cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Bennink 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site

Service
vraag, toegevoegd aan de bestelling, werd vlot beantwoord

Assortiment
ruim

Extra toelichting
goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FP79 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Wiersma 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen enkel probleem, overzichtelijk, snel.

Service
Ik ben al eens in de winkel geweest waar ik uitgebreid ben geholpen destijds. Professioneel, duidelijk, vriendelijk.

Assortiment
Prima aanbod en in mijn geval (flitser) scherpste prijs.

Aanbeveling
Geen bezwaren.

Extra toelichting
Prima winkel, vooral de snelheid was top. 's Avonds besteld, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

newmikey 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Enigzins misleidend want ik wist wat ik wilde mar de winkel is logisch opgezet, betaling en verzending goed geregeld en uitgelegd.

Assortiment
Alles beschikbaar en het meeste op voorraad.

Aanbeveling
Was, na meerekenen van alle kosten de beste prijs maar ook nog eens een gewone winkel en niet slechts een postbus.

Extra toelichting
De winkel heeft een naam hoog te houden (staat op diverse fotografiefora goed bekend) en doet z'n reputatie gewoon eer aan. No-nonsens. Verpakking en levering waren gewoon prima in orde, prijs was goed te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique1972 27-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg makkelijk om vanuit je luie stoel iets te kunnen bestellen

Service
Ik had een vraag over de bestelling, krijg hier gelijk een reactie op, super!

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
mooie site en prima winkel

Extra toelichting
ben erg tevreden over de snelheid dat ik het product in huis had. En de reactie van het personeel ging ook als een speer, erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FtD2 27-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure

Assortiment
Zeer ruim assortiment, ook veel assessoires

Aanbeveling
Goedkoop, snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan W. H. 27-11-2013

Algemene score

6,8

Service
1 produkt prima geleverd. Het andere produkt kwam niet, navraag gedaan 'iemnd anders had op hetzelfde moment hetzelfde produkt besteld'we gaan hem alsnog in bestelling nmemen. Zwak!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 28-11-2013

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan direct even na wat er is misgegaan en komen met een passende oplossing. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

a.c.v.228 27-11-2013

Algemene score

10,0

Gemak
mooi dicht bij

Service
gewoon geweldig

Assortiment
slaag altijd om dat het steeds op vooraad is

Extra toelichting
gewoon zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijsen14 27-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, what you see is what you get.
We moesten wel even wachten op ons product, maar was zeker de moeite waard.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en professionele omgang, duidelijk verstand van zaken vergeleken. Bij de betaling op de iPad ging het niet goed, dit werd goed gezien en meteen opgelost.

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Gewoon goede ervaringen mee, zeker aan te raden qua prijs.

Extra toelichting
Product inderdaad de volgende dag in huis, snelle service, top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam25363 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
via Canon langs vele omwegen uw website gevonden, dat was een verademing.

Service
de service was snel en goed.
helaas heb ik de verkeerde producten ontvangen, door mis communicatie. maar ook dat is goed gekomen. stuur de verkeerde producten vandaag retour

Assortiment
wist niet dat er zoveel keus was!!!

Aanbeveling
zeker weten, ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fam. Jacobs 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bestelling #s avonds geplaatst, de volgende dag waren de camera#s er al!!

Extra toelichting
Snelle levering, super camera's!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke beekman 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds via pc bestelt de volgende dag in huis

Service
zending keurig verzorgd goede aftersale

Assortiment
zeer groot assortiment tegen een uitstekende prijs

Aanbeveling
goedkoop, snel, groot assortiment verdient een aanbeveling

Extra toelichting
prima zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan van sool 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel uitzoeken wat je hebben wilt, bestelling plaatsen en de volgende dag met het artikel aan de slag. Hoe makkelijk kan het zijn!

Service
Als je in de winkel voorlichting wilt hoef je niet uren te wachten voor je aan de beurt bent: afspraak maken en op die tijd is er een medewerker beschikbaar .

Assortiment
Groot genoeg

Aanbeveling
Heb ik al gedaan en iedereen is even enthousiast.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Jgd 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De internetsite is zeer toegankelijk

Service
Ik had achteraf een verkeerde keuze gemaakt en moest mijn aankoop retourneren. Binnen 2 dagen stond het aankoopbedrag alweer op mijn girorekening

Assortiment
Er is geen "nee" te koop.

Aanbeveling
Omdat ik zeer hecht aan betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Ik heb al diverse producten bij CameraNu.nl gekocht ben daar uiterst tevreden over. Steekwoorden: Uitstekende site, uitmuntende service, groot assortiment en zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oliebol123456 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan vd B 1000 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Niks moeilijks aan.

Service
Razendsnel en goede communicatie tijdens de levering.

Assortiment
Mijn camera zat er in ieder geval tussen.

Aanbeveling
Goeie zaak

Extra toelichting
Het juiste product de volgende dag geleverd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieke 1950 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
via google heel gemakkelijk gevonden

Service
prima geadviseerd over wat wel en niet te kopen en waarom!

Aanbeveling
goed geholpen en vlot geleverd

Extra toelichting
had eigenlijk een andere keus, met wat vragen. werd geadviseerd die bestelling niet te doen, i.v.m. technische problemen en kreeg na mijn vraag advies wat wel te bestellen en waarom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydiazweden 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het is een makkelijk te bedienen camera, met mooi resultaat

Assortiment
Ik had de keus uit verschillende camera's en heb een camera uitgezocht die voldeed aan mijn eisen

Aanbeveling
goede keus en geleverd binnen 24 uur, top!

Extra toelichting
Ik zocht een camera die je in je zak kon meenemen, makkelijk te bedienen was en met toch een goed resultaat. de camera is makkelijk te bedienen, er zitten veel mogelijkheden op, wel even het boekje bestuderen en het de foto's zijn helder en scherp. De camera is ook snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Hense Jense 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Had een artikel besteld en betaald op vrijdagavond om 22:00 en hoopte dat het zaterdag binnen zou zijn.De betaling was helaas net na 22:30 verwerkt en kreeg het artikel dinsdag binnen. Daar tegenover was er een klein onderdeel defect van het product wat ik had besteld, belde hierover met klantenservice en ontving heel netjes de volgende dag het vervangende onderdeel!

Assortiment
Zeer breed assortiment met scherpe prijzen.

Extra toelichting
Zeer goede service en scherp geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

moerasbloem 26-11-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
defect artikel terug gestuurd voor reparatie, stappen duidelijke en simpel

Service
via de mail goed op de hoogte gehouden wat er met mijn retour zending gebeurd

Extra toelichting
duidelijk, goed geïnformeerd en in mijn geval snel weer gerepareerd retour (ongeveer 1 week) :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel.100 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele webshop, ideal betaling en snelle afhandeling

Service
Webshop geeft naast artikel ook goedkopere b-merken aan
Verstuurd op dezelfde dag, binnen 2 dagen in huis

Aanbeveling
Deze aankoop was 100% ok. Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Prima shop betaalafhandeling en levering. Fijn om zaken mee te hebben gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergeend 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Zeer goed, veel tijd voor de klant, zeer goede kennis van zaken.

Assortiment
Groot assortiment . Overzichtelijk te bekijken en in de hand te houden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pieter Lukassen 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en betalen was zo gebeurd, zonder problemen.
Site is compleet en overzichtelijk.

Service
Ik had een verkeerd product besteld/gekregen. Binnen notime na een telefoontje de gegevens om het pakje weer terug te sturen en 2 dagen later het goede product ontvangen. Super service.

Assortiment
Assortiment is erg groot en compleet.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel iedereen willen aanbevelen.

Extra toelichting
Mooie complete site. Grote en complete winkel. Fantastische service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bluedee 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Achter je pc de artikelen bekijken. Supergemakkelijk!

Service
Binnen drie werkdagen geleverd. Het werd de volgende dag al bezorgd!

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en een concurrerende prijs. prima!

Extra toelichting
Een occasion accessoire voor mijn camera voor een concurrerende prijs met nog een jaar garantie afgegeven door CameraNu.nl. Dat noem ik nog 'ns een goeie deal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoesje 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel bestellen op de site. Geen gedoe, gewoon bestellen. Site gevonden via beslist.nl

Service
Snelle levering. Gekozen voor de normale verzending ipv per exres en de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Vissers 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis achter de PC en zoeken maar wat je nodig hebt

Service
Ik heb telefonisch instruktie gevraagd en heb die onmiddelijk gekregen

Assortiment
Meer als een regulieren winkel

Aanbeveling
Altijd want ze zijn toch goedkoper en je blijft toch fabrieksgarantie houden

Extra toelichting
Ik had het artikel de andere dag al in huis op de van te voren gemailde tijd. Beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cheers57 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website goed opgezet - producten makkelijk te vinden

Service
Na een onvolledige bestelling geen gezeur maar direct de volgende dag het ontbrekende materiaal ontvangen

Assortiment
Goed

Aanbeveling
OK

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 1968 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
In het verleden aanspraak moeten maken op garantie, dit werd door camaraNu.nl goed opgepakt.

Assortiment
groot assortiment en veel op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon een prima online winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia3 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig online bestellen met keuze uit groot assortiment.

Service
Snelle levering en eenvoudig online betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnbob 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snelle levering maar ook als het artikel binnen is, is cameranu.nl snel met antwoorden op eventuele vragen. Top ;-)

Service
Snel en duidelijk.
Rekening via mail. Prima

Assortiment
Een groot assortiment,
Aangezien ik nog geen andere artikelen nodig heb gehad kan ik slechts oordelen over wat ik op de site zie. Cameranu.nl zal zeker de eerste plaats zijn waar ik voor andere artikelen ga kijken indien ik deze nodig heb. (lenzen en filters bijvoorbeeld)

Aanbeveling
Ik zou zeker cameranu.nl aanbevelen. Ik geef een 10 omdat de ervaring die ik met cameranu.nl heb 100% naar tevredenheid is verlopen. Meer dan dat kan een mens niet wensen.

Extra toelichting
prima winkel, duidelijke site, degelijk advies op mijn vragen. Klant is koning voor de koop, maar bij cameranu.nl heb ik het idee dat de klant ook koning is na de koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick van den Broek 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar muisklikken het product besteld waar ik naar zocht voor een top prijs.

Service
Fantastische service, in de avond tussen 8 en 10 besteld en het werd de volgende dag om 11 uur in de ochtend geleverd.

Aanbeveling
combinatie van prijs en levering is fantastisch. Ik ben er zeer over te spreken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Stroes 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webwinkel, groot assortiment

Service
Bereikbaarheid en advies bij vragen is uitstekend

Aanbeveling
Klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundige personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard van bilsem 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering en goed verpakt

Service
snel

Assortiment
heel mooie producten kom zeker terug

Aanbeveling
snelle service en goede afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hopseflops 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In principe prima. Wel een minpuntje: Als je een artikel in je winkelmandje hebt, krijg je suggesties van andere artikelen die misschien interessant zijn maar daar staat verder geen (link naar) informatie bij. Dan moet je het andere artikel eerst toevoegen aan je winkelmandje voordat je er verder naar kunt kijken.

Service
Ik wilde informatie over een statiefkop die ik wilde gaan bestellen en had binnen 24 uur antwoord op mijn vraag. Geen 10 omdat dat antwoord niet het probleem oploste (maar het is ook wel een lastig probleem).

Assortiment
Tsja, best veel. Tegen een goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

EVDGB 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestel-betaal proces loopt goed.

Service
Uitstekend.

Assortiment
perfect, met aardige mensen.

Aanbeveling
Doet wat voor de Consument.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilseeee93 25-11-2013

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon makkelijk alles vinden en ook het bestellen verliep soepel.

Service
De harde schijf die ik had besteld was snel binnen en veilig verpakt.

Assortiment
Ik was alleen geïnteresseerd in een externe harde schijf. Hier hadden ze er veel van.

Extra toelichting
De externe harde schijf heb ik makkelijk en snel kunnen bestellen. Ook werd hij snel in een stevige doos bezorgd. Ik vind de samenwerking met kieskeurig.nl ook erg prettig, dit hielp mij beslissen welk product te kopen en zorgde ervoor dat ik de site sneller vertrouwde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geen gebruikewrsnaam 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis. als dat geen gemak is weet ik het niet meer.

Service
Alle bestellingen die ik tot nu toe gedaan heb zijn keurig op tijd bezorgd. Zelfs in de avonduren.

Assortiment
Praktisch alles op fotogebied verkrijgbaar.

Aanbeveling
Zie boven, dat lijkt me aanbeveling genoeg.

Extra toelichting
Geen klachten en ook in de winkel deskundig voorgelicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanny Nieraeth 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
CameraNU hanteert veel mogelijkheden o.a. om te betalen. Je kunt alle kanten op en er is altijd wel die mogelijkheid die jou aanspreekt.

Service
Ik ben vriendelijk en klantgericht te woord gestaan. Houden zo!
En natuurlijk wacht ik rustig af of ik eventueel dezelfde service krijg mocht er onverhoopt iets aan mijn toestel mankeren.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU met een gerust hart aan vrienden en vriendinnen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was gefocust op de aankoop van één product en lette niet op ander aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana Garcia 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snel, aardig en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Karnekamp 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wat ik nodig had, was via de website wat lastiger te vinden, maar als je het hebt gevonden is bestellen eenvoudig.

Service
kerrekt en snel; conform hetgeen wordt aangegeven op de website

Assortiment
ook voor de wat kleinere portemonnee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan244 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laurent Dreyfus 24-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar

Service
mens met verstand achter de balie

Assortiment
voor iedereen wat te vinden

Aanbeveling
nog net geen 10 maar wel een 9+,

Extra toelichting
Groot assortiment en algemeen goede prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ColinThor 24-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super snelle verzendtijd.

Assortiment
Veel assortiment bij cameranu.nl snelle service.

Aanbeveling
Top service, + aanrading

Extra toelichting
Ik bestel vaker bij cameranu.nl Ik bestel hieromdat 1) Snelle service (Vaak de volgende dag in huis) 2) Snelle klantenservice, geen dagen lang wachten op een e-mail terug 3)Enigste puntje wat nog moet komen is gratis verzendkosten bij elke bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KlaasH. 24-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de zoek optie snel gevonden wat ik wilde bestellen.

Service
Binnen de aangekondigde levertijd geleverd.

Assortiment
Keuze genoeg in het artikel wat ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Gemak, Service en Assortiment scoren hoog, plus een goede prijs (waar voor je geld).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.krikken 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site van ruim assortiment.

Service
Response direct en adequaat, met mogelijkheid voor persoonlijk contact.

Assortiment
Zeer ruim en in ieder geval vindbaar, ook bijv, oudere accessoires.

Aanbeveling
Eén van de beste sites in NL, ook nog als concrte winkel goed toegankelijk (vroegere ervaring).

Extra toelichting
Gewoon no-nonsense goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ineke Claessen 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een heel duidelijke site die veel info geeft. Met youtube filmpje oa.

Service
Heel goede service!! Goed ingepakt! Snelle bezorging, met goed contact over de tijd van de levering!

Assortiment
Een groot assortiment, met aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Is gewoon in alle opzichten een duidelijke en goede site die je wel tot een geschikte keuze kan leiden!

Extra toelichting
De voorgaande waarderingen spreken voor zich; gewoon niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hageveld 24-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede Webste

Service
In het verleden is een problème naar tevredenheid opgelost

Assortiment
Zeer gode

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Heel goede Webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenryHennink 24-11-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldig om onderweg naar de winkel via webshop een lens te reserveren en die 10 minuten later mee te nemen.

Extra toelichting
Dit keer professioneel meedenkend en erg behulpzaam. Ook redelijk bedrag voor inruil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 48 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel was goed te vinden. Prijstechnisch zeer goed. Bestelling werd snel geleverd

Assortiment
Keuze meer dan voldoende.

Extra toelichting
Product snel vindbaar. prijs was prima. Snelheid levering was goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janencarin 24-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel bestellen. Makkelijk!

Service
Producten worden snel en keurig verpakt verstuurd, zodat ze niet beschadigen

Assortiment
Je pakt niet snel mis. Vooral voor mij als gevorderde fotograaf zoek je dikwijls naar specifieke accessoires die je hier dan ook kan bestellen. Klasse!

Aanbeveling
Alle lof! Ik ben dik tevreden en heb ook anderen op jullie site gewezen.

Extra toelichting
Als fotograaf wil je jezelf steeds weer verbeteren. Daarom wil je ook je uitrusting uitbreiden en zoekt dan naar specifieke accessoires. Bij Cameranu.nl is dat geen punt en kan je direct bestellen en wordt niet afgescheept met alternatieven die "net zo goed" zouden moeten zijn. Geen gezeur, snelle en goede levering. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews