cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mr.dre 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk producten te vinden, extra accessoires wordt afgebeeld wat (voor mij) best handig is.

Service
Volgende dag geleverd, no problemos

Aanbeveling
Betrouwbaar, veel aanvullende informatie op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Q.V Pham 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaveHunter 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie en gemak met betalen en bestellen.

Assortiment
Er is veel op voorraad aanwezig en word snel geleverd

Extra toelichting
Geweldige winkel, gemakkelijk vanuit huis materiaal te bestellen en word snel geleverd. Ruime assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mikruskauff 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r.rombouts 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website, product makkelijk te vinden en goede uitleg ervan.

Service
Bezorging volgens aangegeven planning.
Verpakking verzorgd.

Assortiment
Assortiment voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Als je al enig idee hebt wat je wil hebben is deze webwinkel een must om te bekijken.

Extra toelichting
Snelle levering. Uitstekende uitleg van het product. Uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keezee 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen via internet, gewoon via de telefoon en daarna betalen via de ideal app :)

Assortiment
nog lang niet alles kunnen bekijken.

Aanbeveling
Zeker eens een "kiekje" wagen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepke 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNU is vertrouwd en heeft een goede overzichtelijke site

Service
Vandaag besteld, binnen 2 dagen afgeleverd. Super Service

Assortiment
Assortiment is groot en overzichtelijk.

Aanbeveling
Altijd aanbevelen, is betrouwbaar, geen gezeur en correcte afhandeling.

Extra toelichting
Koop geregeld bij CameraNU en ben er uiterst tevreden over. Ben zo tevreden dat ik ook de duurdere aankopen gewoon online bestel, zonder me zorgen te maken of het wel vertrouwd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw hoekstra 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke site van cameraNU

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
De bestelling was niet op voorraad, we werden netjes gebeld hierover en kregen te horen dat dezelfde dag de bestelling alsnog werd verzonden. Volgende dag was de bestelling binnen. Geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Hondius 17-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
concurerende prijzen en ruim aanbod.

Aanbeveling
levering zeer snel, alleen het zoeken naar accessoires voor producten zou makkelijker moeten kunnen

Extra toelichting
Zeer snelle levering ook wanner 's avonds laat besteld. Volgende dag gewoon in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 18-06-2014

Beste S.Hondius,

Hartelijk dank voor uw review. Bedoelt u de accessoires zoeker welke u op onze homepage vindt.

http://www.cameranu.nl/nl/page/accessoires

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Kikiarends 16-06-2014

Algemene score

9,0

Gemak
winkelmandje werkt goed, mailwisseling is goed en duidelijk

Service
levertijd is prima en alles netjes volgens afspraak op de afgesproken datum bezorgd

Assortiment
ruime keuze in assortiment

Extra toelichting
Goede prijzen, prima service, alles netjes geregeld. Hier ga ik denk ik vaker wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters 71 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Binnen een dag in huis

Assortiment
Veel keus voor goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Spitty2 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site en eenvoudig proces

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Enorme grote keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hans wijnveen 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
De Yongnuo triggers kun je niet op heel veel plaatsen in Nederland online bestellen.

Extra toelichting
Duidelijke orderbevestiging, snelle levering. Betaling via PayPal is erg gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette52 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site,snelle afhandeling

Service
Keurige mail over status van betaling ( die in eerste instantie niet was gelukt) over andere opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen Voorwinden 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site geeft meer dan voldoende duidelijke informatie om te kunnen beslissen of je het product wilt kopen of niet. Daarna is het met enkele klikken gebeurd.

Service
Super snelle levering. Wat beloofd wordt, wordt ook waargemaakt.

Assortiment
Op camera gebied (mijn interesse) kan ik alles vinden (tot nu toe tenminste).

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik bij Cameranu.nl bestel. Het is een betrouwbare en snelle leverancier die doet wat hij beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iss89 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk. Super dat je meteen kunt zien of een accessoire geschikt is voor jouw camera

Service
Snelle levering maar jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij de producten zat (accessoires voor een fotocamera). Was voor mij als beginner handig geweest.

Assortiment
Ze hadden precies wat ik zocht

Aanbeveling
Mooie site, snelle levering, goede prijzen

Extra toelichting
De winkel heeft een duidelijke website met concurrerende prijzen. De levertijd was snel en het pakket goed verpakt. Fijn dat je direct kon laten bezorgen bij het postkantoor (Pakjes Gemak). Ik vond het jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij de door mij bestelde producten zat. Gelukkig kwam ik er zonder gebruiksaanwijzing ook uit maar voor mij als beginner was het fijn geweest als er iets bij had gezeten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bianca Kamlag 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je de structuur eenmaal door hebt, surf je zo naar allerlei producten.

Service
Is gewoon TOP!

Assortiment
Ik heb nog niet iets niet kunnen vinden...

Aanbeveling
Fijne site, goede service, snelle levering.
Alleen jammer dat de TNT niet dezelfde service heeft....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB1994 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Zeer zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nigel16 16-06-2014

Algemene score

6,5

Gemak
makkelijk bestellen

Service
we waren teleurgesteld over de lange levertijd

Assortiment
we zochten op een bepaalde camera, voor de rest niet verder gekeken op de site

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 27-06-2014

Beste Nigel,

Dank voor de review. Inmiddels hebben wij uitgebreid contact gehad en kunnen achterhalen waarom TNT het pakket een dag vertraagd geleverd heeft. Hopelijk heeft u de toegezonden cadeaubon inmiddels ontvangen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Mike v. S 15-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle service en levering binnen 24 uur de gekochte artikelen aangetekend afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

pandadriver 15-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site, je kan precies vinden waar je naar op zoek bent door de filters die er gebruikt kunnen worden op de producten.

Service
Snelle communicatie via de mail, product netjes en op tijd ontvangen. De status is netjes te volgen door de track en trace die wordt gebruikt.

Assortiment
Voldoende keuze, ook als je nog niet precies weet wat je wil kan je hier op je gemak rondkijken en uiteindelijk tot een afgewogen keuze komen

Aanbeveling
Door de snelle service en levering en uitgebreid assortiment met scherpe prijzen is deze webwinkel zeker een aanrader.

Extra toelichting
Zeer goede webwinkel, ruime keuze en scherpe prijzen. Kon na de aankoop netjes mijn bestelling volgens en het werd netjes in het getoonde tijdvak geleverd. Dit is de 2e keer dat ik hier mijn camera heb besteld en ik kan het echt aan anderen aanbevelen. Een goede betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto Bart 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elfrycko 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelprocedure is helder en ook de levering is prima verzorgt (wel wat grote doos, maar je kan niet alles hebben).
De zoekmogelijkheden op de site is beter dan die van vele concurrenten. Toch kunnen de resultaten van losse steekwoorden volgens mij nog wel wat beter.

Service
Keurig verpakte levering.

Assortiment
Bij zoekactie op zowel internationale als nationale sites, kom ik toch weer vaak op CameraNU.nl uit. Het assortiment is wat mij betreft dus dik in orde. En de prijs is zeker in Nederland meestal het laagst.

Aanbeveling
Voor mij als amateur(video)filmer de nummer 1 site van Nederland.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

IresW 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken

Service
In de avond besteld, volgende dag keurig bezorgd.

Assortiment
Veel keus, duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Goede service.

Extra toelichting
Keurig geregeld allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sinarfan 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Voor het reinigen van de sensor van mijn digitale camera heeft een medewerker van Camera Nu de Eking CCD Swab geadviseerd met een flesje Eclipse Optic Cleaning Fluid. Het zijn de materialen waarmee ze zelf ook werken voor het reinigen van sensors. Bij het product staat een filmpje waarbij het gebruik wordt uitgelegd. Ik ben op deze manier goed op de hoogte van de juiste toepassing van dit product. Het reinigen van de sensor met deze materialen is inderdaad effectief. Na een handeling volgens voorschrift was mijn sensor echt schoon. Ik kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keanu0904 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is goed overzichtelijk en makkelijk te vinden

Service
mooi aangetekend mijn fullframe ontvangen

Aanbeveling
prima prijs en mooie producten

Extra toelichting
een mooie niet al te zware fullframe,met een geweldige fotokwaliteit,vooral in hoge iso gebruik weinig ruis.ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Weekenstroo 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke webshop en bestellingen supersnel in huis!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Extra toelichting
Nu 2 keer iets besteld en zeer tevreden over het assortiment, de prijs en de snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isu270 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eigenlijk kocht ik camera's en lenzen het liefst in een winkel. Bij ons in de buurt zijn er geen winkels met zo'n uitgebreid assortiment. Na een paar aankopen ben ik overtuigd.....ook fotospullen kan je heel goed via het internet of beter 'cameranu.nl' kopen.

Service
Voor de koop heb ik enkele vragen gemaild. Deze werden goed en tijdig beantwoord. Een geleverd statief had na een paar weken een klein mankement. Deze is geretourneerd en had ik na een paar dagen weer terug. Top!!

Assortiment
De keuze is groot en men heeft veel op voorraad.

Aanbeveling
Dat lijkt me duidelijk na bovengenoemde motivering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Graaf 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was niet gemakkelijk om mijn product, een lensbaby, te beoordelen.

Service
Na aanvankelijk een verkeerde bestelling hebben ze een retourbon gemaakt en het apparaat is geretourneerd.

Assortiment
Een heel groot assortiment

Aanbeveling
Waar vind je zoveel keuze met tegelijkertijd een goede service?

Extra toelichting
Door een verkeerd plaatje werd ik op het verkeerde been gezet. Uiteindelijk heeft men het soepel opgelost.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plonie55 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede webshop

Service
Bestelling was snel verzonden en ik werd goed geinformeerd over betaling enz.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring met Cameranu.nl was prima dus zal deze aanbevelen als dit gevraagd wordt

Extra toelichting
Ik was zeer tevreden over de snelheid waarmeee mijn bestelling thuisbezorgd werd. Bovendien was de prijs veel lager dan elders. De mini DV tapes die ik nodig had waren elders 5x zo duur, ik had er nu 5 voor een prijs die elders per stuk berekend werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

will14 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Studio76 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles werkt simpel en snel, dus ga zo door!

Service
snelle levering en duidelijk naar klanten toe waar ik van hou, laat in de avond besteld en volgende dag in de voormiddag l binnen, wowww!

Assortiment
ruim assortiment

Extra toelichting
Goede voorraad, snelle levering en erg tevreden. Was op aanraden van Frank Doorhof hier trecht gekomen en zal nog vaak terug komen. We regelen voor een groep mensen steeds diversen workshops bij Frank Doorhof en bijna de hele groep is nu klant bij Cameranu.nl Thanks! Edwin (Studio76)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alphonsnet 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
paar keer klikken en klaar

Service
snelle levering en bij retour geen vragen

Assortiment
Breed aanbod voor elke doelgroep van ama tot pro

Aanbeveling
Ik bestel er al jaren en nooit spijt van

Extra toelichting
Top voor online en zelfs twee x naar toe gereden (wel een beetje uit de route maar ja ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silly2000 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke, duidelijke site.

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Erg uitgebreid.

Aanbeveling
Snelle levering, goed ingepakt.

Extra toelichting
De dag na de bestelling geleverd in een degelijke verpakking. Ook kun je kiezen voor een persoonlijke levering via cameranu zelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aat Dijk 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis op je eigen computer de overzichtelijke site van CameraNu doorspitten.

Service
Zeer behulpzaam en deskundig bij problemen met apparatuur. Snelle helpdesk.

Assortiment
Alles is er en als het er niet is dan komt het.

Aanbeveling
Deze winkel biedt kwaliteit, klantvriendelijkheid, service en snelheid tegen scherpe prijzen.

Extra toelichting
Een prima winkel, zowel in Urk als op internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn Narinx 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, recente producten en altijd concurrende prijzen

Service
Mailen snel terug en komen met goede adviezen.

Assortiment
Veel producten en altijd concurrende prijzen

Aanbeveling
Voorbeeld van een goede webshop! Al mijn zoveelste! product hier besteld.

Extra toelichting
Voorbeeld van een goede webshop! Al mijn zoveelste! product hier besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonenlissy 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en de producten zijn eenvoudig te vinden. Bestellen en afrekenen verloopt stapsgewijs en is duidelijk.

Service
Vooraf nader informatie/advies gevraagd over het product. Ik werd klantvriendelijk te woord gestaan en kreeg de gewenste informatie.

Assortiment
Zeer breed en gevarieerd assortiment, zowel voor de normale gebruiker als de professional. Het product was veel voordeliger in aanschaf dan elders.

Aanbeveling
Betrouwbaar, klantvriendelijk en het leveren van kwaliteitsproducten.

Extra toelichting
Mijn ervaring met Cameranu.nl is dat het een vertrouwd adres is en je hier erg klantvriendelijk wordt geholpen. Indien een deskundige bezet is wordt je op een later moment teruggebeld. De levering verloopt spoedig en de betaling verloopt op de juiste wijze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Penders 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke Site
Zonder haperen besteld

Service
Zeer vlotte bezorging

Assortiment
Product nergens op internet goedkoper gezien

Aanbeveling
Probleemloos,snel,goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH68 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een duidelijke en overzichtelijke website met een groot assortiment. Ze hebben een snelle en nette levering. Tot nu toe daar alles kunnen bestellen wat ik zocht. Deze webshop is zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skaters 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering. Goed contact met klantenservice.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M55-250 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs een heel specifiek product was snel opgespoord

Service
Ze doen altijd wat ze beloven: de volgende morgen leveren. Verder nog nooit problemen gehad, noch met de levering, noch met de gekochte artikelen.

Assortiment
Tot op heden altijd alles kunnen leveren waar ik naar zocht

Aanbeveling
Zie bovenstaande en superscherpe prijzen

Extra toelichting
Snelle levering van gewenste artikel, tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Verhagen 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop.

Service
Supersnelle, verzorgde levering.

Assortiment
Kompleet assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte91 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is erg duidelijk, bestellen en betalen ook.
Ik had het product snel gevonden en besteld.

Service
Ik kreeg mijn product de volgende dag al in huis. Erg snel!

Assortiment
Ik had één specifiek product nodig, die was op voorraad. Het volledige assortiment heb ik niet bekeken.

Aanbeveling
Erg prettige website, snelle levering.

Extra toelichting
Al met al een dikke 8 waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel van Uitert 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De gewenste producten waren makkelijk op de website te vinden zijn.

Service
De producten waren binnen de gestelde termijn netjes thuis bezorgd.

Assortiment
Het bedrijf biedt een zeer ruime en uitstekende keuze aan producten op het vlak van fotografie.

Aanbeveling
Eenieder die fotografie als hobby heeft, kan bij CameraNU.nl prima terecht voor zijn gewenste producten tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie17 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede, overzichtelijke informatie. Handig dat ik mijn winkelwagen kon mailen, en vanuit mijn mail weer kon openen om het bestelproces af te ronden.

Service
Prima, bestelling is binnen de aangegeven termijn bezorgd.

Assortiment
Ruim assortiment. Van sommige artikelen is de prijs elders iets lager, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de goede productinformatie en service.

Aanbeveling
Fijne, deskundige en betrouwbare winkel voor fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sytskerxt 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden, ik wist wat ik wilde bestellen

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Assortiment
Voor elck wat wills

Aanbeveling
Vooral handig als je geen fotowinkel meer in de buurt hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen1948 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkelen, betalen en een dag later in huis.

Assortiment
Alles op het gebied van camera's en complete pakketten (camera, SD-kaart en tasje)

Aanbeveling
Vlotte afhandeling bestelling.

Extra toelichting
Als totaal prettige webwinkel en vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dutchfrankie 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel besteld en vlot in huis

Service
Correcte en snelle afhandeling

Aanbeveling
Scherpe prijs, goede ervaring

Extra toelichting
Prima en aanbevelenswaardig. Betrouwbaar en snel. Bovendien (zeer) scherp geprijsd en informatieve en goed toegankelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hofvelt 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk in de webshop te vinden

Service
Zeer goed, ik kreeg geen betaal link en belde met het contact nr, binnen een paar seconden werd de lijn beantwoord en binnen 3 minuten was alles geregeld en betaald.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik beveel zeer zeker aan omdat ik goede ervaringen heb met Camera NU

Extra toelichting
Ik beveel zeer zeker aan omdat ik goede ervaringen heb met Camera NU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Ruiters 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk aanbod. Prima betalingsmogelijkheden, iDeal, PayPal en CreditCard.

Service
Mijn bestelling was binnen een dag binnen.

Assortiment
Professioneel assortiment voor elke (hobby)fotograaf.

Extra toelichting
Heel fijne webwinkel met perfect assortiment. Verder zijn de producten ook scherp geprijsd. Ditmaal heb ik een kleine aankoop gedaan, maar een aantal jaar geleden heb ik zelfs mijn DSLR gekocht via deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews