cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25136 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2600 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Germien 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site. Alles goed beschreven makkelijk vergelijkingen te maken

Service
Heb een poos geleden inlichtingen gevraagd over een camera kreeg een keurig antwoord.

Assortiment
als je hier niets kunt vinden dan moet de camera nog uitgevonden worden.

Aanbeveling
wij hebben hier al meer besteld en tot nu toe gaat het prima.

Extra toelichting
Ik ben van plan om een nieuwe spiegelreflex camera aan te schaffen, dat ga ik zeker weer hier doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric-2014 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen en betalen verliep snel en probleemloos.

Service
De bestelling was binnen een dag geleverd, conform toezegging.

Assortiment
Het assortiment is prima, veel produkten zijn direkt leverbaar en de prijzen zijn vrij scherp.

Extra toelichting
Bestellen en betalen verliep probleemloos en de levering was binnnen 1 dag - zoals vermeld. De prijzen zijn zeer concurrerend en verzending is vanaf € 100 gratis. Een ander voordeel van Cameranu.nl zijn de diverse voordeelsets zodat nog meer bespaard kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron Lindelauf 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Wat ik zocht heb ik eenvoudig op de website kunnen vinden voor een goede prijs. Pas om ca. 22:55 uur besteld en toch al de volgende dag om 12:00 uur in huis. Top!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kevin94 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ImkeL 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen liep gemakkelijk en het aanmaken van een account vereiste ook weinig stappen. Overal werd duidelijk aangegeven hoe en wat. Producten zijn makkelijk te vinden op te site.

Service
De bestelling werd de volgende dag nog afgeleverd! Zeer fijn.

Assortiment
Groot assortiment met goede zoekopties wat ik persoonlijk altijd erg fijn vind!

Aanbeveling
Ik ben op deze site gekomen door iemand anders en zou het ook zo aanbevelen aan een andere persoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan1313 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Binnen een 24 uur in huis

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Als je iets voor je camera nodig hebt is cameranu.nl waar je moet zijn.

Extra toelichting
Met mijn eerste aankoop een Sigma lens kan ik niet anders zeggen als Cameranu.nl is helemaal top. Prijs is goed service is goed en binnen 24 uur thuis bezorgt. Dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul_breda 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website bestelling alles werkt goed

Service
snelle levering

Aanbeveling
ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joanne1969 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de wit jan 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site en producten die gemakkelijk zijn te vinden

Service
supersnelle verzending met trackmogelijkheid

Assortiment
ruim voldoende, ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
zie bovenstaande beoordelingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

epvanhijum 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met goed zoekmogelijkheden. Je vindt snel wat je wil hebben.

Service
Goed en snel contact als je een vraag hebt. Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gesteld wanneer het pakket wordt verstuurd.

Assortiment
Meer dan voldoende voor wat ik zoek (lenzen en fototoestellen)

Extra toelichting
Al jaren goede contacten met deze firma. Kwaliteit van service blijft meer dan goed op peil. uitstekende service als er iets mis mocht gaan met de levering. Bij garantie geen gezeur, maar oplossen het probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van W8 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling makkelijk te plaatsen op de mooie site van cameranu.nl

Service
Supersnelle levering, zeer vakkundig verpakt en direct een factuur.

Assortiment
Ruime keuze en precies gevonden wat ik zocht binnen enkele klikken!

Aanbeveling
Bij deze winkel ben je er zeker van dat alles gaat zoals je hoopt, je wordt behandeld als een klant.

Extra toelichting
Snel, goedkoop en vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot1985 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ideaal; snelle service, gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Portje 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ongelofelijk. De E-reader bestelde ik s'avonds pas zo tegen half 10. Hij was er het goedkoopst van heel Nederland en dit is werkelijk bijna niet te geloven maar reeds de volgende dag om half 1 s'middags werd hij thuis afgeleverd. Echt grandioos. Ben er zeer blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke1948 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel toegankelijke site

Service
Volgende dag al in huis

Assortiment
Was op zoek naar een bepaalde camera

Aanbeveling
Heb het al aan vrienden verteld hoe jullie site werkte

Extra toelichting
Prima site en zeer tevrden met het geleverde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hageman Th 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen via internet is ideaal. en zeer snel geleverd.

Service
De service was perfect,\
De printer MG 7150 van Canon
was zeer goed verpakt en nog de goedkoopste van alle aanbieders

Assortiment
Ik hoefde niet te zoeken.
Ik had met Canon gebeld voor een goede opvolger van de Pixma IP4000 en werd mij gezegd dat de MG7150 voor mijn werk de beste was.

Aanbeveling
Je kunt hier met een gerust hart bestellen. Je krijgt meteen via e-mail bericht van ontvangst van de order en het hele verloop van het traject tot het wordt afgeleverd aan je woning

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden en kan het ieder aanbevelen koop bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Banus 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik kon de lens die ik wilde aanschaffen niet gemakkelijk vinden

Service
gewoon om 18.oo uur bestellen, meteen de bevestiging van de bestellin en even later de email over de levering.

Assortiment
cameranu heeft gewoon alles(bijna alles) in voorraad.

Aanbeveling
reeds eerder aanbevolen aan vrienden, en ze zijn nog steeds mijn vrienden. dus goed gedaan.

Extra toelichting
gewoon een prima zaak. zonder bla bla. bestellen en leveren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LukaLuuk 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was helemaal duidelijk welk product ik moest kiezen

Service
De levertijd was boven verwachting al de volgende dag rond de middag terwijl ik om 23.00 uur besteld had!!

Assortiment
De prijs was beduidend lager dan bij de officiele dealer

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen aan mijn kennisen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd lubbe 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk

Extra toelichting
Levering op tijd en goed te volgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fifty3 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op voorraad is op voorraad en binnen 24 uur werk al 5 jaren ook echt.

Service
Nog geen slecht service meegemaakt

Assortiment
Ze hebben echt veel, en toch moet ik soms naar de collega's en dat vindt ik eigenlijk een gemiste kans.

Extra toelichting
Zaak waar service ook anno 2014 nog hoog in het vaandel staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger van Berlo 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestellen via de internetsite was eenvoudig en duidelijk.

Service
De tablet was prima verpakt en werd snel geleverd, per aangetekende post.

Aanbeveling
Naast bovengenoemde punten vind ik dat er sprake is van prima prijs/prestatieverhouding en op het product was niets aan te merken (geen beschadigingen of iets dergelijks).

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marian1900 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helaas ligt de winkel voor mij erg afgelegen

Service
Een uitstekende service ervaring gehad bij een probleem wat uitsluitend mijn schuld was. Desalniettemin ben ik zeer goed behandeld en heb ik toch mijn bestelling achteraf kunnen terugdraaien met terug storting op mijn rekening.

Assortiment
Heel vaak heel goede spullen gekocht, waar nooit iets aan gemankeerd heeft.

Extra toelichting
Vanwege de service op de eerste plaats, daarbij wordt uitstekende apparatuur geleverd en vaak ook goede speciale aanbiedingen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KuupSjenne 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk site, correcte en betrouwbare afhandeling van bestelling en betaling.

Service
Snelle levering zoals beloofd

Assortiment
Meer dan ruime keuze voor een concurrerende prijs

Extra toelichting
Snelle levering, zoals in de voorwaarden wordt aangegeven tegen een concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hans sitvast 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
fijne webshop duidelijk en komt afspraken na

Service
goede service

Assortiment
grote sortering goede priis voor de camers

Aanbeveling
kom zeker hier nog wat kopen camera voor een leuke prijs zijn er erg tevreden over mooie fotos

Extra toelichting
goede camera zijn er blij mee dank zij uw goede prijs en goede service perfect ga zo door fam sitvast hoofddorp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mr.dre 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk producten te vinden, extra accessoires wordt afgebeeld wat (voor mij) best handig is.

Service
Volgende dag geleverd, no problemos

Aanbeveling
Betrouwbaar, veel aanvullende informatie op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Q.V Pham 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaveHunter 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie en gemak met betalen en bestellen.

Assortiment
Er is veel op voorraad aanwezig en word snel geleverd

Extra toelichting
Geweldige winkel, gemakkelijk vanuit huis materiaal te bestellen en word snel geleverd. Ruime assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mikruskauff 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r.rombouts 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website, product makkelijk te vinden en goede uitleg ervan.

Service
Bezorging volgens aangegeven planning.
Verpakking verzorgd.

Assortiment
Assortiment voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Als je al enig idee hebt wat je wil hebben is deze webwinkel een must om te bekijken.

Extra toelichting
Snelle levering. Uitstekende uitleg van het product. Uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keezee 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen via internet, gewoon via de telefoon en daarna betalen via de ideal app :)

Assortiment
nog lang niet alles kunnen bekijken.

Aanbeveling
Zeker eens een "kiekje" wagen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepke 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNU is vertrouwd en heeft een goede overzichtelijke site

Service
Vandaag besteld, binnen 2 dagen afgeleverd. Super Service

Assortiment
Assortiment is groot en overzichtelijk.

Aanbeveling
Altijd aanbevelen, is betrouwbaar, geen gezeur en correcte afhandeling.

Extra toelichting
Koop geregeld bij CameraNU en ben er uiterst tevreden over. Ben zo tevreden dat ik ook de duurdere aankopen gewoon online bestel, zonder me zorgen te maken of het wel vertrouwd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw hoekstra 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke site van cameraNU

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
De bestelling was niet op voorraad, we werden netjes gebeld hierover en kregen te horen dat dezelfde dag de bestelling alsnog werd verzonden. Volgende dag was de bestelling binnen. Geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Hondius 17-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
concurerende prijzen en ruim aanbod.

Aanbeveling
levering zeer snel, alleen het zoeken naar accessoires voor producten zou makkelijker moeten kunnen

Extra toelichting
Zeer snelle levering ook wanner 's avonds laat besteld. Volgende dag gewoon in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 18-06-2014

Beste S.Hondius,

Hartelijk dank voor uw review. Bedoelt u de accessoires zoeker welke u op onze homepage vindt.

http://www.cameranu.nl/nl/page/accessoires

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Kikiarends 16-06-2014

Algemene score

9,0

Gemak
winkelmandje werkt goed, mailwisseling is goed en duidelijk

Service
levertijd is prima en alles netjes volgens afspraak op de afgesproken datum bezorgd

Assortiment
ruime keuze in assortiment

Extra toelichting
Goede prijzen, prima service, alles netjes geregeld. Hier ga ik denk ik vaker wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters 71 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Binnen een dag in huis

Assortiment
Veel keus voor goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Spitty2 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site en eenvoudig proces

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Enorme grote keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hans wijnveen 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
De Yongnuo triggers kun je niet op heel veel plaatsen in Nederland online bestellen.

Extra toelichting
Duidelijke orderbevestiging, snelle levering. Betaling via PayPal is erg gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette52 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site,snelle afhandeling

Service
Keurige mail over status van betaling ( die in eerste instantie niet was gelukt) over andere opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen Voorwinden 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site geeft meer dan voldoende duidelijke informatie om te kunnen beslissen of je het product wilt kopen of niet. Daarna is het met enkele klikken gebeurd.

Service
Super snelle levering. Wat beloofd wordt, wordt ook waargemaakt.

Assortiment
Op camera gebied (mijn interesse) kan ik alles vinden (tot nu toe tenminste).

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik bij Cameranu.nl bestel. Het is een betrouwbare en snelle leverancier die doet wat hij beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iss89 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk. Super dat je meteen kunt zien of een accessoire geschikt is voor jouw camera

Service
Snelle levering maar jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij de producten zat (accessoires voor een fotocamera). Was voor mij als beginner handig geweest.

Assortiment
Ze hadden precies wat ik zocht

Aanbeveling
Mooie site, snelle levering, goede prijzen

Extra toelichting
De winkel heeft een duidelijke website met concurrerende prijzen. De levertijd was snel en het pakket goed verpakt. Fijn dat je direct kon laten bezorgen bij het postkantoor (Pakjes Gemak). Ik vond het jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij de door mij bestelde producten zat. Gelukkig kwam ik er zonder gebruiksaanwijzing ook uit maar voor mij als beginner was het fijn geweest als er iets bij had gezeten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bianca Kamlag 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je de structuur eenmaal door hebt, surf je zo naar allerlei producten.

Service
Is gewoon TOP!

Assortiment
Ik heb nog niet iets niet kunnen vinden...

Aanbeveling
Fijne site, goede service, snelle levering.
Alleen jammer dat de TNT niet dezelfde service heeft....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB1994 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Zeer zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nigel16 16-06-2014

Algemene score

6,5

Gemak
makkelijk bestellen

Service
we waren teleurgesteld over de lange levertijd

Assortiment
we zochten op een bepaalde camera, voor de rest niet verder gekeken op de site

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 27-06-2014

Beste Nigel,

Dank voor de review. Inmiddels hebben wij uitgebreid contact gehad en kunnen achterhalen waarom TNT het pakket een dag vertraagd geleverd heeft. Hopelijk heeft u de toegezonden cadeaubon inmiddels ontvangen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Mike v. S 15-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle service en levering binnen 24 uur de gekochte artikelen aangetekend afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

pandadriver 15-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site, je kan precies vinden waar je naar op zoek bent door de filters die er gebruikt kunnen worden op de producten.

Service
Snelle communicatie via de mail, product netjes en op tijd ontvangen. De status is netjes te volgen door de track en trace die wordt gebruikt.

Assortiment
Voldoende keuze, ook als je nog niet precies weet wat je wil kan je hier op je gemak rondkijken en uiteindelijk tot een afgewogen keuze komen

Aanbeveling
Door de snelle service en levering en uitgebreid assortiment met scherpe prijzen is deze webwinkel zeker een aanrader.

Extra toelichting
Zeer goede webwinkel, ruime keuze en scherpe prijzen. Kon na de aankoop netjes mijn bestelling volgens en het werd netjes in het getoonde tijdvak geleverd. Dit is de 2e keer dat ik hier mijn camera heb besteld en ik kan het echt aan anderen aanbevelen. Een goede betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto Bart 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elfrycko 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelprocedure is helder en ook de levering is prima verzorgt (wel wat grote doos, maar je kan niet alles hebben).
De zoekmogelijkheden op de site is beter dan die van vele concurrenten. Toch kunnen de resultaten van losse steekwoorden volgens mij nog wel wat beter.

Service
Keurig verpakte levering.

Assortiment
Bij zoekactie op zowel internationale als nationale sites, kom ik toch weer vaak op CameraNU.nl uit. Het assortiment is wat mij betreft dus dik in orde. En de prijs is zeker in Nederland meestal het laagst.

Aanbeveling
Voor mij als amateur(video)filmer de nummer 1 site van Nederland.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

IresW 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken

Service
In de avond besteld, volgende dag keurig bezorgd.

Assortiment
Veel keus, duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Goede service.

Extra toelichting
Keurig geregeld allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sinarfan 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Voor het reinigen van de sensor van mijn digitale camera heeft een medewerker van Camera Nu de Eking CCD Swab geadviseerd met een flesje Eclipse Optic Cleaning Fluid. Het zijn de materialen waarmee ze zelf ook werken voor het reinigen van sensors. Bij het product staat een filmpje waarbij het gebruik wordt uitgelegd. Ik ben op deze manier goed op de hoogte van de juiste toepassing van dit product. Het reinigen van de sensor met deze materialen is inderdaad effectief. Na een handeling volgens voorschrift was mijn sensor echt schoon. Ik kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keanu0904 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is goed overzichtelijk en makkelijk te vinden

Service
mooi aangetekend mijn fullframe ontvangen

Aanbeveling
prima prijs en mooie producten

Extra toelichting
een mooie niet al te zware fullframe,met een geweldige fotokwaliteit,vooral in hoge iso gebruik weinig ruis.ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Weekenstroo 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke webshop en bestellingen supersnel in huis!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Extra toelichting
Nu 2 keer iets besteld en zeer tevreden over het assortiment, de prijs en de snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews