cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roel 30-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden/kiezen op de website. Makkelijk bestellen. Snelle levering.

Reageer

Dolf 30-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk besteld en makkelijk weer terug ala het product niet bevalt. Transparenf!

Reageer

Evelien 30-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu. Nl heeft me super geholpen. Ik was een onderdeel van de camera kwijt. Via de what's app even contact gehad met ze. Aangezien ik graag 't goede model en type bestelde. Binnen no time een antwoord en wist ik wat ik moest bestellen. Ze hebben 't snel verzonden waardoor we met de kerst alweer mooie plaatjes konden maken.

Super service!! Bedankt

Reageer

René 30-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service Volgende dag al binnen Alleen helaas was de bezorger vroeger dan aangemeld Werking apparatuur uitstekend jammer van de bezorg kosten maar voor de rest toppie!!

Reageer

Dennis 30-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij cameranu.nl is het groot aanbod, de snelle levering en de eerlijke prijzen de reden waarom ik voor deze shop kies.

Reageer

Jos 29-12-2019

Algemene score

10,0
Prima. Zeer snelle bezorging. Om 22.00 uur besteld ( net voor feestdagen) de andere avond netjes thuis bezorgd.

Reageer

Jan Willem van Eijk 29-12-2019

Algemene score

10,0
CameraNu is een winkel met uitstekende prijs-kwaliteit. Voor professioneel materiaal mijn 'plek' om te winkelen. Snelle levering en altijd picobello verpakt zonder schade geleverd. Groot materieel komen ze zelfs persoonlijk afleveren. Vriendelijk en gedegen advies krijg je er gratis bij. Al jaren erg tevreden over CameraNu.

Reageer

Bauke 29-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment tegen scherpe prijzen. Goed advies en uitstekende service. Snelle verzending.

Reageer

Linda 29-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was aangenaam verrast dat ik een mail kreeg in de nacht na mijn bestelling. Daarin stond dat het niet was gelukt om het product die zelfde dag te versturen. Ook zouden ze daarover nog tel. contact opnemen. In de ochtend werd ik idd gebeld met een excuus. Deze werkwijze is echt zeer klantvriendelijk en daarom ook een verdiende 10. Heb dit ook teruggekoppeld aan de dame die belde, want hoe vaak krijg je geen bericht en laat men je maar gewoon afwachten. Dit is toppunt van service, respect en hoge klantvriendelijkheid.

Niet te vergeten product was ook top!

Reageer

Anton Sollie 29-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu leverd snel dat wat je wil hebben. En ze hebben veeeeeel. Prijs is goed. Site is helder.

Reageer

Rosaline 29-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede telefonische ondersteuning en advies. Goede prijzen en snelle levering.
Zeer goede ervaring met cameranu.nl

Reageer

Roger 28-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, goede prijzen. Snelle levering en ook goed advies. Via chat werd er meteen gereageerd op mijn vraag.

Reageer

jo beunders 28-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer plezierige website . Snelle levering, zelfs rond de feestdagen.
Bravo. Tip De bijsluiter vd Godox 860 Flitser met trigger kan wel beter. mn te kleine letters en ook graag in nederlands.

Reageer

Theo 28-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kennis van de artikelen een grote voorraad. Ook voor occasions is dit een goed adres.

Reageer

René 28-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service Volgende dag al binnen Alleen helaas was de bezorger vroeger dan aangemeld Werking apparatuur uitstekend jammer van de bezorg kosten maar voor de rest toppie!!

Reageer

Maria 28-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, denken met je nee. Ik had per ongeluk twee keer hetzelfde besteld. Zonder zelf actie te hoeven ondernemen is het door cameranu.nl gecorrigeerd en geld werd snel teruggestort. Top!

Reageer

Dita 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb hier een compactcamera gekocht. De DSC HX 99
Kreeg hierbij een extra batterij. Op de site was een goede beschrijving en de verzending was vlot. Bij het in ontvangst nemen moest handtekening gezet worden. Wat ik wel zo prettig vind. Ook had ik nog een vraag. Deze heb ik gesteld via de site en in het antwoord stond een link waarin mijn vraag beantwoord werd. Dus prima afgehandeld.

Reageer

Roy 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veelvuldig bij deze shop gekocht. Waren altijd snel met bezorgen. Ook de prijs is goed, vooral bij aanbiedingen.

Reageer

Pieter 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling op tijd geleverd, dwz voor de kerstdagen, terwijl de planning-E-Mail aangaf levering pas na de kerstdagen.
Perfect, dado op tijd binnen.
Bedankt klantenservice !!!!!!

Reageer

Grrobert 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen jaren al meerdere keren besteld bij Cameranu.nl. Mooi bedrijf met een goede service, een makkelijke webshop met goede prijzen en snelle levering. En als klap op de vuurpijl zelfs nog een persoonlijke note op je verjaardag!! CameraNu ......ga zo door!

Reageer

Den 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb besteld bij CameraNU omdat ik dan weet dat ik het product de volgende dag in huis heb, en ook dit keer werd deze belofte waargemaakt. Zeer tevreden mee!
Product was ook goed ingepakt.

Reageer

Willem 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De reden dat ik voor cameranu koos was omdat de prijs erg scherp was. Mijn aankoop bij cameranu.nl was snel in huis en keurig (veilig) ingepakt. Alles in de verpakkking was zoals aangekondigd door cameranu.

Reageer

J. Mans 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling was op tijd binnen, Wordt netjes op de hoogte gehouden. Prima producten.

Reageer

Rene 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop nog alleen bij hen...altijd goed advies en niet beroert eens van de regels af te wijken.

Reageer

Hans Krudde 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren koop ik mijn fotografiemateriaal bij CameraNu zowel in de winkel (voorheen Urk nu Apeldoorn) als via de webshop. Fijne service (met name in Apeldoorn waar het kleinschalige en persoonlijke (ik kwam ook al bij CameraTools) mij meer aanspreekt dan de 'nummers' in Urk, meedenken bij de aanschaf en na bestellen snelle levering. Fijn bedrijf wat ik ook aan mijn fotografiestudenten en -collega's van harte aanbeveel.

Reageer

Martin 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier een camera en toebehoren aangeschaft en ben bij dit bedrijf goed voorgelicht in de keuze. Ik beveel dit bedrijf van harte aan ook in drukke tijden nemen ze de tijd voor je en niet zoals bij een concollega dat ze het schuiven op drukte.

Reageer

Mels Kooijman 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fotoprinter besteld welke voorradig was in Apeldoorn, om 10 uur gebeld aangezien ik nog geen bevestiging had gekregen dat deze klaar stond. Even in de wacht gestaan en kreeg de melding dat de printer opgehaald kon worden.
's Avond kreeg ik nog een mailtje van de klanten service of alles naar tevreden was gelopen, nou prima en dat laatste mailtje waardeer ik.
Prima service en goed geholpen.

Reageer

Martin Tank Sr 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al jarenlang mijn vaste leverancier. De scherpe prijzen en goede service is mijn belangrijkste drijfveer om hier mijn Sony apparatuur aan te schaffen.

Reageer

G.A.Regien 27-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima online winkel, bij navraag naar een artikel kreeg ik de volgende ochtend gelijk een tevredenstellend antwoord. Had navraag gedaan betreffende een gebruikte camera welke plots van de site was verdwenen. Gelukkig na enig speurwerk van een medewerker is betreffend artikel gevonden en heb hem alsnog kunnen bemachtigen. Volgende dag ,naar tevredenheid, is het pakje reeds geleverd. Prima service !!

Reageer

Geert 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen verliep soepel en ik werd netjes gebeld dat mijn bestelling klaarlag. Eerder dan gepland. Goede service!

Reageer

Helma van Os Hermans 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd fijn geholpen. Bestelling op tijd en netjes verzorgd verpakt. Al jaren tevreden!

Reageer

M. 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kende de website niet, maar ze hadden een super aanbieding. Ik bestelde op een woensdag avond (rond 23:00 uur) en ontving mijn pakket de volgende dag voor 15:00 uur! Perfect geleverd en zo super snel!

Reageer

Joop de Raad 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle respons en goed bereikbaar via klanten service, goede service netjes ingepakt en opgestuurd.

Reageer

Marcel 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerste bestelling gedaan en heb het prima ontvangen
Mijn keuze viel op cameranu.nl omdat de fototoestel hier in de aanbieding was
En ik heb eerder ook een keer telefonisch contact gehad en ook van prima advies voorzien

Reageer

Wiz 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl daar ben ik nu alweer een heel aantal jaren klant. Goeie prijzen, altijd snel leveren, klantvriendelijk en komen hun afspraken na.

Reageer

Paul 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering, zoals ik het gewoon ben van cameranu.nl. Ook voor Belgische klanten zoals ik.

Reageer

Bert 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, zowel qua informtaie, bereikbaarheid en versturen. Zonder poetspas en alles helemaal in orde. En zo is het tot nu toe met elke bestelling geweest. En gewoon telefonisch bereikbaar met een vraag.

Reageer

Philippe-Brugge 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de enige kwaliteitsvolle shop waar je supervlot een antwoord krijgt op je vragen. De antwoorden zijn korrekt en diepgaand, gewoon professioneel. De levering gebeurt vlotter dan gehoopt. Goed om te weten en zeker te onthouden voor toekomstige aankopen. Supertevreden.

Reageer

M.loos 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aansprekende website. Levering zeer snel en goed. Zowel de laptoptas als de camera's waren precies zoals op de website ver meld was

Reageer

Serita 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd fijne winkel. Je wordt in de winkel goed en meestal snel geholpen. Ook online altijd sneller levering en goede prijzen. Huren van materiaal is ook super geregeld 👌

Reageer

Rob 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles zeer snel en vlotjes geregeld goed omschrijving zeer snel geregeld en erg overzichtelijke site
Niks negatiefs te zeggen

Reageer

M 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, snelle levering en kwaliteitsproducten. Heel blij met mijn aankoop.

Reageer

Hans Van Roey 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen al voor de 2 de keer op deze website een camera zijn zeer content, zeer vriendelijke en behulpzaam personeel en verzending snel en veilig

Reageer

Ev 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn eerste camera bij CameraNu gekocht, het is een olympus om-d e-m10 mark 3.
Ik heb gekozen voor CameraNU omdat het personeel alle tijd voor advies heeft, geen gehaast gevoel.
Nog geen ervaring met het online bestellen. De site is erg duidelijk, er staan ook leuke blogs op met leuke tips.
Top winkel!!

Reageer

Rob 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, scherpe prijs en snelle levering. Ben ook prima geïnformeerd over levering.

Reageer

Gerard 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste ervaring maar super. Externe HD vanwege laagste prijs hier gekocht; heldere communicatie en werd bijzonder snel geleverd (eind december)! Interesse in foto-artikelen inmiddels gewekt door tips en info en bijv. gratis workshop (pdf). Ga hier zeker vaker shoppen.

Reageer

Lynn 24-12-2019

Algemene score

9,0
Hele goede service.
Je word er goed geholpen, nemen de tijd voor je. Mooie zaak ook.

Reageer

Anita 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een paar jaar terug mijn camera gekocht via Cameranu.nl, de body was prima in orde. Helaas ging hij een jaar later kapot, de camera wilde namelijk met geen mogelijkheid meer aan. Toen heb ik hem opgestuurd en is hij kosteloos gerepareerd. Drie jaar later wilde Cameranu hem helaas niet meer inruilen voor een nieuwer model. Kamera-Express wilde hem wel inruilen. Verder altijd goede service gehad en volgens afspraak producten geleverd gekregen.

Reageer

Pablo 23-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, product voldoet aan beschrijving.
Canon 6d (2de hands) gekocht tegen scherpe prijs.

Reageer

Ivo 23-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en eenvoudig. De service vanaf bestellen tot aflevering is ook prima voor elkaar. Kortom: een aanrader.

Reageer

Toon meer reviews