cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23771 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2266 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S.Badhoevedorp 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt alles terug op de site en kunt op allerlei manieren doorklikken op een artikel.

Service
De service is nauwkeurig. Net als de informatie en eventuele terugkoppelingen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en daarnaast de prijs zeer scherp.

Aanbeveling
Echt niets op aan te merken. Als je dan toch "digitaal" wil winkelen doe dat dan bij CameraNu.nl

Extra toelichting
Levering snel en keurig. Een deel van de levering retour geen probleem. Geld terug en een keurige, snelle communicatie. Een site waar veel anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. Daarnaast ook nog eens super blij met mijn Nikon D5200 met 2 lenzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto LoZ 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Prima geholpen ook na deel retourzending

Assortiment
N.m.m. alles te verkrijgen op gebeid van foto en video

Aanbeveling
Vanwege het assortiment, betrouwbaarheid en het gemak

Extra toelichting
Buitengewoon ruim gesorteerde online winkel met uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos van gent 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enkele klikken en uw product staat de dag erna op de stoep!

Service
Bij vragen word er direct geantwoord op mail

Assortiment
Rijk assortiment, voornamelijk vind ik elders eerder canon of nikon producten, hier zijn o.a. sony producten ook rijkelijk aanwezig.

Aanbeveling
Zeker een aanrader, producten veilig en snel in huis.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ap Ros 05-02-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in de winkel geweest en zeer goed geholpen! Je zegt wat je uit wil geven en zei zoeken met jou voor jou de beste camera uit

Service
Al eerder een camera gekocht en hadden pech dus reparatie! Geen probleem er werd geen tel moeilijk gedaan om je gewoon een nieuwe camera te geven (heb anders meegemaakt)

Assortiment
Eigenlijk staat er teveel keuze in overvloed je ziet door de camera's het bos niet meer!

Aanbeveling
De keuze is reuze en ze weten waar ze over praten, echt een aanrader voor de beginner en de profs onder de mensen

Extra toelichting
Camera nu is gewoon een prettige winkel om te komen, thuis al ff op de site kijken en dan naar de winkel om van een verkoper te horen dat de camera die je eigenlijk wou niet moet nemen! En je terecht een andere camera in de zelfde prijsklasse aanbied die meer kan en veel beter is. Heb er nog steeds geen spijt van dat ik naar de verkoper heb geluisterd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Verbiest 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ruim assortiment en redelijke prijzen

Assortiment
Veel vergeleken, maar uiteindelijk toch bij Cameranu besteld. Reden daarvoor is dat ook de accessoires compleet zijn in het aanbod.

Aanbeveling
Zeker meenemen als je aan het rondkijken bent. Wat de levering betreft : supersnel!

Extra toelichting
Zoals ik al hierboven aangaf: een ruim assortiment, marktconforme prijzen en (super)snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Janssen43 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige webwinkel met uitgebreid assortiment en duidelijke en uitgebreide productinformatie.
Ook in de fysieke winkel kun je rekenen op goede service. Bovendien zijn de prijzen altijd zeer concurrerend.

Service
Prima, alleen op zaterdag kan het zo druk in de winkel zijn, dat er weinig tijd is om je van uitgebreide informatie te voorzien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eyeworks 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden producten, afwikkeling betaling.

Service
Snelle levering. Goede bevestiging via mail

Assortiment
Ruime keus; niet de duurste

Aanbeveling
Sterk aanbevolen omdat gemak eenvoud van bestelling en duidelijke afwikkeling en snelle levering van pproducten goed geregeld is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith Koster 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk en snel.

Service
's Avonds besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en artikelen zijn ook op voorraad.

Aanbeveling
Uitgebreide keuze en snelle levering

Extra toelichting
Cameranu heeft een uitgebreid assortiment en 's avonds besteld is inderdaad de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorgje 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit huis, op je gemakt alle voors en tegens van de verschillende soorten vergelijken, veel keuze, snelle service

Service
sneller service, uitgebreide site, veel info, leveren wat gezegd wordt

Assortiment
groot assortiment, veelzijdig

Aanbeveling
absoluut, goede ervaring

Extra toelichting
Super snelle service, direct duidelijk wat er op voorraad is en wat goed bij het uitgekozen product past qua accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

esnl 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein Hooiveld 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je klik op het produkt en bestel maar .

Service
geweldig precies optijd

Assortiment
geen

Aanbeveling
het spreek voor zich,wat een service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T.Brettschneider 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website duidelijk.
Makkelijk producten vinden.
Makkelijk om te betalen.
Normale hoeveelheid gegevens invullen.
Bestelproces gestroomlijnd
Het was duidelijk wat ik kon verwachten bij elke stap die ik deed.

Service
Bereikbaarheid van de winkel voor vragen is vlot
Er is ten minste 1 persoon aanwezig die technische vragen adequaat beantwoord.
De levertijden en de manier van leveren zijn volgens verwachting.

Assortiment
Kon alles vinden wat ik zocht en de prijs is concurrerend.
Er is genoeg maar waarschijnlijk niet alles

Aanbeveling
Door bovenstaande ervaring kan ik met een gerust hard naar de website of de winkel verwijzen.

Extra toelichting
De bovenstaande beoordeling is tevens de motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcelteunissen 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

O.G 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is gemakkelijk te gebruiken.

Service
Gebeld met de webwinkel en direkt antwoord op mijn vraag gekregen.

Assortiment
Voor mijn fototoestel was er maar een product, wat voor dit type toestel geschikt was.

Aanbeveling
Na eerst telefonisch contact met de webshop te hebben gehad,direkt de bestelling gedaan.Alles ging vlot.

Extra toelichting
S middags 2 artikelen besteld ,volgende dag thuisbezorgd. Dit is zeer prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Recensent59 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site geeft veel relevante informatie over de producten en het bestellen en betalen gaat snel en eenvoudig.

Service
Ik had een verkeerde bestelling gedaan en kreeg na het terugsturen zonder mankeren mijn geld teruggestort. Dat is weliswaar een wettelijk recht, maar Cameranu doet er verder ook niet moeilijk over.

Assortiment
Een ruime keuze, ruimer dan bij andere (web)winkels.

Aanbeveling
Cameranu is vaak de goedkoopste winkel, heeft een uitgebreid assortiment en heeft heel korte levertijden als het product in voorraad is.

Extra toelichting
Cameranu is een betrouwbaar adres, ook voor advies. Snelle levertijden en een correcte afhandeling van verkeerde bestellingen of het ruilen van een product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stef E 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Perfecte service gehad van CameraNU.nl! Ik was opzoek naar de Nikon D7100, welke bij de webshop zeer voordelig werd aangeboden. Maandag avond besteld en dinsdag middag al in huis. Alles ging soepel en eenvoudig! 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddo de Leeuw 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is duidelijk, alles is heel eenvoudig, maar de productinformatie - meestal overgenomen van de producent - mag van mij uitgebreider

Service
Gisterenavond besteld, vandaag keurig thuis afgeleverd. Mijn ervaring met het personeel is ook positief.

Assortiment
Ze verkopen wat ik zoek tegen zeer scherpe prijzen. Mijn laatste aankoop was bijna 25% goedkoper dan in een winkel vlakbij.

Aanbeveling
Zie mijn score.

Extra toelichting
Inmiddels heb ik meerdere camera-objectieven en -accessoires bij deze winkel gekocht en zonder enig probleem. Eén keer ontving ik een verkeerde bestelling en dat werd keurig opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wallie1953 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Als webwinkel valt er helemaal niks op aan te merken, heb alleen maar goeie ervaringen. Mijn eerste bezoekje aan de winkel viel een beetje tegen. Kreeg de indruk dat ik niet helemaal serieus werd genomen vond de verkoper wat arrogant. Bovendien was de koffieautomaat stuk (had wel trek in koffie na een ritje van 125 km) Men haalde wel koffie voor zichzelf van boven, maar mijn verzoek of ik ook een kopje kon krijgen werd beantwoord met loop maar even naar boven.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kinderspeeltuin 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vlug te bestellen

Service
korte levertijd

Assortiment
genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tassiex79 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk om het online te bestellen

Service
ben goed geholpen na een klacht.

Assortiment
ze hebben een grote assortiment.

Aanbeveling
aan iedereen die iets nodig heeft voor zijn of haar camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rfc 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
WebSite is overzichtelijk en vriendelijk in gebruik.

Service
Je word goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Er werd ruim voldaan aan de aangegeven levertijd en bestelling is netjes en veilig verpakt!

Assortiment
Er is door ons gericht gezocht naar een product maar het aangeboden assortiment voldoet mijn optiek ruimschoots.

Aanbeveling
Gewoon een goede, betrouwbare, webwinkel waar je waar bent voor je geld!

Extra toelichting
Een belangrijk aspect wordt goed nagekomen! Oftewel het bestelde product wordt binnen de aangegeven levertijd keurig geleverd binnen goede richtlijnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jenny1234 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
CameraNU.nl heeft een duidelijke website met een breed assortiment. Het assortiment is goed ingedeeld in categorieën zodat je eenvoudig kunt vinden wat je zoekt.

Service
De producten werden de volgende dag bezorgd. Ik kon de zending volgen en eenvoudig afhalen bij een afhaalpunt. Door de goede service had ik geen vragen of retourzending.

Assortiment
Het assortiment kan natuurlijk altijd iets uitgebreider, maar de belangrijkste camera's, lenzen en camcorders zijn via CameraNU.nl te krijgen. Ik ben erg tevreden en zal zeker nogmaals bij CameraNU.nl winkelen.

Aanbeveling
CameraNU.nl is een goede, overzichtelijke webshop met een uitstekende service en een breed assortiment. Die combinatie maakt dat ik de shop zeker zal aanraden!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over CameraNU.nl zoals blijkt uit bovenstaande motivaties. De webshop is eenvoudig in gebruik en bevat alle producten op cameragebied die je nodig hebt. CameraNU.nl blijft mijn vaste adres voor alles op het gebied van fotografie en video! De nikkor lens die ik gekocht heb voldoet aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelie31 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond snel en makkelijk wat ik zocht en ook het bestellen en betalen ging heel snel.

Service
Zoals beloofd op de site waren ze ook supersnel met leveren.

Assortiment
Groot aanbod verschillende artikelen en verschillende merken binnen de productgroepen.

Aanbeveling
Makkelijk, goed assortiment en snelle levering tegen een prima prijs.

Extra toelichting
Prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DKW 03-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
goede voorlichting per telefoon

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan0031 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Keurige site, goede afhandeling en keurige tijdige levering, ga zo door !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tertzio 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
als je weet wat je wilt. maak het makkelijk en bestel!

Service
Je blijft op de hoogte van je bestelling en is binnen voor dat je het weet.

Assortiment
Keuze en mogelijkheden genoeg , voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Het gemak dient de mens . goeie kwaliteit , goeie service , top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JanT52 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede bereikbaarheid van de winkel. Bij drukke dagen te weinig parkeerplaatsen.

Service
Geweldige de verstrekte informatie, waarbij ook goede adviezen werden geveven over de aan te schaffen spullen.

Assortiment
Groot assortiment. Op de website kun je al zien of de aan te schaffen spullen aanwezig zijn.

Aanbeveling
Zeer zeker zal ik deze winkel aan anderen aanbevelen. Vooraf is alles te controleren of de aan te schaffen lenzen/camera o.i.d. aanwezig zijn. Teleurstelling is dus te voorkomen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

fred schaaf 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h'aatje33 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website, duidelijke catagorien

Service
correcte afhandeling, snelle verzending

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment voor de fotograaf!

Aanbeveling
prima service, goede prijs/kwaliteit

Extra toelichting
CameraNu.nl heeft een ruim assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering van allerlei fotobenodigheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.H. Tiktak 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle correcte levering

Assortiment
Prima sortering. Wist niet dat ze zo concurrerend zijn.

Aanbeveling
Gewoon goed en betrouwbaar adres.

Extra toelichting
Goed gesorteerde club die snel volgens afspraak levert. Puntje van kritiek is de kosten die men in rekening brengt bij het betalen per creditcard, Dat is niet meer van deze tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rené Lieberwirth 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
productselectie was niet eenvoudig.

Service
heel goed geholpen met bestelprobleem. Super.

Aanbeveling
Niks mis met deze webwinkel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

joost helberg 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
toegankelijke site, snel kiezen, ruim assortiment

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer goed, maar minpuntje was dat de aangeraden accessoires van twijfelachtige kwaliteit waren, dat vond ik niet passen bij de rest.

Aanbeveling
goedkoop in mijn geval en snel en goed.

Extra toelichting
dit was de eerste keer dat ik bij CameraNU.nl iets kocht, maar de ervaring was buitengewoon goed. Sneller registratie, sneller levering en groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

admac 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en makkelijk in gebruik

Service
Nadat ik een onbevredigend antwoord had gekregen over een accessoires vraag werd het meer dan 100% goedgemaakt met zeer uitvoerige informatie.

Assortiment
Zeer groot assortiment voor de professionals maar ook zeker voor de beginnende fotograaf

Aanbeveling
Misschien de wachttijden wat proberen te verkorten. Mag natuurlijk niet ten koste van de informatie gaan..en ja..... de koffie is lekker en heb je de tijd uitvoerig naar al het moois te kijken

Extra toelichting
Nogmaals.... Prima dat e.e.a. goed werd opgepakt na een kleine teleurstelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rennie25 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JokeBeersBlom 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Bestellen is eenvoudig en de levering is supersnel!

Service
De service is prima, altijd vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Het assortiment is enorm uitgebreid.

Aanbeveling
Al jaren prima ervaringen met CameraNu.

Extra toelichting
Ik ben al jaren klant bij CameraNu en heb alleen maar goede ervaringen met deze winkel/webwinkel. De levering is supersnel, als je zelf heengaat wordt je prima geholpen, hoe druk het ook is. Het personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam. En niet geheel onbelangrijk de prijzen zijn scherp. Ik bestel regelmatig online maar rijd er ook zo af en toe naartoe. Mijn aankopen zijn vooral online gedaan maar ik heb er ook diverse items in de winkel gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helenamaria 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In een paar klikken tijd besteld je het gewenste artikel.

Service
Ik bestelde al eerder bij cameraNu. Eén keer had ik problemen met een bestelling. Ik kreeg alle mogelijke medewerking van CameraNu en alles werd naar tevredenheid opgelost. Dat kun je niet van elke webshop zeggen!

Assortiment
Volop keuze, ook voor mijn camera van een minder populair merk.

Aanbeveling
Prima ervaring met eerdere bestellingen en meestal voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarioMario 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles gaat goed van order tot bezorgen.

Extra toelichting
Ga zo door, dit is reclame voor het online kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenriekeDubbink 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus en veel op voorraad

Aanbeveling
Heb de site al aangeraden bij mede foto studenten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

zonder_naam 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wijst zich vanzelf. Het is gewoon duidelijk.

Aanbeveling
Dat is sterk afhankelijk van het product wat iemand wil hebben. Zie motivering van de beooreling.

Extra toelichting
De Panasonic camera die ik heb aangeschaft, was van dezelfde prijs als bij een paar andere winkels. echter: de review van Cameranu.nl gaf de doorslag. Een extra is accu zeker niet te duur, maar een beetje SDHC-kaart is behoorlijk prijzig bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Goed

Reageer

riekiki 03-02-2014

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

John Vrijenhoek 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kwam via Google eenvoudig op jullie adres terecht en kon makkelijk het artikel vinden dat ik wilde hebben.

Service
Uitstekend en correct in de beloofde tijd verwerkt en afgeleverd.

Assortiment
Heel uitgebreid en overzichtelijk gepresenteerd.

Aanbeveling
Vooral bij kennissen aanbevelen met voornoemde beoordelingen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande waarderingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kraan 46 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website zeer gebruiksvriendelijk

Service
vandaag besteld , morgen vroeg
in de ochtend bezorgd

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
mond tot mond reclame werkt altijd

Extra toelichting
prima de luxe !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasca.d.h.w. 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Product eerst besteld in Belgie om de hoek (2km) na een maand vraag waar de bestelling was? antwoord levering binnen 14 dagen. bij camera.nl na 40 uren had ik de bestelling in huis

Mijn dank.

Extra toelichting
Niets anders dan lof.Product eerst besteld in Belgie om de hoek (2km) na een maand vraag waar de bestelling was? antwoord levering binnen 14 dagen. bij camera.nl na 40 uren had ik de bestelling bij mij thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimi Hendriks 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne en overzichtelijke website.

Service
Snelle levering en goed verpakt.

Assortiment
groot assortiment, bijna alles is te vinden en vaak het goedkoopst.

Aanbeveling
Ik zou deze online shop zeker aanbevelen. Het is mijn vaste shop geworden.

Extra toelichting
Fijne en overzichtelijke website. Groo assortiment en vaak een van de goedkoopste shops. Bestellingen worden netjes verpakt en snel geleverd. Het is mijn vaste shop geworden voor Camera gerelateerde spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Brunt 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en snelle respons op de site

Aanbeveling
Snelle levering via Post-Nl

Review criteria:

Goed

Reageer

NatasjaT 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de site is zeer duidelijk en makkelijk te volgen

Service
ik had per ongeluk dubbel besteld maar dat werd meteen verholpen

Assortiment
ik heb heel gericht gezocht naar een bepaald type toestel en kan dus niet veel hierover zeggen, zag wel dat er groot aanbod is

Extra toelichting
Deze site is makkelijk te volgen, geen verborgen kosten, lage verzendkosten, binnen 2 dagen was alles binnen en de service was goed. Netjes verpakt en goed afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henry Hennink 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
aftersales zorgde ervoor dat ik bij reeds aangeschafte camera alsnog een geheugenkaart kreeg

Extra toelichting
men doet wat men zegt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christel Verdoodt 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het bestellen ging vlot en handig, weinig gegevens bij mekaar te zoeken. wij apprecieerden de keuzemogelijkheid om te betalen via overschrijving om kosten te vermijden.

Service
Wij bestelden via de webshop, geen ervaring met winkel noch met retourprocedure. Eventuele kosten (niet op onze bestelling van toepassing) leken niet overdreven.

Assortiment
Het objectief dat wij bestelden is niet courant bij de vakantiefotograaf, maar wel beschikbaar en voorradig bij Camera.Nl - ook andere toebehoren zijn vlot te vinden op de website en ook voorradig.

Extra toelichting
Duidelijke website, producten makkelijk te vinden, vlotte bestelprocedure, goede prijzen - wij hebben Camera.Nl al aanbevolen aan onze (belgische) vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nachtzon 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel besteld, snel betaald, snel geleverd. Ik kan er niets aan verbeteren.

Assortiment
Precies wat ik wilde hebben, en net iets goedkoper dan de meeste concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlfredJ 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Veel keus op de uitgebreide site. Ook bestellen gaat in een handomdraai.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
De keuze is groot en het is aantrekkelijke webwinkel met veel keus.

Extra toelichting
Bestelgemak, snelheid en voortgang van de verzending is uitstekend. Bovendien aantrekkelijk assortiment en aangenaam lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews