cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 24118 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2286 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gebruiker Theo 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site en makkelijke invulformulieren.

Service
bevestiging van de order en berichten over de verzending duidelijke direct.

Assortiment
niet verder bekeken maar het deel wat ik bezocht was duidelijk,overzichtelijk en behoorlijk compleet.

Aanbeveling
Alles aan deze winkel klopt!
Aanbevelingen aan familie en kennissen reeds verzonden!

Extra toelichting
Bovenstaand motiveringen lijke mij voldoende te zeggen. Prima webwinkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joshua Vos 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je krijgt snel antwoord op vragen per mail. Ook telefonisch is het contact prettig en klantvriendelijk.

Assortiment
Op fotogebied hebben ze ontzettend veel en op filmgebied ook steeds meer. Als filmmaker zou ik dat graag nog meer uitgebreid zien!

Aanbeveling
Geen lange wachttijden voor je je product hebt. Als het op voorraad is, krijg je het één dag na bestelling bezorgd!

Extra toelichting
Goede (lage dus ;) prijzen, kwaliteit producten, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen299 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijk

Service
Snel en goede communicatie

Extra toelichting
Zeer tevreden met CameraNu. Al vele dingen besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har 45 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide keus, zowel in artikelen als in prijsrange

Service
Nog nooit enig probleem met bestelling gehad. Ooit was statief niet voorradig, maar kreeeg binnen enkele uren opgave wanneer leverbaar. Die klopte ook!

Assortiment
Als gezegd: zeer uitgebreid. Keus voor (bijna) iedere beurs

Aanbeveling
Ik geef nooit een 10, anders...

Extra toelichting
Dat is wel genoeg jongelui: zie bovenstaande loftuitingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Jager 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prachtige overzichtelijke site

Service
zeer snelle levering, 's avonds 21:00 uur besteld volgende middag 14:00uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex van derWerff1949 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De online winkle is heel overzichtelijk en de winkel in Urk kun je alles prima bekijken

Service
De service is prima je wordt constant op de hoogte gehouden hoe lang het duurt en waneer het product weer in je bezit komt.

Assortiment
Het assortiment is prima

Aanbeveling
Ik beveel een ieder die iets op foto gebied wat wil hebben Camera nu aan.

Extra toelichting
Bij cameranu staat klantvriendelijk hoog op het programma . Of je nu voor iets simpel komt of voor een heel uitgebreide uitleg ze nemen alle tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Krikken 22-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Buitengewoon groot assortiment op voorraad, plus bijbehorende aanwezige deskundigheid, bedrijfsplek gemakkelijk te vinden

Assortiment
Tja, dat is een groot pluspunt -- je kunt ter plekke vanwege de grote voorraad ook uit minder gevraagde apparatuur een keuze maken

Aanbeveling
Ik heb meerdere van dit type bedrijven bezocht -- CameraNu kan ik zowel de serieuze amateur als de professioneel zeker aanbevelen

Extra toelichting
Uit het bovenstaande mag voldoende zijn waarom ik het geen punt vind voor een artikel van Leiden naar Urk te rijden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

admelis 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo simpel, je hebt niet eens instructies nodig. Een kind kan de was doen.

Service
Werkelijk niets op aan te merken. Steeds duidelijke berichten van de stand van zaken, zoals bevestiging van bestelling en wijze van verwerken en verzenden.

Assortiment
Moeilijk te beoordelen, omdat ik heel gericht een artikel zocht.

Aanbeveling
Alles goed en betrouwbaar geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutervdd 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wardy 22-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer ruime sortering, wel lange wachttijd.

Service
In het verleden wel eens wat terug gestuurd, geen gezeur gewoon geld terug.

Assortiment
Wat mij betreft hebben ze alles.

Aanbeveling
Timmeren hard aan de weg.

Extra toelichting
Deskundig en vriendelijk personeel. Spreekt uit eigen ervaring en dat is wel prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosP1957 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goede service. Na aankoop van een camcorder van Sony was ik niet geheel tevreden en kon deze moeiteloos omruilen voor een Canon camcorder. Deze bevalt mij veel beter. Top service!!

Assortiment
Ruim assortiment en goede aankoop begeleiding.

Aanbeveling
Prettige winkel, met deskundig personeel. Ze nemen voldoende tijd voor je en luisteren goed naar je wensen.

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop zal ik zeker als eerste bij CameraNu kijken. Groot assortiment, deskundig personeel en nemen de tijd voor je. Goede omruil service. Ik zal deze winkel zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. In 1 woord TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kirsten van Zandvoort 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is super overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Gelijk iemand aan de telefoon bij een vraag en geen vragen of moeite wanneer je wilt ruilen.

Assortiment
Veel keus voor mooie prijzen!

Aanbeveling
Absoluut, zowel professioneel als amateurfotografen.

Extra toelichting
Opnametafel besteld en laten bezorgen. Deze bleek te groot te zijn. Deze mocht gewoon retour gestuurd worden. Uiteindelijk nieuwe besteld en besloten om de opnametafels toch maar te ruilen in de winkel in Urk. Ook dit was geen probleem en het geld van de eerste opnametafel stond binnen 3 werkdagen op mijn rekening terug gestort. Aantal keer gebeld met vragen, gelijk iemand aan de telefoon en vriendelijke service Topservice! Mijn complimenten!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS44 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle reactie op de mail

Assortiment
veel

Aanbeveling
Omdat ze telefonisch een eerlijk antwoord geven tussen produkt a en b

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J.P 22-01-2014

Algemene score

8,0

Service
Het was mij onduidelijk of product gebruikt was. In elk geval deel van de accessoires zaten in sterk gekreukte verpakking. De scanner leek ongebruikt maar mogelijk als demonstratie exemplaar neergezet.

Assortiment
Ruim voldoende. Zocht scanner en die was niet bij iedereen uit zelfde branche leverbaar of in voorraad

Aanbeveling
Zie opmerking bij service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

domi4001 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk om te bestellen

Service
wordt zeer goed ingelicht over je bestelling, super snel, dinsdag bestelling betaald en woensdag middag geleverd in België, gewoon geweldig...

Aanbeveling
Dit zou ik iedereen aanbevelen....

Extra toelichting
Ik vind het geweldig als je snel geholpen wordt, en ook dat je je bestelling kan opvolgen via traceer systeem. Kan alleen maar positief zijn over CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Kemp 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd76 22-01-2014

Algemene score

6,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-02-2014

Beste Tjeerd,

Hartelijk dank voor uw review. Zou u zo vriendelijk willen zijn om te motiveren waarom ons assortiment en aanbeveling met een 6 worden beoordeeld? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Ger van den Berg 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag besteld volgende dag voor 12:00 uur in huis.Bestellen vanuit de luie stoel!!

Service
Snel en goed geholpen door medewerkster bij een vraag over de te bestellen cameras

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Deze shop zou ik zeker aanbevelen omdat de service en afhandeling perfect geregeld is.

Extra toelichting
Wij hadden snel twee cameras nodig en deze werden snel en keurig afgeleverd binnen de beloofde tijd. Bestelling te volgen met track en trace. Super afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudolf-Johann 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website
volledige informatie
makelijk kiezen

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sewert 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Via de site kun je gemakkelijk elk gewenst toestel zoeken met duidelijke verwijzing naar andere zaken zoals betalen.

Assortiment
Zeer snelle levertijd met duidelijke handleiding hoe men eventueel verder moet handelen bij retour zending

Aanbeveling
Ik zou het aan al mijn bekenden aanbevelen. Veel mensen die fotograferen weten Cameranu.nl wil te vinden. De prijzen van de artikelen zijn goed.

Extra toelichting
Ik vind het prettig om regelmatig op de site te surfen om te zien welke artikelen er zijn, ook de occasions. Hier is vaak wel iets moois bij wanneer je iets zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jot1965 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle site en levering

Service
Prima omschrijving van de producten op de site en een duidelijke communicatie

Assortiment
Groot aanbod en toch overzichtelijk door de vele filters.

Extra toelichting
Ik was verrast. Door het grote assortiment, de snelle levering, de snelheid van de site, de duidelijke communicatie, snelle betaling en geen verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julien maalste 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
goede service, duidelijke site, prijs de laagste en geen onverwachte bijkomende kosten, enige minpuntje, de camera kwam één dag later aan dan verwacht

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

JanVanP 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, dus gemakkelijk besteld.

Service
Snel geleverd. Alles werkt perfet

Assortiment
Veel verschillende camera onderdelen. Ook voor waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Goedkoop en snel

Extra toelichting
Ik zat te zoeken naar een trigger set voor mijn camera. Op cameranu.nl kwam ik er een boel tegen, dus veel keuze. En ze waren ook nog goedkoper dan bij andere winkels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henk bouter 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een goede overzichtelijke site

Service
wat ik 's aonds besteld had was de andere dag in huis, goed verpakt en keurig geregeld.
je werd op de hoogte gehouden via de mail hoe en waar je bestelling was.

Assortiment
een compleet assortiment in ieder geval voor mij groot genoeg

Aanbeveling
wat natuurlijk wel heel belangrijk is met internet verkoop: de prijs en de beschikbaarheid van het produkt.
dus dan kan je dit wel aanbevelen, maar men zal toch vergelijken.

Extra toelichting
prima geregeld en zeer te vreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan.90 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestellen gaat makkelijk en snel, bestellingen boven een bepaald bedrag hadden op moment van bestellen zelfs gratis verzenden. Ideaal!

Assortiment
Ruim assortiment van accessoires voor de bestelde camera.

Aanbeveling
Uit eerdere ervaringen gebleken dat CameraNU deskundig personeel heeft.

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft een duidelijke website met een snelle afhandeling. Tussendoor duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang. Groot voordeel is dat ik gelijk een afwijkend afleveradres kon selecteren, in mijn geval een winkel in de buurt van mijn werkplek.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jacqueline61 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Vanuit je stoel thuis een apparaat kopen

Service
Goed, had even gebeld i.v.m. de aflevertijd, klopte precies

Assortiment
Ruim voldoende en erg up to date

Aanbeveling
Heb ik inmiddels ook al gadaan

Extra toelichting
Jullie zijn een snel, ruim gesorteerd bedrijf, met op de achtergrond vriendelijke mensen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Trustme Winterswijk 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
meteen bestelbevestiging, product erg snel in huis

Assortiment
heb ik me niet erg in verdiept, maar voor het product wat ik heb besteld prima.

Aanbeveling
puur alleen al voor de snelle bezorging :-)

Extra toelichting
Alleen maar positief! Zal in de toekomst aan jullie denken!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ImkeG 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Alleen jammer dat ik niet kon kiezen voor niet-aangetekend laten verzenden. Scheelt weer in de verzendkosten.

Service
Zeer snel geleverd. 's avonds om 22.10 besteld en volgende dag 's morgens in huis.

Assortiment
Ruim assortiment met accessoires voor de camera die ik heb. Goedkoop in vergelijking met andere aanbieders.

Aanbeveling
absolute aanrader

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

NEDNIL J.M. 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en geduldig telefonisch tewoord gestaan

Service
Gisteren besteld , vandaag afgeleverd

Assortiment
Uitgebreide hulp bij het zoeken naar het gewenste product en voldoende alternatieven in voorraad

Aanbeveling
Uiterst tevreden en goede prijs-prestatievrehouding

Extra toelichting
Snel en terzake kundig telefonisch advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam Cooijmans 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website!

Service
Snelle levertijd en goede verzendopties!

Assortiment
Uitgebreid, netjes!

Extra toelichting
Veel aanbod, snelle service en een goede keuze aan verzendopties. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenBenBenBen 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig een bestelling plaatsen. Duidelijke site. Snelle levering (dag erna). Kortom alles toppie.

Service
Eenvoudig een bestelling plaatsen. Duidelijke site. Snelle levering (dag erna). Kortom alles toppie.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Alles mbt bestellen en leveren is ok. Met garantie of id heb ik geen ervaring en dat wil ik graag ook zo houden :-)

Extra toelichting
Zie opmerkingen hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margje14 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede makkelijke website en goed bereikbaar bedrijf

Service
Vriendekijke mensen en ter zake kundig

Assortiment
Goede keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Ja, prima bedrijf!

Extra toelichting
Vlotte afhandeling. Ik heb mijn product afgehaald. Vriendelijk personeel en goede adviezen. Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rvdblink 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gevonden nadat ik een zoekterm heb ik ingevuld

Service
Retourproces werkt fantastisch

Assortiment
Als je weet wat je wilt hebben grijp je zelden mis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HH1946 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
klikken, kiezen, klaar

Service
Vandaag besteld, morgen binnen

Assortiment
veel voor weinig

Aanbeveling
tja, wat kan ik er nog meer van zeggen, zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanne Homma 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker overzichtelijk en snelle afhandeling.

Service
Alles werd snel en zonder problemen afgehandeld. Goede betalingsmogelijkheden

Aanbeveling
Goede prijs stelling (Eén van de goedkoopste) incl. een kleine extra gadget (mini statief)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fotojem 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Groot assortiment, goede site, redelijke prijzen, snelle levering. Zoals je dat graag ziet dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

arrogantworms 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed en duidelijk.

Service
Goed en snel bereikbaar en snelle reactie bij opmerking over een geleverd Stylus pennetje wat niet goed funtioneerde. Probleem loos en snel omgeruild voor ander exemplaar, waarvoor hulde!

Assortiment
Gewoon een goed en groot assortiment.

Aanbeveling
Al verschillende malen bestellingen gedaan en altijd tot volle tevredenheid.

Extra toelichting
Ja er valt weinig verder te motiveren. Het probleempje wat ik had bij een Stylus pennetje dat niet lekker functioneerde werd probleemloos en snel opgelost. Ik had de verpakking niet meer maar kon het probleemloos en op kosten van Cameranu.nl terugzenden. Zeer snel kreeg ik een ander pennetje geleverd. Prima service...waarvoor hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DSteenstra 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site werkt overzichtelijk en snel.
Bestellen gaat goed, en het afhalen aan de balie is voor mij praktisch omdat ik niet ver woon.

Service
Het personeel in de winkel is zeer bereid te helpen bij vragen, en neemt echt de tijd voor je. Men heeft verstand van zaken en denkt mee over wat je echt nodig hebt.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen hebben ze een groot assortiment. Het is mij nog niet voorgekomen dat ze iets niet hadden. Zo zocht ik laatst een rugzak en is het fijn als je even rustig kan kijken en vergelijken. CameraNU heeft een hele muur vol hangen met alle soorten en maten.

Aanbeveling
Ik vind 't een leuke winkel, personeel is vriendelijk, en ik zou het zeker dus aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos E. 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handig en overzichtelijke site zonder moeilijke knoppen en vreemde navigatie

Aanbeveling
Goed assortiment met mooie keuzes en handige aanbevelingen. Ook goed geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JOM51 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder site, artikel makkelijk te vinden en vergelijken

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Veel tassen en alle kleuren beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saar58 19-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van uit je luie stoel bestellen, duidelijke website.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Duidelijke website, snelle levering en gunstige prijzen

Extra toelichting
Duidelijke website, snelle levering en gunstige prijzen en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan545 19-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Happy WIFI kaart koper 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Niet gekeken naar t assortiment. Wat ik nodig had, was op voorraad. Dus een dikke voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Saskia Janssen-Braakman 19-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
jammer dat er bij betaling met PayPal/credit card zoveel % bovenop de prijs komt.

Service
bij vragen wordt je altijd prima geholpen.

Assortiment
De mooiste spullen voor onze nikon camera's zijn er te krijgen :-)

Aanbeveling
snel geleverd, prima service

Extra toelichting
prima webwinkel. nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos Lieve S. 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn goed te vinden en de hele site is logisch ingedeeld. Toch zou er nog wat veranderd aan kunnen worden, zodat het bestellen en vinden van een product nog makkelijker gaat. Bijvoorbeeld door op de voorpagina producten te plaatsen die veel hits hebben of veel verkocht worden.

Service
Hele snelle bezorging van mijn product. De bestelling was goed verpakt. Misschien wel wat te goed. Er zou iets meer aan het milieu gedacht kunnen worden. Kleine bestellingen in kleine verpakkingen?
De gratis tas was ook leuk om te krijgen.

Assortiment
Erg uitgebreid.

Aanbeveling
Prima ervaring tot nu toe. Geen op-/aanmerkingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Stöver 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk assortiment en goed benaderbaar. Er worden goede alternatieven en accessoires aangeboden.

Service
de optie om via PostNl aangetekend je zending te ontvangen zou ik schrappen. Hier kan cameranu niets aan doen, maar dienstverlening van PostNl is ernstig onder de maat. Je verheugd je op alles wat van cameranu komt,maar plezier wordt door PostNl teniet gedaan.

Assortiment
voor aanschaf uitgebreid geörienteerd en andere websites bekeken. Bij Cameranu meest complete en heldere aanbod met de mogelijkheid om te vergelijken

Aanbeveling
zeker cameranu raadplegen, voordat je tot aanschaf overgaat. Geen mooie voorstelling van zaken, maar objectieve heldere informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

yakketoetel 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Bewust op zoek naar een artikel. Hier laagst geprijsd.

Aanbeveling
Behoefte geen toelichting.

Extra toelichting
Bestelling eenvoudig geplaatst, bevestiging en status via e-mails. Snelle levering, goed verpakt en scherp geprijsd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lowie60 18-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Helder en overzichtelijk

Service
Bestelde artikel was tijdelijk uitverkocht, maar moest er zelf voor bellen naar de status. Wel gelijk goede actie ondernomen door de medewerkster en artikel werd direct afgestuurd.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ietjee 18-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webwinkel zeer duidelijk, vergelijkingen makkelijk te maken. Gunstige prijzen. Ophalen in de winkel mogelijk. Winkel goed bereikbaar, alle camera's, lenzen etc. te bekijken en zelfs te proberen.

Service
Uitstekende service, geduldige uitleg op maat, er wordt niets 'aangesmeerd'. Snelle levertijden, ophalen id winkel mogelijk. Zelf geen een ervaring met evt. retour.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment voor beginner, (gevorderde) hobbyist en professional. Zeer gunstige prijzen t.o. concurrenten, maar geen vermelding van laagste prijs garantie.

Aanbeveling
Vanwege bovengenoemde argumenten beveel ik deze winkel én webwinkel al enige tijd aan.

Extra toelichting
Al enkele jaren een aanrader voor ieder die iets zoekt op gebied van fotografie en/of verrekijkers etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerrold 18-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Was op zoek naar een m42 naar e-mount lens adapter, na het invoeren van m42 en e-mount in de zoekbalk kwam ik direct op het juiste product uit.

Service
Snelle afhandeling, voor 22.00 besteld en de volgende dag in huis!

Assortiment
Geef ik nog geen tien omdat ik niet bekend ben met het gehele assortiment van Cameranu, echter was het aanbod, van het product waar ik naar op zoek was, in orde.

Extra toelichting
Makkelijke site om doorheen te navigeren, zoals eerder aangegeven was ik op zoek naar een M42 naar E-Mount adapter, deze had ik binnen enkele minuten gevonden en de volgende dag direct binnen. Puike snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews