cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T.Swart 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip Klees Media 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering. Daadwerkelijk op voorraad in tegenstelling tot een aantal concurrenten.

Service
Snelle antwoorden op e-mails. Wegens aanschaf verkeerd type product kon ik gemakkelijk retourneren etc.

Assortiment
Vrijwel alles wat ik nodig heb voor mijn foto/videowerk is aanwezig, en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Service, voorraad, snelle levering. Zou Cameranu.nl zeker aanbevelen!!

Extra toelichting
Prettig bedrijf, goed georganiseerd. Helder en duidelijk, volledig en vooral SNEL!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Firet 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk ingedeelde website. producten zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Uitstekend! Bij telefonische vragen geen lange wachttijden of vervelende doorkiesmenu's. De bestelling wordt zeer snel verwerkt.

Assortiment
Zeer waarschijnlijk één van de grootste assortimenten in Nederland

Aanbeveling
Gewoon helemaal top, ook de winkel in Urk zelf.

Extra toelichting
Uitstekend bedrijf, vriendelijk en correct personeel, snelle levering, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxharing91 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wat je verwacht van een professionele webshop.

Service
Duidelijke emails tijdens het bestelproces, verder geen contact hoeven hebben met de webshop.

Assortiment
Ruim assortiment met professionele producten. Dit alles tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Gevonden via kieskeurig, goede prijs en goede naam.

Extra toelichting
Voor mij is het belangrijk dat een webwinkel de goedkoopste is maar ook een betrouwbare naam heeft. Thuiswinkel waarborg en de samenwerking met kieskeurig zijn dan een pré.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeffreywels 16-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke website.

Service
In de nacht besteld en geleverd op het moment dat afgesproken was.

Assortiment
Op voorraad betekend ook op voorraad. Netjes volgens planning, snel en simpel afgeleverd. Precies wanneer ik het nodig had! Top!

Aanbeveling
Ik kende cameranu.nl nog niet maar ben na deze aankoop snel geneigd eerst even hier te kijken alvorens ergens anders te bestellen.

Extra toelichting
Het product besteld en ontvangen binnen de gestelde tijd, juist wanneer ik het nodig had en tegen een geweldige prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vickymania 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle aflevering geen gedoe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

evanherk 16-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
vlotte bestelling, overzictelijke site, vlot geleverd. Nooit problemen mee gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harm70 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Heel uitgebreid assortiment op de website, de hoeveelheid producten is zo groot dat een betere verfijning van je zoekopdrachten soms handig zou zijn

Assortiment
Enorm assortiment.

Aanbeveling
Bij gelijke prijs koop ik hier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

EllyGoes 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 456 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk via de computer een camera uitzoeken en bestellen

Service
Na bestelling direkt verstuurd en de volgende dag geleverd

Assortiment
voor mij voldoende keus

Aanbeveling
Voor de tweede keer heb ik via deze winkel met succes gekocht, waarom zou u het ook niet eens proberen

Extra toelichting
Zoals gezegd , gemakkelijk online een camera kopen , de volgende dag geleverd en voldoende garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adri Compen 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke webwinkel. Gewenst artikel is gemakkelijk te vinden en productbeschrijving is helder en volledig.

Assortiment
Is vrij volledig. Tot nu toe geen problemen ondervonden in het vinden van gewenst artikel tegen gunstige prijs.

Aanbeveling
Grote tevredenheid. Winkel komt bijna als de goedkoopste of een van de goedkoopste uit onderzoeken naar voren.

Extra toelichting
Goede ervaring en betrouwbaarheid maken dat ik meestal bij deze webwinkel eindig en daar het artikel koop waarnaar ik opzoek ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fra0101 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website simpel en doeltreffend

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Je kan je hier arm kopen...

Aanbeveling
Scherpe prijzen, geen verzendkosten (bij een redelijke aankoop), snel in huis. Prima gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk.J.47 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed berijkbaar

Service
Personeel is kundig en staat vriendelijk te woordt

Assortiment
Zeer ruim aanbod in optiek (lenzen verrekijkkers enz) als camera's, tassen en toebehoren.

Aanbeveling
Hier kun je alles vinden wat je zoelt op het hebied van fotografie.

Extra toelichting
Een uitstekend advies, ruime keus, in een mooie winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 1949 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er zat niet echt een gebruiksaanwijzing bij, maar achteraf sprak het voor zich, dus die was ook niet echt nodig.

Service
De ene dag besteld; de volgende dag al thuisbezorgd. Ze houden zich dus echt aan hun beloften!

Assortiment
Ik wilde eerst een ander type bestellen, maar die was niet in voorraad. Heb gebeld en deze zou 4 a 5 weken later " waarschijnlijk" binnenkomen. Ik wilde daar niet op wachten en heb een ander type besteld, die wel voorradig was.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel wel aanbevelen aan derden. Ik heb hier wel vaker iets gekocht en de service is prima te noemen.

Extra toelichting
Samenvattend vind ik dit een goede webwinkel. Het assortiment is groot en ik ga er vast wel weer iets kopen als ik iets nodig heb op cameragebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk en Karen 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website, fijne prijzen, duidelijke informatie

Service
snelle verzending, ook retouren worden netjes afgehandeld

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
zeer waarschijnlijk

Extra toelichting
Cameranu is een goede en betrouwbare winkel om online te kopen. Qua prijs zijn ze over het algemeen behoorlijk scherp en het assortiment is groot. De afhandeling van de aankoop en de verzending is vlot en duidelijk. Ook retouren worden netjes afgehandeld. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NorbertNL 15-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Items relatief gemakkelijk te vinden; of dingen op voorraad zijn werd in mijn geval pas duidelijk toen ik al overging tot betaling. Werd dan echter zeer spoedig nabesteld.

Service
Competentie in zeer specialistische vragen: bijvoorbeeld info of Novoflex LEM/LER adapter standaard Leica 6bit gecodeerd is. Naar mijn ervaring moet je om snel aan zo'n info te komen de meeste winkels eerst zelf opkopen om het vervolgens eerst te implementeren ;)

Assortiment
bijna alles wat ik nodig heb snel verkrijgbaar

Aanbeveling
Cameranu is snel, goed geprijsd, competent, en heeft een volledig assortiment. Zowel face-to-face als ook via internet goede service.

Extra toelichting
Heb het al onder de betreffende punten allemaal gezegd ...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick de Leeuw 15-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijk en duidelijke info van het product, duidelijke stappen bij het bestellen en een correcte response in E-mail.

Service
De levering was correct en snel zoals beloofd, mooi te traceren.

Assortiment
de prijs van het product was erg concurrerend.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alie Veen 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig zoeken op de website

Service
's avonds besteld en ook daadwerkelijk de volgende dag (31 dec) geleverd.

Ik had mijn emailadres niet goed ingevuld, geen bevestiging ontvangen en geen factuur. Tijdens telefonisch contact acuut geregeld.

Assortiment
voldoende assortiment en productbeschrijving om een goede keuze te kunnen maken uit de verschillende merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Shaked Rami 15-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
To the point and simple to order with them!

Service
They are very polite and informative. The package was packaged very carefully.

Assortiment
Exactly what I needed and when I needed it :)

Aanbeveling
I already recommended them to friends.

Extra toelichting
Although there was a slight delay with the delivery, I believe it was worth it because the service was to the point and really helpful!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein5 15-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website met veel info en reviews.

Service
diverse malen telefonisch en mailcontact gehad, goed bereikbaar en adequaat beantwoord.

Assortiment
zeer uitgebried assortiment, goed ingedeeld, geen zoekwerk

Aanbeveling
betrouwbare winkel in advies, verkoop en service tegen zeer concurerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H katerborg 15-01-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het toestel is gemakkelijk en duidelijk

Service
Je wordt goed en netjes geholpen met al je vragen

Assortiment
Er is voldoende keuze

Aanbeveling
Als zeer goed

Extra toelichting
Klant vriendelijk en er was tijd voor de klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dam01 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HE Visser 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke overzicht en goed te vergelijken. Ook met andere (web)winkels.
Goed aangegeven of het artikel op vooraad is.

Service
Snel geleverd in het aangegeven tijdvak.

Assortiment
Ruim voldoende om uit vele producten uit dezelfde categorie te vergelijken in prijs en functionaliteit

Aanbeveling
Meerdere camera's en accessoires bij cameranu gekocht en allemaal naar volle tevredenheid en snel ontvangen.

Extra toelichting
Meerdere videocamera's compact- en SR camera's en accessoires bij cameranu gekocht en allemaal naar volle tevredenheid en snel ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Beka32 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er heerst rust in de zaak. je bent er direct"thuis". Ik had eerst online gekeken en ben toen de 150 km. maar gaan rijden naar Urk.

Service
Ben al in diverse camerawinkels geweest maar hier ben je nog klant. De service en advies dat ik kreeg was perfect. Wat ik van plan was te kopen bleek een geheel verkeerde keus. Dat heeft mij aardig wat geld bespaard en met ik nu, op advies, gekocht heb ben ik zeer tevreden.

Assortiment
Ik als amateurfotograaf zou niet weten wat er toe te voegen is. Men heeft werkelijk van alles.

Aanbeveling
Aan iedereen van onze fotoclub voor de online bestellingen maar ook het advies om eens naar Urk te rijden.

Extra toelichting
Ik ben in de zaak zeer goed, door mister William geholpen en heb geen spijt van de, totaal 300, km. die ik hiervoor moest rijden. Doe het in de toekomst zeker weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Bridger 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle zoekfunctie die het gezochte al na enkele letters op beeld bracht. Duidelijk toelichting en opties vermelding

Service
E-mail snel en duidelijk beantwoord. Na bestelling heel snel in huis.

Assortiment
Volgens mij is het aanbod compleet en zou ik niet weten wat er nog meer aan het assortiment toegevoegd kan worden.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande ervaringen zal ik deze webwinkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Een fijne webwinkel met goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

55Han 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere duidelijke website

Service
Snelle levering; duidelijk proces

Assortiment
Ruim assortiment, met over het algemeen scherpe prijzen

Aanbeveling
Producten makkelijk te vinden op website; goede voorraad. Snelle levering

Extra toelichting
Prettige webwinkel, maar ook de 'fysieke' winkel is een bezoek waard. Deskundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B.Vranken 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles kan thuis vanachter je pc

Service
Vragen worden snel en vooral duidelijk beantwoord

Assortiment
Wel erg veel diversiteit

Extra toelichting
Stipte levering volgens afspraak. Alle vragen per mail worden snel en Duidelijk beantwoord

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik van Herwijnen 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en eenvoudige en logische manier van bestellen.

Service
Goede verpakking.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
De bestelling is gelopen op een manier zoals een tevreden klant graag ziet.

Extra toelichting
Dik tevreden over het gemak, de snelheid en afhandeling van bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keesb te A 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Top geholpen door John. Alle tijd, geen enkele haast en echt deskundig.

Assortiment
Uitstekend. Dit was de enige winkel die alles op voorraad had wat ik wilde hebben, vandaar de reis naar Urk.

Aanbeveling
Alles was er, niets liep fout, gewoon top.
In de voordeelset wilde ik een ding wisselen voor een ander, was geen enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert4565 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dordrecht078 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Bij ontvangst flitser stuk na telefonisch contact perfect geholpen met excuus en snelle afhandeling

Aanbeveling
Wat een service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w-e-n-n 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede usability, makkelijk zoeken en bestellen.

Service
Levertijd niet helemaal nagekomen, maar wel netjes een mail gehad van de servicedesk met de reden hiervoor.

Assortiment
Breed assortiment voor een goede prijs. Was voor het product wat ik besteld heb de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loekatje 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
mooi op tijd geleverd, met 1 dag vertraging i.v.m. de benodigde handtekening. dit was wel duidelijk aangegeven in track en trace

Aanbeveling
alles prima

Extra toelichting
Goede service, duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvdzwan 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik zocht een flitser voor mijn camera en wist al waar ik naar zocht dus bij de zoekfunctie ingevoerd

Service
kan gelijk zien of het product op voorraad is en na betaling het product binnen 1 dag in huis.

Assortiment
in dit geval wist ik waar ik naar zocht maar al vaker op de site geweest en altijd gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
overzichtelijke website. prijs/kwaliteit verhouding is ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Spierings 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

errie001 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan eenvoudig verschillende oplossingen testen op je eigen camera.

Service
Kundig personeel, bieden mogelijkheid tot inruilen.

Assortiment
Meeste producten op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gientje70 14-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel makkelijk bestellen en duidelijke website

Service
Ik had eerst een Blue-ray besteld, die bleek toch niet meer op voorraad. Hier hebben ze over geprobeerd te bellen en toen dat niet lukte, kreeg ik een mail. Ik heb al met al 2 keer gebeld met ze en kreeg prima service

Assortiment
Ik vind het alleen raar dat, ook nadat ik contact met ze heb gehad dat de blu-ray niet leverbaar was, deze wel nog steeds als leverbaar op de site stond.

Aanbeveling
snelle levering, goed telefonisch contact mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke van Eeuwen 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super!

Service
Prima!

Assortiment
Goed en lekker breed georriënteerd

Aanbeveling
aan iedereen die het maar horen wil!

Extra toelichting
Geweldig snelle levering van mijn Canon 100 mm, Macro objectief, gelijk van de week mee aan de slag gegaan, weliswaar binnenshuis, maar resultaat is super te noemen! Ik kan iedereen aanbevelen bij CameraNu.nl te bestellen, mij is het in ieder geval heel goed bevallen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars1972 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Goede service en snelle afhandeling

Assortiment
Ruim assortiment ook voor de kleinere beurs

Aanbeveling
ruime keus en snelle levering of ter plekke af te halen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja van Stee 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het spreekt allemaal voor zich, de site is duidelijk!

Service
Er was een probleem met de set flitsers die ik had besteld. Er zouden statieven bij zitten en dat was niet het geval. Onmiddelijk werd een set opgestuurd en ik had het de volgende dag in huis, zonder extra kosten!

Assortiment
Heel uitgebreid, fijn!

Extra toelichting
Over de hele linie tevreden. Heel snel, goede service! Ik hoop hier zeker terug te komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tasman55 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
je hoeft maar te kikken en
ze staan voor je klaar met
raad en daad

Assortiment
geweldig assortiment zo mooi
en uitgebreid dat je gaat
dagdromen

Aanbeveling
uitgebreid, gunstige prijs,
zeer vlotte levering

Extra toelichting
fijn om een bedrijf tegen te komen waar ze uiterst gemotiveerd zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duck33 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en snel bereikbaar. Overzichtelijke site

Service
Ik wilde wat extra informatie over het artikel dat ik wilde aanschaffen. Ik belde en weer heel persoonlijk en deskundig te woord gestaan.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen is het assortiment heel uitgebreid.

Aanbeveling
Betrouwbare firma die snel levert en alle gemaakte afspraken punctueel nakomt.

Extra toelichting
Ik geef CameraNu een zeer goede beoordeling. Ik heb er nu voor de tweede keer een artikel gekocht. Voel me als klant heel serieus genomen. Vind het erg prettig dat er goed en persoonlijk telefonisch contact mogelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex2014 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Keer op keer een fijne webwinkel om bij te bestellen. Ik kan alles snel en makkelijk vinden. De verschillende betaal methodes en in het bijzonder PayPal is een groot plus punt voor mij.

Het feit dat ik 's avonds iets bestel en de volgende morgen om 11:00 de PostNL voor de deur heb staan is de eerste keer een hele fijne ervaring. En keer op keer ligt het niet aan CameraNu.nl als hij iets later binnen komt. De track and trace werkt goed om te zien dat PostNL wat steekjes laat liggen.

Het enige nadeel aan de site is dat ik af en toe de weg een beetje kwijt ben. Dan ben ik ergens een afslag in gegaan en kan niet niet goed meer alles vinden op de site. Dan klik ik op het Logo, en beginnen we opnieuw.

Assortiment
Het assortiment is redelijk breed en ik kan eigenlijk altijd alles op de site vinden wat ik nodig heb. En meestal ook nog voor de beste prijs volgens een aantal sites.

Aanbeveling
Ik heb niets anders dan goede ervaringen met deze webwinkel, en zou hem zonder te aarzelen aan iedereen aanbevelen. Voor mij DE site waar ik mijn camera spullen koop.

Extra toelichting
Al met al een hele fijne webwinkel en voor mij geen ander. Goede prijzen, snelle levering. En over de service kan ik niets zeggen, want daar heb ik nog geen ervaring mee. Alles producten werken nog goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sparetime 13-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webshop is goed bereikbaar en helder.

Service
De mensen aan de bali zijn klantvriendelijk, kundig, eerlijk en objectief

Assortiment
In elk segment is er voldoende keuze aan merken en types in meerder prijsklassen.

Aanbeveling
De prijzen zijn concurerend, de bediening is prima. Daardoor is het wel vaak erg druk en zijn de wachttijden soms wat lang.

Extra toelichting
Een prima store waar ik vrijwel al mijn aankopen op het gebied van fotografie doe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w.geijtenbeek 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig

Service
Snel en doorzichtig proces

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen

Extra toelichting
Een eenvoudige, snelle en doeltreffende behandeling. De shop geeft een vertrouwd gevoel, waardoor je makkelijker een beslissing neemt tot aankoop. Volledige informatie over de aflevering. Ik zou niet weten hoe het nog beter moest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Td 13-01-2014 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
werk op hetzelfde industrie terrein

Service
altijd top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

azsandiz 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Structuur van de site is duidelijk genoeg, maar door grote assortiment is het af en toe zoeken.

Service
Supersnelle levering! Verder geen nazorg nodig gehad.

Assortiment
Alles wat je maar kan bedenken op fotogebied.

Aanbeveling
Absoluut 1 van de winkels die je moet checken voor een aankoop.

Extra toelichting
Op zoek naar een specifieke fototas kwam ik via google bij CameraNu als goedkoopste aanbieder. Aanschaf via de webwinkel ging heel intuitief en hoewel ik op vrijdag bestelde, werd de tas al op zaterdagochtend geleverd. Verassing! Dat noem ik nou supersnel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bossie 12-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via website bestellen zonder bezorgkosten.

Service
Foto toestel was gaf error melding (e23). Ik kon de camera terugsturen, volgende dag een mailtje dat ze de fout ook hadden geconstateerd en meteen een nieuwe gestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge B123. 12-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vergeklijken van produkten is makkelijk.

Service
keurig op tijd geleverd en tussentijds bericht

Assortiment
ok

Aanbeveling
indien er staat 'in voorraad' dan is dat ook zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Brands jr 12-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site. overzichtelijk.

Service
Prima afhandeling van de koop.

Assortiment
Alles te koop, dus prima assortiment.

Aanbeveling
Zelf goed behandeld dus zeker aan te bevelen bij anderen.

Extra toelichting
Prima winkel en site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews