cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ajaxamsterdam 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen heel simpel en makkelijk

Service
prima service.
en uhhhh lekkere snoepjes bij je bestelling

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marten 1970 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site Makkelijk bestellen Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul123456789012345 16-02-2014

Algemene score

2,0

Service
Door een fout van jullie moet ik een kabeltje van het product eerst zelf terug sturen voordat ik het goede kabeltje krijg.
Ik zou het normaal vinden als het goede kabeltje dezelfde dag nog opgestuurd zou worden. En volgens mij zijn de kosten van het opsturen van het kabeltje voor mij nu meer dan het kabeltje waard is.

Aanbeveling
Zie Service:
Door een fout van jullie moet ik een kabeltje van het product eerst zelf terug sturen voordat ik het goede kabeltje krijg.
Ik zou het normaal vinden als het goede kabeltje dezelfde dag nog opgestuurd zou worden. En volgens mij zijn de kosten van het opsturen van het kabeltje voor mij nu meer dan het kabeltje waard is.

Extra toelichting
Zie service

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 17-02-2014

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw review. Fouten worden helaas gemaakt en lossen wij altijd op. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar: aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan even wat er mis is gegaan en komen met een pasende oplossing. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

JudithL 16-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ik heb vaker aankopen bij Cameranu gedaan en ben zeer tevreden over dit bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Californiarijder 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer snelle, correcte levering. Op zaterdag in de Volkskrant de tas gezien, dinsdag daarop al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak Groot 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
De koop ging vlot, gemakkelijk en heel goed verzorgd. Het hele verloop voelde aangenaam en zeker.

-

Extra toelichting
De koop ging vlot, gemakkelijk en heel goed verzorgd. Het hele verloop voelde aangenaam en zeker. -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline Keizer 16-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bestellen via de site.

Service
Snelle levering, volgende dag in huis .

Assortiment
Voldoende, veel keus!

Aanbeveling
Prima online te bestellen, goed assortiment en snelle levering!

Extra toelichting
Snelle en prima afhandeling van je bestelling, volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 1976 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Hoekstra 16-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eduard Fotografie 16-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Super snelle levering

Assortiment
Zeer breed assortiment

Extra toelichting
Ze maken het echt waar, voor 22:30 bestelt is de volgende dag in huis. Product was goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

josephml 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op internet selecteren, betalen per ideal en binnen twee dagen bezorgd. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke de Vries 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk te bereiken.

Service
We werden heel vakkundig geholpen!

Assortiment
Zeer uitgebreide keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Dat is wel duidelijk denk ik, gezien mijn antwoorden.

Extra toelichting
Een winkel (webshop) met een grote assortiment en een hele fijne en degelijke uitleg van de mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J_H21 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg simpel, via iDEAL betaald en volgende werkdag in huis.

Service
Snel verzonden, en er zaten zelfs snoepjes bij de bestelling haha!

Assortiment
Ik zocht al een tijdje naar verschillende GoPro mounts en accessoires'en. Kon ze nergens (voor een normale prijs) vinden behalve hier!

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit, snel verzonden en duidelijk overzicht of iets wel of niet beschikbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floepjes 15-02-2014

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roberto53 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. Diender 15-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Je moet op zaterdag even wachten op je beurt, maar daarna ben je ECHT klant!!. Alle tijd voor juiste informatie en uitleg. Super!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter1057 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via goede site op internet bestellen en snel product thuis.

Assortiment
Zeer ruim assortiment op fotogebied.

Aanbeveling
Prijs/Kwaliteit zeer scherp.

Extra toelichting
Vandaag besteld = morgen in huis. Er kan geen concurrent tegen op. Site is overzichtelijk. Service niet ingevuld omdat ik daar gelukkig geen gebruik van hoef te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleijneleeuw 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je vult bij "zoeken" in wat je wilt en het product wordt meteen voor je opgezocht.

Extra toelichting
Producten zijn precies zoals omschreven op de site. Snelle levering en goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Duijnmayer 15-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, duidelijke voorwaarden.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
De camera "wrap-on" die ik heb gekocht verving een versleten exemplaar, die in de foto speciaalzaak niet meer te koop was. Het is een zeer aan te bevelen bescherming voor je camera, omdat je die zo heel snel paraat hebt.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede service en het product dat ik heb gekocht was inclusief verzendkosten goedkoper dan 3 jaar geleden in de fotospeciaalzaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ln1 15-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om te bestellen.

Service
Snel bezorg.

Assortiment
Genoeg assortiment en het meeste zijn op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Weetje 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig betalten, meerdere afleverkeuzes

Assortiment
Zeer gevarieerd assortiment, met zowel A- als B-merken

Aanbeveling
Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering

Extra toelichting
Camera.nu behoort tot 1 van de betere webshops, waar je met een gerust hart topproducten kunt bestellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

LvG2014 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
goede sortering, nette prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard1989 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekfunctie

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Extra toelichting
Snel geleverd. Lage verzendkosten. Duidelijke en overzichtelijke site. Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DelftseInge 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Baert 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel te gebruiken website

Service
snelle verwerking van de bestelling. Op site stond "volgende werkdag geleverd" maar ik heb vrijdagavond besteld en zaterdagochtend 10 uur stond de koerier aan mijn deur! Perfect wat mij betreft

Assortiment
Prima, kon er vinden wat ik zocht aan een goede prijs (na vergelijking bij andere winkels).

Aanbeveling
Al meerdere positieve ervaringen met cameranu.nl

Extra toelichting
Produkt dat ik zocht was op voorraad aan een goede prijs en supersnel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hurstjes 14-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik had het verkeerde artikel besteld. Retourneren was een fluitje.

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande beoordelingen

Extra toelichting
Telefonisch contact gezocht ivm levertijd. Werd zeer aangenaam te woord gestaan. Heb meteen nog een LED light gekocht en me laten adviseren mbt een grijsfilter. De verrekening werd meteen geregeld. Ik kon direct via ideal de zaak afhandelen. Ook hebben ze hun belofte snel te leveren gestand gedaan: na twee dagen (vandaag) had ik alles in huis. Prima service dus en ald nodig ook een personal touch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrone 14-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Duidelijke productfotos. Geen verassingen achteraf.

Service
In de namiddag besteld. De volgende ochtend al bezorgd. Goed verpakt. Voldeed volledig aan verwachting. Geen extra kosten. Super service

Assortiment
Als je hier niet kunt slagen lukt dat volgens mij nergens

Aanbeveling
Los van de service wordt een duidelijk concurerende prijs gevraagd. Je koopt geen kat in de zak. Daarnaast kun je altijd het artikel retourneren als je toch een ander iets had bedoeld.

Extra toelichting
Gewoon een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.vd.Brink 14-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
prettig telefonisch contact, goed en professioneel geholpen, alvorens mijn bestelling via de site geplaatst te hebben.

Vervolgens snelle afhandeling zonder problemen!

Extra toelichting
prettig telefonisch contact, goed en professioneel geholpen, alvorens mijn bestelling via de site geplaatst te hebben. Vervolgens snelle afhandeling zonder problemen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fotoplak.nl 14-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima winkel met ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameramanGOPRO 14-02-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Website ziet er goed uit en geeft duidelijke informatie.

Service
Snelle en nette levering. Goed ingepakt product.

Assortiment
Redelijk uitgebreid

Aanbeveling
In zeker zin wel.

Extra toelichting
Mooi product, snel en netjes geleverd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gert Bazuin 14-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je vind gemakkelijk je object,die je zoekt.

Service
Ik ben in de winkel uitstekend geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid , geheel toereikend.Ekl

Aanbeveling
Ik vind de winkel zeer concurerend qua prijs en service en produktkeuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanne Burg 14-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Er zijn meerdere La Cie rugged mini externe Harde Schijven. Je moet dus een beetje fris van de lever zijn om de juiste keuze te doen.
De gebruikaanwijzing van 30 pag. schrikt erg af.Gelukkig bestaan er zoiets als vrienden die op zo'n moment klaarstaan.

Assortiment
Blader regelmatig door de on-line winkel. Vind er dan erg mooie dingen die niet meteen honderden of duizende euro kosten

Aanbeveling
Op de website kun je alle informatie zelf vinden. In de winkel hebben ze me eens een verkeerde type kleur zwart voor een Canon Pixma 610 verkocht. Verder heb ik een dure naar zeer goede heuptas in de winkel gekocht waar ik zeer tevreden over ben Kreeg toen goed advies.

Extra toelichting
De winkel krijgt van mij een echte 8 1/2

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Bilderbeek 14-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft er maar een telefoontje aan te wijden en alles wordt geregeld

Service
Medewerkers luisteren naar je. Zeer klantvriendelijk, snelle response

Extra toelichting
Goed bedrijf, kennis van zaken, weten probleempjes snel en klantvriendelijk op te lossen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Huug 14-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
site is makkelijk

Service
er was 1 item niet voorradig maar na 1 telefoontje waren ze bereid het apart op te sturen, geweldig

Assortiment
ik vond precies wat

Aanbeveling
goede deals

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikontop 14-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snelle levering. Ruim assotiment. Prima aftersales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan uit Oldenzaal 14-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even zoeken op de website en dan online bestellen.

Service
Goed verpakt. Prima bezorgdienst.
Goede garantie.

Assortiment
Ik zocht een al wat ouder objectief. Bij CameraNU was die in voorraad.

Aanbeveling
Waarom niet? Ook voor 65 plus prima geschikt.

Extra toelichting
Ik heb nogal wat websites bekeken. CameraNU heeft aan mijn wensen voldaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris van Vuure 14-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Over een jaar kan mijn dochter (nu 4 jaar oud) ook dit soort bestellingen via internet afronden.

Service
Belangrijk voor mij is dat ik precies weet wat ik kan verwachten en niet voor verassingen kom te staan.

Assortiment
Als leek had ik een heleboel informatie en adviezen opgevraagd. Alles wat ik zocht en nog veel meer kon ik makkelijk vinden.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zonder meer aanbevelen. Prijs/kwaliteit verhouding, snelheid van handelen en gebruikersgemak hebben me meer dan tevreden gesteld.

Extra toelichting
Ik zou deze winkel zonder meer aanbevelen. Prijs/kwaliteit verhouding, snelheid van handelen en gebruikersgemak hebben me meer dan tevreden gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mali-ef 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Gemakkelijk bestellen en heel snel in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sebodesign 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keurige en makkelijke site

Service
Nog geen gebruik van hoeven maken.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Prima winkel! Keurige levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob van Breemen 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Fotostudio27 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel duidelijke navigatie

Service
Na het niet op voorraad zijn van 1 st van een artikel van mijn bestelling meteen een email van een medewerkster met de verwachte levertijd en of de hele bestelling dan pas verstuurd moest worden of het gedeelte nu al. Vertraging van 2 dagen was geen probleem voor mij. Supersnel dus!

Assortiment
Veel merken en allerlei prijsklasses om te vergelijken.

Aanbeveling
Goede shop en goede service. Heb hier vertrouwen in.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tpi.nu 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon het gewenste artikel makkelijk vinden en de bestelling ging zeer eenvoudig

Service
Ik had het artikel 1 dag later al in huis

Assortiment
wat ik nodig had was er

Extra toelichting
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.F Friederich 13-02-2014 In de winkel gekocht
Urk & Webwinkel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel, kies je wat deze mooie webwinkel te bieden heeft.

Service
Als je vragen hebt, kun je gewoon ff bellen en word alles je haarfijn uitgelegd. Zelfs tips met aankopen is hier de normaalste zaak, wat beter bij je opdracht of werk past, en mijn ervaring is dat ze gelijk hebben. Goede raad is geld waard!

Assortiment
Ruime keuze!, en is het ff niet op voorraad...geen probleem. Je krijgt een melding wanneer het binnen is. Mijn foto aankopen doe ik bij CameraNu.

Aanbeveling
Voor goede raad en professionele artikelen én een goed advies, ben je bij CameraNu aan het juiste adres!

Extra toelichting
Een (web) winkel waar met mij mee wordt gedacht, heeft mij gewonnen! Ik heb kort geleden advies gevraagd, en er werd mij verteld door de medewerker dat ik beter de andere kon kopen, omdat deze een langere levensduur had. Dit artikel was zelfs nog goedkoper ook. Als het hem ging om verkoop te halen, had ik 1 keer bij hun gekocht en geen tweede keer weer. Maar dit is voor mij service met een hoofdletter! Zo is het ook bij enkele vorige transacties gegaan, reden om weer bij hun te kopen. Als ik mag aanbevelen.... CameraNU! Zowel webwinkel als fysiek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lfmelis 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bestelling te plaatsen en duidelijk onder welke voorwaarden (zoals kosten etc)
Goedkoopste adres voor mijn bestelling.

Service
vlot en tijdig geleverd. Wat wil je nog meer.

Assortiment
Ik ben nog niet bekend met het totale assortiment.

Aanbeveling
Op grond van de eigen ervaringen

Extra toelichting
Snelle levering, conform afspraken, het originele product..dus volledig naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.F Friederich 13-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel, kies je wat deze mooie webwinkel te bieden heeft.

Service
Als je vragen hebt, kun je gewoon ff bellen en word je alles haarfijn uitgelegd, Zelfs tips met aankopen is hier de normaalste zaak. wat beter bij je past, en mijn ervaring is dat ze gelijk hebben. Goede raad is geld waard!

Assortiment
Ruime keuze!, en is het ff niet op voorraad...geen probleem. Je krijgt een melding wanneer het binnen is. Mijn foto aankopen doe ik bij Cameraland!

Extra toelichting
Een (web) winkel waar met mij mee wordt gedacht, heeft mij gewonnen! Ik heb kort geleden advies gevraagd, en er werd mij verteld door de medewerker dat ik beter de andere kon kopen, omdat deze een langere levensduur had. Dit artikel was zelfs nog goedkoper ook. Als het hem ging om verkoop te halen, had ik 1 keer bij hun gekocht en geen tweede keer weer. Maar dit is voor mij service met een hoofdletter! Zo is het ook bij enkele vorige transacties gegaan, reden om weer bij hun te kopen. Als ik mag aanbevelen.... Cameraland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam2348 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie site, veel producten

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nap0 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jetjanssen 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Per ongeluk had ik mijn nieuwe camera in en verkeerde taal gezet, chinees of iets dergelijks. Na mailen kreeg ik direct antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 1954 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds besteld, 's morgens in huis!

Service
Snelle reactie per mail

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor de GoPro

Aanbeveling
Ik heb deze meteen bij mijn favorieten gezet.

Extra toelichting
Prima zaken doen met CameraNU snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Kogelenberg 13-02-2014 In de winkel gekocht
Het Spijk 8, Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
ik heb niets via de webshop gekocht, maar in de winkel. Prima geholpen en goed advies gehad. men had alle tijd voor een beginnende fotograaf.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews