cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43616 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rinazoet 09-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen vanuit de luie stoel

Service
Ik had een paar vragen per mail gesteld en kreeg meteen antwoord terug.

Assortiment
uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Mark 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is gemakkelijk op te zoeken op merk en/of product.

Service
Super snel en correct bezorgd! Ook toen een product kapot bleek te zijn, ik had de dag erna een nieuwe door de brievenbus!

Assortiment
Er is veel keuze en veel is op voorraad!

Aanbeveling
Jazeker! Goede service

Extra toelichting
Zie bovenstaand!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MieHa55 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke webside en bestelgemak

Service
Snelle toezending en tracing via postnl

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goed adres om aan te bevelen bij kennissen en familie

Extra toelichting
Ik heb gekozen voor camera nu omdat ik bij andere websites niet vond wat ik zocht. Sommige websites zijn niet zo gebruiksvriendelijk als deze website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. Hoofddorp 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik had per ongeluk een lens bested met verkeerde mount. Werd met uitstekende service retour genomen en de juiste versie toegestuurd. Prima.

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Duidelijke website, goede berichtgeving over facturen en voortgang bestelling. Uitstekende service bij omruilen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJWV1967 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De remote van het door mij bestelde statief werkte niet op mijn videocamera. Daarom gebeld met de vraag of ik deze kon omruilen. Dat was geen probleem en 1 dag na retourzending was alles al in gang gezet en werd een andere remote naar mij opgestuurd. Super service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMWvD 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen onnodige vragen of ander oponthoud

Service
zelfs met de feestdagen nog snel geleverd: 31-12 besteld, 3-1 in huis. Sneller nog dan op de site was aangegeven.

Assortiment
als 1 van de weinige aanbieders het aanbod van mijn keuze te koop.

Aanbeveling
niets op aan te merken, netjes op de hoogte gehouden via mailberichten en geen extra kosten voor (deur-)bezorging of andere zaken.

Extra toelichting
Bij een dergelijke grote aankoop wil je voorzichtig zijn met de aanschaf en met de aanbieder. Cameranu.nl stond bij vrienden hoog aangeschreven en ik heb dezelfde goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie & Lenie 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parduc 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, makkelijk een keuze te maken.
Zeer goede aanbiedingen!

Service
alles volgens het boekje, besteld en volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatM2309 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijke site. Vond de nodige informatie zonder enig probleem. Ik was al klant, dus ook de betaling was in een zeer korte tijd gedaan.

Service
De vragen die ik per email heb gesteld, werden op heel korte tijd to the point beantwoord. Body was jammer genoeg niet voorradig, maar heb hem na een weekje toch al ontvangen.

Assortiment
Ik moet maar op 1 plaats kijken en vind in 99% alles wat ik wil. Ook heb ik steeds de keuze gehad tussen verschillende kwaliteiten / prijzen.

Aanbeveling
Heb de winkel al verscheidene malen aangeraden en zal dat zeker blijven doen.

Extra toelichting
Wegens de te verre afstand kan ik niet naar de winkel zelf gaan. Maar tot nu toe heb ik dit nog niet als een nadeel ondervonden. Steeds krijg ik antwoorden / adviezen en tot nu toe heb ik het me nog helemaal niet beklaagd! Ik ben een super tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingetjeb 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website, met welkome suggesties voor accesoires

Service
Savonds besteld, de volgende middag al in huis!

Assortiment
Alles wat ik wilde kopen, was beschikbaar

Aanbeveling
Zie motivaties hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DKoehoorn 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, eenvoudig

Service
Elders een apparaat gekocht, maar keurig geholpen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Ik heb enkele slechte ervaringen opgedaan via internet. Hier prima geholpen. Bovendien kun je deze winkel ook fysiek bezoeken.

Extra toelichting
Heel prettig geholpen en een zeer vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mandyj 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles staat heel overzichtelijk op de site

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de zending

Assortiment
Voor iedereen is er iets passend

Aanbeveling
Ik heb er meerdere malen iets gekocht en altijd goed en snel geleverd

Extra toelichting
Ik vind het een hele goede en fijne site om op je gemak dingen te vergelijken en te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rita Florence 08-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Vergelijkbaar met andere goede webwinkels.

Service
Vergelijkbaar met andere goede webwinkels.

Assortiment
Vergelijkbaar met andere goede webwinkels.

Aanbeveling
Zou anderen adviseren eerst via Kieskeurig.nl te onderzoeken waar een artikel het goedkoopst is. Mij is gebleken dat sommige artikelen veel duurder zijn dan bij de concurenten!!

Extra toelichting
De door mij gezochte Canon lens was het voordeligst bij Cameranu.nl. De aanverwante artikelen echter, heb ik bij verschillende concurenten aangeschaft omdat anders het voordeel, bij Cameranu.nl behaald, gelijk teniet zou worden gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NRKJ 08-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering aan huis.
Aantrekkelijke prijs!

Service
Via de mail goede informatie ontvangen.

Assortiment
zeer ruime keuze en aantrekkelijk geprijsd

Aanbeveling
zeker aan te bevelen om hier te kopen

Extra toelichting
uitstekende webshop met prima aanbod en aantrekkelijke prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van Faassen 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een goede website en gemakkelijk om datgene te vinden wat je zoekt.

Service
Bestelling geleverd binnen 24 uur, zoals wordt beloofd, betaling via ideal, alles prima geregeld!

Assortiment
Erg ruime keuze en prima gerangschikt en alles goed te vinden.

Aanbeveling
Een prima online shop om te winkelen, ruime keuze, goede producten en vlotte afhandeling.

Extra toelichting
Een prima online shop, ruime keuze, goede producten en vlotte levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de fotograaf van toen 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
de bestelling d m v Internet

Service
een snelle behandeling van de bestelling

Assortiment
er was een redelijk assortiment

Aanbeveling
de afhandeling was heel efficiënt en ik wil dit bedrijf wel aanbevelen

Extra toelichting
Mijn indruk staat hierboven weergegeven. Ik zal het op prijs stellen als ik door u in dit vragenformulier niet met je en jou word aangesproken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Palio 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via snelmenu's is het makkelijk zoeken op merk of type

Assortiment
Zeer ruim assortiment en alle prijsklassen

Extra toelichting
De onlinewinkel heeft een duidelijk en logische website, waarin het makkelijk zoeken is. Bij alle producten staat ruim voldoende info.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soanmaki 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Egon121250 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede informatie en vlot te bestellen.

Aanbeveling
Ik heb maar een ervaring en die is prima. Dus ik kan hem iedereen aanraden.

Extra toelichting
Op 30 december in de avond een computer besteld en toch geleverd op 31 december.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

MariekeDiemen 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima. Snel, gemakkelijke website, goede prijs, prima produkt. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gonnieperree 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle en helder kunnen bestellen

Service
goede communicatie en snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
heel goed

Extra toelichting
ik heb de Canon Zoomlens bij CameraNu gevonden via Kieskeurig en was verrast door de goede en snelle service. Precies dat wat ik zocht, zo voordelig mogelijk. Dat laatste is ook belangrijk voor mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nibudu 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site en informatie up tot date en werkt allemaal vlekkeloos.

Service
Top, er was iets niet op voorraad en vroeg per mail de stand van zaken op. Kreeg de volgende dag keurig antwoord.

Assortiment
Veel keuze, de scherpste prijs, snel kosteloos verzonden. Door de kerst was er wat vertraging en ook daar werd ik keurig over geïnformeerd.

Aanbeveling
Gemak, service, breed assortiment en scherp geprijsd en een goede snelle communicatie wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Gezien het assortiment, de grote van het bedrijf, maar ook het hebben van een "gewone" winkel geeft net een beetje meer vertrouwen dan de prijsvechter met alleen een magazijn. Jaren geleden heb ik hier ook al spullen gekocht en doe dat nu voor mijn zoon. Ik ben tot nu toe zeer tevreden en kijk, ook vanwege het brede assortiment, altijd eerst bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Windig 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima site

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
Betrouwbaar gevoel.

Extra toelichting
Betrouwbaar gevoel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jorn van der lee 07-01-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het zoeken en navigeren op de website is heel gemakkelijk en duidelijk.

Service
Ben nu een paar keer al bij de winkel geweest, en ik ben hier elke keer zeer goed geholpen door mensen die echt verstand hebben van wat ze verkopen.
En ook niet van die gladde verkoop praatjes hebben. Maar echt puur advies geven voor wat je nodig hebt. Dus dat betekende voor mij dat ik niet elke keer een paar 100 lichter ben als ik de zaak uit loop.

Assortiment
tot nu toe nog nooit iets niet gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
service is top. prijzen zijn eerlijk. bereikbaarheid is goed. gewoon een snoepwinkel voor de liefhebber

Extra toelichting
ik beoordeel eigenlijk nooit winkels of andere zaken. Maar camera nu is gewoom echt een topzaak. En het is gewoon een uitje om er naar toe te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilco01 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestellen is snel en simpel. De prijzen zijn erg goed en de levering is zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudolf-Johann 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het gemak is groot.(10) alleen de veelheoid van informatie maakt een keus moeilijk.soms zou je net als in de analoge tijd wel weer in een fysieke winkel willen staan.

Service
vragen worden direct en duidelijkl beantwoord. advies dat er bij hoort is prima.

Assortiment
zoveel!!!!! een snoepwinkel is er niets bij.

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
het is de 2e camera die ik bij CameraNu koop. de 1e keer gewoon in de winkel. is mij zo goed bevallen dat het deze keer met een gerust hart via de webwinkel kon. Ben alleen maar enthousiaster geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietro Cuypers 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was gemakkelijk te vinden en de betaalmogelijkheden waren prima.

Service
Op 30 december heb ik besteld.Die zelfde dag kreeg ik een email dat mijn bestelling misschien iets later zou aankomen.Op 31 december had ik de bestelling echter al in huis.Dit in tegenstelling tot bestellingen elders die ik op 27december geplaatst had en ondanks beloften pas op 3 januari geleverd kreeg. Hulde!

Assortiment
Alle voor mij interessante artikelen op het gebied van fotografie zijn hier te vinden.

Aanbeveling
Zo moet een webwinkel zijn en niet anders !

Extra toelichting
Ondanks de feestdagen: vandaag besteld en morgen in huis, zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grmbbbblll 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima webshop met uitstekende service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard v.d. 07-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitzoeken in de webshop is helder. Mede door omdat producten naast elkaar kunnen worden vergeleken.
Betalen loopt zoals verwacht in duidelijke stappen. En gegevens van de bestelling komen vlot in de e-mail.

Service
Levering is prima. Door een late reactie van mijn kant kon ik de i-deal betaling niet afronden. Aan de hand van het factuurnummer alsnog via internetbankieren betaald. Hierop wordt vlot geregardeerd door Cameranu waardoor er geen vertraging in de levertijd is ontstaan.

Aanbeveling
Telefonisch goed bereikbaar en op e-mail wordt snel en correct gereageerd. De voorraadstatus is zeer accuraat.

Extra toelichting
Meerdere bestellingen gedaan en meerdere malen aankopen in de winkel gedaan. Iedere keer weer met grote tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nils Catsburg 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ach, internet is altijd super makkelijk. Via mijn telefoon een bestelling geplaatst terwijl ik in de trein zat, via iDeal betalen en de volgende dag in huis hebben.

Service
Service center werkt en denkt goed mee en probeert altijd de hoogst mogelijke service te bieden.

Assortiment
Je kan niet ALLES kopen, maar wel veel.

Aanbeveling
Via internet bestellen is makkelijk, deze winkel verzend dezelfde dag nog dus lekker op tijd in huis.

Extra toelichting
30-december mijn producten besteld, na het plaatsen van de bestelling bedacht ik dat ik meer wilde bestellen, via het service center de bestelling kunnen annuleren, veranderen en via een betaal link opnieuw betaald. En dat allemaal in 5 minuutjes tijd. I.v.m. de feestdagen kwamen de producten allemaal gratis ingepakt thuis. Heb nog geen adviezen gevraagd maar weet zeker dat ze alles zullen doen om te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost6746 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonnedijkhof 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker toestelletje

Service
super snel ontvangen

Assortiment
assortiment is prima

Aanbeveling
als ik een goede ervaring heb vertel ik dit.

Extra toelichting
ben blij dat ik weer een leuke camera heb en ben weer gelukkig dat ik mijn hobby kan uitvoeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

deuf 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke informatie over het product en het bestelproces.

Service
Heel goed! Na annulering van een bestelde en reeds betaalde camera, kreeg ik het bedrag binnen een week teruggestort. Over het hele proces rondom de afwikkeling van de annulering werd ik regelmatig per mail geïnformeerd. Keurige afwikkeling dus!

Assortiment
Ruim voldoende wat betreft camera's en accessoires.

Aanbeveling
Voornamelijk voor de klantvriendelijkheid van dit bedrijf

Extra toelichting
Zie commentaar bij de beoordelingsaspecten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HB1966 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede omschrijving; mogelijkheid om accessoires mee te bestellen; makkelijk artikel te zoeken

Service
Levering volgens planning, goed verpakt

Assortiment
Ruim assortiment, concurrerend prijsniveau, naast A-merken ook alternatieven

Extra toelichting
Zocht flitser voor Canon D50 en kon makkelijk flitsers van Canon en andere merken vergelijken. Snelle levering tegen concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KlantVollenhove 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en duidelijk te bestellen. Goede website.

Service
Na aankoop van de camera body kwam ik erachter dat de bestaande lenzen niet pasten. Ben naar de winkel in Urk geweest en ze hebben me priom geholpen

Assortiment
T'ja zoveel producten (en alternatieven) vind je nergens.

Aanbeveling
Ik heb jullie adres zelf ook van kennisen die enthousiast waren. En terecht!

Extra toelichting
Prima website en uitstekende fysieke winkel. Professionele medewerkers in een zaak met een groot assortiment. houden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHJ van Berkel 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke duidelijke site.

Service
Duidelijke weergave status bestelling.

Assortiment
Gewoon goed

Extra toelichting
Vlotte levering in drukke dagen (kerst oud en nieuw) en duidelijke informatie omtrent de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinier Luimstra 06-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, handig alles te vinden inclusief info of het in voorraad is.

Service
Prima adviezen en ook leuk dat er een mooie opstelling is om diverse camera's uit te proberen terwijl je wacht tot je nummer aam de beurt is.

Assortiment
Cameranu.nl heeft gewoon alles

Aanbeveling
Zie eerdere antwoorden, gemak, service en ook nog te combineren met een leuk daghe Urk

Extra toelichting
Lekker op de webshop uitzoeken en vervolgens naar Urk gaan, er nog even mee spelen, advies krijgen en direct kopen en meenemen. Daarna meteen in Urk je eerste schilderachtige plaatjes schieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van Huijgevoort 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site met duidelijke toelichting

Service
altijd netjes de volgende dag geleverd!

Assortiment
Perfect assortiment met veel keus

Aanbeveling
Betrouwbaar en goed!

Extra toelichting
Altijd netjes op tijd geleverd, en bij vragen staan ze je goed te woord. Zelfs per mail kun je vragen stellen en krijg je gedegen en betrouwbaar advies. Ik ben inmiddels een vaste klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathje58 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen

Service
Super service

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Ik zal de winkel zeker bij iemand aanbevelen

Extra toelichting
Ze goede service, een email gehad omdat de levering verlaat zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico81 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en doet wat het moet doen!

Assortiment
Binnen de door mij benodigde artikelen is er genoeg keuze van instap modellen tot professionele uitvoeringen

Aanbeveling
Goed werkende overzichtelijke site waar de artikelen met een scherpe prijs worden aangeboden.

Extra toelichting
zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene j 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, met voordeelsets per artikel

Service
Vandaag bestellen, morgen levering.
Ik heb 1 keer een order geannuleerd, binnen een week was het geld terug gestort

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter gerritsen 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk

Service
Uitstekende en deskundige service

Assortiment
Indrukwekkend

Aanbeveling
Zeer willen aanbevelen, qua assortiment, prijs, service en voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prajad 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie en 'gekoppelde' artikelen meteen in bundels

Service
Onduidelijkheid bij mij over actievoorwaarden. 1 telefoontje en alles werd direct uitgelegd

Assortiment
Ruime keuze tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Altijd goede ervaringen mee gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top80 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op de iPad iets vertraagd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge2014 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden. Duidelijke omschrijving bij de producten.

Service
Net na de kerst besteld en 2 dagen erna al ontvangen. super!

Assortiment
Groot assortiment aan producten, lagere prijs dan de concurrenten. Duidelijke product omschrijving.

Aanbeveling
Door de snelle levering en het ruime assortiment, raad ik iedereen deze webwinkel aan.

Extra toelichting
Snelle levering en dat na de kerstdagen. Ruim assortiment aan producten en in vergelijking met de andere webwinkels duidelijk goedkoper. Goede aankoop gedaan en in de toekomst zal ik deze webwinkel zeker onthouden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. J. S. 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Erg duidelijk, al is het misschien handig om onder de accessoires van een product meteen de product-specifieke accessoires te zetten.

Assortiment
Ze hebben een boel, en in dit geval waren ze de goedkoopste.

Aanbeveling
Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lorenzo30 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlotte levering, continue up to date gehouden over de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CameraBoB 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Webshop die werkt zoals het hoort en zoals je verwacht.

Service
Snelle en directe hulp, ook per telefoon.

Assortiment
Goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 123 06-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig en online te bestellen.

Service
Correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze aan toestellen.

Aanbeveling
Ik ben uitermate tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandervdBij 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website was heel duidelijk, daarnaast was mijn bestelling zo gepiept!

Service
Niks mis mee, nooit klachten voor zover ik weet.

Assortiment
Ik heb nog geen gebreken ontdekt.

Aanbeveling
Snelle aankoop, snelle levering, goeie service. goed assortiment, weinig op aan te merken.

Extra toelichting
Alles wat je als consument zou willen zien. Ik heb geen enkele nare ervaring gehad met CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews