cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23773 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2262 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem UQ 18-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van tevoren de website bekeken en bepaalde zaken
nageplozen. Duidelijke beschrijving van de producten.

Service
Duidelijke uitleg.

Assortiment
Mooie opstelling in de winkel van de beschikbare producten.

Aanbeveling
Goed bereikbaar en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Ik heb niet via de website gekocht, maar ben naar de winkel toegereden. Winkel is goed en makkelijk bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HWJ van Dijk 18-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Groot assortiment, zeer snelle levering, scherpe prijzen. Goede nazorg als nodig. Kortom, ik kom er steeds terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Lukken 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site, na telefonische vraag direct goed antwoord gekregen zodat ik zeker wist dat het het juiste product was

Service
Eigenlijk gelijk aan het gemak. Je wordt vriendelijk en goed te woord gestaan.

Assortiment
Natuurlijk weet ik niet zeker of ze ALLES hebben, maar daar waar ik naar gezocht heb was moeiteloos te vinden

Aanbeveling
Makkelijk online te bestellen, makkelijk vinden waar je naar op zoek bent. Snelle levering, goede afhandeling

Extra toelichting
Op zoek naar een tweede accu voor onze, recent aangeschafte digitale fotocamera, kwam ik op deze site terecht. Na het invoeren van mijn zoekterm had ik vrijwel meteen de juiste accu te pakken. Voor de zekerheid nog even telefonisch contact gehad wat het verschil was met een ander merk. Geen verschil, dit was de originele maar ging bij hun waarschijnlijk uit het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g. kamerman 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel via internet

Service
Na eerst advies gevraagd te hebben, was uitstekend.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Klantvriendelijk en men neemt de tijd voor de klant

Extra toelichting
Perfecte uitstraling en enorm veel artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric H Jacobson 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op zondag besteld, en dinsdag in de bus, geweldig,

Service
Keurig verpakt, in de brievenbus gedaan zonder dat je het pakje ergens moet ophalen, nee dit is een aanrader hoor.

Assortiment
Op alle gebied is er voldoende aanwezig.

Extra toelichting
Camera.nu is veelzijdig, komt afspraken na, is super snel, en is ook nog goedkoop, dus allemaal naar Urk, in de rij voor Camera.nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco4923 18-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website overzichtelijk; producten makkelijk te vinden; prijzen duidelijk. Het bestelproces was eenvoudig te volgen.

Service
Ik had een (vrij forse) Canon prnter besteld. Deze zou bezorgd worden door TNT. Dezelfde dag kreeg ik een telefoontje van Cameranu dat het pakket te groot zou zijn voor TNT en dat hun eigen koeriersdienst de printer zou komen afleveren, zonder extra kosten. Gelijk tijd en datum afgesproken en printer keurig netjes op tijd geleverd. Prima.

Assortiment
Veel variatie in producten; niet alleen voor foto, maar ook voor video.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen om alle hierboven genoemde redenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SiRa54 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en duidelijke manier van bestellen

Service
Directe levering van de juiste goederen.

Assortiment
Rijk gesorteerd assortiment.

Aanbeveling
Al meerdere aankopen gedaan bij deze winkel en altijd tot volle tevredenheid.

Extra toelichting
Prima winkel die waarmaakt wat ze beloofd. Bij een volgende aankoop zal ik deze winkel zeker weer bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Lankhaar 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle artikelen zijn snel te vinden op de website.

Service
Of je nu belt of een email stuurt, je wordt snel en vakkundig geholpen. Er werken dus mensen die verstand van zaken hebben!

Assortiment
Het assortiment is meer dan voldoende voor amateur en vakman.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Ben al wat jaartjes klant bij CameraNu en heb alleen maar lof over dit bedrijf! Misschien niet altijd de goedkoopste maar zeer zeker wel de vakkundigste met Service die je niet snel ergens anders vindt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinder s 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht. Ik wist niet eens dat ze ook dvd's verkochten!

Service
Na 1,5 dag in huis (had 's avonds laat besteld). Verzonden in een mooie noppen envelop die door de bus past.

Assortiment
Schijnbaar niet beperkt tot camera's maar ook dvd's in het assortiment (nieuwe wildernis).

Aanbeveling
Qua prijs enkele euro's onder de 'groten' op de markt.

Extra toelichting
Prima site & nog goedkoop ook.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

youri-1e 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke website. goede filters

Service
snel bezorgd

Extra toelichting
ideaale winkel voor het kopen van camera's. snelle bezorgen en goed vorm gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René van de S 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer gemakkelijk kunnen vinden op de site, duidelijk en overzichtelijk.

Service
Volgende dag in huis

Aanbeveling
Ik zou de winkel aan iedereen willen aanbevelen omdat ze hebben waargemaakt wat ze zeggen op de site. Volgende dag in huis.

Extra toelichting
Dit is tot nu toe mijn ervaring. Snelle levering Apparaat netjes verpakt. Werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cmdrgrimlock 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Waar iedereen de zonnekap voor mijn lens niet hadden, of veeeelste duur waren, moet ik zeggen dat dit wel een uitkomst was.

Assortiment
Het is dat ik wist wat ik moet hebben, anders had ik uren geshopt op jullie site. Er was gewoon te veel te zien :P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjefB 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en erg makkelijk om iets te bestellen. Prima prijzen.

Service
'S Avonds besteld en de volgende dag al in huis. En dat zonder bezorgkosten.

Assortiment
Heel veel keus.

Aanbeveling
Als je iets snel wilt hebben dan moet je echt bij deze winkel zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob de Bruin 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Als professioneel fotograaf heb je soms op heel korte termijn foto-apparatuur nodig. Op maandag einde van de middag bestellen en op dinsdagochtend er mee aan de slag. Zo moet het!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Robin Br 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik moest een vorige order annuleren, dit is prima verlopen ene ik heb mijn geld ook netjes en snel terug gekregen. Daardoor heb ik toen ik weer een aankoop moest doen, niet lang getwijfeld en hem bij cameranu.nl gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal van Meerten 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Keurige winkel, had alleen iets meer modellen in de showroom verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MRBK 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Camera werd onder product gecombineerd aangeboden met juiste geheugenkaart en tasje.

Service
In voorraad en binnen de aangegeven tijd ontvangen.

Aanbeveling
Prima verwerkte order!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gouweleeuw 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er heerst in de winkel een fijne atmosfeer maar de wachttijden zijn erg lang. De positieve kant hiervan is natuurlijk wel dat men voor eenieder gewoonweg de tijd neemt.

Service
M neemt de tijd, geeft een vakkundig advies en bij moeilijke beoordeling handelt en adviseert men in het belang van de klant.

Assortiment
Voor mij alles wat er nodig is.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Gewoonweg een goede winkel. Zowel on-line als bij het bezoek. Recht toe en recht aan en voor mij als zeer integer gewaardeerd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erikse 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Welbers64 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ze hebben werkelijk anders. Ook als het elders niet meer in de handel is!

Extra toelichting
Uitstekende snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajaxamsterdam 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen heel simpel en makkelijk

Service
prima service.
en uhhhh lekkere snoepjes bij je bestelling

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marten 1970 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site Makkelijk bestellen Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul123456789012345 16-02-2014

Algemene score

2,0

Service
Door een fout van jullie moet ik een kabeltje van het product eerst zelf terug sturen voordat ik het goede kabeltje krijg.
Ik zou het normaal vinden als het goede kabeltje dezelfde dag nog opgestuurd zou worden. En volgens mij zijn de kosten van het opsturen van het kabeltje voor mij nu meer dan het kabeltje waard is.

Aanbeveling
Zie Service:
Door een fout van jullie moet ik een kabeltje van het product eerst zelf terug sturen voordat ik het goede kabeltje krijg.
Ik zou het normaal vinden als het goede kabeltje dezelfde dag nog opgestuurd zou worden. En volgens mij zijn de kosten van het opsturen van het kabeltje voor mij nu meer dan het kabeltje waard is.

Extra toelichting
Zie service

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 17-02-2014

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw review. Fouten worden helaas gemaakt en lossen wij altijd op. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar: aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan even wat er mis is gegaan en komen met een pasende oplossing. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

JudithL 16-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ik heb vaker aankopen bij Cameranu gedaan en ben zeer tevreden over dit bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Californiarijder 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer snelle, correcte levering. Op zaterdag in de Volkskrant de tas gezien, dinsdag daarop al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak Groot 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
De koop ging vlot, gemakkelijk en heel goed verzorgd. Het hele verloop voelde aangenaam en zeker.

-

Extra toelichting
De koop ging vlot, gemakkelijk en heel goed verzorgd. Het hele verloop voelde aangenaam en zeker. -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline Keizer 16-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bestellen via de site.

Service
Snelle levering, volgende dag in huis .

Assortiment
Voldoende, veel keus!

Aanbeveling
Prima online te bestellen, goed assortiment en snelle levering!

Extra toelichting
Snelle en prima afhandeling van je bestelling, volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 1976 16-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Hoekstra 16-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eduard Fotografie 16-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Super snelle levering

Assortiment
Zeer breed assortiment

Extra toelichting
Ze maken het echt waar, voor 22:30 bestelt is de volgende dag in huis. Product was goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

josephml 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op internet selecteren, betalen per ideal en binnen twee dagen bezorgd. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke de Vries 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk te bereiken.

Service
We werden heel vakkundig geholpen!

Assortiment
Zeer uitgebreide keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Dat is wel duidelijk denk ik, gezien mijn antwoorden.

Extra toelichting
Een winkel (webshop) met een grote assortiment en een hele fijne en degelijke uitleg van de mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J_H21 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg simpel, via iDEAL betaald en volgende werkdag in huis.

Service
Snel verzonden, en er zaten zelfs snoepjes bij de bestelling haha!

Assortiment
Ik zocht al een tijdje naar verschillende GoPro mounts en accessoires'en. Kon ze nergens (voor een normale prijs) vinden behalve hier!

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit, snel verzonden en duidelijk overzicht of iets wel of niet beschikbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floepjes 15-02-2014

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roberto53 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. Diender 15-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Je moet op zaterdag even wachten op je beurt, maar daarna ben je ECHT klant!!. Alle tijd voor juiste informatie en uitleg. Super!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter1057 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via goede site op internet bestellen en snel product thuis.

Assortiment
Zeer ruim assortiment op fotogebied.

Aanbeveling
Prijs/Kwaliteit zeer scherp.

Extra toelichting
Vandaag besteld = morgen in huis. Er kan geen concurrent tegen op. Site is overzichtelijk. Service niet ingevuld omdat ik daar gelukkig geen gebruik van hoef te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleijneleeuw 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je vult bij "zoeken" in wat je wilt en het product wordt meteen voor je opgezocht.

Extra toelichting
Producten zijn precies zoals omschreven op de site. Snelle levering en goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Duijnmayer 15-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, duidelijke voorwaarden.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
De camera "wrap-on" die ik heb gekocht verving een versleten exemplaar, die in de foto speciaalzaak niet meer te koop was. Het is een zeer aan te bevelen bescherming voor je camera, omdat je die zo heel snel paraat hebt.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede service en het product dat ik heb gekocht was inclusief verzendkosten goedkoper dan 3 jaar geleden in de fotospeciaalzaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ln1 15-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om te bestellen.

Service
Snel bezorg.

Assortiment
Genoeg assortiment en het meeste zijn op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Weetje 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig betalten, meerdere afleverkeuzes

Assortiment
Zeer gevarieerd assortiment, met zowel A- als B-merken

Aanbeveling
Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering

Extra toelichting
Camera.nu behoort tot 1 van de betere webshops, waar je met een gerust hart topproducten kunt bestellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

LvG2014 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
goede sortering, nette prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard1989 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekfunctie

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Extra toelichting
Snel geleverd. Lage verzendkosten. Duidelijke en overzichtelijke site. Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DelftseInge 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Baert 15-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel te gebruiken website

Service
snelle verwerking van de bestelling. Op site stond "volgende werkdag geleverd" maar ik heb vrijdagavond besteld en zaterdagochtend 10 uur stond de koerier aan mijn deur! Perfect wat mij betreft

Assortiment
Prima, kon er vinden wat ik zocht aan een goede prijs (na vergelijking bij andere winkels).

Aanbeveling
Al meerdere positieve ervaringen met cameranu.nl

Extra toelichting
Produkt dat ik zocht was op voorraad aan een goede prijs en supersnel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hurstjes 14-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik had het verkeerde artikel besteld. Retourneren was een fluitje.

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande beoordelingen

Extra toelichting
Telefonisch contact gezocht ivm levertijd. Werd zeer aangenaam te woord gestaan. Heb meteen nog een LED light gekocht en me laten adviseren mbt een grijsfilter. De verrekening werd meteen geregeld. Ik kon direct via ideal de zaak afhandelen. Ook hebben ze hun belofte snel te leveren gestand gedaan: na twee dagen (vandaag) had ik alles in huis. Prima service dus en ald nodig ook een personal touch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrone 14-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Duidelijke productfotos. Geen verassingen achteraf.

Service
In de namiddag besteld. De volgende ochtend al bezorgd. Goed verpakt. Voldeed volledig aan verwachting. Geen extra kosten. Super service

Assortiment
Als je hier niet kunt slagen lukt dat volgens mij nergens

Aanbeveling
Los van de service wordt een duidelijk concurerende prijs gevraagd. Je koopt geen kat in de zak. Daarnaast kun je altijd het artikel retourneren als je toch een ander iets had bedoeld.

Extra toelichting
Gewoon een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.vd.Brink 14-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
prettig telefonisch contact, goed en professioneel geholpen, alvorens mijn bestelling via de site geplaatst te hebben.

Vervolgens snelle afhandeling zonder problemen!

Extra toelichting
prettig telefonisch contact, goed en professioneel geholpen, alvorens mijn bestelling via de site geplaatst te hebben. Vervolgens snelle afhandeling zonder problemen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fotoplak.nl 14-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima winkel met ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameramanGOPRO 14-02-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Website ziet er goed uit en geeft duidelijke informatie.

Service
Snelle en nette levering. Goed ingepakt product.

Assortiment
Redelijk uitgebreid

Aanbeveling
In zeker zin wel.

Extra toelichting
Mooi product, snel en netjes geleverd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews