cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

andre1212121212 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno1969 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed service zowel bij verkoop als aftersales

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerharde 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en Overzichtelijk site waardoor de bestelling gemakkelijk is te doen

Service
Vlotte afhandeling, donderdagavond besteld vrijdag middag al afgeleverd

Assortiment
Veel keuse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alfredkempe 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere site met goede zoekfunctie

Service
vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
ik heb altijd alles gevonden wat ik zocht, ook minder courante accessoires

Aanbeveling
prijs is meestal erg scherp

Extra toelichting
Gewoon een uitstekende zaak voor al mijn foto apparatuur en toebehoren. Ik heb er al vaak besteld en ben nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbroers 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke zoekfunctie, waardoor het gewenste artikel makkelijk te vinden was

Service
Snelle levering.

Assortiment
Gevraagde artikel was op voorraad

Aanbeveling
Groot arsortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Prima gebruiksvriendelijke webshop en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartel Hulst 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site werkt probleemloos en heeft een heldere structuur.

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had en tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Inmiddels verspreid over een asantal jaren al verschillende aankopen gedaan en nooit een probleem gehad.

Extra toelichting
Dit keer heb ik geen contact gehad met de winkel omdat ik al precies wist wat ik wilde hebben. In het verleden bij andere aankopen wel telefonisch contact gehad waarbij ik snel en door deskundig personeel geholpen ben. Daarnaast is de prijs in vergelijking met andere online shops ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farmyard 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed doordachte website. Het selecteren van het product dat je zoekt is eenvoudig en logisch opgebouwd.

Service
Product werd 1 dag later geleverd dat aangegeven. Geen probleem in mijn geval.

Assortiment
Goed gekozen assortiment.

Aanbeveling
Zie bovenstaand en prima prijzen.

Extra toelichting
Ik ben afgegaan op het advies van mijn zoon om bij jullie te kopen. Hij had gelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf Groenheijde 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere navigatie door de site heen. zoekfunctie werkt prima

Service
Snelle e-mail met updates van de bestellingen. Verder geen persoonlijk contact gehad omdat dat niet nodig was.

Assortiment
Alle spullen die ik zocht hadden ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca1407 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandercitt 06-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen gaat makkelijk, website is duidelijk.

Service
Prima!

Assortiment
Erg veel beschikbaar, handig.

Aanbeveling
Het heeft alles wat je nodig hebt.

Extra toelichting
Prima webshop. Details als snoepjes bij de bestelling maken het beter dan de rest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D Dekkers 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel duidelijke website van item zoeken tot betaling.

Service
Binnen 14 uur het juiste artikel geleverd.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, haast ieder merk is wel vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Snelle levering en duidelijke website, geen verrassingen met extra kosten.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een winkel met een groot assortiment die snel en goed levert, duidelijke website, geen extra verborgen kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bartjan64 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
snelle afhandeling

Extra toelichting
Zeer snelle levering, keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Husken 06-02-2014 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel en bekwaam behulpzaam personeel.

Service
Goede voorlichting betreffende het te kopen product.

Assortiment
Ruime en breede keuze.

Aanbeveling
In hoge mate, ik kwam hier voor het eerst op aanraden van een kennis.

Extra toelichting
Ik heb vergelijkende ervaringen met andere winkels, jullie winkel komt er positief in de vergelijking uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AMG 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je je stoel niet uit, lekker makkelijk thuis winkelen. Eenvoudige site, kind kan de was doen.

Service
Prima levering volgens afspraak die de site met je maakt. Mooi volgens afgesproken tijd geleverd.

Assortiment
Heel breed assortiment, veel keuze in merken van het zelfde produkt. Duidelijke omschrijvingen en voldoende op voorraad. En heel belangrijk, alles tegen hele scherpe prijzen zonder verzend kosten. Gewoon klasse!

Aanbeveling
Zeer zeker een aanrader, scherpe prijzen, grote voorraad, veel keuze en zeer goede service.

Extra toelichting
Ik ben gewoon helemaal tevreden over deze winkel, alles top. Goede service, voldoende voorraad, zeer scherpe prijzen en dan ook nog eens goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.H.J. 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Snelle verzending en redelijke prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

WJ 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
overzichtelijke indeling van de producten waardoor je snel vindt wat je zoekt

Assortiment
Aanbod niet beperkt tot een paar producten, maar ook accessoires zijn leverbaar

Aanbeveling
Goed gesorteerd, heldere procedure,redelijke prijzen, snelle levering

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring met Cameranu was toen de eerste camera's als nevenactiviteit werden verkocht. Sindsdien heb ik diverse keren aankopen gedaan en heb met plezier gezien hoe het bedrijf zich in deze branche uitstekend heeft ontwikkeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MCL 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is bizonder makkelijk om via de website een bestelling te doen. En hjet verbaast me hoe snel iets geleverd kan worden. Binnen 24 uur!

Assortiment
Op het gebied vsn video en foto alles verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, snelle levering en prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catharina Peperkamp 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo9 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
aankoop via internet met aangegeven of het gewenste artikel op voorraad is

Service
snelle reactie op bestelling

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
de ene dag besteld de volgende dag in huis

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Binnenfoto 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg over de specifieke mogelijkheden/toepassingen van het product. Eenvoudig per internet te bestellen.

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Snelle levering van het juiste product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje60 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is zeer overzichtelijk, je kunt via een zoekcriteria meteen vinden wat je wilt
betalen via de site verliep vlot

Service
door een fout mijnerzijds werd het bestelde product weer teruggezonden. ik heb zelf via mail en telefoon daarover contact gezocht en werd zeer vriendelijk en begripvol geholpen.
het opnieuw versturen kostte mij niets en verliep zeer vlot.
in de verpakking zat ook een handvol snoepjes als troost!

Assortiment
er is ruime keus en een goede beschrijving per product

Aanbeveling
vanwege assortiment maar bovenal vanwege de vriendelijke en vlotte service

Extra toelichting
ondanks mijn fout (foutief opgegeven huisnummer) werd alles zeer vlot en goed afgehandeld zonder extra kosten. zeer bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergria 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzicht website. Makkelijk artikel te vinden.goede informatie.

Service
Super snelle levering.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Goede website. Snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Winter23 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
overzichtelijke site

Assortiment
Voldoende assortiment

Aanbeveling
Snelle en prima levering

Extra toelichting
Bevestiging van de bestelling, op de hoogte houden van verzending. S'avonds besteld en de volgende ochtend in huis, Prima levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

bhulst 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron van den Brink 06-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maaike de Wit 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie.

Extra toelichting
Goede service, duidelijke informatie. Bestelde product was zoals beloofd volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruiterbeer38 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je het besteld, is het ook daadwerkelijk binnen 1 dag in huis, prettig als je iets heel graag wilt hebben

Service
Als je iets niet weet, kan je de winkel gelijk bereiken en je word ontzettend goed geholpen, goede service vind je niet overal, hier zeker wel

Assortiment
Uitgebreid van camera's , scanners,nieuwste van het nieuwste in het assortiment, dat is heel prettig, goed aangepast aan de wensen van de consument

Aanbeveling
Ik heb deze winkel al meerdere malen bij iemand aanbevolen, omdat alles gewoon goed is, bestellen, betalen, servise, er is niets dat niet voldoet aan de eisen van de consument. Pluimpje waard.

Extra toelichting
Ik heb meerdere malen bij Camera.nu een apparaat gekocht en bij alle aankopen was de service, de bestelsnelheid en aflevering goed, betalen gaat prima en als het nodig is, zijn ze ontzettend goed bereikbaar, zonder vervelende wachttijden of andere obstakels, echt mijn winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther van Rooijen 06-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nummertje trekken is even wennen, maar je hoeft dan niet de medewerkers in de gaten te houden wanneer jij aan de beurt bent. Tijd om op je gemak alvast naar het assortiment te kijken of even een bakje koffie te drinken. Op beeldschermen is makkelijk in de gaten te houden wanneer jij aan de beurt bent. Werkt super goed, want het kan behoorlijk druk zijn in deze winkel.

Service
Medewerker nam echt alle tijd om ons goed te helpen. Dingen werden opgezocht, producten werden uit magazijn gehaald. Passen, proberen, testen zonder problemen en zonder dat er druk werd uitgeoefend of dat er een scheef gezicht kwam.

Assortiment
Ruim assortiment. Mocht een product niet in de winkel hangen/liggen, kan er gekeken worden of het wel in het magazijn aanwezig is. Dan haalt men het graag even naar voren.

Aanbeveling
Het is misschien niet voor iedereen dichtbij, maar een ritje zeker meer dan waard. Goede service, groot assortiment!
Prima te combineren met de Oostvaardersplassen alwaar je nog lekker kunt wandelen.

Extra toelichting
Zoals gezegd, perfecte winkel. Uitstekende service, groot assortiment en mocht het druk zijn, dan gewoon even lekker een bakje koffie drinken en de producten bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tante Esje 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
super makkelijk.
Snel gevonden, snel besteld en snel geleverd!

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Makkelijk site, veel keus en goeie prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin J.H. de Vries 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk en snel te bestellen, en goede levering.

Service
Goede en snelle levering. Alles is goed verpakt en komt keurig optijd binnen.

Assortiment
Mooi uitgebreid assortiment, soms met spullen die je nergens anders kan terug vinden.

Extra toelichting
CameraNU.nl is een goede en nette online shop, welke levert wat ze beloven en dit snel en goed verpakt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Jan1950 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website,duidelijk en overzichtelijk.Heel mooi.

Service
Ik kom al een tijdje bij cameranu.nl en sta er steeds weer versteld van hoeveel tijd de mensen daar voor je hebben en altijd een duidelijk antwoord op je vragen.

Assortiment
Voor mij is het assortiment voldoende binnen de productgroep die ik heb gekocht en er is een grote keuze. De prijzen zijn ook naar behoren.

Aanbeveling
Zeer vertrouwd en een goede service.

Extra toelichting
Goede service en vriendelijk en deskundig personeel die ruim de tijd voor je hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henkwi 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Je weet wat je koopt !
Gedetailleerde utleg en toelichting geillustreerd met duidelijke foto's en concurrerende prijs !

Extra toelichting
Gratis en Snelle levering ! Veilig ingepakt. Duidelijke handleiding voor het uitpakken en installeren. Bewijs van betaling tevens garantiebewijs. Retourzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiekendief 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, alles is snel te vinden.

Service
Er staat een duidelijke beschrijving bij de producten. De levering was snel en alles goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben Schippers 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk gerangschikt

Service
Na het plaatsen van de bestelling wordt je vlot en doorlopend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Veel keuze in artikelen met een duidelijke en correcte omschrijving van het product

Aanbeveling
Het gemak, de service, het assortiment en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Extra toelichting
De informatie op de website is goed. Men doet wat men beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

quintje 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Goede zoekfunctie. Veel aanbod. Gemakkelijke afhandeling.

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de voortgang van bestelling en verzending.
Ook bij retourneren snelle en correcte behandeling.

Assortiment
Veel keuze en goede zoekmogelijkheid. Voldoende basisinformatie over de producten.

Aanbeveling
Bestellen bij CameraNU.nl voelt erg vertrouwd. Al eerder bij hen besteld en steeds een zeer correcte afhandeling.

Extra toelichting
Zeer tevreden op alle aspecten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco59 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te vinden

Service
Snel en correct

Assortiment
Voldoende en uitgebreid

Aanbeveling
Prima services

Extra toelichting
Hostmanship

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

regi15 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel te zien en te proberen

Service
Goed geholpen waarbij er goed geluisterd werd naat wensen en budget.

Extra toelichting
Goed geholpen. Deskundigheid en klant in beeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoelB59 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmke Roeland 05-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
goed

Service
snel

Assortiment
veel

Extra toelichting
nou ik heb lang gezocht naar iets en ik was hier bij deze winkel snel geholpen compliment en ik zal deze winkel sterk aan bevelen want ik had het binnen een dag in mijn bezit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk_G 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Breed aanbod, maar ook een overzichtelijke, toegankelijke en gebruik(er)svriendelijke site

Service
Foutieve (dubbele) bestelling geplaatst. Bestaande bestellingen werden snel en zonder probleem verwijderd en het goede product binnen dezelfde levertermijn gestuurd. Zeer klantvriendelijke en professionele uitstraling. Top!

Assortiment
Meer dan genoeg en breed per productgroep

Aanbeveling
Je leert service pas echt kennen tijdens een probleem. Als dit goed wordt opgelost en klantgericht, dan ben je goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Burgerhout 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere procedure, betrouwbare bezorging aan huis.

Service
Bezorging is zeer snel indien artikel op voorraad, maar bij een niet leverbaar artikel kreeg ik daarvan pas weken later bericht. Wel werd te veel betaald bedrag prompt teruggestort.

Assortiment
In het algemeen ruim, maar veel soorten fotopapier uit assortiment blijken tijdelijk (?) niet leverbaar.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

S.Badhoevedorp 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt alles terug op de site en kunt op allerlei manieren doorklikken op een artikel.

Service
De service is nauwkeurig. Net als de informatie en eventuele terugkoppelingen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en daarnaast de prijs zeer scherp.

Aanbeveling
Echt niets op aan te merken. Als je dan toch "digitaal" wil winkelen doe dat dan bij CameraNu.nl

Extra toelichting
Levering snel en keurig. Een deel van de levering retour geen probleem. Geld terug en een keurige, snelle communicatie. Een site waar veel anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. Daarnaast ook nog eens super blij met mijn Nikon D5200 met 2 lenzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto LoZ 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Prima geholpen ook na deel retourzending

Assortiment
N.m.m. alles te verkrijgen op gebeid van foto en video

Aanbeveling
Vanwege het assortiment, betrouwbaarheid en het gemak

Extra toelichting
Buitengewoon ruim gesorteerde online winkel met uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos van gent 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enkele klikken en uw product staat de dag erna op de stoep!

Service
Bij vragen word er direct geantwoord op mail

Assortiment
Rijk assortiment, voornamelijk vind ik elders eerder canon of nikon producten, hier zijn o.a. sony producten ook rijkelijk aanwezig.

Aanbeveling
Zeker een aanrader, producten veilig en snel in huis.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ap Ros 05-02-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in de winkel geweest en zeer goed geholpen! Je zegt wat je uit wil geven en zei zoeken met jou voor jou de beste camera uit

Service
Al eerder een camera gekocht en hadden pech dus reparatie! Geen probleem er werd geen tel moeilijk gedaan om je gewoon een nieuwe camera te geven (heb anders meegemaakt)

Assortiment
Eigenlijk staat er teveel keuze in overvloed je ziet door de camera's het bos niet meer!

Aanbeveling
De keuze is reuze en ze weten waar ze over praten, echt een aanrader voor de beginner en de profs onder de mensen

Extra toelichting
Camera nu is gewoon een prettige winkel om te komen, thuis al ff op de site kijken en dan naar de winkel om van een verkoper te horen dat de camera die je eigenlijk wou niet moet nemen! En je terecht een andere camera in de zelfde prijsklasse aanbied die meer kan en veel beter is. Heb er nog steeds geen spijt van dat ik naar de verkoper heb geluisterd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Verbiest 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ruim assortiment en redelijke prijzen

Assortiment
Veel vergeleken, maar uiteindelijk toch bij Cameranu besteld. Reden daarvoor is dat ook de accessoires compleet zijn in het aanbod.

Aanbeveling
Zeker meenemen als je aan het rondkijken bent. Wat de levering betreft : supersnel!

Extra toelichting
Zoals ik al hierboven aangaf: een ruim assortiment, marktconforme prijzen en (super)snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Janssen43 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige webwinkel met uitgebreid assortiment en duidelijke en uitgebreide productinformatie.
Ook in de fysieke winkel kun je rekenen op goede service. Bovendien zijn de prijzen altijd zeer concurrerend.

Service
Prima, alleen op zaterdag kan het zo druk in de winkel zijn, dat er weinig tijd is om je van uitgebreide informatie te voorzien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eyeworks 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden producten, afwikkeling betaling.

Service
Snelle levering. Goede bevestiging via mail

Assortiment
Ruime keus; niet de duurste

Aanbeveling
Sterk aanbevolen omdat gemak eenvoud van bestelling en duidelijke afwikkeling en snelle levering van pproducten goed geregeld is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith Koster 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk en snel.

Service
's Avonds besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en artikelen zijn ook op voorraad.

Aanbeveling
Uitgebreide keuze en snelle levering

Extra toelichting
Cameranu heeft een uitgebreid assortiment en 's avonds besteld is inderdaad de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorgje 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit huis, op je gemakt alle voors en tegens van de verschillende soorten vergelijken, veel keuze, snelle service

Service
sneller service, uitgebreide site, veel info, leveren wat gezegd wordt

Assortiment
groot assortiment, veelzijdig

Aanbeveling
absoluut, goede ervaring

Extra toelichting
Super snelle service, direct duidelijk wat er op voorraad is en wat goed bij het uitgekozen product past qua accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews