cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Foto Harrie 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webwinkel is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Sneller kon de bestelling niet binnen zijn.

Assortiment
Het assortiment in de webshop is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Precies zoals een webwinkel moet zijn; snel en zonder fratsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Zondag 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via de website was het product gemakkelijk te vinden.
De afhandeling is erg eenvoudig

Service
De verzending door cameranu wordt snel afgehandeld.

De aflevering door het postbedrijf laat te wensen over. Dit duurt enkele dagen.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze en gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TvV64 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levertijden en goede service.

Assortiment
Duidelijke website met een groot aanbod

Aanbeveling
kwaliteit/prijs verhouding en levering

Extra toelichting
Goede prijs, goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheesie54 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
´s-avonds besteld en de volgende dag om 11:30 uur was het er al, makkelijker kunnen we het niet maken.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Kan anderen deze winkel alleen maar aanbevelen.

Extra toelichting
Totale indruk: goede en ruime keuze en vlotte afhandeling zelfs tussen de feestdagen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tk47 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk het artikel te kiezen, te betalen

Service
binnen 24 uur aan huis bezorgd!

Assortiment
product meteen gevonden

Aanbeveling
wat wil je nog meer, snelle levering.

Extra toelichting
de prijs is goed en de levering is snel en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Rijssel 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en een goede en snelle levering.

Service
Snelle en goede hulp bij een probleempje op de website van de bank. Top

Assortiment
Ruime keuze en goede kwaliteit

Aanbeveling
Zie hierboven.

Extra toelichting
Niets aan bovenstaande toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Itsme46 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk vanuit de luie stoel duidelijk en overzichtelijk.

Service
Telefonisch zeer goed en vlot bereikbaar. Duidelijke informatie.

Assortiment
Zeer overzichtelijk.

Aanbeveling
Ja komt betrouwbaar over.

Extra toelichting
Was mijn eerste online aankoop en alles bleek erg eenvoudig en overzichtelijk .Gemak vanuit de luie stoel. Ik wist wat ik hebben wilde en het was in voorraad dus de volgende dag al thuis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.KIZILTEPE 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kan via webshop vrij eenvoudig op een logische manier alle producten vinden en bekijken. Informatie is helder en duidelijk.

Service
Bestelling was zoals beloofd binnen genoemde tijdbestek uitgevoerd. Informatie over leveringen was duidelijk.

Assortiment
Vrij groot en compleet assortiment om alles via Webshop te kunnen bekijken.

Aanbeveling
Ik ben tevreden met prijs en service.

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een van de meest complete producten voor alles wat met fotografie, audio en en computers te maken heeft. Ik kan vrij snel producten vinden en met elkaar vergelijken en bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F.de.Groot 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dad je thuis alees kunt bestellen en het dan z.s.m thuis gebracht krijgt geweldig

Service
service is perfect

Assortiment
giga groot assortiment eigenlijk word er geen nee verkocht

Aanbeveling
kwaliteit en service gaan hand in hand bij camera nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan0000 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met een groot aanbod

Service
Snelle levertijden en goede service. Pakketje was er de volgende dag al!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elswood09 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Veel op voorraad, meestal vlotte levering en nette prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mslider 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gewoon van af je luie bank je bestelling doen.

Service
Goed en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hormp 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Uiterst snelle levering

Assortiment
Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding

Aanbeveling
kwaliteit/prijs verhouding en levering

Extra toelichting
uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs P 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk en een scherpe prijs

Service
super snelle levering, ook net voor de kerst dagen, besteld en de volgende dag in huis!! er miste een bon voor de workshop dit was een foutje maar deze had ik naar één telefoontje direct in huis met afgedrukte factuur.

Assortiment
makkelijk verschillende producten bij elkaar te bestellen en geleverd in één doos.

Aanbeveling
service/prijs en levertijd zijn goed

Extra toelichting
Cameranu is volgens mij een gedreven en klantvriendelijk bedrijf. je heb je bestelling super snel in huis. tevens is de prijs goed en hebben ze een breed assortiment. absoluut een AANRADER en ik zou er mijn volgende aankopen (lenzen ect.) zo weer doen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beagle001 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Appeltje, eitje...

Service
Snel, correct en vriendelijk!

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Zeker te weten!

Extra toelichting
Alleen maar goeds over deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Executor 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen op de website is zeer eenvoudig. Een kind kan de was doen. Overzichtelijk en uitgebreid productassortiment met goede voorraadindicatie. Betalen kan op verschillende veilige manieren.

Service
De service is uitstekend, na bestelling krijg je een mooi overzicht in de e-mail. Daarnaast kun je bestellingen volgen op de website en je ordergeschiedenis inzien. Bij elke statusverandering van de bestelling krijg je netjes een e-mail met uitgebreide informatie.

Assortiment
Naar mijn mening een groot assortiment aan producten en het belangrijkste is natuurlijk ook de goede prijzen. Via prijsvergelijking websites heb ik de afgelopen week dan ook drie (3!) keer een bestelling geplaatst bij cameranu.nl

Aanbeveling
Cameranu.nl is zeker aan te raden voor je volgende bestelling! Veel producten tegen zeer goede prijzen maar het belangrijkste voor mij is toch ook wel de grote voorraad van veel producten. Als ik iets bestel wil ik het gewoon snel in huis hebben, het liefst de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van der Nat 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keuze is eenvoudig te maken door goede informatie op website en bestellen is erg eenvoudig.

Service
Snel geleverd en netjes verpakt, directe link naar tracker in email.

Assortiment
Zeer breed assortiment en voldoende voorraad.

Aanbeveling
Prima zaak, goedkoop en uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Camera nu was veruit de voordeligste met mijn bestelde lens. Al eerder artikelen bij hen besteld en die waren ook zeer snel geleverd. Prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aliciaa 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen via de website gaat heel gemakkelijk. Je kunt ook zelf uit verschillende betaalmogelijkheden kiezen. Het staat allemaal duidelijk aangegeven!

Service
Mijn bestelde artikel was geleverd binnen het termijn dat ze aangeven.

Assortiment
Ik heb me niet zo in het assortiment verdiept, maar wat ik nodig heb kan ik vinden op de website.

Aanbeveling
Ik heb geen negatieve ervaring met de webshop, dus ik zou het zeker aan iemand aanraden! Daarnaast zijn het ook allemaal goede prijzen.

Extra toelichting
De website houdt zich aan de afspraken. De prijzen zijn goed en vind je op weinig plaatsen goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sleetje 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via email direct reactie

Service
zeer klantvriendelijk d.m.v. direct reageren op vragen

Aanbeveling
door het direct reageren en de klantvriendelijkheid van de medewerkers

Extra toelichting
Er ontbraken accessoires aan mijn verrekijker en hoewel ik de verrekijker er niet gekocht heb kreeg ik deze kosteloos opgestuurd, dat is meer dan klantvriendelijk. PS: moet onderaan iets invullen kan anders niet naar volgende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Sluimer 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitstekend

Extra toelichting
Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Merkx 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
product kan vanaf de webside makkelijkm worden besteld

Service
Er is een goede beschrijving van het product op de webside

Assortiment
Het assortiment is vrij uitgebreid

Aanbeveling
Ik zou deze winkel rustig durven aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Ik heb goede ervaring gehad met de bestelling en levering van mijn aangekochte product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

X-Noize event photography 02-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop met zeer uitgebreid assortiment.

Makkelijk bereikbare showroom, ruim opgezet.

Service
Nemen echt de tijd voor je, voor zowel grote als kleine aankopen.

Hebben zeer goede kennis van zaken.
En eerlijke gedegen adviezen.

Zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Eigenlijk al vele jaren klant bij Cameranu. Bij elk bezoek weer neemt men zeer uitgebreid de tijd voor je om je van goed advies en uitleg te voorzien. Dit levert begrijpelijkerwijs soms wat langere wachttijd voor je aan de beurt bent in beslag. Deze tijd is goed te vullen met lekker rond kijken in de showroom of even lekker zitten in de koffie corner met een kop koffie tot je aan de beurt bent. Geen opdringerige verkoop of lopende band werk, maar een eerlijk en gedegen advies zoals je mag verwachten. Erg vriendelijk behulpzaam personeel. Goede service afdeling en een uitstekende snel werkende webshop. Zeer scherp geprijsd. Al jaren tevreden klant hier. Ik raad Cameranu dan ook aan iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bezuijen 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Zeer vlotte afhandeling

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Goede service snelle afhandeling en goede garantievoorwaarden

Extra toelichting
Lijkt mij gezien bovenstaande niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramvR 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces en je kunt aangeven welke opties je wel of niet erbij wil aanschaffen.

Service
Bestelde producten snel en goed vanuit verzendadres naar geadresseerde.

Assortiment
Uitgebreid en er wordt goed uitgelegd of iets wel of niet bij je camera past

Aanbeveling
Goede en betrouwbare service.

Extra toelichting
Op alle fronten een goede (web)winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabel23 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima service als altijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben de Vries 02-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
De website laadt snel en werkt goed. De knoppen zitten waar ze moeten horen, zonder overbodige functies.

Cameranu.nl zou een 9 krijgen als de website responsive was, dit is helaas niet het geval.

Service
Na het leveren van een foutief product werd ik snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Na een paar dagen heb ik een nieuw product toegestuurd gekregen.

Assortiment
Voor zover ik kan zien heeft Cameranu.nl een breed assortiment.

Aanbeveling
Ik geef alleen advies over een product, niet waar ze iets kunnen kopen.

Extra toelichting
Ondanks het leveren van een foutief product heb ik tot dusver geen slechte ervaring met Cameranu.nl gehad. De service is goed (geen lange wachtrij voor de klantenservice) en prima kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Steijntjes 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele bestelmethode en makkelijke afronding. Makkelijk menu en niet rommelig met flikkerende aanbiedingen en andere toestanden op het scherm.

Service
Geweldig snelle reactie bij vragen via e-mail. Eventuele vertraging bij het bezorgen van pakket worden tijdig via de mail doorgegeven al waren mijn pakketten altijd op tijd ondanks de mail van eventuele vertagiging.

Assortiment
Wat wil je hebben? Ze hebben het hier!!

Aanbeveling
Zeer goede prijs/ kwaliteit en service verhouding.
Bij vragen kun je daar ook weer terecht en trekken ze niet de neus op of moet je lang wachten op antwoord. Tot nu toe heel erg goed.

Extra toelichting
Dit is het voorbeeld hoe een webshop hoort te functioneren. Ik koop regelmatig artikelen op internet en ben over deze zaak zeer tevreden. Geen geneuzel, snel bestelsysteem, goede informatie/ feedback omtrent de bestelling via mail, goed overzicht wanneer het pakket geleverd wordt door de track and trace mail en snelle levering 1 a 2 dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.F.Vlaar 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoals de meeste webwinkels: Lekker makkelijk thuiswinkelen!

Service
Uitstekend

Assortiment
Kan altijd nog beter.......

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen, Nixmismee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk oortgijs 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
product eenvoudig te vnden

Service
levering binnen gestelde termijn

Assortiment
voldoende keuzemogelijkheden

Aanbeveling
volgens verwachting geleverd.

Extra toelichting
Hoef er verder geen woord aan te besteden: in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dirk2300 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudige bestelsite

Service
correcte en snelle correspondentie

Assortiment
ruim assortiment, ook boddy's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K Brink 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en vanuit de luie stoel

Service
perfect te volgen

Assortiment
tot nu alles gevonden wat ik nodig hrb en ruim assortiment

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sabona 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
bezoek aan de winkel, dicht bij huis

Service
vriendelijk en deskundig

Assortiment
te veel om op te noemen

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
geweldige service, zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

patty weber 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
is een makkelijke en duidelijke manier van online winkelen

Service
zelfs met de feestdagen heb je je bestelling dag erna binnen echt een super service

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
is veel verkrijgbaar goede prijskwaliteit en goede levering ook met de feestdagen

Extra toelichting
super service en overzichtelijke site met goede prijskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob1956 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website en bijna intuïtieve navigatie

Service
een dag voor Kerstmis besteld en een dag na Kerstmis werd het afgeleverd. Super!

Assortiment
dit heeft amper motivering nodig. het assortiment voldeed aan mijn verwachtingen.

Aanbeveling
veel keuze, makkelijk on-line winkelen en snelle levering

Extra toelichting
gewoon goed en snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andreas 1949 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vlak voor de kerstdagen besteld, de belofte was de volgende dag in huis en dat gebeurde prompt, ondanks de kerstdrukte. Niks op aan te merken. Top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E Verhoef 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik heb al meerdere malen iets besteld bij CameraNu en ben altijd zeer tevreden geweest met de afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra2014 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede info over verzendtermijn. Snel geleverd.

Assortiment
Groot aanbod, concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ymarnette 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling snel geplaatst, snel in huis.

Aanbeveling
Duidelijke site, snel in huis. Fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

titel81 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar. Alles op het gebied van foto en film in één huis.

Service
Deskundig personeel die alle tijd voor je nemen. Naar je wensen luisteren en goed advies geven. De camera Canon EOS 700D DSLR + 18-135 mm die ik op het oog had is uitgebreid gedemonstreerd. Nu ben ik erg blij met camera die ik heb gekocht en aan mijn verwachtingen voldoet.

Assortiment
In de winkel een groot overzicht van veel apparatuur en aanverwante artikelen. Een genot om er eens rond te kijken.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring kan ik iedereen aanraden daar eens te gaan kijken.

Extra toelichting
Een te vreden mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. S 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website.

Service
Veel kennis en vooral telefonisch wordt je goed geholpen. Via de mail krijg je vaak een wat minder kundig antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kniepser 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries K 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb een Wacom tablet besteld. Het product was snel gevonden via de zoekfunctie van de website. De bestelling was snel geplaatst en dezelfde dag nog verzonden.

Service
Ik had met de tablet een draadloze kit meebesteld. Achteraf bleek deze al inbegrepen te zijn bij mijn model. Na een mailtje snel reactie gekregen. De website is gelijk aangepast om toekomstige vergissingen te verkomen. Ik kan het artikel kosteloos terugsturen. Ivm de feestdagen nog geen reactie of geld ontvangen, maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed komt. Contact met de klantenservice was in ieder geval snel en netjes.

Assortiment
Ruime keuze is tot nu toe mijn ervaring en daardoor al meerdere aankopen hier gedaan.

Aanbeveling
Prima webshop met gunstige prijzen en nette afhandeling van bestellingen en mailtjes.

Extra toelichting
Prima webshop met gunstige prijzen en nette afhandeling van bestellingen en mailtjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Powerreserve 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en uitgebreide website.

Service
Snel geleverd en alle bevstigingen netjes per mail ontvangen.

Assortiment
Zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques1962 01-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen. Uitgebreide info betreffende voorwaarden bestellen en leveren.

Service
Snelle levering, duidelijke info. Goede voorwaarden.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, veel soorten producten. Grote keuze merken.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, groot assortiment snelle levering, duidelijke voorwaarden.

Extra toelichting
Scherpe prijzen, groot assortiment snelle levering, duidelijke voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

david p 01-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige site

Service
Had mijn product de volgende dag binnen netjes verpakt alles

Assortiment
Ruime selectie aan producten en merken

Aanbeveling
Zeker als de prijzen zo blijven.

Extra toelichting
Goede service, ruim assortiment redeliik scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbertds 01-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Producten kunnen makkelijk gevonden worden op de overzichtelijke website van CameraNU. Daarnaast is een bestelling plaatsen ook erg makkelijk en snel.

Service
Maandag voor kerst een bestelling geplaatst tegen de avond, de volgende dag (dag voor kerst) de bestelling al binnen net na de middag!
Nadat ik eens een tijdje in de wacht had gestaan voor een vraag via de telefoon heb ik besloten een mailtje te sturen. Hierop ook snel een korte maar duidelijke reactie gehad.

Assortiment
Was op zoek naar een specifiek snelkoppelingsplaatje om mijn camera aan mijn statief te kunnen bevestigen. CameraNU was een van de weinige winkels die het plaatje in hun assortiment hadden. Daarnaast was deze ook nog eens het goedkoopste van alle aanbieders.

Aanbeveling
Goede winkel met een mooi assortiment en vaak aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M63arianne 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle handelingen om een koop te doen verliepen vrij gemakkelijk

Assortiment
Keuze uit vele camera's en kleuren.

Aanbeveling
Een 10 is voor...de meester!

Extra toelichting
Geen gedoe gehad. Ik ben door mijn dochter geattendeerd op camera.nl. Alles is prima gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john en tinie 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed toegankelijke site. Het product wat je zoekt is gemakkelijk te vinden en voorzien van een duidelijke uitleg.

Service
Na een keuze te hebben gemaakt naar de winkel gereden. Mijn keuze duidelijk gemaakt maar na advies van de verkoper toch een andere keuze gemaakt. Het was de tweede keer dat ik een aankoop deed en ik vind de kennis en de manier van verkopen zeer prettig. Er wordt je niets aangepraat.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Je kunt er volgens mij alles vinden voor de amateur en de professional.
Ook de prijzen zijn zeer scherp.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel al een paar keer aangeprezen bij collega,s en vrienden.

Extra toelichting
Ik vind het een zeer fijne site en mag daarnaast graag in de winkel rondlopen. De koffie staat altijd klaar. Er zijn veel camera,s uitgestald die je gewoon kunt vasthouden. Dit met de goede en vriendelijke houding van de verkopers maken dat je graag terug komt voor een volgende aankoop of gewoon even rondkijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Kersten 01-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van der Torren 31-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf de bank heerlijk door het assortiment heen bladeren. Duidelijke site en alles prima te vinden. Bij diverse producten ook meteen voorstellen voor bijpassende accessoires.

Service
In de winkel te Urk uiteindelijk de via de site bekeken producten gekocht. Eerst lekker rustig rondkijken, heerlijk bakje koffie en een koekje en vervolgens een nieuwe Canon Eos 700D gekocht en nog wat kleine andere dingen. De verkoper nam rustig alle tijd voor ons en adviseerde ons prima.

Assortiment
Zeer uitgebreide en volledig assortiment van alles op het gebied van (professionele) fotografie. Duidelijke en vaak volledige omschrijvingen.

Aanbeveling
De mensen die hier werken hebben kennis van zaken, de winkel ziet er netjes uit en je wordt goed geholpen. Via de site is het al heel makkelijk om dingen te bekijken en eventueel te kopen. Omdat Urk vlak bij is lekker naar de winkel toe gaan om op je gemak alles eens rustig te bekijken en te proberen.
En ook nog eens voor een prima prijs.
Dus of je nu in het uiterste zuidelijke puntje of het uiterst noordelijke puntje van Nederland woont, ik raad jullie CamaraNu.nl van harte aan.

Extra toelichting
We zijn weer begonnen met een oude liefde: fotografie. Om mijn oude analoge Canon EOS 50E eindelijk te vervangen voor een digitaal exemplaar verschillende toestellen vergeleken. Vanwege mijn 'oude' EF lenzen uiteindelijk gekozen voor Canon. Als opnieuw startende beginner uiteindelijk gekozen voor de Canon EOS 700D hoewel ook de 70D hoog op mijn lijstje stond. Onze vorige compact camera ook bij CameraNu.nl gekocht dus ik wist reeds dat ze prima service leveren. Ook nu was de prijs netjes en de service de winkel uitstekend. CameraNu.nl is een aanrader voor zowel de beginnende fotograaf, de vakantiefotograaf als de professionele fotograaf....en iedereen er tussen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews