cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EdwinBroertjes 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima site. Alleen het menu zou iets makkelijker mogen werken.

Service
Service tot op heden altijd uitstekend.

Assortiment
Zover ik kan beoordelen hebben ze alles voor de (amateur/professioneel) fotograaf en filmer.

Aanbeveling
Al regelmatig gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotofan14 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede informatievoorziening over levering. Toen geplande datum niet gehaald dreigde te worden ivm problemen bij PostNL werd ik daarvan op de hoogte gebracht (statief werd uiteindelijk toch op tijd geleverd).

Aanbeveling
Nette service, snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah1963 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima service, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Heinis 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Groot assortiment op voorraad

Service
snelle levering en geen gezeur bij retourzending

Assortiment
Groot assortiment en online direct te zien wat voorradig is.

Aanbeveling
winkelen vanuit je eigen omgeving.

Extra toelichting
Prima web-shop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

oleamare 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Breed assortiment

Service
Snelle levering.

Assortiment
--

Aanbeveling
--

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris1256 05-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede winkel met topservice en laagste prijzen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal Ceelen 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen, leveren en betalen was zeer gemakkelijk en duidelijk.

Service
Netjes thuisbezorgd door hun koerier, die trouwens ook zeer vriendelijk was. Van tevoren gebeld om een afspraak te maken voor de levering was ook erg prettig.

Aanbeveling
Goede service, makkelijk bestellen, snel geleverd.

Extra toelichting
Eerste keer dat ik hier bestel, maar zeer betrouwbaar en goede, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin2500 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filter 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
even een tijdje wachten op je buurt bij de winkel kun je wel even rondneuzen en een kopje koffie nemen

Assortiment
Heel veel keuze in produkten

Aanbeveling
Goede voorlichting over het produkt dat je wilt kopen

Extra toelichting
Goede voorlichting en uitleg en mogelijk heden van de produkten zeer tevreden over de bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rvdboom 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was erg eenvoudig de producten te vinden en daarna bestellen ging eenvoudig. Alle info staat erop. Uitstekend.

Service
Bij aankoop werd ik uitstekend geholpen. Kreeg alle mogelijkheden te horen voor de camera, accessoires e.d. Het werd duidelijk uitgelegd en hij nam alle tijd hiervoor. Zeer prettig.

Assortiment
Camera nu was de goedkoopste, dicht in de buurt. Assortiment is zeer uitgebreid. Overzichtelijke winkel, duidelijk wat wat is, Niet "schrewerig" aangekleed.

Aanbeveling
Uitstekende winkel zeer professioneel personeel en erg vriendelijk en behulpzaam.

Extra toelichting
Dit is een winkel zoals ik vind dat het moet zijn: duidelijke producten en prijzen en voorraden, vriendelijk en professioneel personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianvk 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Paar keer klikken op de website, ideal betaling en meteen bevestiging dat mijn bestelling wordt verzonden. Ben nog geen 2 minuten bezig geweest om te kopen wat ik wilde hebben.

Service
Alle stappen werden per e-mail doorgezonden dus ik was altijd op de hoogte wanneer ik mijn pakketje zou ontvangen. Zelfs een terugkoppeling van PostNL kreeg ik per e-mail dat het pakketje vertraagd was met 1 dag. Service!!

Assortiment
Dankzij de goede zoekfunctie vond ik wat ik nodig had. Ze hebben zoveel spullen in hun assortiment zeg.

Aanbeveling
Het gemak is mij erg bevallen. Hiervoor ga ik nooit meer naar de stad indien Cameranu het op voorraad heeft. Echt ideaal.

Extra toelichting
Zeer positieve ervaring met de aankoop van mijn product. Het contact is zeer vlot en duidelijk dus ik ben ieder moment goed op de hoogte van mijn bestelling en de verzending ervan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Hogendoorn 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is gemakkelijk en geeft veel productinformatie

Service
Zeer snelle verzendservice
Met aftersales service heb ik geen ervaring want wat ik kocht was goed.

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment in alle prijsklassen

Aanbeveling
Ik zou hem aan iedereen kunnen aanbevelen.
Ik heb hier al meerdere dingen gekocht en ze zijn prima.

Extra toelichting
Eerlijke beoordeling, zoals het voor mij voelt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ANEMO-ONE 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tine1955 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was heel goed te bereiken.

Service
Heel erg goede informatie gehad

Assortiment
Voor ons het juiste assortiment

Aanbeveling
Om de bovengenoemde redenen.

Extra toelichting
We werden heel goed en corect geholpen. We hebben super goed advies gekregen en zijn dus zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ms. Aristocat 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Niet teveel knoppen

Aanbeveling
Snelle levering nadat ik besteld had

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frits Smeets 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De procedure is eenvoudig

Assortiment
Voor mij voldoende assortiment voor datgene wat ik zocht

Aanbeveling
Heel tevreden daarom ook doorgeven aan anderen

Extra toelichting
Na enig zoeken op jullie site gekomen. Daarna héél tevreden dat ook blijkt uit de voorgaande antwoorden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

topslob 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn overzichtelijk ingedeeld, duidelijke kenmerken.
Keuze en afhandeling zijn snel afgerond

Service
Direct een aankoop bevestiging, verloop leveringstraject is inzichtelijk. Al jaren klant. Ook garantie kwesties worden keurig afgehandeld

Assortiment
Tot nu toe (meerdere aankopen over enkele jaren) vind ik bij deze webshop altijd wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Indien foto / film apparatuur ter sprake komt beveel ik deze webshop altijd aan, voor mij inmiddels een vertrouwd adres.

Extra toelichting
Al enkele jaren koop ik hier de apparatuur die ik nodig heb. De prijsstelling is voordelig. Levering is altijd correct en daar waar garantie nodig is wordt deze ook gegeven. Een prima webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanneD 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
In de winkel al veel te zien en te proberen, personeel helpt goed en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Jan Perier 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met goede zoekmogelijkheden.

Service
Snelle levering. Goed verpakt.

Assortiment
Ruime sortering op divers gebied.

Aanbeveling
Eerst altijd even kijken bij Cameranu.nl. Goede kans dat je daar slaagt voor een goede prijs.

Extra toelichting
Een prettig adres om camera's en accessoires te kopen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wulpenlaan 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
thuis via pc en winkelen wanneer het mij uitkomt

Service
Als ik bel en vragen stel wordt ik altijd heel correct en deskundig geholpen

Aanbeveling
Omdat ik persoonlijk zeer tevreden ben over camera nu

Extra toelichting
Vanaf de allereerste keer dat ik met cameranu.nl in contact kwam geeft cameranu.nl mij een prettig gevoel en wordt ik altijd prima en deskundig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne Massimassimoo 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima website, goede afhandeling en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

2012TevredenKlant2012 04-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel in de winkel als online alles te bestellen

Service
Goed advies bij aankoop, nog geen service nodig gehad nadien

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Lijkt mij duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McRackie 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder,duidelijk,goed overzicht, concrete rubrisering van artikelen

Service
Concrete levertijden.tijdige info over vertragingen van levering.op de dag levering goed aangegeven

Assortiment
Assort. Voldoende,indeling duidelijk, prijs concurerend....mag nog iets scherper t.a.v media markt e.a

Aanbeveling
Zie boven vermelding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert Oudenaarden 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel besteld

Service
de volgende dag in mijn brievenbus

Assortiment
voor een mooie prijs

Aanbeveling
snelle service voor snelle

Extra toelichting
Via google kwam ik op jullie site wat ik zocht top site top bezorging toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maris9 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
's Avonds 22.00 uur besteld en de volgende dag werd de camera bezorgd, precies zoals op de site wordt beloofd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikdul 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je typt in het zoekvenstertje het artikel, je ziet gelijk meerdere mogelijkheden, klik de juiste aan, bestellen, enz. het gaat allemaal haast te gemakkelijk!

Service
Supersnel en makkelijk

Assortiment
Groot assortiment, scherpe prijzen.

Aanbeveling
Gewoon perfect

Extra toelichting
Prima webwinkel, niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred1940 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kon makkelijk vinden wat ik zocht

Service
medewerkers waren hulpvaardig

Assortiment
Er was vel in voorraad

Aanbeveling
Zie antwoorden hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert1967 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle verzending, snelle communicati per mail, voorraad klopt zoals vermeld op website, topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bennytje 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle verzending is top!!! Ik ga een fotoshoot de volgende dag en dacht ik bestel via cameranu.nl de website is prettig en de verzending snel

Service
De vorige keer per ongeluk dubbel besteld en door de oplettendheid van de medewerkers niet dubbel betaald. De bestelling was kosteloos geannuleerd, oftewel helemaal top!!

Assortiment
Ik heb bij voorbeeld een aantal flitsers van oloong. Een leuke background of secundaire flitser.misschien iets voor in de shop. Een negen omdat er altijd meer kan. Maar heb hier zeker nog nooit misgegrepen.

Aanbeveling
Vanwege de snelle leveringen goede service en uitgebreid assortiment zou ik deze site bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Vanwege de snelle leveringen goede service en uitgebreid assortiment zou ik deze site bij iedereen aanbevelen. Keep up the good work!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto Harrie 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webwinkel is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Sneller kon de bestelling niet binnen zijn.

Assortiment
Het assortiment in de webshop is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Precies zoals een webwinkel moet zijn; snel en zonder fratsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Zondag 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via de website was het product gemakkelijk te vinden.
De afhandeling is erg eenvoudig

Service
De verzending door cameranu wordt snel afgehandeld.

De aflevering door het postbedrijf laat te wensen over. Dit duurt enkele dagen.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze en gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TvV64 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levertijden en goede service.

Assortiment
Duidelijke website met een groot aanbod

Aanbeveling
kwaliteit/prijs verhouding en levering

Extra toelichting
Goede prijs, goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheesie54 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
´s-avonds besteld en de volgende dag om 11:30 uur was het er al, makkelijker kunnen we het niet maken.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Kan anderen deze winkel alleen maar aanbevelen.

Extra toelichting
Totale indruk: goede en ruime keuze en vlotte afhandeling zelfs tussen de feestdagen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tk47 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk het artikel te kiezen, te betalen

Service
binnen 24 uur aan huis bezorgd!

Assortiment
product meteen gevonden

Aanbeveling
wat wil je nog meer, snelle levering.

Extra toelichting
de prijs is goed en de levering is snel en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Rijssel 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en een goede en snelle levering.

Service
Snelle en goede hulp bij een probleempje op de website van de bank. Top

Assortiment
Ruime keuze en goede kwaliteit

Aanbeveling
Zie hierboven.

Extra toelichting
Niets aan bovenstaande toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Itsme46 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk vanuit de luie stoel duidelijk en overzichtelijk.

Service
Telefonisch zeer goed en vlot bereikbaar. Duidelijke informatie.

Assortiment
Zeer overzichtelijk.

Aanbeveling
Ja komt betrouwbaar over.

Extra toelichting
Was mijn eerste online aankoop en alles bleek erg eenvoudig en overzichtelijk .Gemak vanuit de luie stoel. Ik wist wat ik hebben wilde en het was in voorraad dus de volgende dag al thuis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.KIZILTEPE 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kan via webshop vrij eenvoudig op een logische manier alle producten vinden en bekijken. Informatie is helder en duidelijk.

Service
Bestelling was zoals beloofd binnen genoemde tijdbestek uitgevoerd. Informatie over leveringen was duidelijk.

Assortiment
Vrij groot en compleet assortiment om alles via Webshop te kunnen bekijken.

Aanbeveling
Ik ben tevreden met prijs en service.

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een van de meest complete producten voor alles wat met fotografie, audio en en computers te maken heeft. Ik kan vrij snel producten vinden en met elkaar vergelijken en bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F.de.Groot 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dad je thuis alees kunt bestellen en het dan z.s.m thuis gebracht krijgt geweldig

Service
service is perfect

Assortiment
giga groot assortiment eigenlijk word er geen nee verkocht

Aanbeveling
kwaliteit en service gaan hand in hand bij camera nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan0000 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met een groot aanbod

Service
Snelle levertijden en goede service. Pakketje was er de volgende dag al!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elswood09 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Veel op voorraad, meestal vlotte levering en nette prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mslider 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gewoon van af je luie bank je bestelling doen.

Service
Goed en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hormp 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Uiterst snelle levering

Assortiment
Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding

Aanbeveling
kwaliteit/prijs verhouding en levering

Extra toelichting
uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs P 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk en een scherpe prijs

Service
super snelle levering, ook net voor de kerst dagen, besteld en de volgende dag in huis!! er miste een bon voor de workshop dit was een foutje maar deze had ik naar één telefoontje direct in huis met afgedrukte factuur.

Assortiment
makkelijk verschillende producten bij elkaar te bestellen en geleverd in één doos.

Aanbeveling
service/prijs en levertijd zijn goed

Extra toelichting
Cameranu is volgens mij een gedreven en klantvriendelijk bedrijf. je heb je bestelling super snel in huis. tevens is de prijs goed en hebben ze een breed assortiment. absoluut een AANRADER en ik zou er mijn volgende aankopen (lenzen ect.) zo weer doen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beagle001 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Appeltje, eitje...

Service
Snel, correct en vriendelijk!

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Zeker te weten!

Extra toelichting
Alleen maar goeds over deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Executor 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen op de website is zeer eenvoudig. Een kind kan de was doen. Overzichtelijk en uitgebreid productassortiment met goede voorraadindicatie. Betalen kan op verschillende veilige manieren.

Service
De service is uitstekend, na bestelling krijg je een mooi overzicht in de e-mail. Daarnaast kun je bestellingen volgen op de website en je ordergeschiedenis inzien. Bij elke statusverandering van de bestelling krijg je netjes een e-mail met uitgebreide informatie.

Assortiment
Naar mijn mening een groot assortiment aan producten en het belangrijkste is natuurlijk ook de goede prijzen. Via prijsvergelijking websites heb ik de afgelopen week dan ook drie (3!) keer een bestelling geplaatst bij cameranu.nl

Aanbeveling
Cameranu.nl is zeker aan te raden voor je volgende bestelling! Veel producten tegen zeer goede prijzen maar het belangrijkste voor mij is toch ook wel de grote voorraad van veel producten. Als ik iets bestel wil ik het gewoon snel in huis hebben, het liefst de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van der Nat 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keuze is eenvoudig te maken door goede informatie op website en bestellen is erg eenvoudig.

Service
Snel geleverd en netjes verpakt, directe link naar tracker in email.

Assortiment
Zeer breed assortiment en voldoende voorraad.

Aanbeveling
Prima zaak, goedkoop en uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Camera nu was veruit de voordeligste met mijn bestelde lens. Al eerder artikelen bij hen besteld en die waren ook zeer snel geleverd. Prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aliciaa 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen via de website gaat heel gemakkelijk. Je kunt ook zelf uit verschillende betaalmogelijkheden kiezen. Het staat allemaal duidelijk aangegeven!

Service
Mijn bestelde artikel was geleverd binnen het termijn dat ze aangeven.

Assortiment
Ik heb me niet zo in het assortiment verdiept, maar wat ik nodig heb kan ik vinden op de website.

Aanbeveling
Ik heb geen negatieve ervaring met de webshop, dus ik zou het zeker aan iemand aanraden! Daarnaast zijn het ook allemaal goede prijzen.

Extra toelichting
De website houdt zich aan de afspraken. De prijzen zijn goed en vind je op weinig plaatsen goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sleetje 03-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via email direct reactie

Service
zeer klantvriendelijk d.m.v. direct reageren op vragen

Aanbeveling
door het direct reageren en de klantvriendelijkheid van de medewerkers

Extra toelichting
Er ontbraken accessoires aan mijn verrekijker en hoewel ik de verrekijker er niet gekocht heb kreeg ik deze kosteloos opgestuurd, dat is meer dan klantvriendelijk. PS: moet onderaan iets invullen kan anders niet naar volgende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Sluimer 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitstekend

Extra toelichting
Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Merkx 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
product kan vanaf de webside makkelijkm worden besteld

Service
Er is een goede beschrijving van het product op de webside

Assortiment
Het assortiment is vrij uitgebreid

Aanbeveling
Ik zou deze winkel rustig durven aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Ik heb goede ervaring gehad met de bestelling en levering van mijn aangekochte product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews