cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24487 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2355 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

verdij 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even een bestelling plaatsen met de computer. makkelijk.

Service
Het gaat altijd goed dus met de service heb ik geen ervaring.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
In hoge mate.

Extra toelichting
Alles gaat altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansje54 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik klak en klaar

Service
Vandaag gekocht en de volgende dag keurig bezorgd! Top!

Assortiment
Een van de beter fotozaken !

Aanbeveling
Mooie webshop en mooie winkel in Urk
Ook leuk voor een dagje uit!

Extra toelichting
Ik koop al jaren bij cameraNu gewoon goed en ruilen nooit een probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Ripke 11-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima, professioneel, goede uitleg en lekkere koffie. Telegebied rondom de winkel is mooi en er zitten putters en buizerds dus je kunt je aankoop meteen uittesten...helaas moet je wel eerst afrekenen.

Aanbeveling
Hier is alles wat je hartje begeert en dat ook nog voor de aankoop kan worden uitgetest
op foto en glasobjectief gebied.

Extra toelichting
Assortiment, uitleg en klantvriendelijk met een prijsnivo dat concurerend genoemd kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario-gekeurd 11-04-2014

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk zat!

Service
De mogelijkheid om jullie helpdesk te bellen als er vragen zijn is erg persoonlijk.

Assortiment
Keuze is onvoorstelbaar groot!

Extra toelichting
De aanbiedingsactie (extra accu) bij de aankoop van dit product heeft mij doen besluiten te kopen. Wij hopen dat jullie het assortiment in deze richting zo mogelijk nog verder uitbreiden. Dat vereenvoudigd de aankoop van extra accessoires van dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emre S. 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jette59 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken met de zoekfunctie

Service
snelle levering, goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kvdakker 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces

Assortiment
Compleet, alles wat je nodig hebt en meer.

Extra toelichting
Fijne winkel, goede en duidelijke site met veel productinformatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j wilstra 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
ze helpen je goed als er iets fout ga

Aanbeveling
goede en snelle service

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keesie73 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een helder menu en verschillende filtermogelijkheden.

Service
Makkelijke bestelprocedure en goede opvolging met status van je bestelling

Assortiment
Alle topmerken in huis met een heel brede productkeus

Aanbeveling
Breed assortiment, goeie service, snelle levering!

Extra toelichting
Breed assortiment, goeie service, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB Reisimpressies 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Objectief was uitverkocht/ tijdelijk niet leverbaar en 2 dagen later toch al bezorgd!!!! Geweldig.

Aanbeveling
snelle en goede service, ook indien er vragen of - in een uitzonderljk geval - eventuele klachten zijn

Extra toelichting
snelle, goede service: bij vragen, bestelling en levering! Uitgebreid assortiment in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Gewoon erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karlijn80 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld en de volgende dag in huis.

Service
Had wat problemen met de bijbehorende tas. Na overleg zonder problemen de tas retour mogen sturen en een nieuwe ontvangen.

Assortiment
Voldoende keus om een product binnen mijn eisen en financiële mogelijkheden uit te zoeken.

Extra toelichting
Omdat ik onbekend was met Softbox flitsers heb ik eerst gebeld. Ik ben uitgebreid voorgelicht en geadviseerd door mensen die weten waar ze het over hebben. Nadat de tas niet de juiste bleek te zijn (de lampstatieven pasten niet) is dit kosteloos omgeruild. Kortom, zeer tevreden over alle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HKF 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, makkelijk zoeken, redelijke prijzen

Service
Defect artikel gratis terugsturen via verzendpunten, snelle terugkoppeling per mail, snelle oplossing. Prima!

Assortiment
Kan alles, en meer, vinden wat ik zoek op foto- en filmgebied

Aanbeveling
Ziet er gewoon goed uit. Heeft ook automatisering etc. prima voor elkaar. Jammer dat ze alleen maar in Urk een winkel hebben........

Extra toelichting
De teksten bij de beoordeling geven m.i. volledig aan hoe ik -tot nu toe- over CameraNU denk. Ga zo door en hou dit vast!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hil500 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, uitgebrerid assortiment. Ook telefonisch zjn ze goed te bereiken voor nadere, professionele uitleg.

Service
Weer de uitleg van de medwerkers waardoor ze zo hoog scoren.

Aanbeveling
Ik beveel Cameranu al regelmatig aan bij anderen.
Ze hebben concurrerende prijzen, vlotte verzending. Maar ook een bezoek aan de winkel in Urk is zeer de moeite waard!!

Extra toelichting
CameraNu.nl is een absolute aanrader voor iedereen die iets zoekt op het gebied van fotografie. Zeer deskundig personeel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Vader 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er overzichtelijk

Service
super, na telefoongesprek wist ik precies wat ik moest hebben

Assortiment
veel.

Aanbeveling
Aan iedereen.

Extra toelichting
Een snelle service in elk opzicht. Snel geleverd, zelfs na overleg een ander product onder de aandacht gebracht welke beter en goedkoper was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

visser102 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website met goede filter mogelijkheden

Service
snelle e-mail bevestiging na aankoop en snelle levering,ze doen wat ze beloven

Assortiment
ruim assortiment voor gunstige prijzen

Aanbeveling
ze zijn niet duur,leveren zeer snel en doen wat ze op de site beloven

Extra toelichting
Na 19.30 uur een Nikon lens besteld en heb die de volgende dag al geleverd gekregen.Kreeg binnen een paar minuten verscheidene e-mails binnen over de bestelling en betaling en om 23.00 uur een bevestiging dat het verstuurt is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Colijn 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
antwoord op een e-mail direct de volgende dag.

Assortiment
er is heel veel keus, en wat ik wilde kopen waren ze de eerste winkel met het product

Aanbeveling
netjes en snel geregeld, de spullen zijn er echt de volgende dag, en geen verzendkosten.

Extra toelichting
de nieuwe sigma 18-200 hier gekocht, de eerste winkel die hem had, maar alle beloften van betalen en de volgende dag in huis kloppen. een vraag over de e-mail werd ook de volgende dag geantwoord, en dat is netjes, jammer dat niet alle winkels zo werken, of een voordeel voor Cameranu.nl ik ga er nu van uit dat het in de winkel minstens net zo goed is, ik ga zeker een keer kijken, of op de koffie, dat hebben ze ook nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bliss Tamron 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen.

Service
Het is echt voor 23,59 bestellen morgen in huis.

Assortiment
Ruimen keus voor de Canon camera.

Aanbeveling
De snelle service ook als je een vraag hebt. Dan krijg snel antwoord.

Extra toelichting
Ik twee bestellingen gedaan bij Cameranu.nl, snel en zorgvuldig de volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hlkhlk 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
's avonds besteld, volgende dag 's middags thuis. super snel dus.

Extra toelichting
Zeer tevreden met het assortiment en de snelheid van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lowrider56 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een cameratas voor een spiegelreflexcamera en er was meer dan genoeg keuze in allerlei prijsklassen. Overzichtelijke site en goed informatie.

Service
Ze doen echt wat ze beloven. 's avonds laat besteld en volgende dag in huis.

Assortiment
Veel keuze in wat ik zocht.

Extra toelichting
Deze winkel zal ik zeker aanbevelen, ze doen wat ze op de site beloven en dat kun je helaas van veel winkels nog steeds niet zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab Schuurhuis 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website.
Voorraad indicatie.
Diverse betaling en verzend mogelijkheden.
Snelle verzending.

Assortiment
Ruime keuze in zowel merkgebonden als alternatieve artikelen en accessoires.

Aanbeveling
Goede service, grote keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDL63 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit mijn luie stoel kon ik een cameratas bestellen die in verschillende winkels nog niet leverbaar was. Makkelijk...

Assortiment
Assortiment is groter dan in de gemiddelde winkel.

Aanbeveling
Heb alleen maar positieve ervaring met deze webwinkel. Dus twijfel niet.... gewoon bestellen!!

Extra toelichting
Zeer snelle levering van een artikel dat bij div. winkels in Rotterdam en omgeving (nog) niet voorradig was. De volgende dag al binnen. Daar word een mens toch helemaal blij van??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barsingerhorn 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende site

Service
Goede telefonische informatie

Assortiment
Uitgebreid en verrassend hoog niveau. Veel op voorraad.

Aanbeveling
Uitstekende kwaliteit, prima geprijsd, snelle service.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eennaamdienogniemandheeft 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon. Easy as it gets.

Service
Alles snel en correct geleverd.

Assortiment
Meer dan ik in één even bekijken kon.

Extra toelichting
Ben op de site gekomen op aanraden van een bevriende fotograaf. Zeer tevreden over de wijze waarop cameranu.nl mijn bestelling heeft verwerkt. Online shoppen op zijn best.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hkoning47 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website overzichtelijk en makkelijk alles te vinden

Service
makkelijke betaling en binnen 2dagen afgeleverd

Assortiment
een ruim assortiment voor de liefhebber

Aanbeveling
gezien mijn ervaring aan iedereen aan te bevelen. Degelijk en betrouwbaar.

Extra toelichting
Zie bovenstaande bevindingenr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun Veldman 09-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mede door de zeer overzichtelijke opstelling in de winkel kun je snel en gemakkelijk een keuze doen. Als een product op de website als 'aanwezig' te boek staat, is binnen een minuut het product beschikbaar. Is het product niet zichtbaar aanwezig, dan wordt het in rap tempo uit het magazijn gehaald.

Service
Al jaren ben ik zeer te spreken over de service. Zowel voor als na de aankoop wordt er daadwerkelijk met je meegedacht. Bevalt een product niet, dan wordt er niet over gezeurd als je het terug komt brengen. Dit verstevigt duidelijk het vertrouwen in deze winkel.

Assortiment
Behalve camera's worden er tegenwoordig óók ( nacht )kijkers, telescopen en schuilhutten verkocht. Op de bovenverdieping is veel ruimte gereserveerd voor kleding, statieven en verlichtingsapparatuur. Een overvloed aan keuzes en mogelijkheden. Juist door de veelheid van artikelen is het gemakkelijk om je keuze te bepalen.

Aanbeveling
Het is bijzonder plezierig dat er in het noorden zo'n uitgebreide winkel te vinden is.

Extra toelichting
Kocht ik eerst alles bij Foto Konijnenberg, of bij Kamera-express, nú scheelt het de helft rijden om nét zoveel keuze te hebben tegen dezelfde voordelige prijzen. Je wordt vakkundig geholpen zonder dat je iets opgedrongen wordt. Er is haast geen 'nee' te koop wat betreft camera's, statieven, tassen, kleding, schuiltenten, kijkers en verlichtingsapparatuur. De winkel is absoluut een aanrader. Dit geldt óók voor de webshop. Die werkt adequaat, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans2214 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website, scherpe tarieven goede en snelle afhandeling

Service
een artikel (tas) viel te klein uit. wilde graag een grotere. Tas retourgestuurd; Snel een rekening gekregen voor het verschil met link naar paypal. Alleen het verschil betaald en de dag erna tas alweer thuis. Super geregeld en snel.

Assortiment
Alles wat ik zocht was er

Aanbeveling
zie onder service...zo hoort het!

Extra toelichting
Goede service en snel, goed verpakt alles helder en duidelijk. Snelle reactie vh servicecenter. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.L. Ouwendijk 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor oudere mensen is het zoeken naar speciale onderdelen wat moeilijk.

Service
Zoals het per ongeluk teveel bestelde afgehandeld werd ook
financieel keurig. Mijn complimenten.

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
manier van behandelen en afhandelen van de bestelling en de nacontrole er op.Super

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen ga zo door, ook als er klachten binnen komen direct tot een oplossing zien te komen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JW44 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb mijn aangekochte statief telefonisch bij de winkel langs gegaan nadat ik eerst on-line gezien had dat e.e.a. aanwezig was en mijn statief telefonisch besteld en die zelfde dag lag hij gereed om af te halen. Betaling bij het ophalen van mijn bestelling ging uitermate soepel met mijn betaalpas in de winkel.

Service
Tijd nog moeite werden gespaard om uitleg te geven en te adviseren. De adviezen waren helder. De gekochte lens voldoet boven verwachting.

Assortiment
mijn ervaring is dat het assortiment zeer uitgebreid is en er is voldoende keuze binnen de productgroep.

Aanbeveling
ik zou een ieder verwijzen naar CameraNU.nl.

Extra toelichting
Ik heb reeds eerder bij CameraNU.nl gekocht. Iedere keer ben ik het gaan ophalen in de winkel in Urk. De wijze van benadering is steeds zeer vriendelijk en professioneel. De voorlichting kan volgens mij niet beter. Omruilen binnen de gestelde termijn is geen probleem. Een top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.A. Berkelaar 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de site is lekker overzichtelijk en goed leesbaar, geen onzindingen die je tijd kosten voor niets

Service
levering op tijd en correct, handige retourbon bijgesloten, betalen gaat supereenvoudig

Assortiment
ruime keuze in het voorwerp dat ik wilde kopen, en makkelijk je keuze te maken

Aanbeveling
mijn eerste ervaring met cameranu was heel prettig, kan dit adres aanbevelen

Extra toelichting
Ik denk dat veel kopers met plezier in deze shop kunnen winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AJvdKolk 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit luie stoel goed winkelen

Service
Altijd snelle levering of bericht. Betrouwbaar.

Assortiment
Heeft wat fotograaf nodig heeft.

Aanbeveling
Alleen positieve ervaring dus waarom niet aanbevelen?

Extra toelichting
Gewoon omdat whatyouseeiswhatyouget!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pol358 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke en zeer duidelijke site. Betaling verliep snel en goed

Service
Ik had vooraf al wat info gehaald via de telefoon. Ik werd netjes,correct en duidelijk te woord gestaan. De bezorging van de bestelde items was zeer snel. Ook de e-mails met bevestigingen waren duidelijk en correct.

Assortiment
Zeer groot assortiment. Prijs kwaliteit is zeer goed.

Extra toelichting
Op mijn verjaardag bleek dat één van mijn gasten al bij u in de winkel was geweest en ook online al had besteld. Ook hij was zeer tevreden. Zo zie je maar weer; mondreclame is zeer belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam van Koert 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super heldere webshop en goede prijzen

Service
Direkt een bevestigingsmail en mail wanneer de verzending kwam

Assortiment
Je kunt hier echt alles vinden

Aanbeveling
Direkt!!

Extra toelichting
Fijne webshop meerdere keren al wat besteld komen zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk van Mourik 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke productomschrijving vergemakkelijkt de keuze

Service
20:00 s avonds besteld, de volgende dag al in huis

Assortiment
Ik zocht een hoodie van Lenscoat voor mijn ef 300 en Camera nu leek de enige die het ding kon leveren, buiten Lenscoat zelf dan, maar dan moet het helemaal uit de VS komen.

Aanbeveling
Tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANEMO-ONE 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede Webshop.

Service
Geen idee maar lijkt me goed ;)

Assortiment
Dikke Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iphigenia 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, producten makkelijk vindbaar.

Service
De betaling is makkelijk en snelle levering.

Assortiment
Uitgebreid assotiment, goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad Griffioen 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk beeld van je aankoop zonder de deur uit te hoeven

Service
Om 4uur besteld en een dag later in huis.

Assortiment
Meeste Camera's aanwezig die mij bekend zijn.

Aanbeveling
Ik heb geen negatieve opmerking.

Extra toelichting
Wat je verwacht wordt waar gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tr. 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
rustig thuis keuze van product op een overzichtelijke site kunnen maken.
genoeg keuze in betaling.
standaard invulgegevens.
vlugge afhandeling en levering

Service
Die 2 % kosten bij credit card viel tegen.
voor de rest was alles correct.

Assortiment
Geweldig assortiment in de productgroep die ik zocht. Was heel makkelijk en overzichtelijk te vinden wat ik zocht. de Prijs is zeker concurrerend, heb alles wat ik zocht gevonden.

Extra toelichting
ben zeer tevreden, zal zeker mijn andere aankopen bij cameranu.nl doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

phoenix777 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Had al een keer eerder besteld bij deze winkel, geweldige fotozaak met echt een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Meindertsma 08-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden met goede en gratis parkeergelegenheid. Nette en overzichtelijke zaak met rangschikking per merk.

Service
Prima service, er was een specialist aanwezig voor het merk camera dat ik zocht, die zeer goede voorlichting gaf

Assortiment
Alle merken en toestellen en accesoires die mijn interesse hebben zijn aanwezig.

Aanbeveling
Prima adres om je even volledig te richten op fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anonymous1 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede telefonische service, snelle en goede levering van het product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w.konijnenberg 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtlijke website

Service
snel en correct

Assortiment
aangenaam verrast

Aanbeveling
aan ieder aan te bevelen, safe en vertrouwd

Extra toelichting
aangenaam verrast over zeer snelle en correcte levering, het voelt vertrouwd en safe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ritger 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
12 uur na de bestelling al bezorgt!

Assortiment
Gewoon goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MinkeD 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
WEbsite is heel duidelijk

Service
Zowel in de winkel als telefonisch geweldige service

Aanbeveling
Al jaren beveel ik CameraNU aan vanwege de service en goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

radeblaauw 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site werkt makkelijk en is overzichtelijk

Service
Snel antwoord op vragen via email, snelle verzending van bestelde producten.

Assortiment
Ruim assortiment, vriendelijke prijzen

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen!

Extra toelichting
Snel antwoord op vragen via mail/site, snelle verzending, verzendkosten vallen mee, prima product ontvangen!! Zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.dalhoeven 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk zoeken en snel bestellen.

Service
onverwacht snel bezorgt.

Assortiment
juiste keuze goed aanbod

Aanbeveling
razend snelle en betrouwbare bestelling.
zal dit meerdere mensen aanraden.

Extra toelichting
snel en betrouwbare bestelling ruime keuze makkelijke betalings regeling binnen 13 uur thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne Kuipers 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel online bestellen, in enkele simpele stappen! Heldere communicatie!

Service
Direct bevestigings e-mails en altijd op de hoogte van de status van de bestelling!

Assortiment
Eigen hebben ze altijd precies wat ik zoek. Het is nog niet voorgekomen dat ik iets niet kon vinden! Heel uitgebreid dus!

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan!

Extra toelichting
Top online winkel, ben enorm tevreden. Ga hier vaker mijn spullen kopen, en hoop zo mezelf verder te ontwikkelen in de bruidsfotografie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Lensink 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

André Bouterse 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Eenvoudige bestelling

Assortiment
Genoeg aanbod als het om sensorreiniging gaat

Aanbeveling
ja, waarom niet

Extra toelichting
NIet te duur, snel besteld, snel thuisbezorgd

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

B. Duffhues 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk besteld via website

Service
via mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling
vlotte levering

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij Nuijten 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mijn verrekijker had een mankement.
Ik kon deze gratis terugsturen en kreeg een ander exemplaar.

Aanbeveling
Als er iets mis is kun je eenvoudig bellen, je probleem voorleggen en je wordt perfect en snel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews