cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43601 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rennie25 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JokeBeersBlom 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Bestellen is eenvoudig en de levering is supersnel!

Service
De service is prima, altijd vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Het assortiment is enorm uitgebreid.

Aanbeveling
Al jaren prima ervaringen met CameraNu.

Extra toelichting
Ik ben al jaren klant bij CameraNu en heb alleen maar goede ervaringen met deze winkel/webwinkel. De levering is supersnel, als je zelf heengaat wordt je prima geholpen, hoe druk het ook is. Het personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam. En niet geheel onbelangrijk de prijzen zijn scherp. Ik bestel regelmatig online maar rijd er ook zo af en toe naartoe. Mijn aankopen zijn vooral online gedaan maar ik heb er ook diverse items in de winkel gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helenamaria 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In een paar klikken tijd besteld je het gewenste artikel.

Service
Ik bestelde al eerder bij cameraNu. Eén keer had ik problemen met een bestelling. Ik kreeg alle mogelijke medewerking van CameraNu en alles werd naar tevredenheid opgelost. Dat kun je niet van elke webshop zeggen!

Assortiment
Volop keuze, ook voor mijn camera van een minder populair merk.

Aanbeveling
Prima ervaring met eerdere bestellingen en meestal voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarioMario 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles gaat goed van order tot bezorgen.

Extra toelichting
Ga zo door, dit is reclame voor het online kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenriekeDubbink 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus en veel op voorraad

Aanbeveling
Heb de site al aangeraden bij mede foto studenten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

zonder_naam 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wijst zich vanzelf. Het is gewoon duidelijk.

Aanbeveling
Dat is sterk afhankelijk van het product wat iemand wil hebben. Zie motivering van de beooreling.

Extra toelichting
De Panasonic camera die ik heb aangeschaft, was van dezelfde prijs als bij een paar andere winkels. echter: de review van Cameranu.nl gaf de doorslag. Een extra is accu zeker niet te duur, maar een beetje SDHC-kaart is behoorlijk prijzig bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Goed

Reageer

riekiki 03-02-2014

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

John Vrijenhoek 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kwam via Google eenvoudig op jullie adres terecht en kon makkelijk het artikel vinden dat ik wilde hebben.

Service
Uitstekend en correct in de beloofde tijd verwerkt en afgeleverd.

Assortiment
Heel uitgebreid en overzichtelijk gepresenteerd.

Aanbeveling
Vooral bij kennissen aanbevelen met voornoemde beoordelingen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande waarderingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kraan 46 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website zeer gebruiksvriendelijk

Service
vandaag besteld , morgen vroeg
in de ochtend bezorgd

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
mond tot mond reclame werkt altijd

Extra toelichting
prima de luxe !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasca.d.h.w. 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Product eerst besteld in Belgie om de hoek (2km) na een maand vraag waar de bestelling was? antwoord levering binnen 14 dagen. bij camera.nl na 40 uren had ik de bestelling in huis

Mijn dank.

Extra toelichting
Niets anders dan lof.Product eerst besteld in Belgie om de hoek (2km) na een maand vraag waar de bestelling was? antwoord levering binnen 14 dagen. bij camera.nl na 40 uren had ik de bestelling bij mij thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimi Hendriks 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne en overzichtelijke website.

Service
Snelle levering en goed verpakt.

Assortiment
groot assortiment, bijna alles is te vinden en vaak het goedkoopst.

Aanbeveling
Ik zou deze online shop zeker aanbevelen. Het is mijn vaste shop geworden.

Extra toelichting
Fijne en overzichtelijke website. Groo assortiment en vaak een van de goedkoopste shops. Bestellingen worden netjes verpakt en snel geleverd. Het is mijn vaste shop geworden voor Camera gerelateerde spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Brunt 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en snelle respons op de site

Aanbeveling
Snelle levering via Post-Nl

Review criteria:

Goed

Reageer

NatasjaT 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de site is zeer duidelijk en makkelijk te volgen

Service
ik had per ongeluk dubbel besteld maar dat werd meteen verholpen

Assortiment
ik heb heel gericht gezocht naar een bepaald type toestel en kan dus niet veel hierover zeggen, zag wel dat er groot aanbod is

Extra toelichting
Deze site is makkelijk te volgen, geen verborgen kosten, lage verzendkosten, binnen 2 dagen was alles binnen en de service was goed. Netjes verpakt en goed afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henry Hennink 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
aftersales zorgde ervoor dat ik bij reeds aangeschafte camera alsnog een geheugenkaart kreeg

Extra toelichting
men doet wat men zegt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christel Verdoodt 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het bestellen ging vlot en handig, weinig gegevens bij mekaar te zoeken. wij apprecieerden de keuzemogelijkheid om te betalen via overschrijving om kosten te vermijden.

Service
Wij bestelden via de webshop, geen ervaring met winkel noch met retourprocedure. Eventuele kosten (niet op onze bestelling van toepassing) leken niet overdreven.

Assortiment
Het objectief dat wij bestelden is niet courant bij de vakantiefotograaf, maar wel beschikbaar en voorradig bij Camera.Nl - ook andere toebehoren zijn vlot te vinden op de website en ook voorradig.

Extra toelichting
Duidelijke website, producten makkelijk te vinden, vlotte bestelprocedure, goede prijzen - wij hebben Camera.Nl al aanbevolen aan onze (belgische) vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nachtzon 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel besteld, snel betaald, snel geleverd. Ik kan er niets aan verbeteren.

Assortiment
Precies wat ik wilde hebben, en net iets goedkoper dan de meeste concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlfredJ 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Veel keus op de uitgebreide site. Ook bestellen gaat in een handomdraai.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
De keuze is groot en het is aantrekkelijke webwinkel met veel keus.

Extra toelichting
Bestelgemak, snelheid en voortgang van de verzending is uitstekend. Bovendien aantrekkelijk assortiment en aangenaam lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 1963 02-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig en duidelijk

Service
Prima,
Goed op de hoogte gesteld wanneer pakket wordt afgeleverd.

Assortiment
Ruim assortiment en prima adviezen van medewerkers

Aanbeveling
Zie bovenstaande positieve kritieken.

Extra toelichting
Zowel online als ook in winkel prima geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob de lugt 02-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kijken , comments lezen , eventueel nog bellen en bestellen ...

Service
niets op aan te merken.

Assortiment
veel gebruiksmateriaal en detailles

Aanbeveling
niet duur, geweldige hulp,bestellen en klaar.
retourneren geen probleem , duidelijke instructie.

Extra toelichting
zie de beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Duin 02-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel in huis. Ook op zondag kan men kopen.

Assortiment
Voldoende keuze en aanbiedingen voor assescoires.

Aanbeveling
Ik ben er zeer tevreden over.

Extra toelichting
Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riny1961 02-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
probleemloze supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 7007 02-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles op de site makkelijk kunnen vinden en bestellen.

Service
helaas kwam het pakketje een dag later dan gepland.

Assortiment
mis geen zaken die ik aan het assortiment toegevoegd zou willen zien.

Aanbeveling
de winkel doet wat hij beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

PietenCo 02-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Aan de balie zijn we zeer goed geholpen met enkele voorbeelden en deze ook uit te proberen

Assortiment
Geweldig wat zocht was er en op voorraad.

Aanbeveling
De grote kennis en dat er niet opgedrongen wordt in je keuze.

Extra toelichting
Ik had op internet al min of meer gekeken wat ik wilde mijn keuze is echter mede bepaald door het advies van de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin Anandee 02-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede service en goed geholpen met mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke16 01-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles wijst vanzelf

Service
in het weekend besteld, maandag verzendbevestiging en dinsdag in huis. Als je belt met een vraag vriendelijke mensen en duidelijke uitleg

Assortiment
bijna alles wat je zoekt

Aanbeveling
wij zijn erg tevreden

Extra toelichting
Prima assortiment, service en niet te vergeten PRIJS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guja 01-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webshop is duidelijk en overzichtelijk

Service
Je krijgt wat je vraagt, zelfs 24uurs service

Assortiment
ruimvoldoende met ook merkproducten

Aanbeveling
betrouwbare webshop!

Extra toelichting
De webshop is betrouwbaar, geeft de goederen op tijd aan de transpoteur ivm 24uurs service. Je producten komen dan ook echt aan. Geldt voor op voorraad zijnde producten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. van Nes 01-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vorie 01-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
nadat ik had aangegeven een wat mindere ervaring te hebben gehad, kreeg ik direkt reactie van Cameranu. Ze legden duidelijk uit wat de reden was geweest van deze ervaring en namen ook mijn argumenten serieus. Als toppunt werd mij nog een cadeaubon aangeboden als vergoeding van de opgedane ervaring. Wat mij betreft heeft Cameranu dit op een zeer positieve en professionele manier opgelost! De cadeaubon heb ik gelijk ingewisseld voor een mooie Bushnell verrekijker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleh2014 01-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vinkevener 01-02-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Erg duidelijke, overzichtelijke website. Uiteindelijk in de echte winkel gekocht.

Service
Uitgebreide uitleg over alle soorten actioncamera's.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Helaas was deze camera defect. Erg eenvoudige manier van retourneren en vlotte afhandeling naar wens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

herma 1 01-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk alles te vinden.
duidelijk

Service
zeer behulpzaam

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
zeer goede service
medewerkers hebben veel kennis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie1978 01-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
met een paar klikken heb je besteld

Service
Vooral de levering gaat razendsnel.

Assortiment
Gewoon een gemiddeld assrtiment

Aanbeveling
Vanwege de betrouwbaarheid en snelheid raar ik camera.nu,nl aan

Extra toelichting
Omdat ze een fisieke winkel hebben geeft het al een vertrouwd gevoel. Vanwege de snelheid, de vorraad en prijs kom ik elke x weer bij camera.nu.nl uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B.Vranken 01-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke web site.

Service
Prima op tijd geleverd

Assortiment
Wat hebben jullie niet ???

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Ook deze bestelling werd keurig afgehandeld en vragen per mail voor de bestelling snel en correct beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steppiet 01-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet de deur uit.

Service
op de dag bestellen, andere dag al in huis.

Assortiment
Ruimschoots, en een goede beschrijving van het product

Aanbeveling
Aan collega's verteld hoe gemakkelijk enz.

Extra toelichting
Gemakkelijk, snel, dikke voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Fleuren 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er staat enorm veel aan info op de site. Maar het is niet altijd even makkelijk te vinden als je niet de juiste term weet.

Service
Ik ken bijna geen winkel met een betere service. Ik heb af en toe best een ingewikkelde omruilactie gedaan en dat werd super-fair gedaan.
Daarnaast ook zeer goed en eerlijk advies. Ze raadden me laatst af een bepaalde lens te kopen naast degenen die ik al had omdat dat altijd tegen zou vallen. Wie durft dat tegenwoordig?

Assortiment
Bijna onvoorstelbaar. Ik geloof dat ze zo'n 45000 verschillende artikelen op voorraad hebben.
Laatst had ik iets moois op een Amerikaanse site gevonden en daar stonden twee dealers buiten de VS op: een Duitse en CameraNu

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande aspecten. Ze hebben veel; bijna altijd op voorraad en geven goed advies.

Extra toelichting
Prachtige set lenzen van Zeiss gekocht. Heel goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smitsjh 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het bestelproces verliep eenvoudig en de informatievoorziening tijdens het bestelproces was keurig

Service
zeer correcte afhandeling

Aanbeveling
prima service. ik kan cameranu.nl aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ICM 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, bestelling plaatsen leidt zich vanzelf

Service
Snelle reactie op geplaatste opmerking bij bestelling. Verzoek werd prima verwerkt.

Assortiment
Goed assortiment tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
Goede service, zeer snelle levering en positief mailcontact. Niets dan lof!

Extra toelichting
Goede ervaring met deze winkel. Bestelproces is duidelijk en gaat vlot, levering idem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Hagen 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het gemak dient de mens winkelen vanuit je luie stoel en nog goed ook. Ik ben alleen maar positief over Camera Nu.

Service
De service is er prima. Ik mag hier geen namen van andere online shops noemen. Maar hier is, what you see is what you get. Heb je snel spullen nodig en wil je er zeker van zijn dat je het snel hebt. dan is dit echt een aanrader.

Assortiment
Ruim assortiment ik vind er alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
ze zegeen wat ze beloven vandaag besteld morgen in huis.

Extra toelichting
Zoals gezegd een goede betrouwbare en overzichtelijke webshop. What you see is what you get. Goede kwaliteit en snelle levering, dat kun je niet van veel onlineshops zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N. de Rover 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist welke camera ik wilde hebben en alleen Cameranu.nl had deze camera inclusief alle accessoires op voorraad. Camera, inclusief lenzen en cameratas was zo besteld en werd zeer snel afgeleverd.

Service
Op de website werd via een hulpmiddel al uitleg gegeven over het product. Bijpassende lenzen zoeken was geen probleem.

Assortiment
Ook alle accessoires waren aanwezig.

Aanbeveling
Alles goed voor elkaar. Bedrijf levert op tijd en je wordt netjes op de hoogte gehouden van wijzigingen m.b.t. je bestelling.

Extra toelichting
Prachtig assortiment, makkelijk om bijpassende leznen bij camera te zoeken. Cameratas, extra batterij en uv-lens bijbesteld. Alles was op voorraad. Levering was makkelijk te volgen en werd op de aangegeven tijd afgeleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Stam 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
super snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Alles top voor elkaar

Extra toelichting
Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BeautyForAll 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie site. Duidelijk alles aangegeven

Service
Had nog een vraag met betrekking tot mijn bestelde producten. Vriendelijk gehoplen aan de telefoon en ook duidelijk tijdens mijn gesprel vermwld wat ik nog erbij moest kopen om alles compleet te maken

Assortiment
Tevreden

Aanbeveling
Mijn bestelling was na 2 dagen binnen. superrr

Extra toelichting
Tevreden over de diensten van Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimi Hendriks 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Top service! Ik had een fabrieksfout op een videohead, werd zonder problemen en snel vervangen door een nieuwe.

Assortiment
Groot assortiment en vaak een van de goedkoopste.

Extra toelichting
Top service! Ik had een fabrieksfout op een videohead, werd zonder problemen en snel vervangen door een nieuwe. Groot assortiment en vaak een van de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leko-design 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke site en indien op voorraad de volgende dag bezorgd.

Service
CameraNU is telefonisch bereikbaar en staan je vakkundig te woord. Is het wat drukker, word je zelfs terug gebelt, helemaal top!

Aanbeveling
Duidelijke site, vriendelijke en behulpzame medewerkers en ook nog een snelle service!
Ook met vragen/onduidelijkheden achteraf helpen ze je verder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jim0306 31-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site.

Service
Komt alle afspraken na en houdt de klant goed op de hoogte van de bestellingstatus.

Assortiment
Kon het door mij bestelde product nergens goedkoper vinden.

Extra toelichting
Blij met de service en de statief die ik heb gekocht. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caspar Molenaar 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website met goede zoek- en filtermogelijkheden.
Uitgebreide informatie over producten en eventuele alternatieven, ook wanneer die goedkoper zijn.
Eenvoudig bestellen zonder noodzaak om een account aan te maken.

Service
Keurig verpakt en geleverd binnen de beloofde termijn (1 dag) en dat vlak voor sinterklaas.

Assortiment
Breed assortiment: van alle producten verschillende merken en bijpassende accessoires ook van B-merken.

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik bij Cameranu.nl iets heb besteld. De eerste indruk is goed maar sluit geen andere winkels uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.h.r.i.s. 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
klantenservice aanwezig - contact niet nodig gehad / goede site. Bestelling volgende dag vlgs afspraak in huis. Retouren nog niet van toepassing. Inmiddels al 2 camera's gekocht.

Aanbeveling
goed en volledig assortiment tegen scherpe prijzen.

Extra toelichting
Aanrader voor een ieder die camera en/of toebehoren zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ballegoie 30-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
Na een klacht een prima service met een goede oplossing.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Wesleydw 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Niks op aan te merken

Extra toelichting
9 uur savonds een Canon Speedlite 430EX II besteld en volgende dag om 14:00 had ik hem thuis !! Er zaten zelfs nog snoepjes in de doos. Makkelijk bestellen en snel in huis, ik ben super tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. De Hesse 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Al tweemaal goede ervaringen

Extra toelichting
Goede beschrijving van het product, zodat vergelijking mogelijk is.

Review criteria:

Goed

Reageer

batavus58 30-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk, gemakkelijk te behandelen en het "vergelijken" van artikelen is een uitkomst.

Service
Voor de aankoop van mijn verrekijker ben ik naar de winkel in Urk zelf gegaan. Ben uitstekend voorgelicht en de kijker was op voorraad zoals al op de website aangegeven werd.

Assortiment
Het assortiment was boven verwachting, heel overzichtelijke en modern opgezette winkel, veel keus uit dezelfde artikelen, de prijzen lagen op ongeveer het zelfde niveau als elders.

Aanbeveling
De service is uitstekend, goede voorlichting, koffie en klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Al met al een zeer goede (Web) winkel, ik heb al meerdere artikelen besteld bij Cameranu en de levertijd en afhandeling waren altijd correct en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews