
Makkelijk bestellen en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ASTB 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Neeltje Spaargaren 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed te vinden producten

Service
Goed voorgelicht op een telefonische vraag

Assortiment
Had precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Prima af gewikkeld allemaal.

Extra toelichting
Snel, vriendelijk en accuraat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Ruijters 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure. Gemakkelijk betalen via iDeal.

Service
Zeer snelle levertijd. Per post bezorgd op de dag na bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment tegen interessante prijzen.

Aanbeveling
Vind deze winkel zeer aanbevelenswaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poess91 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website spreekt voor zich, is erg duidelijk

Service
Leveringen zijn super snel, altijd mijn pakketjes de volgende dag al binnen gekregen.

Assortiment
Heeft een groot assortiment. In tegenstelling tot veel andere webshops hebben ze hier tot nu toe alles gehad wat ik nodig had.

Aanbeveling
Is een betrouwbare winkel met een groot assortiment

Extra toelichting
Is een echte top winkel met een groot assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan Cromwijk 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
artikel was snel te vinden met een goede omschrijving, het betalen en de afhandeling verliep soepel!

Service
ik werd goed op de hoogte gehouden over het bestelproces.

Extra toelichting
het geheel van mijn bestelling is naar volle tevredenheid verlopen. van het maken van een keuze tot het ontvangen van het bestelde artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Willem Sr. 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel zoeken en vervolgens uw keuze aangeven

Service
mijn artikel werd snel verstuurd na betaling - het verzendtraject werd keurig aangegeven - verpakking was ok

Assortiment
de site CameraNU.nl geeft een zeer uitgebreid assortiment weer

Aanbeveling
volledig aan te bevelen gezien mijn ervaring

Extra toelichting
Het aankopen van een 77mm CP filter (Nikon) is vlot en geregeld verlopen. Ik heb dan ook geen enkele klacht over CameraNU.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stokman11 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed aanbod en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper X10 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is overzichtelijk en het product is gemakkelijk via internet te bestellen

Service
Snel antwoord gekregen op mijn mail. Bij retour van een product wordt binnen een paar dagen het geldbedrag terug op je rekening gestort

Assortiment
Goed assortiment met scherpe combodeal aanbiedingen

Aanbeveling
Goed prijs/kwaliteit verhouding, mega snelle bezorgservice, prima klant& retourservice

Extra toelichting
Cameranu.nl is een uitstekende webwinkel met prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VanGalen 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering van een prima product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Boswinkel 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en werkt prima.

Service
Berichtgeving na de bestelling zeer snel. Afhandeling prima.

Assortiment
Heel goed voorzien.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, mooie aanbiedingen en snelle afhandeling.
Ook de informatie via een telefoontje werkte uitstekend.

Extra toelichting
Scherpe prijzen, mooie aanbiedingen en snelle afhandeling. Ook de informatie via een telefoontje werkte uitstekend. Groot assortiment. Prettige behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

0181TV.NL 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vond vrij snel deze RingLight RIG .
Het contragewicht voor dit RIG werd mee geleverd. Staat echter niet bij info vermeld ,ook de foto's laten dit contragewicht niet zien.
Had er bijna een van een ander merk bij gekocht.

Service
Er werd snel geleverd ondanks het feit dat dit artikel niet direct te vinden was in het magazijn dit werd correct gemeld.
Vond het wel een vreemd bericht:
Wel op voorraad niet te vinden in magazijn .
Gelukkig is er wel snel geleverd , en kon ik op tijd dit RIG inzetten voor de opname van 19-apr-2014

Assortiment
verbazing wekkend groot assortiment vind bijna alles wat ik zoek.

Aanbeveling
ga ik zeker doen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeannette C 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Goed doorzoekbaar.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Nog nooit 'misgegrepen'.

Aanbeveling
Tot nu toe alleen goede ervaringen.

Extra toelichting
Duidelijke site, groot assortiment, snelle levering. En tot nu toe heb ik alleen nog maar goede ervaringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cobi Stam 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
maar een paar muisklikken en je bestelling is rond

Service
supersnelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
topservice en prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JaapKloppenburg 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de website zijn de meeste artikelen goed te vinden. Voor accessoires vind ik het wat lastiger terug te vinden in een categorie en dan gebruik ik de zoekfunctie die bij mij direct naar het gezocht product leidt.

Service
Bestellingen worden vlot afgehandeld. Datzelfde geldt voor vragen via de e-mail. Ik heb geen ervaring met artikelen die kapot waren of die ik terug wilde sturen.

Assortiment
CamereNu heeft erg veel in haar assortiment. Hun website is voor mij bijna de catalogus van wat er te koop is op fotografie gebied.

Aanbeveling
CameraNu is een goede winkel. Ik ben een aantal keer vriendelijk en goed geholpen. Ook via de post worden de artikelen vlot en volgens afspraak verzonden.

Extra toelichting
Prima winkel met vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansdejong1982 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartje_26 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, gemakkelijk te bestellen.

Service
mijn complimenten voor de correctheid van het personeel. Keurige en snel geholpen.

Assortiment
Was verbaasd over het aanbod. dacht altijd dat het alleen over fotomateriaal ging

Aanbeveling
gezien mijn ervaringen en de gunstige prijzen aan ieder aan te bevelen

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een A3 kleuren printer. na enig research op een type uitgekomen. Qua prijs goedkoper dan mijn "vaste" aanbieder die het ook altijd goed doet. Dezelfde voorwaarden dus hier besteld. na de snelle levering bleek een inktpatroon niet door de printer herkend te worden. gebeld probleem uitgelegd en binnen een paar minuten werd besloten de printer te wisselen. Geen gedoe met een andere patroon en dan maar weer zien. onmiddellijk in de mail alles bevestigd gekregen en een retour bon via Kiala. Dat is het enigste nadeel. Gelukkig heb ik een grote auto waar die doos in past, anders heb je wel een probleem om deze bij een Kiala punt te krijgen. Inmiddels een nieuwe printer binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A M de Ruiter 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
vlot en correct afgehandeld

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
door zijn ruime assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Broodbakmachine 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles makkelijk te vinden op de site vanuit je luie stoel

Service
snelle levering

Assortiment
ik heb al vaker inkopen gedaan hier. Altijd te vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
Heb al zo vaak zaken met CameraNu gedaan. Ook in de zaak bij Urk geweest.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel in de winkel en op de site alles makkelijk te vinden. Ook vergelijken gaat heel gemakkelijk. Top zaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van den tweel 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ned914 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mx22 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik heb al verschillende malen iets besteld via deze website. Altijd waren ze snel en correct, allen nu was het ongelofelijk. Ik bestelde om 22:00 iets en de volgende dag stond de doos al in mijn kamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJvD69 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had de bestelling eerder binnen dan verwacht.

Service
Werd op een correcte manier geïnformeerd via de mail.

Assortiment
Ruim voldoende keus om tot een juiste keuze te kunnen komen.

Aanbeveling
Zeer gunstige prijsstelling in combinatie met een zeer goede service! Hulde ;-)

Extra toelichting
Camera tas gekocht voor mijn nieuwe camera, die ik uitermate snel en goede orde heb mogen ontvangen! Ik ben er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gekaflosaar 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Een Nikon1 10-100 lens besteld op maandag rond 22.00uur, volgende dag om 18.00 in huis. Super snelle gratis bezorging en ook nog eens de laagste prijs. Heb ik weer eens iets nodig dan eerst kijken bij CameraNu een absolute aanrader!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanette de Boer 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot assortiment en snel bezorgd

Assortiment
groot assortiment en up to date

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mstevy 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles makkelijk onder de categorie te vinden.

Assortiment
Merk en type wat ik zocht was gewoon aanwezig.

Aanbeveling
Voelt vertrouwd aan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews