cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46329 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2854 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N van Heck 15-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product uit haast om 23:58 besteld (jha serieus 23:58 hahahah) en keurig netjes de volgende dag binnen.
zoals vermeld staat op de site "voor 23:59 besteld is morgen in huis".

Verder al vaak iets besteld en nooit klachten gehad of iets.

Reageer

Moviemaker 15-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en een vlotte correcte levering. Duidelijke webshop waar het makkelijk is om de juiste keuze te maken.

Reageer

Andre 15-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij Cameranu Amsterdam mijn oude camera ingeruild en na deskundig advies de juiste camera gekocht. Toch leuk als ze bij binnenkomst zeggen,wilt u koffie?

Reageer

Lub van den Berg 15-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel met groot assortiment en deskundig personeel die veel aandacht voor de klant heeft. Daardoor zijn de wachttijden voor een klant die alleen even wat wil afrekenen soms lang.
Zou mooi zijn als daar een aparte (snel)kassa voor was.

Reageer

Moa 15-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Excellent way of making professional photos. Easy to build, take apart and rebuild. The only downside is that it only comes with two backgrounds white and black, grey would have have been great, or light blue...

Reageer

Robert 15-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de medewerkers geven deskundig advies. Ze luisteren goed naar wat je wil bereiken en passen hun advies daarop aan. Ze zijn zeker niet de goedkoopste optie, maar wel een hele prettige. Ik ben zeer tevreden.

Reageer

Monika L. 15-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I like that the website is very easy to use and product descriptions are into details. There was a problem with product delivery but when I called I was helped very quickly and efficiently. Recommended!!!

Reageer

Wies 14-03-2020

Algemene score

1,0
Ik ben helemaal niet tevreden over de 360° camera die ik net gekocht heb (Insta360 EVE). Bij installatie blijft het toestel helemaal niet compatibel met mijn gsm en je heb gsm nodig om het toestel te kunnen bedienen. Deze informatie had veel beter duidelijk vermeld moeten worden voor aankoop.

Reageer

Rita 14-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg gemotiveerd en enthousiast personeel.
Super klant en oplossingsgericht. Zeer deskundig!
Nemen de tijd voor je.

Reageer

Henny Kost 14-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede producten, behulpzaam, snelle levering, snel antwoord op vragen!

Reageer

Kees 14-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt hier echt goed en op een leuke manier geholpen. Ik wilde 2 polarisatie filters kopen. Na het laten zien voor welke objectieven kreeg ik het advies om voor de telelens geen filter te kopen en er werd ook verteld waarom. Voor het 2e objectief kreeg ik de keuze uit 3 filters. Duidelijk is verteld welke goed was voor mijn objectief en wat ik wilde fotograferen.
Ik blijf hier mijn spullen kopen.

Reageer

Kitty 14-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website met ruim assortiment. Snelle levering en ook belangrijk alle artikelen zijn goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Ik zou Cameranu.nl zeer zeker aanraden!

Reageer

Barton 14-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een duopack batterijen met een oplaaddock gekocht. Nette service, goede prijzen en een snelle levering. Ik ben tevreden en komt zeker terug bij cameranu.nl als ik nog iets voor mijn camera of gopro nodig heb.

Reageer

PaulH 13-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1,5 jaar geleden Epson printer gekocht met twee jaar garantie. Printer kapot en een nieuwe met de post toegezonden gekregen. Top...

Reageer

Annemieke 13-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind CameraNu Amsterdam een hele fijne winkel.
Ik had artikelen gereserveerd, waardoor alles wat ik wilde zien in de winkel op voorraad was.
Ik werd erg vriendelijk en deskundig geholpen. Kortom ik was helemaal tevreden, met dank!

Reageer

Andre 13-03-2020

Algemene score

10,0
Excellent service and very quick response to a problem I had. I'm very happy with Cameranu.nl.

Reageer

Dirk 13-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben heel tevreden met mijn fototas en dit aan de beste prijs die ik gevonden heb op het web en snel geleverd..TOP

Reageer

J. van Iren 13-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reparatie ingediend van Sigma via CameraNU dit is keurig naar volle teverdenheid opgelost en prima communicatie via telefoon en mail.
kortom voor mij CameraNU!

Reageer

Martin 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het feit dat er een fysieke winkel is met zo'n ruim aanbod is zeer prettig. Jammer dat ze zo'n eind uit het centrum van de stad zitten. Diegene die me hielp in de winkel leek niet erg gemotiveerd en was niet erg initiatiefrijk in de dienstverlening. Wat dat betreft had ik net zo goed online iets kunnen kopen. Desalniettemin ben ik toch blij dat deze winkel bestaat en je de producten nog gewoon ter hand kunt nemen.

Reageer

thermal sneaky 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder plezierige winkel; bij afhalen was de wachttijd in de winkel wat lang, maar gratis koffie. Bij online versturen heel snelle en directe communicatie van de klantenservice die, als iets niet leverbaar is, snel een passende vervanging weet te regelen.

Reageer

Nicoline 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een compacte camera kwam ik op de site van camera.nu terecht. Goede keuze, duidelijke site, zeer snelle levering.

Reageer

Wilco 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vind het een fijne en prettige webshop altijd een snelle en goede service, ook handig de chat functie, ook daar altijd een snelle reactie en een goede prijsverhouding

Reageer

henk rietel 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een rustige verkoper die alles wat ik vroeg keurig uitlegde, van daar ik hier ook geslaagd ben.

Reageer

Mark Mook 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Duidelijke webshop met een goede voorraadstatus en uitgebreid assortiment. Recentelijk is er een winkel in Groningen geopend, hier heb ik mijn bestelling afgehaald. Bij binnenkomst waren er drie medewerkers aanwezig, twee met elkaar in gesprek en één aan de telefoon. De twee die met elkaar in gesprek waren negeerden mij. Uit het gesprek werd duidelijk dat één van de twee de ander instructie gaf, waarschijnlijk iemand van cameranu.nl die de medewerkers inwerkt. Uitspraken als 'Jullie moeten niet schrikken als jullie straks serieus camera's weg gaan zetten' en andere verkooptaal zijn begrijpelijk voor het type winkel, maar dat ik dit als klant aan moet horen vind ik erg bijzonder en niet handig. Uiteindelijk heb ik moeten wachten tot de medewerker aan de telefoon klaar was. Deze verzuchtte dat de overstap naar cameranu moeizaam verliep en er wel erg veel nieuwe systemen eigen gemaakt moeten worden. Kortom, mijn eerste ervaring in de winkel te Groningen was nog niet erg positief. Hopelijk zijn het opstartproblemen die snel worden rechtgetrokken. Verder was mijn bestelling goed geleverd en heeft de medewerker op mijn verzoek nog even gecontroleerd of alles ook compatibel was met elkaar. Daarmee kon ik mijn bezoek gelukkig alsnog positief afsluiten.

Reageer

Vincent 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef een 10 omdat ik pas voor de eerste keer wat heb besteld en dit ging vlekkeloos.

Ik doe sinds een maand fotografie en heb een oudere sony a350 gekocht.
Na wat uitzoekwerk kwam ik tot de conclusie om een 50mm lens te bestellen.

De verzending ging zeer snel want was de volgende werkdag al binnen.
Alles zat goed verpakt zodat de lens niet zomaar zou beschadigen.

Mijn volgende bestellingen gaan zeker weer bij cameranu geplaatst worden.

Reageer

E. Matthezing 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu maakt belofte waar dat ze goede service leveren. Sigma 17-50 F2,8 besteld en op locatie netjes kunnen testen. Dit omdat deze lens in combinatie met een Nikon camera soms niet lekker functioneert.
Lens dan ook aangeschaft.

Reageer

Piet 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne tas, niet te groot, niet te zwaar en toch ruimte genoeg voor mijn x-pro2 en leica m6 .. ben er blij mee .. prima service alles netjes ontvangen

Reageer

Jim 11-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam voor een reparatie aan een DJI drone. Zelf weggebracht naar Urk. Zeer prettig geholpen, werd serieus genomen en het euvel was na 2 weken al hersteld en retour gestuurd. Communicatie verliep vlot en ook de betaling ging goed 'georganiseerd'.
Ik kreeg de Drone als nieuw terug en de prijs was zeeeer redelijk... Bedankt voor de top service!

Reageer

Floor van Canstein 11-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg binnen 2 dagen mijn camera, die ik bij U bestelde; nog nooit gehoord van cameranu.nl, maar weet nu beter, ben meer dan tevreden en zou zeker bij mijn vrienden aanraden bij U te kopen!

Reageer

Andreas Goewie/goewieart.nl 11-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een eerlijk, behulpzaam en perfecte levering. Nooit gezeur. Ik geef geen 10. Dat kan alleen gegeven worden als ze het direct per koerier aanleveren. Grapje.
Geen grap is de 9.

Reageer

Hudepohl 11-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij konden redelijk eenvoudig de gewenste verrekijker vinden dmv de online "advies over verrekijkers", ondanks ons gebrek aan kennis zijn we beland bij de juiste kijker.
Bestellen en levering was eenvoudig en snel.
De kijker was erg goed verpakt, hetgeen toch belangrijk is bij verzending.

Reageer

hans 11-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
werden goed geholpen namen alle tijd voor je ben later nog terug geweest omdat ik iets niet begreep van de handleiding weer namens ze alle tijd voor je om het uit te leggen .
hebben kennis van fotografie en ruime keuzes

Reageer

Luuk Vermeer 11-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vele jaren ga ik met plezier naar deze winkel in Apeldoorn. Ik ben daar zoals veel andere fotografen vaste klant. Vooraf heb ik uitgebreid gebruik gemaakt van hun website waar ik veel informatie vooraf kreeg. Maar zoals altijd ga ik liever voor een persoonlijk bezoek als ik iets nieuws wil kopen. Ze kennen me daar, en dat vind ik fijn. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Ze nemen de tijd voor jou wensen en hebben daar ook heel veel verstand van zaken. Vaak weet ik van te voren precies wat ik wil, en daar spelen ze goed op in. Dus ik hoop nog vele jaren bij hun te komen als vaste klant.

Reageer

Erik 11-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop verkocht een artikel dat ik wilde hebben voor beduidend minder dan de concurrentie. Dat was al een makkelijk stap om te maken. Maar site, betaalproces en leverproces zijn ook zeer helder en eenvoudig. Ik had het product de volgende dag in mijn bezit. Top

Reageer

Ilse 11-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product hier voor de beste prijs gevonden, supersnelle levering en superblij mee. Geen verbeterpunten 👍

Reageer

A. Geluk 11-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig goed geholpen en met zoveel geduld en dat onder het genot van een kopje koffie. Ik woon in Alkmaar en mijn uitstapje naar Urk was absoluut de moeite waard, na verschillende zaken bezocht te hebben kwam ik bij cameraNu in Urk uit! Mocht ik weer advies nodig hebben dan maKen wij er weer een leuke trip van! Deskundigheid was klasse!!!

Reageer

Nicole 11-03-2020

Algemene score

9,0
Snelle verzending, goede klantenservice. Website deed met betalen raar, zei dat ik nog niet betaald had, terwijl ik dat wel had gedaan. Maar de klantenservice heeft dat goed opgelost, en ze waren erg vriendelijk.

Reageer

Theo Uijttenboogaart 11-03-2020

Algemene score

9,0
Snelle levering. Klein misverstand door mislukken van de betaling waardoor levering met een dag werd vertraagd. Probleem snel na één telefoontje opgelost.

Reageer

Porter 10-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb besteld bij cameranu.nl omdat zij de laagste prijs hadden. Het was goed en mooi ingepakt. Ik ben zeer tevreden. Ga hier zeker vaker bestellen

Reageer

Van Lierde William 10-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Transactie professioneel afgehandeld - uitstekende communicatie en heel snelle levering in België.

Reageer

Hans Jans 10-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben correct, vakkundig, en klantvriendelijk geholpen.
over mijn aankoop ben ik zeer tevreden.

Reageer

MZ 10-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service!! Vorige week een telelens gekocht. De medwerker nam alle tijd. Ik mocht verschillende lenzen uitproberen en kreeg goede/eerlijke adviezen.

Reageer

Evert Kools 10-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor CameraNu omdat ik daar al jaren naar volle tevredenheid geholpen word en de servic goed is.

Reageer

Lucien Roelandt 09-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze lens nog maar een paar weken in huis. Maar heb er al tal van sportfoto's (paarden dressuur en springen) mee gemaakt. Ben uiterst tevreden. Uit de hand en toch haarscherp.En fijn dat je niet meer van lens moet wisselen. Echt een aanrader.

Reageer

Bree 09-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel met een fijne website. Duidelijk en overzichtelijk. Helaas week mijn bestelling af van wat op de website omschreven stond. Maar super klantenservice die dit direct heeft opgepakt en heeft nageleverd, zodat mijn bestelling de volgende dag compleet was!

Reageer

Esther 09-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de camernu winkel in Urk ben ik op zoek gegaan naar een goede (amateur)camera, om mij verder te ontwikkelen in het fotograferen. Ik had voor mijn werk een korte cursus gehad en met een semi-professionele camera foto's gemaakt. Nu zocht ik een vergelijkbare kwaliteit camera (tweedehands) voor een beperkt budget. Geen eenvoudige opgave...

De jongedame heeft uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen, door mijn werkcamera te vergelijk met de tweedehandsopties die er beschikbaar waren. Er waren van haar wel kleine onhandigheden met de camera's en de administratie van de voorraad bleek niet goed te kloppen, hierdoor liep het flink uit. Tegelijkertijd won zij een aantal keer advies in bij de eigenaar van de winkel, die goed begreep wat ik zocht in een camera en me goede opties ter vergelijk liet uitproberen.

Uiteindelijk heb ik (tweedehands) een Nikon D7200 body aangeschaft met een Nikon DX AF-S NIKKOR 16-85 mm lens. Vanwege de fouten in de voorraad is de camera gratis nagestuurd en had ik heb binnen enkele werkdagen in huis.

Met het eindresultaat ben ik zeer tevreden! Binnen mijn budget heb ik zeker de kwaliteit gekregen die ik zocht en met veel plezier ben ik aan het fotograferen geslagen.

Reageer

Claire van Haut 09-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu is een ontzettend fijne winkel én webshop.
In de winkel staan mensen met verstand van zaken en veel geduld als je daar om informatie komt. Op de webshop meer dan genoeg keuze, prijzen zijn soms wat hoger maar daar tegenover staat wel een supersnelle levertijd. Kortom. Voor camera's- en accessoires moet je bij CameraNu zijn.

Reageer

Peter 09-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al een aantal jaren online af en toe Olympus camera's en accessoires bij Cameranu.nl. Iedere keer was tot nu toe tot tevredenheid. De prijzen bij Cameranu zijn oké en de service en telefonisch contact is goed te noemen. De laatste keer was bij de pre-order voor de nieuwe Olympus omd-em1 mk 3. Cameranu bood dezelfde actie als Olympus Nederland maar biedt daarnaast ook nog 5 jaar garantie en een cleaningscard. Toen ik op de factuur zag dat de spullen van de Olympus actie niet meegeleverd werden heb ik gebeld. Een paar uur later zag ik dat de nalevering al richting Postnl was zodat ik de volgende dag alles, netjes verpakt, geleverd kreeg. Ik ben zeer tevreden.

Reageer

Corina 09-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne websites, snelle goede reactie per mail en Messenger. Goede adviezen. Snelle service . Mooi uitgebreid assortiment.
Top

Reageer

Rene 09-03-2020

Algemene score

5,0
Ik heb een tweedehands lens gekocht en hier vooraf over geïnformeerd. Echter bij ontvangst zaten hier diverse gebruikssporen op. Dit stond echter niet bij de advertentietekst gemeld en ook bij het telefonisch contact is dit niet verteld. De lens werkt goed echter had ik dat eerste wel vooraf willen weten om mijn keuze te maken. Helaas.

Reageer

Toon meer reviews