cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

X-Noize event photography 02-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop met zeer uitgebreid assortiment.

Makkelijk bereikbare showroom, ruim opgezet.

Service
Nemen echt de tijd voor je, voor zowel grote als kleine aankopen.

Hebben zeer goede kennis van zaken.
En eerlijke gedegen adviezen.

Zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Eigenlijk al vele jaren klant bij Cameranu. Bij elk bezoek weer neemt men zeer uitgebreid de tijd voor je om je van goed advies en uitleg te voorzien. Dit levert begrijpelijkerwijs soms wat langere wachttijd voor je aan de beurt bent in beslag. Deze tijd is goed te vullen met lekker rond kijken in de showroom of even lekker zitten in de koffie corner met een kop koffie tot je aan de beurt bent. Geen opdringerige verkoop of lopende band werk, maar een eerlijk en gedegen advies zoals je mag verwachten. Erg vriendelijk behulpzaam personeel. Goede service afdeling en een uitstekende snel werkende webshop. Zeer scherp geprijsd. Al jaren tevreden klant hier. Ik raad Cameranu dan ook aan iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bezuijen 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Zeer vlotte afhandeling

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Goede service snelle afhandeling en goede garantievoorwaarden

Extra toelichting
Lijkt mij gezien bovenstaande niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramvR 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces en je kunt aangeven welke opties je wel of niet erbij wil aanschaffen.

Service
Bestelde producten snel en goed vanuit verzendadres naar geadresseerde.

Assortiment
Uitgebreid en er wordt goed uitgelegd of iets wel of niet bij je camera past

Aanbeveling
Goede en betrouwbare service.

Extra toelichting
Op alle fronten een goede (web)winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabel23 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima service als altijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben de Vries 02-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
De website laadt snel en werkt goed. De knoppen zitten waar ze moeten horen, zonder overbodige functies.

Cameranu.nl zou een 9 krijgen als de website responsive was, dit is helaas niet het geval.

Service
Na het leveren van een foutief product werd ik snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Na een paar dagen heb ik een nieuw product toegestuurd gekregen.

Assortiment
Voor zover ik kan zien heeft Cameranu.nl een breed assortiment.

Aanbeveling
Ik geef alleen advies over een product, niet waar ze iets kunnen kopen.

Extra toelichting
Ondanks het leveren van een foutief product heb ik tot dusver geen slechte ervaring met Cameranu.nl gehad. De service is goed (geen lange wachtrij voor de klantenservice) en prima kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Steijntjes 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele bestelmethode en makkelijke afronding. Makkelijk menu en niet rommelig met flikkerende aanbiedingen en andere toestanden op het scherm.

Service
Geweldig snelle reactie bij vragen via e-mail. Eventuele vertraging bij het bezorgen van pakket worden tijdig via de mail doorgegeven al waren mijn pakketten altijd op tijd ondanks de mail van eventuele vertagiging.

Assortiment
Wat wil je hebben? Ze hebben het hier!!

Aanbeveling
Zeer goede prijs/ kwaliteit en service verhouding.
Bij vragen kun je daar ook weer terecht en trekken ze niet de neus op of moet je lang wachten op antwoord. Tot nu toe heel erg goed.

Extra toelichting
Dit is het voorbeeld hoe een webshop hoort te functioneren. Ik koop regelmatig artikelen op internet en ben over deze zaak zeer tevreden. Geen geneuzel, snel bestelsysteem, goede informatie/ feedback omtrent de bestelling via mail, goed overzicht wanneer het pakket geleverd wordt door de track and trace mail en snelle levering 1 a 2 dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.F.Vlaar 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoals de meeste webwinkels: Lekker makkelijk thuiswinkelen!

Service
Uitstekend

Assortiment
Kan altijd nog beter.......

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen, Nixmismee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk oortgijs 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
product eenvoudig te vnden

Service
levering binnen gestelde termijn

Assortiment
voldoende keuzemogelijkheden

Aanbeveling
volgens verwachting geleverd.

Extra toelichting
Hoef er verder geen woord aan te besteden: in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dirk2300 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudige bestelsite

Service
correcte en snelle correspondentie

Assortiment
ruim assortiment, ook boddy's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K Brink 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en vanuit de luie stoel

Service
perfect te volgen

Assortiment
tot nu alles gevonden wat ik nodig hrb en ruim assortiment

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sabona 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
bezoek aan de winkel, dicht bij huis

Service
vriendelijk en deskundig

Assortiment
te veel om op te noemen

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
geweldige service, zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

patty weber 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
is een makkelijke en duidelijke manier van online winkelen

Service
zelfs met de feestdagen heb je je bestelling dag erna binnen echt een super service

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
is veel verkrijgbaar goede prijskwaliteit en goede levering ook met de feestdagen

Extra toelichting
super service en overzichtelijke site met goede prijskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob1956 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website en bijna intuïtieve navigatie

Service
een dag voor Kerstmis besteld en een dag na Kerstmis werd het afgeleverd. Super!

Assortiment
dit heeft amper motivering nodig. het assortiment voldeed aan mijn verwachtingen.

Aanbeveling
veel keuze, makkelijk on-line winkelen en snelle levering

Extra toelichting
gewoon goed en snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andreas 1949 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vlak voor de kerstdagen besteld, de belofte was de volgende dag in huis en dat gebeurde prompt, ondanks de kerstdrukte. Niks op aan te merken. Top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E Verhoef 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik heb al meerdere malen iets besteld bij CameraNu en ben altijd zeer tevreden geweest met de afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra2014 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede info over verzendtermijn. Snel geleverd.

Assortiment
Groot aanbod, concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ymarnette 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling snel geplaatst, snel in huis.

Aanbeveling
Duidelijke site, snel in huis. Fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

titel81 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar. Alles op het gebied van foto en film in één huis.

Service
Deskundig personeel die alle tijd voor je nemen. Naar je wensen luisteren en goed advies geven. De camera Canon EOS 700D DSLR + 18-135 mm die ik op het oog had is uitgebreid gedemonstreerd. Nu ben ik erg blij met camera die ik heb gekocht en aan mijn verwachtingen voldoet.

Assortiment
In de winkel een groot overzicht van veel apparatuur en aanverwante artikelen. Een genot om er eens rond te kijken.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring kan ik iedereen aanraden daar eens te gaan kijken.

Extra toelichting
Een te vreden mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. S 02-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website.

Service
Veel kennis en vooral telefonisch wordt je goed geholpen. Via de mail krijg je vaak een wat minder kundig antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kniepser 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries K 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb een Wacom tablet besteld. Het product was snel gevonden via de zoekfunctie van de website. De bestelling was snel geplaatst en dezelfde dag nog verzonden.

Service
Ik had met de tablet een draadloze kit meebesteld. Achteraf bleek deze al inbegrepen te zijn bij mijn model. Na een mailtje snel reactie gekregen. De website is gelijk aangepast om toekomstige vergissingen te verkomen. Ik kan het artikel kosteloos terugsturen. Ivm de feestdagen nog geen reactie of geld ontvangen, maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed komt. Contact met de klantenservice was in ieder geval snel en netjes.

Assortiment
Ruime keuze is tot nu toe mijn ervaring en daardoor al meerdere aankopen hier gedaan.

Aanbeveling
Prima webshop met gunstige prijzen en nette afhandeling van bestellingen en mailtjes.

Extra toelichting
Prima webshop met gunstige prijzen en nette afhandeling van bestellingen en mailtjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Powerreserve 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en uitgebreide website.

Service
Snel geleverd en alle bevstigingen netjes per mail ontvangen.

Assortiment
Zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques1962 01-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen. Uitgebreide info betreffende voorwaarden bestellen en leveren.

Service
Snelle levering, duidelijke info. Goede voorwaarden.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, veel soorten producten. Grote keuze merken.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, groot assortiment snelle levering, duidelijke voorwaarden.

Extra toelichting
Scherpe prijzen, groot assortiment snelle levering, duidelijke voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

david p 01-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige site

Service
Had mijn product de volgende dag binnen netjes verpakt alles

Assortiment
Ruime selectie aan producten en merken

Aanbeveling
Zeker als de prijzen zo blijven.

Extra toelichting
Goede service, ruim assortiment redeliik scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbertds 01-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Producten kunnen makkelijk gevonden worden op de overzichtelijke website van CameraNU. Daarnaast is een bestelling plaatsen ook erg makkelijk en snel.

Service
Maandag voor kerst een bestelling geplaatst tegen de avond, de volgende dag (dag voor kerst) de bestelling al binnen net na de middag!
Nadat ik eens een tijdje in de wacht had gestaan voor een vraag via de telefoon heb ik besloten een mailtje te sturen. Hierop ook snel een korte maar duidelijke reactie gehad.

Assortiment
Was op zoek naar een specifiek snelkoppelingsplaatje om mijn camera aan mijn statief te kunnen bevestigen. CameraNU was een van de weinige winkels die het plaatje in hun assortiment hadden. Daarnaast was deze ook nog eens het goedkoopste van alle aanbieders.

Aanbeveling
Goede winkel met een mooi assortiment en vaak aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M63arianne 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle handelingen om een koop te doen verliepen vrij gemakkelijk

Assortiment
Keuze uit vele camera's en kleuren.

Aanbeveling
Een 10 is voor...de meester!

Extra toelichting
Geen gedoe gehad. Ik ben door mijn dochter geattendeerd op camera.nl. Alles is prima gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john en tinie 01-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed toegankelijke site. Het product wat je zoekt is gemakkelijk te vinden en voorzien van een duidelijke uitleg.

Service
Na een keuze te hebben gemaakt naar de winkel gereden. Mijn keuze duidelijk gemaakt maar na advies van de verkoper toch een andere keuze gemaakt. Het was de tweede keer dat ik een aankoop deed en ik vind de kennis en de manier van verkopen zeer prettig. Er wordt je niets aangepraat.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Je kunt er volgens mij alles vinden voor de amateur en de professional.
Ook de prijzen zijn zeer scherp.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel al een paar keer aangeprezen bij collega,s en vrienden.

Extra toelichting
Ik vind het een zeer fijne site en mag daarnaast graag in de winkel rondlopen. De koffie staat altijd klaar. Er zijn veel camera,s uitgestald die je gewoon kunt vasthouden. Dit met de goede en vriendelijke houding van de verkopers maken dat je graag terug komt voor een volgende aankoop of gewoon even rondkijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Kersten 01-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van der Torren 31-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf de bank heerlijk door het assortiment heen bladeren. Duidelijke site en alles prima te vinden. Bij diverse producten ook meteen voorstellen voor bijpassende accessoires.

Service
In de winkel te Urk uiteindelijk de via de site bekeken producten gekocht. Eerst lekker rustig rondkijken, heerlijk bakje koffie en een koekje en vervolgens een nieuwe Canon Eos 700D gekocht en nog wat kleine andere dingen. De verkoper nam rustig alle tijd voor ons en adviseerde ons prima.

Assortiment
Zeer uitgebreide en volledig assortiment van alles op het gebied van (professionele) fotografie. Duidelijke en vaak volledige omschrijvingen.

Aanbeveling
De mensen die hier werken hebben kennis van zaken, de winkel ziet er netjes uit en je wordt goed geholpen. Via de site is het al heel makkelijk om dingen te bekijken en eventueel te kopen. Omdat Urk vlak bij is lekker naar de winkel toe gaan om op je gemak alles eens rustig te bekijken en te proberen.
En ook nog eens voor een prima prijs.
Dus of je nu in het uiterste zuidelijke puntje of het uiterst noordelijke puntje van Nederland woont, ik raad jullie CamaraNu.nl van harte aan.

Extra toelichting
We zijn weer begonnen met een oude liefde: fotografie. Om mijn oude analoge Canon EOS 50E eindelijk te vervangen voor een digitaal exemplaar verschillende toestellen vergeleken. Vanwege mijn 'oude' EF lenzen uiteindelijk gekozen voor Canon. Als opnieuw startende beginner uiteindelijk gekozen voor de Canon EOS 700D hoewel ook de 70D hoog op mijn lijstje stond. Onze vorige compact camera ook bij CameraNu.nl gekocht dus ik wist reeds dat ze prima service leveren. Ook nu was de prijs netjes en de service de winkel uitstekend. CameraNu.nl is een aanrader voor zowel de beginnende fotograaf, de vakantiefotograaf als de professionele fotograaf....en iedereen er tussen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.C. van Dijk 31-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende website

Service
Goede ervaring met de service dienst m.b.t. een recent aangekocht artikel dat niet functioneerde.
Zonder pardon een alternatief gekregen.

Assortiment
Alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
Zie bovenstaand commentaar

Extra toelichting
CameraNu heeft deskundig personeel die goed en vooral ook klantvriendelijk adviseert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan vos 5203 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het product van cokin
is nergens zo duidelijk te vinden

Service
nabestelling gelijk behandeld

Assortiment
zeer ruim mijn compliment

Aanbeveling
zeer netjes en snel behandeld

Extra toelichting
ik ben blij dat ik me cokin filters weer kan gebruiken naar jaren in een wordt geweldig. vriendelijke groeten jan vos

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dagoe 31-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat erg makkelijk op de site van CameraNu. Alles wijst zich vanzelf uit.

Service
Levertijd is perfect en wordt geleverd binnen aangeven tijd.

Assortiment
Tot nu alles wat ik nodig had kunnen vinden bij CameraNu. En daarbij ook nog op voorraad tegen zeer redelijke prijzen.

Aanbeveling
Heb op dit moment geen redenen om hier geen 10 te geven.

Extra toelichting
Heb tot nu toe zeer goede ervaringen met CameraNu. Ik heb een aantal maanden geleden een Sigma lens gekocht die achteraf toch niet zo goed beviel. Na contact met CameraNu kon ik de lens retour sturen en heb toen het volledige aankoopbedrag teruggekregen zonder moeilijk gedoe. Kijk dat vind ik een goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schorpioen11 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel alles besteld via de web shop en de volgende dag in huis

Service
Verkeerde accessoires besteld. Een telefoontje en het was geregeld. Kon gelijk omgeruild worden voor de juiste accessoires.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid. En kom je dan in de winkel zie ook hoe uitgebreid het daar is.

Aanbeveling
Na de ervaring die ik heb gehad bij deze 1ste aankoop zal ik cameranu.nl zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Na mijn 1ste aankoop bij cameranu.nl en de perfecte klantenservice bij het omruilen van een verkeerd besteld accessoir zal ik zeker cameranu.nl adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor en Niels 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Relatief dichtbij, zowel webwinkel als gewone winkel

Service
Retourservice met antwoordnummer.

Assortiment
Voor ons hebben jullie voldoende

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piepken 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijke bestelprocedure, helder prijsbeleid.

Service
Zelfs net voor kerst doet Camaranu.nl wat ze beloven, binnen 24 uur leveren na betaling!

Assortiment
Ze hebben niet "alles" in het assortiment, hoeft ook niet, wel datgene wat ik zocht.

Aanbeveling
Duidelijke website, gemakkelijke bestelprocedure, helder prijsbeleid.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gerben801 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld, snel geleverd!

Assortiment
Ze hebben precies wat ik zocht..en ook nog eens tegen de beste prijs! :)

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering, duidelijke website, goede communicatie. Meer verwacht ik niet van een website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tdhoogh 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was eenvoudig te vinden in de webshop en binnen 2 minuten klaar met bestellen.

Service
Persoonlijk geen contact gehad, maar op de dag voor kerst bestellen en net voor kerstavond geleverd krijgen had ik echt niet verwacht. Bovenverwachting perfecte service m.b.t. De levering.

Assortiment
Ik zocht een DVMini reinigingstape. Door de verouderde techniek zijn deze maar lastig te vinden. Ook online. CameraNu had ze echter gewoon op voorraad liggen en was direct vindbaar via de webshop.

Aanbeveling
Gewoon goede ervaring.

Extra toelichting
Een goed overzichtelijk en breed assortiment op gebied van foto/ video. Daarnaast is de mogelijkheid om tot s'avonds laat nog te bestellen voor verzending dezelfde dag helemaal perfect. De levering vondt ik echt snel, ook net voor de kerst! Al met al zeker een goede ervaring, een wiel die ik de volgende keer nogmaals zal raadplegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e-buyers 31-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is makkelijk om objectieven te vinden, ook voor minder vaak gebruikte camera's. Eenvoudig te selecteren op merk camera, merk lens en soort lens.

Assortiment
Ruime voorraad. Het door mij gezochte product was hier tegen de laagste prijs op voorraad.

Aanbeveling
Top winkel. Ook voor de accesoires die gevonden kunnen worden bij een objectief (zoals zonnekap en filters).

Extra toelichting
Top product. Zelfs in de dagen vlak voor kerst de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Limburgse 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Reezigt 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede site, mooie producten

Service
snel besteld en snel geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
wij bevelen Camera.nu aan iedereen aan!!

Extra toelichting
supergoede site, snelle levering en mooie producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekstra1 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther Swaager 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is gemakkelijk te vinden

Service
snelle bezorging

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
makkelijk om te shoppen

Extra toelichting
Ik vond meteen wat ik zocht. en de verzending was zeer snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manoi 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website, makkelijk en duidelijk.

Service
Zeer snelle service. Zondag besteld en dinsdag ontvangen! Helemaal precies op tijd en voor kerst onder de boom! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cieltje2013 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel is erg makkelijk te vinden nog geen 5 min. van de snelweg. gratis koffie/thee en er is een kinderhoek.

Service
Ik werd er erg netjes en correct geholpen. Ze hadden op al mijn vragen een antwoord.

Assortiment
Ze hebben echt van alles!! en het is erg overzichtelijk en de meeste camera's kan je ook proberen. Dit is erg fijn, als je er nog niet uit bent qua type of merk.

Extra toelichting
Dit is een winkel die echt de moeite waard is om naar binnen te lopen als je op zoek bent naar een nieuwe camera of ass. Maar als je advies wil zou ik door de weeks aangaan en niet in het weekend i.v.m. de drukte.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RZ80 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken ging snel. Er waren weinig handelingen voor nodig om tot de juiste bestelling te komen.

Service
Bestelling ging snel en soepel. Service heb ik eigenlijk niet mee te maken gehad. Wat me wel opviel: direct nadat ik mijn lens had besteld, stond hij als niet meer voorradig op de site. Voorraad wordt dus direct bijgewerkt! Dat heb ik wel eens anders meegemaakt...

Assortiment
Ziet er compleet uit. Ik ga zeker weer hier kijken als ik iets nodig heb.

Aanbeveling
Ik heb een goede ervaring en heb ook het idee dat ik andere accessoires voor mijn camera hier kan vinden.

Extra toelichting
Niets dan lof voor die ene bestelling die ik heb geplaatst. Snel besteld, snel binnen. En dat vlak voor de Kerstdagen. Ik heb ook het gevoel dat als er iets niet goed is met mijn product, ik dit zonder veel poespas goed terug kan sturen. Dat wat het bedrijf via de website uitstraalt (betrouwbaarheid) maken ze wat mij betreft (vooralsnog) waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JesperS 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed opgezette site, waar dingen gemakkelijk te vinden zijn

Service
Echt fantastisch! Van mijn bestelde batterijen voor een Canon spiegelreflex was er 1 niet meer op voorraad, dat ik in eerste instantie niet door had. Om 8 uur ´s avonds besteld en diezelfde avond nog gebeld, dat er eentje niet meer aanwezig was. Maar ze zouden dat, wat ze op voorraad hadden wel opsturen.

Assortiment
Ruime keuze en relatief goedkoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canonruud 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Niet beter of slechter dan andere webwinkels. Prima in orde.

Service
Vlotte levering. Vandaag besteld was inderdaad morgen in huis.

Assortiment
Alles wat je redelijkerwijs nodig hebt is op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel en betrouwbare levering.

Extra toelichting
Zorgeloos kopen. Levering is snel, zoals beloofd. Goed assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nicolaas53 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het product is gemakkelijk te vinden. Met uitleg over het product.

Service
Ik ben naar de winkel in Urk gegaan en werd daar zeer deskundig geholpen.

Assortiment
Heerlijk zo'n winkel. Veel keus en de mogelijkheid om je product te testen.

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel met heel veel keus en waar je heel plezierig wordt geholpen.

Extra toelichting
Goede winkel. Voor mijn volgende aankoop ga ik hier weer naar toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinvdbeek 30-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j boeijkens 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website heel duidelijk

Service
bestelling zeer gemakkelijk aflevering snel

Aanbeveling
doordat het allemaal gemakkelijk en goed is zou ik het iedereen aanbevelen om te bestellen

Extra toelichting
zeer gemakkelijk lage drempel snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews