cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

demulderkes 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel erg gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Zeer snelle service!

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede betrouwbare winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.holler 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk en overzichtelijke website.

Service
Erg goedkoop,( hoe is het mogelijk),de volgende dag bezorging en zonder bezorgkosten.

Assortiment
Groot assortiment, en goedkoop, mijn product (canon-lens) was 100 euro!! goedkoper als in de winkel.

Aanbeveling
Ik zou de website aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jabjob 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gaat perfect

Service
Zoals beloofd

Assortiment
UItstekend

Aanbeveling
Eerlijke zaak

Extra toelichting
Komen exact na wat beloofd wordt. Goede afwikkeling van orders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Schoeber 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellingen waren gemakkelijk te plaatsen en afhandelen. Ook de site ziet er heel overzichtelijk uit, en het is makkelijk om het product te vinden wat ik zoek. Helemaal top!

Service
Ik heb van de service nog niet zo veel gemerkt, enkel dat het leveren helemaal goed ging, niets op aan te merken. Ik vond het wel jammer dat er geen contact mogelijk is via een contactformulier. Maar dit mag de pret niet drukken, er staat ook gewoon een emailadres bij.

Assortiment
Er is veel aanwezig in het assortiment wat ik zocht, maar ik heb wel een aantal kleine toch best belangrijke producten gemist.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om er eens rond te neuzen! Ik weet niet of er in elk interessegebied mbt camera's alles goed te vinden is, maar met video iig wel.

Extra toelichting
Goede webshop, erg overzichtelijk en alles goed te vinden! De eerste website die ik open als ik een product mbt. videoapparaten zoek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ejans3 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website met fijne filter functie. Mooi aanbod wat je makkelijk kan bestellen en betalen. Mocht een product niet op voorraad zijn word je hier goed van op de hoogte gehouden.

Service
Bij het openen van mijn Falcon Eyes lampen kwam ik er achter dat 1 van de 9 lampen kapot was. Na 1 kort telefoontje aan cameranu.nl kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd zonder maar iets te hoeven doen. De volgende dag was mijn lamp al binnen.

Assortiment
Genoeg keus en goed te vergelijken door de duidelijke omschrijvingen van de producten. Ook zijn de producten aantrekkelijk geprijsd in vergelijking met andere online camera winkels.

Aanbeveling
Fijne ervaring, goed service en tot nu toe altijd aantrekkelijke prijzen gehad na vergelijking met andere camera winkels.

Extra toelichting
Meerdere malen goede ervaring gehad met de klanten service van cameranu.nl en altijd mijn producten snel in huis. Prijzen zijn na vergelijking met andere camera winkels erg aantrekkelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

K. Everards 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestellen, snelle reacties op vragen. Overzichtelijke site.
Prima betaalprocedure. Snelle afwikkeling bij terugsturen bestelling.

Service
Snelle reactie op email-vragen, persoonlijke email"brief (van Anita)
Klasse!!

Assortiment
Moeilijk te beoordelen, heb me alleen gericht op het product waar mijn interesse naar uit ging. Maar dat assortiment was zeer uitgebreid

Extra toelichting
Een prima zaak met goede en directe service, ook bij retournering van het bestelde. Kan iedereen aanraden hier zijn bestelling(en) te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remon Engel 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je loopt met gemak door de site heen er wordt precies verteld wat je moet doen.

Service
Je bestelling wordt direct opgepakt en de levering is snel, je kan je pakketje volgen.

Assortiment
Er is ruime keus, en prijs is aan trekkelijk.

Aanbeveling
je wordt snel geholpen, leveren snel en site is klant vriendelijk.

Extra toelichting
Ben goed geholpen en de bestelling is heel snel gegaan, je kan je pakketje volgen. helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danky 09-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering en uitstekende service bij problemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Russell 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke aanwijzingen, intuitief doorklikken, makkelijke betaling.

Service
Één keer telefonisch contact gehad. Was naar tevredenheid.
De 6 is vanwege het feit dat Cameranu met PostNL werkt. En PostNL is totaal niet geinteresserd in de klant.

Assortiment
Voor mij voldoende. Het enkele merk dat niet in het assortiment zit is voor mij niet essentieel.

Aanbeveling
Na de aankoop van een groothoeklens hebben twee van mijn vrienden dezelfde lens bij Cameranu besteld. En tot volle tevredenheid.
Dus.... in hoge mate.

Extra toelichting
Als geheel erg positief. Mijn 6 voor de service is te danken aan PostNL, dat voor mij en voor een van de twee door mij aangebrachte klanten voor veel frustratie heeft gezorgt. Kan Cameranu niets aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Panderos990 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend !!
Makkelijk !!
Goed !!

Service
Perfect !!
Snel !!

Assortiment
Uitstekend !!
Uitgebreid !!
Genoeg te verkrijgen !!

Aanbeveling
Uitstekende service aan vrienden/familie en kennissen !!

Extra toelichting
Uitstekend !! Perfect !! Goede service !! Prima !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L van Bavel 08-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
artikelen zijn makkelijk via internet te bestellen.
de site is duidelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jakami 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestellen

Service
Snel geleverd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Deze webwinkel is aan te bevelen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

petemill 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig product te vinden

Service
prima snelle service, zelfs vlak voor sinterklaas

Assortiment
ruim voldoende aanwezig

Aanbeveling
maakt goede betrouwbare indruk

Extra toelichting
Met genoegen en probleemloos een camera aangeschaft bij cameranu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pebuit 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig je keuze maken, in de winkelwagen en afrekenen. Makkelijker kan niet.

Service
Snelle service. De volgende dag al in huis..

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Aan te bevelen door ruime sortering tegen concurrerende prijzen en snelle levering

Extra toelichting
Een goede site waarop alles snel te vinden is. Ruime sortering ,met concurrerende prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Van Puffelenstein 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het wijst de weg vanzelf. Eenvoudige bestellingsprocedure.

Service
Prima terugkoppeling op de bestelling en inderdaad levering binnen 24 uur. Aangetekend en dat geeft een veilig gevoel.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
zeker, want ze hebben grot keus, snelle levering en degelijke terugkoppeling tijdens en na het bestellingsproces

Extra toelichting
Cameranu.nl is een duidelijke site, goede zoek opties en ruimte keuze. De bestelprocedure is eenvoudig. Na de bestelling wordt alles met mail bevestigd. Levering is aangetekend (prima!) en toezegging van levering binnen 24 uur is nagekomen. Verder een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMak 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aankoop ging snel en gemakkelijk.

Service
Duidelijke communicatie rondom de levering en bestelling.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Geen reden om niet gebruik van te maken.

Extra toelichting
Aankopen via CameraNU.nl ging gemakkelijk. Aankoopproces is duidelijk. Service na aankoop is prima. Duidelijke communicatie rondom aankoop en levering. Heel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. S. 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Uncless 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Simpel zoals het overal zou moeten zijn

Service
Ondanks de afwezigheid van voorraad (prima geïnformeerd) toch nog een snelle levering

Aanbeveling
Een webwinkel waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Extra toelichting
Prima webwinkel. Voldoende informatie over het verloop van de bestelling(artikel was niet in voorraad)Toch nog snelle levering en uitstekend verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

arnodebie 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gin alemaal soepel niet ingewiket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Kuiper 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet ingewikkeld om te bestellen.

Service
Snelle levertijd, goede informatie.

Assortiment
Ruim assortiment, in ieder geval mijn keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Een hele ruime keuze, zeker voor mensen met vogels kijken als hobby. Goede informatie ook, door middel van instructie video.

Extra toelichting
Geen 10 omdat ik niet weet of de service na een probleem of mankement aan het product super is. In ieder geval geeft deze winkel mij een zeer goed gevoel. Ruim assortiment en vakbekwaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cramwinckel 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken gaat eenvoudig. Je vind snel wat je zoekt.

Service
Per ongeluk twee keer betaald, het teveel overgemaakte is meteen teruggestort.

Assortiment
Erg veel!

Aanbeveling
gemak en overzichtelijk. Het is gemakkelijk om contact te leggen.

Extra toelichting
Gewoon helemaal OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinheng 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Een product waar ik niet tevreden over was. Mocht zonder gezeur terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel vd Berg 08-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNU heeft zowel een goede overzichtelijk winkel als ook een hele snelle website

Service
Zeer kundig personeel dat uitstekend op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen in het werkveld

Assortiment
90% is gewoon altijd op voorraad of direct leverbaar. Soms mis ik een merk maar is er altijd een top alternatief.

Aanbeveling
Al vaak gedaan en ga ik ook zeker weer doen

Extra toelichting
Al mijn recente camera (gerelateerde) aankomen zijn via CameraNU gedaan. Dit is uitstekend bevallen en daarom zal ik zeker terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozzy2212 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
al jaren tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.v.d.meer 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kun thuis op je gemak alles bekijken en vergelijken zoals prijzen en merken.

Service
als vragen heb kun je via mail contact hier vragen over stellen of telefonisch wordt hier netjes geholpen

Assortiment
er is een groot assortiment via de site dit vindt je niet bij gewone foto zaken

Aanbeveling
veel keus te bekijken via site en anders kun je er altijd nog naar de winkel in urk

Extra toelichting
een groot assortiment en veel keus en voor 22.30 uur besteld volgende dag daadwerkelijk in huis dus makkelijk en rustig uitzoeken thuis en vergelijken en na je keus te hebben bepaald bestellen en via ideal betaald te hebben wordt het thuis afgeleverd zonder afleverings kosten als je boven een bepaald bedrag zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rjdepagter 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Zorg dat je een verlanglijstje toevoegd, dan kunnen mensen hier dingen in zetten die ze in de toekomst willen kopen. Mocht dit er al zijn dan moet het duidelijker naar voren komen want ik heb het niet kunnen vinden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

efens 08-12-2013 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je loopt de winkel in, pakt wat je zoekt of vraagt het even aan een personeelslid en rekent af

Service
Erg goed, het personeel is vriendelijk, heeft verstand van de producten die ze verkopen, er is genoeg personeel, je wordt snel geholpen en ze nemen de tijd voor je.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, maar kan natuurlijk altijd nog uitgebreider, daarom geen tien.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen

Extra toelichting
Als je in een winkel zo goed geholpen wordt dan verdienen ze een goede beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Mons 07-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Vlotte correcte levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hmgtmk 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op alle punten goed en duidelijk

Service
Snelle correcte afhandeling; bestelling binnen de aangegeven tijd afgeleverd.

Aanbeveling
Beste- en afleverproces verliep prima.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EstherM_V 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling was zo gedaan en kreeg direct een bevestiging van m'n bestelling. Even later ook de code waarmee ik de lens kon volgen t/m bezorging.

Assortiment
Prijs-kwaliteit ben ik erg over te spreken. Ik zou zeker een volgende keer ook weer hier mijn bestelling plaatsen.

Aanbeveling
Er is veel keus én, ook niet geheel onbelangrijk, de prijs is vergeleken met andere webshops erg netjes.

Extra toelichting
Ben erg te spreken over mijn aangekochte lens EF-S 55-250mm IS De lens voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en kan haarscherp inzoomen. Ik gebruik de lens met name om paarden(sport) te fotograferen en daar is deze bij uitstek geschikt voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed20000 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
besteld via website. website duidelijk, product snel gevonden, makkelijke bestelling, snelle feedback over afwikkeling van de order en verzending

Service
zoals gezegd, makkelijk bestellen, snelle afwerking van de order. Heb geen verdere service nodig gehad. Product was goed verpakt.

Assortiment
Ik heb niet de hele winkel bekeken,omdat ik één speciaal item zocht, desondanks leek me dat er ruime keuze was

Aanbeveling
Geen klachten over de winkel, zou hem zeker aanbevelen

Extra toelichting
Motivatie betreft wat ik al geschreven heb. werkt gewoon makkelijk en goed. geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Reuvers 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis op de bank je keuze maken en plaatsen.

Service
Na reservering de mogelijkheid om artikel te bekijken en evt. te annuleren.

Assortiment
Ongekend.

Aanbeveling
Deskundig advies en perfecte service.

Extra toelichting
Een aantal aankopen en paar jaar ervaring met Cameranu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvdzwaan 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles netjes afghandeld en super snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HendrikJ2013 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling via internet verloopt prima.
Bestelling de volgende dag thuis bezorgd.

Service
Via de telefoon wordt je vriendelijk en deskundig geholpen.
Geen ervaring in de winkel.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande zou ik deze winkel aan bevelen.
Ben overigens door een ander op deze winkel geattendeerd.

Extra toelichting
Bovenstaande berust op eigen ervaring en die van anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Wn 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door omstandigheden kon ik niet via internet bestellen. Een plezierig telefoontje was voldoende om de bestelling te plaatsen; 's avonds via ideal betaald en de volgende middag had ik de bestelling in huis!!

Service
Communicatie is plezierig: snel mailantwoord, direct telefooncontact met iemand die weet waar het over gaat. Betaling van een door mij retourgezonden artikel volgde binnen enkele dagen.

Assortiment
Meer dan voldoende.

Aanbeveling
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Scherpe prijzen.

Extra toelichting
Snel, plezierig en als het nodig is ook persoonlijk contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duifjes29 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestelling is een paar klikken gedaan.

Aanbeveling
Goede service en een snelle afhandeling ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Nonhebel 07-12-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Wij hebben verchillende keren iets in uw winkel gekocht, daar werden we geweldig geholpen en daar werd ons gewezen op her feit dat we bv printerinkt via internet konden bestellen. het was gemakkelijk te vinden en de bestelling was snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans Theunissen 06-12-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goede service vriendelijke benadering deskundig personeel alleen jammer er was weinig uit gestald (canon lenzen)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mvh02 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Willem Broekema 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De keus is ruim en omvat alle bekende merken. De functionaliteit van het online koopproces kan beter en overzichtelijker. Maar het werkt wel zoals het moet.

Service
Door een stommiteit mijnerzijds niet volledig gekregen wat ik wilde hebben. Binnen 24 uur keurig per e-mail opgelost zonder extra kosten, met bezorging aan huis (voor een detail van €3).

Assortiment
Ik heb kortgeleden rondgeneusd op zoek naar nieuwe versies van mij bekende producten (spiegelreflexen en lenzen). Er was meer dan ik verwachtte.

Aanbeveling
Ik zou niet weten waarom niet. Snelle levering, makkelijk kiezen en, achteraf gezien, prima after-sales service.

Extra toelichting
Via via belangstelling gekregen voor een product. Via Google gezocht naar leveranciers (terwijl de fabrikant het ook online aanbiedt) in Nederland. Twee sprongen er uit, wegens voorraad en prijs. Uiteindelijk bleek alleen CameraNU het te kunnen leveren uit directe voorraad. Die keus was goed want een vergissing van mij leidde tot een nalevering die buiten verwachting soepel werd opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricardo49 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
er werd ons erop gewezen dat als we in de volgende uren bestelde de bestelling de volgende dag in huis zou zijn, en dat was correct

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oscar de Waele 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makelijk te vinden.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Bij een ieder die fotomaterialen nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Mooij 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website.

Service
Bij vragen over product: snel contact met vriendelijke, deskundige medewerker.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Webwinkel met ruim assortiment, snelle levering en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.M. van Overbeek 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit thuis uit een overzichtelijke folder

Service
's middags laat bestelt, de volgende ochtend om 09.300 uur in huis.

Assortiment
Voor wat ik zocht was voldoende informatie aanwezig.

Aanbeveling
Alles verliep vlotjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. B. 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
'S avonds besteld, de volgende dag in huis. Precies zoals de website aangeeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hgmnwb 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Om 21.30u besteld en de volgende dag in huis! En voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chris1313 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Servi Janssen 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker makkelijk thuis bestellen, en vandaag besteld is morgen in huis. TOP.

Service
Prima!

Assortiment
Heel veel op voorraad anders snel leverbaar

Aanbeveling
Zeker de moeite waard, ook omdat de prijsstelling zeer goed is.

Extra toelichting
Ik ben zeer te spreken over het assortiment, de prijsstelling en de service van CameraNu. Ik koop al een aantal jaren zonder problemen bij hen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 19475 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen per internet, volgende dag thuis

Assortiment
Iedere denkbare camera in het assortiment

Extra toelichting
Zeer snelle levering. lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Windtkracht 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, helder!

Service
Duidelijke communicatie

Assortiment
Artikelen goed te verkrijgen en een ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service, artikelen goed op voorraad, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews