cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. van Nes 01-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vorie 01-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
nadat ik had aangegeven een wat mindere ervaring te hebben gehad, kreeg ik direkt reactie van Cameranu. Ze legden duidelijk uit wat de reden was geweest van deze ervaring en namen ook mijn argumenten serieus. Als toppunt werd mij nog een cadeaubon aangeboden als vergoeding van de opgedane ervaring. Wat mij betreft heeft Cameranu dit op een zeer positieve en professionele manier opgelost! De cadeaubon heb ik gelijk ingewisseld voor een mooie Bushnell verrekijker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleh2014 01-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vinkevener 01-02-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Erg duidelijke, overzichtelijke website. Uiteindelijk in de echte winkel gekocht.

Service
Uitgebreide uitleg over alle soorten actioncamera's.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Helaas was deze camera defect. Erg eenvoudige manier van retourneren en vlotte afhandeling naar wens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

herma 1 01-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk alles te vinden.
duidelijk

Service
zeer behulpzaam

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
zeer goede service
medewerkers hebben veel kennis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie1978 01-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
met een paar klikken heb je besteld

Service
Vooral de levering gaat razendsnel.

Assortiment
Gewoon een gemiddeld assrtiment

Aanbeveling
Vanwege de betrouwbaarheid en snelheid raar ik camera.nu,nl aan

Extra toelichting
Omdat ze een fisieke winkel hebben geeft het al een vertrouwd gevoel. Vanwege de snelheid, de vorraad en prijs kom ik elke x weer bij camera.nu.nl uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B.Vranken 01-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke web site.

Service
Prima op tijd geleverd

Assortiment
Wat hebben jullie niet ???

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Ook deze bestelling werd keurig afgehandeld en vragen per mail voor de bestelling snel en correct beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steppiet 01-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet de deur uit.

Service
op de dag bestellen, andere dag al in huis.

Assortiment
Ruimschoots, en een goede beschrijving van het product

Aanbeveling
Aan collega's verteld hoe gemakkelijk enz.

Extra toelichting
Gemakkelijk, snel, dikke voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Fleuren 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er staat enorm veel aan info op de site. Maar het is niet altijd even makkelijk te vinden als je niet de juiste term weet.

Service
Ik ken bijna geen winkel met een betere service. Ik heb af en toe best een ingewikkelde omruilactie gedaan en dat werd super-fair gedaan.
Daarnaast ook zeer goed en eerlijk advies. Ze raadden me laatst af een bepaalde lens te kopen naast degenen die ik al had omdat dat altijd tegen zou vallen. Wie durft dat tegenwoordig?

Assortiment
Bijna onvoorstelbaar. Ik geloof dat ze zo'n 45000 verschillende artikelen op voorraad hebben.
Laatst had ik iets moois op een Amerikaanse site gevonden en daar stonden twee dealers buiten de VS op: een Duitse en CameraNu

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande aspecten. Ze hebben veel; bijna altijd op voorraad en geven goed advies.

Extra toelichting
Prachtige set lenzen van Zeiss gekocht. Heel goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smitsjh 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het bestelproces verliep eenvoudig en de informatievoorziening tijdens het bestelproces was keurig

Service
zeer correcte afhandeling

Aanbeveling
prima service. ik kan cameranu.nl aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ICM 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, bestelling plaatsen leidt zich vanzelf

Service
Snelle reactie op geplaatste opmerking bij bestelling. Verzoek werd prima verwerkt.

Assortiment
Goed assortiment tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
Goede service, zeer snelle levering en positief mailcontact. Niets dan lof!

Extra toelichting
Goede ervaring met deze winkel. Bestelproces is duidelijk en gaat vlot, levering idem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Hagen 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het gemak dient de mens winkelen vanuit je luie stoel en nog goed ook. Ik ben alleen maar positief over Camera Nu.

Service
De service is er prima. Ik mag hier geen namen van andere online shops noemen. Maar hier is, what you see is what you get. Heb je snel spullen nodig en wil je er zeker van zijn dat je het snel hebt. dan is dit echt een aanrader.

Assortiment
Ruim assortiment ik vind er alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
ze zegeen wat ze beloven vandaag besteld morgen in huis.

Extra toelichting
Zoals gezegd een goede betrouwbare en overzichtelijke webshop. What you see is what you get. Goede kwaliteit en snelle levering, dat kun je niet van veel onlineshops zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N. de Rover 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist welke camera ik wilde hebben en alleen Cameranu.nl had deze camera inclusief alle accessoires op voorraad. Camera, inclusief lenzen en cameratas was zo besteld en werd zeer snel afgeleverd.

Service
Op de website werd via een hulpmiddel al uitleg gegeven over het product. Bijpassende lenzen zoeken was geen probleem.

Assortiment
Ook alle accessoires waren aanwezig.

Aanbeveling
Alles goed voor elkaar. Bedrijf levert op tijd en je wordt netjes op de hoogte gehouden van wijzigingen m.b.t. je bestelling.

Extra toelichting
Prachtig assortiment, makkelijk om bijpassende leznen bij camera te zoeken. Cameratas, extra batterij en uv-lens bijbesteld. Alles was op voorraad. Levering was makkelijk te volgen en werd op de aangegeven tijd afgeleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Stam 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
super snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Alles top voor elkaar

Extra toelichting
Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BeautyForAll 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie site. Duidelijk alles aangegeven

Service
Had nog een vraag met betrekking tot mijn bestelde producten. Vriendelijk gehoplen aan de telefoon en ook duidelijk tijdens mijn gesprel vermwld wat ik nog erbij moest kopen om alles compleet te maken

Assortiment
Tevreden

Aanbeveling
Mijn bestelling was na 2 dagen binnen. superrr

Extra toelichting
Tevreden over de diensten van Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimi Hendriks 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Top service! Ik had een fabrieksfout op een videohead, werd zonder problemen en snel vervangen door een nieuwe.

Assortiment
Groot assortiment en vaak een van de goedkoopste.

Extra toelichting
Top service! Ik had een fabrieksfout op een videohead, werd zonder problemen en snel vervangen door een nieuwe. Groot assortiment en vaak een van de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leko-design 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke site en indien op voorraad de volgende dag bezorgd.

Service
CameraNU is telefonisch bereikbaar en staan je vakkundig te woord. Is het wat drukker, word je zelfs terug gebelt, helemaal top!

Aanbeveling
Duidelijke site, vriendelijke en behulpzame medewerkers en ook nog een snelle service!
Ook met vragen/onduidelijkheden achteraf helpen ze je verder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jim0306 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site.

Service
Komt alle afspraken na en houdt de klant goed op de hoogte van de bestellingstatus.

Assortiment
Kon het door mij bestelde product nergens goedkoper vinden.

Extra toelichting
Blij met de service en de statief die ik heb gekocht. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caspar Molenaar 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website met goede zoek- en filtermogelijkheden.
Uitgebreide informatie over producten en eventuele alternatieven, ook wanneer die goedkoper zijn.
Eenvoudig bestellen zonder noodzaak om een account aan te maken.

Service
Keurig verpakt en geleverd binnen de beloofde termijn (1 dag) en dat vlak voor sinterklaas.

Assortiment
Breed assortiment: van alle producten verschillende merken en bijpassende accessoires ook van B-merken.

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik bij Cameranu.nl iets heb besteld. De eerste indruk is goed maar sluit geen andere winkels uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.h.r.i.s. 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
klantenservice aanwezig - contact niet nodig gehad / goede site. Bestelling volgende dag vlgs afspraak in huis. Retouren nog niet van toepassing. Inmiddels al 2 camera's gekocht.

Aanbeveling
goed en volledig assortiment tegen scherpe prijzen.

Extra toelichting
Aanrader voor een ieder die camera en/of toebehoren zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ballegoie 30-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
Na een klacht een prima service met een goede oplossing.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Wesleydw 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Niks op aan te merken

Extra toelichting
9 uur savonds een Canon Speedlite 430EX II besteld en volgende dag om 14:00 had ik hem thuis !! Er zaten zelfs nog snoepjes in de doos. Makkelijk bestellen en snel in huis, ik ben super tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. De Hesse 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Al tweemaal goede ervaringen

Extra toelichting
Goede beschrijving van het product, zodat vergelijking mogelijk is.

Review criteria:

Goed

Reageer

batavus58 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk, gemakkelijk te behandelen en het "vergelijken" van artikelen is een uitkomst.

Service
Voor de aankoop van mijn verrekijker ben ik naar de winkel in Urk zelf gegaan. Ben uitstekend voorgelicht en de kijker was op voorraad zoals al op de website aangegeven werd.

Assortiment
Het assortiment was boven verwachting, heel overzichtelijke en modern opgezette winkel, veel keus uit dezelfde artikelen, de prijzen lagen op ongeveer het zelfde niveau als elders.

Aanbeveling
De service is uitstekend, goede voorlichting, koffie en klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Al met al een zeer goede (Web) winkel, ik heb al meerdere artikelen besteld bij Cameranu en de levertijd en afhandeling waren altijd correct en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brittdew 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de site gemakkelijk bestellen en betalen.

Service
Bizar goede service. Ik had mijn aankoop snel nodig en had dit aangegeven bij de bestelling. In 19 uur vanaf de bestelling had ik mijn aankoop thuis binnen. (Ingepakt in cadeaupapier)

Assortiment
Genoeg.

Aanbeveling
Super goede service.

Extra toelichting
Top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerhard65 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Online bestellen werkt duidelijk.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment op voorraad

Aanbeveling
Geen negatieve ervaringen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

C van der Klis 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke mooie website met goede zoekfuctie

Service
perfect.
na problemen met een aankoop via de zeer vlotte helpdesk een aantal tips gehad.
toen deze niet bleken te werken kwam men zelf met de suggestie om het artikel te retourneren en het aankoopbedrag terug te betalen. eea werd rimpelloos geregeld. TOP!

Assortiment
Hebben bijna alles.

Aanbeveling
grote service betrouwbaarheid en vlotte uitlevering.

Extra toelichting
Scherpe prijzen, vlotte verwerking van de orders en als er al een probleem is word dit direct netjes door de service medewerkers opgepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Vos 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje was genoeg om te weten welke extra accu voor mijn camera geschikt was.

Service
Ik werd heel vriendelijk, snel en goed te woord gestaan.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Buitenhuis 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een webshop die logisch in elkaar zit, kind kan de was doen.

Service
CameraNU.nl houdt zich aan haar woord. De volgende dag werd mijn pakje al bezorgd.

Assortiment
De laptop die ik zocht zat in het assortiment van CameraNU.nl en was direct leverbaar. CameraNu.nl was wel 10 euro duurder dan concurrent maar ik vond/vind de naam CameraNu betrouwbaarder.

Aanbeveling
Geen enkele aanmerking op het product, de levering en de service (webshop in deze).

Extra toelichting
In de wereld van productaanbieders vind ik CameraNu.nl goed scoren. Het gemak van de webshop en de snelle levering maken van mij een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Ellis 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Lebon 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Super leuke shop technisch in orde en echt voor iedereen een must.

Extra toelichting
Niet normaal een zeer goede service een top snelle levering, kan niet anders zeggen dan grote klasse. een voorbeeld voor vele andere ik heb met plezier besteld. Een aanrader voor alle mensen die te maken hebben met fotografie. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Mijn complimenten aan de mensen van Cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Brammetje64 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en snelle site

Service
duidelijke omschrijvingen,
goed advies
goede communicatie

Assortiment
zeer goed en zeer uitgebreid
gunstige prijzen

Aanbeveling
vanwege mijn super ervaring
en gunstige prijzen
alles op voorraad

Extra toelichting
vanwege mijn super ervaring en gunstige prijzen alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annigje 55 29-01-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service. ''S Avonds besteld volgende dag om 10 uur 'sochtends afgeleverd in perfecte staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjanB 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ben onder de indruk van de uitstekende service van cameranu! Goede website, groot assortiment en aantrekkelijke prijzen. Supersnelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten B2014 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpeler kan het niet

Service
Goede info over levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon supersnel geleverd en prima prijs.

Extra toelichting
Zo moet internet aankoop zijn, klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van der Veer 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, uitgebreid assortiment, goede zoekmachine, diverse betaalmogelijkheden, toegankelijke klantenservice

Service
toegankelijke klantenservice, duidelijke boodschap bij telefonisch en emailcontact

Assortiment
Heb nog nooit een 'lege' zoekopdracht gekregen. Breed assortiment waardoor er veel keus in kwaliteit en kwantiteit is.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle service, goed advies.

Extra toelichting
Cameranu.nl is één van de eerste sites waar ik op kijk als ik op zoek ben naar fotografie materiaal. Omdat ik weet dat er snel geleverd wordt kan ik er van uitgaan dat mijn bestelling op tijd binnen is (meestal de volgende dag), waardoor ik mijn afspraken kan nakomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar vd Loo 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webshop werkt zoals een webshop hoort te werken, de zoekfilters werken naar behoren en zijn duidelijk door de breadcrumbs

Service
Een iets verouderde aanbieding werd keurig opgelost door de klantenservice.

Assortiment
Genoeg keus voor een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Geen klachten, keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny_1 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jemp65 29-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
in eerste instantie gekeken op internet om me te orienteren dit was duidelijk en overzichtelijk. vervolgens naar de winkel op zaterdagochtend ben hier goed geholpen en domme vragen bestaan niet door de adviseur van sony. daarna kon ik nogmaals vragen stellen en ook ter plekke nog weer in de computer kijken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

koper bij cameraNU 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik heb online een digitale camera gekocht bij cameraNU.nl. Zij werd binnen twee dagen geleverd. Goede webshopafhandeling, goed verpakt met papier in plaats van de verschrikkelijke vlokken die je steeds meer ziet en altijd zo'n rommel geven. Het enige minpuntje wat ik heb ervaren is dat ik pas na betaling van de factuur ontdekte dat je voor creditcardbetaling 2% van je aankoopbegrag extra betaalt. Maar dat kan net zo goed mijn eigen onopmerkzaamheid zijn geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mart1990 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg fijne catalogus, ook fijn dat PayPal mogelijk is.

Service
Camera had een oroductie foutje. Vrijdag had ik hem, Af het zaterdag. Maandag terug gestuurd, woensdag weer een nieuwe binnen.

Assortiment
Camera was de zelfde prijs als elke andere site, de sd kaart (sdhc 80mb/s 32GB) was zeker 20 euro goedkoper te vinden op andere sites.

Aanbeveling
Goede service, betrouwbaar

Extra toelichting
Fijna goed betrouwbare winkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

4lier 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer duidelijke website.
Zoekfunctie werkt prima.
Specifieke artikelen zo makkelijk te vinden.
Uitgebreide beschrijving bij de meeste artikelen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment op fotografiegebied. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Aanbeveling
Uitstekend personeel met kennis van zaken. Maakt niet uit hoe druk het is, ze nemen echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen.
Daar heb ik wel een autorit van 120km vv voor over.

Extra toelichting
Ik heb eerst uitgebreid de website bekeken. Ik twijfelde tussen 2 camera's. Toch naar Urk gereden voor passend advies. En aldaar uitstekend geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger-Krade 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere (bestel)structuur

Service
Vriendelijk en zeer deskundig telefonisch advies. Perfecte opvolging van de bestelling. Service met een hoofdletter!

Assortiment
Uitgebreid assortiment en veelal per direct uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Qua service niet te overtreffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindah1990 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De volgende dag had ik mijn lens goed en wel binnen

Assortiment
Het assortiment is voor mij goed, alleen mis ik de CF kaartjes van het merk wat ik gebruik. Verder heb ik er geen problemen mee.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de service en de levering van Cameranu

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scanner-2014 28-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden, overzichtelijk

Service
uitstekend, 's middags 16.00 besteld/betaald, volgende dag 18.30 uur geleverd

Assortiment
prijs waarvoor het product wordt aangeboden is concurrerend, assortiment voor mij persoonlijk voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Duijf 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gegevens waren vlot in te vullen.

Service
Prima afhandeling en goede informatie over proces.

Assortiment
De winkel heeft veel keuze en het meeste is op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel.

Extra toelichting
Geen verzendkosten, goed assortiment en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Agt 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site gebruiksvriendelijk en artikelen makkelijk te bestellen

Service
Vandaag besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
De keuze is reuze.

Extra toelichting
De site is gebruiksvriendelijk, met een groot assortiment. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fleuren 61 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snel in huis

Assortiment
Uigebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leicafan 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website.

Service
Telefonisch contact gezocht, uiterst beleefde en vriendelijke dame.

De koerier kwam zoals afgesproken de aankoop thuis bezorgen. Was er zelfs voor de afgesproken tijd.

Assortiment
breed assortiment.

Aanbeveling
zie bovenstaande, ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pctart 27-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel bezocht naar besteling

Service
N.V.T

Assortiment
Zeer uit gebreid assortiment

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar

Extra toelichting
Snel bezocht naar bestelling. Zeer uit gebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews