cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tweedeleedee 29-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekfuncties en overzichtelijke, fris ogende site. De prijzen zijn zeer concurrerend, de levering vond bij mij de volgende werkdag al plaats!

Service
Via tracker was het verloop van de levering accuraat bij te houden. De eerste mail en bestelbevestiging was vrijwelà la minute in mijn mailbox.

Assortiment
Van alle bekende merken en modellen is voldoende te vinden op de website. Ik mis nog wel wat exotische verloopringen en adapters maar die zijn sowieso moeilijk te vinden op Internet.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande ervaringen kan ik Cameranu.nl aan iedereen aanbevelen. Zending worden goed en veilig verpakt. Objectieven zijn kwetsbaar bij harde schokken (iets waar de bezorgdiensten garant voor lijken te staan) maar het bestelde objectief kwam ongeschonden aan.

Extra toelichting
Vlug, veilig en voordelig, gejat uit vroeger tijden maar waar voor CameraNu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus233 29-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De zoekfunctie werkte niet geheel naar wens, voor de rest zeer helder

Service
Goede communicatie

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMSB 29-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor mijn Manfrotto statief zocht ik een tas, die te vinden is in het hoofdstuk statieven en accessoires, helaas niet bij de tassen. Verder duidelijke website die gedetailleerde info geeft over de maten en het materiaal. Betalen ook eenvoudig.

Service
Vragen in het weekend gesteld worden direct de eerste werkdag beantwoord. Levering ook snel met aankondiging van tijdvak van aankomst.

Assortiment
CameraNU heeft in tegenstelling tot andere fotografie websites veel keus op het gebied van tassen en zelfs statieftassen. CameraNU waren ook de goedkoopste met de Manfrotto Tripod Bag 70N.

Aanbeveling
Zie de vorige beoordeelde items.

Eerder ook al bestellingen gedaan bij CameraNU en ook toen heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.L. 2013 29-12-2013

Algemene score

7,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
collega's die geen gebruik maken van de post zijn vaak sneller in de aflevering.
De levering van het hier besproken product kwam ook weer pas na de kerst aan, terwijl een collega de dag na de gelijktijdige bestelling om 10 uur kon afleveren.

Assortiment
Veel fotoproducten op de site

Aanbeveling
Assortiment en telefonische benadering o.k. bezorgen helaas niet altijd betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jacob1988 29-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en complete website

Service
Altijd snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MM Fotografie 29-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het zoeken naar het product ging gemakkelijk en snel. Geen onnodige zoekresultaten.

Service
Je hoopt het product natuurlijk de eerstvolgende werkdag in huis te hebben, maar door het week-end (op zaterdag besteld) ging dat niet. Het product is verstuurd op de eerstvolgende werkdag en kwam mooi op tijd binnen.

Assortiment
Niet al mijn favoriete merken zijn beschikbaar bij CameraNu. Dat zou wel prettig zijn, maar kun je nu eenmaal niet verwachten.

Aanbeveling
Een 'advies' aan iemand anders zou vooral gebaseerd zijn op de merken die beschikbaar zijn, en de prijs.
Als het om service en correctheid van de afhandeling gaat, zou ik anderen zeker op CameraNu wijzen.

Extra toelichting
Goed geregeld en duidelijkheid over het moment van afleveren. Betalen was ook gemakkelijk. Jammer dat de doos open geweest was (product onbeschadigd en compleet)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Kanis 29-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kan het bedrijf gemakkelijk vinden
en het product dat je denkt aan te schaffen eens rustig kunt bekijken

Service
de uitleg over het product word in vakkundige taal uitgelegd

Assortiment
je kan veel producten met elkaar vergelijken

Extra toelichting
mooie ruime zaak die veel vakkundige mensen in dienst heeft goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sloetje 29-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Direct het gewenste artikel voorhanden. Wel een druk bezochte winkel, maar goed georganiseerd.

Assortiment
Groot assortiment,óók in allerlei toebehoren.

Aanbeveling
Gezien de klantvriendelijkheid en vakkennis aan al mijn vrienden.

Extra toelichting
Prima zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

osdorperspotter 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke website. Je kunt een account aanmaken en een verlanglijstje opstellen, dat dan weer omzetten in een aankoop.
Er worden niet teveel of overbodige informatie van je gevraagd.
Bestellen is een fluitje van een cent, en je krijgt keurig een orderbevestiging. Op het moment dat de bestelling is aangemeld bij de koeriersdienst krijg je een link om het direct online te volgen.
Leveren geschiedt zoals vermeld op de website, en zoals vermeld door de telefoon, binnen het juiste tijdsbestek.

Service
Heel goede service. Ik vind website op zich al een goed service-punt, maar ook als je met heel specifieke vragen belt (en het niet te druk is in de winkel) wordt je zeer goed te woord gestaan en krijgt goed advies, tekst en uitleg, wat je zeker helpt in het maken van toepasselijke keuzes. Nu ben ik iemand die liever in de winkel voor persoonlijk advies langskom, maar aangezien ik het te druk heb en een retourtje Cameranu toch wel zeker 2 uur rijtijd in beslag zal namen heb ik de knoop doorgehakt en online besteld. En dat heb ik in alle rust en vertrouwen gedaan door mijn meerdere malen telefonische ervaringen en adviezen van ze.

Assortiment
Ruim, erg ruim. Lijkt alsof ze bijna alles hebben (kan keuzes soms moeilijk maken, echter géén minpunt te noemen).
Binnen iedere productgroep zijn er tal van keuzes en mogelijkheden, en heb alles kunnen vinden wat ik wilde hebben. Ik kijk wel vaker op de site, en zie bijna altijd dat alles op voorraad is (in de categorieën die ik bezoek dan).
De prijzen zijn scherp en zeker niet hoger dan bij andere zaken, zelfs beter zou ik willen zeggen.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard. Prijs is top. Service erg goed. Je wordt telefonisch gewoon erg goed te woord gestaan, en alles word erg duidelijk en geduldig uitgelegd.

Extra toelichting
Deze winkel verdient voor mij een 10/10. Duidelijk website, duidelijke verkopers (beter gezegd adviseurs) aan de telefoon. Goede tekst en uitleg! Prijzen zijn scherp, bestelling is een makkie, en alles wordt zorgvuldig conform afspraak verpakt en opgestuurd. Ruim, erg ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Woensel 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website makkelijk te bestellen

Service
Voor 22.00 een camera besteld en de volgende morgen afgeleverd, geweldig! Naar de winkel gaan kost meer tijd.

Assortiment
Ruime keus, alles was er.

Aanbeveling
ik zou reden kunnen vinden waarom niet

Extra toelichting
Simpel, betrouwbaar, snel, een scherpe prijs en alles werkte prima bij aankomst ik zou niet weten wat ik meer zou willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josjaja 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist wat ik wilde hebben en dit vond ik vrijwel direct. Betalen ging prima.

Service
Super snelle levering. Op zaterdag besteld en op maandag al in huis. Boven verwachting.

Assortiment
Het assortiment van Cameranu is geweldig. Heerlijk om hier te snuffelen en te kopen.

Aanbeveling
Prima, betrouwbare winkel. Snelle levering.

Extra toelichting
Cameranu is voor mij dé foto webshop. Snelle en betrouwbare levering, groots assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten hooghof 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Assortiment
Kan alles vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Goede service, zowel in de winkel sls op de site. Ik ben over jullie getipt door een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

janus1984 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling plaatsen zeer makkelijk

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer ruime keuze en een duidelijke beeld van wat je koopt

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk site en een geweldige service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Berjo 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik had een camera gekocht waar ik thuis achter kwam dat het voor mij niet geschikt was.
Na 2 dagen terug naar de winkel en zonder problemen retour en op advies een andere camera gekocht.

Assortiment
Een ruim assortiment in de winkel zodat je echt advies goed kunt gebruiken bij aanschaf van een passende camera.

Aanbeveling
Omdat ze goed advies geven en goed begrijpen welke camera bij welk persoon past.

Extra toelichting
Altijd koffie klaar dus wachten is geen storende factor in deze winkel. Door het uitgebreide assortiment wat staat uitgestald kun je op je gemak kijken en vooral voelen aan de camera's. Goede adviseurs/verkopers die de tijd nemen en een goed advies kunnen geven aan de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefangberg 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te vinden op website. Overzichtelijk

Service
Had een probleempje met iets wat niet op voorraad bleek te zijn. Werd meteen opgelost.

Assortiment
Tot nu toe alles wat we nodig hadden hier kunnen vinden

Aanbeveling
Tot nu toe alles top.

Extra toelichting
Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. Goede service. Kortom, zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Donners 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichten en instructies.

Service
Snelle levering, zelfs in de drukke kerstperiode. Chapeau.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold86 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Erg gemakkelijk te bestellen en te betalen! Had zo gevonden wat ik zocht! Ook super snelle levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ros 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
2 minuten achter je PC en je bestelling is rond.

Service
Een dag later heb je plezier van hetgeen je hebt gekocht

Assortiment
Alles is te verkrijgen op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Een betrouwbare partner

Extra toelichting
Ik heb al enkele keren bij CameraNU fotobenodigdheden gekocht. Ze zijn betrouwbaar, de service is OK en als je een belletje pleegt word je als klant behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tasman72 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website

Service
snellere service kan haast niet,'savonds rond 22.00 uur besteld en ik had het de volgende ochtend voor 11.00 uur in huis. een dikke 10

Assortiment
voor ieder wat wils

Extra toelichting
Prettige website om te doorzoeken en na bestelling wordt alles keurig afgehandeld en bezorgd.(web)winkel waar ik zeker vaker op zal kijken en raad het een ieder aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PP.van.Montfort 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via kieskeurig.nl heb ik CameraNu.nl gevonden. Het bestellen was heel overzichtelijk en gemakkelijk.

Service
De service is heel goed en duidelijk en alle afspraken zijn correct afgehandeld.

Assortiment
Alles wat ik nodig had kon ik in een aankoop kopen. Dat scheelt een hele hoop uitzoekwerk.

Aanbeveling
Ik kan CameraNU.nl met een gerust gevoel aan mijn vrienden aanbevelen. Zij hebben een groot assortiment en mensen in dienst die er verstand van hebben.

Extra toelichting
Ik kan CameraNU.nl met een gerust gevoel aan mijn vrienden aanbevelen. Zij hebben een groot assortiment en mensen in dienst die er verstand van hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esdra van Wageningen 28-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website geeft heel veel informatie, zodat je vanachter je computer op je gemak alle informatie kunt vinden.

Service
Nadat we onze wens voor een bepaald toestel hadden kenbaar gemaakt, kregen we een zeer uitvoerige en duidelijke uitleg over een ander toestel, nog meer geschikt voor onze wensen.

Assortiment
Als je het bij CameraNu niet kunt vinden, dan is het er (waarschijnlijk) niet.

Aanbeveling
Op hun gebied is CameraNu gewoon een topper.

Extra toelichting
We hadden een hele positieve ervaring met de aankoop van ons toestel en dat geldt voor alle onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonBr 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site.

Assortiment
ruime keuze die je vanuit diverse opties kunt benaderen

Aanbeveling
Duidelijke webwinkel, met een ruime keuze en goede prijzen.

Extra toelichting
Als consument kies je al snel voor een winkel die snel , liefst gratis, kan leveren voor een hele scherpe prijs. CameraNU.nl voldoet aan al die eisen van consumenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jong97 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
duidelijke website met goede filtermogelijkheden

Service
Ik heb voor CameraNu gekozen om de kennis en ervaring. In de winkel is deze uitstekend, Mijn vraag via de mail werd echter oppervlakkig en incorrect beantwoord (Compatibiliteit accesoires)

Extra toelichting
Prettige winkel met deskundig personeel, mijn vraag via de mail werd echter oppervlakkig beantwoord. het bestelde accessoire bleek uiteindelijk helemaal niet op mijn camera te passen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 29-12-2013

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw mail en ons antwoord te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan even voor u na waar het fout is gegaan en komen met een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Hollander1953 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden.
Betalen gaat zonder problemen.

Service
Ik had een statief nodig, maar door de veelheid zag ik door de bomen het bos niet meer. Na contact ben ik zeer goed en persoonlijk geholpen

Assortiment
Ze hebben zo'n beetje alles wat je nodig hebt op fotografie gebied

Aanbeveling
Goed, persoonlijk, en scherp geprijsd

Extra toelichting
Goed, persoonlijk, en scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.oordeel 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cosey 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk te vinden

Service
na ontvangst van een gescheurde hoes een mail gestuurd. Per omgaande werd een nieuwe hoes verzonden.

Aanbeveling
prima prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.bommels 28-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
het product wat ik zocht vond ik meteen

Service
korect en snel geleverd

Assortiment
heb nog niet het heel asortiment door genomen maar wat ik gezien heb is ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fotografer23 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede en duidelijke site
Producten goed te vinden

Assortiment
Ik had enkele vragen. Zowel via de telefoon als de mail waren de antwoorden duidelijk en helder.Ik kreeg goed advies.

Extra toelichting
Ik werd bij Cameranu wederom goed,duidelijk en deskundig geadviseerd over mijn aankoopkeuze. Ook eerdere ervaringen met cameranu waren zeer positief. Fijne winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Heintjes 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van uit huis bestellen je hoef de deur niet meer uit en goedkoop

Service
Keurig de volgende dag ondangs de kerstdagen keurig bezorgd

Assortiment
Alles wat je zoek kan je vinden

Aanbeveling
Zeker adviseren prima behandeld

Extra toelichting
De eerste keer dat ik hier wat besteld hen maar zeer tevreden na vraag via Email keurig antwoord gekregen binnen zeer korte tijd hij staat bij mij als eerste in de faforieten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W.Westveer 27-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bereikbaarheid
nummertje trekken bij de entre
rustige sfeer
tijd voor bakje koffie

Service
verkoper neemt alle tijd en adviseert deskundig

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
je zult er beslist vinden wat je zoekt

Extra toelichting
Een winkel waar je zeker voor een volgende aankoop weer terug komt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

XXYYZZ 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken en vinden van het gewenste product.
Het was mij alleen niet duidelijk dat een zonnekap werd meegeleverd. (Stond ergens onder aan de pagina).

Service
Wel reactie op mijn opmerking (dat ik een artikel teveel heb besteld, dat zelfs werd aanbevolen, maar niet nodig was).

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kylieharinga 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen van het product is met een paar muisclicks gebeurd

Service
Het product is snel geleverd en je wordt per mail netjes op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Assortiment
Veel verschillende producten voor verschillende merken

Aanbeveling
Snelle service, goede producten, goede communicatie.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over cameranu.nl. Dit is de vierde keer dat ik een product via deze site heb gekocht en elke keer was de levering snel. Een van de keren heb ik een product teruggestuurd, omdat ik zelf de specificaties verkeerd had gelezen, maar de retournering en het terugstorten van het bedrag gingen soepel en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schuddebaas 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ten Brincke 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
.

Service
.

Assortiment
.

Aanbeveling
.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet123correlatie 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen bezoek aan de winkel nodig. De website is duidelijk en geeft alle informatie.

Service
Snelle en accurate toezending overeenkomstig de belofte van Cameranu

Assortiment
Ruime keuze in alle producten

Aanbeveling
Uiteraard op grond van eigen positieve ervaringen. Ook vorig jaar bij bestellingen.

Extra toelichting
Zie hierboven. Goede wijn behoeft verder geen krans!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanna1960 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Beste Koop

Service
Correcte levering keurig op tijd

Assortiment
groot assortiment en veel uitleg

Aanbeveling
zie hierboven

Extra toelichting
Al eerder bij dit bedrijf besteld groot assortiment goede levering prijzen ook altijd als eerste de goedkoopste en twee jaar extra garantie wat wil een mens nog meer? GA ZO DOOR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Slager 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijne overzichtelijke website. De camera die ik gekocht had werd aangetekend, binnen afgesproken tijd afgeleverd.

Service
Nadat ik per email een vraag had gesteld, had ik binnen een paar minuten een duidelijk antwoord terug.

Assortiment
Ik ben Canon gebruiker en voor dit merk hebben ze echt alles in huis.

Aanbeveling
Overall beoordeling is gewoon goed. Ik ben zelf ook op aanraden van iemand anders bij cameranu.nl terecht gekomen.

Extra toelichting
Ik ben op aanraden van iemand anders bij cameranu.nl terechtgekomen. Deze had het voornamelijk over de goede service. Daar heb ik gelukkig nog niet mee te maken gehad, maar de rest van de winkel voldoen tot nu toe ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marten en Marie 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat ik nodig had wat goed te vinden en het bestel / betaalproces verliep soepel en vlot.

Service
's-avonds rond 22.00 uur besteld volgende dag al ontvangen.
Het geleverde was exact wat ik wilde.

Assortiment
wat ik zocht vond ik tegen een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
ik ben op basis van deze ervaring erg enthousiast over deze web-shop

Extra toelichting
De scanner is vlot; goed en voordelig geleverd en hij doet het fantastisch. Dia's omzetten naar digitaal doe je in een handomdraai.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pete1970 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk mee te nemen. Schuift makkelijk. Stabiel

Service
Product s,avonds besteld en de volgende dag al binnen. Gweldig!

Assortiment
Ruim en betaalbaar

Extra toelichting
Had al in de winkel een canon 600d gekocht wel fantastisch bevalt en uitstekende service te hebben gehad was voor mij de speurtocht naar een statief niet zo moeilijk. Wezen zoeken op de website met ruime keuze en betaalbare producten had ik hrm ook zo gevonden en ondanks de kerstdagen nog voor de boeg had ik hem de volgende dag al binnrn. Al met al een super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

celles 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima in orde, Alleen werkte bij mij de iDeal niet. Maar na een telefoontje was alles geregeld.

Service
Bij problemen van de betaling was één telefoontje voldoende om alles geregeld te krijgen. Super service.

Assortiment
Nagenoeg alles te krijgen.

Aanbeveling
Geen minpunten kunnen vinden en ik heb al vaker hier gekocht. Service is heel goed.

Extra toelichting
Prima zaak om zaken mee te doen. Service is 100% in orde en zeer vriendelijk. Aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gompie33 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Snelle afwerking van de order en het product was prima verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marc uit Zwolle 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede testlocatie voor verrekijkers, en grote keuze direct uit te testen en vergelijken.

Service
Prima advies, snelle afwikkeling.

Assortiment
Groot assortiment verrekijkers op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel met grote keuze verrekijkers voor prima prijs.

Extra toelichting
Goed geslaagd in korte tijd. Nikon verrekijker, al veel wild gezien in korte tijd tijdens relatief donker weer omstandigheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.M. Koning 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hoeft de deur niet meer uit en alles wordt verzorgd.

Service
Goede voorlichting en ondanks de drukke kerstperiode keurig op tijd.

Assortiment
Een groot assortiment; meer dan ik kan betalen.

Extra toelichting
Alles is bij dit bedrijf goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T Tigges 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk te vinden. Ook de beschrijving is erg goed.

Service
In de avond om 21.45 besteld, volgende dag al in huis, top!!

Assortiment
Zeer ruim assortiment, eigenlijk alles wat de hobbyfotograaf nodig heeft!

Aanbeveling
Laagste prijs, snelle service en zeer overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans-54 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling en levering zonder problemen verlopen.

Service
Geen gebruik van service hoeven te maken, alles verliep prima.

Assortiment
Voor mij is het asortiment meer dan voldoende

Extra toelichting
Nog nooit "gedoe" gehad met cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaar 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website, goede informatie

Service
snelle levering,
mogelijkheid om per koerier te laten bezorgen is fijn extra.

Assortiment
ruime keuze uit camera's,
en brede keuze w.b. prijsklasse

Aanbeveling
Service en prijzen zijn goed, dus aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik heb nog geen ervaring met eventuele post sale service, maar de ruime keuze, snelle levering, de afhandeling bestelling, de zorgvuldige verpakking en de service van de koerier (kwam zelfs de trappen op!)zijn allemaal positieve punten. Dus durf ik de winkel wel aan anderen aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BLL 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er staat voldoende informatie op de site om een goede keuze te kunnen maken. Mocht je daarna nog meer informatie willen, dan is het heel makkelijk om de klantenservice te bellen, waar men je vriendelijk en deskundig te woord staat.

Service
Men geeft meer dan uitstekende service en denkt met de klant mee. Men belde mij om te vertellen dat het product dat ik had gekocht te zwaar en te duur was om met de reguliere post te verzenden. men kwam het kosteloos met een eigen koerier brengen. Fantastisch!!!

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over deze winkel. De service en deskundigheid zijn uitstekend.

Extra toelichting
Ik heb inmiddels meer malen met de service van CameraNu te maken gehad en ben hierover zeer tevreden. Mijn ervaring is dat men vaak zelfs meer doet dan men zou hoeven doen en dat waardeer ik zeer. Ik koop dus graag bij CameraNu, maar ik houd ook zeker kleinere winkels graag in ere en verdeel daarom mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Recht 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.
Producten makkelijk te vinden.
Bestel formulier met de te nemen stappen is duidelijk.
Veilig en makkelijk betalen met Ideal.

Service
Snelle levertijd.
Goed en snel geholpen via de telefoon met een printerprobleem.
Zonder kosten is er een nieuw inktcartridges bezorgd

Assortiment
De prijs van de printer was concurrerend met andere winkels.

Aanbeveling
snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartSony 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Supersnelle levering!

Service
Prima geholpen via telefoon en internet.

Extra toelichting
Prima service door goede bereikbaarheid via telefoon en internet. Keurige levering en nalevering van bestelde artikelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koop strijker 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke internetsite, telefonisch goed bereikbaar bij toch nog vragen

Service
Komen hun afspraken na, vandaag besteld en betaald morgen in huis..

Assortiment
Ruim. Wat je op de site site ziet en op voorraad is, is ook daadwerkelijk aanwezig. Dus bij reservering of bestelling heb je het product ook, geen teleurstelling.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service, mensen die luisteren en meedenken met hun klant. Goede bereikbaarheid en de koffie staat klaar.

Extra toelichting
Zoals boven aanegegeven. Een zaak voor een tien met een griffel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews