cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Kok 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed. Snel in huis geen verzendkosten. En indien nodig deskundige raad. Alles op voorraad en zo niet is het snel bij besteld.

Reageer

Heidiefocus 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een zeer snelle en zeer goede service vanuit Cameranu
Je kan altijd vragen stellen waar je persoonlijk antwoord op krijgt in een snel tempo en bestel je vanavond, dan heb je het product de volgende dag in huis.
Ook hebben ze de producten vrijwel altijd op voorraad. Ik bestel nergens anders spullen voor mijn fotografie.

Reageer

Jackie 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met alle vragen die ik heb, kan ik altijd terecht en krijg professioneel antwoord.
Alles wordt keurig afgehandeld bij bestellingen. Ik mag hier graag komen en voel me vertrouwd bij bestellingen via het internet.

Reageer

Jurian Moerdijk 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is de 1e keer dat ik hier iets bestel. Alles ging soepel en mijn camera was de volgende dag al thuis. Het is een hele goede site en je kunt er alles kopen voor cameras. Ik ben zelf truckfotograaf dus zal hier vast nog wel iets kopen.

Reageer

Jos Vandaele 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een shop met passie voor fotografie. Troeven: correcte prijzen, 5 jaar garantie op sommige artikelen, grote voorraad, altijd bereikbaar via WhatsApp, snelle en gratis (voorwaardelijk) levering, zeer overzichtelijke website.
Dat 'webshoppen' ooit leuker zou zijn dan een fysieke winkel had ik nooit gedacht. Top!

Reageer

Eppak 15-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste keer dat ik iets bij dit bedrijf bestelde. Product werd keurig, conform de belofte, de volgende dag afgeleverd. Prijs was concurrerend t.o.v. andere aanbieders en het product bevalt prima.

Reageer

lonneke buijs 15-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb veel goede ervaringen met Cameranu.nl . Meerderdeels van de spullen die ik nodig heb voor mijn camera haal ik op deze website, maar dat is niet zonder reden. Ik vind cameranu.nl namelijk heel erg overzichtelijk (zo kan ik duidelijk zien of ik het goede product voor me heb en of het ook bestemt is voor mijn camera) de site heeft tot nu toe altijd direct de dag na bestelling mijn pakketje al geleverd. Eigenlijk alles wat je nodig hebt is gewoon op deze site te vinden voor een eerlijke prijs. De producten die ze verkopen zijn veder op van super goede kwaliteit en gaan dus lang mee.
kortom: cameranu.nl is een hele fijne en goede webshop die heel overzichtelijk is, snel levert en producten van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs verkoopt.

Reageer

koos 15-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via het contact formulier werd mijn vraag beantwoord, hierna het betreffende bestelt en de aan leverdag opgegeven en get is keurig in perfecte staat bezorgd.

Reageer

Ronnie van de voort 14-03-2019

Algemene score

10,0
Ik heb een geweldig product ontvangen en daarbij heb in van te voren hele goede info gehad of hoe het product te gebruiken. Nogmaals dank hier voor. Pocketwizard plusX 2 stuks.

Reageer

Nimagemartin 14-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs natuurlijk belangrijk, die is in orde. Maar voor mij was het uitgebreide assortiment doorslaggevend. Ik maak nog naast mijn digitale opnames (Canon 5D II) regelmatig analoge zwartwit opnames (Leica CL en R3) die ik zelf in de doka afwerk. Het assortiment aan papier en chemicaliën is behoorlijk compleet en is de volgende dag binnen in een goed beschermde doos. Ik vond hier wat ik zocht in een overzichtelijke winkel.

Reageer

Rich 14-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestellen snel geleverd. Kon alles goed volgen met de link die ik kreeg. Moest helaas retour maar ook dat was snel en goed geregeld.

Reageer

Wendy D 14-03-2019

Algemene score

10,0
Top shop!
Goede service
Snelle levering
Altijd kwaliteit

Voor al mijn benodigdheden rondom mijn fotografie ga ik naar CameraNu.
Betrouwbaar!

Reageer

Minimi1984 14-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en zeer snelle levering.
Pluspunt is achteraf betalen.
Ben bij jullie uitgekomen ivm de verlengde garantieperiode.

Reageer

Conny Mols 14-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou de winkel zeker aanraden, Ik heb nog nooit een bestelling vanuit Nederland zo snel aangekregen, Besteld en de dag nadien geleverd gewoon TOP!

Reageer

H.Huisman 14-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus..goede kwaliteit.. gebruiksvriendelijke website en snelle levering

Reageer

Ben 13-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke produkt omschrijving, prima verpakt en afgeleverd op de volgende dag zoals beloofd.

Reageer

Hetty 13-03-2019

Algemene score

8,0
Camera besteld bij Camera.nu.
We hadden de camera een dag later laten komen omdat er niemand thuis was.
Volgende dag kregen we keurig een bericht dat de verzending nog een dag later zou komen.
Dat ging prima.
We zijn zeer tevreden!

Reageer

F. Kruger 13-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wilde een geheugenkaart voor een camera kopen. Wist niet precies welke. even gebeld. Uitstekende informatie gekregen en ontving het artikel de volgende dag al. Helemaal goed !

Reageer

Fotos als hobby 13-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is makkelijk bestellen bij cameranu, ook de zoekfunctie werkt goed. De door mij gekozen scanner was niet meer leverbaar, ik kreeg op de site een goed advies over een vervangend merk.
De site geeft uitgebreide informatie over de producten, vergelijken van producten is makkelijk.
Mijn bestelling stond direct klaar om af te halen. In de winkel werd ik snel en goed geholpen.

Reageer

Peter 13-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke, complete winkel, vriendelijke service. De camera die ik bestelde was niet op voorraad maar ik kreeg binnen een half uur een persoonlijk bericht over de verwachtte levertijd.
Goede, concurrerende prijzen.

Reageer

Suzanne 13-03-2019

Algemene score

9,0
Op aanbeveling van vrienden ben ik bij deze shop beland.
Cameranu.nl is een duidelijke site waar je snel de gewenste artikelen kunt bekijken. Tevens is de site zeer gebruiksvriendelijk en zijn alle producten uitgebreid beschreven. Het is fijn om reviews van andere kopers te lezen. De levering was zoals beloofd zeer snel en het pakket was keurig verpakt.

Reageer

Cat 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor cameranu omdat zij mij precies de cameratas konden bieden die ik zocht!
De tas was snel geleverd en voldeed aan alle verwachtingen! Ruim en safe voor mijn nieuwe camera! Top!

Reageer

Tim Hendriks 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super winkel, mooie canon Eos 200d gekocht om te beginnen met deze hobby. Super gedetailleerde info over de camera en een eerlijke prijs! Snel verzonden en goed verpakt. Super zeker een aanrader.

Reageer

H. B 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder klantvriendelijk. Ook deze keer weer een perfecte levering zoals afgesproken.
Direct de volgende dag in huis.
Winkel heeft een geweldig assortiment van diverse producten. Gezien de afstand (voor ons 10 km.)
geen punt om advies te delen.
De hele familie is klant!! dus zeer aan te bevelen.

Reageer

Toon van Diesen 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu is een van de betere dan wel de beste winkel, waar je zowel in de winkel als online met vertrouwen je aankopen kunt doen.
Of het nu gaat over bereikbaarheid, veelzijdigheid van het assortiment op foto en video gebied, snelheid van levering, klantvriendelijkheid, en service bij eventuele vragen.
Ze zijn er voor je, en staan klaar in woord en daad!
Ik ben zelf sinds enkele jaren als beginnend hobby fotograaf tevreden klant bij Camernu.
En kan niets anders zeggen dan dat Cameranu hiermee een dikke 10 verdient.

Reageer

Roel 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben veel op voorraad en ze leveren zeer snel en goede en vriendelijke klantenservice.

Reageer

Wil 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet de eerste keer dat ik bij CameraNu online gekocht heb.
Zoals altijd duidelijke artikelinformatie, in een heldere overzichtelijke online-winkel met eenvoedige, maar goede zoek- en filterfuncties
De levering is als gemeld op de site; prompt inclusief track & trace
Zo hoort het gewoon.

Reageer

bart 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima aan prijs en advies. Leveren meestal optijd en snel. Ging uitspringer ten opzichten van andere winkels, maar zeker een ruime voldoende.

Reageer

JG 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit heb ik in alle eerlijkheid nog nooit meegemaakt. Wat een waanzinnige service!!!
Ik heb drie cameras opgestuurd gekregen van Sony. AX serie. Alle drie waren niet naar wens. Sterker nog. We hebben een ontwerpfout ontdekt in de AX53 van sony.... Ongekend, Een luide zoem, vanwege de stabilisatie in de lens, die te dicht bij de microfoon zit. Hoor je dus als je beelden opneemt. Schaam je SONY!!!!!
Toen naar Urk gereden. Samen gekeken en klantenservice medewerker .... gaf aan dat ik gelijk had. Toen namen ze alle tijd van mij om een andere camera te kiezen. Zeer goed advies. Kreeg nog wat extra korting en ging naar huis met de Canon HF G26. Thuis kwam ik erachter dat er geen HDMI kabel bijzat. Belletje: Ja hoor, opgestuurd naar mij en de volgende dag binnen!
Zowel aan de telefoon als in de winkel heel goed geholpen.
Week later bleek de camera een stuk goedkoper. Een belletje en binnen 3 werkdagen kreeg ik het verschil terug op mijn rekening.
Dat noem ik nog eens service.

Dikke dike pluim voor cameranu.nl.
Volgende keer zeker weer mijn vaste keus voor een volgende camera.
Nog nooit zon goede service meegemaakt!!!

Reageer

Bert 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met een goede zoek functie. Na zoekopdracht diverse artikelen om te vergelijken.
Levering was uitstekend

Reageer

Eline van Beek-van Lieburg 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel, aardige medewerkers met een geweldige klantvriendelijkheid, altijd goede informatie en advies, niet gericht op hoogste prijs maar gericht op tevreden klanten en dat is dan ook wat ze krijgen.
Klanten die tevreden zijn, graag terugkomen en reclame maken voor een kwaliteitswinkel.

Reageer

Paul 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor camera's en bijkomende accessoires een prima winkel, eerlijke prijs en goed advies indien gewenst. Het assortiment is uitgebreid en eenvoudig te bekijken.. Goede vergelijkingsmogelijkheden.

Reageer

Dana 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel blij met de ruime keuze uit producten en de snelle levertijd! Had het de volgende dag in huis

Reageer

Vertaalwerk met passie 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top klantenservice, mega snelle levering en goed advies. Cameranu.nl is zeker een aantader.

Reageer

Roel 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede keuze aan artikelen, deskundig advies bij aankoop en een goede klantenservice.
Bij de winkel in Urk is er zelfs de mogelijkheid om op je gemak buiten wat proeffotos te maken van de polder of voorbijkomend verkeer
Via de webshop bestelde artikelen snel en goed verpakt thuisbezorgd.met track-and-trace.

Reageer

Ria 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site. Goed advies.
Levering volgens afspraak en wens.
Alleen jammer dat geheugenkaart niet is inbegrepen.

Reageer

Flashpro 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed aanbod, goed werkende site en perfecte levertijden. En als er toch problemen zijn, reageren ze vlot en oplossingsgericht met oog voor de klant.

Reageer

Pieter 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niet duur en snel geleverd. Betaling niet mogelijk via Paypal of Payconiq app. Dan maar via bancontact, ging eerst niet goed maar klantendienst stuurde snel een link zodat ik opnieuw kon proberen, met succes deze keer. Kortom, zeer tevreden maar betalen zou makkelijker moeten gaan.

Reageer

Remco 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog nooit eerder besteld bij camera.nl, maar blijvertje.
Super snelle levering.
Ook blij met afterpay

Reageer

Helga 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede comunicatie. Duidelijke site. Goed advies. Meer weet ik niet.

Reageer

Rolf 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Yongnuo YN 50mm F/1.8 objectief

Ik ben verrast, voor deze prijs een prima objectief.
De enige “nadeel” is dat bij het scherpstellen de motor deugdelijk is te horen.

Reageer

ED 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product ontvangen zoals het beschreven staat op de website.
Super snelle levering weer

Reageer

Rene Nelemans 09-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met 'n besteld fototoestel van cameranu. nl, maak ik de mooiste foto's zeer snel, dus mijn advies aan u, ga naar cameranu.

Reageer

Peter Homan 09-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde graag gebruik maken van de aanbieding van de Manfrotto Tripod om mee te nemen op reis. Twijfelde of die mijn toestel met 150 - 600 lens kon dragen. Gebeld en uiterst vriendelijk te woord gestaan. Ik kon hem bestellen en mocht hij niet voldoen dan retourneren. Heb ok gedaan. Prachtig statief maar net te instabiel. Even gebeld over het retourneren en wederom uiterst vriendelijk geholpen. Ik kreeg tijdens het gesprek al een mail met het retour etiket. Dezelfde dag teruggestuurd en daags daarna al en bevestiging dat alles in orde was en het geld werd teruggestort. Eergisteren een mail gehad dat het geld binnen 7 dagen op mijn rekening zou staan. Alle vertrouwen dat het goed komt, super klantvriendelijk. CameraNU.nl, een aanrader.

Reageer

Jaap Wiegmans 09-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hallo ik ben Jaap en had weer eens problemen met natuur foto's maken ik heb er advies voor nodig dus via de link kontakt hulp gevraagd , met 'n paar regels wisten ze wat ik bedoelde , meestal ben ik ,n gaoot op de PC maar echte professionele hulp verhielp zorgde ervoor dat ik de juiste remote-controle bestelde !!!! Bedankt voor alle hulp !!

Reageer

Robert B 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Efficiente website, goede prijs, snelle levering binnen 24 uur, meteen aan de gang met de nieuwe scanner nadat een oude het zonder waarschuwing had opgegeven. Wat zou ik meer willen?

Reageer

Advofoto 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met de zeer uitgebreide variëteit aan foto-apparatuur in combinatie met een prima verzorgde website is Cameranu.nl de voor mij beste plek om mijn spullen te kopen. Veel in voorraad en tot nu toe altijd binnen de gestelde termijn bezorgd. Ook mijn laatste Canon-lens kwam op tijd, uitstekend verpakt en helemaal naar mijn zin voor een altijd concurrerende prijs....

Reageer

Roel Benjamins 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is betrouwbaar en goed te begrijpen, levering was snel en de stappen naar het betaal proces was uiters gebruiks vriendelijk. Ben blij met mijn product, wacom tablet m.

Reageer

Jorik 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede website, ruime keuze in verschillende categorieën voor zowel de beginnende amateur tot de professionele fotograaf.
Daadwerkelijk goedkoper dan meeste andere websites die 24 uur leveringen doen.
Zeer duidelijke en volledige informatie, een vlot vergelijkingssysteem en een zeer snelle en vriendelijke vragencontact.
Leveringen snel en onbeschadigd afgeleverd.
Enige huidige minpunt is dat de betaalmethode nog niet compatibel is met alle banking-apps.
Voor de rest zeer tevreden!

Reageer

Iet M.C. Timmermans 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en goede prijs. Contact met de helpdesk meer dan fantastisch. Voor een niet online besteller, die niet anders kon een eye opener.

Reageer

Toon meer reviews