cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43576 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor en Niels 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Relatief dichtbij, zowel webwinkel als gewone winkel

Service
Retourservice met antwoordnummer.

Assortiment
Voor ons hebben jullie voldoende

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piepken 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijke bestelprocedure, helder prijsbeleid.

Service
Zelfs net voor kerst doet Camaranu.nl wat ze beloven, binnen 24 uur leveren na betaling!

Assortiment
Ze hebben niet "alles" in het assortiment, hoeft ook niet, wel datgene wat ik zocht.

Aanbeveling
Duidelijke website, gemakkelijke bestelprocedure, helder prijsbeleid.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gerben801 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld, snel geleverd!

Assortiment
Ze hebben precies wat ik zocht..en ook nog eens tegen de beste prijs! :)

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering, duidelijke website, goede communicatie. Meer verwacht ik niet van een website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tdhoogh 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was eenvoudig te vinden in de webshop en binnen 2 minuten klaar met bestellen.

Service
Persoonlijk geen contact gehad, maar op de dag voor kerst bestellen en net voor kerstavond geleverd krijgen had ik echt niet verwacht. Bovenverwachting perfecte service m.b.t. De levering.

Assortiment
Ik zocht een DVMini reinigingstape. Door de verouderde techniek zijn deze maar lastig te vinden. Ook online. CameraNu had ze echter gewoon op voorraad liggen en was direct vindbaar via de webshop.

Aanbeveling
Gewoon goede ervaring.

Extra toelichting
Een goed overzichtelijk en breed assortiment op gebied van foto/ video. Daarnaast is de mogelijkheid om tot s'avonds laat nog te bestellen voor verzending dezelfde dag helemaal perfect. De levering vondt ik echt snel, ook net voor de kerst! Al met al zeker een goede ervaring, een wiel die ik de volgende keer nogmaals zal raadplegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e-buyers 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is makkelijk om objectieven te vinden, ook voor minder vaak gebruikte camera's. Eenvoudig te selecteren op merk camera, merk lens en soort lens.

Assortiment
Ruime voorraad. Het door mij gezochte product was hier tegen de laagste prijs op voorraad.

Aanbeveling
Top winkel. Ook voor de accesoires die gevonden kunnen worden bij een objectief (zoals zonnekap en filters).

Extra toelichting
Top product. Zelfs in de dagen vlak voor kerst de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Limburgse 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Reezigt 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede site, mooie producten

Service
snel besteld en snel geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
wij bevelen Camera.nu aan iedereen aan!!

Extra toelichting
supergoede site, snelle levering en mooie producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekstra1 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther Swaager 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is gemakkelijk te vinden

Service
snelle bezorging

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
makkelijk om te shoppen

Extra toelichting
Ik vond meteen wat ik zocht. en de verzending was zeer snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manoi 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website, makkelijk en duidelijk.

Service
Zeer snelle service. Zondag besteld en dinsdag ontvangen! Helemaal precies op tijd en voor kerst onder de boom! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cieltje2013 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel is erg makkelijk te vinden nog geen 5 min. van de snelweg. gratis koffie/thee en er is een kinderhoek.

Service
Ik werd er erg netjes en correct geholpen. Ze hadden op al mijn vragen een antwoord.

Assortiment
Ze hebben echt van alles!! en het is erg overzichtelijk en de meeste camera's kan je ook proberen. Dit is erg fijn, als je er nog niet uit bent qua type of merk.

Extra toelichting
Dit is een winkel die echt de moeite waard is om naar binnen te lopen als je op zoek bent naar een nieuwe camera of ass. Maar als je advies wil zou ik door de weeks aangaan en niet in het weekend i.v.m. de drukte.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RZ80 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken ging snel. Er waren weinig handelingen voor nodig om tot de juiste bestelling te komen.

Service
Bestelling ging snel en soepel. Service heb ik eigenlijk niet mee te maken gehad. Wat me wel opviel: direct nadat ik mijn lens had besteld, stond hij als niet meer voorradig op de site. Voorraad wordt dus direct bijgewerkt! Dat heb ik wel eens anders meegemaakt...

Assortiment
Ziet er compleet uit. Ik ga zeker weer hier kijken als ik iets nodig heb.

Aanbeveling
Ik heb een goede ervaring en heb ook het idee dat ik andere accessoires voor mijn camera hier kan vinden.

Extra toelichting
Niets dan lof voor die ene bestelling die ik heb geplaatst. Snel besteld, snel binnen. En dat vlak voor de Kerstdagen. Ik heb ook het gevoel dat als er iets niet goed is met mijn product, ik dit zonder veel poespas goed terug kan sturen. Dat wat het bedrijf via de website uitstraalt (betrouwbaarheid) maken ze wat mij betreft (vooralsnog) waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JesperS 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed opgezette site, waar dingen gemakkelijk te vinden zijn

Service
Echt fantastisch! Van mijn bestelde batterijen voor een Canon spiegelreflex was er 1 niet meer op voorraad, dat ik in eerste instantie niet door had. Om 8 uur ´s avonds besteld en diezelfde avond nog gebeld, dat er eentje niet meer aanwezig was. Maar ze zouden dat, wat ze op voorraad hadden wel opsturen.

Assortiment
Ruime keuze en relatief goedkoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canonruud 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Niet beter of slechter dan andere webwinkels. Prima in orde.

Service
Vlotte levering. Vandaag besteld was inderdaad morgen in huis.

Assortiment
Alles wat je redelijkerwijs nodig hebt is op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel en betrouwbare levering.

Extra toelichting
Zorgeloos kopen. Levering is snel, zoals beloofd. Goed assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nicolaas53 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het product is gemakkelijk te vinden. Met uitleg over het product.

Service
Ik ben naar de winkel in Urk gegaan en werd daar zeer deskundig geholpen.

Assortiment
Heerlijk zo'n winkel. Veel keus en de mogelijkheid om je product te testen.

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel met heel veel keus en waar je heel plezierig wordt geholpen.

Extra toelichting
Goede winkel. Voor mijn volgende aankoop ga ik hier weer naar toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinvdbeek 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j boeijkens 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website heel duidelijk

Service
bestelling zeer gemakkelijk aflevering snel

Aanbeveling
doordat het allemaal gemakkelijk en goed is zou ik het iedereen aanbevelen om te bestellen

Extra toelichting
zeer gemakkelijk lage drempel snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lennekebaars76 30-12-2013

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Jammer dat er maar 1 foto bij staat. Heb ook graag een foto van de binnenkant van de tas, deze zelf opgezocht via google.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kasaadi 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk website, kon snel product vinden en snel bestellen.

Service
Telefonisch goed bereikbaar, ik had product snel en on goede orde ontvangen.

Assortiment
Ik heb alles gevonden wat ik nodig heb gehad en dat voor de beste prijs.

Extra toelichting
Goede winkel met goede prijzen en snel service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SdBr 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en snelle website. Betaling ging als een speer en dezelfde speer werd ook gebruikt in de levering.

Service
Levertijd geweldig (volgende dag). Constateerde een klein mankement aan een eerder gekochte camera, na telefonisch contact (erg vriendelijke hulp) kon deze worden opgestuurd via een duidelijke handleiding. CameraNU stuurde vervolgens ontvangstbevestiging en een update dat camera bij leverancier lag ter reparatie. Duidelijkheid ten top dus, super!

Assortiment
Uitstekende voorraad tegen een zeer concurrerende prijs. Uiteraard kan het (elders) misschien altijd goedkoper, maar zie maar eens dezelfde service en levertijden te behalen, dat is die paar euro meer dubbel en dwars waard.

Aanbeveling
Ronduit top!

Extra toelichting
Nu al verschillende producten gekocht bij CameraNU. Uitstekende, snelle service. Een tijdens gebruik ontstaan mankement aan camera werd adequaat opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke dusseljee 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is op de site heel makkelijk te vinden.
De betaling wijst zich vanzelf.

Service
Je hebt je bestelling zeer snel in huis. Nog nooit iets retour hoeven sturen.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles wat ik nodig had kunnen vinden op de site.

Extra toelichting
Via mijn zussen heb ik de site leren kennen en ik ben er nu, door de positieve ervaringen, vaste klant geworden. Ik vind het een heel prettige manier van shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irenerik 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
ze hebben alles wat ik zoek

Aanbeveling
als je iets zoekt wat ze op voorraad hebben, is het een goed alternatief voor de foto-winkel op de hoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald12346 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke internet site.

Service
Wijzigen van aantallen en betalingswijze bleek geen enkel probleem. Ik belde op en kreeg direct een ter zake kundig persoon aan de lijn die mij goed en snel heeft geholpen

Extra toelichting
Philips koopt hier dmv een amaerican express kaart. Dit bedrijf bleek een van de weinigen die deze kaart accepteert en ook nog de gewenste produktne op voorraad bleek te hebben. Leveringen gingen snel en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPBteP 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk toegankelijke webshop.

Service
Supersnel en correct geleverd

Assortiment
In de webshop heb ik alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om CameraNu.nl te overwegen bij je online aanschaf van fotospullen. Geode prijs prestatieverhouding

Extra toelichting
Een beoordelingen 9 is zeker op zijn plaats gelet op Gemak van de webwinkel, de snelheid en correctheid van levering en het geboden assortiment. In mijn geval leverde CameraNu.nl tegen verreweg de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oma kerst 30-12-2013

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te vinden

Service
Heel leuk ingepakt als kerstkadoo

Assortiment
Genoeg om te kieen

Extra toelichting
Heel goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GEKA20 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik zat nog met vragen, omdat ik tussen twee producten kon kiezen (met een substantieel prijsverschil!)
Eén telefoontje en ik had een helder antwoord.

Service
De actuele bestelling werd gewoon uitgevoerd zoals beloofd op de website.

Assortiment
Naast producten van de camerafabrikanten zélf wordt ook naar alternatieven verwezen.

Aanbeveling
Qua assortiment, prijs, levertempo en flexibiliteit qua bezorgadres (PakjeGemak) kun je niets anders dan aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf J 30-12-2013 In de winkel gekocht
spijk 8 Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke informatie en als je er niet uitkomt adequate telefonische helpdesk 3en prima adviseurs in de shop.

Service
had een tas met een te kleine opening voor de omvang van de camera en verkeerde zonnekappen bij de lenzen. Ruilen was geen enkel probleem en zo gepiept. geen gedoe bij ruilen: geld terug of gecrediteerd. wat je wil. openstaande geld staat op je klantnummer en wordt direct bij een nieuwe verkoop afgeboekt. zo en zonder zeuren.
adviseurs nemen alle tijd voor je. ook al staat de winkel helemaal vol

Assortiment
alles wat ik wilde kopen was op voorraad.

Aanbeveling
prima winkel, niet altijd met alles de goedkoopste, maar wel een dijk van een service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alberto J 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
probleemloos bestelproces, volgens verwachting

Service
telefonisch bereikbaar voor vragen

Aanbeveling
Geen problemen tegengekomen gedurende bestel- en verzendproces

Extra toelichting
soepel bestelproces, telefonisch goed bereikbaar en aanspreekbaar in geval van onduidelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kamphuyz 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zoals verwacht.

Service
niet nodig gehad, gewoon besteld, bevestigings mail en product ontvangen.

Assortiment
ze hadden wat ik wilde.

Aanbeveling
gewoon besteld, bevestigings mail en product ontvangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey van der Ven 30-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de Randstad is het niet om de hoek, maar zodra je eenmaal in Urk bent word je uitstekend geholpen.

Service
Goed eerste advies van de Canon-adviseur. Vervolgens wordt je keuze nogmaals besproken met de adviseur/verkoper van Cameranu. Uitstekend geholpen, goed geadviseerd en veel uitleg gekregen.

Assortiment
Vrijwel alle producten zijn op voorraad en kunnen worden getest in de winkel.

Aanbeveling
Goed advies, scherpe prijs-kwaliteitverhouding, alles op voorraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobHamakers 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ondanks het grote aanbod is de website overzichtelijk en zijn producten gemakkelijk vindbaar. De omschrijvingen zijn duidelijk en uitgebreid.

Service
Mijn camera bleek bij ontvangst reeds stuk te zijn (krakend geluid bij video-opnames).
Zowel telefonisch als per mail ben ik goed en correct geholpen. Vragen per mail werden snel beantwoord.
Ook de verzending gebeurde snel en alles was goed verpakt.

Assortiment
Zeer ruim aanbod.

Aanbeveling
Vooral bij (duurdere) online aankopen is goede service erg prettig! Dat is bij Cameranu.nl prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Schmeits 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar clicks met duidelijke uitleg mijn product kunnen kopen.

Service
Service is top.. de beloofde levertijden zijn prima gehaald.. pakketje was netjes ingepakt!

Assortiment
Superuitgebreid fotografie assortiment.. ik heb alles kunnen krijgen bij Camera.nu wat ik nodig had

Aanbeveling
Ik zou Camera.nu zeker aanraden bij vrienden en familie omdat ze een ruim assortiment hebben, prima prijzen en goede leveringen

Extra toelichting
Na wat zoeken ben ik bij Camera.nu terecht gekomen en ik ben erg blij verrast.. ze hebben goede concurrerende prijzen en de service is top.. alles netjes op tijd geleverd.. goede overzichtelijke status updates per mail.. alles netjes verpakt.. ik ben helemaal happy ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JdeB1951 30-12-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Goed

Service
Goed

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Af en toe

Extra toelichting
Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

P. Lankhorst 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product dat ik zocht was makkelijk te vinden en bestelprocedure eenvoudig.

Service
Snelle levering, de volgende werkdag en verpakking was zeer goed, ruime omdoos met vulmateriaal.

Assortiment
Ruim en breed assortiment.

Aanbeveling
Duidelijke website met eenvoudige bestelprocedure en meerdere betalingsmogelijkheden (o.a. Ideal). Product t.o.v. andere webshops het meest voordelig in prijs. Levering direct de volgende werkdag en goede verpakking.

Extra toelichting
Zeer goede ervaring met de bestelling en levering van een bestelling bij Cameranu.nl. Product wat ik zocht was op voorraad en voordeliger dan bij andere webwinkels. Na bestelling direct bevestiging dat bestelling was ontvangen en dat betaling binnen was. Levering direct de volgende werkdag, nadat er eerst een email gestuurd was met de bevestiging dat pakket was overgedragen aan de pakketdienst, incl. een trackingnummer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudi1967 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima overzichtelijke site

Service
Prima, snelle levering, goede conditie

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosD54 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is eigenlijk klikkerdeklik, kies je toestel, welk soort accessoire, kleur en je keuze is op een scherm te zien.

Service
Snelle levering, goed te volgen wanneer er iets geleverd wordt, wat wil je nog meer.

Assortiment
Ga er maar eens rustig voor zitten. Alle denk bare toestellen en de bijbehorende toeters en bellen zijn zo te vinden.

Aanbeveling
Ik heb deze webshop ook van een collega gekregen, makkelijk, snel en overzichtelijk. Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Met dit objectief ben je helemaal klaar. Van 10 tot 100mm in één objectief is de reisbegeleider in optima forma. Goede lichtopbrengst, snelle AF en uiteraard "des Nikon One" lens uit rustpositie en de camera is klaar voor gebruik. Klikken is ook een foto, geen bedenktijd meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Zanca 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Assortiment
Groot

Aanbeveling
zeer

Extra toelichting
Groot assortiment, veel merken en voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartinX 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan altijd beter.

Service
Geen klachten.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
1 van de betere winkels.

Extra toelichting
Als de prijs goed is koop ik het hier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosman49 29-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was snel bij produkt dat ik wilde hebben

Service
Had binnen twee dagen mijn produkt

Assortiment
hadden wat ik nodig had

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fambrene 29-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tweedeleedee 29-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekfuncties en overzichtelijke, fris ogende site. De prijzen zijn zeer concurrerend, de levering vond bij mij de volgende werkdag al plaats!

Service
Via tracker was het verloop van de levering accuraat bij te houden. De eerste mail en bestelbevestiging was vrijwelà la minute in mijn mailbox.

Assortiment
Van alle bekende merken en modellen is voldoende te vinden op de website. Ik mis nog wel wat exotische verloopringen en adapters maar die zijn sowieso moeilijk te vinden op Internet.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande ervaringen kan ik Cameranu.nl aan iedereen aanbevelen. Zending worden goed en veilig verpakt. Objectieven zijn kwetsbaar bij harde schokken (iets waar de bezorgdiensten garant voor lijken te staan) maar het bestelde objectief kwam ongeschonden aan.

Extra toelichting
Vlug, veilig en voordelig, gejat uit vroeger tijden maar waar voor CameraNu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus233 29-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De zoekfunctie werkte niet geheel naar wens, voor de rest zeer helder

Service
Goede communicatie

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMSB 29-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor mijn Manfrotto statief zocht ik een tas, die te vinden is in het hoofdstuk statieven en accessoires, helaas niet bij de tassen. Verder duidelijke website die gedetailleerde info geeft over de maten en het materiaal. Betalen ook eenvoudig.

Service
Vragen in het weekend gesteld worden direct de eerste werkdag beantwoord. Levering ook snel met aankondiging van tijdvak van aankomst.

Assortiment
CameraNU heeft in tegenstelling tot andere fotografie websites veel keus op het gebied van tassen en zelfs statieftassen. CameraNU waren ook de goedkoopste met de Manfrotto Tripod Bag 70N.

Aanbeveling
Zie de vorige beoordeelde items.

Eerder ook al bestellingen gedaan bij CameraNU en ook toen heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.L. 2013 29-12-2013

Algemene score

7,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
collega's die geen gebruik maken van de post zijn vaak sneller in de aflevering.
De levering van het hier besproken product kwam ook weer pas na de kerst aan, terwijl een collega de dag na de gelijktijdige bestelling om 10 uur kon afleveren.

Assortiment
Veel fotoproducten op de site

Aanbeveling
Assortiment en telefonische benadering o.k. bezorgen helaas niet altijd betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jacob1988 29-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en complete website

Service
Altijd snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MM Fotografie 29-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het zoeken naar het product ging gemakkelijk en snel. Geen onnodige zoekresultaten.

Service
Je hoopt het product natuurlijk de eerstvolgende werkdag in huis te hebben, maar door het week-end (op zaterdag besteld) ging dat niet. Het product is verstuurd op de eerstvolgende werkdag en kwam mooi op tijd binnen.

Assortiment
Niet al mijn favoriete merken zijn beschikbaar bij CameraNu. Dat zou wel prettig zijn, maar kun je nu eenmaal niet verwachten.

Aanbeveling
Een 'advies' aan iemand anders zou vooral gebaseerd zijn op de merken die beschikbaar zijn, en de prijs.
Als het om service en correctheid van de afhandeling gaat, zou ik anderen zeker op CameraNu wijzen.

Extra toelichting
Goed geregeld en duidelijkheid over het moment van afleveren. Betalen was ook gemakkelijk. Jammer dat de doos open geweest was (product onbeschadigd en compleet)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Kanis 29-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kan het bedrijf gemakkelijk vinden
en het product dat je denkt aan te schaffen eens rustig kunt bekijken

Service
de uitleg over het product word in vakkundige taal uitgelegd

Assortiment
je kan veel producten met elkaar vergelijken

Extra toelichting
mooie ruime zaak die veel vakkundige mensen in dienst heeft goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sloetje 29-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Direct het gewenste artikel voorhanden. Wel een druk bezochte winkel, maar goed georganiseerd.

Assortiment
Groot assortiment,óók in allerlei toebehoren.

Aanbeveling
Gezien de klantvriendelijkheid en vakkennis aan al mijn vrienden.

Extra toelichting
Prima zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

osdorperspotter 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke website. Je kunt een account aanmaken en een verlanglijstje opstellen, dat dan weer omzetten in een aankoop.
Er worden niet teveel of overbodige informatie van je gevraagd.
Bestellen is een fluitje van een cent, en je krijgt keurig een orderbevestiging. Op het moment dat de bestelling is aangemeld bij de koeriersdienst krijg je een link om het direct online te volgen.
Leveren geschiedt zoals vermeld op de website, en zoals vermeld door de telefoon, binnen het juiste tijdsbestek.

Service
Heel goede service. Ik vind website op zich al een goed service-punt, maar ook als je met heel specifieke vragen belt (en het niet te druk is in de winkel) wordt je zeer goed te woord gestaan en krijgt goed advies, tekst en uitleg, wat je zeker helpt in het maken van toepasselijke keuzes. Nu ben ik iemand die liever in de winkel voor persoonlijk advies langskom, maar aangezien ik het te druk heb en een retourtje Cameranu toch wel zeker 2 uur rijtijd in beslag zal namen heb ik de knoop doorgehakt en online besteld. En dat heb ik in alle rust en vertrouwen gedaan door mijn meerdere malen telefonische ervaringen en adviezen van ze.

Assortiment
Ruim, erg ruim. Lijkt alsof ze bijna alles hebben (kan keuzes soms moeilijk maken, echter géén minpunt te noemen).
Binnen iedere productgroep zijn er tal van keuzes en mogelijkheden, en heb alles kunnen vinden wat ik wilde hebben. Ik kijk wel vaker op de site, en zie bijna altijd dat alles op voorraad is (in de categorieën die ik bezoek dan).
De prijzen zijn scherp en zeker niet hoger dan bij andere zaken, zelfs beter zou ik willen zeggen.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard. Prijs is top. Service erg goed. Je wordt telefonisch gewoon erg goed te woord gestaan, en alles word erg duidelijk en geduldig uitgelegd.

Extra toelichting
Deze winkel verdient voor mij een 10/10. Duidelijk website, duidelijke verkopers (beter gezegd adviseurs) aan de telefoon. Goede tekst en uitleg! Prijzen zijn scherp, bestelling is een makkie, en alles wordt zorgvuldig conform afspraak verpakt en opgestuurd. Ruim, erg ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Woensel 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website makkelijk te bestellen

Service
Voor 22.00 een camera besteld en de volgende morgen afgeleverd, geweldig! Naar de winkel gaan kost meer tijd.

Assortiment
Ruime keus, alles was er.

Aanbeveling
ik zou reden kunnen vinden waarom niet

Extra toelichting
Simpel, betrouwbaar, snel, een scherpe prijs en alles werkte prima bij aankomst ik zou niet weten wat ik meer zou willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews