cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25049 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2563 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

klant51 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure

Service
Product snel in huis, goed verpakt en duidelijke communicatie over het verzendproces

Assortiment
voordelig geprijsd voordeelpakket ( camera, camerahoesje en geheugenkaart).
Product voldoet geheel aan mijn verwachting

Aanbeveling
Goed geprijsd, goede service en waar voor je geld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bartstan56 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
telefonisch contact gehad over een artikel,ze zouden het even uitzoeken hoe het zat en na 10 min werd ik teruggebeld met een bevredigend antwoord

Assortiment
toerijkend

Aanbeveling
snelle correcte levering, goederen goed verpakt, ruime keuze

Extra toelichting
goede service, correcte behandeling met vragen, vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NV1969 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Sorteren op mount type bij softboxen zou makkelijk zijn.

Service
Snel en netjes geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Broekhoff 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bestellen voor mij enige mogelijkheid

Service
prima service in het verleden gekregen

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
zeer aan te bevelen

Extra toelichting
online bestellingen worden prima verzorgd assortiment en de prijs aantrekkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tukker2014 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Dit was één van de weinige online winkels in nederland waar ik een Nodal Ninja 3 kon kopen. Zondag besteld, dinsdag in huis. Wat ik wel jammer vind is dat je bij de bestelling niet kunt aangeven dat je het product op een afhaalpunt wilt ophalen. Dit kun je pas doen wanneer de post het voor de eerste keer heeft aangeboden en je niet thuis was. Als ze deze mogelijkheid wel hadden gehad, had ik waarschijnlijk het product al de volgende dag in huis gehad. Verder dan dat een prima service, goed via email op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en keurig afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

imeco.nl 25-05-2014

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred Haccou 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel antwoord op eventuele vragen

Assortiment
Er is een ruime keuze op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Gezien de prijzen en service zalig deze webshop zeker aanbevelen aan anderen!

Extra toelichting
Na bij verschillende winkels en webshops gekeken te hebben heb ik gekozen voor CameraNU.nl vanwege de prijzen en de duidelijke website! Daarnaast de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariekeW80 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle levering, zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van der Graaf 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede website, makkelijk bestellen.

Assortiment
Veel spullen verkrijgbaar, maar niet alles.

Aanbeveling
Goeie ervaringen en altijd snelle levering.

Extra toelichting
Over het algemeen snelle levering (volgende dag). Een enkele keer wat vertraging bij PostNL, maar dat is Cameranu niet kwalijk te nemen. Geen ervaring met service, maar dat ga ik binnenkort krijgen want de Yongnuo ST-E2 gaat terug. Hij werkt niet goed in combinatie met de Canon 6D.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Schoss 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gyselle Blokland 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het ging redelijk vloeiend, alleen mijn betaling was niet gelijk aangekomen maar dat kwam door het weekend. Heb gebeld en het is netjes uitgelegd.

Service
Het was redelijk snel in huis.

Assortiment
Alles was op voorraad wat ik wilde.

Aanbeveling
Top winkel!

Extra toelichting
Ik vond dat jullie het snel hadden geleverd en jullie zijn niet super duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans van tilborg 24-05-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred de Graaf12 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Moest iets specifieks hebben en binnen een paar minuten gevonden wat ik zocht. Bestellen was ook snel geregeld.

Service
Snelle levering en duidelijke communicatie over de leveringsstatus.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Een goede webwinkel met een goede echte winkel erachter. Geen vage dozenschuiver vanuit een achterafpandje. Service nodig? dan kan je desnoods gewoon naar de winkel en persoonlijk geholpen worden. Beter kun je eigenlijk niet krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Ruite 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar minuten product gevonden, besteld, betaald en bevestigd.

Service
Tot 's avonds laat bestellen ende volgende dag al in huis. Deze keer met afwijkend afleveradres via Pakje Gemak bij een winkel laten afleveren waar ik de volgende dag (na16:00 uur) toch langs kwam.

Assortiment
Zeer uitgebreid en volledig. Deze keer op zoek naar een ImageTank (voor backups onderweg) en ook die weer gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Hier stuur ik al mijn beste vrienden met een gerust hart naar toe.

Extra toelichting
Dat ik hier tijd voor maak om 4x een 10 te geven + motiivering pers aspect zegt volgens mij genoeg ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deskman 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webwinkel is zo goed georganiseerd dat je altijd snel en in een paar klikken vindt wat je zoekt. Met 'zo'n breed assortiment is dat heel wat waard.

Service
Het proces van bestellen is snel en eenvoudig - de bestelling wordt altijd keurig in een nieuwe doos, goed verpakt en beschermd verzonden.

Assortiment
Ik heb maar heel zelden iets dat ik niet kan vinden bij Cameranu

Aanbeveling
De prijs is altijd goed, het assortiment is héél breed, de informatie op de site is uitvoerig zodat je een afgewogen keuze kunt maken en de leveringen altijd vlekkeloos. Kortom: een betrouwbare partner.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arianne1963 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekfunctie, heldere informatie, vlotte afhandeling plaatsing bestelling , afhandeling betaling en bestelling

Service
Afgehaald in de winkel, veel personeel achter de balies, deskundige uitleg.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Scherp geprijsd assortiment met ruime keuze, goede website en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Woets 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je bestelt in enkele minuten een product via de website. Betaling via !DEAL werkt hier uitstekend. Slechts één nachtje slapen en de pakketbezorger staat op de stoep.

Service
Ik ben met een probleemgeval wel eens naar Urk gereden, waar men mij vriendelijk, geïnteresseerd en vakkundig te woord stond. (met koffie)

Assortiment
ALS er iets niet geleverd kan worden, hoef je het niet elders in den lande te proberen. Het assortiment is verbluffend veelzijdig.

Aanbeveling
Als je zó tevreden bent over een winkel/zaak, zou je al je vrienden en kennissen er wel heen willen sturen! Ik kan alleen maar adviseren en mijn ervaringen delen...

Extra toelichting
Voor mij is cameraNU dé fotozaak in Nederland. Qua prijsniveau kun je nergens beter terecht, merkte ik op internet. Niet minder belangrijk is de service en de manier waarop men je te woord staat. Bij vragen en problemen over onduidelijke 'knopjes' (voor professioneel gebruik) staat in de winkel een in jouw merk camera gespecialiseerde medewerker voor je klaar. Soms krijg je zelfs per mail het gevoel dat er een band groeit. Per telefoon is dat gevoel nog sterker. Maar ja, ik ben ook al weer 7 jaar klant bij cameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Jansen 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website

Service
creatief in het zoeken van oplossingen, prettig geholpen

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
gewoon aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stefdev 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's avonds besteld en de volgende dag werd het al afgeleverd.

Assortiment
Groot assortiment. Prima prijs!

Aanbeveling
Ik heb al een paar keer bij deze webwinkel besteld en ook al eens voorafgaand aan een bestelling contact met hun opgenomen over een product. Ik ben keurig behandeld en kreeg een heel goed advies.

Extra toelichting
Goed assortiment. Goede prijs. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard oostrom 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

netvista 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijke bestelprocedure en voldoende betaalmogelijkheden.

Service
Zeer snelle levering en goed verpakt.

Assortiment
Veel in het assortiment maar kan wellicht nog completer.

Extra toelichting
Ik heb van de week voor het eerst bij cameranu.nl besteld en kan niet anders zeggen dan dat dat soepel is verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost Dommisse 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Netjes ingepakt, alle onderdelen van de bestelling bij elkaar

Service
meerdere keren gebeld voor een vrij simpele vraag, iedere keer keurig geholpen

Assortiment
veel spullen, en goede kwaliteit

Aanbeveling
prima winkel, wel in urk en dat is voor mij ver weg

Extra toelichting
Goede service, snelle bezorging en netjes ingepakt. Heel blij met mijn aankoop!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jcbalt 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en goed gesorteerde wegshop. Reeds enige malen een beatelling geplaatst. Iedere keer vlot en correct afgehandeld.

Service
Door een foutje van mijzelf een verkeerd artikel gekregen. Eén tekefoontje was voldoende om de omruil te regelen.

Assortiment
Groot en overzichtelijk assortiment.

Aanbeveling
Zonder meer een goede webshop, gepaard aan een mooie overzichtelijke winkel in de buurt van Urk.

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen. Aanbevelenswaard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko Houtman 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website.
Makkelijk navigeren.

Service
Snelle, correctie aflevering.

Assortiment
zoals een specialist betaamd.

Aanbeveling
tot op heden petje af.
100% tevreden dus!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cooldad 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Produkt makkelijk te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortimrnt

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Natuuurliefhebber 23-05-2014

Algemene score

7,2

Gemak
via internet is er een goed overzicht van de producten die je kunt bestellen en die in het assortiment zitten

Service
Ondanks het vriendelijke te woord staan van de klantenservice was het niet duidelijk hoe het omruilen in zijn werk ging. Daarnaast een niet acceptatie van bij het servicepunt omdat het pakket 4 cm te groot was

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 25-05-2014

Beste Natuurliefhebber,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u svp uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan even na wat er is misgegaan en komen met een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Louis 67 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snel en keurig afgehandeld

Service
Verdere service nog niet nodig gehad

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
iedereen mag bij jullie aankloppen, komt gord

Extra toelichting
Zeer snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling. Super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne.vh 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik wist niet goed welke maat cameratas geschikt is voor mijn set, dus heb een mailtje gestuurd naar cameraNU. Ik had de volgende dag al reactie met een link naar de tas die volgens hen geschikt voor mij zou zijn. Heb m meteen besteld, volgende dag in huis en alles past er perfect in. Super Service dus!

Extra toelichting
Mooie webwinkel met een zeer ruim assortiment. Ik ben ontzettend goed geholpen en als ik nog eens iets nodig heb zal ik zeker weer kiezen voor cameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stadsland56 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Toegankelijkheid is optimaal met prettige mensen aan de lijn.

Service
Levering is snel en de info is uitstekend.

Assortiment
Wat ik nodig heb, is leverbaar uit voorraad.

Aanbeveling
Ik heb reeds meerdere nieuwe klanten aangebracht door mijn enthousiasme voor Camera NU

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NikonianJK 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld via website, volgende dag geleverd. Geen problemen.

Service
Gelukkig niet nodig gehad

Assortiment
Product in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JakubS 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Clear, simple, ordering without any unneccessary confirmations. Email confirmation of order was almost immediate.

Assortiment
Very good range.

Aanbeveling
Fastest delivery I have experienced. Price mostly lowest available. So definately recommendation worthy.

Extra toelichting
PROS: Getting what is offered online is fast and simple, price is mostly on the low end of what you can find at the market. All mainstream seems to be available. CONS: I dont even check the occasions here, as the offer is very limited.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart255 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Eerst bestelde toestel voldeed niet aan de verwachtingen, na telefonisch overleg voor TZ35 gekozen zonder problemen 1e toestel retour en TZ35 aangeschaft prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bastiaan Koen 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke site. Producten gemakkelijk te bekijken en bestellen.

Service
Snelle levering van de bestelde producten, producten goed ingepakt verzonden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Alleen de site bezocht - Makkelijke site, snel winkelen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohGHahn 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is prima te vinden op de site en als het nodig is helpt een e-mail naar Urk, waarop dan snel en accuraat gereageerd wordt.

Service
Uitstekende service behoeft geen verdere uitleg! Vriendelijkheid en behulpzaamheid horen daar vanzelfsprekend bij.

Assortiment
Af en toe mis ik een accessoire in de winkel, maar dat is heel erg zelden.

Aanbeveling
Dat doe ik al regelmatig!

Extra toelichting
CameraNu is een uitstekende webwinkel met een prettige fysieke winkel in Urk. Vriendelijk en zeer deskundig personeel maakt de aanschaf van fotoapparatuur en accessoires tot een plezierige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap O 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige manier van bestellen en betalen.
Bij afhalen ligt alles klaar.

Service
Je wordt vlot en vriendelijk geholpen.
Al je vragen worden deskundig en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Grote voorraad, wel of niet op voorraad wordt op de website duidelijk aangegeven.

Aanbeveling
Goede winkel correct en deskundig.

Extra toelichting
Ik heb zeer goede ervaringen met Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. de Lange 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
met een paar l;olmen besteld

Service
Directe feed-back, info en bevestiging via email

Assortiment
zeer ruime keuze in gespecialiseerde electronica producten

Aanbeveling
ruime keus, zeer concurrerende prijzen, uitstekende service en snelle levering

Extra toelichting
een webshop/winkel om naar terug te keren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle90 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webwinkel.

Service
Uitstekend geholpen. Telefonisch)

Assortiment
Printer die ik zocht mèt het papier dat ik zocht, op voorraad. Volgende dag in huis.

Aanbeveling
Scherpe prijzen online met service van een speciaalzaak.

Extra toelichting
Prima te spreken over mijn aankoop. Fotoprinter en papier. Ook op hele specifieke vragen over print papier in combinatie met de printer kreeg ik telefonisch uitgebreid advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ane 2 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel mogelijkheden met deze camera is wel wennen qua andere camera

Aanbeveling
Snellen service en je kunt je pakket volgen waar het bevind .

Extra toelichting
Tot nu toe zeer te spreken over jullie site en te woord staan bij vragen .

Review criteria:

Goed

Reageer

Lauran1960 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie overzichtelijke website

Service
Is heel goed en netjes. Snelle levering en goed verpakt

Assortiment
Niet alles is te vinden maar dat kan je ook niet verwachten

Aanbeveling
Zeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

broosdm 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldig! De scherpste prijs en supersnel geleverd. Om 23.30 besteld, de volgende dag al geleverd! Goed verpakt en perfecte service kwa informatie voorziening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith2011 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site, producten eenvoudig te vinden.

Service
goede telefonische bereikbaarheid, deskundig personeel dat je vraag direct kan beantwoorden. Kennisniveau van het personeel is een heel sterk punt bij deze winkel.
Snelle levering van de producten, netjes en goed verpakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, uitstekende samenstelling van producten.

Aanbeveling
Prima assortiment alleen prijstechnisch niet altijd even scherp geprijsd. Op de website tweakers.net komt cameranu.nl niet als goedkoopste uit de bus. Soms scheelt het gewoon te veel met de laagste prijs die vermeld wordt.

Extra toelichting
Uitstekend assortiment, hetgeen samen met het kennisniveau van het personeel en de snelle levering van de producten zorgt voor een fijne winkelervaring. De vriendelijkheid van het personeel is opvallend te noemen, men neemt de tijd om de klant optimaal te informeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BearsBelly 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tot 23.59u bestellen betekent idd de volgende dag geleverd.

Service
Nette papierwinkel, zowel qua digitale tracing als een *.pdf factuur.

Assortiment
Mijn vrouw vindt dat ze veel te veel, en bovendien meestal in voorraad, hebben. En aangezien ik het eerste bestel hebben de mode- en schoenenboeren het nakijken. Sorry Zalando ;-)

Aanbeveling
Er zijn nog twee of drie échte fotozaken in Nederland. Cameranu.nl is er één van.

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft bijzonder veel in voorraad en dus snel beschikbaar. Daarnaast hebben ze ook een bijzonder aantrekkelijke winkel waar je fysiek op de deur kunt bonken en waar je vervolgens hartelijk ontvangen wordt. Het is er gezellig en er staat veel uitgestald. En wat je niet ziet, maar wel op voorraad is, halen ze voor je uit het magazijn zodat je er even met je handen aan kunt snuffelen. Bovendien is het bedrijf makkelijk bereikbaar en zijn er goede parkeervoorzieningen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

George1960 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Had een hoop gedoe met tnt post. Cameranu op de hoogte gesteld. Ze boden aan om het beschadigde artikel terug te nemen en geld terug te storten. Als dat geen service is!!!!!!!!
Part nog deel aan wat er gebeurd is en dan dit aanbieden. KLASSE!!!!

Aanbeveling
Gezien m'n positieve ervaring zou ik deze winkel bij iedereen kunnen aa raden ondanks het feit dat de prijzen ongeveer gelijk zijn aan die van de andere aanbieders.

Extra toelichting
Lijkt misschien een hoge score. Maar is meer dan verdiend. Daar waar TNT post het ontzettend liet liggen pakten zij het wel op puur uit service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Westerbeke 32 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling van apparatuur via internet is simpel.

Service
Probleem werd snel opgelost.
vriendelijke behandeling

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Heb reeds een aantal malen op verzoek van vrienden en kennissen apparatuur geadviseerd en bij Camera Nu besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ro.es 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Vandaag de Nissin Di866 Pro flitser ontvangen van Cameranu.nl via UPS in Spanje. Keurige afhandeling en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elias Poolman 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Supermakkelijk bestellen via de site!

Service
Geweldige service: direct de volgende ochtend al mijn bestelling in huis! En het beste was nog dat ze bij de bestelling een paar snoepjes hadden gedaan! Dat soort kleine dingetjes maken het echt een aanrader om hier iets te bestellen.

Aanbeveling
Gewoon een erg goede webwinkel.

Extra toelichting
Alles was goed aan deze bestelling bij camera.nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blask 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Richard Ottens 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld en de volgende dag in huis.

Service
Ik had aangevinkt in de bestelling wachten tot alles op voorraad is zodat het in 1x verstuurd wordt. Ik had over het hoofd gezien dat 1 artikel niet op voorraad is.
Ik kreeg een mailtje vrijwel direct dat er 1 artikel niet op voorraad was. Ik mocht kiezen of ik wilde wachten met de hele bestelling of dat deze werd nagezonden.
Klasse

Assortiment
De online shop heeft alles wat ik wil en ze bieden alles aan in allerlei prijssegementen.

Extra toelichting
Ik heb heel wat bestellingen gedaan bij cameranu. Ook heb ik is een probleem gehad met een flitser na verloop van tijd. Die werd gewoon omgeruild, niks lang kwijt zijn aan een reparateur. Bij deze winkel weten ze dat ik daar niet op zit te wachten. Perfecte service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Treefrog 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel besteld via internet en toegankelijke informatie. Prijsstelling goed in vergelijking met andere leveranciers voor dit product.

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Na prijsvergelijking heb ik de afstandbediening bij Cameranu gekocht. Prima service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

belibarang 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop is ideaal je hebt hierdoor veel sneller, goedkoper en overzichtelijk info en aanbod over producten

Service
Bij het bestelproces wordt je van elke stap op de hoogte gesteld via een e-mail.

Assortiment
Zeer uitgebreide aanbod zowel in producten als in merken

Aanbeveling
Als je iemand een tip geeft over een webshop dan wil je wel dat deze ook betrouwbaar is. En dat kan alleen uit eigen ervaring en deze is bij cameranu.nl helemaal in orde

Extra toelichting
Ik heb een Vanguard Up-Rise Pro Back Bag gekocht bij Camaranu.nl. Vrijdag 9-5-2014 om 11:41 besteld en direct online betaald dit is direct via een e-mail bevestigd. 2 minuten later kreeg ik een e-mail dat de betaling is ontvangen. Diezelfde dag om 14:43 ontving ik een e-mail dat het product aangetekend is verzonden incl. tracecode. Op maandag heb ik de bestelling ontvangen. Cameranu.nl helemaal top voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews