cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Margje14 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede makkelijke website en goed bereikbaar bedrijf

Service
Vriendekijke mensen en ter zake kundig

Assortiment
Goede keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Ja, prima bedrijf!

Extra toelichting
Vlotte afhandeling. Ik heb mijn product afgehaald. Vriendelijk personeel en goede adviezen. Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rvdblink 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gevonden nadat ik een zoekterm heb ik ingevuld

Service
Retourproces werkt fantastisch

Assortiment
Als je weet wat je wilt hebben grijp je zelden mis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HH1946 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
klikken, kiezen, klaar

Service
Vandaag besteld, morgen binnen

Assortiment
veel voor weinig

Aanbeveling
tja, wat kan ik er nog meer van zeggen, zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanne Homma 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker overzichtelijk en snelle afhandeling.

Service
Alles werd snel en zonder problemen afgehandeld. Goede betalingsmogelijkheden

Aanbeveling
Goede prijs stelling (Eén van de goedkoopste) incl. een kleine extra gadget (mini statief)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fotojem 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Groot assortiment, goede site, redelijke prijzen, snelle levering. Zoals je dat graag ziet dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

arrogantworms 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed en duidelijk.

Service
Goed en snel bereikbaar en snelle reactie bij opmerking over een geleverd Stylus pennetje wat niet goed funtioneerde. Probleem loos en snel omgeruild voor ander exemplaar, waarvoor hulde!

Assortiment
Gewoon een goed en groot assortiment.

Aanbeveling
Al verschillende malen bestellingen gedaan en altijd tot volle tevredenheid.

Extra toelichting
Ja er valt weinig verder te motiveren. Het probleempje wat ik had bij een Stylus pennetje dat niet lekker functioneerde werd probleemloos en snel opgelost. Ik had de verpakking niet meer maar kon het probleemloos en op kosten van Cameranu.nl terugzenden. Zeer snel kreeg ik een ander pennetje geleverd. Prima service...waarvoor hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DSteenstra 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site werkt overzichtelijk en snel.
Bestellen gaat goed, en het afhalen aan de balie is voor mij praktisch omdat ik niet ver woon.

Service
Het personeel in de winkel is zeer bereid te helpen bij vragen, en neemt echt de tijd voor je. Men heeft verstand van zaken en denkt mee over wat je echt nodig hebt.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen hebben ze een groot assortiment. Het is mij nog niet voorgekomen dat ze iets niet hadden. Zo zocht ik laatst een rugzak en is het fijn als je even rustig kan kijken en vergelijken. CameraNU heeft een hele muur vol hangen met alle soorten en maten.

Aanbeveling
Ik vind 't een leuke winkel, personeel is vriendelijk, en ik zou het zeker dus aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos E. 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handig en overzichtelijke site zonder moeilijke knoppen en vreemde navigatie

Aanbeveling
Goed assortiment met mooie keuzes en handige aanbevelingen. Ook goed geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JOM51 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder site, artikel makkelijk te vinden en vergelijken

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Veel tassen en alle kleuren beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saar58 19-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van uit je luie stoel bestellen, duidelijke website.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Duidelijke website, snelle levering en gunstige prijzen

Extra toelichting
Duidelijke website, snelle levering en gunstige prijzen en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan545 19-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Happy WIFI kaart koper 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Niet gekeken naar t assortiment. Wat ik nodig had, was op voorraad. Dus een dikke voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Saskia Janssen-Braakman 19-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
jammer dat er bij betaling met PayPal/credit card zoveel % bovenop de prijs komt.

Service
bij vragen wordt je altijd prima geholpen.

Assortiment
De mooiste spullen voor onze nikon camera's zijn er te krijgen :-)

Aanbeveling
snel geleverd, prima service

Extra toelichting
prima webwinkel. nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos Lieve S. 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn goed te vinden en de hele site is logisch ingedeeld. Toch zou er nog wat veranderd aan kunnen worden, zodat het bestellen en vinden van een product nog makkelijker gaat. Bijvoorbeeld door op de voorpagina producten te plaatsen die veel hits hebben of veel verkocht worden.

Service
Hele snelle bezorging van mijn product. De bestelling was goed verpakt. Misschien wel wat te goed. Er zou iets meer aan het milieu gedacht kunnen worden. Kleine bestellingen in kleine verpakkingen?
De gratis tas was ook leuk om te krijgen.

Assortiment
Erg uitgebreid.

Aanbeveling
Prima ervaring tot nu toe. Geen op-/aanmerkingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Stöver 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk assortiment en goed benaderbaar. Er worden goede alternatieven en accessoires aangeboden.

Service
de optie om via PostNl aangetekend je zending te ontvangen zou ik schrappen. Hier kan cameranu niets aan doen, maar dienstverlening van PostNl is ernstig onder de maat. Je verheugd je op alles wat van cameranu komt,maar plezier wordt door PostNl teniet gedaan.

Assortiment
voor aanschaf uitgebreid geörienteerd en andere websites bekeken. Bij Cameranu meest complete en heldere aanbod met de mogelijkheid om te vergelijken

Aanbeveling
zeker cameranu raadplegen, voordat je tot aanschaf overgaat. Geen mooie voorstelling van zaken, maar objectieve heldere informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

yakketoetel 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Bewust op zoek naar een artikel. Hier laagst geprijsd.

Aanbeveling
Behoefte geen toelichting.

Extra toelichting
Bestelling eenvoudig geplaatst, bevestiging en status via e-mails. Snelle levering, goed verpakt en scherp geprijsd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lowie60 18-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Helder en overzichtelijk

Service
Bestelde artikel was tijdelijk uitverkocht, maar moest er zelf voor bellen naar de status. Wel gelijk goede actie ondernomen door de medewerkster en artikel werd direct afgestuurd.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ietjee 18-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webwinkel zeer duidelijk, vergelijkingen makkelijk te maken. Gunstige prijzen. Ophalen in de winkel mogelijk. Winkel goed bereikbaar, alle camera's, lenzen etc. te bekijken en zelfs te proberen.

Service
Uitstekende service, geduldige uitleg op maat, er wordt niets 'aangesmeerd'. Snelle levertijden, ophalen id winkel mogelijk. Zelf geen een ervaring met evt. retour.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment voor beginner, (gevorderde) hobbyist en professional. Zeer gunstige prijzen t.o. concurrenten, maar geen vermelding van laagste prijs garantie.

Aanbeveling
Vanwege bovengenoemde argumenten beveel ik deze winkel én webwinkel al enige tijd aan.

Extra toelichting
Al enkele jaren een aanrader voor ieder die iets zoekt op gebied van fotografie en/of verrekijkers etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerrold 18-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Was op zoek naar een m42 naar e-mount lens adapter, na het invoeren van m42 en e-mount in de zoekbalk kwam ik direct op het juiste product uit.

Service
Snelle afhandeling, voor 22.00 besteld en de volgende dag in huis!

Assortiment
Geef ik nog geen tien omdat ik niet bekend ben met het gehele assortiment van Cameranu, echter was het aanbod, van het product waar ik naar op zoek was, in orde.

Extra toelichting
Makkelijke site om doorheen te navigeren, zoals eerder aangegeven was ik op zoek naar een M42 naar E-Mount adapter, deze had ik binnen enkele minuten gevonden en de volgende dag direct binnen. Puike snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Groot 18-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voldoende producten om te zien en te testen. Ook hulp en uitleg van personeel.

Service
zie boven. Gewoon goed.

Assortiment
Voldoende producten te zien en te testen.

Extra toelichting
Ben vooral heel tevreden, dat ik langs kwam met het idee om een systeemcamera te kopen, had al 2 keuzes, maar tijdens het gesprek met iemand van camera.nu werd ik op andere gedachten gebracht. Niet om iets anders of duurder te kopen, maar omdat mijn reden en voorkeur naar een ander product wezen en hij het z'n plicht vond om mij hierop te wijzen. Zonder aandringen liet men mij nadenken en zelf beslissen. Kortom, niet pushen om mij in ieder geval iets te laten kopen. Had ook weg kunnen gaan zonder aankoop. Dat gevoel van werken spreekt mij aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneklik 18-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering en goed verpakt!

Assortiment
Er is echt heel veel keuze.

Aanbeveling
Ik heb deze webshop ervaren als heel goed, zou het dus zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adejuitd 18-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit mijn luie stoel bestellen en laten bezorgen op mijn werkadres, ideaal.

Service
Zeer snelle, nette levering. Goed verpakt, geen beschadigde verpakking. Geen 10 omdat ik niet kan beoordelen hoe de service is bij evt beschadigd of defect apparaat.

Assortiment
Heel veel keuze voor een goeie prijs!

Extra toelichting
Vond hier het toestal wat ik zocht voor bijna de beste prijs. De goede beoordelingen trokken me over de streep en de goede beoordelingen zijn wat mij betreft terecht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wembly 18-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk en snel te bestellen.

Service
Indien op voorraad alles supersnel in huis.

Assortiment
Van de artikelen die ik nodig had was het assortiment prima.

Aanbeveling
Voordeliger als die lokale fotoshops en je hoeft er niet meer voor op pad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

I. Leijen 18-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en bij vragen mailen of bellen en je krijgt direct antwoord.

Service
Mijn bestelling moest naar Spanje verzonden worden. Toen UPS er een potje van maakte,
Heeft CameraNu actie ondernomen en is het pakketje toch op tijd aangekomen.

Assortiment
Wat ik nodig heb is er.

Extra toelichting
Ook gezien eerdere ervaringen een prima bedrijf om klant bij te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 37 18-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel duidelijk kunt alles goed vinden.
De produkten zijn duidelijk je weet wat je koopt.

Service
Het personeel neemt de tijd voor je. Ze leggen alles duidelijk uit. En zorgen er voor dat je met het goede materiaal naar huis gaat. En je betaald ook nog niet te veel. Heerlijk
Ik ben blij dat hier naar toe ben gegaan en ik kom zeker terug.

Assortiment
Je kunt er echt van alles kopen. En niet duur.
En als je iets niet kunt vinden, het personeel hebt u graag.

Aanbeveling
Het is een super winkel, een leuke winkel ook als je nog geen verstand hebt van fotografie en je moet alles nog leren Het personeel wil je alles uitleggen.
Ik ben heel blij dat ik hier naar toe ben gegaan, ondanks dat ik een heel eind moet rijden.

Extra toelichting
Ik heb nu sinds een paar weken een Nikon D7000 en ik ben er zeer tevreden over. Het is vrij gemakkelijk camera. Je kunt je hem gemakkelijk gebruiken voor je kinderen en de camera is snel voor b.v. dieren of sport. Maar ook voor portret eigenlijk teveel om op te noemen. Ook voor een instapper is het een super camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard uit Leiden 18-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel bereikbare en overzichtelijke site

Service
Na de bestelling krijg je snel een reactie

Assortiment
Veel voor Micro 4/3 in assortiment

Aanbeveling
Waarom verder zoeken

Extra toelichting
Het is fijn om, juist bij een online winkel, te merken dat je klant bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Dos Reis Miranda 18-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima, maar niet heel duidelijk bedieningsorganisatie

Service
Vriendelijk, efficiënt, deskundig

Assortiment
Ik heb echt alles kunnen vinden

Aanbeveling
Zeer zeker

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bakker 1857 18-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en eenvoudig kunnen bestellen overzichtelijk.
Ik ben geen computer virtuoos maar dit was OK

Service
Geweldig klant vriendelijk ,meteen actie ondernomen bij een kapotte adapter binnen 24 uur nieuwe adapter in huis zonder verdere kosten. zij beloven wat ze doen, snelle actie

Assortiment
duidelijk en overzichtelijk

Aanbeveling
komt door de vriendelijke klanten service

Extra toelichting
Een zeer klantvriendelijk bedrijf die nog weet en realiseert dat klant koning is. vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans de Bie 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen enkel probleem om dat wat je zoekt te vinden. Een uitstekende zoekfunctie. Bovendien soms leuke alternatieven voor kostbare accessoires

Service
Goede handleiding ivm retourzendingen. Jammer dat de retourzending niet kosteloos kan.

Assortiment
Groot en t.o.v. andere bedrijven concurrerend

Aanbeveling
Neem bestellen bij CameraNu serieus in overweging.

Extra toelichting
Tweede keer dat ik bij CameraNu bestelde. Zeer goede ervaringen op het terrein van webshop, service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

H Hoekman 17-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
persoonlijk werd er tijd voor me genomen, er werd ook goed geluisterd.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
bij iedereen ga er altijd met een goed gevoel weer weg

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam2015 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
redelijke zoekfunctie, werkt niet altijd goed, product wel aanwezig, maar niet via zoekfunctie

Service
snelle levering

Assortiment
prima in orde

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea_ODB 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Als ik kwaliteits-fotospullen nodig heb, ga ik altijd naar deze winkel. Ik vind het een fijne winkel, overzichtelijk, met professionele, goede en vriendelijke bediening. Soms moet je even wachten tot je aan de beurt bent, het kan er druk zin. Maar dan pak je gewoon een kopje koffie en die is goed te drinken. In prijs zijn ze doorgaans aardig scherp, dus ook daarvoor hoef je niet naar een ander toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter_fotograaf 17-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Terecht dat Gemak met een hoofdletter wordt geschreven. Van begin tot einde, gemakkelijker, duidelijker kan gewoon niet.
Volgende keer een 10 als er ook nog een bordje bij de ingang van het industrie terrein staat.

Service
Naast zaken, die je eigenlijk in elke winkel mag verwachten, is de klantvriendelijkheid en de behulpzaamheid van de medewerker achter de balie geweldig. Op deze manier verliest een webshop het van de echte winkel.

Assortiment
Alle grote merken, vele toestellen maar ook heel veel verschillende lenzen van minder duur tot duur, van gebruik door amateurs maar ook voor professionals. Ik heb nog nooit een winkel voor dergelijke apparatuur gezien met zo'n groot assortiment en ook alles is uit te proberen zonder een hijgerige verkoper in je nek.

Aanbeveling
Een 10 op basis van alle eerder gegeven cijfers en als dan ook de gratis koffie nog beter blijkt te smaken dan in menige benzinestation, dan is het verhaal helemaal compleet

Extra toelichting
Aan al mijn hierboven gegeven "veren in de reet" kan ik niets meer toevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan_1980 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De Site is er overzichtelijk makkelijk vergelijken.

Geen 10 omdat creditcard betaling 2% kosten

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en heeeel veel op voorraad dus lekker snel in huis.

Aanbeveling
Zeer goede prijs, betrouwbaar, snelle levering, goed assortiment. En ook nog een stenenwinkel voor als je de apparatuur even wilt vasthouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald07 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijke site en alles makkelijk te vinden.

Service
volgende dag de bestelde flitser al in huis.

Assortiment
ik denk dat nagenoeg alles wat je nodig hebt voor de fotografie hobby hier wel te vinden is.

Aanbeveling
zie al het bovenstaande dat spreekt toch voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van Tiel 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf je PC bestellen

Service
CameruNu levert op tijd zoals beloofd met goede informatie

Assortiment
De keus is ruim voldoende

Aanbeveling
Door de goede service

Extra toelichting
CameraNu is concurerend, een groot assortiment en komt zijn beloftes na door op tijd te leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stoedlie 17-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne website met overzichtelijke zoek en sorteer mogelijkheden

Service
duidelijke communicatie en veel betaal mogelijkheden

Assortiment
heeeeeeel veel mooi produkten van low budget tot poepie duur ;-) allemaal met fikse korting !

Aanbeveling
geen reden om ergens anders te kopen

Extra toelichting
gewoon super makkelijk - uitzoeken, betalen en van de post in ontvangst nemen ......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte van Wely 16-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar klikken besteld, volgende dag in huis!

Service
Super!

Assortiment
Precies wat ik zocht!

Extra toelichting
Ik was opzoek naar een grijskaart en op deze website hadden ze hem in veel verschillende maten. Duidelijke omschrijving en super snel geleverd! Heel fijn! Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave Spans 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel

Service
goed

Assortiment
zeer gevarieerd

Extra toelichting
echt een hele goede internetshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.E.Otten 16-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een 9 heb ik gegeven omdat het erg makkelijk is om online te bestellen. En dan heb ik de bestelling vaak al de volgende dag in huis! Helemaal top!Alleen de reden dat ik geen 10 heb gegeven is omdat er helaas geen winkel in de buurt is.

Service
Ik kreeg meerdere malen via de telefoon goed advies/hulp. Ook had ik een keer een niet goed werkende statief. Ik mocht het retour sturen en kreeg een nieuwe toegestuurd. Echte service!

Assortiment
Er is keuze zat!

Aanbeveling
Goede service, duidelijke site, makkelijk bestellen en de volgende dag het echt in huis. Cameranu.nl is aan iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant! En zou zo weer bij cameranu.nl bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floriske Gerritsma 16-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik ben naar de winkel toe gegaan en heb daar goed advies gekregen.

Service
Ik werd goed geholpen en er werd alle tijd voor me genomen door personeel dat zeker deskundig was. Helaas was mijn keuze niet op voorraad maar het is mij opgestuurd zonder extra kosten.

Assortiment
Ik vond de keus voldoende, er was genoeg te vinden voor mijn beurs. Ik heb niet echt prijzen vergeleken want ik wilde sowieso naar Urk omdat ik gehoord had over hun deskundige adviezen en daar had ik graag een ritje vanuit Den Haag voor over :-)

Aanbeveling
Ja en dat heb ik al gedaan en ook gehoord van diverse mensen dat ze daar vaker komen. Nu ik dit bedrijf heb leren kennen blijken er ineens heel veel mensen te zijn die bekend zijn met Camernu. Ik ben relaxed en deskundig geholpen en de sfeer vind ik ook gemoedelijk.

Extra toelichting
Al met al vind ik cameranu een fijn bedrijf al ben ik er nu pas voor het eerst geweest. Als ik weer iets nodig heb ga of bestel ik het zeker hier. De eerste keer had ik een mail gestuurd en kreeg ook vlot antwoord. Dus ik kan altijd begeleidend advies krijgen. Hun service is volgens mij de moeite waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adler 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer goede internetbereikbaarheid

Service
Snell telefonisch contact met duidelijke antwoorden
mbt procedure bestelling. Was voor mij de eerste keer
dat de bestelling t/m ontvangst in huis werd geregeld.
Voldeed volkomen aan mijn verwachting.

Assortiment
Ruim voldoende voorraad ten concurrerende prijzen.
Netjes en goed geregeld

Aanbeveling
Heb uitsluitend goede ervaringen; ben ook diverse
keren in de winkel geweest.

Extra toelichting
Voel me welkom, ook als ik maar een klein ding koop. Heb veel vertrouwen (belangrijk) in hen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mad52 16-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelprocedure verliep soepel

Aanbeveling
goede communicatie via email, snelle bezorging

Review criteria:

Goed

Reageer

Theo1018 16-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
't werkt. zo hoort 't

Service
Een defect apparaat kan gebeuren. Dan merk je wel hoe klantgericht een bedrijf is. En echt: een dikke 10. Nieuw vervangend (ander) apparaat tegen een scherpe prijs, in een paar dagen tijd. Hulde.

Assortiment
Ben geen expert maar vind het assortiment erg ruim.

Aanbeveling
kijk bij service, die was top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T.Swart 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip Klees Media 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering. Daadwerkelijk op voorraad in tegenstelling tot een aantal concurrenten.

Service
Snelle antwoorden op e-mails. Wegens aanschaf verkeerd type product kon ik gemakkelijk retourneren etc.

Assortiment
Vrijwel alles wat ik nodig heb voor mijn foto/videowerk is aanwezig, en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Service, voorraad, snelle levering. Zou Cameranu.nl zeker aanbevelen!!

Extra toelichting
Prettig bedrijf, goed georganiseerd. Helder en duidelijk, volledig en vooral SNEL!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Firet 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk ingedeelde website. producten zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Uitstekend! Bij telefonische vragen geen lange wachttijden of vervelende doorkiesmenu's. De bestelling wordt zeer snel verwerkt.

Assortiment
Zeer waarschijnlijk één van de grootste assortimenten in Nederland

Aanbeveling
Gewoon helemaal top, ook de winkel in Urk zelf.

Extra toelichting
Uitstekend bedrijf, vriendelijk en correct personeel, snelle levering, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxharing91 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wat je verwacht van een professionele webshop.

Service
Duidelijke emails tijdens het bestelproces, verder geen contact hoeven hebben met de webshop.

Assortiment
Ruim assortiment met professionele producten. Dit alles tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Gevonden via kieskeurig, goede prijs en goede naam.

Extra toelichting
Voor mij is het belangrijk dat een webwinkel de goedkoopste is maar ook een betrouwbare naam heeft. Thuiswinkel waarborg en de samenwerking met kieskeurig zijn dan een pré.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeffreywels 16-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke website.

Service
In de nacht besteld en geleverd op het moment dat afgesproken was.

Assortiment
Op voorraad betekend ook op voorraad. Netjes volgens planning, snel en simpel afgeleverd. Precies wanneer ik het nodig had! Top!

Aanbeveling
Ik kende cameranu.nl nog niet maar ben na deze aankoop snel geneigd eerst even hier te kijken alvorens ergens anders te bestellen.

Extra toelichting
Het product besteld en ontvangen binnen de gestelde tijd, juist wanneer ik het nodig had en tegen een geweldige prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vickymania 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle aflevering geen gedoe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews