cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23842 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2242 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nelayan 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
fantastisch geholpen in de winkel

Aanbeveling
goede service en ze nemen de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edyard 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Overzichtelijk en gemakkelijk, snelle levering, goede prijzen. Zou er zo nog een keer bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eize Pieter Ypma 11-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles overzichtelijk bij elkaar

Service
geweldig geholpen en voor gelicht

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
zie punt service

Extra toelichting
ik ben geweldig geholpen door een nummer te trekken wisten we waar we aan toe waren niemand dringt op deze manier voor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit Bikker 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed werkende site, prima afhandeling

Service
garantie afhandeling werdt perfect afgewikkeld (enkele jaren geleden)

Assortiment
prima voor wat ik zoek

Aanbeveling
goede prijs/kwal verhouding

Extra toelichting
Ik kwam jaren geleden al bij cameranu.nl toen ze nog op een zolder boven de oliehandel zaten. werd toen heel plezierig geholpen en het was een setting die ik niet had verwacht. Sindsdien met enige regelmaat spullen gekocht. Ondertussen kopen we voor het bedrijf waar ik werk ook alle spullen bij cameranu.nl en dat loopt altijd prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eukendei62 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te navigeren site

Service
Item wat niet op voorraad bleek vervangen door duurder artikel voor de lagere prijs

Assortiment
Alles te vinden op fotogebied..

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Prima en accurate service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Whizon 11-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is helder en overzichtelijk. Via de zoekfunctie kom je vlot bij artikelen. Zowel betaling als bestelling is duidelijk en snel via e-mail ter bevestiging/informatie. De stapsgewijze manier van bestellen voorkomt onduidelijkheden.

Service
Voorbeeld uit eigen ervaring: lens bevatte een fabrieksfout. Contact opgenomen. Snel bericht terug gehad. Lens opgestuurd, wederom contact gehad en een nieuwe lens opgestuurd. Kort maar krachtig: uitstekende service waarbij helder gecommuniceerd wordt, en goed wordt meegedacht met de klant. Top!

Assortiment
Voor zowel camera's als camera accessoires een prima assortiment. Qua prijzen goed in lijn met de concurrentie.

Aanbeveling
Dankzij de uitstekende service zeer zeker aan te bevelen bij vrienden, en reden om bij deze winkel te kopen in de toekomst.

Extra toelichting
Goede service + prima assortiment = topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly D. 11-01-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website staan de artikelen duidelijk omschreven zodat toelichting nauwelijks nodig is.
Bestellen gaat eenvoudig, evenals de betaalprocedure.

Service
Verzending was snel en artikel was keurig verpakt! Geen verzendkosten... waar zie je dát nog?

Assortiment
De daglichtlamp die ik heb aangeschaft was nergens anders goedkoper, scheelde me toch 20 euro.
Ruim assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bach1935 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Efficiënte website

Service
Zoals beloofd de volgende dag product in huis.
Vergeten sd kaart te bestellen. Telefoontje was voldoende en ook dat de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Prima eerste ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Photomaarten 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vergelijken is erg makkelijk

Service
volgende dag had ik het product al in huis en kon gelijk aan de slag

Assortiment
Ik had de keuze uit drie merken

Aanbeveling
Al mijn collegas kopen bij cameranu.nl

Extra toelichting
Het vergelijken was erg makkelijk en kon snel mijn keuze maken uit de drie aangeboden merken. De volgende dag had ik het al in huis en kon het gelijk gaan uitproberen, ik ben blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny48 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Als ik dan iets zou mogen toevoegen; zou het mooi zijn dat er een iets uitgebreidere filtering bij de statieven beschikbaar zou zijn.

Service
Ik zou eigenlijk een 10 moeten zeggen maar het kan altijd nog net iets beter. Ik ben uiterst tevreden met de service en ook de kennis bij cameranu. Ik ben in de winkel geweest en ben zelden zo geduldig en vakkundig geholpen. Ik zal niet zo heel snel naar een andere shop gaan.

Assortiment
Voor het geen ik wilde kopen ben ik steeds geslaagd bij Cameranu

Aanbeveling
Tja, als je zelf elke keer fijn geholpen bent, is het logisch dat je jouw ervaring met andere deelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam6januari 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
gewoon goed, gemakkelijk en snel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie Arends 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Her56 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Door zoekfunctie direct juiste artikel. Het bestelproces is in duidelijke stappen en er zijn diverse betaalmogelijkheden

Aanbeveling
Snelle levering tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Snelle en complete levering zonder verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Entropy69 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
makkelijk besteld en erg snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

steijnerick 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruikelijke standaard montage met een korte, maar duidelijke handleiding.

Service
Correcte behandeling van de aankoop en afwerking van de betaling.
Heldere follow-up bij de verzending met een opgaven van de leverings tijdbestek en herziening bij afwijking.

Assortiment
Onvoorstelbaar veel producten en een overzichtelijke zoek routine.

Aanbeveling
Op basis van eigen ervaringen.

Extra toelichting
Ik heb een aantal keren materiaal gekocht bij Cameranu en zowel de bestel- en betaal procedure zijn helder. De levering is prima in termijn en verpakking. Schade aan de producten door transport zijn niet vastgesteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia C 11-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt zowel naar de winkel in Urk als via de site bestellen. Voor de levering kun je ook kiezen voor de (gratis) koeriersservice van Cameranu zelf, dit vind ik toch stukken prettiger dan verzending via PostNL (ook een gratis optie trouwens).

Service
Ze zijn echt heel vriendelijk en behulpzaam, zowel in de winkel, als via de telefoon als per mail. Ze geven ook eerlijk advies, dat heb ik uit eigen ervaring gemerkt toen ik er een keer voor een camera van een vriendin was. Ze praten je hier niet zomaar dure producten aan, maar écht de producten die jij nodig hebt, of bij je passen. Eerlijk advies dus. En uitgebreid.

Assortiment
Qua camera's en accessoires (zelfs MacBooks!) hebben ze hier álles.

Aanbeveling
Ik heb zelf bij Cameranu mijn nieuwe spiegelreflex plus toebehoren besteld, omdat ik zo te spreken was over hun (eerlijke!) service aan een vriendin van me die haar camera bij Cameranu kocht. En zelf ben ik ook echt helemaal tevreden met hun service aan mij. En bevriende professionele fotografen kopen ook bij Cameranu. Ik zou ze echt aanbevelen aan iedereen die een camera of accecoires wil kopen. En als je de kans hebt, bij ze langs te gaan in de winkel. :)

Extra toelichting
Echt een goede, professionele winkel met vriendelijke, behulpzame en vooral kundige bediening. Verzending gebeurt snel en in overleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs 28 11-01-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel en overzichtelijk

Service
adequaat, deskundig oplossingen zoeken op maat

Assortiment
voldoende en te zien via de website

Aanbeveling
geweldige ervaringen tot nu toe

Extra toelichting
goed advies prettige sfeer en lekker kopje koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vorie 11-01-2014

Algemene score

3,0

Service
terwijl er 2 stellen erg twijfelden over een aankoop, liepen de baliemedewerkers continue met deze mensen mee, terwijl er anderen (waaronder ikzelf) meer dan een uur moesten wachten. als toppunt besloot een van de medewerkers op dit moment ook nog eens lunchpauze te nemen! ik kom niet meer in de winkel, maar bestel wel via internet.

Aanbeveling
de webshop wel, en als je zeer uitgebreid advies wil de winkel ook wel, maar als je wat kleins nodig hebt zou ik gewoon via internet bestellen

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 12-01-2014

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw factuurnummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij gaan dan onderzoeken wat er fout is gegaan. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

marcel darkblue 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Assortiment
Veel te vinden in de categorieen

Aanbeveling
Net nog aanbevolen aan ouders

Extra toelichting
Topbedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KNRM Hoek van Holland 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en snel

Service
Goede contacten via mail en snel in huis.

Assortiment
Meeste wat je zoekt vind je er wel

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
Op de rembours / pakketkosten na een directe hit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Boetje1607 10-01-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk om vanuit huis je voorwerp te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment wanneer je op gewenst onderdeel zoekt

Aanbeveling
Goede voorwaarden en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick Blom 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken en bestellen via de website gaat bijzonder eenvoudig. De volgende dag wordt het pakje netjes afgeleverd! Compleet natuurlijk.

Service
Je wordt prima geïnformeerd over de bestelstatus!

Assortiment
Ik heb precies kunnen vinden wat ik zocht. Een heldere productbeschrijving.

Aanbeveling
Gewoon doen! deze winkel is betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Ponjee 10-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Paar keer vraag gesteld via e-mail. Snel antwoord gekregen. Met de camera én een vraag langsgegaan toen ik in de buurt was, goed geholpen.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel. Nooit geweten dat er zoveel accessoires bestonden!

Aanbeveling
Ze weten waar ze het over hebben als je een inhoudelijke vraag over je camera hebt, vriendelijke medewerkers.

Extra toelichting
Mooie winkel met groot assortiment, mooie website, vriendelijke en deskundige medewerkers, voldoende parkeergelegenheid, schoon toilet

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anna 1703 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik kon snel het product vinden wat ik zocht. Ook kon ik snel andere soortgelijke producten vinden en direct vergelijken.

Service
Product werd niet conform de afleveringsvoorwaarden geleverd. Werd wel via de mail gecommuniceerd. Volgens de website bestellen voor 22:30 kon niet worden nagekomen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
ja, maar als het product echt de volgende dag nodig hebben dan eerst telefonisch contact opnemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MB1987 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel betaalmogelijkheden, geen verplichting tot het aanmaken van een account, duidelijke website.

Service
Geen ongevraagde extra informatie, wél gevraagde extra informatie. Snelle, kosteloze levering.

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijs, snelle levering.

Extra toelichting
Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

babedwin 10-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Service
's avonds 21.30 uur bestelling gedaan, volgende middag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zoodsma 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke site en ook voor afhalen mooie lokatie. Goed en steeds groeiend assortiment. Goede service met bestellingen maar ook met klachten afhandeling. Aanbevelingen: zelfs klein kinderen zijn bekend met cameranu en doen bestellingen hier. Succes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Poortstra 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is op de website gemakkelijk te vinden en het bestellen is supereenvoudig.

Service
Goede communicatie, zeer snelle verzending van de bestelling.

Assortiment
Ja, goed, compleet aanbod voor de beginnende en de gevorderde natuurfotograaf

Aanbeveling
Snel, voordeling en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coen1981 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces.

Service
Bestelling werd snel geleverd, volledig volgens afspraak.

Aanbeveling
Erg tevreden over de aankoop bij deze winkel

Extra toelichting
Erg tevreden over de aankoop bij deze winkel vanwege een eenvoudig bestelproces en de bestelling werd snel geleverd zoals was beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klotten 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De zoekfunctie en het navigeren naar artikelen is heel eenvoudig en vlug

Service
Als je een email stuurt voor informatie krijg je binnen een paar uur een antwoord

Assortiment
Camerunu.nl heeft een groot assortiment zowel wat producten betreft maar zeker ook voor de accessoires

Aanbeveling
Groot assortiment en de service. Vandaag besteld is echt morgen in huis.

Extra toelichting
Vanwege het groot assortiment. De service niet alleen wat de bestelling betreft, vandaag besteld morgen in huis, maar ook de service betreffende antwoord geven op een vraag die gesteld is via e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinka Versteeg 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In het menu zoek je makkelijk. Anders is er een zeer nauwkeurige zoekfunctie. De profielen van de producten zijn goed aangemaakt.

Service
PostNL ging in de vertraging werd keurig melding van gemaakt.

Assortiment
Zou niets iets kunnen bedenken wat ik nodig heb, wat niet op voorraad is.

Aanbeveling
Iedereen die serieus fotografeert komt vroeg op laat op deze site terecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert_78 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede overzichtelijke website.

Service
Prima track en trace

Assortiment
Ruime keuze, prima prijs

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Maas 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede webshop en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roger op den Camp 10-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site met meer dan voldoende info over producten.

Service
Perfecte levering met mail vooraf m.b.t. aanlevering door koerier.

Assortiment
Groot en uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goede service / kwaliteit met concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Triggertrap mobile was uitverkocht en zou nabesteld worden. De nabestelling duurde in dit geval maar 1 dag langer dan wanneer het voorradig zou zijn geweest. Top levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m7boom 09-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
S'avonds online bestelt..volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogel spotter 09-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en betaalgemak

Service
Super levering snel en goed

Assortiment
Meer mag altijd maar dan wordt het wel heel moeilijk een keuze te maken. (positief bedoelt hoor)

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven, voor 22.00 besteld de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Uit Ritterdam 09-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke site met duidelijk stappenplan.

Service
Ondanks dat bestelling op een plaatselijke feestdag geplaatst is, werden vragen binnen 1 uur beantwoord en het product binnen enkele uren verzonden en zelfs binnen 24uur afgeleverd. Kortom duidelijk, klantvriendelijk en snel

Assortiment
Voldoende keus en scherp geprijsd

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle en duidelijke beantwoording van vragen, scherp geprijsd.
Jammer is wel dat op enig moment aangegeven wortd dat er geen verzendkosten zijn terwijl dit later wel degelijk het geval blijkt te zijn.

Extra toelichting
Een prettige ervaring en een winkel waar ik zeker weer terug kom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Straystone 09-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Dit bedrijf levert zoals beloofd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephen W 09-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke Website

Service
Wordt door E-mail goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rinazoet 09-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen vanuit de luie stoel

Service
Ik had een paar vragen per mail gesteld en kreeg meteen antwoord terug.

Assortiment
uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Mark 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is gemakkelijk op te zoeken op merk en/of product.

Service
Super snel en correct bezorgd! Ook toen een product kapot bleek te zijn, ik had de dag erna een nieuwe door de brievenbus!

Assortiment
Er is veel keuze en veel is op voorraad!

Aanbeveling
Jazeker! Goede service

Extra toelichting
Zie bovenstaand!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MieHa55 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke webside en bestelgemak

Service
Snelle toezending en tracing via postnl

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goed adres om aan te bevelen bij kennissen en familie

Extra toelichting
Ik heb gekozen voor camera nu omdat ik bij andere websites niet vond wat ik zocht. Sommige websites zijn niet zo gebruiksvriendelijk als deze website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. Hoofddorp 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik had per ongeluk een lens bested met verkeerde mount. Werd met uitstekende service retour genomen en de juiste versie toegestuurd. Prima.

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Duidelijke website, goede berichtgeving over facturen en voortgang bestelling. Uitstekende service bij omruilen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJWV1967 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De remote van het door mij bestelde statief werkte niet op mijn videocamera. Daarom gebeld met de vraag of ik deze kon omruilen. Dat was geen probleem en 1 dag na retourzending was alles al in gang gezet en werd een andere remote naar mij opgestuurd. Super service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMWvD 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen onnodige vragen of ander oponthoud

Service
zelfs met de feestdagen nog snel geleverd: 31-12 besteld, 3-1 in huis. Sneller nog dan op de site was aangegeven.

Assortiment
als 1 van de weinige aanbieders het aanbod van mijn keuze te koop.

Aanbeveling
niets op aan te merken, netjes op de hoogte gehouden via mailberichten en geen extra kosten voor (deur-)bezorging of andere zaken.

Extra toelichting
Bij een dergelijke grote aankoop wil je voorzichtig zijn met de aanschaf en met de aanbieder. Cameranu.nl stond bij vrienden hoog aangeschreven en ik heb dezelfde goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie & Lenie 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parduc 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, makkelijk een keuze te maken.
Zeer goede aanbiedingen!

Service
alles volgens het boekje, besteld en volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatM2309 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijke site. Vond de nodige informatie zonder enig probleem. Ik was al klant, dus ook de betaling was in een zeer korte tijd gedaan.

Service
De vragen die ik per email heb gesteld, werden op heel korte tijd to the point beantwoord. Body was jammer genoeg niet voorradig, maar heb hem na een weekje toch al ontvangen.

Assortiment
Ik moet maar op 1 plaats kijken en vind in 99% alles wat ik wil. Ook heb ik steeds de keuze gehad tussen verschillende kwaliteiten / prijzen.

Aanbeveling
Heb de winkel al verscheidene malen aangeraden en zal dat zeker blijven doen.

Extra toelichting
Wegens de te verre afstand kan ik niet naar de winkel zelf gaan. Maar tot nu toe heb ik dit nog niet als een nadeel ondervonden. Steeds krijg ik antwoorden / adviezen en tot nu toe heb ik het me nog helemaal niet beklaagd! Ik ben een super tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingetjeb 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website, met welkome suggesties voor accesoires

Service
Savonds besteld, de volgende middag al in huis!

Assortiment
Alles wat ik wilde kopen, was beschikbaar

Aanbeveling
Zie motivaties hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DKoehoorn 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, eenvoudig

Service
Elders een apparaat gekocht, maar keurig geholpen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Ik heb enkele slechte ervaringen opgedaan via internet. Hier prima geholpen. Bovendien kun je deze winkel ook fysiek bezoeken.

Extra toelichting
Heel prettig geholpen en een zeer vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews