cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25108 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2589 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrie van Geffen 03-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
product goed te vinden en een groot assortiment, je grijpt niet gauw mis

Service
klanten service klant gericht en in geval van en " probleempje" dit wordt binnen enkele dagen opgelost, gewoon TOP

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
voldoende en goede keuze mogelijkheid en snelle levering

Extra toelichting
Ik heb vanwege diverse aankopen de afgelopen weken meerdere malen contact gehad met Cameranu en kan niet anders zeggen dat als ik wederom wat ga aankopen ik eerst bij hun ga kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmermansoog 03-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De zoekfilter in de webshop kunnen nog veel verbeterd worden.

Service
Zeer tevreden over de sneleid en kundigheid.

Assortiment
Ik heb niets kunnen vinden wat ontbreekt.

Aanbeveling
Vooral vanwege de prijs.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Cameranu.nl Compleet assortiment, prima service en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yedis 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de webwinkel is het uiterst makkelijk en snel bestellen. Zeker wanneer je tot 23.00 uur kunt bestellen en het dan de volgende dag al geleverd krijgt. Wat men overigens waar maakt.

Service
Prima service. Wat men beloofd komt men na.

Assortiment
Volledig assortiment. Zowel in de winkel en op de webshop. Tot zelfs fotografen kleding aan toe. En ook veel goede occassions.

Aanbeveling
Deze winkel heb ik al eens aanbevolen aan een kennis van mij.

Extra toelichting
Prima winkel, uitstekend assortiment. Goede service. Een winkel waar ik als een van de eerste naar toe surf wanneer ik weer wat nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S.E. v. ede 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online en direct zichtbaar op voorrad

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
heel veel artikelen op voorraad

Aanbeveling
zelf zeer goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric57 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken op de site en voldoende informatie over producten

Service
Snelle bevestiging en levering.

Assortiment
Er is een ruime keus uit diverse accessoires

Extra toelichting
Winkel met een ruime keus, snelle levering en voldoende informatie over producten en de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric Vink 64 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
Service is TOP!!!
Heldere en duidelijke uitleg bij al uw vragen.
Had een PixelPawn set besteld en nog een losse ontvanger (voor strobist fotografie)
Had de set al een tijd in huis...binnenshuis werkte de Yongnuo flitsers perfect met elkaar, totdat ik een keer een buiten opname maakte.
De los bijbestelde ontvanger werkte niet (flitsers konden elkaar niet zien) zodat ik de ontvanger nodig had.
Gebeld wat er aan de hand was...opgestuurd en na het testen bij Cameranu een nieuwe opgestuurd gekregen.
Heb daarom ook het volste vertrouwen en kan iedereen Cameranu aanbevelen.

Assortiment
Voor ieder wat wils...ook naar je budget.

Aanbeveling
Gezien de service en de aandacht.

Extra toelichting
Service is TOP!!! Heldere en duidelijke uitleg bij al uw vragen. Had een PixelPawn set besteld en nog een losse ontvanger (voor strobist fotografie) Had de set al een tijd in huis...binnenshuis werkte de Yongnuo flitsers perfect met elkaar, totdat ik een keer een buiten opname maakte. De los bijbestelde ontvanger werkte niet (flitsers konden elkaar niet zien) zodat ik de ontvanger nodig had. Gebeld wat er aan de hand was...opgestuurd en na het testen bij Cameranu een nieuwe opgestuurd gekregen. Heb daarom ook het volste vertrouwen en kan iedereen Cameranu aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. 57 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en correcte aflevering; uitgebreide product-informatie op de site.

Assortiment
Onvoorstelbare voorraad en correcte voorraadaanduiding.

Extra toelichting
Op grond van de uitgebreide productinformatie op de site van Cameranu.nl en uiteraard veel reviews en gebruikerservaringen, deze prachtige kijker gekocht. Product overtreft mijn verwachtingen. Canon-kwaliteit en zeer correcte levering door Cameranu.nl, zoals ik van hen gewend ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rense H 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met één druk op de knop je produkt besteld!

Assortiment
Grote keuze, voor elk wat wils!

Aanbeveling
Gewoon een van de beste online-shops voor fotografie in NL!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hiensch 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er zijn veel producten die niet gerelateerd zijn met camera's, want geen punt is maar dit zorgt er wel voor dat er een hoop categorieën zijn. Als ik kijk naar de naam van de website zou ik een aantal van deze producten niet verwachten.

De site is desalniettemin erg goed geordend en kun je het door jou gezochte product goed vinden.

De feature snelweergave is een mooie en goeie oplossing om een product snel te bekijken. Top functie! Welverdiende 8.

Service
Op werkdagen verzending tot 23:59 uur
Op zaterdag verzending tot 17:00 uur

Deze twee punten zeggen genoeg. Snelle levering en pakket goed ingepakt.

Tevens leuk dat er snoepgoed in het pakket is gestopt, de waren ook lekker.

Assortiment
Zoals eerder vermeld, een assortiment welke erg groot is maar niet allemaal aan Camera's zijn gerelateerd.

Aanbeveling
Snelle levering, pakket goed ingepakt, extra's bij het pakket. Op werkdagen verzending tot 23:59 uur. Op zaterdag verzending tot 17:00 uur. Perfect!

Extra toelichting
Er zijn veel producten die niet gerelateerd zijn met camera's, want geen punt is maar dit zorgt er wel voor dat er een hoop categorieën zijn. Als ik kijk naar de naam van de website zou ik een aantal van deze producten niet verwachten. De site is desalniettemin erg goed geordend en kun je het door jou gezochte product goed vinden. De feature snelweergave is een mooie en goeie oplossing om een product snel te bekijken. Top functie! Op werkdagen verzending tot 23:59 uur Op zaterdag verzending tot 17:00 uur Deze twee punten zeggen genoeg. Snelle levering en pakket goed ingepakt. Tevens leuk dat er snoepgoed in het pakket is gestopt, de waren ook lekker. Zoals eerder vermeld, een assortiment welke erg groot is maar niet allemaal aan Camera's zijn gerelateerd. Snelle levering, pakket goed ingepakt, extra's bij het pakket. Op werkdagen verzending tot 23:59 uur. Op zaterdag verzending tot 17:00 uur. Perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans_de_Jong 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke online winkel

Service
Snelle levering en snel antwoord op je vragen.

Assortiment
Groot assortiment voor scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petraspaan 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Duidelijke uitleg en goede service. Ik kon kiezen uit 2 cameratassen. Ze hebben ze vergeleken en mij de goedkoopste geadviseerd omdat die even goed was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Klaus 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke website.

Service
Altijd vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Zeer groot. Bijna elk product uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Zoals ik altijd doe,met de hierboven vermelde informatie.

Extra toelichting
Zeer goede,betrouwbare en klantvriedelijk webshop.Ik koop bij CameraNU.nl al enige jaren met volle tevredenheid.Dus hoef ik niet elders te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harvest2012 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig kopen via de site.

Service
Alles perfect geregeld.

Assortiment
Alles is aanwezig.

Aanbeveling
In hoge mate aan te bevelen.

Extra toelichting
Top organisatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACC-FOTOGRAFIE 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Supersnelle levering, ruim aanbod en vaak de goedkoopste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans uit Zwolle 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
klik, klik, klik

Assortiment
Ze hebben net niet alles, wel bijna alles, daarom geen 10

Aanbeveling
gewoon handig, zo'n winkel

Extra toelichting
Makkelijke online-winkel en mooie fysieke winkel. Met heel groot assortiment en niet duurder, vaak zelfs goedkoper dan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik de Achtste 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gaat allemaal prima, ik hou alleen niet van vooruit betalen vandaar een 9 en geen 10.

Service
Neutraal, geen ervaring mee.

Assortiment
Prima, wat ik wil hebben hebben ze.

Aanbeveling
Betrouwbaar, doet wat het zegt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

errie001 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk producten vergelijken

Service
Probleem met leveringen worden goed opgelost.

Assortiment
Breed en ruim assortiment, veel op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomverweij 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en correct

Service
snel en correct

Assortiment
zeer groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon van den Oever 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, snel iets opgezocht.

Assortiment
Heb niet alles bekeken maar m.i. is er op het gebied van fotografie alles te krijgen tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Aan de hand van mijn ervaring.

Extra toelichting
Snelle afhandeling. s'avonds besteld, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chibolop 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website klopt en gemakkelijk mee te werken

Assortiment
Heel veel dingen te koop en op voorraad en binnen een dag geleverd

Aanbeveling
Omdat we tot nu toe goede ervaring hebben gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lampyris 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke catalogus, artikel snel gevonden

Service
Binnen 24 uur had ik wat ik zocht

Assortiment
Voor mij voldoende

Aanbeveling
Geen reden om dit niet te doen

Extra toelichting
Overzichtelijk, snel en goed afgewerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rowidi 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie website

Service
snelle en goede levering

Aanbeveling
Alles is gewoon in orde

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over CameraNU.nl. Goeie site, zeer snelle levering. Alles keurig in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten van Heek 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Deze shop had de dingen die ik graag wilde hebben samen, voor een goede prijs, direct leverbaar. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tweetweeties 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige website maar veel info
gemakkelijk bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
hebben bijna alles wat ik zocht

Aanbeveling
gewoon goed
geen andere winkel

Extra toelichting
een winkel zoals het moet. Goede prijzen, grote keus en snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H A Salters 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen een uur na het bestelmoment wat er al een track en trace code en daarmee een bezorgtijd voor de volgende dag.

Service
Zelden meegemaakt dat een probleem ( een defecte lader bij een camera in dit geval) zo snel was opgelost.

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Goede prijs, zeer snelle service.
Geen enkel reden om Cameranu.nl niet aan anderen aan te raden.

Extra toelichting
Dat ik hier voor al gedaan, zou ik denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ronny h 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ben al 4 jaar klant bij Cameranu en ik zou dan iets moeten verzinnen om daar niet meer te kopen.Niet alle prijzen zijn concurreren maar cameranu heeft die wel in voorraad voor als je snel moet hebben. Gratis verzending vanaf 100euro..ja die zie ik liefs vandaag dan morgen omlaag gaan naar 20euro!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco RaamklA 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker op de bank bestellen.

Service
Prima, alles goed verpakt tijdens het verzenden.

Assortiment
Ruim, je vind vaak wat je nodig hebt.

Aanbeveling
ik zou het iedereen aanraden.

Extra toelichting
twee dagen voordat we op vakantie gingen het fototoestel en bijbehorende producten online besteld. een dag later alles goed ingepakt geleverd. Het toestel doet volledig aan onze wensen. Ik zeg al met al een dikke prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kishla 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke Website en tot nu toe is elke bestelling vlot geleverd.

Service
Vlotte levering

Assortiment
Dat wat ik wilde bestellen zat in het assortiment en was goed te vergelijken met alternatieven. Goedkopere alternatieven worden ook gemeld

Aanbeveling
Goed assortiment en vlotte levering. Overzichtelijke website en na een aantal bestellingen nog steeds tevreden!

Extra toelichting
Na een aantal bestellingen nog steeds tevreden over cameranu.nl! Goed assortiment en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LinK19 01-05-2014

Algemene score

7,5

Service
De verpakking was te ruim en kon daardoor niet door de brievenbus. Het fotopapier zou wat mij betreft in een brievenbus formaat kunnen zodat het niet elders afgehaald moet worden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

naam 7000 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit de luie stoel kijken op de site naar dat wat je nodig hebt...

Service
Meteen nadat ik iets besteld had, kreeg ik een mail, waarin werd aangekondigd dat men het item, indien op voorraad, dezelfde dag zou versturen.

Assortiment
Volgens mij is er keuze genoeg in deze Web-winkel en het is handig zoeken.

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aan een paar vrienden aanbevolen.

Extra toelichting
Het gemak, de service en de snelheid van de levering, is allemaal een 10+ waard. Klinkt misschien cliché- achtig, maar ik zal mijn volgende aankoop, als ik de centjes bij elkaar gespaard heb, beslist weer hier doen. Hoop met vak. geld zover te komen dit jaar. Ook de mails waarin alles duidelijk wordt uitgelegd en wordt aangegeven als het product onderweg is, petje af.Vandaag besteld, echt morgen in huis....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van B 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden, heldere website

Service
Snel geleverd, heldere communicatie ivm levering.

Assortiment
Kan ik niet goed beoordelen maar lijkt me ruim voldoende

Aanbeveling
Een van de betere webwinkels

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EureoZone 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
Meerdere aankopen gedaan, en deze werden altijd direct bezorgd en goed verpakt.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze, en goed te vergelijken.

Aanbeveling
gezien mijn ervaringen kan ik het van harte aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim vz 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Al vaak besteld bij Cameranu.nl, enkel positieve ervaringen. Snelle service, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ton smit 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
simpel geregeld vanachter de pc!

Service
Netjes op tijd geleverd en keurig begeleid met leveringsinfo.

Aanbeveling
al meerdere malen goede ervaring met uw bedrijf gehad

Extra toelichting
alles werd zonder zorgen geleverd en de artikelen waren in goede orde ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter65 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Groot assortiment, ook veel tassen en hoezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria-62 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via internet op een door jezelf gekozen tijdstip bestellen

Service
Binnen 2 dagen de bestelling ontvangen.

Assortiment
Heeeeeel veeeeeel keuze

Aanbeveling
geen enkel negatief punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo van der Lans 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede, snelle en correcte afhandeling van telefonische vragen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TheMusketeer 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles ging via webshop of email.

Service
Account was na 4 dichtgezet. Is snel weer open gezet.

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Nette goede webshop. Reageren snel op vragen.

Extra toelichting
Nadat onze canon printer na 15 jaar intensief gebruik de moed had opgegeven hadden we een nieuwe printer nodig. Bij cameranu.nl veel keuze en goede prijzen. Het bestelproces zit goed in elkaar. Hadden al eerder een camera gekocht en dat ging toen ook prima. Kortom goede webshop zoals je dat verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony 40 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel te vinden op de heldere site

Service
snel en correct

Aanbeveling
niets mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ-V 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Camera.nu is een prettige website. Ondanks het uitgebreide assortiment ben je met een paar clicks bij de producten die je zoekt.

Service
Snelle levering, allemaal netjes verpakt en ook in de winkel wordt je goed geholpen.

Assortiment
Camera.nu heeft een uitgebreid assortiment en meestal op voorraad waardoor je het de volgende dag ook echt in huis hebt.

Aanbeveling
Ik zou camera.nu zeker aanbevelen vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding en de snelle service.

Extra toelichting
Ik heb ervaring met zowel de webwinkel als de winkel zelf en ben erg positief over mijn ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeff de Vlugt 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Ham 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online een camera besteld, de volgende dag in huis. Incl. track and trace

Aanbeveling
Heb CameraNu.nl als betrouwbaar ervaren en zou niet twijfelen om wederom te bestellen bij hun.

Extra toelichting
Kreeg precies wat ik besteld heb binnen 12 uur geleverd. Ben zeer tevreden over CameraNu en de camera.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

bSocrates 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk doorzoekbare site met een duidelijk bestelproces.

Service
Betrouwbare voorraadindicatie; erg belangrijk. Duidelijke voortgang van bestelling en levering op beloofde moment.

Assortiment
Misschien net niet álles wat je kan bedenken, maar een uitgebreider assortiment is haast niet te bedenken.

Aanbeveling
Absolute aanrader, daarom ben ik er ook vaste klant.

Extra toelichting
Vaste klant bij Cameranu dankzij de uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

imoen 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon de bestelknop op de site niet vinden

Service
Prima

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 30-04-2014

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw review. Bestelknop vindt u op artikelniveau. Groene button rechts van de foto

http://www.cameranu.nl/nl/p236354/canon-powershot-g1-x-compact-camera

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Bobok L. 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 53 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel het juiste product gevonden, moeiteloos besteld.

Service
Snel geleverd, volgende dag al in huis, goed verpakt.

Assortiment
Prima uitgebreide keuze, duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Alhoewel ik zelden aanbevelingen doe komt deze webwinkel daarvoor bij mij in aanmerking, ook gezien mijn eerdere ervaringen met eerdere bestellingen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de web-site, wijze van bestellen en het leveren de bestelde artikelen en het bieden van service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bons 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik kan CameraNu alleen maar aanbevelen, prima webshop (hoewel het soms even zoeken is, de indeling zou misschien nog wat beter kunnen) met een zeer royaal aanbod. Als je hulp nodig hebt staan ze voor je klaar met gedegen advies en die ene keer dat er een product defect aankwam werd dat zonder moeilijk gedoe direct omgeruild. Ondertussen bestel ik eigenlijk alles op fotografisch gebeid bij CameraNu, voor die ene keer dat het elders misschien nog voordeliger is is de service wat mij betreft belangrijker. Ik woon op een half uur rijden van het filiaal in Urk dus bestel meestal online maar haal kwetsbare e/o duurdere artikelen graag persoonlijk af. De keren dat ik het per post heb laten bezorgen was ik ook altijd tevreden, netjes verpakt en razendsnel afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardspoel 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk vanaf huis je aankoop doen zonder al te veel gegevens hoeven in te vullen! Aankoop was binnen 5min geregeld.

Service
Service was GOED! Helaas had ik na 2 dagen een defect aan een UV Filter, afdeling fotografie, cameranu reageerde vrijwel direct en ik mocht mijn uv filter kosteloos retour sturen. Zij gaan kijken of zij mij kosteloos een nieuwe kunnen sturen (is nu op de post)

Assortiment
Niet alles wat ik zocht kon ik vinden. Dat kan aan mij liggen, maar weet dus niet of cameranu deze artikelen heeft. Misschien de zoek functie op de website uitbreiden een optie

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, aankoop doen met gemak...! Ik zeg doe ik vaker!

Extra toelichting
Cameranu is mijn winkel! Bij elk punt heb ik een motivatie geschreven, deze motivatie vind ik overbodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gadze 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima website

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.t. crijns 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk website met goede info

Service
Levering precies zoals beloofd.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Prima ervaringen tot zover.

Extra toelichting
Prima kwalitiet/prijs verhouding en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews